Huvud
Förebyggande

Bruksanvisning Spemann: indikationer för användning, kontraindikationer, analoger och biverkningar

Spemane - är en örtmedel. Detta läkemedel har en diuretikum, antiinflammatorisk effekt och stimulerar även mikrocirkulationen i prostatavävnaden och har en positiv effekt på spermatogenesen.

Formulär:

Spem släpps i form av belagda tabletter i plastflaskor med brun färg. Varje flaska innehåller 100 tabletter.

ingredienser:

Varje tablett Speman innefattar ett antal aktiva substanser: pulver knölar orkidéer (65 mg), 32 mg av vardera av följande substanser: asterkanta frön, stjälkar mesh leptadenii, argyria rötter, frukter av Tribulus krypande. Och även på 16 mg av sådana ämnen som: pärlparmelia, sammetbönor och frön av kompasssalat.

Farmakologisk aktivitet:

Speman minskar risken för stillastående processer, minskar inflammation och svullnad i prostatakörteln, stimulerar mikrocirkulationen i prostatavävnader och ökar spermiernas rörlighet, vilket resulterar i miktion störningar hastigheten på grund av närvaron av prostatahyperplasi eller prostatit, ejakulat liquefies, minskar dess viskositet.

Speman indikationer för användning, i enlighet med instruktionen, är närvaron av patologiska processer, såsom prostata-adenom, låg spermierörlighet, oligospermi, hög viskositet ejakulat, manlig infertilitet, kronisk och akut prostatit, samt återställande av potens efter operationen.

Den huvudsakliga kontraindikationen är överkänslighet och individuell intolerans mot läkemedlets komponenter, och det är också förbjudet att använda Spemane för personer under 18 år.

Spemane och Spemann Forte är strukturella analoger, men de har olika doser av aktiva substanser. Spemane har en högre dos, så den används för att behandla sjukdomar som: prostata adenom, prostatit, oligospermi, etc. Speta Forte har en lägre dos av aktiva växtämnen, därför används den för att behandla och förebygga åldersrelaterade sjukdomar i könsorganet, liksom i funktionella störningar.

Bruksanvisning Spemann:

Vid behandling av adenom i prostata Spemane rekommenderas att du använder två tabletter två gånger om dagen. Efter början av de första tecknen på förbättring reduceras dosen gradvis gradvis och tas för att bibehålla resultatet. Om Spemane föreskrivs för behandling av oligospermi ska det tas 3 gånger om dagen, även 2 tabletter. För att få en stabil farmakologisk effekt ska läkemedlet tas från 3 månader till 6 månader. Efter 3 månader kan du upprepa kursen.

Spemane Forte: hur man tar det rätt?

I så fall, om läkemedlet Speman Forte användas för att uppnå en terapeutisk effekt med tidig utlösning, administreras det 2 tabletter 3 gånger. För att uppnå de nödvändiga resultaten rekommenderas det att ta det inom 3 veckor. Om preparatet för behandlingen av spermatorrhea delad, används det vid samma dosering, men för en längre period, typiskt under 3 till 6 veckor, sedan om en annan fyra veckor ta i små doser för klämma fast effekt. Om läkemedlet ordineras för alla åldersrelaterade sjukdomar i sexuella sfären, rekommenderas att ta tre gånger om dagen en tablett för 5-7 veckor.

Bruksanvisning Spemann för behandling av prostatit:

Spemane har etablerat sig som ett effektivt verktyg vid behandling av prostatit. På grund av den unika sammansättningen av den vegetabiliska, det minskar inflammation betydligt, hjälper till att lindra trafikstockningar, normaliserar urinering leder till normal storlek inflammerad förstorad prostata. Även detta läkemedel har en immunmodulerande effekt och påverkar positivt potensen i allmänhet.

Flera studier har visat att Speman signifikant minskar nivån av leukocyter i prostata hemlighet, och förbättrar också mikrocirkulationen i vävnaderna i prostatakörteln, ökar de regenerativa egenskaperna hos vävnaden, och i hög grad minskar smärta. På grund av den naturliga sammansättningen av vegetabiliska läkemedel kan tas under lång tid, utan rädsla för komplikationer och negativ effekt på funktionen hos lever och njurar.

Med kronisk prostatit Spemann används aktivt som ett förebyggande medel, reducerar det signifikant sannolikheten för återfall.

Spem appliceras inuti efter att ha ätit. Med kronisk prostatit utser Speman 2 tabletter 3 gånger om dagen, med förbättringar reduceras dosen av läkemedlet för stödjande effekten. Den kur är ungefär 3 månader, men behandling kan vara längre, eftersom den verkliga dosering och behandlingstid är läkare på individuell basis.

Bruksanvisning Spemann för behandling av andra sjukdomar

Förutom prostatit har Spemane etablerat sig som ett effektivt verktyg vid behandling av andra sjukdomar.

Läkemedlet används aktivt vid behandling av prostatahyperplasi. Den har anti-inflammatorisk effekt, minskar trängseln, minskar vävnadsödem, förbättra blodtillförsel och regenerativa funktioner.

Vidare normaliseras urinering, smärta sensioner och vävnadsproliferation minskar.

Spemann är ordinerat för behandling av prostataadenom individuellt av behandlingsläkaren.

Speman har också en positiv farmakologisk effekt med oligospermi och som en följd, manlig infertilitet. Dess farmakologiska effekt beror på det faktum att de aktiva läkemedelskomponenterna påverkar sekretoriska funktion av prostata, vilket förbättrar kvaliteten på manliga könsceller, ökad spermierörlighet, spermier reducerad viskositet.

Ett antal studier tyder också på att Spemane är ett effektivt medel i varicocele efter en operativ ingrepp. Eftersom testiklarnas funktioner störs av långvarig störning av spermatkärlets blodcirkulation leder detta ofta till oligospermi och olika patologier av spermatozoa. Fertilitetsförmågan minskas betydligt, vilket kan leda till infertilitet, Spemane används i detta fall som en del av en omfattande behandling. Det förbättrar prostata körtelns funktionalitet, ökar antalet spermier och deras rörlighet.

Tack vare växtkompositionen finns biverkningarna av att ta Spemann praktiskt taget inte. Allmänhet, sidoreaktioner i sällsynta fall är resultatet av intolerans mot alla växter komponent, en del av läkemedlet och manifesteras som diarré, illamående, svaghet, hud klåda, torra slemhinnor och allergiska reaktioner. Vid oönskade biverkningar, sluta ta medicinen och kontakta en läkare.

En av de vanligaste analogerna i Spemann är läkemedlet Verona. Den består också av växtdelar, finns i form av kapslar. Används i könsorganssjukdomar hos män: oligospermi, försvagning av erektion, sänkning av sexuell lust.

Dosering och behandling väljs av urologen individuellt. Detta läkemedel rekommenderas att tvättas ner med mjölk för att uppnå maximal farmakologisk effekt.

Verona tolereras i allmänhet väl, men i vissa fall finns det oönskade effekter som uppstår intoleranta komponenter som visas i form av klåda, utslag och allergiska reaktioner.

För att undvika oönskade sidreaktioner rekommenderas det inte att använda Verona-preparat med läkemedel som har lugnande effekter, antidepressiva medel och etylalkohol.

Experter hävdar att detta läkemedel effektivt stärker styrkan, ökar längden på samlaget, stimulerar blodcirkulationen i bäckenområdet såväl som i prostatakörteln.

Detta verktyg kan användas som en singel, omedelbart före samlag, samt regelbundet för förebyggande ändamål.

Många recensioner visar att Vuka Vuka är ett effektivt förebyggande mot stagnerande fenomen. För behandling av allvarliga patologier används Vuka Vuka-preparatet generellt inte, det används endast som ett förebyggande medel.

Vigrande är också ett ofta använt substitut för Spemann. Den aktiva substansen i detta läkemedel är sildenafilcitrat. Läkemedlet är tillgängligt i form av tabletter.

Vigrande används för att behandla erektil dysfunktion, liksom en gång, för att uppnå ett tillfredsställande samlag och öka sexuell aktivitet. Vid en enda användning används Wigrante omedelbart före samlag, en timme före det. I händelse av att läkemedlet används som en kursbehandling är den nödvändiga dosen och ansökningsordningen läkaren.

Den aktiva substansen i detta läkemedel kan i vissa fall orsaka liten kränkning av färguppfattning. I synnerhet uppfattningen av blått och grönt, liksom ökad uppfattning om ljus. Men efter att ha tagit bort ämnet från kroppen kommer färgvisionen tillbaka till normal.

Tinteks Forte-preparatet är av vegetabiliskt ursprung och används som en analog av Spemann. Detta verktyg används för brott mot den sexuella funktionen.

Tantex Forte har en stimulerande tonisk effekt och ökar också sexuell lust och normaliserar sexuell aktivitet. Tack vare växtkomponenterna har det praktiskt taget inga biverkningar. Det ordineras vanligtvis 2 tabletter två gånger om dagen, i 2 månader. Det rekommenderas att upprepa behandlingstiden var sjätte månad. Läkemedlet är kontraindicerat i närvaro av sådana sjukdomar som: ateroskleros, vilken som helst njurpatiologi, hjärtsvikt, allergiska reaktioner mot växtkomponenter.

Ett antal studier har visat att parallell användning av Spemann med Tintex Forte har en förbättrad farmakologisk effekt.

Levantra är också en ganska vanlig analog av Spemann. Den givna beredningen ges i form av tabletter. Den aktiva substansen är vardenafil. Den används för brott mot kraft, antingen en gång i timmen före sexuell handling, och som en terapeutisk och profylaktisk.

Genomsnittspriset på Speman-drog i landets apotek är 320 rubel, Spemann Forte har en lägre kostnad - i genomsnitt 250 rubel. Analoger Spemane har också en acceptabel kostnad, så det genomsnittliga priset på den populära ersättningen Verona är 330 rubel och den genomsnittliga kostnaden för Tentex Forte och Vuka Vuk varierar från 520 till 660 rubel.

Högre kostnad jämfört med Speman och analoger ges droger Levitra, är dess genomsnittliga priset i apotek i landet 820 rubel, och Vigrande, vars pris varierar från 780 till 820 rubel.

Den genomsnittliga kostnaden för den lägsta dosen av Spemann och dess analoger indikeras. Vid utnämning av högre doser ökar kostnaden för droger.

Spemane i tabletter - bruksanvisning, formulering, indikationer, biverkningar och analoger

De senaste åren har statistiken över sjukdomar hos den manliga könssfären ökat stadigt. Samtidigt minskas patientens ålder avsevärt. Brott mot styrka, infertilitet, prostata patologi är de viktigaste problemen med människors hälsa. Alla dessa fenomen dikterar behovet av att välja en omfattande behandling som kommer att vara säker för människors hälsa. Dessa inkluderar Speman - ett läkemedel baserat på medicinska växter.

Bruksanvisning Spemana

Tabletterna har en antiinflammatorisk och diuretisk effekt. Huvudkomponenterna är en stimulator för blodmikrocirkulationen i prostata vävnaden. En annan egenskap hos läkemedlet är en positiv effekt på spermatogenesen. Drogen Spemann är en fytopreparation av ett brett spektrum av åtgärder. Det används som ett medel för grundbehandling och som en del av en komplex behandling av urogenitala patologier.

Sammansättning och form av frisättning

Läkemedlet för män finns i form av runda tabletter, konvexa på båda sidor. Den ursprungliga förberedelsen av det indiska företaget har ett rosa skal, banken har 60 tabletter och en inskription på engelska. Inhemsk tillverkare producerar tabletter utan löslig kappa och karaktäristisk smak, färg - från mörk till ljusbrun med små impregneringar. Spemann tabletter tillverkas i plastflaskor med skruvlock. Varje behållare innehåller 100 tabletter. Förpackning från kartong, inskriptionen på flaskan på ryska.

Tabletten innehåller aktiva ingredienser och hjälpämnen i pulver- och extraktform. Den detaljerade sammansättningen ges i tabellen:

Strawberry orchis av hanen

Fröer av Långblad Astercantum

Salladfrönkompass

Fröer av flätande bönor av kliande

Aerosil (kolloidal kiseldioxid)

Frukt av skurkar av krypande

Argyraas rötter är vackra

Thallus av parmelia pärla

Stammar mesh

Farmakodynamik och farmakokinetik

Läkemedlet Spemann är effektivt för att öka antalet och kvaliteten på spermatozoa, vilket förbättrar deras morfologiska struktur. Studier har visat effektiviteten hos tabletter vid behandling av akut och kronisk prostatit, med adenom. Genom att minska tröskelvärdet för sexuella organens excitabilitet, är det en förbättring av erektionen, normaliseringen av ejakulationen. Behandling av prostatahyperplasi är effektiv i de tidiga stadierna. Läkemedlet förbättrar urinflödet, vilket minskar prostataformen. Tabletter hjälper inte bara till att lindra symtomen, men eliminerar dem också helt.

Den farmakologiska effekten av läkemedlet beror på växtbaserade komponenter. Var och en av dem har unika egenskaper:

 • Orchis man är en naturlig afrodisiakum med sexuell svaghet.
 • Wild sallad, astercanthus - har en diuretikum, lugnande effekt.
 • Tribulus crooks - ökar immuniteten.
 • Argyria är en tonisk, androgen, anabole verkan.
 • Parmelia pärla används för att behandla amenorré.
 • Chatter mesh - har antiinflammatoriska egenskaper.
 • Suvarnavang - effektiv vid behandling av spermatapi som tonic.

Kinetic data kan inte undersökas på grund av den komplexa verkan av alla beståndsdelar. Det går inte att undersöka alla processer för exponering för kroppen med hjälp av markörer eller bioanalyser. Metaboliter av läkemedlet är inte föremål för observation på grund av den kombinerade effekten för att uppnå en terapeutisk effekt.

Indikationer för användning

Läkemedlet av växtämne är förskrivet i enlighet med en viss sjukdom. Sådana sjukdomar är:

 • godartad prostatahyperplasi;
 • oligospermi - otillräcklig mängd sperma;
 • ökad viskositet hos den seminala vätskan;
 • akut och kronisk form av prostatit.

Hur man tar Spemane

Administreringsmetoden är oral, 20 minuter före måltid. Dosering av läkemedlet för varje specifik sjukdom beräknas enligt följande schema, som anges i tabellen:

Herbal remedy Spemann: bruksanvisningar, recensioner av läkare och specialister

Tvärtemot vad många tror att endast den kvinnliga kroppen tillbringar mycket energi och ansträngning för att fortsätta loppet, den manliga kroppen kräver också en hel del näringsämnen och energikostnader.

För full spermatogenes - bildandet av sexceller, behåller deras vitalitet och ger rörlighet vitaminer, mineraler och gynnsamma förhållanden behövs.

Manlig fertilitet är mycket sårbar, och under påverkan av många skadliga faktorer kan störningar uppträda på ett eller annat stadium i reproduktionssystemets funktion.

För att eliminera sådana intima problem måste du gå till doktorn och ta speciella mediciner. En av dem - Spemann, bruksanvisningen för män som beskrivs nedan, kan också hjälpa till med att eliminera låg manlig fertilitet.

Sammansättning och farmakologiska egenskaper

Denna produkt finns i form av tabletter, med en brun färg av olika nyanser, med impregnering.

Preparatet Spemann har en övervägande naturlig sammansättning:

 1. Suvarnavang växtpulver;
 2. frön av flätande kliande bönor;
 3. frö av astringent long-leaved;
 4. pulveriserad gräsfrösalatkompass;
 5. extrakt av ansjovisens frukter krypande;
 6. thallus lichen parmelia pärla;
 7. extrakt av en vacker Argyrea rot;
 8. stammar av växten;
 9. pulverknölar av plantan orchus maskulin;
 10. Hjälpkomponenter: krospovidon (för att öka tillgängligheten av existerande ämnen), natriumkarboximetylcellulosa (som stabilisator), Aerosil (förtjockningsmedel), magnesiumstearat (emulgeringsmedel), mikrokristallin cellulosa (eller kostfiber.

I den manliga kroppen har detta läkemedel en flerriktad effekt. Det tar bort inflammation, förbättrar prostatakörteln, undertrycker stagnerande fenomen i den. Det hjälper till att behandla urineringstörningar som är förknippade med prostata patologier, har en diuretisk effekt, vilket minskar puffiness.

I reproduktionssektorn reducerar Speman viskositeten hos spermier, ökar aktiviteten hos spermatozoa, intensifierar deras bildning.

Förutom att direkt påverka reproduktionssystemets organ påverkar det också de nervcentraler som styr processerna i samband med den manliga sexuella funktionen. Effektiva komponenter påverkar kvaliteten och varaktigheten av samlag. Således bekämpar läkemedlet fullständigt mot negativa processer som kan påverka människors hälsa i allmänhet och fruktbarhet i synnerhet.

Indikationer och kontraindikationer

Läkemedlet tas med sådana problem i människors hälsa:

 1. oligospermi och associerad med manlig infertilitet (en liten mängd utsöndrad sperma);
 2. hyperplasi av prostata (godartad);
 3. lågmotorisk aktivitet hos spermier
 4. låg sædviskositet.

Kontraindikationer för användning av Spemane är förknippade med individuella manifestationer av allergi mot komponenterna i läkemedlet. Dessutom, allvarlig sjukdom i hjärt-kärlsystemet, hjärnan, urinvägarna - detta är anledningen till ytterligare samråd med läkaren om säkerheten att ta ett sådant läkemedel. Upp till 18 år kan detta verktyg inte användas.

Applikationsfunktioner

När man talar om Speman beror läkemedlets tillämpningsmetod direkt på patientens diagnos:

 1. prostata dysplasi: 2 tabletter 2-3 gånger om dagen, minska sedan gradvis dosen.
 2. oligospermi följt av manlig infertilitet - 2 tabletter två gånger om dagen, i 4-6 månader.

Det finns bevis för att samtidig applicering av Spemann och Tentex Forte hos patienter med oligospermi ökar effektiviteten av behandlingen.

Hur man tar Spemane - löser den behandlande läkaren. Han väljer systemet, och det är troligt att det under behandlingsperioden kan justeras, beroende på de resultat som uppnåtts. Ändra inte dosen av läkemedlet Spemane själv - behandlingsförloppet rekommenderas av läkaren, det är farligt att bryta mot, trots alla påståenden att produkten på en naturlig växtbas är nästan säker.

Biverkningar och överdosering

Prostatit är rädd för denna agent, som eld!

Du behöver bara ansöka.

Läkemedlet Spemann-biverkningar kan orsaka i form av en allergisk reaktion vid individuell intolerans av någon del av tabletterna.

Det är möjligt att i vissa patienter kan det finnas reaktioner från nervsystemet, uttryckt i svaghet, yrsel.

Officiellt har fall av överdos av detta läkemedel inte registrerats. Om dosen har överskridits och patienten börjar utveckla ångestsymtom (det kan vara kräkningar, svaghet, hudutslag), är det nödvändigt att sluta använda läkemedlet och utföra symptomatisk behandling.

Alla manifestationer som kan vara biverkningar eller symtom på överdosering ska rapporteras till läkaren. Om patientens tillstånd plötsligt försämras måste du ringa en ambulans.

Expertrecensioner

Specialister som förskriver Spemane till sina patienter markerar positiva förändringar i människors hälsa.

Många recensioner tyder på att symptomen på prostatit blir mindre uttalade, ökningen av sexceller - mer intensiv och stabil, ökar sexuell lust. Många patienter upplever en förbättring av erektionen.

Å andra sidan finns det också mindre positiva recensioner. Vissa experter uppmanar att inte överväga detta botemedel en panacea och glöm inte att detta bara är ett biologiskt tillskott. Ibland associerar läkare förbättringar i den reproduktiva sfären, inte med själva läkemedlets handling, utan med den psykologiska stämningen hos mannen själv, hans självföreslag på grund av förtroendet för läkemedlets effektivitet.

Vid allvarliga misslyckanden i människans hälsa kan denna beredning inte medföra märkbara framgångar i behandlingen. Dessutom finns det alltid risk för biverkningar från någon av komponenterna, och det finns ett stort antal av dem i Spemane.

Patientrecensioner

Det finns många recensioner av Speman drog från män, liksom deras sexuella partners.

Vissa patienter berättar att spermogrammet började förbättras vid behandling. Andra delar sin framgångsrika erfarenhet, när resultatet visas - en efterlängtad graviditet börjar.

Män noterar ökningen av erektilfunktionen, i samband med vilken den psykologiska sidan av förhållandet med partnern förbättras och självkänsla.

Till salu finns förberedelser med ett namn, men utgiven av olika tillverkare. Den ursprungliga originalversionen är indisk produktion. Sådana tabletter har som regel mer positiv feedback än deras analoger av rysk eller annan utländsk produktion.

Tiden för vilken effekten inträffar indikerar patienter olika. Någon har tillräckligt med månad att ta drogen, någon tar det i ett halvt år. Resultatet beror på de initiala uppgifterna för de män som var före behandlingen.

Men kostnaden är relativt låg, så ekonomiskt är denna behandling vanligtvis inte svår.

Patienter noterar också att effekten av behandling med örtberedning kan vara väldigt instabil.

Användbar video

Hur man ökar aktiviteten hos spermatozoa genom folkmetoder:

Medicin på basis av plantor, utvärderar många patienter mycket, eftersom de är tillverkade av naturliga komponenter med minimal tillsats av kemiskt syntetiserade komponenter. Men helt beroende av sådana droger rekommenderas inte, eftersom de har en mjukare och långsammare åtgärd. Allvarliga patologier i något organ kräver intensiv terapi, som inte kan utföras med hjälp av biologiska tillskott. Användningen av dessa läkemedel samtidigt med grundläggande terapi eller med mindre hälsoproblem kan emellertid ha en positiv effekt på fysisk och psykologisk hälsa.

 • Eliminerar orsakerna till cirkulationsstörningar
 • Försvinner försiktigt inflammation inom 10 minuter efter att ha tagits

Speman

Beskrivningen är aktuell på 2014/06/03

 • Latinska namn: Speman
 • ATX-kod: G04BX
 • Aktiv beståndsdel: Kombination av ämnen
 • producent: Himalaya Drug, Indien

struktur

1 tablett Himalaya Speman är: pulver Salladsfrön och bönor av sammet - 16 mg vardera, knölar manlig orkester - 65 mg, frön long-leaved astrocant 32 mg; av mosaikguld (suvarnavanga) - 16 mg; extrakt: frukt skurkar av krypande, rötter Argir vacker, stjälkar netchattering - 32 mg vardera Pearl Parmelia thallus 16 mg.

I form av hjälpämnen i tabletten är: mikrokristallin cellulosa, natriumkarboximetylcellulosa, krospovidon, magnesiumstearat, aerosil (kolloidal kiseldioxid).

Typ av problem

Tabletter av brun färg för 100 st. i en polyetenflaska.

Farmakologisk aktivitet

Drogen Spemant av vegetabiliskt ursprung. Minskar urineringstörningar och stagnation vid hyperplasi av prostata godartad karaktär.

Drogen stimulerar spermatogenes, sänker viskositeten hos spermier och ökar rörligheten hos spermier.

Farmakodynamik och farmakokinetik

Datainsamling är omöjligt eftersom drogen är en komplex åtgärd.

Indikationer för användning

 • vid symptomatisk behandling hyperplasi av prostata godartad genesis;
 • saktning av spermierotilitet
 • oligospermi.

Kontra

Biverkningar

Det kan finnas allergiska reaktioner.

Instruktioner för användning av Spemane (Metod och dosering)

Hur tar man drogen? Använd 2 tabletter tre gånger om dagen, följt av en jämn minskning av dosen. Anvisningarna för Spemann indikerar den behandlingen i fallet med oligospermi spendera upp till sex månader.

överdos

interaktion

Samtidigt möte med Tentex Forte ökar effekten av behandlingen.

Försäljningsvillkor

Finns utan recept.

Förvaringsförhållanden

När temperaturen observeras från 10 till 30 ° C, på en torr plats, borta från barn.

Utgångsdatum

analoger

Spemane eller Spemane Forte - vilket är bättre?

Spemane Forte är avsedd för behandling impotens Hos äldre män, medan spemane har en effekt i stagnation med prostatit, förbättrar spermatozoas kvalitet och funktion.

Recensioner av Spemane

Det finns läkares recensioner om Spemane, som en förberedelse som nästan dubblerar antalet aktiva spermatozoer. Ofta föreskrivs det av andrologi på prostatit och adenom, eftersom piller underlättar urinering.

Spemane är också effektivt för män infertilitet. Det finns många recensioner om drogen Speman från de kvinnor som hjälpte till att bli gravid. Deras män tog medicin för att förbättra spermiermotiliteten. Många människor kallar fördelen att läkemedlet är växtbaserat.

Pris Spemana, var du kan köpa

Pris Spemana i Ryssland är från 235 till 299 rubel. för 100 tabletter, i Moskva kan du köpa för 235 rubel.

Att köpa Speman i Minsk är inte möjligt, det är inte tillgängligt på apotek, men du kan köpa i Ukraina - kostnaden för drogen från 72 till 84 UAH.

Speman

Anvisningar för användning:

Speman - den kombinerade växtbaserade preparat med antiinflammatorisk, stimulerande spermatogenes, förbättra mikrocirkulationen prostatotropic effekt som används vid behandling av benign prostatahyperplasi och spermatogenes störningar.

Utformningsform och sammansättning

Speman frigöringsdoseringsform - tabletter: Runda, bikonvexa, Färg - från mörkt till ljust brun med stänk (100 st i plastflaskor, en flaska i en kartongförpackning.).

Aktiva substanser i sammansättningen av 1 tablett:

 • Arguire är vacker (i form av ett extrakt av rötter) - 32 mg;
 • Long-leaf astringant (i form av ett fröpulver) - 32 mg;
 • orchisman (i form av ett pulver av knölar) - 65 mg;
 • bönor flöjt kliande (i form av ett fröpulver) - 16 mg;
 • Salladkompass (i form av ett fröpulver) - 16 mg;
 • ankare krypande (i form av fruktkstrakt) - 32 mg;
 • Parmelia pärla (i form av ett extrakt av thallus) - 16 mg;
 • Slaktnät (i form av ett extrakt av stjälkar) - 32 mg;
 • mosaikguld (suvarnavang) - 16 mg.

Ytterligare komponenter: magnesiumstearat, mikrokristallin cellulosa, krospovidon, natriumkarboximetylcellulosa, aerosil (kolloidal kiseldioxid).

Indikationer för användning

 • godartad prostatahyperplasi (symptomatisk behandling);
 • minskad rörlighet hos spermier
 • oligospermi.

Kontra

Kontraindikation för användning av Spemann är förekomsten av överkänslighet mot läkemedlets komponenter.

Dosering och administrering

Spemane tabletter tas oralt.

Rekommenderat mottagningssystem:

 • Godartad prostatahyperplasi: 2-3 gånger om dagen för 2 tabletter (i framtiden reduceras dosen gradvis);
 • oligospermi: 3 gånger om dagen för 2 tabletter i 4-6 månader.

Biverkningar

Allergiska reaktioner (möjliga).

Särskilda instruktioner

Innan Spemann appliceras, liksom i fall av okarakteristiska symptom, är det nödvändigt att konsultera en specialist.

Droginteraktioner

Effektiviteten av oligospermia-behandling ökar den kombinerade användningen av Spemann med Tentex forte.

Villkor för lagring

Förvara på ett torrt ställe otillgängligt för barn vid en temperatur av 10-30 ° C.

Hållbarhet - 3 år.

Informationen om preparatet är generaliserad, tillhandahålls för informationsändamål och ersätter inte den officiella instruktionen. Självbehandling är hälsofarlig!

Enligt statistiken ökar risken för ryggskador på måndagar med 25% och risken för hjärtinfarkt - med 33%. Var försiktig.

En person som tar antidepressiva läkemedel kommer i de flesta fall igen att lida av depression. Om en person har hanterat depression själv, har han alla chanser att glömma detta tillstånd för alltid.

Människans blod "går" genom kärlen under enormt tryck och, om deras integritet bryts, kan skjuta på avstånd på upp till 10 meter.

Det välkända läkemedlet "Viagra" har ursprungligen utvecklats för behandling av arteriell hypertension.

På droger för allergier i USA ensam, används mer än 500 miljoner dollar per år. Tror du fortfarande att sättet att äntligen besegra allergin kommer att hittas?

Under livet producerar den genomsnittliga personen två eller flera stora salivpooler.

Forskare från Oxford University genomförde en serie studier, där de drog slutsatsen att vegetarianism kan vara skadlig för människans hjärna, eftersom det leder till en minskning av dess massa. Därför rekommenderar forskare att inte helt utesluta fisk och kött från deras kost.

74-årige bosatt i Australien, James Harrison, blev en blodgivare cirka 1000 gånger. Han har en sällsynt blodgrupp, vars antikroppar hjälper till att överleva nyfödda med svår anemi. Således räddade australien omkring två miljoner barn.

Det brukade vara det som gnidar kroppen med syre. Men denna åsikt åsidosattes. Forskare har visat att gungning, en person kyler hjärnan och förbättrar sin prestanda.

Levern är det tyngsta organet i vår kropp. Den genomsnittliga vikten är 1,5 kg.

I Storbritannien finns en lag enligt vilken en kirurg kan vägra att göra en operation till en patient om han röker eller är överviktig. En person måste ge upp dåliga vanor, och då kanske han inte behöver operation.

Enligt många forskare är vitaminkomplex praktiskt taget värdelösa för människor.

Hostläkemedel "Terpinkod" är en av ledarna i försäljningen, inte alls på grund av dess medicinska egenskaper.

Våra njurar klarar av att rensa tre liter blod på en minut.

Det finns mycket nyfiken medicinska syndrom, till exempel obtrusiv svalning av föremål. I magen hos en patient, som lider av denna mani, hittades 2500 föremål.

Det verkar väl, vad kan vara nytt i ett sådant hackneyed ämne som behandling och förebyggande av influensa och ARVI? Alla har länge varit kända som den gamla "farmors" metoder, den där.

Speman

Spem: frisättningsform - tabletter, 100 st.

Spemane är en kombinerad örtmedel som har en stimulerande effekt på männs sexuella funktion.

Spemanns komposition

En tablett innehåller 65 mg av knölar orkidéer manliga asterkanta dlinnolistogo 32 mg, 16 mg sallat kompass, 16 mg sammet bönor kliande, 16 mg av guld mosaik, 32 mg Argirov vacker, 32 mg Tribulus terrestris, 32 mg leptadenii mesh, 16 mg Parmelee Pearl

Anmärkning är bifogad till varje förpackning.

tillverkare

Himalaya Drug, Indien.

Ungefärligt pris

Ungefärligt pris på drogen

Beskrivning av beredningen

Läkemedlet har förmågor som är inneboende i dess komponenter. Speman egenskaper på grund av effekten på sexuell funktion, antioxidant (minska toxiska effekter) effekt, stimulerande och stärkande effekt, en ökning av antalet spermier, minskande inflammation, aktivering av spermatogenes (utveckling av manliga könsceller).

Läkemedlet har en lugnande effekt, ökar immunsystemets resistens, utför en diuretisk effekt, förbättrar funktionen av testikulära vesiklar och testikelbiprodukter.

Indikationer för användning av Spemana

Spemanns utnämning till män anges i följande sjukdomar:

 • Vid godartad prostatahyperplasi (utvidgning);
 • Med akut och kronisk inflammation i prostata;
 • Med låg rörlighet av bakterieceller;
 • För att förbättra viskositeten hos spermier;
 • För förebyggande av impotens
 • Oligospermi (liten mängd seminal vätska).

Kontra

Applicera Spem är kontraindicerat vid individuell överkänslighet (allergi) mot de ingående komponenterna. Dessutom är det förbjudet att dricka detta läkemedel för barn under 18 år.

Bruksanvisning Spemana

När du tar Spemann bör du följa följande scheman och doser:

 • Den rekommenderade dosen är 2 tabletter 2 gånger om dagen, och sedan ta 1 tablett 2 gånger om dagen.
 • När infertilitetsdos är 2 tabletter 3 gånger om dagen i 4-6 månader.

Behandlingstid (antal dagar att ta drogen) individuellt bestäms av den behandlande läkaren beroende på svårighetsgraden och varaktigheten av sjukdom, sjukdomstillstånd (böter).

Spemann från prostatit

För behandling av prostatit används standarddoseringen: 2 tabletter 2 gånger om dagen. Varaktigheten av appliceringen bestäms av den behandlande läkaren och beror på svårighetsgraden av sjukdomen.

interestingly

Extra metoder för behandling av prostatit hjälper till att ta bort inflammation, lindra smärta och omishshit frekvens av urinering. Läs en ny artikel om prostatit och leeches.

Biverkningar

Biverkningar vid behandling av Spemann inkluderar:

 • Allergiska reaktioner: klåda, utslag, nässelfeber, Quincke ödem, anafylaktiska reaktioner.
 • Från centrala nervsystemet (centrala nervsystemet): huvudvärk, yrsel, dåsighet, inhibering.

överdos

Det finns ingen information om en överdosering, möjliga symptom:

Särskilda instruktioner

 • Spem är avsedd att säljas i ett nät av apotek utan receptbelagda läkemedel för användning.
 • Inte beroendeframkallande.
 • Samspelet med antibiotika och andra droger är inte känt.

Applicering under graviditet och amning

Vid graviditet, för kvinnor, vid amning av ett bröst och för laktemi är inte användning av ett preparat tillhandahållet.

Spem för barn

Kontraindicerat hos barn under 18 år.

Kompatibilitet Spemana med alkohol

Det är kontraindicerat att ta Spemann medan du dricker alkohol.

analoger

Analoger (ersättare) Spemana:

Förvaringsförhållanden

Spem förvaras i sin ursprungliga förpackning, vid rumstemperatur, utom räckhåll för små barn. Hållbarhet - 3 år.

Speman

kommentarer

bekant) Jag kontrollerar ständigt om jag drack det eller inte) annars glömmer du, poäng

Som doktorn sa att jag inte vet, drack han före mat.

Se också

Hälsningar till alla. Vi har en MF. I januari går vi till det andra försöket för Eco, vi vill förbättra spermierna till januari. Fråga: Tjejer från Moskva, berätta för oss det beprövade apoteket, för priset på Spemane är hälften så mycket, men på något sätt skrämmande. plötsligt betalar jag, men beställer.

Tjejer, berätta för mig om det är möjligt för mannen att ta speman utan att ordinera en läkare, men för förebyggande? Endast tofflor rusa inte tack)) Läs bara på internet att någon tvärtom indikatorer har blivit sämre. Är det möjligt att denna spemann på något sätt.

Flickor som har spanjorer ägar dricker eller dricker. Vad är resultatet. Det finns förbättringar. Hans läkare har utsett dig eller dig själv. Tack alla.

Tjejer, berätta för mig vilka män som tog Speman. Huruvida spermierna har förbättrats. Var det några nedsatta effekter? Hon rådde mig att tjäna sin man. Men något efter början av mottagningen började skada mina ben, åderbråck kan vara det är inte ansluten mellan.

Hej alla! Jag vill att flickan ska dricka Spemane för att förbättra spermiernas rörlighet, hur många tabletter och hur många gånger om dagen dina män tog. och om det var en effekt av dem.

Tjejer, hej alla! Berätta för mig, gjorde någon vid planeringen en läkare för att ta Speman (en indisk åtgärd)? Om någon har haft erfarenhet av detta läkemedel, berätta för oss om de vittnesmål. Min redan 2 packning tar. En annan var kvar i.

All god tid på dagen! Mannen började ta Spemane. Berätta för vem som vet. under prima detta läkemedel bör skyddas? eller vice versa kan du försöka? Tack på förhand!

Flickor är alla hallå. Hennes mans analys är inte så stor, hans doktor till slutet av augusti på semester. Så vi bestämde oss för hur mannen skulle börja när du dricker spem. Vare sig du snälla vänligen under mottagning spemana är det nödvändigt att vara skyddad?

Tjejer, som i kursen, berätta för mig, vad kan ersätta Speman. I Moskva försvann han, och vi kan inte sluta ta piller. Under stimulansprocessen. Spermaktin kurs du kan gå, men lite dyrt ärligt talat. Jag väntar

Flickor, hälsningar), mannen tog spemann. förmodligen tre dagar. för dessa tre dagar har vi aldrig hänt (((det gick inte upp ", jag kunde inte avsluta (jag ber om ursäkt för detaljerna), sa att jag inte vill dricka den här mucken mer.

Speman

Blanketter för frisläppande

Instruktion av spem

Spem - ett komplext läkemedel av naturligt ursprung, efterfrågan vid behandling av "manliga" problem (prostataförstoring, försämrad spermbildning). Problem med uppfattningen till en eller annan grad uppstår i vart femte gifta par. I nästan hälften av fallen är mannen skyldig. Orsaken till försämringen av männs reproduktiva förmågor är en hel uppsättning faktorer, bland annat ledande roll upptas av ett brott mot spermierbildning. Läkemedlet Spemane har en beprövad egenskap för att förbättra manlig fertilitet. Läkemedlet ökar rörligheten för spermatozoa och minskar antalet defekta prov. Dess effektivitet har visats i ett antal studier. I en av de kliniska prövningarna användes Spemane hos personer som lider av oligo- och astenozoospermi. Innan testet började undersöktes alla deltagare för sperma och kontrollerades för hormonell status. Laboratorietester utfördes för alla WHO-krav. Deltagarna tog Spemann två gånger om dagen för två tabletter i 90 dagar. Kontrollanalyser av seminalvätska med bestämning av spermdensitet, rörlighet och morfologi hos spermatozoa utfördes månadsvis. Efter tre månaders läkemedelstester visade analysen en signifikant ökning av antalet spermatozoer, liksom en förbättring av deras morfologi med 5%. Medelvärdet av testosteron ökade med 37%. Tätheten av spermatozoa ökade trefaldigt. Efter en farmakoterapeutisk kurs på tre månader blev 15% av deltagarna i studien gravid. Studieresultaten bekräftar dess effektivitet vid behandling av manlig infertilitet: drogen ökar densiteten och spermiernas rörlighet, förbättra deras funktionella och anatomiska egenskaper, med andra ord, det har en positiv effekt på de viktigaste manliga reproduktionsförmåga.

Spemane normaliserar testosteronnivåerna hos män med nedsatt reproduktionskapacitet.

Ett annat medicinområde där Speman används framgångsrikt är behandling av inflammatoriska sjukdomar i prostata, inkl. kronisk prostatit. Detta är den vanligaste urologiska sjukdomen. Trots svårighetsgraden av problemet kvarstår effektiviteten av behandlingen för kronisk prostatit deprimerande låg. Om smärtlindringen och minskningen av svårighetsgraden av urinproblem uppträder relativt snabbt, kan det inte uppnås någon återställning av erektila och reproduktiva förmågor alls. Regelbundna fall av återkommande sjukdom vittnar för vikten av att konsolidera de positiva resultaten som kan uppnås under läkemedelsbehandling. Baserat på detta problem, särskilt relevant är att skapa och införa läkemedel (i synnerhet - av naturligt ursprung), vilket skulle hjälpa till att behandla och förebygga sexuella störningar hos patienter som lider av inflammatoriska sjukdomar i prostata. En sådan medication är Spemann. Dess komplexa komposition, inklusive 10 växtkomponenter, ger läkemedlet antiinflammatorisk, diuretikum, dekongestantverkan. Läkemedlet förbättrar kvaliteten på erektion, normaliserar ejakulation, stimulerar spermbildning. I det inledande skedet av prostata adenom Speman normaliserar storleken av prostatan, underlättar uttömning av urin, förbättrar de reologiska egenskaperna hos spermier (ökar dess fluiditet). Den genomsnittliga behandlingen bör vara mellan 4 och 6 månader. Effektiviteten av behandlingen kan förbättras genom att kombinera Spemann med läkemedlet Tenteks forte

Spemane med prostatit

Det finns sådana sjukdomar, vid behandling som alla metoder är bra. Eller nästan allt. Inflammation av prostatakörteln är komplicerad av sjukdomen (och ibland terapin). Låt oss prata idag om en av drogerna, nämligen hur Speman arbetar med prostatit och vilken typ av läkemedel är det?

Den akuta formen behandlas huvudsakligen på sjukhuset, åtminstone i början. Kronisk prostatit kan elimineras hemma.

Spemann visade sig vara en bra kandidat för kronisk prostatit. Denna åtgärd är inte ett läkemedel och avser fytopreparationer. Dessa piller har många positiva egenskaper, du kan läsa om det i den här artikeln och upptäcker samtidigt - är det värt att köpa det här läkemedlet?

Utformningsform och sammansättning

Så det här verktyget kombineras och är utformat för att normalisera den sexuella funktionaliteten hos män. Med andra ord upprätthåller Spemann reproduktionskapacitet och förbättrar styrkan.

Det är ett läkemedel som utvecklats enligt principerna för det traditionella systemet för indisk medicin, det vill säga dess sammansättning omfattar uteslutande naturliga ämnen av naturligt ursprung - mineralämnen och medicinska växter.

Mer om kompositionen:

 • Suvarnavang;
 • Tribulus skurkar;
 • Hörlurar av manliga orchis;
 • Argyraas rötter är vackra;
 • Parmelia är päron;
 • Salladfrökompass;
 • Chattering mesh;
 • Fröer av kliande sammet bönor;
 • Fröer av långlivande sammandragande.

Alla dessa medicinska växter i olika koncentrationer finns i varje tablett. Den är endast tillgänglig i tablettform i en plastburk med 100 stycken.

Hur Spanem hjälper till med prostatit

Läkemedlet har en prostatotropisk effekt, det vill säga det förhindrar patologiska fysiologiska förändringar som är en konsekvens av den inflammatoriska processen i prostatakörteln. Spemann kan också minska inflammation och förbättra mikrocirkulationen. Eftersom detta är en fytopreparation, bör man inte glömma den grundläggande behandlingen.

Speman med prostatit är användbar på grund av de medicinska örterna som ingår i dess komposition. Med hjälp är det möjligt att minska stagneringsprocessen i bäckenorganen, förbättra retentionen av urin och kvaliteten på spermatozoa.

Var och en av de medicinska växterna som ingår i preparatet valdes för ett specifikt ändamål. Knölarna i den manliga orkestern tonar upp, kompasskompasset lugnar nervsystemet, suvarnavang påverkar positivt kraften och samlaget i allmänhet och argyria har en vacker immunmodulerande effekt. Och detta är inte alla positiva egenskaper hos medicinska örter.

Kurs och dosering av Spemana

Det finns två typer av droger: "Spemann" och "Spemann Forte". Den första är ordinerad främst för prostataadenom och den andra för behandling av för tidig utlösning.

Spem är nödvändigt för att dricka en kurs på upp till sex månader för 2 tabletter tre gånger om dagen. Det tas också för att behandla infertilitet. Spemant Forte dricker i genomsnitt 4-6 veckor för 1-2 tabletter och också 3 gånger om dagen.

Eftersom läkemedlet är utvecklat enligt Ayurvedas principer och endast med användning av naturliga ingredienser, kan det inte skada människokroppen och ger extremt sällan negativa effekter.

Eventuella biverkningar och kontraindikationer

Ibland kan det finnas en allergi mot läkemedlets komponenter, så Spemann med prostatit kan inte fortsätta att tas om sådana tillstånd uppstår:

 • Rödhet och klåda i huden;
 • Illamående och kräkningar;
 • Huvudvärk.

Du måste också vara försiktig om du tidigare har haft dessa sjukdomar:

 • hypervitaminos;
 • Hjärtinfarkt;
 • tromboembolism;
 • Cardio.

Det rekommenderas inte att ta drogen med alkohol, eftersom alkohol minskar läkemedlets effektivitet.

Recensioner om Spemane och priset

Speman från prostatit enligt användarens återkoppling är ett mycket effektivt verktyg som passar perfekt in i den komplexa behandlingen av prostatainflammation. Man borde emellertid inte lägga stora förhoppningar på det, eftersom det bara är en biologiskt aktiv tillsats, och inte en kemisk beredning av farmakologisk produktion.

Många män skriver att Spemann verkligen kan förbättra sædmotilitet och erektion, och påverkar också inflammatorisk process i prostata.

Förresten producerar det ett välkänt varumärke som heter "Himalaya", vilket värderas för högkvalitativa produkter och dess effektivitet. Samtidigt överstiger kostnaden för detta biologiskt aktiva livsmedelstillsats inte 300 rubel (och detta är för 100 tabletter).

Zaklyuechnie

Det finns också många analoger, men vi får inte glömma att inte alla kan vara lika effektiva och 100% naturliga. Dessutom är några av dem en storleksordning högre än Spemann.

Speman

Anmäl dig för att lämna en recension.
Det tar mindre än 1 minut.

Tog Speman på oligospermi, innan fröet var i området med en hastighet av 1,3 ml i 2 Tabletter mycket billig, plastburk med hundra stycken inne kostar cirka 300 rubel, Internet är billigare, men det finns leverans och tid, jag letade efter på apotek, där kan du omgående köpa och överbetalning av rubel 60, inte mer. Tabletter grå-brun, lite slappa, måste bara ta 2 bitar och 2-3 gånger om dagen (första tre, sedan 2). Kursen är lång, jag kan inte räcka, jag tog 4 månader, jag spenderade ca 6 burkar. Men spermier i utlösning 1 var ca 4 ml, och detta utan ansamling, det vill säga en vecka innan analysen inte vänta, regelbunden sexliv, dessa volymer nu varje dag. Så definitivt hjälpte pillerna.

Tabletter perfekt bidra till spermatogenes, 2 månaders användning I visuellt såg förändringar (sperma tjock, henne längre, hon är mer trögflytande), och vittnesmål från sperma. Spermatozoa ökade aktiviteten från 8% till 30%, antalet ökade, så det var lätt att tänka på ett barn. Jag spenderade omkring 1000 rubel på allt, inte räknar testen. Enligt min mening är det mycket fördelaktigt farmakologisk behandling av infertilitet spenderar tio gånger mer pengar än jag kom ut när jag drack faktiskt dåligt. Det finns inga biverkningar alls.

Tabletter tog för att normalisera det genitourära systemet efter en prostatit. Med ett två gånger dagligt intag av 1 flaska var jag tillräckligt för exakt en månad. Läkemedlet, även om det är främmande (Indien), men kostnaden är mycket prisvärd. Kompositionen är den rikaste, innehåller allt som är nödvändigt för den normala funktionen hos den manliga kroppen. Dosen väljs individuellt beroende på hälsoproblemet, därför är det inte nödvändigt att försumma läsningen av instruktionen. För 2 månaders inträde kom männas hälsa äntligen tillbaka till det normala. Efter återkallandet återvände sjukdomen inte, det tog 4 månader, känns fortfarande bra.

Spemanns kurs var full under behandling av godartad prostatahyperplasi i första etappen. Läkemedlet är mycket starkt, så jag bestämde mig för att välja dosen för läkaren. Jag ordinerades 2 tabletter tre gånger om dagen i en månad, senare reducerades en dos till 0,5 tabletter 3 gånger om dagen. Totalt tog jag dem 3 månader. De första förbättringarna började om 2 veckor, jag började gå normalt "lite efter en liten". Graden blev strålen kraftigare, urinen utsöndras utan avbrott, smärta och ingen bränning och bränning. Det fanns ingen mer obehaglig känsla av inte helt tömd blåsan. Efter 2 månader ultrasonografi visade att svallningen av prostatan är fullständigt sover, är den inflammatoriska processen stoppas, urinröret var inte längre komprimeras, blåsväggen förvärvad normal tjocklek.
En annan månad drack jag drogen för att konsolidera effekten och förhindra ett återfall. I 3 månader har det indiska läkemedlet helt återställt funktionen hos genitourinary systemet, allt fungerar som det borde. Jag gillade att tillverkaren på burken angav all nödvändig information, gömde inte någonting - detaljerad komposition, lotnummer, produktionsdatum och internationellt licensnummer.

Jag vände mig till läkemedlets hjälp efter att jag hade diagnostiserats med oligospermi i kombination med lågspermmotilitet och hormonella störningar. Läkemedlet valdes eftersom det inte finns några hormonella komponenter i kompositionen, detta utesluter beroende och pobochki. Kursen är utformad i sex månader, efter 3 månader gick jag till testen för att ta reda på vad och hur. Parametrarna i spermogrammet förbättrades, men den positiva dynamiken var långsam. Mängden spermier har redan nått normen, viskositeten har ökat, men spermatozoas rörlighet var fortfarande låg. På den officiella webbplatsen för tillverkaren läste att för att förbättra och påskynda den terapeutiska effekten kan Spemann tas med Tantex Forte. I ett par arbetade de för ett slag, efter 3 månader var alla test (och blod på hormoner, spermogram och ett antal andra) normala. Inga biverkningar för hela antagningstillfället hittades.

Under lång tid var det inte möjligt att tänka ett barn. Efter att ha testat och genomfört tester visade det sig att jag inte har tillräckligt med spermier. Spermiernas volym var mindre än 1 ml. De spermier som finns tillgängliga var inaktiva.
De började en lång behandlingstid, som inkluderade att ta Spemann, ändra kost, livsstil och avslag på dåliga vanor. Dessutom drack jag folsyra, C-vitamin, E och selen. På menyn tillsattes valnötter, smör och linfrön.

Jag hoppas att läkemedlet inte bara ökade spermiernas rörlighet, men också ökat antalet ansvariga för "pojkar". Innan det fanns det 12 år av frivilliga försök att få barn. Tillägget av Spemann blev bara ett sådant incitament för hennes mans kropp, vilket anföll honom till framväxt.
Mannen tog tillägget strikt vid klockan, 2 gånger om dagen på ett piller. Tabletter utan skal, små, med det minsta trycket, blir till ett pulver, vilket i utseende och lukt liknar grinded i gräsmjölet.
Till Spemann tillsatte E-vitamin i kapslar och folsyra, plus folk jag drack, bara i fallet. Mycket nöjd, nu ska vi vänta på den första uzi, kan redan se vem som är där! Stor tillsats!

Spemann kommer i tabletter. De är gråbruna, färg en till en, som bryggerjäst. Om du har en nagel repas, kommer de att smula på den här platsen. I en plastflaska av en sådan dragee på 100 stycken. Skyddet är skruvat på. Nacken var täckt med aluminiumfolie med företagslogotypen, det går inte mycket lätt, jag skär ut cirkeln med min sax och allt. Förvara läkemedlet på ett torrt ställe vid en temperatur av 10 till 30 ° C.
Phytomedication Himalaya Herbals "Spemann" Jag ansöker om en månad. Ta det varje 3 gånger om dagen för 2 tabletter. Ärligt talat är det inte alltid möjligt att följa dosen, ibland glömmer jag bara att dricka, och ibland finns det helt enkelt ingen möjlighet. I instruktionen är det registrerat, om mottagningen saknas, ska ingen dubbel dos under inga omständigheter tas.
Läkemedlet är allt på örter, nio komponenter. Det är lätt att dricka. Och viktigast av allt, bara efter att ha ätit.
Tabletten absorberas normalt, uppmärksamheten och reaktionen påverkas inte, bilen kan drivas djärvt, frånvarande på vägen och det finns ingen dåsighet.
Analyser visade att spermatozoas aktivitet började förbättras, men inte ännu på bästa nivå. Tabletter Jag dricker ytterligare 2 månader, så jag väntar på bra framsteg.

Jag passerade spermogrammet och det visade sig att jag har mycket defekta spermier, bara 5,3% normal.
Utan behandling av normal uppfattning, förstår självklart inte. Välj med hans fru ett mer sparsamt alternativ - Spemann. Läkaren föreskrev dessutom att ta mer folsyra.
Förpackningen innehåller 100 tabletter. Jag tog 2 tabletter 2 gånger om dagen - på morgonen och på kvällen. Förpackning här för mig var tillräckligt i 25 dagar. För kursen beställde jag 3 burkar. Jag hade inga allergier mot växtbaserade komponenter. Tillverkaren utesluter inte detta för allergiker, så kompositionen bör studeras noggrant.
På en månad behövde jag ta ett upprepat spermogram. Jag peresdal, och det visade sig att det fanns mer normala spermatozoer, inte för många självklart, men resultatet är och han har förändrats till det bättre. Normal spermier blev 9%.
Läkaren har fått sluta avstå och igen att börja försöka. Cirka två veckor senare blev min fru gravid. Jag dricker inte ens alla piller. Jag har 1,5 burkar av drogen.
Vid fruen alla parametrar i norm eller takt, fortsätter graviditeten bra. Det är för tidigt självklart att döma, men det verkar som allt visade sig!

På grund av det naturliga komplexets hållfasthet vid behandling av infertilitet hördes jag för länge sedan, men innan jag köpte studerade jag kompositionen i detalj, det kommer jag att säga: det finns inga komponenter i kompositionen som skulle gå förbi. Det vill säga, alla komponenter i kompositionen är absolut viktiga och nödvändiga. Alla bestämmer sin specifika uppgift. Men i allmänhet syftar de specifikt till att förbättra spermatozoas livsförbrukningsindex.
Efter att indikatorn togs, var jag märkbart äldre, och för att vara exakt ökade antalet livskraftiga spermatozoer från 12 mol. upp till 24 mol. Det är hälften. Och detta är bara den första kursen gav sådana indikatorer.
I allmänhet tycker jag att det är lämpligt att ta ett tillsatsmedel från 3 månaders minimum, så vad som helst kan man säga att det kommer en paus. Medan graviditeten med sin fru inte kom, men vi förväntar oss inte ett så snabbt resultat. Det viktigaste är att indikatorerna växer, mitt problem löses gradvis.
Jag tror med 30 Mol. chansen att bli gravid blir lika hög som någonsin, så det är upprättat för en lång mottagning. Jag tar 3-5 tabletter om dagen, de är små. Om jag missar mötet på morgonen, tar jag en dubbel dos senare. Det är mycket viktigt att en viss mängd aktiva substanser träder in i kroppen, annars blir resultatet svagt.

Mitt främsta problem är bristen på semen, varför min fru och jag inte kan bli en baby. Då erbjöd konan inte så länge sedan till doktorn. Men moraliskt är jag helt oförberedd för olika analyser och undersökningar.
Peal Spemann tre månader i rad. Har börjat acceptera 3 gånger om dagen på en tablett. På utseendet på tabletterna är små, när de tuggas mycket bittra, efter intaget finns det en obehaglig eftersmak som inte går undan under en mycket lång tid. Därför rekommenderar jag inte att tugga tabletterna, det är bättre att helt enkelt svalna, så det finns åtminstone ingen svett i halsen och bitterheten.
Känner sig rent fysiskt, det finns ingen förändring alls. Magen var inte sjuk, illamående, det fanns ingen kräkningar. Efter två veckor av att ta den typen som indikatorerna för mängden spermier ökade, något, men till och med lägsta resultat, särskilt på så kort tid är jag otroligt glad. Jag kommer att fortsätta att ta emot, jag vill också ha mycket barnet, så jag hoppas att tillägget hjälper oss här.