Huvud
Behandling

Typer av krämer från en prostatit, deras egenskaper och tillämpningsregler

Behandling av prostatit, oavsett form och orsaker till sjukdomen, är en lång och noggrann process. Under terapeutiska åtgärder används olika former av mediciner aktivt. Uttryckt effektiv är kräm av prostatit. På grund av deras fysiska egenskaper och applikationsegenskaper ger dessa produkter snabba och ljusa positiva resultat. Vanligtvis används de för prostata massage, men andra metoder är möjliga.

Innehållet i artikeln

Principen om salvor vid behandling av prostatit

Läkarna rekommenderar att man använder salva med prostatit vid utveckling av kronisk form av sjukdomen. Beroende på kompositionen kan dessa produkter förbättra blodcirkulationen i bäckenområdet, undertrycka inflammatoriska reaktioner i körteln och lindra smärta. Som en följd av denna effekt normaliserar män gradvis urinprocessen, återställs sexuella funktioner. Vissa produkter stimulerar även regenerering av celler, vilket leder till återställande av skadade vävnader.

Hittills är de mest populära i urologin Finalgon, Veshnevsky salva, Ekado gel. Många män använder grädde Hälsa från prostatit (andra namnet är hälsosamt). Var och en av produkterna har sina fördelar och nackdelar, vilket kommer att uppskattas av en specialist som är bekant med den specifika situationen.

Egenskaper för Finalgon och metoder för dess tillämpning

Finalgon är rik på aktiva ingredienser, vilket gör det till ett starkt läkemedel. För behandling av prostatit används denna produkt endast på råd av en läkare. Ofta använder specialister medicinen enbart vid tidpunkten för upptagande, till exempel för prostata massage. Det är anmärkningsvärt att instruktionerna till produkten inte säger något att det kan ingå i behandlingsplanen för inflammation i prostatakörteln. Många experter motsätter sig ett sådant tillvägagångssätt.

De återstående läkarna tillämpar det med prostatit för att få sådana resultat:

 1. Kompositionen expanderar blodkärlen, vilket bidrar till återställandet av blodcirkulationen i det drabbade området.
 2. Tillströmningen av blod stimulerar metaboliska processer, vilket ökar reaktionshastigheten i vävnaderna.
 3. Det finns en uppvärmning av problemområdet, vilket slappnar av muskelfibrerna och spasmerna.

Många patienter drabbas inte av effekten av läkemedlet, utan snarare hur mycket kräm kostar. Priset är ungefär tre gånger mindre än det för Cream Prostatitis. Och i jämförelse med gel Ekado vinner produkten på denna indikator praktiskt taget i 10 gånger. Det bör noteras att obehörig ersättning av en medicin av en annan ofta leder till komplikationer och förvärring av situationen.

Fördelar och nackdelar med Ekado gel

Förmågan att behandla manliga sjukdomar beror på närvaron av kamfer i sin sammansättning. Experter rekommenderar användning av produkten för inflammation i prostata, prostata adenom, vissa typer av infertilitet hos män och problem med kontroll av utlösning. Unikt i dess egenskaper får gelen endast appliceras efter det att problemet har identifierats efter att ha råd med en läkare.

Om kompositionen används korrekt kan följande resultat förväntas:

 • Försvinner smärta. Detta beror på utspädningen av utsöndringen av prostata och dess utflöde från vävnaderna. I kombination med detta går kamferens baktericida egenskaper för att främja inhiberingen av patogen mikroflora.
 • Stagnerande fenomen neutraliseras. En ganska aggressiv kamfer stimulerar blodcirkulationen i bäckenorganen.
 • Urineringsprocessen normaliseras. Det drabbade organet minskar i storlek och upphör att klämma urinvägarna.
 • Förbättrar kvaliteten på sexlivet. Den aktiva föreningen blockerar nervimpulser, vilket är orsaken till snabb utlösning, vilket ökar varaktigheten av samlag. Ökad aktivitet av spermatozoa, vilket ökar chanserna för uppfattningen.

På den helande gelén från prostatitrecensioner är mestadels positiva, läkare bekräftar dess effektivitet och säkerhet. Den enda negativa punkten är priset på produkten. Det kan inte vara överkomligt för alla, men för att få ett stabilt resultat ska läkemedlet användas systematiskt i flera veckor och till och med månader.

Vishnevsky salva vid behandling av inflammation i prostata

Med tillkomsten av en mängd specialiserade droger om salven Vishnevsky, som ett botemedel mot prostatit, började gradvis glömma. Den gamla och testad med årsåtgärder anses vara universell i en obehaglig sjukdom. Det kan ta bort inflammatorisk process och svullnad, vilket snabbt leder till lättnad. Läkemedlet baserat på ricinolja, fiskolja och björktjära absorberas väl av slemhinnan, går in i blodomloppet och når problemområdet inom några minuter.

Denna salva från prostatit är lämplig vid behandling av bakteriell bakteriepatologi. Den innehåller xerober, som har antiseptiska egenskaper. Det minskar aktiviteten hos mikrober, men klarar inte fullt ut av dem. Användningen av sådana droger ökar effektiviteten av behandlingen, men det är inte möjligt att göra utan antibiotika.

Cream Hälsosam i Urologi

Helt naturlig produkt under varumärket "Healthy" kallas det också krämhälsan från prostatit, består huvudsakligen av biprodukter. Detta gör det till ett av de säkraste och mest effektiva verktygen inom urologiområdet.

Den enda nackdelen med drogen - dess höga grad av allergiframkallande, med en våldsam reaktion mot honung ska inte ens försöka använda medicinsk massa.

Komposition och egenskaper hos preparatet

Den positiva effekten av användningen av en vaxkräm mot prostatit observeras efter några dagar efter starten av behandlingen. Med tanke på komplexets naturliga komposition, bör användningen diskuteras med den behandlande läkaren. Komponenterna i massan reagerar sällan med mediciner, men det är bättre att inte ta risker.

I krämhälsan från prostatit finns sådana ämnen:

 • Bee gift. Kämpar med bakterier och tar bort inflammation, stimulerar blodcirkulationen.
 • Extrakt av propolis. Eliminerar ödem, stärker lokal och allmän immunitet. Han kämpar också med toxiner och skadliga mikrober.
 • Utdrag av podmor. En annan antiinflammatorisk komponent.
 • Bivax. Hjälper kroppen att övervinna smärta.
 • Utdrag av biot. Ger naturlig kräm från prostatit egenskaper, vilket leder till förbättrade metaboliska processer. Ett unikt ämne stärker kärlens väggar.
 • Olivolja. Återställer kärlväggens permeabilitet och främjar djupare penetrering av näringsämnen i vävnader.
 • Terrentine (cedarwood harts). Det är nödvändigt för cellregenerering och förbättring av blodcirkulationen i problemområdet.

Dessa är de komponenter som ska vara en del av denna grädde. Hälsa från prostatit. Frånvaron av minst en av dem är ett tecken på förfalskning, det är bättre att inte köpa det för behandling eller förebyggande.

Hur man applicerar grädden

Cream Health kan användas för en mängd olika manipuleringar som syftar till att behandla prostata. Den används i kroppens massage, den är beredd av den för applikationer och lotioner, som helt enkelt appliceras på huden i problemzonen. Det viktigaste är att inte använda för mycket massa på en gång. Det är bättre att hålla fast vid minsta dosering, men för att uppnå en grundlig absorption av produkten i huden eller slemhinnan. Oavsett variant av tillvägagångssättet måste det avtalas med läkaren, särskilt om lokal terapi utförs eller patienten tar medicinering.

Recept för tillverkning av folkmedicinska lösningar

Med prostatit kan du inte bara använda produkter som tillverkas av industrin utan även självtillverkade produkter. Kompositioner framställda av naturliga ingredienser har ökad intensitet av verkan. Applicera dem systematiskt, strikt enligt indikationerna och i enlighet med rekommendationerna.

Sammansättning av blommor linne

Två matskedar av torra linblommor slipas i en kaffekvarn eller murbruk till ett pulver. Lägg till torrmassan av en matsked med medicinsk alkohol eller vodka, rör om. Vi trycker på billet 4 timmar under locket på en varm plats. I den resulterande produkten tillsätt 5 msk lard för att massan ska se ut som en salva. Inom 3 timmar värmer vi produkten i ett vattenbad och omrörs regelbundet.

Den färdiga grädden från prostatit återstår att spänna genom gasbindning och överföring i torr kapacitet. Massan lagras i kylskåpet under locket. Den appliceras en gång om dagen, appliceras på problemets torra hud.

Läkningsmassa från propolis

Propolis pulveriseras till en homogen massa. Ta 1 matsked av produkten och blanda med 100 gram smält smör. Vi utför värmebehandling av billet. För att göra detta är det nödvändigt att en halvtimme står på ett vattenbad. Kompositionen filtreras, förvaras i kylskåp. Vi använder på samma sätt som någon annan salva från prostatit.

Regler för applicering av salvor för behandling av prostatit

Innan behandlingen med något av de beskrivna läkemedlen påbörjas, bör ett test utföras på produktens tolerans. Det är tillräckligt att applicera lite av kompositionen på den ömma huden på handleden eller på insidan av armbågen och vänta i 15 minuter. Endast i frånvaro av någon reaktion får läkemedlet användas.

Manipulation med användning av salva, om det inte är massage, rekommenderas att spendera före sängen, efter att ha utfört alla kvällshygieniska förfaranden först. Kompositionen appliceras på perineum och områden av ömhet, i en liten volym introduceras i ändtarmen. Efter detta rekommenderas ingen aktivitet, det är bättre att bara ligga ner eller gå rakt till sängs. Behandlingsförloppet är från 2 veckor till 1 månad och upprättas av den behandlande läkaren. Samtidigt med det är det nödvändigt att utföra andra terapeutiska förfaranden, för att ta mediciner.

Cream Progestat Cream

Cream "Healthy" från prostatit är ett läkemedel som bidrar till att eliminera prostatakörtelpatologier. Det ingår i behandlingsregimen och förebyggande terapi.

Detta läkemedel består av naturliga ingredienser. Experter noterar sin långvariga effekt. Tack vare detta accelereras läkningsprocessen och immunsystemet blir starkare. Krämervaxet "Healthy" är också lätt att använda, bildar inte fläckar på kläder och är märkt med kvalitetscertifikat som bekräftar dess effektivitet.

Allmän information om verktyget

Salva "Sunt" från prostatit används för att behandla prostatan, därför är den avsedd för den manliga hälften av mänskligheten. Den inflammatoriska processen, lokaliserad i prostata, åtföljs av klåda; smärtsamma känslor vid urinering bränning; svullnad; täta resor till toaletten; minskad effektivitet; ökad kroppstemperatur; skarpa förändringar i humör och impotens.

Provoke prostatit venerala, smittsamma och psykiska sjukdomar. Inflammation av prostata uppstår på grund av hypotermi och överdriven fysisk ansträngning. Detta läkemedel rekommenderas för användning i komplexet, sedan dess blir effekten mildare och effektivare. Cream-vax "Healthy":

 • Stärker kroppens kärlsystem.
 • Eliminerar förgiftning.
 • Ökar tonen.
 • Förbättrar hudtillståndet.

Förebyggande användning av grädden "Hälsosam" från prostatit förhindrar utvecklingen av prostata patologier. Läkemedlet absorberas snabbt och lämnar inga spår tack vare en lätt textur. Den unika naturliga kompositionen av grädden "Healthy" är perfekt balanserad: komponenterna kompletterar och förstärker varandras handlingar.

Prostatit och prostata adenom är smittsamma sjukdomar. De smygar sig obemärkt, oroliga symptom förstärks gradvis och stör livets vanliga rytm. Få män påminner om tid och vänder sig till en urolog. Problemets intimitet hindrar dig från att bli av med det i tid. Medan en man stör tvivel om behovet av att besöka en specialist blir patologin hos den akuta formen kronisk.

När det gäller infektiös prostatit börjar allt med inflytande av infektion i kroppen, det orsakar inflammation i prostatakörteln. Icke-infektiös form av sjukdomen kan orsakas av hormonell störning, liksom ett antal andra orsaker, inklusive stagnation av blodflöde och lymf, vedhållande stress och så vidare. I avsaknad av nödvändig behandling framträder prostatit. En bördig jord för utvecklingen av sjukdomen är skapad av:

 • Fel sätt att leva.
 • Dåliga vanor.
 • Oförståelighet i sexuella relationer.
 • Professionell aktivitet.

Den sista faktorn gäller programmerare, förare, kontorsarbetare. Prostatit provocerar komplikationer, bland dem:

 • Problem med att få orgasm.
 • Smärta under samlag.
 • Skleros av prostata.
 • Prostata onkologi.
 • Inflammation av urinblåsan.
 • Epididimorhit.
 • Pyelonefrit.
 • Blåsor.
 • Infertilitet.

Den största risken för att detektera prostatit finns hos de män som är 40-45 år gamla. Krämen "hälsosam" från prostatit kännetecknas av nästan fullständig frånvaro av biverkningar. Detta bekräftas av återkoppling av konsumenter som redan använt den.

struktur

Cream "Healthy" från prostatit innehåller:

 • Extrakt av propolis Tack vare det, förbättrar kroppens cirkulationssystem, blodproppar elimineras, tonerna i kärlen ökar, smärtsamma känslor reduceras och ödem försvinna. Främjar normalisering av urinutflödet och stärker immuniteten. Det kännetecknas av antimikrobiell och antioxidant effekt.
 • Olivolja Denna ingrediens hjälper till att eliminera hudproblem, underlättar blodflödet i små blodkärl.
 • Bee gift
  Perfekt lindrar smärta och kramper i musklerna. Har antibakteriell och antiinflammatorisk effekt. Förhindrar stagnation av blod.
 • Hästkastanjutdrag
  I hans funktioner, blodföroreningarna, kupningen av den inflammatoriska processen. Denna komponent återställer prostatakörtelfunktionen, minskar sannolikheten för blodproppar. Mättar kroppen med saponiner, vitaminer (K2, C, A), stärkelse och tanniner.
 • bivax
  Främjar regenerering av skadade vävnader och anestesi.
 • Beef Fire Extract
  Det förbättrar metabola metabolism, ökar tonen i blodkärlen och immunitet.
 • Extrakt av bi
  Har smärtstillande, antiinflammatoriska effekter. Effektiv vid behandling av sjukdomar i det genitourära systemet hos män.
 • Sibirisk oleanderceder
  Eliminerar blodproppar, stabiliserar blodcirkulationen, återställer skadade celler i kroppen.

De listade komponenterna är erhållna från animaliska och vegetabiliska råmaterial som har bearbetats korrekt. Cream "Healthy" har inte i sammansättningen av konserveringsmedel, färgämnen, smaker eller GMO. Alla ingredienser beskrivs i bruksanvisningen. Baserat på recensioner från riktiga köpare kan vi säkert säga att det inte finns några analoger till detta läkemedel.

Hur man använder för att behandla prostatit

Krämen "hälsosam" från prostatit kännetecknas av ett enkelt system för användning. Att behandla sjukdomar i det genitourära systemet genom det kan män över 25 år. Den önskade mängden salva "Hälsosam" skrivs i handflatan och appliceras på en öm punkt, varefter den försiktigt gnids. Behandlingsförloppet beror på svårighetsgraden av symtomen och sjukdomsfasen. Rådfråga din läkare före användning. Kontraindikationer och biverkningar noteras inte, men om det finns en allergi mot komponenterna, särskilt för biodlingsprodukterna, måste man vara försiktig.

Användning av grädden "Hälsosam" från prostatit kräver lämplig förberedelse: rengöring av huden (vid applicering på lokaliseringsstället), tömning av tarmarna (vid administrering rektalt). Applicera grädden "hälsosam" från prostatit bättre på natten, eftersom effekten av det ökar när du vilar. Applicera inte salvan direkt före samlag.

Terapi med detta läkemedel utförs så mycket som föreskrivet av den behandlande läkaren, ensam eller i kombination med andra droger. Urologen fattar ett beslut baserat på resultaten av en fullständig undersökning, med beaktande av patientens individuella egenskaper (allergi, ålder) och de närvarande symtomen. Nödvändigt iakttagande av hygieniska normer, annars kan inte önskad effekt förväntas. Om prostatit är borta rekommenderas det inte att återvända till den gamla livsstilen, eftersom denna sjukdom kan återvända, vilket orsakar allvarliga komplikationer.

Den positiva effekten manifesterar sig efter några dagar med att använda grädden "Hälsosam": Kramning av urinvägarna minskar, smärta försvinner och kraften ökar. Det finns en uppenbar förbättring i kroppen. Cream "Healthy" är effektiv vid behandling av hemorrojder. Det är viktigt att veta hur man applicerar medicinen, men du bör inte glömma proceduren efter applicering på huden eller in i ändtarmen. Du måste stanna ensam i en halvtimme, helst ligga på magen.

Köp ett apotekskräm "Sunt" från prostatit är omöjligt. Denna medicinering kan köpas online. Beställning gör på den officiella hemsidan. Det är önskvärt att vara intresserad av tillgången på lämpliga certifikat. Att ignorera dessa försiktighetsåtgärder leder till inköp av förfalskade produkter.

Sanning eller skilsmässa

Många undrar: sanningen eller skilsmässan är vad de säger om effektiviteten av grädden från prostatit "hälsosam". Bedömning av de positiva recensionerna, denna salva:

 • Förbättrar arbetet i prostatakörteln.
 • Läker kroppen.
 • Ökar tonen i blodkärlen.
 • Eliminerar inflammation.
 • Stärker försvarssystemet.
 • Underlättar urinprocessen.

Väntar på den utlovade effekten efter en ansökan är tidigt, men efter det att prostatstillståndet går och hela kroppen blir bättre. För att upprätthålla en positiv effekt måste du slutföra kursen helt utan att glömma medicinerna, vilka också ingår i det terapeutiska systemet.

Av stor betydelse är livet för livet. Vänta inte på återhämtning om det inte finns någon korrigering. Eliminering av provokationsfaktorer (hypotermi, oskyddad sex, undernäring, rökning och dricksvatten) kommer i hög grad att öka effekten av komplex behandling.

Risken att bli sjuk är för varje andra man över 25 år. Tidig överklagande till en specialist och genomförandet av hans rekommendationer, inklusive användningen av grädden "Healthy", kommer att undvika att minska styrkan och andra allvarliga och ibland obotliga komplikationer.

Läkemedlet testades och testades, vilket registrerades i relevanta dokument. Därför är det inte nödvändigt att tvivla på dess effektivitet. Cream "Healthy" från prostatit bekräftar sitt rykte, vilket framgår av de många positiva recensionerna.

Expertrecensioner


Enligt läkare är grädden "hälsosam" från prostatit en verklig fördel för sjukdomar i genitourinary sfären hos män. Ungefär en tredjedel av de vuxna i den starka hälften lider av prostata patologier. De anser inte att det är nödvändigt att söka hjälp och förvänta sig att symtomen kommer att passera själva.

Detta leder till en försämring av tillståndet och övergången av prostatit till nästa fas, som är full av allvarliga konsekvenser och en minskning av livskvaliteten. Undvik dessa problem kan vara genom att gå igenom en årlig undersökning och genomföra förebyggande terapi. Experter säger att grädden "Healthy" - ett perfekt alternativ för att förhindra eventuella problem med prostata. Och för dem som lider av prostatit kommer användningen att vara en chans för:

 • Eliminering av smärtsamma känslor.
 • Normalisering av urinering.
 • Ökat blodflöde.
 • Klåda och brinnande i ljummen.

Vänta inte på försämringen av välbefinnandet. Om något av ovanstående symptom uppstår, var noga med att kontakta en urolog. Att köpa en grädde "hälsosam" från prostatit är inte svårt, så vidta åtgärder i rätt tid och leva livet fullt ut.

Feedback från riktiga kunder


Michael, 48 år gammal (prostatit)

Jag jobbar som förare. Ständigt på affärsresor finns det ingen tid att gå till läkarens kontor. Så började jag sjukdomen. Förståelsen som allvarligt sjuk, det kom först efter att smärtan började ha urinering. Detta väsentligt komplicerat utförandet av professionella uppgifter. Först hoppades jag att allt skulle gå för sig själv, men som det visade sig sträckte jag bara ut tiden och förvärrade situationen.

Jag gick till sjukhuset, urologen störde diagnosen efter undersökningen. Han behandlades med föreskrivna läkemedel, men det var inte möjligt att helt avlägsna smärtssyndromet och andra symtom. Läkaren rekommenderade att köpa "hälsosam" vaxvax från prostatit. Ärligt talat trodde jag inte på lovande reklam. Jag trodde att allt var uppfunnet för att locka kunder, men efter en veckas tillträde ändrade jag mig.

Smärta passerade, spasmer försvann. Jag började igen känna mig som en man. Det är synd att erkänna, men under en exacerbation fanns det tecken på impotens. Jag förväntade mig inte en bra, men allt kom tillbaka. Även självkänsla har ökat. Många tack till dem som utvecklade grädden "Healthy". Nu är han ständigt i medicinska skåpet. Jag använder det för förebyggande ändamål och klagar inte mer på min hälsa.

Igor, 36 år gammal (prostatit, cystit)

Jag anser mig själv en ivrig fiskare. Naturligtvis kan en sådan semester, och även i kompis med vänner, inte utan alkohol. Det är synd att erkänna, men promiskuösa sexuella relationer äger också rum. Jag är inte gift. Allt detta, som förklarats av doktorn, var orsaken till prostatit, vilket orsakade komplikationer. Jag visste inte att den här sjukdomen skulle slå mig just nu. Urologen har utsett eller nominerat terapi, inklusive en grädde "Healthly". Jag följde alla rekommendationer, och två månader senare återtog patologin. Jag vet inte exakt vad som hjälpte, men jag är hjärtligt tacksam för min doktor.

Beställ på den officiella sidan

Besegra allvarlig njursjukdom är möjligt!

Om följande symptom är kända för dig som är första hand:

 • konstant smärta i nedre delen av ryggen;
 • svårighet att urinera
 • brott mot blodtrycket.

Det enda sättet att använda? Vänta och inte agera med radikala metoder. Sjukdomen kan botas! MÖJLIGT! Följ länken och ta reda på hur specialisten rekommenderar behandling.

Cream för behandling av prostatit

Cream för prostatit är inte det enda sättet att bekämpa en sådan obehaglig sjukdom som inflammation i hankörteln. Förutom det ska åtminstone så mycket som möjligt andra läkemedel och sjukgymnastik användas.

Men en mängd olika salvor, som syftar till att eliminera inflammation, är bra ytterligare metoder för behandling. Vilken av dem är bättre, och hur man inte gör ett misstag i valet?

Cream Healthy

Cream "Healthy" för behandling av prostatit är en av de mest populära. Dess viktiga fördel är att läkemedlet verkar direkt på inflammationsstället, vilket ger en antiinflammatorisk och analgetisk effekt. Det förbättrar också blodcirkulationen och stärker blodkärlens väggar.

Det är nödvändigt att applicera det på manliga sexuella organet. Och detta är ett annat plus, eftersom läkemedlet absorberas genom huden, når snabbt sitt mål och inte skadar andra organ (lever, mage, njurar), som vanligtvis gör droger i tabletter eller kapslar.

I allmänhet har grädden "Healthy" en effekt på den sjuka kroppen:

 • Påverkar den inflammatoriska processen, tar bort den och återställer den korrekta funktionaliteten hos prostata;
 • Ta bort symptom: smärta, klåda och förbränning förekommer på kortast möjliga tid efter att kräman börjar.
 • Förbättrar blodcirkulationen i bäckenorganen, på grund av vilket blodtillförseln i prostatakörteln förbättras.
 • Normaliserar urinering, vilket minskar antalet begär att urinera.

Den andra fördelen - denna kräm från prostatit är 100% naturlig. Det mesta av dess sammansättning är biodlingens produkter, som har visat sig vara en av de mest effektiva ytterligare agenterna mot prostatit:

 • Giftbiver - har antibakteriella och antiinflammatoriska egenskaper. Kämpar framgångsrikt mot infektioner och kan ta bort skadliga bakterier från kroppen. Förbättrar blodcirkulationen.
 • Extrakt av propolis - lindrar ödem, ökar immuniteten, och är också en bra antioxidant och antimikrobiell.
 • Podmora extrakt - härledd från döda bin, har denna produkt också en antiinflammatorisk egenskap.
 • Bivax hjälper till att klara av smärta.
 • Extrakt som erhålls från binens larver påverkar venerna positivt - ökar tonen och stärker deras väggar. Det har också en bra effekt på ämnesomsättningen.
 • Olivolja är inte bara ett hjälpmedel, vilket underlättar penetration genom huden, men har också en positiv effekt på blodkärlen.
 • Men cedertom, som är en del av grädden, främjar regenerering av vävnader. Dessutom förbättras blodcirkulationen och matar prostatan med alla nödvändiga element.

Andra salvor från prostatit

Inte mindre populär kräm för prostatit (mer exakt salva) - Finalgon. Det kan inte användas utan råd från en läkare, och i allmänhet, vid behandling av inflammation i prostata, använder urologerna det extremt sällan.

Det faktum att det har en uppvärmningseffekt, och därför kan ge en stark allergisk reaktion, förvärrar bara sjukdomsförloppet. "Finalgon" är avsett för behandling av mycket olika patologier.

Den består av syntetiska ämnen, så du kan inte kalla salvan en naturlig substans. Dessutom har han många kontraindikationer.

Inte sällan hört talas om gelén "Ekado". Ursprungligen användes den endast för att förhindra utvecklingen av prostatit, men används nu framgångsrikt vid behandling av denna sjukdom. Den huvudsakliga aktiva beståndsdelen är kamfer. Och förresten, som det visade sig, är det särskilt användbart för människors hälsa.

Denna grädde kan normalisera prostataens mikroflora, eliminera patogener och späda utsöndringen av prostatakörteln. "Ekado" lindrar också smärta, förbättrar blodcirkulationen och fungerar som ett bakteriedödande medel.

Effekten av grädde

Som du vet, bör behandlingen av denna sjukdom vara komplex. Så det är lämpligt att välja salva att inte göra det själv, men fråga rådgivande läkares råd.

Naturligtvis är det mest användbara som salva, som i sin sammansättning har naturliga ämnen, som till exempel en kräm från prostatit "Hälsosam". Sådana droger har minst kontraindikationer, de är uteslutna från överdosering och biverkningar. Från sådant sätt kan patientens allmänna tillstånd helt enkelt inte försämras.

Varje kräm för behandling av prostatit hos män bör användas med rekommendationer och doser. Och glöm inte att huvudterapin inte ska sluta - bara en kombination av flera droger hjälper till att uppnå önskad effekt på kort tid.

Effektiva salvor och krämer för behandling av prostatit: priser, recensioner och applikationer

När en man börjar oroa sig för symptom på prostatit, rusar han oftast inte för att gå till doktorn, men börjar använda salvor eller en kräm av lämpligt syfte. På apotek finns ett ganska brett urval av aktuella medel som lindrar inflammation i prostatakörteln. Men bland alla olika är bara några salvor mycket populära.

Vilka medel är mest användbara?

Bland drogerna med prostatit, vars verkan utförs lokalt, utmärks följande:

 • Salva av Vishnevsky.
 • Finalgon.
 • Cream Ekado.
 • Cream "Healthy".

Som indikerat av feedback från kunder är detta det effektivaste sättet.

Salva Vishnevsky används oftast för bakteriell prostatit. Det har inte bara en antiinflammatorisk effekt, men, som kundrecensioner säger, förbättrar det utkylningen av körteln, minskar sin puffiness. Sammansättningen av Vishnevsky salva innehåller sådana ämnen som xerober, fiskolja, ricinolja, tjära. Tjära expanderar blodkärlen och förbättrar därigenom inte bara mikrocirkulationen utan också tillgången till mediciner till prostata. Castorolja och fiskolja underlättar smidig och snabb passage av salva genom dermis till inflammerat organ. Xerophore, tack vare antiseptisk verkan, hjälper inte bara till att eliminera produkterna från bakteriernas liv, utan också mot virus.

Salva Finalgon ordineras för att förbättra blodcirkulationen och förbättra ämnesomsättningen. På grund av den intensiva uppvärmningseffekten och bristen på naturliga komponenter kan det dock orsaka en stark allergisk reaktion. I detta avseende, med prostata, måste det användas mycket noggrant och först efter att ha lyssnat på expertens kommentarer.

Salva används för att lindra inflammation i prostata.

Behandling av prostatit med Ekado-kräm började tillämpas relativt nyligen. Basen för detta verktyg är kamfer. Det främjar utsöndringen av produkterna av bakteriens vitala aktivitet, normaliserar mikrofloran och später klyftens hemlighet. Dessutom återställer detta verktyg blodflödet i det inflammerade organet och används för att lindra smärtssyndromet. Prata om fastigheten och återkoppling från kunder. Förutom prostatit kan ekadokräm användas under följande förhållanden:

 • Adenom av prostata.
 • Störning av spermatozoas motoriska aktivitet.
 • Patologi av utlösning.

Många män med prostatit använder grädden "Hälsosam", eftersom de är säkra på att sådan behandling kan hjälpa till att besegra sjukdomen. Det här verktyget har följande egenskaper:

 • Minskning av inflammation och återtagande av dess symtom, bestående av smärtsyndrom, svullnad och brännande.
 • Normalisering av urinering
 • Förbättrad blodtillförsel till prostata.

Dessa egenskaper realiseras på grund av den naturliga sammansättningen. Huvudkomponenterna i grädden är bieträken, tomat- och propolis-extrakt, cedertom, olivolja.

En populär botemedel mot traditionell medicin från prostatit är en mirakelkräm. Receptet för dess beredning är detta: blanda två matskedar av hackade linfröblommor och en matsked med 70% alkohol. Sedan får produkten stå i 4 timmar och tillsätt 10 msk smält osaltat inre fett. Efter en tre timmars värmebehandling filtreras den resulterande substansen genom gasbindning. Miracle Cream bör smörja området av perineum och anus. På hur effektiv behandlingen kan bedömas genom att läsa positiv feedback från patienter.

Ansökningsregler och jämförelsekostnader

Vishnevsky salva rekommenderas att appliceras på nedre delen och gnidas i 10 minuter. Huden ska vara ren och torr. Det är viktigt att inte släppa detta läkemedel på slemhinnorna. Applicera salva två gånger om dagen, helst efter en dusch. Köparens kommentarer säger att du kan använda salva i form av en komprimering. För att göra detta gnides en sked av medicin i lårskinnet inom 5 minuter, och sedan appliceras och fixeras en gasbindning. Denna applikation bidrar till ett snabbare flöde av aktiva substanser i blodet.

Salva ska appliceras på nedre delen av ryggen.

Avslutningen appliceras i små mängder på huden hos perineum. Efter detta, bära varma kläder eller linda ländrygget med varmt material. Salva kan appliceras upp till tre gånger om dagen. Det är viktigt att övervaka känslorna efter applicering. Om det inte brinner eller kliar, kan du återanvända efter tre timmar.

Ekado-kräm appliceras antingen lokalt eller genom införande i ändtarmen. Behandlingen varar i en månad. Dosering av läkemedlet mot prostatit bör väljas av den behandlande läkaren. Detta verktyg, som recensionerna indikerar, rekommenderas också för användning med förebyggande syfte.

Cream-vax "Healthy" ska appliceras på penis. Tack vare detta ökar tiden för att få drogen in i prostata. Effektens hastighet beror på svårighetsgraden av inflammationsprocessen och immunsystemets tillstånd, liksom i vilken utsträckning behandlingen administreras systematiskt. Detta sägs också av kunder.

Tabell №1. Jämförande pris på droger

Vilka krämer, geler och salvor kan användas för att behandla prostatit och prostata massage?

Användningen av olika salvor i prostatit bidrar till att bota denna sjukdom utan att vänta på utseende av prostata adenom, vilket kan leda till snabb intervention.

Ett stort antal män som har förstahandskunskap om hur många problem sjukdomen medför kan bekräfta detta.

Prostatit och metoder för att bekämpa det med hjälpmedel

Prostatit är en av de mest obehagliga och vanliga sjukdomarna bland den manliga delen av befolkningen. Vanligtvis sker det efter fyrtio år, men nu är det betydligt yngre på grund av ungdomens missbruk av datorspel.

När de första tecknen på inflammation bör omedelbart kontakta en läkare. Många män har redan upplevt sådana obehagliga förnimmelser:

 • en man börjar ofta urinera, särskilt på natten;
 • Vid urinering finns vissa svårigheter;
 • en svag stråle av urin, som ständigt avbryts
 • efter urinningsproceduren i urinblåsan förblir urin - ofullständig tömning;
 • vid urinering uppträder smärta
 • Varaktigheten av urinering ökar.

Förekomsten av minst ett sådant symptom indikerar behovet av att omedelbart konsultera en läkare.

Orsaker till sjukdomsutvecklingen kan fungera som:

 1. Den vanliga försämringen av immunitet, vilket bidrar till uppkomsten av en mängd olika virusinfektioner.
 2. Mikrober och bakterier som kan penetrera körteln från lesionen tillsammans med blod eller lymfflöde;
 3. stillasittande livsstil. Ett långt sittande vid bord eller dator orsakar oundvikligt trängsel i ljummen som hämmar blodcirkulationen. Som en konsekvens - inflammation i körteln;
 4. promiskuösa sexliv. Venereala sjukdomar kan leda till prostatit;
 5. långvarig abstinens från ett normalt sexuellt liv. Sällsynta och oregelbundna sexuella relationer bidrar till utvecklingen av sjukdomen.

Att skydda dig från sjukdomen kommer att bidra till en hälsosam livsstil, uppmärksam inställning till din kropp och vanligt kön. Risken för prostatit minskas, men är tyvärr inte en garanti för fullständig säkerhet.

Salvor för behandling av prostatit

För att leverera läkemedlet direkt till lesionsfokus, används speciella salvor för att behandla prostatit. De kan vara:

Nödvändig kräm och salvor är föreskrivna av den behandlande läkaren.

Utan medicinsk tidpunkt att använda dem är det inte nödvändigt, det kan orsaka irreparabel skada. Vissa läkemedel används under proceduren för terapeutisk massage i prostata, som utförs av läkaren.

uppvärmningen

Oftast används värmningsmedel för kronisk prostatit. Om du inte går till läkaren i tid eller behandlas själv - kommer den akuta sjukdomen att gå i kronisk form. Eliminera prostatit blir mycket svårare och viktigast av allt längre.

När sjukdomen överförs till en kronisk form, förutsatt att den har en icke-infektiös natur, ger upphettningssalven från prostatit en bra terapeutisk effekt.

Den terapeutiska effekten är baserad på en komplex effekt:

 • vasodilation - vilket förbättrar blodtillförseln i det sjuka organet;
 • ökning av frekvensen av metaboliska cellulära processer i vävnader;
 • uppvärmningseffekt - spasmer avlägsnas;
 • medicinska effekter - om läkemedelets sammansättning innehåller medicinska komponenter.

Uppvärmningsprodukter ska inte användas utan råd från en läkare.

Heparinsalva

Ibland ger heparinsalva med prostatit en bra effekt om den appliceras korrekt och i tid. Det kan även användas endast för icke-infektiös inflammation i körteln. I dess sammansättning innehåller produkten en beredning av heparin, vars huvudsakliga egenskap är utspädning av blod på grund av en minskning av dess koagulerbarhet.

Läkemedlets terapeutiska effekt är baserad på följande komponenter:

 • heparin natrium - löser trombi, förhindrar bildandet av nya. Minskar den inflammatoriska processen och tillåter inte blod att koagulera i små kärl och kapillärer.
 • nikotinsyra - Bensylestern av syran utvidgar blodkärlen, hjälper absorptionen av heparin;
 • bensokain - minskar smärta som lokalbedövning

Positiva effekter av prostata massage

Tillsammans med medicinsk behandling och fysioterapi kan en läkare ordinera en prostata massage. Denna procedur är mycket effektiv:

 • venös och lymfatisk dränering förbättras.
 • Det sekretoriska utflödet normaliseras på grund av återställandet av glandskanalens patentering;
 • förbättrar tonen i prostata;
 • förbättrar körtelns förmåga att suga de nödvändiga medicinska substanserna;
 • Läkemedlet levereras på rätt plats tillsammans med en massagekräm.

Massage utförs inte bara med prostata sjukdom, men också i många andra sjukdomar som är förknippade med genitourinary sfären. Under proceduren används en salva eller en speciell kräm för prostata massage. De är nödvändiga för att inte skada det ömma slemhinnan i ändtarmen.

Cream Health för behandling av prostatit

Idag drabbas män av prostata sjukdomar oftare än tidigare. Detta beror på konstant trötthet, stress och kraftigt försämrad ekologi. Det finns ett stort antal droger avsedda för att bli av med prostatit, adenom och ett antal andra sjukdomar, där prostatakörteln påverkas, men effektiviteten hos de flesta av dessa droger är ifrågasättande. Cream Prostatitis frisk har redan visat sig vara en effektiv produkt som har en botande effekt på människans kropp, lindrande av sjukdomar och förbättrad potens.

Preparatets struktur

Innan forskarna fick till uppgift att skapa ett verktyg som inte påverkar människors hälsa negativt och inte har några biverkningar. För framställning av kräm Prostatit används inte i kemisk industri, vilket orsakar allergier. Komponenterna är balanserade och de aktiva substanserna kompletterar varandras åtgärder och multiplicerar den positiva effekten på den manliga kroppen, vilket hjälper till att bli av med prostata sjukdomar. Huvudingredienserna i grädden Prostatit hälsosam är följande ingredienser:

 • extrakt av propolis, som används för att stimulera blodtillförseln till bäckenorganen, eliminera trombi och toning blodkärlens väggar;
 • bietgift, framgångsrikt lindrande av smärta och spasmer samt att återställa blodflödet i de minsta kapillärerna;
 • bivax, vilket ger vävnadsregenerering på cellulär nivå;
 • Bee podmor är nödvändig för att eliminera inflammation och ta bort obehagliga symtom på sjukdomar (smärta, brännande, klåda, smärta);
 • oleoresin av ceder, stimulera cirkulationssystemets arbete och mjukning av trombi;
 • olivolja, förbättrar hudens elasticitet
 • extrakt av hästkastanj, i sin effekt liknande propolis;
 • bihörn, vilket ökar tonen i blodkärlen och normaliserar metabolismen.

På grund av krämets naturliga komposition finns inga kontraindikationer att använda, dess användning kan kombineras med intaget av andra mediciner och mediciner. Dessutom behöver du inte göra ändringar i den dagliga kosten, men det är bättre att vägra att dricka alkohol, kaffe och kryddig mat. Den enda begränsningen är ingrediensens individuella intolerans, som du kan ta reda på när du hör en läkare.

Verkliga konsumenter talar ofta om de många medicinska effekterna av drogen på kroppen, och här är några av dem:

 • signifikant minskning av inflammation
 • Försvinnandet av smärta och obehag
 • avlägsnande av klåda och svullnad;
 • stimulering av styrka och sexuell lust;
 • förstärkning av blodkärl.

Instruktioner för användning

För att uppnå effektivitet vid behandling med användningen av grädden Hälsosam, är det nödvändigt att följa tillverkarens rekommendationer, som finns i bruksanvisningen. Denna handbok levereras med varje förpackningsreaktion och innehåller alla svar på frågor som kan uppstå hos män under behandling med hjälp av en intim grädde. Generellt anses aktionsalgoritmen under ansökan intuitivt förståelig och ser ut så här:

 • öppna röret där krämvaxet är hälsosamt;
 • Applicera en liten mängd salva på huden i prostatakörteln;
 • fördela blandningen jämnt över ytan;
 • gnugga i huden i cirkulära rörelser;
 • Upprepa denna procedur två gånger om dagen, på morgonen och på kvällen.

Varaktigheten av kursen kan variera för varje enskilt fall, så krämtillverkaren rekommenderar att behandlingen fortsätter en vecka efter att alla tecken på sjukdomen har försvunnit. I det här fallet bör du inte sluta behandla dig själv efter flera grundläggande symtom som orsakats av problem med prostatakörteln, eftersom hälsokrämmen är konstruerad för långvarig exponering för kroppens vävnader, vilket ger regenerering och botemedel på mobilnivån.

Kundrecensioner


I de flesta fall på webbplatser och forum som är avsedda för kampen mot sjukdomar i prostata, är recensioner av riktiga kunder om grädden av hälsa positiva. Det finns dock också negativa recensioner som tvingar potentiella köpare att tänka på om produkten har medicinska egenskaper eller är en annan skilsmässa.

Andrey, 32 år, Slavyansk-på-Kuban:

"Jag kunde inte ens föreställa mig att jag skulle börja uppleva problem från en sådan sjukdom vid en sådan tidig ålder. Han ansåg hans hälsa något speciellt, inte utsatt för väderförhållanden och så vidare, och så även i frost klädde han ganska lätt, vilket spelade ett grymt skämt på mig: Jag gick till sjukhuset. Trodde att jag skulle vara frisk vid slutet av behandlingen, men miraklet hände inte, jag fick diagnosen prostata-inflammation. Jag bestämde mig för att slåss med en sådan sjukdom som den mest effektiva metoden för de som finns på Internet och kom över en diskussion om hälsan. Jag bestämde mig för att köpa den på den officiella platsen (det fanns inga pengar i apoteket), jag tog ut en beställning, mottog den på en vecka och började använda den enligt anvisningarna - resultatet vände mig inte! Den fullständiga behandlingstiden tog 24 dagar, varefter alla problem var borta. Dessutom märkte jag att styrkan förbättrades. "

Nikolay, 38 år, Taganrog:

"Problem med prostatakörteln visade mig för omkring fem år sedan, och hela denna tid lider jag av sjukdomssjukdomar. Först och främst är smärtan för mig urinering, eftersom den alltid åtföljs av smärta, och för ungefär två år sedan började effekten att fungera. Det kom till att jag i en vecka aldrig kunde glömma min fru. På grund av detta började problem med familje livet att ackumuleras (flera gånger handlade det om skilsmässa), och jag kunde inte hitta ett effektivt botemedel mot sjukdomen tills jag vände mig till en läkare. Han rådde mig att köpa en grädde av hälsa. Först var jag rädd för att köpa den här produkten, eftersom den inte var på apoteket, för vilken jag började tvivla om det var sant eller en annan skilsmässa, men recensionerna på Internet övertygade mig. Eftersom mitt fall var ganska försummat, var behandlingsförloppet överens med läkaren 35 dagar. Sedan dess har alla symtom som orsakat obehag försvunnit, och undersökningen vid kliniken bekräftade normaliseringen av prostaattillståndet. "

Владимир, 61 år gammal, Stary Oskol:

"Vid utseendet på de första tecknen på prostatit för några år sedan vände jag genast till doktorn, för i min ålder med sådana sjukdomar borde du inte skämta. På den första porer läkare ordinerats mig en behandlingsregim med hjälp av en mängd olika piller och stolpiller, som verkade tveksam effektivitet: ja, försvann symptomen, men efter ett tag de förekommer i fullt mått som fick oss att tänka på resultatet. Sedan gick jag till en annan klinik där läkaren rådde att applicera grädden av den hälsosamma prostatit. På det positiva resultatet på grund av negativ erfarenhet fanns det inget speciellt hopp, men efter avslutad behandling kommer jag med självsäkerhet att säga att detta läkemedel verkligen kan hjälpa till. Efter behandlingsförloppet kom inte ens ihåg att jag en gång hade haft obehag vid urinering och sexuellt liv förbättrades på grund av ökad styrka. "

Expertrecensioner

I grunden tjänar verktyget positiv feedback från erfarna specialister.

Pankov Nikolai Konstantinovich, en urolog av högsta kategori:

"Mina kollegor och jag tvivlade länge om effektiviteten hos den hälsosamma prostatitkrämen, men det här läkemedlet blev för snabbt att bli populärt bland patienterna trots att det såg ut på marknaden nyligen. Det var möjligt att hitta information om tillgången på certifikat och kvalitetsmärken som bekräftar effekten av grädden av hälsa från prostatit, och all tvivel föll bort. I mer än ett år rekommenderar jag varje patient som lider av prostatit för att använda det beskrivna läkemedlet, och jag får extremt positiv feedback från dem. Detta är inte förvånande, eftersom krämet försiktigt och säkert påverkar hankroppen, lindrar det av obehag och problem i sexuellt sfär, vilket kvalitativt förändrar patientens levnadsförhållanden. Dessutom är grädden Hälsosam, bra för män i alla åldrar. "

Hur man köper ett botemedel

Konsumenten bör besöka tillverkarens officiella hemsida, där du kan beställa hälsosam kost till en lägsta kostnad. Ett så lågt pris beror på att det inte finns någon mellanhand mellan säljaren och konsumenten (så att produkten inte kan köpas på apoteket), vilket garanterar inköp av det ursprungliga läkemedlet, inte förfalskning. För att beställa, måste du lämna kontaktinformationen på webbplatsen följt av operatörens samtal, som diskuterar leveransvillkoren. Mottagning sker på postkontoret, och du behöver bara betala efter att paketets integritet är bekräftat.

Beställ på den officiella sidan

Vem sa att det är omöjligt att bota prostatit?

Har du en PROSTATE? Redan mycket pengar försökt och ingenting hjälpte? Dessa symtom är bekant för dig inte av hearsay:

 • konstant smärta i underlivet, skrotum;
 • svårighet att urinera
 • sexuell dysfunktion.

Det enda sättet att använda? Vänta och inte agera med radikala metoder. Prostatit kan vara CURED! Gå till länken och ta reda på hur specialisten rekommenderar behandling av prostatit.

Hur man använder salva från prostatit?

Prostatit är en av de vanligaste sjukdomarna hos män. Därför är de medel som är avsedda för dess behandling också många. Bland dem är en speciell plats upptagen av salvor, som vi kommer att prata om här.

Eftersom prostata i sig är inuti kroppen, men inte långt ifrån ytan, går ansökan som intern, och yttre.

Intern applicering innebär att salvan levereras direkt till det sjuka organet med hjälp av torn som injiceras i rektum eller med en lämplig spruta.

Extern användning innebär att gnugga den tills den är helt absorberad. Med prostatit förekommer gnidning på en plats mellan skrot och anus. I regel rekommenderas det att ta 10-15 minuters varma bad före varje förfarande.

Salvor från prostatit, som nu är kända och framgångsrikt används för att behandla prostatit, tillverkas i industriell skala och säljs via apoteksnätet eller kan tillverkas oberoende av alla nödvändiga komponenter av patienterna själva. Vi presenterar till er uppmärksamhet en översikt över salvor som mest effektivt har bevisat sig i kampen mot denna sjukdom.

Trevlig tid på dagen. Skriver dig Alexander Burusov, en expert på herrklubben "Viva Man".

Idag kommer vi att tala om salvor och balm från prostatit. Jag föreslår att du börjar med balsams.

Balmer från en prostatit

Till en av de kända och mottagna många positiva recensionerna av salvor tillhör företaget med samma namn balsam "hälsosam". Dess användning ger utmärkt resultat i behandlingen.

Kraften stiger, prostatan är tonad, inflammationen avlägsnas, smärtan går bort. Kombinationen med massage ger ännu bättre resultat.

Det här läkemedlet kan kort tid för att stoppa sjukdomsutvecklingen, och med långvarig och regelbunden användning förbättras avsevärt tillståndet hos det geniturära systemet hos män. Påverkar cirkulationssystemet och de minsta kapillärerna, katalyserar metaboliska processer på cellulär nivå, antioxidant.

Sammansättningen innehåller huvudsakligen biodlingsprodukter: extraherat cedertom, extrakt av propolis, bipollock, eld och hästkastanj, bivax och gift, olivolja. Applikation extern, lokal.

Återhämtningshastigheten beror på käftens tillstånd, immunsystemets aktivitet och administrationens systematiska karaktär. Varje förpackning innehåller detaljerade instruktioner för användning.

Ett annat effektivt läkemedel för denna sjukdom är Norman balsam från prostatit, vilket också är ganska populärt idag. Sammansättningen av endast naturliga ämnen: tallpollen, hartsgummi, propolis, olja och kamfer.

Det är en underbar antiseptisk, förbättrar blodcirkulationen i bäckenorganen och eliminerar stagnationsfenomen. Den appliceras externt och inåt.

Insidan administreras rektalt efter att ha tagit hetta tjärbad för 1-2 gr. Det tas två gånger om dagen, på morgonen och på kvällen efter en avföring. Kursen är två veckor.

Idag är detta naturliga läkemedel inte särskilt krävt, eftersom det praktiskt taget inte annonseras och kostar mycket billigt. även om ichthyolsalva med prostatit är ett utmärkt adjuvans i antibiotikabehandling och är mycket effektivare än många ofta annonserade medel. Har smärtstillande och antiinflammatorisk effekt, tar bort toxiner, förbättrar kapillär blodtillförsel.

Har antiseptisk effekt, deprimerande effekt på de flesta patogena mikroorganismer, inklusive stafylokocker. På grund av dess antiinflammatoriska effekt och förmåga att reglera vaskulär ton förbättrar det signifikant blodcirkulationen i prostata, särskilt kapillär. Ichthyolsalva jämförs ofta med Vishnevskys salva, eftersom deras antiinflammatoriska egenskaper är likartade.

ansökan

Läkemedlet ska appliceras med en bomullspinne till punkten mellan anus och skrot, försiktigt gnidas och täckas med en bomullspinne. Förfarandet görs på natten, helst efter ett 10 minuters varmt tjärbad. Exponeringen ska vara minst 8 timmar.

Resultatet av exponering i de flesta fall känns efter den första ansökan. Undvik kontakt med ansikte och ögon. Ofta säljs på apotek ichthyol salva med glycerol.

Denna salva har ytterligare en fördel genom att det inte torkar huden. Applicera salva följt av en tio dagars kurs, varefter du ska göra en tvåveckorsavbrott. Då kan kursen upprepas.

Denna salva från prostatit har ett naturligt ursprung. Den är framställd av hartser erhållna vid bearbetning av oljeskalor.

Har en specifik lukt som påminner om lukten av tjära. Möjlig introduktion till rektum av turturer dagligen på natten efter rengöring av tarmarna och håller ett varmt bad. Det finns också ljus med ichthyol, som används för prostatit.

Vilken salva är bra?

Denna salva är välkänd för våra mormor och mormor. den berömda salva Vishnevsky.

Spektrumet av dess handling är så brett att det på en gång var en oumbärlig egenskap hos varje hemmedicinskorg. Officiellt kallas det - liniment balsamic enligt Vishnevsky.

Denna salva är för antiseptisk och desinficerande utomhusbruk. Vishnevsky salva med prostatit appliceras på samma sätt som beskrivits ovan. Två gånger om dagen på morgonen och på kvällen smutsas det på området mellan en anus och en scrotum och den stängs av en bomullspinne.

I själva verket kan läkemedlet inte fullständigt bota prostatit, men det är ett utmärkt tillskott till huvudlinjen för läkemedelsbehandling. Det tar bort ödemet väl och normaliserar utsöndringen.

Finns i burkar på 25-100 gram eller rör 30-40 gram. struktur: björktjära, ricinolja, vismutoxid, aerosil.

Salva, tack vare de aktiva komponenterna, tränger djupt in i vävnaderna och når det inflammerade organet och orsakar patogena bakteriers död. Den lagras vanligen vid en temperatur som ligger något under rumstemperatur, från +10 till +18 ° C, på en mörk plats.

Exceptionell säkerhet och samtidigt läkemedlets billighet gör det populärt med den allmänna befolkningen. En ytterligare fördel är den nästan fullständiga frånvaron av biverkningar.

En av de vanligaste behandlingarna för ett hem är microclysters med Vishnevsky salva. Hemligheten dem ligger i det faktum att de medicinska substanser som administreras till rektum, interagera med tarmcellstruktur leder till ett effektivt terapeutiskt resultat, eftersom de användbara substanser strömma direkt in i prostata.

Läkemedlet tränger in i körteln, kringgå mag-tarmkanalen.

Mikrocykler med Vishnevsky salva är nödvändiga av följande skäl:

 1. Betennandet avlägsnas, eftersom salvan lindrar olika ödem.
 2. Välbedövad, efter proceduren minskar smärtan.

Sådana mikrocykler framställs efter tarmens frigöring en gång om dagen på natten.

Blandbar med ricin eller olivolja. Förhållande: 5 g salva per 50 g olja. Introducerad med hjälp av en päron.

Förutom de beskrivna salvorna är det möjligt att använda salvor som: grädde "hälsosam" från prostatit, Fenalgon, Ekado - Allmänt annonserade idag droger för behandling av prostatit.

VARNING:

Om du vill bota kronisk prostatit och dess komplikationer på kort tid, bli av med vaskulär erektil dysfunktion och ge inte möjlighet att utveckla adenom, var noga med att kolla in vårt omfattande effektiva program för återhämtning hemma.

Det tar ungefär 20 minuter om dagen, och du får de första märkbara resultaten inom några veckor. Detta program är det första programmet av sitt slag i CIS, fullt bevisad effektivitet vid behandling av kronisk prostatit och vaskulär erektil dysfunktion.

Med vänliga hälsningar, Alexander Burusov