Huvud
Massage

Titanium Gel for Men - bruksanvisningar, indikationer, komposition, biverkningar, analoger och pris

Storleken på männens värdighet gör män komplexa, leta efter sätt att öka dess längd och diameter. Titanium Gel i kombination med massageövningar gör det möjligt att uppnå resultat utan kirurgi. Tillverkad av naturliga ingredienser påverkar det positivt det intima organet och dess funktioner utan hälsoskador.

Vad är Titanium Gel

Titan Gel - ett säkert naturligt smörjmedel som hjälper till att lösa mer än ett intimt problem:

 • ökning i penisstorlek
 • förlänga tiden för samlag
 • exacerbation av känslor under kön;
 • ökad sexuell uthållighet.

Gelén genomgick kliniska prövningar, under vilka det visades sig vara förmågan att öka storleken hos det genliga organet och ha en fördelaktig effekt på manpoten. Konsumentrecensioner på Internet visar dessutom på en förbättring av erektion, en ökning av sexuell aktivitetstid och förbättrad peniskänslighet.

struktur

Sammansättningen av Titanium Gel för män består huvudsakligen av extrakt av medicinalväxter som har en positiv effekt på sexuell funktion:

Förbättrar spermiernas rörlighet, stimulerar potens vitaminizes och mättar kroppen med fettsyror har en positiv effekt på prostatakörteln, så det används för att behandla impotens, infertilitet

Stärker produktionen av testosteron, har en antiinflammatorisk effekt

Är en afrodisiakum, ökar sexuell erfarenhet, skapar effekten av Viagra

Antiseptisk, slappnar av och förbättrar kraften

Det gör penishuds receptorer känsligare, vilket hjälper till att stärka känslor under sex

Protein- och aminosyrahydrolysat

Stärka penisens vävnader, vilket bidrar till ökningen

Förhindrar för tidig utlösning

Principen om läkemedelsverkan

Enligt instruktionerna som bifogas varje förpackning hjälper Titan gel för män till att uppnå resultat genom att säkerställa ett bättre flöde av blod i bäckenorganen. Massagerörelser, med vilka Titancreme ska appliceras, förbättrar blodcirkulationen och naturliga växtekstrakter ökar denna effekt genom att penetrera cellerna i penisens cavernösa kropp.

Indikationer för användning

Indikationer för användning av Titan gel är:

problem med erektion

svag känslighet av penis under sex

förebyggande av problem med styrka.

Hur man använder Titanium Gel

Varje förpackning innehåller instruktioner för användning. För att uppnå önskat resultat borde du:

 1. Tvätta med tvål och torka dina händer och penis
 2. Ta kroppen till en måttlig erektion
 3. Applicera gelén på penis.
 4. Fira penis med tummen och pekfingret (greppet kommer att likna gesten "OK").
 5. Massagerörelser (vridning och moturs) från benet till huvudet, applicera jämnt ett tunt lager och sprida salvan Titan längs hela penisens längd. När en hand når huvudet, ändra det.

Det rekommenderas att utföra dessa procedurer dagligen en gång om dagen i 10 minuter ungefär en halvtimme före kön. För att stärka och snabbt uppnå positiva resultat, bör du använda jelqing teknik när man smörjer med Titan gel. Under inga omständigheter kan de användas för full erektion, tk. detta är skönt med skador på penisens kärl och vävnader.

I instruktionen till gelén sägs att resultatet blir synligt efter 3-4 veckors regelbunden applikation, men vissa förändringar är märkbara redan med kortare intervaller:

5-10 dagar - Känsligheten hos könsorganet ökar, det är möjligt att öka längden med några centimeter.

18 dagar - varaktigheten av sexuella handlingar ökar med 2 gånger

25-30 dagar - kvaliteten på erektion förbättras, märkbart en ökning av penislängden till 6 cm och en volym upp till 1 cm.

Effekten är synlig endast med regelbunden användning, därför rekommenderas att applicera gelén varje dag i minst en månad. Ökningen i mängden gel applicerad i taget, varaktigheten av gnidning kommer inte att ha en större effekt, för att undvika överdriven konsumtion av läkemedlet och förekomsten av sidreaktioner bör dosen därför inte överskridas.

Biverkningar och överdosering

Cream Titan Gel har nästan 100% naturlig komposition, därför orsakas biverkningar uteslutande av individuell intolerans av komponenter. I de fall de uppenbaras är de av kortsiktig natur - upp till 2 timmar. Om tillståndet förvärras bör du kontakta en läkare. Symptom på överdosering av läkemedel liknar biverkningar och uttrycks:

allergiska reaktioner i form av utslag, klåda, brännande;

svullnad av penis slemhinnor;

överdriven känslighet av kroppen

obehagliga känslor under sex.

Kontra

Enligt instruktionerna är kontraindikationer för användningen av grädden:

överkänslighet mot de komponenter som utgör läkemedlet;

trauma, deformation av penis

inflammatoriska sjukdomar i bäckenorganen;

Återhämtningsperioden efter tidigare kavitoperationer, hjärtinfarkt, stroke;

ålder till 18 år.

Försäljningsvillkor och förvaring

Gel Titanium för män, som något läkemedel, kräver vissa lagringsförhållanden:

lufttemperatur upp till + 25 ° С;

Använd inte för att förvara kylskåpet, frysen;

Undvik direkt solljus;

Endast lämplig för extern användning.

skydda från barn.

Analoga Titangel

Fördelen med detta verktyg är dess naturlighet och låga priser. Nära till effekterna av droger är:

Hur man använder Titanium Gel?

Många män uppmärksammar sin sexuella hälsa. Efter utseendet på den inhemska marknaden av en effektiv örtberedning Titan Gel började många undra hur säkert detta verktyg är och hur man använder Titan Gel. Effektiviteten hos en billig salva bevisas av mer än 96% av de positiva recensionerna bland patienter i olika åldrar, såväl som genom kliniska studier som utförs enligt tillverkarens ordning.

Effekter av ansökan

Innan du räknar ut hur man använder Titan Gel för män, bör du ta reda på vad principen för detta läkemedel är. De aktiva substanserna i salvan tränger genom huden till penisens cavernösa kroppar och börjar sin återhämtning på cellnivå, på grund av vilken:

 • känsligheten hos det manliga könsorganet ökar;
 • sträckta kavernösa kroppar;
 • kraften stimuleras
 • det finns resurser för långa sexuella handlingar;
 • det finns ett problem med för tidig utlösning;
 • tillsammans med förtroendet för sina egna sexuella krafter växer människans allmänna psykologiska förtroende.

Efter att ha tittat på videon, hur man använder Titan Gel korrekt, kan du också läsa recensioner av specialister om drogen, som visar att den är säker på att den används av män av olika åldrar. Läkemedlet säkerställer aktivt blodflöde till penis, återställer dess reproduktiva och erektila funktioner, reglerar den naturliga anrikningen av cavernösa kroppar med näringsämnen och syre. Som ett resultat är det inte bara återställandet av penisens direkta form och dess ökning, men passerar även sådana problem som svag styrka, brist på sexuell lust, snabb utlösning.

En av egenskaperna hos en prisvärd produkt är en helt naturlig komposition, vilket också bekräftas av en video om hur man använder Titan Gel. Basen är hämtad från medicinska växter, inklusive:

 1. Thistle, som stöder den fulla funktionen hos den manliga sexuella sfären och den vanliga produktionen av testosteron - det huvudsakliga manliga hormonet.
 2. Goryanki, eliminerande inflammatoriska processer och dödande mikrober, vilket bidrar till att stärka styrkan i alla åldrar.
 3. Peruanska vallmo, som ökar libido dussintals gånger, normaliserar erektilfunktionen och hjälper till och med att bli av med infertilitet (om orsaken är oligospermi). Vallmoxtrakt måste tas av män efter 40 års ålder om de vill behålla sin sexuella hälsa under lång tid.

Preparatet innehåller också:

 • naturliga hydrolysat, extraherade från proteiner,
 • aminosyror, med vilka du kan öka penisen i storlek och göra den mer elastisk,
 • unika bioaktiva elastiner, vilket ger en större elasticitet mot penis.

instruktion

Bästa resultat Titanium Gel ger, om inte bara lägga den på ytan av penis (även om en sådan strategi är också relevant för behandling), och att göra det på samma gång utbilda penis. För att genomföra okej och inte skada fortplantningsorganen, kan du se en video om hur man använder Titanium Gel, där experter snabb sekvens och regler för utbildning, liksom påpeka vanliga misstag som gjorts av män som arbetar för att öka storleken på penis.

Hur man använder Titanium Gel? Enkelt nog: botemedlet appliceras helt enkelt över penisens hela längd, och genom mjuka massrörelser, som är vikta i ringen med fingrarna (i form av OK-tecknet) fördelas längs hela längden. Sedan börjar han gnugga med stimulerande rörelser så att penisen kommer till halva erektionstillståndet. Börja sådana manipuleringar som rekommenderas från penisens topp, gradvis närmar sig huvudet. Enligt instruktioner från läkare som förklarar hur man använder Titan Gel korrekt bör antalet upprepningar av träning inte överstiga 3.

Det faktum att sammansättningen av Titan gel är praktiskt taget inga artificiella ingredienser, omvandlar den till ett oumbärligt verktyg för alla som drömmer om ett friskt och aktivt sexliv. Förstås som polzovatsa Titanium Gel kan du ta några 5-minuters träning för att öka penis, åtminstone en centimeter, och en månad senare reguljär sysselsättning med Titanium Gel det kan vara ännu längre än 3 cm.

För män som är intresserade av hur man tar Titan Gel rekommenderar läkare att lära känna instruktionerna till läkemedlet. Det är också värt att överväga att med korrekt användning av gelén som köpts på den officiella hemsidan, det borde vara tillräckligt för en behandlingsperiod som är 4 veckor.

Var att köpa, priser

Titta på videon, hur man använder Titan Gel för män, och säkerställer den höga effektiviteten hos ett naturligt botemedel, kommer du säkert att vilja köpa det. Vi rekommenderar att bara placera på den officiella hemsidan, där tillverkaren kontrollerar varje part och etablerar rättvisa priser utan markeringar (ibland även innehade aktier, under vilken tid Titan Gel kan köpas med en rabatt på upp till 50%).

Lär dig hur du använder Titan Gel, du insåg förmodligen att huvudämnet för drogen - en speciell procentandel av växtextrakt som används vid tillverkningen. Tillverkare behåller receptet i strängaste hemligheten, så du kommer inte att kunna få de beskrivna resultaten med hjälp av analoger eller förfalskade medel med samma namn.

Även om många webbplatser förklarar hur man använder Titan Gel, borde du inte lita på deras erbjudanden att köpa en produkt till ett lågt pris, om det skiljer sig från de officiella webbplatspriserna. Mest sannolikt talar vi i detta fall om en substandard förfalskning som kan orsaka allvarliga skador på din hälsa.

Du ska inte heller köpa drogen i nätbutiker, vilket indikerar att de är partner till tillverkaren. I själva verket kan Titan Gel ursprungliga produktionen, vilket kommer att hjälpa dig att nå dina mål, bara hittas på ett ställe - på den officiella hemsidan, som också kommer att veta hur man använder Titanium Gel, vad är fördelarna och egenskaperna hos medlen.

Titanium Gel: bruksanvisningar

För att uppnå maximal effekt och undvika biverkningar från något läkemedelspreparat är det nödvändigt att studera instruktionerna och bekanta sig med kontraindikationerna. I varje läkemedelspaket är Titanium Gel en bruksanvisning, skrivet på språket i det land där läkemedlet köptes. Även för Titan gel finns en instruktion för användning i videoformat.

Läkemedlet för idag är det mest effektiva verktyget för att korrigera formen av penis, nämligen:

 • Ökning i längd
 • Betydande ökning av omkretsen
 • Komplett korrigering av penisens krökning

Behandlingsförloppet är 3-4 veckor. Resultatet av lokal applicering, som Titan-gelanvisningarna för användning, kommer att märkas i slutet av den första veckan och kommer att vara minst 1-2 cm i längd och upp till 0,5 cm i omkretsen. Sedan den andra veckan har dessa indikatorer förbättrats avsevärt. Dessutom, efter en halvtimme efter erektion, ökar erektionen och den långlivade effekten varar upp till sex timmar, så läkemedlet används framgångsrikt för att behandla sexuell svaghet.

Cream Titan gel för män: användarmanual

Läkemedlet kan användas utan åldersbegränsningar från 16 års ålder. Enligt undersökningen fick mer än 95% av patienterna den önskade effekten efter den första behandlingstiden med grädde, vilket är fyra veckor. Applicera grädde lokalt - på penis en gång om dagen före sänggåendet utförs manipuleringar i följande ordning:

 1. Ta en dusch med allergivänliga tvål eller schampo.
 2. Torka torra platser som ska bearbetas
 3. Applicera krämen jämnt, från början av penis till basen

Efter proceduren är det nödvändigt att ligga ner i minst en timme tills de aktiva komponenterna i läkemedlet absorberas fullständigt. Under kursen rekommenderas det inte att bära tätt underkläder, materialet i underbyxorna ska inte vara syntetiskt. Vid exponering för aktiva komponenter expanderar blodkärlen i de cavernösa kropparna, så vid behandling av sjukdomar i kardiovaskulärsystemet är det nödvändigt att också konsultera en behandlande läkare.

Fördelarna med gelén för män före andra metoder för penisförstoring

Myten den storleken spelar ingen roll uppfattas av partner av män med blygsamma förmågor... Ingen argumenterar för att man ska använda skickligt utestående naturliga data. Fram till nyligen kunde blygsamma naturliga data inte ändras. Lyssna bara på sagorna att en liten penis också är bra - en svag tröst till olyckliga män. De mest populära krämerna appliceras på penis och medger snabba och oönskade konsekvenser för att uppnå fasta parametrar och en permanent erektion. För närvarande kan vem som helst lära sig hur man använder Titan gel från bruksanvisningen. I modernmedicinens arsenal finns det andra sätt att öka parametrarna för manlig värdighet:

 1. kirurgisk
 2. Metod för att sträcka ligament
 3. Vakuummetod
 4. medicinsk
 5. Extrasensory impact

Det är inte nödvändigt att gå in i detaljerna i varje metod för att förstå hur effektiv Titan gel är för män. Det räcker med att läsa patientens vittnesmål på nätet eller i samma vy, hur man använder en titan gel, bruksanvisningar som presenteras i form av videolektioner. Videon kan tydligt ses hur enkelt producera beläggningsformulering på ett tillgängligt sätt för att en vanlig människa förklarade alla fördelar jämfört med andra metoder för att öka räckvidden och funktion beskrivs på en organism. Denna instruktion om användning av titan-gel tillåter patienten att undvika misstag i tillämpningen och ekonomisk användning av salvan, standardröret som - på 100 gram, bör vara tillräckligt för en månads behandling.

Krämen genom huden tränger snabbt in i lymfsystemet, som omger leveren, vilket gör det möjligt att uppnå önskat resultat med minimidoserna. Gelens ämnen fungerar enbart på kärlkärlens kärl, så att salvan har praktiskt taget inga kontraindikationer och åldersbegränsningar. Inte alla potentiella patienter bestämmer sig för att gå till en läkare med ett litet penisproblem. Det föreslagna läkemedlet kan köpas utan recept och alla frågor om kontraindikationer och hur man använder Titan-gel kommer att svara på bruksanvisningen, vars video publiceras på webbshopens hemsida. Alla inköp, såväl som leverans, görs anonymt i ett ogenomskinligt paket, vilket gör att du kan behålla kunden konfidentiell.

Scammers och scammers, som använder ett populärt varumärke, har behärskat problemet och framgångsrikt säljer ett förfalskat läkemedel, tillverkat av okertifierade komponenter med ett brott mot sanitära standarder. Efter att ha köpt sådana produkter kommer en person inte bara att få den önskade effekten, men kan också orsaka irreparabel skada på hans hälsa. Tillverkaren har levererat originalförpackningens förpackning med flera grader av skydd. Skillnaden mellan en riktig, kvalitetsprodukt och en falsk visas i videoinstruktionen, det är inte svårt att skilja dem från alla Internetanvändare som tittar på videon.

Komponenter av läkemedlet

Alla komponenter är inte nya och har tidigare använts i sådana läkemedel för behandling av sexuella störningar:

 • Thistle - ökar uthållighet och aktivitet under sex
 • Lichenekstrakt - förbättrar blodflödet
 • Peruvian vallmo är en kraftfull stimulans
 • Gorianka - främjar produktionen av testosteron

Apotekare lyckades experimentellt välja sådana proportioner av ingredienser som bara påverkar rätt plats. Den föreslagna detaljerade användningsanvisningen tillåter att använda agenten två gånger om dagen för att uppnå ett snabbare resultat, utan rädsla för biverkningar och sidoreaktioner.

Hur man använder Titanium Gel - Instruktion

Stark halvförsäkring ges genom att inse dig som en riktig man, som kan ge maximal nöje till en kvinna under sex. Inte alla gör det, för kraften, den sexuella handlingens varaktighet påverkas av flera viktiga faktorer. Bland dem, förmågan att alltid vara redo, även i en stressig situation, en lång erektion och penisstorlek. Att ha en speciell grädde och veta hur man använder Titan gel kan du undvika dessa problem.

För vissa har naturen stinted och inte givit dem sexuella fördelar. Men även de som bara har tillräckligt, kan inte vara i god form när det behövs. Därför är erektionen svag och penis verkar minska i storlek. För sådana fall i ditt liv var det inte, du borde bekanta dig med materialet om ämnet titaniumgel metod.

Informationen är viktigt inte bara för män, måste kunskaper om hur man använder Titan gel inneha och kvinnor, om de vill göra för en trevlig partner och utföra träning med sina egna händer. Detta måste göras vid tiden före glädjeens kärlek. En period av förspel att sträcka, så att krämen började agera, och du var båda uppvärmda och dina önskningar var häftiga.

Rekommendera också på vår hemsida om Vector Solomon recensioner.

Anvisningar för användning Titan gel

Detta kompletterande dokument bör studeras noggrant för alla. Han ger en klar uppfattning om vilken typ av effekt det kommer att vara på användningen och målar algoritmen för dina handlingar.

Metod för applicering av Titan gelsalva:

 • Först måste du ta ett bad eller duscha;
 • Applicera sedan grädden på sexuellt organ med hjälp av massagebevegelser.
 • gnugga bör göras i 10 minuter eller något mer eller mindre, det beror helt på dina personliga känslor;
 • Manipulering bör helst ske 40-60 minuter före samlagets början.
 • För effekten att vara daglig och penis blir större, bör proceduren med Titan gel göras varje dag, helst samtidigt.

Grundläggande regler för användning av grädde

Män behöver veta vad Titan Gel är och hur man applicerar en kräm som kan göra underverk. Med hjälp kan du uppnå fantastiska effekter, eftersom det fungerar i flera riktningar samtidigt.

 1. Genom att öka blodcirkulationen och lymfbytet i könsorganens klyfösa kroppar ökar volymen. Det blir tjockare och längre. Förlängning kan vara ett par cm, och kanske 4 cm. Det beror på användningsperioden för salvan.
 2. Massagerörelser vid applicering av en kräm hjälper till att stärka erektionen. Det blir desto starkare, desto mer ömt och uthålligt kommer att röra fallusen. Om detta görs av en kvinna, kommer effekten att komma snabbare och stående blir hårdare.
 3. Till den sexuella handlingen varade så länge du vill, måste du regelbundet använda salvan och tro på dig själv och effektiviteten av drogen.
 4. Applikation Titangel är en chans som låter dig bli macho, och din flickvän att uppleva en unik orgasm, kommer henne att minnas detta hela hennes liv. Att utelämna denna möjlighet borde inte vara. Så köp en kräm och lära dig hur du använder den. Instruktioner för användning Titan gel.

Några fler rekommendationer

Tänk på att kanske de första resultaten du kommer att få redan i slutet av den första veckan. De kommer att uttryckas i en starkare erektion, en ökning i penis med 1,5-2 cm, en längre varaktighet av sexuell intimitet. Men allt är individuellt!

Tjugo dagar senare kommer effekterna att bli mer signifikanta. Ökningen i fallus kommer att nå 4 cm, erektionen kommer att krossas och längden på den sexuella kontakten kommer att vara densamma som den som kommer att tillfredsställa både dig och din partner.

Om du fortsätter att använda Titan gel, kommer en månad eller två att glömma problemen i samband med sexuell disharmoni för alltid. Vi rekommenderar att du alltid har den här mirakelkuren. Bland annat bidrar det till att förbättra känslor, eftersom det ökar känsligheten hos glanspenisen.

Var inte rädd för biverkningar, de har inte kräm Titan Gel. Han hjälper unga att bli sexjättar, trots oerfarenhet, män i medelåldern slösar inte bort sin energi, och äldre förstör inte furan.
En annan video:

Hur man använder Titan Gel?

Varje man drömmer om att orsaka sin kvinna bara beundran, extas och orgasmer. Det är bra om det inte finns några problem och svårigheter med det här. Det är lätt att lägga märke till att vissa företrädare för starka hälften av mänskligheten beter sig som riktiga alfahannar och alltid uppnå sina mål, medan andra skiljer sig ödmjukhet och återhållsamhet beteende som negativt påverkar deras känslomässiga och fysiska tillstånd. Oftast ligger hemligheten i denna roll i storleken på deras värdighet. Innehavare av stora fallor definierar per definition mer.

Denna önskan att behaga en kvinna på många sätt förklarar varför många killar och mogna män letar efter ett effektivt sätt att öka deras penis. På så sätt hoppas de kunna få förtroende för sig själva och inte bara. Det är möjligt att säga oändligt att betydelsen av storlek är starkt överdriven och hur stor vikt det är att kunna använda penis, men för män med komplexa spelar det ingen roll alls. För dem kan en ökning av fallus tyckas vara den enda frälsningen, vilket är ganska rimligt med tanke på vårt samhälls preferenser.

Titan Gel - kommer att lösa detta och många problem smärtfritt och utan stor ansträngning. Det är nog att följa rekommendationerna från bifogade instruktioner samt genomgå en fullständig behandling. Detta innovativa läkemedel är högt berömt, eftersom det bara har positiva effekter på män och orsakar inte biverkningar.

Vad är Titan gel?

Ett innovativt verktyg som heter Titanium Gel står klart ut bland andra existerande sätt att förstärka penis. Dess framgång är förståelig, eftersom den har en partiell likhet i farmakologiska effekter med Viagra, utan saknar en omfattande lista över biverkningar.

Skaparna av läkemedlet Titan gel blev kanadensisk forskare, som lyckades få en unik balanserad formel för män hälsa och användbarhet, som enbart består av miljövänliga allergivänliga örter och andra ingredienser av vegetabiliskt ursprung. Utvecklingen av specialister presenterades för världen 2014, då den enda riktigt effektiva metoden att korrigera formen av fallus var kirurgi med en smärtsam och långvarig återhämtningsperiod.

Tillverkare av Titanium Gel hävdar att detta läkemedel fungerar långsamt och effektivt, och det fasta resultatet förblir hos mannen länge, så det är inte nödvändigt att försöka på nytt. Titan gel är en unik kräm med en exceptionell naturlig komposition, som inte är lika i modern medicin.

Ohälsosam potens och erektil dysfunktion ger män och deras följeslagare en hel del problem, förstör familjer, skapar förutsättningar för en allvarlig psykisk påfrestning, som förhindrar representanter för en stark hälften av mänskligheten att utvecklas i deras personliga liv och bygga en karriär. Därför spelar den aktuella starten av Titanium Gel-applikationen en viktig roll.
Denna produkt tillverkas i ett kompakt, lättanvänt rör av svart färg med ett tätt passande lock som kan öppnas med en liten depression. Den aktiva substansen absorberas snabbt i huden, skiljer sig inte åt med en oljig, obehaglig struktur och har en neutral lukt.

Varför anses Titan gel vara en unik produkt för män?

Faktum är att grädden är baserad på en unik formel. Den innehåller endast balanserade växtkomponenter i önskad mängd, med en optimal andel.

Med tillkomsten av kommersiellt tillgängliga gelformulering Titan män som lider av liten penis komplexa, kan dra en suck av lättnad. För tydlighetens förbättra sina anatomiska egenskaper inte längre behöver använda farliga för hälsa eller vakuumpumpen operation för att öka fallos. Med regelbunden applicering av gelén aktiveras den ökade tillväxten av svampiga kroppar och kaviteter i penis. Det finns mättnad av penis med vitaminer, värdefulla mikrodelar och enzymer.

Även om de i de flesta fall köper det just därför att Titangel hjälper till att öka medlemmen med 5 centimeter inom trettio dagar, börjar fördelarna med att använda grädden på detta bara:

 • öka kraften i sexuell potential
 • få fullständig kontroll över utlösningen, vilket minimerar risken för att utsädet utbrott i tidigt utseende
 • förbättring av känslighet och känsla hos manliga könsorgan
 • hudens förvärv av peniselasticitet och elasticitet, vilket förenklar processen att sträcka under erektion;
 • Samlag blir lång och orsakar oförglömliga levande känslor hos båda parter.

Expertutvärdering av erfarna sexologer och urologer föreslår att Titangel är en av de bästa moderna förberedelserna för att förbättra formen och storleken på penis. Biologiskt aktiva ämnen som ingår i dess sammansättning kännetecknas av en kraftfull kardiotonisk effekt, som är ansvarig för genitalorganets naturliga tillväxt. Det är därför Titan gel ansvarig för normalisering av metaboliska processer i den manliga kroppen, värmer huden ökar testosteronnivåer i blodet fyller celler värdefulla mikronäringsämnen och agerar som ett effektivt förebyggande medel mot inflammation bihang.

Detaljerade anvisningar för användning av Titan Gel

Om du inte vet hur du använder Titan Gel, kommer användningsanvisningarna, som är bifogade till varje förpackning, att hjälpa dig att förstå funktionerna i att utföra ett sådant förfarande utan några problem. Som fallet är med andra droger, bör du strikt följa tillverkarens rekommendationer, eftersom felaktig användning kan leda till det faktum att effektiviteten hos krämen inte manifestera sig inte helt, eller så är det inte att se.

Tidigare användes speciella övningar för att stärka manpoten och öka fallusen, men forskare visade att effekten av dem är obetydlig. Ändå bekräftade praktiska studier av Titan gel att kombinationen av övningar med massage och grädde Titan Gel fungerar bra.

Om du vill veta hur du använder Titan Gel behöver du lära känna följande instruktioner:

 • observera reglerna för personlig hygien! I processen med att använda Titan-gelsalven på ytan av fallusen bör det inte finnas några sekret, svett eller slem. Det är därför nödvändigt att tvätta det födda organet ordentligt och torka det försiktigt med en individuell handduk.
 • ta hand om smörjning och fuktning av penis innan du börjar träna! Smörj medlemmen av Titan Gel måste vara långsamt och mycket noggrant. Sprid jämnt en liten mängd gel över hela ytan av fallusen, så att den är grundligt fuktad och försedd med den erforderliga delen av näringen.
 • översätt penis i ett uppriktigt skick! I det här fallet är det väldigt viktigt att inte överdriva det. Slå långsamt på fallusen, stimulera övergången till erektionsstaten. Att likformigt fördela titan gelén hela reproduktiva organ yta och uppnå en optimal absorption av den aktiva substansen i sin struktur, lås medlem av pekfingret och tummen, och sedan flytta ringen är från botten till änden av sensorhuvudet;
 • var uppmärksam på marken! Penis varje gång med en erektion kan nå olika storlekar. Ibland kan mer, ibland mindre, men med hjälp av en grundlig massage av fallets botten med användning av Titan Gel i skönhetsområdet, uppnå fullgörande av sin fulla potential.
 • Försiktigt arbeta huvudet på penis! Under handens rörelse från fallets bas till början av huvudet är det nödvändigt att sakta ner och ge särskild uppmärksamhet. Rörelserna ska vara smidiga och säkra, men inte orsaka några obehagliga eller smärtsamma förnimmelser. I slutet av träningen måste du vila lite och upprepa det flera gånger.

Hela kursen består av 30 dagar. Det är extremt oönskat att ta pauser. En speciell effekt av kombinationen av övningar och appliceringen av aktiv gel Titan på könsorganet är att extern stimulering förstärks av det inre och säkerställer en stabil drift av bäckenorganen. Denna metod att gnugga gelén i penisens hud är särskilt viktig och effektiv, därför rekommenderas det att användas av sexologer och urologer.

Namnet på denna magiska gel talar verkligen för sig själv. Titan gelkräm lindrar männen från hälsoproblem i den manliga delen, och förbättrar också deras övergripande hälsa. Titan Gel är en unik förberedelse, framställd i form av en geliknande substans applicerad direkt på penis i uppreist tillstånd. Läs mer...

Är det säkert att använda Titan Gel?

Att läsa beskrivningen av Titan-gelén betyder att det är ganska svårt att tro på verkligheten av vad som händer, därför har varje skeptiker en fråga: Vad är fångsten och är det verkligen? Efter försäljningsstart på tillverkarens officiella hemsida publicerades resultaten av kliniska och praktiska tester av Titan Gel, men oberoende experter bestämde sig för att självständigt verifiera data. Resultatet blev positivt överraskat av forskare och volontärer som deltog i studien.

I 96% av fallen kunde medlemmen öka med 4-7 centimeter, alla patienter utan undantag ökade hudkänsligheten och ljusstyrkan hos känslor under samlag. Det är inte nödvändigt att ifrågasätta säkerheten för denna naturliga beredning, eftersom biverkningar är uteslutna, och risken för individuell intolerans mot enskilda komponenter är mycket liten. Experter försäkrar att Titan gel är helt säker och otroligt användbar för män.

Recensioner av män som upplevde effekten av Titan gel

Hur mycket kostar Titan Gel och var kan jag köpa den?

Det ursprungliga paketet Titan gel kostar cirka 99 rubel, även om den officiella tillverkaren försöker erbjuda sina kunder optimala priser och speciellt bra köpeskillnader, så rabatter är ganska ofta. Beställningen görs via ett specialformulär inom några minuter. Senare specificerar chefen detaljerna i ordern och inom några dagar leveransen görs. Köp Titan gel är definitivt värt det för mänens hälsa och styrka, men för att undvika problem med bedrägerier gör det bara via den officiella hemsidan, som har alla nödvändiga licenser och kvalitetscertifikat.

Anvisningar för användning Titangel och dess sammansättning

För att känna sig full och säker måste en man vara övertygad om att han har det bra med penisens storlek och förmågan att tillfredsställa en partner.

Naturen ger honom inte alltid den nödvändiga storleken eller han kan inte genomföra tillräckligt lång och kvalitativt samlag på grund av tidig utlösning.

I sådana stunder, män är redo för mycket, till och med ligga på operationsbordet för att åtgärda problemet. men det finns ett sätt som är mycket lättare - Titangel.

Form och utseende

Titanium Gel är en patenterad produkt, vars form är ett rör med kräm. Tack vare det här formuläret är verktyget praktiskt att använda.

Typ av klassisk originalförpackning - Trapezium med en klipptopp, på vilken en rund dispenser med lock är installerat.

Lådan själv är mörkgrå, och på toppen finns en röd insats som liknar ett stort kluster av rubiner.

I nedre delen är ett varumärke som påminner om sin form av manliga könsorgan, och ovanför inskriptionen med namnet på botemedlet. till innehållet ↑

Sammansättning av gel Titan

Gelens sammansättning är rik på naturliga ingredienser som komplicerat påverkar penis. Bland dem:

 • Goryanka, som direkt påverkar styrkan, orsakar expansion av penisens kärl, vilket förbättrar blodcirkulationen i blodet. Det verkar också på de endokrina körtlarna som syntetiserar manliga hormonet testosteron, serotonin, det så kallade hormonet av lycka.
 • Bär galla, aktiverar immunsystemet och kompenserar för bristen på zink, vilket är nödvändigt för syntesen av testosteron;
 • Maca är en peruansk, redan en välkänd afrodisiakum, naturlig och säker. Det låter dig förbättra potensen, påverkar prostata positivt. De vitaminer och mikroelement som ingår i det kompletterar helt komplementet till resten av kompositionen.
 • hydrolysat, härrörande från aminosyror och proteiner som främjar tillväxt, stärker penisens vävnader;
 • tistel, hänvisar till prickiga ogräs, är ett medel för fytoterapi som syftar till att förbättra blodcirkulationen i allmänhet och mikrocirkulationen i synnerhet. Det har också en viss stimulerande effekt på syntesen av testosteron. Denna växt är utbredd i vårt land och sannolikt har du upprepade gånger träffat det.
 • Extrahera från frukterna av Amur sammet, eller ett Amur-korktree (Phellodendron amurense). Krävs för assimilering av vitaminer hos grupperna A, B och E. I det första och tredje effekt på manlig potens, och den andra på nervsystemet. Detta är viktigt för att få levande känslor under könet, som kommer från receptorerna på penisens huvud.
 • Muskus av den sibiriska muskelhjortan, ett litet rendyr av en klöverhuvudfamilj. Läkemedlet ökar libido, förbättrar kvaliteten på spermier som produceras och spermatozoa blir mer mobila. Det påverkar också syntesen av testosteron;
 • Lichen extrakt, Förbättrar blodcirkulationen, slappnar av släta muskler, minskar tonen i cavernous kroppar och sträcker dem.
 • Sikt av Sibirien i form av ett extrakt. Förbättrar blodcirkulationen i penis, berikande vävnader med syre, vilket är viktigt för cellulär metabolism och utseendet på penis;
 • trietanolamin, ett viktigt element som främjar förlängningen av samlag och fördröjer ögonblicket av utlösning;
 • elastin - ett komplex av kollagen, som ökar elasticiteten hos lemmens vävnader, förbättrar sin känslighet.

Åtgärdsplaner

Män är intresserade av krämens verkningsmekanism.

Faktum är att det består av stadierna:

 1. Tar ett intervall under de första två veckorna. Under denna tid stärker krämen erektionen, medlemmen i uppreist tillstånd blir hårdare och känsligare, sexuell varaktighet ökar med 5-10 minuter.
 2. Det framgår från andra till slutet av den tredje veckan. Den första ökningen i penis observeras, sexuella relationer blir också betydligt längre.
 3. Börjar från den fjärde veckan till slutet av kursen. Vid denna tidpunkt ökar krämen penisen till 7 cm i längd, upp till 2 cm i diameter. Orgasm man känner sig 5-10 sekunder, och samlag till och med efter flera dagar av avhållsamhet blir längre i en halvtimme i förhållande till tidigare resultat.
till innehållet ↑

Hur man använder Titan gel

Titan Gel appliceras externt och det är fördelat över penisens yta bara från palmerna, vilket är logiskt men kräver fortfarande förtydligande.

Metod för applicering

Så hur man använder titan korrekt? Med tanke på att det finns en instruktion som ges av tillverkaren, närvarande i varje förpackning, processenkelt och förståeligt. Den består av stadierna:

 1. Gör nödvändiga hygienåtgärder så att penisens hud är ren och torr före appliceringen.
 2. För att uppnå ett tillstånd av erektion.
 3. Applicera en servering till penisstammen.
 4. Fördela hela botemedlet på penisytan.
 5. Uppnå fullständig absorption.
 6. Efter ansökan rekommenderas att man börjar samlag.
till innehållet ↑

Så smarta

Instruktionerna anger också hur man smörjer titangelen för att distribuera den fullständigt.

Detta kommer att kräva Omslut penis i roten, stängt i ringen med pekfingret och tummen. Applicera ett litet tryck, dra dem från roten till huvudet, sväng lite av armen och moturs.

När den första handen når huvudets huvud måste du byta den till den andra och byta den innan gelén absorberas helt.

"Titan Gel": beskrivning och bruksanvisning. "Titan Gel": analoger och recensioner

Familjelivet för båda parter är inte bara romantisk och underhållande konversation på intressen, men också högkvalitativa sexuella relationer. Ofta spelas en stor roll i framgångsrikt samlag mellan ömsesidiga smärtor, en lätt förspel före kontakten och, naturligtvis, könsorganets storlek. Det är han som så ofta blir orsaken till skingrar, skilsmässor och huvudvärk hos det starkare könet. Cream-gel "Titan" (instruktionen för dess tillämpning kommer dock att beskrivas i den här artikeln) är utformad för att lösa detta problem. Enligt annonsen kan du med hjälp av dig visuellt öka volymen och längden på ämnet manlig stolthet, och även för att uppnå förlängningen av samlaget självt. Är detta uttalande sant? Och hjälper det här verktyget verkligen?

Allmän information om gel

Låt oss lära känna detta mirakelverktyg som kan förbättra människans självkänsla. Och vi kommer att hjälpas av fabriksinstruktionen om hur man använder den. "Titan Gel" är ett specialiserat farmakologiskt läkemedel som är utformat för att öka det manliga könsorganet i storlek. Enligt instruktionerna lovar tillverkaren att göra det på bara en månad. Och under ökningen bör förstås som en visuell förändring i penisens längd och diameter.

Formutsläpp, konsistens, utseende av produkten

Som instruktionsboken säger "Titan Gel" produceras i små plaströr av svart färg, som liknar ett rör av kräm med en kapacitet på 50 ml. Den är utrustad med en stark skruvlock med dispenser och är klädd i en vacker papperskorg.

På förpackningen och röret med gel finns märkning av tillverkaren, och det finns också en schematisk ritning i form av en fallus. I designen av gelén är det enligt många användare inte något överflödigt. Dess färgschema irriterar inte, men tvärtom lockar uppmärksamhet. Inuti lådan är Titan Gel själv, en bruksanvisning, och det finns en anteckning som beskriver produktens sammansättning.

Om du öppnar locket och trycker på röret kommer det ut en klar, delvis vitaktig gel. Enligt många köpare berättar den ganska tjock, inte klibbig, absorberas väl och glider över huden.

Vad finns i gelén?

Krämernas sammansättning innehåller uteslutande naturliga ingredienser. Detsamma bekräftar bruksanvisningen. "Titan Gel" - för män det bästa med en sparsam komposition. Till exempel bland verktygets komponenter kan du träffa en kvinna. Enligt producenterna anses denna växt vara en prototyp av Viagra, vilket positivt påverkar potensen. Faktum är att pelargon orsakar blodkörning till penis. Under dess inflytande expanderar kärlen, vilket leder till en allmän omstart av blodförsörjningssystemet. Som ett resultat sker en garanterad erektion.

I gelén finns ett annat kraftfullt stimulansmedel för den manliga libido-tisteln. Som en varmkorv bidrar det till att förbättra blodtillförseln och påskyndar produktionen av testosteronhormonet. Maca peruanska, också en del av produkten, fyller kroppen hos en man med vitaminer, fettsyror. Det påverkar positivt prostata körtelens funktioner, provar produktion och extrema aktivitet hos spermier. Det är dessa naturliga ingredienser som beskriver bruksanvisningen. "Titan Gel" innehåller också lavkstrakt.

Denna ingrediens hjälper till att förbättra blodtillförseln till reproduktionssystemet. Det gör också könsorganets vävnader flexibla och elastiska, så att de kan sträcka och expandera utan hinder. De övriga hjälpkomponenterna är sekundära. De påverkar viskositeten, likformigheten och andra egenskaper av krämgel.

Hur man använder och ansöker

Kompletta instruktioner för användning ("Titan Gel" - ett verktyg för lång och konstant sexuell kontakt) finns inuti gelpaketet. Det beskriver hur man ansöker och hur ofta man ska använda botemedlet. Så först måste du ta bort gelen från lådan, efter att du har tagit bort skyddsglaset från det. Då ska du gå till duschen och tvätta ditt sexuella organ noggrant. För detta är den tvål eller gel som du brukar använda ganska lämplig. Följ sedan följande steg utan att bryta sekvensen:

 • Gör en mild massage i könsorganet, alternerande sträckning och komprimerande rörelser.
 • Krama lite på fingrarna och gnid det försiktigt på botten av penis.
 • Smidiga och ryckiga rörelser fördelar jämnt gelén på könsstyckets yta. För att göra detta, ta det i ringen med tummen och pekfingret och börja flytta från botten uppåt.
 • Utför massagebevegelser till det ögonblick då gelén absorberas fullständigt i huden.

Observera att alla ovanstående åtgärder bör utföras lite mer än 15 minuter åt gången. Det är den här gången och allokerar instruktioner för användning. "Titan Gel" beskrivs i det som en effektiv och naturlig lösning. För att förbättra resultatet är det dock nödvändigt att följa en viss teknik för användning och användning (vi beskrev det tidigare). Enligt vissa användare kan varje gång denna tid ökas. Man tror att ju längre du utför massage i duschen, desto snabbare kommer resultatet att komma. Men enligt experter är denna fråga extremt kontroversiell.

Hur man använder Titan Gel: bruksanvisningar

För att uppnå och konsolidera resultatet måste du göra allt, enligt anteckningen. Från hennes text följer att användningen av läkemedlet rekommenderas ungefär en halvtimme före intimitet. Detta tillvägagångssätt kommer att spara tid på förberedelserna, öka sannolikheten för erektion och låta dig väcka den sexuella önskan hos båda parter.

Försiktighetsåtgärder för tillverkare

Producenter rekommenderar också inte alltför ivriga och försöker inte påskynda saker. Ökningsprocessen sker inte snabbt. Enligt preliminära uppgifter, för en efterlängtad effekt, bör biverkningen användas i minst en månad. Det antas att penis kan öka med 5-8 cm under denna tid. Här är så fantastiskt denna "Titan Gel". Instruktioner för användning, feedback och kunders åsikter bekräftar denna information. Enligt några män lyckades de uppnå ett utmärkt resultat, men bara en månad efter början av behandlingen av deras värdighetsgel.

Fördelar med en intim gel

Enligt många recensioner har Titan Gel flera fördelar:

 • För att använda den behöver du inte ha viss kunskap och färdigheter.
 • Det spenderas sparsamt.
 • Irriterar inte huden.
 • Väl absorberad.
 • Håller inte fast i händerna och glider helt över huden.
 • Ger inte biverkningar (till exempel som allergi).
 • Innehåller naturliga ingredienser i dess sammansättning.

Finns det några kontraindikationer

Användningen av gel är en strikt individuell process. Därför har detta verktyg kontraindikationer. I synnerhet reduceras de till personlig intolerans av vissa ingredienser som utgör gelen. I allmänhet, samma biverkningar och kontraindikationer, gör denna grädde inte.

Vilka steg av verkan av gelén är

Enligt tillverkarens löfte innebär användningen av gelén följande exponeringsstadier:

 1. Efter ungefär en vecka ökar känsligheten av penis, utlöses ej, beroende på vilken sexuell kontakt som blir längre.
 2. Som en följd av den andra veckan kan manliga användare öka visuellt med 1-2 cm.
 3. En vecka senare förväntas orgeln öka med ytterligare 2-3 cm.
 4. Efter en månad av applicering kommer penis att öka med 4-5 cm. Samgåden blir också ökad med 30-40 minuter.

Vad användare pratar om

Trots alla synliga fördelar med gelén hjälper det inte alla. Enligt berättelserna om några manliga representanter gav inte lösningen de utlovade resultaten. Miraklet hände inte. Och deras manliga värdighet förblir på samma plats när det gäller storlek. Men de sa att det var gelén som hjälpte dem att öka sexuella organets känslighet, öka sexuell intimitet och slutligen fixa styrkan.

Vissa tvärtom talar om en reell ökning i penis med 3-5 cm (i vissa fall med 8 cm). Det finns också användare som förväntade sig ett snabbt resultat. De kunde inte klara den tid som tilldelades av tillverkaren och klagade över bristen på tillväxt. Många är inte nöjda med priset på denna gel, och de får lätt analoga medel: "Maxi Sayz", "Belief Life XXL" och andra.

Så här applicerar du Titanium Gel: instruktioner för män

INNEHÅLLSFÖRTECKNING

Titan Gel

Vad händer om naturen inte gav sexuellt organ av den önskade storleken, låt det inte hysa dig - det finns många droger som kan göra det större. Ett av de populära sätten att förstora en penis hemma - Titan Gel. Låt oss ta reda på hur du använder det korrekt, när det hjälper, och när läkemedlet är kontraindicerat.

Så här applicerar du Titanium Gel

Titanium Gel är en produkt för extern användning. I satsen med röret finns en detaljerad bruksanvisning som innehåller de viktigaste rekommendationerna för användningen av läkemedlet. Innan du använder produkten måste du tvätta och torka penis med en handduk. En liten mängd gel appliceras på penisens huvud och sprider sedan mjukt längs hela organets längd. Använd gelén 1-2 gånger om dagen. Det är lämpligt att göra detta före sängen och samtidigt.

Viktigt! Förvänta dig inte att omedelbart efter appliceringen av läkemedlet kommer en ökning av penis med några centimeter!

Men hela tillämpningsförloppet (4-5 veckor) kommer att ge en bra effekt, vilket du kommer att uppskatta, och din partner. För att uppnå önskat resultat kan du inte använda gelén från tid till annan eller ta pauser i mer än 4-5 dagar. Och, om det behövs eller för att åtgärda effekten, kan du upprepa användningen av produkten om 2-3 månader.

Sammansättning och verkan Titanium Gel

Instruktion för titangel indikerar att det är ett innovativt verktyg som skapas enligt gamla nationella recept, men med användning av modern medicinutveckling. Kompositionen av beredningen, förutom de hjälpkomponenter som är utformade för att säkerställa användbarhet och en viss struktur, innefattar sådana aktiva aktiva substanser av naturligt och syntetiskt ursprung:

 • juice lav, vilket bidrar till en normalisering av blodcirkulationen i bäckenorganen, minskar inflammation och främjar förbättrad blodflödet till penis och fyllning av de kavernösa kropparna under erektion;
 • Peruvian vallmo, som anses vara en av världens starkaste stimulanser av styrka och afrodisiakum;
 • en marmot som främjar normalisering av genitourinary systemet, avlägsnas av impotens och manlig infertilitet, förbättrar ämnesomsättning och toxiner, ökar attraktionen till intimitet;
 • elastin, vilket främjar starten på regenereringsprocesser, som har en föryngrande och helande effekt, vilket ökar effekten av andra komponenter genom att öka deras absorption;
 • trietanolamin, vilken enligt tillverkaren är utformad för att göra texturen av läkemedlet mer lämplig för applicering och förlänger samlaget;
 • Extrakt av mjölktistel, som används i medicin för att läka sår, bli av med hudproblem, för tidig åldrande;
 • hydrolyserat veteprotein ger näring åt huden och bidrar till förbättringen av dess metabolism på cellnivå, bidrar till att uppnå penisförstoring och ihållande erektion.


Om du bestämmer dig för att köpa Titanium Gel, kom ihåg att dess effekt i varje enskilt fall kan vara annorlunda beroende på de enskilda egenskaperna hos mannen. I detta fall är grädden lämplig för alla, utom när användningen av läkemedlet är kontraindicerat. Enligt tillverkarens lösningar och recensioner av redan använde titangelmän, användningsförloppet av läkemedlet:

 • hjälper till att vara mer självsäker i sängen, bli av med obeslutsamhet och rädsla för att falla av en erektion vid det mest avgörande ögonblicket;
 • förlänger samlaget och gör känslorna under närhet mycket ljusare;
 • varnar för att få små skador under närhet och fungerar som ett utmärkt smörjmedel;
 • bidrar till en mer beständig och långvarig erektion genom att öka flödet av blod till penis;
 • bidrar till att öka lusten efter intimitet, att vara mer passionerad och sexuell;
 • minskar risken för inflammation och läker mikroskador;
 • har en neutral lukt.

Enligt många män är Titan gel ett sätt att förstora en medlem utan komplicerade operationer med långa återhämtningsperioder och utan allvarligt ekonomiskt avfall.

Kontraindikationer och biverkningar

Kontraindikationer för användning Titan Gel inte så mycket, men de är: individuell intolerans av komponenterna som ingår i beredningen; barn och ungdomar; öppna sårytor och irritation på hudområdet där agenten är planerad att appliceras; Venereal sjukdomar, liksom hudsjukdomar som påverkar penis; kvinnligt kön.

Kompositionen av läkemedlet är nästan helt naturligt, därför orsakar det som regel inte biverkningar.

Teoretiskt är förekomsten av allergiska reaktioner av lokal natur: klåda, brännande, irritation, utslag, svullnad och rodnad i huden. Också kan läkemedlet inte ge den önskade effekten, särskilt om du försummade användningsreglerna eller gjort några dagar mellan användningen av läkemedlet.

Var kan man köpa Titan Gel?

Även om Titan Gel har kvalitetscertifikat och är erkänt som ett säkert läkemedel, är det omöjligt att hitta det på apotek. Detta beror på det faktum att ett begränsat antal rör produceras per år på grund av gelens sammansättning, där det finns många värdefulla naturliga ingredienser. Du kan beställa Titan gel online. Men här måste du vara uppmärksam, för i samband med flödans växande popularitet i nätverket började fler och fler hantverk och frestande erbjudanden med ett lägre pris än på den officiella hemsidan. En säker länk till den officiella hemsidan finns i vår översyn av detta läkemedel genom den här länken. Vi är direkta leverantörer och värderar vårt rykte, och svindlarar tar pengar och skickar antingen ett dummy-läkemedel eller försvinner tillsammans med betalningen.

Innan du köper, granska översynen av Titanium Gel, köp inte produkten från dina händer eller på tvivelaktiga webbplatser. Vi föreslår att du köper den på tillverkarens officiella sida. En trevlig bonus är att här kan du beställa leverans och få en rabatt eller en åtgärd som väsentligt kommer att spara pengar utan att förlora som en produkt.