Huvud
Förebyggande

Alla sätt att förbättra erektion hemma

Efter 40 år har många män problem med styrka. Omedelbart finns det ett akut behov av att hitta ett effektivt verktyg, hur man förbättrar erektilfunktionen hemma och ger ökad sexuell aktivitet. Eliminering av problemet och förstärkning av prostatakörteln är en viktig uppgift, en erfaren läkare hjälper till att lösa det. Det första steget är att hitta orsaken till patologin, och fortsätt sedan för att eliminera den.

Vad är erektil funktion

Snabbt samlag är en alarmerande klocka för en man som med ålder ofta och mer ofta påminner om sig själv. Erektilfunktion är förmågan att förlänga sexuell kontakt. Om du har problem är det viktigt för en man att snarast samråda med en läkare och inte engagera sig i självmedicinering hemma. Det är möjligt att återställa sexuell aktivitet, men det krävs att du ändrar näringen, tar mediciner och vitaminer, utför enkla övningar och prostata massage.

Orsaker till erektil dysfunktion

Ofta förekommer den patologiska processen av åldersrelaterade förändringar i den manliga kroppen, vilket kan orsaka prostata svaghet, inflammation och snabb utlösning. Returnera den manliga kraften kan vara konservativ och alternativa metoder. Men i modern medicin finns det andra orsaker till minskningen av erektilfunktionen, bland annat som doktorerna utpekade:

 • närvaro av dåliga vanor, alkoholberoende
 • stillasittande livsstil;
 • ett av stadierna av fetma
 • kroniska prostata sjukdomar;
 • felaktiga måltider i hemmet;
 • psykologisk faktor;
 • arteriell hypertoni;
 • sociala och miljömässiga faktorer.

Hur man ökar erektilfunktionen

För att produktivt förbättra och öka erektilfunktionen hos män i hemmet måste du radikalt ompröva det vanliga sättet att leva, göra vissa anpassningar till det. Till exempel, helt och hållet överge de katastrofala vanorna, gå till fots i friluftsmassan för att få otillräcklig tillförsel av syre i kroppen. Det är obligatoriskt att återvända till dagliga menyn vitaminer, för att stärka immuniteten med naturliga metoder. Att välja ett sätt att öka styrkan i hemmet är viktigt att inte glömma hemträning, vars syfte är att stärka den försvagade körteln.

Övningar för uppbyggnad

Med försvagning av genitourinary sfären bör du inte förtvivla, du borde genast kontakta en urolog. Att höja den manliga sexuella aktiviteten är speciellt rekommenderat träningskomplex, vilket kan realiseras hemma. Enkla övningar för erektil funktion kan förbättra och stärka prostatafunktionerna, förlänga varaktigheten av samlag. Alltså:

 1. Från en stående position med rak rygg gör ett högt steg så att knäet befinner sig i bukens nivå. Att dö i denna position i några sekunder, ändra sedan benet och upprepa rörelsen.
 2. Från den bakre positionen på baksidan är det nödvändigt att regelbundet utföra bäckenliftar, förutsatt att benen böjs vid knäna och armarna sträcker sig längs kroppen. Återhämtning är långsam men mycket produktiv.
 3. Välj låg ytarea (t ex tröskelvärdet), halv-steg är anordnat till tårna förblev stationär, och varvid hälen hissen rytmiskt upp och ner, som simulerar rörelse.
 4. Med sådana brott är det nödvändigt att träna bäckenorganen, förbättra blodcirkulationen och för att detta ska ta ställning, som om mannen sitter på en stol. Räta ryggen, luta huvudet framåt och frys i denna position i några sekunder.
 5. Deep squats med viktning - en annan metod för att undvika impotens, samtidigt som den fysiska belastningen gradvis ökar är bara välkommen. Svaga muskler spända, ökar uthålligheten i hela kroppen.

Förberedelser för erektil funktion

En önskan att bota prostata och återställa erektilfunktionen är inte tillräckligt, dessutom behövs officiell medicin. En kvinna förstår fortfarande inte ett sådant problem, men för en man är hon särskilt angelägen. Bland inte tröstande förutsägelser - impotens. Om du vill veta hur man kan öka styrkan av män i naturliga sätt, berättar smala specialister, han ordinerar läkemedel av olika farmakologiska grupper, vilket ger ökad styrka. Förberedelser för att förbättra erektilfunktionen hos män är tillgängliga i form av salvor och geler, tabletter och andra föreningar.

Erection Pills

I det här fallet handlar det inte så mycket om afrodisiakum, som om läkemedel för systemisk behandling av inflammerad prostata. Ta dem vid de första tecknen på sjukdomen, men glöm inte att ytlig självmedicinering bara kan förvärra den kliniska bilden. Så nedan är de effektiva tabletterna för erektilfunktion som är relevanta när det försvårar prostata körningens arbete för att förbättra kvaliteten på samlaget:

Cream för att stärka erektilfunktionen

Stimulering av sexuell aktivitet i hemmet ges till män genom regelbunden användning av speciell grädde för extern användning, där testosteron ingår. Innan du bestämmer själva hur man skall höja erektil funktion hos män hemma, innan man köper sådana stimulantia som krävs för att helt eliminera risken för biverkningar, medicinska kontraindikationer. Här är utmärkta krämer för att förbättra erektionen, för att förbättra kvaliteten på intimitet:

 • Maksoderm;
 • Himcolin;
 • Persiska Shah;
 • Heparinsalva;
 • Eromaks;
 • Nitromaz.

Hur man stärker erektilfunktionen hos folkmedicinska lösningar

Du kan öka styrkan och folkmedicinen, till exempel speciella kompositioner av örter. Sådan alternativ behandling har testats i ett decennium, hjälper till att fullständigt bli av med det globala problemet, hur man förbättrar erektilfunktionen hemma. Huvudsyftet med mottagningen - hemma för att öka testosteronhalten i blodet hos män, för att öka systemiskt blodflöde. Här är effektiva folkmekanismer för erektion, för att förbättra sexuell aktivitet:

 1. Frön av nässla eller lök skall hällas med en del vegetabilisk olja och sedan tillsätt oljekompositionen i maten.
 2. Om du lägger kanel och ingefära till te, kan svaret på frågan om hur man ökar erektionen betraktas som löst. Det är möjligt att förbättra inte bara kvaliteten på samlag, utan också styrkan av immunitet.
 3. Anslut i en behållare 2 msk. l. honung, 1 msk. l. aloe juice och 3 msk. l. rött vin, blanda, häll kompositionen i en glasflaska, lagra i kylskåpet. Drick 2 matskedar. l. innan du äter.
 4. Kombinera buljongen från roden av aira med honung och kanel, sval, insistera och påfrestning. Ta efter att ha ätit 100 ml åt gången för att förbättra och förlänga ejakulationsprocessen hemma.
 5. Förbättra individuell funktion av erektil funktionen hjälper enskilda kryddor som stimulerar blodcirkulationen i bäckenorganen.

Video: hur man förbättrar erektion

Informationen som presenteras i denna artikel är endast avsett för informationsändamål. Materialet i artikeln kräver inte självständig behandling. Endast en kvalificerad läkare kan diagnostisera och ge råd om behandling baserat på individuella patienters individuella egenskaper.

Hur förbättrar en man en erektion?

Representanter för det starkare könet är alltid angelägna om frågor som rör erektion, eftersom förmågan att genomföra ett normalt samlag, identifieras de ofta med begreppen sin egen användbarhet och framgång. Att minska erektilfunktionen orsakar ångest hos män. Mot bakgrund av försvagningen av kraften, deras självkänsla faller utvecklas depressionen, relationerna med makan och omgivande människor försämras.

Processen för uppförande av ett starkare sex

Erection - en komplex mekanism, beroende på den normala funktionen hos många system i den manliga kroppen. Sexuell upphetsning bildas hos en person i hjärnan, då impulser sjunker ner i ryggraden och når genitalorganet. I cellerna i den manliga penisen börjar kväveoxid att bli intensivt producerad, på grund av vilken kärlen expanderar, blodet flyter till penis och en erektion uppträder. Manlig medlem ökar i storlek, hårdnar och blir redo att begå ett fullständigt samlag.

När en man har en svag erektion, är hans penis fylld med blod dåligt och på grund av detta blir det inte elastiskt nog för att komma in i kvinnlig vagina. Det händer att det sexuella orgelet limmar redan i copulationsprocessen och på grund av detta blir mannen som tar handlingen till slutet problematisk. En svag erektion kan förekomma vid för tidig eller okontrollerad utlösning. Med manlig erektil dysfunktion, lider båda parter, eftersom könskvaliteten vid en sådan tid förvärras, och intim intimitet upphör att ge nöje till både mannen och kvinnan. Ofta problem med styrka är orsaken till förlöjlighet hos den mer rättvisa kön, varför män har ett mindervärdskomplex.

Påverkan av stressiga situationer och näring på styrkan


Det är omöjligt att förbättra erektionen utan att bestämma orsaken till dess försvagning. Om en man är ung och frisk, men ofta känns nervösa spänningar, då en kränkning av erektil funktion i det, troligtvis på grund av oroligheterna. Sexuella förmågor hos det starkare könet beror till stor del på nervsystemet. När det är obalans i det, visas det omedelbart på styrkan. Hur kan jag förbättra kvaliteten på en erektion i detta fall? En person bör försöka undvika stress och känslomässig nöd. Om spännande situationer uppstår på arbetsplatsen bör starkare könet tänka på att ändra sin karriär till en mer lugn.

Dåliga relationer mellan makar kan också påverka männs sexuella makt. Den enda vägen ut i denna situation kommer att vara åtgärder som syftar till att förena och förbättra relationerna med andra halvåret. För att lättare klara av stressiga situationer måste män sova och vila helt. Hjälp att stödja nervsystemet sedativa, som säljs i apotek, och rådgivande psykiatriker och psykologer.

Sexuell svaghet hos en man kan bero på en obalanserad kost. Mat, riksmakad med fetter och kemiska tillsatser, tråkig sexuell upphetsning och bidrar till ackumulering av extra pounds. För att förbättra erektionen behöver en person ändra sina gastronomiska vanor. Att avvisa från skadliga för styrmedel och inklusive i din kostmat, vilket bidrar till förbättringen av erektilfunktionen, kan du förbättra kvaliteten på ditt intima liv avsevärt. Bland de produkter från vilka män som vill njuta av fullvärdigt kön, bör överges, är:

 • alla stekt mat;
 • rökt produkter;
 • crisps, crunches;
 • halvfabrikat;
 • drycker med syntetiska tillsatser.

I stället måste personer som upplever erektionsproblem uppmärksamma afrodisiakala produkter som stimulerar sexuell lust. Sådana produkter innefattar:

 • skaldjur (särskilt ostron);
 • oljig fisk (tonfisk, lax, öring, lax, makrill);
 • svagt kött
 • gräddfil (2-3 matskedar per dag kommer att räcka);
 • ägg;
 • frukt (bananer, körsbär, granatäpple, fikon, datum);
 • lök och vitlök i små mängder (en skarp lukt från munnen kan förtäckas om du tuggar efter att ha använt mintbladen eller persilja);
 • Nötter (endast saltade);
 • honung;
 • skarpa kryddor (särskilt chili);
 • Kaffe (högst 2 koppar per dag);
 • rött vin (en del före ett romantiskt datum kommer att räcka, med missbruk kommer att få motsatt effekt).

En hälsosam livsstil är grunden för en normal erektion

Erection kan uthärda på grund av bristande rörlighet. När en man tillbringar större delen av dagen i sittande läge (på jobbet, framför TV: n, vid bilens hjul), är blodflödet till sin penis försenat och detta negativt avspeglas i erektionens kvalitet och varaktighet.
Hur förbättrar blodflödet till könsorganen? Hjälp klasser om simulatorer, simning, dans, morgonövningar, springa, spela fotboll, cykla, gå. Varje man kan välja den typ av fysisk aktivitet som bäst passar hans temperament. När sportbelastningar är mycket viktiga för att observera en rimlig åtgärd, annars kommer engagemang att leda till fysisk trötthet och för att ytterligare minska kraften. Regelbunden motoraktivitet ska vara en mans styrka. Det kommer att förhindra stagnation av blod i könsorganen hos män och bidra till förbättring av erektion.

Drinkers inte vill lära sig att den frekventa användningen av alkohol hämmar erektil funktion förstör nervändar i könsorganen. Små doser alkohol spänner effekten på en man, låter honom slappna av och befria. Men om du tar alkoholhaltiga drycker ofta och i stora mängder, då sexuell lust hos människor börjar avklinga, och hans maskulina styrka kommer att försvagas. De enda starka drycker som förbättrar erektionen är kvalitet rött vin och mörkt öl en naturlig, vidtas innan intimitet i minimala doser. De orsakar blodflöde till penis och ökar sexuell lust. Men om paret planerar att föreställa ett barn, används sedan som ett sätt att öka den sexuella makt män alkohol är inte nödvändigt.

Enkla effektiva sätt att förbättra erektilfunktionen

Moderna män är för upptagna för att få tillräckligt med sömn. De sitter ofta på jobbet tills sent på kvällen och betalar för det genom att minska styrkan. För att upprätthålla en normal erektion behöver en person sova ca 8 timmar om dagen. Om erektilfunktionen störs, bör sömnens varaktighet ökas till 10 timmar. En full vila främjar utvecklingen av testosteron, utan vilken det reproduktiva systemets fulla aktivitet är omöjligt.

Regelbundna erektioner är nödvändiga för normal erektion. Oftast är överträdelser i den intima sfären oroliga för män som av vissa skäl tvingas avstå från sexuell intimitet under lång tid.

Det bästa sättet att stimulera erektion är morgonkön, när den manliga kroppen har den högsta nivån av hormonet testosteron och penis är i ett upphetsat tillstånd.

För att förbättra erektionen, oavsett vilka faktorer som orsakade dess försvagning, är en kontrastdusch användbar. Alternativ dousing med varmt och kallt vatten bidrar till tillförsel av blod till penis, stärker nervsystemet, har en positiv effekt på hela kroppen. Vid problem med styrka rekommenderas en kontrastdusch omedelbart före intimitet. Detta enkla vattenförfarande ger kraftfullt stöd till människors hälsa.

Alla vet att på mänskliga fötter finns det biologiskt aktiva punkter som är ansvariga för hela organismens normala funktion. Det räcker att göra en ljus massage av hela ytan av fötterna före kön för att stimulera de punkter som är ansvariga för manlig styrka. Massage med framgång kommer att ersätta gå barfota hemma, på gården, längs stranden. Du kan också köpa speciella massage tofflor och ha dem i stället för vanliga inomhusskor.

Sedan antiken har medicinska örter använts för att återställa erektion. Positivt påverka den manliga sexuella funktionen av växtbaserade infusioner, beredda från nässlor, hästkastanj, dill, lökfrön, ginseng, timjan. Drick för att öka styrkan på avkroppar av medicinska örter till en man kan, men att använda för att eliminera problemet med läkemedel utan en doktors utnämning är strängt förbjuden.

Om en person har vidtagit alla åtgärder och förbättringen av erektion inte har kommit, måste han avlägsna skam och besöka en läkare. En kvalificerad specialist hjälper en representant för det starkare könet att bli av med sexuell dysfunktion och börjar återigen njuta av intimiteten.

del henne med vänner och de kommer säkert att dela med dig något intressant och användbart! Det är väldigt enkelt och snabbt, enkelt tryck knappen för den tjänst som du använder oftast:

Hur man förbättrar stigaren

Folkmedel, produkter, beredningar

Normal sexuell aktivitet för varje man är den viktigaste indikatorn för hälsa. Därför, när det av någon anledning är problem med sexuell funktion, påverkar detta inte bara sexuell hälsa, men också allvarligt traumatiserar mannen psykologiskt. I denna situation är det viktigt att ta reda på orsaken och lära sig att förbättra erektion, om möjligt utan att tillgripa kemiska droger.

Nu finns det många sätt som hjälper män att övervinna problem med erektion och leda en hälsosam hälsosam livsstil utan sexuella problem.

Vad påverkar erektionen?

En erektion är ett tillstånd av penis, dess härdning, vilket tillåter en man att ha samlag. Huvudrollen i kontroll och reglering av erektion spelas av hjärnan, som "kontrollerar" erektionen och tar emot en signal från den sexuella stimulansen. Och ju starkare effekten av stimulansen är, desto större signaler hjärnan ger för att öka erektionen hos en man.

Frekventa problem hos män (instabil eller svag erektion, för snabb utlösning) kan uppstå av olika skäl.

Därför, när det finns sexuella problem, bör det första steget alltid vara avslag på män från alla dåliga vanor, aktiv sport.

Män vanligtvis tvekar att kontakta läkare för att ta reda på hur man löser problem med erektion, och därför letar du efter information på nätverket eller använder Viagra. vilket bara hjälper ett tag.

Sjukdomar som påverkar mänens erektioner:

 • sjukdomar i det genitourära systemet (akut och kronisk prostatit, cystit, prostata adenom, uretrit);
 • sjukdomar i nervsystemet (neuros, stress, depressiva tillstånd, apati, BC-dystoni, multipel skleros, senil demens etc.);
 • testikulär sjukdom;
 • kardiovaskulära sjukdomar (ischemisk sjukdom, hypertoni, arteriell hypertoni, stroke och hypertensiv kris, hjärtinfarkt, kärlskleroskleros, etc.);
 • endokrina sjukdomar (lågt testosteron, fetma, manlig klimakteriet, diabetes, anorexi);
 • psykologiska orsaker (syndrom av förväntningar om misslyckande i sex, misstankar, problem med psyken);
 • långvarig fysisk aktivitet och utmattning
 • kirurgiska ingrepp eller skador
 • en livsstil i samband med stillasittande arbete och brist på rörlighet;
 • rökning och alkohol- och drogmissbruk;
 • skadliga faktorer: strålning och elektromagnetisk strålning;
 • missbruk av feta livsmedel, felaktig näring, kolsyrade drycker och öl, snabbmat och godis
 • venerala sjukdomar och infektioner;
 • infektioner i barndomen;
 • äldre ålder (försämring av erektion sker från och med 45 och upp till 80 år).

Viktigt! En av de vanligaste orsakerna till problem med erektion och manlig kraft är den vanliga bristen på sömn och brist på tid för kroppen att återhämta sig från fysisk och emotionell stress.

Folk recept för förbättring av erektion

Det finns många recept av traditionell medicin som gör att du kan uppnå en förbättrad erektion hemma genom att använda växtbaserade infusioner och blandningar.

Här är några av dem:

Från roten av ginseng

Till 100 gram rot, tillsätt 0,5 liter kokande vatten, insistera 3 dagar i värmen, koka sedan över låg värme i 4 timmar. Efter kylning, tillsätt 2 tsk. kanel och 50 g honung, rör om. Du måste använda 100 g 2 gånger om dagen - och en bra stigare finns.
Tinktur av timjan: hugga gräset och 10 g häll kokande vatten, insistera på 30 minuter. och spänning, drick 0,5 msk. 2 r. per dag.

Infusion av nässla

50 g färska örter av nässla, häll 1 st. kokande vatten, insistera, spänning, sätt 1 tsk. honung. Ett sådant folkmedel för stigaren bör tas direkt i 30 minuter. före samlag.

Nötter av valnötter (200 g) med honung

rör (honung bör täcka blandningen), håll i ett vattenbad i 2-3 minuter. och häll i en glasbehållare, fyll i 3 veckor. Ta 2 matskedar. varje dag, bättre med te.

Tips för att stärka erektionerna

  • går ofta barfota, stimulerar aktiva punkter på foten, svarar på manliga förmågor;
  • använd ett bad med en kontrastdusch, du kan två gånger om dagen;
  • sätt på fötterna senast i 1 timme med varma strumpor, skölj sedan dina fötter med kallt vatten och torka väl - har en effekt på att stärka erektionen.
  • övning, vilket förbättrar blodcirkulationen i det lilla bäckenet och i genitourinary systemet; en av de kända systemen är speciella Kegel övningar: deras väsen är i utbildningen av bäckenbottenmuskulaturen att stärka dem (detta är de muskler som män använder för att stoppa urinering) - 18 sammandragningar dagligen i liggande eller sittande och kraftfulla erektioner uppnådda;
  • Det finns också några övningar som gör det möjligt att förlänga stigaren så länge som möjligt och lära sig hur man kontrollerar utlösningsprocessen, till exempel tekniken för "stop art" eller "squeezing" -tekniken etc.

Lista över produkter - naturliga afrodisiakum för män

En hälsosam och balanserad kost har ett stort inflytande inte bara på att förbättra figuren och normalisera en mans vikt, men också på hans fysiska och sexuella förmågor. Det finns några produkter som förbättrar erektion, som anses vara naturliga afrodisiakum:

 • de mest populära: kaffe och vin (i små mängder), bitter choklad, ostron och kryddig paprikor;
 • mejeriprodukter;
 • vitlök och varianter av lök - har en renande effekt på blodkärlen och ökar blodflödet;
 • ägg i rå eller kokt med tillsats av lök (omelett);
 • sötsaker som påverkar spänning: honung, hasselnötter och andra typer av nötter, solrosfrön, sesam, etc.;
 • kött, fisk (särskilt havsfisk och skaldjur) rätter (men mager och inte stekt!);
 • grönsaker: morötter, salladsblad, persilja, peppar och dill.

Regelbunden konsumtion av sådana produkter kommer att hjälpa mannen att lösa problem med erektion med tiden.

Läkemedel - effektivt och mycket effektivt

Medicinska preparat som förbättrar erektionen är uppdelade enligt ämnets innehåll:

 • medel med vardenofil. syntetisk substans för behandling av impotens - har bra effekt, den enda biverkan: liten smärta i ländryggen och med överdos kan huvudvärk och yrsel vara möjligt;
 • medel med yohimbine (Alkaloid finns i barken på ett afrikanskt träd med samma namn) - stimulerar nervsystemet, stimulera nedbrytningen av fett i den manliga kroppen, sexuell funktion och gör att du kan förlänga en erektion; biverkningar är minimala (yrsel, ökat tryck);
 • innebär innehållande cantharidin (Syntetisk analog av substans, som framställs från ett blister flugor), - ett starkt gift som knappast används inom medicinen, men i minimala doser som finns i beredningar som förbättrar erektion; Överdosering är farlig för hälsan (allvarlig förgiftning).

För att snabbt bli av med erektionsproblem rekommenderar läkare också att ta droger för manlig styrka: Viagra, Cialis. Levitra och andra (här är en utmärkt artikel, i det jämförde vi alla de mest populära drogerna för styrka och gjorde ett betyg) De tillåter dig att snabbt stärka erektionen och öka styrkan på en svår tid för män.

Ett av de problem som uppstår vid erektil dysfunktion är snabb utlösning, vilket kraftigt minskar möjligheten och kvaliteten på samlag.

Hur ökar tiden för erektion? Med syfte att förlänga varaktigheten av sexuell kontakt har moderna farmakologer utvecklat läkemedel som hämmar för snabb utlösning - förlängare.

De mest effektiva förlängarna, som möjliggör en ökning av varaktigheten av erektion:

 • dapoxetin - påverkar aktiviteten hos den del av hjärnan som stimulerar utlösningen. I närvaro av ett dubbelproblem: dålig styrka och snabb utlösning tas dapoxetin med Viagra - det här kommer att göra en stenstiger.
 • kön - en örtberedning som inte har negativa biverkningar, vilket förlänger tiden för sexuell kontakt genom att avlägsna ångestillståndet på grund av misslyckat samlag.

Viktigt! Med de medel som förlängs måste du ta hänsyn till närvaron i deras sammansättning av lidokain. Sådana droger ger omedelbar effekt, men ger inte långsiktiga terapeutiska effekter.

Det mest effektiva moderna sättet att få en stark erektion medlem genom injektion (shot) in i penis medicinering (vanligen Papaverina), som vidgar blodkärlen, vilket ökar blodflödet och gör erektion "på beställning." Detta kommer att göra det möjligt för en man att få full uppställning, och oavsett sexuell lust.

Injektionerna rekommenderas av läkare för att de patienter som inte hjälpa tabletter och andra sätt att förbättra erektil funktion, oftast på grund av sjukdomar (diabetes, hjärnskada och andra.).

Sådana injektioner kan göras regelbundet även under lång tid utan några hälsopåverkan. Det enda problemet (enligt patienterna) är en liten smärta på injektionsplatsen.

Konstantitet är nyckeln till framgång

Kvalitet själv erektil funktion beror på hormonella nivåer i kroppen av människan, hans psyko emotionella välbefinnande och hälsa status för alla organ som deltar i erektion processen: blodkärl, prostata, testiklar.

De vanligaste orsakerna till dålig erektion är psykologiska, vilket kan vara förenat med oregelbundet sexliv, överexcitation eller brist på spänning, rädsla etc.

Därför är regelbundet sexliv med samma partner ett bra stimulans för att öka styrkan och bidra till att stärka erektion av en man.

Intressant! Enligt forskare av forskare minskar risken för prostatacancer med 22 procent den månatliga normen för antalet orgasmer, som motsvarar 21.

Stoic eller instabil

Efter att ha undersökt alla orsaker och problem med erektion hos män kan göra det viktigaste slutsatsen: att lösa "riser" problem måste framför allt för att leva ett normalt friskt liv, att ha sex regelbundet och mindre nervös - och när Iron riser tillhandahålls!

1 Kommentera Alla sätt att förbättra erektion hemma

Näring och motion i mitt försummade fall hjälper inte riktigt, jag måste dricka piller (Sildenafil-SZ), bara i det här fallet kan jag.

Hur man lyfter en erektion före kön hemma?

Om det i det mest känsliga ögonblicket blir erektionen svagt, inte hanterbart blir det ett allvarligt slag mot någon av männen. Faktum är att det inte är lätt att hantera en intim kropp. En erektion är inte bara en mans önskan att ha sex, men också en indikator på den psykologiska, emotionella och fysiologiska staten.

Kvaliteten på det intima livet påverkar i alla fall relationer, liksom på andra områden av det starkaste köns personliga livet. När en man känns som en skicklig älskare påverkar det alltid hans förhållande med andra, på den professionella sfären, hans allmänna uppfattning om sig själv.

Om man tittar på det på ett annat sätt, de potensproblem, försämring av erektion och andra negativa aspekter provocera ångest massa, styrka män att tvivla deras användbarhet inte bara i intima termer, men också i livet.

Du måste överväga hur man höjer en erektion, och vilka sätt på detta kommer att hjälpa till? För att göra detta i detalj för att ta reda på vad motion bidrar till kvaliteten på erektion, kan du ta medicin, och vilken behandling folk rättsmedel kommer att hjälpa till att återställa manliga potential i sängen?

Fysisk aktivitet är pantsättningen av manliga krafter

Penisens vävnader har vissa funktionella egenskaper. Först kan de snabbt fylla med arteriellt blod, så att det reproduktiva organet omvandlas från elastiskt till fast. För det andra, möjligheten att reglera blodtrycket.

Hela processen sker med deltagande av ryggmärgen, som är en sorts sändare, den sänder impulsen för spänning. Impulsen provar i sin tur reaktionen av musklerna som omger artärerna. De expanderar, blodflödet ökar, vilket leder till arbetet och små kärl.

Följaktligen leder denna kedjan, om alla länkar fungerar fullt, till det förväntade resultatet. Penis ökar i volym på grund av maximal fyllning med blod, blir det fast och elastiskt.

I ett antal situationer orsakar orsaken till att mankroppen försvagas ett brott mot hela blodcirkulationen, vilket resulterar i en mjuk och trög penis. Och, som alla vet, är ett sådant organ av normalt kön inte entydigt. Därför behöver den manliga kroppen hjälp med träning.

Ökning av erektion kan ske genom följande övning:

 • Startpositionen - mannen ligger på ryggen, på en jämn yta. I det här fallet bör knäna böjas, och knäna bör spännas så nära som möjligt till glutealområdet. Händerna knäböjer.
 • Ta det djupaste andetaget, och vid andan med händerna måste du späda knäna med en viss insats.
 • När det bara finns ingenstans att trycka knäna längre, är det nödvändigt att andas in igen, och vid inandningen kommer knäna samman.
 • För träning bör inte vara mindre än 3 tillvägagångssätt.

Det är värt att notera att en sådan övning fungerade, den bör utföras mer än en gång i veckan, och varje dag under en viss tid. Om du inte följer denna rekommendation är ockupationen värdelös, och felet kommer att vara en paus mellan serierna av träningspass.

Öka erektion hemma med hjälp av följande träningspass:

 1. Ligga på en plan yta, på din rygg. Knä böjer sig så att fötterna ligger på golvet.
 2. Händerna ska vara avslappnade.
 3. Det är nödvändigt att räkna "vikten" i riktningen "upp", men på "två" -kontot, för att sänka det.
 4. Upprepa minst 20 gånger.

Erection enhancement är inte bara några övningar som hjälper till att undvika stillastående fenomen i bäckenområdet, men också en aktiv hälsosam livsstil.

Därför bör man inte försumma gå, springa, simma och andra aktiva sysslor.

Läkemedel för män

Läkemedelsindustrin producerar en stor mängd medel som syftar till att öka sexuella möjligheter för män. Tyvärr, trots effektiviteten av droger, har nästan alla en imponerande lista över biverkningar och kontraindikationer.

Viagra är ett läkemedel som kan provocera en stark erektion. Detta läkemedel rekommenderas inte bara för penis hälsa, men också för impotens, tidig utlösning, kronisk form av prostatit.

Men som en "engångsåtgärd" kan man ta det, det klarar sig verkligen effektivt, förutsatt att det finns sexuell upphetsning. Men det påverkar inte orsakerna till tillståndet på något sätt, så det är möjligt att de alltid kommer att behöva använda en stark penis.

Effektiva läkemedel för att förbättra erektionerna:

 • Cialis ökar diametern hos könsorganens blodkärl. Jämfört med liknande droger har det en längre varaktighet för penis.
 • Levitra (analog Viagra) är ett läkemedel för män, främjar en kvalitativ och bestående erektion. Du kan ta med feta livsmedel och alkoholhaltiga drycker.
 • Zidena är en ny generation läkemedel som måste tas över en tidsperiod för att få önskad effekt.

Trots effektiviteten har drogerna många biverkningar som yrsel, huvudvärk, synförmåga, matsmältningsbesvär och mag-tarmproblem.

Om en man är redo att genomgå en kursbehandling är det bättre att vara uppmärksam på säkra och växtbaserade preparat.

Dessa inkluderar pulver peruansk vallmo - ett komplex av örter som hjälper män inte bara att återställa en stark erektion, men också att tro på deras styrka igen.

Förbättring av erektion med folkmekanismer

Vid behandling av folkmedicin är de ledande positionerna upptagna av medicinska örter. De hjälper till att snabbt återställa mäns funktioner, samtidigt som de är helt säkra för kroppen. Ändå bör man komma ihåg sannolikheten för en allergisk reaktion.

Infusion baserad på timjan bereds enligt följande: Du behöver ett hundra gram strimlad komponent, det hälls 250 ml varmt vatten, insisterar i en sluten behållare tills den är fullständigt kyld. Ta två gånger om dagen efter måltiden för 125 mg.

I något apotek kan du köpa medicinsk tinktur baserad på vitlök. Recensioner av män tyder på dess effektivitet. Ta medicin två gånger om dagen (oavsett matintag), 20 droppar.

Medicinsk medicin är en frälsning för många medlemmar av det starkare könet. Med hjälp av växten förbereds en infusion: 10 gram av växten hälls i 250 ml kokande vätska, det insisteras på exakt en timme, sedan filtreras. Ta 5 ml tre gånger om dagen.

Färskt nät ska återställa manlig styrka och återställa självförtroendet:

 1. Färska blad av nässla (ca 60-70 gram) häll 250 ml kokande vatten i några timmar.
 2. När infusionen är vid rumstemperatur läggs lite honung till den.
 3. Ta några timmar innan kön.

För att stärka erektionen behöver du hagtorns frukter. Ett glas färsk bär hälls med en liter kallt vatten, sedan sätts allt på ett vattenbad. Torka i ca 20-30 minuter, täck sedan med lock så att vätskan absorberas av användbara ämnen.

Ta det tre gånger om dagen, oavsett vad du äter. Dosen är 150 ml åt gången. Kontraindikation är den enskilda intoleransen hos hagtorn bär.

Honung innehåller många komponenter som är avgörande för den fulla funktionen hos den manliga kroppen. Men om du blandar den med en annan produkt som inte är mindre användbar, kan du glömma erektionsproblem för alltid.

Behandling med folkmedicin ger följande recept:

 • Cirka tvåhundra gram av nukleolerna av valnötter lite grind.
 • Lägg några matskedar honung till dem, blanda.
 • Lägg sedan till några matskedar citronsaft till den resulterande blandningen, insistera allt i värmen i 2 timmar.

Ta en matsked två gånger om dagen, på morgonen och på kvällen. Blandningen kan kokas flera gånger och sedan förvaras i kylskåp. Recensioner av män visar att receptet fungerar, men förbättringar sker två veckor senare, inte tidigare.

Direkt före kön, kommer M-16-sprayen att hjälpa till att rätta till situationen. Det är inte bara en naturlig förberedelse, men ett botemedel som garanterar en stark och fjädrande penis, ett långvarigt samlag.

En kommentar Lägg till en kommentar

Lesha den 28.04.2017 kl 13:48

Jag rekommenderar inte Levitra. Kemi är mycket hälsofarligt. Bättre dricka en naturlig produkt av något slag. Jag försökte personligen många, drick inte några kineser. Tja hemhjälp mycket, i dem är koncentrationen av ämnen bra. Om du är intresserad kan du läsa om drogen AK 45, jag hittade inget bättre.

Lämna en kommentar

Hur man förbättrar erektion

Problem med manlig erektion är relevant idag och i åldern 20 år och 50 år. Vissa representanter för den starka hälften av mänskligheten är tillfälliga fenomen, medan de i andra har blivit permanenta. Därför är det värt att lära sig enkla och tillgängliga metoder för att förbättra erektionen. Applicera dem på ett komplicerat sätt, det vill säga att kombinera med varandra, är det möjligt att uppnå en fortsatt förbättring av erektilfunktionen.

övningar

Att utföra dessa övningar hjälper till att förbättra blodtillförseln i bäckenorganen, eliminera stillastående fenomen i denna zon. Detta gäller särskilt för de män som arbetar på huvudet, spenderar nästan hela arbetsdagen på datorn. Så, fortsätt:

 1. Knäböj. Stå upprätt och lägg fötterna på axelns bredd, fötter som är parallella med varandra. Crouch så att höfterna och benen bildar en rätt vinkel. I detta fall sträcker armarna framåt och musklerna i skinkorna sträcker sig starkt mot anusen. Börja med tio sådana squats och öka deras antal dagligen med 6-8.
 2. Löpning utan paus från sockens golv. I denna övning rör bara benen och huvudbetoningen ligger på höfterna och bäckenet.
 3. Höja bäckenet Ligga ner på golvet med ryggen. Benen böjer sig och sitter på golvet. Lyft bäckenet upp till maximalt och sänk det till sin ursprungliga position på golvet. Samtidigt pressa skinkorna så mycket som möjligt.
 4. Spänning-avspänning. Stå rakt, dra maximalt magen, som om att rikta sina muskler mot anusen. Håll i denna position i 8-10 sekunder. Koppla av dina muskler.
 5. En liknande övning sitter på kanten av en stol. Men musklerna i skinkorna fungerar mer.

Gör inte omedelbart ett stort antal repeteringar av dessa övningar. Det viktigaste är det gradvisa och systematiska genomförandet.

Lista över populära tabletter för att förbättra erektionen

Alla droger som förbättrar manlig styrka är bara för de situationerna när det finns uppenbara problem med det. Du kan inte missbruka sådana tabletter! Och om du har en långvarig sjukdom, det är kronisk, behöver du bara använda sådana piller med tillstånd av en läkare. Speciellt när det gäller sjukdomar i hjärt-kärlsjukdom.

Så, vilken typ av tabletter kan användas för att förbättra erektionen? Här är några av deras typer:

 1. Viagra. Essensen av läkemedlet är att expandera artären i den urogenitala zonen, vilket ökar blodflödet till vävnader och följaktligen erektion. Detta händer bara med sexuell upphetsning. I själva verket stimulerar excitation inte Viagra, så läkemedlet används bara för att öka erektilfunktionen. Studier av detta läkemedel har bekräftat att det inte har någon effekt på mänens reproduktiva funktion. Tillsammans med detta bör du veta att läkemedlet är mycket farligt för kärnorna. Försiktig med användningen måste du vara de män som har njure och magsår, angina och arytmi. Det är förbjudet att använda Viagra tillsammans med andra tabletter för att öka erektilfunktionen.
 2. Cialis. Detta läkemedel är dyrare än Viagra, men det är mer modernt. Dess varaktighet är ca 36 timmar. Effekterna av det på ökad potens är nästan samma som Viagra. Cialis ökar blodflödet till penis. Men detta läkemedel har också biverkningar. Dessa är huvudvärk och nässäppa, dyspepsi. Läkemedlet kan inte tillämpas på hypertensive patienter och män med hjärtsjukdomar.
 3. Levitra. Läkemedlet fungerar 24 timmar, det är inte billigt, eftersom det har ett minimum av biverkningar.
 4. Yohimbe. Detta är en örtberedning. Den är gjord på basis av ett utdrag av det afrikanska yohimbe-trädet. Detta innebär fullt ökar både erektilfunktionen hos mannen och hans styrka. Drogen verkar som en ökning av kroppen av testosteronnivåerna hos män. Det finns ett antal olika droger baserat på yohimbe. Detta är yohimbine och super yohimbe plus. Den senare är också mättad med bioaktiva ämnen, bland vilka är rosen till lakrits och eleutherococcus, damiana löv. Biverkningar från droger baserade på barken på det afrikanska trädet - ökat blodtryck och aggressivitet.
 5. Tribulus. Detta är en fytopreparation för att öka sexuell lust och erektion. Det har ett minimum av biverkningar.

mat

Lång sedan har folk visat vilka produkter som har en positiv effekt på erektion. I Amerika var sådana egenskaper tillskrivna rå kycklingägg och nötter. Men de östra männen fick blod av ormar och matade testiklar av djur.

Idag bygger ökningen av erektion på sunda vetenskapliga bevis och forskning. I synnerhet talar vi om vikten av vitaminerna B, A och E för normal erektion. Produktens inflytande på sexuell aktivitet hos män har också studerats. Och i kategorin produkter som bidrar till erektion var:

 1. Malmfrukt. Det här är jordnötter, hasselnötter, pistaschmandlar och valnötter.
 2. frukt i form av citrusfrukter, fikon och granatäpple.
 3. Grönsaker. Dessa är alla typer av lök, gröna, rovor.
 4. kött i form av spel.
 5. Mejeriprodukter. Kefir och ost tillhör dem.
 6. skaldjur i form av räkor och musslor, mjölk och kräftdjur. Stärka den sexuella förmågan hos makrill och honung.

Användningen av biprodukter är en kraftfull stimulans för immunitet. Därför är det användbart för män att använda daglig honung i färsk form, till exempel i ett mellanmål med te. Och för att stärka honungseffekten på styrkan rekommenderas det som en efterrätt att använda den, blandad i samma proportioner som valnötter. Om en sådan efterrätt äts minst två gånger om dagen efter huvudmåltiden, kan du på en månad märka en signifikant ökning av erektilfunktionen.

Och viktigast av allt. Om du berikar din kost med nödvändiga och användbara produkter för erektion, men inte dela med vanan att dricka öl varje dag eller fortsätt att röka ett cigarettpaket om dagen, så kan det inte bli någon ökning av erektion och tal. Korrekt näring hjälper till att lösa problemet endast mot bakgrund av en hälsosam livsstil och ökad fysisk aktivitet.

Förresten, i gamla dagar i Ryssland, för att öka styrkan och erektionen, förberedde de den så kallade manliga soppen. Det var en soppa av ett litet ben, där en morot, en glödlampa, en rumpa kastades. De lade till en massa färskt nässlor där och i slutändan kastade de persilja, dill och släckte elden. Efter en halvtimme av insisterande var disken klar för konsumtion. Han hälldes i en tallrik och flera skedar gräddfil tillsattes.

I de gamla recepten av kärlekdrycker finns det ett annat recept som bidrar till att öka erektionen. För att göra det måste du ta 200 gram fikon, russin, pommes frites och 12 valnötter. Alla komponenter krossas och placeras i en glasbehållare. Varje dag ska denna mat konsumeras i två matskedar: den kan tas som en morgonmåltid, och du kan dela drogen i två måltider och använda den efter en måltid.

Återställande av erektion folk remedies

Utmärkt kvalitet på erektion förbättras av timjan. Det säljs i apotekskedjan, och för att stärka mankraften rekommenderas det att förbereda en infusion på grundval av detta. Ta 100 gram torr timjan och häll två glas kokande vatten. Efter fullständig kylning är produkten uppdelad i två doser och används direkt före måltid.

Livbuljebryggan har länge etablerat sig som ett effektivt verktyg för problem med styrka. Det är inte för ingenting som kallas folkets Viagra. Endast i motsats till det har denna folkmedicin inte några biverkningar. Du behöver 50 gram torrt nässle för att hälla en halv liter kokande vatten och insistera under locket. Efter filtrering används infusionen av nässla hela dagen.

Utmärkt förbättra erektionen av män ginseng, honung och kanel. De måste tas i sådana proportioner: 100 gram ginsengrot, 10 gram kanel och 50 gram honung. Ginseng häll en halv liter kokande vatten över natten, på morgonen planterar de och lägger till andra komponenter. Den färdiga produkten är uppdelad i 2-3 portioner och konsumeras under hela dagen.

Du kan helt enkelt lägga till daglig svart te ingefära eller saffran, kryddnejlika och kanel.

Ett gott folkmedel för att förbättra erektionen är humps te. Det är nödvändigt att ta en matsked av hackade kottar, häll dem med kokande vatten i mängden ett glas, låt det brygga i en halvtimme och drick 1/2 koppar om dagen.

Ökad erektion med hjälp av folkmedicin är en gammal och effektiv metod. Men förvänta dig inte ett snabbt resultat av det. Oregelbunden användning av sådana recept av önskad effekt kommer inte att. Det är nödvändigt att tillämpa folkmedicinska åtgärder åtminstone i en månad, och först då kommer resultatet att bli uppenbart.

För att öka erektionen, justera din kost, flytta mer, äta rätt mat och kombinera dem med ovanstående folkmekanismer.

2017 Copyright - MenPortal.info Mäns hälsa
Kopiera material endast med en länk till resursen.
Alla rättigheter förbehållna.

"Attention! Informationen som publiceras på portalen är endast avsett för information. Var noga med att samråda med en kvalificerad expert för att inte skada din hälsa! "

Du rapporterar ett fel i följande text:

För att slutföra, klicka bara på "Skicka fel". Du kan också lägga till en kommentar.

Hur man upprättar en konstruktion: Enkla sätt hemma

Minskade potens och ytterligare problem med erektion - inte ovanligt för män i olika åldrar. I vissa fall krävs komplex behandling i flera månader, men ibland kan du göra med de metoder som används hemma. De hjälper på kort tid att återställa erektion, förbereda sig för ett romantiskt datum med tjejen, förbättra den övergripande hälsan innan de blir kär. Vidare om hur man höjer en erektion på enkla men mest effektiva sätt.

Snabb återhämtning av styrka: är det möjligt?

Finns det ett datum med en vacker tjej? Är ett intimt förhållande planerat? Men finns det vissa problem med styrka? Hur snabbt kan man få en erektion i det här fallet och är det möjligt alls? För att förbereda sig för ett sådant möte inom några timmar är det nödvändigt att lyssna på yttrandet från specialister som rekommenderar:

 1. Ta en kontrastdusch eller förbereda två behållare, varav en är fylld med varmt vatten och det andra med kallt vatten. Du måste först dyka in i en het, sedan i kallt vatten, varar proceduren inte mer än 25-30 minuter.
 2. Använd naturlig honung med valnötter.
 3. Ha en bra vila innan du träffar en sexpartner. Även en kort vila i 10 minuter kommer att göra bra.
 4. Öka styrkan kan också vara psykologiskt, efter att ha ordnat sin älskade romantiska kväll. Denna situation kommer att bidra till kvalitetsex.

Erection enhancement på många sätt

Hur man lyfter en erektion hemma? Du kan göra detta på olika sätt: det här är specialmat och övningar, andra små triks som kan användas för att lösa problemet.

Kanske bör du börja med övningarna:

 • Sprid dina ben till axelns bredd, lägg händerna på midjan. Nu behöver du rotera bäckenet medurs eller moturs, vilket gör 10-15 rotationer i varje riktning.
 • Liten böjer knäna, spänner på benens och skinkans muskler efter att träningen har gjorts. Upprepa flera gånger.
 • Känd för alla övningar som heter "riding a bike." Det är nödvändigt att rotera fötterna, ligga på golvet, imitera på cykel.
 • Knäböj. Under denna övning bör musklerna i skinkorna vara i ett stressat tillstånd.
 • Övning "Bridge". Mannen ligger på ryggen, knäna är i ett halvt böjt tillstånd, då behöver du lyfta bäckenet något, medan fötterna ska ligga på golvet och händerna ska sträckas utmed kroppen.

Alla dessa övningar kan förbättra den manliga potensen, öka blodflödet till könsorganen. Tack vare dem kan alla möten framgångsrikt genomföras för båda älskarna.

Psykologisk hjälp

Hur man psykologiskt höjer erektionen?

Som det är känt är hjärnan ansvarig för alla organens arbete, de sexuella organen är inget undantag.

Ibland händer det att erektionen är försvagad eller frånvarande helt på grund av några psykiska störningar. Med andra ord finns det inga sjukdomar och fysiologiska hinder för full samlag, men det finns vissa psykiska problem:

 1. Rädsla för att inte göra det igen. Om en man en gång gjorde "missbrott" kan han ha en tanke i hans huvud att en sådan situation nödvändigtvis kommer att hända igen. Du borde kasta ut sådana tankar, slappna av, inte tänka på någonting, utom om din sexpartner.
 2. Det är nödvändigt att närma sig kärlek och göra gott humör. För detta är det värt att släppa alla sorger och bekymmer, endast koncentrera sig på ytterligare relationer med den älskade.
 3. Det rekommenderas att söka hjälp från en professionell psykolog. Detta bör göras om ovanstående metoder inte hjälper till att hantera problemet.

Den psykologiska faktorn är extremt viktig för varje man, för ibland är minskningen i styrkan förenad med den och inte med några fysiologiska störningar.

Folkmetoder

Hur man höjer erektion folk remedies Detta kan göras i början, när det fortfarande finns en chans att förbättra situationen till det bättre. Följande folkmekanismer och metoder hjälper till att återställa en potent potens:

 • Te tillverkad av humle. För att göra detta är det nödvändigt att förbereda strimlad kottar av växten, häll sedan 1 msk. l. hoppa med ett glas kokande vatten. Blötlägg blandningen på låg värme, svalna sedan och drick 2 msk. l. 3 gånger om dagen.
 • Honung och jordnötter i en mängd av 1 till 1. Ta den beredda blandningen av 1 msk. l. 2 gånger om dagen.
 • Tinktur av vitlök. Ungefär 1 kg hackad vitlök sätts i en 3-liters burk, varefter burken fylls med kokande vatten. Läkemedlet är infunderat i 30 dagar, varefter det kan tas för 1 tsk. dagligen.
 • Du kan använda olika produkter för att öka styrkan och öka erektionen. Bland dem är persilja, dill, naturlig honung, vissa typer av fettfattigt kött, mejeriprodukter mycket populära.
 • Växtbaserad behandling. Så här lyfter du erektion med folkblad: du kan förbereda olika buljonger från rötterna av persilja, från torkade rötter av ara, plocka ur mint, nässla och Johannesört, pionrötter, etc.

Det bör förstås att man inte kan involveras i sådan behandling. Om tinkturer, buljonger och alla slags blandningar inte hjälper, bör du omedelbart kontakta en specialist. Dessutom används många folkmetoder utöver de huvudsakliga typerna av behandling, så deras betydelse bör inte överdrivas. Samtidigt är alla dessa metoder ganska effektiva och effektiva, med hjälp kan du återställa din hälsa och det normala intima livet.

Förtvivlan inte, även om alla dessa metoder misslyckades. Orsaken till sjukdomen kan vara en allvarlig överträdelse av könsorganen, i det här fallet kommer det att bli nödvändigt att genomgå en fullständig behandling med hjälp av speciella mediciner. I alla fall finns det alltid en väg ut och erektil dysfunktion kan besegras även hemma.

Lämna en kommentar Avbryt svar

Hem -> Anatomi -> Ökad penis -> Effektiva tips hur man ökar blodflödet till penis hos en man och ökar också penisets erektion och hårdhet

Effektiva tips hur man ökar blodflödet till en mans penis och ökar också penisets erektion och hårdhet

Flickor! Min man har förstorat sin penis och varje natt har vi en semester!

Ett starkt sexliv för en man bestämmer inte bara hälsa utan också moral.

När det inte finns något sexuellt problem, mannen ökat självförtroende. han känner självförtroende.

Men vissa faktorer kan påverka minskad styrka.

Följaktligen kan det finnas problem som en svag erektion, ett kort samlag, en minskning av huvudets känslighet, en plötslig förlust av erektion under koitionen.

Alla dessa ögonblick kan hända av en anledning - frånvaro av normalt blodflöde till penis. Oroa dig inte, för det här problemet kan åtgärdas självständigt och i det mest extrema fallet ta hand om snabba insatser.

Vi har redan behandlat problemet med att minska en persons känslighet i vår senaste artikel. och idag pratar vi om hur man ökar blodflödet till penis.

Orsaker till brist på normalt blodflöde

Problem med blodflödet till penis kan bero på följande orsaker:

 • kardiovaskulära sjukdomar;
 • defekt hos könsorganet i en medfödd natur
 • ansikte av ryggraden eller annan skada.

Var och en av de angivna grundorsakerna, och även inkluderande diabetes mellitus. hämmar det normala blodflödet i penis och fyller därmed inte hela kroppen, vilket leder till brott mot sexuell funktion.

I det här fallet är det nödvändigt att ansöka om detaljerad diagnostisera. som läkaren bestämmer den exakta orsaken brist på normalt blodflöde. När allt kommer omkring kan blodet antingen gå illa in i orgeln eller snabbt dra sig tillbaka.

Det finns flera dysfunktioner på fel cirkulation i penis:

 1. arteriell. Läker snabbt och leder inte till några konsekvenser.
 2. venös. Om behandlingskomplexet inte var ordentligt matchat eller om vården inte levererades i tid, så är en fullständig förlust av potens möjligt.

Bidra till en ökning av erektionspenis och blodflödet kan vara både på sjukhuset och hemma, medan metoderna är mycket effektiva och ger utmärkt resultat för att öka effekten.

Kan du inte dominera för en liten kille? Öka med.

Hur ökar blodflödet till penis?

Det finns flera områden som kan lösa problemet. Så, hur man ökar blodflödet till penis:

Drogbehandling

För att öka blodflödet till penis kan du använda speciella droger för att stärka sexuell kraft. Dessa inkluderar Levitra. Viagra. såväl som Cialis.

Sådana medel är direkt före samlagets början. Effekten varar i genomsnitt fyra timmar, men studier har visat att vissa droger ökar manlig styrka till åtta timmar.

Att köpa sådana droger kommer inte vara svårt, eftersom de är i fri försäljning. Utan att misslyckas, innan du ökar blodflödet till penis med sådana droger bör konsultera en läkare.

Det finns också mindre publicerade medel. men resultatet av dem är inte sämre. I allmänhet har tagandet av denna grupp av läkemedel en tillfällig effekt och svårigheten kan uppstå i det faktum att kroppen börjar vänja sig vid sin handling och effektiviteten är lika med noll.

Den andra typen av läkemedel inkluderar grädde för att öka penis. som kan öka penis och påverka kvinnornas känslor i enlighet därmed. De är lätta att använda och kan användas före samlag, även utan partnerens kunskap.

De agerar helt enkelt.

De aktiva substanserna när de appliceras på penis börjar absorberas omedelbart i epidermis och träder in i blodomloppet.

Således är det en snabb ökning av erektion.

Samtidigt, Fördelarna med att använda Spray för penisförstoring och salvor är att de bidrar till att avsevärt förbättra känslan under samlag, vilket gör orgasmer ljusare inte bara för män utan även för partnern.

Det finns också att penis blir mycket större än storleken på grund av ökat blodflöde. Men tyvärr effekt från ansökan salvor och geler inte länge - fyra till fem timmar

övningar

Som det visade sig är träning en av de mest effektiva metoderna, hur man ökar erektion av penis. För att stärka erektion måste du utföra följande gymnastiska övningar:

 1. Den första åtgärden ger atletisk promenad. En man ska stå upp på morgonen och börja gå, hålla ryggen så rak som möjligt, och hans händer sänks, och behovet av att höja knäna så högt upp att röra magen. Efter tre minuters intensiv träning kan du gå vidare till nästa steg.
 2. En man måste ligga ner på golvet på ryggen i ett läge med böjda knän. Bäckenet stiger så högt som möjligt och stannar kvar i denna position i tio minuter medan resten av kroppen inte kommer från golvet. Upprepa sådana manipuleringar kommer att ha cirka tio gånger.

 • Mannen borde vara i liggande läge.

  Utan att förändra hållningen, drabbas av all styrka i perinealmuskeln.

  Det är värt att komma ihåg att gluteusmusklerna ska vara avslappnade.

  Övning ger trettio repetitioner.

  Ytterligare rekommendationer

  Fysisk stress påverkar positivt blodcirkulationen och det allmänna tillståndet hos en man. Om du kör varje morgon i form av att gå i snabb takt, kommer resultatet inte att vara långt innan du kommer.

  Dessutom kommer det att vara fördelaktigt att påverka kraften totalt avslag på dåliga vanor. kontrastdusch, klasser i gymmet.

  Också viktigt var uppmärksam på maten. att minska i sin kostförbrukning av fet och kryddig mat.

  3 BÄSTA METODER FÖR ATT ÖKA PENIS!

  Du är fantastiska vänner!

  Folkmekanismer

  När kraften har försvagats på grund av dålig blodcirkulation, kan människors recept bli en hjälp.

  Det är bara att applicera växtbaserade dekoktioner du behöver rådfråga alltid en specialist. Efter att ha förbättrat kvaliteten på en sfär kan man inte alls uppmärksamma det faktiska hälsoproblemet.

  Om du tar i allmänhet, då alla folkmedicin som kan förbättra blodflödet till penis på något sätt, är afrodisiaka.

  Mest populära produkter bland dem är erkända. nötter, ingefära, honung, citrongräs och nässlor.

  Och även den viktigaste ginseng.

  Av alla dessa ingredienser kan du laga olika rätter. Till exempel läggs nässlor, ingefära och nötter till salladen; från magnolia vin, honung, ingefära och nässla för att göra te.

  Populär användning sådana örter som timjan och verbena.

 • För att förbereda en helande buljong behöver du ånga ingefära rot och lämna för att insistera på två dagar.

  Därefter lägger honung och lite kanel till drycken.

  Ta varje dag till hundra gram tills dess kraften är helt förbättrad.

 • Flera valnötter marken till en pasty stat.

  Då är de krydda med honung.

  Detta läkemedel tas varje dag för en matsked.

  Kirurgiskt sätt att lösa problemet

  Behandling genom kirurgi innebär flera alternativ:

  1. Ligering av benens ben.
  2. Resektion.
  3. Spongolizis.
  4. Embolisering.

  Alla dessa kirurgiska manipuleringar, hur man ökar hårdheten i penis har tillräckligt bra namn, men ger faktiskt ett av de mest perfekta resultaten.

  Operativ intervention bör utan misslyckande tillsammans med en läkemedelsbehandlingskurs, som bestäms av ledande läkare.

  För att förhindra problemet med dåligt blodflöde till penis läkarna rekommenderar så ofta som möjligt att gå, för att leda en aktiv livsstil och överge dåliga vanor.

  Viktigt under den varma säsongen promenera barfota - detta förbättrar blodcirkulationen signifikant. Det viktigaste är att inte glömma att några enkla regler för förebyggande åtgärder kommer att bidra till att spara manlig kraft under lång tid.

  Vi hoppas att du nu vet hur man ökar blodflödet i penis.

  Vi rekommenderar också att du tänker på att öka penisen. Detta kommer att ytterligare förbättra ditt självkänsla och därmed livskvaliteten. Här är ett kort urval som hjälper dig att snabbt förstå ämnet:

  Och nu titta på en video om hur man administrerar droger för att öka styrkan.

  Jag ökade medlemmen med 5 cm! Min tjej är glad!