Huvud
Skäl

Hur man besegrar kronisk prostatit

Balanoposthit är en sjukdom hos manliga könsorganen, i synnerhet nederlag av glanspenisen och innerfliken hos förhuden, bakteriell eller infektiös etiologi.

Både vuxna män och pojkar är sjuka med det, ganska ofta allvarliga, försummade former av sjukdomen diagnostiseras, vilket leder till olika komplikationer.

Detta händer i de flesta fall, från den elementära försummelse sin egen hälsa, människor inte fästa vikt vid de första oroande tecken - uppkomsten av sår och mild rodnad samt tid för detta smygande sjukdom balanopostit behandling är lång och komplicerad.

Förberedelser för lokal bearbetning

Läkning från denna sjukdom beror på orsakerna som orsakade det.

 1. Med gonorraltyp kan du bli av med det bara genom att besegra den underliggande sjukdomen, men med specifik läkemedelsbehandling för gonorré, är det nödvändigt att utföra lokal behandling av de drabbade områdena i penis.
 2. För alla typer av balanoposthit är varma trettio minuters bad med en vattenlösning av "Sangviritrin", ett preparat med en kraftfull antimikrobiell effekt, mycket hjälpsam.
 3. Du kan också använda lösningar av "Rotokan", furatsilina och miramistina - alla dessa verktyg förstör mikrober och tillåter prepuces sanering.
 4. Efter att ha badat är det nödvändigt att torka det drabbade området och sedan behandla dem med sintomycinsalva eller "levomelem".

Behandling av candidal sjukdom

balanopostit behandling är alltid ganska lång och kräver en obligatorisk konsultation med en specialist och endast korrekt diagnos garantier bota - så hur man ska behandla balanopostit som orsakas av till exempel Candida kan bara läkare utsedd behandling av sår "lamizilom" i form av en spray, och efter att ha fått en "Flucostat "- ett modernt antifungalt medel för att förstöra svampar som bor i urinröret.

Samtidigt bör svampdödande behandling passera partnerns sexpartner, eftersom denna sjukdom överförs och även sexuellt.

Efter samtidig intag och behandling lokalt försvinner symtomen på Candida balanoposthit för alltid i åttio procent av patienterna.

komplikationer

Med en komplicerad eller försummad form av sjukdomen, visar den inflammatoriska processen att innefatta inguinal lymfkörtlar, kan lymfadenit utvecklas. Hur bota balanoposthit, om det finns en massiv lesion av vävnader, hud och subkutan vävnad i penis och skrotum och det allmänna tillståndet hos kroppen förvärras?

Visserligen är det nödvändigt att gå till den urologiska avdelningen på det lokala sjukhuset, till sjukhuset, eftersom poliklinisk behandling inte kan ge positiva resultat.

Patienten tilldelas en kurs av antibiotika, avgiftning terapi genomförs, om nödvändigt, om möjligt, sedan försöka göra utan kirurgi, men gangrenous skador på ollonet amputation.

En sådan operation utförs endast i extrema fall - penispenren kan hota septisk infektion av blod på grund av det stora antalet blodkärl som penetrerar penisens kropp.

I gynnsam prognos topiskt är tilldelade samma bad och antiseptisk salva, och normalisering av den allmänna status och ta bort den lokala inflammatoriska processen, tilldelad fysisk terapi, i synnerhet - fonofores.

Denna procedur är säker och möjliggör en mycket kortare tid för att stimulera normal återhämtning av skadade vävnader.

Behandling av allergiska manifestationer

Effektiv behandling av balanoposthit orsakad av en allergisk reaktion av kroppen till kondom eller vaginal urladdningspartner är bäst utförd med hormonella salvor och krämer.

Till exempel kommer salvan "Akroderm", som finns i två former - med och utan antibiotikum, för tre eller fyra applikationer, att eliminera obehagliga symptom.

Du kan också använda "Loriden C", "Advantan" och andra antiallergiska salvor.

Om det finns en misstanke om att nederlaget för ollonet orsakas av Treponema pallidum - den smittämnen av syfilis, till exempel, hade jag oskyddat samlag med en tillfällig partner, kan du inte självmedicinera och använder något läkemedel utan recept.

Syfilis är en mycket farlig sjukdom som kan leda till irreversibla och ledsamma konsekvenser.

Folkmekanismer

Behandling av okomplicerad balanoposthit med hem- och folkmedicin är ganska framgångsrik, du kan göra bad med örtdekok och infusioner av astringent och antibakteriella örter.

St John's wort, calendula, plantain, ekbark - dessa växter är mycket effektiva i kampen mot mikrober, du kan också använda nybryggt teinfusion, bättre än grönt.

Efter brickorna torka de drabbade områdena och applicera eventuell antibakteriell salva.

Kirurgisk behandling

Med återfallande balanoposthit kan det vara värt att utföra en operation för att avlägsna prepuce.

I detta fall, huvudet förblir ständigt öppen, smegma ackumuleras inte på ytan därav, och irriterande element urin diabetes, eller urinrörs urladdning för kroniska sjukdomar den inte skadar den känsliga ytan.

Det finns data enligt vilka förekomsten av balanopostit hos män som har genomgått en sådan operation minskar och sjukdomsfallet återfinns endast hos åtta procent av patienterna.

Framgången med behandlingen av balanoposthit beror alltid på mannen själv - noggrann hygien och noggrann övervakning av all läkares rekommendationer kommer nödvändigtvis leda till återhämtning.

Hur man tar Prostamol Uno: anvisningar för användning

Denna medicinska beredning har en vegetativ struktur och används vid komplex behandling av sådana sjukdomar som prostata hyperplasi och prostata adenom. Priset på läkemedlet är ganska stort - ett paket med 30 kapslar i ryska apotek kostar ca 700 rubel, släpps utan recept.

För att lära sig att ta Prostamol Uno till män är det bättre att konsultera en urolog. Patienternas feedback är oftast positiv. Detta tyder på dess goda effektivitet, och läkemedlets ursprunget minskar dess biverkningar.

Komposition och egenskaper hos preparatet

Aktiv ingrediens Prostamol - krypande palm frukter, infunderas med alkohol - hjälper vid behandling av prostata, ger anti-inflammatoriska effekter och protivoandrogennoe.

Hormon dihydrotestero, som främjar prostataförstoring, framkallar utvecklingen av adenom. Den aktiva substansen i Prostamol förstör denna process, produktionen av protein och aromatasenzym reduceras, på grund av vilken tillväxten av prostata suspenderas. Sabal palm frukter innehåller biologiska komponenter (tanniner, fytosteroler, fetter, enzymer, karotenoider, etc.) som påverkar en tonic för de manliga könsorganen, minska inflammation och svullnad av prostatan, vilket minskar prostatavolymen.

Positiva faktorer av prostamol:

 • antiinflammatorisk och vasoprotektiv effekt;
 • minskad svullnad;
 • minskade problem med urinering och frekvens av uppmaning;

Prostamol Uno hjälper till att förbättra urodynamiken och det allmänna tillståndet hos en man med en sjukdom som prostata hyperplasi.

Den terapeutiska effekten av detta läkemedel manifesteras i sjukdomar:

 • hyperplasi av prostata 1 och 2 msk. (godartad form);
 • kronisk prostatit;
 • problem och funktionella abnormiteter vid urinering som åtföljer hyperplasi av prostata (1 och 2 föremål).

Extraktet från palmfrukterna av Sabal absorberas snabbt av kroppen - efter 1,5 timmar av läkemedlet blir dess koncentration av blod maximalt.

Prostamol Uno: bruksanvisningar

Vanligtvis rekommenderar läkare att ta drogen i 3 månader, men varaktigheten kan variera beroende på hur patienten uppfattar läkemedlet.

Prostamol finns i flera olika former:

 • mjuka gelatinkapslar innehållande en grönaktig-brun vätska med en stickande lukt (320 mg läkemedel), vid mottagning (en gång om dagen) de behöver för att dricka stora mängder vatten (inte tugga!);
 • tabletter med ett skal, fungerar inte mycket bra på grund av långsam absorption och assimilering;
 • Stearinljus "Prostamol Uno" - den snabbaste formen av medicin, 1 stearinljus injiceras i analöppningen före sänggåendet (alltid vid samma tidpunkt).

Kontraindikationer och biverkningar

Den enda kontraindikationen är den individuella intoleransen av läkemedelssubstansen.

Biverkningar av Prostamol är mycket sällsynta och uttrycks i smärtsamma känslor i mageområdet, ibland illamående, vilket händer när mängden vatten du behöver är otillräckligt.

Fördelen med detta läkemedel är att:

 • det orsakar inte problem i nervsystemet (dåsighet, uppmärksamhetsförlust) och begränsar inte vid körning av bil.
 • läkare ordinerar vanligtvis det i kombination med andra läkemedel som det interagerar väl med.

Prostamol Uno används också för att förhindra återfall i kronisk form av prostatit.

Patientrecensioner

Recensioner 60% av patienterna som har behandlats med Prostamol indikerar en hög effektivitet av läkemedlet, resterande 40% - noterar ingen förbättring. Men patienter märker inte några negativa manifestationer. Effektiviteten av behandlingen av Prostamol beror i huvudsak på den strikta efterlevnaden av patientens regler om upptagande och läkares instruktioner.

Med självständig användning av läkemedlet är effekten låg, eftersom när läkaren utses tar hänsyn till många individuella nyanser av sjukdomen, och instruktionen anger endast de allmänna reglerna för antagning.

Jag tar det för första gången. Känner sig bättre, han hjälpte mig under den första veckan, men han kan inte bota kronisk prostatit. Läkaren ordinerade en ytterligare kurs av massage för prostata, och det har allt fungerat bra för mig.

Droganaloger

Kostnaden för detta läkemedel är över genomsnittet, så låt oss ge en lista över liknande droger. Prostamol Uno har analoger av ryska:

 • ljus Vitaprost forte är växtkomposition - priset på 900 rubel - lindring av symptom av prostatahyperplasi, Analgetisk, minska graden av tillväxt av vävnad i prostatakörteln (paket om 10).;
 • Bioprost ljus - priset är ca 500 rubel. - de aktiva komponenterna i olja pumpafrön och tymol har en normaliserande effekt på urinering, förstöra de obehagliga symptom på prostata adenom, mest ofta rekommenderas för behandling av kronisk bakteriell prostatit;
 • Afala - priset för 100 tabletter, som måste lösas, ca 350 rubel. - innehåller antikroppar mot det prostatiska antigenet, läkemedlet är ordinerat för sjukdomar hos prostata män (hyperplasi 1 och 2 grader).

Preparat av utländsk tillverkning, som liknar Prostamol Uno och rekommenderas för behandling:

 • Prostagut - närmaste analog, tk. Den innehåller samma ingrediens (extrakt av frukterna av Sabal palm), såväl som ett extrakt av nässlor rötter, oljor, glycerol (kapslar). Prostagut antiinflammatorisk och immunmodulerande effekt;
 • Adenorm (kapslar) - ca. 440 rubel;
 • Prostalin Forte (ljus) - ca. 200 rubel. för 5 st.
 • Spem (tabletter) - ca. 240 rubel. för 100 stycken;
 • tinktur Prostaland - ca. 100 rubel 100 ml (pr-in Ukraina);

Och kanske detta kosttillskott?

Användningen av frasen "medicinen Prostamol Uno" hos specialister anses vara felaktig, eftersom detta läkemedel kan inte vara ett självständigt läkemedel. Det hjälper bara att lindra symtomen och sakta tillväxten av prostata. Sjukdomen i sig kan inte bota detta läkemedel och används i komplex behandling tillsammans med andra läkemedel.

Prostamol Uno kan snarare tillskrivas biologiskt aktiva tillsatser (BAD), ganska effektivt, helt säkert, men tillsatser. Faktum är att effektiviteten av detta läkemedel beror på den tillhörande läkarens korrekta och kompetenta instruktioner. Men de fördelar som detta läkemedel (lätt tolereras lyckad kombination med andra läkemedel, inga biverkningar oönskade symtom och långvarigt bruk) - allt som gör det möjligt att betrakta Prostamol Uno mycket framgångsrika sätt att förbättra livskvaliteten hos patienter med BPH.

Uretrit är en inflammatorisk sjukdom i urinröret som orsakas av olika faktorer av infektiös och icke-infektiös natur. Övergången av sjukdomen till kronisk form är en följd av dålig kvalitet eller avbruten behandling av den akuta formen av sjukdomen eller den senare kursen i asymptomatisk form.

Behandling av kronisk uretrit är en ganska lång och tidskrävande process, vilket kräver ett integrerat tillvägagångssätt. Innan vi går vidare till denna fråga är det värt att överväga funktionerna i denna sjukdomsform, symptomen och metoderna för diagnos.

Orsaker till utveckling av kronisk uretrit

Kronisk uretrit kan vara både en oberoende sjukdom och associerad med andra patologier i det genitourära systemet. Orsaken till sjukdomen är intracellulära sexuella infektioner, ospecifik bakteriell flora, virus, protozoer och svampar. Fördjupningsfaktorer kan vara oskyddad sex, sex under menstruation, analsex, nedsatt personlig hygien.

Sjukdomsförloppet hos män och kvinnor har sina egna egenskaper. Detta beror på anatomin hos urinröret hos man och kvinna. Kronisk uretrit hos kvinnor har inte så allvarliga konsekvenser för reproduktiv hälsa, vilket observeras hos män. Därför överväga funktionerna i samband med kronisk uretrit hos män, komplikationer, behandling av vissa typer av denna sjukdom.

Klinik för kronisk sjukdom hos män

Uppdelningen av uritrit till akut och kronisk beror på sjukdomsperioden. Om symtomen uppträder inom 2 månader, är sjukdomen klassificerad som kronisk. Denna uppdelning är viktig för att bestämma behandlingssättet.

Om symtomen på en akut form av sjukdomen uppträder hos män tidigare än hos kvinnor, så i kronisk form raderas symptomatologin. Infektion under en lång tid kan bevaras i det aktiva tillståndet i partiella vesiklar, i prostata. När det finns provocerande faktorer (alkohol, luftvägsinfektioner, kryddig mat, våldsam sex), återkommer sjukdomen med alla symptom på akut kurs, men i mindre utsträckning:

 • permanent klåda i urinrörets öppning;
 • frekvent och dålig urinering
 • obekväma känslor under utlösning;
 • Förekomsten av ringa utsöndringar från urinröret (kan inte vara).

Funktionerna i samband med både akut och kronisk uretrit hos män är associerade med urinrörets anatomi. Den är uppdelad i fram- och bakmurarna. Om den inflammatoriska processen utvecklas på urinrörets främre vägg, prata sedan om den främre uretriten, om den är på bakväggen - då på baksidan. Alla typer av sjukdom hos män förekommer i en mer allvarlig form än hos kvinnor, och är oftare komplicerade av reproduktionsorganens patologier.

I den patologiska processen kan angränsande organ involveras, vilket kan leda till en allvarlig komplikation - den obstruktiva formen av manlig infertilitet.

Inflammation från urinröret kan spridas till prostatakörteln, med utveckling av prostatit, på testiklarna och de sämre vesiklarna, med utveckling av orchitis och epididymit. Dessutom kan en stigande infektionsväg spridas till blåsan och njurarna, vilket orsakar inflammation i dem. Svår komplikation av kronisk uretrit hos män - Utveckling av urinrörets stricture - Smalning av urinröret, som uppstår på grund av ärrbildning i slemhinnorna i dess väggar.

Diagnos av kronisk uretrit hos män

Diagnos av den kroniska formen av sjukdomen är av stor betydelse vid valet av behandlingsregimer. Till exempel behandlas klamydial uretrit fullständigt enligt andra system och andra läkemedel än gonorré. Diagnos av olika typer av sjukdom kommer också att skilja sig från varandra. Det bör noteras att det är svårare att diagnostisera den kroniska formen av sjukdomen än en akut.

Vad avslöjas vid undersökning av en urolog hos en man med misstänkt urinrör?

 • Isolering av purulenta eller serösa droppar när man pressar på urinröret.
 • Ödem och rodnad i urinrörsvamparna.
 • Sårhet och närvaro av sälar längs urinröret under palpation.
 • Förstoring av lymfkörtlar i inguinalområdet.

Visuell diagnos av kronisk uretrit bekräftas med metoden för naturlig mikroskopi. Biomaterialet från urinröret placeras på en glid, färgas och undersöks under ett mikroskop vid hög förstoring. Uretroskopi avslöjar sådana patogener som gonokocker, trichomonas, bakterier, candida flora. Vissa typer av patogener är inte synliga under mikroskopet, därför används för PRC-metoden, för bestämning av DNA-regionerna för enskilda bakterier och virus. Till exempel detekteras DNA hos gonokocker i det undersökta materialet, som är en diagnostisk bekräftelse av sjukdomen vid asymptomatisk kronisk gonorré uretrit.

Metoden för bakteriologisk undersökning är också informativ när materialet i studien såddas till näringsmediet i syfte att bestämma patogena bakterier. Material för sådd tas inte bara ur urinröret, men också från slimhinnan i ändtarmen, munhålan. Valet av ett antibiotikum för behandling är direkt beroende av resultaten av bakteriologisk odlingskultur av urinröret.

Urologisk undersökning av män använder uretroskopi - en instrumental metod som gör det möjligt att se urinrörets väggar och graden av dess lesion. Uretroskopet är en anordning i form av en sond utrustad med ett endoskop och obturator. Det låter dig utföra inte bara en undersökning av kroppen utan också utföra terapeutiska och kirurgiska manipuleringar.

Ytterligare diagnostiska metoder

Ytterligare metoder för undersökning av uretrit innefattar:

 • Ett allmänt blodprov är inte en informativ studie, eftersom normala index ändras sällan i fall av gonokock och gonorré uretrit.
 • Blodens biokemi förblir inom normala gränser.

Diagnostiska metoder möjliggör differentiering av enskilda typer av kronisk uretrit hos män.

klassificering

Urinrörets inflammatoriska sjukdomar är indelade i två grupper:

 • gonorré eller gonokock uretrit
 • icke-nasal uretrit, vars orsakssamband inte är relaterade till gonokocker. Dessa innefattar trichomonas, klamydia, mykoplasmal, herpetic och candidal typer, såväl som icke-specifik uretrit orsakad av ett icke-infektiöst medel.

Behandling av vissa typer av kronisk uretrit hos män

För effektiv behandling av den kroniska formen av sjukdomen är differentialdiagnos nödvändig, eftersom endast när en patogen identifieras kan ett korrekt val av behandlingsregim och läkemedel som försiktigt bekämpar det. Förutom denna huvudfaktor beror framgången av behandlingen på lokaliseringen av inflammatorisk process (anterior, posterior eller total uretrit), sjukdomen och de komplikationer som följd.

Behandling utförs i komplexet:

 • antibakteriell terapi;
 • immunostimulering;
 • instillation (lokal behandling).

Om den akuta formen av uritritbehandling börjar med antibiotika börjar den kroniska formen av sjukdomen med immunostimulering. Det är nödvändigt att köra din egen kropps immunförsvar för att bekämpa infektion. Immunostimulering aktiverar reversering av bakteriella floraens känslighet mot antibiotika, förbättrar permeabiliteten hos vävnadsbarriärer för att ge dem till inflammationsstället. Instillation av droger i kronisk form av uritrit accelererar läkningsprocessen och minskar tiden för antibiotikabehandling.

Gonokock uretrit hos män

Gonokock uretrit hos män är resultatet av infektion med gonokockinfektion under sexuell kontakt med en infekterad partner. Akuta symptom på gonorré förekommer en vecka efter samlag. Gonokocker förstör inte bara urinrörets slemhinnepitel, men kan sprida sig i de underliggande vävnaderna. Förfallna produkter av vävnader omvandlas till pus. Därför är ett typiskt symptom för gonorré en purulent urladdning ur urinröret, edema av urinrörslemhinnan, utveckling av fimos och utseendet av blod i urinen.

I avsaknad av behandling blir den akuta formen kronisk, där symtomen på "morgondroppen" - urladdning av pus från urinröret före urinering - bevaras.

Behandlingsschema för gonokock uretrit:

 • Immunoterapi: kaliumorotat, metyluracil, aloextrakt (injektioner); enzymer, plasmin. Förloppet av sådan behandling är 30 dagar.
 • Antibakteriell terapi, som utses efter bapsoseva på bakteriella florans känslighet för vissa antibiotika. Kanske utnämningen av inte en, men två antibiotika, om studien avslöjade inte en typ av patogen.

Herpetisk uretrit

Orsaksmedlet för herpetisk uretrit är virusen herpesviridae HSV-2-herpesvirus av den andra typen. Infektion uppträder vanligen under samlag. Symtomatologin av en kronisk typ av sjukdom vid återfall liknar symptomen av en akut period. Det förekommer i skarpt utsöndring på morgonen, i ett litet bubbelutslag på förhuden. Utsläppen kan spridas till könsorganets hud, skrotumet, runt anusen. Den behandlade kroniska herpetiska uretriten, liksom behandlingen av sin akuta form, eliminerar inte helt infektionens fokus, men skär det bara ner. Antiherpediska läkemedel av den senaste generationen används i form av tabletter och salvor.

Trichomonal Uretrit

Kärlsmedlet för denna typ av urinvägsjukdom är Trichomonas, som tillhör de enklaste typerna av mikroorganismer. Den största lokaliseringen av Trichomonads hos män är prostata och mjälte. Trikomonasinfektion av urinröret utvecklas hos män i 2 veckor efter sexuell kontakt med en smittad partner, manifesterar symtom som ihållande klåda i urinröret, skummande urladdning med en obehaglig lukt. Förbi i kronisk form blir sjukdomen ofta orsaken till prostatit och epididymit, och sedan av manlig infertilitet. Till obehagliga komplikationer av trichomoniasis hos män kan hänföras till erosion och penisår, som mycket liknar syfilitisk.

Behandling utförs av anti-trichomoniasis läkemedel, den vanligaste är metronidazol (trichopolum). Som en immunmodulator används polyoxidonium i injektioner. Installationsbehandling - hydrokortison.

Candidiasis uretrit

Denna sjukdom utvecklas under påverkan av jästsvamp av släktet Candida. Sjukdomen utvecklas mot bakgrund av nedsatt immunitet och långvarig antibakteriell behandling av infektionssjukdomar. Ur urinröret förekommer utmatad urladdning, åtföljd av svår klåda, ödem i urinhinnan.

Denna svamp vid felaktig eller avbruten behandling kan förbli i kroppen, och mannen blir hans bärare. Under gynnsamma förhållanden (nedsatt immunitet) tränger svampen in i urinröret under samlag, där det börjar multiplicera intensivt och påverka urinrörets slemhinnor.

Vid behandling av urinrörs candidiasis används antifungala preparat av lokal användning. Det kan vara salvor, geler, lösningar för tvättning av urinröret. Den kroniska formen är farlig vid utveckling av komplikationer - prostatit, epididymit, vilket kommer att kräva en längre behandling.

Chlamydial uretrit

Klamydial uretrit orsakas av intracellulär parasit - klamydia, som oftast sätter sig i genitourinärsystemet och orsakar utveckling av uretrit. Infektion sker genom sexuell kontakt med en infekterad partner. Symtomatologi av kronisk klamydia raderas, så det visar sig under återfall sveda och klåda, obehag vid samlag, frisläppandet av pus från urinröret.

Behandling av kronisk chlamydia är karakteristisk för alla typer av sjukdomar:

 • immunbehandling, multivitaminer, polyoxidonium, amixin;
 • lokal terapi (administrering av läkemedel direkt i urinröret, tvättning med antibakteriella lösningar);
 • antibiotika;
 • enzymer.

När ineffektiv behandling av kroniska former av chlamydial uretrit hos män är möjliga komplikationer såsom prostatit eller impotens.

Mycoplasmos och urinrör i urinröret

Dessa sjukdomar hos män uppträder oftast asymptomatiskt, ibland kan det finnas klagomål om att brinna under urinering, rodnad av slemhinna i urinröret, mild klåda. Sjukdomens orsakssygdomme är mikroorganismerna Ureaplasma urealyticum och Mycoplasma hominis. Dessa är de vanligaste typerna av uretrit. Komplikationer för män som genomgår ureaplazmozny eller mikoplazmozny uretrit, är katastrofala, eftersom de påverkar kvaliteten på spermier, lägre spermierörlighet, vilket leder till utveckling av manlig infertilitet.

Behandlingsförloppet för mykoplasmos och ureaplasmos motsvarar andra typer av komplex behandling för uritrit orsakad av patologisk bakteriell flora. Dessa är antibiotika, immunterapi, probiotika.

Olika störningar i urinering hos män skadar inte bara livskvaliteten, men kan leda till allvarligare hälsoproblem. Därför, även med ett litet obehag i samband med urinrörets tillstånd, är det nödvändigt att kontakta urologen.

anti-

Efter år av en obotlig prostatit - jag eh.

 • som
 • Gillar inte det
MaybeWiz 14 december 2015

Hej alla!

Jag vill dela min framgång i kampen mot prostatit, för dem som inte har fått hjälp av den vanliga behandlingen (vad medicineras under en doktors övervakning, inte självmedicinering och användning av shamanic greener). Receptet kommer att vara väldigt dyrt, men för någon kan det vara en frälsning.

Generellt var problemet det här:

frekvent onanering och betraktning av porr ledde till stillastående förhållanden och som följd skapandet av en möjlig miljö för reproduktion av mikroorganismer i prostata.

Han behandlades med antibiotika och abstinens. Men med uppdelningarna och maratonerna återvände staten.

Att utforska detta område har funnit flera anledningar till att prostatit inte går iväg:

1. Konstant stimulans och sexuell stimulans.

2. Kroppen för att erövra infektionen, även med hjälp av läkemedel.

3. Förskjutning av ryggkotor i ländryggen, som ett resultat av knäppning av nervändarna, och som en följd av kränkningen av hjärnans interaktion och den del av kroppen där nerverna passerar.

(!) I kön till massageterapeuten träffades en kille som i 3 år behandlade en mycket allvarlig form av prostatit. Jag gick till huvudstaden, jag var i betalda kliniker, jag spenderade mycket pengar och ingenting hjälpte. Efter att ha besökt kliniken för rehabilitering av ryggraden började prostatit att dra sig tillbaka snabbt. Och det händer.

I nästa stopp av abstinens bestämde jag mig för att övervinna problemet en gång för alla. Ta reda på vilken typ av infektion som sitter i prostata (prostatsekretionsanalys). Och upptäcka vilket antibiotikum denna infektion har immunitet hittade ett lämpligt antibiotikum.

Därefter, jag hittade ett läkemedel som vid antagning av antibiotika ökar min egen immunitet (snarare än stimulerande och ansträngande, så många droger i denna serie). Och slutligen gick allting iväg. Passade även en kronisk inflammation i körtlarna och bihålorna). Jag skriver det aktiva ämnet, inte namnet på drogen, för att inte betraktas som reklam: natriumdeoxibonukleat. Du hittar förberedelserna och väljer dem själv.

Här är receptet:

1. Du överlämnar analysen av en prostata (uzi och en hemlighet).

2. Gå till doktorn och fråga vad antibiotikum ska dricka.

3. Drick ett antibiotikum och kolitnatrium deoxiribonukleat.

I mitt fall började natriumdeoxyribonukleat att sticka fem dagar i rad och kopplade sedan det föreskrivna antibiotikumet mot bakgrunden av det genomborrade 5 ytterligare injektioner, sedan 5 mer en dag senare.

4. Innan behandlingen, besök en certifierad manuell terapeut, som du kommer att sätta tillbaka ryggraden om det behövs. Och massören som kommer att leda tillbaka musklerna i rätt ton.

 • som
 • Gillar inte det
JackZBlack dec 14, 2015

Music-säng. Ett bra recept. Men med massörerna problemet. 1 session - 1000 rubelminimum. Inga alternativ?

Förresten, detta antibiotikum är inte bara mot prostatit. Han är praktiskt taget emot alla sjukdomar.


Inlägg redigerad av JackZBlack den: 14 december 2015 - 20:18

 • som
 • Gillar inte det
MaybeWiz 15 dec 2015

Music-säng. Ett bra recept. Men med massörerna problemet. 1 session - 1000 rubelminimum. Inga alternativ?

Förresten, detta antibiotikum är inte bara mot prostatit. Han är praktiskt taget emot alla sjukdomar.

Läkemedlet i sig är en immunmodulator, inte en atibiotisk. Jag började sticka den utan antibiotika, effekten var, men inte densamma som när jag kopplade ett antibiotikum. I mitt fall var priset 100 rubel per behandling.

Som regel tas sådana kontor hemma.

Hur zink besegrad prostatit

Kronisk prostatit hotar infertilitet och utveckling av prostatacancer. Det farligaste är att denna sjukdom utvecklas utan symptom i många år och finner den redan i de sena stadierna, när det är svårt att bota inflammationen i prostata.

Vad jag har lärt mig av kronisk prostatit är min egen erfarenhet. Till min 37 lyckades jag få en skilsmässa och gifta mig igen. Den andra fruen, som inte hade några barn till henne, ville ha mycket att få barn, och vi bestämde oss för att genomföra denna lust utan dröjsmål. Men om med sonens uppfattning från den första fruen som visade sig när jag var 25, var allt väldigt enkelt, ärligt, ännu enklare än vad jag skulle vilja, nu var det inte så lätt att "göra ett barn".

Vid misslyckade försök har ett år gått. Först var jag hälla all sin fru ålder - även välbekanta gynekolog, min mors vän, sade hon nedsättande "starorodka vad du vill", men undersökning av modern vårdcentral visade att problemet är fortfarande med mig.

Studien av ejakulat avslöjade en minskning av innehållet i spermatozoa i ejakulatet, en överträdelse av deras struktur och en minskning av rörligheten. Anledningen är kronisk prostatit. I mitten var vi uppmanade att använda tjänsten för artificiell insemination och försäkrade om att "det finns inga andra alternativ". Naturligtvis orsakade hans fru ett tantrum. Ja, och det kostar så mycket att det skulle behöva ge läkare alla sina besparingar och stanna "målet som en falk" under de svåra tiderna när verksamheten knappast kan värmas upp och utan inkomst kan du stanna när som helst. Jag bestämde mig för att försöka behandla prostatit och började söka efter en intelligent urolog. Ser fram emot, ångrade han inte sitt beslut. Behandling av prostatit kostar löjliga pengar och efter ett halvår visade allt på ett naturligt sätt.

Obehindrat olycka

Diagnosen "kronisk prostatit" först jag vaknade. Naturligtvis inser jag att jag har i herrarnas fält några problem - det är svårt att urinera på morgonen, speciellt när underkylda, ibland svaga värkande smärta i ljumsken, men hålls av sig själv i ett par dagar och jag tänkte även om det inte skulle till läkaren. Och frekventa erektioner på natten, där det är omöjligt att "slappna av", ansåg jag även min värdighet. Först då förklarade de för mig att detta också är ett av symptomen på kronisk prostatit.

När jag förstår det började allt för ungefär tio år sedan - då tillbringade jag en ung försäljningsansvarig dag på punkterna och körde i 10-12 timmar vid ratten. Och jag vilade - spela dataspel och "tvätta" dem med öl. Om det, att gå till gymmet eller poolen tänkte inte ens på.

På grund av stillasittande livsstil försämrades blodcirkulationen av prostata, så doktorn förklarade för mig. Förändringar har uppstått i prostata och det har förlorat förmågan att bekämpa infektioner. Och på affärsresor hände allting - inklusive oskyddad sex med lediga partners. Där har jag troligtvis också plockat upp en clamidiose. Jag var redan gift och naturligtvis började jag inte annonsera mitt problem. På internet läser jag att chlamydia behandlas med doxycyklin. Jag köpte ett antibiotikum och tog en "chock" -dos. Utsläpp från urinröret stannade nästa dag och jag trodde att allt var över. Förmodligen överlevde alla bakterierna och orsakade prostatit.

Som urologen berättade för mig, men jag började starkt prostatit, men lyckades fortfarande komma "i tid". Obehandlad prostatit slutligen med hög sannolikhet strömmar in i prostataens adenom eller degenererar till cancer. Adenom kan bara tas bort kirurgiskt, medan normalt liv kan glömmas bort. Och vad är cancer - och så är allt klart. I ett ord, om det inte var för barnet, skulle jag inte ha uppmärksammat problemen i upp till 50 år, tills det skulle vara för sent.

Det är ganska tolerant

Den mest obehagliga var inte själva behandlingen, men diagnos, när ultraljud av prostata är gjord med en speciell sond som injiceras i urinblåsan genom urinröret. Känslor så att fienden inte vill ha det. Men här är han skyldig. Behandlingen bestod av en två månaders kurs av antibiotika och prostata massage. Det här är inget fel med denna procedur. Om en bra urolog gör det är det ganska tolerabelt.

En annan läkare föreskrev mig ett ljus "Prostatilen - zink". Som han förklarade är det nödvändigt att regelbundet upprepa behandlingen, för förebyggande - ett par gånger om året. De är gjorda av extraktet från prostataxen med tillsats av zink och vitamin E. Det betyder att läkemedlet inte innehåller "chock" -kemi, men det är mycket effektivt. Extraktet från tjurens prostatakörtel förbättrar ämnesomsättningen i prostata, hjälper till att motstå infektion. Och zink och vitamin E behövs för normalisering av spermiernas sammansättning - det är zink som är ansvarig för spermatozoas normala rörlighet. Hemligheten, som innehåller zink och vitaminer, går in i prostatens sperma. Därför utvecklas med prostatit och manlig infertilitet.

Som min läkare sa, var detta läkemedel ursprungligen utvecklat för ubåtarna - de hade problem med prostata vid 20 års ålder på grund av månader som spenderades i begränsat utrymme och låg rörlighet. Sedan idag leder de flesta av oss en stillesittande livsstil, det här läkemedlet är värt att använda regelbundet av alla. Då kommer problem med prostata inte att uppstå i princip.

Om kärlek och tålamod, eller hur man besegrar prostatit

Vår dystra historia började för flera år sedan. Jag vill berätta för dem som, som vi, befann sig i en svår situation, när de är på väg att älska seriösa test för styrka uppstår.

förhistoria

Vid den tiden bodde vi med min man omkring 10 år. Den gamla passionen förstod naturligtvis förut. Men ett ögonblick började jag märka att de redan sällsynta stunderna av intimitet började hända mindre och mindre ofta. Ofta försökte min man att undvika mitt företag - gick till sängs tidigare eller senare, med hänvisning till konstiga saker. En gång inhemsk blev den här mannen stängd och gradvis helt separerad från mig. Det var inte uppenbart under dagen, men när natten kom... Vem vet hur många tårar gråtligen grät i kudden i hemlighet, snyggt?

Självklart förstod jag att åren tog sina vägtullar och min kropp blir inte yngre. Rädslan att förlora en älskad tillät inte ens en aning om att jag misstänker honom av förräderi, och till sist ville jag inte tro det. Vid ett tillfälle sade mannen, utan att förklara någonting, att han vill skilja sig... Vår hela lyckliga familjeliv gick nedförsbacke.

Jag vet inte vad som skulle hända om jag inte hittade några medicinska undersökningar när jag samlade saker. Jag såg dem automatiskt och fick inte omedelbart känslan av vad som skrevs. "Adenom i prostatakörteln" - den dödliga inskriften gav både lättnad och ännu mer skräck. Det visar sig att han, min kära, min enda, aldrig lurade på mig, hittade inte en annan kvinna, förråda inte! Vad händer nu med denna upptäckt?

På kvällen väntade jag knappast på att min man skulle diskutera allt på allvar. Till sist var min man, med vilken jag bodde i så många år! Han sa att han ville ha ett bättre liv för mig och bestämde mig för att släppa, för jag var den dyraste för honom. Självklart hade jag inte lämnat när jag visste sanningen! Jag lovade honom att vi tillsammans kommer att klara av denna sjukdom, oavsett vad det kostar mig.

Hur vi besegrade sjukdomen

Jag skyndar mig att notera omedelbart och varna alla som står inför denna sjukdom - aldrig försöka bota prostatit "mormors" recept! Det var detta beslut som förvärrade sjukdomsförloppet, vi förlorade mycket dyrbar tid! Tro inte The Charlatans, trollkarlar, häxor, häxa, läkare och alla de som lovar att bota prostatit med "kardborre och maskros!" Endast kompetenta, kvalificerade specialister av medicinska institutioner och stor kärlek kan skapa denna MIRACLE och återställa livets glädje till familjen!

Lämplig behandling började med ett besök hos androgen och urologen. Många analyser och undersökningar bekräftade denna illamående diagnos. Men det var nödvändigt att göra detta för att veta exakt vad man ska behandla, för att inte förlora en minut för att undvika progressionen av någon annan patologi.

Medicinen inkluderade Vitaprost-tabletterna. Dessutom rekommenderade experten att dricka diuretika. Naturligtvis beredningen av dessa infusioner helt föll på mina axlar - är osannolikt, åtminstone en man ensam gjort sig ört och drack allt strikt enligt chasam.Elektroforezy, varma Sitz bad, varm mikrolavemang med kamomill, följsamhet till en strikt diet på grundval av en hälsosam kost - har blivit våra assistenter i att övervinna sjukdomen.

Läkaren föreskrev sexuell vila att min man inte "infekterade mig" med någonting. Jag lärde mig mycket information om prostatit, och jag visste säkert att prostatan uppfyllde sitt syfte - nämligen att aktivt utveckla hormoner i sig. Dessutom är det en utmärkt, naturlig prostata massage. De konventionella kondomerna räddade situationen - och jag blev hälsosam, och liknande förfaranden gav den önskade effekten.

Efter lyckad terapi återvände lugn och ro tillbaka till vår familj, och passion började spela helt nya, tidigare outvecklade ansikten. Vi varnade om ett eventuellt återfall av sjukdomen, men vi förtvivlar inte - aktuella besök på proffs - nyckeln till framgångsrik behandling. Mannen är aktivt engagerad i sport, så användbar i sin position för att inte behålla överflödig vätska i kroppen.

Naturligtvis är restaureringen av libido en komplex process. Men vi har övervinnat allt! Gradvis steg jag för steg inte upp och försökte låta min man känna sin styrka. Många misslyckade försök lämnas tidigare, men om en kvinna verkligen älskar - är hon skyldig att sätta all sin charm och skicklighet till gagn för den älskade hälsan. Även om misslyckandet råder - närvaron av minst ett framgångsrikt försök - detta är redan värt det vunna "slaget" med sjukdomen. Det viktigaste är att hålla förtroendet i familjen och ge aldrig upp!

Är det möjligt att behandla kronisk prostatit hemma

Prostatit - sjukdomen, som kan uppstå när en stillasittande livsstil, med hormonella störningar med åldern, förkylningar, immunbrist, bakteriell infektion. Beroende på orsaken till sjukdomsuppkomsten används dessa eller andra terapimetoder. I medicin talar de om en akut bakterieform av sjukdomen och av en kronisk form av icke-bakteriell natur. Oftast har män en kronisk form som inte har någon bakteriell natur. Bakterieformen manifesterar sig skarpt och går in i ett kroniskt stadium. Beroende på orsaken till sjukdomen väljs adekvat terapi.

I akut form åtföljs sjukdomen av svår smärta, urinretention, i sådana situationer indikeras sjukhusvistelse. Vid kronisk sjukdom behandling av prostatit möjligt i öppenvården och hem, även om det är värt att följa instruktioner och råd av en läkare, en urolog. Det finns många folkliga sätt att bota kronisk prostatit. Börja behandla sjukdomen hemma under förutsättning av sin kroniska kurs med identifiering av den bakomliggande orsaken, problem i kroppen.

Först och främst behöver du ändra livsstil, hitta tid för motion, gymnastik, övningar, som syftar till att arbeta i bäckens golv. Utan detta kan antibiotikabehandling och andra åtgärder misslyckas. Effektiv behandling av prostatit kan ordnas under tillstånd av en normalt fungerande tarm. Om det finns problem med tarmarna, måste de lösas. Det är nödvändigt att följa en diet där det inte finns alkohol, kryddig och kryddig mat, kolsyrade drycker. Behandling av prostatit bör syfta till att förbättra lymfcirkulationen, eliminera blodstasis, förbättra utflödet av prostatakörtelns utsöndring. Du kan behandla sjukdomen hemma med olika metoder, bland annat - bad, infusioner, fytogener.

Kronisk prostatit kan regresseras genom att använda stillasittande varma bad. Med hjälp kan du förbättra blodflödet och lymfdräneringen. Bad bör inte vara över 40 grader, de kan inte användas i det akuta skedet av sjukdomen. En bra effekt i en sådan process som behandling av prostatit, ger växtbaserade infusioner.

Vilka medicinska örter kan hjälpa till

Bota sjukdomen kan vara med fytokoenos, som har en bakteriedödande, diuretisk, regenerativ effekt. Behandling av prostatit syftar till att avlägsna som en brännande känsla i urinröret, förbättra urinering, lindra inflammation.

Du kan namnge sådana effektiva avgifter:

Effektiv användning av persilja, som är antiseptisk, antiinflammatorisk och antibakteriell. Persilja juice Jag dricker två gånger om dagen i en halvtimme före måltiden i en dos av 2 msk. sked. Persilja kommer att minska smärta, uppmanar att urinera mindre. Behandling av prostatit med persilja utförs i flera dagar, urinering blir normal, obehagliga känslor kommer att gå iväg. Persilja juice hjälper också till med en akut form av sjukdomen, under veckan går symptomen bort.

En speciell plats i terapi tas av färskpressad juice. De utsöndrar urinsyra. Om du dricker juice från sparris två gånger om dagen kan du bli av med sjukdomen. Elderbärsaft tillåter 10 dagar att lindra tillståndet. Det enda att komma ihåg om detta är biverkningen av denna saft - det ökar kroppstemperaturen.

Zink, som ingår i pumpafrön, påverkar positivt hankroppen. Frön kan ätas i formad form med honung, i form av specialtillverkade bollar. Efter tillverkning lagras pärlorna i kylskåp och används vid en viss periodicitet.

Extrakt från propolis kan användas för att göra ljus. Två gram propolis blandas med kakaosmör (20 g) och bildar terapeutiska ljus. Extrahera själv ställdes enligt följande: krossad propolis är fylld med vatten och upphettades på ett vattenbad, efter att hålla den vid 80 grader under tre timmar, måste lösningen filtrerades och sätta i cool. Egentligen används i folkmedicin torkade hasselblad, 50 ml avkokning beredd från 1 msk. Skedar av löv på ett glas kokande vatten. Blandningen filtreras efter 40 minuter efter beredning och dricker 50 ml tre eller fyra gånger om dagen.

Att behandla kronisk prostatit i hemmet är svårt, för kärnan i sjukdomen är inte bara i inflammation, men också i vävnadsförändringar i prostata. Det är nödvändigt att behandla sjukdomen ihållande och ihållande så att sjukdomen inte ger återfall. Behandla effektivt kronisk prostatit med tinktur från aspenbarken, som skördas under saprörelsen. Den torkade barken (100 g) hälls med vodka (200 ml), två veckor efter det att tinkturen har töjats kan tas. I två och en halv månad är tinkturen full 20 droppar 3-4 gånger före måltiden.

Bland de folkmedicinska lösningarna finns kastanjen av kastanjer, som i torkad form är full i form av te i en dos av 1 tsk skål för ett glas kokande vatten. Te och varma bad hjälper till att lindra symtomen på sjukdomen, eftersom prostatan värms upp från baden och kastanjen lindrar smärta.

Att behandla kronisk prostatit kan vara ljus, som framställdes oberoende av den vispade ägg (tagen en tesked vispade massan), rågmjöl (3 teskedar) och 1 tsk honung. Den resulterande massan rullas ut i form av korv och skärs i små bitar. Användningen av sådana medicinska ljus utförs vid behov.

Genomföra fysioterapiprocedurer

Behandling av prostatit i hemmet bör vara konsekvent och systemisk. Förutom växtbaserade infusioner kan du behandla kronisk prostatit hemma med hjälp av simulatorer, speciella enheter. De säljs i medicinsk utrustning och kan lindra tillståndet hos en man, förhindra att sjukdomen återkommer. Bland instrumenten finns en massager för prostata massage. Det säljs i intima butiker eller apotek. Att korrekt välja en massageapparat är värt att samråda med en urolog. Prostatamassage gör att du kan göra procedurer i hemmet som förhindrar utveckling av prostatit, förbättrar blodflödet och lymfflödet, vilket resulterar i inflammation.

Att hålla badet använder kamille, som tar bort spasmer, lavendelblommor med lugnande effekt. Lätt smärta och spasmer tillåter ett bad av änggräs. Vanligen hälls råvaror (500 gram) med fem liter kokande vatten, varefter de hälls i badet. Bad kan ta cirka femton minuter, varefter du behöver vila och ligga ner.

När prostata får besök på bastur och bad. Men i allt du behöver veta åtgärden. Med användning av en sådan effektiv metod, som mikroclysters, använd oljor, örtte, dimexid. Ur örter, kalendula, morwort, kamomill, Johannesört och ek är populära och effektiva. Behandling av prostatit bör inte genomföras utan samråd med en specialist, är det nödvändigt att avvisa alla komplex och att konsultera en läkare för att terapi var tillräcklig, eftersom att behandla sjukdom även hemma du behöver för metoder som inte strider mot de synpunkter som officiell medicin och komplettera den grundläggande terapi, den förskrivande läkaren.

Från en kronisk prostata sjukdom kan du bli av med att närma sig problemet. Behandling av prostatit med folkmekanismer kan inte vara uttömmande, därför är en överklagande till en urolog ett måste. Läkaren kan göra en diagnos, ge rekommendationer om användningen av droger, metoder för traditionell medicin, förskriva läkemedel för att hjälpa till att lindra smärta, obehagliga känslor med handlingar avföring, urinering, återställa erektil funktion och eliminera ofta behov av att urinera, att normalisera sex, ta bort den tidigare utlösning.

Förebyggande åtgärder

För att sjukdomen inte förvärras måste du följa vissa regler:

 • klä på lämpligt sätt, enligt väder och säsong, inte överkyl, sitta inte på kalla ytor;
 • med stillasittande arbete varje timme måste du utföra övningar som främjar träningen av musklerna i anusen, sådana övningar bör vara minst 40 i varje tillvägagångssätt, och tillvägagångssätt bör vara ungefär 4;
 • du behöver regelbundet släppa ur blåsan, undvik dess överflöde, i vilket fall som helst inte tolereras
 • du behöver hitta tid för motion, det kan simma och gå, träna på simulatorer;
 • Kön bör vara regelbundet, skadligt avbrutet samlag, liksom långvarig, icke-iakttagande av dessa regler leder till stillastående fenomen och förvärrar situationen, framkallar utvecklingen av prostatit.
 • tarmen måste tömmas regelbundet
 • Det är oacceptabelt att ta alkohol.
 • analyser bör ge två gånger om året för att övervaka utvecklingen av sjukdomen, inklusive standardanalyser som tillåter dig att bedöma prostata - vanliga blod och urinprov.

Din läkare kan ordinera en analys av prostata sekretion, urethral sekret, datortomografi, magnetisk resonanstomografi organ i bäckenregionen, och bakposev urin för att detektera bakteriella natur och specifika patogener, PCR diagnostik för latent infektion och virus, som också är kan vara orsakssambandet till sjukdomen.

Även i hemförhållanden används inte bara folkrecept, utan även icke-steroida antiinflammatoriska läkemedel, antibiotika, antidepressiva medel, suppositorier, mikrocykler som ordineras av läkaren. Det är nödvändigt att utesluta alkohol. Ett integrerat tillvägagångssätt, en kombination av läkemedel och folkrecept, kommer fysioterapi att göra det möjligt att uppnå framgång och bota helt från en kronisk sjukdom som påverkar många av kroppens kroppssystem.

En mans problem. Hur man besegrar prostatit?

Hälsoproblem, svårigheter i det personliga livet, försämrad moral - allt detta komplex av obehagliga konsekvenser härrör från den utbredda sjukdomen - prostatit.

Smärta, frekvent urinering, feber är inte en komplett lista över de symptom som uppträder med sjukdomen. Och tyvärr är många bekanta med dessa tecken - enligt statistiken är problemet diagnostiserat hos en fjärdedel av männen som har sökt till en urolog. Faktum är att de sjuka är mycket mer - bara inte alla går till läkare, och i vissa fall utvecklas sjukdomen aktivt utan några uttalade symtom.

Vad är anledningen?

Orsakerna till prostatit är ganska mycket. Dessa inkluderar urologer:

 • stillasittande livsstil (vanligtvis i detta fall hänvisar till kontorsarbetare);
 • felaktig kost;
 • frekvent hypotermi
 • försvagning av immunitet
 • nervös utmattning och kronisk stress.

Prostatit kan av sin natur vara bakteriell - akut eller kronisk, kronisk, icke-bakteriell och asymptomatisk. Var och en av dem har sina egna särdrag, men i slutändan är resultatet detsamma.

Det är nödvändigt att behandla prostatit. I annat fall kommer det att utvecklas och hotas med allvarliga komplikationer, inklusive exempelvis cancer och infertilitet. Och börja kampen med sjukdomen är så snart som möjligt, för att inte ta situationen till en stark, nästan outhärdlig smärta.

Förebyggande åtgärder

Behandling av ett sådant problem måste nödvändigtvis vara omfattande. Så det är nödvändigt att leda en aktiv livsstil, träna, anpassa den dagliga rutinen, observera principerna om personlig hygien och rätt näring.

En av dem är det receptfria läkemedlet "Afala", vilket hjälper till att ta bort ödem och inflammation i prostata och lindrar smärta. Dessutom återställer han snabbt och sexuell funktion hos män, vilket bidrar till att bevara sin sexuella aktivitet.

"Afala" har en ändamålsenlig effekt på de skadade cellerna i prostatakörteln, effekten kan märkas efter 4 veckors användning. Svårighetsgraden av symtomen på sjukdomen minskar och försvinner utan några komplikationer. Detta läkemedel är lämpligt för långvarig användning och kan även användas i kombination med andra tabletter som förebyggande åtgärd. Det är viktigt att "Afala" inte ändra nivån på prostataspecifikt antigen (PSA), som är den viktigaste markör för cancerförändringar i körteln.

För behandling av kronisk prostatit ska "Afalou" dricka en kurs om 4 veckor, ta 2 tabletter två gånger om dagen som en del av komplex terapi. Om det finns en diagnos av "prostata adenom" ska läkemedlet tas inom 4 månader 1-2 tabletter två gånger om dagen.

Ta reda på all detaljerad information om mottagningen av "Afalah" på den officiella hemsidan. Dessutom kan en man på samma plats testas för att bestämma prostatakörtelns hälsotillstånd och fråga en specialist.