Huvud
Skäl

Aspen bark med prostatitis recensioner

Över hälften av den manliga befolkningen i vårt land lider av symtom på kronisk prostatit. Många försöker ignorera denna sjukdom, vilket i slutändan leder till ett beklagligt resultat.

Alla borde veta att det finns många sätt att behandla denna sjukdom. Bland dem är populär terapi populär.

En särskild plats i detta avseende är asp. Om vad som bark kan hjälpa till med prostatit, och hur man applicerar det korrekt kan alla lära sig i det här materialet.

Den helande egenskaper hos asp

Aspen är en kraftfull folkmedicin som var känd för våra förfäder.

Med hjälp av naturens gåva har läkemedel länge tillverkats mot sådana sjukdomar som:

 • sjukdomar i urinvägarna;
 • artrit och artros
 • obalans av vatten-saltbalans;
 • kolit;
 • gikt;
 • reumatism, ischias;
 • diabetes;
 • dyspepsi;
 • störningar i mag-tarmkanalen;
 • gastrit, pankreatit;
 • malaria;
 • giardiasis;
 • opisthorchiasis;
 • feber.

Emellertid är ett av de huvudsakliga användningsområdena för aspencortex och njurar kampen med traditionellt manliga "sår": prostatit och prostata adenom.

Hur är apen användbart för prostatakörteln hos män?

Förfäder märkte effektiviteten hos asp i sjukdomar hos det manliga reproduktionssystemet. Därför uppfanns ett unikt system för behandling av kronisk prostatit århundraden sedan.

För närvarande påverkar sjukdomar i samband med patologiska processer i prostata omkring 60-65% av den manliga befolkningen.

Den smutsiga prostatit är att när sjukdomen börjar drifa kan den utvecklas till mer hemska patologier - upp till malign tumörbildning. Det är därför som det är så nödvändigt att genomföra tidskrävande och högkvalitativ terapi.

Den helande effekten av asp kan dock göra medicinsk behandling snabbare och effektivare, och stärka även hela manliga kroppen som helhet. Även tinkturer, buljonger och andra produkter av denna typ är ett av de bästa sätten att förhindra prostatit och prostata adenom.

Våra förfäder märkte också att en avkok av asp, gjord enligt ett speciellt recept, kan positivt påverka styrkan.

Många använde sådan naturlig medicin omedelbart före samlag för att förbättra blodcirkulationen.

En sådan kraftfull läkningseffekt på den manliga aspen organismen beror på lignaner och steroler närvarande i dess sammansättning. De är de starkaste naturliga antioxidanter, som kan upphäva hyperplastiska processer i prostata, samt att förhindra uppkomsten av cancerceller.

Grundläggande kontraindikationer

Behandling av prostatit och andra manliga problem med asp är en verkligt universell metod. En av dess fördelar är god tolerans och hypoallergenicitet.

Men som allt annat i världen har medel baserat på aspskortex ett spektrum av kontraindikationer, bland vilka:

 • kronisk gastrisk kolik;
 • patologiska processer i matsmältningsorganet;
 • kronisk förstoppning och tarmobstruktion.

De bästa recepten baserade på apsbark för behandling av prostatit

Prostatit, som kännetecknas av en lesion i prostatakörteln, anses vara den vanligaste manliga sjukdomen. Hans behandling innebär olika metoder. Komplex terapi, som representerar en kombination av läkemedelsbehandling, fysioterapimetoder och användningen av folkmedicinska lösningar, kommer att vara effektiv. Utövare fann att apsbarken, terapeutiska egenskaper och kontraindikationer till vilken vi kommer att diskutera i vår artikel kommer att vara ganska effektiva vid bekämpning av prostatit.

Vilken typ av folklösning är detta?

Aspen anses vara ett tidstestat läkemedel. Särskilt effektiv är dess bark, som innehåller ett stort antal flavonoider. Dessa terapeutiska substanser lindra försiktigt inflammation som medger användning av en dekokt för behandling av prostatit uppträder i akuta och kroniska former. Astensiva egenskaper hos asp ger effektiv anestesi, eftersom många processer som är karakteristiska för prostatakörteln är ganska smärtsamma och hartsartade ämnen bidrar till en tidig helande. Men det viktigaste läkande effekter av barken av asp är dess urindrivande effekt, vilket är mycket viktigt i den komplexa behandlingen av prostatit. Det normaliserar urineringsprocessen, vilket kan störa i prostata körningsproblem, vilket utesluter förekomsten av stillastående fenomen i urinblåsan.

Aspen bark kan köpas på apoteket, och du kan förbereda det själv. Men du måste göra det på våren under sapflödet, skära av det från unga grenar. Sedan skärs i små bitar av bark rekommenderas att torka i ugnen och förvara på en mörk plats. Askens helande egenskaper kvarstår i 3 år.

Sätt att använda

Aspen bark används oftast med prostatit i två farmakologiska former. I medicinsk praxis brukar du utse:

De kommer endast att vara effektiva om de är ordentligt förberedda, när alla användbara egenskaper är bevarade. Att strida mot tekniken, som innehåller populära recept, eller rekommenderade proportioner är strängt förbjudet.

Aspen bark är vanligtvis ordinerad som avkok.

Decoction av asp är beredd mycket enkelt. Du behöver bara hälla 100 gram torr samling med en liter vatten, koka, koka över låg värme i 15 minuter, och sedan i 2 timmar för att insistera, och sedan spänna och börja behandlingen. Beredda på detta sätt rekommenderas drogen 3 gånger om dagen i en halvtimme före måltiderna. Enstaka doser ska vara 200 ml. Varaktigheten av denna terapeutiska kurs är 3 månader. Under denna period kommer mannen att försvunna all smärta i prostata och helt förbättra urinprocessen.

Detta kommer att bidra till alla medicinska egenskaper hos den handgjorda folkmedicinen. Avkolning av askbark kan användas för förebyggande ändamål. Det stärker immuniteten perfekt och hjälper därför till att minska risken för återkommande som är karakteristiska för kronisk prostatit.

Inte mindre användbar med prostatit och alkoholtinktur från asp. Det kan köpas på apoteket eller förberedas självständigt. För att göra detta måste du tätt fylla en halv liter burk med en torr bark, bilda ett 5 cm lager och häll det på toppen med medicinsk alkohol. De medicinska egenskaperna som framställs på detta sätt får tinktur endast efter 2 veckor.

Asp bark för prostata adenom, framställd i form av en alkohol tinktur tas också tre gånger dagligen till 20 droppar lösta i ett glas vatten. Behandlingsbehandlingen går inte längre än 30 dagar, varefter läkarmottagningen är nödvändig. Efter 10 dagar kan man fortsätta att ta tinkturen. Totalt för året får ta huskur är inte mer än 3 gånger med obligatoriska pauser. Dessa är de viktigaste recepten för folkbehandling av prostatit med hjälp av denna effektiva naturliga botemedel.

Ytterligare metoder

Det finns andra recept för behandling av prostatit med användning av aspencortex, vars användning bekräftas officiellt i denna sjukdom. Till exempel:

 • Infusion från bark av asp. 3 msk. Sked den krossade aspen på en kaffekvarn med ett glas brant kokande vatten och sätt på ett vattenbad i 15 minuter. Använd denna infusionsburk först efter minst 20 minuter efter tillagningen. En engångsdos av att ta detta folkdroger är en tredjedel av ett glas, det rekommenderas att dricka det 3-4 gånger om dagen. Förberedd för detta recept infusion av en läkare kan användas för terapeutiska douches som minskar inflammation i prostatakörteln och dess svullnad än ge bästa hemliga utflödet och en minskning av stagnation i kroppen.
 • 100 gram strimlad barkpulver i asp häll 250 ml vatten och placera i en halv-liters burk med en tätt hölje och ingjuta i 2 veckor på en mörk plats. Före användning ska den resulterande infusionen försiktigt spännas och ta högst 20 droppar tre gånger dagligen före måltid.
 • 100 g krossad askbark blandad med 100 g krossad rot av sabern och 100 g kalgan, häll den erhållna massan med alkohol och insistera i 3 veckor. Ta 1 tsk. sked tre treveckors kurser med en paus på 10 dagar.

Infusion av asp är viktigt att korrekt förbereda.

Den helande egenskapen hos asp cortex bekräftas av många recensioner av personer som det hjälpte till om inte helt bli av med prostatit, då kraftigt lindra dess symptom. För att förebygga denna sjukdom uppmanas män att regelbundet tugga denna bark, vilket kommer att säkerställa inträdet i deras kropp av dess eteriska oljor. Eller, som ett alternativ, slipa det i pulver och ta inte mer än en tredjedel av en tesked om dagen, tvätta med vatten. Förebyggande av barkaspen flera gånger minskar risken för prostata sjukdomar och håller människors hälsa till en mycket gammal ålder.

Effektiviteten av behandlingen

Utövare är säker och patient vittnesmål visar att det är en effektiv behandling av asp bark är bara om vi kombinerar ovanstående recept med andra terapeutiska metoder för att bli av prostatit, såsom mottagning av läkemedel, sjukgymnastik, användning av laser. Vidare rekommenderas, när man använder komplex terapi, som inkluderar avkok eller tinktur av aspskort, en veckokontroll med en läkare.

Aspen bark, som alla andra traditionella mediciner, kan bara användas enligt ordination av en läkare. Själv tar med prostatit brukar göra mer skada än nytta, orsakar svåra komplikationer eller gå in i en akut form av sjukdomen i framskridet stadium, vilket kan resultera i behov av operation på grund av brott mot utflödet av urin när de positiva egenskaperna hos asp är redan maktlös. Överensstämmelse med reglerna för mottagandet kommer att ge en bestående terapeutisk effekt och återigen bevisa det faktum att prostatit kommer att vunnas om det behandlas korrekt och inte börjar sjukdomen.

Aspen bark från prostatit

Användningen av askbark från prostatit är en ganska effektiv metod för att behandla denna farliga sjukdom. Användningen av folkmedicin i kampen mot inflammatoriska sjukdomar betraktas endast som en ytterligare behandlingsmetod, men det är ganska ofta. Växter och örter har en stor uppsättning terapeutiska egenskaper, ibland överstigande läkemedel, har inga biverkningar, är säkra för hälsan. Med hjälp av recept av traditionell medicin kan en person spara lite pengar, eftersom återhämtningen kommer snart, och symtomen kommer att gå förlorade snabbare (följaktligen måste tabletterna dricka mindre).

Aspen bark är en av de vanliga alternativen för behandling av inflammation i prostatakörteln, liksom användningen av propolis eller pumpa frön. Det har smärtstillande och antipyretiska egenskaper som är jämförbara med Aspirin. Produkten är känd för andra egenskaper, som vi kommer att diskutera i vår artikel.

Orsaker och symtom på prostatit

Innan vi behandlar recepten med aspskortex i prostatit och sätten att använda de erhållna drogerna, kommer vi att förstå vad denna patologi är. Prostatit är den inflammatoriska sjukdomen i prostatakörteln som uppstår oftast på grund av organets infektion eller på grund av stillastående fenomen i det lilla bäckenet. Andra orsaker till sjukdomen kan vara:

 • Dåliga vanor
 • underkylning
 • Sedentary livsstil
 • Lång avhållsamhet
 • Hormonal misslyckande
 • Minskad immunitet

Patologiska mikroorganismer överförs vanligtvis till män sexuellt, men kan komma in i prostata från foci av inflammation i andra organ med en ström av blod eller lymf. Att främja utvecklingen av sjukdomen kan ofta stressa och nervöst överbelastning, tungt fysiskt eller stillasittande arbete. Beroende på vad som provoserades att förlåta, är det uppdelat i bakteriell och inte bakteriell. Och under sjukdomen fortsätter divisionen akut och kronisk.

Prostatit är vanligast bland äldre män, i 50-åringar sker det med en sannolikhet på 50%. Men i det moderna samhället börjar det växa mer och mer hos unga människor.

Den kroniska formen av prostatit uppträder ofta efter akut när sjukdomen har varit närvarande i kroppen under en tid. Många tror att det passerade, eftersom symptomen inte får sig att känna sig, men det är det inte. Illamående kan bli värre när som helst och bli värre. Därför bör behandlingen fortsätta under hela perioden, och hjälpa till med att lindra patientens tillstånd med styrkan hos askbarken med prostatit. Hennes helande egenskaper är allmänt kända och har länge använts för framställning av läkemedel hemma.

Du kan börja använda dem för behandling av sjukdomen och för dess förebyggande. Det är möjligt att misstänka prostatit i följande symtom:

 1. Problem med urinering
 2. Smärta i ljummen, underlivet, nedre delen av ryggen
 3. Störning av erektilfunktionen
 4. Smärtsam utlösning
 5. Förorening av blod och pus i seminalvätska

För att förvärra sjukdomen kännetecknas även akut smärta, feber, feber, förändring i urinfärgen. Med övergången till det kroniska scenet dämpar alla tecken en stund, men med en viss provocerande faktor kan de återfå.

Användbara egenskaper hos bark

Barken av en aspträ är känd för sina terapeutiska egenskaper och är väldigt populär. Applicera det i kampen mot hemorrojder och cystit, gastrit, att läka sår, eliminera inflammation. Om du är intresserad av recensioner om aspenbarken med prostatit, kan du enkelt hitta dem på Internet. Användare skriver att behandling med denna del av trädet ger stor lättnad och hjälper till att förkorta varaktigheten av läkemedelsbehandling. Bland elementets användbara åtgärder är:

 • antioxidant
 • baktericid
 • anthelmintisk
 • smärtstillande medel
 • Sekreterare och andra.

På grund av den unika kemiska sammansättningen kan aspencortex samtidigt lindra smärta och temperatur, förbättra aptiten och normalisera metaboliska processer. Med det minskar blodsockernivån, bukspottkörteln är stabiliserad. När bakteriell prostatit är användbar antimikrobiell effekt, eftersom cortex har en skadlig effekt på patogener. Förmågan att minska inflammation kommer att vara en av de huvudsakliga fördelar jämfört med andra sätt, eftersom en reducerad källa för inflammation och minska smärta och lokal temperatur, och svullnad.

Även tinkturer och avkok från barken av asp kan användas för att lindra urinering (även en användbar kvalitet med prostatit), t. har en diuretisk effekt. Ett stort antal vitaminer och mikrodelar kommer att stärka immunförsvaret och påskynda processerna för vävnadsregenerering. Indikationer för dess användning kan vara sjukdomar i matsmältningssystemet, dysbios, förstoppning. Om det behövs, för att rensa kroppen av toxiner och avfall, kommer aspenbarken också att vara en utmärkt assistent.

Du kan samla aspen bark dig själv eller köpa färdigt material i apoteket. Fördelarna med förvärvsmetoden kommer inte att minska. Om du själv bestämmer dig för att samla produkten, gör den på platser som ligger så långt som möjligt från vägar och industrianläggningar. Välj ett träd med en diameter av högst 7 cm, klippa barken längs stammen. Därefter skär det i tunna lakan och torka det på ett mörkt ställe (solsken och torkning i ugnen kan förstöra mer än hälften av näringsämnena).

Kemisk sammansättning av produkten

Den helande egenskapen hos asp cortex med prostatit tillhandahålls av komponenterna som ingår i dess komposition. Alla är väl studerade, som deras arbete, för Produkten används inte bara i folk, men också i traditionell medicin. Barkens komponenter är:

 1. Glykosider. Kemiska föreningar som inte kan framställas syntetiskt. Gynnsamt påverkar kardiovaskulärsystemet, stärka blodkärlen. Har också en lugnande, diuretik och desinfektionseffekt
 2. Tanniner. De har kraftiga antiinflammatoriska och hemostatiska egenskaper, förmågan att döda bakterier och bakterier, har en positiv effekt på mag-tarmkanalen. Förbättra de reologiska egenskaperna hos blod och dess komposition, hjälper till att läka vävnader
 3. Fettsyror (laurinsyra, kapryl etc.). Laurinsyra har en positiv effekt på matsmältningssystemet och centrala nervsystemet, förhindrar deras sjukdomar. Det kan kämpa med patogena bakterier, minska nivån av kolesterol och socker i blodet, öka immuniteten. Caprylic har antibakteriell och antiinflammatorisk effekt, förhindrar infektioner i prostata
 4. Organiska syror. Nödvändigt för den normala driften av hela kroppen, renar det av toxiner, återställer ämnesomsättningen
 5. Vitamin C. En stark antioxidant som inte tillåter vävnader i prostata att bli cancerösa. Främjar frisättningen av fria radikaler, förhindrar för tidig åldrande. Hjälper till att stärka immuniteten, är nödvändig för regenerativa processer
 6. Provitamin A. Karoten har en antioxidant effekt, minskar sannolikheten för ateroskleros, cancer. Även positivt påverkar prostataaktiviteten och dess funktioner

Sammansättningen av aspbark innehåller också olika fettoljor och estrar, kolhydrater, mikroelement. De flesta av dem kan inte producera patientens kropp, så att de får tag i med medicinen eliminerar underskottet och säkerställer en snabb återhämtning.

Folk recept

Hur man tar aspenbark för behandling av inflammation i prostata och hur kan den kokas från den? Först måste du förbereda de råmaterial från vilka läkemedlen kommer att förberedas. Trästycken ska vara små i storlek, men brutna med hand eller kniv, i mixern slipar barken inte. Några populära recept med aspenbark från prostatit, vi presenterar för dig nedan. Om du inte vill tjäna pengar själv, finns det tinkturer i färdig form, implementerad på apotek.

För att bli av med prostatit kan en man använda sådana recept:

 • Ta en glasbehållare och fyll den med 200 g torr bark. Därefter fylls den med vodka eller medicinsk alkohol med en volym på 0,5 liter. stäng behållaren väl och lämna på en mörk plats i 2 veckor. Ta det med 20 droppar, späd i 50 ml vatten tre gånger om dagen före måltiden. Behandlingstid - 3 månader
 • 100 g råmaterial häll 1 liter kokande vatten och koka i 20 minuter över låg värme. Efter kylning måste du dricka buljong för en dag, dela upp i 4 receptioner (innan du äter)
 • 3 matsked bark häll 250 ml kokt vatten, lägg sedan produkten på ett vattenbad och håll i 15 minuter. Låt det brygga i en halvtimme, ta det hela
 • Lös en liten bit bark 3 gånger om dagen. Du kan mala det i pulver och späd det med vatten, drick det, men du kommer att få mindre användning

Sällan innebär behandling av prostatit med aspbark dess användning externt, dvs i bad eller kompressor. Förbereda produkten, ta 300 g frisk bark och häll 1,5 liter vatten. Låt det brygga i 2 timmar, koka sedan och håll kvar i ytterligare 20 minuter. Filtrera genom gasbindning och lägg till vattnet i badrummet. Du kan bara sitta i den med underkroppens nedre del, proceduren ska inte vara längre än 15 minuter.

Kontra

Trots alla användbara egenskaper hos askbarken, om den används felaktigt, kan vissa negativa effekter uppträda. De kan också förekomma hos personer som har kontraindikationer för upptagande:

 1. Lider av förstoppning
 2. Ha kolik i magen
 3. Ha allvarliga sjukdomar i matsmältningskanalen

Försiktigt är att vara någon som har en ökad känslighet för produkten. På grund av överflöd av tanniner i materialet kan det finnas en förvärring av några kroniska patologier. I allmänhet är recensionerna för behandling av prostatit med aspbark fortfarande positiva och kan visa för det starkare könet att inga biverkningar från terapi observeras. Förutom barken anses aspen vara användbar som löv och njurar, men med prostatit kommer många män att dra nytta av det.

Andra folkrättsmedel mot prostatit

Inte bara aspenbarken kan rädda en person mot inflammatoriska fenomen. Effektivt mot prostatit kommer att vara helande egenskaper hos barken av hassel och dess löv. Dessa material har sådana åtgärder:

 • Stärka immunförsvaret
 • Fastställa utbytesprocesser
 • Förbättrar tarmfunktionen
 • Bli av med bakterier och bakterier
 • Expand blodkärl
 • Öka styrkan

För maskulin hälsa är det användbart att äta frukten av hassel. de innehåller en stor mängd zink -. element som är nödvändigt för funktionen av det reproduktiva systemet, det testosteronsyntesen, etc. På bark och grenar hassel brukar göra badtunnor, fyllning halv en liter kokande vatten innehållande ca tredjedel råvara pan. Ingredienserna kokas i 30 minuter, sedan buljongen filtreras och läggs till på badrummet.

Den resulterande vätskan kan också användas för stillasittande bad, när vatten hälls i bäckenet och sitter i det med skinkor. Detta gör att du kan värma upp prostata och förbättra blodcirkulationen i lilla bäckenet.

Den appliceras från prostatit och barken av ek har en rik kemisk sammansättning och har antiinflammatoriska och sårläkande egenskaper. Applicera det och att bli av med mjäll, ökat fetthuvud, med angina, diarré, etc. För att förbereda ett avkok måste du gå igenom följande steg:

 1. 20 gram barkfyllning med en liter rent vatten
 2. På en vattenbad, sätta vätskan i koka, låt den stå i 40 minuter
 3. Stam genom gasväv och ta 1 glas 2 gånger om dagen

Ett sådant verktyg tar inte bara bort symptomen på prostatit men förbättrar även erektilfunktionen. Missbruk inte läkemedlet, annars finns det risk att få illamående och kräkningar, en dyspeptisk störning. Om du vill ha mer om aspencortexen och hur man använder den finns mer information i videon.

Tinktur av barken av asp i behandlingen av prostatit

Prostatit orsakar mycket obehag i en människas liv. Därför började nyligen att ägna stor uppmärksamhet åt behandlingen av olika sjukdomar, inklusive prostatit, folkmetoder. Aspenbark anses vara ett effektivt läkemedel, vilket inte bara är en miljövänlig produkt utan också ett effektivt verktyg i kampen mot prostata sjukdom. Det rekommenderas om patienten har förhöjd kroppstemperatur, smärta i perineum, frekvent utstrålning och mörkning av urinen.

Indikationer för användning

I kampen mot prostatit rekommenderas att bättre utnyttja folkmedicin som är erkända som mest effektiva, särskilt asp. Denna naturliga läkemedel i sin komposition inkluderar syror såsom behensyra, lauriovaya, kaprinsyra, arakinsyra och aromatiska och tanniner, sackaros, fruktos, glukos. När det gäller påverkan av dessa ämnen är det bara positivt.

Om det inte finns någon erfarenhet av att samla och skörda medicinska örter är det bättre att lita på phytoapoteken, där du hittar allt du behöver. Du kan också använda folk recept som hjälper till att göra en kvalitet och effektiv tinktur från barken av asp.

Barken har en kraftfull antiinflammatorisk effekt.

Hjälper vid behandling av prostatit i både akut och kronisk form.

För att göra detta måste du ordentligt förbereda buljongen eller tinkturen. Innan användning, kontakta en specialist om dosering och användbarhetstid.

Barken har också egenskaper som astringenter och diuretika. När det gäller den sammandragande egenskapen orsakas den av anestesi och främjar snabb och effektiv sårläkning.

När det gäller vätskedrivande egenskaper, hjälper det med kronisk inflammation i prostatan, lindrar man från stagnation i urinblåsan, och normaliserar processen att kissa.

Även användningen av bark rekommenderas för blåsor.

För att behandla den inflammatoriska processen i prostatakörteln var effektiv, är det nödvändigt att vara uppmärksam på de kontraindikationer som anges vid applicering av cortex:

 1. Sjukdomar och inflammatoriska processer i mag-tarmkanalen.
 2. Mikrobiell obalans i kroppen.
 3. Kramper buksmärtor som är förknippade med intensiv tarmkontraktion.
 4. Förstoppning med kronisk karaktär.

Man bör komma ihåg att tinkturen hos barken innehåller tanniner, vilket kan ge upphov till ovannämnda biverkningar. Om tvivel som kommer att kunna förbereda en dekokt, tinktur av asp bark för behandling av prostatit, är det bäst att köpa en färdig produkt på apoteket, men innan du köper, läsa recensioner om produkten som erbjuds av varumärket.

0 av 13 jobb avslutade

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
 8. 8
 9. 9
 10. 10
 11. 11
 12. 12
 13. 13

I inflammation i prostata finns specifika symptom. Under den inflammatoriska processen sväller järn och växer i storlek, vilket bidrar till ökad urinering. Om en man har sådana tecken, bör du omedelbart ta ett test för prostatit. Då kommer du att kunna bedöma din kropps tillstånd och i tid för att besöka specialister.

Ett prostata-test kan göras hemma av dig själv. Med inflammation i körteln verkar inte bara problem med urinutflödet, men erektilfunktionen förvärras, vilket leder till infertilitet. Tidig diagnos av prostatit kommer att undvika utveckling av allvarliga komplikationer.

Du har redan passerat testet tidigare. Du kan inte starta det igen.

Du måste logga in eller registrera dig för att starta testet.

Du måste slutföra följande tester för att börja detta:

 1. Ingen rubrik 0%
 2. Prostatitest 0%

Det är allt bra.

Du har inte prostatit. Vi önskar att du fortsätter att behålla din maskulin hälsa!

Vi rekommenderar att du kontaktar en specialist.

Resultaten av det godkända testet visar att du har måttligt uttryckt tecken på prostatit. Adress till experten och skicka inspektion. Glöm inte att de flesta hälsoproblem kan elimineras redan i de tidiga stadierna!

Det är bråttom att se en läkare!

Du har en tydlig symptomatologi av prostatit. Så snart som möjligt kontakta en läkare!

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
 8. 8
 9. 9
 10. 10
 11. 11
 12. 12
 13. 13
 1. Med svaret
 2. Med ett märke om visning

Har du haft några obehagliga känslor eller smärta i perineum under den senaste veckan?

 • Ja
 • ingen

Har du haft några obehagliga känslor eller smärta i pungen under den senaste veckan?

 • Ja
 • ingen

Har du några obehagliga känslor eller smärta i penis under den senaste veckan?

 • Ja
 • ingen

Har du haft obehagliga känslor eller smärtor i underlivet under den senaste veckan?

 • Ja
 • ingen

Har du haft några tecken på prostatit under den senaste veckan, som smärta, brännande känsla under urinering?

 • Ja
 • ingen

Har du haft några tecken på prostatit under den senaste veckan, som smärta eller obehag med utlösning?

 • Ja
 • ingen

Hur många gånger under den senaste veckan har det varit ont eller obehag på ovanstående ställen:

 • Detta var inte
 • sällan
 • ibland
 • Mycket ofta
 • vanligtvis
 • Förlorat mitt konto

Hur skulle du bestämma intensiteten av smärta vid en tidpunkt då de stördes på en skala av 1 (inga smärtor) till 10 (smärtan är outhärdlig).

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10

Har du haft några obehagliga känslor eller smärta i perineum under den senaste veckan?

 • Var inte
 • sällan
 • ibland
 • Mycket ofta
 • alltid

Hur ofta har du i den senaste veckan haft en önskan att tömma blåsan före två timmar efter det tidigare besöket på toaletten?

 • aldrig
 • sällan
 • ibland
 • Mycket ofta
 • alltid

Hur påverkar de ovanstående tecknen på prostatit din livsstil?

 • Påverka inte
 • Nästan stör inte
 • Till viss del påverkar de
 • Betydligt bryta mot det vanliga sättet att leva

Hur ofta har du tänkt på dina tecken på prostatit under den senaste veckan?

 • Jag tänkte inte alls
 • Jag tänkte nästan inte
 • ibland
 • Mycket ofta

Hur skulle du leva om ovanstående symtom på prostatit oroade dig hela livet:

 • Jag skulle inte uppmärksamma
 • Normalt skulle leva
 • tillfredsställande
 • Blandade känslor
 • Jag skulle känna mig otillfredsställande
 • Mycket dåligt
 • fruktansvärt

Funktioner av användning

Användningen beror på sjukdomsfasen. Oavsett vilka recept patienten väljer att använda vid behandlingen ska medicinen tas före måltid.

Hur kan jag ta det med prostatit?

 • Tinktur av barken kan ta 1/3 kopp högst fyra gånger om dagen.
 • Tinktur tas tre gånger om dagen för 15 droppar.

I vilket fall som helst beror dosen på styrkan och förfarandet för framställning av tinkturen. För att behandlingen ska gå bra, ignorerar du inte instruktionerna från specialisten och instruktionerna.

 • Också experter rekommenderar att tugga bark. Men först måste det torkas ordentligt, så att det inte förlorar sin helande egenskaper. Om du tvivlar på dina färdigheter hos herbalisten, kan du köpa den färdiga produkten i phytoapteke.

Detta sätt att konsumera bidrar till att eteriska oljor tränger in i människans kropp.

 • Det rekommenderas att ta ett pulver, berett från bark med 1/3 tsk. per dag. Måste dricka med vatten. Förtorkad och slipades sedan på en kaffekvarn.

Tvivla inte på effektiviteten av denna metod, eftersom den länge har bevisats.

Folk recept

Det finns många olika recept för beredning av aspbark, men vi kommer att överväga de mest effektiva och populära:

 1. Tinktur från bark av asp (alternativ 1). Förberedelse: 3st. l. Pulver från barken är det nödvändigt att hälla 250 ml kokande vatten. Det erhållna innehållet lämnas i 10-15 minuter i ett vattenbad. Använd detta verktyg rekommenderas inte tidigare än 20-25 minuter efter avstängning från ett vattenbad.
 2. Tinktur från bark av asp (alternativ 2). 3st. l. Aspen kor bör hällas i 250 ml kokande vatten. Koka det resulterande innehållet på en liten eld i högst 17 minuter. Låt det brygga i 20 minuter..
 3. Tinktur från bark av asp (alternativ 3). Från 100 g torkad bark av asp är det nödvändigt att göra ett pulver med en kaffekvarn. Därefter hälles den resulterande massan i en 0,5 liter burk och hälles i 250 ml vatten. Vi stänger burken med ett tätt lock och låt det brygga i 14 dagar. Efter infusionen är klar filtreras den och tas.

Alla recept är tidtestade, och om de lagas rätt, kommer de definitivt att hjälpa till vid behandling av prostatit. Innan du använder, ta hänsyn till komponentens egen tolerans och var noga med att rådgöra med din läkare om dosering och timing för att ta folkmedicinen.