Huvud
Behandling

Behandling av prostatit med hjälp av bee podmora: hur man köper och förbereder, recept, tips för användning

Vad försökte inte bota prostatit i russtiderna: medicinska örter, bark av träd, löv, rötter, frukter och bär.

Emellertid var den mest kända och utbredda metoden användningen av bee Podmore.

Vad är denna produkt?

Från titeln är det inte svårt att gissa det bi-ubåt hänvisar till de döda kropparnas kroppar.

Som regel skördar de den i början av våren eller på hösten. För denna period från en bivask är det nödvändigt att 400-500 mg döda individer.

Beespine mot prostatit

Läkemedlets härdningsegenskaper har varit kända för människor sedan tidigare i tid.

Lokala healare behandlades med hjälp av kalla och virala sjukdomar, patologier i lederna, liksom sjukdomar hos den manliga sexuella sfären.

Kemisk sammansättning

Podmore är en unik produkt som inte är lika i komposition.

 1. Submarins huvudsakliga aktiva substans är kitin eller snarare kitosan. För första gången öppnades denna komponent i Frankrike i mitten av 1700-talet. Forskare har visat chitosans regenererande funktioner. Det har smärtstillande, antiinflammatorisk, baktericid och läkande effekt, därför är den mycket användbar vid behandling av manliga sjukdomar.
 2. Det är också rikt på melanin, aminosyror, peptider och en heparoid. Dessa substanser är användbara för kroppen, eftersom de deltar i många kemiska och metaboliska processer.
 3. Den innehåller antioxidanter, tillåta att förlänga en ungdom och ett liv, för att skydda mot negativ påverkan av en miljö, att härleda skadliga ämnen från en organism.
 4. Bee gift innehåller saltsyra och ortofosforsyror, liksom 18 aminosyror, vitaminer och spårämnen. Inte undra på att det används vid behandling av många sjukdomar, inklusive prostatit och prostata adenom.

Fördelar för mäns hälsa

Bee svettning vid behandling av prostatit har följande egenskaper:

 • Stärker immunförsvaret, aktiverar kroppens försvar för att bekämpa virus och infektioner.
 • Hjälper till att minska inflammatorisk process i inguinalområdet.
 • Normaliserar den naturliga slutsatsen av körtelns utsöndring, förbättrar reproduktiva funktioner.
 • Främjar avslappning av muskelvävnad och ett normalt urinflöde, minskar smärta vid urinering.
 • Stimulerar blodcirkulationen.
 • Det tar bort toxiner, toxiner, skadliga ämnen från kroppen.

Folk recept av hem mediciner

Behandling av prostatit med biisoppa, recept:

För behandling av kronisk prostatit kan du använda hemgjorda tinkturer och avkok.

De är lätta att förbereda och har en bra terapeutisk effekt.

Hemtinktur

Läkemedlet kommer att bidra till att minska symtomen på kronisk prostatit, uretrit, prostata adenom.

Förberedelsearbetet
Komponenter: ett glas vodka, torra råvaror.

 • Ta en glasflaska, häll i det 1-1.5 matskedar av markråvara och häll ett glas vodka.
 • Lossa behållaren med lock och sätt det i en mörkad sval plats i tre veckor.
 • Varje 2-3 dagar rekommenderas att skaka innehållet i flaskan.
 • Den färdiga medicinen kan filtreras och förvaras i kylskåp.

Hur tar man det?

Tinktur tas dagligen för 20 droppar tre gånger om dagen före måltiderna. Behandlingsförloppet är utformat i 2 månader. På rekommendation av en läkare kan du förlänga det till 6-12 månader eller upprepa efter en paus.

Tinktur att ta med en kub av socker eller löst i vatten. För att förbättra smaken kan du lägga till en sked full av honung eller några droppar citron.

Home Decoction

Detta läkemedel är inte sämre än de medicinska egenskaperna, men till skillnad från tinkturen innehåller det inte alkohol.

Förberedelsearbetet
Komponenter: vatten, bi pollock.

 • Ta den emaljerade pannan, sätt i den två fulla matskedar råvaror och häll 500 ml vatten.
 • Vi lägger på spisen och väntar på koka. Efter kokning reduceras värmen, blandas och koka i ca 2 timmar.
 • Vi lägger krukan av plattan, kyla den, blanda den, filtrera den.
 • Om vätskan är mindre än 0,5 liter måste du tillsätta lite kokt vatten till den ursprungliga volymen.
 • Förvara buljongen i kylskåpet.

Hur tar man det?

Medel att använda i varm form, en matsked 2 gånger om dagen före måltiden. För att förbättra den terapeutiska effekten bör du dricka den med en honungsdryck (en sked full honung för 250 ml vatten).

Hemsalva

Läkemedlet lindrar väl smärta och minskar inflammationsprocessen. Salva används för prostatit och prostata adenom.

Förberedelsearbetet
Ingredienser: biolja, vegetabilisk olja

 • Ta några skedar av slipat råmaterial och häll det med varm vegetabilisk olja (olivolja eller solros) tills bildandet av en tjock gruel.
 • Ingredienserna blandas och kyls noggrant.
 • Istället för vegetabilisk olja kan du använda fett. Vissa lägger till propolis eller en sked av honung till denna åtgärd.

Hur ansöker du?

En färdig salva appliceras på ljumsk och perineum området varje dag innan du går och lägger dig. Använd dagligen i 2-4 veckor. Det är lämpligt att värma upp produkten lite före användning och applicera den i varm form.

Med vilken kombination av sådan behandling

Beespine, applicera den med prostatit kan kombineras med andra droger från prostatit, men efter ett inledande samråd med den behandlande läkaren.

Kom ihåg att prostatitbehandling kräver ett integrerat tillvägagångssätt. Under behandlingen ska patienterna avstå från att dricka alkohol, röka, följa rätt näring, ha mer vila och spela sport, ha ett vanligt sexliv.

När väntar du på resultatet?

Många års erfarenhet av användning av hemgjorda avkroppar och infusioner är hög effektivitet vid behandling av kronisk prostatit och andra sjukdomar hos den manliga sexuella sfären.

I det här fallet bör patienterna komma ihåg att folkmetoderna inte har ögonblicklig effekt. För att uppnå önskat resultat ska de användas dagligen efter den rekommenderade kursen.

Dessutom är folkmetoder inte lämpliga för behandling av akut infektiös prostatit. I detta fall kommer den huvudsakliga länken av terapi att vara antibakteriella läkemedel.

Var kan man köpa?

Denna produkt kan köpas i butiker av honung och biodling, såväl som från privata handlare. Den ungefärliga kostnaden för 30 gram av produkten är 150-200 rubel.

Vad ska jag leta efter när man köper bisoppa?

När du köper i affären, var uppmärksam på tillverkarens instruktioner, förpackningens integritet och tillgänglighet, datum för insamling, villkoren för lagring.

Om produkten presenteras i bulk ska du noggrant undersöka den. Slaktkroppar måste vara hela, torra, utan mögel, smuts, avföring.

Biodlare bör köpa tidigt på hösten eller våren. För denna period finns det ett samlingsdatum, så det finns mer chans att få färska kvalitetsprodukter.

Hur skaffar man det själv?

Huvudvillkoren för att få en bra bi-submarus är regelbunden inspektion och rengöring av nässelfeber, speciellt under vintern. Det anses att kvaliteten på hösten är högre på hösten än under våren.

 • Om den har mögel och en smaklös lukt är den inte lämplig för medicinska ändamål.
 • Om bin möter sopor kan du sikta dem genom en sikt.
 • Därefter torkas bina i en ugn vid en temperatur av 40-50 grader.
 • Håll i en papperspåse, lådor eller vävnadspåse. Polyeten (och andra förseglade behållare) bör inte föredras.

Kontra

Tyvärr är behandlingen av prostatit med bisubstans inte lämplig för alla patienter. Kontraindikationer för användning är:

 • Allergiska reaktioner på biprodukter, inklusive honung och bietgift.
 • Svåra sjukdomar i mag-tarmkanalen, hjärt-kärlsystemet, CNS.
 • Sjukdomar i sköldkörteln.
 • Maligna neoplasmer.

Under åren har läkemedel från bee podmora framgångsrikt använts av människor för att förebygga och behandla prostatit. De är lätta att tillverka, prisvärda och har en hög terapeutisk effekt. Således varnar läkare, vad man ska engagera sig i självbehandling vid prostatit är det inte nödvändigt! Innan du använder mjäll, var noga med att konsultera din läkare!

Användbar video

Hur man gör en bi på prostata, liksom behandling av sjukdomen, se i videon:

Beespine: tinktur för behandling av prostatit

Prostatit är en inflammatorisk sjukdom i prostatakörteln, oftast på grund av infektion. I regel utförs behandlingen med hjälp av antibiotika och antiinflammatoriska läkemedel, men dessutom kan de användas och folkmedicin.

En av dessa medel för prostatit är tinktur av podmor. Populariteten av denna produkt förklaras vanligtvis av det höga innehållet av bioaktiva ämnen i bierna, som utövar en tonisk och härdande effekt på människokroppen.

beskrivning

Innan dechiffrering av recepten för behandling av prostatit genom binens underminering är det nödvändigt att förstå vad som är faktiskt denna bluff. Denna term brukar kallas kroppar av döda bin, för att deras livslängd inte överstiger en halv och en halv år, så har en professionell biodlare alltid tillgång till frisk detritus.

Man tror att inte bara honung producerad av bin, men även deras döda kroppar innehåller många användbara ämnen som gör att en person kan förbättra immunförsvaret och öka kroppens motståndskraft mot olika sjukdomar.

Huvuddelen av detritusets användbarhet ligger huvudsakligen i den kraftfulla höga innehållet antioxidant melanin och aminosugaritosan. Kombinationen av dessa komponenter avlägsnar effektivt inflammation, renar kolesterolproppar, och påverkar även metabolism och tarmmotilitet positivt.

Men för män har användningen av bivax med prostatit dess kontraindikationer. Som regel, Det rekommenderas inte att ansöka om tillgängligt:

 • andnings-, njurs-, hjärt- eller annan insufficiens;
 • förhöjd kroppstemperatur över 38 grader Celsius;
 • olika blodsjukdomar;
 • tuberkulos i aktiv form.

Recept av bivax från prostatit

Kanske är det mest populära receptet för prostatit tinktur av bivax på vodka, men hur man tar det? För att göra tinkturen är det nödvändigt att mala bönkorkarna och blanda dem med vodka i beräkningen 4 matskedar per 1 liter vätska.

Därefter infiltreras blandningen 2 veckor i en mörk sval plats och skakas två gånger om dagen. Den erhållna blandningen användes 20 droppar vardera efter varje måltid. Det antas att förutom att behandla inflammation i prostata har denna åtgärd en positiv effekt på hjärtat och hjärt-kärlsystemet som helhet.

Ett annat medel för bikamper är ett avkok. För dess förberedelse i 1 liter vatten tillsättes 4 matskedar fint torkade podmore, varefter den resulterande blandningen kokas ca 2 timmar på låg värme. Den resulterande kylda buljongen filtreras genom gasbindning och kan blandas med honung för att förbättra smaken.

Denna produkt ska förvaras i kylskåp i en sluten behållare, dess hållbarhet är normalt inte mer än ett par veckor, varefter du kan förbereda en ny del. Ta buljongen två gånger om dagen innan du äter. I de flesta fall är översynen av recept och behandling av prostatit med biisoppa positiva.

slutsats

Sammanfattningsvis bör det sägas att det inte räcker med att veta hur man gör bivax för prostatit, men det är också viktigt att uppmärksamma behandlingen av prostatit. Endast folkrättsmedel kan inte effektivt hantera denna sjukdom, så du behöver se en läkare för att ordinera medicineringen.

När det gäller "biet" betyder det att de kan användas som ett förebyggande medel för att förbättra immuniteten och öka den totala tonen. Detta kommer att möjliggöra en mer framgångsrik kamp mot infektioner och motstå utvecklingen av inflammatoriska processer i kroppen.

Behandling av prostatit med biisoppa

Inflammation av prostata uppträder ofta hos män äldre än 35-40 år. Först verkar dess manifestationer harmlöst, eftersom de kliniska manifestationerna inte orsakar irritation och allvarlig sjukdom. För att uppnå positiva resultat är det endast möjligt med hjälp av komplex terapi, som inkluderar användning av mediciner, fysioterapi, folkmedicin. Behandling av prostatit med bietab är inkluderad i den senare kategorin.

Våra läsare rekommenderar

Vår regelbundna läsare blev av med PROSTATIT genom en effektiv metod. Han kontrollerade det på sig själv - resultatet av 100% - ett fullständigt bortskaffande av prostatit. Detta är en naturlig honungsbaserad lösning. Vi kollade metoden och bestämde oss för att rådgöra med dig. Resultatet är snabbt. DEN EFFEKTIVA METODEN.

Denna naturliga ingrediens är en bioaktiv substans som kan aktivera alla vitala organ. Det används inte bara för att eliminera inflammatorisk process i prostata, men också för andra sjukdomar i genitourinary sfären. Varaktigheten av behandlingen beror på svårighetsgraden av patologin, patientens hälsotillstånd och de symtom som är närvarande. Bee sopning används i form av tinktur, avkok, salva och komposition för kompressor. Det finns många recept för deras förberedelser.

Denna komponent består faktiskt av döda bin. Insekternas liv överstiger inte 30 dagar på sommaren och 3 månader på vintern. Som en del av den naturliga ingrediensen kan du hitta heparin, bipågift, zink, fosfor, magnesium. Genom det genomförs både behandling och förebyggande. Det hjälper till att undvika infektion i könen i köns- och urinvägarna och förhindrar utvecklingen av provokationsfaktorer.

Tillståndet i prostatakörteln förvärras på grund av:

 • Kolesterol underkylning.
 • Försvagad immunitet.
 • Svårigheter med tarmrörelse.
 • Urologiska patologier av kronisk typ.
 • Inaktivitet.
 • Felaktig näring.
 • Överdriven vikt.
 • Skadliga beroenden.

Den tidigare behandlingen av prostatit börjar, desto mer gynnsamma prognosen. I avsaknad av aktuella terapeutiska åtgärder är det möjligt att utveckla obehag, smärtsamma känslor och i framtiden komplikationer.

Terapeutiska egenskaper hos bi

Denna komponent kännetecknas av en kraftfull helande kraft. Regelbunden användning av bivax kan leda till följande positiva resultat:

 • Öka vitaliteten.
 • Förstärkning av immunsystemet.
 • Acceleration av regenerering av skadade vävnader.
 • Lindra smärtsamma symptom.
 • Kupirovanie foci av inflammation.
 • Eliminering av blodproppar och andra tecken på ateroskleros.
 • Förbättrad metabolisk metabolism.
 • Aktivering av interna reserver.

Sådana egenskaper kan förklaras av närvaron av melanin och kitosan i dess komposition. Effekten av användningen beror inte bara på den ursprungliga kompositionen. Åtgärdsordningen vid valet, behandlingen och beredningen av läkemedlet är också viktigt. Beespine är vinter eller vår-sommar-höst. För behandling är det önskvärt att ta kalven från bin från den första kategorin. De innehåller mindre slöseri med liv och mer användbara ämnen.

Den naturliga komponenten anses vara specifik för behandling av prostatit. Detta gäller utseendet, sättet att skapa medicinska föreningar och obehaglig lukt. Den extrema skillnaden är mer alarmerande än de andra, men här har du dina parametrar. Grunden medicinering kan vara klar bee Podmore känne arom "rostade frön." Förekomsten av lukt av mögel eller rot är en indikation på läkemedelsblandningens obehörighet. Håll kompositionen i frysen. Från överdriven fuktighet i binens kalvar kan bli av med torkning. På sommaren bör det ske i solen och på vintern i ugnen.

Beespine rensar väl blodet, förhindrar utseende av förträngningar och normaliserar blodcirkulationen i prostata. Användning av denna produkt minskar risken för illamående och godartade tumörer. De användbara egenskaperna hos bee podmor är allmänt kända sedan antiken, så det används ofta i traditionell medicin. Läkare rekommenderar att använda droger som utarbetats på grundval av döda bin, dem som behöver höja nivån av hemoglobin i blodet, öka antalet vita blodkroppar för att bli av med överflödigt kolesterol och hypotension.

Hur påverkar en balsam prostatit

Vid behandling av prostata används bee podmore i kombination med preparat från antibiotikagruppen. Före behandlingens början är det nödvändigt att ta reda på den exakta orsaken till inflammationsprocessens början. Provoke det kan två faktorer: blodstasis och infektion. I det senare fallet är det nödvändigt att bestämma patogenen. De patogena mikroorganismerna som är relaterade till svampar, bakterier och virus kan utöva negativt inflytande.

Tack vare döda bin kan du snabbt avlägsna kliniska manifestationer av sjukdomar i prostatakörteln, de är listade som:

 • Förstoring av prostatakörteln.
 • Problem med att hitta en hemlighet.
 • Svårighet att urinera.

En sådan effekt främjar patientens återhämtning utan att utföra ett kirurgiskt ingrepp. Du kan använda beespine och andra biprodukter, inte bara med prostatit, men också vid behandling av andra infektiösa patologier.

Populära Recept

Beefray före användning bör torkas, skäras och tvättas. Torkning utförs vid en temperatur av +45 grader. Om bipropparna smälter, förkortas procedurens varaktighet.

Följande medel är gjorda av den förberedda personalen:

 • Tinktur. För att göra det behöver du torkade bin (2 matskedar), vodka (40%). Den naturliga ingrediensen ska vikas i en behållare med mörkt glas och hällas med alkohol. Läkemedlet ska infunderas inom 21 dagar. Från tid till annan ska behållaren skakas. Bin måste först slipas i en kaffekvarn. Till den totala kompositionen kan man lägga till propolisktinktur. Hållbarheten för läkemedlet är 3 månader. Godkänn den färdiga kompositionen tre gånger om dagen. Engångshastigheten ökar gradvis. Maximal dos är lika med antalet fulla år. Till exempel, om en patient är 40 år gammal är det 40 droppar. Under de första tre dagarna ska patienten dricka högst 3 droppar åt gången. Detta beror på att honung och andra biprodukter är starka allergener. Behandlingsförloppet varar inte mer än två månader. Det erforderliga antalet cykler beror på svårighetsgraden av de patologiska förändringarna i prostatakörteln.
 • Stekt björnar. Det enklaste receptbelagda läkemedlet är från döda bin. För att skapa den behöver du en tesked av ingrediensen och en liten mängd solrosolja. Urvalet ska bestå av bin, som dog av brist på mat. Detta kan bestämmas av fullhet av goiter och tarm. Råvaror bör stekas i 5 minuter. Efter kylningen kyls och slipas med hjälp av köttkvarn. Läkemedlet tas två gånger om dagen i en halvtimme innan man äter. En enstaka dos är lika med en tesked. Blandningen har en obehaglig smak och lukt, så det får tvättas med te eller mjölk. Behandlas på detta sätt kan inte vara mer än 30 dagar.

  Terapi bör inte kombineras med användning av preparat av syntetiskt ursprung.

  Regler för beredning av buljong

  Alkoholtinktur baserad på biolja får inte dricka för alla. Detta förklaras av innehållet i etanol. Med en allvarlig lesion av prostata kan även en liten dos etylalkohol utlösa en exacerbation. Människor som inte kan använda ett läkemedel med en sådan komposition kan behandlas med avkok. Förbered det enligt följande:

  • Ta 0,5 liter kallt vatten och 2 msk biet soppa.
  • Anslut komponenterna i en emaljbehållare.
  • Placera grytan på en långsam gas.
  • Ta drogen till koka.
  • Trött i brand i ca 2 timmar.
  • Coola drogen. Att göra detta i kylskåpet är strängt förbjudet.
  • Rengör vätskan från överskott av partiklar med hjälp av gasbindning.

  Buljongen lagras inte längre än 72 timmar, så det rekommenderas inte att förbereda det i stora mängder. Behandlingsförloppet med läkemedelskompositionen är 6 veckor. Daglig kurs är 2 msk. sked. Ta medicinen i varm form i 30 minuter före måltid. I den resulterande kompositionen kan du lägga till 1-2 skedar honung. Fullständig återställning kräver 3 kompletta cykler. Innan behandlingen startas, kontakta din läkare. Om det behövs ökar kursens varaktighet eller ändras dosen.

  Avkok används också för att behandla prostata adenom, men i detta fall krävs längre behandling. Läkemedlet ska förvaras i kylskåp. Efter kursens slut måste du ta en paus. Det måste vara minst 3 månader. Effektiviteten av behandling av prostatit - 90%.

  Denna komposition hjälper till att ta bort patogener från kroppen. Med hjälp av den elimineras patologiska förändringar i lever, tarmar, lungor, mage, muskelvävnad och centrala nervsystemet.

  Salva från bin

  För att göra detta läkemedel, måste du ta beespine och olivolja (linfrö) olja. Komponenterna ska blandas. Blandningen bör ha en enhetlig konsistens. Salva bör värmas före användning. Vid behandlingen appliceras kompositionen på ljumskområdet. Efter mannen måste du täcka dig med en varm handduk. Under proceduren ska patienten vara på ett ställe.

  Det finns många alternativ för matlagning salvor. Metoden beror på dess syfte. Cremen baserad på bivax används för prostatit, tromboflebit, åderbråck, artiksjukdomar. Olivolja kan ersättas med petroleumgel. Krämen får lagras för framtida användning. Den färdiga produkten förvaras i kylskåp i 30 dagar.

  Kompressorer gjorda av bi-sediment

  Detta är en annan version av läkemedelskompositionen, som bygger på användningen av döda bin. För kompressorn behöver du avkok eller tinktur från undermonteringen. Håll en komprimering för en kvart i timmen. Behandlingsförloppet ordineras av en läkare. Det rekommenderas inte att hoppa över läkemedlet, vilket påverkar resultatet av behandlingen negativt. Grunden för kompressionen kan utföras i form av salvor. I sin sammansättning - torkad podmor, osaltat smör, propolis extrakt.

  Kontraindikationer mot behandling med biisoppa

  Läkemedel framställda på grundval av döda bin har inga biverkningar. Detta framgår av avsaknaden av ett tydligt upptagningssystem, samt möjligheten att förlänga behandlingsförloppet. Men det kan inte sägas om kontraindikationer. Följande begränsningar gäller:

  • Den naturliga ingrediensen är kontraindicerad för dem som lider av en allergisk reaktion mot biodlingsprodukter. Om en man efter användning av honung, det finns utslag på huden eller andra kliniska manifestationer av överkänslighet, så måste bipsoppa också glömmas bort.
  • Dessutom ska du inte använda denna behandling med en historia av sjukdomar som framkallar en minskning koagulering, blodproppar, hjärt-sjukdomar, utsöndrings, andningssystemet.
  • Den behandlande läkaren tillåter inte användning av bi pollen om patienten har hypertermi, malign neoplasm, tuberkulos i aktiv form.

  För behandling med döda bior har en positiv effekt, bör den vara ordentligt förberedd. Jag kommer att behöva besöka den behandlande läkaren, rådfråga honom om effektiviteten hos det valda receptet och kontrollera kompatibiliteten med de läkemedel som finns närvarande i den terapeutiska behandlingen.

  Vem sa att det är omöjligt att bota prostatit?

  Har du en PROSTATE? Redan mycket pengar försökt och ingenting hjälpte? Dessa symtom är bekant för dig inte av hearsay:

  • konstant smärta i underlivet, skrotum;
  • svårighet att urinera
  • sexuell dysfunktion.

  Det enda sättet att använda? Vänta och inte agera med radikala metoder. Prostatit kan vara CURED! Gå till länken och ta reda på hur specialisten rekommenderar behandling av prostatit.

  Behandling av prostatit med biisoppa

  Prostatit för män - sjukdomen är ömtålig och mycket obehaglig, och det förekommer ofta. Risken för att få prostatit ökar snabbt efter 30-35 år, och om du inte fångar sjukdomen i tid och inte vidtar åtgärder, kan du inte utan komplex aktiv behandling. Apotek droger, fysioterapi, massage - allt detta tillsammans ger bra resultat, men det finns effektiva folkmetoder som kan återställa en hälsosam prostatakörtel. En av dessa bevisade och absolut säkra lösningar är bi pollock.

  Mirakel medicin från de döda bin

  Beespine är det vanliga namnet på döda bin. Livslängden hos de randiga arbetarna är lite över en månad, så någon biodlare har en färsk byggnadsställning året runt. Eventuella produkter i binens liv har en kraftfull helande kraft, och det är inte förvånande att de döda insekterna själva också kan ge stora fördelar för människokroppen. Och inte bara höja tonen, stärka immuniteten, återställa livskraft och glädje, men också hjälpa till i allvarliga sjukdomar. Bland dem - sjukdomar i det genitourinära systemet, sexuella svårigheter, traditionella "manliga" och "kvinnliga" problem.

  Hemligheten med sådan användning av bi-kvarlevor är i sin unika sammansättning. Kroppen av dessa insekter består av samma komponenter som är rika på honung, propolis, vax och royal gelé. Alla dessa vitaminer, olika syror och ämnen som liknar hormoner, lindrar inflammation och smärta, förbättrar aktivt skyddskrafter, renar rent blod, tarmar etc.

  I underhavet finns två fantastiska ämnen - chitosan - melanin - som i komplexet verkligen kan göra underverk. Chitosan läker perfekt, lindrar smärta, melanin är en kraftfull antioxidant. Tillsammans avlägsnar dessa komponenter olika inflammationer, renar blodet och hjälper till att bli av med blodproppar och plack i kärlen, etablera ämnesomsättning och tarmarbete, förbättra människans motståndskraft.

  Med inflammation i prostata har läkemedlet från de döda honungbärande insekterna en flerdirectionell effekt:

  - minskar storleken på det inflammerade orgeln

  - hjälper den naturliga slutsatsen att prostata utsöndras

  - främjar ett normalt urinflöde

  - som ett resultat bidrar till att undvika operation med prostatit.

  Bekräftelse av åtgärd av bee dodger på tv

  Hur man väljer en dolor

  Trots det faktum att mammorns lik är en konstant produkt delar de traditionellt vinterpartiet och vårens sommarhöst.

  Experter rekommenderar inte att du använder intag av döda insekter efter vintern - i magen finns mycket avföring, vilket kroppen inte skadar men kan ge en obehaglig lukt. Och själva känslan av att tinkturer och buljonger kokas med tillsats av binsexrement, inte alla kommer att vilja. Det är bättre att välja vårhöstvariant, men se noggrant på läkemedlets kvalitet.

  Tuberkulos ska vara hel, fast och fluffig. Noggrant granska varje - vid de minsta tecknen på mögel, vägra att köpa en sådan medicin. En mycket viktig punkt är lukten av insekter. Noggrant sniffa - bietillföreningarna får inte lukta mögelväxt och ruttna. Den naturliga lukten av kvalitet underminerar är ganska hård, det påminner både stekt frön och torrfoder för husdjur.

  Om du samlar biet själv, så på sommaren kan du torka dem i solen, på våren och hösten - förvara i frysen tills du får ett mer eller mindre stort parti. Därefter - torka liket i ugnen eller över spisen.

  Tinktur av bin

  Används för terapeutiska ändamål Döda bin kan på något sätt, laga och steka, torka och göra buljonger, men den mest effektiva behandling av prostatit med biisoppa erhålls med användning av tinktur.

  Receptet är ganska enkelt: vältorkade bin (två matskedar) slipa i en kaffekvarn. Vi fyller pulvret med en flaska högkvalitativ vodka, och i ett par veckor insisterar vi på en mörk plats, varje dag 2-3 gånger skakning av bin-tinktur. Perfekt rätter för tinktur - Kapacitet av mörkt glas, med ett mycket tätt lock.

  När läkemedlet är klart, spänna genom en dubbel gasbindning.

  Förvara mirakelåtgärden även i mörka rätter, i kylskåp, upp till 3 månader.

  Ta tinktur på bin behöver varje dag efter måltider, 1-3 gånger om dagen, doserar strikt antalet droppar. Antalet droppar ska motsvara din ålder (30 år - 30 droppar), men omedelbart börja med att den korrekta dosen inte rekommenderas. Prova några dagar att dricka ett läkemedel 2-3 droppar, om kroppen inte ger en negativ reaktion på ett ovanligt läkemedel, fortsätt säkert den normala kursen.

  Du kan dricka tinktur i ren form eller späd ut i ett glas vatten med en sked honung löst i den - det är en smakfråga. Förloppet av sådan bee terapi - en gång per år i 1,5-2 månader, men om prostatit är i avancerad fas kan du och oftare.

  Avkok av bin

  Om alkoholtinkturen inte är din metod för behandling, kan du använda ett avkok av bivax för att bli av med prostatit.

  Förbered det på så sätt: För en halv liter vatten, ta ett par matskedar pulver från bin, koka och håll ca 2 timmar på låg värme. Vi kyler folkmedicinen på fönstret eller på bordet (inte i kylskåp!), Filtrera genom gasbindning.

  Att laga sådant avkok bättre i små portioner - det lagras inte mer än 3 dagar. Drick säkert i en varm form, på en matsked av bi medicin 2 gånger om dagen innan du äter. För att förbättra den helande effekten, drick ett glas vatten och rör om en sked full honung.

  Behandling av prostatit med biisoppa rekommendera en kurs på en månad, upprepa - först efter sex månader. Om du har ett adenom i prostatakörteln, kommer en avkok av bivax också att förbättra situationen avsevärt, men kursen måste ökas. Drick medicinen i 1-1,5 månader, sedan en tvåveckors paus och upprepa. Vanligtvis finns det tre kurser av bibehandling i kombination med den traditionella, så att tumören minskar märkbart.

  Kontra

  Folkmekanismerna baserade på bivax har en fantastisk funktion - de har praktiskt taget inga kontraindikationer och är helt ofarliga för kroppen. Därför - bristen på korrekta doser och fuzzy termer för kurser av denna ovanliga terapi. Även om du överdriver det med en dos, kommer det inte att medföra några skadliga konsekvenser.

  Det finns emellertid vissa begränsningar för användningen av avkok och infusioner från döda insekter. Det viktigaste är en individuell intolerans. Om du har allergi mot honungs- och biprodukter, vägra sådan behandling. För att kontrollera en organismreaktion är det möjligt så: krossa ett torrt biet på en armböjs böjning. Om huden inte är rodnad och inte kammad, och hälsotillståndet inte förvärrats, så är allt i ordning, du behandlas lugnt.

  För att vägra bee behandling är det vid hög temperatur, allvarliga problem med hjärtat och njurarna, svår andningsfel.

  Bee svettas från prostatit - dess effekt, egenskaper och kontraindikationer till användningen

  Alla biodlingsprodukter har en unik effekt på hälsan, renar kroppen, ökar motståndet mot bakteriella och virusinfektioner, vilket underlättar förloppet av många sjukdomar.

  Bivax från prostatit hjälper inte bara att bli av med symtomen på denna sjukdom, men också för att uppnå vedvarende remission med kronisk inflammation i prostata.

  Beespine är kropparna av naturligt dödade bin. Livscykeln för dessa insekter är relativt kortlivade och är bara ca 30-40 dagar, men under våren och sommaren gör döda bin utanför kupan, så vid den här tiden bee Podmore relativt få.

  Det är bäst att använda bivax för användning i prostatit på våren. Därefter siktas den genom en sikta och torkas på en skuggad plats vid en temperatur av 22-24 ° C eller i ugnen vid 42-44 ° C. Mer information om metoder för insamling och skörd av bin kan läsas på profilforum eller se videon.

  Håll behållare för behandling du behöver i frysen, men du kan inte tillåta upprepad frysning, så det är bättre att förpacka produkten i partier.

  Beespine finns i någon biodling butik eller få gratis på apiary. Hus från det på olika sätt förbereder infusioner på anda, buljonger, pulver för mottagning inuti och salvor för extern användning.

  Den effektiva effekten av denna traditionella medicin på ett människors genitourinary system förklaras av dess sammansättning:

  • Bens kropp innehåller aminosyror, mikroelement, ett komplex av vitaminer.
  • Det chitinösa locket av bin i en ganska stor mängd innefattar heparin.
  • Bee gift har länge använts som ett medel för att stärka blodkärlen och bekämpa inflammatoriska processer.
  • Fett i en bies kropp är rik på användbara fettsyror.
  • Kostfibrer bidrar till normalisering av matsmältningsorganet och avlägsnar giftiga produkter från kroppen.

  Komponenterna som innehåller beespear har en komplicerad effekt vid behandling av inflammation och prostata adenom:

  • Baktericid effekt. Ofta är orsaken till prostatit en annan patogen bakteriell flora, så biprodukter är ett utmärkt hjälpmedel för antibakteriella läkemedel.
  • Antiinflammatorisk effekt. Förbättrat blodflöde bidrar till avlägsnande av inflammatoriska exsudater, toxiner, bättre syreförsörjning till kroppen, cellregenerering.
  • Förbättring av spermatogenesens styrka och processer.
  • Reduktion av smärta och normalisering av urinering sker på grund av en gradvis minskning av prostatacetema.

  Indikationer för användning av olika droger från bivax är akut och kronisk inflammation i prostata, prostata adenom och förebyggande av sjukdomar i det genitourinära systemet.

  Bivax från prostatit rekommenderas dock inte för användning i sådana fall:

  • Förmåga till allergiska reaktioner.
  • Aktiv form av tuberkulos.
  • Förstöring av kronisk njursjukdom, matsmältningssystem.
  • Hjärt- och andningsfel, en etablerad pacemaker.
  • Feber av okänt ursprung.
  • Systemiska blodsjukdomar.
  • Maligna neoplasmer.

  För att bekämpa inflammation i prostatakörteln är det optimalt att kombinera mottagandet av medel från bivax med propolis-extrakt och läkemedel.

  Hur man behandlar prostata med en biaxa - rekommendationer för användning

  Innan du börjar behandla folkmedicinska läkemedel måste du besöka en läkare och vidta nödvändiga tester. I prostatacancer är biodlingsprodukter kontraindicerade. Hur man behandlar prostata med en bi soppa

  Det är nödvändigt att följa ett sådant system för mottagande av medel från döda bin:

  • Pulver tas i en halv tesked på morgonen på en tom mage i en månad. Kursen bör upprepas 3-4 gånger om året för att förhindra exacerbationer.
  • Alkoholtinktur används i två månader av 5 ml två gånger dagligen efter måltiden.
  • Avkoksdrink för 2 msk. l. tre gånger om dagen före måltiden i 2-3 månader.

  Instruktionen hur man behandlar ett adenom i prostata med en bi soppa visas som följer:

  • Avkok används två gånger om dagen på en tom mage för 1 matsked. Omedelbart efter detta måste du äta en tesked honung och dricka ett glas varmt vatten. Inträdeslängden är 30 dagar, följd av en tvåveckorsavbrott. Beroende på patientens tillstånd kan du tillbringa 2-3 kurser av terapi.
  • Det rekommenderas att börja med behandling med podmor med 2-3 droppar två gånger om dagen direkt efter att ha ätit. Gradvis bör volymen tinktur ökas tills antalet droppar inte motsvarar åldern.

  Också med prostatit och adenom används salva och slem i stor utsträckning.

  Använd dem med råd om denna instruktion:

  • salva Applicera på prostatakörteln en gång om dagen på natten. Behandlingsförloppet är 2 månader.
  • ångad överlagras i form av en varm kompress innan du går och lägger dig två gånger i veckan i 2-3 månader.

  Vid användning av bivax från prostatit måste du noggrant övervaka din hälsa. Om det finns smärta i perineum, svårighet med urinering, ökad temperatur, ökad hjärtfrekvens, bör du konsultera en läkare.

  Hur man gör en bietformad kammussla med en prostatit - valet av råmaterial och recept för apitherapy

  För att produkten skall kunna fungera korrekt är det nödvändigt att välja rätt skopa. På binens kroppar bör det inte finnas några spår av parasiter, rutt, mögel, och det är också nödvändigt att klargöra hur länge kemiska preparat har använts för att bearbeta bikupan.

  Hur man förbereder en balsal för prostatit, för behandling av denna sjukdom?

  Tänk på följande metoder:

  • Pulver kan tillverkas, skära spån i en mixer eller kaffekvarn. Förvara den i en tätt sluten behållare.
  • För att göra tinkturen Det är nödvändigt att ta en scuffle med en hastighet av 30 - 40 gram per glas vodka. Efter blandning är drycken tätt stängd och lämnas för att infilera på en mörk sval plats i tre veckor.
  • För att få avkodning, du behöver hälla en matsked pulver i 0,5 liter varmt vatten och simma över en liten eld i 2 timmar, sedan belastning.
  • De bästa baserna för salva betraktas som olivolja, smör eller petroleumjelly. Det är nödvändigt att blanda pulveret med scum med basen till konsistensen av tjock gräddfil. Förvara salvan i kylskåp i en sluten behållare.
  • För att få en upplösning 100 g helbi är hällt med kokande vatten i 15-20 minuter. Därefter filtreras denna massa genom gasbindning, pressas och används som kompress.

  Dekoktioner och salvor från bivax för behandling av prostatit har en relativt kort hållbarhet, så de måste kokas i små mängder (i 1 till 3 dagars intag).

  Beespine - ansökan i prostatit, läkares åsikter

  Du kan också använda andra recept för att använda bee dodger för behandling av prostata sjukdomar:

  • En 1,5 liter burk fylls i en tredjedel med en sked och fylld med moonshine eller 70% alkohol. Efter 14-15 dagar filtreras tinkturen och utspädes med samma mängd vatten, för varje liter av lösningen sättes 100 g propolis. Ta en drink för 1 msk. 2 gånger om dagen i 3 månader.
  • Podmore är stekt i flera minuter i solrosolja, då denna massa mals och konsumeras för 1 tsk. på en tom mage, tvättar med mjölk.

  Användningen av bee podmora med prostatit och dess terapeutiska effekt uppskattades av många urologer. Enligt deras återkoppling minskar behandlingen av mediciner, patienter som använder apitherapidroger är mycket mindre benägna att samråda om förvärringen av kronisk inflammation i prostata. Efter applicering av bivax från prostatit uppmärksammar man smärtlindring, återställande av styrka, generell förbättring av välbefinnandet.

  Effekten av tinkturer, avkok och salvor beror emellertid i stor utsträckning på hur man gör bivax för prostatit. Därför är det nödvändigt att välja rätt råmaterial, såväl som tydligt följa formuleringen av preparatet.

  Åtgärd för prostatit från biet

  Behandla prostatit och adenom behöver olika. I varje fall inflaterar prostatakörteln, men orsakerna till inflammation är olika. När det gäller prostatit är det nödvändigt att bestämma sjukdomspatogenerna. Med adenom är det, som det är känt, inga patogener. Och behandlingen av prostata adenom med bi-ubåt är en metod som hjälper till att bli av med tumören med 100%. Med prostatit krävs en uppsättning åtgärder, men tinktur av bivax hjälper till att lindra inflammation, om än tillfälligt.

  Skillnader mellan två olika sjukdomar

  Två faktorer som orsakar prostatit är en infektion eller stagnation av blod. Med infektionssjukdomar kan patogener vara virus, bakterier, liksom mykoplasma, klamydia och svamp.

  Det är nödvändigt att bestämma vad som var orsakssambandet. Då måste vi bekämpa orsaken till sjukdomen. Omedelbart behandlas inflammation meningslöst.

  I det inledande skedet tas skrot med prostatit för att lindra symtomen.

  Orsakerna till utseendet på ett adenom med en infektion är inte relaterade. Liksom, tumören uppträder vid förändring av en hormonell bakgrund. Men för att få denna bakgrund i ordning, och också att bota tumören hjälper produkter från bikupan. Därför visas behandling med bietabsorberande bara vid adenom.

  Alla recept som behandlas i texten är lämpliga för behandling och för profylax.

  Tre olika recept

  Alkohol extrakt kommer att vara den mest prisvärda och inte den mest effektiva. Två gånger om dagen efter att ha ätit, tas extraktet i mängden 15-20 droppar, späds ut med vatten eller tvättas. Kursens varaktighet är 1-2 månader med en paus i 2 veckor.

  Det färdiga extraktet av podmora kan ha en annan styrka: 70% eller 40%, som vodka. Men i varje fall kommer ansökan att vara densamma. Förresten kommer beredningen av alkohol extrakt att ta minst 15 dagar. Rita en slutsats.

  Tinkturer och buljonger

  För att förbättra effekten tillsätts ett extrakt av propolis till alkoholextraktet. Förhållandet är "10 till 1". Men det blir mer nytta om du förbereder ett avkok. För det första torkas skummen i ugnen, males och tvättas.

  Torkningstemperaturen är 45 C och varaktigheten är vald enligt följande: Om råmaterialet lätt smuler, minskar tiden med 10%.

  Här är två olika recept:

  1. Två matskedar av det krossade råmaterialet hälls med kallt kokt vatten i en mängd av 0,5 liter;
  2. Blandningen kokas och kokas i 2 timmar;
  3. Den färdiga produkten kan kylas och filtreras, och du kan insistera det i 2 timmar att spänna och tillsätt två matskedar honung och samma 10% extrakt av propolis;
  4. Förvara buljongen i kylskåpet, men inte mer än 3 dagar!

  Ta medicinen med honung på en tom mage på en matsked.

  För avkoket som är beredat utan honung kommer mottagningsplanen att vara annorlunda: två gånger om dagen i en halvtimme före måltiderna, och också en matsked. Drick medicinen med en "talker": Ta en tesked honung för 50 ml varmt vatten.

  Innan du tar medicinen för mat, måste den värmas upp.

  Observera att fördelen i båda fallen kommer att vara densamma. Kursens varaktighet skiljer sig inte heller - det är lika med en månad. Sedan tar de paus i 2 veckor - adenomen passerar efter två eller tre kurser. Behandling av prostatit med biisoppa kommer också att vara effektiv, men försök först att identifiera orsaken: Självtillverkad chlamydia eller mykoplasma kommer inte att döda.

  Kontra

  Om du är allergisk mot alkohol, kan du inte använda alkohol extrakt. Du kan använda något avkok, även om det kommer att bli med tillsats av honung.

  Allergi mot pollen är en kontraindikation för dem som förbereder medicinerna själva. I alkohol och med långvarig matlagning förstörs pollen.

  Förresten, behandling av prostatit med hjälp av bin betraktas som en mycket extrem metod. Faktum är att hemlagade läkemedel och extrakt kommer att minska blodkoagulabiliteten. Om det finns misstanke om förekomst av trombi, måste du använda andra behandlingsmetoder. Stängning av blodproppen kan leda till täppning av kärlet.

  Armor piercing men farliga betyder

  Vid akut inflammation i prostatakörteln används den mest extrema metoden. Denna metod eliminerar inte orsakerna, men det hjälper till att hantera symtomen. Det bör inte finnas några allergier mot pollen, och råmaterial måste uppfylla höga krav. Bivax från prostatit bör tas i sin rena form.

  Var inte rädd omedelbart. Vi kommer att överväga hur man utför bearbetningen.

  Det skulle vara bättre om biorna dog av hunger. Tarmarna och goiterna är då tomma, och enkla recept kan användas:

  1. En tesked färsk rå är stekt i solrosolja. Varaktighet - 5-6 minuter.
  2. Blandningen kyles och males. Del är indelad i två delar. Schema för användning: 2 gånger om dagen i 30 minuter före måltider. Ta medicinen med mjölk eller te!

  Om individerna var "svullna", är zobik inte tom.

  Det händer vid dödsfall från törst, såväl som förgiftning av pollen. Vi betraktar inte alternativ med dödsfall från sjukdomar.

  För att befria bina av avföring måste de krossas och sköljas. Men dessa åtgärder utförs efter torkning i ugnen! Den strimlade förberedelsen tas på samma schema - två gånger om dagen före måltiden. Volymen är lika med en tesked, och "medicinen" ska tvättas med vatten.

  Här betraktades det hur man behandlar en råbi, men för män är den användbar i någon form. För att öka styrkan rekommenderas att man lägger till ett rött rottextrakt - använd avkokets recept från kapitel "2".

  Vanliga frågor

  Det receptbelagda receptet ser extremt ut, så du måste vara försiktig med valet av råmaterial. Om det är en lukt av mögel, är produkten inte lämplig även för avkokning. De pratar om fördelarna med biodiesel för män, och för motsatt kön ser det nästan samma ut: läkemedlet reglerar hormonbalansen. Det är sant att den största fördelen kan erhållas från det första receptet och det minsta - från de två sista.

  Manlig organism är redo för alla extrema metoder. Tja, i motsatt fall är dessa metoder meningslösa att tillämpa.

  Återigen kommer jag att upprepa vad användningen av olika droger ser ut.

  Recept med biisoppa för styrka och behandling av prostatit

  Tillsammans med traditionella droger använder behandling av prostatit traditionella behandlingsmetoder. En särskild plats bland dem är bikolonier med prostatit och potens. Recept, recensioner av tillämpningen av detta verktyg kommer att diskuteras mer detaljerat.

  Beespoth - Ursprung

  Bin kallade kropparna av döda bin. För att skingra tvivel om möjligheten att använda dem för behandling, låt oss prata om ursprunget. Ubåten är vinter och sommar-höst. Vintersamling av döda bin rekommenderas inte för behandling, särskilt inomhus.

  Efter vintern förblir små näringsämnen i insektsorganen. Dessutom, på vintern och våren, behandlas bikupan med olika preparat mot biverkningar. Och sommarstället erhålls, eftersom arbetstidens arbetstid under masshösten av nektar är kort och är ca 20-30 dagar.

  Samling och lagring

  På sommaren eller hösten samlas de döda kropparna av bin och rensar dem av skräp. Det är nödvändigt att noga granska kropparna, ta bort mager, smutsiga, mögliga. Vidare måste de torkas vid en temperatur av 50 grader. Denna procedur utförs bäst i ugnen.

  Sammansättning och egenskaper

  Oxen bin innehåller alla användbara ämnen som de samlar: vax, propolis, honung, pollen. I kroppen av döda bin finns ett komplex av vitaminer, aminosyror, uppsättningar av mineraler och spårämnen, som finns i biodlingsprodukter.

  I ytterhöljet av bin upptäcktes två ämnen som var unika i sina medicinska egenskaper: kitin och melanin. Chitosan accelererar läkning, minskar smärta. Melanin främjar rening av blod, blodkärl, normaliserar ämnesomsättningen. Som ett resultat stiger immuniteten.

  Ansökan om prostatit

  Spektrumet med användning av bi soppa är bred. Den används i följande fall:

  1. För att förbättra immuniteten.
  2. Som en antiinflammatorisk.
  3. Att rena blodet.
  4. Med sjukdomar i genitourinary sfären.
  5. Med prostatit och adenom.
  6. Behandling av potens submoränen.

  Med inflammation i prostata har ett läkemedel framställt från döda biverkningar en antiinflammatorisk effekt, vilket tar bort ödemet, vilket normaliserar urinutskiljningen. Med en minskning av styrka efter en antagning, normaliseras sexuellt liv.

  Metoder för behandling av prostatit under solen

  Podmort från prostatit används i folkmedicin i form av alkoholtinktur, avkok, pulver, salva och dekongestion. Behandling av prostatit med biet soppa kan utföras med en av tinkturerna från de föreslagna recepten eller kombinera dem, komplettera behandlingen med farmaceutiska preparat. Med undantag för vissa kontraindikationer har behandling med en submotor inga negativa följder, det komplicerar inte andra organ.

  Från beespot görs ofta alkoholhaltig tinktur, som lagras under lång tid. Låt oss i detalj överväga hur man förbereder ett läkemedel från en biens soppa:

  • Spirituös tinktur - för att göra en tinktur, häll en skopa (hel eller pulver) i glasburken med en ss matris per glas alkohol eller vodka. Banken är placerad i en mörk plats, insisterade i två veckor, skakas hela tiden. Du kan insistera längre - upp till sex veckor. Före användning filtreras tinkturen.
  • Avkok - för att förbereda infusionen tar det 0,5 liter vatten och två skedar pulver från döda bin. Buljongen kokas på den lägsta värmen i två timmar. Cool cool tinktur, filter, lägg i kylskåp i en glasburk. Hållbarhet - 14 dagar.
  • Salva - förbereda läkemedlet för extern användning, ta 200 ml vegetabilisk olja. Vilken olja som helst är lämplig, men det är bättre att använda olivolja. Salva beredes i en burk (eller flaska) mörkt glas, blanda smöret med en matsked pulver, förvaras i kylskåp.
  • Raspara - de ångade böns kropparna används som kompress. Preparatet framställs innan kompressen appliceras så att massan inte svalnar. Det kommer att ta ett hundra gram podmor, som hälls ett glas kokande vatten. Massan insisteras på tio minuter. Då kan du börja använda.

  Ubåt med prostatit kan även appliceras i pulverform, tvättas med vatten.

  Folk recept

  Behandling av prostata med biisoppa kan minska smärta, normalisera utflödet av urin. Podmore är oumbärligt för män, eftersom det ger upphov till problem i sexplanet, används för styrka.

  Låt oss överväga de grundläggande sätten att ta emot ett bivax vid en prostatit.

  1. Ta tinktur rekommenderas två gånger om dagen - på morgonen och på kvällen. En tesked ska tas en timme efter en måltid. Läkemedlet tar två månader.
  2. Buljongen är full för mat, två till tre gånger om dagen, en sked. För att få en positiv effekt behöver du en lång kurs - två till tre månader.
  3. Salva från döda bin används en gång på kvällen och applicerar den på torr hud i perinealområdet. Behandlingstiden bör vara en månad eller mer.
  4. Från packen förbereder du en komprimering på problemområdet. En varm massa på fyrtio grader läggs ut på gasväv, viks i flera skikt och lite tryckande överskott av fukt. Kompressorn placeras på perinealområdet i tjugo minuter, värms uppifrån. Kompressionen görs före sänggåendet, två gånger i veckan. För att uppnå resultatet måste du komprimera i tre månader.
  5. Ryggmärg för prostatit kan användas som ett pulver. En sked (te) tvättas med vatten, två gånger om dagen - på morgonen och på kvällen.

  Låt oss ge ett annat recept på avkoket, som stimulerar människokroppens skyddskrafter, ökar immuniteten, vilket är viktigt för mänens problem - adenom, prostatit, impotens. För att göra ett läkemedel måste du fylla ett glas torkade döda bin med två liter vatten. Koka sedan i 1,5 timmar på en liten eld.

  Varmbuljongfilter, lägg till ett par skedar (matskedar) extrakt av propolis och en eller två matskedar honung. Infusionen lagras i kylskåpet i upp till tio dagar. Ta ett hundra milliliter till tre gånger om dagen.

  Skada och kontraindikationer

  Behandlingen av manliga problem med ubåtar har praktiskt taget inga kontraindikationer, ingen skada. Den främsta anledningen till att vägra behandling är förekomsten av allergier mot biodlingsprodukter. Om du är allergisk även tidigare måste du testa dig själv. Det är nödvändigt att ta kroppen av en död bi och gnugga den på insidan av handen, precis ovanför vikten.

  Om efter femton minuter det inte finns någon klåda, rodnad i huden och utslag, så kan du börja behandlingen.

  Med förbudet mot att ta alkoholhaltiga läkemedel ersätts tinktur med vattenavkok eller pulverintag.

  Under alla omständigheter är ett förhandssamråd med den behandlande läkaren nödvändig, även om du för närvarande inte tar mediciner.

  recensioner

  Du kan läsa många recensioner av män som använde döda bin för behandling.

  "Det är väl rekommenderat för behandling av prostatit, receptet på matlagningbuljong på en bi under vattnet. Efter några dagars inträde var det en förbättring - sexuell lust ökade, smärtor slutade "- romerska.

  "Tinktur på torkade döda bin (underjordiska) - hanterar perfekt behandlingen av prostata! Jag tar den tillsammans med de läkemedel som föreskrivs av den ansvariga läkaren. Några dagar senare började observera förbättringar: smärta i ljummen minskade, nattbesök på toaletten minskade "- Ivan.

  "Kontorsarbete och stress på jobbet påverkar min hälsa negativt. Hustrun insisterade på att behandla sjukdomen med en tinktur av podmor. Inflammation och smärta minskade, jag kände mig som en man "- Sergei.

  "Jag tar tinktur för förebyggande av adenom, eftersom min pappa dog av prostatacancer. Vid fyrtiosjuv observerar jag inga tecken på sjukdomen. Två gånger om året tar jag en månadskurs av förebyggande behandling "- Andrei.

  Video: hur man bota prostatit med chitosan (bi-subs)?

  slutsats

  Som ett resultat bör det noteras att behandlingen av en redan existerande sjukdom kräver en lång daglig behandling. Vid behov upprepas kursen efter en paus på två till tre veckor.

  Förtvivla inte, men du måste vara tålmodig och prova olika behandlingsmetoder. När allt kommer omkring är människokroppen faktiskt unik. Och vad som hjälpte en person, kan vara ineffektiv för en annan. Detta gäller både läkemedel och folkmetoder.