Huvud
Massage

Recensioner om effektiviteten av Prostamol Uno

Prostamol Uno är ett läkemedel som är av vegetabiliskt ursprung. Detta läkemedel används oftast vid komplex behandling av godartad prostatahyperplasi. Recensioner om Prostamol Uno indikerar hög effekt av detta läkemedel, och växtbasen minskar signifikant kontraindikationer att använda.

Egenskaper hos formuleringen

I Prostamol innehåller formuleringen inte skadliga kemiska föreningar. Den huvudsakliga aktiva substansen i detta läkemedel är ett alkoholextrakt av palmfrukter som kryper. Recensioner och resultat av kliniska studier har upprepade gånger bekräftat att en sådan komposition bidrar till effektiv behandling av prostata sjukdomar. Läkemedlet har anti-androgena, antidisurala och antiinflammatoriska effekter.

Vid utveckling av prostataadenom är en viktig plats upptagen av den förbättrade bildningen av dihydrotestosteron. Detta hormon främjar prostata tillväxt. Det bildas av testosteron under verkan av enzymet 5-alfa-reduktas.

Tabletter med en aktiv substans i form av ett extrakt av palmfrukter krypande bryter mot processen att omvandla testosteron till dihydrotestosteron. Som ett resultat minskar produktionen av protein och proliferationen saktar ner. Dessutom hämmar tabletterna aktiviteten av aromatas. Detta är det andra stora enzymet som främjar utvecklingen av prostata adenom. Således stoppar patienter som genomgår behandling med dessa piller prostata-tillväxt. Detta framgår av många recensioner av patienter och forskningsresultat.

I sammansättningen av palmfrukter som kryper - den huvudsakliga aktiva substansen i läkemedlet Prostamol Uno - innehåller fytosteroler. Dessutom innehåller kompositionen av extraktet mycket fetter, tanniner, karotenoider, flavoner, enzymer är närvarande. Under påverkan av biologiskt aktiva komponenter i läkemedlet ökar tonen i det manliga reproduktionssystemet, intensiteten i den inflammatoriska processen minskar och prostataödem elimineras.

Bland de faktorer som har en positiv effekt vid behandling av prostata adenom kan vi notera:

 • Retardation av bindningen av receptorn hos hormonprolactin.
 • Retardation av proliferation av prostataepitelet.
 • Antiinflammatorisk effekt på grund av bromsning av 5-lipoxygenas.
 • Inhibering av frisättningen av arakidonsyra och bildningen av fosfolipas A2.
 • Minska syntesen av prostaglandiner, vilket bidrar till förändringar i tonen i nedre delen av urinvägarna.
 • Antiinflammatorisk och vasoprotektiv verkan.
 • Anti-edematös effekt på grund av minskad vaskulär permeabilitet.
 • Minskar svårighetsgraden av svårighet med urinering, vilket minskar frekvensen av trängsel att urinera.

Läkemedlet har en kombinerad ospecifik och patogenetisk effekt, varigenom det är möjligt att snabbt och permanent förbättra parametrarna för urodynamik och i allmänhet tillståndet hos män med godartad prostatahyperplasi.

Hjälpämnena vid framställning av Prostamol Uno är:

 1. Renat vatten.
 2. Färgen är crimson.
 3. Gelatin är succinylerad.
 4. Titandioxid.
 5. Glycerol.
 6. Järnfärgen är oxid svart.

Indikationer och kontraindikationer för användning

Användningen av denna medicinering visas som en källa till ett antal biologiskt aktiva substanser som är nödvändiga för framgångsrik komplex behandling av prostatacancer, nämligen:

 • adenom (godartad prostatisk hyperplasi);
 • störningar i urinering som följer med godartad prostatahyperplasi.

I Prostamol reduceras kontraindikationer till överkänslighet och individuell intolerans mot läkemedlets komponenter. Det är därför du kan börja ta Prostamol Uno först efter det att du har råd med läkaren och vid utnämningen.

Hos vissa patienter som har visat sig använda detta läkemedel var det halsbränna, smärta i buken, illamående. För att utesluta utseendet av alla dessa manifestationer är det nödvändigt att ta tabletterna med en tillräcklig mängd rent vatten. Drick några drycker, mjölk, te, etc. rekommenderas inte. Mot bakgrund av individuell intolerans av läkemedelskomponenterna kan allergiska reaktioner som klåda, svullnad och utslag förekomma. Det fanns inga fall av överdosering med detta läkemedel, men det kan ändå endast användas av läkare och i enlighet med de doser som fastställts av honom.

Instruktion för användningen av läkemedlet säger att läkemedlet inte påverkar koncentrationen av uppmärksamhet och beslutshastigheten, men när du kör fordon och utför andra uppgifter som kräver ökad koncentration av uppmärksamhet måste du fokusera på din egen hälsotillstånd.

Hur och för vilken användning är Prostamol Uno?

Läkemedlet är tillgängligt i form av gelatinösa mjuka ovala kapslar. Kapslarna innehåller en vätska med en grönbrun färg. Har en karakteristisk lukt.

Oftast ordineras detta läkemedel för patienter med urinproblem, utvecklade mot bakgrund av prostata adenom. Läkemedlet används endast för att behandla sjukdomens 1: a och 2: a grad.

Det finns många recensioner av de positiva effekterna av Prostamol Uno som en del av ett omfattande program för behandling av kronisk prostatit. Inte mindre effektivt är det vid behandling av överträdelser av urineringsprocesserna, utvecklade mot bakgrund av ökad prostata storlek (dysuri).

Tillverkaren rekommenderar användning av detta läkemedel som en del av ett omfattande program för behandling av hyperplasi och prostatit. Växtbasen av läkemedlet utesluter biverkningar vid interaktion med de flesta andra läkemedel. Dosering och behandlingens längd bestäms av läkaren. Läkemedlet tas vid samma tid efter att ha ätit. Kapseln behöver inte tuggas. Det sväljs hela och tvättas rikligt med vatten.

Är Prostamol Uno effektiv?

Många recensioner visar att läkemedlet är mycket effektivt, men endast vid behandling som varar minst 4 veckor. Kursens specifika längd bestäms av läkaren. Om patientens tillstånd kräver det, kan behandlingstiden förlängas, eller efter en kort paus kan läkaren ordinera en andra behandlingskurs. Att bedöma patientens tillstånd kan doktorn ordinera 1, 2 eller fler kurser.

Även om beredningen inte innehåller några hormoner och antibiotika och det görs på växtbas, har dess effektivitet bekräftats vid lämpliga kontroller i urologiska medicinska centra.

Det är dock viktigt att ta hänsyn till att inte försvinner helt och hållet för att uppnå positiva resultat av läkemedlet måste tas under ganska lång tid, strikt följa rekommendationerna från den behandlande vracha.Glavnym fördelen med detta läkemedel är att det kan användas så länge som symptomen på sjukdomen. Efter utvärdering av patientens tillstånd kan läkaren, om det är nödvändigt, rekommendera Prostamol Uno för permanent användning. Tack vare växtbaserade läkemedel är det helt ofarligt för lever och njurar.

Även om läkemedlet och inte bidrar till läkning av benign prostatahyperplasi, mot dess användning indikerade försvinnande vattenkastningsproblem, minskning av smärtintensitet, och i allmänhet förbättra livskvaliteten för patienten. En uttalad positiv effekt uppnås emellertid som regel endast om läkemedlet används i kombination med andra droger.

Således är Prostamol Uno ett effektivt läkemedel som i de flesta fall bidrar till att bli av med symptomen på prostata adenom. Börja inte ta läkemedel utan att först kontrollera med en läkare. Det är viktigt att utesluta förekomsten av individuell intolerans mot komponenterna i läkemedlet. Följ de rekommendationer som din läkare kommer att ge dig och vara hälsosam!

del henne med vänner och de kommer säkert att dela med dig något intressant och användbart! Det är väldigt enkelt och snabbt, enkelt tryck knappen för den tjänst som du använder oftast:

Hur arbetar Prostamol Uno för kvinnor?

Är Prostamol Uno lämplig för kvinnor? Prostamol är ett läkemedel gjord av naturligt växtmaterial och förbättrar metabolismen i prostatakörteln. Som ett resultat av förbättring av metaboliska processer minskar ödemet, smärtsyndromet minskar. Patienter med bakgrund av att ta Prostamol notera förbättring av sexuell aktivitet och till och med en minskning av prostata adenoms storlek - en godartad tumör i körteln.

Prostatit och kvinnor

I huvudsak är det inflammation i prostata, som kan åtföljas av:

 • degenerativa förändringar i organvävnader;
 • smärta;
 • purulenta fenomen och många andra symtom.

Vid patienter med prostatit urinering förvärras, sexuella funktioner, i avancerade fall kan sjukdomen gå till cancer och även leda till patientens död.

Det kan finnas en fråga: trots allt är prostatit, prostata inflammation en manlig sjukdom, kan denna sjukdom stör kvinnor? Svaret på detta är givetvis negativt, eftersom kvinnor i prostatakörteln saknas, det är en egenskap hos endast den manliga kroppen. Ibland tar vissa kvinnor symptom på andra sjukdomar för manifestation av prostatit.

Trots detta finns det ett antal specifika kvinnors problem som kan behandlas med droger från prostatit, på grund av innehållet i vissa komponenter i dem. Prostamol är ett av dessa läkemedel. Trots det faktum att läkare inte tilldelar det till kvinnor eller barn (och detta understryks av instruktionen), börjar vissa kvinnor fortfarande ta emot det.

Verkningsmekanism

I manlig prostata, produktion av spermier och produktion av manliga hormoner. Hemligheten hos prostata påverkar direkt sexuell funktion hos den manliga kroppen. Om körteln är inflammerad svullnar den eller ökar i storlek om en tumör (adenom) diagnostiseras. Det finns också ett fenomen av prostatahyperplasi hos patienter, när cellerna börjar delas, vilket ökar organets storlek. Alla dessa orsaker leder till svårigheter att urinera, på grund av att klämma, och till och med fullständig överlappning, i urinröret.

Prostamol är en örtmedicin som innehåller ett extrakt av palmkrypning. Denna naturliga komponent har en positiv effekt på ämnesomsättningen i allmänhet och på metaboliska processer i själva prostatakörteln.

En särskilt positiv effekt observeras i fall av prostatahyperplasi:

 1. Okontrollerad celldelning upphör.
 2. Orgeln minskar.
 3. Det upphör att täcka urinröret och trycka på urinblåsan, normalisera arbetet i genitourinary systemet och förbättra patientens livskvalitet.
 4. Patienten upplever inte längre smärtsam urinering och förseningar.

Prostamol blockerar vissa enzymer i kroppen, vilket bryter produktionen av att stimulera skapandet av proteiner från hormonet. Detta förhindrar okontrollerad delning av prostatacellerna.

Dessutom dämpar läkemedlet produktionen i kroppen av prostaglandiner. Dessa ämnen är aktivt involverade i den biokemiska reglering av inflammation. Denna effekt stärker blodkärlen, lindrar inflammation och olika svullnad, inklusive i prostata. Prostamol hjälper till att återställa aktiviteten och tonen i urinvägarna.

Läkemedlet är tillgängligt i kapslar. Det kan inte kallas en panacea för de beskrivna sjukdomarna, som en vegetabilisk botemedel och agerar försiktigt. Men läkare rekommenderar att man använder det som hjälpmedel vid komplex behandling av prostata.

Men vad är användningen av medel för kvinnor?

Prostamol för kvinnokroppen

Vissa kvinnor står inför ett sådant fenomen som ett ökat innehåll av androgener (manliga hormoner) i kroppen. Fenomenet åtföljs av olika problem gynekologiska, fet hud och hår problem: (. Buk och så vidare) på huvudet, särskilt på kronan och tempel, kan de plötsligt börja tunna ut och på andra ställen, Tvärtom blir tätare och styv. Anledningen till detta är en ökning av antalet androgener.

Manliga hormoner kan "gå till tillväxt" av många anledningar, det kan vara:

 • en förändrad diet
 • överdriven fysisk aktivitet
 • tar vissa mediciner eller till exempel kosttillskott för sport, varav många innehåller testosteron i en eller annan koncentration.

Om en kvinna står inför ett liknande problem måste hon besöka sin gynekolog och endokrinolog, så att specialisterna diagnostiserar och väljer hur hormonell bakgrund kommer att återföras till normal. Om detta inte är gjort kommer situationen att förvärras, vilket leder till allvarliga hormonella störningar och infertilitet.

Naturligtvis kan du bli av med de yttre tecknen på överskott i androgenerna på rent kosmetiska sätt: genom epilering, masker, hudrening och liknande. Men de ger bara en extern, och dessutom en tillfällig effekt. För att lösa problemet är det nödvändigt att eliminera orsaken.

Men vissa kvinnor är rädda för att använda sådana verktyg och vända sig till alternativ - växtantrogener.

Deras åtgärd är mjukare, det skadar inte kroppen som helhet, endast behovet av en lång, från 6 månader, antagningsförloppet noteras från minuserna.

Prostamol hänvisar exakt till sådana läkemedel: dess växtkomponenter hindrar effektivt aktiviteten hos manliga hormoner i honkroppen. Naturligtvis måste mottagandet av ett sådant "manligt" medel överenskommas med läkaren.

Men erhållits genom att Prostamol Uno för kvinnliga Kommentarer Support effekten av de medel som beskrivs i behandling av kvinnofrågor, särskilt om det tas tillsammans med komplex vitaminer och spårämnen.

Vi behöver bara komma ihåg att effekten av detta läkemedel inte kommer på en gång, om problemet måste lösas snabbt, är det bättre att vända sig till de höghastighetshormonala läkemedel som läkare erbjuder.

Information om prostomole uno: åtgärder, indikationer, kontraindikationer

Prostamol Uno har kontraindikationerna som beskrivs i bruksanvisningen. Dosering bör inte störs vid intagning. Varför? Detta kommer att diskuteras i artikeln.

Allmän information om beredningen

Omedelbart bör det noteras att dosen och varaktigheten av intaget inte ska störas, det är inte tillåtet att ta läkemedlet på egen hand, eftersom biverkningarna av Prostamol Uno-medicinering. Det ordineras endast av en läkare beroende på typ och stadium av prostata sjukdomar, åldern hos mannen, förekomsten av sekundära patologier. I vissa fall beaktas även en mans vikt. Instruktioner för användning av läkemedlet ges för allmän information.

Prostamol Uno är en fytopreparation. Den används för prostata patologier. Utfärdat i form av kapslar som innehåller en brun substans med flytande konsistens, som har en karakteristisk lukt. Den huvudsakliga aktiva ingrediensen är extrakt från extrakten av palm sabalens frukter.

Drogens huvudsakliga egenskaper:

 1. Minskar, ytterligare dämpar graden av kemiska reaktioner av dihydrotestosteron, vilket begränsar penetrering av hormoner i kärnan, som en konsekvens av reducerad proteinsyntes.
 2. Genom att minska produktionen av hormoner och enzymer frigörs arakidonsyra, syntesen av prostaglandiner reduceras (ansvarig för reglering av urinkanalens ton och peristaltis).
 3. Hjälper till att bli av med den inflammatoriska processen.
 4. Eliminerar ökad vaskulär permeabilitet och förhindrar frisättning av vätska (exudat).
 5. Minskar koncentrationen av manliga könshormoner i blodet.
 6. Minskar de symptom som uppstår vid en godartad tumör.

I bruksanvisningen står det att Prostamol Uno är ett brett spektrum drog. Huvudfunktionen är normalisering av urinering och förebyggande av prostataförstoring. Läkemedlet tolereras enkelt, väl kombinerat med andra läkemedel, det finns inga uttalade biverkningar (hos 80 män av 100), men det finns kontraindikationer. Hjälper inte kroppen att vänja sig på komponenterna. Hjälper förbättra livskvaliteten hos män som har en godartad prostatatumör.

För att eliminera sjukdomen är komplex terapi nödvändig. Av dessa skäl rekommenderas det inte att ta medicinen ensam. Effekten kommer endast att vara effektiv om droger används samtidigt. Dessutom har fytopreparationer kontraindikationer, så doseringen ordineras endast av en läkare beroende på de enskilda egenskaperna hos en mans kropp.

Instruktioner för användning Prostamol Uno

Prostamol Uno är en av de mest populära drogerna bland agenterna för att lindra symtomen på kronisk prostatit och adenom. Om processen med proliferation av prostata i körtelvävnaden har börjat, är det omöjligt att vända det medicinskt. Men du kan stoppa det. Det är den här egenskapen som anger instruktionerna för användning av Prostamol Uno.

Många klagomål om ineffektivitet uppstår på grund av att beskrivningen av läkemedlet har försummat.

Sammansättning av Prostamol Uno och handlingsprincipen

Prostamol Uno är en växt av vegetabiliskt ursprung. Den aktiva beståndsdelen är ett extrakt från frukterna från dvärgpalmen Sabal (småfiliform sabal, serenoisk krypande). En kapsel Prostamol Uno innehåller 0,32 eller 0,16 g extrakt. Analogerna innehåller samma mängd, men skiljer sig åt i uppsättningen av hjälpämnen.

Sabanna-palmen har använts i 200 år som ett biologiskt aktivt tillsats för att stimulera manlig styrka, liksom att lindra hosta och förbättra matsmältningen. Den aktiva substansen (fytosteroler), som ingår i plantans frukter och ingår i sammansättningen av prostamol, sänker testosteronhalten, stimulerar syntesen av spermatozoa. Men den grundläggande egenskapen av extraktet - inhiberingsaktivitet av 5-alfa-reduktas (enzym) transformering testosteron till dihydrotestosteron, en mer aggressiv - hormon väckande proliferation av glandulära prostatavävnadsceller. På detta sätt stannar adenomets tillväxt med regelbunden administrering av Prostamol Uno.

Dessutom har palmextraktet följande egenskaper:

 • antiinflammatoriska;
 • tonic;
 • antiseptikum;
 • mild lugnande effekt.

Analoger: Permixon, Prostagut, Prostaplant, Prostessono, Serpens, Strogen S, Kapistan.

Indikationer för användning

Prostamol Uno, i enlighet med användningsanvisningarna, avser ämnen som påverkar de metaboliska processerna i prostatakörteln och normaliserar urinprocessen.

Våra läsare rekommenderar

Vår regelbundna läsare blev av med PROSTATIT genom en effektiv metod. Han kontrollerade det på sig själv - resultatet av 100% - ett fullständigt bortskaffande av prostatit. Detta är en naturlig honungsbaserad lösning. Vi kollade metoden och bestämde oss för att rådgöra med dig. Resultatet är snabbt. DEN EFFEKTIVA METODEN.

Indikationer för användning:

En kapsel Prostamol Uno innehåller 0,32 eller 0,16 g extrakt av den aktiva substansen - ett extrakt från dvärgpalms frukter, Sabal

 1. 1 och 2 stadium av proliferation av prostata adenom, när urinering blir ofullständig kvarstår urinen i urinblåsan och trycket ökar. Ögon uppstår oftare, och utflödet sker i flera steg.
 2. Med kronisk prostatit vid komplex behandling av sjukdomar i urinering.

Används i de ovan nämnda sjukdomarna, ger Prostamol Uno, liksom dess analoger, en signifikant lindring av symptom på grund av dess antiinflammatoriska och anti-edematösa verkan. Läkemedlet blockerar syntesen av prostaglandiner, som påverkar urinvägarna, stärker kärlen, minskar deras permeabilitet. Som ett resultat av behandlingen finns en minskning av smärta, normalisering av urinutflödet.

Metod för applicering

Hur mycket tid kan användas kapslar Prostamol Uno är instruktionen inte är tydligt reglerade (inte mindre än en månad), bara konstaterade att ta läkemedlet en gång om dagen, när det gäller kapslar av 320 mg, 2 gånger om dagen, om kapslarna på 160 mg. Det är önskvärt samtidigt. Det har kliniskt bevisats att en ökad dos inte påverkar effekten. Behandlings- och doseringsförloppet bestäms av den behandlande läkaren.

I regel bestämmer doktorn efter den första månadens ansökan, av resultaten av patientens undersökning, huruvida det finns en positiv dynamik, hur länge det fortfarande är nödvändigt att ta Prostamol Uno. En uttalad effekt, vanligtvis manifesterad efter 2 månader. Slutresultatet utvärderas efter 3 månaders antagning. Behandlingsperioden med läkemedlet kan minskas eller ökas av läkarens beslut. För att förhindra ett eventuellt återfall utförs en andra kurs efter en viss tid.

Hur man använder: Drick Prostamol ska tas först efter måltid, annars kommer det att finnas illamående, kräkningar är möjliga.

Prostamolsuppositorier injicerade rektalt i enlighet med instruktionerna produceras också.

Prostamol Uno: kontraindikationer och biverkningar

Prostamol Ett U-läkemedel som inte påverkar libido och blodtryck. Dess användning har ingen toxisk effekt på levern och njurarna, eftersom kompositionen endast innehåller växtextrakt och säkra hjälpkomponenter. Men individuell intolerans är möjlig.

Användningen av läkemedlet kan orsaka biverkningar som illamående, halsbränna

Prostamol Uno, trots minimala kontraindikationer, kan inte användas av kvinnor. Vissa människor, efter att ha läst om egenskaperna hos extraktet från den krypande palmen för att sänka testosteron och blockera östrogenreceptorer, anser att det är möjligt att använda läkemedlet som ett tillägg för att justera den hormonella bakgrunden. Det här är väldigt farligt.

Användningen av läkemedlet kan orsaka biverkningar:

 • illamående;
 • diarré;
 • halsbränna;
 • smärta i den epigastriska regionen
 • allergiska reaktioner.

När du tar Prostamol Uno uppstår biverkningar sällan om dosen inte överskrids och medicinen inte används på tom mage.

Minskar risken för negativa manifestationer när ljus används. Om det finns problem med mag-tarmkanalen är det bättre att ta drogen i denna form. Vid användning av ljus når den aktiva substansen snabbt destinationen, och mikrocirkulationen förbättras på grund av en mild irriterande effekt på ändtarmen. Ljus rekommenderas inte för någon inflammatorisk process i detta område, liksom för hemorrojder.

Kompatibilitet med andra droger och alkohol

Sammanfattningen visar att Prostamol Uno inte reagerar med andra läkemedel, så det är ofta ordinerat som en del av komplex terapi vid behandling av andreno-blockerare, antibiotika och andra läkemedel. Till exempel kan du ta två droger (till exempel ProstamolUno och Tamsulosin tabletter) samtidigt med kronisk prostatit. I detta fall ökar effektiviteten hos båda drogerna. Hur man tar tid för olika mediciner och varaktigheten av komplex terapi ordineras av läkaren.

Instruktionen förbjuder inte kombinationen av Prostamol med analoger (till exempel Prostagut Fort), men i mottagandet av dessa medel är det ingen mening.

Med en enda användning med alkohol utsöndras läkemedlet mycket snabbare, eftersom alkohol är ett diuretikum. Om du tar Prostamol Uno i kombination med alkohol, kommer en person med en osannolik sannolikhet snart att känna symptomen, vilket ledde till en diuretisk effekt: irritation i urinröret och smärta vid urinering. Alkohol är mycket oönskade, inte bara för gemensamt intag med mediciner, utan i princip i alla former av prostatit och adenom, eftersom det kan vara en provokat av komplikationer.

En av analogerna i Permixon

Effekten av Prostamol Uno

Ryska statens medicinska universitet. Pirogova genomförde studier av effektiviteten av läkemedlet Prostamol Uno vid behandling av 42 patienter med diagnos "kronisk prostatit" och "godartad prostatahyperplasi" under 16 veckor. Som ett resultat, återvände 61% av patienterna till normal tömning process: kronisk prostatit patienter rapporterade fullständigt försvinnande av nattlig urinträngningar, och hos patienter med adenom nummer reduceras till 1-2 gånger per natt. Den genomsnittliga poängen på IPSS-skalan minskade med 40%. Urineringshastigheten ökade med 23% och volymen av kvarvarande urin minskade med 60%.

Efter utgången av antagningstiden ändrades inte PSA-nivån. De biokemiska parametrarna för blod förblev också på samma nivå. Av vilket följer att användningen av läkemedlet inte påverkar funktionen hos lever och njurar.

Pelvic smärta slutade fullständigt hos 75% av patienterna, minskat signifikant i 8%. Alla som observerade hade en bra behandling, inga biverkningar inträffade. Under halvårsobservationen var det ingen återkommande kronisk prostatit, prostatakörteln upptäcktes inte hos patienter.

Studier har också utförts om användning av Prostamol Uno-Sandreno-blockerare. Det upptäcktes att vid slutet av kursen (varaktighet var 4 månader) normaliserades PSA-nivån i blodet, prostatakörteln tömdes, inflammationen och ödemet avlägsnades.

Studier genomfördes också i MMA. Sechenov och Federal Research Institute of Urology of Rosmedtechnology. Under vilken bekräftades effekten av Prostamol Uno både med monoterapi och i kombination med alfa-andrenoblocker.

Läkemedlet kan användas under en lång tid, vilket kan minska risken för komplikationer och återfall i kronisk prostatit väsentligt, liksom att förbättra livskvaliteten i prostata adenom.

När det gäller klagomål från vissa patienter Ineffektiviteten av läkemedlet, bör jämföras med köpet av utseendet som beskrivs i instruktionerna som Prostamol Uno, ranking bland de mest populära droger genomsnittspris kategori och dess analoger kommer in antalet oftast förfalskade läkemedel.

Vem sa att det är omöjligt att bota prostatit?

Har du en PROSTATE? Redan mycket pengar försökt och ingenting hjälpte? Dessa symtom är bekant för dig inte av hearsay:

 • konstant smärta i underlivet, skrotum;
 • svårighet att urinera
 • sexuell dysfunktion.

Det enda sättet att använda? Vänta och inte agera med radikala metoder. Prostatit kan vara CURED! Gå till länken och ta reda på hur specialisten rekommenderar behandling av prostatit.

Hur man tar prostomole uno män

Prostamol Uno med prostatit: behandlingsförlopp, effektivitet, instruktion

Loppet av behandling för prostatacancer och andra sjukdomar i det manliga urogenitala användning "Prostamol Uno" drog effektivitet visar en positiv redan efter den första mottagningsperioden även i komplicerade kropps krämpor (adenom, hyperplasi, kronisk prostatit).

Bra och snabbt tar bort symptom och främjar återhämtning. Därför, för närvarande - detta läkemedel ordineras av många läkare som en oberoende terapeutisk metod eller i kombination med andra läkemedel och sjukgymnastikförfaranden. Användningen av denna botemedel används i de flesta sjukdomar i prostatakörteln.

Vad bestämmer mottagningens effektivitet

Många annonser lovar snabb återhämtning av patienten med prostataadenom, om du tar drogen Prostamol Uno. Instruktionen för detta läkemedel ger inte en fullständig garanti vid läkning endast genom denna åtgärd och kan inte stoppa patologiska formationer.

Det hjälper till att lindra akuta symptom på adenom:

 • lindra inflammation
 • minska puffiness;
 • förbättra blodtillförseln till kroppen;
 • stärka fartygen.

Men den uttalade terapeutiska effekten och förbättringen av människors hälsa uppnås i samband med andra droger.

Sådana funktioner är mer lämpliga och effektiva för behandling av prostatit. Det är i detta fall att långsiktiga och courseware tekniker av denna agent framgångsrikt kan stoppa inflammatorisk process i orgeln.

Effekten av Prostamol Uno bestäms av dess sammansättning, som har en naturlig karaktär - ett extrakt av frukter från en dvärgpalm.

Detta ämne hjälper till att minska ödem och inflammation i vävnaderna i prostata, men det minskar inte styrkan och libido hos män.

Huvuddelen av läkemedlet absorberas väl och når maximivärdena i patientens blod efter 90 minuter efter administrering. Dess användning ska åtföljas av mat, annars finns det risk för illamående eller halsbränna.

Resultaten av många studier bekräftar effektiviteten av detta läkemedel i kampen mot många sjukdomar i prostata. Dessutom indikerar mer än 60% av patienterna en snabb förändring av kvaliteten på urinering, där smärtsamma och obehagliga känslor lämnar.

Därför kan läkemedlets effekt anses vara fördelaktig inte bara för prostataorganet utan också för genitourinära systemet hos mannen som helhet.

Prostamol Uno är ett kapselpaket i en blisterförpackning. Det totala antalet är 15, 30 eller 60 st. Varje kapsel innehåller 0,32 g palm extrakt. Denna mängd är tillräcklig för mottagning en gång om dagen för att uppnå den önskade terapeutiska effekten. Beroende på toleransen för läkemedlet, kvarstår patienten, urologen, att minska den dagliga dosen av läkemedlet till 0,16 g.

För behandling av någon prostatisk sjukdom administreras läkemedlet Prostamol Uno genom förtäring under ganska lång tid.

Vanligtvis är kursen en månad i förväg. Beroende på graden av prostataskador hos män kan behandlingsförloppet omorganiseras efter en kort paus.

Denna långa kurs terapi detta örtpreparat inte förklaras av den dåliga kvaliteten på påverkan innebär en komponent på bröstvävnaden och smygande sjukdom i kroppen. Ofta försvinner symtomen på sjukdomen snabbt, men problemet som orsakade dem är fortfarande relevant för patienten och blir bara mindre uttalad. Om kursen inte passerar helt mycket snart sjukdomen kommer att märkas på nytt symptom eller spilla över till en annan komplicerad form av sjukdomen som redan har kräver mer allvarliga receptbelagda läkemedel, som ger en allvarlig belastning för andra vitala organ.

Det är mycket viktigt att komma ihåg att Prostamol Uno inte behandlar sjukdomen ensam, men är en bra hjälpare för att normalisera arbetet med prostataceller tillsammans med andra droger.

Därför är det inte nödvändigt att ignorera en urologs tilläggsutnämning, eftersom patienten tillsammans med läkaren med hjälp av ett övergripande tillvägagångssätt för behandling av prostata sjukdomar kommer att uppnå en signifikant förbättring av tillståndet och fullständig återhämtning.

Särskilda instruktioner och biverkningar från att ta drogen

Liksom alla andra läkemedel har Prostamol Uno kontraindikationer som bör beaktas vid tillsättning. Bruksanvisningen beskriver dem tydligt.

Antal kontraindikationer är inte för stora. Drogen av läkemedlet påverkar inte funktionen och funktionaliteten hos lever och njurar.

Många studier har visat att läkemedlets komponenter av många patienter överförs ganska bra utan biverkningar. De främsta sådana biverkningarna innefattar allergi och individuell intolerans mot komponenterna i denna lösning.

 1. Allergiska reaktioner uppträder genom klåda, hudutslag. Om sådana manifestationer uppträder i patienten, slutar behandlingen med läkemedlet och antihistaminer förskrivs. Prostamol Uno ersätts av läkare enligt ett annat apotek.
 2. Om patienten behandlar prostatit och tar medicinen inte efter att ha ätit, men i tom mage är fall av specifika manifestationer från mag-tarmkanalen inte ovanliga. I det här fallet kan patienten klaga på en känsla av illamående efter att ha tagit Prostamol, kräkningar eller halsbränna. I detta fall avskaffas inte läkemedlet, men tas i enlighet med anvisningarna för instruktionen.

Medlet påverkar inte hastigheten på mentala och andra typer av reaktioner hos män. Den kan användas av förare och arbetstagare, vilket kräver ökad uppmärksamhet.

Läkemedlets effektivitet minskar inte med gemensam konsumtion med andra droger.

Behandlingsanvisningar för adenom förbättras genom att endast ta detta läkemedel på bekostnad av att stoppa utvecklingen av deformerade celler i organ, men det går inte att ändra de nuvarande vävnadsändringarna. För detta ändamål föreskrivs ytterligare mediciner. Om läkaren därför har ordinerat andra läkemedel under behandling med Prostamol ska de inte korsas ut.

I de flesta sjukdomar i prostatakörteln kommer endast komplex terapi att ge ett positivt resultat.

Innan du tar Prostamol är det bättre att konsultera en läkare och genomgå en fullständig undersökning för att utse ytterligare behandling om det behövs och inte försvaga sjukdomen genom att ta bort huvudsymptom.

Regler för användning av Prostamol Uno och återkoppling om dess effektivitet

Prostamols huvudfunktion är normaliseringen av urinprocessen och förebyggande av prostataförstoring. Detta läkemedel har ett brett spektrum av åtgärder och kan användas för att behandla andra sjukdomar i det genitourära systemet.

Läkemedlet tolereras enkelt av nästan alla patienter, det är väl förenligt med andra droger, även vid långvarig användning orsakar inte biverkningar och missbruk. Allt detta gör att Prostamol är ett lämpligt sätt att förbättra livskvaliteten hos patienter med prostata adenom.

Hur korrekt tar Prostamol Uno till män och hur lång tid kvarstår behandlingen? Den största effekten av läkemedlet uppnås vid kursanvändning, och ju tidigare det börjar ta det, blir resultatet av behandlingen bättre. Och behandlingsförloppet kan vara mycket lång och nå flera månader. Den exakta dosen och varaktigheten av behandlingen bestäms av läkaren.

Kemisk sammansättning

Prostamol används för prostata adenom. Adenom är en godartad proliferation av prostatavävnad.

Hälsosam (vänster) och prostata adenom (höger)

Större storlek, blockerar prostata i urinröret. Urinering i detta fall är väsentligt hämmad: urinen strömmar trögt och intermittent, för att tömma blåsan patienten måste pressa pressens muskler. Behandlingskurs Prostamol Uno är ordinerad för de första två etapperna av prostata adenom.

Syftet med läkemedlet är att ta bort symptomen på adenom. Innehåller i sin sammansättning, växtutdrag av dvärg palm har antiinflammatorisk effekt, bidrar till att minska ödem i prostata.

Preparatets struktur

Sammansättningen av Prostamol innehåller inte skadliga kemikalier. Den viktigaste aktiva substansen i denna produkt är ett alkoholextrakt av palmfrukter som kryper.

Kompositionen av beredningen har följande egenskaper:

 • antiandrogen;
 • antidizuricescoe;
 • anti-inflammatorisk.

Tillväxten av prostata främjas av hormonet dihydrotestosteron. Det bildas av testosteron under påverkan av enzymet 5-alfa-reduktas.

Den aktiva substansen i form av ett extrakt av palmfruktkrypning bryter mot processen att omvandla testosteron till dihydrotestosteron. Detta leder till en minskning av proteinproduktionen. Tabletter har en deprimerande effekt på aromatas - ett enzym som främjar utvecklingen av prostata adenom. Som en följd av dessa processer i behandlingen med prostagamol stoppas prostata tillväxten.

Sammansättningen av palmfrukter krypande inkluderar:

 • fytosteroler;
 • fetter;
 • tanniner;
 • karotenoider;
 • enzymer.

Biologiskt aktiva komponenter i produkten ökar tonen i det manliga reproduktionssystemet, reducerar inflammatorisk process och svullnad i prostata. Läkemedlet innehåller också hjälpämnen:

 1. färgen är crimson;
 2. renat vatten;
 3. gelatin;
 4. titandioxid;
 5. glycerol;
 6. järnoxid svart.

En viktig egenskap hos läkemedlet är vasoprotektiv, vilket hjälper till att lindra symtomen på frekvent och smärtsam urinering.

Angivanden för antagning

Prostamol används framgångsrikt för komplex behandling av ett antal sjukdomar:

 • godartad prostatahyperplasi;
 • störningar i urinering som härrör från hyperplasi av prostata.

Vid mottagande av en produkt observeras:

 • nedbromsningen av de förfaranden enligt vilka prolactinhormonreceptorn binder;
 • saktar proliferationen av prostataepitelet;
 • inhibering av frisättningen av arakidonsyra;
 • minskning av urineringens frekvens
 • reduktion i syntesen av prostaglandiner, vilket bidrar till förändringar i tonen i nedre delen av urinvägarna.

Läkemedlet har en kombinerad ospecifik och patogenetisk effekt som i allmänhet förbättrar urodynamiken och sjukdomstillståndet hos sjuka manliga patienter.

Så här applicerar du Prostamol Uno?

Prostatit har en artful egenskap att gå in i en kronisk form. Symptom på sjukdomen kan blekna, medan den passerar in i ett asymptomatiskt stadium. Hur man tar Prostamol Uno för kronisk prostatit?

Läkemedel för behandling av prostatit gäller långa kurser. Den första kursen är en månad, då är det en paus.

Kapslar Prostamol Uno

Vidare utser eller utser urologen en upprepad behandling. Efter två behandlingskurser förlorar 50% av patienterna med prostatit helt symtomen på sjukdomen och normaliserar det genitourinära systemet.

Efter symptomförsvinnandet är det nödvändigt att undersökas regelbundet av en läkare under lång tid. Med långvarig användning av läkemedlet finns ingen förändring i lever, njurar och hjärta, så det är lämpligt för långvarig användning.

Behandling av prostatit innebär ett omfattande tillvägagångssätt, det vill säga mottagandet av droger som skiljer sig från varandra. Prostamol kan inte garantera en fullständig botemedel mot prostatit, men dess effektivitet vid behandling är obestridlig.

dos

Med en lång behandling behandlas Prostamol inte mer än en gång om dagen.

Läkemedlet utfärdas i form av kapslar, de tas med en stor mängd vatten för att undvika skador på väggarna i magen.

Doseringen Prostamol Uno bestämmes av en läkare, det varierar från 160 till 320 mg per dag beroende på reaktionsproduktkomponenterna.

Kan jag ta Prostamol utan läkare? Även om läkemedlet är effektivt, minimala kontraindikationer och biverkningar, rekommenderas att rådfråga en specialist innan du använder den.

kostnaden för

Priset på produkten beror på antalet kapslar i förpackningen:

 • Priset på packning av 30 kapslar 320 mg varierar från 590 till 760 rubel;
 • Kostnaden för packning av 60 kapslar 320 mg varierar i området 1000-1200 rubel.

Vid köp av en produkt är det viktigt att vara uppmärksam på paketets integritet och tillgången på skyddande hologram. Detta kommer att bidra till att skydda mot förfalskningar.

Vad är bättre: Prostamol, Prostaplant eller Gentos

Alla dessa medel lovar att normalisera urinering hos män. Vad är då skillnaden mellan dem?

Gentos är bara en biologiskt aktiv tillsats till mat. Dess effektivitet har inte testats i kliniska miljöer. Prostamol är ett verkligt läkemedel som har testats på urologiska kliniker.

Prostaplant är en komplett analog av Prostamol. I dess sammansättning finns ett extrakt av en rott av en nässla som är dioecious. Verkningsmekanismen och effekten av administrationen (normalisering av urinering, minskning av prostatakörtelns ödem) är samma som i Prostamol. Nettle extrakt stärker handlingen av palmens huvudsakliga extrakt.

Många patienter föredrar att använda Prostamol, med tanke på effekten av effekten.

Kontraindikationer för användning

De viktigaste kontraindikationerna reduceras till överkänslighet och individuell intolerans av läkemedelskomponenterna. Du kan börja ta drogen först efter att ha hört en läkare.

Vissa patienter noterade:

 • halsbränna;
 • smärta i buken
 • illamående.

För att undvika att dessa symptom uppträder, tvättas medicinen med mycket vatten.

Drick några drycker, mjölk och te rekommenderas inte. Med individuell intolerans av komponenterna är klåda, svullnad och hudutslag möjliga.

Instruktionen säger att läkemedlet inte påverkar koncentrationen av uppmärksamhet och beslutshastigheten. När du kör ett fordon och utför komplexa uppgifter som kräver hög uppmärksamhet, bör man förlita sig på kroppens inre känslor.

Feedback om antagning

Några patienter, efter en månad att ta medicinen, kände en signifikant förbättring i sitt tillstånd, vilket var en minskning av smärta vid urinering.

Det finns patienter som noterar och positiva skift, förbättring av styrkan. Bland de till vilka läkemedlet inte hjälpte, hade de flesta patienterna en försummad form av prostatit.

Hos vissa patienter som tog Prostamol fanns det fall av allergi mot läkemedlet och sänkning av blodtrycket.

Verkan av Prostamol syftar till att minska manifestationerna av adenom, men botar inte det helt. Drogen normaliserar bara funktionen av urinering, avlägsnande av obehagliga och smärtsamma symptom.

Resultat av kliniska prövningar

Hos patienter som tagit Prostamol, enligt studien, förbättrades kvaliteten på urinering med 60%, frekvensen av önskningar minskade med sex gånger. Alla patienter förlorade känslan av ofullständig tömning av blåsan, medeltalet av kvarvarande urin minskade med 70%.

Relaterade videoklipp

Kort beskrivning av läkemedlet och rekommendationer om hur man dricker Prostamol Uno i prostata adenom:

Så är Prostamol ett effektivt läkemedel som hjälper till att bli av med symptomen på prostata adenom. Dessutom bota det inte hyperplasi i prostatakörteln, men minskar intensiteten av smärtsamma känslor och normaliserar urinprocessen hos patienter. Den uttryckta positiva effekten vid mottagande av en beredning uppnås vid användning av en beredning i ett komplex med andra medicinska produkter.

Produkten är kontraindicerad för individuell intolerans mot extraktet av palmkrypningen. I vissa fall hade patienter avvikelser i matsmältningssystemet. Ta läkemedlet strikt enligt läkarens recept.

Prostamol Uno med prostatit: bruksanvisning, recensioner

Instruktion för användning Prostamol Uno indikerar att en växtbaserad beredning är avsedd för behandling av inflammatorisk process i prostatakörteln. Bland sjukdomarna hos den manliga sexuella sfären diagnostiseras kronisk prostatit och prostata adenom oftast. På listan över läkemedel som är avsedda att bekämpa patologiska förhållanden har Prostamol Uno en ledande position på grund av dess säkra naturliga sammansättning och användbarhet.

Prostamol Uno - egenskaper och farmakologiska egenskaper

Prostamol Uno är ett örtmedel baserat på alkoholhalten av Sabal-frukten (dvärgkrypande palm). Läkemedlets verkan syftar till att hämma de processer som är ansvariga för att omvandla hormonet testosteron till dihydrotestosteron, vilket främjar proliferationen av körtelprostatvävnad. Den aktiva substansen i läkemedlet undertrycker enzymet 5-alfa-reduktas och hämmar syntesen av aromatas, under vilken en aggressiv hormon bildas. Således förhindrar läkemedlet progressionen av prostata adenom.

Växtextrakt hämmar bildningen av de stora inflammationsmediatorer - prostagladinov, reducerar permeabiliteten av blodkärl, lindrar inflammation i prostatavävnaden utan att påverka koncentrationen av könshormoner i blodplasman. phytoremedy fördel är att ta det inte minska nivån av potens och libido, det vill säga inte har någon negativ effekt på den sexuella aktiviteten hos män. Med avseende på prostatakörteln ger palmfruktkonsentet antiinflammatoriska, anti-edematösa och anti-androgena effekter.

Användning av läkemedlet inhiberar patologisk proliferation av prostatakörtelvävnad, förhindrar ökning av dess volym, och därigenom minska svårighetsgraden av symtomen vid benign prostatahyperplasi - smärta och stress vid urinering, känsla av ofullständig tömning av blåsan, dysuri, pollakisuri.

Under behandlingen normaliseras styrkan hos urinflödet och volymen av urin frigörs ökar. Dessutom har läkemedlet en mild lugnande, antiseptisk och återställande effekt. Efter oral administration upplöses det gelatinösa kapselskalet och dess innehåll absorberas snabbt. Koncentrationen av den aktiva substansen når maximalt 90 minuter efter att läkemedlet tagits.

Doseringsform

Prostamol Uno släpps i form av ovala, mjuka, röd-svarta kapslar i ett gelatiniskt skal, inom vilket det finns ett palmextrakt. Det ser ut som en oljig vätska med en grönbrun färg med en karakteristisk lukt som är inneboende i denna växtart. Varje kapsel innehåller 320 mg palmextrakt extraherat från sabala frukter + hjälpämnen.

Tabletter Prostomol Uno för 15 stycken placeras i blister av aluminiumfolie. I en förpackning med en beredning kan innehålla 1, 2 eller 4 blister med kapslar.

Vad är syftet med Prostamol Uno?

Användning av Prostamol Capsules rekommenderas till män för eventuella kränkningar av urinfunktionen associerad med prostata hyperplasi av godartad natur. Urologer inkluderar detta verktyg i komplex terapi av kronisk prostatit och prostata adenom. Tack vare en naturlig växtbas, kombineras denna produkt perfekt med andra läkemedel som används vid sjukdomar hos den geniturära kärnan hos män.

Läkemedlet visar god effektivitet vid dysuri - svårighet urinering orsakad av en ökning av prostatakörteln. Användningen av Prostamol Uno hjälper till att stoppa smärtsamma symtom, lindra inflammation och förbättra urinets utsöndring. På samma gång, i sammanfattningen indikerar att läkemedlet är lämpligt att använda endast steg 1 och 2 adenom proliferation, manifest ofullständig tömning av blåsan och ackumuleringen av återstående urin, vilket leder till ökad urinträngning och urinutflöde i flera steg.

På grund av dess anti-edematösa och antiinflammatoriska verkan, ger läkemedlet snabb lindring och stoppar de viktigaste symptomen på den patologiska processen med prostatit.

Instruktioner för användning

De specifika egenskaperna hos läkemedlet och varaktigheten av behandlingstiden bestäms av den behandlande läkaren. Standarddoseringen är 1 kapsel per dag. Det är lämpligt att ta medicinen samtidigt, svälja hela kapseln, inte bryta den eller tugga den, med mycket vatten. Anteckningen säger att det är bäst att ta drogen efter en måltid.

Minsta behandlingssättet tar 1 månad, varefter en paus på 2 veckor är nödvändig. Efter att specialisten har bedömt patientens tillstånd kan behandlingen fortsätta. Beroende på svårighetsgraden av tillståndet och andra individuella egenskaper, för att uppnå ett beständigt positivt resultat, måste flera behandlingskurser slutföras. I genomsnitt manifesteras den maximala terapeutiska effekten efter tre månader med regelbunden medicinering.

Effekten av Prostamol Uno har bekräftats officiellt av ett antal kliniska studier där patienter från urologiska kliniker deltog. Läkemedlet testades också vid Institutet för Urologi Rosmedtechnologies och på grundval av Sechenov MMA. Trots det faktum att detta läkemedel inte innehåller några starka substanser (antibiotika, hormoner), men bara har växtkomponenter i det, är resultatet av dess användning imponerande.

Nästan 80% av patienterna bekräftade försvinnandet av patologiska symptom och noterade förbättringar i det allmänna tillståndet. Mer än 65% av patienterna med kronisk prostatit kom urineringsprocessen tillbaka till det normala, och nattliga begär slutade helt. Hos patienter med prostataadenom ökade urinläckaget med mer än 25% och volymen av kvarvarande urin minskade med hälften.

Den största fördelen med Prostamol Uno är att den kan tas under lång tid utan rädsla för negativa hälsoeffekter. När du bekräftar diagnosen, rekommenderar experter att ta phyto-droger hela tiden. Växtextrakt, till skillnad från kemiska komponenter i andra läkemedel, har ingen toxisk effekt på vitala organ - lever, njurar, hjärtan.

Dess användning låter dig stabilisera tillståndet, ta bort inflammation och sakta ner den patologiska processen. Även om det här verktyget inte kan bota BPH, men för att förhindra ytterligare spridning av körtelvävnad, är han fullt kapabla. Plus, Prostamol Uno normaliserar urinering, lindrar smärta och hjälper till att eliminera vanliga önskningar som till och med stör patienten på natten.

Kontraindikationer och biverkningar

Prostamol Uno är ett helt säkert medel, med praktiskt taget inga kontraindikationer. Den enda begränsningen att använda är den individuella intoleransen hos den aktiva substansen eller andra komponenter som utgör den hos personer med tendens till narkotikaallergier.

Bedömning av recensioner av patienter som tar läkemedlet, orsakar inte Prostamol negativa reaktioner. Ingen nämnde illamående, buksmärtor eller andra systemiska effekter som påverkar de inre organen. I mycket sällsynta fall har patienter med en tendens till allergier halsbränna eller illamående, buksmärta, omedelbart efter att ha tagit kapsel eller hudreaktioner (utslag, klåda, hyperemi).

Ytterligare rekommendationer

Läkemedlet Prostamol Uno är väl förenligt med andra läkemedel, därför ingår det i den komplexa behandlingen samtidigt med antibiotika, adrenoblocker och andra potenta medel. Med kronisk prostatit, för att förbättra effektiviteten av behandlingen, kan du ta Prostamol tillsammans med Tamsulosin tabletter.

Under behandlingsprocessen är det extremt oönskat att dricka alkoholhaltiga drycker, eftersom etylalkohol och dess nedbrytningsprodukter har en irriterande effekt på urinröret och intensifierar smärtssyndromet. Dessutom accelererar alkohol avlägsnandet av läkemedlet från kroppen och minskar därmed dess terapeutiska effekt.

Långtidsanvändning av Prostamol Uno kan signifikant minska sannolikheten för komplikationer, förlänga perioderna med eftergift med kronisk prostatit, förbättra patientens tillstånd och livskvalitet signifikant vid godartad prostatahyperplasi.

Synpunkter från urologer i utvärderingen av effektiviteten phytoremedy isär. Vissa läkare anser att användningen Prostamol ger mycket goda resultat i kombination med andra läkemedel, andra - tror att läkemedlet är ineffektivt vid behandling av sjukdomar i det urogenitala systemet hos män men tillräckligt rezultativen som ett förebyggande medel som förhindrar utvecklingen av prostatit.

Analoger och pris

Kostnaden för den ursprungliga drogen Prostamol Uno, som görs av tyska företaget Berlin-Chemie är ganska hög, och på apoteket nätverket är det inte alltid. I det här fallet hjälper specialisten att välja billigare ryska analoger. Exempelvis tabletter är populära Afala vars pris är mycket lägre eller rektala suppositorier och Vitaprost Bioprost används i inflammatoriska processer i prostatakörteln.

Dessutom kan läkaren rekommendera andra läkemedel av inhemska och utländska tillverkare:

 • Prostamed;
 • Prostaplant;
 • Prostatofit;
 • Garbeol;
 • Permikson;
 • Adenom gran;
 • Prostaker;
 • Adenorm;
 • Urorek.

Pris på fytoteal

Prostamol Uno - ett drog dyrt, men om du anser att för att uppnå ett bestående resultat tar det lång tid, kommer behandlingen att kosta en betydande mängd. Här är genomsnittspriserna för läkemedlet i apotekskedjan:

 1. Prostamol Uno (30 kapslar) - från 700 rubel;
 2. Prostamol Uno - 60 kapslar - från 1350 rubel.

Om priset på läkemedlet för patienten verkar för högt, kommer specialisten att hjälpa till att hämta billigare analoger. Till exempel kostar det inhemska läkemedlet Afala bara 300 rubel per förpackning och Prostalin Forte-ljus - från 220 rubel.

Feedback på ansökan

Läkarnas kommentarer om Prostamol Uno bekämpar det faktum att effektiviteten av detta läkemedel är bäst manifesterad i kombination med andra läkemedel som används för att behandla patologierna hos det genitourära systemet för män. Dessutom tror experter att för att uppnå ett varaktigt positivt resultat är det nödvändigt att genomgå minst 2-3 fullvärda behandlingsbehandlingssätt.

Patienternas åsikter om förberedelserna är väldigt olika, både positiva och negativa. Många tror att priset på drogen är orimligt överdriven, och effektiviteten är ibland mycket lägre än den som tillverkaren förklarar.

Läkemedlet för män "Prostamol" - bruksanvisningar och viktiga funktioner

Brott mot urinering är inte den vanligaste sjukdomen, men åtföljs av mycket obehagliga känslor. Vid behandling av sjukdomar vill en person att läkemedlet inte är för kemiskt eller hormonellt.

Prostamol uno är ett preparat baserat på växtbaserade ingredienser, vilket hjälper till att bli av med obehagliga symptom på urineringstörningar.

innehåll

Funktion 1: Sammansättning och egenskaper

Prostamol uno - kommer i form av ovala, mjuka gelatinkapslar, med en grönbrun vätska som har en karakteristisk lukt.

Sammansättningen av Prostamol uno inkluderar:

 1. Aktiv substans - alkohol extrakt av palmfrukter krypande (9-11: 1) - 320 mg;
 2. Hjälpkomponenter:
 • glycerol,
 • gelatin är succinylerad,
 • titandioxid,
 • renat vatten,
 • järnoxid svart,
 • färgämne Ponce 4R.

Prostamol uno främjar följande effekter:

 1. Läkemedlet har antiinflammatorisk och anti-edematös effekt, vilket uppnås som en följd av minskad produktion av prostaglandiner i prostatas vävnader. Under sjukdomsförstärkningen som ett resultat av blodflödet till bäckenorganen är detta särskilt viktigt, eftersom sannolikheten för ödem minskar och vaskulär permeabilitet minskar.
 2. Extraktet av palmfruktkrypning har antiandrogena och antiproliferativa effekter utan att det påverkar funktionen av libido och styrka, utan att påverka nivån av könshormoner i blodet.
 3. Läkemedlet bidrar till att minska de patologiska symtomen på prostata hyperplasi, öka styrkan och volymen av urinering.
 4. Med användningen av läkemedlet sänks tillväxten och ökningen av prostata hos volymen.

Extrakt av palmfrukt som kryper snabbt och absorberas väl. Den maximala koncentrationen av aktiv substans i plasma efter upptagning uppnås efter 1, 5 timmar.

Funktion 2: Indikationer för användning

Läkemedlet har inte ett brett spektrum av åtgärder, men syftar till att eliminera en viss sjukdom eller symtom:

 • vid behandling av godartad prostatahyperplasi i I- och II-stadierna;
 • eliminering av symtom på dysuri - smärtssyndrom, urineringstörning, nattlig pollakiuri
 • med kronisk prostatit i komplex terapi.

Prostamol uno eliminerar symtom på prostatahyperplasi utan att minska dess storlek. Om du börjar behandla i tid, kan du spara kraften, förhindra utveckling av komplikationer, såsom inflammation i njuren och prostata, bildandet av stenar i blåsan.

Funktion 3: Kontraindikationer

Så, som beredningen är baserad på ett växtextrakt, bland dess kontraindikationer är det bara en:

 • Det rekommenderas inte att ta drogen om du har en allergisk reaktion eller intolerans mot någon av dess komponenter.

Vuxna tar drogen, unga män under 18 bör konsultera en läkare. Under användningen av läkemedlet bör det regelbundet vara urologisk undersökning.

Funktion 4: Applikation

Särskilda instruktioner för metoden att använda läkemedlet Prostamol uno:

 • ska ta en kapsel av läkemedlet en gång om dagen på samma tidpunkt på dagen;
 • Det är nödvändigt att ta kapseln efter att ha ätit, utan att tugga den;
 • Det rekommenderas att dricka kapseln med tillräcklig, men en liten mängd vatten

Det rekommenderas att ta Prostamol uno i minst tre månader. I allmänhet är behandlingstiden inte begränsad i tid och beror på sjukdomens svårighetsgrad och typ.

Funktion 5: Överdosering, biverkningar

Det finns inga tecken på överdosering av läkemedlet, eftersom intagshastigheten kan vara obegränsad.

Bland de möjliga sidreaktionerna utmärks följande:

Prostamol uno påverkar inte sexuell funktion negativt. Om tre månaders användning av läkemedlet inträffar efter händelsen minskar symtomen på sjukdomen inte eller ökar omvänt, det är nödvändigt att söka medicinsk hjälp från en läkare.