Huvud
Behandling

Hur man behandlar styrkan hos män i sitt hem

Ingen man är immun från ett sådant obehagligt fenomen som impotens. Oftast påverkar denna sjukdom de som är över 50 år gamla. Men på grund av dåliga levnadsförhållanden, undernäring och ekologi lider yngre medlemmar i det starkare könet också av impotens. Patienter har inte alltid möjlighet och önskan att konsultera en specialist, så i denna artikel kommer vi att överväga behandling av impotens i hemmet.

Rätt näring

Många människor uppmärksammar inte kosten, men förgäves. För att bli av med erektil dysfunktion hemma, är det här måste du börja. Det finns många produkter som ökar libido, erektion och förbättrar sexlivet. Till exempel är det nödvändigt att föredra skaldjur och inte livsmedel av animaliskt ursprung. Fisk, musslor, krabbor, räkor och squids är utmärkta för detta.

Valnötter, pumpafrön och persilja förbättrar erektion, vilket inte får glömmas bort. En ökning av antalet grönsaker och frukter i kosten kommer att bidra till att bli av med impotens på kortast möjliga tid.

 • kaffe;
 • stekt mat;
 • för fet mat.

Det betyder inte att du behöver eliminera sådana livsmedel helt från din kost. Försök att ge dem den minsta preferensen, det vill säga en gång i veckan kan du skämma bort dig själv. Vilka specifika recept erbjuds oss av folkmedicin, vi kommer att överväga i nästa avsnitt.

De mest populära och effektiva recepten

Låt oss förstå, med hjälp av vilka grönsaker, örter och växter, är det möjligt att behandla impotens hemma:

 • Ingefära.

Roten av denna växt har många användbara egenskaper, bland vilka är tillräckligt uttryckt styrka och behandling av erektil dysfunktion. Den kan användas i form av tinkturer, lägga till te eller äta rå. Används som en torkad rot och fräsch.

Det finns flera sätt att göra te hemma. Du kan lägga till pulver eller krossad rot till en nyberedd dryck eller avkoka det. För detta hälls en tsk ingefärapulver med 2 glas vatten och kokas i ca 40 minuter. Avkok filter, sätt honung eller socker och äta istället för te. För att bota impotens, drick tinktur 3 gånger om dagen.

I många stormarknader säljs en inlagd rot av ingefära, vilket är bra att äta inuti med mat. Du kan göra alkoholtinkturen själv. För detta kilo rot gnidas på en rivare och häll 1 liter vodka. Insistera på två veckor på en varm och mörk plats. Filtrera genom gasbindning och ta 10-15 droppar innan du lägger dig och tvättar med vatten.

 • Valnötter.

Att behandla bristen på styrka hemma har länge accepterats med hjälp av valnötter. Ät 1 glas avskalade kärnor dagligen.

Med hjälp av tinkturer gjorda av roten av ginseng kan du behandla impotens. Ta 20 g krossad och torkad torr rot och häll 300 ml 70% alkohol. Insistera ca 3 veckor, sila och använda i 25 droppar 30 minuter före måltid 3 gånger per dag. Behandlingsförloppet är 2 veckor, då avbryts det i 10 dagar och proceduren upprepas.

Du kan förbereda en alkoholfri tinktur. 50 g krossade rötter, häll 500 ml vatten och fick dra i 20 dagar, företrädesvis på en mörk plats, periodvis skakning av innehållet. Tinkturen filtreras och konsumeras 30 minuter före måltider en gång om dagen med en tesked. Behandlingsförloppet är 40 dagar.

 • Växtberedningar.

Det finns en mängd olika växtbaserade läkemedel, som du kan behandla impotens hemma. Detta kan vara en kombination av blad, tranbär, kamomill, svalört, rölleka, Leonurus, knotweed, fänkål och koriander blandning johannesört, ringblomma, vintergröna, smartweed, kardborre rot, liksom många andra kombinationer.

När du har bestämt dig för en uppsättning örter, blanda dem och slipa dem. För 1 matsked samling måste du spendera 1 liter vatten. Allt detta kokas i ca 10 minuter på låg värme, och insisterar sedan på 12 timmar på en mörk plats. Buljongen är full för 100-150 ml 30 minuter före måltid 3 gånger om dagen. Om så önskas, tillsätt socker eller honung.

Göra sport

Som du vet kan du med hjälp av fysiska övningar bota ett stort antal sjukdomar. Impotens är inget undantag. Huvudprincipen för alla övningar som används i denna sjukdom är förbättring av blodcirkulationen i könsorganen. Således återställs deras arbete och produktionen av manlig könshormon testosteron ökar.

Mycket användbart är dagliga joggar eller snabb gång i 40-50 minuter. Försök att köra mindre på en stadstransport eller bil och spendera mer tid på att gå. Under dagen kan du använda träning som spänningar och avslappning i perineumets muskler. Det stimulerar perfekt blodcirkulationen i könsorganen och ger dig möjlighet att bli av med sjukdomen på kortast möjliga tid. Också i hemmet kan du utföra knep eller ben med ben.

Man måste komma ihåg att behandling av impotens hemma borde vara omfattande. Endast genom att använda en speciell diet kan infusioner av örter och sport uppnå resultat. Men utan att ha råd med en läkare, borde du inte behandla impotens själv för att undvika negativa konsekvenser.

Behandling av impotens med folkmekanismer

Erektil dysfunktion är ett vanligt problem inför många män över 50 år. För närvarande påverkas unga män ofta av impotens. Anledningen till detta - på fel sätt att leva, användning av stora mängder alkohol, rökning, stillasittande livsstil och brist på friska regelbunden sexliv. Ofta är problem med erektion av ren psykologisk karaktär och är en följd av självtvivel.

Det finns olika sätt att behandla impotens, men själv i det här fallet är oacceptabelt, och tilldela vissa komplexa terapi måste läkare.

Sjukdomen kan behandlas hemma och som ett komplement till att tillämpa traditionella folkrecept. De mest populära och effektiva bland dem är:

1. Behandling med klöver. Ängklöver är en växt som har använts sedan antiken för beredning av läkemedelsbuljonger. Att laga sådant avkok är inte svårt: för detta behöver du en matsked frön och 200-250 ml rött vin. Frön hälls med vin och smälter över låg värme i ca 30 minuter. Den resulterande buljongen måste filtreras och kylas. Ta det dagligen i små portioner före måltiden.

2. Behandling med russin. Rosiner är också en ganska enkel ingrediens på grundval av vilket ett stort antal olika läkemedel framställs. Du kan laga buljongen på grundval av vatten, men det är bäst att använda medelmåttig mjölk. Det räcker med att koka torkade bär 2-3 minuter, varefter buljongen får svalna och ta i små mängder före måltider.

3. Honung behandling. Läkande egenskaper hos honung används också för att behandla impotens. Vid samma honung blandas med valnötter och den resulterande blandningen tas flera gånger om dagen före måltider i små portioner (1-2 teskedar). För snabbare assimilering kan blandningen tvättas med vatten, men bäst av allt med färsk mjölk.

4. Behandling med oljor. Eteriska oljor sedan antiken används som afrodisiakum, så de är effektiva vid erektionsförlust. I så fall kan du använda mycket olika typer av oljor, t.ex. kärnolja (persika, aprikos, etc.), blomma olja (Nypon olja, jasmin, ylang-ylang och andra.), Såväl som olja av kanel och sandelträ. Du kan använda oljor genom att utföra prostata massage eller helt enkelt lägga till några droppar på badrummet för att förbättra den avslappnande effekten.

5. Behandling med ingefära. Ingenting är ett naturligt sätt att öka styrkan och stärka kroppens allmänna immunitet. Förutom att behandla diabetes och förbättra ämnesomsättningen kan ingefära stärka "maskulin styrka". Det räcker att regelbundet dricka en speciellt beredd te: en liten mängd ingefära, riven på ett fint rivjärn, häll kokande vatten, låt stå i 2-2,5 timmar och konsumeras ett glas varje dag.

Även ingefära kan laga alkohol tinkturer: samma mängd riven ingefära fylld med alkohol och placeras i en mörk plats under cirka två veckor. Den resulterande tinkturen rekommenderas att ta varje dag innan du äter 10-12 droppar.

6. Behandling med kinesisk magnolia vinstock. Kinesisk magnolia vinstockar kan utöva en stark tonic effekt, så det kan tas med förlust av erektion. Avkok kan beredas oberoende: En matsked torkad frukt hälls med kokande vatten och kokas på låg värme i 1-2 minuter. Det infunderas därefter i 15-20 minuter, kyls, filtreras och tas 15 minuter före måltid varje dag.

7. Behandling av rhodiola. Rhodiola rosea (även känd som gyllene rot) kan användas vid behandling av impotens. Men i detta fall är det viktigt att strikt hålla sig till dosen, eftersom dess överskott kan leda till sömnsvårigheter och en kraftig "Spike" i blodtryck. Normalt är nog att ta 7-8 droppar dagligen en vuxen man för behandling och prevention av erektil dysfunktion (se till att kontrollera med din läkare, kan du behöva en annan dos rekommenderas) under några veckor.

8. Behandling med pollen. Bee pollen har egenskapen att stimulera "manlig kraft". Ta det i 3-4 veckor, en matsked en gång om dagen på en tom mage. Det rekommenderas att du inte äter eller dricker i ungefär en halvtimme, för att inte minska effektiviteten av medicinen.

Notera att egenvård "populära" betyder inte leda till fullständig återhämtning, men inte försumma expertråd och förutom tinkturer vegetabiliskt ursprung nödvändigtvis traditionella läkemedel.

Medel för snabb förstärkning av styrkan i hemmet

Problem med styrka uppträder hos män oavsett ålder. Tja, om intima möten i framtiden inte förväntas - kan du besöka en läkare, undersöka och börja bekämpa sjukdomen systematiskt i vetenskapen. Och hur är det i händelse av att en datum är planerad och du inte vill slå smuts i ansiktet? Hur man höjer potensen snabbt, hemma, utan att tillgripa klinikkens tjänster? Kan detta göras? Låt oss försöka lista ut det här.

Varför finns det problem med styrka?

Om din bil är "påverkad" av motorn är det osannolikt att du börjar med att kontrollera däcktrycket. Snarare börja leta efter en anledning under huven, eller hur? Så i fallet med en dålig styrka. För att besegra det måste du förstå varför det verkade.

Om du inte går in i de anatomiska detaljerna består mannen av penis av kaviteter, släta muskler och olika blodkärl. När det är upphetsat ger hjärnan det lämpliga kommandot, släta musklerna slappna av, blodet tränger intensivt in i penis, fyller de cavernösa kropparna. Som ett resultat uppstår en erektion. Om ett misslyckande inträffar på något fysiologiskt stadium är penisens kavitet inte fylld med blod eller dess mängd är obetydlig. Det är en dålig kraft när penis inte är tillräckligt elastisk. I värsta fall finns det ingen erektion alls. I medicin kallas en sådan patologi erektil dysfunktion och anses vara ett av tecken på problem i kroppen.

Vad kan orsaka en dålig eller frånvarande styrka?

Psykologiska faktorer

Hans fru "sågar", chefen ger inte fullt andetag, för att betala lånet är inte vad. Stress, känslor eller negativa känslor kan provocera problem med erektion. I detta fall kan styrkan snabbt återställas.

Det finns ett undantag. Om en man har ett långt psykologiskt komplex, kommer han inte att kunna klara sig själv. Medel för snabb åtgärd kommer att ge ett kortsiktigt resultat, och för en fullständig eliminering av erektil dysfunktion behöver en erfaren psykolog hjälp.

Cirkulationssjukdomar

En otillräcklig eller saknas erektion kan bero på dåligt blodflöde till penis. Detta kan orsakas av olika faktorer:

 • höga fysiska belastningar - blod omfördelas till vitala organ, och penis gäller inte för dem
 • låg fysisk aktivitet - i frånvaro av rörelse cirkulerar blodet långsammare, det kan finnas problem med erektion;
 • kränkningar av blodcirkulationen - orsakas av en minskning av blodkärlens lumen, dålig blodkomposition.

Med ett svårt blodflöde till penis kan du snabbt höja potensen. Ett undantag är om det finns tumörer eller inflammatoriska processer i kroppen.

Olika sjukdomar

Ofta är erektil dysfunktion en följd av några patologiska processer i kroppen. Till exempel, med en låg nivå av testosteron eller en ökning av mängden östrogen (kvinnligt könshormon) är problem med styrkan oundviklig. Och de är så allvarliga att ingen metod, förutom hormonbehandling, inte ger det önskade resultatet.

Bland andra patologier som leder till brist på styrka kan följande sjukdomar särskiljas:

 • STD (sexuellt överförbara sjukdomar);
 • prostatit i olika steg;
 • uretrit, cystit och andra inflammationer i det urogenitala systemet;
 • godartad prostatahyperplasi;
 • prostatacancer i steg 3 och 4 och andra patologier.

Så, en godartad eller malign tumör som expanderar kan strama närliggande blodkärl, vilket gör det svårt att leverera blod till penis. Inflammatoriska processer kan också vara grunden till erektil dysfunktion. I dessa fall kommer inget botemedel ge ett positivt resultat. Man bör konsultera en läkare, undersökas och behandlas.

De flesta maskulina sjukdomar har liknande symtom. Du bör varnas om du märker ett eller flera av följande symtom:

 • smärta vid urinering
 • känsla av en oblodad urinblåsa;
 • misstänkt urladdning ur urinrörets mun, ofta med en obehaglig lukt;
 • ökad kroppstemperatur;
 • periodisk smärta i perinealområdet
 • trötthet, trötthet
 • smärta i avföringens skull.

Om några av symtomen uppstår, kontakta en läkare.

Kom ihåg att försök att höja styrkan hemma på något sätt kommer inte att ge ett resultat, så länge det finns patologier i kroppen. Dessutom kan vissa sjukdomar leda till infertilitet, och detta är mycket värre än erektil dysfunktion.

Snabba åtgärder för män

Om du är helt övertygad om frånvaron av sjukdomar kan du utnyttja de traditionella metoderna för snabb ökning eller ökad potens, som inte är tveksamma bland läkare. Vissa av dem fungerar inom 2-3 timmar.

Den farmakologiska industrin producerar olika läkemedel som kan öka potensen nästan omedelbart. Var dock försiktig, läs instruktionerna och ta hänsyn till kontraindikationer.

Vardenafil för män

Det är bättre känt under varunamnet "Levitra" (Levitra). Påverkar penisens smidiga muskler och slappnar av dem. Det ordineras av läkare för behandling av erektil dysfunktion, det verkar tillräckligt snabbt. Efter 15-25 minuter efter intag kommer du att märka en ökning av styrkan.

Levitra har ett antal kontraindikationer:

 • överkänslighet mot läkemedlets komponenter;
 • deformiteter av penis (krökning, Peyronies sjukdom och andra);
 • störningar i blodkompositionen (anemi, leukemi och andra);
 • kränkningar av njure och lever (Levitra utser en läkare med individuell beräkning av dosen);
 • stroke eller hjärtinfarkt;
 • instabil angina;
 • ärftliga sjukdomar i näthinnan;
 • arteriell hypotension
 • dålig blodpropp
 • exacerbation av magsår;
 • aortastenos

Levitra är förbjudet för ungdomar under 16 år. Vuxna män, särskilt de äldre, med tanke på det stora antalet kontraindikationer är det bättre att rådgöra med en läkare om läkemedlets säkerhet.

Cialis tabletter och deras egenskaper

Tadalafil, bättre känd under handelsnamnet "Cialis", har färre kontraindikationer än Levitra. Trots periodiska rapporter i media om förbud mot försäljning, finns ett verktyg för snabb ökning av potensen på apotek. Effektiv cirka 2 timmar efter intag, och ätning påverkar inte effekten av läkemedlet.

Cialis, liksom andra droger, har kontraindikationer och biverkningar.

 • individuell intolerans
 • kombination med nitroglycerin och andra läkemedel, för behandling och förebyggande av angina pectoris;
 • ålder är mindre än 18 år.
 • huvudvärk;
 • dysfunktion i matsmältningen
 • smärta i rygg och ben
 • svullnad i ansiktet;
 • nasal congestion;
 • smärta i ögonen (sällan).

Vid nedsatt njur- och leverinsufficiens kan individuell dosering vara nödvändig. Det är bättre, om det görs av den behandlande läkaren.

Sildenafil eller Viagra

Ett annat läkemedel som används för att bekämpa erektil dysfunktion. Den aktiva substansen i Viagra slappnar av penisens smala muskulatur och bidrar därmed till ett ökat blodflöde. Förbättra styrkan kan vara ganska snabb: erektion inträffar en timme efter att ha tagit drogen. Men denna period kan förlängas. Till exempel kan feta livsmedel sakta ner effekten av Viagra.

Produkten har ett antal kontraindikationer:

 • överkänslighet mot den aktiva substansen
 • krökningens krökning
 • sickle-cell anemi;
 • leukemi;
 • myelom.

Gör inget självständigt beslut om att ta Viagra. Det är bättre om utnämningen görs av den behandlande läkaren, med hänsyn till hälsotillståndet och eventuella hinder för upptagande.

Dessa är de enda sätt som snabbt kan öka styrkan. Traditionella behandlingsmetoder ger inte ett sådant resultat, så de kommer att övervägas inom ramen för en separat artikel.

Istället för att avsluta

Vi har sagt, med hjälp av vilka medel det är möjligt att snabbt öka en styrka hos män. Men det finns ett antal läkemedel som när det tas upp manifesteras erektil dysfunktion som en bieffekt. Om dessa medel ersätts av analoger, är återställandet av normal styrka en fråga om flera dagar.

Negativa sexuella funktioner kan medicineras i följande grupper:

 • icke-selektiva adrenoblocker;
 • antipsykotika;
 • lugnande medel;
 • lugnande medel.

För att undvika biverkningar av dessa läkemedel, kontakta en läkare. Han kommer att hämta en ersättare för dem och du kommer att kunna öka potensen nästan hemma utan mycket ansträngning.

Målet för någon människa att uppleva alla "charm" av inflammation i prostatakörteln - prostatit bota så snart som möjligt för att återställa alla funktioner i ett viktigt organ, inklusive styrkan, om hon lidit, och glömma sjukdomen. Den lämpligaste i denna situation skulle vara att vädja till den behöriga läkare som behandlar manliga genitourinary sfär. Dock kommer de mest representativa av den starkare könet inte skada kunskap om grundläggande metoder för behandling som tillåter helt bota den känsliga problemet själv hemma eller i sluten behandling vid kliniken. De mest effektiva och använda metoderna för bortskaffande kommer att beskrivas nedan.

Vi behandlas med läkemedel

Nästan alla typer av prostatit hos män kräver att antibiotika utses, det vill säga läkemedel som har skadlig effekt på patogena (patogena) mikroorganismer. Användningen av antibiotika beror på det faktum att det är mikroorganismer som är den vanligaste orsaken till organets inflammation. Därför är det svårt att helt återvinna från bakteriell prostatit utan användning av denna grupp av droger.

Terapi av prostatit kan utföras självständigt hemma med hjälp av läkemedlet rekommenderat av läkaren, och du kan genomgå behandling på kliniken. Valet av plats påverkas av processens aktivitet och personens allmänna tillstånd. Den mest populära gruppen läkemedel som är lämplig för användning hemma och i kliniken är fluokinoloner (ofloxacin, norfloxacin). Dosering och varaktighet av behandlingstiden för prostatit väljs individuellt.

Den nästa populära gruppen som inte bara hjälper till att bota prostatit, men också lindra människors allmänna tillstånd är icke-steroida antiinflammatoriska läkemedel (NSAID). Gruppens huvudsakliga effekter är:

 1. En anti-inflammatorisk.
 2. Febernedsättande.
 3. Bedövningsmedel.

I kliniken används injicerbara former som utövar en snabbare effekt (diklofenaklösning, Voltaren, Diclac) oftare. För att bota sjukdomen hemma eller helt eliminera obehagliga symptom är det lättare att använda tablett- eller kapselformer, ljus (Movalis, diklofenak). Behandlingshemmet hemma med antiinflammatoriska läkemedel diskuteras individuellt. Injicerbara former administreras inte mer än 2-3 dagar. För vidare behandling av män är andra former av frisättning som används 6-14 dagar lämpliga.

Prostatit åtföljs ofta av en fördröjning eller svårighet att urinera (dysursjukdomar). Särskilt ofta uppstår situationen i en akut eller kronisk process som har uppstått mot bakgrund av prostata adenom. Akut urinretention hos män - situationen är brådskande och kräver medicinering. Kronisk kan försöka bota eller åtminstone lindra symtom hemma med hjälp av alfa-blockerare, till exempel Omnic, Tamsulon. Tabletterna tas lång tid (i månader), 1 st. 1 r / dag.

Eliminera smärt syndrom, samt minska svårighetsgraden av dysursjukdomar kommer att hjälpa spasmolytika och muskelavslappnande medel. Som vid antiinflammatoriska läkemedel rekommenderas orala (orala) former hemma och i kliniska injektioner följt av överföring av män till tabletter eller kapslar. Ovanstående terapeutiska effekter som hjälper till att bota sjukdomen uppnås på grund av förmågan hos dessa gruppers läkemedel att eliminera smärtsamma spasmen i urinorganens smidiga muskler. Ofta föreskrivna läkemedel är Drotaverin, No-Shpa, Papaverin.

Ofta tagen hemma på egen hand och på grundval av klinikmedicin är prostatoprotektorer, det vill säga droger som kan ha en positiv effekt på prostata körtelns struktur och funktioner. Effekter av prostatoprotektorer:

 • Antioxidant.
 • Anti-ischemisk (förbättra blodtillförseln till kroppen).
 • Kapillärskyddsåtgärd.
 • Antiinflammatorisk (på grund av antiproliferativ effekt).
 • Antimicrobial.
 • Normalisering av urinering.
 • Förbättring av det lokala immunsvaret, hormonell funktion.

Läkemedel i denna grupp för själv användning och behandling på kliniken är många och tillhör olika farmakologiska grupper. Denna hormonellt aktiva läkemedel, hormonhämmare, syntetiska och vegetabiliska preparat, växtbaserade läkemedel, toxiner (Botox), aminosyror, bioreglerande peptider (från extrakt av organ från nötkreatur), och även grupper av polyenantibiotika.

Gruppen av bioregulatoriska peptider innefattar läkemedel som hjälper till att bota akut inflammation och har en positiv effekt på kronisk prostatit (Vitaprost, Samprost och Prostatilen). Läkemedlen är lämpliga för självständig användning i kliniken och hemma på grund av frisättningsformen (suppositorium) och appliceringsfrekvensen (1 p / dag). Platsen för de listade läkemedlen är möjligheten att ordinera dem för män som lider av olika kroniska sjukdomar, liksom för män i åldern. Bioregulatoriska peptider kan köpas på ett apotek utan läkares recept, såväl som att ta inte bara för att bota den inflammatoriska processen, men också med ett förebyggande syfte.

Recensioner av män som lider av prostatit, säger de ofta erektil dysfunktion och andra sexuella problem. En enda regimer, kan du återställa styrkan, nej, eftersom orsakerna till dessa sjukdomar kan ställas in. Ibland kränkningar är så uttalade att bota problemet på egen hand inte fungerar, då din läkare kan rekommendera sjukhusvård på kliniken. För behandling av erektil dysfunktion kan användas medel som ökar i blod kväveoxid (antioxidanter), fosfodiesterashämmare (Viagra, Sildenafil), homeopatiska läkemedel, alfa-blockerare (yohimbin) och t. D. Det bör noteras att härdnings är prostatit använda nämnda läkemedel medel kommer inte att fungera. Deras syfte - att avskaffa de negativa yttringar av prostatit, dvs erektil dysfunktion. Därför används läkemedlen som en symptomatisk behandling.

Hjälp att bota en kronisk inflammatorisk process kommer att hjälpa immunmodulatorer och vitaminberedningar. Många av dem används i form av injektioner hemma och i kliniken. Välj en drogbehandling för en man, även om han planerar att bota sjukdomen hemma, och inte i kliniken, ska en läkare. Oavsett hur många positiva åsikter om drogerna och vilken återkoppling du ser på nätet, måste du behandlas under ledning av en specialist.

Att bli av med sexuell impotens: är impotens behandlad hos män

Om impotens behandlas hos män - det här är ett brådskande problem, eftersom det sexuella dysfunktionen och problemen med erektion står inför ett ökande antal människor varje år. Ungefär 40% av alla män lider av en kraftbrott i varierande grad. Varje patient försöker återställa sig på alla möjliga sätt manlig makt, men utan medicinska preparat och kvalificerad hjälp för att återställa sexuell aktivitet kommer inte att lyckas.

Vad är impotens

För att förstå, om det är möjligt att bota impotens hos män, kommer det inte att vara möjligt utan noggrann analys av termen själv. Erektil dysfunktion eller sexuell impotens är en situation där en man inte kan utföra en penetrerande sexuell handling på grund av en minskning av penisvolymen och dess brist på elasticitet. Det finns flera typer av sjukdomar:

 • fysisk;
 • psykosomatisk;
 • medicinering.

Fysisk impotens kan innefatta de typer av störningar som uppträder hos män mot andra sjukdomar. Till exempel kan diabetes, prostatit, metaboliska störningar, sexuellt överförbara sjukdomar leda till impotens. Med psykosomatiska kopplas olika psykiska störningar: från kronisk trötthet till svår stress, depression. Medicinsk dysfunktion hos könsorganen utvecklas hos amatörer av steroider, anaboliker och droger som minskar blodtrycket i artärerna.

Behandlas impotens?

Undrar du om impotens behandlas hos män? Fortfarande tvekar att söka hjälp från en läkare? Du kommer att vara intresserad att veta att impotens behandlas effektivt och smärtfritt. Sjukdomen är härdbar, men processen med att återställa sexuell funktion kommer att kräva ett strikt genomförande av en uppsättning doktors rekommendationer som syftar till framgångsrik eliminering av patologier. Huvudkomponenterna för en snabb återhämtning är vägran av självbehandling, att bli av med dåliga vanor. För att hämta effektiva metoder för behandling av impotens hos män kan den erfarna läkaren bara.

Hur man behandlar

Behandling av impotens hos män sker i flera steg, det bestäms av intensitetsgraden av sjukdomen. Med sällsynta erektil dysfunktioner ges patienten sessioner av psykologisk terapi. I ett allvarligt stadium av sjukdomen byter en man till medicinering. I desperata situationer hjälper kirurgi. Det är viktigt att komma ihåg att man inte seriöst bör tänka på att köpa droger och tekniska apparater från reklam, lovande män att snabbt återuppta erektil funktion. Hur man behandlar impotens bör avgöras av läkaren, annars riskerar du att skada dig själv.

Än att behandla

Förekomsten av sexuella problem kan ofta elimineras med läkemedel, så om du alltid undrat om det är möjligt att bota impotens hos män med piller, är svaret ja. Ett annat användbart förfarande för att återställa fullfjädrad fysiologisk aktivitet är vakuum. Detta alternativ är effektivt i strid mot den arteriella cirkulationen i könsområdet hos en man. Den kan användas för tillfällig excitation i 10-20 minuter, fastgör orgeln med en ring vid basen. Men bli av med problemet vid det inledande skedet och fortsätt erektionen med detta läkemedel kommer inte att fungera.

Shockwave terapi är ett nytt ord i behandling av impotens hos män. Detta är en unik teknik baserad på akustiska vågornas direkta verkan, vilket framkallar återupptagandet av tillväxten av nya blodkärl. Detta leder till förnyelse av organets funktionalitet.

Medicinsterapi

Att ta mediciner som är utformade för att öka blodflödet i penis under samlag ger inte alltid bra resultat. Viagra kompletteras med salvor, injektion och massage, en sådan komplex effekt kommer att ge den bästa effekten. Men det är viktigt för en man att strikt följa en åtgärd, det är inte nödvändigt att överskrida den rekommenderade dosen av läkemedlet i gram, så att läkemedelshjälpen fungerar korrekt.

I behandlingen bör följa rekommendationerna på dagens regim, glöm inte en full sömn, vilket hjälper kroppen att återhämta sig. Använd läkemedel för att öka blodflödet är inte oftare än en dos per timme, högst 30 doser per månad.

Kirurgisk behandling

Kirurgi är behandlingen av impotens hos män att välja när de främsta orsakerna till sjukdomen förvärras, och användningen av Cialis och andra droger resulterar inte i muskeltonus. I närvaro av kognitiva störningar är det användbart att tillämpa effektivare metoder. Kirurgisk ingrepp hjälper till att bli av med impotens och utesluter användningen av droger i framtiden, så det här sättet att bota kan kallas det mest effektiva.

Fysisk utbildning

Behandlas impotens vid ung ålder? Ja, och det passerar det snabbare än hos äldre män. Läkare föreskriver speciella fysiska övningar som behöver utföras regelbundet. Genom att välja en viss teknik och uppfylla alla krav kommer en man att kunna uppnå en stabil smärtfri utlösning. Unga människor har inte erektionsproblem så ofta som vuxna. I grund och botten är de resultatet av externa negativa influenser. Att bryta mot kraften hos män leder till dåliga vanor: Rökning, alkohol och droger förstör kroppen.

Folkmekanismer

Användning av folkmedicin för behandling av olika sjukdomar i vårt land anses vara en enkel, säker och prisvärd metod. Och om i Kina eller Afrika återställs hälsan av igelkottar som behandlas med igelkottar eller pulveriserade skalbaggar, är folkhanteringsmetoderna i post-sovjetländerna inte så originella. Den mest populära traditionella medicinen för att befria män från impotens:

 1. Ingefära. Pulveriserad rotbröd med ditt favoritte, ta tre gånger om dagen. Du kan laga alkoholtinktur och ta 10 droppar inuti.
 2. Ginseng. Gör en tinktur på 40 graders alkohol och ta ett skott varje dag. Rotationsmängden beräknas individuellt beroende på intensiteten hos sjukdomen hos hanen.
 3. Ek bark. 30 g crust crush, insistera på en liter kyldt vatten. Drick ett glas på en tom mage dagligen.
 4. Valnöt. Nötterna är malda och blandade med honung, citron, vitlök. Använd en tesked tre gånger om dagen.
 5. Pumpa frön och solrosfrön. Använd i stekt form för 30-50 gram per dag dagligen.

Användningen av folkmedicinska lösningar förlorar inte relevans på grund av de användbara egenskaperna hos de använda komponenterna. Men bli inte involverad, eftersom medicinska droger anses vara mer effektiva. Det enda undantaget är situationen när en patient har en allvarlig allergi mot ett antal mediciner. I det här fallet bör man i de första skeden av sjukdomen använda folkmedicin och homeopati.

Video: hur man botar impotens

Informationen som presenteras i denna artikel är endast avsett för informationsändamål. Materialet i artikeln kräver inte självständig behandling. Endast en kvalificerad läkare kan diagnostisera och ge råd om behandling baserat på individuella patienters individuella egenskaper.

Hur man behandlar impotens hos män?

Behandling av svag styrka bör börja med utseendet av de första symptomen på patologi. Det här är bristen på sexuell lust och problem med erektion, och den fullständiga frånvaron av erektion i samlagsprocessen. Det är allmänt accepterat att män med hög ålder står inför sådana fenomen. I själva verket påverkar sjukdomen ungdomar. Vad ska man göra i det här fallet? Hur man behandlar impotens och sexuell impotens?

Orsaker till sjukdom

Dålig styrka utvecklas av många anledningar:

 1. Brott mot prostata, inklusive hyperplasi och atrofi.
 2. Maligna neoplasmer och cancer.
 3. Låg nivå av manliga hormoner i kroppen (testosteron).
 4. Brist på zink, selen och vissa vitaminer.
 5. Infektion med infektionssjukdomar som överförs sexuellt.
 6. Operativ intervention och trauma hos reproduktionsorganen.
 7. Ostabilt känslomässigt tillstånd, psykiskt trauma.
 8. Inflammatoriska processer i organen i genitourinary systemet.
 9. Övervikt.
 10. Patologi i det endokrina och kardiovaskulära systemet.
 11. Överträdelse av blodcirkulationen.
 12. Ålderdom
 13. Felaktig mat. Förekomsten i kosten av ett stort antal godis, fett- och mjölätter.
 14. Diabetes mellitus.
 15. Dåliga vanor.
 16. Överdriven belastning.
 17. Omotiverad användning av anabola och förbjudna läkemedel.
 18. Används vid behandling av antibiotika och hormoner.

Det finns fall där en svag potens väcker flera orsaker samtidigt. Därför bör behandlingsmetoden vara omfattande.

Det är nödvändigt att bli av med inte bara huvudproblemet utan också av vad som orsakade det.

0 av 17 jobb slutförda

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
 8. 8
 9. 9
 10. 10
 11. 11
 12. 12
 13. 13
 14. 14
 15. 15
 16. 16
 17. 17

Testet för testosteron är viktigt för många representanter för den starka halvan. Många män är bekanta med sådana begrepp som impotens och erektil dysfunktion, men inte alla vet att dessa problem kan uppstå på grund av bristen på hormon i testosteron.

Test för testosteron hos män kan ske självständigt hemma. Det är ett mycket viktigt hormon, tack vare att libido upprätthålls, erektion kontrolleras, mentala förmågor förbättras, kvalitet, kvantitet och rörlighet för spermatozoa ökar, det påverkar positivt tillväxten av muskelvävnad. Testet för hormon testosteron kommer att hjälpa en man att bedöma tillståndet av reproduktionssystemet.

Test för testosteronbrist kan utföras även innan du går till en specialist. Om resultaten fick dig att tvivla, är det nödvändigt att besöka en urolog och ge en analys till hormoner. Detta test för testosteronnivå ersätter inte referensen till läkaren.

Du har redan passerat testet tidigare. Du kan inte starta det igen.

Du måste logga in eller registrera dig för att starta testet.

Du måste slutföra följande tester för att börja detta:

 1. Ingen rubrik 0%

Allt är bra!

Symtom uttrycks inte. Det är okej. Förebyggande av problem med stark manlig styrka kräver minst tid.

Du har måttliga symptom.

Symtom på måttlig svårighetsgrad. Du måste omedelbart ompröva din livsstil. Utöva regelbundet teknikerna för naturlig återställning av styrka.

Det är nödvändigt att konsultera en specialist.

Symtom är allvarlig, sök medicinsk hjälp. Metoder för naturlig återvinning bör användas som underhållsbehandling i samband med läkemedelsbehandling.

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
 8. 8
 9. 9
 10. 10
 11. 11
 12. 12
 13. 13
 14. 14
 15. 15
 16. 16
 17. 17
 1. Med svaret
 2. Med ett märke om visning

Försämring av välbefinnande och allmäntillstånd (allmän hälsa, subjektiva känslor)

 • ingen
 • svag
 • måttlig
 • uttalad
 • Mycket uttalad

Smärta i lederna och muskelsmärta (ländryggsmärta, ledsmärta, ryggsmärta, smärta över ryggen)

 • ingen
 • svag
 • måttlig
 • uttalad
 • Mycket uttalad

Ökad svettning (oväntade / plötsliga perioder med ökad svettning, heta blinkar, oberoende av graden av stress)

 • ingen
 • svag
 • måttlig
 • uttalad
 • Mycket uttalad

Problem med sömn (svårigheter med att somna, under sömnen, med tidigt uppvaknande, trötthet, dålig sömn, sömnlöshet)

 • ingen
 • svag
 • måttlig
 • uttalad
 • Mycket uttalad

Ökat behov av sömn, frekvent känsla av trötthet

 • ingen
 • svag
 • måttlig
 • uttalad
 • Mycket uttalad

Irritabilitet (en känsla av aggressivitet, irritation över bagage, motlöshet)

 • ingen
 • svag
 • måttlig
 • uttalad
 • Mycket uttalad

Nervositet (inre spänning, noga, ångest)

 • ingen
 • svag
 • måttlig
 • uttalad
 • Mycket uttalad

Ångest (panikattacker)

 • ingen
 • svag
 • måttlig
 • uttalad
 • Mycket uttalad

Fysisk utmattning / minskad vitalitet (allmän prestandaförminskning, minskad aktivitet, minskat självförtroende)

 • ingen
 • svag
 • måttlig
 • uttalad
 • Mycket uttalad

Minskad muskelstyrka

 • ingen
 • svag
 • måttlig
 • uttalad
 • Mycket uttalad

Depression (känslor av depression, sorg, tårförmåga, brist på incitament, humörsvängningar, känslor av värdelöshet)

 • ingen
 • svag
 • måttlig
 • uttalad
 • Mycket uttalad

Känner att livstoppen är klar

 • ingen
 • svag
 • måttlig
 • uttalad
 • Mycket uttalad

Förödelse, känslan av "nått handtaget"

 • ingen
 • svag
 • måttlig
 • uttalad
 • Mycket uttalad

Minskar skäggets tillväxt

 • ingen
 • svag
 • måttlig
 • uttalad
 • Mycket uttalad

Minskad förmåga och frekvens av sexuella relationer

 • ingen
 • svag
 • måttlig
 • uttalad
 • Mycket uttalad

Minskning av antalet morgonrörelser

 • ingen
 • svag
 • måttlig
 • uttalad
 • Mycket uttalad

Minskad sexuell lust / libido (brist på nöje från kön, brist på lust för sexuella kontakter)

 • ingen
 • svag
 • måttlig
 • uttalad
 • Mycket uttalad

Medicinsterapi

Så, metoderna för att behandla impotens är olika. Det kan behandlas med apotek, traditionell medicin och terapeutisk gymnastik.

Behandling av impotens innebär användning av flera typer av mediciner:

 • snabb åtgärd;
 • homeopatisk;
 • i form av injektioner;
 • i form av tabletter.

Av drogerna med snabb åtgärd kan identifieras Viagra, Cialis, Levitra och Ziden.

Var och en av dem har sina egna särdrag:

 1. Viagra bör tas ungefär en timme före det påstådda samlaget. Effekten kommer att vara upp till 6 timmar. Den maximala dagliga dosen av läkemedlet är 100 mg. Det rekommenderas inte att ta samtidigt med fetträtter.
 2. Cialis tas en halvtimme före kontakt. Den fungerar i en och en halv dag.
 3. Levitra har samma egenskaper som Cialis. Men det finns en skillnad. Personer som har hjärtproblem måste minska dosen till 5 mg.
 4. Zidena arbetar hela dagen. Effekten visas när du tar 30 minuter före samlag.

Dessa läkemedel har ett antal kontraindikationer. Bland dem är en hjärtinfarkt, hjärtsvikt och sjukdomar i utsöndringssystemet tidigare.

Homeopatiska medel

Ofta ordinerar läkaren utnämningen av en av de tre mest populära drogerna:

 1. Impaza. Läkemedlet är indicerat för användning hos äldre män. Det ökar inte bara sexuell lust, utan förbättrar också blodcirkulationen i könsorganen. Det måste tas separat från maten. Tabletten ska resorberas. En enstaka dos beror på patologins komplexitet. 1 eller 2 tabletter måste tas 2 timmar före samlag. Detta kommer att säkerställa en god erektion och ökad känslighet av penis. Glöm inte försiktighetsåtgärder och biverkningar. I vissa fall orsakade läkemedlet allergier.
 2. Tribulus. Detta läkemedel har en effekt på produktionen av skadligt kolesterol. På grund av detta intensifierar sexuell aktivitet. Kontraindikation för användning är ålder yngre än 18 år. Trybestan är bättre när man äter. Men vid denna tidpunkt kan du inte äta feta livsmedel. Varaktigheten av behandlingstiden beror direkt på symptomernas svårighetsgrad och brukar ligga mellan 1 och 3 månader.
 3. Kapslar "Verona" har en grönsaksammansättning: vinterkörsbär, mucun och argirea. De hjälper till att bekämpa dålig kraft och hjälpa till att stärka immunförsvaret. Det rekommenderas att ta produkten på morgonen och på kvällen, tvätta med en av mjölkdryckerna. Behandlingsförloppet är 2 månader.

För att behandlingen ska vara effektivast, är det nödvändigt att strikt följa alla recept från läkaren. Ökar inte dosen eller förlänger inträdesprocessen. Så du kan skada kroppen kraftigt.

injektioner

Än att behandla en impotens om de beskrivna preparaten inte hjälper eller hjälper? Du kan göra en kurs av injektioner.

Det finns flera alternativ:

 1. Papverin. Läkaren går in i det omedelbart i manens sexuella organ. Å ena sidan är det bra, för det ger ett snabbt resultat. Men å andra sidan leder utvecklingen till några komplikationer, till exempel Peyronies sjukdom (krökningens krökning under erektion) eller tätningar. Det rekommenderas inte att upprepa proceduren oftare än två gånger i veckan.
 2. Omnadren 250. Injektionsvätska, lösning på basis av testosteronestrar. Dosering och behandlingstiden beror på egenskaperna hos organismen hos varje enskild man. Till exempel måste äldre män injicera 1 ml av läkemedlet dagligen i 14 dagar. Vid slutet av denna tid utförs injektionerna en gång vart tredje vecka.
 3. Sustanon 250. Det administreras intramuskulärt en gång var 3-4 veckor. Om nödvändigt kan dosen ökas från 1 ml till 2 ml.

Som med andra läkemedel ska injektioner administreras av den behandlande läkaren.

Traditionell medicin

De mest populära är flera läkemedel:

 1. Det första populära receptet är en selleriinfusion. För att göra det måste du slipa 1 msk. l. roten till denna växt. Häll den resulterande massan av 300 ml kall kokt vatten. Insistera på 4 timmar. Stam. Ta 15 ml i 30 minuter före måltid (tre gånger om dagen). Behandlingsförloppet är 2 veckor. Det bör noteras att läkemedlet kan förvaras endast i kylskåp och endast 2 dagar.
 2. Svag styrka elimineras lätt av en blandning av valnötter och torkade frukter. 12 muttrar ska blandas med 200 gram. En blandning av pommes frites, russin och fikon. Mala med en mixer. Ät 2 matskedar. l. på natten. För större effekt kan du dricka en 50 ml kefir.
 3. Behandling av impotens med folkmekanismer innebär också användning av honung, som länge varit känd för dess härdande egenskaper. På den goda sidan visade sig en honungsmutterblandning vara framgångsrik. Det är nödvändigt att blanda i lika stora kvantiteter de krossade valnötterna och lime / bovete honung. Du kan också lägga till några datum och torkade aprikoser. Rör omedelbart. Ta 1 msk. l. två gånger om dagen i 2 veckor. Impotensbehandling hemma med en sådan "överföring" är dålig: receptet sparar inte bara sexuell impotens utan förbättrar också kvaliteten på spermierna.
 4. Med behandling av impotens hanterar ekbarken perfekt. Så, 20 gr. råmaterial måste blandas med 1 liter kyldt kokt vatten. Sätt i ett vattenbad i 45 minuter. Glöm inte att röra, annars kommer barken att hålla fast vid tankens botten. Efter kylning borde buljongen filtreras. Drick 200 ml 2 gånger om dagen (helst på morgonen och på kvällen).

Folkmetoder för att behandla impotens är oftast säkra. Men ibland finns det en allergisk reaktion.

Innan du använder dem, kontakta en läkare.

Terapeutiska övningar och sport

Övning för att öka styrkan har också en bra effekt på kroppen. Med regelbunden gymnastik kan du förbättra blodcirkulationen i könsorganet, öka erektionen och öka känsligheten. Det är önskvärt att utföra utbildning under ledning av en läkare. Övningskomplexet ska också väljas av honom.

Särskilt effektiv är Kegel-träningen, som kan utföras av både män och kvinnor:

 1. Bli rak. Benen ska placeras mellan axelbredd. Dra åt och dra åt bäckensmusklerna så att penis och testiklar stiger. Håll i denna position i 10 sekunder. Att andas samtidigt. Upprepa flera gånger.
 2. Upprepa ovanstående övning, men i sittande läge. Buttocks kan inte rivas från avföringen. Upprepa 3 gånger på morgonen och 3 gånger på kvällen.
 3. Ligga på ryggen. Sprid knäna och dra även på bäckensmusklerna, försök att inte röra på magen och skinkorna. Upprepa så många gånger som möjligt.

Sådana metoder som medicinering och traditionell medicin kommer att bota impotens. Dessa metoder kan lita på, eftersom de visade sig vara mycket effektiva. För att undvika utveckling av komplikationer och biverkningar bör behandlingen dock kontrolleras av en läkare.

Effektiv behandling av styrka i hemmet

Hur man behandlar impotens hemma och är det möjligt alls? Ja, om orsaken till överträdelserna har identifierats och ett tydligt system av stegvisa åtgärder för att eliminera störningen av sexuell funktion har utvecklats.

Diagnos först!

Och vem behandlar även diagnosen av sådana brott, vem behandlar impotens, vilken typ av läkare? Först och främst är detta en sexolog, sexterapeut, urolog. Därför är det första utan dröjsmål att vända sig till en kompetent specialist för en grundlig undersökning och identifiera orsakerna till överträdelser av sexuell funktion. Och det kan vara en vanlig trötthet, kronisk stress och höga urologiska sjukdomar (närvaro av inflammation i urinröret, prostata, testikel), och sådana vanliga patologiska processer i kroppen, såsom diabetes, fetma, ateroskleros, hypertoni.

Ofta är orsaken till kraftsjukdomar alkoholmissbruk, rökning, stillasittande livsstil, låg fysisk aktivitet, undernäring.

Det är viktigt att förstå vad som är styrka och vilka är dess manifestationer. I ordets snäva bemärkelse är styrkan en mans förmåga att fullt ut utföra en sexuell handling. I vid bemärkelse är begreppet manlig potens ingår och vilken typ av konstitutionen som definierar den naturliga potentialen hos mannen i kärlek, sin sexualitet och förekomsten av sexuell lust, sexuell aktivitet och varaktighet samlag. Av alla dessa faktorer kommer kvaliteten hos förhållandet med det motsatta könet till stor del att bero, och om det finns några störningar - och lösningen av frågan om hur man behandlar potensförändringar.

Oftast omöjligheten att ha samlag, det vill säga impotens, manifesterade försvagade eller uteblir helt erektioner, snabb utlösning, och brist på sexuell lust. Dessa störningar kan manifesteras individuellt eller kombineras med varandra. Och den vanligaste sjukdom som förhindrar samlag, - en minskning av erektion, det vill säga spänningen i penis vid sexuell upphetsning, införandet av en medlem i könsorganen hos kvinnor, eller i utförandet av friktionsrörelserna.

Hur man behandlar impotens och var: hemma eller i en medicinsk anläggning? Det beror på det specifika fallet och överträdelsens allvar. I de flesta fall är det möjligt att behandla impotens hemma. Endast ibland kan det vara nödvändigt att utföra ett kirurgiskt ingripande för kärlsjukdomar och patologi i urinvägarna, samt installation av en protes av penis. I alla andra situationer (och det är enligt statistiken mer än 90% av fallen av sexuell dysfunktion) med tillräcklig effektivitet kan behandlas hemma.

Metoder för hemkorrigering

De viktigaste metoderna för att korrigera överträdelser av sexuell funktion i hemmet:

 1. Behandling av hembrott i hemmet innebär en obligatorisk livsstilsförändring med avslag på dåliga vanor, normalisering av näring och regelbunden fysisk aktivitet.
 2. Det är möjligt att använda läkemedel som garanterar en garanterad tillfällig förbättring av erektion som tas inom en halvtimme före samlaget.
 3. Användning av läkemedel som föreskrivs av en läkare för att normalisera den hormonella bakgrunden, stimulera produktionen av testosteron, förbättra blodtillförseln till bäckenorganen och andra läkemedel som visas i det här fallet.
 4. Användningen av växtbaserade läkemedel som stimulerar sexuell funktion (baserat på ginseng, eleutherococcus, aralia, leuzea, pantokrin).
 5. Injektionen av vasodilatormedel i penisens cavernösa kropp.
 6. Användningen av vakuumanordningar, vilket leder till expansionen av corpus cavernosum och utseendet av en permanent erektion.
 7. Användning av psykoterapeutiska tekniker som syftar till att eliminera stress, osäkerhet, bekämpa syndromet av orolig förväntan på sexuellt misslyckande.
 8. Genomföra en speciell massage kurs, inklusive en punktmassage.

Nu vet du att återställandet av styrka hemma är verkligt.

Det bör förstås att användningen av "mirakelkurer" såsom Viagra inte botar sjukdomen, men tar bara tillfälligt bort sina manifestationer. Men normaliseringen av livsstil, kost, fysisk utbildning och automatisk träning kommer att bidra till att även allvarliga brott mot sexuell funktion elimineras.

4 effektiva råd från sjukdomen

Låt oss i detalj överväga dessa enkla, genomförbara metoder under alla förhållanden och som inte kräver några speciella monetära kostnader.

Regler för hälsosamt liv

Det är framför allt en komplett (7-8 timmar per dag) sova, och den bästa tiden att sova sedan urminnes tider anses vara en period av 21-22 timmar till 4-6 timmar på morgonen. Detta aktiv livsstil med daglig finna den friska luften i minst en timme och en obligatorisk fysisk aktivitet under dagen (promenader, vägran att använda en hiss, genomförande mikrouprazhneny: stretching, muskelspänningar var 2-3 timmar). På morgonen är det mycket önskvärt att ta en kontrastdusch.

"Mäns" mat

Diet. Det finns produkter som aktiverar sexuell funktion och hämmar den. Hur man bota en kränkningsförmåga genom att ändra din kost? För att göra detta måste du ge upp de rikliga protein livsmedel, särskilt när det gäller grisfett, aminosyror och har mestadels skaldjur (krabba, havsfisk, musslor, bläckfisk, räkor), samt valnötter och pumpafrön.

I den dagliga kosten bör det finnas fler grönsaker och frukter (inklusive torkade frukter), och stekta potatis och pasta ska ersättas med havregryn och bovete gröt. Bli inte involverad i kaffe, eftersom det sänker nivån på testosteron, men grönt te och färskpressat juice påverkar den sexuella funktionen positivt.

Mer detaljer om rätt diet för män du kan lära av videon.

fysisk träning

Terapeutisk fysisk träning. Det enklaste sättet att stärka styrkan går. När promenader förbättrar blodcirkulationen i könsorganen, tas de metaboliska produkterna som ackumuleras i det intercellulära utrymmet bort, testikelns funktion stimuleras och det allmänna hälsotillståndet förbättras. För att få positiva resultat är det nödvändigt att ta ett dagligt snabbt steg utan stopp på minst 3-5 kilometer på 30-50 minuter. Förutom att gå, kan du använda långsam körning. Det är viktigt att promenader och längdskidåkning utförs utomhus, bort från motorvägar och industriella avgaser.

Det är nödvändigt att utföra dagliga och enkla gymnastikövningar som syftar till att aktivera blodcirkulationen i det lilla bäckens organ. Detta och benen är ben, och går på plats med höga knän, knäböj och återföring av anusen med samtidig spänning av skinkan och musklerna i perineum. Liknande övningar kan utföras i sittande läge och ligga på baksidan.

Självförtroende

En stor roll i normaliseringen av styrkan spelas av en positiv attityd, förtroende för sig själv, en tro på att de befintliga kränkningarna snabbt övervinns. Här är olika positiva stämningar, positiva uttalanden, som bör upprepas minst två gånger om dagen i 20-30 gånger, lämpliga. Ett exempel på detta uttalande är "Jag är helt frisk, självsäker i min förmåga, min maskulinitet växer varje dag." Det finns också speciellt utvecklade attityder som används i strid mot sexuell funktion.

Nu vet du hur man botar impotens hemma. Om du observerar dessa enkla rekommendationer kan du uppnå bra resultat utan att du besöker läkaren. Men om de föreslagna åtgärderna inte ger resultat, är det värt att omedelbart kontakta en specialist, fortsätta att självständigt stärka sin hälsa och uppfylla utnämningen av en läkare.

del henne med vänner och de kommer säkert att dela med dig något intressant och användbart! Det är väldigt enkelt och snabbt, enkelt tryck knappen för den tjänst som du använder oftast: