Huvud
Behandling

Yohimbe forte

Yohimbe forte: bruksanvisningar och feedback

Latinska namnet: Yohimbe forte

Aktiv substans: yohimbe-extrakt (yohimbe extrakt)

Tillverkare: Evalar (Ryssland)

Uppdatera beskrivning och foto: 01/23/2018

Priser på apotek: från 269 rubel.

Yohimbe forte är ett biologiskt aktivt livsmedelstillsats (BAD) för män, en källa till yohimbin och zink.

Utformningsform och sammansättning

 • kapslar som väger 200 mg (30 stycken per förpackning, 1 kartong per kartong, 100 flaskor per flaska, 1 flaska per kartong);
 • tabletter (i skalet eller utan det) som väger 200 mg (100 stycken i en injektionsflaska, i en kartongbunt 1 flaska).

Kompositionen av 1 kapsel eller tablett (i skalet eller utan det) innehåller följande ämnen:

 • yohimbe bark extrakt - 70 mg (inklusive yohimbinhydroklorid - 4,5 mg);
 • zinkoxid - 20 mg (inklusive zink - 15 mg);
 • extrakt av ginseng - 10 mg.

Farmakologiska egenskaper

Yohimbe forte är ett biologiskt aktivt livsmedelstillsats för män, utformade för att reglera sin sexuella aktivitet. Effekten av produkten beror på följande egenskaper hos dess komponenter:

 • bark yohimbe: Källa till den aktiva substansen yohimbine (alkaloid från barken av trädet Corynanthe yohimbe, växer i Västafrika). Yohimbin är en naturlig stimulator av aktiviteten av adrenerga nervceller i centrala nervsystemet, motor och reaktivitet. Att orsaka blodförlopp till bäckenorganen bidrar till ökad sexuell lust. Har en positiv effekt på ryggmärgsnerven, ansvarig för manlig erektion.
 • ginseng: en källa till biologiskt aktiva substanser panaxosider, som har en mjuk tonisk effekt på kroppen. Ginseng ger organen och vävnaderna tillräcklig blodtillförsel, deltar i att upprätthålla männs sexuella funktion;
 • zink: ett mikroelement som stimulerar och säkerställer den normala aktiviteten hos könkörtlarna. Den mest signifikanta mängden finns i testesvävnaderna. Han upptar en viktig plats vid genomförandet av sexuell funktion.

Mottagandet av Yohimbe forte ger män med att upprätthålla kroppens normala vitalitet, sexuell aktivitet. Främjar ökad sexuell uthållighet, fysisk aktivitet och effektivitet.

Indikationer för användning

Enligt instruktionerna visas Johimbe forte för män som kosttillskott - en källa till yohimbin och en extra källa till zink.

Kontra

 • ökad nervös excitabilitet
 • leversjukdom;
 • nedsatt njurfunktion
 • högt blodtryck;
 • kränkning av hjärtat
 • individuell intolerans mot komponenterna i produkten.

Bruksanvisning Johimbe forte: metod och dosering

Tabletter eller kapslar tas oralt under måltiden.

Rekommenderad dosering för vuxna: 200 mg (1 tablett eller kapsel) per dag.

Biverkningar

Eventuell utveckling av överkänslighetsreaktioner.

överdos

Symtom på överdosering är inte fastställd.

Särskilda instruktioner

Tabletter och kapslar är inte läkemedel.

Börja med att använda kosttillskott endast efter att ha råd med en läkare.

Vid kränkningar av njurfunktion

Kontraindikerad att använda ett kosttillskott för njursjukdom.

Med kränkningar av leverfunktionen

Det är kontraindicerat att använda Yohimbe forte med leversjukdom.

Droginteraktioner

analoger

Analyserna av Yohimbe forte är: Yohimbina hydroklorid, Yohimbine Der Spiegel, Johimbe forte Evalar, Super Yohimbe Plus, Yohimbe forte med vitaminer.

Villkor för lagring

Förvaras borta från barn.

Förvaras vid temperaturer upp till 25 ° C.

Hållbarhet - 2 år.

Villkor för ledighet från apotek

Finns utan recept.

Recensioner om Johimbe forte

Recensioner om Yohimbe forte är oftast negativa. Intag av produkten för att öka libido hos många män orsakade en signifikant försämring i det allmänna tillståndet, vilket inte förstärktes till sexuell lust. Patienter rapporterar utvecklingen av sådana oönskade fenomen som illamående, yrsel, frossa, svåra hjärtklappningar, ökad nervositet.

Det finns recensioner som indikerar produktens höga effektivitet. Vissa män använder bara bioadditiva om det behövs, det gör det möjligt för dem att känna sig avslappnad.

Priset på Yohimbe forte på apotek

Priset för Yohimbe för förpackning, innehållande 30 kapslar, kan vara från 282 rubel.

Yohimbe forte kapsel 0,2 g nr 30

Yohimbe forts-kapsel 0,2 g 30 st.

Yohimbe forte N30 kepsar

Utbildning: Rostov State Medical University, specialitet "Medicine".

Informationen om preparatet är generaliserad, tillhandahålls för informationsändamål och ersätter inte den officiella instruktionen. Självbehandling är hälsofarlig!

Under drift spenderar vår hjärna en mängd energi som motsvarar en 10-watt glödlampa. Så bilden av en glödlampa över huvudet vid en intressant tanke är inte så långt från sanningen.

74-årige bosatt i Australien, James Harrison, blev en blodgivare cirka 1000 gånger. Han har en sällsynt blodgrupp, vars antikroppar hjälper till att överleva nyfödda med svår anemi. Således räddade australien omkring två miljoner barn.

Tandläkare har dykt upp relativt nyligen. Redan 1900-talet var det en vanlig frisörs plikt att dra ut sjuka tänder.

Enligt WHO-studier ökar en daglig halvtimalsamtal på en mobiltelefon sannolikheten för att utveckla en hjärntumör med 40%.

Den högsta kroppstemperaturen registrerades i Willie Jones (USA), som kom in på sjukhuset vid en temperatur på 46,5 ° C.

Den mest sällsynta sjukdomen är Kurus sjukdom. Endast representanter för stammen Fores i Nya Guinea är sjuka. Patienten dör av skratt. Man tror att orsaken till sjukdomen är att människans hjärna äter.

Förutom människor lever bara en levande sak på planeten Jorden - en hund - av prostatit. Det är verkligen våra mest lojala vänner.

Om du ler bara två gånger om dagen - kan du sänka blodtrycket och minska risken för hjärtinfarkt och stroke.

För att kunna säga även de kortaste och enklaste orden använder vi 72 muskler.

Amerikanska forskare utförde experiment på möss och drog slutsatsen att vattenmelonsjuice hindrar utvecklingen av åderförkalkning av blodkärl. En grupp möss drack ordentligt vatten och den andra vattenmelonsaften. Som ett resultat var kärlen från den andra gruppen fria från kolesterolplaketter.

Forskare från Oxford University genomförde en serie studier, där de drog slutsatsen att vegetarianism kan vara skadlig för människans hjärna, eftersom det leder till en minskning av dess massa. Därför rekommenderar forskare att inte helt utesluta fisk och kött från deras kost.

Många droger salufördes ursprungligen som läkemedel. Heroin, till exempel, introducerades ursprungligen på marknaden som ett botemedel mot ett barns hosta. Och kokain rekommenderades av läkare som ett bedövningsmedel och som ett medel för att öka uthålligheten.

På droger för allergier i USA ensam, används mer än 500 miljoner dollar per år. Tror du fortfarande att sättet att äntligen besegra allergin kommer att hittas?

Även om hjärtat av en person inte slår, kan han fortfarande leva länge, vilket vi påvisade av den norska fiskaren Jan Revsdal. Hans "motor" stannade i 4 timmar efter att fiskaren försvann och somnade i snön.

Det finns mycket nyfiken medicinska syndrom, till exempel obtrusiv svalning av föremål. I magen hos en patient, som lider av denna mani, hittades 2500 föremål.

Många känner till situationen när barnet inte kommer ut ur förkylning. Om det i det första året för att besöka dagis är det en normal reaktion av kroppen, så uppstår den i.

Yohimbe Forte tabletter: instruktioner, recensioner

Vilken komposition har läkemedlet "Yohimbe Forte"? Och vad är det för? Dessa och andra frågor kommer att besvaras i den inlämnade artikeln. Från det kommer du att lära dig hur du tar detta kosttillskott, om det har kontraindikationer och biverkningar, och vad patienter säger om det.

Allmän information

Huvuddelen av läkemedlet "Yohimbe Forte" är ett ämne som heter yohimbine. Det är en alkaloid som härrör från barken från yohimbe-trädet, som tillhör familjen av mahore och växer i Afrika. Detta element ingår i uppsättningen kosttillskott.

Åtgärden av denna komponent är unik. Det är en biostimulator som låter dig återställa manlig styrka. Som en del av drogerna förbättrar yohimbin blodcirkulationen i bäckens och slemhinnans hud, det vill säga i de delar av kroppen som direkt påverkar utvecklingen av erektion.

Huvudprincipen för läkemedlet "Yohimbe Forte" med vitaminer är stimulering och normalisering av sexuell funktion, liksom eliminering av dess disharmoni och störningar.

Sådana kosttillskott används som regel för att förbättra styrkan, problemen med vilka uppstod mot bakgrund av mentala upplevelser och funktionsstörningar.

Form och sammansättning

I vilken form kan du köpa ett sådant läkemedel som "Yohimbe Forte"? "Evalar" producerar ett sådant läkemedel i kapslar. Dess huvudämne är extraktet från barken från det afrikanska yohimbe-trädet. Också i kompositionen av läkemedlet är selen, ett extrakt av ginsengrot och zink.

Förutom kapslar kan ett sådant läkemedel inköps och i form av tabletter. "Yohimbe Forte" med vitaminer (brusande tabletter) innehåller också yohimbin. Dessutom innefattar preparatet vitaminerna A, B1, B2, B5, PP, B6, B12, C, E, beta-karoten och andra.

Farmakologiska egenskaper

Hur arbetar Yohimbe Forte? Instruktionen säger att detta verktyg har befästande egenskaper och är avsett uteslutande för män. Detta läkemedel är en naturlig stimulans. Det kallas ofta en afrodisiakum.

Alla kosttillskott, baserade på yohimbin, används för förebyggande och behandling av impotens, liksom för brott mot sexuell funktion.

Drogen "Yohimbe Forte" återställer effektivt effektiviteten, vilket eliminerar sexuell dysfunktion, som orsakades av olika skäl.

Enligt experter är yohimbin en sympatolytisk och en adrenalinreceptor blockerare. Sålunda aktiverar detta ämne snabbt och effektivt aktiviteten av adrenalinneuroner i centrala nervsystemet, vilket förbättrar metabolismen av noradrenalin. I sin tur stimulerar detta stora nervnoder i ryggmärgen som kontrollerar erektionsprocessen, främjar syntesen av spermier och är ansvarig för sexuell aktivitet och attraktion.

Läkemedlet "Yohimbe Forte" kan utvidga kärnen från njurarna, huden och andra organ i det lilla bäckenet vilket väsentligt ökar blodflödet i dem. Denna effekt förbättrar erektionen.

Förutom alla ovanstående stimulerar detta medel syntesen av testosteron (manligt hormon).

Andra egenskaper hos läkemedlet

Förutom de positiva effekterna på styrkan har "Yohimbe Forte" också dessa effekter:

 • Well Being;
 • ökad uthållighet;
 • ökning av arbetskapaciteten
 • ökad motorisk aktivitet
 • förbättra svaret.

Det bör också noteras att kosttillskott med yohimbin inte har toxiska effekter och ackumuleras inte i kroppens celler. Effekten efter att läkemedlet utvecklats på 60-150 minuter och varar ca 2 timmar.

Indikationer för användning

I vilka fall kan kapslar eller tabletter "Yohimbe Forte" användas? Experter säger att detta läkemedel ska tas med:

 • psykogen impotens;
 • stark fysisk och psyko-emotionell överbelastning
 • funktionell impotens;
 • låg sexuell lust (libido);
 • Brott mot erektion (erektil dysfunktion);
 • "Rädsla för misslyckande";
 • försvagad hälsa;
 • manlig klimakteriet;
 • prostatit;
 • Alkoholberoende
 • stillastående fenomen i prostata.

Det bör noteras att i vissa fall används läkemedlet endast i kombination med andra läkemedel.

Kontraindikationer för användning

Trots växtens ursprung har han fortfarande sina kontraindikationer för användningen. Dessa inkluderar följande tillstånd:

 • arytmi;
 • allergi eller intolerans av komponenterna i läkemedlet;
 • hypotoni;
 • arterioskleros av blodkärl;
 • hypertoni;
 • störningar i psyken;
 • hypertyreoidism;
 • nervös excitabilitet;
 • sömnlöshet;
 • ångest;
 • depression;
 • diabetes mellitus (insulinberoende);
 • allvarlig njure- och leversjukdom
 • prostata sjukdomar (inklusive akut prostatit)
 • ålder 21 år och över 60 år.

Instruktioner för användning

Innan du använder denna åtgärd är det nödvändigt att konsultera en läkare.

Läkemedlet "Johimbe Forte" i form av tabletter eller kapslar ska tas under eller omedelbart efter måltid. Gör detta helst på morgonen. Om du behöver dricka drogen efter middagen, rekommenderas att ta det 120 minuter innan du lägger dig.

Den genomsnittliga dosen av kosttillskott i kapslar är 1-2 stycken per dag. De måste sväljas hela. Om du använder brännartabletter, ska de tidigare lösas i ett glas vatten.

Kosttillskott "Yohimbe Forte" tas varje dag i en månad. Behandlingsförloppet kan upprepas, men endast efter 2-4 månader.

Förutom att använda läkemedlet i form av kurser är det tillåtet att ta det episodiskt (en gång). Vanligtvis görs detta för att förbättra intimiteten. Tabletter eller kapslar i en mängd av 1-2 stycken tar 60 minuter före samlag.

Tecken på överdosering

Overdosering med läkemedlet "Yohimbe Forte" är endast möjligt med användning av höga doser. Tecken på detta tillstånd är: överdriven spänning, nervositet, migrän, buksmärta, yrsel, diarré, hjärtklappning, kräkningar och lågt blodtryck.

När man observerar sådana symptom är det nödvändigt att omedelbart sluta ta drogen. Ingen speciell behandling krävs. Ovanstående tecken passerar som regel självständigt, och patientens tillstånd är helt normaliserad efter tre dagar.

Biverkningar

Vanligtvis uppstår biverkningarna efter att ha tagit det aktuella läkemedlet vid användning av höga doser av läkemedlet. Vi listade dem ovan. För att undvika sådana symptom, ta kosttillskottet "Yohimbe Forte" strikt enligt indikationerna i läkarens rekommenderade dos.

Droginteraktioner

Läkemedlet "Yohimbe Forte", liksom andra produkter som innehåller yohimibin, kan direkt påverka effekterna av monoaminoxidashämmare och antidepressiva medel. Därför är kombination av sådana läkemedel mycket oönskade.

Droganaloger

Kosttillskottet "Yohimbe Forte" har ganska många analoger. De har som regel samma effekt och innehåller även samma aktiva substanser, men endast i olika proportioner (till exempel Vuka Drive, Prostamen, Damiana Forte, Multimen, Potencin, Stalon Neo, Fitohol, Vivital, Golden Horse, Ovariamin, Kretensisk Bull och andra).

Recensioner om apoteket

Vad säger de om ett sådant verktyg som "Yohimbe Forte" ("Evalar")? Recensioner om detta läkemedel är tvetydiga. Enligt patienternas uppfattning stimulerar den perfekt sexuell funktion och återställer potens.

Även män som tar detta kosttillskott märkte att det bidrar till ökningen av styrka och tillväxt. Även om vissa människor, tvärtom, noterar ett förvärrat humör (speciellt 3 dagar efter inträde).

Förutom att förbättra erektionen, liksom en stark spänning, noterar manliga representanter de ökade intryck och känslor från samlag.

Enligt recensioner, i den komplexa behandlingen av prostata adenom, som inkluderar att ta detta kosttillskott, kan många patienter få en positiv effekt och undvika operation. Samtidigt bör det noteras att i vissa fall förfalskningar av detta läkemedel säljs, vilket inte ger något resultat.

Kapslar Yohimbe forte: bruksanvisningar

Kapslar Yohimbe forte är en biologiskt aktiv tillsats till mat. Främjar stressmotstånd och fysisk aktivitet hos män. Indikationer för användning: erektil dysfunktion, sexuell dysfunktion hos män.

Registreringsbevis: Nej. KZ. 16.01.78.003.Å.002831.12.14 dd. 05.12.2014

Preparatets namn: Yohimbe forte

Doseringsform: kapslar

Fotopackning av kapslar yohimbe forte, där kompositionen indikeras

Kapslar Yohimbe forte-komposition

ingredienser:
Cellulosa mikrokristallin (bärare), yohimbe-extrakt, zinkoxid, ginseng-extrakt - 10 mg / keps., Kiseldioxid och kalciumstearat (antiklumpningsmedel).

Johimbe forte vittnesmål till ansökan

Det rekommenderas som ett biologiskt aktivt livsmedelstillsats - en källa till yohimbin, en extra källa till zink. Främjar stöd för sexuell aktivitet.

Yohimbe forte kontraindikationer

Individuell intolerans mot komponenterna i produkten, ökad nervös excitabilitet, högt blodtryck, nedsatt hjärtaktivitet, lever- och njursjukdom. Före användning rekommenderas att konsultera en läkare.

Det är inte ett läkemedel.

Kapslar Yohimbe forte: analog billigare

Kapslar Yohimbe forte dosering och administreringssätt

Intaget av 1 kapsel per dag uppfyller det dagliga fysiologiska behovet av organismen i zink (15 mg) med 100% och säkerställer intag av 4,5 mg yohimbinhydroklorid.

Rekommendationer för användning: vuxna 1 kapsel per dag med måltider.

Johimbe forte biverkningar

Typ av problem
30 kapslar med ett innehåll av 0,2 g.

Foto av blisterkapslar yohimbe forte

Utgångsdatum
3 år.

Fotopackning av kapslar yohimbe forte, där utgångsdatum anges

Förvaringsförhållanden
Förvaras vid en temperatur som inte överstiger 25 ° C.

Villkor för ledighet från apotek
Utan recept. För förverkligande till befolkningen genom en kemist nätverk och specialiserade affärer, avdelningar i ett handelsnätverk.

Fotopackning av kapslar yohimbe forte, där priset anges

Tillverkaren:
ZAO "Evalar", Ryssland, Altai Territory, 659332, Biysk, ul. Socialistiska, 23/6.

Kapslar Johimbe forte annotation (instruktionsbok) på bilder

Foto instruktionsbok för kapslar yohimbe forte

Kapslar Yohimbe forte: recensioner av läkemedlet

4 kommentarer till artikeln

Kosttillskott bra, det hjälpte mig att klara mitt problem. Excruciated konstant smärta i ljummen (urologer växte sina händer). Beslutade att prova detta läkemedel, med den första kapseln smärtan som en hand borttagen. Sanningen på kvällen gör det ofta ont i huvudet, men det är sällsynt och inte så mycket. Ingen pobochek kände inte, bara ett positivt resultat, men med kraften hade det aldrig problem, så lite som jag inte kan säga.

Jag vet inte, jag tyckte inte om detta kosttillskott. Jag är själv en idrottare. Alltid med puls och tryck var alla med perfekt ordning. Men efter att ha tagit en kapsel - ökar trycket med 40 enheter från normen. Pulsa 150 per minut. Illamående. Vomited sig att skölja sig från denna "G" och kom sedan till sig igen för en halv dag. Kanske misslyckades någon form av parti?

Åh, jag ser inte en jag är. Jag köpte detta tillskott, eftersom det inte fanns någonstans nära den vanliga hydrokloriden. Den var avsedd att användas som en alfa blockerare, och inte som ett botemedel mot impotens. På den första dagen av intrång observerades hjärtklappning, svettning och frossa, och under träning giddiness efter kraftig träning.

Min man och jag är inte längre unga, så i ett intimt liv är ålder väldigt påverkat. Men jag har fortfarande ett klimax och luktar inte, så jag vill inte glömma denna aspekt av förhållandet. Den som säger något, det här är en viktig del av relationen, det tar dem närmare och uppdaterar dem. Därför när min man började lite problem med detta blev jag trött, kom överens med honom, att han poprinimal någon form av naturlig botemedel för att upprätthålla styrkan, stoppad på kapslarna Yohimbe forte, från Evalar. Jag respekterar det här märket under mycket lång tid, sortimentet är bra, priserna, kompositionerna är alltid på högsta nivå. Hennes man drack en kapsel om dagen med mat, bara ett pack tabletter varar i en månad. Vi uppskattade effekten) Alla problem har gått, naturligtvis, om 20 år har vi inte återvänt, men allt har justerats. Och mannen blev mer självsäker, tack vare detta, och förhållandet har förbättrats jämnt!

Yohimbe Forte

12/21/2017 medication 2,459 visningar

struktur

I den kombinerade medikament Yohimbin (internationella namn - Johimbe) den huvudsakliga aktiva ingrediensen är yohimbin hydroklorid (INN - Johimbine på latin) i en mängd på 4,5 - 5 mg (erhållen från extraktet Yohimbe träd). Dessutom är sådana aktiva ingredienser administreras som Ginseng-extrakt (10 mg), selen (23 mg) och zink (8 mg).

Övriga ingredienser: Stärkelse, Ca-stearater, Laktos, Gelatin, Polymerföreningar.

Typ av problem

Yohimbe producerar i sådana former av frisättning:

 • tabletter av vitgul nyans (Yohimbe, Yohimbe Plus) för oral administrering. I förpackningar med 30, 50, 60 eller 90 tabletter och bruksanvisningar.
 • kapslar för interna applikationer (Yohimbe Forte). I förpackningen - 30 kapslar, den officiella instruktionen.

Farmakologisk aktivitet

Farmakologisk grupp - Kosttillskott för normalisering av prostatens styrka och funktion, som används för brott mot erektila funktioner. Läkemedlets verkan ges av påverkan av ämnen som utgör dess sammansättning. Den huvudsakliga verkningsmekanismen är blockeringen av adrenerge receptorer belägna i prostata och urinrörets vävnader.

 • normalisering av sexuella funktioner - erektioner, potenser;
 • stimulering av spermaproduktion
 • ökad sexuell upphetsning
 • normalisering av tryck;
 • eliminering av stressens påverkan på sexuell aktivitet hos män
 • aktivering av nervsystemet
 • ökad kroppssignal;
 • acceleration av metaboliska processer, som används för viktminskning;
 • ökad sexuell uthållighet hos män
 • ökad adrenalinproduktion;
 • stimulering av människors fysiska aktivitet, tack vare vilken botemedlet tillämpas, inklusive i idrott (kroppsbyggnad);
 • ökning av testosteronproduktionen.

Indikationer för användning

Indikationer för användning av Yohimbe är sådana brott:

 • impotens i olika former;
 • överarbete och asteni, åtföljd av erektil dysfunktion;
 • erektil dysfunktion orsakad av strålning
 • en försvagad erektion
 • minskad sexuell lust;
 • infertilitet;
 • åldersrelaterad erektil dysfunktion;
 • generell försvagning av den manliga kroppen, orsakad av stress, långa sjukdomar.

Kontra

För tillsatsen godkände tillverkarna följande lista över kontraindikationer till ansökan (anges i den officiella beskrivningen av åtgärden):

 • hypotoni;
 • leversjukdom;
 • barns ålder. Yohimbe är inte tilldelad personer som ännu inte fyllt 18 år
 • hypertoni;
 • allergier;
 • användning av adrenomimetika (adrenalin, norepinefrin);
 • takykardi;
 • hypertensiva kriser;
 • kvinnor. Yohimbe används inte för amning (amning), graviditet;
 • njurpatologi.

Instruktioner för användning

Medicinska vuxna män tar alltid med mat. Tabletter eller kapslar är viktiga för att svälja hela. Dryck ska vara minst 200 ml vatten.

Terapeutisk dosering - 1-2 tabletter från 1 till 3 gånger under dagen (morgon, före eller efter middagen och på kvällen). Denna dos kan endast tas en gång eller genom kurser. Inträdeslängd är upp till 1 månad. Upprepningar av sådana mottagningssystem är tillåtna efter 3-4 veckor.

Viktigt! Läkemedlet rekommenderas efter samråd med läkaren.

överdos

Konsekvenserna av att ta höga doser är sådana brott:

 • svaghet;
 • känsla av nummenhet på ytan av huden och i lemmarna;
 • huvudvärk (kan vara ganska intensiv);
 • darrande lemmar;
 • ångest;
 • takykardi;
 • kräkningar;
 • ökad salivation;
 • svettning;
 • illamående;
 • minnesbrist.

Viktigt! En överdos av läkemedlet kan leda till allvarliga komplikationer, vilket kräver att läkemedlet tas bort och symptomatisk behandling.

Biverkningar

Medlet för effekt när det används i medeldoser med korta kurser tolereras ofta väl av patienter. I vissa fall kan dessa biverkningar utvecklas:

 • hypertoni;
 • takykardi;
 • nervositet;
 • allergiska manifestationer på huden;
 • dyspepsi;
 • försämring av aptiten;
 • överdriven svettning
 • huvudvärk.

Viktigt! Om några biverkningar inträffar bör du rådfråga en läkare som ska ordna det optimala systemet för vård av patienten.

Interaktion med andra medel

Kombinationen av Yohimbe med dessa medel ökar deras effektivitet:

 • antihypertensiva medel;
 • antidepressiva medel;
 • Alprozalam.

Clopyramin leder till ökad effekt av Yohimbe. För att minska effekterna av droger leder kombinationer med klonidin (Cloffee).

Vid graviditet och amning

Yohimbe används aldrig av kvinnor, inklusive perioder under amning, som bär ett barn.

Med alkohol

Det rekommenderas inte att interagera med läkemedlet med alkohol, eftersom sådana kombinationer ofta leder till en minskning av effektiviteten av behandlingen. Yohimbe och alkohol har en låg kompatibilitet eftersom de kan orsaka psykiska och neurologiska sjukdomar (det finns indikationer på anteckningar och forskningsanläggning).

analoger

Ryska och utländska analoger av Yohimbe i komposition är sådana medel:

 • Super Yohimbe Plus;
 • Yohimbe forte är en rysk analog;
 • Yohimbina hydroklorid är inhemsk (kostnad mindre) och utländska tillverkare;
 • yohimbin;
 • Yohimbeks Harmony.

Yohimbe kan ersättas med någon av dessa synonymer med bevisad effektivitet.

Substituten Yohimbe om effekten på manliga sexuella systemet inkluderar sådana droger:

 • Camshell Gold;
 • preparat baserade på Udenafil (Zidena);
 • medel baserade på Tadalafil (Cialis);
 • konfidentiell;
 • Tongkat Ali Platinum;
 • Sibirisk ginseng;
 • Viardot forte;
 • Kretensisk tjur;
 • droger baserade på sildenafil (Viagra);
 • Torch (tuggatabletter);
 • Multimen;
 • Potentsin;
 • SpermAktin;
 • Ginseng extrakt;
 • Cordyceps,
 • Doppelgerz Ginseng;
 • Den gyllene hästen;
 • preparat baserade på Vardenafil (Levitra);
 • Tentex Forte.

Mellan de angivna organen finns skillnader i komposition. Effekterna av användningen av medel är likartade.

Utgångsdatum

Produkten har en hållbarhet om 3 år oavsett form av frisättning. Efter slutet av denna period är acceptansmedlet förbjudet.

Försäljningsvillkor och förvaring

Läkemedlet, som är en biologiskt aktiv tillsats, är föremål för realisering i en apotek utan recept på latin.

Förvara produkten vid en temperatur som inte bör överstiga 25 ° C, på torra platser från barn.

Särskilda instruktioner

Med särskild vård används läkemedlet när patienter har sådana sjukdomar:

 • hjärtsjukdomar;
 • sår i tarmarna, magen;
 • glaukom;
 • hypertensiv sjukdom;
 • psykiska störningar (kombination med etanol förvärrar denna sjukdom).

Vid självpåverkan påverkar verktyget inte hanteringen av fordon och maskiner.

Viktigt! Innan du kör, se till att produkten tolereras väl.

Läkemedlet är inte avsett för behandling av barn och kvinnor.

Kostnaden för Yohimbe skiljer sig åt olika former av medicin:

 • Yohimbe Forte för män (Evalar) kapslar nr 30 kostar från 250 rubel;
 • Super Yohimbe Plus tabletter nummer 30 - från 960 rubel;
 • Super Yohimbe Plus tabletter nummer 90 - från 1700 rubel;
 • Yohimbe tabletter nummer 60 - från 1200 rubel.

recensioner

Ivan R: Yohimbe är ett utmärkt läkemedel. Även med en enda inträde ökar varaktigheten av erektion och samlag. Mineraler och andra extra komponenter bidrar till att öka immunitet, uthållighet och maskulinitet.

Oleg P.: Yohimbe har en naturlig komposition. Produkten behandlar perfekt olika erektil dysfunktion. Efter att ha tagit drogen (speciellt kursen) skadar inte prostata, med urinering. Skillnaden med andra analoger (inklusive billiga) har utmärkt bärbarhet (det finns praktiskt taget inga biverkningar).

Sergei V.: Yohimbe - en av de bästa tillsatserna från gruppen droger som förbättrar erektionen. Olika varianter av metoder för tillämpning (en gång, kurser) gör att du kan välja de lämpligaste alternativen för varje man. Efter appliceringen av läkemedlet förbättras människans erektion, det allmänna välbefinnandet förbättras.

Pavel Karavaev, urolog, sexolog: Jag gör ofta Yohimbes möten till män, inklusive äldre. Ofta är lösningen effektivare och säkrare än andra analoger. Därför erbjuder jag en ersättare mycket sällan.

Valery Rekutsky, urolog: många män är ofta lämpliga tillsatser Yohimbe på grund av sin naturliga sammansättning, lämplig form av frisättning, hög säkerhet och effektivitet. Läkemedlet är perfekt lämpligt för patienter för både långvarig användning och mottagning efter behov.

Fördel av Yohimbe forte för män

För att förhindra åldersrelaterade förändringar och fortsätta att njuta av ett intimt liv fram till åldern, rekommenderar många experter att ta Johimbe forte för män från Evalar.

Detta läkemedel är ett naturligt stimulansmedel som kan förbättra könsrollkvaliteten och återställa den tidigare vitaliteten.

Med ålder kan kvaliteten på sexuellt liv hos män minskas betydligt. Detta beror i regel på att erektionerna och organiska skador på könsorganen i kärlorganen har brutits.

Allmän information

Huvuddelen av läkemedlet är yohimbin - en speciell substans som är av vegetabiliskt ursprung.

Gång i blodet, är yohimbin kan binda till de adrenerga receptorer i hjärnan, vilket leder till en förbättring av den motoriska aktiviteten, öka koncentrationen, och aktivering av blodcirkulationen i bäckenorganen.

Om du analyserar recensioner av män på Internet visar det sig: läkemedlets kombinerade effekt ökar sexuell lust och förbättrar sexuell uthållighet.

Yohimbine är en del av många biologiska tillskott och är förenat med dess allmänt erkända effektivitet. Analoger av Johimbe forte har en liknande åtgärdsmekanism, men effekten kan inte vara så uttalad.

Huvudindikationen för användningen av Yohimbe Forte är ett brott mot styrka och minskad sexuell livskvalitet.

Läkemedlet kan eliminera de funktionella orsakerna till impotens, som har ett psykologiskt ursprung.

Verkningsmekanism

Kompositionen innehåller naturliga ämnen som stimulerar sexuell attraktion, kallad afrodisiakum. I denna grupp kan också tillskrivas och Johimbe forte (equalar). De flesta biologiskt aktiva tillsatser har en allmän förstärkningseffekt som syftar till att förbättra fysiskt och psykiskt välbefinnande.

Yohimbin anses vara utmärkt medel lämpliga både för förebyggande och för behandling av erektil dysfunktion. Om orsaken till sexuell dysfunktion är en ökad stress på jobbet, kommer regelbundet intag av kosttillskott hjälpa till att återställa tillräcklig cirkulation neyroimpulsov i hjärnan.

Ur farmakologins synvinkel är detta läkemedel en adrenomimetisk, dvs en stimulans av nervsystemet sympatiska avdelningen. En liknande effekt uppnås genom normalisering av utbytet av två viktiga hjärnneurotransmittorer, epinefrin och norepinefrin.

Nervnoder som finns i ryggmärgen reglerar arbetet hos de flesta organen i det lilla bäckenet. Genom att agera på ryggmärgen, ger Johimbe forte en förbättring av överföringen av signaler till nerverna i penis.

Viktigt! I samband med det faktum att substansen har en effekt på centralnervsystemet i bearbetningsförloppet kan biverkningarna utvecklas.

Innan du använder, kontakta en läkare!

Dessutom kan läkemedlet öka tonen i muskelväggen i arteriella kärl i hud, njurar och bäckenorgan.

Förbättra blodcirkulationen i artärerna i penis vilket resulterar i mer uttalade och ihållande erektion. Dessutom är en ökning av blodflödet ett utmärkt förebyggande av stagnerande fenomen i prostatakörteln.

Även Johimbe forte kan stärka syntesen av det manliga könshormonet testosteron. Denna förening påverkar bildningen av sekundära sexuella egenskaper och ger en hög nivå av libido, ökar förtroendet ökar ämnesomsättningen i muskelvävnaden.

Tillverkaren av läkemedlet är ett av Rysslands största läkemedelsföretag - Evalar. Enligt oberoende experter uppskattar andelen av företagets står för ca 17% av all försäljning av kosttillskott i Ryssland.

Än det är bra?

Förutom en gynnsam effekt på sexuell funktion har yohimbin ett antal ytterligare effekter:

 • Ökad muskelton;
 • Ökad sexuell uthållighet;
 • Vanlig återställande effekt;
 • Förbättrad prestanda;
 • Ökat svar.

Kombinerade effekter av läkemedlet på kroppen påverkar positivt livskvaliteten och människors hälsa. Läkemedel baserade på yohimbin inte har toxiska effekter på levern och inte ansamlas i kroppens vävnader.

Effekten av läkemedlet kan kännas efter några timmar från administrationen.

Det är svårt att välja något bättre för styrka än Yohimbe forte. När allt kommer omkring innehåller dess komposition olika naturliga komponenter, som naturligt stimulerar styrkan och återställer manlig styrka.

vittnesbörd

Läkemedlet rekommenderas för män som lider av erektil dysfunktion och minskad sexuell lust.

Innehåller ett komplex av ämnen som är av naturligt ursprung och tillåter återställande av förlorad manlig kraft.

De naturliga komponenterna i denna biologiskt aktiva tillsats syftar till att normalisera balansen av näringsämnen.

Dessutom är läkemedlet mycket bra i förebyggande och behandling av känslomässig och fysisk utbrändhet. Det rekommenderas att ta läkemedlet under lågsäsongstider i samband med hypovitaminos.

Hur man tar männen i Yohimbe Forte med recensionerna och kostnaden i apoteket

Kraftöverträdelse inträffar hos nästan var tredje man på planeten, och med ökande ålder blir denna patologi mer akut. Att använda kemiska läkemedel för att eliminera sexuell dysfunktion är ofta associerad med ett antal biverkningar. Lös detta problem kommer att hjälpa ett unikt läkemedel för dess effekt, innehållande yohimbe extrakt. Särskilt effektiv är dess frisättningsform med en ökad mängd aktiv ingrediens (forte).

Hur detta läkemedel fungerar

Den viktigaste aktiva komponenten "Yohimbe Forte" är yohimbin hydroklorid - en alkaloid, som erhålles genom extraktion från barken av ett träd corynanthe yohimbe. Växten växer i västra Afrika och i många århundraden används av lokala stammar för att stärka manlig makt.

Yohimbins verkningsmekanism är att stimulera specifika receptorer i centrala nervsystemet. Som ett resultat är ökad blodfyllning av bäckenorganen, inklusive de yttre könsorganen. Utanför uppenbarar detta sig av långvarig och långvarig erektion.

Yohimbe-barkxtraktet har följande effekter på män:

 • Främjar ökad manlig libido.
 • Förlänger erektion.
 • Ökar fysisk aktivitet och uthållighet.
 • Stimulerar immunitet.
 • Avlägsnar mental och fysisk trötthet.

Särskilt effektiv är effekten av detta läkemedel vid sexuell dysfunktion hos män, som uppstod mot bakgrund av psykologiska problem (stress, trötthet, depression). Tack vare den stimulerande effekten på centrala nervsystemet har kosttillskottet "Yohimbe forte" en bra effekt på mnesticfunktionerna. På bakgrunden av mottagningen förbättras minnet och uppmärksamheten, elimineras mental överbelastning och obehag.

Grundläggande urvalskriterier

På hemmamarknaden finns det många droger, vars huvudsakliga ingrediens är alkaloid yohimbin i dosen av forte. I tillägg till sin sammansättning kan innefatta ytterligare komponenter: Ginseng rotextrakt, sibirisk ginseng, extrakt av ostron, selen, zink, vitamin C och B, och andra.

Så, läkemedlet "Yohimbe forte Evalar" innehåller ett extrakt från barken yohimbe och sibirisk ginseng. Den senare komponenten bidrar till snabb återhämtning efter träning och ökar kroppens adaptiva kapacitet. Framställd i tabletter på 0,2 gram, detaljerad bruksanvisning bifogas. Priset på "Yohimbe forte" från Evalar på apotek varierar från 202 till 248 rubel.

växten främjar snabb återhämtning efter träning och ökar organismens adaptiva kapacitet

En liknande komposition har tillsatsen av Yohimbe 2000 från Vitaline, den innehåller också yohimbin och ginsengrot. Innehåller en högre koncentration av aktiva ingredienser. Det är utformat för män i syfte att öka styrkan och öka uthålligheten i sporten. Kostnaden är cirka 1110 rubel.

Apotek erbjuder också brusande tabletter med yohimbin och ett vitaminkomplex. Sådan "Yohimbe forte" (produktion av Biorhythm) kostar ca 800 rubel.

Angivanden för antagning

Eftersom yohimbe är ett livsmedelstillsats (BAD), kan du ta det själv. Men i närvaro av kroniska sjukdomar i hjärtat och blodkärlen, innan du tar denna medicinering, rekommenderas att rådgöra med den behandlande läkaren.

Ta "Yohimbe forte Evalar" du behöver en 200 mg tablett en gång om dagen. Upptagningstiden är normalt inte mer än en månad. Efter en två månaders paus kan du upprepa kursen.

Brännbara tabletter av läkemedlet "Yohimbe forte med vitaminer" (Biorhythm) tas en gång om dagen. Lös upp en tablett i ett glas i ett glas kokt vatten, den resulterande drycken är full i små sippor. Aktiviteten av aktiva ämnen börjar inom 1-1,5 timmar. Effekten varar i två till tre timmar.

Huvudindikationerna för mottagandet av "Yohimbe forte" är:

 • Erektil dysfunktion.
 • Impotens av en psykogen natur.
 • Manlig infertilitet.
 • Fysisk och psykisk överbelastning.
 • Hyperplasi av prostata.

Användningen av yohimbin är indicerad för profylaktiska ändamål för de män vars arbete är förknippat med betydande psykisk stress och frekvent stress. Det rekommenderas också att ta detta läkemedel för personer med kronisk fysisk sjukdom och över 50 år.

Läkemedlet rekommenderas för användning vid erektil dysfunktion

Kontra

Med tanke på växtkompositionen tolereras yohimbe mycket väl, recensionerna är mest positiva. Men i vissa fall är det bättre att avstå från att använda drogen. I bruksanvisningen finns det indikationer på att yohimbe är kontraindicerat i närvaro av följande tillstånd:

 • Höga blodtryckssiffror.
 • Kronisk sömnlöshet.
 • Sjukdomar i hjärtat i dekompensationsstadiet.
 • Hög nervös excitabilitet.
 • Allvarliga kränkningar av lever och njurar.
 • Inflammation av prostatakörteln i förhöjningsskedet.

Dessutom finns det åldersgränser för att ta drogen. "Yohimbe forte" rekommenderas inte för barn och ungdomar under 21 år, liksom personer över 60 år.

Iohimbe används inte tillsammans med monoaminoxidashämmare och andra antidepressiva medel. Före användningen är det nödvändigt att studera beskrivningen av läkemedlet och kontraindikationerna i detalj.

Ansökan i sport

Enligt recensioner av idrottare som tog yohimbine forte bidrar läkemedlet till en snabbare ökning av muskelmassa, ökar styrkan och uthålligheten. Dessutom ökar lipolysen och reducerar det subkutana fettlagret. I kroppsbyggnad används denna effekt för snabbare muskeltorkning.

Många idrottare använder drogen Twinlab Yohimbe bränsle, innehållande 800 mg yohimbin. Kompositionen innehåller också kalcium och fosfor. Det rekommenderas att ta 2 kapslar per dag, en för dagen, den andra en timme före sänggåendet. Det genomsnittliga priset för packning av Yohimbe-bränsle, innehållande 50 kapslar - 550 rubler., 100 kapslar - ca 1000 rubler. Detta verktyg har det mest optimala värdet för pengar och kvalitet.

För personer som är aktivt engagerade i sport rekommenderas Yohimbe Bark 500 mg (Natrol) också. Det innehåller en mindre dos aktiv substans än Yohimbe bränsle. I förpackningen med 90 kapslar rekommenderar instruktionen att ta kapseln tre gånger om dagen. I nätbutiker är det genomsnittliga priset på Yohimbe Bark (Natrol) 1.350 rubel.

Läkemedlet utfärdas i en separat form för idrottare

Ett annat populärt sätt att Ultimate Nutrition Yohimbe Bark Extract, som används i bodybuilding innehåller yohimbin, sarsaparilla rot extrakt, fruktextrakt av krypande palm. Den finns i flaskor med en speciell pipettdispenser. Yohimbe bark flytande extrakt droppar på tungan en droppe i taget, inte mer än 1-2 gånger om dagen. Dess effekt kan jämföras med en kapsel Yohimbe-bränsle. Kostnaden för 1350 rubel.

Eftersom "Yohimbe forte" är ett kosttillskott, kan det köpas utan receptbelagd läkare. Det säljs i apotek, specialiserade onlinebutiker. Förberedelserna för idrottare med yohimbin, såsom Yohimbe bränsle eller Yohimbe Bark, kan hittas i de idrottare butiker, hos auktoriserade återförsäljare på nätet.

Yohimbe Forte - ett läkemedel för att öka styrkan hos män

Recensioner av Yohimbe Forte tillåter oss att kalla honom en av de mest effektiva medel för manlig potens aktiv substans som verkar som ett extrakt av yohimbe bark, som länge har använts för normalisering av sexuella funktionen.

Problem med styrka

I dagens värld ganska akut problem i samband med sexuell dysfunktion, vilket bekräftas av de statistiska uppgifterna visar att potensproblem är mer än 40% av den manliga befolkningen på planeten. Anledningen till problemet är mer än tillräckligt:

 • påkänning;
 • fel sätt att leva
 • fysiskt överarbete
 • hormonella störningar;
 • tar mediciner som påverkar styrkan;
 • cirkulationsstörning
 • psykiska störningar;
 • urologiska sjukdomar och andra.

Dessutom med potensproblem kan uppstå i alla åldrar, som förvärras av närvaron av prostatasjukdomar, diabetes, hjärnskada, sköldkörtelsjukdom.

I vilket fall som helst återspeglar problem med styrka tillståndet för en människas fysiska och psykiska hälsa.

Symtom på erektil dysfunktion:

Foto: Sexliv

 • svårigheten att uppnå erektion med en sexuell partner
 • brist på erektion för orgasm;
 • periodisk förlust av erektion under kön.

Om du märker dessa symptom i dig själv, är det dags att söka läkarhjälp och ta hand om din hälsa. Lyckligtvis är de flesta problem med styrkan helt lösliga, så förtvivlan inte.

Egenskaper för Yohimbe: Sammansättning och handlingsprincip

För att lösa problem med erektil dysfunktion är det möjligt med hjälp av läkemedel, växtprodukter och biologiskt aktiva tillsatser, vars verkan syftar till att öka sexuell lust, återställa kraften och utöva en återställande effekt på hankroppen.

Idag finns det många sådana droger, bland vilka du kan identifiera medel, den viktigaste aktiva ingrediensen är barken yohimbe. En av komponenterna i yohimbe är yohimbin, en alkaloid från barken från det afrikanska trädet Corynanthe yohimbe. Denna alkaloid är en del av många kosttillskott för att öka styrkan och har unika egenskaper.

Yohimbe forte Evalar är en av de läkemedel som skapats på basis av yohimbe-extrakt. Produkten innehåller sådana komponenter:

 1. Yohimbe-extrakt. De viktigaste aktiva komponenterna i yohimbe är yohimbin, yamalin, yohimbilin och tanninsyra. Träbarken har länge använts som ett medel för att öka styrkan, inte bara för människor, men även för djur. Alkaloid yohimbin är en effektiv stimulans av potens, och främjar också produktion av testosteron. Att ta emot yohimbe orsakar blodkörning till könsorganen, vilket ökar och förlänger erektionen. Stimulering av neural operationsenheter ryggmärgen leder till ökad upphetsning och orgasm ljus kraftfull och behaglig känsla av eufori. Yohimbe påverkar också tillväxten av muskelvävnad, stimulerar proteinproduktionen i vävnader, har en återställande effekt, och ökar också effektiviteten och uthålligheten.
 1. Ginseng extrakt. Om denna rot nämns i gamla legenden, där den kallas livets rot, som kan bota senila sjukdomar och återställa ungdomar. Legenden hävdar att naturen själv pekade på denna mirakelrots, vilket ger en likhet med personens siffra. Rotationen av ginseng är ett starkt stimulansmedel i centrala nervsystemet, ökar effektiviteten och uthålligheten, accelererar processerna för sårläkning, stimulerar hjärtat, ökar manlig styrka, ökar sexuell lust och förbättrar signifikant kvaliteten på det intima livet. Ginseng har också en positiv effekt på depression, neurastheni, reducerar fysisk och mental utmattning, reglerar blodtrycket, har en allmän återhämtningseffekt.
 1. Zinkoxid. Även de gamla egyptierna använde zinksalva för snabb sårläkning. Nu är det redan pålitligt känt om läkemedlets egenskaper hos denna substans. Zink har en bakteriedödande verkan, återställer skadade cellulära vävnader, deltar i syntesen av kollagen, produktionen av könshormoner har en antioxidant effekt.
 1. Selen. Det är nödvändigt för antioxidantskydd av kroppen, förhindrar utveckling av sjukdomar i hjärtan och blodkärlen, skyddar mot förgiftning, förhindrar förstöring av levern, saktar åldringsprocessen. Brist på selen i kroppen leder till infertilitet och förlust av sexuell aktivitet.

Alla dessa ämnen är utformade för att förbättra yohimbes verkan och utöka läkemedlets verkningsområde. Komponenterna för komponenterna kan:

 • normalisera erektilfunktionen
 • öka sexuell lust;
 • förlänga sexuell aktivitet
 • förhindra reproduktiv skada
 • öka uthållighet
 • stärka fartygen
 • för att minska mental och fysisk trötthet
 • för att stärka immuniteten.

vittnesbörd

Preparat med yohimbe rekommenderas:

 • med en minskning av sexuell lust;
 • med sexuell dysfunktion
 • att förlänga sexuell aktivitet
 • i den komplexa behandlingen av prostatit;
 • med ökad mental och fysisk ansträngning;
 • i närvaro av kongestiva fenomen i organen i det lilla bäckenet;
 • personer som lider av nikotin, alkoholberoende och narkotikamissbruk
 • människor som leder en aktiv livsstil
 • människor över 50;
 • för att förbättra kroppens skyddande egenskaper.

Instruktioner för användning

Anvisningar för användning Yohimbe forte: tabletter tas, inte flytande, under måltiden, en per dag i en månad. Förloppet av att ta drogen kan upprepas efter en paus på 2-4 månader. För att förbättra kvaliteten på sexuell kontakt kan du ta 1 tablett en timme före den föreslagna närheten.

Glöm inte att få läkarvård före användning.

Kontra

Läkemedlet är kontraindicerat att ta:

 • Läkemedlet är inte avsett att användas av barn och personer över 60 år.
 • med svår ateroskleros
 • vid kränkningar av hjärtaktivitet
 • med hypertoni
 • med ökad nervös excitabilitet och sömnstörningar.

För att uppnå maximal effekt är det nödvändigt att följa ovanstående rekommendationer för att ta drogen för att minimera riskerna med utveckling av biverkningar. Det rekommenderas också att normalisera livsstilen, ge upp svåra vanor, att ge tillräckligt med tid för vila, att äta rätt och inte tillåta fall av överdosering.

Om du upplever yrsel, oförklarlig nervositet, hjärtklappning, sänkt blodtryck, huvudvärk och buksmärtor, ska du sluta ta läkemedlet. Om några dagar kommer symtomen att passera sig själva.

Var att köpa och priset på drogen

Du kan köpa Yohimbe forte i sportnäringsbutiker, i specialaffärer, privata apotek, onlinebutiker. En läkares recept är inte nödvändig. Men det är bättre att beställa drogen på tillverkarens officiella hemsida, för att spara på att köpa och inte bli en falsk.

Pris Yohimbe forte producerat av företaget "Evalar" är ganska överkomligt och varierar mellan 200-250 rubel.

Feedback på ansökan

Referensnummer 1

Efter att ha tagit pillerminuten efter 15-20 började den frysa, huvudet knäckte och känslan var att temperaturen stiger.

Jag kände mig sjuk själv. Därför kan jag inte säga något bra. Men den nya läkemedelssprayen m-16 för män var super effektiv och lämnade inga biverkningar.

Vladislav, 49 år gammal - Moskva

Referensnummer 2

Jag insåg att det viktigaste är att inte dricka eller röka när du tar yohimbe. Omedelbart var det dåligt, jag trodde att jag slösat bort pengar. Men vännen sa att han också hade det tills han inte slutade röka.

Det visade sig att allt som står i instruktionerna, fungerar allt, om du följer de enkla reglerna. Och mer - ta inte yohimbe forte mindre än 6 timmar innan du sover, då sover du bra.

Oleg, 30 år gammal - St. Petersburg

Granska №3

Jag lider av fetma, jag röker, så det är inte nödvändigt att prata om en hälsosam livsstil. Jag accepterar Yohimbe forte, en månad senare började jag känna mig rask, mindre trött på jobbet. Men för kvalitativa förändringar i den sexuella planen var tvungen att vänta 2 månader.

Men jag kan säga att allt är i ordning, jag litar på drogen. Förresten, i slutändan gav jag upp cigaretter, även om jag röktade från tonåren. Men resultatet efter det blev ännu bättre.

Alexey, 56 år gammal - Novosibirsk

Feedback №4

Jag har hört många människor klagar på biverkningar. Men jag tar yohimbe fort på läkares råd, strömlinjeformade livsstil, hålla sig till rekommendationerna och jag kan säga att jag har allt i ordning och det finns ingen negativ.

Det enda - en stark erektion kommer i 5-6 timmar efter att ha tagit piller, och inte en timme senare, som jag trodde. Men doktorn säger att detta är en enskild egenskap hos varje organism. Så jag är väldigt nöjd.