Huvud
Skäl

Kinesiska läkemedel med prostatit

Medicin från Kina kan inte bara lindra de obehagliga symptomen på prostatit, men förhindrar också en eventuell komplikation. Fall är också vanliga och fullständiga att bli av med sjukdomen.

Kinesisk medicin

Huvudprincipen i Kinas medicin är att hälften av den framgångsrika behandlingen av sjukdomar är stöd för det mänskliga immunsystemet. Därför arbetar läkemedel med att stärka vitaliteten. Deras effekt har testats i århundraden.

Läkemedel innehåller bara naturliga ingredienser eller komponenter av organiskt ursprung.

Läkemedlen används för att öka libido hos män, kan förlänga samlag och är också en bra profylax för inflammation i prostata. Ingen säger att kinesiska fonder är mest effektiva, men fördelarna med kinesisk medicin är synliga och känns av miljoner människor. Dessa droger säljs i någon apotekskiosk.

Vanliga tabletter från Kina för behandling av prostatit

Bulls könsdel

Dessa läkemedel, på ryska, betyder "tjurens könsorgan". Huvudkomponenten är bovint penis. Också i kompositionen finns rådjur, ginsenggräs, dodder, citrongräs.

Läkemedlets verkan riktar sig till behovet av att ge njurarna användbara substanser, tack vare vilka kroppen kan återhämta sig självständigt. Stabiliteten i utsöndringen av prostatakörteln är markerad, metaboliska processer i kroppen förbättras. Den hormonella utsöndringen normaliseras, njurarnas funktionalitet förbättras.

Tabletter rekommenderas för män med svår svaghet i sexuella funktioner, problem med tidig utlösning. Även detta läkemedel används för sådana sjukdomar som:

 • ett litet sexuellt organ
 • impotens;
 • värk i ländryggen
 • täta kampanjer för små behov;
 • patologi av prostata;
 • samlag.

Läkemedlet ökar funktionaliteten hos reproduktionssystemet, gör samlag längre, eliminerar sjukdom. Att ta medicin från Kina rekommenderas i en mängd av 1 bit 60 minuter före samlagsförloppet. Det finns en överdos, så kapseln kommer att vara i 2 dagar.

Magic Staff

Dessa väsentliga tabletter innehåller bara naturliga komponenter av animaliskt ursprung. De har en återställande effekt på hankroppen, mjukt tonar upp. Med regelbunden användning ökar erektilfunktionen, ökningen av motsatsen ökar, tiden för samlag förlängs.

Personalen är inte ett läkemedel och köps utan recept från en läkare.

Använd inte droger för att behandla prostatit, om en man har problem med nervsystemet. Rekommenderas inte heller för sömnlöshet, högt blodtryck. Män med ateroskleros och hjärtsvikt ska inte ta dessa droger. Du kan använda alkohol, men försiktigt.

Fuzhunbao super

Kapslar stärker människors hälsa. De är en stimulator för kvalitativ erektion, normaliseringar av vaskulär funktionalitet. Med den vaskulära ändens korrekta funktion fylls kroppens kroppsorgan i blodet, detta faktum påverkar korrekt och snabb uppställning. Detta läkemedel varar 72 timmar.

Rekommenderas för män som lider av sexuell svaghet, impotens, kronisk inflammation, prostatit. Dessutom påverkar läkemedlet effekten av ökningen av sexuellt förtroende, det kan hjälpa en man att få en ljus känsla av sex. Fuzhunbao hjälper till att återställa den manliga kroppen efter akut prostatit.

Köp inte och ta detta läkemedel för att behandla prostatit, om en man har problem med nervös excitabilitet, hjärtpatologier. Allergier, högt blodtryck, sömnsvårigheter är kontraindikationer. Det är lämpligt att besöka din läkare före användning och kontakta.

Chichung Tong

Det ordineras för prostatakörtelns inflammatoriska process. Cures symptomen på prostatit. Läkemedlet har utvecklats av läkare från öst, så läkemedlet innehåller bara naturliga element. Bland komponenterna är sådana växter som:

 • remaniya (root);
 • pion bark;
 • akonitrot;
 • Vaccaria.

Alla kinesiska örter anses vara läka.

Ofta orsakar prostatit en infektion - gonorré. Chichungang tabletter eliminerar effektivt inte bara symptomen på inflammerad prostata, men också själva patogenen, vilket provokerade inflammation.

Läkemedlet är särskilt effektivt vid behandling av kronisk prostatit. Dessutom har en positiv effekt på kroppen med uretrit, svårighet att urinera, skär i perineum och testiklar. Kontraindikationer avslöjas inte.

Innan behandlingen pågår

Ett viktigt inslag i sammansättningen av orientaliska preparat är naturlighet. Dessa är växter som har en stark inverkan på blodcirkulationen i den manliga kroppen, eliminerar smittsamma processer.

Särskilt god effekt observeras när de tas, om de kombineras med andra sätt att behandla medicinen i öst - massage, akupunktur.

Traditionellt, på sjukhus i Kina råds en patient med prostatit av en specialist (immunolog). Han genomför de nödvändiga undersökningarna, avslöjar vilken typ av infektion som provocerade den inflammatoriska processen som uppstått i en människas genitourinary system.

Immunologen analyserar också immunitetstillståndet och utser lämplig behandling som maximerar den manliga kroppen för att bekämpa den sjukdom som uppstått. Stöd av vitala krafter under hela behandlingsperioden är nödvändig, eftersom någon sjukdom sänker tonen, förlorar meningen med livet.

Det är väldigt viktigt att eliminera inte bara själva orsaken till prostatit, men också förhindra förekomst av återfall i framtiden.

Så de viktigaste stegen i medicinsk behandling i kinesisk medicin ligger i att analysera organismen den specifika situationen, utnämningen av enskilda läkemedel, som har en särskild åtgärd som syftar till att stärka immunförsvaret.

Till noten

Prostatit i ett kroniskt stadium kan härdas utan att använda ett enda piller av ett antibiotikum. I Kina finns det många fall där en man var härdad av prostatit och bara tar naturliga preparat som bara innehåller gräs och frukter av växter. I detta fall behöver också medicinsk övervakning.

Alla förberedelser östra produktions- och normaliserar metaboliska processer i prostatakörteln, minska inflammation, vilket leder till normal hormonbalans, stärka njurarna, förbättrar blodflödet till prostatan, reducerad total energi.

Efter att ha tagit mediciner på ett naturligt sätt, mister männen sin svaghet, ett dåsigt tillstånd, börjar nervsystemet arbeta mer harmoniskt, minnet och intellektet återställs. Men det viktigaste är att libido ökar, viktiga funktioner som gäller människors hälsa börjar fungera normalt, symptom på prostatit går bort.

Glöm inte att män uthärdar sig till sist, och de vänder sig till doktorn endast under akut akut prostatit. Till följd av detta tar behandlingen lång tid och är svår. För att förhindra långtidsbehandling är det värt att försöka börja ta droger av orientaliskt ursprung.

Nedan kommer vi att överväga de läkemedel som används vid behandling av prostatit:

Behandling av prostatit

Wuzi Yanzong Wan / Wu Zi Yan Zong Wan piller för att läsa mer

 • Förbättrar njur- och binjurfunktionen.
 • Reglera den hormonella bakgrunden.
 • Eliminerar orsakerna till för tidig utlösning.
 • Förbättrar spermakvaliteten, ökar spermobiliteten.

Tabletter "Qianlietong Pian / Qian Lie Tong Pian" från gonorré, uretrit, kronisk prostatit, prostata adenom läs mer

 • Den har använts med framgång för behandling av obstruktion av sädeskanalerna, gonorré, frekvent och smärtsam urinering, uretrit, urladdning efter urinering, svår urinering, urinvägsobstruktion gonorrheal etiologi, uppblåsthet, smärta i nedre buken, etc.;
 • Han behandlar kronisk prostatit, prostata adenom.

Tabletter "Pu Le An Pian" (Pu Le An Pian) för behandling av prostatit läs mer

Det mest populära läkemedlet i Kina för behandling av prostatit.

Tonar njurarna, stärker "grunden"; används för svaghet av Qi hos njurarna, en känsla av svaghet och ont i nedre rygg och knän, inkontinens, med kronisk prostatit, prostata adenom med ovanstående symtom.

Kapslar "Qian le hu chun jiao nan" (Qian le hui chun jiao nan, 前列 回春 胶囊) Läs mer

 • Behandling av kronisk prostatit.
 • Stärka njurarna.
 • Avgiftning av kroppen.

Kapslar "Xianzhimei" (XIANJIMEI) för behandling av prostatit läs mer

Behandling av prostatit, inklusive kronisk och hypertrofi av prostata.

Penetrera in i prostatakörteln, mätta djupt de utmattna cellerna i prostatakörteln, aktivera sina funktioner, rena rena prostatakörtelns celler från bakteriella infektioner, har en antiinflammatorisk och resorptiv verkan.

Qi Kidneys "Jinkui Shenqi Wan" (Jinkui Shenqi Wan / Jin Kui Shen Qi Wan) läs mer

 • General tonic för medelålders och äldre för toning och uppvärmningen Yang - njure energi, liksom ungdomar som har identifierat en brist på Yang - njure energi.
 • Det används för: kronisk inflammation i urinvägarna; prostatahyperplasi, prostatit.

Gel för behandling av prostatit "Wanhe Lietai" (Wanhe Lietai) läs mer

 • Ett nytt verktyg för kinesisk traditionell medicin, som gradvis och ihållande kommer att bidra till att glömma prostatit!

Gips "Yin Yan" (Njurhälsopatch) för behandling av prostatit läs mer

 • Förbättrar njurfunktionen.
 • Främjar förbättring av sexuell funktion.
 • Förhindrar för tidigt åldrande.
 • 100% naturliga örter.

Gips från prostatit "Bangdelipai Zhongbangqianlieqitie" Bang De Li läs mer

 • Urologisk gips för behandling och förebyggande av prostatit.
 • Stimulerar blodcirkulationen, blockerar proliferation av prostatakörteln, behandlar svåra inflammatoriska processer i prostatakörteln.

Behandling av prostatit med kinesiska droger

Innan du bestämmer hur du behandlar prostatakörteln, överväga vad som är prostatit, symptom, behandling.

prostatit är en inflammatorisk sjukdom i prostata. Symptom på sjukdomen beror direkt på formen av flödet av prostatit. Vid akuta kurs symtom på rusning, ömhet med urinering, i ljummen och perineum noteras. Med kronisk prostatit noteras den asymptomatiska banan av sjukdomen.

Många patienter föredrar att behandla prostatit hemma eller folkbehandling av prostatit. Vi rekommenderar dig att använda kinesiska droger för att behandla prostatit, utvecklad av kinesiska läkare.

Kosttillskott är inte ett läkemedel och ersätter inte läkemedel. Kosttillskott kan inte ordineras som ett botemedel! Innan du använder kosttillskott bör du kontakta din läkare!

Material som publiceras på denna webbplats får inte publiceras, kopieras och användas på andra resurser.

Kinesiska läkemedel med prostatit

Medicin från Kina kan inte bara lindra de obehagliga symptomen på prostatit, men förhindrar också en eventuell komplikation. Fall är också vanliga och fullständiga att bli av med sjukdomen.

Kinesisk medicin

Huvudprincipen i Kinas medicin är att hälften av den framgångsrika behandlingen av sjukdomar är stöd för det mänskliga immunsystemet. Därför arbetar läkemedel med att stärka vitaliteten. Deras effekt har testats i århundraden.

Läkemedel innehåller bara naturliga ingredienser eller komponenter av organiskt ursprung.

Läkemedlen används för att öka libido hos män, kan förlänga samlag och är också en bra profylax för inflammation i prostata. Ingen säger att kinesiska fonder är mest effektiva, men fördelarna med kinesisk medicin är synliga och känns av miljoner människor. Dessa droger säljs i någon apotekskiosk.

Vanliga tabletter från Kina för behandling av prostatit

Bulls könsdel

Dessa läkemedel, på ryska, betyder "tjurens könsorgan". Huvudkomponenten är bovint penis. Också i kompositionen finns rådjur, ginsenggräs, dodder, citrongräs.

Läkemedlets verkan riktar sig till behovet av att ge njurarna användbara substanser, tack vare vilka kroppen kan återhämta sig självständigt. Stabiliteten i utsöndringen av prostatakörteln är markerad, metaboliska processer i kroppen förbättras. Den hormonella utsöndringen normaliseras, njurarnas funktionalitet förbättras.

Tabletter rekommenderas för män med svår svaghet i sexuella funktioner, problem med tidig utlösning. Även detta läkemedel används för sådana sjukdomar som:

 • ett litet sexuellt organ
 • impotens;
 • värk i ländryggen
 • täta kampanjer för små behov;
 • patologi av prostata;
 • samlag.

Läkemedlet ökar funktionaliteten hos reproduktionssystemet, gör samlag längre, eliminerar sjukdom. Att ta medicin från Kina rekommenderas i en mängd av 1 bit 60 minuter före samlagsförloppet. Det finns en överdos, så kapseln kommer att vara i 2 dagar.

Magic Staff

Dessa väsentliga tabletter innehåller bara naturliga komponenter av animaliskt ursprung. De har en återställande effekt på hankroppen, mjukt tonar upp. Med regelbunden användning ökar erektilfunktionen, ökningen av motsatsen ökar, tiden för samlag förlängs.

Personalen är inte ett läkemedel och köps utan recept från en läkare.

Använd inte droger för att behandla prostatit, om en man har problem med nervsystemet. Rekommenderas inte heller för sömnlöshet, högt blodtryck. Män med ateroskleros och hjärtsvikt ska inte ta dessa droger. Du kan använda alkohol, men försiktigt.

Fuzhunbao super

Kapslar stärker människors hälsa. De är en stimulator för kvalitativ erektion, normaliseringar av vaskulär funktionalitet. Med den vaskulära ändens korrekta funktion fylls kroppens kroppsorgan i blodet, detta faktum påverkar korrekt och snabb uppställning. Detta läkemedel varar 72 timmar.

Rekommenderas för män som lider av sexuell svaghet, impotens, kronisk inflammation, prostatit. Dessutom påverkar läkemedlet effekten av ökningen av sexuellt förtroende, det kan hjälpa en man att få en ljus känsla av sex. Fuzhunbao hjälper till att återställa den manliga kroppen efter akut prostatit.

Köp inte och ta detta läkemedel för att behandla prostatit, om en man har problem med nervös excitabilitet, hjärtpatologier. Allergier, högt blodtryck, sömnsvårigheter är kontraindikationer. Det är lämpligt att besöka din läkare före användning och kontakta.

Chichung Tong

Det ordineras för prostatakörtelns inflammatoriska process. Cures symptomen på prostatit. Läkemedlet har utvecklats av läkare från öst, så läkemedlet innehåller bara naturliga element. Bland komponenterna är sådana växter som:

 • remaniya (root);
 • pion bark;
 • akonitrot;
 • Vaccaria.

Alla kinesiska örter anses vara läka.

Ofta orsakar prostatit en infektion - gonorré. Chichungang tabletter eliminerar effektivt inte bara symptomen på inflammerad prostata, men också själva patogenen, vilket provokerade inflammation.

Läkemedlet är särskilt effektivt vid behandling av kronisk prostatit. Dessutom har en positiv effekt på kroppen med uretrit, svårighet att urinera, skär i perineum och testiklar. Kontraindikationer avslöjas inte.

Innan behandlingen pågår

Ett viktigt inslag i sammansättningen av orientaliska preparat är naturlighet. Dessa är växter som har en stark inverkan på blodcirkulationen i den manliga kroppen, eliminerar smittsamma processer.

Särskilt god effekt observeras när de tas, om de kombineras med andra sätt att behandla medicinen i öst - massage, akupunktur.

Traditionellt, på sjukhus i Kina råds en patient med prostatit av en specialist (immunolog). Han genomför de nödvändiga undersökningarna, avslöjar vilken typ av infektion som provocerade den inflammatoriska processen som uppstått i en människas genitourinary system.

Immunologen analyserar också immunitetstillståndet och utser lämplig behandling som maximerar den manliga kroppen för att bekämpa den sjukdom som uppstått. Stöd av vitala krafter under hela behandlingsperioden är nödvändig, eftersom någon sjukdom sänker tonen, förlorar meningen med livet.

Det är väldigt viktigt att eliminera inte bara själva orsaken till prostatit, men också förhindra förekomst av återfall i framtiden.

Så de viktigaste stegen i medicinsk behandling i kinesisk medicin ligger i att analysera organismen den specifika situationen, utnämningen av enskilda läkemedel, som har en särskild åtgärd som syftar till att stärka immunförsvaret.

Till noten

Prostatit i ett kroniskt stadium kan härdas utan att använda ett enda piller av ett antibiotikum. I Kina finns det många fall där en man var härdad av prostatit och bara tar naturliga preparat som bara innehåller gräs och frukter av växter. I detta fall behöver också medicinsk övervakning.

Alla förberedelser östra produktions- och normaliserar metaboliska processer i prostatakörteln, minska inflammation, vilket leder till normal hormonbalans, stärka njurarna, förbättrar blodflödet till prostatan, reducerad total energi.

Efter att ha tagit mediciner på ett naturligt sätt, mister männen sin svaghet, ett dåsigt tillstånd, börjar nervsystemet arbeta mer harmoniskt, minnet och intellektet återställs. Men det viktigaste är att libido ökar, viktiga funktioner som gäller människors hälsa börjar fungera normalt, symptom på prostatit går bort.

Glöm inte att män uthärdar sig till sist, och de vänder sig till doktorn endast under akut akut prostatit. Till följd av detta tar behandlingen lång tid och är svår. För att förhindra långtidsbehandling är det värt att försöka börja ta droger av orientaliskt ursprung.

Nedan kommer vi att överväga de läkemedel som används vid behandling av prostatit:

Kinesisk medicin för prostatit, deras effektivitet, användningsområde och kontraindikationer

Drogterapi är en av huvudaspekterna vid behandling av inflammerad prostata. Moderna droger överraskar med deras mångfald.

Varje man kan räkna inte bara vid genomgången av en fullständig undersökning, men också på korrekt valda tabletter från prostatit.

Populära läkemedel för behandling

I Kina utvecklas läkemedlet aktivt, så det finns ett urval av effektiva läkemedel för att återställa den starka sexens intima hälsa.

Den naturliga sammansättningen och användningen av innovativ teknik vid tillverkning av tabletter är två aspekter som bidrar till framväxten av ett effektivt läkemedelsförfarande.

Bulls könsdel

Huvudkomponenten är bovint penis. Dessutom innehåller kompositionen rådjur, dodder, citrongräs, ginseng.

Läkemedelsåtgärden syftar till att förse njurarna med användbara komponenter, som ett resultat av vilka positiva processer startas för att återställa prostata-funktionens funktionella aktivitet.

Regelbunden mottagning av de utsedda östmedicinerna bidrar till att normalisera utsöndringen av prostata, förbättra metaboliska processer i den manliga kroppen, normalisera njurarna.

Tabletter ges till män som lider av försvagade sexuella funktioner och tidig utlösning.

Komplexa inflytande främjar förbättring av tillståndet hos en prostatakörtel, som ursprungligen inflammerades och stördes starkt.

Bulls könsdel utses i följande fall:

 • impotens;
 • obekväma känslor i ländryggen;
 • frekventa och falska resor för lite behov
 • störningar i prostata
 • samlag.

Att utföra medicinsk terapi främjar förbättring av ett tillstånd av sexuellt system och eliminering av en symptomatologi.

Det rekommenderas att ta en kapsel en timme före början av den intima kontakten. Åtgärderna varar i två dagar.

Magic Staff

Sådana tabletter innefattar endast naturliga ingredienser av animaliskt ursprung. Korrekta valda komponenter bidrar till att förbättra läkemedlets effektivitet.

Magisk knapp har följande effekt på hankroppen:

 • generell förstärkning
 • mjuk toning;
 • förbättring av erektion
 • förlänga tiden för sexuell kontakt
 • en ökning av den intima attraktionen mot motsatt kön, även med den ursprungliga impotensen.

Detta läkemedel är inte ett läkemedel, så dess köp är möjligt utan recept.

Receptionen är dock förbjuden om en man lider inte bara med prostatit men också med problem med nervsystemet, sömnlöshet, högt blodtryck. Kontraindikationer inkluderar ateroskleros, hjärtsvikt.

Mottagning med alkoholhaltiga drycker är tillåten, men endast med försiktig tillvägagångssätt.

Fuzhunbao super

Sådana kapslar är föreskrivna för att stärka människors hälsa och stimulera erektionen, förbättra kärlets tillstånd. På vetenskaplig nivå, är det bevisat att det fungerar korrekt kärländar leder till det faktum att erektil penis manliga kalv fylld med blod, främja kvalitet och snabb erektion.

Den positiva effekten kvarstår i 72 timmar (cirka tre dagar).

Utnämningen rekommenderas för män som drabbas av följande intima problem:

 • sexuell svaghet
 • impotens;
 • inflammatoriska processer av könsorgan i kronisk form;
 • prostatit.

Läkemedlet bidrar till att öka sexuellt förtroende och få ljusa känslor från sexuell kontakt. Samtidigt garanterar Fuzhunbao återställandet av den manliga potentialen även efter behandling av den akuta formen av sjukdomen.

Positiv påverkan noteras, både på fysisk och psykologisk nivå.

Samtidigt rekommenderas det inte att ta Fuzhunbao om en man lider av nervös excitabilitet och hjärtsvikt.

Andra kontraindikationer inkluderar högt blodtryck, sömnlöshet och en potentiell allergi mot komponenterna i medicinska produkter.

Med tanke på den särskilda karaktären av utnämningen av naturmedicin är det lämpligt att samråda med din läkare.

Chichung Tong

Admission rekommenderas för akut eller kronisk inflammation i prostata. Huvuduppgiften är eliminering av symtom i samband med prostatit.

Den övervägda preparaten är utvecklad av östläkare, därför ingår endast naturliga komponenter i struktur:

 • reformationens rot;
 • pion bark;
 • roten av akonit
 • Vaccaria.

Kinesiska växter, närvarande i kompositionen, har medicinska egenskaper.

I många situationer finns det en komplikation i form av en akut infektion, som gonorré. Av denna anledning är Chichung utformad för att eliminera symptomen på prostatit och effektivt bekämpa de patogener som ledde till inflammatorisk process.

Särskilt hög effektivitet noteras vid behandling av kronisk prostatit. Positiv effekt noteras också med nedskärningar i perineum och testiklar, urinrörelser, uretrit.

Det finns inga kontraindikationer. Samtidigt rekommenderas att du rådgör med din läkare.

Qian le Dick Chun

Sådana tabletter ordineras för behandling av kronisk prostatit. Huvudmålet - avlägsnande av farliga komponenter och giftiga ämnen från hankroppen.

Samtidigt bidrar läkemedlet till att förbättra njurarnas funktion.

Qian le tun

Läkare föreskriver Qian le Tong i följande situationer:

 • prostatit av kronisk form;
 • adenom av prostata;
 • gonorré;
 • frekvent uppmaning att urinera på natten.

Män som tar Qian le tung efter att ha ordinerat läkemedlet av behandlingsläkaren kan glömma svullnad och obehag i underlivet, felaktighet i toaletten.

Eliminering av symtom i samband med prostatit leder till förbättrad sexuell livskvalitet.

Pu Le An Pian

Pu Pu Le An Pian rekommenderas för att återställa funktionerna i prostata och njurar. Samtidigt bidrar drogen till att förbättra det övergripande välbefinnandet, bli av med smärta i nedre delen, vilket eliminerar natturinering att urinera.

Jinkui Shenqi Wan

Sådan medicin från Fjärran Östern bidrar till den övergripande förstärkningen av den manliga kroppen och förbättrar njurefunktionen.

Läkemedlet är först och främst rekommenderat för tillträde till äldre män.

Hsien chimi

Sådana terapeutiska kapslar rekommenderas för kronisk prostatit och för förbättring av tillståndet i prostatakörteln, där hypertrofi diagnostiseras.

Positiv effekt beror på följande effekter på hankroppen:

 • stöd av prostata;
 • aktivering av prostata funktioner
 • Effektiv kontroll av bakterier för att eliminera infektion och inflammation.

Överensstämmelse med anvisningarna för mottagning av Xian Zhimai garanterar de bästa resultaten på kortast möjliga tid. Huvuduppgiften är att genomföra rätt behandlingskurs.

De ovan nämnda kinesiska effektiva drogerna för prostatit rekommenderas endast efter samråd med läkaren som kan välja den bästa medicinen.

De föreskrivna läkemedlen bör tas först efter bekräftelse av den första diagnosen och korrekt tolkning av resultaten av undersökningarna, analyser.

Recensioner om orientaliska läkemedel

Många män kunde uppskatta de positiva aspekterna av östmedicin, som du kan behandla prostata och ge omfattande stöd till den sexuella sfären, reproduktionssystemet.

Alla kinesiska läkemedel som ordineras av en läkare är naturliga. Läkare från Kina försöker noggrant välja kompositionen med hjälp av växter som har en positiv effekt på blodcirkulationen hos manliga intima organ och kan eliminera infektioner, inflammationer.

För att öka effektiviteten rekommenderas det att komplettera medicinen med massage och akupunktur. Samtidigt utses ytterligare förfaranden först efter en omfattande undersökning.

Läkaren måste definitivt bestämma vilken typ av infektion som ledde till utvecklingen av den inflammatoriska processen hos det genitourära systemet för män. Dessutom beaktas immunsystemets tillstånd med potentiellt svar på utvalda mediciner.

För framgångsrik behandling är det oerhört viktigt att inte bara bestämma orsaken till prostatit, men också göra allt för att förhindra återfall i framtiden.

I detta avseende rekommenderas i många situationer ett integrerat tillvägagångssätt för behandlingskursen med en tydlig förståelse för orsaken till inflammation i prostata och de nödvändiga resultaten som måste uppnås utan misslyckande. I detta fall kan antibiotikans intag fortfarande förebyggas.

Fördelar med orientaliska droger

Moderna läkemedel från öst har följande positiva aspekter:

 • den snabba positiva effekten av aktiva komponenter på hankroppen;
 • gradvis ackumulering av aktiva substanser för att bevara de uppnådda resultaten;
 • Frånvaron av speciella kontraindikationer för läkemedelsbehandling.
 • vägran att inkludera i sammansättningen av kemiska komponenter
 • garanterad restaurering av urino-genitala, matsmältnings- och endokrina systemet;
 • acceleration av metaboliska processer i den manliga kroppen;
 • bibehålla optimal koncentration av näringsämnen i fokus av inflammation och närliggande vävnader för permanenta positiva effekter på prostata;
 • snabb eliminering av smärtssyndrom och andra symptompåverkningar;
 • normalisering av erektion
 • ökad sexuell lust;
 • höga möjligheter till återhämtning.

Den viktigaste uppgiften för varje man är regelbundet intag av föreskrivna läkemedel. Samtidigt blir överensstämmelse med anvisningarna obligatorisk.

Endast med detta tillvägagångssätt är det möjligt att förbättra funktionen av prostata och genitourinary system.

Indikationer för läkemedelsbehandling

Orientaliska läkemedel ordineras i följande situationer:

 • nedsatt blodcirkulation i bäckenorganen;
 • frekvent uppmaning att urinera
 • inflammation i prostata
 • jade;
 • adenom av prostata;
 • prostatit;
 • obehag (smärta och ryggsmärta);
 • njursvikt
 • smärta i pungen
 • obehagliga känslor under urinering
 • brott mot styrka.

Vilket som helst läkemedel för prostatit bör endast tas under ledning av en erfaren läkare.

Överensstämmelse med instruktionerna för användning av östra läkemedel bidrar till att uppnå initiala positiva resultat och ytterligare effektivt stöd för människors hälsotillstånd.

Kinesiska piller för prostatit

Nyligen har kinesiska piller från prostatit fått ökad popularitet, vilket kombinerar modern teknik och erfarenhet som ackumuleras av folkmedicin. Denna farliga sjukdom är en av de vanligaste hos män, många försöker skydda sig från det i förväg. Kinesiska piller är lämpliga för sådana ändamål - förebyggande, inte bara för behandling. Den främsta fördelen med läkemedel över andra kan kallas deras hälsoskydd. I kompositionen finns det bara värdefulla och användbara ämnen som positivt påverkar flera system av organismen på en gång.

Från syntetiska droger kan man förvänta sig eliminering av 1-2 symtom på prostatit, medan kinesiska läkemedel hanterar hela sin befolkning samtidigt. De kan också lindra patienten och orsaken till patologin, men här är effektiviteten inte så hög. De fungerar bäst om sjukdomen är på ett tidigt stadium eller inte har gått från lätt till svårt, inte komplicerat. I denna artikel kommer vi att berätta vilka piller bör uppmärksammas, hur man tar dem, till vilka det kan kontraindiceras.

Vad är prostatit?

Prostatit är en urologisk sjukdom som påverkar ett sexuellt organ som prostata. Det manifesterar sig i form av inflammationer som uppträder på sin glandulära vävnad. Det kan hända av helt olika skäl, bland vilka kan vara:

 • underkylning
 • Långsiktigt avhållande från kön
 • Maloaktiv livsstil
 • Felaktig kost
 • Kronisk förstoppning
 • Försvagad immunitet

Att provocera inflammatoriska fenomen kan sjukdomar i angränsande organ, trauma, operationer på lilla bäckenet. Efter stagnerande fenomen står patogena mikroorganismer på andra plats i frekvensen av utseende. De tränger in i organs vävnader med oskyddad samlag, kan föras av en ström av blod eller lymf från andra system. Också orsaka prostatit kan fungera som hormonell funktion, eftersom aktiviteten i prostatakörteln är nära relaterad till könshormoner. Det finns en stor sannolikhet att bli sjuk hos äldre män, vid 50 års ålder blir varje sekund medlem av det starkare könet lidande av sjukdomen.

Av utvecklingsskäl är prostatit uppdelad i smittsam och stillastående. Enligt symptomen är det vanligt att klassificera det i akuta och kroniska former.

Manifestationer av prostatit gör att du snabbt kan bestämma vilken patologi en man har. De är alltid förknippade med två processer: erektil funktion och urinering. Om en representant för den starka hälften av mänskligheten märker några obehagliga tecken i samband med dem, är det värt att kolla med läkaren. De vanligaste symptomen är:

 1. Smärta i perineum, skrot, ljumsk, underliv, ibland ger tillbaka, anus
 2. Smärta vid urinering, stickning, bränning, avbrott av strålen, urinproduktion med droppar
 3. Utseendet på föroreningar av blod eller pus i urinen
 4. Känsla av ofullständig tömning av blåsan
 5. Ökad uppmaning att gå på toaletten, särskilt på natten
 6. Smärtsam utlösning, ofta för tidig eller försenad
 7. Problem med erektioner, sexuell lust

I det akuta scenet tillsätts en hög temperatur som talar om aktiv spridning av inflammation. Om det finns patogena bakterier kan det finnas symtom på förgiftning, eftersom De producerar skadliga ämnen under sin vitala aktivitet. För behandling av prostatit används i första hand läkemedelsbehandling. Det är det snabbaste sättet att lindra patienten av symtomen och orsaken till sjukdomen. För att hjälpa hennes sjukgymnastik, träningsbehandling, läggs kostmat.

Kinesiska droger är en av de alternativa behandlingarna som gör att du kan övervinna sjukdomen på kortast möjliga tid. Positiva åtgärder som de har på hela kroppen som helhet, vilket gör att ett piller kan ersätta flera vanliga. Du kan köpa dem både på apotek och på Internet. Vilka varumärken som ska väljas, kommer vi att ange nedan.

Fördelar med kinesiska droger

Den största fördelen med kinesiska droger är att de bara innehåller naturliga ämnen. På grund av detta kan de tas av män av alla ålders- och hälsotillstånd, och det finns inga biverkningar från upptagandet. Den enda begränsningen för dem kan vara enskild entolerans för vissa komponenter. Kommentarer om behandling av kinesiska droger från prostatit, användare lämnar bara positiva, även om några få negativa kan också hittas. I de flesta fall lämnas de av dem som missbrukade läkemedlet eller fått det från svindlare (dvs inte originalet). Tänk på vilka tabletter som är mest fördelaktiga för inflammation i prostata.

Det mest effektiva sättet

Nedan visas endast de läkemedel som har en naturlig komposition och som vanligtvis ordineras av läkare till patienter. Om du också vill börja behandlingen med en av dem, var noga med att rådgöra med din läkare om vilket verktyg du ska välja. Var och en av dem har sina egna nyanser, starkare sidor. Endast en specialist kommer att kunna säga om de kommer att kombineras med redan använda läkemedel.

Pule en pian

Pulian Pian är en kinesisk botemedel speciellt för behandling av prostatit, även om den också kan användas för prostata adenom. Vilka egenskaper är tabletterna:

 • Avlastning av urineringsprocessen
 • Minskning av uppmaning till toaletten
 • Återställa sexuell funktion
 • Eliminering av smärt syndrom
 • Avlägsnande av svullnad i prostata

Också från botemedlet kan man förvänta sig förstärkning av blodkärl, en gynnsam effekt på njurar och lever, borttagning av toxiner från kroppen. Huvudkomponenten i Pule a Pian är pollenspollen. Dess fördel är sårläkning och diuretisk verkan, bekämpning av utmattning, förbättring av reproduktionssystemet. Försiktig med mottagandet är att vara gravida kvinnor, liksom alla personer med ökad risk för blödning.

Instruktioner för användning säger att p-piller ska användas en halvtimme före måltid eller en timme efter att ha ätit. Vid en tidpunkt tas 3-4 piller, som måste tvättas med en liten mängd vatten. Förfarandet upprepas 3 gånger om dagen, men dosering och multiplicitet kan ändras på rekommendation av en läkare. De första positiva åtgärderna ska vara synliga efter ett par dagar, men i frånvaro av dem efter 2 veckor är det värt att återigen se en läkare.

Qian Lie Tong Pian

Denna kinesiska botemedel används inte bara för prostatit, men också för behandling av gonorré, uretrit, prostata adenom. Det kan också användas för att justera urinprocessen, höja potensen och göra profylax för prostatit. Vilka komponenter ingår i dess sammansättning:

 1. Groblad. Har starka antiinflammatoriska och smärtstillande egenskaper, hjälper till att förstöra patogen mikroflora, hjälper matsmältningsorganets aktivitet, påverkar huden positivt
 2. Maskros. Rik på vitaminer och mikrodelar, minskar risken för att utveckla tumörer, stärker immunsystemet
 3. Iris är japansk. Har en laxerande och diuretisk effekt, minskar inflammation, minskar feber, stärker kroppen
 4. Skullcapens rot, etc.

I ett paket finns 108 tabletter, ta dem oralt för 6 st. tre gånger om dagen. Behandlingstiden är 1-1,5 månader. Det finns inga kontraindikationer eller biverkningar efter intag.

Magic Staff

Den viktigaste egenskapen hos Magic Tablet-tabletter är deras förmåga att öka potensen. Tillsammans med dem kommer den sexuella lusten att öka, erektionen blir stabilare och varar längre, den sexuella handlingen kommer att vara längre än vanligt. Med kompositionen av läkemedlet, förutom växtkomponenterna, finns det ytterligare en - animaliskt ursprung - hjortarna. De är ganska starka afrodisiakum, vilket ökar sexuell lust. Dessutom innehåller de ett stort antal vitaminer och aminosyror som är nödvändiga för den manliga kroppen.

Du kan använda kapslar både före samlag och som vanliga mediciner. I det första fallet tas 1-2 piller 1 timme före eventuell närhet, i det andra fallet ska man dricka 1 tablett medan man äter. Om patienten är orolig för erektil dysfunktion, rekommenderas att ta 2 kapslar med en paus på 3 dagar. Du kan köpa Magic Stick på olika medicinska platser, liksom på tillverkarens hemsida. Om du inte vet hur förpackningen ser ut, kan foton på kinesiska tabletter från prostatit enkelt hittas på Internet eller titta i vår artikel. Noggrant studera dem och när du mottar varorna jämför du för att du har fått originalen.

Fuzhunbao Super

Tabletter är för män som har upplevt erektil dysfunktion. eftersom Det är närvarande med prostatit, många experter rekommenderar att du tar dem för att förbättra kvaliteten på det intima livet. Med allvarliga brott och utan anpassning kan en man bli deprimerad eller ens tjäna ett komplex. Kompositionen av piller inkluderar:

 • Lynch svampar
 • ginseng
 • salvia
 • Kinesiskt datum, frukt av ett träd
 • Goryanka
 • Roten av den japanska Dioscorea

Dessa komponenter förbättrar nervsystemet och immunsystemet, normaliserar den endokrina aktiviteten. Med det ökar känsligheten hos erogena zoner ökar attraktionen mot det motsatta könet. Ta Fuzhunbao är en halvtimme före samlag, en tablett är tillräckligt. Om du vill använda ett kinesiskt läkemedel för förebyggande ändamål, är det värt att dricka det på 1 piller varannan dag. Kontraindikation för intagning kan öka nervös excitabilitet eller allergi mot komponenter.

Wuji Yanzong

Dessa piller används för att behandla prostatit och impotens, eliminera för tidig utlösning, öka kroppens inre styrka. De har en röd nyans och en bitter smak. I ett paket kan du hitta 100 stycken, packade i 10 väskor. Under behandling rekommenderas de att undvika att ta alkoholhaltiga drycker och äta för fet mat.

Huvudkomponenterna i Wuzi Yanzong är gojibär (mätta med användbara ämnen, rena slagg), kinesisk citrongräs, hallon, honung (har en antiinflammatorisk och immunostimulerande effekt).

Enligt instruktionerna för att ta medicinen behöver du 6 st. 2 gånger om dagen (kan vara före eller efter måltider), tvättas med varmt vatten. Minsta behandlingstiden är 4 veckor, om det inte finns någon förändring efter dem är det värt att se en läkare.

Bulls könsdel

Ett annat populärt läkemedel för prostatit från Kina för att öka styrkan och bekämpa inflammation. Huvuddelen av det är tjurens könsorgan, vilket kan förstås av namnet på läkemedlet. De ökar uthållighet i sängen, bidrar till utvecklingen av testosteron, påverkar prostata positivt. Också i kompositionen finns ginseng, som kan stärka kroppens skyddande funktion, normalisera den hormonella bakgrunden. Roten påverkar positivt cirkulationssystemet, förhindrar trombos.

Saffron fungerar som en afrodisiakum, och svampen cordyceps hjälper processen med spermatogenes. Lotus hjälper till att minska kolesterol och blodsocker, förbättrar metaboliska processer. På grund av detta kan den drabbade prostata vävnaden regenerera snabbare och återföra sina funktioner. Läkemedlet är mycket effektivt, poeten rekommenderar att du tar inte mer än 2 piller per dag. Förutom kinesisk medicin ska patienten inte glömma att ta och vanligt om läkaren insisterar på det.

För att påskynda återhämtningen är det också värt att ta bort skadlig mat från din meny och ge upp skadliga vanor. Främjar återhämtningen av regelbundet sexliv, fysisk aktivitet. Det är bättre att undvika stressiga situationer, vila mer, sova det föreskrivna antalet timmar, för att inte överdriva dig själv psykiskt eller fysiskt.

Kinesisk medicin för prostatit: en beskrivning och applikation

Prostatit är källan till både fysiskt och psykiskt obehag för någon man. Dessutom kan inflammation i prostatakörteln leda till allvarliga konsekvenser för reproduktionssystemet.

Bland de läkemedel som föreskrivs för denna sjukdom är inte den sista platsen upptagen av medel som produceras av kinesiska farmakologiska företag. Medicin som ingår i komplex terapi har en fördelaktig effekt på grund av naturen hos de ämnen som utgör läkemedlet.

Fördelar med kinesiska läkemedel

Man kan utesluta sådana positiva aspekter av kinesiska läkemedels inflytande på människors hälsa:

 1. Stimulering av metaboliska processer i kroppen.
 2. Förbättrad erektil funktion.
 3. Normalisering av blodcirkulationen i organen i det lilla bäckenet.
 4. Ökad libido.
 5. Bli av med smärta, frekvent uppmaning att urinera.
 6. Förbättra arbetet hos de endokrina, matsmältnings- och reproduktionssystemen.

Indikationer för användning

Tilldela kinesiska remedier för prostatit mot de män som har följande symtom:

 • Hyppig uppmaning att urinera, huvudsakligen uppstår på natten.
 • Störningar av blodmikrocirkulationen.
 • Framväxten av pyelonefrit eller nefrit, liksom andra patologier i njurarnas arbete.
 • Inflammation, lokaliserad i vävnaderna i prostatakörteln.
 • Smärta eller obehag i ljummen, skrotum, perineum;
 • Prostata adenom (i de inledande stadierna)
 • Skarp smärta vid urinering.
 • Minskad styrka.
 • Smittsamma processer.

Börja ta emot kinesisk medicin för prostatit, såväl som att ta andra mediciner, du behöver bara börja efter att ha hört en specialist.

Kinesiska läkemedel för prostatit

De viktigaste läkemedelsformerna av läkemedel som produceras av farmakologiska företag i Kina är tabletter, belagda tabletter och kapslar.

Pule en pian

Tabletter, skapade mer än tre decennier sedan och visade sig vara en av de bästa naturläkemedlen för prostatit. Dess huvudkomponent är pollen av rapsfrö. Läkemedlet eliminerar känslan av obehag, förbättrar njurarnas funktion, har en analgetisk effekt. Ta det innan måltider tre gånger om dagen för 4 tabletter.

För att uppnå en bestående effekt är det önskvärt att dricka en kurs av fem förpackningar. Kontraindikationer för användningen av detta läkemedel är: diabetes, arteriell hypertoni, allergiska reaktioner mot biprodukter.

Guizhi Fuling

Preparatet, som innehåller följande växtkomponenter: pionrot, aprikoskärnpulver, kanelskott. Preparatet är i form av kapslar. Det kan förhindra att tumörer uppträder i prostatakörteln, förbättra blodcirkulationen och vätskan, upplösa sälar och blodproppar.

Ta drogen tre kapslar tre gånger om dagen. Behandlingsförloppet varar i två månader. Som en lätt bieffekt kan obehag i underlivet vara.

Qian Lie Tong Pian

En kinesisk botemedel som inte bara hjälper till med prostatit men också med andra sjukdomar i det genitourära systemet, till exempel hyperplasi och gonorré. Den innehåller kanel och anisolja, extrakt av iris och maskros, bärnsten, rhizom av sculler.

Läkemedlet eliminerar symtomen på kronisk prostatit, prostatahyperplasi, inflammation i urinröret, ökar styrkan, normaliserar produktionen av könshormoner. Inträdesförloppet är 45 dagar.

Gui Fu Di Huang Wan

Läkemedlet som används för inflammation i prostata, ökat blodsocker, inflammatoriska processer i urinröret, urininkontinens, prostata adenom.

Det har förmågan att lindra smärta, eliminera svullnad och inflammation. Komponenterna av läkemedlet är roten till pionen, remania, kanel, dioscorea rot, cornelian frukter. Ta piller i en månad, tre gånger om dagen för 8 stycken, innan du äter. Kontraindikation - allergi mot läkemedlets komponenter.

Prostatakörteln

Ett botemedel som syftar till att eliminera inflammatoriska processer, förbättra njurfunktionen, minska svullnaden, stärka immuniteten. Det innehåller hallon, gojibär, jobbfrön, guldkanal, rapsblommor. Behandlingsförloppet med drogen varar i en månad, du borde ta tre tabletter två gånger om dagen. Inte avsedd för pojkar under 18 års ålder.

Cordyceps

Ett läkemedel som saknar kontraindikationer och rekommenderas för många sjukdomar. Huvuddelen av läkemedlet är en växt-svamp cordyceps växer i Tibet. Läkemedlet har en positiv effekt på hjärtat, matsmältningssystemet, stärker immunsystemet, eliminerar inflammation i prostatakörteln.

Det har en vasodilaterande effekt, lindrar svullnad, främjar accelerationen av metaboliska processer i kroppen. Ta medicinen i tom mage, två gånger om dagen, tvätta med lite vatten. I kroniska sjukdomsformer är tillträdet till upp till sex månader.

Bulls Genital

Känd i Europa under detta namn bekämpar det kinesiska läkemedlet inflammation i prostata, förbättrar erektilfunktionen, ökar libido. Sammansättningen av läkemedlet innefattar ämnen som dodder, ginseng, hjortar, schisandra.

Indikationer för dess användning är ofta föremål för urinering, obehag i buken och i perinen, för tidig utlösning, brist på erektion. Ta drogen en timme före sexuella handlingar, 1 kapsel.

Chuntsao

Indikation för användning av läkemedlet är avsaknaden av sexuell lust, för tidig utlösning, prostataadenom, frånvaron av erektion. Ta botemedlet 15 minuter före samlag.

Det är mycket viktigt att observera dosen av denna medicinering: du kan inte ta mer än ett piller om tre dagar. Under behandlingen strängt kontraindiceras användningen av alkohol. I vissa män kan läkemedlet orsaka biverkningar i form av yrsel.

Himalayas gåva

En annan naturlig lösning för mänens problem, vilket har många positiva effekter. Tack vare behandling innebär detta ökat libido, kroppen får de nödvändiga vitaminerna, eliminerar puffiness, hormonfelet stoppas. Ta medicinen du behöver fem kapslar om dagen, drick dem med mycket vatten. Behandlingsförloppet är sex månader. Kontraindikationer för intag är sköldkörtelsjukdom, allergi mot komponentmedel, hypotoni, njursvikt.

UROLOGI, ANDROLOGI

art.1090

Golden ostron - en komplex beredning med selen, ostron och extrahera andra användbara ämnen för kroppen är ett effektivt sätt att höja tonen, förbättra sexuell aktivitet, liksom föryngring av hela organismen.

På grund av den stora mängden zink har syrextraktet en fördelaktig effekt på kroppens reproduktiva funktion och ökar produktionen av könshormoner. Zinkbrist i det starkare könet kan leda till en minskning av testiklarnas funktion, deras atrofi, minskad spermaproduktion, problem med styrka.

Zink förhindrar utveckling av prostata adenom. Det inhiberar aktiviteten hos kroppen 5 a-reduktas - ett enzym som konverterade den huvudsakliga manliga könshormonet testosteron i en "farlig" dehydrotestosteron, provocera proliferation av prostatavävnader. Därför försvarar en man sig inte bara från misslyckanden på kärleksfronten utan även från prostatit.

Kapslar "Guizhi Fuling" (Guizhi Fuling)

art.859

Kapslar "Guizhi Fuling" (Guizhi Fuling) - ger effektiv behandling av stagnation och onormala godartade tumörer i bäckenorganen hos män och kvinnor.

"Guizhi Fuling" (Guizhi Fuling) aktiverar blodcirkulationen, hjälper till att avlägsna stagnation av blod och gradvis resorption av sälar och blodproppar. Har antiinflammatorisk, antimetastatisk, antitumör effekt, förhindrar neoplasmer, tar bort inflammatoriskt och smärtsamt syndrom.

Indikationer för användning:

För män:

 • godartad prostatahyperplasi;
 • blås hyperplasi;
 • olika typer av urineringstörningar, frekvent smärtsam urinering, försvagning av urinströmmen;
 • prostatomegali;
 • Varicocele (åderbråck i testikeln);
 • nokturi.

Gips för behandling av prostatit

art.014

Urologisk gips för behandling och förebyggande av prostatit.

Stimulerar blodcirkulationen, blockerar proliferation av prostatakörteln, behandlar svåra inflammatoriska processer i prostatakörteln.

Denna produkt är avsedd för behandling av benign prostatahyperplasi, prostata hypertrofi och kronisk prostatit, kan förbättra dysuri, ökad urinering på natten, obehag av perineum, dropp urinering, såväl som för behandling av svaghet och trötthet, smärta i nedre ryggen orsakad av prostatasjukdomar.

Zhi Bai Di Huang Wan - effektiv i manlig infertilitet

art.017

Indikationer för användning:

 • Manlig infertilitet med lågt spermierantal
 • Svag erektion i samband med svaghet och ömhet i nedre rygg, midja och knän
 • Svag sexuell lust och energi
 • För tidig utlösning
 • impotens
 • Brist på energi
 • Snabb utlösning
 • Skarp mörk urin

Kliniska indikationer: nattliga utsläpp, spermatorrhea, kort urinering koncentrerad urin, nattliga svettningar, värmevallningar, en ström av blod till ansiktet, röda kinder, nattliga utsläpp, ångest, hjärtklappning, värk och smärta i nedre delen av ryggen, ryggraden och knän, högt blodtryck, samt läkemedlet används för behandling av "tidvatten" i samband med mäns klimakterium.

Läkemedlet är också effektivt vid behandling av symptomen på sköldkörtelhormonbrist.

"Suoyang Gujing Wan" - för tidig utlösning, spermatorrhea

art.040

"Suoyang Gujing Wan "- för behandling av för tidig utlösning, spermaterapi med njursvikt.

funktioner: Läkemedlet är effektivt för behandling av för tidig utlösning på grund av njursvikt.

Indikationer för användning: tidig utlösning, spermatorrhea, svag sexuell lust, smärta, svaghet i nedre rygg och knän, blek, täta urinträngningar, spontan svettning, njursvikt, yrsel, tinnitus, natt och spontan emission, trötthet, yrsel, blek tunga med vit päls, svag puls.

Denna naturliga beredning orsakar inte dåsighet, missbruk, som många västerländska läkemedel. Formeln för detta läkemedel användes i Kina för många år sedan och har ett utmärkt rykte.

Kattunge njurepiller

art.625

 • Öka styrkan
 • Eliminera för tidig utlösning
 • Stärka sexuella möjligheter
 • Återställ erektil dysfunktion
 • Förbättra njure och genitourinary system

Överträdelse av Qi-njurens harmoni orsakar olika sjukdomar, enligt kinesiska läkare, njurarna reglerar genitalorganens funktion, är ansvariga för sexuell energi, Kinesiska läkare kallar njurarna människans första mamma, vitalitetens fokus.

Läkemedlet syftar till att återställa och bibehålla människokroppens hälsa naturligt genom att aktivera sina egna kroppshandlare. Det rekommenderas för komplex behandling av prostatit, frekvent urinering, ryggsmärta, minskad erektion, försämrad spermiekvalitet, liksom andra störningar av geniturinär systemets normala aktivitet och erektil dysfunktion.

Läkemedlet för behandling av impotens "Red Dragon"

art.972

"Red Dragon" - ett läkemedel som består av ett komplex av aktiva substanser av vegetabiliskt ursprung, används för kursbehandling av erektil dysfunktion (impotens).

Läkemedlet hjälper till att återställa förlorad styrka i intimitet, kompenserar för otillräcklig produktion av manliga könshormoner (androgener), har en stimulerande effekt på glatta muskler och blodcirkulationen i bäckenorganen, förbättrar blodcirkulationen i penis, stabiliserar kärltonus, ökar libido och potens.

Dessutom har läkemedlet en generell positiv effekt på kroppen: förbättrar metabolismens funktion, främjar utsöndringen av metaboliter, korrigerar blodtrycket, normaliserar funktionen av cirkulationssystemet, njure och urinvägar som helhet.

Och viktigast av allt! Läkare androloger noterade att läkemedlet "Red Dragon" verkligen är ett bra verktyg för behandling av impotens. Läkemedlet stärker inte bara det manliga reproduktionssystemet som helhet utan återställer också förlorad sexuell kraft på en ganska kort tid.

Åtgärd på kroppen:

 • stabiliserar styrkan
 • eliminerar orsaken till erektil dysfunktion;
 • förbättrar libido;
 • återställer sexuell aktivitet
 • reglerar kroppens fysiologiska funktioner
 • har en positiv effekt på det allmänna hälsotillståndet, har en mild tonisk effekt
 • normaliserar arbetet i cirkulations-, njur- och urinvägarna.

Indikationer för användning:

 • kränkningsförmåga
 • minskad sexuell lust;
 • för tidig utlösning;
 • nedsatt funktion hos sexuella körtlar (hypogonadism);
 • nedsatt spermatogenes;
 • spermatorrhea;
 • minskning i fysiologiska funktioner hos människors hälsa;
 • svaghet i lemmarna;
 • smärta i nedre rygg och knän
 • kroniskt trötthetssyndrom;
 • frekvent uppmaning att urinera på natten.

CAPSULE "HUO LI SU" - FÖR MÄNS HÄLSA OCH FYSISK DURABILITET

art.797

Läkemedlet "HUO LI SU" - (HIO LAY SUI)

Kapslar är utformade speciellt för män i medelålders och äldre åldersgrupper för att upprätthålla hälsa och fysisk kondition under de kommande åren, återställa uthållighet till muskelvävnad, öka sexuell aktivitet (styrka, erektion) och bibehålla kroppen i ett aktivt tillstånd.

Läkemedlet "HUO LI SU" kommer att ge den manliga kroppen ett komplex av ämnen som är nödvändiga för balans av hormoner, normalisering av sexuella funktioner och fysisk form, stöd av immunsystemet.

Handling av läkemedlet på kroppen:

 • stimulerar manlig styrka;
 • återställer sexuell lust och lust att ha sex, ökar libido;
 • förbättrar spermaproduktion
 • normaliserar sömn
 • lindrar känslan av att inte passera trötthet;
 • förbättrar fysisk och mental prestation
 • lindrar inre stress
 • förbättrar allmän hälsa
 • ökar tonen i hela organismen;
 • minskar irritabilitet, ökad nervositet, ångest, överdriven svettning;
 • skyddar mot utveckling av symtom på sjukdomar som prostatit, prostata adenom;
 • har en kraftfull antioxidant effekt och som ett resultat förhindrar kroppens naturliga åldrande;
 • har en uttalad stimulerande effekt på muskelstyrkan, återställer musklernas initiala tillstånd;
 • skjuta upp ögonblicket för adropause.

Indikationer för användning:

 • åldersförändringar hos män
 • reducera de fysiologiska funktionerna hos hanehälsan;
 • erektil dysfunktion
 • minskad libido;
 • symptom på andropause (manlig klimakteriet).

Piller av Hai Ma (Sanshen Wan)

Art.072

Piller "Hai Ma" - en naturlig produkt av kinesisk medicin, utformad för att reglera njurarnas funktion.

Piller "Hai Ma" - det här är en av de äldsta kinesiska recepten. Handlingen av "High Ma" -piller kan bara förklaras ur orientalisk medicin. "Hej Ma" toner och stärker njurens Yang, i samband med vilken kontrollen av den nedre halvan av stammen utförs.

Effekten av läkemedlet:

 • behandling av urolithiasis;
 • behandlar kvinnlig infertilitet, klimakteriell uterinblödning;
 • ständigt ökar sexuell styrka;
 • stärker den sexuella lusten, det arteriella blodflödet till de cavernösa kropparna;
 • ökad frekvens och intensitet av erektion, avsevärt intensifierat sexlivstid;
 • eliminerar spermotoria (ofrivillig urladdning av utsädet);
 • breddar utbudet av erotisk känslighet.

Indikationer för användning:

 • njursvikt
 • Brott mot urinering (inklusive enuresis);
 • sexuell svaghet (minskad libido);
 • för tidig utlösning;
 • impotens;
 • frigiditet;
 • spermatorrhea;
 • överträdelse av menstruationscykeln;
 • dyshormonal uterinblödning;
 • primär infertilitet.

Placentan med renarhorn för människors hälsa

art.978

Placentan med rådjur är ett unikt komplex av djurkomponenter som kan ge en man en underbar möjlighet att känna sig ung och energisk igen, förbättra sin sexuella hälsa och förlänga sitt fulla sexliv.

Indikationer för användning: minskning i fysiologiska funktioner hos människors hälsa.

förhållanden

Jag, den registrerade i enlighet med den federala lagen om 27 juli 2006 № 152 "om personuppgifter" ge _________ Ltd (nedan - operatör), som ligger vid __________, samtycke till behandlingen av personuppgifter som avses mig i beställningsformuläret återuppringning eller i form av en beställning på webbplatsen ______________ på Internet, som ägs av Operatören.

Personuppgifterna från mig är följande: fullständigt namn, e-postadress, telefonnummer, adress.

Syftet med behandlingen av mina personuppgifter är: underhåll av hur ett returanrop fungerar och genomförandet av leveransen till den angivna adressen på de varor eller tjänster som beställts av mig.

Tillstånd ges för att utföra följande åtgärder (operationer) med dem i detta avtal av personuppgifter: insamling, systematisering, ackumulation, lagring, klargörande (uppdatering, förändring), användning, överföring (ger tillgång), blockering, radering, förstörelse, genomförs både i använder automatiseringsverktyg (automatiserad bearbetning), och utan att använda sådana verktyg (manuell bearbetning).

Jag förstår och accepterar att ge operatören av någon information om dig själv, som inte är en kontakt, och inte i samband med målen i detta avtal, samt tillhandahållande av information om offentlig, bank- och / eller affärshemligheter, uppgifter om ras och / eller nationell anknytning, politiska åsikter, religiösa eller filosofiska övertygelser, hälsotillstånd, intimt liv är förbjudet.

I händelse av att mitt beslut att bevilja ett företag av information (alla data), jag är överens om att ge enda sanna och aktuell information och har inte rätt att gå in i Operator vilseledande i fråga om person, att rapportera falsk eller vilseledande information om sig själva.

Jag förstår och håller med det faktum att operatören inte kontrollera riktigheten av de personuppgifter som mig och kan inte bedöma min förmåga och kommer från det faktum att jag tillhandahålla korrekt personlig information och bibehålla dessa uppgifter uppdaterade.

Samtycke är effektivt vid uppnåendet av behandlingsmål eller i händelse av förlust av behovet av att uppnå dessa mål, om inte annat föreskrivs i federal lag.

Samtycke kan återkallas av mig när som helst på grundval av min skriftliga ansökan.