Huvud
Analyser

Anmälan till patienten: hur man stimulerar prostatan ordentligt?

Att veta hur man korrekt stimulerar prostata är inte bara för urologer, utan också för deras patienter, liksom för deras makar. Prostatamassage är indicerad för män som lider av kronisk prostatit, kronisk bäckensmärksyndrom, samt har erektil dysfunktion.

Effekter av prostata massage

Massage i prostatan kan förbättra blodtillförseln, d.v.s. att eliminera de så kallade "stagnanta" fenomenen och följaktligen att förbättra leveransen av droger till körtelvävnaden. Stimulering av prostata, som positivt påverkar tonen i glatta muskelfibrer, ökar patenen i dess kanaler och återställer ett tillräckligt utflöde av sekret. Dessutom är prostationen av prostata hos en del män en erogen zon och hennes yttre massage hjälper dem att uppnå och upprätthålla erektion.

Kontraindikationer mot prostata massage

Liksom alla medicinska procedurer har stimulering av prostata körteln dess kontraindikationer:

 1. Prostatacancer eller misstänkt för det;
 2. Godartad prostatahyperplasi;
 3. Akut inflammatorisk process i urinröret, sällsynta vesiklar, urinrör, testis eller akut prostatit;
 4. Stenar av prostata;
 5. Tuberkulos av prostata;
 6. Stora cyster i prostata (i händelse av bildning av hålrum i prostata med svårt utflöde av sekret, har massage en mycket kort effekt);
 7. För internmassage - en förvärring av hemorrojder, en proktit, rektums neoplasmer, en rubbning av en anus.

Större försiktighetsåtgärder kräver prostatimassage med prostatit av gonorréetiologi, eftersom det kan finnas en markant förvärmning av processen och utvecklingen av sepsis.

Indikationer för prostata-massage

 • Nödvändighet att undersöka en prostatac juice med det diagnostiska syftet (det utförs under förhållanden i ett urologiskt skåp);
 • Kronisk prostatit utan förvärring och dess komplikationer (minskad potens).

Teknik av förfarandet

Det finns 3 sätt att stimulera prostata: inre (transrektala), yttre och på Bugey.

Massage på bougainen ska endast utföras av en urolog. Samtidigt går han in i ett speciellt instrument i patientens urinrör (bougie), som når nivån av prostata, trycker lätt på den i ca 1-2 minuter för att få några droppar av utsöndring. Hela behandlingen är inte längre än 14 dagar.

Det vanligaste är den transrektala metoden för prostata-massage. Patienten kan vara i någon av tre positioner:

 1. ligger på hans sida, böjer benen i knä och höft leder och leder dem till kroppen,
 2. knä-armbågsposition ("på alla fyra");
 3. i en stående position, lutar sig framåt, lutar armbågar på bordet och lutar något bakom ryggen.

Den som gör massage sätter en gummihandske på handen och smörjer mitt eller pekfingret med petroleumjelly. Om proceduren utförs hemma kan du lägga en kondom på fingret, smörj med smörjgel. Fingeret sätts in i anuset inte mer än 5 cm. Lätt tryckande på tarmens främre vägg kan man fästa en formation på en kastanj - det här är prostatakörteln. För att börja massage är det nödvändigt att lätt sträcka sig först och sedan ena sin andel, i efterföljande sessioner - den centrala delen; och endast om patienten inte har smärtsamma förnimmelser kan intensiteten i trycket på prostata ökas. Proceduren varar inte mer än 2 minuter, varefter några droppar prostatajuice frigörs från urinröret. Normalt har den en vitaktig färg, utseendet på en hemlig gul eller grön indikerar närvaron av en purulent infektion och borde vara anledningen till att kontakta urologen om massagen utfördes hemma. Efter stimulering av prostata behöver patienten urinera. Sessioner utförs vanligtvis dagligen eller varannan dag, behandlingstiden är upp till två veckor.

Tekniken för extern massage i prostatakörteln beskrivs av läkare i antikens Kina som ett sätt att sakta ut ejakulationen. Omedelbart före utlösning rekommenderades män att dra djupt andetag och tryck på mitten och indexfingrarna på skrotet i ca 3-4 sekunder. För närvarande används sådan massage utanför samlag och det kan enkelt utföras hemma.

Trots det faktum att internet och olika medicinska publikationer beskriver hur man korrekt stimulerar prostata, bör du vara försiktig, kom ihåg om kontraindikationer, och när du har smärta eller purulent urladdning ur urinröret, vänd dig till specialister.

Vad är prostata stimulering hos män: hur man hittar och utför det korrekt

Sjukdomar i prostatakörteln - ett av de mest populära problemen i en mans liv. Prostatit kan förekomma i nästan alla åldrar, men enligt statistiken är det fortfarande vanligare hos män äldre än 30 år.

För att undvika prostatit och upprätthålla sexuell hälsa på en acceptabel nivå, rekommenderar läkare representanter för det starkare könet att göra regelbunden prostata massage.

Hur man hittar en prostata, hur det gynnar, hur man stimulerar prostata internt oberoende, utan hjälp av en urolog - vi kommer att prata i den här artikeln.

Stimulering av prostata: vad är det?

Urologisk massage är ett komplex av medicinska åtgärder som syftar till att behandla och förebygga sjukdomar i det manliga reproduktionssystemet. Med denna massage stimuleras prostata - huvudorganet för manlig sexuell hälsa, de seminiferösa tubulerna och Cooper-körtlarna, som ofta leder till trängsel i bäckenorganen och början av inflammatoriska processer.

Analstimulering av prostata är huvudelementet i urologisk massage. Den används både för medicinska och rent sexuella ändamål. Regelbunden exponering för prostatakörteln hjälper till att förbättra ejakulationen, spermaproduktionen, förlänga tiden för samlag och förbättra känslan under det.

Låt oss ta en närmare titt på de fall där prostata massage appliceras och vad det ger.

I urologi

Vid urologisk övning används stimulering av prostatakörteln i ett antal fall:

 • för behandling av prostatit;
 • för rening av körteln från överdriven utsöndring, vilket orsakar inflammatorisk process med långvarig frånvaro av sexuellt liv;
 • för förebyggande av prostatit;
 • att förbättra spermaproduktionen
 • förbättring av blodcirkulationen i bäckenorganen.

Prostasmassage har också kontraindikationer. Så, proceduren kan inte utföras vid vissa stadier av prostatit, adenom i prostata, med en stark inflammatorisk process eller cancer. Och även med förhöjning av hemorrojder och förekomsten av sprickor i anus slemhinna från stimulering av orgelet är det värt att avstå.

Element av sexuella relationer

Inte alla representanter för det starkare könet upplever starka och akuta känslor under sexuell kontakt och dess logiska slutsats. Stärka känslan och ge en oförglömlig orgasm från prostata stimulering, samt förlänga tiden för samlag, hjälper till att stimulera prostata. För att göra det är det mest lämpligt att be partnern att spendera den under oral stimulans, eller i stället "en man ovanifrån".

Rytmiskt tryck på prostatakörteln och dess exakta stimulering i coitusprocessen är i stånd att med rätt utförande ge mannen en verkligt oförglömlig upplevelse.

Massage för att öka styrkan

Som du vet är effekten direkt relaterad till blodcirkulationen i området hos männas bäckenorgan. Kvaliteten på erektion och spermier beror på hur väl blodkärlen som passerar i pungen, testiklarna och penis direktfunktionen. Därför kan prostationsmassage vara användbar i detta område.

Dessutom frigörs efter stimulering av prostatakörteln från överdriven hemlighet, ger denna procedur mannen en mycket trevlig och intensiv sexuell känsla. Med denna stimulering kan du orsaka erektion även med partiell eller fullständig impotens, och med regelbunden användning av denna teknik - bli av med dessa obehagliga fenomen. För mer information om hur man gör en massage för att öka styrkan, läs här.

Som du kan se, vart du slänger det - och överallt finns det en. Stimulering av prostata för människors hälsa och sexuella liv är extremt viktigt och nödvändigt. Så du behöver lära dig hur man gör det rätt! Hur exakt - hittar du nedan.

Excitation är extern: är det möjligt?

Vanligtvis genomförs urologisk massage genom ändtarmen, eftersom det är från det att full tillgång till prostatakörteln öppnas. Men det finns också en mer underlättad teknik för att påverka den, utan anal penetration. Vanligtvis används det i fall där en man inte är en anhängare av sådana ingrepp eller han har förvärrat hemorrojder, eller i anusen är det sprickor och slemhinneskador.

Hur stimulerar prostata externt? Extern stimulering av prostata utförs med hjälp av testikelmassage och skrot, samt samtidig sammandragning av musklerna nära anala passagen.

För detta måste en man kunna styra dessa muskler, vilket emellertid inte är så svårt att uppnå.

Börja klämma och krossa muskler runt anusringen, som om du för närvarande försökte gå ner mycket. Tarmen före denna övning ska tömmas!

Testiklarnas massage utförs med hjälp av icke starka kompressioner och cirkulära rörelser. Det enklaste sättet är att försiktigt klämma och klä av dem i handflatan. Gör detta från 20 till 40 gånger. Med en sådan massage förbättras blodcirkulationen i bäckenregionen och därigenom prostatakörteln, vilket har en positiv effekt på den.

Hur fungerar det korrekt?

Hur stimulerar prostata till en man? Det är mest lämpligt att utföra prostata-stimulering med hjälp av en fru eller en permanent partner, eftersom det inte alltid är bekvämt att nå prostata i sig själv, och det är mer försiktigt att agera på det i en kvinna.

Före proceduren krävs lite förberedelse:

 • en timme innan massagen behöver du dricka ungefär en halv liter vätska, bättre än vanligt vatten - det kommer att vara användbart direkt efter slutet av stimuleringen;
 • det är nödvändigt att tömma tarmarna, det är önskvärt att göra en avundsjukdom;
 • partnern bör ha korta stycken av naglarna för att undvika att skada slimhinnorna;
 • lagra med kirurgiska handskar eller medicinska fingertoppar och mycket fett.

Hur man korrekt stimulerar prostata hos en man?

Förfarandet är följande:

 1. Mannen ligger på sängen på hans sida, knäna böjer sig i magen eller blir i knä-armbågens position.
 2. Partnern på förhand gör honom till en mjuk massage i sakralområdet och skinkorna, så att han slappnar av så mycket som möjligt.
 3. Efter 10-15 minuter bär hon en handske och smörjer sitt pekfinger med petroleumgel eller speciellt smörjmedel. Lämplig och babykräm.
 4. Hur hittar man prostata hos män? Fingeret sätts långsamt in i analöppningen mot ryggraden. En fingerkudde bör hittas på den främre väggen i ändtarmen med en rundad formning, liknande i diameter till en kastanj eller valnöt. Detta är prostata. Du kan ta reda på prostatens anatomi i vår artikel.
 5. Om det är mjukt att röra vid - du måste starta massage med mjuka rörelser i en cirkel. Om prostata är fast vid beröring - pressning kan vara mer intensiv men inte smärtsam. Stimulering utförs från 1 till 3 minuter för terapeutiska ändamål, och tills orgasmens ögonblick - i sexuella.

Vid slutet av stimulans måste mannen tömma urinblåsan för att rensa urinröret och urinvägarna från det hemliga som kommer ut ur prostata. Vid urinering kommer denna hemlighet att vara synlig - den kan vara tjock och viskös, vit eller gulaktig i färg.

Stimulering av prostata - foto:

Kan jag själv producera det?

Hur stimulerar man prostata ensam? För att öka styrkan är stimulering av prostata med egna händer också möjligt. Det är mest lämpligt att göra detta med en vibrationsmassager, men du kan göra med fingrarna. Förbered på samma sätt som beskrivs i stycket ovan. Istället för att massera sakralområdet kan du ta ett varmt bad för att helt slappna av musklerna.

Hur stimulerar prostata sig själv? Ligga ner på sängen, knä böjda till magen. Massage försiktigt anus med ett finger och applicera smörjning på det - så att musklerna slappnar av tillräckligt.

Använd en fingertopp eller handske, börja försiktigt komma in i fingret djupt i anusen, för att undvika plötsliga rörelser. Detta borde inte orsaka dig obehagliga känslor.

Hos män, stimulering av prostata med ett finger görs enligt följande: groping för prostata, börja försiktigt strida det, gradvis öka trycket. Om det stimuleras ordentligt, börjar det svälla och skaka under fingret.

Samtidigt finns det vanligtvis erektion och intensiva sexuella förnimmelser. För nöjet att stimulera prostata med fingret, fortsätt tills ejaculation, ta försiktigt bort fingret och töm blåsan.

Hur ofta kan jag stimulera prostata? Som du kan se är proceduren för stimulering av prostata väldigt användbar och orsakar inte några speciella svårigheter under proceduren. Kom ihåg att den här massageen för terapeutiska ändamål ska göras regelbundet, med en paus på en dag, med en kurs på upp till 6-8 veckor. Då kommer dina människors hälsa under lång tid att vara i bra form.

Hur stimulerar prostata hos män?

Många män med ålder har problem med prostatakörteln. För att lösa dem behöver du göra speciell gymnastik och stimulera prostata. Du kan utföra denna typ av massage i en polyklinisk eller hemma. Men eftersom läkare brukar ha mycket tjocka fingrar föredrar de flesta män hemmet.

Det finns flera sätt att stimulera prostata:

1) En intern metod är att patientens anus införes pre vaselined finger (kan sättas på en hand medicinsk handske) och grope prostata, vilket är storleken på en valnöt. Därefter masseras denna körtel försiktigt och pressas mot den. Som ett resultat kommer blodtillförseln och ämnesomsättningen av prostata att förbättras.

2) Den externa metoden är att trycka på fingret på gapet mellan testiklarna och anusen. Denna stimulering (men som den inre) kan ge en man ett ganska starkt nöje. Därför, om massagen görs av din fru eller älskarinna, kan dessa förfaranden betydligt diversifiera och försköna ditt intima liv.

3) Det finns en annan väg, men det utförs endast i en polyklinisk. Genom urinröret introduceras en speciell bougie, som i en och en halv sekund stimulerar prostatakörteln från insidan. Det är väldigt farligt att utföra denna procedur på egen hand.

Beroende på de mål som eftersträvas i mäns prostata-massage görs olika typer av manipulation med detta organ. Massage prostata som används för behandling, förebyggande och njutning.

Jag föreslår att jag tittar på en video om hur man masserar prostata i samband med den sista orsaken jag beskrivit:

Prostata kan stimuleras på två olika sätt: internt och externt. För intern stimulans som krävs för att komma in i anus smord finger (du kan sätta på en latex handske eller kondom) och tryck i riktning mot pubes (i prostata position du tvinga dig själv att göra en sådan stimulering är svårare). Du måste känna en hård rund klump i storleken på en valnöt eller kastanj, som du måste trycka försiktigt på.

Extern stimulering. Det är nödvändigt att trycka på en liten kudde av tummen på en perineum. Gillar du det - på många sätt är det rent individuellt. En man åtnjuter detta bara i ett upphetsat tillstånd, andra känner inte alls alls. Vissa hävdar att detta hjälper dem att få och upprätthålla erektion.

Forntida kinesiska manuskript beskriver en mycket liknande teknik avsedd för långsam utlösning: skillnaden var att en man gjorde det själv. Direkt på gränsen till utlösning, trycker han på mellangården pekfingret och långfingret i tre till fyra sekunder, samtidigt som ett djupt andetag. Det antogs att detta förfarande försenar ejakulation, men inte orgasm.

Orgasm från prostata massage - kan jag få det och hur?

Många kvinnor undrar varför det starkare könet åtnjuter processen med att göra en prostata massage hemma.

Detta förklaras av det faktum att de upplever mycket trevliga känslor när den älskade kvinnan kärleksfullt påverkar strukturen hos detta organ i den sexuella sfären.

Män hävdar att nöje är som det för kvinnor under stimulans av punkten G. Som ett resultat kan du, under användningen av prostatamassage i sexspel, ge din älskade ett enormt nöje tack vare en stark orgasm.

Det är viktigt att notera att denna manipulation endast används för terapeutiska ändamål för att förbättra det urogenitala systemets prestanda. Detta är ett ganska populärt och effektivt verktyg för behandling och förebyggande av många sjukdomar i reproduktionssystemet, inklusive prostatit.

Det är den här sjukdomen som är bekant för många som har korsat tröskeln för den fyrtionde. Därefter leder sjukdomen till sexuell impotens och infertilitet. Så hur kan du hjälpa din älskade få en orgasm från en prostata massage?

Vad är användbart för stimulering av prostata för den manliga kroppen?

Stimulering av prostata är ett populärt förfarande som utförs både i en medicinsk institution och hemma. Indikation för det är den inflammatoriska processen i prostatakörteln, som ofta åtföljs av smärta i perinealområdet.

Det är viktigt att notera att sjukdomen behandlas helt enkelt om den inte fortsätter i de avancerade stadierna.

Ett antal åtgärder vidtas för att eliminera det. Detta inkluderar: användning av starka antibiotika, hormoner och andra droger. Metoder för alternativ medicin används också ofta. Men många läkare som arbetar inom urologi rekommenderar att du använder massage eller självmassage i prostatakörteln.

Den terapeutiska effekten av massage på prostatens struktur är känd under lång tid. Tills för några hundra år sedan via stimulering av kroppen läkarna hjälpa sina patienter återhämta sig inte bara den manliga makt, men också för att klara en sådan farlig och allvarlig sjukdom, såsom infertilitet.

För tillfället har de gamla metoderna för att behandla sjukdomar hos den manliga sexuella sfären återigen blivit populär. Detta beror på deras höga effektivitet.

Det är viktigt att notera att trots många fördelar med detta förfarande är många representanter för det starkare könet rädda för urologens kontor som brand. För dem är det som en riktig tortyr.

Det är av denna anledning att idag finns det många massager avsedda för självstimulering av prostata. För att utföra denna manipulering kan du bjuda in din flickvän eller fru.

Om man vill uppmärksamma majoriteten av forskningarna är det möjligt att dra slutsatsen att massor av prostatakörtel ger chansen att bota infertilitet. Han är också en utmärkt förebyggare av olika sjukdomar i reproduktionssystemet.

I vårt land är prostationsmassage inte så populärt, eftersom de flesta män är rädda för att genomföra denna procedur.

Detta beror på att manipulation kan skada psyken hos en representant för det starkare könet. Många av männen uppfattar att de berör vissa delar av kroppen som oacceptabla handlingar.

Dessutom orsakar de inte de trevligaste föreningarna. För människor med traditionell orientering verkar prostata massage vara en manipulation av homosexuell natur. Men det bör noteras att män inte nödvändigtvis måste berätta för alla vid varje steg att de utför detta förfarande för att förbättra sin egen hälsa.

Massage kan göras av din fru. Det är tack vare hennes snygga beröring att du kommer att ha trevliga föreningar med denna process. Fördelen med detta förfarande är att det är en utmärkt förebyggande åtgärd och ett mått på effekten på organen i det genitourära systemet.

Hälsosam och inflammerad prostata

Specialister säger att den mest märkbara effekten av massage uppnås i närvaro av en inflammatorisk process. Det är önskvärt att kombinera behandlingsprocedurer med behandling med antibiotika.

För att uppnå en positiv effekt är det tillräckligt att utöva en stimulerande effekt på kroppen i flera månader. I regel är det den mekaniska effekten på prostatakörteln som kan stärka det naturliga blodflödet och hjälpa utflödet av prostatautskiljningen.

Förutom allt annat normaliseras tonus av skrotmuskeln. Överskott av utsöndring avlägsnas helt från kroppen, på grund av vilket trycket minimeras, därför försvinner fullständigt obehagliga smärta sensationer.

Det är viktigt att notera att fördelarna med en prostata massage är som följer:

 • musklerna slappnar av helt
 • nivån av stress minskar
 • prostatakörteln upprätthålls i ett hälsosamt tillstånd
 • förbättrar blodflödet i skrotet;
 • förbättrar kraften;
 • minimerar smärta orsakad av inflammatorisk process;
 • ibland sker orgasmen under massagen.

Kan jag uppnå orgasm med en prostasmassage?

Det är viktigt att notera att att upprätthålla ett aktivt sexliv och regelbundet få en orgasm är saker som bidrar till livslängd och god hälsa.

Men att få tillfredsställelse från stimulering av prostatakörteln är tabu för många av de starkare könen. Men omedelbart bör det noteras att prostationsmassage inte bara är en effektiv panacea för många sjukdomar, utan också en källa till nya och intressanta känslor.

Järn är särskilt känslig och mottaglig för stimulering. Det är den så kallade punkt G. Detta förklaras helt enkelt: en skicklig och väl stimulering genomförs under granskningsorgan kan leverera starkare könet oförglömlig njutning.

Och om en vanlig prostationsmassage kan vara ganska trevlig, så kan erotiska spel med inverkan på det få en man till en svimlande orgasm. Den sistnämnda sträcker sig inte bara till penis, men också till skrot och anus.

Hur mäter du kroppen ordentligt för att få en trevlig känsla?

Det kan utföras både för terapeutiska ändamål och för att uppnå sexuell tillfredsställelse.

En kvinna bör sätta ett finger i anus av en man mycket noggrant. Alla rörelser ska mätas och korrekta så att musklerna i analöppningen används och avslappnad.

Därefter måste du försöka komma in i fingret. Succesen för prostatsökningen indikeras av trycket som framträder på penisens huvud. När närmar sig orgasm, kommer järnet att öka i storlek och bli svårt att känna.

Extern stimulering av prostatakörteln genomförs genom att massera perinealregionen. Och det bör göras mycket noggrant. Det är viktigt att utföra cirkulära rörelser och tryck på huden, flytta fingret från pungen till anusen.

Tantrisk teknik för att uppnå orgasm

För att utföra denna massage, använd långfingeren, som sätts in i anus av mannen som ligger på hans sida.

Körteln måste masseras med fingerspetsen.

Det är nödvändigt att utföra manipuleringar från periferin till mitten och samtidigt till dig själv som om du klämmer in innehållet i varje lobe i urinröret mot utgången.

Använda en massageapparat

Med dem är det mycket lättare att få effekt på prostata utan att använda händerna.

Utför vissa manipuleringar på körkroppens struktur omedelbart efter att anusens muskler är vana vid de två fingrets tjocklek.

Samtidigt ligger mannen på hans sida med benen pressade till magen. Stimulansmedlet injiceras i rektum ungefär fem centimeter. Därefter kan du sätta massageapparaten på vibrationer.

Stimulering av prostata genom kön

Om patienten inte har en permanent partner, måste han själv tillgodose sig.

Ett fullständigt avslag på sex kan leda till stillastående fenomen.

Detta kommer endast att provocera en försämring av patientens tillstånd. Regelbunden ejakulation hjälper till att eliminera stillastående fenomen och lindra inflammation.

Prostatamassage: ett sätt att ha kul

Var och en av könen har på sin kropp sådana ställen, vars stimulans ger den största känslan. Kvinnor har en G-punkt, hos män har de prostata. I själva verket är hemma prostata massage inte bara bra för hälsan, utan också ett mycket intressant element i förspel, som diversifierar konjugella relationer, och ännu mer sammanför ett par. Massage utförs inte bara externt utan också internt. Damer som använder denna teknik kan vara säkra på att deras man kommer att flyga under himlen med nöje.
Naturligtvis behöver du först lära dig hur du gör en prostata massage, och sedan börja praktiskt. Prostatan ligger mellan skrot och anus. Det är den här delen av människans kropp som är extremt mottaglig för beröring och skickliga smärtor som kan ge en person till och med orgasm. Den grundläggande massage tekniken är den mjuka externa knådningen av denna plats, den avancerade, förutsätter en intern massage av prostatan av honhandtag genom ändtarmen.

För att göra en inre massage i prostata är det fortfarande bättre för en man att göra en lavemang, och kvinnor rekommenderas att bära latexhandskar. Efter fuktning av anusens mun med fett, sätt in ett finger i det, peka det längs anusväggen, mot naveln. En sådan massage av prostata till den älskade kommer att ge salighet, och samtidigt bevara sin maskulin hälsa. Prostatan ligger ca 4 centimeter djupt in i anusen, eftersom även små, kvinnliga händer lätt kan fästa körteln. När du redan känner prostata under ditt finger, massera det från basen till toppen och på sidorna med en mild men bestämd rörelse. När en fru gör en prostata massage till sin man, måste hon förstå att det rekommenderas inte bara att uppnå sexuell tillfredsställelse utan också för hälsa. Efter att ha slutfört det kan du inte bara diagnostisera prostatahypertrofi, utan också bota den. Massage i prostata eliminerar den ackumulerade slem i den, och minskar också trycket i det. Dessutom förbättrar prostata massage hemma blodcirkulationen och minskar stressen. Denna metod rekommenderas, särskilt för män som börjar ha de första problemen med prostata. Ju äldre mannen, desto roligare kan du ge honom så. En självständig procedur, även om du vet hur man gör prostata massage själv, är omöjligt att utföra av olika anledningar, så det är bättre att överlåta kvinnan till kvinnan. Män kan bara göra massage med speciella leksaker för dessa ändamål. Manlig vibro-massager, med rätt form, får utan problem komma till prostata och fullfölja sin uppgift. Naturligtvis behöver du använda en vibro-massager för prostata enligt instruktionerna.

Det finns säkert kontraindikationer för prostata-massage, och framförallt är det en bakteriell inflammation i prostata som befinner sig i den akuta fasen, för detta kommer att leda till blodinfektion och även sepsis. Massage ska inte heller användas när en person lider av prostata glandular urolithiasis, urinrörets inflammation eller en anus sjukdom. Om din kille är frisk och redo, kommer prostata massage med kvinnliga handtag att vara det mest levande intrycket av hans liv. Om han kan övervinna inre hinder, står ingenting i vägen för att sätta fingret i anuset. För hälsa och nöje - mest om! Självklart kommer han att vara tacksam för dig, men du kommer själv att märka det.

Prostatisk massage
Det är vad män tänker på, men är rädda för att fråga. Med undantag för som en himmelsk orgasm ger massage en utmärkt hälsa. Faktum är att prostata och anusens massage, även om inte alla drömmar om det, och du själv tänker på vad det är att komma till sina präster, kastar i en kall svett, men det är värt att överväga. Låt oss börja från början. Prostata är körteln ansvarig bland annat för produktion av spermier. Korrekt massage säkerställer att den fungerar väl och förhindrar hypertrofi. Och hälsa är värt att ta hand om. Denna aspekt kan dock vara otillräcklig, men det som är mer intresserad av en man är en helt ny orgasmkvalitet. Därför kallas en prostata-bubbelbad eller en vanlig massage kallad en massage hos manposten G. Hennes korrekta stimulering kan leda till flera orgasmer. Ofta män vill försöka, men är rädda att erbjuda, på grund av partnerens reaktion, för att inte bli misstänkt av homosexuella lutningar. Absolut meningslösa rädslor, eftersom om en prostationsmassage utförs av hustrun, då mellan paret kommer det att finnas ett förhållande med öppenhet i sängen som bara positivt påverkar hela ditt äktenskap. Om du bestämmer dig för att försöka är det dags att komma ner till affärer.
Det är värt att komma ihåg att prostatan är en mycket mild plats, och för att undvika skador rekommenderas att trimma naglarna. Vissa använder handskar, men i allmänhet är endast en stor smörjning obligatorisk, och lösa handskarna själv. Förresten, om det finns en önskan, så kan du testa prostata vibratorn, men om du måste göra det först, använd sedan fingrarna och vänta lite med leksakerna. Innan du utför massage måste du hitta prostata genom att köra fingret längs anusväggen tills du kommer över en rundkörtel. Sedan bär vi fingret ner (mycket noga!), Eftersom vi gör en massage, och vi försöker inte göra ont. Om hur man producerar en prostata-massage kommer du att berätta för din partner, eller snarare, reaktionen i hans kropp. Det ska finnas en erektion, och detta är syftet med vår massage. Bara några rörelser av handen och din pojke kommer att flyga till sexbana. Om du inte vill använda fingrarna för detta betyder det inte att frågan om massage är stängd. Marknaden erbjuder ett stort urval av gadgets, skapade speciellt för detta. Naturligtvis måste användningen av en prostata massager i dina spel också diskuteras i förväg, så att ingen av parterna upplevde en chock. Vibro-massager själva erbjuds i olika priser och storlekar, så det kommer inga problem med valet. Om du inte vill investera i dyra prylar, titta på billigare modeller.

Massa av prostata, det vill säga om manlig punkt G
Initialt orsakar prostata massage hemma extrema känslor - skam, spänning, passion, ångest, behovet av att ge dig en annan person och lita på honom till slutet. Detta spel av motsatta behov, som förekommer hos kvinnor och män. Det väcker fortfarande kontroverser, väcker nyfikenhet och uppmuntrar till att fördjupa kunskapen om människans sexualitet. Vad behöver du veta om detta? Först och främst, naturligtvis, vad behövs för prostata massage, och naturligtvis finheten i dess prestanda. Massage i prostata kan förbättra hälsan, stimulera sexuellt och är ett intressant sätt att förbättra ett par av deras erotiska liv. Prostata massage, det är vad män tycker om, men är ofta rädda för att säga högt?
En sådan myt.

De säger att prostata-massage hos män utan problem kommer att excitera alla och ge upphov till galenskap och har en utmärkt effekt på hälsan... Men varför så många kvinnor, och till och med män, från en tanke på att "röra på dessa platser" avvisar den med avsky, eftersom det finns en association med homosexuella? Därför är det nödvändigt att börja från början och förstå grunderna för vilka baser för prostata massage, och varför det är nödvändigt att övervinna personlig avsky och negativa föreningar? Prostatan är järn, som är ansvarig för produktionen av spermier, är ett viktigt element i det manliga reproduktionssystemet. Läkare säger att systematisk prostationsmassage förhindrar hypertrofi, hjälper till att undvika problem som följer med mogna män runt om i världen. Det här är svaret på frågan, varför prostata massage är för en frisk man. Att tillämpa sådana förebyggande åtgärder är garanterat att de inte är bland de som efter 45 år har problem med prostatit och inflammatoriska sjukdomar (prostatit är lätt att behandla DETTA FOND). Massage i prostatan minskar risken för cancer hos detta organ, vilket igen indikerar dess fördelar. Det här handlar om hälsa... Nu några ord om känslor.

Mannen punkt G
Vilken typ av prostata massage har effekt vi redan har diskuterat, och nu lite om sekundäret. Massage i prostata är trevlig, och inte bara för homosexuella, men för alla, utan undantag, män. Naturligtvis förutsatt att mannen kommer att göra sig en sådan massage och ge psykologiskt tillstånd för känslor av nöje. Inte utan orsak kallas prostata hanpunkten G. Det är stimulansen av denna punkt hos män som kan leda till flera orgasmer, men naturligtvis, innan du börjar prostata massage, kommer din partners lektion fortfarande att behövas.

Extern och intern massage
Vi känner till fakta. Efter teorin är det dags och i praktiken...
Generellt, för att överväga genomförandet av massageprostata, måste du först tänka bra och, naturligtvis, att diskutera. Framgång är endast möjlig med komfort, både mental och fysisk. Det är i själva verket också ett hygienproblem, nämligen, före början är det nödvändigt att urinera, tömma tarmarna, och för kvinnan finns en kort hårklippning av naglarna. Låt oss först tala om hur man korrekt masserar prostatan från utsidan, och sedan vänder vi till internmassage. För att utföra en extern massage, placera fingret på området bakom kärnorna och framför anusen. Cirkulära rörelser, ljuskompressioner på denna plats kan vara speciellt trevliga för en man... En sådan massage kommer inte att orsaka avslag och negativa föreningar hos en man, därför är det nog bättre att börja med det och fortsätt sedan till mer exhilarating former.
Om du har en förlust med hur man gör en internmassage av prostata, kommer den urolog du behöver kontakta i detaljer att presentera dig för fallet. I den klassiska versionen masserar vi prostatakörteln med en stor mängd fuktkräm och lägger på en kondom eller latexhandske. Fördjupa bleken in i anusen och rör sig långsamt längs väggen mot naveln till ett djup av 5-6 cm. Det är vid detta djup att du hittar en liten boll som liknar en valnöt. Som nästa instruktion utförs prostatens massage genom släta rörelser på sidorna och kanterna på körteln, försök att inte röra den centrala delen, eftersom det är hon som är särskilt känslig för smärta. Massage slutar ofta med en erektion, vilket är ett entydigt bevis på att vi kom över ett finger på rätt ställe. Emellertid syns ejaculation inte alltid. Hur som helst, en ordentligt utförd massage för din partner kommer att vara roligt och hälsosamt, och oavsett är det en hårdvaruprostatmassage, med hjälp av prylar eller finger.

Terapeutisk massage i prostata
Problem med prostata är relaterade till de skamliga sjukdomarna (enligt de flesta männs uppfattning) som inte talas om, eftersom inte många män bestämmer sig för profylaktisk undersökning av prostata. Största delen av dem undviker att besöka läkaren, även om utvidgningen av prostata gör sig känd. Män vill inte ens veta hur prostata massagen går, än mindre bär det ut. Som ett resultat ökar prostata, trycker urinröret och förhindrar urinering. Prostata, eller prostata, har en kastanjstorlek och omger omedelbart urinröret strax under blåsan. Prostata är hankörteln, och dess projicering i perineum är den punkt som ligger mellan anus och pungen.

Kvinnans punkt G består av samma vävnad som hanprostata och kännetecknas av hög känslighet för irriterande ämnen.
I hjärtat av kliniska studier för förbättrad behandling av prostatakörtlar utvecklades en enhet som gör att du kan göra en självständig, det vill säga en hårdvara massage i prostata. Även med liten praktisk erfarenhet tillåter enheten nästan alla att göra en oberoende, mild, men effektiv prostationsmassage utan hjälp av händer, direkt genom sammandragning av anusmusklerna. Denna åtgärd eliminerar stagnation, svullnad och inflammation. Det är inte nödvändigt att gissa om prostationsmassagen är skadlig, men du behöver bara genomgå ett test och konsultera en läkare. Användningsfrekvensen för apparaten för massage beror på det specifika fallet. Under förbehandlingsfasen, när den förstärks med inflammation, måste du börja med 20-30 minuter träning 3 gånger i veckan (vissa män har sett bättre resultat med hjälp av en klockperiod). Den här analoga prostatanalysen är inte särskilt effektiv, och du kan använda den intimt, ingen utan att ägna dig åt din hemlighet. Förfarandet och reglerna för användning av enheten är enkla, så en person kan enkelt och säkert skapa ett behandlingsprogram för deras behov.

En viktig roll i att upprätthålla prostata i gott skick, har regelbunden utlösning av spermierna. Ejaculation av sperma förhindrar intag av slem, vilket kan orsaka inflammation, för om en prostatamassage är föreskriven, kommer nytta av det att vara otänkbar. Det är sant att ejakulation kan uppnås med samlag och med självtillfredsställelse är det viktigt att frekvensen varierar inom 2-3 dagar.

Stimulering av prostata: hur man stimulerar körsystemet ordentligt

Stimulering av prostata används för att behandla vissa sjukdomar, liksom för att förhindra stillastående processer i körtelvävnaderna. Av alla befintliga metoder anses den interna effekten på organet vara den mest effektiva. Hur är den interna stimuleringen klar och varför har den en positiv effekt på prostata?

Vad är stimulering och vad är det gjort för?

Prostatakörteln är ett organ i vävnaderna, varav en speciell hemlighet utvecklas ständigt. Isolering av det från körtelvävnaden sker vid tidpunkten för utlösning, när muskelfibrerna i prostata-kontraktet och extruderar den vätska som ackumuleras där.

Om körteln fungerar normalt och mannen har ett vanligt sexliv, är hemligheten tilldelad med en viss periodicitet. Annars bibehålls den prostatiska saften permanent i orgeln och orsakar stillastående processer som i framtiden kan leda till utveckling av vissa sjukdomar. Varför är det användbart att stimulera prostata?

Korrekt utförd procedur tillåter:

 • visa tidigt hemligheten med ackumulerade i det patogena mikroorganismerna;
 • rena kanalerna och eliminera de purulenta pluggarna som bildas där;
 • förbättra blodflödet och leverera vävnader med syre och näringsämnen;
 • öka tonen och återställa normal funktion av prostatakörteln.

Många män efter förfarandets gång noterar en förbättring av erektion, en ökning av samlagets varaktighet och mer livliga känslor under intimitet. Som ett resultat av stimulering av prostata återställs sekretionen vilket positivt påverkar spermogramets kvalitet.

Kontra

Kontraindikation för att utföra stimulering av prostatakörteln kan vara psykomotionell och vissa kliniska tillstånd hos en man. Så det är ganska svårt för vissa patienter att övervinna det psykologiska barriäret utan en psykologs kvalificerade hjälp.

Vad gäller medicinska kontraindikationer innefattar de:

 • akuta inflammatoriska processer i bäckenorganen orsakade av smittsamma medel;
 • urolitiasis;
 • närvaro av abscesser eller maligna tumörer i prostata;
 • hemorrojder eller sprickor på rektumets väggar eller i området för analöppningen.

Det är omöjligt att utföra stimulering under rehabiliteringsperioden efter operation i rektum eller prostatakörteln. Det är viktigt att komma ihåg att innan förfarandet är det obligatoriskt att ha en hel kropp undersökning för att utesluta alla dessa kontraindikationer.

Korrekt utförande av massage kräver viss kompetens och kunskap, så det rekommenderas att överlämna det till en specialist. Underlåtenhet att följa tekniken för mekanisk påverkan kan orsaka avsevärd hälsorisk.

Förberedelser för förfarandet

Innan stimulering av prostata, bör ett antal förberedande åtgärder utföras. Först av allt slipper de tarmarna. Detta kan kräva en rengörande emalj. För att göra kontakten mellan körteln och fingret mer tätt rekommenderas massage att utföras med fylld blåsan. 30-40 minuter innan den föreslagna manipuleringen borde dricka 1-1,5 liter vätska.

Ökad volym i blåsan ger ytterligare internt tryck. Direkt före proceduren bör man ta hand om personlig hygien.

Teknik av förfarandet

För att ge bättre tillgång till järn bör en man knä och luta sig på armbågarna. Penetration i rektum bör utföras i latexhandskar, som tidigare smörj fingeren med petroleumgel eller annat lämpligt för smörjmedel för detta ändamål. Prostatakörteln kan gropas på ett djup av 5-6 cm. Det är en rund, rund, kompakt klump i storlek med en valnöt. Massering utförs genom sträckning och pressning av rörelser.

Först massage de laterala lobberna i körteln, och sedan - dess mitten, medan rörelsen ska riktas från kirtlarna mot kanterna. Eftersom känsligheten i den högra halvan är något reducerad, rekommenderas att börja massage med den. I detta fall masseras alla delar av körteln lika mycket med samma intensitet.

Under stimulansprocessen bör en man inte uppleva någon smärta. Procedurens smärtsamhet kan indikera antingen en felaktig teknik eller en kontraindikation. En annan anledning kan vara psykiskt obehag, vilket inte hjälper en man att slappna av. Vid olika exponeringsstadier kan hanköret ha en annan densitet.

Det beror på den tillåtna effekten av effekten: om prostata vävnaden är mjuk bör strykjärnet strömmas nästan enkelt och när organs yta blir tätare, kan effektens intensitet öka något. Som regel är resultatet av massagen av klyvvävnader utsöndringen av utsöndring i urinröret. Efter avslutad manipulering är det nödvändigt att tömma blåsan, avlägsna prostatic juice med de patogena organismerna i den.

Under de första sessionerna anses litet obehag och mild ömhet vara normen, under förutsättning att de i efterföljande procedurer inte kommer att känna sig. Om smärta ökar i processen och efter manipulation, bör stimuleringen stoppas, var noga med att rådgöra med en läkare för råd.

Varaktighet av sessioner

Beroende på indikationerna kan stimulering utföras varannan dag eller varje dag. Varaktigheten av manipulering är individuell och bör ligga i intervallet från 30 sekunder till 2 minuter. Den rekommenderade varaktigheten av en kurs är 10-12 sessioner. Efter en kort paus kan kursen upprepas. Om en man diagnostiseras med kronisk prostatit kan läkaren ordna en massage för en session per vecka.

Apparater för prostata stimulering

Idag erbjuds män ett brett utbud av olika enheter för att stimulera prostata. De är gjorda med hänsyn till de manliga kroppens anatomiska egenskaper.

Det kan vara en vanlig latex- eller silikonmassagerare för manuell massage eller mer komplexa enheter som gör att du kan utföra vibro-massage.

Massageapparater gör det möjligt att genomföra proceduren självständigt utan hjälp, men innan du använder en sådan enhet är det nödvändigt att konsultera en läkare och att utesluta alla möjliga kontraindikationer. Man bör komma ihåg att det endast är möjligt att uppnå positiva resultat när man observerar tekniken för manipulation och rekommendationer från specialister.

Hur stimulerar du prostata med ett finger?

Hur man stimulerar prostata, varför det behövs, är inte känt för alla män. De som inte är medvetna bör veta att varannan man har problem med det manliga organet, och prostatit blir yngre varje år.

En stillasittande livsstil, stress, en ohälsosam livsstil - allt detta blir orsaken till inflammation. Ibland är prostatit hemlig. Konsekvenserna av icke-härdad inflammation i tid kan vara mycket allvarliga - från adenom till prostatacancer. Stimulering hjälper en man att förhindra utvecklingen av sådana patologier.

Vad är stimulansanvändning: dess minusar, plusser

Stimulering av prostatakörteln hos män utförs i hemmet eller i kliniska tillstånd av en urolog.

Att känna till självstimuleringsteknik är inte svårt, men det är bättre att söka hjälp från en livspartner, särskilt om prostata stimulering utförs som en förebyggande metod. Många par använder denna teknik under samlag. Det kommer att tillåta att njuta av mannen väldigt ljusa känslor, en orgasm blir mycket sötare. Om stimulering rekommenderas som en terapeutisk metod, är det bättre att ge läkare preferensen, oavsett problemets känslighet. Den inflammerade prostata ökar i storlek. Dessutom kan en man uppleva smärta, obehag, om stimulering görs av en lekman. Hanorganet är väldigt mildt, vilket tryck eller plötslig rörelse kan orsaka vild smärta.

Fördelar med prostata stimulering hos män:

 1. Återställande av blodcirkulationen. Rektalt åtgärd tillåter dig att expandera blodkärlen, återuppta blodcirkulationen. Trots allt är de första orsakerna till prostatit - en stagnation av blod, spermier med stillasittande livsstil och brist på sexuellt liv under lång tid. Återställt blodflöde kommer snabbt att mätta kroppsvävnad med näringsämnen, syre och komponenter i droger (om läkemedel ges). Som ett resultat kommer återhämtningsprocessen att bli snabbare.
 2. Stagnation av prostatsekretion. Den hemliga (juice) i prostatakörteln produceras regelbundet, men utsöndras tillsammans med spermierna endast vid utlösning. Om det inte finns några sexuella kontakter stagnerar denna saft, och därför utvecklas inflammation.
 3. Ökad libido. Prostatit åtföljs av minskad styrka, försämrad erektion och minskad libido. Män förlorar sexuell lust. Massor av prostata hjälper till att återställa alla processer, och mannen kommer igen att känna sig som en riktig macho, inte ett mod.

Finns det några negativa aspekter av stimulering? Den viktigaste nackdelen med prostata-stimulering för män är rektal palpation. Många just på grund av det faktum att du behöver sätta in ett finger i anusen, vägrar att genomgå en massage av etiska skäl. Men det här är minsta - dumma, maximala - hänsynslös. Man bör behandla stimulering som en vanlig medicinsk procedur, inte mer.

0 av 7 uppdrag slutförda

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7

Diagnosen "prostata hyperplasi" skrämmer många män som har diagnostiserats med denna sjukdom, patienterna jämställer ofta det med en malign neoplasma. Sjukdomen är mycket obehag, det är en överträdelse av urineringsprocessen - tills fullständig frånvaro av urin. Sjukdomen kräver snabb behandling, så identifiering av hyperplasi i de tidiga stadierna kommer att bidra till att undvika utveckling av svåra komplikationer.

Den initiala diagnosen av godartad prostatahyperplasi kan utföras hemma. Det räcker för en man att bli testad.

Vissa representanter för den starka hälften av mänskligheten som diagnostiseras med BPH uppmärksammar inte sjukdomen, men tror att det här är en åldersrelaterad förändring. Men denna patologi är fylld med allvarliga komplikationer. För män som har tvivel om deras hälsa, är självdiagnos av BPH ett bra alternativ att skingra all tvivel.

Du har redan passerat testet tidigare. Du kan inte starta det igen.

Du måste logga in eller registrera dig för att starta testet.

Du måste slutföra följande tester för att börja detta:

 1. Ingen rubrik 0%

Vi rekommenderar starkt att du kontaktar en specialist!
Du har svåra symptom. Sjukdomen har redan lanserats och det är nödvändigt att omgående genomgå en urolog undersökning. Fördröja inte besöket hos urologen, symtomen kan förvärras, vilket leder till utveckling av komplikationer.

Allting är inte så dåligt, men vi rekommenderar att du kontaktar en specialist.
Du har ett måttligt uttryck för BPH-symtom (godartad prostatahyperplasi) och du rekommenderas starkt att besöka en urolog eller andrologist under den kommande månaden.

Allt är bra!
Allt är bra! Du har mild symptom på IPSS. Från sidan av prostatakörteln är allt relativt bra för dig, men du bör genomgå en undersökning minst en gång per år.

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
 1. Med svaret
 2. Med ett märke om visning

Hur ofta har du under den senaste månaden haft en känsla av ofullständig tömning av urinblåsan efter urinering?

 • aldrig
 • En gång om dagen
 • Mindre ofta än i 50% av fallen
 • Cirka 50% av fallen
 • Ofta än i hälften av fallen
 • Nästan alltid

Hur ofta under den senaste månaden måste du urinera oftare än 2 timmar efter sista urinering?

 • aldrig
 • En gång om dagen
 • Mindre ofta än i 50% av fallen
 • Cirka 50% av fallen
 • Ofta än i hälften av fallen
 • Nästan alltid

Hur ofta har du haft intermittent urinering under den senaste månaden?

 • aldrig
 • En gång om dagen
 • Mindre ofta än i 50% av fallen
 • Cirka 50% av fallen
 • Ofta än i hälften av fallen
 • Nästan alltid

Hur ofta under den senaste månaden har det varit svårt för dig att tillfälligt avstå från att urinera?

 • aldrig
 • En gång om dagen
 • Mindre ofta än i 50% av fallen
 • Cirka 50% av fallen
 • Ofta än i hälften av fallen
 • Nästan alltid

Hur ofta har du under den senaste månaden haft en svag urinström?

 • aldrig
 • En gång om dagen
 • Mindre ofta än i 50% av fallen
 • Cirka 50% av fallen
 • Ofta än i hälften av fallen
 • Nästan alltid

Hur ofta under den senaste månaden måste du spänna för att börja urinera?

 • aldrig
 • En gång om dagen
 • Mindre ofta än i 50% av fallen
 • Cirka 50% av fallen
 • Ofta än i hälften av fallen
 • Nästan alltid

Hur ofta under den senaste månaden måste du gå upp på natten från sängen till att urinera?

 • aldrig
 • En gång om dagen
 • Mindre ofta än i 50% av fallen
 • Cirka 50% av fallen
 • Ofta än i hälften av fallen
 • Nästan alltid

Hur utförs extern och intern stimulering?

Intern stimulering är faktiskt en mekanisk effekt på prostata. Om det ordineras som en terapeutisk metod ska den endast utföras av en högt kvalificerad specialist. Och mannen ska vara säker på att läkaren verkligen specialiserar sig i stimulansmetoden. Extern stimulering utförs med hjälp av massor av rörelser av händer eller speciella instrument.

Intern stimulering

För att utföra stimulering under stationära förhållanden:

 • mannen ligger på soffan och tar av sig underkläderna;
 • stimulering utförs i en pose med böjda knän och ligger på sin sida;
 • Läkaren bär sterila handskar, bearbetar fingret och anus med en speciell grädde eller petroleumjelly för att säkerställa en försiktig injektion.
 • då infogas fingret i anuset ca 5 cm. Specialisten börjar stimulera med fingret.
 • Om proceduren utförs på rätt sätt, kommer mannen inte känna något obehag och smärta, även om orgelet är inflammerat.

Det är inte nödvändigt att tro att en läkare kommer att "tortera" en man under lång tid. Stimuleringen utförs inte mer än 2 minuter, i vissa fall ännu mindre.

I händelse av att massage utförs hemma, bör följande regler följas:

 • mannen ligger på ryggen, med benen ifrån varandra, böjd vid knäna;
 • en kvinna sätter på en steril handske och smörjer den med kräm eller petroleumgelé;
 • Infoga långsamt indexerade eller långfinger pads upp 5 cm,
 • groping för en rund tätning;
 • utförs i 1 minuters cirkulär snygg (!) rörelse med fingret, inget skarpt tryck (!);
 • gradvis och långsamt extraherar ett finger.

En frisk prostata är mjuk vid beröring. Om det är fast kan det innebära att blod, sperma eller utsöndring stagneras. I det här fallet kan du utföra tryck, men bara mycket noggrant, lyssna på människans känslor. Om en ung person bestämmer sig för att göra en massage på egen hand, är det bättre för honom att ta en pose medan han till exempel hänger i badrummet, så mycket som möjligt från benen.

Grundläggande regler för stimulering av prostata:

 1. Innan stimuleringen ska göras rengöring av enema eller använd laxermedel.
 2. Om en ung person upplever obehagliga känslor ska stimuleringen avbrytas omedelbart.
 3. Massagen åtföljs av utsöndring av utsöndring hos män, det är helt normalt, och det borde inte vara räddat.
 4. Effekten för både förebyggande och terapeutisk stimulering är endast om proceduren utförs kontinuerligt.
 5. Du kan inte göra plötsliga rörelser, tillåta lätt tryck.
 6. I vissa sjukdomar är prostata massage förbjuden. Utför det först efter att ha hört en läkare.
 7. Felaktig teknik för stimulering av prostata kan leda till organsbrott.

Extern stimulering

Externa massor av prostata kan utföras med hjälp av massagerörelser i ljumsområdet (mellan anus och testiklar) eller med användning av speciella apparater.

Idag i medicinska försäljningsställen hittar du ett brett utbud av sådan utrustning och utför massage hemma.

Instrument för extern stimulering:

 1. Vibration. Instrument skapar en lätt vibration som masserar prostata, förbättrar sin ton och blodflöde.
 2. Heat. De skapar en liten temperaturökning, har en avkopplande effekt, ökar blodflödet.
 3. Electrosrimulating. På grund av svaga urladdningar av elektrisk ström, återställs blodcirkulationen, tonus av vävnader.
 4. Magnetic. Electrofield hjälper till att minska inflammation och återställer prostatafunktionen hos män.
 5. Mekaniska. Hjälp förbättra blodflödet och minska inflammation.

Indikationer, kontraindikationer

Förfarandet har sina egna indikationer och kontraindikationer, som med något medicinskt förfarande.

Massage bör utföras när det diagnostiseras hos män:

 • kronisk prostatit;
 • minskning i erektion, snabb eller långsam utlösning;
 • cyst av prostata;
 • sten obstruktion av kanalen i kroppen.

Du kan inte utföra stimulering om det finns:

 • mikrokretsar i anus, hemorrojder;
 • godartad, malign prostatatumör;
 • förvärring av sekundära sjukdomar, åtföljd av en ökning av kroppstemperatur och inflammation;
 • tuberkulos av prostata
 • stenar i rörets kanaler.

Glöm inte att ungdomar efter 30 år definitivt bör utföra förebyggande stimulans för att undvika problem senare. Om en man har en minskning av erektion, sexuell lust och nattlig urinering - dessa är redan alarmerande "klockor" som du behöver uppmärksamma.