Huvud
Behandling

"Titan Gel": beskrivning och bruksanvisning. "Titan Gel": analoger och recensioner

Familjelivet för båda parter är inte bara romantisk och underhållande konversation på intressen, men också högkvalitativa sexuella relationer. Ofta spelas en stor roll i framgångsrikt samlag mellan ömsesidiga smärtor, en lätt förspel före kontakten och, naturligtvis, könsorganets storlek. Det är han som så ofta blir orsaken till skingrar, skilsmässor och huvudvärk hos det starkare könet. Cream-gel "Titan" (instruktionen för dess tillämpning kommer dock att beskrivas i den här artikeln) är utformad för att lösa detta problem. Enligt annonsen kan du med hjälp av dig visuellt öka volymen och längden på ämnet manlig stolthet, och även för att uppnå förlängningen av samlaget självt. Är detta uttalande sant? Och hjälper det här verktyget verkligen?

Allmän information om gel

Låt oss lära känna detta mirakelverktyg som kan förbättra människans självkänsla. Och vi kommer att hjälpas av fabriksinstruktionen om hur man använder den. "Titan Gel" är ett specialiserat farmakologiskt läkemedel som är utformat för att öka det manliga könsorganet i storlek. Enligt instruktionerna lovar tillverkaren att göra det på bara en månad. Och under ökningen bör förstås som en visuell förändring i penisens längd och diameter.

Formutsläpp, konsistens, utseende av produkten

Som instruktionsboken säger "Titan Gel" produceras i små plaströr av svart färg, som liknar ett rör av kräm med en kapacitet på 50 ml. Den är utrustad med en stark skruvlock med dispenser och är klädd i en vacker papperskorg.

På förpackningen och röret med gel finns märkning av tillverkaren, och det finns också en schematisk ritning i form av en fallus. I designen av gelén är det enligt många användare inte något överflödigt. Dess färgschema irriterar inte, men tvärtom lockar uppmärksamhet. Inuti lådan är Titan Gel själv, en bruksanvisning, och det finns en anteckning som beskriver produktens sammansättning.

Om du öppnar locket och trycker på röret kommer det ut en klar, delvis vitaktig gel. Enligt många köpare berättar den ganska tjock, inte klibbig, absorberas väl och glider över huden.

Vad finns i gelén?

Krämernas sammansättning innehåller uteslutande naturliga ingredienser. Detsamma bekräftar bruksanvisningen. "Titan Gel" - för män det bästa med en sparsam komposition. Till exempel bland verktygets komponenter kan du träffa en kvinna. Enligt producenterna anses denna växt vara en prototyp av Viagra, vilket positivt påverkar potensen. Faktum är att pelargon orsakar blodkörning till penis. Under dess inflytande expanderar kärlen, vilket leder till en allmän omstart av blodförsörjningssystemet. Som ett resultat sker en garanterad erektion.

I gelén finns ett annat kraftfullt stimulansmedel för den manliga libido-tisteln. Som en varmkorv bidrar det till att förbättra blodtillförseln och påskyndar produktionen av testosteronhormonet. Maca peruanska, också en del av produkten, fyller kroppen hos en man med vitaminer, fettsyror. Det påverkar positivt prostata körtelens funktioner, provar produktion och extrema aktivitet hos spermier. Det är dessa naturliga ingredienser som beskriver bruksanvisningen. "Titan Gel" innehåller också lavkstrakt.

Denna ingrediens hjälper till att förbättra blodtillförseln till reproduktionssystemet. Det gör också könsorganets vävnader flexibla och elastiska, så att de kan sträcka och expandera utan hinder. De övriga hjälpkomponenterna är sekundära. De påverkar viskositeten, likformigheten och andra egenskaper av krämgel.

Hur man använder och ansöker

Kompletta instruktioner för användning ("Titan Gel" - ett verktyg för lång och konstant sexuell kontakt) finns inuti gelpaketet. Det beskriver hur man ansöker och hur ofta man ska använda botemedlet. Så först måste du ta bort gelen från lådan, efter att du har tagit bort skyddsglaset från det. Då ska du gå till duschen och tvätta ditt sexuella organ noggrant. För detta är den tvål eller gel som du brukar använda ganska lämplig. Följ sedan följande steg utan att bryta sekvensen:

 • Gör en mild massage i könsorganet, alternerande sträckning och komprimerande rörelser.
 • Krama lite på fingrarna och gnid det försiktigt på botten av penis.
 • Smidiga och ryckiga rörelser fördelar jämnt gelén på könsstyckets yta. För att göra detta, ta det i ringen med tummen och pekfingret och börja flytta från botten uppåt.
 • Utför massagebevegelser till det ögonblick då gelén absorberas fullständigt i huden.

Observera att alla ovanstående åtgärder bör utföras lite mer än 15 minuter åt gången. Det är den här gången och allokerar instruktioner för användning. "Titan Gel" beskrivs i det som en effektiv och naturlig lösning. För att förbättra resultatet är det dock nödvändigt att följa en viss teknik för användning och användning (vi beskrev det tidigare). Enligt vissa användare kan varje gång denna tid ökas. Man tror att ju längre du utför massage i duschen, desto snabbare kommer resultatet att komma. Men enligt experter är denna fråga extremt kontroversiell.

Hur man använder Titan Gel: bruksanvisningar

För att uppnå och konsolidera resultatet måste du göra allt, enligt anteckningen. Från hennes text följer att användningen av läkemedlet rekommenderas ungefär en halvtimme före intimitet. Detta tillvägagångssätt kommer att spara tid på förberedelserna, öka sannolikheten för erektion och låta dig väcka den sexuella önskan hos båda parter.

Försiktighetsåtgärder för tillverkare

Producenter rekommenderar också inte alltför ivriga och försöker inte påskynda saker. Ökningsprocessen sker inte snabbt. Enligt preliminära uppgifter, för en efterlängtad effekt, bör biverkningen användas i minst en månad. Det antas att penis kan öka med 5-8 cm under denna tid. Här är så fantastiskt denna "Titan Gel". Instruktioner för användning, feedback och kunders åsikter bekräftar denna information. Enligt några män lyckades de uppnå ett utmärkt resultat, men bara en månad efter början av behandlingen av deras värdighetsgel.

Fördelar med en intim gel

Enligt många recensioner har Titan Gel flera fördelar:

 • För att använda den behöver du inte ha viss kunskap och färdigheter.
 • Det spenderas sparsamt.
 • Irriterar inte huden.
 • Väl absorberad.
 • Håller inte fast i händerna och glider helt över huden.
 • Ger inte biverkningar (till exempel som allergi).
 • Innehåller naturliga ingredienser i dess sammansättning.

Finns det några kontraindikationer

Användningen av gel är en strikt individuell process. Därför har detta verktyg kontraindikationer. I synnerhet reduceras de till personlig intolerans av vissa ingredienser som utgör gelen. I allmänhet, samma biverkningar och kontraindikationer, gör denna grädde inte.

Vilka steg av verkan av gelén är

Enligt tillverkarens löfte innebär användningen av gelén följande exponeringsstadier:

 1. Efter ungefär en vecka ökar känsligheten av penis, utlöses ej, beroende på vilken sexuell kontakt som blir längre.
 2. Som en följd av den andra veckan kan manliga användare öka visuellt med 1-2 cm.
 3. En vecka senare förväntas orgeln öka med ytterligare 2-3 cm.
 4. Efter en månad av applicering kommer penis att öka med 4-5 cm. Samgåden blir också ökad med 30-40 minuter.

Vad användare pratar om

Trots alla synliga fördelar med gelén hjälper det inte alla. Enligt berättelserna om några manliga representanter gav inte lösningen de utlovade resultaten. Miraklet hände inte. Och deras manliga värdighet förblir på samma plats när det gäller storlek. Men de sa att det var gelén som hjälpte dem att öka sexuella organets känslighet, öka sexuell intimitet och slutligen fixa styrkan.

Vissa tvärtom talar om en reell ökning i penis med 3-5 cm (i vissa fall med 8 cm). Det finns också användare som förväntade sig ett snabbt resultat. De kunde inte klara den tid som tilldelades av tillverkaren och klagade över bristen på tillväxt. Många är inte nöjda med priset på denna gel, och de får lätt analoga medel: "Maxi Sayz", "Belief Life XXL" och andra.

Anvisningar för användning Titangel och dess sammansättning

För att känna sig full och säker måste en man vara övertygad om att han har det bra med penisens storlek och förmågan att tillfredsställa en partner.

Naturen ger honom inte alltid den nödvändiga storleken eller han kan inte genomföra tillräckligt lång och kvalitativt samlag på grund av tidig utlösning.

I sådana stunder, män är redo för mycket, till och med ligga på operationsbordet för att åtgärda problemet. men det finns ett sätt som är mycket lättare - Titangel.

Form och utseende

Titanium Gel är en patenterad produkt, vars form är ett rör med kräm. Tack vare det här formuläret är verktyget praktiskt att använda.

Typ av klassisk originalförpackning - Trapezium med en klipptopp, på vilken en rund dispenser med lock är installerat.

Lådan själv är mörkgrå, och på toppen finns en röd insats som liknar ett stort kluster av rubiner.

I nedre delen är ett varumärke som påminner om sin form av manliga könsorgan, och ovanför inskriptionen med namnet på botemedlet. till innehållet ↑

Sammansättning av gel Titan

Gelens sammansättning är rik på naturliga ingredienser som komplicerat påverkar penis. Bland dem:

 • Goryanka, som direkt påverkar styrkan, orsakar expansion av penisens kärl, vilket förbättrar blodcirkulationen i blodet. Det verkar också på de endokrina körtlarna som syntetiserar manliga hormonet testosteron, serotonin, det så kallade hormonet av lycka.
 • Bär galla, aktiverar immunsystemet och kompenserar för bristen på zink, vilket är nödvändigt för syntesen av testosteron;
 • Maca är en peruansk, redan en välkänd afrodisiakum, naturlig och säker. Det låter dig förbättra potensen, påverkar prostata positivt. De vitaminer och mikroelement som ingår i det kompletterar helt komplementet till resten av kompositionen.
 • hydrolysat, härrörande från aminosyror och proteiner som främjar tillväxt, stärker penisens vävnader;
 • tistel, hänvisar till prickiga ogräs, är ett medel för fytoterapi som syftar till att förbättra blodcirkulationen i allmänhet och mikrocirkulationen i synnerhet. Det har också en viss stimulerande effekt på syntesen av testosteron. Denna växt är utbredd i vårt land och sannolikt har du upprepade gånger träffat det.
 • Extrahera från frukterna av Amur sammet, eller ett Amur-korktree (Phellodendron amurense). Krävs för assimilering av vitaminer hos grupperna A, B och E. I det första och tredje effekt på manlig potens, och den andra på nervsystemet. Detta är viktigt för att få levande känslor under könet, som kommer från receptorerna på penisens huvud.
 • Muskus av den sibiriska muskelhjortan, ett litet rendyr av en klöverhuvudfamilj. Läkemedlet ökar libido, förbättrar kvaliteten på spermier som produceras och spermatozoa blir mer mobila. Det påverkar också syntesen av testosteron;
 • Lichen extrakt, Förbättrar blodcirkulationen, slappnar av släta muskler, minskar tonen i cavernous kroppar och sträcker dem.
 • Sikt av Sibirien i form av ett extrakt. Förbättrar blodcirkulationen i penis, berikande vävnader med syre, vilket är viktigt för cellulär metabolism och utseendet på penis;
 • trietanolamin, ett viktigt element som främjar förlängningen av samlag och fördröjer ögonblicket av utlösning;
 • elastin - ett komplex av kollagen, som ökar elasticiteten hos lemmens vävnader, förbättrar sin känslighet.

Åtgärdsplaner

Män är intresserade av krämens verkningsmekanism.

Faktum är att det består av stadierna:

 1. Tar ett intervall under de första två veckorna. Under denna tid stärker krämen erektionen, medlemmen i uppreist tillstånd blir hårdare och känsligare, sexuell varaktighet ökar med 5-10 minuter.
 2. Det framgår från andra till slutet av den tredje veckan. Den första ökningen i penis observeras, sexuella relationer blir också betydligt längre.
 3. Börjar från den fjärde veckan till slutet av kursen. Vid denna tidpunkt ökar krämen penisen till 7 cm i längd, upp till 2 cm i diameter. Orgasm man känner sig 5-10 sekunder, och samlag till och med efter flera dagar av avhållsamhet blir längre i en halvtimme i förhållande till tidigare resultat.
till innehållet ↑

Hur man använder Titan gel

Titan Gel appliceras externt och det är fördelat över penisens yta bara från palmerna, vilket är logiskt men kräver fortfarande förtydligande.

Metod för applicering

Så hur man använder titan korrekt? Med tanke på att det finns en instruktion som ges av tillverkaren, närvarande i varje förpackning, processenkelt och förståeligt. Den består av stadierna:

 1. Gör nödvändiga hygienåtgärder så att penisens hud är ren och torr före appliceringen.
 2. För att uppnå ett tillstånd av erektion.
 3. Applicera en servering till penisstammen.
 4. Fördela hela botemedlet på penisytan.
 5. Uppnå fullständig absorption.
 6. Efter ansökan rekommenderas att man börjar samlag.
till innehållet ↑

Så smarta

Instruktionerna anger också hur man smörjer titangelen för att distribuera den fullständigt.

Detta kommer att kräva Omslut penis i roten, stängt i ringen med pekfingret och tummen. Applicera ett litet tryck, dra dem från roten till huvudet, sväng lite av armen och moturs.

När den första handen når huvudets huvud måste du byta den till den andra och byta den innan gelén absorberas helt.

Cream Titanium Gel för att förstärka penis

990 gnidning. 1980 rub.

Endast 990 rubel. och du är en riktig alfa-man!

Det är faktiskt på hur säkert mannen kommer att vara, så oförglömlig och förtrollande blir det sista ackordet!

Fördelar med kräm

Enkel, snabb och effektiv! Och viktigast av allt är det uppnådda resultatet bevarat under lång tid!

Till skillnad från många andra metoder som ger en kortvarig effekt, kan det här unika verktyget bibehålla imponerande penisstorlekar under en längre tid.

Vilka är fördelarna med den här produkten?

Tack vare Titan gel för män att öka, är du redo för sex när som helst!

Du tar lätt orgasm till din partner, och inte en gång i rad!

Beställ och se själv!

Beställde redan 725 män! Endast 990 rubel. och du är en riktig alfa-man!

990 gnidning. 1980 rub.

struktur

Titan Gel Krem är en unik, och viktigast av allt, naturlig, örtberedning av anbud, ljuskonsistens. Alla komponenter är absolut säkra, giftfria, inte orsaka allergier, irritationer.

Maca är peruanska. Det är denna växt som har använts i många år av forskare för att behandla impotens med vilken sort, komplexiteten av erektil dysfunktion. Maki-extrakt förbättrar effektiviteten effektivt, gör immunsystemet starkt, stabilt, normaliserar blodcirkulationen i det lilla bäckenet, reglerar processen för utlösning, främjar ökad libido.

Thistle. Främjar ökad produktion av testosteronhormonet. Resultatet - ökar styrkan, ökar sexuell lust, penisens känslighet, känslighet av känslor under samlag. Dessutom är denna komponent helt naturlig, säker.

Den lilla tjejen. Ökar libido, förhöjer sexuell lust, förbättrar strukturen, kvaliteten på sämskvätskan, främjar ökad rörlighet hos spermatozoa.

Trietanolamin. Denna unika komponent kan förhindra för tidig utlösning. Det förbättrar kvaliteten, gör det sexuella livet varierat, ljust, mättat och samlag kommer att fortsätta under en ovanligt lång tid.

Extrahera från lavsaft. Avkopplande effekt på det lilla bäckens muskler ökar blodflödet till penis, vilket ökar känsligheten, speciellt i huvudet. Mjukt, gradvis verkan av denna komponent ökar sexuell aktivitet, förbättrar kvaliteten på sexuellt liv.

Det är faktiskt hela kompositionen, med undantag för några mindre ingredienser, som tillsammans med de listade komponenterna ger en enorm effekt. Som du kan se, inga komplexa kemiska komponenter som kan skada hälsan, nej.

Och det betyder att Cream Titan gel passar perfekt alla män.

Men vad är principen för dess verksamhet?

Effekterna av ovanstående komponenter uppträder på cellulär nivå. De metaboliska processerna startas, blodflödet till vävnaderna ökar kavitetshålen i penis. Som ett resultat ökar dess längd och diameter signifikant.

Mycket, lång, oförglömlig, med äkta skrik, groans, förlorad medvetenhet, 24 timmar om dygnet, 30 dagar i månaden!

Nu handlar det här om dig!

Beställde redan 725 män! Endast 990 rubel. och du är en riktig alfa-man!

990 gnidning. 1980 rub.

Vad gör gelen exakt?

Hur länge har du haft ett fantastiskt, oförglömligt sex? Nej, inte den som består av två eller tre fidgets och en enda fin finale på tre minuter?

Och den från vilken den bokstavligen "blåser taket", varifrån bara huvudet är runt, och känslan av nöje helt enkelt går ur skalan?

Och din partner kommer fortfarande ihåg vad en orgasm är? När hon förra gången stod inte bara, men skrek med nöje, så vad hörde grannarna?

Tror du att detta bara är i filmerna?

Förresten, vet du hur skådespelare av erotiska filmer lyckas upprätthålla full kampberedskap så länge? När allt kommer omkring tar filmen på film mer än en timme.

Hemligheten är enkel - Titan Gel Cream! Och det här är precis vad du behöver! Tja, om du vill ha det självklart, precis som i filmer!

Det här verktyget hjälper:

 • öka penisens storlek med 5 cm;
 • ge ett vackert, estetiskt utseende till penis
 • öka längden, kvaliteten på samlag
 • bli av med prematur utlösning;
 • öka kraften;
 • förbättra libido;
 • stärka erektion, känslighet av penis
 • göra orgasmer ljusa, långa, oförglömliga.

Vad för att dölja, för de flesta män, ett sådant problem oh som "pressar på psyken".

Naturligtvis är många av dem inte bara generad, men är rädda för att dyka upp på stranden eller i badhuset. Tja, vem tycker om att fånga sitt sköna blick på honom, höra olika skämt, bössor i sin adress?

Om du är orolig, komplicerad, blyg, rekommenderar vi dig att beställa en Titaniumgel?

Se till att kvinnornas rapturösa utseende ges till dig!

Förresten, om kvinnor! Som praktiken visade sig de mycket glada över det här unika verktyget. Ännu mer än sina partners. Det är trots allt kvinnor som kan uppskatta effektiviteten av botemedlet. Bekräftelse av detta är orden av tacksamhet, uppriktig, äkta beundran för sin sexpartner.

Och vad vill du höra - påtala, anklagelser, missnöje eller ödmjuka ord av kärlek, tacksamhet för det nöjda? Vill du bli den bästa, stora älskaren, vem i sängen är bara en orkan?

Vad väntar du på? Gör din favorit present! Leverera henne, äntligen, ett riktigt nöje!

Beställde redan 725 män! Endast 990 rubel. och du är en riktig alfa-man!

990 gnidning. 1980 rub.

Hur använder man det?

Bruksanvisning Titan gel är enkelt och lätt. Det enda att komma ihåg:

Applicera grädden 30 minuter före samlaget.

Förfarandet kommer att vara enligt följande:

Du ser hur enkelt allt är! En regel bör emellertid följas strikt. Titan Gel Krem bör tillämpas regelbundet. Endast i detta fall kan du garantera 100% framgång!

När och vilka resultat borde du vänta?

2 veckor Organs känslighet ökar, dess diameter ökar. Påtagligt ökar längden, kvaliteten på samlag.

3 veckor Längden på penis ökar 2-3 cm, libido ökar väldigt, känslomässigt tillståndet ökar, känsligheten blir skarpare, ljusare.

4 veckor Ökning av penislängd med 4-5 cm, varaktigheten av erektion, samlag ökar, sensornas skarpa blir maximal och orgasmen är förtrollande, oförglömlig. Känslorna blir så vassa som möjligt. Förbättrar könets kvalitet avsevärt. Du är redo när som helst, så mycket som du vill ha sex.

Var kan man köpa Titan Gel Cream?

Vem vill köpa en falsk? Det är rätt, ingen! Varför ska vi ge våra hårdförtjänta pengar till någon annan bedrägeri? Men hur känner man igen dessa scammers och kastar dem?

Det är väldigt enkelt! Köp Titanium Gel på leverantörens officiella hemsida, länken till den webbplats som vi bara tillhandahåller. Så kan du köpa en verkligt original produkt till sitt verkliga värde.

Vi skyndar oss att informera dig om att listan över länder vars invånare kan göra en order utvidgas avsevärt. Nu kan produkten köpas inte bara av medborgare i närheten, men också långt utomlands.

Beställde redan 725 män! Endast 990 rubel. och du är en riktig alfa-man!

990 gnidning. 1980 rub.

Men priset för Titan gel, vilket gäller för köpare från sådana länder:

 • Ryssland 990 gnidning.
 • Vitryssland 360000 BYR
 • Ukraina 370 UAH.
 • Kazakstan 6200 tenge
 • Azerbajdzjan 26 manat
 • Moldavien 450 lei
 • Armenien 7524 AMD
 • Georgia 38 GEL
 • Tyskland 39 EUR
 • Kirgizistan 1660 soms

Doktorens kommentarer

Denna grädde har länge varit känd över hela världen. Men på Rysslands territorium, länderna i närheten av utlandet såg han precis. Detta underlättades helt enkelt av den rasande populariteten, vilket bekräftas av de positiva recensionerna av Titan Gel Krem tusentals amerikanska män. Det var i USA att en unik formel var först utvecklad och patenterad.

Upprepade studier i många vetenskapliga institutioner har bekräftat läkemedlets unikhet och effektivitet. I testet deltog mer än 1000 representanter för det starkare könet. Resultaten var följande: i 97,3% var en signifikant ökning av medlemmen enligt medelindex med 3-5 cm i diameter och 5-6 cm i längd.

Och ju mindre den initiala storleken på penis är, desto större blir andelen ökning. Dessutom lyckades mer än 68,5% av männen förbättra effekten, bli av med prematur utlösning och till och med infertilitet.

Och vad tycker våra experter om den nya anläggningen? Många riktiga åsikter från läkare om Titan gel visar att produkten har unika egenskaper som bidrar till att återvinna sin sexuella kraft och attraktivitet.

"Jag blev förvånad över hur effektiv, effektiv var grädden. Som läkare tror jag att operativa metoder är det sista som en patient måste komma överens om. Det är nödvändigt att tillgripa dem bara när alla andra möjliga metoder inte har hjälpt.

Ett slående exempel på detta är Titan gel för män. Det är detta läkemedel som har hjälpt hundratals patienter att undvika kirurgisk ingrepp.

Hur fungerade läkemedlet? Under de första två veckorna av medlem längden ökar med 2 cm. En månad senare var siffran redan 5 cm. Och de flesta överraskande effekten höll upp till sex månader!

Plus, grädden bidragit till att bli av med komplex, impotens, tidig utlösning och sexliv av mina patienter har blivit mycket rikare, mer varierande. "

Men en annan specialist:

"Vad de säger, men storleken är fortfarande viktig, och som min medicinska praxis visar, ofta, även mycket viktig. Först och främst, psykisk hälsa hos en man som ständigt tänker på sitt problem lider. Vilken typ av fullvärdigt liv kan det vara? Särskilt när detta problem handlar om ung, full styrka, energi för killar.

Här kommer Titan-gel för män till räddning. 98% av patienterna hjälpte han. De återstående två procent hade allvarliga kliniska störningar i funktioner som kan korrigeras endast medicinska eller kirurgiska ingrepp, annars erkände vårdslöshet i behandling. Med andra ord användes grädden oregelbundet.

De som uthålligt använde denna åtgärd varje dag fick en enorm effekt i en månad. Jag skulle säga, var resultaten: längd från 12 cm upp till 17-18 cm, diameter 3 cm till 5-6 cm samlag varaktighet från 3 minuter till en timme eller mer, och deras antal ökade från 1-2 gånger per månad. upp till 3-4 per vecka.

Här är en fantastisk kräm! "

Kundrecensioner

De flesta recensionerna på Gel Titan för män är positiva. Denna produkt hjälpte många av våra landsmän att återfå sin förlorade styrka, mätta deras sexuella liv med ljusa färger. Här är några recensioner som du kan läsa.

Vi kommer vara mycket tacksamma om du lämnar din kommentar och ger en utvärdering av denna produkt. Tro mig, din åsikt är mycket viktig för alla läsare av vår tidning.

Alltid mycket blyg av hans lilla penis. Därför kunde jag inte starta ett normalt förhållande med tjejer. Guds utseende verkade inte förolämpa, men hans viktigaste värdighet kunde inte skryta alls.

Det var en olycklig sexuell upplevelse. Efter kön visade flickan bara sin missnöje med min "vän" personligen. Jag kommer inte gömma det, hennes ord skadar ont. Det var oerhört obehagligt för mig att höra detta. Men tyvärr var allt hon sa, sant.

Jag kom för att slutföra förtvivlan. Redan jag var redo att gå till operation, började jag till och med spara pengar, men det är klart att Gud tog synd på mig. Helt av misstag såg jag en annons av Titan Gel Krem. Beslutade att försöka.

Två veckor senare var de första resultaten redan där. Jag var bara extatisk! Kort sagt, +2 cm i diameter och +5 i längd. Som ett resultat blev medlemmen 17 cm, istället för den tidigare 11 cm. Bara fantastiskt!

Viktigast, mina flickvän uppskattade!

Jag ville öka det, men på något sätt vågade jag inte. Det finns ingen tid, då motvilja eller latighet. Poängen i frågan var en annan skandal med sin fru. Hon blustade bara ut att "med ett så litet verktyg har jag bara fjärilar att knulla" det i sängen nådde jag nästan aldrig henne. Det här är en så bitter sanning.

Och viktigast av allt är hon rätt till 100%. Jag tvekade också att gå till badet med bönderna, jag var rädd för förlöjlighet, av böter.

Oavsett vad de säger är storleken inte det viktigaste, det är allt nonsens. Den storleken är bara avgörande. Tja, du någonstans i porrfilmer såg skådespelare med små medlemmar? Jag gör det inte personligen.

För att rätta till situationen hjälpte Titan Gel Krem. Bara en månad popolzovalis och min fru i en vild glädje! Du vet, hur hon kommenterade vårt senaste kön - "bara fyrverkerier av något slag!"

Killar, peka inte dig själv med vikter, pompar, och ännu mer så gå inte under kniven. Prova Cream Titanium gel är en riktigt cool sak!

Det skulle ha varit så, om min vän inte hade informerat Titan Gel Krem. Jag skrattade fortfarande på honom, trodde inte att någon form av salva kunde hjälpa mig att känna mig ung igen. Försökte, effekten är, och även vad!

Min fru säger att vi har en ny smekmånad igång och att det här inte kommer ihåg mig även i min ungdom! Nöjd med 100%. Det fanns styrkor, lust, en erektion som vid 18-åringar, i sängen bara en orkan. Och min fru är glad! Med kraft har jag nu en fullständig order. Jag kommer inte säga att vi har sex varje dag, men tre gånger i veckan, det är säkert!

I allmänhet blev min fru och jag Titan Gel Cream bara ung!

Titan Gel Cream

innehåll [Göm]

Cream Titan Gel är ett säkert och effektivt botemedel baserat på naturliga ingredienser. Med denna innovativa produkt kan du öka könsorganet flera gånger på ett säkert sätt utan snabb inblandning. Många män som använder denna produkt har redan sett sin effektivitet - synliga resultat är synliga efter en veckas användning och kvaliteten på samlaget förbättras efter den första ansökan.

Intressant! Cream för att förstärka penis är ett effektivt botemedel! I motsats till många tvivel och negativa svar lyckas många män fortfarande nå det önskade målet genom att helt enkelt tillämpa denna åtgärd enligt instruktionerna. Om du vill öka penisens storlek eller ge dig självförtroende och förbättra kvaliteten på samlag, välj bara kvalitet och beprövade medel. Grädden ska ha lämpliga certifikat och innehålla i sin sammansättning säkra komponenter.

effekt

Cream Titan Gel - ett unikt verktyg för att öka det manliga könsorganet, vilket har många fördelar och ytterligare egenskaper. Tack vare den här produkten kan du inte bara uppnå önskad storlek utan också förbättra kvaliteten på samlaget, vilket ger otroligt nöje inte bara för dig själv utan även för din hälsa.

Egenskaper som Cream Titan Gel har:

 • Hjälper till att öka penisens storlek med flera storlekar på kort tid;
 • Öka kvaliteten på samlag och dess längd;
 • Ökad libido och erektion
 • Spara effekt under en längre tid, inte bara under en enda applikation.
 • Att göra sexuell handling av nya färger, vilket ger nöje till båda parter.
 • Att ge självförtroende under samlag
 • Hjälper till att förhindra impotens och bota det.

Dessutom har Titan Gel-kräm ett antal fördelar jämfört med andra liknande produkter:

 1. Det hjälper inte bara att öka penis, utan också för att förbättra människans sexualitet och kvaliteten på samlaget.
 2. Ger en ökning av sexuella organet i flera dimensioner efter 1 månad användning.
 3. Effekten bevaras även efter avslutad applicering av Titan Gel.
 4. Produkten har inga kontraindikationer, därför är det helt säkert för båda parter.
 5. Orsakar inte biverkningar
 6. Har en enkel instruktion för användning, lätt att applicera och orsakar inte obehag.
 7. Tillverkaren tillhandahåller alla nödvändiga kvalitetscertifikat;
 8. Kliniska prövningar utfördes, och dess verkan bekräftades av mer än 90% av patienterna;
 9. Har mycket positiv feedback, både från män och kvinnor, som noterar förbättringen av kvaliteten på samlag.

Viktigt! Det enda undantaget, där det är förbjudet att använda denna kräm, är den individuella intoleransen hos de komponenter som utgör dess sammansättning. Detta kan orsaka irritation och allergisk reaktion.

struktur

Grunderna i grädden Titan Gel innehåller en uppsättning naturliga ingredienser som har passerat alla nödvändiga test och uppfyller kvalitetsnormerna.

Kompositionen av denna lösning innefattar sådana aktiva naturliga substanser:

 1. Peruvian vallmo är en vegetativ komponent som används effektivt i kampen mot impotens. Det förbättrar styrkan, hjälper till att förbättra blodcirkulationen i bäckenregionen och saktar utlösningen. Maca stimulerar libido och stärker immunförsvaret.
 2. Moth är en växtkomponent som ökar sexuell attraktion hos män. Det förbättrar kvaliteten på den seminala vätskan och ökar motiliteten hos spermier.
 3. Thistle extrakt är en komponent som ökar produktionen av testosteron för manliga hormoner. Detta hormon ökar nivån på libido, förbättrar kvaliteten på samlag och ökar dess längd.
 4. Trietanolamin är en ingrediens som förhindrar för tidig utlösning, vilket ökar varaktigheten av samlag.
 5. Lichenekstrakt - aktiverar blodflödet till penis och främjar avslappning av bäckensmusklerna. Lichen ökar sexuell aktivitet hos en man och ger honom självförtroende.

Dessutom innehåller detta verktyg ett komplex av ytterligare komponenter som förbättrar absorptionen av aktiva substanser. Ytterligare ingredienser är också säkra för kroppen hos en man och orsakar inte biverkningar.

Hur mycket kostar det? Priset på Titan Gel-kräm är 1 000 rubel. Beroende på aktierna från tillverkaren kan produkten kosta mycket mindre. Denna produkt säljs i onlinebutiker på officiella webbplatser. Dessutom garanterar leverantörerna fullständig anonymitet, så ingen vet vad som är exakt i ditt paket.

slutsats

Titan Gel Kräm för penisförstoring - är ett effektivt tonic och tonic, bidrar till att öka manliga libido och öka penis med flera centimeter. Cremen har många fördelar och positiv feedback. Vidare är det helt säkert och orsakar inga biverkningar, och resultatet bibehålls även efter upphörande av applicering av krämen.

Instruktioner för användning

Anvisningar för användning av Titan Gel-kräm:

 1. Tvätta penis noggrant och torka av det med en mjuk handduk;
 2. Ta penis i en erektion;
 3. Applicera en tillräcklig mängd gel på könsorganet;
 4. Gnugga produkten i penis från basen till huvudet;
 5. Fördela produkten med ljusmassagerande rörelser, för att inte skada den övre epidermisen;
 6. Utför denna procedur i 10 minuter;
 7. Använd gel en gång om dagen i minst 1 månad.

Titangel för penisförstoring: skilsmässa eller sanning

Vad Cream Does

 • ökar längden på penis med 3-5 cm;
 • ger upp till 60% vinst i omkrets;
 • gör erektion ständig och lång;
 • lägger ljusstyrka till känslor under sex på grund av penisens ökade känslighet
 • ökar uthållighet i sängen.

Säljs i följande länder:

(för beställning i Europa och Turkiet ▶ HÄR HÄR)

(för beställning i Indonesien ▶ klicka här)

(för beställning i Malaysia ▶ klicka här)

Hela sanningen om Titan gel: hur det fungerar

Den ljusa konsistensen av grädden absorberas perfekt av huden och de aktiva komponenterna tränger inåt, verkar direkt på den cavernösa kroppen - den strukturella enheten av erektilvävnaden i penisstammen. Genom att öka blodflödet till det kan man uppnå en märkbar ökning av orgeln själv.

En viktig roll i hela processen spelas av metoden för tillämpning. Han föreslår speciella övningar som syftar också till att stimulera blodflödet och sträcka den cavernösa kroppen. Samtidig exponering från insidan och utsidan ger en högre effektivitet och ett långvarigt resultat.

Gör Titan Gel - Vad är effekten?

Ett märkbart resultat från användningen kommer under den första månaden.

 • 1-2 veckor. En liten ökning i längden observeras - ca 1-1,5 cm. Erektionen blir fastare, känsligheten ökar.
 • 2-3 veckor. Penisens längd fortsätter att öka, och förändringar i diameter är också märkbara. Erektionen varar längre, känslan under kön är ljusare.
 • 4 veckor eller mer. Den heliga ökningen i sexuella organet med 3-5 cm uppnås. Gain i girthet är minst 30% av originalet. Tillsammans med tillväxten av värdighet, självkänsla och kvaliteten på könsökningen.

Effektiviteten av läkemedlet bekräftas av många recensioner av riktiga kunder. Funktionsprincipen liknar pumpar och förlängare, men i motsats till dem verkar grädden smärtfritt och ger ett långvarigt resultat.

fördelar

 • Naturlig sammansättning. Bristen på syntetik undviker allergier och biverkningar.
 • Hög effektivitet. Produkten ger en ökning i längden på 3-5 cm på bara en månads användning, och de första resultaten visar efter slutet av den första veckan.
 • Positivt påverkar människors hälsa. Förbättrar styrka och erektion, förbättrar kvaliteten på sexuellt liv.
 • Kan användas som smörjmedel. En mild textur och naturlig sammansättning är utmärkt för smörjning. Tack vare den aktiva funktionen hos komponenterna och en trevlig cool effekt, ökar samlagets varaktighet betydligt.
 • Förbättrar pumpens och extenderens verkan. Även om gelén ger ett resultat utan användning av dessa anordningar, kan det användas som ett smörjmedel för att påskynda och förbättra effekten, som bekräftas av tillverkaren själv.

Sammansättning Titan Gel

 1. Maca peruanska. Används i hemmedicin som ett effektivt botemedel mot "manlig impotens", kallas det också "gräs för sex". Stärker blodflödet till bäckenorganen och, som en bonus, påverkar positivt den totala immuniteten.
 2. Goryanka. Ansvarig för fastheten och hårdheten i erektion, stärker den sexuella lusten och har till och med en effekt på spermatozoa, vilket gör dem mer mobila, vilket i sin tur påverkar förmågan att bli gravid positivt.
 3. tistel. Det förbättrar blodcirkulationen och är en naturlig katalysator för att producera testosteron, vilket hjälper till att lösa problem med styrka.
 4. lav. Huvudstimulatorn av blodflödet, som fyller den knepiga kroppen och ökar könsorganets storlek. Dessutom påverkar det positivt erektionen.
 5. Hydrolysat av aminosyrat. Förbättra elasticiteten hos penisens vävnader, vilket gör att de kan sträckas med större effektivitet.

Dessa är de viktigaste aktiva komponenterna i kompositionen, men förutom dem finns det olika katalysatorer som förbättrar effekten av naturliga ingredienser och säkra ingredienser som bildar en delikat flödestruktur.

Kontraindikationer och biverkningar

Cremen har inga vanliga kontraindikationer. Den enda anledningen till att sluta använda det är att identifiera den personliga intoleransen hos dess komponenter. Det rekommenderas att testa på ett litet område av handen hos handen innan den appliceras på könsorganet. Om produkten är planerad att användas som smörjmedel under kön, ska samma förfarande utföras av partnern.

Som recensioner av riktiga människor visar, om du följer instruktionerna, har grädden inga biverkningar som har en exceptionellt positiv effekt.

Hur man använder Titanium Gel: bruksanvisningar

Den grundläggande metoden är att massera en liten mängd kräm in i sexuella organets hud. Detta är ett alternativ för "lat" eller för dem som inte har möjlighet att ägna omkring 10 minuter till processen. Om du är intresserad av hur man applicerar titangel, är det emellertid samma teknik som mest effektivt avslöjar produktens egenskaper, läs vidare.

Till att börja med går vi igenom de grundläggande regler som förklarar hur man applicerar Titan gel. De kommer att svara på populära frågor, hur många gånger du ska smita en dag och hur många rör du behöver i en månad:

 1. Grädden ska appliceras dagligen, helst samtidigt.
 2. En ansökan per dag räcker.
 3. Användningen av grädde 30 minuter före samlag kommer att öka erektionen och öka penisens känslighet.
 4. Ett rör med tillräcklig ekonomisk användning är tillräckligt för en fullständig kurs - 4 veckor.

Hur man använder - Beskrivning av övningar

Ovanstående skrev vi att det mest effektiva sättet att använda en kräm är en kombination av dess tillämpning med speciella övningar, vilket ger ett ytterligare flöde av blod.

 1. Applicera en liten mängd gel på penisens rena hud och fördela den längs hela längden. Det är viktigt att könsorganen befinner sig i partiell erektion - det passar bäst för att "pumpa" blodet.
 2. Clasping penis vid basen med tummen och pekfingret (tecken "OK"), måste du sakta klättra uppåt, klämma på könsorganet. Det är viktigt att inte överdriva trycket, annars kommer proceduren att bli smärtsamt - den genomsnittliga kompressionskraften är optimal.
 3. När du har nått huvudet måste du sluta. En sådan "penetration" kommer att betraktas som en repetition och bör ta cirka 3 sekunder.
 4. Varje dag måste du spendera på dessa övningar i ca 5-10 minuter, vilket är cirka tvåhundra repetitioner.

Sanning eller lögn

Rädsla för att Titans gelskilsmässa stöds av negativ återkoppling som finns på Internet. Men innan man drar slutsatser är det nödvändigt att ta reda på orsakerna som leder människor att ge otillfredsställande bedömningar. Det finns faktiskt två av dem: skillnaden mellan förväntningarna på verkligheten och en produkt av dålig kvalitet.

Den första anledningen är baserad på subjektivt yttrande. Att köpa någon produkt är det värt att komma ihåg att på många sätt beror slutresultatet på människokroppen. Tillverkaren ger vanligtvis allmän statistik, det finns de som krämen hjälpte till mindre. En viktig roll här spelas av metoden för tillämpning - en kombination av enkelt gnidning med övningar ger nästan 100% vilket bekräftas av läkarens recensioner. Dessutom kan gelén användas i mer än en månad, så om effekten inte var tillfredsställande, kan produkten behöva mer tid att börja agera.

Hur skiljer man originalet från förfalskning

Den andra anledningen till negativa recensioner - folk köpte en lågkvalitativ kräm, helt enkelt - en falsk. Varje effektivt läkemedel möter en liknande tillströmning av tvivelaktiga varor, men möjligheten att undvika att köpa en dummy är riktig.

Det viktigaste ögonblicket, kan du beställa Titan Gel från tillverkaren endast via den officiella hemsidan. Den ursprungliga produkten går i en svart kartong, som visar information om vem som producerar Titanium gel, samt rekommendationer för lagring. Produkten har en ljus krämig textur av grumlig vit färg, vilken på huden blir transparent.

Det är anmärkningsvärt att du inte kan köpa grädde i ett apotek. Således skyddar tillverkaren sin produkt från stora marginaler.

Verklig feedback

Jag använde en extender och bestämde mig för att ta en paus från den - jag köpte denna grädde. Som ett resultat är resultatet ungefär detsamma, men utan denna hemska smärta.

Jaroslav

Många recensioner och annonser var på Titan gel, så jag bestämde mig för att prova först. Resultatet är cirka 3 cm på nästan 5 veckor. Jag gjorde allt med övningar, som det borde.

Alexey

Används med övningarna i en och en halv månad. Förändringar ses redan i mitten av den andra veckan, som en följd av en ökning med 5 cm. Jag tror att detta är ett bra resultat med tanke på att tillbringade en dag bara 10 minuter, det fanns inget obehag eller biverkningar.

Eugene

Hur mycket är och var man ska köpa originalet

Du kan beställa Titan gel bara via den officiella hemsidan. För att göra detta måste du ange din kontaktinformation och snart kommer du att kontaktas av chefen, med vilken du kan diskutera detaljer om leverans och betalning. Tjänsten lovar fullständig anonymitet när du skickar - paketet som innehåller lådan med produkten kommer att gå utan några märken som anger innehållet.

Det effektiva priset anges på den officiella hemsidan och beror på ditt hemland. Nu har alla produkter rabatt.

Armenien - 8 200 AMD Azerbajdzjan - 40 AZN Kirgizistan - 1 497 KGS

Litauen - 24 EUR Lettland - 24 EUR Moldavien - 399 MDL Rumänien - 159 RON

Uzbekistan - 119 000 UZS

För att beställa i följande länder, klicka på knappen nedan:

Österrike Belgien Tyskland Spanien Storbritannien Italien Luxemburg

I Europa är kostnaden 49 euro, i Turkiet 129 TRY

Titangel för män: Skilsmässa eller Sanning

12/15/2017 Medicin 25,156 Visningar

Många män runt om i världen är oroade över den otillräckliga storleken på deras penis. Dagens farmakologiska industri är redo att erbjuda kunderna ett brett utbud av verktyg som hjälper till att öka penisens storlek. En av dem är titangel. Denna artikel innehåller hela sanningen om titangel: funktionerna i dess åtgärd, förekomsten av eventuella biverkningar och så vidare. Om du är intresserad av denna produkt kan du beställa titangelen här.

Vad denna kräm är

Nu finns det en stor mängd droger för att öka penis, och de skiljer sig alla i deras sammansättning och egenskaper hos åtgärden. Vad är en titangel och fungerar det verkligen?

Titangel är originalet - detta är ett av de vanligaste sätten att förstärka penis. Läkemedlet är tillgängligt i form av en transparent gel med en mild karakteristisk lukt. Faktum är att detta är samma smörjmedel för män, vilket har många positiva effekter.

Om den används korrekt, har ingen av komponenterna i denna grädde ingen allergisk effekt på hankroppen. Mycket sällan händer det bara hos personer med en uttalad allergisk känslighet.

Det här läkemedlet kan vara ett utmärkt funktionssätt för män som vill uppleva nya känslor i sex eller vill övervinna beslutsfattighet eller blyghet. Kvinnor kan också köpa en gel, göra en present till en man. Läkemedlet kan upprätthålla förhållandet, eftersom det kan öka sexuell lust i flera applikationer för att stärka erektion och orgasm. Och om några veckor med regelbunden användning kommer en man och en kvinna att märka att samlagets varaktighet har ökat avsevärt, och med det har känslorna under intim kontakt förbättrats.

Denna gel är ett av de bästa sätten att förstärka penis. Faktum är att användningen av vakuumpumpar nästan alltid är associerad med utseende av obehagliga och till och med smärtsamma förnimmelser. Felaktig användning av sådana anordningar kan leda till skador på könsorganen, vars konsekvenser är mycket svåra att eliminera.

Vad finns i gelén?

Sammansättningen av denna läkemedel innefattar sådana effektiva extrakt:

 • (det påverkar positivt den manliga potensen);
 • tistel (det stimulerar arbetet hos den manliga kroppen och hjälper till att öka mängden testosteron i det);
 • elastin (det ökar känsligheten av penis);
 • maki (denna växt är en stimulans av styrka, dragning från det ökar erektionen);
 • hydrolysat av proteiner och aminosyror gör könsorganets vävnader mer elastiska och bidrar därmed till deras ökning.

Fördelar med krämgel

Användningen av detta läkemedel har flera fördelar.

 1. Om en man inte kan öka fördelarna med storlek till det önskade värdet, då detta läkemedel hjälper till att uppnå en erektion och att övervinna ihållande impotens, vilket är viktigt för behandling av patologier i det manliga reproduktionssystemet.
 2. Cremen har inga kontraindikationer. En naturlig kontraindikation som kan begränsa användningen av detta läkemedel är den individuella intoleransen hos en eller flera komponenter.
 3. Biverkningar, om de tillämpas korrekt, förekommer inte.
 4. Instruktioner för att använda det här verktyget är väldigt enkelt: Titandelkräm för män ska gnidas in i penisens hud. Alla andra nyanser av hur man korrekt använder titangel anges i instruktionerna.
 5. En märkbar effekt från användningen av detta läkemedel kan ses redan om en månad från det ögonblick då mannen började applicera titangelen.
 6. Denna åtgärd passerade alla nödvändiga kliniska studier och test, så att de flesta männen var nöjda med användningen av titangel originalet.
 7. Det är säkert att använda detta läkemedel, eftersom det har alla certifikat som bekräftar dess kvalitet.
 8. Recensioner av riktiga människor föreslår att effekten efter bevarandet av gelens applicering upphört.

Funktioner av användning

För att uppnå en ökning av könsorganet bör du använda denna grädde regelbundet och i en månad. Det är förbjudet att ta stora raster vid appliceringen på huden: om den inte används i mer än fem dagar, sänks sannolikheten för uppkomsten av en positiv effekt avsevärt. Och för att konsolidera effekten måste du upprepa den rekommenderade terapeutiska kursen om några månader.

Cremen appliceras på huden med hjälp av mjuk massage rörelser. Det är nödvändigt att applicera det samtidigt, helst vid sänggåendet. Doktorns vittnesmål indikerar att långvarig applicering av detta läkemedel på huden inte kan orsaka förändringar, leder inte till förändringar i strukturen hos de cavernösa kropparna.

Genomförda kliniska tester tyder på att detta läkemedel är helt säkert för hälsan och har en 100% effekt. Om du är intresserad av effektiviteten av titangel, skickas riktiga kundbevis här. Enligt många experter är användningen av denna gel ett utmärkt alternativ för att utföra kirurgiska ingrepp för att öka penisens storlek. Och detta trots att ingen kirurgisk ingrepp ger 100% effekt och inga komplikationer.

Var kan jag köpa ett sådant verktyg

Det bör komma ihåg att detta läkemedel inte säljs på apoteket. Om du köper i apoteksgelen "Mäns styrka för hälsa" eller titangel, är det hög sannolikhet att köpa en produkt av dålig kvalitet. Köp inte en falsk på apotek och på tvivelaktiga webbplatser. Detta kan endast göras på webbplatsen för den officiella representanten för det företag som producerar detta läkemedel.

Om du beställer på webbplatser från tredje part kan du få en produkt som inte har något att göra med de ursprungliga produkterna. Det kan vara hälsofarligt, eftersom det kan innehålla en betydande mängd toxiska komponenter. Dessutom är det nödvändigt att söka efter sådana webbplatser där det bara finns verkliga men inte fördrivna recensioner av kunder.

På den här sidan kan du bara hitta originella recensioner av riktiga personer som försökte denna gel och kände dess effekt. Här kan du ta reda på skilsmässan eller sanningen att detta verktyg kan öka penisens storlek, behandla prostatit, öka styrkan.

Köp titangel för män kan bara vara på den officiella hemsidan. Här finns en bekväm och enkel formulär för att fylla i beställningen och bekräfta inköpet. Efter att ha slutfört alla åtgärder med köparen kontaktas en chef, som specificerar detaljerna i ordern och leveransen. Om några dagar levereras inköpet per post till den adress som anges i ordern. Många män är intresserade av hur mycket denna åtgärd kostar. Röret kostar cirka 1000 rubel. Tillverkarens hemsida ger vanligtvis inte stora rabatter. Och om du märker att säljaren är villig att erbjuda varor dubbelt eller tre gånger billigare än det verkliga priset, bör du inte rusa till billighet: innan du falska, som inte bara kommer inte att ge önskad effekt, men kommer också att leda till en betydande försämring av hälsan.

Titan-gel hjälper män att behålla sin egen, intima hälsa. Och det här är mycket bättre än användningen av tabletter och droppar, ofta av tvivelaktig kvalitet och med stor sannolikhet att utveckla biverkningar. Cremen hjälper en man att känna sig trygg och det är mycket viktigt för att upprätthålla ett tillräckligt självkänsla. Efter det kommer eventuella tvivel om penisens storlek att försvinna.

Varför i nätverket kan du upprepade gånger hitta negativ feedback om kvaliteten på den aktuella gelén. Sådana bedömningar lämnar många företag - konkurrenter eller konsumenter till vilka lågkvalitativa produktion har fått. Det kan trots allt inte ge någon positiv effekt. Grädden testas av läkare från ledande japanska kliniker, så effektiviteten i applikationen blir nästan 100%. Endast ett fåtal män hade inga positiva effekter, även efter att ha använt kvalitetsprodukter. Förmodligen beror det på deras karaktärs egenskaper.