Huvud
Symptom

Alla sätt att förbättra erektion hemma

Hur ökar tiden för erektion? En fråga som intresserar många män. Anledningen till dess nedgång: ofta stress, "stillasittande" arbete, obalanserad kost, alkohol, sjukdomar i genitourinary systemet. Öka varaktigheten av erektion kan vara hemma, med hjälp av fysiska övningar, folkmedicin, läkemedel som ordinerats av en läkare, äter ordentligt.

Orsaker till erektil dysfunktion

De främsta orsakerna till att minska sexuell funktion och försämra blodtillförseln:

 • Konstant trötthet, sömnbrist;
 • Problem i personliga relationer med en partner;
 • Överflöd av vikt
 • Depression, apati
 • Psykiska chocker;
 • Dålig kost
 • En stillesittande livsstil;
 • Dåliga vanor
 • En förlängd period av abstinens
 • Sjukdomar och infektioner i könsorganet.

Ofta är försämring av erektion ett komplex av flera anledningar och de uppkomna problemen löses på steg. Om orsaken beror på en allvarlig sjukdom, är det nödvändigt att en läkare har samråd och behandling.

Metoder för ökning av erektion

Hur ökar din erektion när orsaken är stress? En kvinna bör noggrant övervaka en persons psykologiska tillstånd och främja en positiv attityd. Det är nödvändigt att stödja honom i svåra livstider, för att distrahera honom från det negativa, inte låta honom glida i apati och depression. Endast med kvinnligt stöd kommer erektionen att öka.

Fysisk träning

Rörelse - en viktig faktor som gör att du kan förbättra erektion av penis. Det är nödvändigt att flytta mer, att sitta mindre, för att förhindra stillastående fenomen i bäckenregionen.

Ta en regel, springa eller gå på morgonen i minst 3 kilometer. Det är mycket användbart att gå barfota. Det stimulerar aktiva biologiska punkter, vilket bidrar till ökad lust och erektion. Du kan dessutom massera dina fötter med dina händer.

Övningar för uppbyggnad

För att öka nivån av blodhormoner, bekämpa stress och förbättra blodtillförseln av vävnader rekommenderar läkare att utföra ett antal av följande övningar:

 • Mannen ligger på en plan yta och vänder om på ryggen. Benen i knäna måste böjas, fötterna dras upp till skinkorna. Händerna placeras på böjda knän. Vid inandningen rätnar vi lungorna så mycket som möjligt, och vid utandning med hjälp av händerna knäna knäna. I det här fallet motståndar benen, knäna ska röra sig ifrån varandra med ansträngning. När du utför övningen, ska mannen känna spänningen från höfterna och i buken. Då kommer benen igen ner. Reduktion görs också genom resistans. Upprepa 3 gånger.
 • Startpositionen är densamma, lägg fötterna på golvet och böj knäna. Fötter står på golvet. Gör övningen "Bridge". Riva inte dina fötter från golvet, du måste höja bäckenet. Antalet upprepningar är inte mindre än tio. När musklerna blir starkare blir det gjort 20 gånger.

Det är viktigt att du upprepar dessa 2 övningar varje dag med dem, vilket reducerar erektionsstoppen, det återställs, och penishärdningen har en längre tid.

Regelbundenhet av kön

Regelbundenhet av morgon sexuella handlingar justerar kroppen korrekt till önskat läge. Dessutom produceras män vid 8 am hormoner, så den efterlängtade erektionen är lättare att få än vid andra tider på dagen.

Kontrastdusch

Extra träning för blodkärl är en dusch med alternerande kallt och varmt vatten. Det ger en ökning av blodtillförseln till vävnader. Förutom att vattna din kropp från duschhuvudet bör du ägna särskild uppmärksamhet åt penis. Han behöver också kontrasterande duschar, så hållbarheten hos erektion kommer att återställas.

Användbara produkter

För att förbättra manlig styrka i kosten måste du lägga till sådana produkter: ostron, musslor, räkor, vitlök. De innehåller zink och protein i sin sammansättning. Det kommer att vara användbart, från tid till annan, att äta röd eller svart kaviar, rik på vitaminer, zink och aminosyror. Exotiska avokadoer är också rik på vitaminer i grupp A och E, förbättrar minskad potens.

Stärka blodcirkulationen och kryddorna (kanel, bergamot, etc.) och svarta chokladtoner, tack vare teobromin och koffein i dess komposition. En annan användbar produkt för män är jordgubbar. Inte för att det annonseras i sängscener och preludier, det påverkar helt kraften på grund av vitamin C i dess komposition.

Förbättra flödet av blod till rätt organ av mejeriprodukter och ostar av olika sorter. Positiv effekt på minskad erektion hos män dricker med tillsats av kryddnejlika och saffran. Du kan dricka några sippor vin eller svart kaffe med tillsats av konjak.

Folkmekanismer

Hjälp och folkmedicin av naturliga ingredienser:

 • Blanda krossade valnötter och flytande honung i en andel av 1 till 1. Vi konsumerar dagligen.
 • Avkok av pastin. Förberedelse: tre på den riven parsniprot (100 gram), slipa med socker (12 teskedar). Vi släcker, koka inte mer än 15 minuter. Vi lägger till 2 koppar vatten och insisterar dagen. Ta en sådan sammansättning av 2 teskedar före måltiden.

Hur förbättrar en man en erektion?

Representanter för det starkare könet är alltid angelägna om frågor som rör erektion, eftersom förmågan att genomföra ett normalt samlag, identifieras de ofta med begreppen sin egen användbarhet och framgång. Att minska erektilfunktionen orsakar ångest hos män. Mot bakgrund av försvagningen av kraften, deras självkänsla faller utvecklas depressionen, relationerna med makan och omgivande människor försämras.

Processen för uppförande av ett starkare sex

Erection - en komplex mekanism, beroende på den normala funktionen hos många system i den manliga kroppen. Sexuell upphetsning bildas hos en person i hjärnan, då impulser sjunker ner i ryggraden och når genitalorganet. I cellerna i den manliga penisen börjar kväveoxid att bli intensivt producerad, på grund av vilken kärlen expanderar, blodet flyter till penis och en erektion uppträder. Manlig medlem ökar i storlek, hårdnar och blir redo att begå ett fullständigt samlag.

När en man har en svag erektion, är hans penis fylld med blod dåligt och på grund av detta blir det inte elastiskt nog för att komma in i kvinnlig vagina. Det händer att det sexuella orgelet limmar redan i copulationsprocessen och på grund av detta blir mannen som tar handlingen till slutet problematisk. En svag erektion kan förekomma vid för tidig eller okontrollerad utlösning. Med manlig erektil dysfunktion, lider båda parter, eftersom könskvaliteten vid en sådan tid förvärras, och intim intimitet upphör att ge nöje till både mannen och kvinnan. Ofta problem med styrka är orsaken till förlöjlighet hos den mer rättvisa kön, varför män har ett mindervärdskomplex.

Påverkan av stressiga situationer och näring på styrkan


Det är omöjligt att förbättra erektionen utan att bestämma orsaken till dess försvagning. Om en man är ung och frisk, men ofta känns nervösa spänningar, då en kränkning av erektil funktion i det, troligtvis på grund av oroligheterna. Sexuella förmågor hos det starkare könet beror till stor del på nervsystemet. När det är obalans i det, visas det omedelbart på styrkan. Hur kan jag förbättra kvaliteten på en erektion i detta fall? En person bör försöka undvika stress och känslomässig nöd. Om spännande situationer uppstår på arbetsplatsen bör starkare könet tänka på att ändra sin karriär till en mer lugn.

Dåliga relationer mellan makar kan också påverka männs sexuella makt. Den enda vägen ut i denna situation kommer att vara åtgärder som syftar till att förena och förbättra relationerna med andra halvåret. För att lättare klara av stressiga situationer måste män sova och vila helt. Hjälp att stödja nervsystemet sedativa, som säljs i apotek, och rådgivande psykiatriker och psykologer.

Sexuell svaghet hos en man kan bero på en obalanserad kost. Mat, riksmakad med fetter och kemiska tillsatser, tråkig sexuell upphetsning och bidrar till ackumulering av extra pounds. För att förbättra erektionen behöver en person ändra sina gastronomiska vanor. Att avvisa från skadliga för styrmedel och inklusive i din kostmat, vilket bidrar till förbättringen av erektilfunktionen, kan du förbättra kvaliteten på ditt intima liv avsevärt. Bland de produkter från vilka män som vill njuta av fullvärdigt kön, bör överges, är:

 • alla stekt mat;
 • rökt produkter;
 • crisps, crunches;
 • halvfabrikat;
 • drycker med syntetiska tillsatser.

I stället måste personer som upplever erektionsproblem uppmärksamma afrodisiakala produkter som stimulerar sexuell lust. Sådana produkter innefattar:

 • skaldjur (särskilt ostron);
 • oljig fisk (tonfisk, lax, öring, lax, makrill);
 • svagt kött
 • gräddfil (2-3 matskedar per dag kommer att räcka);
 • ägg;
 • frukt (bananer, körsbär, granatäpple, fikon, datum);
 • lök och vitlök i små mängder (en skarp lukt från munnen kan förtäckas om du tuggar efter att ha använt mintbladen eller persilja);
 • Nötter (endast saltade);
 • honung;
 • skarpa kryddor (särskilt chili);
 • Kaffe (högst 2 koppar per dag);
 • rött vin (en del före ett romantiskt datum kommer att räcka, med missbruk kommer att få motsatt effekt).

En hälsosam livsstil är grunden för en normal erektion

Erection kan uthärda på grund av bristande rörlighet. När en man tillbringar större delen av dagen i sittande läge (på jobbet, framför TV: n, vid bilens hjul), är blodflödet till sin penis försenat och detta negativt avspeglas i erektionens kvalitet och varaktighet.
Hur förbättrar blodflödet till könsorganen? Hjälp klasser om simulatorer, simning, dans, morgonövningar, springa, spela fotboll, cykla, gå. Varje man kan välja den typ av fysisk aktivitet som bäst passar hans temperament. När sportbelastningar är mycket viktiga för att observera en rimlig åtgärd, annars kommer engagemang att leda till fysisk trötthet och för att ytterligare minska kraften. Regelbunden motoraktivitet ska vara en mans styrka. Det kommer att förhindra stagnation av blod i könsorganen hos män och bidra till förbättring av erektion.

Drinkers inte vill lära sig att den frekventa användningen av alkohol hämmar erektil funktion förstör nervändar i könsorganen. Små doser alkohol spänner effekten på en man, låter honom slappna av och befria. Men om du tar alkoholhaltiga drycker ofta och i stora mängder, då sexuell lust hos människor börjar avklinga, och hans maskulina styrka kommer att försvagas. De enda starka drycker som förbättrar erektionen är kvalitet rött vin och mörkt öl en naturlig, vidtas innan intimitet i minimala doser. De orsakar blodflöde till penis och ökar sexuell lust. Men om paret planerar att föreställa ett barn, används sedan som ett sätt att öka den sexuella makt män alkohol är inte nödvändigt.

Enkla effektiva sätt att förbättra erektilfunktionen

Moderna män är för upptagna för att få tillräckligt med sömn. De sitter ofta på jobbet tills sent på kvällen och betalar för det genom att minska styrkan. För att upprätthålla en normal erektion behöver en person sova ca 8 timmar om dagen. Om erektilfunktionen störs, bör sömnens varaktighet ökas till 10 timmar. En full vila främjar utvecklingen av testosteron, utan vilken det reproduktiva systemets fulla aktivitet är omöjligt.

Regelbundna erektioner är nödvändiga för normal erektion. Oftast är överträdelser i den intima sfären oroliga för män som av vissa skäl tvingas avstå från sexuell intimitet under lång tid.

Det bästa sättet att stimulera erektion är morgonkön, när den manliga kroppen har den högsta nivån av hormonet testosteron och penis är i ett upphetsat tillstånd.

För att förbättra erektionen, oavsett vilka faktorer som orsakade dess försvagning, är en kontrastdusch användbar. Alternativ dousing med varmt och kallt vatten bidrar till tillförsel av blod till penis, stärker nervsystemet, har en positiv effekt på hela kroppen. Vid problem med styrka rekommenderas en kontrastdusch omedelbart före intimitet. Detta enkla vattenförfarande ger kraftfullt stöd till människors hälsa.

Alla vet att på mänskliga fötter finns det biologiskt aktiva punkter som är ansvariga för hela organismens normala funktion. Det räcker att göra en ljus massage av hela ytan av fötterna före kön för att stimulera de punkter som är ansvariga för manlig styrka. Massage med framgång kommer att ersätta gå barfota hemma, på gården, längs stranden. Du kan också köpa speciella massage tofflor och ha dem i stället för vanliga inomhusskor.

Sedan antiken har medicinska örter använts för att återställa erektion. Positivt påverka den manliga sexuella funktionen av växtbaserade infusioner, beredda från nässlor, hästkastanj, dill, lökfrön, ginseng, timjan. Drick för att öka styrkan på avkroppar av medicinska örter till en man kan, men att använda för att eliminera problemet med läkemedel utan en doktors utnämning är strängt förbjuden.

Om en person har vidtagit alla åtgärder och förbättringen av erektion inte har kommit, måste han avlägsna skam och besöka en läkare. En kvalificerad specialist hjälper en representant för det starkare könet att bli av med sexuell dysfunktion och börjar återigen njuta av intimiteten.

del henne med vänner och de kommer säkert att dela med dig något intressant och användbart! Det är väldigt enkelt och snabbt, enkelt tryck knappen för den tjänst som du använder oftast:

Hur man förbättrar erektion: de bästa sätten och recepten

Kvaliteten på sexuellt liv påverkar relationer och andra områden i en människas liv. Utseendet på problem med styrka, försämringen av erektionen orsakar mycket ångest. De gör att de tvivlar på deras värdighet, inte bara i sängen utan också i livet.

Orsaker till svag erektion

För att öka erektionen måste du identifiera orsaken som orsakade svaghet. De viktigaste faktorer som negativt påverkar kvaliteten på det intima livet:

 • Kronisk sömnbrist, trötthet;
 • Psykologiskt trauma, discord i relationer med en partner, depressiva tillstånd, frekvent stress;
 • Övervikt
 • Obalanserad diet;
 • Sedentärt liv, brist på fysisk aktivitet;
 • Långsiktigt avhållande från intima kontakter;
 • Rökning, alkoholmissbruk;
 • Inflammatoriska processer, infektionssjukdomar.

Utseendet på problem med styrka orsakas ofta av ett komplex av orsaker. Att återställa människors hälsa kräver att de avvecklas gradvist. Om en svag erektion uppstod mot patologins bakgrund, är det nödvändigt att diagnostisera, föreskriva lämplig terapi.

Sätt att förbättra

Beroende på graden eller frekvensen av förekomsten av intima problem används olika metoder för att hantera dem.

Om funktionsfel i det sexuella systemet är sällsynta, fortsätter morgon eller natt oavsiktliga erektioner, det kommer att vara möjligt att eliminera störningarna utan läkemedelsbehandling. Du kan behöva psykologisk hjälp.

Sätt att förbättra kan delas upp:

 • Naturlig (full sömn, hälsosam mat, ökad motorisk aktivitet, positiv inställning, avvisning av dåliga vanor);
 • Psykologiska (bli av med komplex, psykologiska klämmor som stör ett aktivt sexliv);
 • Mekanisk (användning av speciella proteser som främjar fyllning av penis med blod, orsakar erektion);
 • Stimulerande naturläkemedel (folkrecept, avkok, samlingar);
 • Stimulerande konstgjorda medel (läkemedel, biologiskt aktiva tillsatser);
 • Fysisk (massage, speciella fysiska övningar som hjälper till att förbättra cirkulationen av bäckens nedre delar).

Det är mest effektivt att använda flera metoder på ett komplicerat sätt, då återställandet av styrkan blir snabbare.

Hur stärker man mediciner?

Läkemedelsföretag erbjuder många verktyg för att förbättra erektil förmåga. Alla läkemedel har en lista över kontraindikationer, biverkningar. Läkaren ska välja åtgärd och nödvändig dosering.

Särskilt försiktiga bör vara män som lider av kardiovaskulära sjukdomar, leukemi, diabetes, blodsjukdomar, hemofili, inflammationer av gastroenterologisk natur.

Du bör inte öka artificiellt artificiellt om det finns tecken på genitourära sjukdomar eller andra sjukdomar i könsorganen.

De mest populära stimulanserna för att stärka och förlänga erektionen är Viagra (aktiv substans Sildenafil), Cialis, Levitra. Viagra är den mest kända av den aktiva erektilkapaciteten hos reproduktionssystemet för läkemedel. Efter intaget expanderar den arteriella öppningarna, vilket ökar blodflödet till den manliga värdigheten. Viagra eliminerar erektil dysfunktion orsakad av organiska orsaker.

Sildenafils effektivitet är ett tillstånd av spänning, så om det inte finns någon attraktion för en partner, kommer medicinen inte att fungera.

Cialis - ett annat populärt läkemedel vars handlingsmetod liknar Viagra. Men om du jämför dem, har Cialis mer kraftfulla egenskaper, det verkar vara längre. Att ta drogen kommer också att ge en permanent erektion med naturlig sexuell upphetsning.

Levitra är den mest kraftfulla av de undersökta objekten. Användningen av alkoholhaltiga drycker eller feta livsmedel påverkar inte resultatet av att ta Levitra.

Varaktigheten av behandlingen överstiger effekten av Viagra eller Cialis.

De beskrivna läkemedlen är relativt säkra, men användningen i vissa fall orsakar yrsel, svaghet, huvudvärk, diarré eller nedsatt koordination av rörelser.

Det är förbjudet att ta stimulantia vid diagnostiserad hypertoni till patienter som tar nitroglycerinpreparat eller liknande. Effekten av hämmare bygger på deras vasodilaterande effekt vid samtidig administrering med läkemedel nitroglycerin möjligt kraftig nedgång i blodtryck, konsekvenserna upp till kollaps.

Folk recept för manlig kraft

Hemmedicin hjälper män att återställa, behålla sin sexuella potential.

Kombinationen av produkter, växtbaserade blandningar, läkningsprocedurer bidrog till att stärka uppkomsten av många generationer män.

 • En blandning baserad på ginseng. För att göra det måste du mala ginsengroten (ca 100 g). Häll det en halv liter kokande vatten, lämna i 4 timmar, rekommendera att insistera på 2 dagar. Efter att buljongen har svalnat, tillsätt kanel (10 g), honung (upp till 50 g). Blanda blandningen, använd den på morgonen och på kvällen för 100 g.
 • Timjan. 10 g gräs finhackad, häll 250 ml kokande vatten. Lämna i en halvtimme för infusion. Ta ett halvt glas på morgonen, på kvällen efter att ha ätit.
 • Nettles. Häll 250 ml kokande vatten med torrt eller friskt nässla (upp till 50 g). Lämna en timme för att insistera. Infusionsfilter, lägg till naturlig honung (1 tesked). Den resulterande blandningen ska vara full 30 minuter före samlag.
 • Nötter av valnötter och honung. För att laga mat, ta ett glas skalade valnötter, häll dem med honung flytande konsistens, så att alla nötterna var täckta. Värm sedan botemedlet i 2 minuter i ett vattenbad. Efter det har svalnat, häll i en sluten maträtt (till exempel en kruka), insistera 3-4 veckor. Efter denna period, använd älskling nötter varje dag för 2 matskedar.
 • Bad med laurelblad. Detta innebär ökad sexuell lust, förbättrar kvaliteten på intimitet, om du tar den till den påstådda, intima kontakten. Från ett laurblöda för att brygga den sated infusion som ska läggas i ett bad. Procedurens varaktighet är 15-20 minuter.

Vilka livsmedel ökar styrkan?

Endast genom att ändra kosten kan man förbättra männens styrka. För att återställa mäns styrka bör kosten innehålla sådana produkter:

 • Havsfisk, kräftor, musslor, bläckfisk (innehåller mycket zink, selen, essentiella fettsyror, som är nödvändiga för män);
 • Nötter (användbart högt i aminosyror, vitaminer, fiber, protein);
 • Persilja, spenat, koriander (behåll nivån av manliga hormoner i kroppen, förhindra utvecklingen av manliga hormoner hos män);
 • Ägg (rik på fettsyror, vitaminer, mikroelement, hög proteinhalt);
 • Lök, vitlök (främja utvecklingen av det manliga könshormonet, förhindra, släcka inflammatoriska processer, öka sexuell potential hos män);
 • Kött av fettfattiga sorter (innehåller de nödvändiga för de starka halverproteinerna, aminosyrorna).

Det finns många orsaker till erektil dysfunktion, men i vissa fall är deras utseende orsakad av psykologiska faktorer eller ohälsosam livsstil. Patologier orsakar sexuell svaghet endast i 10% av fallen. Lösningen av de flesta sexuella problem beror på vilka åtgärder en man kan ta utan hjälp av en läkare. Ett integrerat tillvägagångssätt är att bli av med stress, dåliga vanor, re-ration, sömn och vila, användning av folkmedicin, sport.

Sådana enkla åtgärder kommer att eliminera överträdelser i könsorganet utan användning av droger, avsevärt förbättra kroppens övergripande tillstånd.

Örter för att förbättra manlig erektion

Ett sådant problem, som en försämrad kraft, kan uppstå både hos unga människor och hos mogna män. Sexuell dysfunktion orsakas ofta av vissa sjukdomar i kärlsystem, vars existens tidigare inte antagits. Problemet som orsakar erektil dysfunktion kan vara närvaro av diabetes, ateroskleros, hypertensiva sjukdomar, prostatainflammation hos män.

Dessa sjukdomsfaktorer bör fungera som en drivkraft för att konsultera en läkare, liksom att skicka relevanta tester till individer av det starkare kön som är 35 år gamla. Men hur är det när en ung man är helt frisk och hans kvinna för honom den mest charmiga och spännande önskan?

Det är nödvändigt att ta reda på orsakerna till att det uppstod ett problem med erektilfunktionen och att stoppa den negativa faktorn som påverkar manens potens. Om det finns impotens, gör inte kors på sexuell hälsa, är det nödvändigt att försöka använda folkmedicinska lösningar som bidrar till förbättringen.

Hittills har medicinska forskare identifierat ett stort antal metoder som hjälper en man att undvika problem med erektil funktion och ge en chans till ett hälsosamt aktivt liv utan problem av sexuell natur.

Faktorer som påverkar styrkan

Erektilfunktion - den funktionella delen av den manliga kroppen, ansvarig för penisens tillstånd, dess hårdhet, vilket bidrar till genomförandet av samlag. Människans hjärna tilldelas en av huvudrollerna i regulatoriska och kontrollerande funktioner.

Vilka prostata massageapparater rekommenderas av läkare.

Rudnev VM, urolog, läkare av högsta kategori:

"Massager för prostata Prostata hjälp MP-1 - Det här är en utmärkt lösning för dem som av någon anledning inte är redo att gå på massage i kliniken. Om du masserar på instruktionerna som följer med enheten kommer det att bli inte mindre effektiv, än en massage med en erfaren urolog. I allmänhet har massageapparaten en positiv effekt på det genitourära systemet. Det finns en främjande av borttagning av stenar från blåsan, passerar gradvis den försvagande smärtan i underlivet, genom att förbättra blodcirkulationen ökar lokala immunitet. "

Hjärnan är speciell för att hantera erektion, det sker vid mottagning från centrala nervsystemet av vissa signaler från sexuella stimuli. Hur stark är stimulansen, så den globala signalen matas från hjärnsystemet, vilket ökar kapaciteten hos den manliga individens erektila funktion.

Framväxten av frekventa manliga problem (instabil eller svag potentiell attraktion, en extremt snabb utlösning) kännetecknas av olika orsaker.

Därför är det nödvändigt att ta de första stegen så snart som symptom uppträder som en signal som överhänger impotens.

 • kasta alla de dåliga vanorna som påverkar styrkan;
 • börja aktivt delta i sport.

Person starkare könet ofta ingen brådska att vända sig till vårdpersonal för att få råd, eftersom de tycker att det är skamligt, gräva i sina problem blir alltför känslomässiga, irriterad. När de börjar söka efter droger för att förbättra erektioner via Internet eller använda Viagra, men det hjälper till att förbättra den sexuella resultat under en kort tid, och är oförmögen att bota sjukdomen.

Prostatit hotar impotens! Prostata kommer att vara lika nytt om.

Försämringen av männs sexuella kraft orsakas ofta av sådana inflytelserika patologier, liksom av de negativa faktorer som framkallade impotens:

Genitourinary systemets anatomi

 • sjukdomar i de genitourära systemen (inflammation i prostatakörteln akut och kronisk, cystit, prostata adenom, uretrit);
 • sjukdomar i centrala nervsystemet (neuros, stress, depressiva tillstånd, apati, vegeto-vaskulär dystoni, multipel skleros, senil demens);
 • äggsjukdomar;
 • kardiovaskulära sjukdomar (kranskärlssjukdom, högt blodtryck, arteriell hypertension, stroke, hypertonisk kris, hjärtinfarkt, kärlkärl i ateroskleros);
 • endokrina sjukdomar (låg nivå av hormon testosteron, fetma, manlig klimakteriet, diabetes, anorexi);
 • psykologiska skäl (ett syndrom att vänta på misslyckanden under samlag, misstanke, psykologiska problem);
 • långvarig fysisk ansträngning, liksom trötthet;
 • kirurgiskt ingrepp eller trauma
 • Livsstil baserad på stillasittande arbete, såväl som låg rörlighet;
 • rökning, missbruk av alkoholhaltiga drycker och narkotiska ämnen;
 • skadliga faktorer som strålning och elektromagnetisk strålning;
 • missbruk av skadlig mat, kolsyrade drycker, öl, snabbmat, godis
 • överfört i små åldersinfektioner;
 • äldre ålder (erektil funktion förvärrar sitt arbete när en man är 43 till 79 år).

Viktigt är att den vanligaste orsaken till problem med god styrka och maskulinitet i allmänhet är brist på sömn och även en fullständig kroppstidsbrist för att återfå styrka efter en fysisk eller känslomässig belastning.

Hur man förbättrar erektion med folkmedicinska lösningar

Världen känner till många folkmekanismer som kan förbättra erektionen hemma på grund av att en man kommer att konsumera plantinfusioner, liksom en blandning av örter. Hur snabbt höjer erektionen med hjälp av örter?

Ginseng root extrakt

100 gram rot borde fyllas med en halv liter kokande vatten, sedan insistera i tre dagar på en varm plats, koka på en liten flamma i fyra timmar. Efter att buljongen har svalnat, måste du hälla in två teskedar kanelpulver och 50 gram honung, omrör noga hela tiden. Till användningen visas på ett glas två gånger om dagen - då gräset för en perfekt stigare kommer att ge åtgärden under en lång tid.

Tinktur av timjan

Gras timjan krossas i en mängd av tio gram, fylld med kokt hett vatten, sedan insisterade i en halvtimme, filtreras. För att få erektion måste du dricka hälften av glaset två gånger om dagen.

Nettle Effektiv infusion

Femti gram färskt näsblad hälls i ett glas kokande vätska, insisterade, filtrerades. Till buljongen tillsätt en tesked honung, rör och drick. Detta folkrecept skapas för att stärka hanstammen och tas faktiskt en halvtimme före samlag.

Kärnan i valnöt på honungsbasis

En kärna av en valnöt i kvantitet 200 gram blandas med en honung (honung är det nödvändigt att täcka kärnor i kapacitet). Det är nödvändigt att värma denna blandning på vatten i tre minuter, häll i en glasbehållare med lock, så insistera på tre veckor. Använd infusion av två matskedar dagligen. Kan tas med te.

Örter som stärker erektion

Om du använder en mängd olika örter kan du få mycket mer bestående prestanda än från mediciner, eftersom den positiva effekten kan förlängas i många månader. Effektivt påverkar förbättringen av stigartinkturen som Ginkgo biloba (undersökt av 79% av män), ginseng (rhodiola rosea).

Super erektion orsakar en tinktur av hagtorns frukt. Vilda havre tenderar att förlänga effekten för erektil funktion under lång tid, därför är sexuella handlingar långa och kraftfulla. Om du använder dödfrö, kan du observera en positiv effekt, eftersom dödaren helt lyfter penis från en man.

När du fyller dina sallader med färska grönsaker, persilja, koriander, tillsatt riven sellerirot, kommer en man inte bara att få en god och näringsrik maträtt, utan också förlänga samkvämets kvalitet. När man går in i läkemedelscentret, får man inte kringgå vitlökinfusionen, eftersom man tar 20 droppar två gånger om dagen, en man garanterar en erektion förbättring.

En utmärkt metod för förbättring av erektilfunktionen är tillsatsen av sallad eller soppa meduinitsa. Det kan användas som en tinktur för framställning att hälla tio gram torrt pulver lungört kopp kokande vatten, stam efter en timme, sedan ta det färdiga avkok på en matsked tre gånger om dagen.

Men trots att ett stort antal traditionella läkare hävdar att recept av nationellt ursprung är extremt effektiva och också säkra, innan du börjar ta sådana medel, behöver du konsultera en specialist inom urologi.

Kända läkare, herbalister tror att användningen av recept av traditionell medicin kan interagera med läkemedelsbehandling som föreskrivs av en medicinsk professionell. Även örter för förlängning av kvalitativ erektion fungerar som en förebyggande åtgärd mot många patologier relaterade till bäckenområdet, urinröret, prostata och andra.

Recept av elixir av sexuell livslängd

Dessa recept hjälper en man att återfå betydelsen av sexuellt hälsosamt liv och anpassa sin erektilfunktion.

Vem sa att bota prostatit hårt?

Döma av det faktum att du nu läser dessa linjer - en seger i kampen mot prostatit är inte på din sida. och dessa symtom är bekant för dig inte av hearsay:

 • Smärta i underlivet, skrot, perineum;
 • Uppstoppad blåsan;
 • Sexuell dysfunktion;

Har du redan tänkt på kirurgisk ingrepp? Det är förståeligt, eftersom prostatit kan leda till allvarliga konsekvenser (infertilitet, cancer, impotens). Men kanske är det mer korrekt att behandla en konsekvens, men en anledning? Läs mer >>

4 mest effektiva metoder för att förbättra erektionen

Hur man förbättrar erektion För att förbättra erektionen, använd droger, folkrecept, ändra kost, öka fysisk aktivitet.

Ändra kosten

Den allra första orsaken till minskningen av manlig libido är prostata sjukdom. För det andra är en obalanserad kost. Därför bör män uppmärksamma de produkter som de använder. Så hur man förbättrar erektion?

Undanta följande rätter från den dagliga kosten:

 • stekt;
 • skarp;
 • rökt produkter;
 • snabbmat;
 • pickles, marinader;
 • såser med kryddor;
 • alkohol, kaffe, starkt, te, energi.

Inkludera dessa produkter:

 • skaldjur (helst ostron av hummerkrabbor, fisk av feta sorter);
 • mager kött (kanin, vaktel, kyckling, nötkött, kalvkött);
 • gräddfil;
 • ägg;
 • bananer, körsbär, granatäpple, fikon, datum;
 • nötter;
 • greener;
 • alla gröna grönsaker.

I stället för te, är det bättre att föredra ginger tea, en drink; bryggd från lakritsrotet. När det gäller alkohol gäller begränsningen endast för överdriven konsumtion. Ett glas rött torrt vin kommer inte att störa ett romantiskt möte, men bara en.

Om en man inte kan leva utan kaffe, stekta matar, så är pork shish kebab bättre att föredra bakad fisk eller nötkött, grönsaker och minska kaffekonsumtionen så mycket som möjligt.

0 av 17 jobb slutförda

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
 8. 8
 9. 9
 10. 10
 11. 11
 12. 12
 13. 13
 14. 14
 15. 15
 16. 16
 17. 17

Testet för testosteron är viktigt för många representanter för den starka halvan. Många män är bekanta med sådana begrepp som impotens och erektil dysfunktion, men inte alla vet att dessa problem kan uppstå på grund av bristen på hormon i testosteron.

Test för testosteron hos män kan ske självständigt hemma. Det är ett mycket viktigt hormon, tack vare att libido upprätthålls, erektion kontrolleras, mentala förmågor förbättras, kvalitet, kvantitet och rörlighet för spermatozoa ökar, det påverkar positivt tillväxten av muskelvävnad. Testet för hormon testosteron kommer att hjälpa en man att bedöma tillståndet av reproduktionssystemet.

Test för testosteronbrist kan utföras även innan du går till en specialist. Om resultaten fick dig att tvivla, är det nödvändigt att besöka en urolog och ge en analys till hormoner. Detta test för testosteronnivå ersätter inte referensen till läkaren.

Du har redan passerat testet tidigare. Du kan inte starta det igen.

Du måste logga in eller registrera dig för att starta testet.

Du måste slutföra följande tester för att börja detta:

 1. Ingen rubrik 0%

Allt är bra!

Symtom uttrycks inte. Det är okej. Förebyggande av problem med stark manlig styrka kräver minst tid.

Du har måttliga symptom.

Symtom på måttlig svårighetsgrad. Du måste omedelbart ompröva din livsstil. Utöva regelbundet teknikerna för naturlig återställning av styrka.

Det är nödvändigt att konsultera en specialist.

Symtom är allvarlig, sök medicinsk hjälp. Metoder för naturlig återvinning bör användas som underhållsbehandling i samband med läkemedelsbehandling.

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
 8. 8
 9. 9
 10. 10
 11. 11
 12. 12
 13. 13
 14. 14
 15. 15
 16. 16
 17. 17
 1. Med svaret
 2. Med ett märke om visning

Försämring av välbefinnande och allmäntillstånd (allmän hälsa, subjektiva känslor)

 • ingen
 • svag
 • måttlig
 • uttalad
 • Mycket uttalad

Smärta i lederna och muskelsmärta (ländryggsmärta, ledsmärta, ryggsmärta, smärta över ryggen)

 • ingen
 • svag
 • måttlig
 • uttalad
 • Mycket uttalad

Ökad svettning (oväntade / plötsliga perioder med ökad svettning, heta blinkar, oberoende av graden av stress)

 • ingen
 • svag
 • måttlig
 • uttalad
 • Mycket uttalad

Problem med sömn (svårigheter med att somna, under sömnen, med tidigt uppvaknande, trötthet, dålig sömn, sömnlöshet)

 • ingen
 • svag
 • måttlig
 • uttalad
 • Mycket uttalad

Ökat behov av sömn, frekvent känsla av trötthet

 • ingen
 • svag
 • måttlig
 • uttalad
 • Mycket uttalad

Irritabilitet (en känsla av aggressivitet, irritation över bagage, motlöshet)

 • ingen
 • svag
 • måttlig
 • uttalad
 • Mycket uttalad

Nervositet (inre spänning, noga, ångest)

 • ingen
 • svag
 • måttlig
 • uttalad
 • Mycket uttalad

Ångest (panikattacker)

 • ingen
 • svag
 • måttlig
 • uttalad
 • Mycket uttalad

Fysisk utmattning / minskad vitalitet (allmän prestandaförminskning, minskad aktivitet, minskat självförtroende)

 • ingen
 • svag
 • måttlig
 • uttalad
 • Mycket uttalad

Minskad muskelstyrka

 • ingen
 • svag
 • måttlig
 • uttalad
 • Mycket uttalad

Depression (känslor av depression, sorg, tårförmåga, brist på incitament, humörsvängningar, känslor av värdelöshet)

 • ingen
 • svag
 • måttlig
 • uttalad
 • Mycket uttalad

Känner att livstoppen är klar

 • ingen
 • svag
 • måttlig
 • uttalad
 • Mycket uttalad

Förödelse, känslan av "nått handtaget"

 • ingen
 • svag
 • måttlig
 • uttalad
 • Mycket uttalad

Minskar skäggets tillväxt

 • ingen
 • svag
 • måttlig
 • uttalad
 • Mycket uttalad

Minskad förmåga och frekvens av sexuella relationer

 • ingen
 • svag
 • måttlig
 • uttalad
 • Mycket uttalad

Minskning av antalet morgonrörelser

 • ingen
 • svag
 • måttlig
 • uttalad
 • Mycket uttalad

Minskad sexuell lust / libido (brist på nöje från kön, brist på lust för sexuella kontakter)

 • ingen
 • svag
 • måttlig
 • uttalad
 • Mycket uttalad

Hjälp droger

Hur man förbättrar erektion med hjälp av mediciner, hur många av dem att ta, bara en specialist kan konsultera. Eventuella läkemedel har kontraindikationer, biverkningar.

Av de vanligaste och mest effektiva läkemedlen kan identifieras enligt följande:

 1. Viagra. Det utvidgar blodkärlen. Tillströmningen av blod till penis förbättrar erektionen. Kontraindicerad hos ungdomar under 18 år, män som lider av kardiovaskulära patologier, njursjukdom, lever.
 2. Yohimbe. Är ett fytodrogen. Huvudkomponenten är utdraget av det afrikanska trädet. Läkemedlet bidrar till att öka libido. Biverkningar: ökat blodtryck, nervsystemets excitabilitet.
 3. Tribulus. Phytopreparation. Förbättrar sexuell lust, erektion. Praktiskt taget inga biverkningar.
 4. Levitra. ordineras med nedsatt erektion. Kontraindikationer - individuell intolerans av komponenter.
 5. Cialis. Läkemedlet återställer blodcirkulationen vilket förbättrar libido. Kontraindicerat vid hjärtinfarkt, andra kardiovaskulära sjukdomar.
 6. Laveron. Fitosredstv. Eliminerar erektil dysfunktion, oavsett etiologi, bidrar till ökad sexuell mottaglighet.
 7. Vuka-Vuka. En av de mest kraftfulla sexuella stimulanserna. Komponenterna hjälper inte bara till att återställa erektionen, men ger också mannen energi, styrka, medan sexuell handling blir längre.
 8. Impaza. Rekommenderas för minskad erektion av styrka, svaghet, trötthet.

Hur man ökar potensen med hjälp av folkrecept

Trots det faktum att traditionella läkare talar om effektiviteten och säkerheten hos traditionella medicinrecept för att förbättra styrkan, innan man tar det, borde man konsultera en expert.

Enligt healers, herbalists, är det mest effektiva sättet att:

 • honung (2 msk. l.), valnötter (100 g), aprikoser (100 g), fikon (100 g), kompositionen blandas, krossas i en bländare, tagen vid 3 msk. l. varje dag;
 • koriander, persilja 50 gram tas varje dag 4-5 gånger;
 • Humlehoppar (150 g) fylls med vatten (0,5 liter), kompositionen kokas i 7 minuter, filtreras, avkokas med 0,5 koppar varje dag 3 gånger;
 • roten av aralia (200 g) häll 1,5 liter kokande vatten, insistera 3 timmar, ta 10 dagar för 2 tsk. efter att ha ätit
 • socker (200 g), krossade rötter palsternacka (250 g), häll 500 g vatten, blandningen koka under 10 minuter, efter kylning, ansträngning för att ta varje dag i en st. l. 3 gånger;
 • torkad rot av aira (100) häll 400 ml varmt vatten, insistera 5-8 timmar, ta tinktur på 100 g 2 gånger om dagen;
 • växtbaserade lika mängder (nässla, mynta, johannesört, klöver) fylld med 2 liter vatten, kokt vid låg värme i 7-10 minuter, dricka som te 4 gånger efter en måltid;
 • liten kålrot kokades i 1 liter mjölk 1 timme sedan klippa skivor tagna före en måltid på 100-150 g (effekten ökas om parallellt ta 40 g av ginseng tinktur efter måltider);
 • Dubrovnik (3 matskedar) hällde 400 ml kokande vatten, infusionsblandning i 2 timmar, efter filtrering ta 2 tsk. 4 gånger om dagen.
 • "Balsam av passion": tinktur Aralia, ginseng, Rosenrot extrakt, sibirisk ginseng i lika mängder, antogs med 35 droppar 3-4 gånger;
 • förbättringen av erektion kommer att uppstå om varje dag att äta biprodukter - propolis, honung (2-3 skedar är nog).

Fysisk aktivitet och en hälsosam livsstil

Om detta inte är möjligt bör du köpa speciell utrustning för prostata massage. Massagerare kan användas utan att det påverkar arbetsmiljön.

Kärnan i fysiska övningar för att förbättra erektionen är återställande av blodcirkulationen, eliminering av blodstagnation.

 1. Knäböj. Startpositionen - benen på axelns bredd, fötterna är parallella med varandra. Under lårövningen ska tibia bilda en vinkel på 90 °. Händerna sträcker sig framåt och musklerna i skinkorna så mycket som möjligt. Utför initialt 10-15 gånger, sedan varje vecka öka antalet sit-ups med 10.
 2. Igång. Utför träningen bör inte riva strumporna av golvet. Tack vare rörelserna på benen ligger huvudbetoningen på höfterna, bäckens muskler.
 3. Lyftar bäckenet. Startpositionen ligger. Benen är böjda vid knäna, fötterna på golvet. Lyft upp bäckenet, sänk det till sitt ursprungliga läge samtidigt som musklerna i skinkorna maximeras. Utför 5 minuter.
 4. Startpositionen står. Stänk anus muskler i 5-7 sekunder, slappna av. Utför 2-3 minuter. Övning kan göras när du sitter.

En hälsosam livsstil spelar en mycket viktig roll, inte bara för kroppens allmänna tillstånd utan även för erektion.

En man bör ta en kontrastdusch varje dag, särskilt före samlag. Alternativ av kallt, varmt vatten påverkar inte bara nervcellerna, spänner dem, men återställer även blodcirkulationen. Även efter en hård dags arbete är kontrastduschar i kombination med örtdekokningar utmärkta metoder för att förbättra styrkan, vilket ger kroppens styrka och energi.

Läkare rekommenderar inte bara regelbunden prostata massage, utan också massera foten. Sådana metoder, som utförs parallellt, förbättrar alla organens funktion, inklusive det genitourära systemet, återställer blodcirkulationen och förbättrar därigenom erektionen.

För fotmassage kan du använda en speciell matta med spikar. En man kommer att märka förbättring efter 3-4 dagar efter proceduren.

Det hjälper till att återställa manlig libidohärdning. Börja med enkel torkning med varmt vatten, gradvis sänka temperaturen. På sommaren, speciellt om det finns en pool, måste du simma två gånger om dagen. Simning, tack vare muskelspänning, återställer blodcirkulationen väl, förhindrar stillastående fenomen i prostata.

Det rekommenderas att ta ett bad med en mamma. Denna åtgärd anses vara en av de mest effektiva för behandling av flera sjukdomar och för normalisering av erektion. Varje dag i 80 l av ett badrum är det nödvändigt att tillsätta 15-20 g mamma, att vara i det 30-40 minuter.

Förresten - förfäderna använde blekmedel, verbena juice för normalisering av erektion. Tinkturer av dessa örter torkade de i kroppen, tog bad med tillsats av växtbaserade dekoktioner. Kvinnor i gamla tider krossade elecampan, rökelse. Placera blandningen i en liten påse och lägg ut mellan vikta sängkläder, vilket var mättat med en spännande lust att lyssna.

Alla ovanstående metoder är effektiva för att förbättra styrkan, erektionen. Men innan du ansöker någon av dem behöver du ett samråd med en specialist. Mycket ofta talar sådana symptom om prostata sjukdomar: prostatit, adenom. Dessa patologier ska inte behandlas med folkrecept, men med läkemedel som föreskrivs av en läkare.