Huvud
Massage

Hur man ansöker Kalanchoe från prostatit?

"Hemlagad ginseng" eller "livets träd" kallas Kalanchoe. Och dessa namn gavs till en husväxt av en anledning, men för dess överflöd av dess medicinska egenskaper. Kalanchoe har hemostatisk, bakteriedödande, antiinflammatorisk och sårläkningseffekt. Kalanchoe behandla olika sjukdomar med hjälp av nygjord juice av anläggningen eller tinkturer, dekokter och salvor, i affärer där och färska blad.

Vad är värdet av Kalanchoe?

En stor uppsättning läkningskvaliteter av Kalanchoe beror på dess unika sammansättning. Den innehåller kemiska beståndsdelar: järn, aluminium, mangan, magnesium, koppar, kalcium, kisel, kisel. Den är rik på organiska syror (ättiksyra, oxalsyra, malinsyra), flavonoider, tanniner, enzymer, polysackarider och de sammanhängande vitaminerna C och P.

Innan tårar löv från Kalanchoe, lämnar (vattning) stoppas växten 5 dagar före. Det vill säga att lövverket ska fyllas med juice.

Vad ska jag veta när man behandlar en växt?

Kalanchoe ansöker om behandling av någon av de nationella sätt är det viktigt att komma ihåg att missbruk av Kalanchoe orsakar ganska effekten som krävdes för att få. Därför kan oberoende behandling före den slutliga diagnosen göras av behandlingsläkaren ha en viss grad av skada på kroppen.

Dessutom bör det noteras att behandling med någon medicin är utformad för en 20-dagars antagning. Och efter detta intervall kommer organismens immunitet mot läkemedlet. Och om du inte slutar ta ett folkläkemedel, kommer kroppen att börja reagera på avslag. Det är av den anledningen att läkare rekommenderar att efter en eller två dagar att ta en medicin ska man ta en paus i en eller två veckor, varefter behandlingen kan återupptas.

Förberedelser bör göras från nyberedd juice, eftersom vegetabilisk juice under påverkan av atmosfärstryck och höga temperaturer förlorar sina unika helande egenskaper.

Tack vare den antiinflammatoriska effekten används Kalanchoe för ett stort antal olika sjukdomar inom kroppen som ett internt och externt läkemedel som åtföljer traditionella läkemedel.

Kalanchoe som ett botemedel mot prostatit

Kalanchoe kan avsevärt lindra lidandet hos patienter med prostatit. Prostatit anses vara en av de vanligaste sjukdomarna i det genitourära systemet hos män över 35 år. Sjukdomen kännetecknas av inflammation i prostatakörteln.

Ökad storlek, som ligger runt urinrörets prostatakörtel förhindrar i viss mån utsöndringen av urinvätska från kroppen. Fördjupning till denna typ av sjukdom är framförallt de manliga företrädare som är överviktiga, leder ett stillasittande liv, är ofta utsatta för förkylningar. Också denna sjukdom är ofta associerad med de åldersrelaterade förändringarna som sker i den manliga kroppen på grund av åldrandet, nämligen en minskning av halten av manligt hormon (testosteron). Bara hans brist i kroppen och orsakar dessa symtom. Dessutom störs den normala bäckencirkulationen i det lilla bäckenet, vilket leder till stillastående blod och svullnad av prostata.

Prostatit kan förekomma i en av två former: akut eller kronisk. Om en man inte svarar när en akut form av prostatit uppstår, ringer han inte till läkaren i tid, vem skulle ordinera lämplig behandling, då börjar han sjukdomen i sig. Och detta är fylligt med utseendet av ännu mer komplikationer, till exempel impotens och manlig infertilitet. Det kommer att vara lämpligt att förhindra sjukdomen, vilket kan orsaka fullständig återhämtning. Men med den kroniska formen av prostatit kan folkmedicin från Kalanchoe tjäna som ett värdefullt tillskott till de huvudsakliga behandlingsmetoderna.

 1. Den första metoden innebär att plantan använder fräsch lövverk. Hon tuggas tre gånger om dagen för hela behandlingen.
 2. Det andra alternativet innefattar beredning av alkoholtinkturer i Kalanchoe. Läkemedlet är mycket effektivt vid behandling av prostatit. Förberedelsemetoden är som följer: Plåtslipens lövblad placeras i en 500 gram glasflaska till hälften av volymen, resten till toppen fylld med alkohol eller vodka. Sammansättning sätts på plats där det inte finns tillgång till solens strålar och värme, skaka innehållet regelbundet. Blandningar får infiljas i minst 7 dagar (helst om det finns 10 dagar).

Vad är viktigt att veta när man behandlar hemma

Den bästa medicinen för prostatit är den som innehåller en stor mängd zink. Ledaren i innehållet av zink (och järn) bland alla livsmedel är kakaopulver, följt av pumpa frön.

Receptet mot prostatit av pumpafrön: en halv kilo pumpafrön skalas och tillsammans med filmen passeras genom köttkvarn. Strimlad frön blandas med ett glas flytande honung (värmer inte), Rulla bollarna från denna massa lite mer än en hasselnöt och lite mindre än en valnöt. Förvaras i kylskåpet på den nedre hyllan.

Användningsmetod: På en tom mage suga bollen en halvtimme före en måltid en gång om dagen. Så gör med alla bollar, tills botemedlet för prostatit är över. Detta antal ingredienser motsvarar en dos av läkemedlet som är tillräckligt för en fullständig 35-dagars behandling. Behandling av prostatit på detta sätt upprepas inte tidigare än efter ett år, eftersom behandlingen anses vara utrustad med en stor kraft.

Med inflammation i prostata, är män mycket rekommenderade att hålla sig till en diet i kosten.

En väsentligt viktig "manlig" produkt bör vara tomater eller rätter med deras införlivande. Tomater är rika på lykopen, vilket tjänar till att förebygga prostata sjukdomar. Rätter tillagade med tomater, assimilera mycket bättre än tomaterna själva.

I kosten bör du absolut undvika mat och mat som innehåller östrogener - kvinnliga hormoner. Sådana produkter inkluderar soja och tyvärr... öl. Ko mjölk innehåller också östrogener.

Med tanke på att män sällan äter mejeriprodukter måste de kompensera för brist på kalcium i kroppen på grund av fiskingredienser (till exempel konserverad fisk).

Alla skaldjur (räkor, bläckfisk, musslor) är en värdefull källa till zink. Zink kan klara problemet med styrka och lämna ett säkert manligt hårhår.

Sammanfattningsvis bör det åter erinras om att behandlingen av prostatit Kalanchoe är mest rimlig att kombinera med traditionella behandlingsmetoder och först efter en noggrann undersökning av en läkare.

Självbehandling är farlig för livet!

del henne med vänner och de kommer säkert att dela med dig något intressant och användbart! Det är väldigt enkelt och snabbt, enkelt tryck knappen för den tjänst som du använder oftast:

Hälsosam prostata

Forum om diagnostik, behandling och profylax av prostatit

 • Forum om prostatakörtelsjukdom
 • Ändra teckensnittstorlek
 • Utskriftsversion
 • FAQ
 • Registreringsformulär
 • Logga in

Receptet för Kalanchoe från prostatit

Receptet för Kalanchoe från prostatit

Metronik »25 aug 2014, 09:36

Behandling av prostata adenom Kalanchoe

I den moderna världen förändras antalet olika sjukdomar dag för dag och minskar inte. Antalet patienter varierar också. Läkemedelsindustrin dra nytta av detta, eftersom efterfrågan på sina produkter är konsekvent hög. Men de flesta började nyligen vända sig till folkmedicin. Det beror dels på det faktum att läkemedel har blivit dyra. Men den främsta anledningen var att även köpa dyra mediciner inte alltid kan få det beskrivna resultatet. Därför började folket aktivt använda "farmors metoder". Den vanligaste sjukdomen i 1900-talet bland den manliga delen av världens befolkning betraktas som prostata adenom. Den exakta orsaken till händelsen hittades inte. Men det finns många olika behandlingar för denna sjukdom. Bland dem finns det behandling av prostata adenom Kalanchoe. Denna växt hjälper till att bli av med alla de obehagliga dragen hos denna sjukdom.

Fördelarna med Kalanchoe for Man

Denna växts mirakelpåverkan på människokroppen förklaras av närvaron i sammansättningen av ett stort antal användbara ämnen:

 • flavonoider,
 • vitaminer,
 • tanniner,
 • enzymer som deltar i ämnesomsättningen.
 • mineraler.

Bland de vanligaste egenskaperna noterade:

 • choleretic,
 • baktericid,
 • hemostatisk,
 • sammandragande,
 • baktericid,
 • anti-inflammatorisk.

Kalanchoe med adenom

Man bör komma ihåg att oavsett hur oskadligt folkets medel var, borde de tas under ledning av en läkare. Det händer att den okontrollerade och otillbörliga användningen av alternativ medicin kan leda till en försämring av sjukdomsförloppet. Av den anledningen rekommenderar de flesta läkare inte att starta preparat baserat på Kalanchoe innan den slutliga diagnosen görs.

Den tillåtna varaktigheten av droger på växtbasen är 20 dagar. Om förbättringen inte uppstår är det värt att stoppa mottagningen, eftersom kroppen helt enkelt slutar ta läkemedlet som läkemedel. Därför är det i de flesta recepten skrivet att dricka och göra en tvåveckorsavbrott. Därefter kan du fortsätta mottagningen igen.

I grunden används i medicinskt syfte nypressad juice. Innan du börjar, vattna inte växten för dagar. Således kan du öka koncentrationen av näringsämnen.

Behandling av prostata adenom med Kalanchoe juice har en positiv effekt. Det finns olika sätt att extrahera denna vätska:

Metod 1

Riv av bladen med blommor och skölj i kallt rinnande vatten. Fortsätt sätta i munnen och tugga. Först slugas juicen och sedan resten av massan. Ta är tre gånger om dagen.

Metod 2

Ta löven från botten av växten. Du bör ha en volym på 100 ml. fyll i denna massa i en flaska. Fyll sedan med alkohol. Förhållandet mellan löv och alkohol är 1: 2. ge allt att stå upp. Skaka flaskan regelbundet. Efter att ha hållit behållaren i 10 dagar på en mörk och sval plats måste du tömma vätskan. En tjock del rekommenderas att klämma genom gasväv. Hälldes sedan i en behållare med mörkt glas och förvarades i kylskåp. Ta en tsk på morgonen omedelbart efter att ha vaknat och på kvällen efter att ha ätit. Efter 20 dagar av paus i 2 veckor.

Sådan användning tinktur av Kalanchoe med prostata adenom kommer att hjälpa till att bli av med de obehagliga känslor som åtföljer denna sjukdom.

Kontra

användningen av Kalanchoe med prostataadenom och kontraindikationer kan bestå av följande:

 • felaktig dosering av droger,
 • felaktig diagnos,
 • allergiska reaktioner på växtkomponenter.

Kom ihåg att när du tar något läkemedel är det värt att ständigt övervaka tillståndet och reaktionen hos din kropp. Om det behövs, sluta ta läkemedel och kontakta en läkare.

Kalanchoe från prostatit

I folket kallas hemginseng eller träd av livet, mest av denna växt är känd som Kalanchoe. Anläggningen har många helande egenskaper, den klarar av att hantera de flesta sjukdomar, bland annat hjälper Kalanchoe från prostatit.

Till synes vanlig blomma, och har anti-inflammatorisk, lugnande, läkande och blodstillande effekt, så låt oss tala mer om Kalanchoe och hur han kämpar med prostatit.

Värdet av en växt

En sådan noggrann uppmärksamhet åt "livets träd" lockas av goda skäl. Han har en otrolig uppsättning medicinska egenskaper, och allt tack vare växtens sammansättning. Den innehåller:

 • Fe.
 • Aluminium.
 • Ca.
 • Koppar.
 • Mg.
 • Sicilies.
 • Kisel.
 • Vitaminer av grupp P och B.
 • Flavonoider.
 • Enzymer av polysackariden.

Och även Kalanchoe är rik på syror: äpple, sorrel, och även i dess sammansättning är ättiksyra.

Det är värt att notera att innan du använder blommans löv, är det nödvändigt att sluta vattna det fem dagar före ansökan. På grund av detta kommer bladen att vara mättade med juice, bli mjuk och köttig.

På grund av det faktum att Kalanchoe har ett antal användbara egenskaper har det blivit oumbärligt i folkmedicin, inklusive i kampen mot prostata adenom.

Det är viktigt att växten används både i monoterapi och i komplex behandling. Det interagerar perfekt med många droger och gör det möjligt att bara förbättra effekten av behandlingen, vilket är viktigt vid kampen mot sjukdomen.

Fördelar med calanchoe med prostatit

Så vad gör och hur Kalanchoe verkar vid behandling av prostatit. Låt oss bara nämna några få användbara egenskaper, så att läsaren förstår hur användbar det är att ta tinkturer, läkemedel, avkodningar som skapas på grundval av "hemlagad ginseng".

Anläggningen fungerar som:

 • Diuretiska medel. Patienten upphör att uppleva en konstant uppmaning att urinera, processen för tömning sker snabbt och i sin helhet.
 • Smärtstillande. En man lider inte av gnidning, obehagliga känslor, att gå på toaletten orsakar inte mer negativa känslor.
 • Antibakteriellt medel.
 • Anti-inflammatorisk. Adenomets storlek minskar, kärlens väggar blir starkare, kroppen börjar arbeta i vanligt läge.
 • Antitumörmedel. Bidrar också till att minska utbildningens storlek.
 • Lugnande medel.
 • Källan till vitaminer och näringsämnen.

Ta bara två matskedar infusion dagligen, har man en möjlighet att glömma smärtan sensationer att normalisera flödet av urin, lindra obehag, liksom helt återställa sexuell funktion i kroppen.

Om du börjar behandlas strax efter upptäckten av adenom, när det fortfarande är relativt litet, kan du efter bara två veckor känna ett märkbart resultat, en positiv trend.

Förresten, tror inte att kalanchoe prostatit används endast inom folkmedicinen, är denna ört ordineras ofta för användning av urologer för att vänta på grund av att blomma lämnar gör det möjligt att snabbt hejda sjukdomen och förhindra tillväxt av prostata adenom.

De viktigaste punkterna i behandlingen av prostatit hos Kalanchoe-växten

Mottagaren av tinkturen bör veta att missbruk av folkformler kan leda till en försämring av patientens tillstånd. Av denna anledning bör du inte engagera sig i självmedicinering, men kontakta alltid din läkare om toleransen av läkemedlet och bristen på allergier mot växten.

Och nu ska vi prata om hur man gör en calanchoe-tinktur med prostatit. För detta ändamål uppmärksammar vi två huvudsakliga men effektiva recept för att bekämpa en obehaglig sjukdom.

Observera att graden av att ta tinkturen beräknas i 20 dagar, efter att det är nödvändigt att ta en paus så att kroppen kan vila. Annars kommer en person helt enkelt sluta ta behandlingen, och det blir ineffektivt. Två veckor måste du vila från receptionen och fortsätta att dricka kursen.

Tinktur är gjord av färsk juice, så att den inte kommer att förlora sin mirakulösa kraft och hjälpa till att bli av med sjukdomen.

Det är värt att notera att vissa bara riva av bladen, tvätta under rinnande vatten och tugga. Men om det inte passar dig, föreslår vi att du läser recepten från Kalanchoe-bladen.

Recept 1.

Tinktur är lätt. Det är nödvändigt att krossa bladet, det är önskvärt att riva dem från botten av växten. Räkna med att juicen var i genomsnitt 100 ml.

Juice som erhålls från blomman hälls i flaskan tillsammans med kakan och hälls med alkohol, vodka, moonshine, i allmänhet, vad är mer som det. Sätt sedan in ett mörkt och nödvändigtvis coolt ställe, i tio dagar, utan att misslyckas, skaka tinkturen dagligen. Efter denna period dekanteras vätskan, tjocken passerar genom en steril gasbindning.

Förvara produkten i kylskåp och ta den på en tesked morgon och kväll innan du äter.

Recept 2.

Behöver för att slipa bladen kalanchoe slipmaskin eller mixer, häll kokande vatten i proportionerna 1: 5 och ingjuta av tät, opak vävnad. I tinkturen kan du lägga till två skedar honung och aloe juice.

Ta tinkturen två gånger om dagen före måltiderna.

Nu läsaren är bekant med hur du kan behandlas med hjälp av kalanchoe folkmusik rättsmedel, men glöm inte att i händelse av försämring av behovet av att sluta ta läkemedlet och söka medicinsk hjälp.

Healing Kalanchoe med prostatit och prostata adenom - behandlingsfunktioner

Kalanchoe i folkmedicin är en av de vanligaste plantorna. Om dess medicinska egenskaper fram till 1960 visste ingen.

Och först efter 70-talet började växten användas vid behandling av många sjukdomar. Vetenskapligt översatt från kinesiska kalanchoe betyder "viviparous".

Bladen på den helande växten, som stjälkarna, har en mörkgrön mättad färg och en köttig struktur av bladen. På grund av dess egenskaper är Kalanchoe ofta används för att behandla prostatit och prostata adenom hos män.

Sammansättning och medicinska egenskaper

Inte alla inser att Kalanchoe hjälper till vid behandling av många sjukdomar. I grund och botten fördelar saften av denna växt, som extraheras från den köttiga delen av bladet.

Det är även en av ingredienserna i vissa läkemedel. Förbered saften från anläggningen du kan prova och hemma eller köpa på apotek. Den biokemiska sammansättningen av saften är så rik att tack vare det kan växten användas vid behandling av många sjukdomar.

I en stor mängd i saften av växten innehåller organiska syror, polysackarider, mättade med flavonoider, tanniner. Dessutom innehåller den askorbinsyra och rutin. Består av 90% vatten, resterande 10% mättas med mineralsalter, järn, mangan och andra element.

Du kan lista en stor lista över medicinska egenskaper som Kalanchoe har. Till exempel:

 1. renar luften från bakterier i rummet där den är belägen;
 2. det används ofta vid första tecken på förkylning, med förkylning;
 3. juice har antiinflammatoriska egenskaper, antibakteriella, bakteriedödande;
 4. växten hittar applicering vid borttagning av toxiner från kroppen, rengöring av blod, bidrar till snabb sårläkning.

Särskilt mycket använt läkemedelsväxt för olika hudsjukdomar, brännskador, pigmentfläckar.

Hur tar man Kalanchoe med prostatit?

Män som lider av prostatit rådas ofta att använda växtblad. Och detta har sin egen förklaring, eftersom prostatit är en inflammatorisk process av prostata, och växtjuice kan användas för att lindra inflammation.

Till folkmetoder för behandling av sjukdomen Kalanchoe inkluderar:

 1. användning av färska löv. Du borde äta löv 3 gånger om dagen. Upptagningstiden beror direkt på behandlingen av läkemedel.
 2. vatteninfusion. Växtens löv läggs i en kastrull, hälls med kokt vatten i proportionerna 1/5 om den används externt, 1/10 internt. Att hålla på en tallrik på 20 minuter;
 3. alkoholisk tinktur. Som praktiken visar, är botemedlet mycket effektivt vid behandling av prostatit. För att förbereda, måste du ta en behållare med en volym på 1 liter och lägga till det avklippta bladet på växten. Den återstående hälften är fylld med alkohol. Infusion satt på en mörk plats i 7 dagar;
 4. salva recept. Du kan köpa den i färdig form eller göra det själv på recept. Blanda 30 g av saften av växten med 50 g smör eller fett. Blandningen upphettas och förvaras därefter i kylskåp. Blandningen behandlas av ljumsområdet.

Behandling av prostata adenom Kalanchoe

Kalanchoe kan användas som ett separat medel för behandling av prostata adenom och kan användas förutom läkemedelsbehandling av sjukdomen.

Eftersom blomman hjälper till att lindra smärta, är en diuretikum och antiinflammatorisk, är dess användning i prostataadenom absolut motiverad.

Om du bara tar 2 teskedar om dagen kan du lindra smärta vid urinering, normalisera mängden resterande urin och återställer sexuell funktion.

Observation av regimen, efter 2 veckor efter infusion, kommer du att känna resultatet. Minskad immunitet med tillväxten av prostataadenom främjar penetreringen av olika bakterier i urinvägarna. Användningen av en växt i detta fall är motiverad av det faktum att växten ofta används som ett bakteriedödande medel.

Behandling av prostata adenom Kalanchoe

Prostatit uppstår på grund av åldersrelaterade hormonella förändringar hos män. Svårighet med urinering är inte det enda problemet med denna sjukdom. I framtiden kan inflammation leda till njursvikt. Obehag och smärta är tvungna att leta efter sätt att bli av med prostata adenom. Om sjukdomen inte går för långt, är ett läkemedelsbehandling med fytopreparationer möjligt. Till exempel, applicera en hemblomma av Kalanchoe från prostatit.

Vad är användbart för en Kalanchoe?

Den härdande effekten av Kalanchoe på kroppen beror på sin biokemiska sammansättning. Flavonoider i växter, har choleretic och god bakteriedödande verkan, och även delta i att avlägsna skadliga och giftiga ämnen. Hemostatiska, antiinflammatoriska, astringenta och baktericida egenskaper ger blommatanninerna. Det finns också enzymer involverade i metabolism, mineralsalter och vitaminer.

Vad är viktigt vid behandling av prostatit Kalanchoe?

Elena Malysheva: "Prostatit besegras av europeiska läkare: deras upptäckt inom människors hälsa är idealisk, det är ett genombrott och det kallas."

Felaktig användning av folkrecept leder till försämring av patientens tillstånd. Därför rekommenderas inte användning av droger från Kalanchoe till den slutliga diagnosen, som endast en kvalificerad medicinsk specialist ställer.

Upptagbar kurs att ta örtberedningar i 20 dagar. Vid slutet av denna period upphör kroppen att uppleva sin terapeutiska effekt. Därför tar de i två veckor en paus, varefter behandlingen av prostata adenom kan återupptas. Förberedelser är gjorda av nypressad juice. Innan du använder Kalanchoe, vatten inte i 5 dagar.

Behandling av prostata adenom Kalanchoe

Du kan använda växtjuice för att behandla prostatit på två sätt:

 1. Torka av bladen från blomman, tvätta i rinnande vatten, sätt i munnen och tugga. Först, bara svälja pressad juice, och sedan allt annat. Du kan behandla genom att äta en matsked barn från broschyrer. De hjälper också till med prostata adenom. Förfarandet utförs tre gånger om dagen.
 2. Vem passar inte det första alternativet, kan använda tinkturen av juice eller löv. Det enklaste sättet är att slipa löv, helst från botten av växten. Beloppet ska vara ett 100 ml glas. Förberedd massa hälls i en flaska, hälls med alkohol, vodka eller kvalitetsmugg i en volym av 200 ml. Under infusionen måste blandningen skakas varje dag. Efter 10 dagar av processen (på en mörk och kall plats) dekanteras vätskan, och tjocken pressas genom ostkanten. Förvara i kylskåp i en mörk bubbla. Ta upp till märkbara förbättringar i 1 tsk. på morgonen, omedelbart efter sömnen och på kvällen före kvällsmat.

Då sker en paus i två veckor.

Leva hälsosamt "Prostatit utsätts för en kur Farväl... Smärta, täta urinträngningar, problem med potensen, misständningar i sängen, denna billiga läkemedel som kallas"

Behandling av prostatit Kalanchoe: effektiviteten och användningsmetoden

Bland växter som används med terapeutiskt syfte för inflammation i prostatakörteln är det ofta möjligt att hitta en Kalanchoe.

Bland de olika sorterna i Ryssland förekommer ofta Kalanchoe Blosfeld, Degremon, Fedchenko och pinnate.

Alla sorter skiljer sig från varandra och har helt olika effekter på kroppen när de används i folkmedicin. Olika former av läkemedel bereds från denna växt.

Kalanchoe från prostatit kan endast användas med tillstånd från behandlingsläkaren.

Effekten av växter på kroppen

Vid genomförande av studier på farmakologiska verkan på den mänskliga organismen fann man att Kalanchoe har bakteriedödande, bakteriostatisk och antiinflammatorisk verkan, eftersom dess sammansättning innefattar organiska syror: oxalsyra, ättiksyra, äppelsyra, ett stort antal kemiska element, vitaminer, enzymer och andra.

De aktiva substanserna i denna växt kan snabbt rena purulenta sår från nekrotiska vävnader.

I apoteket används växtens fördelaktiga effekt vid framställning av salvor, kosmetiska produkter för hudvård.

Aktiv forskning på mekanismen för påverkan av biologiskt aktiva substanser i växtorganism, eftersom förutom att kemiska element, har en positiv effekt på kroppen, är närvarande i växt biostimulantia bildade i juicen och koncentrerades det genom att placera en bit av en växt i en mörk kall plats.

I yrkesmedicinska läkemedel som innehåller Kalanchoe har länge funnit sin tillämpning inom områdena: tandvård, gynekologi, obstetrik, kirurgi.

Orsakerna till prostatit

För att välja rätt behandling måste du bestämma orsaken till sjukdomen.

Orsakerna till inflammation i prostatakörteln är stillastående fenomen i det lilla bäckenet, som uppstår på grund av en stillasittande livsstil.

Nästa orsak till prostatit - åldersrelaterade förändringar i människans kropp, vilket leder till en kränkning av hormonell bakgrund.

Bland andra orsaker - hypotermi, minskad immunitet. Med inflammation i prostatakörteln ökar den i storlek, vilket resulterar i att urinröret komprimeras och därmed urinutflödet störs. Detta tillstånd uppstår med ett markerat smärtssyndrom i ljummen och underlivet.

Behandling av prostatit Kalanchoe utförs med tanke på dess förmåga att utöva en antiinflammatorisk effekt på prostatakörteln.

ansökan

Som regel används i medicin medicinjuice. Men för att den ska koncentreras, är det värt att stoppa vattnet fem dagar innan du skär Kalanchoes löv.

Förbered en stor mängd juice bör inte vara, eftersom det inte lagras under lång tid. Efter klämning av saften används den omedelbart för det avsedda ändamålet, eller de skurna bladen placeras i ett kylskåp där de kan behålla sina användbara egenskaper under en vecka. Om du fortfarande vill förbereda juice för framtiden, späd ut pressningen med 20% alkohol.

Den naturliga pressade saften har en gul-orange färg, en fin upphängning bildas inuti vätskan, sönderdelas under skakning. Kalanchoe juice, som säljs på apotek, ser ut som en genomskinlig vätska av orange färg, praktiskt taget fri från suspensioner. Det realiseras i ampuller och ampuller.

Användningsperioden för detta läkemedel är från femton till tjugo dagar och beror på patientens tillstånd, försummelse av inflammatorisk process och kroppens svar på pågående behandling.

Traditionell medicin

Recept av traditionell medicin är ganska enkla.

Först kan du använda Kalanchoes färska blad, helt enkelt tugga dem upp till tre gånger om dagen under den föreskrivna kursen.

För det andra, från klämningen är tinkturer förberedda för alkohol.

Prostatit tinktur Kalanchoe bereds och används på följande sätt: ta bladen, fylla dessa blad en halv liter burk halva är det återstående utrymmet fyllt med alkohol. Vidare tas denna bank till en mörk, cool plats i en vecka, inspekteras periodiskt och skakas.

För en mer mättad lösning kan innehållet infunderas i tio dagar.

Avkok av Kalanchoe för behandling av inflammation i prostata är inte beredd, eftersom vid höga temperaturer förloras några av de positiva egenskaperna hos växten. Denna form är vanligtvis förberedd för barn vid behandling av rinit och rekommenderas till patienter med känsliga slemhinnor.

Kontra

Som med alla kemiska, kan kalanchoe juice orsaka allergiska reaktioner, leder till slemhinneödem, utslag och en brännande känsla vid appliceringsstället. Även i sällsynta fall kan det prova bronkospasm.

Under alla omständigheter bör behandling av prostatit med Kalanchoe juice endast ske av läkare och i kombination med läkemedelsbehandling. En juice kan inte botas.

Därför, om det finns tecken på akut prostatit eller förvärring av prostata-inflammation, kontakta omedelbart en läkare för undersökningen och utnämningen av en omfattande behandling.

Hur arbetar Kalanchoe i behandlingen av prostata adenom?

Svampen på hälften av den vuxna manliga befolkningen på planeten - progenkörtelns adenom, som det visade sig, kan lätt behandlas i början av dess utveckling. Vid scenen av sjukdomsuppkomsten är inte bara den konservativa medicinska effekten, men också recepten av traditionell medicin relevant. Till exempel ger behandling av prostataadenom Kalanchoe, med korrekt användning av växten, en vidhängande positiv effekt.

Många läkare föreskriver Kalanchoe från prostata som hjälpmedel till officiella behandlingsmetoder, även vid senare skeden av tumörtillväxt. Sådan populärhet hos anspråkslösa husplanter är förknippad med sin unika biokemiska komposition, vilket ger Kalanchoe juice med medicinska egenskaper.

Sammansättning och egenskaper hos Kalanchoe

Kalanchoe togs till Europa från ön Madagaskar, efter att den kom till oss i Ryssland. Denna växt förenar en stor familj, idag finns det cirka 200 arter som är kända. Men bara en art - calanchoe pinnate, kan betraktas som terapeutisk. Används i folkmedicin under en lång tid, och i mitten av det tjugonde århundradet var de också intresserade av medicinska forskare.

De första studierna av kompositionen visade en omfattande uppsättning användbara egenskaper, och en fullständig frånvaro av negativa biverkningar och ett minimum av kontraindikationer.

Tjocka, köttiga blad av Kalanchoe innehåller:

 • Många makronäringsämnen och spårämnen, såsom: magnesium, järn, aluminium, mangan, kalcium, koppar. Deras interaktion aktiverar de flesta av kroppens reaktioner, till exempel redoxprocess, hematopoiesis, cellregenerering, myostimulering.
 • Enzymer, såsom karboxylas och dehydras, är naturliga katalysatorer. Dessa är organiska proteinämnen som aktiverar metaboliska och kemiska processer i kroppen.
 • Bufadienolids är naturliga steroider som stöder hjärtmuskeln.
 • Organiska syror, såsom arakin, behensyra, koffein, kanelsyra, kumarin, ferulasyra, liksom isocitronsyra, äppelsyra, oxalsyra och ättiksyra, ge Kalanchoe choleretic och urindrivande effekt, baktericida effekten neutralisering processer av förruttnelse. Förutom syror hindra utvecklingen av interna toxicitet, främja upptaget av kalcium, aktiverar ämnesomsättningen, liksom fungera som en biogena stimulantia.
 • Flovonidy, såsom quercetin, kaempferol, zhealin utöva på vävnadsantitumöreffekt, oumbärlig vid behandling av BPH folk botemedel.
 • Tanniner påverkar blodet i kärlen, samtidigt som man producerar en antimikrobiell effekt.
 • Polysackarider.
 • Vitaminer av många grupper, särskilt högt innehåll av vitaminerna "C" och "R".

Ett intressant faktum. Kalanchoe växtens helande egenskaper beror inte på dess sammansättning utan på en speciell kombination av komponenter. Till exempel gör flavonoider i bakgrunden vitamin "P" inte bara har en antimikrobiell effekt, men också är ett diuretikum, en positiv effekt på kärlsystemet, liksom aktivt ta bort gifter och cancerframkallande ämnen.

Kalanchoe med prostata adenom

Med en lång rad positiva egenskaper är Kalanchoe erkänt som den bästa lösningen i folkmedicin för prostatit, liksom för olika tumörsjukdomar, inklusive onkologiska formationer. Kalanchoe från prostata i bildandet av adenom kan användas i monoterapi, och som ett tillägg till systemet med konservativ behandling.

Vid behandling av prostata adenom fungerar Kalanchoe som:

 • analgetiska,
 • diuretikum,
 • antibakteriella,
 • antiinflammatoriska,
 • antitumör-,

organ. Om du tar bara två teskedar infusion per dag kan du normalisera mängden resterande urin, bli av med smärta och obehag när du urinerar, glömmer depression och återställer sexuell funktion. Om behandlingen påbörjas med en liten storlek på prostata adenom, och utförs i rätt läge, så är det efter 2 veckor ett positivt resultat märkbart.

Många urologer ordinerar en Kalanchoe vid de första tecknen på prostatit. Detta gör att du snabbt och smärtfritt kan stoppa den inflammatoriska sjukdomen och förhindra utvecklingen av prostata adenom.

Aktivt använda bakteriedödande, antivirala och immunmodulerande verkan hos växten. Eftersom under tillväxten av prostata adenom immunitet minskas signifikant, och urinsystemet blir lätt mottagligt för penetrering av olika patogener av infektionen.

En viktig punkt vid behandling av prostataadenom med folkmedicin är korrekt användning och förberedelse av droger. Trots det faktum att Kalanchoe hänvisar till de säkraste och ofarliga plantorna, kan dess analfabeter och orimliga användningar ge ett negativt resultat. Därför är den första regeln i behandlingen av prostataadenom ett kategoriskt förbud mot självdiagnos och självbehandling.

Det finns flera regler när man använder en Kalanchoe från prostata, där effekten av behandling och negativa manifestationer beror.

Regler för beredning och användning av läkemedel från Kalanchoe

Från plantens löv gör salvor, infusioner och tinkturer, använd färska blad, pressad juice och extrakt. Den högsta koncentrationen av användbara komponenter finns i plantans nedre löv. För att de ska få maximal juice innan de bryts är det nödvändigt att sluta bevattna blomman i minst fem dagar.

Droger bör beredas från färskt plockade löv eller nypressad juice. Det har fastställts att vid lagring kan biogena substanser som är oönskade under behandlingen av prostata adenom ackumuleras. Förutom atmosfärstryck och hög omgivande temperatur påverkar juiceens medicinska egenskaper negativt.

Beredda preparat bör förvaras på ett mörkt, kallt, torrt ställe, inte mer än den tid som läkaren angett.

Behandlingsprocessen för prostata adenom bör inte överstiga 3 veckor, annars kan den beroendeframkallande effekten uppstå, och ytterligare mottagning kommer att orsaka avstötningsreaktion.

I inget fall kan du självständigt öka en enstaka dos av intagning per dag. De flesta av de negativa effekterna uppträder mot bakgrund av en överdos av droger när de behandlas med folkläkemedel.

Recept från Kalanchoe

Behandling av prostataadenom med folkmedicin utförs med strikt föreskrivna matlagningsrecept och justerade doseringar av läkemedlet. Kalanchoe från prostata bereds enligt tre huvudsakliga recept, detta:

Färska löv av Kalanchoe

Ett tornt och välvasket blad av växten tuggas till läget, och suger gradvis ut saften. Sedan spottar de ut gröna. På dagen kan du tugga bladen inte mer än två till tre gånger efter att ha ätit. Hela sjukdomsbehandlingen är tre veckor.

Denna andrologiska recept är föreskriven för behandling av prostatit, prostata adenom och som förebyggande medel. Juice Kalanchoe kombinerar perfekt med nästan alla läkemedel, vilket förbättrar deras terapeutiska effekt. Därför ordineras det ofta tillsammans med läkemedel, fytodroppar och sjukgymnastik.

tinktur

Färska blad Kalanchoe krossas i en mixer och tillsätt vodka eller utspädd alkohol i ett förhållande av 1X2. Blanda väl blandningen, det hälls i en behållare med ett tätt lock och lämnar en vecka på en mörk, kall plats. Det är viktigt att skaka tinkturen regelbundet, blanda innehållet.

Vid slutet av förfallodagen filtreras tinkturen och förvaras i kylskåpet. Du kan ta det på morgonen före frukost och på kvällen före middagen. En eller två teskedar om dagen, beroende på hur läkaren ordinerar. Kursens varaktighet överstiger inte 3 veckor.

Prescription tincture ansågs effektiv mot prostatit och vid behandling av prostata adenom under lång tid. Men idag vägrar många specialister att avstå på grund av alkoholinnehållet, vilket påverkar det allmänna tillståndet negativt.

Ökad populär är receptet för infusion, vilket inte har någon mindre uttalad terapeutisk effekt och har inga biverkningar.

infusion

Krossade blad av Kalanchoe häll kokande vatten i ett förhållande på 1X5, och insistera under en varm tät vävnad. Ta två teskedar om dagen på morgonen och kvällen innan du äter.

Medicinska tinkturer med prostatit

Fytoterapi är inte minst vad gäller behandling av prostatakörteln. Dessutom har tinkturer med prostatit en anmärkningsvärd helande effekt.

De flesta har antiinflammatoriska, analgetiska, antibakteriella, helande egenskaper och kan också stärka immunförsvaret.

Och till ett stort antal plusser finns det bara en nackdel - de förbereder sig för alkohol, och inte alla kan ta alkohol dagligen, även i droppdoser.

Propolisny tinktur - en trogen assistent vid behandling av prostatit

Det är omöjligt att inte veta om fördelarna med den här produkten, eftersom det finns så många användbara ämnen som det finns i propolis ingen annanstans. Och viktigast av allt har den hög antiviral och antimikrobiell aktivitet.

Förberedelse av denna tinktur med prostatit tar inte lång tid:

 • Det är nödvändigt att ta torkad propolis och medicinsk alkohol i förhållandet 1: 2.
 • Dessa 2 komponenter måste blandas i en flaska mörkt glas.
 • Sätt behållaren på ett ställe där det är kallt och där solens strålar inte når.
 • Var tredje dag måste det skakas.
 • För att bibehålla 2 veckor, tappa igen, häll i en flaska mörkt glas och tinkturen är klar för användning.

För att uppnå en terapeutisk effekt är det nödvändigt att dricka det tre gånger om dagen i en kvart i timmen innan man äter 30-40 droppar. De måste spädas ut i en mugg, hälften fylld med vanligt vatten eller varm mjölk.

Aspen bark - det bästa råmaterialet för matlagning av tinkturer från prostatit

Inte bara barken, utan även njurarna, löv, skott av asp används för att förbereda läkemedel som är lämpliga för behandling av inflammation i prostata. Men barken visade sig vara bäst.

För att förbereda en medicinsk potion måste du lägga 200 g bark på botten av glasvaror. Häll sedan 500 ml alkohol, täck med ett tätt lock och sätt det på ett mörkt och kallt ställe i några veckor. När tinkturen är klar, skaka och spänna.

Behandlingen är som följer: 3 gånger om dagen innan du äter behöver du dricka 20 droppar, som tidigare späds i 500 ml vatten. Denna behandlingskurs kan ta cirka 3 månader.

St John's wort är en av de mest användbara örterna för behandling av prostatit.

Denna växt har en hög aktivitet mot patogena mikrober. St John's wort förbättrar också blodcirkulationen, blodförsörjningen av organ och stimulerar alla körtlar att utsöndra förmåga.

Det är nödvändigt att ta 50 g gräs, hugga och häll 500 ml 50% alkoholdryck. Lägg sedan det på en mörk plats, där tinkturen kommer att förberedas 3-4 veckor.

Vid slutet av denna tid, belastning och ta 3-4 måltider före måltider med 1 tsk.

Echinacea purpurea - det bästa botemedlet för immunitet med prostatit

Behandling av prostatit med tinkturer från denna växt kommer att vara effektiv inte bara för att det stärker immunförsvaret, men också för att det kan ha en antiinflammatorisk och CNS-stimulerande effekt. Gynnsamt påverkar echinacea den manliga potensen.

Tinkturen framställs enligt följande:

 • Växtrötter med 95% alkohol så att den helt täcker bara dem.
 • Hon borde insistera på 2 veckor.
 • När denna tid passerar, måste rhizomet "squeezed out", tinktur ska filtreras.
 • Ta tre gånger om dagen före måltiden för 25-30 droppar.

Kalanchoe - hemhjälp för prostatit

Denna blomma är i nästan alla hus, men väldigt få människor vet att de inte bara kan bota en förkylning. Kalanchoe har en bakteriedödande, helande och antiinflammatorisk effekt, så den kan också användas vid komplex behandling av prostatit.

Du måste ta de nedre löven, skölja dem, bryta dem och lägg dem i ett glas. Totalt 100 g av växten bör erhållas. Därefter måste du hälla 200 g vodka och placera till exempel i skafferiet. Där tinktur prepareras i 10 dagar, varefter det måste filtreras och förvaras på en sval plats.

Ta på morgonen, i tom mage, och på kvällen, 20 minuter före middag, en tesked. Drick det helst tills det ögonblicket mannen inte mår bättre. Då tar en paus ett par veckor och en andra kurs (14-21 dagar).

Beespine - det mest effektiva botemedlet mot prostatit

Bin kallade de döda bin. Därför kanske inte alla kommer gärna att acceptera en sådan tinktur. Men som de produkter som bin ger, är de väldigt användbara för människokroppen. Du kan köpa dem från någon biodlare, många ger bort gratis.

För att göra en sådan tinktur för behandling av prostatit, ta ett glas döda bin, häll dem 500 ml vodka och låt för att infusera i 14 dagar. Det är önskvärt att skaka behållaren oftare.

När läkemedlet är klart tas det tre gånger om dagen för en matsked en halvtimme före måltiderna. Ett positivt resultat behöver inte vänta länge - snart kommer mannen att märka en förbättring.

Non-standard folkmetoder för behandling av prostatit

Det finns många läkemedel för behandling av prostatit. Men på grund av det stora antalet förfalskade och substandard mediciner, och också på grund av den ständigt växande kostnaden, föredrar många människor icke-standardiserade folkmetoder för behandling av prostatit.

Växtbaserade läkemedel för behandling av prostatit

Växtbaserade produkter

Chaga med prostatit

Denna björkswamp innehåller mycket ämnen som har en positiv effekt på de biokemiska processerna i människokroppen, därför används den aktivt i folkmedicin.
Chaga med prostatit appliceras i form av infusion beredd enligt följande recept:
• Andel: 50 gram torkad svamp per liter vatten, infunderad i 5 timmar;
• Den resulterande infusionen filtreras och lämnas på en mörk plats i 5 dagar.
Ta cirka två och en halv månad för 100 gram. tre gånger om dagen före frukost, lunch och middag.

Kalanchoe från prostatit

Av alla arter av denna växt är endast en känd för sina medicinska egenskaper: Dehremon Kalanchoe (med "barn" på bladen). Denna saftiga har en rik biokemisk komposition. Kalanchoe från prostatit används i följande versioner:
1. Ät varje dag 3 kryddnejlika "barn" eller hackade blad. Du kan blanda med honung.
2. Tinktur: 100 ml finhackad eller rullad i köttkvarnbladet häll ett glas kvalitetsvodka, insistera en och en halv på en sval, mörkad plats, ibland skaka. Den resulterande vätskan måste filtreras och förvaras i kylskåp. Drick två veckor på en dessertsked på morgonen och kvällarna innan du äter.

Aloe vera-injektioner med kronisk prostatit görs i kurser

Injektioner av aloe med prostatit

Aloe (hundraårig) är den mest populära hemläkningsanläggningen. Du kan behandla dem inte bara hudskador. Aloe har en uttalad effekt mot stafylokocker och streptokocker (en vanlig orsak till inflammation i körteln), stimulerar produktionen av leukocyter och stoppar den inflammatoriska processen. Aloe i prostatit används som en injektion av industriell produktion. Inom en månad görs en injektion (1 ml) per dag, följt av en paus. Injektioner av aloe med prostatit i kronisk form utförs av kurser: 1 injektion per dag i 3 veckor kvartalsvis.
För oral administrering: Blanda 500 gram krossade blad, 500 ml honung och 500 ml vin (semisweet eller befästad), insistera i kylskåpet i en vecka och dränera därefter den resulterande vätskan. Ta en dessertsked innan måltiderna.

Kockrot med prostatit

För att lindra tillståndet med sjukdomar i prostatakörteln, kan en vanlig burdock användas, det är också en burdock. Kockrot med prostatit har spasmolytisk effekt, förbättrar metaboliska processer i körteln, har antimikrobiell aktivitet, lindrar inflammation. Avkok: två fulla matskedar utspädd i en halv liter kokande vatten, håll på låg värme i 10 minuter, dränera. Inom en månad, drick 120 ml tre gånger om dagen före måltiden (i 30-40 minuter).

Valnöt används från prostatit i form av avkok från septum

FILBERTNÖT

Skogen är en skogsbruka (hassel). En kulturell mängd hasselnöt är hasselnöt. Växten har antiinflammatorisk aktivitet, och förbättrar också blodcirkulationen i prostata. För att avlägsna symptomen på prostatit och adenom används hasselnas bark och blad.
Recept för infusion: en halv kopp hackad bark och löv häll 400 ml varmt vatten, linda in och låt för att infusera i 2 timmar. Därefter belastar infusionen och konsumerar två veckor för ett halvt glas 4 gånger om dagen före måltiden.
Leszczyna från infektiös prostatit hjälper bara med den gemensamma behandlingen med läkemedel.

valnöt

Grekland är som alla nötter en värdefull matprodukt, men det är mycket svårt att smälta. Det är användbart att ta 2-3 piller per dag för att kompensera vitaminbalansen. Även produkten för förebyggande av jodbrist är värdefull, vars brist kan leda till utveckling av prostata adenom.
Valnöt används från prostatit också i form av avkok från partitionerna: en och en halv kopp kokande vatten sätt två matskedar av krossat råmaterial, koka i 20 minuter, insistera på ungefär en timme. En spändbuljong är full i hela dagen för 3 doser. Behandlingsförloppet 2 - 3 veckor.

tranbär

Har antiseptisk och antiinflammatorisk effekt. På grund av det ökade innehållet i K-vitamin minskar permeabiliteten hos kärlens väggar, prostatans volym minskar. Tranbär är användbara vid både kronisk och akut prostatit. Recept: 100 gram markbär bärs med en tesked honung. Ta en blandning av 2 matskedar två gånger om dagen i en månad.

Med prostatit används "röd pensel" ört som avkok eller tinktur

Röd borste

Den röda borsten är en stark immunmodulator, den har egenskapen att reglera den hormonella bakgrunden, har antitumör, antibakteriell, antiinflammatorisk och tonisk effekt. Dessutom rensar den röda borsten blodet, stimulerar fysisk och mental aktivitet. Därför rekommenderas inte beredningar baserade på det för användning över natten.
Den röda borsten har också en positiv effekt på urinsystemet, vilket förbättrar lokal blodtillförsel, stimulerar prostatahemligheten.
Med prostatit används den röda borsten som avkok eller tinktur.
Buljong: en matsked örter häll ett glas kokande vatten och simma i ett vattenbad i ca 15 minuter. Därefter är lösningen 40 minuter infuserad och filtrerad. Använd 3-4 gånger om dagen.
Tinktur: 50 gram torrt råmaterial häll 500 ml vodka, lämna in på en mörk, sval plats i ungefär en månad. Därefter filtreras läkemedlet och berusas på en dessertsked tre gånger om dagen i en halvtimme före en måltid.
Den röda borsten har en uttalad effekt på hormonsystemet efter en månad av intag.

timjan

Thymus (timjan krypande) är populär i folkmedicin på grund av dess egenskaper:
• antispasmodisk;
• antiseptisk
• diuretikum;
• antiinflammatorisk

Timjan innehåller essentiell olymetym, liksom substanser som stimulerar det endokrina systemet, effektivt mot stafylokocker. För behandling av prostatit används timjan som en olja och infusion.
Infusion: 10 gram torrt råmaterial häll ett glas kokande vatten, lämna i en halvtimme. Drick tre gånger om dagen i lika delar 30 minuter före måltiden. Behandlingen tar cirka sex månader.
Olja: Värm upp 100 ml vegetabilisk olja och häll den 15 gr. örter, sätt infusionen på ett mörkt ställe i 2 veckor, skaka regelbundet. Ta 5 droppar tre gånger om dagen.
Tym i form av olja används för att massera prostata och gnugga, förbättra blodcirkulationen och lindra inflammation.
Thymus har inga kontraindikationer, så det kan användas för långa kurser.

Behandling blir effektivare om du regelbundet använder barrträd

Gran och tallnålar

Behandling av prostatit blir effektivare om du regelbundet använder barrträd i sittande läge. Nålens läkningstegenskaper är en kraftfull antibakteriell, antiinflammatorisk och blodförbättrande effekt. Används också i barrträd, avkok och infusion. Samla tall och grannålar för att producera bättre på vintern, då har de de mest användbara ämnena. Varje nål innehåller en imponerande mängd mikrodelar, aminosyror och vitaminer.
Bad: två handfulla fräscha eller torkade nålar häll en liter kokande vatten, värm i 10 minuter, sedan spola och häll i det rekryterade badet. Förfarandet varar 10-15 minuter.
Te: en matsked av nålar häll ett glas kokt vatten, värma 20 minuter, påfrestning, dryck under dagen med honung.
Från nålarna kan du också göra juice genom att blanda den med socker i en glasburk, och insistera i 10 dagar.

Några fler sätt

 • Applicator (applicator) Kuznetsova med prostatit kan användas som en hjälpterapi för att förbättra blodcirkulationen.
 • Prostatakörteln, även efter en lång och misslyckad behandling med många återfall, återställs väl med hjälp av mudterapi. Det är mest effektivt att ta en kurs i ett sanatorium där "levande" läkningsmudder används, eftersom det är farligt att använda lera tamponger själv kan det finnas komplikationer.
 • Badgerfett i form av ljus hjälper också till att bli av med symptomen på prostatit.
 • Vissa människor behandlas med renat fotogen av kronisk prostatit, liksom prostata adenom. Används i form av ljus, lotioner och till och med att dricka.
 • Banker med prostatit, nämligen medicinsk, används för lokal stimulering av blodflödet. De placeras från båda sidor på ytterkanten av sakrummet i den övre tredjedel av skinkorna närmare coccyxen i 10-15 minuter. Med en kronisk sjukdom i dessa områden finns det förstorade kärl. Förfarandet bör upprepas vartannat vecka, 3-4 kurser krävs. Men sätt burkarna med prostatit bör bara en specialist.

En medicin baserad på afrikansk plommon, som är känd för sina fördelaktiga effekter på genitourinary systemet

Idag framställs beredningar på grundval av vegetabiliska råvaror för behandling av någon sjukdom, prostatit är inget undantag.
Medel för behandling av prostata:
• Duva;
• Kattens klo;
• Klorofyllvätska;
• Gotu Kola;
• Verkar med Yohimbe.

Duva visade sig relativt nyligen. Producenterna anger att läkemedlet helt återställer prostatakörteln och normaliserar sin funktion. Pidgeon är ett läkemedel baserat på afrikansk plommon, som är känd för sin fördelaktiga effekt på genitourinary systemet. Dessutom innehåller pidgeum zink, örter: bianade, röd bajsrot, sassaparil, cordyceps och yuglon, som är naturliga antibiotika och effektivt lindrar inflammation. Anvisningarna säger att Pidgeum lindrar prostatit i 97% av fallen.

Vid kronisk prostatit rekommenderas det att äta korsfrukter grönsaker: persilja, persilja, pepparrot. De har en "lösa" effekt på adenomen. Med ökad syrahalt är pepparrot farligt att använda.
Vid behandling av prostatit används linolja och linfrön ofta, eftersom lin innehåller reglerande hormonell bakgrund och antitumörsubstanser. Men vissa läkare rekommenderar inte denna åtgärd.
Ett kraftfullt naturligt antibiotikum är gurkmeja. Med prostatit måste du ta ¼ tsk 4 gånger om dagen i 10 dagar eller lägga till maten.

Alla ovanstående medel kan användas som tilläggsbehandling inom medicinsk terapi eller självständigt, men endast efter samråd med en läkare.

Vem sa att det är omöjligt att bota prostatit?

Har du en PROSTATE? Redan mycket pengar försökt och ingenting hjälpte? Dessa symtom är bekant för dig inte av hearsay:

 • konstant smärta i underlivet, skrotum;
 • svårighet att urinera
 • sexuell dysfunktion.

Det enda sättet att använda? Vänta och inte agera med radikala metoder. Prostatit kan vara CURED! Gå till länken och ta reda på hur specialisten rekommenderar behandling av prostatit.