Huvud
Strömförsörjning

Cream för penisförstoring: hur det fungerar och vad det är

Små proportioner av könsorganen i det starkare könet är mycket smärtsamma. Man tror att en liten medlem inte helt kan tillfredsställa en kvinna.

Faktum är faktiskt överdrivna, eftersom en brist på detta område endast kan betraktas som allvarliga patologier, till exempel Peyronies sjukdom eller mikropeniasis. Den genomsnittliga normala storleken på en penis är tio till fjorton centimeter i uppreist skick.

Modern medicin erbjuder olika metoder för att lösa problemet med en liten penis, från operation till användning av olika anpassningar. Läkemedelsindustrin producerar i sin tur olika geler, salvor och krämer för att öka penis. Till skillnad från radikala åtgärder och långvarig träning har läkemedel en snabb effekt och kräver ingen betydande ansträngning.

Är det möjligt att förstora penis med en grädde?

När det gäller aktuella droger för att lösa detta problem finns det många tvister. Många experter nekar effektiviteten av salvor eller krämer, eftersom penisens storlek beror på genetiken hos en viss person. Faktum är att en penis längre eller tjockare på detta sätt är omöjligt, men förstärka penis med kräm under en erektion är ganska realistisk.

Princip för verksamheten

Penis består av cavernösa och cavernösa kroppar som expanderar eller kontrakt, beroende på fyllningen av deras blod. Salvor och krämer påverkar denna process, förbättrar erektionen, och följaktligen storleken på penis.

Krämen för penisförstoring fungerar som följer:

 • stärka kroppens blodpåfyllning
 • närma cellerna med näringsämnen
 • öka elasticiteten och elasticiteten hos vävnader;
 • öka sexuell lust;
 • förlänga kön.

Eftersom kräm appliceras på penis genom massagebevegelser skapar detta en ytterligare effekt som främjar uppväxten hos hanen. Massage har också en positiv effekt på blodflödet till könsorganen och förbättrar cellförnyelseprocesserna.

Det finns många olika droger av lokal användning, som i princip skiljer sig från och varaktigheten av exponeringen för könsorganen.

De är grupperade i tre grupper:

 • Kortsiktig effekt. Läkemedel som fungerar omedelbart får en erektion endast i två, tre timmar. De används omedelbart före samlag.
 • Långtidseffekt. Salvor och långvarig kräm används i flera månader enligt en viss behandlingsregim. De förbättrar gradvis erektilfunktionen, men bibehåller en positiv effekt under lång tid.
 • Ytterligare stimulans tillsammans med andra droger. Ytterligare droger har en svagare effekt på penis, så de kombineras med tabletter eller droppar tas oralt.

Vad ingår i

De flesta krämer som ökar penis består av extrakt av medicinalväxter.

Denna eller den här beredningen har en unik komposition, men det är möjligt att isolera ämnen som används oftast i läkemedel:

 • Herdens väska har en vasodilaterande egenskap och tonar upp muskelvävnad;
 • Gingerrotet stärker libido;
 • extrakt av ginseng förlänger samlaget;
 • hjortmoss förbättrar blodtillförseln till kroppen;
 • tistel ökar testosteronproduktionen;
 • hästkastan förbättrar blodcirkulationen i det lilla bäckenet, eliminerar stagnation;
 • kvitten japanska gör kärlen elastisk, förhindrar utseendet av blåmärken under massage;
 • extrakt av leuzea dilaterar blodkärl, förbättrar blodflödet;
 • druv-extrakt påverkar positivt kärlväggarna, vilket säkerställer deras elasticitet;
 • Peruvian vallmo stimulerar blodcirkulationen, ökar libido;
 • nålen stärker stärkande sexuell lust.

Förutom dessa naturliga komponenter berikar kompositionen av geler, salvor eller krämer med proteiner, vitaminer och aminosyror. Ytterligare ämnen som ingår i beredningen, till exempel dimetikon, ger en smörjande effekt.

Biverkningar

I motsats till systemiska droger (tabletter, injektioner) verkar grädden för penisförstoring bara på ett organ, vilket därför inte orsakar biverkningar. Om du är intolerant mot dessa eller andra medicinska ämnen kan du uppleva allergiska reaktioner på huden eller slemhinnan - hudutslag, rodnad, klåda eller brännande. I detta fall bör användningen av ett läkemedel avbrytas och ersättas med en analog med en annan formulering.

Penisförstoringskräm: En översikt över populära rättsmedel

På apotek eller på specialiserade platser kan du hitta olika geler och krämer avsedda att öka penis. Innan du köper bör du noga läsa läkemedlens sammansättning, handlingsprincipen, användningsreglerna och information om tillverkaren. Det är användbart att läsa kundrecensioner om det här verktyget.

Namnet på det mest effektiva sättet

Hittills är de mest populära fem fonder för att förbättra erektionen. I denna lista finns geler och krämer som har visat sig länge - Dominator, MaxiSize, XXL Power Liff, TitanGel, Penilux Gel.

 • MaxiSize förbättrar blodfyllningen av penis, ökar dess storlek, ökar sexuell njutning i samlag, ökar längden på amorösa nöjen. Som en del av grädden för att öka penisen finns det kollagenkomplex, proteiner, aminosyror. Trietanolamin, som är en del av läkemedlet, gör orgasmen mer turbulent och levande i sensation.
 • Dominator ökar penisstorleken under erektion, ökar libido, ökar längden på samlag. Preparatet är tillverkat på grundval av mikroelement (zink, järn, natrium, kalium), pektiner, tanniner och eteriska oljor. Det bör noteras att denna produkt är tillgänglig i form av en spray, men den används på liknande sätt som en kräm.
 • XXL Power Det har en långsiktig effekt under villkoret att den används regelbundet. Det förbättrar männs sexuella funktion på grund av närvaron i sammansättningen av extrakt av medicinalväxter - nål, puama, ginseng, ingefära, gingo-biloba och hästkastanj. Läkemedlet kompletteras med dimetikon, vilket positivt påverkar penisens hud och ger en bra glid under sex.
 • TitanGel har en positiv effekt på styrkan och har en långvarig effekt. Den innehåller extrakt av tistlar, horn, elastin, vallmo, aminosyror och proteiner. Vid applicering enligt instruktionerna garanteras att cremen ökar penisens storlek genom att stärka erektionen. Förutom huvudåtgärden ökar känsligheten av penis och stärker libido.
 • Penilux Gel består uteslutande av naturliga komponenter - medicinska växter. I sin sammansättning, hästkastanj, mulberry, japansk kving, ginsengrot, ingefära, Muir Puam, Leuzea, angustifolia. En ökning av medlemmet med några centimeter uppnås på grund av ökat blodflöde till kroppen och sexuell lust. Läkemedlet läker det manliga reproduktionssystemet som helhet och har därför en långsiktig effekt.

Bland andra aktuella läkemedel som ökar penis kan man skilja:

Fördelar med att använda penisförstoringskrämer

Innan du går till kirurgi eller andra behandlingar som kräver betydande ekonomiska investeringar och ansträngningar från patienten, bör du använda geler eller krämer.

Till skillnad från dyra procedurer erbjuder penisförstoringskrämmen följande fördelar:

 • Finns, säljs utan receptbelagd läkare.
 • är inte dyrt;
 • Det finns inga åldersbegränsningar.
 • det finns inga kontraindikationer;
 • har en naturlig sammansättning
 • lätt att applicera
 • positivt påverkar libido;
 • är lämplig som en hjälpbehandling för erektil dysfunktion.

Den mest effektiva kräm för penisförstoring: en granskning av preparat

Cream för att öka den manliga värdigheten är ett verktyg som hjälper till att öka penisparametrarna utan operation. Oftast sammansättningen av deras naturliga - de innehåller pektin, vitaminer, mineraler, essentiella oljor, extrakt av ginkgo biloba och cayennepeppar och andra komponenter som påverkar tillväxten..

Krämer för penisförstoring klassificeras i arter. De fördelar medel för långsiktig och kortsiktig effekt. Det finns en annan kategori - de inkluderar extrageler och salvor, de används endast i kombination med andra tekniker för att öka fallusen.

Lokala förberedelser för män hjälper till att öka längden och tjockleken. Processen är inte snabb, men många tillverkare lovar ett resultat i 1-2 veckor. Recensioner notera att för att uppnå önskat resultat bör du använda grädden i minst en månad.

Hur fungerar krämer för män, och när börjar de att agera? Vilka geler fungerar verkligen och vilka som inte gör det? Den fullständiga översynen av specialverktyg finns i vår översyn.

Hur fungerar penisförstoringskrämer?

Krämen för att förstärka penisen hjälper till att växa på bekostnad av normalisering av blodcirkulationen och dess förstärkning i ljumskområdet. Runt utformningen av en sådan plan finns det många rykten och spekulationen - vissa tror att det här är en skilsmässa och en myt, andra hävdar att att köpa en gel gör drömmar till verklighet.

Den otvivelaktiga fördelen med salvor är deras naturlighet. Läkemedel på syntetisk basis är sällsynta. I sistnämnda fall är den vanligaste hormonella kompositionen, som är bättre att inte använda i vuxenlivet utan en läkers rekommendation.

Salva för penis ska appliceras på en ren kropp. För att förbättra effekten gnids ämnet i 2-3 minuter. Använd enligt tillverkarens anvisningar. Varje tillverkare har sina egna applikationsfunktioner.

Om den används korrekt, detekteras följande effekter:

 • Förbättrar blodflödet i könsorganet
 • Också ökar längden och bredden av fallusen vid vilken som helst ålder;
 • Kraften ökar, varaktigheten av erektion ökar, vilket ökar kvaliteten på intima;
 • Libido ökar;
 • Normaliserad testosteronnivå beroende på anrikning av celler med mineraler och vitaminer;
 • Förbättrar tillståndet av penisens hud.

Hur fungerar grädden? Verkningsmekanismen är följande: Efter applicering och gnidning tränger de aktiva komponenterna in i cellnivån. Tack vare de aktiva substanserna, rusar blodet in i penis, fyller det de cavernösa kropparna, vilket leder till deras expansion.

Med tiden kommer de att kunna rymma mer och mer blod, respektive sträcka sig. Då med en naturlig erektion blir penis större. Resultatet är bevarat för livet.

Efter att ha lyftt grädden minskar penisen inte.

Typer av medel för en medlems tillväxt

Krämer är olika, de skiljer sig inte bara från sammansättning och namn, utan också till användningsändamål. Vilken gel som helst kommer att främja tillväxten av fallusen.

Alla salvor är uppdelade beroende på aktionstid:

 1. Krämer för penisförstoring med långvarig effekt. Använd den i flera månader i rad tills önskat resultat uppnås. Producenter försäkrar att den är bevarad tills åldern.
 2. Kortsiktig effekt. Sådana salvor appliceras på fallusen före kön. De stärker erektionen, vilket har en positiv effekt på kön. Åtgärdstiden är flera timmar.
 3. Extrageler. Denna kategori bör köpas om mannen utför en naturlig ökning av penis. Med andra ord är en ökning av ens egna händer foambuilding.

Krämer kan klassificeras enligt komposition. Det finns protein - i övervägande av protein aminosyror, hormonella - testosteronanaloger och naturliga - i kompositionen av extrakt av växter och örter. Den säkraste är det sista alternativet.

Du kan köpa grädden på apoteket eller på tillverkarens officiella hemsida. Priset varierar beroende på antal rör eller flaskor. Det finns ofta lager, ibland rabatter över 50%.

Betyg av de bästa krämerna för fallus

Om du verkligen köper en kräm, så är det så att det verkligen hjälper. Alla medel kan kallas unika, eftersom en sådan komposition inte upprepas någon annanstans. Men det finns ingen universell gel. En hjälper en, en annan berömmer en annan, etc.

Därför sammanställer vi vår egen TOP av de bästa och mest effektiva gelerna och salvorna som godkänts av medicinska specialister, har bra recensioner och ger verkligen resultatet i form av penisförstoring.

Titan Gel

Gel Titan - den enda i sitt slag, det finns inga analoger. Sammansättningen av en viss koncentration av ämnen, vilket bidrar till penisens tillväxt, oavsett åldern hos mannen. Fördelar med botemedlet: Lätt att använda, billigt, det finns inga kontraindikationer, inga biverkningar och sannolikheten för överdosering.

Appliceringsmetod: appliceras på könsorganet gnidas i 4-6 minuter. Använd en gång om dagen. Kurs - från 1 månad och längre. Den första effekten manifesterar sig i 2-3 veckor. Enligt recensioner påverkar läkemedlet positivt libido och erektion.

Sammansättning Titan gel naturligt. Det finns sådana komponenter i det:

 • Extraktion av epimediet.
 • Lichen extrakt.
 • Vitaminer, mineraler.
 • Bär galla.
 • Peruanska vallmo.

Kompositionen har en komponent av elastin, vilket ökar hudens elasticitet. Därför kan verktyget användas när du sträcker penis med händerna.

Rasputin Gel

Rasputin i form av en gel är ett dubbelmedel. Det syftar till att öka den manliga värdigheten och öka sexuell aktivitet. Används hemma, sättet att använda, som med Titanium gel. Det finns inga kontraindikationer.

Produkten klarar effektivt uppgiften på bekostnad av ingefära, arginin, extrakt från gyllene rot. Du kan jämföra med läkemedlet Tongkat Ali Platinum - stärker den sexuella lusten och normaliserar erektion.

Men fördelarna med Rasputin-kräm är att det ger sådana effekter:

 1. Öka längden på penis till 2 cm.
 2. Öka kroppens tjocklek med 10-15 mm.
 3. Normalisering av blodcirkulationen.
 4. Förstärkning av libido.

För att uppnå maximal effekt rekommenderas det att applicera Rasputin-kräm på könsorganen en halvtimme före intimitet.

MAXI STORLEK

Ökar tjocklek och längd. Du kan använda den som mono-medel, och även kombinera med andra sätt att förstora. Kompositionen av kollagenkomplexet, proteiner, elastin, aminosyror, extrakt från medicinska växter.

Till skillnad från andra medel för en sådan plan, tillåter MAXI STORLEK dig att öka längden på samlag.

Anvisningar för användning: appliceras på torr penis 2 gånger om dagen. Mängden grädde är ca 5-7 ml (det handlar om lite mer än en halv tesked). Gnugga dina händer. Det är bättre att använda före kön.

Hur mycket är och var att köpa? Apoteket är inte till salu. Men du kan köpa på tillverkarens hemsida, kostnaden är upp till 1000 rubel.

XXL Power Life

Det fungerar bra, bekräftar NUPerov (anhängare av en naturlig ökning av könsorganet). Lämplig för kombination med vakuumpump eller extender.

I det senare fallet appliceras det på penis efter avlägsnande av anordningen. Du kan inte använda den samtidigt. Du kan bara köpa online. Priset är lågt - ca 900 rubel.

 • Intolerans mot kompositionen (manifesterad efter första ansökan);
 • Ålder till 18 år.

Det rekommenderas att använda krämen XXL driver Life, om en man inte är nöjd med längden / tjocklek medlemmen, varaktigheten av samlag, det finns problem med potensen, minskad libido på grund av psykologiska orsaker.

Som en del av dimetikon, Muira puama, taggig kvast, ginseng extrakt och ett dussin naturliga ämnen som påverkar tillväxten av människans fördel i komplexet.

Falloston

Det här verktyget är ganska tvetydigt. Många män har kommit till slutsatsen att det är bättre att inte köpa den för en långsiktig ökning av grädden. Varför är det så? Övning visar att effekten av ansökan är tillfällig - inte längre än 2-2,5 timmar. I kompositionen av komponenterna i den irriterande effekten, vilka förbättrar erektion.

Alternativt kan Falleston kombineras med andra krämer, eller till exempel en vakuumpump, då kommer effekten att vara längre. Men medan detta experiment är okänt finns det inga recensioner.

Falloston är bättre att använda för problem i kön:

 1. Svag och kort erektion.
 2. Erektil dysfunktion.
 3. Minskad libido.
 4. Tidig utlösning.

Applicera på sexuella organet i 5-10 minuter före den ihåliga handlingen. Om en medlem börjar tippa, fungerar verktyget. Tätning betyder ökat blodflöde.

I kompositionen finns ämnen av organiskt ursprung som påverkar koncentrationen av testosteron. Med månatlig användning kan du öka nivån av hormonet i blodet.

Penilux

Enligt tillverkaren har Penilux gel många effekter. Produkten ökar penisens längd / tjocklek, påverkar positivt könskvaliteten, eftersom det stärker erektionen.

Anvisningar för användning:

 • 5-10 ml av läkemedlet appliceras på en ren penis;
 • Gnid i 5 minuter med massagerörelser;
 • Använd en gång om dagen;
 • Kurs - från en månad och längre.

Det finns information om att Penilux kan förstora penis med 10 cm. Men det här är en lögn, eftersom det är fysiologiskt omöjligt. Det ultimata resultatet av långvarig användning är högst 2-3 cm. Men det här är inte heller dåligt.

Andra geler och salvor för penis tillväxt

Eftersom problemet med missnöje med penisens storlek är akut, leder till ett antal negativa aspekter, marknaden är full av specialiserade verktyg. Det är inte bara krämer, utan även sprayer, tabletter, piller, etc.

Som ett alternativ till krämer kan du använda Dominator spray. Att säga hur mycket penis kommer att öka är svårt. Enligt recensioner ger dock ansökan före kön en kvalitetshöjare och ett förlängt samlag.

Ofta finns det positiva recensioner om geler / krämer som presenteras i tabellen:

De mest effektiva salvorna för utvidgning av penis

INNEHÅLLSFÖRTECKNING

Typer av salvor att öka

Idag kan du köpa mycket krämer av olika slag, med hjälp av vilken penis förstoras. De mest populära är fytomasi, som endast innehåller naturliga komponenter av vegetabiliskt och animaliskt ursprung. Utbredd efterfrågan på sådana krämer och salvor, som:


 • nitroglycerin;
 • heparin;
 • medel med lång och kort effekt
 • hormonell;
 • med enzymer.

På apoteket eller på läkemedelsföretagens webbplatser kan du köpa hormoner, men deras användning är endast möjlig efter samråd med läkaren. Självadministration av hormonella krämer kan leda till negativa effekter.

Heparinsalva

För behandling av penis används en kräm med heparin. Det hjälper till att återställa erektion och känslighet av penis. Huvudkomponenten förbättrar blodcirkulationen, så under erektion märker man svullnad av penis. Heparin ska appliceras på penis omedelbart före samlag. Dessutom noterar kvinnor under samlag också att de upplever en mer levande orgasm, eftersom heparin och nikotinsyra irriterar erogena zoner.

Nitroglycerinsalva

Mer nyligen har forskare upptäckt ännu en unik effekt av nitroglycerin - en fördelaktig effekt på manlig styrka. Läkemedlet används huvudsakligen för att expandera blodkärlens väggar och förbättra blodcirkulationen. En salva för penisförstoring med lokal applikation med nitroglycerin säkerställer blodflöde under erektion, vilket ger ett längre och mer känsligt samlag.

Hur man använder salva för att öka?

Många män är intresserade av vilken typ av salva för penisförstoring den mest effektiva och säkra för hälsan, och även hur man applicerar dem korrekt. Det bör noteras att något läkemedel under semestern från apoteket är bifogade instruktioner för användning. Om du undrar hur man använder salva för att öka penisen, så är det i detta fall inget komplicerat. Applicera grädden i sexuellt organ i ett tunt lager i 10-15 minuter före sexuell kontakt. På huvudet och förhudan rekommenderas inte applikationsmedlet eftersom huden i dessa områden är känslig för komponenterna.

Produkten absorberas väl i huden och vid den tidpunkten närheten av närhet har redan börjat fungera. Efter appliceringen av behandlingen kommer mannen att känna behaglig värme i könsorganets område, eftersom den aktiva substansen orsakar blodkörning till behandlingsstället.
Effekten varar i 1,5-2 timmar. Innan du använder något sätt som stimulerar blodcirkulationen och påverkar sexuell funktion är det nödvändigt att besöka en läkare. Användningen av medicin måste nödvändigtvis överenskommas med en specialist.

Priserna för salvor

De flesta krämer som används för att öka penisen är dyra, oavsett var de säljs - på apotek eller på läkemedels- eller kosmetiska företagens webbplatser. Salva i apoteket kostar mer än 2000 rubel. för ett rör. Men det finns andra analoger av krämer och sprayer, vilka har en liknande effekt och effekt, men är mycket billigare. Du kan köpa dem på vår portal genom att använda fördelaktiga rabatter och specialerbjudanden.

Försök att öka penisens storlek kan kräva betydande kostnader, eftersom utöver andra medel för extern användning kan du behöva speciella enheter - extender, vakuumpump.

Hur man gör salva hemma?

Vissa människor vill inte spendera pengar på att köpa en heparin- och nitroglycerinsalva och har bråttom att laga dem hemma på egen hand. Men för detta är det nödvändigt att hitta och köpa komponenter, och också att veta proportionerna av blandningsämnen. Många komponenter kan dock inte köpas separat på apoteket. Förberedelsen av någon grädde hemma är en komplex och ansvarsfull process som kräver särskild kunskap. För att inte slösa bort energi, tid och pengar, är det värt att köpa ett färdigt läkemedel på apoteket.

Gel för ökning

Idag finns det ett brett utbud av olika geler på marknaden, som är utformade speciellt för att öka könsorganets storlek och förbättra kvaliteten på intimiteten. Gelen för utvidgning av en medlem av Titan Gel har till exempel en naturlig, hypoallergen komposition och säkerställer penisens tillväxt, både i längd och i tjocklek.

Titan Gel, Priset är inte övervärderat och tillgängligt för alla killar. Det är ett utmärkt alternativ för droger, heparin, nitroglycerin och andra syntetiska ämnen.

Spray för att öka

Speciellt populär är sprayen för att öka genitalorganet Dominator. Det är lätt att använda och har en långvarig effekt.

betyder Dominator förbättrar blodcirkulationen och känsligheten hos receptorer, vilket ger långvarig sexuell kontakt med ljus orgasm. Med den kan du öka penis med 5-7 cm i längd och några cm i volym.

Granskning av de bästa penisförstoringskrämmen (med recensioner av män och läkare)

De flesta representanter för det starkare könet är missnöjda med penisens storlek. För att skapa extra centimeter är redo att tillgripa även hjälp av en plastikkirurg eller regelbundet dra penis extender, endast dessa metoder är dyra och inte alltid motiverat. Cremen för penisförstoring anses vara överkomlig, snabb och viktigast, ett enkelt sätt att förstärka penis. Men hur effektivt är det? Hur inte att missa med ett val av augmentation? Vi avslöjar hemligheter i den här översynen.

Egenskaper för det perfekta läkemedlet

På den moderna läkemedelsmarknaden erkänns även smörjmedel med värmeeffekt som ett sätt att öka penis. Faktum är att de bara stimulerar blodflödet, vilket ger extra volym, men påverkar inte på något sätt organets faktiska storlek. Verkan av sådana droger är kortsiktig och passerar efter oxidation och inaktivering av den aktiva beståndsdelen.

En riktig gel för en penisförstoring bör inte bara stimulera blodpåfyllningen utan också ha ett antal andra effekter:

 • Stimulera tillväxten av celler i penisens vävnader.
 • Potentiär celldelning.
 • Ge kroppen med byggmaterial för bildandet av cellulära strukturer.
 • Förbättra intracellulära metaboliska processer.
 • Var försiktig med könsorganets känsliga hud - fuktar det, ger elasticitet och regenerering.
 • Stärka penisens kärlsystem.
 • Indirekt stimulerar produktionen av manliga könshormoner.

Det är också viktigt att produkten har en positiv effekt på erektionens kvalitet och varaktighet, eftersom låg sexuell uthållighet är ett problem som åtföljer otillfredsställande könsstorlek.

En bra kräm för att öka penis utöver lokal irriterande komponenter borde ha i kompositionens ledare, se till att de kommer till destinationen - djupt in i könsorganets vävnader.

Vad marknaden erbjuder

I apoteket kan allt fler krämer inte kallas bred. Geler för penisförstoring har 1-2 irriterande komponenter, på grund av vilka en tillfällig effekt av ökningen uppträder. Förresten är han ofta märkt endast av en man, eftersom stimuli ökar nivån av slemhinnans känslighet, utan att väsentligt ändra volymen hos könsorganet.

I sökandet efter en effektiv lösning kan en man rekommenderas att ansöka om det globala nätverket. Här värda alternativ, vars handling bekräftas av köparens åsikter, mycket mer. De mest populära krämerna för penisförstoring för tillfället:

 1. TITAN GEL.
 2. Persiska Shah.
 3. MaxiSize.
 4. Mega penis.
 5. Utvecklingssex.
 6. PENIS DEVELOPMENT CREAM.
 7. Penon Gel.
 8. Hot XXL Power Life.
 9. Largo.

Tidigare, för att öka penis används kirurgi, men i vår tid finns det mycket bättre och säkrare sätt att förstora penis.

Alla dessa verktyg har visat sig mycket bra. Negativa svar om dem är sällsynta, men tacksamma - mycket. Vilken grädde för en medlem är effektivare och bättre, kommer att leda till översynen av alla medel.

 • TITAN GEL.

Krämen för att öka manliga medlemmen är den bästsäljande bland analogerna. Det kombinerar ett positivt inflytande på kraften hos peruanska vallmor, horn och tistlar. Hydrolysater av proteiner och aminosyror ger snabb och aktiv tillväxt, elastin tar hand om kroppens hud under intensiv ökning. En av fördelarna med botemedlet är behovet av att applicera det en gång om dagen. Bonus för patienten är en märkbar ökning, inte bara i kroppstorlek utan även i libido. Enligt tillverkaren är effektiviteten bevisad kliniskt, säger kunderna om ökningen av penis till 3 cm i längd. För mer information om produkten klicka här.

Innehåller extrakt av ginseng, nål, kastanj, ginkgo biloba, notoginseng. Växtsammansättning ger en omfattande återhämtning av det sexuella organet samt stimulering av dess ökning på grund av att celler sträcker sig under påverkan av blodvatten. Gingerharts fungerar som en irriterande komponent. Förstoringsåtgärden är möjlig med en mans önskan. Grädden ska appliceras dagligen och gnidas tills den absorberas fullständigt genom massrörelser i 15 minuter. Särskilt effektivt verkar detta verktyg i kombination med utvinning av penis med en pump.

Cream-gel innehåller aminosyror och proteiner i den hydrolyserade formen, enzymer, liksom ett komplex av elastin med kollagen. Detta talar om hans förmåga att inte bara stimulera uppdelning och tillväxt av penisceller, utan också att ta hand om hans hud och ge kroppen ett riktigt estetiskt utseende. Används 2 gånger om dagen. Du kan använda grädden under intimitet. Dessutom ökar känsligheten av penis. Recensioner av män som jämför olika typer av medel, säg att denna kräm är verkligen bäst. För mer information om produkten klicka här.

Det bästa alternativet är att rådgöra med en urolog för råd, han hjälper och råder dig att välja en kräm för dig.

 • Mega penis.

Salva för att öka styvheten och styrkan av erektion. Det gör penis fastare på grund av fenugreek och fenugreek extrakt som tänder penisvävnaderna, vilket säkerställer korrekt blodtillförsel. Diosgenin - ett hormonliknande ämne som stimulerar den naturliga processen att omvandla testosteron, vilket ger en ökning av styrkan. Det appliceras två gånger om dagen i 3-10 minuter med massagebevegelser. Data om förmågan att öka könsorganet uppstod från berättelserna från köpare, eftersom verktyget ursprungligen användes för att eliminera erektil dysfunktion.

 • Utvecklingssex.

En effektiv grönsaksbaserad grädde, vars sammansättning håller sig under tavlan, samtidigt som man säkerställer hypoallergenicitet och säkerhet för produkten. Instruktionen lovar en ökning på upp till 5 cm i 2 månaders användning. Recensioner av grädden indikerar en 2-3 cm real tillväxt under samma period. Det appliceras tre gånger om dagen till en icke-upprepar penis. Tillämpningsförloppet är från 2 veckor till 2 månader.

Aktivisator av penis tillväxt, som innehåller extrakt av goldenrod, svart vinbär, herdens väska och vindruvor. Handlingar på ett komplicerat sätt - ökar penisens storlek genom att öka erektionen, samt att expandera och stärka de kärl som matar den cavernösa kroppen. Den appliceras två gånger om dagen, på morgonen och på kvällen. Instruktionen kräver att rester av produkten tvättas med tvål före samlag. Som en hudvårdsprodukt används mandelolja.

Ett naturligt medel för att öka den manliga värdigheten, innehållande extrakt av palm sabal, gurkmeja, ginseng och även arginin. Alla växter förbättrar blodcirkulationen i det lilla bäckenet, främjar förbättringen av muskelton och kärlväggar, vilket gör att du kan njuta av en full erektion hos män. Cremen appliceras på penis, pubis och skrotum. Som ett resultat av dess verkan ökar syntesen av testosteron i testiklarna. Applicera två gånger om dagen.

Cream för tillväxten av den manliga kroppen, som har det bredaste utbudet av användbara komponenter: extrakt av ett horn, lav, ingefära, ginseng, hästkastanj, puime muira samt betain och enzymämnen. Dimetikon fungerar som en ledare och ett smörjelement. Stimulerar penisens tillväxt, såväl som ökad styrka, stärker erektionen, ökar längden på samlag. Instruktionen rekommenderar att du applicerar grädden en halvtimme före kön varje dag. En viktig punkt är regelbunden applikation samtidigt. Recensionerna bekräftar flaskans goda tolerans. För mer information om produkten klicka här.

Medel för att öka penis baserat på extraktet av cayennepeppar. Gör det möjligt att värma upp penis så gott som möjligt, öka elasticiteten hos dess vävnader före den kommande träningen. Därför appliceras den genom massrörelser i en halvtimme före mekanisk åtgärd. Användningen av pumpar, förlängare och jelqing under användningen av salvan ger snabbare och märkbara resultat än utan det.

Frågan om kostnaden: var och hur mycket

Alla salvor som anges för utvidgningen distribueras via Internet. Nedan är en jämförelsetabell över priser som indikerar kostnaden för ett rör av drogen. Mängden och utgiften för olika droger kan skilja sig, men i regel krävs 2-3 rör för kursen - för detta borde köparen vara redo.

Vilken salva att öka en medlem att välja

Storleken på manlig sexuell värdighet är ett ganska ömtåligt ämne, som vissa män är mycket oroliga över. Även ägarna av genitalorganets normala längd har ofta en önskan att öka det, vad kan vi säga om dem som naturen har utrustad med en liten penis. I dagens värld finns det många sätt att påverka penisens storlek. Till exempel finns det en kräm för att öka penis. Trots att vissa människor är skeptiska till honom hjälper han verkligen.

Hur ändrar man storleken hos en medlem med hjälp av salvor?

Den stora storleken på det manliga könsorganet tjänar ofta som en orsak till stolthet, och små tvärtom orsakar komplex. Därför söker representanter för det starkare könet, som inte är nöjda med penisens längd, efter sätt att öka. Det finns olika metoder, vissa är bra hjälp, och andra är absolut värdelösa. De som är helt olyckliga med storleken, ens överens om en operation som gör att du snabbt kan lösa problemet. Men kirurgi är inte alla har råd med, och han har många komplikationer. Därför är det mycket lättare och mer rimligt att använda en salva för att öka penis.

Det finns en åsikt att ingen kräm kan hjälpa till att lösa problemet. Människor förklarar detta genom det faktum att en medlem endast bildas upp till en viss ålder, då blir det inte längre. Det representerar också en muskel, att göra mer som bara kan göras med hjälp av övningar. Dessutom tror vissa människor att alla typer av krämer och salvor ökar penisen än mer skada än hjälp.

Emellertid kan alla ovanstående faktorer utmanas, vilket visar att de är opålitliga. Först och främst kan du försäkra dig om att kvalitetskrämer inte har någon skadlig effekt. Och detta uppnås tack vare det faktum att kompositionen innehåller mestadels naturliga ingredienser. Därför kan en person inte oroa sig för att han kommer att få komplikationer.

Det är också värt att notera att penis inte är ett muskelorgan, utan ett kluster av cavernösa och cavernösa kroppar. Och de, som du vet, har förmågan att smala och expandera. Denna process kallas en erektion.

Visst, könsorganet växer bara upp till en viss ålder. Men det betyder inte att det inte kan ändras senare. Om du ökar blodflödet, kan du öka penis. Och om du vill kan du uppnå ett långsiktigt resultat.

Därför tvivlar du inte på effekterna av salvor, för när de väl väljs och används, hjälper de verkligen.

Medlemmen växte med + 3,5 cm. Det riktiga sättet!

Handlingsprinciper av krämer

Cream eller gel för att öka penisfunktionerna på ett visst sätt. Som det är känt består medlemmen av cavernösa och cavernösa kroppar. Och när de är glada expanderar de på grund av vad sexuellt organ blir mer än flera gånger. Salvor syftar till att öka volymen av dessa kroppar.

Verktyg påverkar följande processer:

 1. Förbättra blodcirkulationen.
 2. Celler berikas med användbara komponenter.
 3. Sexdrift blir starkare.
 4. Genitalorganet blir större både i längd och i diameter.
 5. Erektionen varar längre.
 6. Huden är mer elastisk och elastisk.

Det är också värt att notera att en positiv åtgärd uppnås inte bara på grund av produktens sammansättning, men också tack vare massagen. Trots allt, med hjälp av det måste du gnugga krämerna i huden. Massage har en positiv effekt på blodcirkulationen, accelererar celldelning och hjälper också ingredienserna att tränga in i vävnad snabbare.

Det är värt att förstå att du måste följa instruktionerna för deras användning trots säkerheten hos salvor. Vissa människor tror att om du ofta använder en gel, kommer effekten att uppnås snabbare. Denna åsikt kan inte anses vara korrekt, eftersom en överdosering leder till ett negativt resultat. På grund av det är biverkningar möjliga, vilket lätt kan undvikas om du följer instruktionerna.

Rekommenderad läsning:

För att snabbt öka medlemmen rekommenderar våra läsare Cream "Titan Gel". Detta är en naturlig lösning som bidrar till att öka en medlem med 3,5 cm på bara 2 veckor! Sammansättningen av "Titanium Gel" inkluderar endast naturliga ingredienser som har maximal effektivitet. På grund av dess sammansättning är läkemedlet helt säkert, har inga kontraindikationer och biverkningar.

Vad är medel?

Salvor för penisförstoring kan vara av olika slag och först och främst skiljer sig de åt sig. Därför bör du, innan du köper, göra en slutsats om vilken typ av resultat du vill uppnå. Om du snabbt behöver göra sexorganet mer, behöver du en kräm som är utformad för en kort tid. Det gör att du snabbt kan förlänga penis, men dess åtgärd är kortlivad. Det bör appliceras omedelbart före samlag, eftersom effekten kvarstår i två timmar.

Det finns också salvor som gör att du kan spara resultatet under en lång period. I det här fallet måste du regelbundet applicera drogen, och för att få effekt kommer det att ta flera månader. Detta är ett bra alternativ för dem som vill uppnå en stabil förändring.

En ytterligare kräm finns också, men den har en ganska svag effekt. Därför måste den användas tillsammans med andra droger. Till exempel med piller eller droppar.

Här måste varje person själv bestämma vilket resultat han vill uppnå. Och redan från detta kommer det att vara nödvändigt att välja en lämplig kräm. Men det är värt att förstå att uppmärksamhet bör ägnas inte bara till den långsiktiga effekten utan också på krämens sammansättning. Eftersom ingredienserna som ingår i den spelar en viktig roll.

Sammansättning av krämer för penisförstoring

Välja den bästa krämen för att öka penis, du kan inte vara uppmärksam på kompositionen. Det är trots allt komponenter som bestämmer hur agenten ska agera. Naturligtvis är ingredienserna olika, men du kan identifiera de som oftast används.

Följande komponenter kan vara närvarande:

 1. Renmossa. Den har naturliga antiseptika. Det har också förmågan att förbättra lokalt blodflöde.
 2. Herdens väska. Det sträcker ut de perifera kärlen perfekt och gör också muskulär ton starkare.
 3. Rot av peruanska vallmor. I det finns selen, zink och även prostaglandiner. På grund av detta ökar blodtillförseln till kroppen, och manliga könshormoner utvecklas också aktivt.
 4. allantoin. Det verkar som ett antiinflammatoriskt medel. Det förbättrar också cellernas förmåga att regenerera.
 5. The Golden Rod. Det skiljer sig från fenolföreningar och saponiner, det hjälper mot klåda och inflammation. Det ingår ofta i grädden för att öka den manliga värdigheten.
 6. tistel. Ökar innehållet av testosteron.
 7. Epimedium. Den har fytohormoner. Åtgärden liknar vad som uppnås med hjälp av Viagra.
 8. Extrakt av druvor. Positivt påverkar kärlväggen, gör den mer elastisk och hållbar.

Dessutom kan mullbär, japansk kvit, gingerrot, angustifolia vara närvarande. Allt detta hjälper till att göra penis längre och större. Om du kombinerar komponenterna korrekt, kommer de tillsammans att leda till ett utmärkt resultat. Därför gör krämer mycket bättre än folkmekanismer.

Vilket företag skulle jag föredra?

Om en person bestämmer sig för att ändra storleken på hans penis, kommer han nödvändigtvis att ta ställning till frågan om vilken kräm som ska välja att öka penisen. När allt kommer omkring är inte alla pengar tillräckligt effektiva, och de leder till olika resultat. Därför bör du överväga vilka geler som är bra och verkligen låta dig lösa problemet.

Penilux Gel

En ganska vanlig linje är Penilux Gel. Och hon visade sig verkligen. Tack vare naturliga och användbara ingredienser i kompositionen kan en person inte oroa sig för biverkningar. Medlen innebär att man inte bara normaliserar den sexuella funktionen utan ger dig möjlighet att göra några centimeter mer medlem. Det viktigaste är att göra allt enligt instruktionerna.

Den består av följande komponenter:

 1. Hästkastanj. Han normaliserar blodflödet och har också en helande effekt.
 2. Muira poama. Denna komponent förbättrar sexuell funktion.
 3. Ginseng. Komponenten ökar sexuell lust och ger dig möjlighet att förlänga längden på erektion.
 4. Ringen av ingefära. Han är en naturlig afrodisiakum.
 5. Silkesmask, japansk kving, levzeya och angustifolia. Alla dessa komponenter kan öka könsorganet och normalisera blodflödet.

TitanGel

TitanGel-kräm har också visat sig bra. Det har en långvarig effekt, därför är den konstruerad för permanent användning under lång tid. Det är värt att notera att detta verktyg förstärker den manliga sexuella funktionen, eftersom den positivt påverkar styrkan.

Cremen består enbart av naturliga ingredienser, som tillsammans ger dig möjlighet att göra penis större. De kommer också att förbättra kvaliteten på sexuellt liv.

Strukturen omfattar:

 1. Thistle. Det förbättrar produktionen av testosteron.
 2. Elastin. Denna ingrediens ökar känsligheten av penis och gör dess vävnader mer elastiska.
 3. Poppy. Ingrediensen används som en naturlig stimulans av potens.
 4. Hydrolysat av proteiner och aminosyror. De ökar längden på penis.
 5. Den lilla tjejen. Det påverkar alla funktioner av manlig värdighet.

Redan i fyra veckor efter att TitanGel används kommer sexuellt organ att öka med ca 5 cm, och kön blir märkbart bättre. Även om de första ändringarna kan ses på bara 7 dagar. Penis blir känsligare, och erektionen kommer att vara längre.

Den enda kontraindikationen är en allergisk reaktion på en av komponenterna. Därför måste du utföra ett visst test innan du använder det här verktyget. Det borde vara på handens hud att applicera en liten mängd gel och lämna en dag. Om det inte finns någon irritation, kan läkemedlet användas. Separat rekommenderas att utföra detta test och en partner, eftersom grädden som appliceras före sexuell handling kommer att fungera på den.

XXL Power Life

Ett annat bra verktyg är XXL Power Life. Det är populärt och säljs samtidigt till ett överkomligt pris. Du kan köpa det på apoteket eller på nätet. Producenterna säger att detta läkemedel är helt säkert för människors hälsa, eftersom det bara består av naturliga ingredienser.

Vad det består av:

 1. Muira poama. Som redan nämnts ökar denna ingrediens sexuell lust och påverkar även erektionen positivt, förlänger den.
 2. Betain. Denna komponent gör en hälsosammare manlig kropp.
 3. Ginseng, Notoginseng, nål. Denna kombination påverkar perfekt sexuella förmågor hos det starkare könet, snabbare uppdelning av celler, gör penis större.
 4. Ginger, ginkgo biloba, hästkastanj. Det finns en ökning av hematopoiesis, vävnadens elasticitet ökar.
 5. Dimetikon. Positivt påverkar epidermis.

Ett stabilt resultat uppnås om en månad, och agenten används 2 gånger om dagen. Det är viktigt att tillämpa det regelbundet för att uppnå det du vill ha. Av kontraindikationer, den individuella intoleransen hos en av komponenterna. Det är också värt att samråda med en specialist om kombinationen av denna kräm och lugnande medel. Under perioden av katarralsjukdomar är det bättre att avstå från att använda salva.

Vilka andra krämer kan jag använda?

MaxiSize

Konsumenterna talar väl om en grädde som MaxiSize. Det påverkar penisens längd och förbättrar kvaliteten på sexuellt liv. Erection kommer att vara längre, om du regelbundet använder det här verktyget.

Sammansättningen av följande ämnen:

 1. Hydrolysat av proteiner och aminosyror. De gör processen för celldelning snabbare, tillåter att förstärka penis.
 2. Kollagenkomplex, elastin. Tack vare dem är medlemmen inte skadad när den sträcker sig.
 3. Trietanolamin. Med sitt samlag håller längre, är det möjligt att uppnå en starkare orgasm.

Producenterna lovar att det under en månad blir möjligt att förstora penis med 3-5 cm. Statistiken säger att mer än 80% av det starkare könet har blivit ganska ett resultat.

Dominator

Att notera bör vara ett sådant verktyg som Dominator. Det säljs inte i form av en kräm, men som en spray. Använd det är enkelt och bekvämt, men åtgärden är densamma som ovanstående läkemedel.

 1. Natrium, kalcium, järn och zink. Dessa ingredienser hjälper till att öka den totala tonen och stärka kärlväggen.
 2. Pektiner. Dessa ämnen stimulerar blodcirkulationen.
 3. Eteriska oljor. De fungerar bra på hanorganet, sträcker huden och gör den smidig.
 4. Pektiner. Främjar ökat blodflöde.
 5. Tanniner. De tjocknar de inre vävnaderna, på grund av vilka penis blir inte bara längre, men också tjockare.

Denna åtgärd förändrar kroppens storlek negativt och skadar inte hälsan. Människan kommer att kunna öka könsorganets volym med cirka 25 till 35%. För att få det önskade resultatet rekommenderas att du använder detta läkemedel i två månader.

En person kan själv bestämma vad han ska använda. Men du borde förstå att du inte behöver vänta på omedelbara förändringar. Det kommer att ta minst 1-2 veckor för att effekten blir märkbar. Och för att fixa det, behöver du några månader att applicera grädden. Om resultatet inte uppnås kan du prova en gel från en annan tillverkare. Det är möjligt att det kommer att visa sig vara mer effektivt.

12 bästa krämer för att öka hankroppen

Män, missnöjda med penisens storlek, letar aktivt efter sätt på vilka de kan lösa detta problem. Det finns många metoder kända för att öka storleken på män med 3-5 cm eller mer. Dessa är olika övningar, massage tekniker, upphängning av belastningar till penis, ta tabletter. En annan vanlig metod är att applicera krämer och salvor på problemområdena för att öka hanorganet. Det finns många sorter av sådana produkter, som säljs både på apotek och i nätbutiker.

Handlingsprincipen för aktuella läkemedel för att öka penis

Krämen för penisförstoring är en emulsion som innehåller speciella värmekomponenter. Ett kvalitativt verktyg bör också innehålla ingredienser som förbättrar metaboliska processer i penisens vävnader och celler och stimulerar även bildandet av nya cellulära strukturer, vilket ökar organets volym och storlek.

En mängd olika salvor och geler för penisförstoring, även kallad penblording innebär, brukar bara innehålla naturliga ingredienser, vilket gör deras användning absolut säker för människors hälsa. Dessa inkluderar:

 1. pektiner;
 2. Proteinhydrolysat (det här är ett förstört vassleprotein, som smälts till fullo mycket snabbt - om 20-30 minuter);
 3. Utdrag av hästkastanj;
 4. Ringen av ingefära;
 5. Extrakt av cayennepeppar;
 6. Komplex av elastin och kollagen;

Ingefära ökar blodflödet till det lilla bäckens organ och anses vara en naturlig afrodisiakum

 1. Extrakt av kvitten japanska;
 2. Eteriska oljor;
 3. Tanniner som förtjockar de interna vävnaderna;

Även i kompositionen av populäraste krämer för att öka storleken på penis är dimetikon. Denna silikonolja, som har en positiv effekt på huden, utan att orsaka irritation och allergiska reaktioner. Dimetikon skapar på ytan av huden en osynlig film som skyddar den mot ogynnsamma yttre faktorer.

Förutom egenskapen att byta storlekar gör gelén för penisförstoring också samlaget längre, känslor ljusare, erektionen är mer resistent, styvare och längre.

Betyg av populära krämer för att öka medlemmen

Det finns många namn på aktuella produkter för att öka penisens storlek. Nedan följer en detaljerad beskrivning av var och en av dem.

Tabell 1. Lista över de bästa och mest effektiva salvorna och gelerna för penisförstoring

· Extrakt från en tistel

Enligt användningsanvisningarna tillåter du regelbunden användning av gelén att göra penis längre (upp till 5 cm) och bredare (upp till 3 cm).

Dessutom har denna penisförstoringsgel följande effekter:

· Förbättrar kvaliteten och ökar mängden frigjord främmande vätska

· Ökar en mans sexuell attraktion

· Förlänger samlag (1,5 gånger så mycket som vanligt)

Ökar känsligheten hos huvudet och ökar orgasmens känslor.

Applicera gelén på penis i erektionsstaten, gnugga produkten med mjuka massagerande rörelser.

Använd drogen 2 gånger om dagen, regelbundet i 1-1,5 månader.

· Emulsion av den gyllene rotan

Drogen ska vara försiktigt masserade rörelser gnugga in i penisens hud tills den absorberas helt.

Tillverkaren av läkemedlet hävdar att användningen av gelén "Rasputin" stimulerar produktionen av testosteron, vilket har en positiv effekt på styrkan i allmänhet.

Det utlovade resultatet är en förlängning av penis till 5 cm, samt en ökning i volymen till 3 cm.

De första resultaten kommer att märkas efter 2 veckor: penis sträcker sig med 2 cm.

Applicera grädde för att öka termen "MAXI STORLEK" rekommenderas två gånger om dagen, regelbundet före kön (30 minuter).

"Dominator" har en snabb lokal åtgärd som bidrar till en omedelbar ökning av penis från 2 till 7 cm.

Spray "Dominator" är lämplig för dem som vill öka penis snabbt. En man bör ta hänsyn till att effekten av dess användning är kortlivad. Spray det ska vara 15-20 minuter före samlag.

"XXL Power Life" ger mild hud till penis försiktig vård, främjar ökad styrka, ökar längden på samlag.

· Tinktur av rödpeppar

Vid applicering av produkten bör den undvikas på huvudet.

För att uppnå bästa resultat rekommenderas det att kombinera med andra metoder för penisförstoring: jelking, med en vakuumpump eller övningar för att öka penisen, vilket tyder på en gradvis sträckning av vävnaderna.

· Extrakt av kvitten japanska.

Medlet stimulerar naturligt produktionen av testosteron, vilket gör samlaget längre.

En annan fördel med spray och krämer "Penilux" är förbättring av kvaliteten och kvantiteten av ejakulat.

Extrakt från ginkgo biloba;

· Utdrag av hästkastanj

Cremen kan användas både som en självständig metod för penisförstoring, och i kombination med andra metoder. Så, du kan använda en extender eller en vakuumpump.

· Extrakt av sibirisk mos

· Phellodendron-extrakt

Dessutom, kompositionen av grädden "Falloston" - elastin, hydrolyserade proteiner och aminosyror, trietanolamin.

Det garanterade resultatet, enligt tillverkaren av "Falloston", - förlängningen av penis med 4-5 cm på bara en månad.

· Utdrag av högenhorn

Jämfört med andra medel för att öka penisens storlek har "Mega penis" mer syntetiska komponenter.

Löften uppfyller förväntningarna?

Salva för penisförstoring är placerad som ett komplett alternativ till kirurgisk ligamentotomioperation. Ändå är frågan om myten är verklighet eller inte öppen.

Män måste noggrant bedöma situationen och förstå att den verkliga verkan av medelåtgärderna för lokal åtgärd är baserad på förmågan att orsaka blodkörning till penisens vävnader. Naturlig spänning ökar penisvolymen, men bidrar inte till den verkliga tillväxten.

Enligt forskningen kan ökningen av penislängden förväntas i händelse av att nya celler förekommer i sina vävnader. Detta kan inte uppnås med exklusiva krämer. Om du använder en förlängare parallellt och utför en massage för att sträcka vävnaderna, kommer små förändringar att inträffa - penis kommer att öka med 3-5 cm, men ett sådant resultat kommer att vara en fördel för de sistnämnda manipulationerna.

Använd en salva för att öka penisns mening, om en man lider av tillfälliga störningar av kraft. I detta fall kommer krämer och geler att ersätta tabletter som har en aggressiv syntetisk komposition. Användningen av en mängd olika aktuella läkemedel kommer att bidra till att öka penisstorleken endast under en kort tid - exakt så mycket som krävs för ett fullständigt samlag.

I videon nedan kommer vi att visa en översikt över drogerna för penisförstoring:

Med hjälp av sådana verktyg är det också värt att komma ihåg sannolikheten för förekomsten av biverkningar. Dessa inkluderar:

 • Rödhet och utslag på huden;
 • Svaghet i kroppen och lemmar;
 • Tillfällig mörkning i ögonen;
 • Klåda, brännande känsla på krämiga områden;
 • Bildande av sår på glanspenisen.

Olika krämer för penisförstoring karakteriseras av kortsiktiga åtgärder. Experter betonar att användningen av sådana droger ensam inte räcker för att sexuellt organ blir större och längre. Emulsioner som appliceras på penis strax före kön, kommer att bidra till att öka sexuell aktions varaktighet och förbättra känslorna, men det är inte värt att räkna med en ökning av termen med hjälp.