Huvud
Symptom

Alla sätt att förbättra erektion hemma

Ett fullt intimt liv anses av många män som en del av ett framgångsrikt liv. Även en liten försämring av erektion kan medföra mycket negativitet i det, men oftast börjar mannen att skylla på vad som hände. För att förhindra minskning av libido och inte förlora förmågan att ingå i sexuella relationer av hög kvalitet, måste du ta hand om människors hälsa. Bara några enkla regler ger en man möjlighet att ta reda på vad en riktigt stark erektion, som inte kommer att försvinna, även efter flera timmar av aktiv, intim samverkan med partnern.

Vad bestämmer styrkan av en erektion

Den största missuppfattningen är att männenas styrka helt och hållet beror på ärftlighet, och varje medlem av det starkare könet har antingen förmågan att ta emot och upprätthålla en stark erektion, eller har den inte från födseln, även med vissa ansträngningar. Faktum är att en bra styrka helt och hållet beror på villkoren kring mannen, och endast i enskilda fall (mindre än 1%) spelar den genetiska faktorn ledande roll i styrka.

Effekten av erektion kan påverkas av interna och externa faktorer, nämligen:

 • Emosionell psykologisk bakgrund i ett par, i närmaste miljö hos en man, på jobbet. Även små humörsvängningar kan påverka effekten negativt. Speciellt farligt för det manliga genitourinära systemet är de långsiktiga stresseffekterna, vilket kan leda till depression, ångest.
 • Arbetssätt och vila. Överarbete, även om det händer sällan, kan spela en dödlig roll för en mans kropp. Vid tiden för maximal trötthet kan en man inte få en stark erektion eller rädda den. Detta tillstånd passerar efter en kort vila. Men med systematisk trötthet kan återhämtningen försenas.
 • Alkohol och andra ämnen som kan förändra medvetenhet och uppfattning. Denna grupp av faktorer är mycket farlig för styrkan, eftersom den påverkar centrala nervsystemet, blodkärl, metaboliska processer, syntesen av hormoner och mycket mer. När de regelbundet träder in i kroppen, är många reflexer atrofierade, irreversibla processer sker i vävnaderna i det genitourära systemet.
 • Näring och metaboliska processer. För den normala funktionen av det manliga reproduktionssystemet och för dess förstärkning krävs en viss lista över mineraler, vitaminer och näringsämnen. Deras brist kan uppstå med en obalanserad diet eller med förändring i ämnesomsättningen.
 • Den hormonella bakgrunden hos en man, som beror på näring, och på de inre organens funktionella tillstånd och på andra interna och yttre influenser.

Kraft beror på människans övergripande hälsa. Om han har minst en kronisk sjukdom, blir det mycket svårt att uppnå en permanent erektion. Och om infektiösa eller inflammatoriska sjukdomar har påverkat genitourinärsystemet, ökar risken att helt förlora förmågan att begå samlag.

Vanliga tips för uppbyggnadsförbättring

För att en stark erektion ska bli normen är det nödvändigt att observera ett antal regler som inte har något att göra med den ändamålsenliga effekten på styrkan genom övningar, attityder eller folkmedicin. För att uppnå synlig förbättring är mycket enkel behöver du:

 • Sluta behandla kön som en plikt. Oplanerade kontakter (även om de händer mellan man och fru) är mycket bra för erektioner. Inga scheman av intima möten! Kön ska hända när det finns en önskan och en stark spänning.
 • Sluta använda den erotiska entourage för att skapa en romantisk atmosfär. I de flesta fall är det nödvändigt att träffa kvinnan (förresten, det handlar inte alls om sexuell tillfredsställelse, utan snarare om hyllning till mode). Män i en sådan miljö sämre fokus på intimitet, och fylla rummet dofter kan helt avskräcka från viljan att ha sex.
 • Byt periodiskt de förhållanden där en intim affinitet uppstår. Det är inte nödvändigt att vidta radikala åtgärder. Även en förändring av position kan göra en erektion mer stabil.

Förändring av livsstil för att förbättra erektion

Signifikant förbättra det funktionella tillståndet hos könsorganet hos män kan normalisera livsstilen. Snabbt kommer kraften i det här fallet inte att återhämta sig, men experter säger att när man växlar till en hälsosam livsstil skapar män de bästa förutsättningarna för att stärka erektionen.

För detta behöver du:

 • Överge användningen av alkohol och cigaretter - effekten kommer att synas efter 4 veckor.
 • Flytta mer, allokera tid för sport eller andra aktiva fysiska aktiviteter.
 • Observera personlig hygien, vilket förhindrar uppkomsten av sjukdomar i könsorganet och andra kroppssystem.
 • Minska vikten, även om det finns några extra pund.
 • Normalisera näring för att ge kroppen nödvändiga ämnen för normal funktion.

Lika viktigt är emotionell hälsa. Ju mindre stress, desto snabbare kommer erektionen att öka. För att återställa den emotionella bakgrunden kan du använda andningspraxis, yogaövningar och liknande.

Ätaffekt

Till styrkan stärks så naturligt som möjligt, det räcker för en man att revidera sin meny. Det bör innehålla:

 • köttprodukter, nödvändigtvis fettfattiga - för att tillgodose behoven hos den manliga kroppen i fosfor och proteiner;
 • frön, nötter och frön av grönsaker - för att tillgodose behoven hos den manliga kroppen i selen och zink;
 • gröna, kryddiga örter, alla slags paprika - att mätta kroppen med biologiskt aktiva föreningar som är användbara för libido;
 • grönsaker av cruciferous familjen, morötter, selleri, tomater - för att möta kroppens behov av vitaminer och mineraler som är fördelaktiga för genitourinary system av män;
 • ägg, mager kock, gräddfil - för att möta behovet av protein och mineraler;
 • honung, torkad frukt - för att ge kroppen vitaminer, mineraler och mineraler;
 • spannmål och spannmål för att hålla matsmältningssystemet i ordning och för att tillgodose näringsämnen
 • skaldjur, havs- och flodfisk, kaviar och skaldjur - för att fylla behovet av zink och andra mikrodelar, aminosyror.

Av drycker rekommenderas män ört eller vanlig te (svart eller grön), komposit, nypressad frukt eller frukt och grönsaksjuicer.

Andra sätt att förbättra erektion

Stärka uppbyggnadsburken avsevärt och genom övningar Kegel. Med hjälp kan du snabbt återställa den trofiska vävnaden hos genitourinary organ och perineum, vilket har en mycket positiv effekt på erektilfunktionen.

Att göra dem rekommenderas dagligen flera gånger. Men det borde inte orsaka några svårigheter, eftersom Kegel utvecklat sina övningar med tanke på att de kan bli obemärkta av andra. De representerar en rytmisk sammandragning av anusen med dess efterföljande avkoppling. Du kan få dem att sitta, stå och ligga på din sida eller baksida.

När du använder Kegel övningar är det viktigt att förstå att det inte kommer att bli supera snabba resultat, precis som i tidigare fall. Arbetet med att stärka erektionen är en lång, målmedveten process som betalar ut alla immateriella tillgångar åtminstone efter 2-3 månader. Men trots detta rekommenderar experter det, för om du anpassar ovanstående punkter i människors liv, kan styrkan hållas fram till ålderdom.

I den här videon kommer läkaren att berätta hur du återvänder och förbättrar styrkan:

Hur man förbättrar styrkan hos folkmedicinska lösningar?

Hur man förbättrar styrkan hos folkmedicinska lösningar?

Problemet med att förbättra styrkan, väldigt relevant idag, oroade män från oändlig tid. Därför, i recept

Folkmedicin samlade många sätt och sätt att lösa detta problem. För det första är naturligtvis växtbaserad behandling - fytoterapi. På den andra - förbättringen av styrkan med mat. Tja, och på tredje-vattenproceduren och några väldigt originella sätt att öka mäns styrka.

fytoterapi

För att förbättra styrkan med läkemedelsväxter måste infusioner och tinkturer tas systematiskt. Oregelbunden mottagning, troligtvis kommer att vara ineffektiv.

För att öka nivån på styrkan erbjuder folkmedicin användandet av både individuella örter och avgifter. Recepten betyder användningen av torkade örter.

Användning av separata örter

Ginseng. Detta är en mycket effektiv, erkänd sedan antiken aphrodisiac (ett ämne som excites en kärleks passion). Roten till denna vilda ginseng är tillgänglig för bara några, men apotekets tinktur från roten av ginseng som odlas på plantagen hjälper helt männen till att hantera tillfällig svaghet. 30-40 droppar tinktur ska vara fulla (med vatten) på morgonen och upprepa mottagningen på eftermiddagen. Behandling kan vara mycket lång, utan några biverkningar observerade.

Dubrovnik. Denna ört appliceras i form av infusion: 5 matskedar av örter i Dubrovnik, kokt med kokande vatten (ett glas), du måste insistera 3/4 timmar. Koktbuljong är berusad i 1 dag på 3-4 timmar. Det kan behandlas i två veckor.

St John's Wort. En välkänd och populär växt har egenskapen att stärka blodtillförseln till det lilla bäckens organ. För att förbättra kraften kan du dricka infusion av Johannesört: ett glas kokande vatten häll örten i mängden två matskedar och insistera på en timme; drick i 1 dag i 3 delade doser. Också populär tinktur på vodka: torrt gräs häll vodka i förhållandet 1: 5; efter 7-dagars infusion kan du ta produkten i en enda dos med 40 droppar; I en dag upprepas receptionen 3 gånger.

Hjärt. Gräshoppa gräs i mängden två teskedar hälls en halv liter kokt vatten, svalnat till rumstemperatur. Efter en 8-timmars infusion, ta tre gånger om dagen för 100 ml, innan du äter.

Lila. En matsked lila blommor, bryggd med ett glas kokande vatten, infunderas före kylning. För att dricka en infusion är det nödvändigt för 1 dag i små portioner (på 30-40 ml). Behandlingsförloppet - högst två veckor.

Nettles. För att förbättra styrkan rekommenderas att 5 matskedar av nässelfrön kastas i en kokande hamn (eller annat druvvin) och laga mat i högst 5 minuter. Vin ska tas 1/2 liter. Insistera en halvtimme. Ta 50 ml på natten.

Luft är vanligt. Rizom av denna växt är skuren i små bitar och häller kokande vatten (1 glas), insisterar 8 timmar. Enstaka dos - 1 matsked. Under dagen upprepas intaget 3 gånger innan man äter.

Du kan bara tugga några gånger om dagen, små bitar av rhizomyr (trots sin bitter smak).

Aloe. Färskpressad aloejuice blandas med honung (i ett förhållande av 1: 5). Enstaka dos - 1 tsk blandningen. I en dag upprepas receptionen 3 gånger innan du äter. Behandling kan fortsättas i 1-2 månader.

Grönt te. För behandling impotens grönt te används som en tinktur. 30 gr. lövgrönt te och 150 gram. sockerraffinerad, fylld med en liter vodka, hålls i en vecka i kylskåpet. Ta en matsked efter frukost, och detsamma - på natten.

Lökskal. 1-2 handfuls lökskal häll 700 ml kokande vatten; på låg värme, låt det simma i 3-5 minuter. Stäng av elden. På en timme - dränera. Ta en enstaka dos på 100 ml. I en dag upprepas receptionen 3 gånger. Infusion av skinkor rekommenderas att dricka en halvtimme efter att ha ätit, eller en halvtimme före den. Behandlingen varar i en månad. Kursen kan upprepas, men bara efter en 10-dagars paus.

Havtorn. Med en minskning av styrkan blandas havtornsjuice med mumman i ett förhållande av 20: 1. En enda dos av mottagning - 1 matsked. I en dag upprepas receptionen 3 gånger. Kursen är minst tre veckor.

Asarum. Denna ört för att förbättra styrkan tas inte inuti (hoven är giftig!). Höftens torkade rötter males i pulver. En matsked av det erhållna pulvret blandas med samma mängd färsk mjölk. Den erhållna blandningen gnidas dagligen i huden hos inguinalområdet. Behandlingsförloppet - högst två veckor.

Användning av växtbaserade läkemedel

Dessa örter tas i lika stora mängder (5 teskedar av varje ört), häll i en termos med en liter kokande vatten. Lämna i 20 minuter. Filter. En enda dos av mottagning - 1 glas. I en dag upprepas receptionen 3 gånger. För bättre insamlingsåtgärder samlas klöver och johannesört på torra platser och mynta och nässlor samlas på fuktiga ställen.

Bladen av dessa växter, som tas en matsked, blandas och 3 matskedar av den resulterande blandningen kokas (kokt vatten) (tre glas). Låt suga i ett vattenbad i 15 minuter. Släck sedan av elden, låt buljongen svalna. Drick som te 1 glas, en halvtimme före en måltid. I en dag upprepas receptionen 3 gånger.

Ta lika (20 gr.) Torra bär av bergaska och torra höfter. Brew i termos en halv liter kokande vatten. Efter 6 timmar är infusionen klar. Ta en halv kopp. I en dag upprepas receptionen 3 gånger.

4. Samling av aloe, dogros och persilja frön.

150 gr. nypressad aloejuice, 100 gr. rosa höfter, pulveriserad, 30 gr. Persilja frön, pulveriserad, blandad med 250 gr. honung och 350 ml rött vin. Blandningen insisteras i två veckor på en mörk plats, skakning från tid till annan. Dosen för 1 mottagning är 1 matsked. I 1 dag ska läkemedlet tas tre gånger, en halvtimme före måltid.

5. En blandning av tinkturer av aralia, ginseng, eleutherococcus. zamanichi och rhodiola rosea.

Ta apotekstinkturer och extrakt:

  tinktur av aralia - 50 ml; tinktur av ginseng - 50 ml; extrakt av Eleutherococcus - 30 ml; tinktur av zamaniha - 50 ml; extrakt av rhodiola rosea - 30 ml.

Allt detta blandas och lagras på en mörk plats. 30 droppar av blandningen tas efter måltider tre gånger om dagen.

Behandling med mat

Livsmedelsprodukter. innehållande en stor mängd protein, liksom vitamin A, B och E, ökar manlig styrka. Därför är män som är missnöjda med nivån på deras styrka, det är nödvändigt att inkludera dessa produkter i deras dagliga meny.

Högprotein mat

Denna produktgrupp omfattar kött, fisk, skaldjur, mejeriprodukter, ägg, svampar.

På mäns matbord borde ett tillräckligt antal kötträtter vara närvarande varje dag. Gynnsam effekt på nivån av styrka, även de vanliga koteletterna eller pommes frites. Men i Kaukasien, till exempel, överväga en sådan maträtt som nötkreatur eller fårkött friterat med lök som är mycket användbara för detta ändamål.

Fisk (särskilt makrill och flundra), rödkaviar, kött av stingrays och hajar, skaldjur (räkor, musslor, ostron) - allt detta är källan till en sexuell energi hos en man. Emellertid måste alla dessa produkter konsumeras, inte i stekt, men i kokad form, annars kommer inte önskad effekt att uppnås.

Förbättra styrkan och mejeriprodukterna: sur grädde, grädde, kesost, ost, yoghurt. Men för framställning av dessa produkter bör en styck naturlig, inte pastöriserad mjölk användas.

Ägg är användbara i någon form: kokt, äggröra, äggröra, etc. I folkmedicin rekommenderas det speciellt att äta varje morgon på en tom mage en äggula, kokad hårt.

Till produkter-afrodisiakum är svampar. De är också en källa till protein, och dessutom rik på zink, en positiv effekt på styrkan. Särskilt effektiv effekt är sällsynt i våra tryffel, liksom ganska vanliga moreller.

grönsaker

Lök av alla sorter från antiken användes för att förbättra styrkan (lök, grön, lök, stafett osv.). Och lika användbart i lökar kokta, stekt, bakade och till och med torkade, liksom i olika rätter.

Ripor används också för att behandla impotens. Färska rovor ska kokas i morotsjuice eller i mjölk, galler, blandas i lika delar med honung. 1/3 kopp av denna blandning rekommenderas att äta innan du äter, tre gånger om dagen.

Ökar manens styrka stewed i mjölk morötter. Ta det i samma dos som riven.

Mycket användbart för att öka tomaternas styrka. De kan ätas i obegränsade mängder, särskilt i bakade eller stuvade.

Vattenmelon och melon. även om de inte hör till grönsaker, är de också afrodisiakum. Studier under senare år har visat att vattenmelon innehåller ämnen som verkar på en manlig kropp som Viagra.

Det är användbart att fylla grönsaksallad med en blandning av citronsaft och olivolja. Och äta dem rekommenderas vid solnedgången. Att uppnå önskad effekt garanteras om några dagar!

frukt

Sweet aphrodisiacs - frukter - du kan äta så mycket du vill ha. Dessa inkluderar avokado. ananas, bananer, granatäpple. fikon, jordgubbar. kokosnöt, datum.

nötter

Nötter (valnötter, jordnötter, hasselnötter, hasselnötter, pistaschötter, etc.) är kanske de mest användbara för att förbättra produktens styrka.

Du kan bara äta valnötter i en månad (100 gram per dag).

Du kan dricka valnötter med getmjölk. Den dagliga dosen är 1 kopp skalade muttrar och 2 koppar getmjölk med honung. Honung behöver lite - 2 matskedar. Behandlingen varar också 1 månad.

Nötter med torkade frukter:

Till markkärnorna med tolv valnötter lägger 200 gr. finhackad torkad frukt (rosiner, svampar, fikon), blandad. Blandningen förvaras i kylskåpet och tar varje morgon 2 teskedar, tvättas med kefir eller krökt mjölk.

Mjölk från cedernötter:

Skalade pinjenötter är malda i keramik eller porslin. När muttrarna blir till en homogen massa börjar de att hälla vatten åt dem gradvis, fortsätter att gnugga dem. Bör vara en flytande emulsion av vit färg som påminner om typen av mjölk (och densamma i densitet). Denna "mjölk", som är mycket lämplig för att förbättra styrkan, tas inom 20 minuter. innan du äter i en dos av 100 ml. I 1 dag måste läkemedlet tas tre gånger.

kryddor

Det faktum att kryddor ökar manlig sexuell energi har varit känd sedan antiken. Dessa afrodisiakum adderas till mat i små mängder.

Förbättrar den sexuella funktionen av peppar: svartpeppar, paprika, chili.

Selleri är mycket användbart. och en sallad med tillsats av grönt färsk selleri och fröna från denna ört i olika kryddor. Selleriroten är markerad i köttkvarn eller i en mixer tillsammans med en citron (selleri och citron tas i ungefär lika stora mängder). Den erhållna blandningen förvaras i kylskåp i en glasburk. Ta före sänggåendet. Enstaka dos - 1 matsked.

En stark afrodisiakum är kardemumma. Denna krydda används i minsta dosering: en nypa pulver erhållen från kardemomfrön läggs till en kopp kaffe eller varm mjölk med honung.

Roten av ingefära tas i form av ett pulver (enstaka dos, lika med 1 tesked, du behöver dricka te med honung). I 1 dag kan du upprepa medicinen 1-2 gånger.

Tillsammans med exotiska kryddor för att öka styrkan av traditionell medicin ger vitlök och pepparrot - bekanta växter mitt band. Men om du bara använder pepparrot som en krydda för mat, vitlök öka den terapeutiska effekten föreslås för att göra en infusion.

1 kg renad vitlök krossas, läggs i en tre-liters burk och hälls med kokande vatten. Banken sätts i 1 månad på en mörk plats. Varje dag ska infusionen skakas. Efter en månad filtreras infusionen och börjar ta en tesked 1 gånger om dagen före måltid, tvättas med mjölk eller kefir. Behandlingen fortsätter tills banken är tom. Detta förfarande (det kan upprepas inte mer än en gång om året) främjar rening av blodkärl. Det är också användbart för hjärtat. och för hjärnan. och för att öka styrkan.

Honung är en produkt anmärkningsvärd på många sätt. Han kommer att hjälpa till vid behandling av impotens. Det finns många sätt att använda honung för detta ändamål.

Du kan använda honung blandad i lika delar med hackade nötter. Ta 2-3 gånger om dagen, tvätta med mjölk. Enstaka dos - 2 teskedar.

Du kan förbereda en blandning av 300 gr. honung, 150 gr. juice av en aloe och 0,4 liter vin "Kagor". Den resulterande vätskan, åldrat på en mörk plats i en vecka, tas 1/2 timme före måltiden. Enstaka dos - 1 matsked. I 1 dag måste läkemedlet tas tre gånger.

Du kan inte äta honung, men applicera den i form av appliqués. Förbered först en honungslösning (200 g honung per 1 liter varmt vatten). I denna lösning fuktas en våt trasa, som appliceras i 10 minuter till underlivet och penis. Denna mycket effektiva procedur upprepas två gånger om dagen i 10 dagar.

Andra sätt att förbättra styrkan

mumien

Detta verktyg är en av de mest kraftfulla männen för att förbättra sexuell energi. En enstaka dos mamma (0,15-0,2 gr.) Löses i en matsked vatten och konsumeras inuti i 4-6 veckor. Läkemedlet tas på morgonen (på tom mage) och före sänggåendet. Efter behandlingsperioden måste du göra en 2 veckors paus. Då kan du genomföra behandlingskursen igen.

Glöm inte att mumman är inkompatibel med alkohol!

Vattenförfaranden

Ångbad. Detta är en underbar Folk botemedel hjälper till med minskad styrka. För detta besök ska badet vara 2 gånger i veckan. Du kan gå in i ångbastun 2-3 gånger, men stanna där inte längre än 10 minuter. Parry rekommenderar en björksäd.

Sittande kontrastbad. Denna procedur utförs på kvällen, en timme före sänggåendet. Två stora tankar är fyllda med vatten: hett (40-45 o) och kallt (15-24 o). Sitt i 1 minut först i ett varmt bad, då - i 1 minut i ett kallt bad och upprepa ändringen av position 10 gånger.

Naturligtvis är det mer bekvämt att ta dessa bad i ett spa än hemma.

Bad med laurelblad. 50 gr. laurbladen bryggs med en liter kokande vatten och insisterar en halvtimme, varmt inslagna. Sedan hälls infusionen i ett bad med varmt vatten. Förfarandet varar 15-30 minuter. Därefter måste patienten gå och lägga sig.

Ursprungliga sätt

Går barfota. Det enklaste sättet förbättrar effektiviteten effektivt. Du kan gå barfota och runt lägenheten, men det är naturligtvis bättre på sommaren - längs gräset, jorden, längs sanden. Samtidigt irriteras biologiskt aktiva punkter på fötterna, inklusive de som stimulerar ökningen i styrkan.

Icy komprimera. Ett pund is bör finhackas, inslaget i 8 lager av gasbindning. Applicera först i 1 minut i gropen på nacken under baksidan av huvudet, sedan i 1 minut - till bröstet i hjärtat, sedan i 1 minut - till pungen.

Denna procedur rekommenderas att upprepas 3-5 gånger. Om du bestämmer dig för att stå emot tortyren av is, så kommer du att bli positivt överraskad av resultatet om några dagar.

Kycklingägg för förbättrad förmåga - video

Innan du använder, kontakta en specialist.

Författare: Sokolova L.S. Barnläkare av högsta kategori

Allt för bra styrka

Förhindra problem med erektion kan regelbundet sexliv. Det är också garantin för styrkan av maktens makt. Om du har problem med erektion, bör orsaken söka både i sexuell hälsa och i psyken. Innan du svarar på frågan om en stenkökare, hur man gör det, föreslår vi att du känner till de faktorer och problem som har en direkt inverkan på erektion.

Varför är det dåligt?

En erektion betyder ett tillstånd som resulterar i härdning av penis. Huvudrollen i denna process tilldelas hjärnan, som genom att ta emot en signal från könstimulansen styrs av penis.
Slemhet i penis kan vara orsaken till påverkan av olika faktorer.

sjukdom

De viktigaste sjukdomar som predisponerar utseendet på en svag erektion är:

Erektionen förlorades

 • akut och kronisk form av prostatit.
 • inflammatoriska processer i genitourinary systemet.
 • adenom i prostata.
 • stressigt och depressivt tillstånd.
 • mentala störningar.
 • Multipel skleros.
 • vegetativ vaskulär dystoni.
 • förlorarsyndrom.
 • hjärtsjukdom.
 • överarbete fysiskt och psykiskt.
 • sjukdomar i den endokrina naturen.
 • operativ ingrepp och kroppskada.
 • missbruk av läkemedel.
 • venerala och infektionssjukdomar.
 • barns trauma.

livsstil

Få män börjar börja leta efter ett problem i sitt sätt att leva. Den inledande sökningen börjar med en kvinna eller en sjukdom.

Faktum är att många orsaker är relaterade till livet, det uppenbara beviset för vilket är:

Vilka prostata massageapparater rekommenderas av läkare.

Rudnev VM, urolog, läkare av högsta kategori:

"Massager för prostata Prostata hjälp MP-1 - Det här är en utmärkt lösning för dem som av någon anledning inte är redo att gå på massage i kliniken. Om du masserar på instruktionerna som följer med enheten kommer det att bli inte mindre effektiv, än en massage med en erfaren urolog. I allmänhet har massageapparaten en positiv effekt på det genitourära systemet. Det finns en främjande av borttagning av stenar från blåsan, passerar gradvis den försvagande smärtan i underlivet, genom att förbättra blodcirkulationen ökar lokala immunitet. "

Det viktigaste! Den vanligaste anledningen till att strykjärnet försvunnit är en grundläggande brist på sömn.

Vi förbättrar stigaren med farmors metoder

Innan behandlingen startas måste du försäkra dig om att mannen inte har några problem på hälsoområdet, särskilt prostatit eller andra sjukdomar som kräver medicinsk intervention.

Roten av ginseng

 • Ginseng - ett helägt erektsii.Dlya förbereda tinkturer måste garantera 100g helande rot Häll en halv liter kokande vatten och insistera på att 3 dagar i en mörk plats. Koka sedan nästa infusion på en liten eld i ca 4 timmar och efter kylning tillsätt 2 tsk till den. kanel med 50 g honung. För att få en bra stigare måste du dricka 100 g tinktur två gånger om dagen.
 • Honung komprimerar. Ta en liten mängd honung, smälta den och späd den med vatten tills en enhetlig konsistens erhålls. Vatt en näsduk i lösningen. Applicera den på underlivet och penis.
 • Honung valnötter orehi.200 c valnötter Stir honung koka vattenbad i ca 2 minuter och låt stå i en glasbehållare under 3 veckor. Med tinktur av 2 matskedar. Under tedrycker märker du omedelbart en lång riser.
 • Gorchichniki.Provladkivanie gorchichnikov före könets början kan ge ett ytterligare flöde av blod till orgeln och stärka stigaren.

10 regler för strykjärn

Till medlemmen faller inte under kön

Det finns en massa läkemedel som kan göra sex magisk och en kvinna för att bevisa manlig kraft. Innehåller i deras komposition sildenafil kunna pumpa upp penisens blod och göra det till en stark stav.
Läkare rekommenderar att uppmärksamma Viagra och Cialis, vilket gör medlemmen längre. I detta fall kan ökningen av erektion kallas omedelbar.

Men kvaliteten på samlaget lämnar mycket att önska, eftersom ofta observeras snabb utlösning. I de flesta fall är det associerat med ett antal sjukdomar, varav en är prostatit. För att förlänga könets glädje finns det droger som kallas förlängare. När de kombineras tar de med grundläggande piller en långvarig erektion.

 • Dapoxetin. Den används för svag styrka och snabb utlösning. Göra stigaren stark och järn, du är garanterad galen sex.
 • Seksil.Preparat, reducerar ångest, ger förtroende och låter dig glömma vilken sexuell impotens och misslyckad sex.

En hundra procent garanterad stigare

Papaverin injektion i penis gör att du inom några minuter att ha en stark erektion, vilket kommer att visa vem som är en man i huset. Tack vare injektionen expanderar kärlen och ökar blodflödet till könsorganen.

Till denna metod rekommenderas läkare att tillgripa om den sexuella svagheten är förknippad med trauma, diabetes eller hjärtsjukdom. Injektioner kan göras många gånger, utan rädsla för hälsa. Nackdelen är ömhet och resterande fläckar från nålen.

Om psyken

Medki hävdar att problemet med sexuell impotens och en dålig stigare är dold i människans huvud. Oregelbundet sexliv, problem med kvinnligt kön, missnöje med utseende - lämna ett märke på den manliga makten. Närvaron av en konstant partner, som förstår sin partner och hans önskan från ett halvt ord, är en av de bästa stimulanserna och förlängningen av stigaren.

Prostatit hotar impotens! Prostata kommer att vara lika nytt om.

Dessutom hävdar den senaste statistiken att män som har ett vanligt sexliv är minst sannolikt för prostatit och prostatacancer.

sammanfattning

Sammanfattar problemen och orsakerna till den svaga stigaren kan man dra slutsatsen att rätt livsstil och frånvaron av dåliga vanor är garant för 100% effektivitet i penis.

Vem sa att bota prostatit hårt?

Döma av det faktum att du nu läser dessa linjer - en seger i kampen mot prostatit är inte på din sida. och dessa symtom är bekant för dig inte av hearsay:

 • Smärta i underlivet, skrot, perineum;
 • Uppstoppad blåsan;
 • Sexuell dysfunktion;

Har du redan tänkt på kirurgisk ingrepp? Det är förståeligt, eftersom prostatit kan leda till allvarliga konsekvenser (infertilitet, cancer, impotens). Men kanske är det mer korrekt att behandla en konsekvens, men en anledning? Läs mer >>

Hur man gör en stigare starkare hemma?

Hur får man en kraftfull stigare? Hittills finns det ett stort antal sätt att öka mäns styrka.

Den enklaste av dem är att använda mediciner. Få en stark riserhjälpshämmare av PDE-5, homeopatika, naturläkemedel, läkemedel för penis, salvor, suppositorier, läkemedel baserade på testosteron.

En annan stabilisera styrkan kommer att hjälpa till med en del traditionell medicin, mat, motion. Du kan fixa resultatet genom att applicera pomp och prostata massager. Låt oss överväga varje metod separat.

Prostatisk massage

Prostatakörteln är det organ som ansvarar för ett antal viktiga biokemiska processer i den manliga kroppen. Erektilfunktionen beror direkt på prostatens hälsa. För att få en stark stigare rekommenderas det att utföra en massage i prostatakörteln.

Denna procedur kan utföras hemma. För att utföra det kommer det att behöva stimulera prostata. Medelpriset för ett sådant instrument är 2-3 tusen rubel. Du kan köpa i vilken sexbutik som helst.

Användningen av prostata massage är uppenbar. Förfarandet hjälper till att eliminera stagnation i det lilla bäckenet, förhindra utvecklingen av prostatit och prostata adenom, öka kraften, normalisera flödet av urin.

Förfarandet är följande:

 • Att sätta en rengörande enema.
 • Utför sanering av anusen.
 • Drick 500-800 ml vätska.
 • Bär en kondom på prostata stimulator.
 • Smörj slutändan på produkten och anus med smörjmedel.
 • Introducera stimulansen i anusen och börja sedan.
 • Massage glandulärt organ 2-5 minuter.
 • Stäng av stimulansen, ta bort från anusen, ta bort kondomen, behandla enheten med ett antiseptiskt medel.
 • Urinera. I urinen kan det förekomma föroreningar i prostatajuice.

Prostasmassage är inte lämplig för patienter som har proktologiska sjukdomar, onkologiska skador i tarmarna eller prostata, svamp eller infektiösa skador i anorektala zonen.

Den optimala frekvensen av massage är 2-4 gånger i veckan. Regelbunden stimulering av prostata kommer inte bara att stärka stigaren, utan också förhindra patologi hos det genitourära systemet.

Hydrauliska och vakuumpumpar

Med tanke på hur man gör riserna starkare hemma, bör man nämna dammsugare och hydrauliska pumpar. Låt oss börja med hydraulpumpar. Dessa produkter är relativt nya, men mycket effektiva. Den enda nackdelen är den höga kostnaden (det genomsnittliga priset på hydraulpumpen är 10 tusen rubel).

Hydropumpar hjälper till att förbättra blodflödet till penis och till och med förlänga penis. Dessutom förbättrar produkten vävnadsnäring med syre. Effekten av ansökan kommer att märkas tillräckligt snart.

Användningsprincipen är följande:

 1. Samla vatten i vattenpumpen.
 2. Använd penis så att det inte spolas vatten.
 3. Vrid pumpen över, tryck den mot pubis.
 4. Tryck på pumpen. När trycket påläggs komprimeras korrugeringen, och överskott av vatten kommer att strömma ut genom den övre ventilen.
 5. Sänk pumpen för att räta ut korrugeringen.
 6. Efter 15-20 minuter, tryck på ventilen på toppen för att tömma vattnet.

Hydropump kan användas dagligen. Med försiktighet rekommenderas enheten för män som har vaskulära patologier eller diabetes mellitus. Vid användning av en hydraulisk pump ökar medlemmen med i genomsnitt 1-3 cm i längd, och erektionen förbättras bokstavligen efter 3-4 sessioner.

En stark pump kan även tillhandahållas av en vakuumpump. Denna produkt är billig - cirka 2-3 tusen rubel. Effekten kommer att märkas tillräckligt snabbt. Ett vakuum skapas i pumpen. Under påverkan av negativt tryck utökar peniskärlen, och mannen lyckas nå stigaren.

Principen att använda pumpen är enkel:

 • Tvätta med tvålvatten området av pubis och penis. Ta bort håret.
 • Skölj kolven under rinnande vatten. Sätt på henne en erektion som följer med satsen.
 • Smörj penis med ett smörjmedel.
 • Sätt in penis i kolven, tryck den tätt mot pubis.
 • Börja pumpa luft från produkten. För pumpning av luft används en "pumppärr".
 • När du har nått erektion måste du försiktigt röra uppställningsringen från glödlampan till botten av penis.
 • Ta bort penis från kolven.

Du kan bära en monteringsring i högst 20-30 minuter. Vakuumpumpen är inte lämplig för patienter som har kärlsjukdomar. Det bör komma ihåg att vid användning av produkten kan det visa sig svullnad och blåmärken i penisområdet.

Det rekommenderas att du rådgör med din läkare innan du använder hydrauliska eller vakuumpumpar.

Produkter för en stark stigare

Det blir inte möjligt att uppnå en god erektion utan en balanserad kost. För att en man ska behålla ett starkt ställning under lång tid bör han konsumera mat som är rik på essentiella aminosyror, vitamin E, zink, protein, selen och andra nödvändiga element.

Vi betonar att maten ska vara ordentligt värmebehandlad. Att steka maten är inte värt det, för under fritering förlorar maten alla dess användbara egenskaper. Överflödigt fett, särskilt smör och vegetabilisk olja, är helt ohjälpligt.

Så vilka livsmedel förbättrar styrkan? Bedömningen av de bästa produkterna för en stark stigare inkluderar:

 1. Kött. Man tror att kött är äkta mans mat. Och det är det verkligen. Kött är en utmärkt källa till vitamin E, zink, selen, protein, aminosyror och andra användbara mikro- och makroelement. Det är mest användbart att använda mager köttstycken - kyckling, kalkon, vilt, kalvkött, nötkött, anka.
 2. Fisk och skaldjur. Alla typer av fisk är användbara. Bland skaldjur är det rekommenderat att föredra ostron, hummer, räkor, alger. Fisk och skaldjur kan konsumeras dagligen, eftersom de kommer mer än att täcka det dagliga behovet av protein, aminosyror och zink.
 3. Surmjölkprodukter. Rik på protein och essentiella aminosyror. Mjölkprodukter med låg fetthalt är användbara - kefir, yoghurt, stekost, yoghurt, surdej. Surmjölkprodukter påverkar inte bara stigaren, men också matsmältningssystemet.
 4. Grönsaker, frukter och bär. De är ett lagerhus av fiber, kolhydrater, B-vitaminer, E-vitamin, vitamin C, vitamin A. För övrigt är inte bara färsk frukt och bär utan även torkade frukter mycket användbara.
 5. Nötter. I gamla tider trodde man att man kunde uppnå livslängd och en stark stigare med nötter. Och denna åsikt är korrekt. Nötter är en kraftfull naturlig afrodisiakum. Produkten hämmar åldrandet, stärker blodkärlen, normaliserar lipidmetabolism. Användbara valnötter, pistaschmandlar, jordnötter, cashewnötter, hasselnötter.
 6. Pumpa frön. En utmärkt källa till zink och omättade fettsyror. Om varje dag att äta en handfull färska frön, kan du glömma sådana problem som en trög erektion.

Fortfarande mycket användbar är sycamoreen - den torkade kamelmagen. Om du äter bokstavligen 5-10 gram produkt en timme före kön kan du trivsamt överraska din valda.

Fysisk träning för att öka styrkan

Hur får man en stark stigare utan droger? Detta kommer att bidra till måttlig fysisk aktivitet. Motoraktivitet är mycket användbar för män, för när man gör sport, produceras testosteron och annan androgen som är nödvändig för potens.

Dessutom kommer den aktiva livsstilen att stärka blodkärlen, förhindra hjärtsjukdomar, förhindra utvecklingen av stillastående prostatit och erektil dysfunktion, normalisera lipidmetabolism, undvika typ 2-diabetes och fetma.

Män kommer att vara användbara:

 • Aerob träning - cykling, löpning, stavgång, skidåkning, simning. Cardio hjälper till att gå ner i vikt och förbättra kraften kraftigt. Gör aerob träning åtminstone varje dag.
 • Effektbelastningar. Klasser med järn - en pant av en stark stigare. När man arbetar med hantlar eller skenor produceras en ökad mängd testosteron. Om testosteronhalten är normal, kommer en man att kunna leda ett fullvuxet sexuellt liv i absolut alla åldrar. Den optimala flertalet styrketräning är 3-4 gånger i veckan.
 • Hem gymnastik. Du kan utföra övningar från erektil dysfunktion hemma. Användbar för squat-stället, framsteg, träna "cykel", gå i enkelfil, gå på skinkor, träna "björk".
 • Övningar av Dr. Kegel. Betydelsen ligger i omväxlande komprimering och avklämning av den pubic-coccygeal muskel. Övningar Kegel motstår effektivt impotens och prostatit. Regelbunden uppföljning av sammandragningar och avslappningar i LK-muskeln säkerställer en kraftfull stigare vid vilken ålder som helst.

Överbelasta inte kroppen. Överskott av motorisk aktivitet kommer att leda till överträning, och ett sådant tillstånd är helt ohjälpligt för styrka.

Folkmetoder för att stärka erektionerna

Är det möjligt att tillhandahålla en stark stigare med folkrättsmedel? Naturligtvis, för att göra det riktigt. Men här är det värt att göra en reservation till det faktum att effektiviteten hos alternativ medicin är mycket, mycket tveksamt.

Många läkare föreslår att miraklet att läka från buljonger och tinkturer - det här är resultatet av auto-förslag. I vetenskapen kallas denna effekt "placebo-effekten". Kraften i autosuggestion är riktigt bra, särskilt när det gäller att behandla sexuella störningar.

Låt oss flytta oss från läkares uppfattning och överväga vilka recept okonventionella mediciner är redo att erbjuda. Om du tror recensionerna är de bästa folkmedicinska åtgärderna för erektion:

 1. En blandning av valnötter och honung. Blanda krossade valnötter och honung (lime eller bovete) för beredning. Den resulterande blandningen kyles i ett kylskåp, rullat från "bollarna" med en diameter av 3-4 centimeter. På dagen använd 2-3 bollar.
 2. Sbiten är en traditionell gammal rysk dryck. För matlagning blanda kanel, honung, renat vatten, kryddnejlika. Ingredienser att koka, kyla och spänna. Ta 200-300 ml per dag.
 3. Tinktur av ginseng. Det fungerar bättre än något piller från impotens. För att förbereda infusionen behöver du hälla 50 gram torkad jordginsengrot en halv liter vodka. Drogen insisterar på en mörk sval plats i 30 dagar, sedan spänna genom flera lager av gasbindning. För att nå en kraftfull stigare måste du dricka 15-20 droppar 2-3 gånger om dagen.
 4. Vegetabilisk samling. För matlagning behöver du 50 gram torkad St. John's Wort, 40 gram torkade Leuzea-blommor, 100 ml aloejuice, 50 gram torkade kamomillblommor. Alla ingredienserna är malda och blandade. Häll 2 liter vatten. Koka och simma i ytterligare 20-30 minuter över en långsam eld. Kyl och töm. Ta 100-150 ml.

Traditionella behandlingsmetoder är inte lämpliga för män som har en tendens till reaktioner av överkänslighet eller anafylaksi.

Förberedelser för en kraftfull stigare

Om en medlem är dålig kan du använda droger för att öka styrkan. Hittills är det inte ett problem att välja ett specifikt verktyg. På apotek finns ett brett sortiment av alla typer av sexuella stimulanser. Men några innovativa verktyg är endast tillgängliga för köp på Internet.

Innan jag överväger medel för en kraftfull stigare, skulle jag vilja stanna på en så obehaglig aspekt som dummy mediciner. Det finns många skrupelfria tillverkare som gör placebo och ger dem ut som ett mirakelpiller för alla sjukdomar.

Det är bevisat att sådana läkemedel som spray för styrka M-16, Urotrin, Urethroaktiv, El Macho, Libido Drive, Molot Tora, Biomanics är helt ineffektiva. Dessa mediciner är dummy, och kommer inte att ge några resultat.

Vilka läkemedel är verkligen effektiva? Att nå en stark stigare hjälper verkligen:

 • Inhibitorer av fosfodiesteras-5. Tabletter agerar snabbt, är mycket effektiva för någon form av impotens, säljs på apotek. Steady risers tillhandahålls av Sildenafil SZ, Viagra, Avanafil, Eregra, Kamagra, Cialis, Levitra, Zidena, Dynamico, Erexel, Maxigra, Forsage, Viatine.
 • Homeopatiska preparat. Stimulera produktionen av kväveoxid, förbättra styrka och öka libido. Förteckningen över de mest effektiva inkluderar Impaza, Lycopodium och Erectin Evalar.
 • Hormonala läkemedel. Deras aktiva ingrediens är testosteron. Sådana droger är endast föreskrivna om impotens är resultatet av hormonell brist. Beslutet att förskriva HRT kan endast göras av den behandlande läkaren. De bästa lösningarna för detta segment är Nebido, Omnadren, Andriol, Androgel, Proviron, Vistimon, Sustanon, Testosteron Propionat, Testosteron Enantat, Testosteron Cypionat, etc.
 • Injektioner i penis. Hjälp att hitta en stark stigare på bara 20-30 minuter. Injicerbara ämnen är mycket effektiva, men orsakar ofta biverkningar. De bästa drogerna från denna grupp är Papaverin och Kaverdzhekt.
 • Salvor för topisk applikation. Nitroglycerinsalva, Persiska Shah, Himcolin, McDerm, Heparinsalva hjälper till att bekämpa instabil erektion.
 • Ljus för styrka. Vitaprost, Prostatilen Zink, Nova-Vita, Prostopin hjälper. Suppositorier är säkra, men ineffektiva med organisk erektil dysfunktion.
 • Växtbaserade produkter och kosttillskott. Effektiva kapslar är Jarsagumba Forte, Peruvian Maca, Verona, Paritet, Saima, Tribestan, Lovelace Forte, AK-45, Semental Booster, Golden Horse. Naturopatiska läkemedel ökar styrka och libido, bidrar till ökad effektivitet, lindrar astheniskt syndrom, främjar förlängning av samlag.

Låt oss sammanfatta. Få en kraftfull stigare på olika sätt, varav mest pålitliga är prostata massage, användning av vakuum och hydrauliska pumpar, ta vissa mediciner. Kost, motion och lite folkmedicin är också bra.

Läkare hävdar att för att uppnå framgång i behandlingen är möjligt med ett omfattande tillvägagångssätt. Det vill säga om du kombinerar alla ovanstående metoder för att stärka styrkan, kommer förbättringarna att vara tydligt synliga på kort sikt.