Huvud
Skäl

Hur man behandlar impotens hemma med folkmorskor?

Den moderna rytmen i livet leder ofta till att män upplever problem med erektion. Det är mycket viktigt att fastställa orsakerna till sjukdomen. Om de inte är associerade med allvarliga kroniska sjukdomar, så är det möjligt att behandla impotens med folkmekanismer. Specialister har utvecklat många effektiva recept. Det viktigaste är att välja de som är mest effektiva i en viss situation.

Terapi med medicinska växter

Folkmedel för impotens på grundval av medicinska växter anses vara de mest effektiva och prisvärda. Råmaterial för beredning av läkemedel är bättre att komma i ett apotek, så du kommer att vara säker på sin säkerhet och kvalitet. Bland de mest populära recepten är:

 • Kamille + persilja. Blanda 50 gram persilja och samma mängd kamillefärg. I 500 ml kokande vatten ångas den beredda kompositionen. Koka det i ett vattenbad i 10 minuter. Den erhållna vätskan filtreras och tas tre gånger om dagen i en mängd av ett halvt glas.
 • groblad. Denna växt hjälper till att snabbt bota manlig impotens. Sked torkad psylliumångad i 200 ml kokande vatten. Efter 35 minuter filtrerades vätskan. Detta läkemedel tas tre gånger om dagen i en månad.
 • Melissa + St John's Wort. Du kan förbereda ett botemedel mot sexuell impotens genom att blanda 50 gram St John's Wort och Melissa. Kompositionen hälles i 500 ml vatten. Koka på elden i ca 15 minuter. Den beredda buljongen filtreras och konsumeras 100 gram tre gånger om dagen.
 • Ek bark. I en liter vatten rör 20 gram råmaterial. Ungefär en halvtimme kokas den beredda kompositionen i ett vattenbad. Den färdiga produkten filtreras. Det tas hälften av glaset två gånger om dagen. En sådan medicin ska vara full i en månad. Vid behov utökas kursen.
 • timjan. Blanda tre delar av vegetabilisk olja med en del av timjan. Blandningen pressas på ett vattenbad i ungefär en och en halv timme. Därefter insisteras medicinen hela natten på en varm plats. Beredda kompositionen måste gnidas in i penis varje dag.
 • Air. Återställ manlig hälsa hjälper tinktur på alkoholen i denna medicinska växt. I en liter vodka rör om 100 gram rot. Lida i mörkret i två veckor. Den beredda tinkturen förbrukas tre gånger om dagen. Enstaka doser - 30 ml.
 • Nässla + pepparmynta blad + klöver färg. För 5 matskedar råvaror ångas sådana växter med en liter kokande vatten. Dessa örter insisterar på 30 minuter. Den beredda formuleringen filtreras. Han är full ett glas tre gånger om dagen.
 • esparsett. Espartisrot i mängden en sked blandas med 300 ml vatten. Koka blandningen i brand i ungefär fem minuter. Hon hälls i en termosflaska. Lämna i detta tillstånd för hela natten. 50 ml medicinering tas före frukost och lunch.
 • St John's Wort. Denna anläggning klarar sig snabbt av impotens, vars orsak är ett psykologiskt trauma. Två skedar av torkad johannesört blandas med ett glas kokande vatten. Tillsätt några droppar citron, selleri och granatäpple juice. Insistera en halvtimme. Den filtrerade produkten är berusad i lika delar under hela dagen.
 • Vide-ört. Roten till en sådan helande växt skördas på hösten. Det tvättas och slipas. För matlagningstinkturer måste du ta 2 matskedar willow-te, blanda med en halv liter vatten och koka i 20 minuter. Kyld, filtrerad buljong att dricka på ett glas före frukost varje dag.

Effektiva droger för impotens för män är örter, i synnerhet växtbaserade dekoktioner och infusioner. De återställer inte bara erektionen utan har också en positiv effekt på metaboliska processer i kroppen. Som ett resultat förbättrar välbefinnandet, ökar uthållighet, ökar libido.

Valet av ett visst medel utförs bäst tillsammans med en specialist. Vissa av dem kan provocera utvecklingen av allergiska manifestationer och andra biverkningar.

Användning av biodlingsprodukter

Bee-produkter har länge varit kända för sina användbara egenskaper. De innehåller många vitaminer och spårämnen. De är bra för impotens och andra manliga problem. Följande beredningar används:

 • Mala 50 gram torkade aprikoser, svampar, fikon och russin. Torkade frukter blandas och fylls med en tillräcklig mängd naturlig honung. En sådan blandning med honung äts varje dag innan du går och lägger dig. Det är användbart att dricka det med ett glas kefir. Om du har berett blandningen i några dagar framåt, lagra den i kylskåpet.
 • Helande folkmedicin för impotens bereds av en blandning av honung och mumier. I tio matskedar rent vatten rör 2 gram mamma. Den erhållna kompositionen blandas med 10 matskedar honung. Skedmedel används innan du lägger dig. Behandlingsförloppet är 10 dagar. Därefter görs en paus i 10 dagar. Om nödvändigt, upprepa behandlingen.
 • För att övervinna symtomen på impotens kommer det att hjälpa honungsbalm. Färskblad av aloe i mängden 250 gram krossas. Den beredda vallen hälls med 250 gram honung och cahors. Kompositionen blandas noggrant och förvaras i kylskåp i fem dagar. Sedan filtreras han och drucken tre gånger om dagen. Börja behandlingen med en tesked av botemedel. Gradvis justeras dosen till en matsked.
 • I två glas flytande honung, lägg till två skedar av dillfrön och samma dos av markvalerianrot. Den blandade blandningen överförs till en termosflaska och hälls i två liter kokande vatten. Infundera personalen hela natten. Därefter ta det sked 30 minuter före varje måltid.
 • Effektiv behandling av impotens utförs med användning av biolja. Det har en bra effekt på ämnesomsättningen, stimulerar aktiv blodcirkulation, behandlar sjukdomar i urinvägarna. 15 gram bortsköljning häll en halv liter vatten. Denna blandning kokas i en halvtimme. Efter det har svalnat, filtrera. Drick 25 ml två gånger om dagen. Denna infusion ska användas i sex månader.
 • Från bi pollen hjälper bin pollen. Den äts av 20 gram en gång om dagen. Drick och äta inom 30 minuter efter att du tagit medicinen rekommenderas inte.

För att behandla impotens hemma borde folkrättsmedel baserade på honung endast använda en högkvalitativ produkt. Det är bäst att köpa det från en beprövad apiaryägare. Så du är säker på kvaliteten och säkerheten hos de biodlingsprodukter som köpts.

Behandling med ingefära

Traditionell medicin använder ofta ingefära för impotensbehandling. Användbara egenskaper hos denna växt hjälper till att uppnå en permanent erektion, förbättra kroppens skyddsfunktioner och lösa många andra hälsoproblem. Specialister särskiljer följande effektivaste sätt:

 • Gnid på en liten rivare en liten bit ingefära. Häll 1 kopp kokande vatten över den resulterande vattnet. En sådan drink är full i samma doser hela dagen. Under behandlingen är det rekommenderat att byta vanligt te och kaffe med ingefäravatten.
 • Problemet med erektion hos män löses genom alkoholinfusion av ingefära. Ett kilo rot rensas och slipas. Den beredda vallen hälls med en liter kvalitetsvodka. Insistera på ett sådant botemedel är nödvändigt på en mörk plats i cirka två veckor. Ett hundra gram av det beredda läkemedlet ska spädas i 100 gram vatten och fortsätta att insistera ett par veckor. Drick 10 droppar formel varje dag.
 • Behandling med ingefära kan ske med hjälp av badkar. Tre matskedar av den torkade marken ångas med en liter kokande vatten. Kompositionen hälles i ett bad fyllt med varmt vatten. Tidsförfarande - 30 minuter.

Sådana recept för impotens är förbjudna för personer som lider av gastrointestinala sjukdomar, lever och gallblåsan. Använd inte ingefära och om du har problem med kardiovaskulärsystemet.

Oljor i kampen mot impotens

Bland alla folkmekanismer för behandling av impotens, särskilt olja. De har en gynnsam effekt inte bara på det fysiska, men också på mentala hälsotillstånd. Speciellt är det möjligt att fördela följande recept:

 • Pumpa olja. Det stimulerar blodflödet till reproduktionsorganen, vilket ger en permanent erektion. Det förbättrar också spermakvaliteten och hjälper till att förhindra utvecklingen av prostata sjukdomar. En liten mängd smör serveras av välbekanta rätter. Det är nog att ta 1 sked en dag.
 • Linfröolja. Det hjälper till att normalisera syntesen av testosteron, och ökar också lumen i penisens kärl. Flera dagar med regelbundet intag av linfröolja bidrar till att förlänga varaktigheten av samlag och öka sensornas akuthet. Oljan rekommenderas att fylla grönsaksallad och använda vid beredning av andra rätter.
 • Eteriska oljor bidrar till att öka en mans önskan och stimulera erektion. En bra effekt ger en doftlampa med tillsats av rosolja, ylang-ylang eller jasmin. Det är nödvändigt att tända det före samlag.
 • Ett sätt att öka kraften är en fotmassage. För detta används patchouli, ros eller lavendeloljor.
 • Den impotenta bör regelbundet ta ett bad med tillsats av svartpeppar eller ingefäraolja.

Dessa folkrecept löser problemet med styrka och ökar libido. Deras regelbundna användning bidrar till långsam utlösning. En man kommer bli mer nöjda med sex.

Eteriska oljor i ren form kan inte appliceras på huden. Detta kan utlösa en bränning. De odlas alltid i solros eller olivolja.

Några mer effektiva recept

Det finns många folkmedel för behandling av impotens för gott. Använd de naturliga ingredienserna som finns i varje hem. Tilldela följande metoder:

 • Blanda 100 ml sellerijuice, 30 ml äpple och 50 ml päronsaft. Denna komposition insisteras på ett par dagar. Det tas tre gånger om dagen före måltiderna.
 • Mala en handfull valnötter och blanda dem i ett glas getmjölk. Tre gånger om dagen behöver du dricka 100 ml av denna dryck. Vid problem med styrka är varaktigheten av sådan behandling minst en månad.
 • En av metoderna, hur man botar impotens, är användningen av vitlök. För att producera läkemedlet behöver du slipa ett kilo av denna grönsak. Förberedd gröt häll 3 liter vatten och insistera i ungefär en månad. Periodiskt skakar burken med drogen. Det tas på en tesked varje dag. Varaktigheten av sådan behandling kan gå upp till sex månader. Allt kommer att bero på sjukdomens allvar.
 • Hjälp med impotens kommer att ha en ginsengtinktur. Omkring 50 gram av växtens rot gnids på rivaren. Förberedd gruel häll 200 ml vodka. Det tar 14 timmar att göra infusionen. Den färdiga formuleringen är full på en sked dagligen tills sista hälsan.
 • Eliminera svagheten hos den manliga medlemmen kommer att hjälpa tinktur av selleri. En sked stor markrot blandas i 300 ml kokt, kallt vatten. Efter 4 timmar filtreras läkemedlet. Ta det nödvändigt i 15 minuter före måltiderna.
 • Ökad potens är möjlig med användning av mumier. Ca 2 gram av substansen späds i 10 matskedar vatten och tas på morgonen innan man äter.
 • Det enklaste sättet att behandla sexuell impotens är avkok av morötter. Rot en rot på en rivare och häll kokande mjölk. Koka åtgärden i ca 10 minuter. Kyld buljong tas tre gånger om dagen. För 1 gång måste du dricka 100 ml vätska.
 • Höj styrkan och hjälp ett raisin. Koka 300 ml koks mjölk. Tillsätt 30 gram tvättade russin. Koka ett par minuter. Du måste använda denna åtgärd en gång om dagen.
 • Kanel har en stark helande effekt. Det hjälper även med en komplex form av sjukdomen. Blanda 10 gram kanel, 100 gram socker och 100 gram citronskal. Alla komponenter blandas och hälls med två liter alkohol. Produkten hålls vid rumstemperatur i tre veckor. Koka sockersirapen. Torka lite socker i två delar av vattnet och koka det. Blanda den beredda tinkturen med sirapen. På en dag måste du dricka 100 ml av denna åtgärd.
 • Använd en blandning av kardemum med mjölk som ett medel för att öka styrkan. Ett glas krydda är tillräckligt för ett glas vätska. För att förbättra smaken läggs lite honung i drycken. Du borde dricka denna cocktail varje dag innan du lägger dig.
 • Starka medel för att öka styrkan är kinesisk magnolia vinstock. Det är nog att tugga 5 bär 60 minuter före kön. Erektion kommer att vara upp till 5 timmar. Från fröet från denna växt kan du förbereda ett pulver, vilket måste tas varje dag.
 • Mala en handfull cedernötter. Intensivt blandning, tillsätt en tunn dricksvatten tills en homogen emulsion erhålls. Drick hälften av glaset av denna vätska tre gånger om dagen.

Använd traditionella behandlingsmetoder kan kombineras med traditionella terapier. De hjälper till att stärka hela kroppen och förbättra skyddsfunktionerna.

dietterapi

Att folkens metoder för behandling av impotens visade sig vara mest effektiva, är det nödvändigt att observera rätt diet. Ibland faller en man som lider av ett sådant problem i depression och glömmer helt om sin hälsa. Han använder skadliga rätter i stora mängder och sprit. Detta förvärrar bara situationen.

För att återställa manlig kraft måste du följa följande rekommendationer:

 • Ett sätt att behandla reduktionen av erektion är användningen av fisk och skaldjur. De är starka afrodisiakum. De innehåller de ämnen som är nödvändiga för att reproduktionssystemet ska fungera fullt ut. I din kost måste du ange räkor, kaviar, makrill, flundra och fiskolja.
 • Användbar för styrka är mejeriprodukter och mager kött. De innehåller ett användbart protein som är involverat i processen med cellregenerering och hormonproduktion.
 • Menymenyn bör vara olika. Var noga med att äta mycket frukt och grönsaker. Avokado, bananer, jordgubbar och äpplen är särskilt användbara.
 • En stor mängd vitamin E, som är nödvändig för människors hälsa, finns i persilja och asparges. Detta ämne är nödvändigt för att stimulera blodcirkulationen i könsorganen.
 • Användningen av kryddor kommer också att vara användbar. Säsongsrätter med röd paprika, kardemumma, ingefära.
 • Alla rätter ska ångas eller bakas i ugnen. Detta bidrar till att minska deras kaloriinnehåll. Det är känt att dysfunktionen är överviktig. Därför bör grunden för kosten vara principen att minska kroppsvikt.
 • När impotens från kosten bör uteslutas stekt, alltför salt, rökt och fet mat. Marinader och sura produkter är förbjudna. De väcker vätskeretention i kroppen, vilket påverkar hälsan negativt.
 • Det är nödvändigt att minimera mängden sötsaker som konsumeras.
 • Vi behöver ett fullständigt avslag från snabbmat, alkoholhaltiga drycker, korv och halvfabrikat.
 • Skada medföra baljväxter och soja. Dessa produkter innehåller phytoestragen - en analog av det kvinnliga könshormonet. Att komma in i en mans kropp, deprimerar han syntesen av testosteron, vilket leder till en minskning av erektionen.

Behandling av impotens med folkrättsmedel hemma kräver ingen speciell kunskap. Du kan förbereda sådana effektiva läkemedel från enkla produkter som finns i varje hem. Det viktigaste är att välja ett lämpligt recept och strikt följa det. Var beredd på att behandlingen ska vara långvarig. Om du märker några biverkningar, kontakta din läkare omedelbart.

Förebyggande och behandling av impotens genom folkmedicinska åtgärder

Orsakerna till impotens är olika. Dessa inkluderar hormonella och psykiska störningar, sjukdomar i nervsystemet och kärlsystemen, hjärnans och ryggradssystemet, inflammation i det genitourära systemet och åldrandet av kroppen. Innan du väljer effektiv behandling för impotens utförs alltid diagnostik. Behandla impotens genom att eliminera den patologi som ledde till dess utveckling. Förutom psykoterapi, läkemedel, generella återställande åtgärder ordineras, inklusive behandling av impotens med folkmekanismer. Vanligtvis hjälper dessa medel den manliga kroppen att återhämta sig från stress, förbättra immunitet och vitalitet, bli av med depression.

En hälsosam livsstil är det första botemedlet mot en sjukdom

Det är känt att många sjukdomar som leder till impotens utvecklas på grund av undernäring och störning av daglig rutin, missbruk av alkohol och droger. Det första steget i behandling av impotens är en hälsosam livsstil, som bygger på tio principer:

 1. Begränsning av fett i kosten är vägen till vaskulär hälsa, vilket minskar risken för ateroskleros, vilket förvärrar styrkan. Det är nödvändigt att minska intaget av fetter till mindre än 60 g / dag och för att undvika halvfabrikat, produkter efter bearbetning (korv, korv), snabbmat och desserter.
 2. Styrning av kolesterolhalten. Kolesterol leder till täppning av artärerna och begränsar flödet av blod till penis. Det är nödvändigt att minska konsumtionen av produkter av animaliskt ursprung, där det finns mättade fettsyror.
 3. Fysisk aktivitet. Tilldela 15 minuter om dagen för intensiv gång, reparera något runt huset, tvätta bilen. För att bli van vid regelbunden fysisk aktivitet är det nödvändigt att gradvis öka intensiteten. Registrera dig för en en-mot-en session i gymmet.
 4. Högklassig mat. En välbalanserad frukost, och sedan - en lunch med tillräckligt många mikronäringsämnen. Caloric mat äts bäst på morgonen och till middag lämnar det mest användbara: vegetabilisk mat, mejeriprodukter.
 5. Berika kosten med vitaminer. För det första ger det en energiförsörjning. För det andra absorberas vitaminer, mineraler och näringsämnen som erhålls från livsmedel mycket effektivare än från vitaminkomplex.
 6. Normalisera funktionen i mag-tarmkanalen. Inkludering av färsk frukt och grönsaker i menyn förbättrar intestinal motilitet med hjälp av vegetabilisk kostfiber. De tillåter också att fett avlägsnas från kroppen.
 7. Normalisera intaget av vitamin A. Vitamin A-brist är orsaken till impotens hos vissa män, eftersom det normaliserar ämnesomsättningen och påskyndar förnyelsen av celler, vilket förhindrar åldrande av kroppen.
 8. Minskad konsumtion av koffein. Koffein är en stimulant och kan orsaka stress, så cola, kaffe och choklad är oönskade produkter vid behandling av impotens.
 9. Rökare nästan dubbelt så ofta, jämfört med icke-rökare, möter impotens. Under varje puff cirkulerar nikotin i blodet, komprimerar blodkärlen och begränsar blodflödet som behövs för erektion. Dessutom bryts åtgärden av ventilmekanismen, som stoppar blodflödet från penis, eftersom erektionsmotståndet reduceras. Rökning orsakar också ackumulering av fettavlagringar i penisartärerna, eftersom kärlarna är skadade och blodcirkulationen störs ännu mer.

Effektiva hemmetoder

Styrkan av morötter, mjölk, ägg och honung

Behandling av impotens med folkmetoder med hjälp av morötter, ägg, mjölk och honung används framgångsrikt både i den forntida indiska läran av ayurveda och i rysk folkmedicin.

Ett halvt glas riven morötter ska blandas med halva kokt ägg och två matskedar honung. Blandningen, som bringas till en homogen konsistens, måste tas dagligen i en månad.

Färsk morotsjuice, blandad med honung i lika stora proportioner, anses vara ett gammalt ryskt bevisat sätt. Den fjärde delen av glaset i blandningen bör konsumeras tre gånger om dagen.

Morötter som en källa till A-vitamin interagerar helt med fetter. Till 200 ml kokande mjölk, lägg till två matskedar riven morötter. Allt detta i 12 minuter languishing på låg värme. Drick en fjärdedel av ett glas tre gånger om dagen.

Till nypressad morotsjuice (250 ml) sättes 0,5 g mumi. Receptet främjar tillväxten av sexuell kraft och ökar chanserna att bli barn.

Honung, erkänd som en folkmedicin, fungerar bra mot impotens i kombination med andra växtbaserade produkter:

 • Blandning av honung och ingefärapulver (1: 1) att äta på en tesked tre gånger om dagen, tvätta med vatten;
 • De detaljerade valnötterna hälls i lika stor utsträckning med honung och konsumeras med 2 teskedar på morgonen och på kvällen efter en halvtimme efter att ha ätit. Det rekommenderas att du dricker produkten med mjölk. Kursen varar i månaden;
 • ta 350 ml cahors, 250 g honung och 150 g aloe juice för att skapa ett biogent stimulerande medel, som tas tre gånger om dagen före måltid på matsked
 • Blanda honung, mamma (0,2 g), äggula och konsumera en blandning av en tsk på morgonen och kvällen i en månad.

Berg tjära för människors hälsa

Speciella kurser för behandling av impotens utvecklas med hjälp av mumier. Detta bergharts har ett brett spektrum av ämnen som ökar vitaliteten.

Mot minskningen av makt, depression och stress arbetar en kombination av två lösningar med mumier:

 • Den vattenhaltiga lösningen framställs genom tillsats av 2 g mumie till 10 matskedar vatten;
 • Honungslösningen är en blandning av 2 g mamma och 10 skedar honung.

Det första decenniet ska ta en vattenlösning, och efter en fem dagars avbrott - drick i 10 dagar en vattenlösning från morgon till frukost och honung - före sängen. Efter en tio dagars paus, upprepa föregående tillträde. Efter ytterligare 10 dagar av en paus, äta bara honungslösningen med en koncentration av 4 g mamma per 10 skedar honung.

Juice av havtorn, blandad med en mamma i andelen 20: 1, ökar sexuell funktion på en vecka. I stället för juice används också avkok av Eleutherococcus.

Mamman kan tas separat med 0,2 g två gånger dagligen i 10 dagar. Efter ett femdagarsintervall, gå igenom ytterligare tre kurser, men tåla mellan dem en tio dagars paus.

Kom ihåg att behandling av styrka med folkmekanismer med hjälp av mumier är inte kompatibel med alkohol.

Detta verktyg beskrivs närmare i videon.

Naturliga förstärkare

Kanel, ingefära och nötkryddor, enligt fytoterapeuter, värmer upp blodet bokstavligen och riktar det till penisområdet. Ancient folk använde dem som en afrodisiakum.

En tesked krossad vitlök fylls med 2 koppar kokande vatten. Den erhållna tinkturen ska tas 100 ml tre gånger dagligen före måltid.

Persilja och koriander blandas och krossas i ett pulver, som måste ätas på en matsked före huvudmåltiden.

Spruta vete korn twisted i en köttkvarn och blandas med honung i ett förhållande av 1: 1. För en månad, ta en matsked av blandningen före måltider tre gånger om dagen.

Färsk sellerijuice är druckit en halvtimme före måltiden tre gånger om dagen i en tesked.

Att äta 100 cedernötter om dagen, du kan stärka styrkan.

Buljonger och infusioner för manlig styrka

Ginseng är effektivt i form av tinktur, taget på 20 droppar trettio minuter innan du äter, men inte innan du går och lägger dig. Det har emellertid en hypertonisk effekt, därför är den kontraindicerad vid högt arteriellt tryck.

Näsfrön fylld med 200 ml rött vin, du måste koka i ett vattenbad i en halvtimme. Tre gånger om dagen tas infusion på en matsked.

Morwort i mängden av två teskedar ska hällas med kokt kallt vatten. Efter åtta timmars infusion, torka och drick hälften av glaset före måltid tre gånger om dagen.

Torkade rötter av aira är en populär behandling för impotens, känd för sina stimulerande egenskaper. En matsked av krossade rhizomer bör hällas i 200 ml kokande vatten. En persistent och ansträngd bouillon av aire dricker på en kvart kopp i en halvtimme före måltider tre gånger om dagen.

Alkoholtinktur av aura bereds i en andel av 1: 5 och tas i en halv tesked i samma regim.

En stor sked torkad humle bör hällas ett glas kokande vatten och koka i fem minuter över låg värme. Kyld och filtrerad buljong att dricka hälften av glaset två gånger om dagen i ett decennium.

För några teskedar prefabricerade örter (mynt, nässla, Johannesört och klöver) fyll det med ett brant kokande vatten. Insistera, spänna och dricka ett glas tre gånger om dagen.

Bevisat naturliga recept från hela världen

Varje folk, som lita på kunskapen om sina förfäder, fann sina egna medel för att bekämpa den kända manliga sjukdomen. Recept som lämnades av generationer fram till idag, bildade grunden för skapandet av preparat och livsmedelstillsatser mot impotens.

 1. Ashwaganda (sömntabletter) - är indisk ginseng, som sedan gamla tider används för att uppnå livslängd, vitalitetstillväxt. På grund av normaliseringen av könshormoner ökar växten antalet spermier och ökar uthålligheten.
 2. Astragalus membranous används i folkmedicin av alla orientaliska folk (Japan, Kina, Mongoliet) för förnyelse av kroppskrafter. Under åtgärden ökar antalet spermatozoer, den sexuella funktionen återställs. Astragalus påverkar sexuella körtlar, nervsystemet och immunsystemet.
 3. Abrahams träd eller prutnyak är känt för sin omfattande inverkan på sexuellt system för män och kvinnor: behandlar impotens, infertilitet och hjälper till att återhämta sig från sexuellt överförbara sjukdomar. Prutnjak skiljer på påverkan på hypofysen - hjärnans område, som är utgångspunkten för hormonreglering. Som ett resultat av mottagningen ökar mängden spermatozoa, testosteronnivån stiger.
 4. Cordyceps Chinese är en larvsvamp som växer i Tibets berg, men finns ofta i livsmedelstillsatser. Förbättrar sexuell funktion och produktion av könshormoner, ökar aktiviteten hos spermatozoa.
 5. Damian, eller excitatory tourer, är den berömda afrodisiakum i Karibien. Stimulerar blodcirkulationen i könsorganen, ökar känsligheten hos penis, ökar känslan av njutning och lindrar samtidigt symptomen på ångeststörningar. Turner stärker hormonella och nervsystemet, vilket ger en effekt som liknar testosteron.
 6. Ginkgo biloba är en välkänd asiatisk botemedel mot blodkärl som förbättrar blodcirkulationen i penis. Hjälper med impotens, särskilt i kombination med antidepressiva medel, eliminerar effektivt symptomen på depression.
 7. Ginseng är en effektiv stimulans av kroppen, som kompletterar all behandling för impotens hos män genom folkmedicinska lösningar. Studier har visat en ökning av sexuell lust med 60% hos patienter med impotens. Signifikant ökar nivån av spermier och testosteronproduktion.
 8. Maca peruanska är en traditionell peruansk afrodisiakum för att eliminera impotens och infertilitet. Det förvärrar sexuell lust, ger uthållighet, och rekommenderas att bibehålla aktiviteten hos män i ålderdom.
 9. Muira poama, eller kraften träd växer i Amazonas, ökar sexuell lust, hjälper till att upprätthålla erektion. Påverkar nervsystemet, stimulerar produktionen av könshormon och ökad libido med 60%.
 10. Extraktet av sås havre, eller Avena sativa, är användbart mot impotens, provocerad av nervös utmattning, mental stress.
 11. Sarsaparilla innehåller prekursor ämnen av manliga könshormoner, därför har den en stor effekt på kroppen: uppfriskar, exciterar, hjälper till att bygga muskelmassa.
 12. Schisandra Chinese - en stark tonic för att öka libido och sexuell energi vinst på grund av normalisering av humör, sömn. Frö hälls med kokande vatten för att göra tinkturer.
 13. Sibirisk ginseng eller Eleutherococcus spiny, säljs som en tinktur, som återställer ett reproduktionssystem av en man på kort tid. Eliminerar stress, säkerställer en hälsosam sömn och motstånd mot höga belastningar. De krossade eleutherococcusrötterna infunderas med vodka.
 14. Tribulus terrestris är känd för många kroppsbyggare som en naturlig förberedelse för att öka testosteronnivåerna med 30% på fem dagar på grund av naturliga saponiner. Används vid behandling av olika typer av impotens.
 15. Yohimbe, enligt kliniska studier, förbättrar förmågan att uppnå och upprätthålla erektion i 6-8 veckor, ökar blodcirkulationen i könsorganen, ökar orgasmiska känslor.

Växtbaserade preparat innehåller liknande verksamma ämnen som konventionella läkemedel, men i andra koncentrationer. Varje hembehandling för impotens måste överenskommas med den behandlande läkaren.

del henne med vänner och de kommer säkert att dela med dig något intressant och användbart! Det är väldigt enkelt och snabbt, enkelt tryck knappen för den tjänst som du använder oftast:

De mest effektiva folkmekanismerna för att behandla impotens hemma

Impotens är den värsta meningen för någon, oavsett ålder. Sexuell dysfunktion förändrar ofta kvaliteten och attityden till livet, en person blir deprimerad, han utvecklar depression, vilket ytterligare förvärrar situationen. Provoke sexuell impotens kan något: funktionella eller organiska lesioner i nervsystemet, problem med blodkärl, urinvägsskador, endokrina störningar, såväl som trauma. Det är dock möjligt att bekämpa detta även hemma. Förutom psykoterapi och mediciner, kan du också använda folkmedicin för impotens.

Grönsaker och kryddor för behandling

Oavsett vilken ålder en man har kan folkrättsmedel återställa kraften hemma. För att göra erektionen stabil och långvarig kan du använda olika recept, inklusive konventionella växtbaserade produkter och kryddor.

Tabell 1. Recept baserade på kryddor och grönsaker

Något folkläkemedel för ökad styrka i hemmet bör godkännas av en läkare. Använd inte den istället för huvudterapin. Folkmedel bör komplettera medicinsk behandling.

Örter, samlingar och tinkturer för behandling av impotens

Folkmedel för prostatit och impotens anses vara ganska effektiva, men de ska användas tillsammans med konservativ terapi. Varje läkemedel ska väljas av en läkare, såväl som hemrecept. Sådana medel kommer att vara användbara:

 1. Ivan-te. En hel samling behövs. Till gräset av willow-te läggs mint. Andelarna av båda örterna är desamma. En tesked blandningen ångas med ett glas kokande vatten. Den mottagna vätskan ska druckas jämnt för en dag. Behandlingskursen varar 20 dagar, varav en månadsavbrott är nödvändigt.
 2. Air. På 100 g behöver du 1 liter vodka. Blandningen infunderas på en mörk plats i 14 dagar. Acceptera den presenterade folkmedicinen krävs i 3 antagning för 1 msk. l.
 3. Mynt, klöver och nässla. Råmaterial tas i lika stora proportioner (5 msk vardera). Därefter fylls samlingen med en liter kokande vatten. Efter 20 minuter, när läkemedlet har stoppat, ska det filtreras. Du måste dricka det ett glas upp till 3 gånger om dagen.

Folkmekanismer för behandling av sjukdomar:

 1. Anis. Frön av den presenterade växten innehåller många användbara substanser för styrka. De måste först slipas i ett pulver. Du bör ta 1,5 g innan du äter. En sådan folkmedicin kan bota inte bara impotens utan även problem med urinering.
 2. Schisandra kinesiska Den tonar upp en mans kropp. Det är nödvändigt 1 msk. l. torra frukter häll 0,25 ml kokande vatten. Det tar 10-15 minuter att insistera. Därefter filtreras blandningen och tas vid 20 ml under frukost och lunch.
 1. Rhodiola rosea. Det fungerar väldigt bra mot impotens. Extraktet från denna växt kan köpas på apoteket. Du måste dricka 6-9 droppar två gånger i halvtimme före måltiderna. Överstiga inte dosen. Behandlingen varar från 10 till 30 dagar.
 2. St John's Wort. För beredning av tinkturer 1 st. l. torkat gräs och ett glas kokande vatten. Insistera människors botemedel bör vara inom en timme. Att dricka medicinen är nödvändigt för ett halvglas för 3 antagning. En ökning av doseringen är inte nödvändig. Erektion kan återställas efter några dagars behandling.

St John's wort är en utmärkt afrodisiakum. Den positiva effekten av denna växt på styrkan förklaras av dess förmåga att lindra trötthet och förbättra sexuell lust. Därför är det mest effektivt för män som har problem med kraft på grund av utmattning och kronisk stress

 1. Tinktur av ginseng. Det är nödvändigt att hälla 50 g rå rot med vodka (0,5 liter) och låt blandningen infusera i 21 dagar. Varje dag skakas flaskan med blandningen. Du behöver 40 droppar att dricka innan du äter. Behandlingen varar ca 2 veckor, varefter en paus görs för samma gång.
 2. Ginkgo biloba. Vanligtvis säljs droger baserade på det på apoteket. En man behöver ta 120-240 gram per dag. Minsta varaktigheten av behandlingen är 8 veckor, den genomsnittliga - 3 månader.
 3. Fältfält. För att få infusion behöver du 1 del gräs och 10 delar vodka. Insistera blandningen ska vara sex månader, och periodiskt ska det skakas. Vidare bör det filtreras och druckas 30 minuter före frukost för 1 tsk. Behandlingstid - 4 månader.

Användbara oljor

Impotens kan utvecklas hos någon, oavsett ålder. Detta bidrar till den moderna rytmen i livet, ekologi, psykologiska problem, dåliga vanor. Behandling av impotens hemma med folkmorskor innebär att vissa oljor används:

 • Pumpa. Den innehåller fettsyror, som normaliserar funktionaliteten hos hjärt- och kärlsystemen. Oljan har också en stor mängd zink, vilket förbättrar kvaliteten på manlig sperma. Om det här folket inte finns, kan du äta pumpa frön. Särskild vård vid användning hemma bör endast observeras av diabetiker.

Trots det faktum att linolja är mycket användbar för båda könen är denna produkt av särskild betydelse för den manliga kroppen. Genom att sänka kolesterolnivåerna i blodet, öka immuniteten och normalisera hormonhalten, har oljan en positiv effekt på det manliga reproduktionssystemet

 • Linfrö. Det normaliserar produktionen av det manliga hormonet, lugnar nerverna. Oljan förlänger samlaget, stärker känslor. Produkten kan användas för 1-2 msk. l. i flytande form. Det är dock bättre att lägga till sallader. Använd inte den i närvaro av problem med koagulerbarhet av blod, hypertoni, kolelitiasis.

Havtornolja ökar också en persons immunitet och återställer tonus. Inte mindre användbar är fisk eller bägare fett.

Andra medel

Förutom örter, tinkturer, avgifter, kan du använda andra medel. Bland dem är de mest användbara:

 1. Bee Podmore. Denna åtgärd förbättrar det totala blodflödet, stimulerar ämnesomsättningen, återställer styrkan, används för att behandla kränkningar av funktionaliteten hos det genitourära systemet. Det är bättre att använda binens tinktur. För att göra det behöver du 1 del råvaror och 2 delar vodka (alkohol). Blandningen ska hällas i en emaljpanna och koka i 10 minuter över en liten eld. Den färdiga produkten hälls i en flaska mörkt glas. Det kommer att ta 12 timmar att insistera på detta folkläkemedel. Om impotens inte inträffade efter 50 år, men förut, behöver du avkok av bi soppa. För att laga det hemma tar det 15 gram råvaror, 0,5 liter vatten. Blandningen läggs på en liten eld och bryggs en timme efter det att den kokar. Kylt ned ett filter måste filtreras. Drick ett avkok två gånger om dagen för 1 msk. l. Behandlingstiden är sex månader eller ett år. Det finns emellertid fall där en bi inte kan användas. Till exempel är sådan behandling förbjuden i närvaro av allergier mot honung och andra biprodukter, hjärtsvikt, akuta infektioner, psykiska patologier. Det är också användbart bivax, som innehåller lätt smältbara proteiner, kolhydrater, zink, fosfor, många vitaminer, aminosyror.
 2. Shilajit. Förbereda lösningen, ta 3 g råvaror och 15 msk. l. vatten. Mumman måste vara helt upplöst. Daglig kurs - 3 msk. l. i 10 dagar. Efter avslutad behandlingstid görs en veckoskydd, varefter allt upprepas.

Kära läsare, i denna video kommer vi att prata om fördelarna med vintersvamp för människors hälsa:

 1. Beaver jet. Denna folkmedicin används ofta hemma för att behandla impotens hos patienter efter 55 års ålder. Det normaliserar nivån av testosteron. Det ökar också sexuell aktivitet, ökar sexuell aktions varaktighet. Förbereda läkemedlet, torka råmaterialet försiktigt, skära det, häll alkohol (förhållande 1: 5). Det tar ungefär 3 dagar att insistera. Ibland ska blandningen skakas. Vidare bör detta folkmedicin utspädas med vodka tills det förvärvar en ljus cognacfärg. Innan behandlingen påbörjas, måste man kontrollera mängden av manliga hormonet. Receptionen börjar med 1 tsk. tre gånger om dagen. Om testosteronhalten återställs, ska behandlingen avbrytas i 60 dagar. För att förebygga impotens används en bäverstråle dagligen för 5 droppar. Fortsätt behandlingen ska vara under hela året. Detta läkemedel har bra recensioner.
 2. Vinter svamp.

Terapeutisk massage hemma

Förutom örter och produkter kan massagen återställas och akupunkturpunkterna påverkas. Det är bättre att inte spendera akupressur på egen hand, eftersom inverkan på fel punkter kan förvärra problemet. Det är möjligt att utföra sådana åtgärder:

 1. Rubbing utförs i riktning från anus till coccyx, som måste utföras i en cirkel.
 2. Med ena handen dra ner testiklarna och den andra - massage puben med cirkulära rörelser.
 3. Krama penis så att huvudet levereras med blod. Gör det 10 gånger. I detta fall bör inte smärta eller annat obehag vara.

Alla rörelser ska utföras tills penis är upprätt. Massageens varaktighet är 2 minuter. Mass och behöver en sacro-lumbar avdelning.

Homeopati gör det möjligt att bli av med ett sådant problem som impotens hos patienter i olika åldrar. Men det är en hjälpmetod för behandling. Att bestämma om sådan behandling måste du prata med din läkare. Dessutom måste du strikt följa instruktionerna för att förbereda och ta mediciner hemma.

Behandling av impotens med folkmekanismer: det mest effektiva sättet

De bästa recepten av folkmedicin

Nästan alla män utsätts för sexuella problem, och det är mycket viktigt att korrekt identifiera orsakerna till en sådan kränkning. Dessutom, inte panik, eftersom problemen med erektion ofta kan vara tillfälliga på grund av vissa omständigheter. Kärlek kan påverkas av negativa externa faktorer, såväl som fysiologiska störningar. I alla fall är det viktigt att identifiera symptomen på patologi i tid och att besöka en läkare.

I början av impotensutvecklingen tenderar läkare att konservativa behandlingsmetoder, eftersom problemet snabbt kan elimineras. Det kommer att bli ännu bättre att förhindra sexuella störningar i förväg, för detta kan du använda det effektivaste sättet för alternativ medicin. Om den patologiska processen fastställdes av en läkare, bör behandling med folkmedicin kombineras med den föreskrivna medicinen.

Vad behöver du veta om impotens?

Att välja en effektiv metod för att behandla impotens är viktigt att förstå patologin själv, liksom att korrekt avgöra orsakerna till dess utseende. Det initiala tecknet av impotens är en försämring av erektionens kvalitet, det vill säga när en man inte lyckas nå 100% av ett uppehållstillstånd eller erektionen är trög och instabil. I detta avseende kan läkaren göra två typer av diagnos:

 1. Erektil dysfunktion - det vill säga uppstår periodisk erosion erektioner.
 2. Impotens - den fullständiga avsaknaden av erektion och sexuell attraktion hos en man till en kvinna.

För att välja en metod för behandling av impotens är det möjligt först efter att den medicinska experten har bestämt diagnosen. Det bör förstås att impotens baserad på psykogena inflytande faktorer inte kräver användning av droger för att stimulera könsorganen, eftersom detta bara kan förvärra situationen. När det gäller folkmedicin kan människors metoder också behandlas efter överenskommelse med en läkare.

Orsaker till impotens kan vara psykogena och organiska faktorer. Den första gruppen omfattar stress, konflikter och instabilitet Emotionella män bakgrund, samt brist på förtroende, rädsla och komplex som sänker potensen. Den andra gruppen innefattar ett antal system och urogenitala sjukdomar, såsom diabetes, kardiovaskulära störningar, hormonella misslyckande, endokrina sjukdomar, infektioner och sexuellt överförbara sjukdomar i det reproduktiva systemet, tumörer och inflammatoriska processer.

Folkmedel för impotens

De viktigaste metoderna för att behandla impotens förutsätter en omfattande användning av de tre pelarna - medicinering, användning av massagetekniker, samt behandling med folkmedicin. Endast efter att ha eliminerat grundorsakerna till sexuell impotens kan en specialist utgöra en sådan behandlingsbehandling att han kan påverka komplikationssystemet på ett komplicerat sätt.

Tack vare recepten av traditionell medicin kan impotens behandlas säkert och enkelt hemma. För sådana ändamål används fytoterapi oftast.

Urter från impotens

Den mest tillgängliga och effektiva metoden att bli av med åldrande impotens eller impotens hos unga män är fytoterapi. Örter hjälper till att återställa metaboliska processer, stärka kroppen som helhet och förbättra funktionaliteten i reproduktionssystemet. Det finns flera effektivaste recept:

 • Rötter av kamomill och persilja. Blanda 50 gram rötter av båda växterna, skära så små som möjligt och brygg i 0,5 liter kokande vatten. Det är väldigt viktigt att koka allt på låg värme under ytterligare 5-10 minuter, och dra sedan av det från sedimentet. Den mottagna produkten är berusad per dag och delar volymen med tre gånger. Behandlingen ska vara minst 1 månad.
 • groblad. Samla blad av plantain, det är viktigt att tvätta dem ordentligt och brygga sedan i kokande vatten. Doseringar i detta fall spelar ingen roll, eftersom växten är säker för den manliga kroppen (i genomsnitt 300 ml kokande vatten 3 blad av växten). Medlen insisterar, filtrera senare från sedimentet, med 4 gånger om dagen för 2 matskedar. Behandlingsförloppet är 1 månad.
 • Melissa och St John's Wort. Blanda 50 gram melissa och johannesört, varefter råvaran bryggas i 0,5 liter kokande vatten. Därefter kokas buljongen över en långsam eld i ca 10 minuter, kyles och filtreras från fällningen. Varje dag i 25 dagar måste man ta 100 gram infusion tre gånger om dagen.

Det är väldigt viktigt att konsultera en läkare innan du väljer örter för behandling av impotens, eftersom någon växtbaserad botemedel har kontraindikationer och kan också störa andra processer på grund av irrationell användning.

Vitlökstinktur

Hittills är vitlöktinktur på alkohol ett universellt botemedel mot många människosjukdomar. Dessutom är denna grönsak erkänd som en utmärkt läkande och förebyggande mot erektil dysfunktion, eftersom vitlök är en av plantorna aphrodisiacs. Vitlök tiner blodet, vilket förbättrar blodcirkulationen, som beror på erektionen.

Det är bara elementärt! För att återvända och stärka styrkan behöver du varje natt.

För att förbereda ett sådant verktyg måste du ta en ren tre-liters burk, liksom ett kilo vitlök. Renad produkt ska skäras så liten som möjligt eller pressas genom en vitlöksklem. Medlet insisterar på vatten eller alkohol, beroende på tillgängligheten av kontraindikationer till alkoholhaltiga produkter. Inom en månad insisteras läkemedlet, filtreras senare, tas dagligen på en tesked i sex månader.

Prescription för impotens med kardemumma

Det är ingen hemlighet att många kulinariska kryddor är effektiva medel för att bekämpa olika patologier i kroppen. Kardemumma är en av de värdefulla kryddor som kan användas vid behandling av impotens hos unga män och män i mogen ålder. Till exempel:

 • Med mjölk. Varje kväll, precis före sömnen, måste en man förbereda en blandning av ett glas kokt, men något kyld mjölk och en nypa kardemumma. Att fylla en cocktail är möjligt en tesked honung, då att dricka allt på en gång.
 • Med grönt te. I ett glas kokande vatten bör bryggas 1 tsk grönt te, 10 korn kryddkardemum, insistera allt under locket i några minuter och äta med honung.
 • Med te och andra kryddor. I 300 ml kokande vatten lägg till 4 ärter av svartpeppar, kanel och kardemumma 3 skivor, 3 kryddnejlika, en halv tesked hackad ingefära och en tesked te. Koka över låg värme i ca 20 minuter, du kan späda ut med mjölk och honung.

Alla dessa medel förbättrar inte bara männs styrka utan bidrar också till förlusten av extra pounds, förbättrar matsmältningen och metaboliska processer.

Nitromaz

Förbättra erektilfunktionen kan vara genom att påverka kärlen och cirkulationssystemet. För att göra detta kan du använda Nitromaz - vasoaktivt perifert läkemedel, vilket påverkar venösa kärl. Tack vare glycerylnitrat i kompositionen hjälper salvan till att expandera lumen och kanaler, vilket permanent eliminerar den kroniskt försämrade perifercirkulationen. Användningen av ett sådant verktyg kommer att ge flera resultat:

 • sänkning av blodtrycket;
 • minskning av myokardiska syrebehov
 • eliminerar lungödem;
 • sänker blodflödet till det högra atriumet;
 • I området med otillräcklig cirkulation omfördelas koronärt blodflöde.

Applicera salva bör vara strikt vid de angivna doserna, som läkaren utser. Efter applicering av salvan behöver du komprimera vattentätt papper och bandage. Åtgärden kommer efter 1 timme och varar i 4-6 timmar. Tack vare påverkan på blodcirkulationen och blodkärlen, kan en man lätt nå ett uppriktigt tillstånd. Preparatet har strikta kontraindikationer och biverkningar.

Soda Behandling

Neumyvakin Ivan Pavlovich - en forskare och kirurg som behandlade astronauternas hälsa och behandling och började utveckla metoder för behandling av manliga sjukdomar under sin verksamhet. Han utvecklade ett helt program för behandling av prostatit och sexuella störningar av sig själv och väteperoxid. Behandling med bakpulver är inte lämplig för de män som lider av magsjukdomar.

Fördelarna med läsk för könsorganen är följande:

 • återställande av normal saltnivå i kroppen;
 • förebyggande av kaliumbrist;
 • förbättring av ämnesomsättningen på cellulär nivå av vävnader;
 • eliminering av överskott av syra i kroppen
 • normalisering av njurmotorfunktionen.

Experter rekommenderar att du tar bad med läsk. För detta måste du ta en matsked vatten per liter varmt vatten, temperaturen på vattnet i badrummet bör inte vara över 38 ° C. Det är nödvändigt att stanna i vattnet tills det är helt kylt. Enligt Neumyvakins recept är det nödvändigt att tvätta tarmarna med kallt vatten med emaljen, för detta löses en tesked soda i ett glas vatten.

Därefter måste du använda läsk inuti, för detta i ett glas vatten, lösa en fjärdedel av en tesked soda. Innan du äter, måste du dricka denna blandning, och sodavatten bör gradvis ökas till matsked. Som ett resultat av denna behandling kan prostata körtelns funktioner förbättras, vilket också är ansvarigt för manens sexuella aktivitet.

timjan

Att gräset hjälpte till att övervinna erektil dysfunktion och sexuell impotens, en man behöver blanda 1 del timjan med 3 delar vegetabilisk olja. Med hjälp av ett vattenbad bör den resulterande blandningen av olja och gräs dämpas under en och en halv timme. Därefter infiltreras medlet över natten, dräneras av fällningen och förvaras för förvaring i kylskåp. Agenten måste gnidas dagligen i perineum.

orchis

Orchis i folket har ett annat namn - gökas tårar. Växten är olika i olika, men alla dess arter har samma värdefulla sammansättning. Att förbereda en infusion av orkidéer att återställa sexuell funktion, gräs måste malas till pulver, en tesked av råmaterial bryggs i ett glas kokt vatten, ungefär en timme, skakning var 15 minut. Varje dag i en månad behöver du dricka en kvart kopp fyra gånger om dagen.

Spotted spotter anses vara effektiv för att förbereda nästa recept du behöver för att förbereda de torra blomställningarna av växten. 100 gram örter löses i 1 liter olivolja, insisterar agenten i 1-2 veckor. Varje dag måste du äta innan du äter 10 gram infusion två gånger, inte mer än 40 gram per dag. Behandlingsförloppet ska vara minst 1 månad.

Heparinsalva

Heparin salva är en av de enklaste och mest ekonomiska metoderna för att förbättra erektionen, som för ett rör är pengarna att betala högst 120 rubel. Heparin i kompositionen har en antiinflammatorisk effekt och förstör också några patogena mikrober. Dessutom främjar nikotinsyra bensylester i kompositionen ytlig förlängning av leden, vilket säkerställer blodflödet till penis.

Applicera produkten 2-3 gånger dagligen ett tunt skikt, gnugga med massagerörelser för fullständig absorption. Terapi bör inte vara längre än en vecka, dessutom är det strängt förbjudet att använda salva för brott mot blodproppar och trombocytopeni. Det är också värt att komma ihåg att denna salva inte kan användas tillsammans med icke-steroida antiinflammatoriska läkemedel, antihistaminer och tetracykliner.

Hirudoterapi (leeches)

Behandling med leeches är en modern och tillräckligt effektiv metod för att behandla många sjukdomar, inklusive impotens. Det är endast viktigt att utföra hirudoterapi kurser i ett specialiserat rum under ledning av en kunnig person som förstår var man ska sätta in lexar för sexuella problem.

Den komplexa effekten av denna behandlingsmetod förbättrar först tillståndet i prostatakörteln, expanderar blodkärlen, ökar cirkulationen, tar bort inflammation på grund av dräneringseffekt och utflöde av lymf. Organ och vävnader i bäckenområdet får syre näring och mättar också med viktiga ämnen.

Beaver Spray

Beaver jet är en av de viktigaste komponenterna i statskassan i många folk i världen. Detta är ett komplext biologiskt livsuppehållande system för bäver, nämligen ett parat organ i djurets svans. Bäverstrålen ger en vasodilaterande effekt, om den är specificerad, på den neuromuskulära apparaten i vaskulärväggen. Det finns också stimulering av CNS, ökad fysisk aktivitet och uthållighet, stressmotstånd, normalisering av tryck, hjärtrytm, stimulering av könkörteln, acceleration av blodflödet och mycket mer.

Ginger tinktur

För att öka styrkan hos män, kan du applicera ingefära rötter, som är växtafrodisiakum. Den mest populära är ingefära från impotens i form av tinktur, som kan beredas enligt en strikt föreskriven formel för traditionell medicin. För att göra denna tinktur, måste du ta följande komponenter - honung 100 gram, ingefära rötter 500 gram och vodka 1 liter.

Skalad rot från skalen skall rivas, skickas till en glasbehållare och fyllas sedan med vodka. Efter blandning av ingredienserna skickas blandningen till en sval mörk plats under 12 dagar. I detta fall måste blandningen skakas varje dag för omrörning. Efter tinkturen, filtrera och lös honungen i den, ta två gånger om dagen på en tesked innan du äter 30-60 dagar i rad.

För att förenkla kroppens mättnad med de nödvändiga ämnena använd följande medel:

fysisk träning

Öka den sexuella förmågan hos män som kan träna, vilket inte bara förstärker muskelkorsetten utan också förbättrar blodflödet och näring med syre och eliminerar stillastående processer. Varje dag måste du utföra följande uppsättning övningar:

 • På plats tas steg med en högbenlyft, böjd vid knäna. Det är lämpligt att en man kan nå med knäna upp till buken under trappstegen.
 • Stå med böjda ben i knäna, du måste fortfarande böja knäna, klämma och slappna av med musklerna i skinkorna.
 • Med benen böjda i knäna måste mannen springa på plats, men inte att riva av fötterna från golvet.
 • I den bakre positionen måste mannen lyfta bäckenet och böja benen på benen.
 • I läget att ligga på baksidan måste mannen sprida benen, sedan avväxlande slappna av och påkänna musklerna som ligger mellan analöppningen och testiklarna.

Att utföra sådana övningar är bättre på morgonen, allt tar 15 minuter. Varje gång du behöver utföra varje övning för flera upprepningar mer. Det är väldigt viktigt att samtidigt övervaka andningen, inte överexpertera. Övningar ska inte orsaka obehag och smärta.

Akupunktur och akupunktur

Kinesisk icke-traditionell medicin har utvecklat grunden för behandling av sexuella problem, ett slående exempel är akupunktur (akupunktur) på de mest effektiva punkterna, inte kroppen hos en man. Det finns två huvudpunkter som är ansvariga för att stimulera sexuella funktioner:

 • Den första - den ligger längst ner på ryggen på ryggraden, i stället där de två iliackropparna är förenade.
 • Den andra är på benets ben från utsidan, något ovanför fotleden i depression där den bakre gränsen på tibia ligger.

Det finns också två extra viktiga punkter på kroppen hos mannen som du behöver jobba med:

 • den första - om man tittar på segmentet mellan puben och navlarna ligger den här punkten i mitten;
 • den andra - i stället för handleden från lillfingret.

Inverkan på dessa punkter kan vara genom injektioner, där kineserna brukar introducera manliga hormoner eller vitaminer, såväl som akupunktur med massagerörelser.

kvacksalveri

Genom köttkvarnen rullas halva glaset av persilja rot, sedan blandas lösningen i ett glas kokande vatten och allt kokas över en långsam eld i ca 10 minuter. Produkten kyls, parsnips (3 msk) skickas till det, och ett glas vin planteras också. Håll blandningen på en sval plats, ta sedan varje morgon och kväll för 2 matskedar.

Bön för impotens

Det finns situationer när en man inte kan upptäcka störningar i kroppen som bidrar till utvecklingen av impotens. I sådana fall är det dags att vända sig till magi och alla slags mystiska konspirationer. Särskilt om förutom sexuella problem finns ett depressivt tillstånd, neuroser och aggressiva anfall.

Det finns 5 mest effektiva konspirationer mot impotens:

Måns konspiration - fru säger på gatan vid fullmåne:

Kraften som ger badet - badet fylls i den växande månens period, med ljusvattnet som pratar i det:

Healing spik - fruen förbereder ett kyrkt ljus, en spik, vodka och ett facetterat glas, pratar ett ljus:

Vax droppar i botten av glaset, nageln läggs ner med en hatt och vodka läggs till där, som då är full av mannen.

Konspirationen för bältet - köp ett band av äkta läder under den växande månen, lägg den på huset på den nakna kroppen, tre gånger upprepa orden:

Plottad flaska - i en ung månad tar fruen en flaska med en lång och rak hals, hällde heligt vatten in i det och säger:

Inom en vecka dricker manen detta vatten direkt från behållaren.

Dessutom kan du tillgripa en enkel bön för helande från impotens, vars ord är som följer:

Sammanfattningsvis kan vi säga att impotens är ett syndrom av förekomsten av vissa sjukdomar i kroppen. Bara efter att ha tagit fram etiologin av problemet och dess orsaker kan du välja effektiv behandling med folkmedicin, som kan eliminera alla störningar i kroppen och återställa den manliga sexuella aktiviteten till mannen. Bra resultat kan endast uppnås genom ett integrerat behandlingssätt.