Huvud
Massage

Kanefron-läkemedel: billiga analoger, inte sämre i kvalitet

Kanefron är ett läkemedel som innehåller substanser av vegetabiliskt ursprung. Det används för att behandla olika kroniska infektioner i blåsan och inflammation i njurarna. Producerad i form av orange piller (i förpackningen med 60 stycken) och lösning för oral administrering (100 ml). Detta läkemedel har förmågan att avlägsna kroppens slutprodukter från kvävgasmetabolism. Det får användas under graviditet och amning, eftersom komponenterna i medicinen sällan orsakar obehagliga biverkningar.

Vad är analogerna av Kanefron?

Hittills är de mest populära analogerna fytolysin, ciaston och furagin. De är utvecklade på växtbasen och har inga biverkningar. De naturliga ingredienserna som utgör droger tolereras väl av människokroppen. Du kan köpa dem på något apotek i din stad.

Nedan finns en detaljerad beskrivning av alla droger (tillverkad form, komposition, kontraindikationer och biverkningar)

Läkemedlet finns i form av tabletter (i en förpackning med 100 stycken). De består av växtextrakt och olika frön. Det används för attacker av urin kolik, cystit, urininkontinens hos kvinnor och för utsöndring av fosfatstenar från njurarna. Har antiinflammatorisk effekt på kroppen. Det kan finnas en allergi mot de komponenter som utgör cystonen (klåda, utslag). Ta medicin är tillåten för gravida kvinnor och barn äldre än två år.

Kombinerat läkemedel, bestående av medicinska växter och en blandning av medicinska örter. Den innehåller sådana komponenter som björkblad, persilja rot, goldenrod gräs och olika oljor. Läkemedel finns i form av en pasta (100 g). Det ska ätas 2-3 gånger om dagen efter måltiden. En tesked phytolysin måste utspättas i 100 ml vatten, tillsätt lite honung eller socker till det. Anvisningarna säger att detta läkemedel inte kan användas av gravida kvinnor. Lämplig för spädbarn.

Syntetisk beredning. Framställd i form av tabletter (30 stycken till 0,05 mg), pulver och kapslar. Läkemedlet innehåller furazidin, som har antimykotisk och antimikrobiell effekt. Furagin, som kommer in i människokroppen, har ett stort antal biverkningar: sömnighet, kräkningar, förstoppning och allergiska reaktioner. På grund av detta rekommenderar många läkare sällan att ta furagin. Läkemedlet är tillåtet för gravida kvinnor i tidig sort och spädbarn.

Innan du använder de ovan beskrivna läkemedlen är det nödvändigt att genomgå en läkarundersökning. Han kommer att ordinera doseringen och ge dig specifika instruktioner. Självmedicinering är hälsofarligt.

Kanefron - billiga droppar analoger för barn

För närvarande finns det ingen anständig analog av kanefron för barn upp till ett år i form av droppar. Många läkare rekommenderar att du använder det här läkemedlet, eftersom det inte kommer att skada ditt barn. Detta läkemedel verkar snabbt på de inflammatoriska processerna i njurarna. På samma sätt kan kanefron i form av droppar utöva en antiinflammatorisk och antimikrobiell effekt på urinvägarna. Innan du ger medicin till ett barn, måste du späda ut det med lite vatten och låt stå i 15 minuter - detta kommer att hjälpa att bli av med alkohol.

Analoger för barn under ett år gammal

Phytolysin och Furagin kan ges till barn i spädbarn.

Furagin rekommenderas inte till barn yngre än en månad. Detta läkemedel orsakar ett brett utbud av biverkningar, så innan du använder, kontakta din läkare.

Med användning av fytolysin hos barn finns det inga komplikationer, så ofta föredrar läkare den här medicinen. Vegetabiliska ingredienser som utgör pastaen hjälper barnets kropp att återhämta sig snabbare efter sjukdomen.

Var man kan köpa drog är billigare?

Den genomsnittliga kostnaden för kanefron varierar från 340 till 400 rubel.

Analoger av kanefron är billigare:

1. Cyston från 250 rubel.

2. Furagin i tabletter 50-150 rubel, i kapslar 250-350 rubel.

3. Phytolysin 200-250 rubel.

Kanefron och dess analoger är mycket effektiva för behandling av många sjukdomar. För att inte skada din hälsa rekommenderar vi att du läser en läkare innan du använder de läkemedel som anges i artikeln.

De mest effektiva analogerna av Kanefron

Inlagd av: admin i För alla 01/19/2018 0 Visningar

Analyser av Kanefron - hur man byter ut det kända läkemedlet

Läkemedlet Kanefron tillhör gruppen läkemedel som har en diuretikum, antiinflammatorisk, antispasmodisk och antibakteriell verkan.

Tillverkad sedan 1934 och under denna tid har vunnit rykte för ett verkligt effektivt sätt.

Av olika anledningar är det dock inte möjligt att använda detta läkemedel. Låt oss analysera vad som kan ersätta Kanefron.

Kanefron: allmän information om preparatet, farmakologiska egenskaper

Kanefrons sammansättning innefattar växtaktiva ingredienser, såsom hundrosa, älskare, centaury, rosmarin och även hjälpämnen, beroende på doseringsformen för preparatet.

Nypon innehåller antioxidanter (askorbinsyra, karoten), organiska syror och pektiner, libbsticka - phenolcarboxylic syra och ftalider, centaury rikt på flavonoider och fenolsyror, och rosmarin eterisk olja.

Denna mångfald gör det möjligt för detta verktyg att ha en komplicerad effekt: att avlägsna inflammation och spasmer, ha en diuretik och antibakteriell effekt.

Kanefron indikerade vid behandling av akuta och kroniska njursjukdomar (pyelonefrit, glomerulonefrit, interstitiell nefrit) och urinblåsan (t ex cystit), såväl som ett sätt att förebygga urolitiasis.

Se videoinstruktionen om användningen av läkemedlet:

Kanefrons verkningsmekanism beror på de aktiva komponenternas specificitet. Rosmarinsyra minskar inflammation, flavonoider koppla muskelvävnad, avlägsnande av en spasm, eteriska oljor utmatade överflödig vätska från kroppen, utan att bryta vattensaltbalansen, antioxidanter toxiner och ger en antibakteriell effekt.

Förutom komplexa effekter på njurarna och urinblåsan bör det noteras att läkemedlet har praktiskt taget inga biverkningar och tolereras vanligtvis väl av patienter.

De enda undantagen är fall av individuell intolerans och överkänslighet mot Kanefron-komponenter.

Dessutom har verktyget ingen negativ effekt på förmågan att köra fordon, engagera sig i aktiviteter som kräver hög koncentration; ger inte negativa effekter vid interaktion med andra droger och orsakar inte förgiftning vid användning av en överskattad dos.

Man bör dock veta att detta verktyg inte är utformad för att eliminera ödem i hjärta och njursvikt, är inte lämplig i närvaro av magsår, särskilt under perioden för återfall, är det inte en primär botemedel mot njurfunktioner.

Gravida och ammande kvinnor kan läkemedlet endast tas enligt instruktioner från en läkare.

Kanefron finns i form av tabletter (dragees) och droppar.

Det genomsnittliga priset är 280-400 rubel för droppar och 325-400 rubel för tabletter.

Bland drogerna som har liknande egenskaper som Kanefron är de mest populära Cyston, Furagin och Phytolysin.

Cyston: allmän information om beredning, farmakologiska egenskaper

Cyston har, liksom Kanefron, en diuretikum, antiinflammatorisk, antispasmodisk och antibakteriell verkan.

Denna beredning har i sin sammansättning växtkomponenter som har en positiv effekt på njurarna och urinblåsan.

Bland dem är de aktiva komponenterna, såsom skaftmandelblommor, blommor didimokarpusa, filmliknande nutsedge, serdtselistnaya galnare frön solomotsveta grov, Vernon Ash, multivalent onosma.

Dessutom innefattar kompositionen av cyston renat mineralharts, kiselkalk, såväl som hjälpkomponenter.

För behandling av njursjukdomar använder våra läsare framgångsrikt Metod av Galina Savina.

På grund av att de aktiva komponenterna, Cystone administreras i urolitiasis, urinvägsinfektioner, attacker av njurkolik, cystit, pyelit, mochevyvedeniya kränkningar.

Cystons verkningsmekanism beror på de aktiva komponenternas specificitet. Nästan alla växter som utgör läkemedlet har en diuretisk effekt och neutraliserar de inflammatoriska processerna. saxifrage, didymocarpus, syat och onosma har antibakteriella och antimikrobiella egenskaper; halm och andar lindra spasmer.

Det är viktigt att läkemedlet har praktiskt taget inga biverkningar och tolereras vanligtvis väl av patienter, förutom fall av individuell intolerans mot cystokomponenter, vilket är den enda kontraindikationen för användningen av läkemedlet.

Cyston ger inte negativa effekter vid interaktion med andra droger och orsakar inte förgiftning när dosen överskrids, den kan användas under graviditet och amning.

Det rekommenderas inte att använda detta läkemedel endast i fall av urinvägsledningsrubbningar på grund concrements diameter större än 10 mm.

Cyston finns i form av tabletter.

Det genomsnittliga priset är 200-330 rubel, så den här analoga Kanefron är billigare.

Furagin: allmän information om beredning, farmakologiska egenskaper

Till skillnad från Kanefron och Cyston är Furagin en syntetisk beredning med en antimikrobiell effekt.

I strukturen av furagin är en aktiv komponent furazidin. Mekanismen för dess verkan är att furazidin stör metaboliska processer i mikrobiella celler och därmed neutralisera skadliga mikroorganismer. Dessutom hindrar ingreppet av det aktiva ämnet i lymfden spridningen av bakterier genom lymfsystemet.

Furagin indicerat för behandling av cystit, pyelonefrit (akut och kronisk), uretrit, i närvaro av infektiösa komplikationer efter operation i urinsystemet, såväl som ett sätt att förhindra urinvägsinfektioner.

Notera att furagin användning kan orsaka biverkningar såsom yrsel, sömnighet, störningar i mag-tarmkanalen, allergiska reaktioner, och allmän sjukdomskänsla. Kontraindicerad användning av läkemedlet i närvaro av njursvikt, polyneuropati, liksom under graviditet och amning.

Det släpps endast på recept.

Furagin finns i form av tabletter.

Genomsnittspriset är 50-150 rubel, vilket gör det till en billig analog av Kanefron.

Phytolysin: allmän information om preparatet, farmakologiska egenskaper

Phytolysin - ett läkemedel som har en diuretikum, analgetisk, antiinflammatorisk effekt. Dessutom förhindrar läkemedlet spridningen av bakterier och underlättar utsöndringen av urinstenar (konkrementer).

Phytolysin är en örtberedning. I sin sammansättning roten av wheatgrass, lökskal, goldenrod gräs, persilja och kärlek, som har antimikrobiell och desinfektionseffekt; löv av björk och gräs av horsetail, som har diuretiska egenskaper; frukt av persilja, vilket ökar tonen i blåsans väggar; örtbråck och eteriska oljor, neutraliserande inflammatoriska processer.

Preparatet Phytolysin är indicerat för patienter som lider av inflammation (infektiös och icke-infektiös) hos njurarna och organen i urinvägarna, urolithiasis.

Applikation av läkemedlet är kontraindicerat om patienten har akut nefrit, nefros, glomerulonefrit, njur- eller hjärtsvikt, gastrit, magsår sjukdom i mag-tarmkanalen, allergiska mot Phytolysinum komponenter.

Läkemedlet har sällan en bieffekt. Men allergiska reaktioner på huden är möjliga (klåda, rodnad), huvudvärk, illamående, förändring i smakupplevelser.

Phytolysin är en utmärkt analog av Kanefron, som kan användas under graviditet och amning.

Samverkar med vissa droger, så innan du använder, bör du konsultera en läkare.

Phytolysin finns i form av en pasta. Produkten har en specifik smak och av denna anledning tolereras inte alltid väl av patienterna.

Genomsnittspriset är 260-320 rubel.

Kanefron eller Cyston: vilket är bättre

Fördelar med Kanefron före cyston:

 • En lägre sannolikhet för allergisk reaktion på grund av ett lägre innehåll av växtkomponenter;
 • Lämplig för de flesta patienter, eftersom den individuella intoleransen av läkemedlets komponenter är mer sällsynt på grund av den förenklade formuleringen;
 • Minskar mängden protein som tas bort från kroppen med urin;
 • Effektivare för utsöndring av stenar som bildas genom deponering av urinsalter;
 • Finns i form av tabletter och droppar, vilket gör att du kan välja den mest lämpliga användningsformen.

Fördelar med cyston framför Kanefron:

 • Prisvärd pris;
 • Antibakteriell effekt är starkare på grund av en mer varierad komposition;
 • Effektivare för att förhindra bildandet av njurstenar;
 • Bättre främjar utsöndringen av stenar bildade genom avsättningar av oorganiska kalciumföreningar;
 • Det är säkrare för gravida och ammande kvinnor;
 • Mindre kontraindikationer och biverkningar.

Fördelar med Kanefron före Furagin:

 • Aktiva komponenter i läkemedlet är av vegetabiliskt ursprung;
 • Lämplig för användning under graviditet och amning
 • Minimalt antal biverkningar och kontraindikationer;
 • Har ingen negativ effekt vid interaktion med andra droger
 • Finns utan recept.

Furagins fördelar med Kanefron:

 • Prisvärd pris;
 • Mjuk, men snabb åtgärd, en positiv effekt efter den första applikationen;
 • Starkare antibakteriell effekt;
 • Trots den stora listan över biverkningar, som bedöms av recensionerna, är negativa manifestationer extremt sällsynta.

Fördelar med Kanefron före fytolysin:

 • Effektivare för utsöndring av njurstenar;
 • Mindre kontraindikationer;
 • Har ingen negativ effekt vid interaktion med andra droger
 • En lägre sannolikhet för en allergisk reaktion på grund av ett lägre innehåll av växtkomponenter.
 • Neutral smak.

Fördelar med Phytolysin framför Kanefron:

 • Prisvärd pris;
 • Det tolereras bättre av gravida kvinnor, för i kompositionen finns det ingen rosmarin, som förväntade mammor ofta har hög känslighet för.
 • Antibakteriell effekt är starkare på grund av en mer varierad komposition.

Bra lösning är att använda Phytolysinum cystit - är ett mycket effektivt naturläkemedel, som snabbt hantera sjukdomen.

Bland de många läkemedlen för behandling av njursjukdomar hör en särskild plats till cyston. Du hittar detaljerad information om produkten här.

I allmänhet kan vi säga att alla droger är effektiva nog. Därför bör du, innan du väljer, konsultera en specialist, så att han kan välja den mest lämpliga för det enskilda fallet.

Vad är de liknande billiga drogerna för Kanefron?

Innehållet i artikeln

Naturligtvis måste instruktionerna följas strikt när man tar medicinen "Kanefron". Analoger av detta läkemedel är ganska många och, som han, i de flesta fall i ansökan är ganska enkla.

Formutsläpp och dosering

Denna medicinering levereras vanligtvis till marknaden i form av tabletter, droppar eller dragees. Du kan ta det som barn (inte för litet) och vuxna. Dess struktur omfattar sådana gräs som ljubovok, en guld-thousandaire, en hundrosa och en rosmarin. Detta läkemedel primärt värderas som ett antispasmodiskt och antibakteriellt medel.

Doseringar "Kanefron" är individuella och beror på patientens hälsotillstånd. För vuxna ordineras vanligtvis medicinen i mängden 50 droppar eller 2 tabletter per dag. Blandningarna av detta läkemedel inkluderar bland annat att när det används hos patienter finns det aldrig en förgiftning. Dessutom förbättrar läkemedlet avsevärt effektiviteten av antibiotikabruk. Ta detta läkemedel är tillåtet och under graviditeten. Men bara efter att ha råd med en läkare.

Kontraindikationer för användningen av "Kanefron" är olika sjukdomar i njurarna, hjärt- och magsår.

Kanefron: billiga analoger

Det är värt detta läkemedel i området 500-700 rubel för 60 piller. De bästa billiga analogerna av "Kanefron" hos läkare och deras patienter är:

Beskrivning av substitutet "Cyston"

Denna substitut "Kanefrona" levereras till apotek i form av bikonvexa tabletter av brun färg. Läkemedlet "Cyston" är också naturligt. Det innehåller sådana gräs som aska tro, didymocarpus, saxifrage. Även detta läkemedel innehåller olika hartser och kalkfärg. Liksom "Kanefron" är "Cyston" en antispasmodisk. Det ger patienterna en anabibakteriell effekt.

Plus "tsiston" i jämförelse med "kanefron", förutom låg kostnad, är det faktum att det är tillåtet att ta även i sjukdomar i hjärta och njurar. Den enda kontraindikationen till dess användning är överträdelsen av urinvägens patency. Det kostar detta läkemedel i apotek i storleksordningen 200 rubel per 100 tabltok. För vuxna ges det vanligen i mängd 2 tabletter 2-3 gånger om dagen.

"Cyston" ingår i gruppen av billiga analoger av "Kanefron". Men när du köper det, bör du granska erbjudandenen på flera apotek. Priset på detta läkemedel kan variera avsevärt beroende på leverantör. Ibland säljs denna indiska medicin och är ännu dyrare än "Kanefron".

Beskrivning av den analoga "fytolysin"

Detta billiga läkemedel ersätts också ofta av Kanefron. Detta läkemedel levereras till marknaden i form av en pasta. Den har en trevlig smak, men dess sammansättning är naturlig. Huvuddelen av läkemedlet "Phytolysin" är rosmarin. Liksom "Kanefron" själv, rengör detta läkemedel inflammation och lindrar muskelspasmer. Det är också ett bra diuretikum.

Detta läkemedel administreras vanligen i en dos av 3-4 tesked 3 gånger om dagen. Priset för analogen "Kanefron" "Phytolysin" är cirka 400 r. för ett rör på 100 gram. Naturligtvis är läkemedlet också ganska dyrt. Men tillräckligt med tub "Phytolysin" under lång tid. Dessutom är behandlingsförloppet med detta läkemedel vanligtvis kortare än "Kanefron".

Läkemedlet "Furagin"

Analogerna av den billiga "Kanefrona" som beskrivs ovan är gjorda på grundval av naturliga ämnen. Nackdelarna med substitutet "Furagin" är först och främst att läkemedlet är syntetiskt. Han har många kontraindikationer. Till exempel kan du inte ta detta läkemedel för njursvikt, graviditet, amning, med urasepsi. Han har också många biverkningar. Det kan vara yrsel, illamående, anemi, nedsatt leverfunktion etc.

Liksom "Kanefron" kan "Furagin" användas, till exempel vid behandling av cystitis. Också används det ofta som ett antibakteriellt medel. Detta läkemedel kostar cirka 200 r. för 30 flikar. Doseringen beror på denna speciella sjukdom.

Vad kan ersättas billigare Kanefron H: en översyn av analoger

Den tyska förberedelsen Kanefron H är gjord på basis av naturliga naturliga ingredienser. Läkemedlet är effektivt för eliminering av sjukdomar i kroppens urinvägar. Producerad i form av en dragé eller en droppe.

Läkemedlet består av fyra växtdelar:

 • rosa höfter. Vitaminbas;
 • libbsticka. Ett kraftfullt anti-infektiöst medel;
 • guld hals. Diuretisk komponent av läkemedlet;
 • rosmarin. Källan till organiska föreningar (flavonoider) och eteriska oljor.

Kanefron N har ett antal substitut för rysk och utländsk produktion. Läkemedel liknar sig, men skiljer sig åt i pris och i närvaro av biverkningar vid införsel.

Kanefron och dess analoger är aktiva mot inflammatoriska sjukdomar i njuren och urinblåsan av bakteriell och icke-bakteriell etiologi.

Indikationer för användning är:

 • inflammation i blåsans väggar (blåsor);
 • inflammatoriska processer i urinröret (uritrit);
 • nefrolithiasis (nefrolithiasis);
 • patologi av kapillärer i renal glomeruli (glomerulonephritis);
 • abakteriell njursjukdom (interstitiell nefrit);
 • infektiös skada på njurarna av kronisk art (kronisk pyelonefrit).

Läkemedel används som komplex behandling tillsammans med antibiotika och antiinflammatoriska läkemedel med ett brett spektrum av åtgärder.

Kanefrons huvudanaloger

Substitutionsbehandling med liknande kanefron genomfört med individuell intolerans mot originalet, på läkares order, med hänsyn till egenskaperna hos sjukdomen. Valet av medicin påverkas också av kostnaden.

Analoger av Kanefron H är av inhemskt och utländskt ursprung. De vanligaste är: Urolesan, Tsiston, Nolitsin, Phytolysin, Furogin, Prolit, Furadonin.

import

Urolesan

Drogen har en naturlig grund: granolja, mynta och ricinolja, extrakt av oregano och humle. Har en uttalad diuretikum och koleretisk effekt. Lämnar spasmer av släta muskler, är ett antiseptiskt medel.

Producerad av PAO Galichpharm (Ukraina) i form av kapslar, sirap och droppar.

Phytolysinum

Den är gjord av vegetabiliska ingredienser: hästsvans, björklöv, gullris, vetegräs, Polygonum, libbsticka rot och persilja. Effektiv för förebyggande av njurstenar. Är både en antispasmodisk och ett diuretikum. Har en pasty konsistens för beredning av suspensionen.

Gjord av Gerbopol (Polen).

nolitsin

Läkemedlet är av syntetiskt ursprung. Den aktiva substansen är norfloxacin.

Har en kraftfull antimikrobiell effekt som varar upp till 12 timmar från antagningstillfället.

Den framställs i tablettform "KRKA" (Slovenien).

shed

De viktigaste aktiva ingredienserna är växtekstrakter:

 • njure te,
 • molkesläktet,
 • shelkovochashechnik,
 • papaya och kubaba frukt,
 • imperiernas rötter,
 • gräs phyllanthus.

Ett särdrag hos läkemedlet är förmågan för att avlägsna ödem medföljande njursjukdomar.

Det ordineras som ett diuretikum som aktivt kämpar med protein i urinen (albuminuri). Framställd i kapslar av det indonesiska läkemedelsföretaget.

tsiston

Naturliga komponenter i drogen:

 • didimokarpus,
 • mandelblommor,
 • galnare,
 • halmblomma,
 • Vernon,
 • mineralharts och andra.

Har ett brett spektrum av effekter på urinvägens inflammatoriska processer. Stärker antibiotikas funktion, mjukar ner njurstenar, förbättrar blodtillförseln till berörda organ.

Producerad av Himalaya (Indien) i form av tabletter.

furadonin

Den är gjord på basis av nitrofuran, en kemisk förening av flera ämnen. Det är aktivt som ett antiinflammatoriskt och anthelmintiskt medel.

Det tillverkas i form av pulver, tabletter och suspensioner av läkemedelsbolaget Olainfarm (Lettland).

inhemsk

furagin

Ett populärt ryskt läkemedel, gjord på basis av en komplex kemisk förening av furazidin.

Avser det antimikrobiella området med mediciner som är aktiva mot gram-positiva och gramnegativa mikroorganismer. Det ordineras för njure och blåsesjukdomar av infektiös natur.

Producerad i tablettform.

norfloxacin

Det är en inhemsk analog av slovenska Nolitsin. Har en stark antibakteriell effekt. Producerad i form av droppar, tabletter.

Jämförande egenskaper hos Kanefron och dess substitut

Tack vare bordet kan du förstå vad som kan ersätta Kanefron H endast billigare, och vilken av analogerna kan användas under graviditeten.

Kanefron - billiga analoger, priset på ryska och importerade ersättare

Kanefron är ett läkemedel som är avsett för terapeutisk behandling av det genitourära systemet. Med sin sammansättning vegetabiliska örter har denna beredning en bra antiinflammatorisk, diuretisk, antiseptisk och spasmavlägsnande verkan. En väl beprövad medicin på hyllorna i ryska apotek kan dock hittas till en ganska hög kostnad. Nedan kommer billiga läkemedelssubstitut att betraktas som likartade.

Vad hjälper medicinering?

Indikationer för användning:

 • Kronisk blåsan;
 • Glomerulär nefrit, interstitiell, kronisk;
 • uretrit;
 • Urolithiasis (säkerställer smärtfri utsöndring av stenar).

På grund av dess diuretiska egenskaper ordineras läkemedel ofta för ödem. Läkemedlets säkra sammansättning gör det möjligt för dig att ta det till kvinnor i en position som är vid sin sista graviditet och lider av svullnad i benen.

När ska jag överge terapi

Som nämnts ovan är läkemedlet tillräckligt säkert och har inga kontraindikationer förutom intolerans eller överkänslighet mot de element som ingår i dess sammansättning.

Biverkningar

Under behandlingen är milda allergiska reaktioner möjliga - klåda, urtikaria och hudutslag. Också i sällsynta fall finns det en farligare sjukdom - Quinckes ödem.

Hur tar man medicinen?

Instruktioner för användning för vuxna och barn:

Läkemedlet administreras individuellt med hänsyn till patientens ålder. Alla nedan beskrivna kategorier av patienter använder medicinen 3 gånger om dagen:

 • Vuxna patienter har vanligtvis 2 droppar eller 50 droppar medicinering;
 • Till tonåringar - 1 drage eller 25 droppar av en lösning;
 • Barn under 6 år - 15 droppar;
 • Thoracic - 10 droppar lösning.

Terapi kan utföras regelbundet. Behandlingsförloppet med detta läkemedel ordineras av den behandlande läkaren, med hänsyn till patientens nuvarande tillstånd. Efter att läkaren eller patienten har märkt förbättring i det allmänna tillståndet bör du fortsätta behandlingen, som ska vara minst 4 veckor.

Det bör noteras att drageen ska tvättas med en liten mängd vatten och inte tuggas. När det gäller droppar måste den blandas med en liten mängd vatten. För behandling av barn är det tillåtet att späda droppar med andra vätskor (inklusive söt) för att undvika avstötning av intaget på grund av läkemedlets bittra smak.

Hur mycket kostar Kanefron: priset i apoteket

Vilken frisättning av en dragee kostar 450 rosor och droppar för oral applicering - från 400 rubel.

Lista över billiga synonymer av rysk och utländsk produktion

Priserna i onlineapotek i Moskva och St Petersburg:

Urolesan - (ukrainska generiska)

Produkten är en effektiv antispasmodisk på växtbasen. Dessutom har Urolesan antiinflammatorisk och antiseptisk, och även en diuretisk egenskap.

Prescribe detta läkemedel från en ukrainsk tillverkare till patienter som har akuta eller kroniska sjukdomar i urinvägarna, särskilt cystit och pyelonefrit. Dessutom innehåller listan över indikationer nephrolithiasis och cholelithiasis.

Innehållet av kapslar är kontraindicerat hos personer med överdriven känslighet för deras beståndsdelar och med sår i magen och tolvfingertarmen. Det bör också noteras att Urolesan inte hjälper om det finns njurstenar med en diameter på mer än 3 mm. Åldersgränsen för denna medicinering är upp till 18 år. När det gäller terapi under graviditet och amning, studier på säkerhet, har fostrets eller barnets effekt inte genomförts. Följaktligen rekommenderas behandling högst.

I form av biverkningar kan vara ett antal sjukdomar. Dessa inkluderar olika misslyckanden i matsmältningssystemet - halsbränna, kräkningar och gastrointestinala störningar (diarré). Dessutom kan läkemedlet åtföljas av sådana negativa reaktioner som en minskning eller ökning av blodtrycket, huvudvärk, generell svaghet. Vid överkänslighet mot detta eller det här elementet är lätta allergiska reaktioner möjliga - klåda, utslag i huden, svullnad i ansiktet.

Om någon av ovanstående negativa reaktioner upptäcks eller om det inte finns någon märkbar förbättring i det allmänna tillståndet efter att ha tagit den här medicinen i en vecka ska du kontakta din läkare.

Furagin - (relativt billigt generiskt av ryskt ursprung)

En tillräckligt högkvalitativ synonym är Furagin. Det hjälper väl i närvaro av infektiösa och inflammatoriska sjukdomar i det genitourära systemet, såväl som prostatakörteln. Det är också tillåtet att ta denna medicin för att förhindra ovanstående sjukdomar. Detta gäller inte bara för vuxna, men också för barn som har medfödda patologier.

Furagin ska inte tas i närvaro av allvarlig njursjukdom, kvinnor som är i sen graviditet eller under amningstiden. Det är också värt att överväga den enskilda bärbarheten hos en komponent som ingår i dess sammansättning.

Negativa reaktioner med furagin är sällsynta hos patienter, men det finns emellertid: buksmärta, diarré, kräkningar, svårigheter med avföring. Dessutom kan kroppens allmänna tillstånd försämras, vilket kommer att präglas av huvudvärk, feber, feber. Ofta finns det en allergisk reaktion - ett klåda och ett utslag på huden.

Nolicin - (Slovenien)

Denna importerade medicin, trots den lägre kostnaden, är inte sämre än kvaliteten på medicinen i fråga. Det är utformat för att behandla urinvägarna, i synnerhet sjukdomar som blåsor, uretrit och pyelonefrit. Dessutom kan tabletter förskrivas för kontroll av infektioner i könsorganen - endometrit, cervicit i livmoderhalsen och prostatit. En särskiljande egenskap av botemedlet är dess förmåga att motstå okomplicerad gonorré. Nolitsin kan också ordinera för förebyggande mottagning från ovan beskrivna sjukdomar.

Nolitsin är förbjudet för patienter med intolerans mot dess aktiva substans (Norfloxacin) och andra komponenter. Detta gäller också för barndom och ungdomar, graviditet och amning. Det rekommenderas inte att ta detta läkemedel för personer med åderförkalkning, med hjärtsjukdomar i hjärnan, liksom vid allvarliga njure- och leversjukdomar.

Under behandlingen är många negativa reaktioner tillåtna. Trots deras voluminösa lista är de sällsynta. Nolycin kan orsaka funktionsfel i mag-tarmkanalen, minska aptiten och orsaka buksmärta med illamående. I riskzonen finns också urinvägarna. Hennes arbete kan vara svårt - blödning från urinröret är inte uteslutet. Andra obehagliga biverkningar kan vara snabb trötthet, huvudvärk, hjärtklappning och lågt blodtryck. Dessutom är mindre allergiska reaktioner möjliga - klåda, hudutslag.

Furadonin - (Vitryssland)

Den mest prisvärda medicinen erbjuds av det vitryska läkemedelsföretaget. Läkemedlet är effektivt vid behandling av pyelit, pyelonefrit, cystit och uretrit. Dessutom kan den behandlande läkaren ordinera denna medicinering i syfte att förebygga.

Kontraindikationer av dessa tabletter innefattar störningar i urinvägarna, graviditet och allergi mot ämnen som ingår i Furadonin.

Biverkningar: Matsmältningssjukdomar, huvudvärk, sömnbehov, allergi - klåda, utslag och urtikaria.

Slutsatser om billiga substitut-analoger

Kanefron är ett högkvalitativt läkemedel från en tysk tillverkare. På apotek säljs det till ett relativt högt pris. Det finns dock ett antal företag, inhemska och utländska, som producerar relativt billiga alternativa läkemedel. Innan du väljer ett läkemedel mot sjukdomar i det genitourinära systemet rekommenderas det starkt att konsultera en läkare.

Billiga analoger av kanefron

Kanefron är en kombinerad örtberedning avsedd för behandling av urinvägssjukdomar. På apoteket kan du köpa billigare kanefronanaloger, men det bör noteras att det inte finns någon exakt analog i kompositionen.

Det är möjligt att ersätta ett läkemedel med en kombination av örtberedningar med liknande medicinska egenskaper, men med andra medicinska växter i kompositionen. Medicinens verkan bestäms av de medicinska egenskaperna hos växtbeståndsdelarna som utgör dess sammansättning.

Kanefron H framställs i två doser: dragees och droppar. Förpackningspiller av 60 stycken kostar 480 rubel, droppar på 100 ml - 400 p.

Huvudkomponenterna i läkemedlet: Pulver av löv av rosmarin, root lyubistoka och örter av guld-tusen.

Lista över billiga analoger av kanephron

1. Urolesan (pr-in Ukraina - för år 2017 säljs fritt i Ryssland). Multikomponentberedning av vegetabiliskt ursprung. Kompositionen innehåller aktiva växtekstrakter:

 • Vild morot. Har antiseptisk, antiinflammatorisk effekt.
 • Humle kottar. De lindrar smärta, har smärtstillande, lugnande.
 • Oregano gemensamma. Effektiv diuretikum, stimulant, stoppar inflammatorisk process.
 • En liten pepparmynta. Ursprunglig olja av växten har en hel lista med medicinska egenskaper som används i urologin: det är ett starkt antiseptiskt medel, lindrar spasmer, minskar smärta, har antitoxiska egenskaper.
 • Firolja. Den uttalade antiseptiken av desinfektions-antiinflammatorisk verkan normaliserar perifer blodtillförsel.

Indikationer för utnämningen är urolithiasis, urolithiasis, gallgångssjukdomar och gallblåsan. Också utsedd som en del av komplex terapi vid behandling av: cystit, pyelonefrit.

Ta före en måltid en kapsel tre gånger om dagen eller om agenset i form av droppar 8-10 kap. på en bit socker.

 • Kostnaden för packning av kapslar 40 stycken - 325 rubel., Droppar 25 ml - 255 rubel.

2. Cyston (Indien). En effektiv lösning baserad på en omfattande grupp av örter med starka bakteriedödande och antiinflammatoriska egenskaper: extrakt - trosor, blommor av didymocarpus och squiggly onosm, stjälk av saxifrage och hjärtsorgare, rhizom av smutsiga filéer, halm halm, mummispulver.

Den naturliga sammansättningen av läkemedlet bidrar till upplösningen och avlägsnandet av stenar, liksom deras bildning. Visar små stenar, salter, urinsyra, hjälper till att slappna av urinvägs muskler. Det används som ett extra medel vid behandling av urinvägsinfektioner och sjukdomar tillsammans med stenbildning.

Vid medicinering krävs det att man konsumerar en stor volym vätska 2 - 2,5 liter per dag. Dagligt intag av 2 tabletter två gånger om dagen.

Enkel aritmetik säger att detta är den mest lönsamma billiga analogen av kanefron med en naturlig komposition, på grund av det stora antalet tabletter i förpackningen.

 • Kostnaden är 100 st. Tab. i flaskan - 390 r.

3. Phytolysin Prenatal (Ryssland). De viktigaste aktiva ingredienserna är extrakt stora frukter cranberry och vitamin C. Produkten är ett naturligt biologiskt tillskott där alla bärande egenskaper hos bär är bevarade. Fytonciderna i tranbäret hör till antibiotikumet av vegetabiliskt ursprung.

Har en botande effekt på genitourinary systemet, avlägsnas från kroppen Escherichia coli Escherichia coli provocerande infektionssjukdomar i genito-urinvägarna. Det är en källa till proanthocyanidiner och vitamin C. Tranbär extrakt intensifierar antibiotikas verkan.

 • Priset på ett kapslar är 36 st. - 310 r.

Syntetiska läkemedel - analoger för terapeutisk effekt

Läkemedlen som anges nedan kan vara villkorligt hänförliga till billiga analoger av kanefron, eftersom de saknar naturliga naturliga komponenter, men på grund av deras terapeutiska effekt och kostnad är de bland de bästa.

1. Furagin (Ryssland). Aktivt ämne furazidin. Antimikrobiellt läkemedel. Effektiv för urinvägsinfektioner. Undertryck tillväxten av patogen mikroflora. Indikationer för användning: pyelonefrit, cystit, uretrit. Har en liten lista över kontraindikationer. Ta enligt instruktionerna 50 mg - 100 mg 3 gånger om dagen.

 • Kostnaden för tabletter är 30 stycken 50 mg - 245 rubel., Pack 10 st. - 140 s.

2. Nolitsin (Slovenien). Den aktiva substansen är norfloxacin. Antibakteriellt läkemedel med uttalade bakteriedödande egenskaper hos ett brett spektrum av verkan.

Det är indicerat för behandling och förebyggande av återkommande urinvägar i akut och kronisk fas. Det finns kontraindikationer. Ta upp till 1 tablett två gånger om dagen med mycket vätskor.

 • Pris pack. 400 mg 10 st. - 180, pack. 20 st. - 370 rubel

Kanefron: billiga analoger

Huruvida Kanefron har liknande analoger eller inte, idag kommer vi att försöka lista ut det. Många är intresserade av att ersätta Kanefron, vilket är ett homeopatiskt läkemedel av importerad produktion.

Tillverkaren av läkemedlet är det tyska företaget Bionorica Artsneim, som har producerat drogen sedan 1934. På den ryska läkemedelsmarknaden har Kanefron N nyligen.

Men har redan visat sig inom urologi, gynekologi och nefrologi, som ett medel för att ha en diuretikum, antiinflammatorisk och anti-spasmaktivitet.

Det finns många analoger i landet, de skiljer sig åt i komposition och pris, med liknande egenskaper.

Kanefron: komposition

Den består av sina växtdelar, det finns bara tre huvudkomponenter, men de är de som tar bort smärta, stoppar spasmen, eliminerar inflammation, dödar mikrober.

ingredienser:

 1. Tusen centaurium;
 2. Lovestok vanlig (levisticum);
 3. Rosemary (Rosmarinus).

Indikationer för användning:

 • Cystitis av olika former;
 • Sjukdomar av kronisk och akut njurform: pyelonefrit, nefrit, glomerulonefrit;
 • Behandling av inflammatoriska processer i urinvägarna: uretrit;
 • Profylax och behandling av ödem under graviditetens sista trimester.

Kontraindikationer har inte bara enskild intolerans och akuta sjukdomar i mag-tarmkanalen och levern. Formutsläpp av läkemedlet i form av tabletter (droppar) och droppar.

För barn utse en lösning, till barn från 6 år tabletterad medicin eller droppar. Ta kurser enligt ordningen med utnämning av en läkare, om det gäller gravida kvinnor och barn.

Fritt tillgängligt på apotek i landet, vars pris varierar från 400-500 rubel beroende på frisättningsform.

Kanefron och dess analoger är inhemska

Vad kan ersätta Kanefron, många ställs på denna fråga. Byt läkemedlet försiktigt, innan du använder, måste du jämföra kompositionen, indikationerna och kontraindikationerna.

Förberedelser kan innehålla komponenter för vilka det finns allergi, därför är det inte nödvändigt att använda dem för att ytterligare skada hälsan.

Vid många läkemedel börjar mottagningsåldern efter 6 år, eftersom denna förberedelse är bra - det är möjligt för barn sedan födseln.

Låt oss jämföra några av de goda och liknande drogerna. Endast du bestämmer om Kanefron eller annan medicin som är billigare.

Kanefron och Furagin

En analog av den ryskgjorda cannifronen "Furagin" anses vara en syntetisk drog, vars huvudsakliga komponent är furazidin (furazidin).

Läkemedlet har en liknande effekt, som Kanefron, utnämningen att använda, är sjukdomar i genitourinary systemet. Endast drogen har en mer omfattande lista över biverkningar.

Biverkningar:

 • Slöhet, hypersomnia
 • migrän;
 • Olika reaktioner i mag-tarmkanalen, illamående, kräkningar är möjliga.
 • Urticaria.

Kontraindikationer:

 1. Graviditet och amning
 2. Akut form av njur- och leverinsufficiens;
 3. Barn under 6 år.

Kostnaden för drogen är fördelaktig i förhållande till Kanefron och varierar från 60-170 rubel.

Kanefron och Phytolysin

Kanefron eller phytolysin, vilket är bättre? Phytolysin (fytolysin) är en örtberedning. Priset på apotek i Ryssland är från 329-470 rubel. Formutgivning som pasta (suspension i röret).

ingredienser:

 • Hundgräs (Pyrée);
 • Den gyllene staven (Solidago virgaurea);
 • Stall (levisticum);
 • Persilja lockig, rot (Retroselinum crispum);
 • Lökskal
 • Sosonka (horsetail);
 • Björkblad;
 • Hernary (Herniária).

Indikationer för utnämningen - förebyggande av kroniska sjukdomar i det genitourära systemet, postoperativ manipulation, njurspatologi, ödem hos gravida kvinnor under sista trimestern, barn, som börjar med nyfödda.

Kontraindikationer:

 1. Glomerulit (glomerulonefrit);
 2. Sjukdomar i hjärtat och mag-tarmkanalen;
 3. Individuell intolerans av komponenterna;
 4. Akut njursjukdom (insufficiens).

Fytolysin och Kanefron är desamma, skillnader i komposition och pris. Det är förbjudet att ta på samma gång och ersätta varandra endast med tillstånd från den behandlande läkaren.

Utländska analoger av Kinefron

Kanefron eller Cyston

Cyston (Cystone) är ett läkemedel av indiskt ursprung baserat på växter för behandling av inflammation i det genitourinära systemet.

Det har visat sig som en hjälp till den viktigaste antibakteriella behandlingen inom urologi, gynekologi och nefrologi.

Priset på drogen är 306-440 rubel. Tabletmedicin i flaskor 100 st.

ingredienser:

 • Akhirantes (grovt halm);
 • Stamkordusymus (Didomocarpus);
 • Bedrenets saxifrage;
 • Marena (Rúbia);
 • Naharmota (Cyperus scariosu);
 • Vernonia (Vernonia);
 • Mineralfibrer;
 • Kalk är kisel.

indikationer:

 1. Förebyggande av återkommande infektioner i postoperativ period;
 2. Behandling av infektioner i det genitourära systemet bidrar till deras lätta eliminering;
 3. Agerar som ett adjuvans vid huvudbehandling av inflammatoriska sjukdomar i njure- och urinutskiljningssystemet;
 4. Urininkontinens hos olika etiologier;
 5. Behandling och förebyggande av gikt;
 6. Svullnad av graviditetens sista trimester.

Kontraindikationer:

 • Intolerans av komponenter;
 • Ulcerativa sjukdomar;
 • Akuta patologiska processer av njurarna;
 • Förekomst av storleksberäkning av njurarna och blåsan.

Vad ska man välja om Cyston och Kanefron leder sina farmakologiska åtgärder, se nedan i tabellen.

Kanefron och Cyston: För och nackdelar med droger

Oavsett vad du föredrar att ge till läkemedlet, måste du ta hänsyn till alla indikatorer - ålder, sjukdom, indikationer och kontraindikationer. Var noga med att konsultera en läkare, bara han kommer att ordinera rätt behandling och vad är det mest effektiva och effektiva substitutet för Kanefron.

Behandlingsförloppet med dessa läkemedel är 7-10 dagar, för förebyggande, varaktigheten ökar och den dagliga dosen av läkemedlet minskar.

Analoger från den ukrainska tillverkaren

Kanefron eller Urolean

Urolean, anses analog av Kanefron och producerad av Arterium Corporation, som ligger på Ukrainas territorium. Har samma diuretikum och antiinflammatorisk effekt, lindrar smärta, lindrar spasmen och motstår patogener som orsakar patologi i urinvägarna.

ingredienser:

 • Humle (Humulus);
 • oregano;
 • Vild morot (Dáucus caróta);
 • Eteriska oljor: gran, mint, ricinolja.

Urolean till skillnad från Kanefron utses av urologer för förebyggande och behandling av inflammation i prostata. Formutsläpp av läkemedlet i 3 former: lösning (droppar), kapsel, sirap.

Det gör att du kan utse barn och gravida kvinnor. Priset på drogen i rubel är från 241 rubel. Du kan köpa drogen i nätbutiker.

Trinefron

Det finns många andra droger som är mindre kända på den ryska marknaden, men de skiljer sig inte åt i åtgärd och behandling av sjukdomar i genitourinary sfären, såsom cystit, uretrit och pyelonefrit.

Dessa inkluderar Trinephron och Nitroxolin. Trinephron från den ukrainska tillverkaren av "Health Company" Health ", är en komplett analog av Kanefron, inte bara i kompositionen utan även i läkemedlets handling.

Trinephron har samma indikationer, kontraindikationer och biverkningar. Produkt: kapslar. Priset på Trinephron varierar från 250 rubel i nätbutiker i landet.

Uroprofit

Uroprofyter är ett växtbiologiskt aktivt tillsatsmedel (BAD), som innehåller:

 • Tranbärs frukter (Oxycóccus);
 • Bearberry common (Arctostáphylos);
 • Sosonka (field horsetail);
 • Askorbinsyra.

indikationer:

 1. Förebyggande av urinvägssjukdomar;
 2. Vitamin komplex.

Uroprofi, metod för applicering:

Behandlingsförloppet är 30 dagar. Kontraindikationer Har inte Uproprofit, endast individuell intolerans av komponenter. Priset på Uroprofit på Rysslands marknader är 290 rubel.

Förhoppningsvis var artikeln användbar för dig. Prenumerera på vår hemsida. Mycket ny information är framåt.