Huvud
Massage

6 sätt att förbereda honungssbitnia från prostatit

Det finns många recept av folkmedicin för beredning av honungsbit från prostatit i hemmet. Detta är mycket enkelt, eftersom alla ingredienser är absolut tillgängliga och själva receptet är enkelt. Om du vet hur du förbereder sbiten, betalar du inte över, köper dig redo. Den sbiten som erbjuds på apotek eller på platser är förberedd i ett kloster, när det kokas används välvattat vatten. Därför kommer den genomsnittliga kostnaden för den att vara ca 2 tusen rubel.

Vad är så användbart om en drink?

Sbiten är en gammal dryck, förberedd av vatten, honung, kryddor och en mängd olika örtberedningar. Detta är en gammal potion, och dess recept överlevde mirakulöst och överlevde till idag. Denna elixir används av många män för att behandla stillastående processer i prostatakörteln. Det är bäst att börja använda det med de första symptomen. Den aktuella mottagningen av denna cocktail kan förhindra framsteg av allvarliga inflammatoriska processer i prostata:

 • eliminerar den inflammatoriska processen och förhindrar dess förvärring
 • tar bort ömhet med urinering, utlösning och avföring
 • leder urinering till vanligt;
 • förbättrar nervsystemet, lindrar irritation, depressiv tillstånd;
 • återställer erektilfunktionen
 • förbättrar det kardiovaskulära systemet och mag-tarmkanalen.
 • normaliserar det allmänna tillståndet och stärker immunförsvaret.

Om minst en av symtomen är närvarande måste en man omedelbart besöka en urolog. En sbiten kan tas, även om diagnosen inte bekräftas, eftersom det är ett utmärkt verktyg för att stärka allmän och lokal immunitet, stärka genitourinary systemet. På grund av de olika örterna har sbiten en antiinflammatorisk effekt på kroppen. Den diuretiska effekten är mindre uttalad. Ett komplex av örter och honung hjälper till att bli av med inte bara prostatit, men också av många andra sjukdomar i organ och system. Därför är det användbart för hela familjen.

Göra en drink

För att förbereda sbiten själv måste du först undersöka alla tillgängliga recept, eftersom det finns flera varianter av dess tillverkning. Efter att ha valt ett recept måste du köpa alla ingredienser och börja sedan förbereda en helande cocktail.

Sbiten enligt den klassiska formeln användes av barn och vuxna för att behandla sjukdomar och stärka kroppen. Män drack en drink för att stärka människors hälsa.

Tidigare skördades alla råvaror oberoende, örter och växter samlade i skogar och torkades enligt reglerna. Nu kan du köpa någon ört i apoteket.

Men om det finns en möjlighet är det naturligtvis bättre att samla in råvaror i ekologiskt rena områden på egen hand.

Klassisk och jäst sbiteni

Den klassiska från prostatit sbiten honung för att möjliggöra förekomst av följande ingredienser: honung, salvia, johannesört, mynta, oregano, kardemumma, kryddnejlika, kanel, peppar, ingefära, muskot, och vatten. Specifika doser av kryddor och örter kan bortse från. Det enda som nödvändigtvis beaktas är förhållandet mellan honung och vätska (1: 2).

För att dricka, är det nödvändigt att blanda vatten (800 ml) med honung (8 matskedar) och lägg behållaren i ett vattenbad. Sedan tillsätts kryddor där, det bildade skumet avlägsnas. Förbered sedan infusionen av 80 gram av en blandning av örter och 200 ml vatten, koka upp och insistera från en kvart till 2 timmar: ju längre desto mättare dricker du. Så vätskan absorberar maximalt de användbara komponenterna. Efter infusionen filtreras från råmaterialet och kombineras med honungsvatten.

En sådan örtelixir är druckit 2 gånger om dagen på tom mage, för vilken 50 g sbiten är berusad i en kopp vatten eller fullvattenförtunnad. Den terapeutiska effekten uppnås under en och en halv månad av behandlingen. Efter en paus på 2 veckor och fortsätt behandlingen.

Receptet på honungsbitbitnia från prostatit med jäst är inte heller mycket svårt:

 1. 100 g honung maj är avlet i 4 liter vatten, tillsätt 2 msk. l. torr jäst och lämnas på en varm plats tills jäsningen av blandningen är stark (när ett starkt skum bildas på ytan).
 2. Den fermenterade vätskan sätts på elden och kokas över en liten eld.
 3. Medan blandningen kokar, tillsätt kryddor: ¼ tsk. muskotnöt, en tredjedel av ingefära, 2 kryddsknoppar, ½ kanelstänger och ½ tsk. pepparmint.
 4. All blanda, ta bort från värme och insistera på en mörk varm plats från 14 till 16 timmar.
 5. Rengör sedan i kylskåpet i 2-3 dagar och filtrera sedan och konsumera.
 6. Acceptera, som den klassiska sbiten. I antiken var en sådan drink på semester ersatt av rusmedel.

Apple sbiten och en drink med mint och citron

En sådan dryck hjälper till att bli av med inte bara prostatit, utan också andra sjukdomar i det genitourinära systemet. Det är också användbart att ta det till barn. Recept för honung sbitnya prostatit baserat på äpplen är: ta 250 g honung lime blommor, örter eller annan vätska, 1,2 L vatten, 3 medelstora äpplen på ½ tsk.. kanel och ingefära, 3 kryddnejlika och 2 tsk. pepparmint. Äpplen måste förberedas - tvättas och rengöras. Sedan ska de hällas med vatten och kokas, låt det brygga och tillsätt de övriga ingredienserna - örter och kryddor. Därefter omrörs allt och får stå i en timme. Med prostatit dricker du ett glas drink två gånger om dagen.

Receptet för honungsbitbitnia från prostatit med mynt och citron presenteras i nästa version. ingredienser:

 • vatten - 500 ml;
 • honung - 100 g;
 • kryddnejlika - 2 knoppar;
 • pepparmynta - ½ tsk;
 • ½ citron - gnid zest och pressa saften;
 • kanel - ½ pinnar
 • muskotnöt - på knivens spets
 • rot av ingefära - grilla 1/3 tsk.

Vatten hälls i en behållare och släckas, koka upp. Sedan tar de alla ingredienserna in, lägger dem ordentligt och insisterar på ungefär en timme.

Vit och Vin Sbiten

Förbered dig från 1 kg honung, 20 g humle, 4 liter vatten, 1 kanelsticka. Koka drycken i 2-3 timmar på en liten eld. I slutet av tillagningen kyles det, filtreras. Du måste dricka kylt.

Patienter med prostatit bör inte dricka alkoholhaltiga drycker, men sbiten med vin är en annan sak. Han behöver även ta och behandla sjukdomen.

Det finns en drink på 220 g honung, 1 liter torrt rött vin, ett par klyftstavar, kryddor. Vinet upphettas i emaljerade varor till 60 ° C, sedan tillsätts honung och kryddor till vätskan, det värms upp igen, det insisteras i flera timmar, det filtreras. Ta ½ kopp innan du lägger dig.

Denna dryck är mycket effektiv inte bara för sjukdomar i prostata och urinrör, men också för hypotermi och viral förkylning.

De dricker det bara på natten. Använd inte ett medel för att behandla barn, gravida och ammande kvinnor.

Hur man behandlar prostatit med sbitnia

Störningar i prostatakörtelns funktion måste behandlas inte bara med sbiten utan också med läkemedel, kost, riklig dryck. Allt detta kommer att utses av läkaren efter undersökningen. Sbiten går som ett gott och effektivt tillägg till grundbehandlingen. På grund av aktiva komponenter i växter har drycken ett brett spektrum av medicinska effekter, bekämpar framgångsrikt många sjukdomar i organens och systemens arbete.

Använd inte sbiten för prostatabehandling i följande fall:

 • med diabetes mellitus
 • vid förekomst av allergi och intolerans av komponenter i en drink;
 • i fall av abnormaliteter i mage och bukspottkörteln (i fråga om vin sbitnem);
 • i närvaro av kroniska sjukdomar i hjärt-kärlsystemet, lever och njurar.

Sbiten tar minst 4 veckor för 1 msk. l. dricka, löst i ett glas vatten, te. Behandlingen är lång men effektiv. Efter en kort paus upprepas kursen.

del henne med vänner och de kommer säkert att dela med dig något intressant och användbart! Det är väldigt enkelt och snabbt, enkelt tryck knappen för den tjänst som du använder oftast:

Recept för honung sbit: solen i varje rån

Bilder från sajten: Xcook.info

För de som var intresserade är det inte alls hemligt att te, såväl som kaffe, dykt upp i Ryssland inte så länge sedan, som det kan tyckas. Dessa drycker blev populära för två eller tre hundra år sedan, och även då var de så dyra att inte alla hade råd med ett sådant nöje. Men enligt historiska rapporter använde våra förfäder samovar långt före te, och de kokade i dem en doftande sbiten, som omedelbart kunde ta bort alla symtom på en förkylning, muntra upp och anpassa sig till kampläget. På hur man gör honung sbiten hemma, vilka komponenter krävs för detta, vilken typ av örter är det bättre att sätta och hur man dricker det, det är värt att berätta mer i detalj.

Hälsningar från avlägsna förfäder: hur man gör honung sbiten hemma

Foto från sajten: urogenital.ru

Om de är ärliga mot slutet, tror historikerna att det ryska folket inte dricker alkohol, och om de drack den ökända honungen, gjorde de det extremt sällan på stora helgdagar och deras fästning var löjligt, bara cirka 2-6%. Därför var sbiten ursprungligen helt non-alcoholic, bara sedan 1700-talet, när man tillagade stål jäsat genom att tillsätta jäst. Hur man gör en honung sbiten, vid den tiden varje hemmafru visste, idag har traditionella recept blivit sällsynta, och förfädernas erfarenhet är nästan förlorad.

En integrerad del av honungsbitskompositionen är medicinska och doftande örter, varifrån buljongen är beredd, vilken sedan slås ned med en lösning av honung. Lägga till dem i olika uppsättningar och proportioner kan utgöra en hel del ursprungliga sbitneys, som har olika helande egenskaper. Det är dock värt att vara extremt försiktig i detta eftersom endast en specialist kan berätta exakt vilka örter och vilka farmakologiska egenskaper som är olika, hur det fungerar och hur det kombineras med andra komponenter. Därför är det nödvändigt att strikt följa den givna sammansättningen, åtminstone tills du blir expert på sådana frågor.

Många kallar sbiten honung från ryskt mulledvin, och det finns naturligtvis viss sanning i den. Men till skillnad från det är dryckets huvudsakliga ingrediens inte vin, men älskling, produkten är användbar och mycket populär, särskilt under den kalla årstiden och på vintern.

Delvis sbiten verkligen ser ut som det har värmts kryddat vin, eftersom den innehåller också en samling av örter, kryddor och andra ingredienser som kan värma upp i kylan, ägna särskild glädje och även stärka immunförsvaret. Men innan man bestämmer sig för hur man gör honung sbiten måste man först ta reda på vilken typ av användbara egenskaper han har.

Aromatisk och välsmakande honungs sbiten: Dryckets fördelaktiga egenskaper är uppenbara

Tack vare sin unika sammansättning som består av en kontinuerlig "nyttig", sbiten honung, receptet som du kommer att lära sig och även lära honom att omsätta i praktiken, kommer i förgrunden i kampen mot förkylningar under den kalla årstiden. Men det här är bara toppen av ett stort isberg, vilket det är önskvärt att studera från topp till botten. Det här är naturligtvis ett skämt, men det finns legender om användningen av honungssbitet, så det är värt att bo på detta mer detaljerat.

Foto från sajten: male-site.ru

 • Honung sbiten är rik på det bredaste sortimentet av mineraler, spårämnen och vitaminer som C, A, B, PP och många andra som kan hjälpa till att klara avitaminos våren.
 • Drycken på några minuter tar bort trötthet och till och med behandlar stress, ger ett gott humör.
 • Det rekommenderas att använda sbiten alkoholfri plan även för barn med förkylning, såklart, om det inte finns kontraindikationer i form av personlig intolerans mot komponenterna. Ja, och vuxna en sådan drink som sbiten, hjälp bara.
 • Du kan använda sbiten på honung till de som har länge och framgångsrikt kämpar med sömnlöshet, det kommer definitivt att bidra till att drömmen blir djup och fridfull.
 • Honung sbiten hjälper också till att bli av med parasiter om du använder det regelbundet.

Bland annat tog ner med hjälp av receptet med honung i gamla tider healers och medicin män som behandlats med sådana sjukdomar som prostatit, som är känd för att vara mycket svårt mottagliga för medicinska metoder för healing. Man trodde att om man gör det på heligt vatten, liksom med lämplig uppsättning örter, kommer handen att avlägsnas för hand, och oftast visade sig det på så sätt.

En unik honung sbiten: ett recept för matlagning hemma

Foto från sajten: kvasovar.com

Det är värt att säga att receptet för att göra honung är inte detsamma och det finns många alternativ som bör ses separat. När allt kommer omkring har alla unika föreningar också ursprungliga egenskaper, det vill säga de kommer att vara lämpliga i en mängd olika fall. Faktum är att det finns ett visst antikt recept som anses klassiskt eller grundläggande. Det var med honom, och vi ska börja närmare bekantskap, och för första gången för att förbereda en hälsosam och värme, samt en uppfriskande kylda, ingefära och honung sbiten, dricka, så älskad av våra avlägsna förfäder slaverna.

Forntida komposition av honungskaka

 • En kilo vita melasser, och du kan köpa den i matlagning. Oftast finns det val att köpa vita eller svarta melasser. Den första har en mjukare smak, och den andra är mer mättad, men ger en mörk, nästan svart färg, för det kommer definitivt inte att fungera för oss.
 • Tvåhundra gram naturlig honung. Det är värt att se att det inte var en ersättare, annars kommer inte drycken att fungera. Det är bäst att ta honungskalk, bovete eller blomma.
 • Fem saker av en nötkreatur. Om du inte gillar denna krydda, kan du ta en mindre, till exempel tre.

Foto från sajten: urogenital.ru

 • Två gram kanel, eller en eller två kanelpinnar.
 • Två teskedar av ginger, men bara utan toppen, annars kan drycken visa sig överdriven tårta och skållning.
 • Fem eller tio ärter av svart eller vit sötskinnad peppar.
 • Fem eller åtta bitar av kardemumma.
 • Tre mellanklasser av badjan.

All denna vänlighet kräver cirka fem eller sju liter kokande vatten. Tidigare var inte sbiten bryggd för en eller två personer, och omedelbart för en bra två dussin grannar som tittade på gäster på ett vänligt sätt. Men om du tror att detta är för mycket, kan formeln minskas proportionellt. I praktiken visar det sig att ett företag med tre personer lätt dricker fyra eller fem liter av denna ginger-honung sbit, så tänk själv.

Hem magi: hur man bara gör honung sbiten

Foto från sajten: younapitki.ru

Att göra en honung-ginger sbit hemma behöver du en ganska stor kastrull. Det är värt att följa att bottnen av henne var tjock nog, annars kan drycken brinna, och det är helt oacceptabelt.

Om du är i färd med att laga en honungspulver, åtminstone något bränt till botten eller väggarna av krukor, kan du säkert hälla din bryg i vasken, det blir omöjligt att dricka det. Strikt följa receptet och tekniken, det är vad som kan hjälpa till att klara uppgiften, och verkligen att titta på den dryck du behöver inte stanna en sekund, medan den är kokad på spisen.

Värm vattnet och lösa upp melass i det, så att det absolut inte finns några blodproppar kvar. Du kan göra detta i kallt vatten, men du måste röra lösningen mycket längre, det är därför du erbjuds att förvärma vatten innan du lagar mat och om så önskar koka det. Sätt grytan i brand och koka i tio till femton minuter - det är inget problem alls.

Sedan i en kastrull med kokande melasslösning måste du släppa ut alla kryddor och kryddor som du tidigare valt och förberedd. Om du inte vill ha någonting flytande i drycken, knyter du bara alla kryddor i gasbindet, lägger vikten på den, till exempel i form av en pebble-tvättad ren och sänker krukorna till botten. Brew kryddor rekommenderas också i tio minuter.

Om du behöver de medicinska egenskaperna hos sbit, bör honung inte tillsättas omedelbart. Från att koka, och i allmänhet från att vara i varmt vatten, förlorar det helt enkelt alla dess egenskaper. Om du bara behöver en trevlig smak och arom, då kan honung lösas omedelbart, tömma en liten buljong med kryddor i en behållare. För att honung sbiten, receptet som vi lärde oss idag, var mest användbar, skulle honung endast tillsättas efter att dryckens temperatur sjunker i fyrtio grader, på Celsius-skalan.

Stark honung sbiten: ett recept för matlagning för dem som älskar hett

Bilder från sajten: BeHoneybee.ru

Men om du tror att sbiten kan vara exceptionellt alkoholfri, då är du djupt misstag. Varje värdinna eller mästare kan lätt också förbereda en stark, berusande sbiten som som en hand lindrar trötthet, konsekvenserna av långvarig stress och till och med depression.

Sammansättning av alkohol sbiten

 • Ett hundra femtio gram kalk eller honung. Se till att det är naturligt.
 • En liter flaska billigt rött torrt vin, till exempel Bordeaux eller Merlot.
 • Två tre saker av en nötkreatur.
 • Muskot och kanel i markformen läggs till din smak.

Ett enkelt sätt att göra honung sbiten på vin

Återigen, för att korrekt förbereda sbiten på vin måste du alltid ha en kastrull till hands eller en kastrull med en tjock botten som inte tillåter komponenterna att brinna. Häll vinet i en förberedd behållare och värm över låg värme till en temperatur av högst sjuttio grader.

Bilder från sajten: mysekret.ru

Häll lite varmt vin i en liten krus eller ett glas och utspädd honung i den. Och du måste sluta tills han helt sönderbryter och lämnar inga klumpar eller sediment bakom honom. Häll allt detta i en vanlig kastrull, tillsätt kryddor och värm lite mer. Det är värt att komma ihåg att sbiten inte kan kokas på något sätt, som det beryktade mulledvinet hemma, som du kan lära av det klassiska receptet på vår hemsida.

Den legendariska Petrine sbiten: en mirakeldrink från Peter den Store själv

För nybörjare är de redan presenterade recepten för kaprifol nog, men det här antika receptet kan inte ignoreras, eftersom Peter den stora själv respekterade honom och väckte den ryska staten till en helt ny nivå. Trots att han älskade allt utomlands kunde han aldrig neka en sådan behandling. Intressant, den traditionella varm dryck kommer den här gången att vara kallt, men du måste dricka det i värmen, liksom efter badhus, det stärker det ger styrka, normalisera metaboliska processer i kroppen, och mycket mer.

Bilder från sajten: SuperCook.ru

Sammansättningen av Peter sfinxen

 • Ett hundra gram naturlig honung, för det här fallet är det bättre att ta bovete.
 • En liter naturlig, kokad självständigt, bröd kvass.
 • Två eller tre teskedar med toppen av riven pepparrot.

Metod för framställning av sbinth från Peter I

Till att börja med måste du laga kvass, och även om det kommer från koncentratet som säljs i affären gör det inte ont. Men den inköpta kvasskvaliteten sbiten fungerar inte, även på ett fat. Kvass ska vara stark, mättad, färsk och tät, sådan i butiken du inte kan köpa, annars kommer drycken inte att bli smaklig.

Häll kvass i en lämplig behållare, tillsätt honung till den, och även pepparrot. Allt detta ska blandas mycket bra, tills allt är helt upplöst, förutom pepparrotbitar. Förresten, pepparrotrötter är också bättre att köpa i affären och gnugga dig själv, var redo för tårar, det är starkt och kraftfullt om växten lagras ordentligt. Kapaciteten bör täckas tätt, till exempel, gasväv eller en ren trasa och lämna en dag på en mörk plats.

Foto från sajten: RomovyDnevnik.ru

Nästa dag kan sbiten redan vara full. Som du kan se, värmer det inte ens upp, eftersom alla användbara kvaliteter honung och resten lagras i drycken, det visar sig vara lite kolsyrad, tårta och otroligt fräsch. I värmen kan du lägga till några isbitar i ett glas med sbiten, och den uppfriskande effekten blir maximal.

Allt om kaprifol: användbara egenskaper, recept, komposition

Honung sbiten är en populär gammal dryck. Hans klassiska recept för matlagning innebär användning av huvudingrediensen - naturlig honung, liksom vatten, kryddor och örter. Beroende på vilka komponenter som används, ändras smaken av drycken och dess helande egenskaper.

Förmodligen kom dryckets namn från ordet "knock down", vilket är relaterat till sättet att göra sbitnya. Den var kokad i två skålar. I en, var honung infunderad, i den andra, var gräs och kryddor förberedda. I sista skedet kombinerades båda infusionerna och slogs ner (grundligt omrörd).

Vad gör honung sbiten och varför är det användbart?

Honung sbiten, tack vare dess sammansättning och läkning egenskaper hos ingredienserna som används i det, ses ofta som ett alternativ till mediciner. Detta naturmedicin används som en förebyggande och härdande infusion. Samtidigt kan denna tonic och läckra dryck bli full, som vanligt te.

Honung - huvudkomponenten i drycken - är mättad med ett komplex av vitaminer, mineraler och spårämnen. Läkande örter: timjan, kamomill, johannesört, oregano, mint, salvia - kompletterar antivirala, antiinflammatoriska, toniska egenskaper av honung. Läkemedel som timjan, ivan-te, elefant, salvia, har i sig förmågan att förbättra tarmarnas och magens arbete, behandla förkylningar, stärka blodkärlen.

Olika kryddor: peppar, kardemumma, kryddnejlika, ingefära, kanel, vikblad - ge drycken de medicinska egenskaperna. Kardemum förbättrar till exempel aptit och lugnar nervsystemet, kanel påverkar mängden socker i blodet, har antifungala egenskaper, främjar bättre hjärnfunktion. Nötkött lindrar smärta och är en bra antiseptisk, ingefära minskar symtom på förgiftning under förgiftning och har en massa andra användbara egenskaper.

United i Sbitnev dessa i sig mycket nyttiga ingredienser gör det ett läkemedel drink, vilket bidrar till att bekämpa virus och patogener med uppkomsten av kallt väder och under epidemier.

Sbiten hjälper till att återhämta sig snabbare och återhämta sig från sjukdomar och tunga operationer. Det används som ett hjälpterapeutiskt medel för sjukdomar i blodkärl, hjärta, blod, prostatit, högt blodtryck.

Hur man gör honung sbiten?

Under århundradena har tekniken att förbereda en honungsdrink inte förändrats. Det kan vara en alkoholhaltig och alkoholfri dryck, enkel och vanilj. De härdade sbettarna erhålls genom att jäsa honung med olika kryddor (i vissa recept sätts melass och socker till det). Drycker som är förberedda på detta sätt liknar honungsöl, braga, låg alkoholhaltig berusande honung.

Denna sötbrännande dryck älskade i Ryssland och kokade den överallt. Först, i huvudsak förberedda sbiten alkoholfria. Endast i denna dryck tilläts handla fritt på gatorna, basarer, mässor och ambulerande områden Sbitenschik, hälla det från sbytennyk (mor-och farföräldrar samovarer), som liknar vattenkokare, som ägde rum inne i huvuddelen av uppvärmningsanordning - ett rör med podduvalom.

Men förutom att handla på torgen i staden Sbitenschik i den mest trafikerade plats är "Sbiten rökning" (något liknande restauranger). Det erbjuds också ärliga människor dricker varm honung doftande vätska tillförs dessert special stein vid slutet av en läcker måltid med kex, muffins och bagels.

I tavernor var det möjligt att prova olika typer av sbit: kvass eller vin honungsdrycker. Men oavsett sättet att förbereda sig för alla sbitneys är honung sötma, brinnande krydda och härdande egenskaper karakteristiska.

Receptet på den klassiska sbitniaen

Den är beredd mycket enkelt och snabbt. Initialt tillsattes bara svartpeppar till receptet från kryddorna. Som andra utländska kryddor uppträdde, började andra kryddor läggas till.

Vi behöver:

 • Vatten - 1 l
 • Ginger, kanel - för 1 tsk.
 • Kardemum pulveriserad, anis - 1/3 tsk.
 • Honung - 200 g
 • Svartpeppar - 8-10 ärter
 • Nötkött - 4-5 delar.

Vid det första steget sätts honung löst i vatten till koka. Sedan kokar vi tillsammans med kryddorna ytterligare en kvart i timmen. Sbiten bör stå i flera timmar.

Denna heta drink hjälper dig att hålla dig varm och skydda dig mot förkylningar. Antalet kryddor kan tas efter dina önskemål.

Receptet för ett enkelt skott

Enligt detta recept honung (500 g), vatten (6 L), en vit sirap (700 g), mynta, kanel, kryddnejlika, humle och andra smakämnen (om så önskas) måste koka i en halvtimme. Att dricka, som te - hett.

Forntida recept för matlagning sbitnia

Sbiten, beredd med en bryggd metod, anses vara den svåraste tekniken.

Alla produkter: honung (500 g), svag brygga (6 liter), 50 gram äppelcidervinäger, 20 gram ingefära - rör om och koka i 1 timme. Den kylda blandningen bör hällas i en behållare och tillsätt ett halvt glas flytande jäst. För jäsning avlägsnas blandningen under 6-14 timmar i värme. Stäng sedan tunnan och lagra ett par dagar i kylan. Därefter kan du dricka sbiten.

Sbiten med tranbär

För att förbereda sbiten enligt detta recept behöver vi:

 • Bärbär av en tranbär - 250-300 g
 • Kardemumma - 15 st.
 • Honung - 200 g
 • Kanel - 1 tsk.
 • Bay leaf - 1 st.
 • Carnation - 3 knoppar

Kram saften från bären. Häll moset i vattnet, tillsätt klyftor, kardemumma, kanel och koka i 15 minuter. Innan slutet av tillagningen (i 5 minuter) lägger du till bladbladet. Stambuljong och tillsätt honung och tranbärsjuice. Förvärm det, omrörning, tills bildningen av de första bubblorna. Koka inte.

Custard söt sbiten

 • Humle - 40 g
 • Kryddor att smaka
 • Vit honung - 1 kg

Lös upp honung i 3 liter kokande vatten och insistera på 24 timmar. Koka sedan vätskan i 2 timmar. I 15 minuter före utgången av tillagningen tillsätt kanel, kardemumma, kryddnejlika, mynta och humle. I den kylda vätskan tillsätt ½ kopp flytande jäst och insistera det 2 veckor i kylan. Därefter kan du hälla i flaskor för förvaring.

Receptet för den nationella sbiten

1 kg honung rör om i kokande vatten. Tillsätt krydda efter smak och 20 g humle. Alla lagar i två eller tre timmar. Kyld sbiten kan vara full som kvass.

Moskva Sbiten

En riktig rysk sbiten med ingefära, peppar, kanel och honung kan beredas enligt receptet på Moskva Sbit.

 • Vatten - 5-6 l
 • Svartpeppar - 10 ärter
 • Honung - 200 g
 • Mint torr - 5 msk. l.
 • Ginger Ground - 2 tsk.
 • Vit torsk - 1 kg
 • Kanel - 2 g
 • Kardemumma - 6-8 kapslar
 • Carnation - 5 knoppar
 • Badyan - 3 stjärnor

I kokande vatten löser vi upp honung och melass och koka i en kvart i timmen. Häll ut alla kryddor och laga i ytterligare 15-20 minuter.

Recept för alkoholfria sbiten

Förbered de mest alkoholfria sbiten, som inte är värre än någon alkoholvarmer på en kall vinternatt, det kommer inte bli svårt. Det görs snabbt och enkelt: bara en halvtimme - och på bordet finns det redan en uppvärmd hälsosam drink.

För detta behöver vi:

 • Honung - 2 msk. l.
 • Vatten - 3 koppar
 • Kanel - 0,3 gram
 • Tranbär eller Cowberry sirap
 • Nötkött - 0,2 g

Vi kombinerar honung med kryddor och en liten mängd sirap. Den framställda blandningen omröres i vatten, förvärmas. Vi lagar mat i ytterligare 20 minuter efter kokning. Klar dryck ska filtreras och serveras i heta koppar.

Hur man dricker sbiten honung?

Det sätt på vilket drycken konsumeras beror på förberedelsemetoden. Om det är en hemlagad sbiten kan du dricka den som en vanlig dryck, säg kaffe eller te.

På sommaren eller i ett varmt bad är en kall sbiten ett utmärkt botemedel för att återställa vattenbalansen i kroppen. En dryck som liknar kvass att smaka, släcker perfekt törst och hjälper till att tolerera värme.

Vid dåligt väder och kallt sbiten rekommenderas att man dricker varmt som mulledvin, för att stärka kroppens allmänna tillstånd, för att värma och förhindra förkylningar.

Klar sbiten - det här är en ganska koncentrerad dryck med ett stort innehåll av läkemedel. Drick det rekommenderas innan du äter 1 matsked, utspätt i en kopp varmt vatten.

Och även om det finns tvivel om hälsofördelarna med denna dryck, är det nödvändigt att erkänna att honung sbiten i alla fall är mycket mer användbart, säg om moderna kolsyrade drycker. Åtminstone för att den endast tillverkas av naturliga säkra ingredienser.

Recept för klassisk sbitney hemma

Sbiten (zbiten) är en gammal honungsdryck som är populär i Ryssland, förutom honung finns det vatten, kryddor i vissa recept tillsatte medicinska örter. Folk sbiten består till exempel av en ponny, näsblad, kamilleblommor, växt-, hasselblad, kapreja och mynta. Sbiten gjordes varmt och kallt. Hot hade en uppvärmning och förkylning, varför den huvudsakligen användes vid kallt väder, förutom att drycken ger stora fördelar för kroppen. Kall sbiten var full för att släcka törst i sommarvärmen.

I Ryssland i antiken var det mest populära honungens heta sbiten. Den var beredd hemma, gjord i tavernor, handlade på mässor och basarer i tappning, drack överallt på helgdagar och festivaler. Stugan där drycken var förberedd kallades "Sentenna kuren". Den första om sbitne nämndes i krönikan så långt tillbaka som 1128, toppet av popularitet mottogs under Peter den Store. Utlänningar jämförde rysk varm dryck med mulledvin. På 1800-talet konsumeras drycken istället för te och kaffe.

Sprid varm sbiten i specialfartyg av koppar som liknar moderna samovar, de kallades sakla eller baklaga. Hällde och drack det också i speciella koppar med konvexa väggar, som skulle undvika en bränning. De drack honung sbiten i en bit med pepparkakor och andra bakverk. Fram till vår tid har det kommit ett stort antal olika recept för matlagning sbitnya. Hemma är det lätt att göra en honungsdryck. Sbitneys är vanilj och enkel, alkoholisk och utan alkohol. Custarden är beredd genom att jäsningstoppar med tillsatser från olika kryddor och kryddor, en lätt alkoholhaltig dryck som liknar en mjöl eller en brygga erhålls.

Klassiskt recept för att göra sbiten

I vår tid den gamla receptet för den ryska (Moskva) kom ner med ingefära, fick sin andra födelse, fick drycken popularitet, behandlas de på helgerna (Carnival, jul), gör dig själv det helt enkelt hemma.

ingredienser:

 • Vatten - 6 liter;
 • Vit (stärkelse) melasser - 1 liter;
 • Honung - 200 gr;
 • Kanel - 2 gr;
 • Svartpeppar - 10 st;
 • Kardemumma - 7 st;
 • Ginger - 2 tsk;
 • Badstjärtad - 3 st;
 • Nötkött - 5 st.

preparatet:

 1. Värm det kokande vattnet i emaljerade rätter, tillsätt honung och vit tratt. Rör om innehållet och koka, omrör över låg värme honung fyllning 10-15 minuter.
 2. I disken sätter alla kryddor och kryddor, laga med dem i ytterligare 10-15 minuter;
 3. Häll i koppar, servera till tole med en kex eller annat bakverk.

Alkoholisk sbiten med torrt vin

ingredienser:

 • Honung - 100 gr;
 • Rött torrt vin - 500 ml;
 • Nötkött - 1-2 stycken;
 • Muskot - på knivens spets
 • Kanel - 2-3 gr.

Metod för framställning:

 1. Värm vinet till 75 ° C;
 2. Lägg till honung, kryddor. Rör försiktigt tills honungen löser upp.
 3. Insistera i en halvtimme, spänn genom gasbindfiltret.
 4. Häll i glasögon, servera till bordet.

Kumushkin sbiten med humle

ingredienser:

 • Honung - 1 kg;
 • Vatten - 4 liter;
 • Khmel apotek - 20 g;
 • Kanel - att smaka.

Förberedelse av sbit:

 1. För att värma vatten, lägg till honung, humlehoppar och kryddor. Koka vid låg effekt i 2-3 timmar.
 2. Drick honung sbit av honung, låt svalna. Drick kyla.

Hot ginger sbiten

ingredienser:

 • Vatten - 2L;
 • honung -300 g;
 • granulärt socker - 300 gr;
 • nötkött - 6-7 delar;
 • kanel - 10 g;
 • ingefära - 10 gr.

Metod för framställning:

I varmt vatten tillsätt honung med socker, gör kryddnejlika, kanel och ingefära. Värm och koka i 10-15 minuter. Format skum under kokning ska avlägsnas. Skivad honungspulver genom en fin sil, servera till bordet med kex.

Recept - gräddfil med örter

ingredienser:

 • Honung - 300 gr;
 • Vatten - 3 liter;
 • Sockersand - 200 gr;
 • Gräs av Johannesört (torrt) - 5 tsk;
 • Torkad mynta - 3-4 tsk.
 • Oregano - 3 tsk
 • Nötkött - 4 st;
 • Svartpeppar ärtor - 10 st;
 • Torkad ingefära - 0,5 tsk
 • Kanel mark - 1-2 tsk:

Så här förbereder du receptet:

 1. I 0,5 liter värm honungen till kokning, ta av skummet.
 2. Koka sockret i ca 5 liter vatten.
 3. Kombinera honung och sockervatten, koka över låg värme i 15 minuter.
 4. I återstående vatten tillsätt kryddor och doftande örter, laga i 15 minuter.
 5. Aromatous buljong, stam, tillsätt socker till honungsirap, lätt värme.
 6. Häll i koppar och servera hett.

Video recept hur man gör folk sbiten

Recept för en Crimson Custard Shine

ingredienser:

 • Honung - 500 gr;
 • Färsk hallon - 500 gr;
 • Vatten - 1,5 liter;
 • Jäst - 1 tsk.

preparatet:

 1. Hallon tvättas med vatten. Kram saften från bären.
 2. Stänk hallon med vatten, koka, sedan svalna och spänna genom en sil.
 3. Tillsätt honung, koka igen och häll den pressade hallonjuice.
 4. Kall honungssegelbuljongen till 30 grader. Tillsätt beredd jäst.
 5. Lägg disken i 9-11 timmar i värme för jäsning.
 6. Häll i lämpliga flaskor, stäng bra och sätt på en sval plats. Efter två tre veckor kan hallon sbiten smakas.

Recept av Suzdal kryddig sbiten

ingredienser:

 • Vatten - 2L;
 • Honung - 300 gr;
 • Sockersand - 300 gr;
 • Bay leaf - 30 g;
 • Kryddor: ingefära, kardemumma, kryddnejlika, kanel - 30 gr.

preparatet:

 1. Vatten för att värma, göra honung och laga mat i 20-25 minuter.
 2. Sätt kryddor och en laurel, laga i ytterligare 5-10 minuter.
 3. Stambuljong, häll i glasögon.

Fördel och skada från honung sbiten

Sbiten folk har många användbara egenskaper. Den består av ett gäng vitaminer av grupper (A, B, PP, C, E, H). Endast en honung i receptet gör drycken redan användbar. Det är en antiviral, antiinflammatorisk, väl lämpad för prostatit. Sbiten populär ökar manlig styrka, har en uppvärmning, tonisk effekt. En kall dryck svalnar törst väl och återställer kroppens energi. Sbiten, tack vare närvaron av honung, hjälper till att återställa energi, skyddar mot virus.

Liksom någon annan produkt förutom fördelarna med honung har sbiten vissa kontraindikationer. Först och främst en allergisk reaktion på vissa komponenter i drycken (honung, örter, kryddor). Alkoholhaltiga drycker är kontraindicerade hos gravida och ammande kvinnor. En drink kan också skada personer med diabetes och njure- och leversjukdomar.

Hur man förbereder honung sbiten från själva prostatit? Recept för matlagning hemma

Sbiten honung är en speciell drink. Också, speciellt receptet för matlagning. Även om konceptet med ett enda recept för denna dryck inte är, eftersom det är lätt att förbereda en honungs sbiten för nästan vilken som helst av deras ingredienser, och det enda som det inte kan göra utan är vatten och, naturligtvis, honung. Och beroende på receptet sbitnya, påverkade det olika sjukdomar och funktioner i kroppen.

Honung sbiten från urminnes tid hjälpte till att bota manifestationerna av prostatit. På grund av det faktum att dess huvudkomponenter alltid finns tillgängliga, är det enklare än att förbereda honung sbiten från prostatit hemma. Och det är nödvändigt att observera endast ett villkor för att göra ett förstklassigt sbiten honungrecept för beredningen av denna åtgärd bör vara så detaljerad som möjligt.

Fördelarna med honung Sbiten

Det faktum att honung sbiten hjälper mot prostatit är känt för alla, åtminstone till alla som var intresserade av detta ämne. Men innan du förbereder honung sbiten från prostatit behöver du hitta sitt rätta recept, så att det passar dig på alla sätt. Faktum är att minsta mängd av de mest nödvändiga ingredienserna inte räcker för att göra honungssuppetreceptet, det mycket heliga receptet, måste innehålla åtminstone några extra örter som ökar effektiviteten av drycken och gör den ännu mer användbar. Och för att upptäcka några gamla och beprövade recept på en drink som uppfanns för några tusen år sedan, låt oss vända oss till historien.

Historien går, honung sbiten i antiken var inte förberedd alls som ett botemedel mot prostatit, även om förberedelseprocessen generellt genomfördes hemma. De äldsta europeiska nationerna, till exempel skandinaverna, tyskarna, grekerna och till och med slaviserna blandade vatten honung och kryddor med jäst - det skulle resultera i en alkoholhaltig dryck med en intressant effekt. En sådan uppvärmd cocktail-seglare kallas "ryskt glögg", för att hedra den toniska effekten av drycken. Men en effektiv alkohol och medicin sbiten var inte alltid. På den tiden, då åtgärder av många ämnen och organismer ännu inte studerades, producerades antimon istället för sbinth. Det var en alkohol med låg alkohol, i receptet av vilket istället för vatten var mjölk.

Innan han blev varm och näringsrik, genomgick han en process av jäsning i stående mjölk i tjugo dagar. Således upprätthöll en sur mjölkdrink med en trevlig effekt manlig hälsa tills upptäckten av jäst. Idag är antalet olika recept och tekniker, du kan laga mat.

Egenskaper av ingredienser

Om du gillar någon speciell typ av krydda, eller om du älskar någon form av alkohol, kan den också användas som en del av åtgärden och lägger till receptet. Men låt oss ta en närmare titt på de mest grundläggande ingredienserna, varifrån du kan laga honung sbiten, vilket hjälper till med prostatit:

 1. Med. En av de äldsta och mest kända produkterna i världen. För en person från det förflutna var honung nästan en gudomlig produkt, och bin var gudarnas budbärare. Först och främst handlade det om smakkvaliteterna - honung i tusentals år var nästan det enda sötningsmedlet som smakade all mat som den blandades med. Det andra inslaget av honung är att det praktiskt taget inte försämras. Har du någonsin sett fula älskling? Som studier visar kan honung förvaras i tusentals år i hermetiskt tillslutna behållare, praktiskt taget utan att förlora dess egenskaper. Detta mirakel, som extraherades från egyptiska gravar, efter att ha legat där under en riktigt lång tid, var hypotetiskt lämplig för mat. Och sist men inte minst finns det en mängd användbara ämnen som ingår i någon honung.
 2. Vatten. Konstigt nog, men en sådan välbekant och till och med vanlig sak som vatten har sin egen mening och påverkar övermottagningen. Tänk på att om du bestämmer dig för att göra honung sbiten, som kan hjälpa till vid behandling av prostatit, då behöver du särskilt vatten. Faktum är att vattnet som strömmar från kranen representerar ett visst ämne som beviljats ​​av civilisationen. Detta vatten passerar kontroll och filtrering, strömmar genom rör som redan har vunnit tiotals år gammal, finns i tankar. I bästa fall kan processen som skickar en droppe vatten från kranen kallas recirkulation. Detta är tekniskt vatten. Destillerad passar inte heller. Verkligt levande vatten träffar från marken långt från floder, sjöar och mänskligheten. Endast detta vatten är lämpligt, om du förbereder en honungs sbiten från prostatit i naturen.

När det gäller jäst, som är vanligt att tillsätta till drycken för att uppnå en speciell effekt, är deras beskrivning inte nödvändig här, eftersom vi länge har bott i en utvecklad alkoholhaltig dryckesindustri. Och för att göra sbiten smakigare och trevligare kan det vara lätt, eller till och med från hjärtat, "kryddat" med den nödvändiga mängden av den valda typen av alkohol. För att utföra denna ritual, under beredningen av drycken, väljs ett speciellt nödvändigt moment.

Förberedelse genom specialrecept

Och så, för att förbereda en riktig sbiten honungsrecept matlagning hemma presenteras nedan. På det kommer du att kunna skapa ett idealiskt verktyg för dig själv för att behandla sjukdomen och dess förebyggande. En enkel honung sbiten är också förberedd - helt enkelt. Det kräver ingen speciell tillvägagångssätt eller till och med mycket tid. Men en sådan drink har inte rätt effekt. För att hjälpa sbiten vid behandling av prostrostat måste det bryggas hemma. Denna dryck är beredd längre, och processen är lite mer komplicerad än att laga en som inte bryggs - för beredning behöver du ett måste från melass och en mängd kryddor samt honung.

När det gäller matlagning recept som gör att du förstår att honung sbiten är ett recept för prostatit, kan du börja med en enkel och uppvärmd dryck. Det rekommenderas att dricka under vintern, i kylen till alla köpare, utan restriktioner. Förberedelse behöver du:

 • 1 liter vatten
 • 3 matskedar honung
 • 1 kanelsticka
 • 1 sked mint
 • 1 stjärna av badjan

Allt detta måste tillsättas till kokande vatten i 10-15 minuter. Efter allt kokt i ca 20 minuter kan det avlägsnas från elden. Sbitney behöver lite bryggning, varefter drycken kan filtreras och berusas.

Fortfarande finns en sbiten honung från en prostatit för att göra det mesta är det inte svårt. Det kan helt enkelt insisteras, utan att man behöver koka vatten, koka örterna och ständigt övervaka skummet. Denna förberedelsemetod är lämplig genom att den kan komma så mycket som nödvändigt, från det kommer det inte att förlora några av dess medicinska egenskaper och smak. För att förbereda behöver du:

 • en halv liter vanligt vatten
 • 0,1 kg. honung
 • En liten kanel
 • Muskatmos Nutmeg
 • nejlika
 • Tredje av en sked av riven ingefära.

Koka vatten, koka alla kryddor. Efter - du måste hälla honung plus se till att det löses upp. Därefter bör blandningen täckas och omslutas kraftigt med en handduk i 25 minuter. Se till att sbiten inte svalnar. När det gäller vilken typ av honung du använder under beredningen beror på hur söt drycken kommer att visa sig. Följaktligen - om du är för söt kan du inte dricka, måste du ta mindre honung än vad som beskrivs i receptet.

Ett annat recept på sbit kallas "jul". Den här drinkens särdrag är att den innehåller tranbärsjuice. Kusningen av ett sådant sbit kan tyckas ovanligt, men effekten som produceras av det kommer att vara mycket ovanligt. För att förbereda behöver du:

 • Jam, du kan helst - ungefär 0,5 liter
 • Honung i mängden ett glas
 • Tranbärsjuice är också ett glas
 • Ingefära, kanel och kryddnejlika att smaka

Du behöver ungefär tre liter vatten för att laga sbiten hemma. Det måste kokas och lägg sedan till sylt och honung. Denna blandning kokas i ungefär fem minuter. Efter - tillsätt krydda och juice till kokande vatten. Detta bör kokas i ytterligare fem minuter. Den resulterande blandningen måste filtreras och kan matas. När det gäller juice är endast naturligt lämplig här. Om du inte har naturlig tranbärsjuice kan den beredas av bär. Om det inte finns ens bär av tranbär, då kommer alla andra sura bär som är aktuella när du förbereder sbitnye att göra.

Hur man gör sbiten honung från prostatit, recept

Basen av honungskakan är komponenter baserade på ett gammalt recept baserat på dedikerat vatten.

I vilka fall är honung sbiten tagen

Vid behandling av prostatit har honung sbiten länge etablerat sig som ett extra läkemedel, i ett antal fall har läkemedlet för folkmedicin lindrat patienter med prostatit från obehagliga symptom utan användning av radikal eller drogbehandling.

Den första lättnaden efter en akut period inträffar en dag efter användning. Att dricka folkmedicin ska vara tre gånger om dagen för det angivna beloppet.

Honung sbiten är behaglig att smaka, kompositionen utesluter syntetiska kemiska preparat och innehåller:

 • bara naturlig honung;
 • infusioner av medicinska växter;
 • vitaminmedel.

Det finns praktiskt taget inga kontraindikationer förutom allergiska reaktioner på komponenter.

Problemområdena hos en mans kropp, som kräver behandling av honungssbit, är som följer:

 • prostatit i akut, subakut eller kronisk form;
 • avvikelser i funktionen av det urogenitala systemet;
 • minskad manlig libido och erektil funktion
 • långsiktiga neuropsykiatriska störningar;
 • immundepletion.

Den terapeutiska effekten av att använda sbitne vid behandling av prostatit utvecklas i tre steg:

 1. Hantera symptomen som åtföljer prostatapatologin. Scenen börjar manifestera sig inom en dag efter användningen av folkmedicinen. Tömning av blåsan blir smärtfri, försvinnande och brännande känslor i blåsans område försvinner, och livskraften återvänder.
 2. Eliminering av ursprunget till patologi, arrestering av inflammatorisk process i prostata, återvändande till normala förloppet av metaboliska processer.
 3. Återställande av styrka, återgå till en aktiv livsstil, inklusive - ett normalt sexuellt liv.

Är sbiten botad för prostatit?

När de första symptomen på prostatit uppträder, söker patienten hjälp från en läkare som ordinerar en uppsättning läkemedel (massageförfaranden, tabletter, preparat för intramuskulär och intravenös administrering etc.).

Det exakta behandlingsschemat beror på sjukdomsutvecklingsstadiet och i form av läckage. I inget schema ingår honung sbiten inte som ett extra eller grundläggande botemedel.

Anledningen är att det här folketinget inte är listat i de statliga läkemedelsregistren.

I praktiken ingår inte honung sbiten i listan över ytterligare åtgärder, men ger dem också akutvård för prostatit.

Patienter som har försökt många mediciner och folkmekanismer anser att de lyckades få botas av honungssbit.

Under behandlingen med detta läkemedel observerades att humana hepatiska enzymer inte förändrar blodets biokemiska parametrar, det finns inga problem med mag-tarmkanalen.

Dess inverkan är inte aggressiv, den har en mjuk men snabb inverkan. Det är viktigt att endast följa korrekt preparering och användning av medicinsk dryck.

Förbereda sbitnya hemma

Namnet på honungsdrinken "sbiten" är också känd under en lång tid, liksom tekniken för tillverkningen. En söt flytande maträtt serverades till bordet som en efterrätt i gamla dagar.

Trots det höga receptet för beredning av en mirakeldryck, är det osannolikt att det korrekta receptet kommer att hittas i storheten på World Wide Web, i böcker om matlagning och tidskrifter.

Anledningen är enkel - det riktiga invigda vattnet, som har en unik kemisk struktur, strömmar inte från vattenkranen. När allt kommer omkring sätts vatten till sirapen i klostren, där det är heligt och "laddat" med böner.

Drycken erhålls med en trevlig söt smak, något viskös konsistens och mycket användbara egenskaper för människors hälsa.

Kemikalier och läkemedel i receptets sammansättning kan inte läggas till kategoriskt. Ingredienser för sbitnja förbereda preliminära att de var nära för hand vid beredning av en drinkmedicin.

Enligt det antika receptet för honungsbehandling för prostatit kommer att krävas:

 • honungsbina, som endast produceras av insekter vid en viss tidpunkt och plats
 • invigat vatten, som skiljer sig från vanligt vatten genom närvaron av silverjoner och närvaron av en speciell struktur;
 • vanlig sackaros, vilket är nödvändigt för patienten att stödja krafter och förbättra smakande söta egenskaper;
 • medicinska örter som samlas in för hand, torkas på ett speciellt sätt och blandas i strängdefinierade proportioner;
 • Kryddor utvalda i strikt proportion och utformade för att förbättra metaboliska processer, vilket på så sätt accelererar de regenerativa egenskaperna hos prostata hos klandervävnaden och underlättar återvinning.
 • vitaminuppsättning som är nödvändig för normal funktion av det genitourära systemet för män (B-vitaminer, nikotin och askorbinsyror);
 • ett mineralkomplex bestående av föreningar av jod, fluor, järn och andra element som är nödvändiga för regenereringsprocessens normala förlopp.

Modernt Recept för Honung Sbiten

Honung sbiten köper verkligen i läkemedelsnätet både offline och online.

En dryck som görs enligt ett klassiskt recept köps bäst i ett kloster.

Om alla förvärvsmetoder inte är tillgängliga kan du själv självbereda sbiten själv.

Effekten av effekten från detta kan vara något lägre, men konkurrensen om en sådan dryck med mediciner jämfört med den monastic honungssbiten försvinner inte.

Det är önskvärt att komma ihåg att den dryck som prepareras oberoende avviker från den som köps på apoteket. Det är viktigt att notera att det finns flera recept för att förbereda en honungsdryck hemma.

Ett av recepten.

Kräver bryggning genom jäsning.

För att göra detta, ta 100 gram maj honung från vilda örter, späd det med fyra liter vatten och sätt i en varm plats för jäsning. För att blandningen snabbt skajas, lägger den till 2 stora skedar torrjäst.

Den skummade blandningen innebär en aktiv jäsningsprocess, så den kokas på en brännare med eld. Blandningen måste beredas i en emaljpanna eller hink.

Brandbrännare ska göras svaga. I början av blandningen kokar, tillsätt 0,5 liter brygga, 2 stora skedar äppelcidervinäger, 50 gram jordnötsnöt.

I slutet av koka tillsätt 50 gram kryddnejlika, Johannesjurs, pepparmynta och kanel. Örter förbättrar de lugnande och anti-inflammatoriska egenskaperna hos drycken.

Brännaren ska vara avstängd och behållaren med en varm dryck får svalna på en mörk plats i 16 timmar. Efter filtrering sätts drickan i kylskåpet.

Mottagning av honungssbit

Börja behandling för prostatit, sbiten från kylskåpet värms något till rumstemperatur och konsumeras två gånger om dagen.

Det är önskvärt att kombinera mottagningarna av drycken med mottagande av mat till frukost och middag. En sked av honungsmedicinering placeras på ett glas vatten. Behandlingsförloppet med folkrättsliga åtgärder fortsätter i 1,5 månader.

Att följa den angivna dosen är viktig på grund av allergiska reaktioner mot honung hos många människor.

Även om honung sbiten har fördelen över andra folk och läkemedel vid behandling av prostatit, kommer en läkare samråd att vara nödvändig.

Detta beror på hur andra fysiologiska system fungerar: kardiovaskulär, urin, endokrin.

Även de andra som är hälsosamma med avseende på andra organsystem kan inte hävda att honung sbiten utan användning av läkemedel och fysioterapi är ett paradis för dem.

Uppnå en större terapeutisk effekt

Det är inte alltid möjligt att uppnå den förväntade terapeutiska effekten endast vid honning sbitnia. I praktiken är det oftare nödvändigt att möta en drink som kompletterar behandlingen med mediciner.

Av denna anledning bör du inte överge det behandlingsschema som doktorn föreskriver, även med nuvarande eller framtida intag av en honungsdrink.

För det första är de antibakteriella medel.

Källan till prostatit är ofta patogena mikroorganismer.

Men användningen av antibiotika "tomgång" är orimligt, eftersom den inflammatoriska processen kan uppstå som ett resultat av stillastående fenomen i det lilla bäckens organ. I detta fall kommer antibiotika att skada kroppen.

Om prostatitens bakteriella natur bevisas genom laboratorietester är det önskvärt att använda antibakteriella medel av ett antal fluorokinoloner (Ciprofloxacin, Moxifloxacin, Lomefloxacin, etc.).

Ofta, genom val, är det möjligt att besegra prostatit med tetracyklinmedel (Doxycyklin eller Metacyclin) eller makrolider (Erytromycin eller dess analoger).

De kan lindra smärtsamma förnimmelser, för att justera den normala processen att tömma blåsan.

Att interagera med musklerna i prostata och urinblåsa, a-adrenoblockers slappnar av glattmuskelmuskler och lindrar spasmer.

Från denna grupp av läkemedel kan läkaren utse Amikacin eller Prazonin, men ett oberoende urval av dessa läkemedel är fylld med människans hälsa.

För det tredje, hormonella droger.

Behandling med steroidhormoner ger en dubbel fördel: regenerering av prostatavävnad och förbättring av erektilfunktionen. Det är önskvärt att införa hormoner i kroppen genom elektrofores (glukokortikoid).

För det fjärde, användningen av muskelavslappnande medel.

Det gör det möjligt att normalisera blodflödet i bäckenorganen, för att förbättra utflödet av utsöndring från prostatakörteln (Milocalm, Baclofen och deras analoger).

Femte, inflammation i prostata.

Medför en minskning av kroppens immunförsvar, som behöver korrigering med immunomodulatorer (Polyoxidonium).

I kombination med de läkemedel som kroppen mottar via orala, intramuskulära, fysioterapeutiska vägar finns det ett annat sätt - rektalt, som används för att behandla prostatit ljus.

Kontra

Söt sirap behandlar inte bara prostatit, men hjälper också till att återställa till andra system i kroppen.

Med försiktighet bör den användas av män med diabetes och känslig för drogerna.

För detta ändamål måste de enskilda komponenterna i sbitet ersättas med hypoallergena eller med fruktosadditiv.

Var kan man köpa honung sbiten?

Källor för förvärv av nationella medel 2:

 1. Apotek i din stad;
 2. Internetbutiker.

Det finns många förslag, men det är svårt att hitta en kvalitetsprodukt. Så glöm inte om möjligheten att göra sbitnya hemma med inköp av ingredienser, men som du har märkt är det inte lätt att göra.

Verklig feedback

Negativ feedback på honung pepparrot ansökan hittades inte.

Användare med olika stadier av prostatit svarar på läkemedlets hjälp inom 1-1,5 månader.

Många märker hur deras sexuella liv har normaliserat och inte vill dela med den här åtgärden, köpa den för lager.

Bland positivt svarande patienter om sbitne - både äldre patienter (eller deras familjemedlemmar) och män med yngre ålder.

Med tanke på "föryngring" av prostatit gav vissa tjejer gåvor till sina unga människor. Förlägenhet för patienter med prostatit ersattes av tacksamhet, både i ord och i handlingar.

Det är intressant att läsa: Acutete är en apparat för behandling av prostatit.