Huvud
Symptom

Ereton Urological Unit: recensioner och granskning av enheten

Med många olika sjukdomar är medicinering inte tillräckligt. Sjukdomar i det genitourära systemet är inte ett undantag.

Naturligtvis är det möjligt att uppnå en god effekt med enbart piller, men användningen av sjukgymnastik kommer att bidra till snabbt ta itu med sjukdomen och förhindra återfall, kraftigt förbättra blodcirkulationen och övergripande hälsa påverkas organ.

Ereton är en urologisk apparat som är utformad för att massera prostata i hemmet. Det kommer dock att hjälpa till med sjukdomar i det kvinnliga reproduktionssystemet.

Enhetsenhet

Liksom andra enheter i denna klass består Ereton av en behandlingsterminal och en fysioterapeutisk sond som sätts in i rektum eller vagina för direktkontakt med det drabbade området.

Den fungerar på två AA-batterier och kräver ingen nätverksanslutning.

Principen om påverkan

Enheten fungerar på de drabbade organen med hjälp av vibration, elektromagnetiskt fält och pulserad elektrisk ström. Således förbättras blodtillförseln, cellmetabolism aktiveras, olika stillastående fenomen elimineras, inte sällsynta vid inflammatoriska sjukdomar.

Du kan använda olika typer av stimulering, antingen tillsammans eller separat.

Indikationer och kontraindikationer

Ereton hjälper till med följande sjukdomar:

  • Kronisk prostatit,
  • Prostatotsistit,
  • Hyperplasi av prostata,
  • Erektil dysfunktion,
  • Salpingit och oophorit hos kvinnor,
  • Kvinnlig infertilitet orsakad av tubal obstruktion.

Kontraindikerad att använda den i akuta skeden av inflammatoriska processer i genitourinary system - under denna period kan massage och andra typer av stimulering bara orsaka skada.

Eftersom elektrostimulering kombineras med värmeavgivning är det strängt kontraindicerat att använda Ereton för maligna tumörer, vars tillväxt aktiveras genom upphettning.

Ereton kan vara både en hjälp och den huvudsakliga behandlingsmetoden, och den kombinerar väl med medicinsk behandling.

Metod för användning

  • Förfarandet utförs en gång om dagen och kan ta upp till en halvtimme.
  • Innan henne måste du tömma tarmarna och urinblåsan.
  • Omtänkt desinficerad och smurt med Vaselin sond infogas i anus eller vagina, patienten tar ett liggande läge och vilar i vila till slutet av sessionen.

analoger

Det finns många analoger till det här: det är SONIC, Erectron, IntraGU, Prostata hjälp MP-1, Emils-007, och den mest populära är Mavit.

Om du väljer mellan Ereton och Mavit, måste du veta att deras åtgärdsätt är detsamma, och feedback om enheterna är likartade. Eftersom det är omöjligt att otvetydigt råda en av dem och svepa undan den andra.

video

Mäns återkoppling

De flesta patienter som använder Ereton noterar sin positiva effekt på hans tillstånd.

Maximal effektivitet kan uppnås genom att kombinera fysioterapi med medicinering och rätt sätt att leva.

recensioner

7 recensioner om produkten ERETON Urologiska apparater

Skriv en recension

Ereton-enhet

Min pappa använder den här enheten i ungefär två år, kanske lite mindre. Det används som en del av komplex, utökad terapi. Och det var han som starkt rekommenderades av den välbekanta läkaren. Och vi läser mycket innan vi beställer. Och hans far är en tekniker, han förstår fälten och strömmarna. Därför för att säga att vi förväntade oss att vi skulle köpa en apparat som genast skulle läka det, föryngra och ta bort alla problem - naturligtvis inte! Men som en fysioterapiprocedur gör han sitt jobb och det är säkert. Dessutom skriver och producerar överallt, och läkare säger att prostatit inte i princip kan botas av en diet, tablett, enhet eller till och med mer än. Allt tillsammans. Då kommer det att bli ett resultat. Fader säger att det finns ett resultat. Så svaret är positivt

3 års erfarenhet av försäljning av denna enhet visade 80% effektivitet enligt feedback från våra kunder. Vi litar på tillverkaren av Ereton, så vi kan rekommendera det till våra kunder.

Granskning av ERETON

Läs den senaste tipsen om Ereton "RETURN OF THE ENVICE" av den så kallade "läkaren" och svaret från butikens administration. Här är jag förvånad över att det inte är synd att folk skriver sådana avskyvärda, logiskt motsägelsefulla recensioner och för vilket ändamål, gör det faktiskt. Okej, de skulle annonsera något annat, och bara några verbala pon... s. Administration är ett separat plus som inte tar bort negativ feedback. Nu i affärer.
Förvärvat Ereton för tre månader sedan på råd av en läkare. Jag uppmärksammar, jag rekommenderar verkligen min doktor Ereton (betalt till ordet). Han sa att detta är en testad enhet som ger ett positivt resultat i kombination med läkemedelsbehandling.
Jag skriver denna recension, eftersom jag kom till denna sida på begäran av en vän att hitta honom den här enheten billigare. Jag kommer inte att gömma det, jag skriver på förfrågan från affärsförvaltningen, men bad om att skriva REAL feedback som användaren av den här enheten, eftersom jag nämner att jag använder Ereton.
Jag bekräftar att Ereton ger en positiv effekt i kursbehandling. Och svaren på "läkare", som diskuterar några avkastningar, kosttillskott, etc. - det här är fullständigt nonsens ur logikens synvinkel.
Jag kommer ihåg 90-talet när människor stod på gatan med en ohmmeter (ett instrument som mäter motstånd) och bestämde ditt biofält för pengar))) Det var en skilsmässa, ja. En ereton producerar ett seriöst företag, det finns ett certifikat, positiva (mer än 80%) recensioner. Därför tycker jag att det är värt att köpa, förutom priset är genomsnittligt - det finns också mycket dyrare alternativ. Och enheten är gjord av mycket hög kvalitet.

Tack för din feedback.

Sergey Victorovich, tack för att du svarat på din åsikt!
Många av oss tror inte att vi verkligen tar bort utrustning från försäljning. inte trovärdiga användare. Vi vill notera att det medicinska ämnet är det svåraste när det gäller tillit. Allt som handlar om behandling, hjälper någon, vissa gör inte - alla enskilt. Vi anser att resultaten av behandlingen ska bedömas på ett adekvat sätt. Är det lättare att ge läkare tiotusentals rubel och ännu mer för droger med varierande framgång. Och hur mycket verkligt bedrägerier i detta område?
Så varför litar du inte på den ryska tillverkaren Ereton med mer än tio års erfarenhet?
Dessutom är recensioner om Ereton mer positiva! Naturligtvis finns det också negativa - det skulle vara konstigt om de inte var det.
Därför bör alla bestämma sig själv om han behöver den här enheten eller ej. Och vi lovar inte och skäller inte. Tänk på dig själv!

Retur av enheten

Hej !! Igår betalade jag för och fick din telefon "Ereton". En vecka innan det hade jag läst beskrivningen av enheten på Internet. De säger att patienten tar ett halm. Så jag bestämde mig för att ta för tron ​​alla dina ord på Internet, i synnerhet att instrumentet kan returneras, om det inte är effektivt för mesyatsa.Odnako läsa en mer detaljerad beskrivning av återvändande, stod det klart att du använder den vanliga lurar runt kunder och eller ganska, sjuk. I returförhållandena beskriver du sådana ogenomförbara regler att även när jag är läkare, kan jag inte uppfylla dem. Varför är ett sådant knep frågat ?? För vilket ändamål gör du det ?? På så sätt lockar du inte nya kunder, utan reducerar dem. Här publicerar jag mitt brev på forumet om din feedback. I motsats till dina uppfunna berättelser. Vidare beskriver du i bilagan "Secrets of Longevity", läkemedel som har all mirakelverkande kraft !! Är detta så? Alla dessa BADS säljs fritt i apotek och hittills har ingen beskrivit sina mirakel. Jag vågade först att spendera min pension på den här enheten. Men om effekten inte gör det, ger jag dig tillbaka "Ereton" gratis och låt dig skämmas !! Dr. Arzumanian Stepan Tatevosovich.

Jag tänker köpa en upplösning. Och vilken typ av återvändande villkor?

God eftermiddag!
Om du köper en INDIVIDUELL medicinsk apparat har du rätt att returnera den endast om det är omöjligt att reparera det (i händelse av funktionsfel) inom de lagstadgade tidsfristerna.
Vi accepterar aldrig varorna enskilda medicintekniska produkter på basis av avkastningen - "inte komma", "hjälper inte", "inte passar storlek, färg, lukt, etc.", som att aldrig ta droger tillbaka till apoteket. Klienten måste vara ansvarig för att välja och köpa medicinsk utrustning. Och nu föreställ dig hur vissa företag tar tillbaka enskilda användningsenheter om "inte passade"? Du köper enheten i ett sådant företag (vilket med viss sannolikhet någon som redan används)?

Ereton recension

Jag letade efter information på Internet om Ereton. Få reella recensioner - många för en kopia. Jag bestämde mig för att skriva min recension av Ereton. Köpt på denna butik för 2 månader sedan. Känslor är dubbla. Jag går igenom behandlingskurser - prostatit. Även om användningen av en stor Ereton hade ingen effekt, men efter det första året på 10 sessioner kände att det blev enklare och de obehagliga symptom på prostatit har jämnas ut, jag nu gå igenom en andra kurs. Ändå tror jag att det är för tidigt att dra slutsatser - en sådan sjukdom behandlas inte snabbt. Jag ska titta på en månad. Hur som helst, andra gången skulle jag köpa den här enheten - jag litar på den inhemska tillverkaren, och en seriös organisation verkar göra detsamma.

Granska om реreton

Jag är 43 år gammal. Stod inför problemet med prostatit - en mycket obehaglig sjukdom. Ereton rekommenderades till mig av en läkare, sade att resultaten av behandling med Ereton är positiva, givetvis tillsammans med läkemedel. Jag köpte Ereton i denna butik - priset var lägst och tillgängligt.
Jag skriver en recension efter 3 månader efter köpet. Utför behandling med läkemedel och två behandlingskurser med Ereton. Resultatet är mycket positivt - det fanns fortfarande mindre symtom på prostatit, men det blev mycket lättare. Jag tänker för nästa månad ska jag avsluta det. Du måste bara göra allt regelbundet och resultatet blir exakt! Jag lägger en positiv utvärdering av Ereton - en användbar enhet!

Recension av Areton

Jag valde också Ereton från flera liknande enheter. upptäckt i flera butiker - mestadels rekommenderas av Ereton, det är därför han tog det. Att använda det är mycket enkelt, instruktionen är distinkt. Mirakler hände inte på en månad, men definitivt finns det en effekt. Jag kommer att fortsätta att behandlas för kurser.. Solid fyra - enheten är användbar.

Recension av Areton

Tack till konsulter! Jag valde mellan Ereton och Prostam - de rekommenderade det. Mycket artig och korrekt chef för företaget - ämnet vet väl. Har spridit allt på hyllor - har förklarat. Har tagit snabbt, alla dokument med hjälp av garantin är fyllda, checken.
Jag har använt det redan i tre månader, effekten är om kurser används korrekt. Det viktigaste är att få ett resultat, vi får inte hoppa över rutinerna och göra det regelbundet.
Ereton är en bra rysk enhet - hjälper en man i en vanlig sjukdom.
Yes! Ingen avbrutit att ta mediciner, men de kan tas mindre, och viktigast av allt minskar de obehagliga symptomen på prostatit och leder inte till sådant obehag.
Tack!

granskning på ereton

Ereton produceras av Nevoton, som lurade Ryssland med en ultraljudsvaskmaskin om 10 år. Denna skapelse är en modern förlängning. Var snäll, herrar, män!

Används (du eller vänner)? Finns det specifika data på noll effektivitet? Berätta för våra besökare. Vi är intresserade av ADEQUATE recensioner. Vår butik säljer utrustning, inte bara för att tjäna pengar (även om det kan tyckas konstigt för dig), men lyssnar också noggrant på användarrecensioner. Efter att ha fått en serie negativa recensioner på någon produkt tar vi bort den från försäljningen. Om apparaten av Ereton. Vi har sålt det i mer än 2 år och har inte fått någon negativ feedback. För den här tiden sålde mer än 120 enheter. Kanske inte mycket, men det finns anledning att tänka. Det kan vara lättare att köpa kinesiska kosttillskott än enheter av ryska utvecklare.

Ereton recensioner är negativa

samtal inom Ryssland är gratis

Utan fridag, 7: 00-21: 00, Moskva tid

samtal inom Ryssland är gratis

Utan fridag, 7: 00-21: 00, Moskva tid

Behandling av prostatit, prostata adenom och andra manliga sjukdomar med bevisad effekt av 91,9% *

"Ereton" är avsett för behandling av prostatit, prostata adenom, erektil dysfunktion och andra urologiska sjukdomar. Enheten har bevisad effektivitet, lindrar snabbt smärta och hjälper till att bekämpa funktionella förändringar.

"Ereton" testades i NMHC: erna. NI Pirogova National Medical and Kirurgisk Center. NI Pirogova och har certifikat som bekräftar hans säkerhet och effektivitet. Detta är den enda högspecialiserade medicintekniska enheten i Ryssland för komplicerad påverkan.

"Ereton" -ljus, kompakt och körs på batterier. Behandlingsförloppet kan fortsätt även under tiden - på affärsresa eller på semester. På grund av den ekonomiska energiförbrukningen av en uppsättning batterier är det tillräckligt för ett halvt år av arbete.

Apparater med uppvärmning är kontraindicerade under akut sjukdom. "Ereton" värmer inte vävnaderna under behandlingen. Kärnan i hans arbete ligger en mer modern teknik - ett komplex av puls- och magnetterapi.

Enheten är anpassad för användning hemma och kräver ingen speciell medicinsk kunskap och färdigheter. Satsen innehåller detaljerade instruktioner för användning.

Behandling med enheten Ereton reglerar blodcirkulationen i organen i det lilla bäckenet, vilket har en positiv effekt på styrkan. Under studierna observerades förbättringar i 100% av användningsfallen.

Ereton är den enda apparaten som omedelbart lindrar akut smärta. Förbättringen kommer som regel efter det första förfarandet. För att få ett hållbart resultat är det tillräckligt att ta en kurs på 10-12 sessioner.

Ungefär en tredjedel av män över 18 år upplever kronisk eller akut smärta i prostata, miktur, sexuell dysfunktion, minskad prestanda och andra symptom på prostatit. De uppstår under påverkan av stress, stillasittande livsstil, hypotermi och även som komplikationer från de överförda sjukdomarna.

  • Kronisk och bakteriell prostatit
  • Hyperplasi (adenom) i prostata
  • Erektil dysfunktion
  • Kronisk bäckensmärta

OBS! Det finns kontraindikationer.
Känn dig bekant med köpet.

Efter att ha läst den här boken kommer du att få nyckeln till din hälsa, som för alltid kommer att förbli hos dig och du kommer att lära dig vilken riktig maskulin hälsa och livslängd som är.

recensioner

Enheten "Ereton" verkar helt och hållet sammanfalla med principen om professionell medicinsk utrustning. Det är baserat på användningen av två elektroder, emitterande och mottagande, med riktningen av verkan av elektriska och magnetiska pulser.

Stimulering med pulsström

Det förbättrar blodcirkulationen i kärlen, främjar utflödet av lymf, stoppar spridningen av bindväv, lindrar spasmer och kronisk smärta.

Lågfrekvent mekanisk mikrovibration

Främjar utflödet av venöst blod och lymf, förbättrar mikrocirkulationen, expanderar arterier av muskeltyp och stimulerar näring av bäckens organens vävnader.

Accelererar metabolism i celler och vävnader, återställer skadade vävnader, tar bort inflammatorisk process, hjälper till att minska puffiness och ökar effekten av mediciner.

"Ereton" är en högspecialiserad medicinsk apparat avsedd för behandling av urologiska sjukdomar. Den har en riktad fysioterapeutisk effekt som uppnår det bästa resultatet i behandlingen av kroniska och akuta former av sjukdomar. Denna effekt är det enda effektiva och beprövade alternativet till behandlingskurser som utförs av specialister i medicinska institutioner och kirurgisk ingrepp.

Apparatens funktion är baserad på verkan av två elektroder: strålningselektroden injiceras rektalt och mottagaren är fastsatt på underkanten. Detta skapar en riktningseffekt av elektriska och magnetiska impulser på prostatakörteln.

Enheten appliceras en gång om dagen. Procedurens varaktighet vid inledningsskedet är 5 minuter, procedurtiden ökas till 12 minuter i följd.

Effekten av ett förloppsförfarande av enheten "Ereton" bibehålls upp till sex månader. I vissa fall kan flera procedurförfaranden krävas för att uppnå stabila förbättringar med en frekvens av 1,5-2 månader.

Enheten "Ereton" var certifierad i NMHTS. Pirogov. Enligt studier är dess effektivitet 91,9%.
Vi ger 100% garanti för resultatet. Om enheten i ditt fall visar sig vara ineffektiv, kommer vi att återbetala pengarna.
Läs mer om returpolitiken.

+ speciell present till dig

Tillämpade enheten "Ereton" i samband med behandlingens gång, som ordinerades av en urolog. Innan jag ansökt rådde jag med en läkare, men han var skeptisk till den här enheten, även om han inte förbjöd det. Med komplex behandling i två veckor blev symtomen på kronisk prostatit mindre uttalad. Nu byter jag urologens profylaktiska procedurer med hårdvarabehandling "Ereton" och börjar leva igen normalt sexuellt liv.

Diagnosen "kronisk prostatit" fick mig för tre år sedan. Han behandlades på Krim, men efter ett och ett halvt år började komplikationer igen. Han överlämnade en massa test, passerade en fullständig kurs av antibiotikabehandling, men sjukdomen manifesterades periodiskt av sekretioner och svårigheter att urinera. Enheten "Ereton" hjälpte mig mycket bra. Jag är frisk och glömde vad prostatit är.

Hallå Ereton - en bra maskin! I mer än ett år har det inte förekommit några exacerbationer och märkbara förbättringar i prostata körteln, erektioner, som inte var tre år långa behandlingar! Enheten tar bort smärta. Tidigare, efter att arbetet ofta gav tårna med domningar. Smärta i nedre delen av ryggen togs bort första gången, kramper och värk i ljummen. Det andra förfarandet fixerade resultatet, och smärtan återvände inte.

Nöjd med att enheten "Ereton" kan användas utan droger, vilket jag inte starkt litar på. Helt oavsiktligt lärt sig om de mirakel som enheten gör, från sin vän-urolog. Jag rådde med honom hur man behandlar ett adenom i prostatakörteln. Förresten har jag aldrig sett ett så gott pris, som på denna sida, överallt gick jag in i begagnade återförsäljare. Så jag var nöjd två gånger.

Under lång tid kunde jag inte bestämma mig för att köpa "Ereton" -enheten, men nu ångrar jag att jag drog beslutet. Med hjälp av enheten lyckades jag minska behandlingen och spara mycket pengar. Jag skulle ha köpt det tidigare - jag skulle spara ännu mer. Jag fortsätter att använda för förebyggande ändamål - det stimulerar erektionsbrunnen. Tyvärr hittade jag väldigt få recensioner om den här enheten, som oroade mig innan jag köpte. För att säkerställa användbarheten, vill jag rekommendera den urologiska enheten "Ereton" till alla som har problem med erektion.

Enheten testades i National Medical-Surgical Center. NI Pirogova och i kliniska sjukhuset № 122 uppkallad efter. LG Sokolova. Enheten "Ereton" tilldelades Platinum, guld och silver tecken "All-Russian varumärke. Kvalitetsmärke XXI-talet. "Och tilldelades titeln Laureat av programmet" 100 bästa varor i Ryssland 2017 ".

För den mest bekväma och effektiva användningen av enheten "Ereton" rekommenderas att du använder samtidig mediciner.

Främjar bättre impulser.

Kan sakta eller stoppa tillväxten av prostata adenom.

Den aktiva elektroden måste behandlas med en antiseptisk före varje användning.

Köp direkt från tillverkaren

Leverans över hela landet med kurir eller ryska posten

Praktiska betalningsmetoder

"Ereton" i media

8 800 777-30-21 (samtal inom Ryssland är gratis)

8 800 777-30-21 (samtal inom Ryssland är gratis)

8 84235 60-100
Utan fridag, 7: 00-21: 00, Moskva tid

Antalet bonuskort är begränsat.

1) Kampanjens namn

Vi returnerar 100% av kostnaden för "Ereton" -enheten till kortet "PRODvision-BONUS"

2) Promotion Organizer

Företaget «PRODvision», IP Pimonov A.Yu., IP Epifanova TV, Adress: 433512 st. Lenina 23 V, Ulyanovsk-regionen, Dimitrovgrad, postboll 73

3) Villkor för åtgärden

Datumet för kampanjen är från 11/11/2017 till 31/05/2018.

3,1. Inköpsapparat "Ereton" under perioden från 2017/11/09 till 22/01/2018, inclusive (datum bestäms av tidpunkten för ordning), och få en karta "PRODvizhenie - BONUS" bonus med en gräns på 8990 rubel.

3,2. Att köpa varor från katalogen "Medtekhnika for home" eller "Secrets of longevity" i tiden fram till 31 maj 2018.

4) Åtgärdens territorium

Kampanjen gäller för alla kunder av "Ereton" -apparaten, oavsett var de bor.

5) Beskrivning av de varor som deltar i åtgärden.

Varorna som deltar i åtgärden är, enheten "Ereton", varor från katalogen "Medtekhnika for home" och "Secrets of longevity".

6) Förfarandet och metoden att informera deltagarna i kampanjen om reglerna.

Informera deltagarna utförs genom ett meddelande om åtgärden i tidningarna:

"Arguments of the week" av 09.11.2017,

"Healing letters" av den 13 november 2012,

"Folkets råd" den 14.11.2017,

"Zavalinka" från 11/21/2017,

"Ekonomi" av 11/21/2017,

"World of News" från 11/28/2017,

"Pensionär-sommaren" den 11/12/2017.

och placera reglerna i det globala Internetnätet på: www.ereton.ru

7) Kampanjvillkor

Att delta i Kampanjen under den period som anges i punkt 3. Regler, det är nödvändigt att köpa enheten "Ereton" för publicering i tidningar:

"Arguments of the week" av 09.11.2017,

"Healing letters" av den 13 november 2012,

"Folkets råd" den 14.11.2017,

"Zavalinka" från 11/21/2017,

"Ekonomi" av 11/21/2017,

"World of News" från 11/28/2017,

"Pensionär-sommaren" den 11/12/2017.

7,1. Kortet "PRODvision - BONUS" utfärdas till köparen av "Ereton" -anordningen, som utfärdade en order för offentliggörande i tidningar:

"Arguments of the week" av 09.11.2017,

"Healing letters" av den 13 november 2012,

"Folkets råd" den 14.11.2017,

"Zavalinka" från 11/21/2017,

"Ekonomi" av 11/21/2017,

"World of News" från 11/28/2017,

"Pensionär-sommaren" den 11/12/2017.

Ett kort för beställningen av en enhet "Ereton".

7,2. Kortgränsen är 8990 bonus rubel. 1 bonus är 1 rubel.

7,3. Under perioden fram till 2018/05/31, deltagarna i åtgärden, köper varor från katalogen "Medicinsk utrustning för hem" eller "Secrets of Longevity" kan betala kort "PRODvizhenie-bonus" på upp till 30% av inköpspriset (exklusive frakt).

7,4. Vid beställning, kommer kostnaden för vilken delvis kontantkort "PRODvizhenie - BONUS" demonstranterna bör kallas kortnummer och fullständiga namn ägare av kortet.

7,5. Kortet "PRODvision - BONUS" kan användas av en tredje part (inte kortinnehavaren), förutsatt att Kortinnehavaren inte har några invändningar.

7,6. Bonus rubel kan inte delas ut till deltagaren i penningekvivalent.

8) Deltagarens rättigheter och skyldigheter

Medlemmen av programmet har rätt:

8,1. Delta i Kampanjen enligt reglerna.

8,2. Kräver ett "PRODvision-BONUS" -kort som omfattas av villkoren i avsnitt 7. Regler, och även när arrangören erkänner att villkoren i avsnitt 7. Reglerna uppfylls av deltagaren.

8,3. Om villkoren i kampanjen för att efterfrågan från arrangören av rabatter på upp till 30% på de villkor som anges i punkt 7. Regler.

9) Arrangörs rättigheter

Arrangören har rätt:

9,1. För att ändra reglerna eller avbryta delningen, meddela samtidigt deltagaren av åtgärden om att ändra reglerna eller avbryta kampanjen i den ordning som anges i cl. Regler.

10) Ytterligare villkor

En person som köpte enheten "Ereton" för publicering i tidningar kan bli en deltagare i åtgärden:

"Arguments of the week" av 09.11.2017,

"Healing letters" av den 13 november 2012,

"Folkets råd" den 14.11.2017,

"Zavalinka" från 11/21/2017,

"Ekonomi" av 11/21/2017,

"World of News" från 11/28/2017,

"Pensionär-sommaren" den 11/12/2017.

Kampanjen gäller inte för andra utskriftsmaterial och apparater. Deltagaren deltar därmed i behandlingen av hans personuppgifter av arrangören.

PRODvizhenie är officiell representant för forsknings- och produktionsföretaget Nevoton sedan 2011.

Våra produkter genomgår medicinska tester och har bevisad effektivitet.

Vi hjälper människor som vill återställa sin hälsa genom att använda moderna och effektiva metoder för återhämtning. Vi ser ett tydligt tillfälle att göra människors hälsa mindre beroende av droger genom ny teknik. Vårt uppdrag - Att bära hälsa genom våra enheter till så många som möjligt!

I maj och juni kommer enheten "Ereton" att presenteras på utställningar där du kan bekanta dig med enheten, få ett gratis samråd med en specialist och köpa enheten.

Utställningar hålls i följande städer:

  • 25 maj, Magnitogorsk, Ordzhonikidze Palace, st. Naberezhnaya, 1, 13.00-14.00
  • 26 maj Yekaterinburg, DC Lavrov, Cosmonauts Avenue, 23, 9.00-10.00
  • 26 maj Yekaterinburg, DK Gorky, st. Pervomaiskaya, 24, 11.00-12.00
  • 27 maj Nizhny Tagil, DK Sovremennik, Lenina Ave., 25, 9.00-10.00
  • 31 maj Kazan City, Chemists 'Palace, Yamasheva Avenue, 1, 11.00-12.00
  • 1 JUNI Kirov, Vyatka Philharmonic, st. Lenin, 102 B, 11.00-12.00
  • 2 JUNI Cheboksary, DC av Aggregate Plant, Mir str., 1, 10.00-11.00
  • 7 JUNI Izhevsk, Ispalatset Izhstal, st. Udmurt, 222, 10,00-11,00
  • 8 JUNI Berezniki, DK Lenin, Lenin Avenue, 50, 10.00-11.00
  • 9 JUNI Perm, DK VOS, ul. Krasnova, 18, 10.00-11.00
  • 9 JUNI Perm, Pushkin kulturpalats, st. Shcherbakova, 33, 13.00-14.00
stänga

Telefon: 8 800 777-30-21 (samtal inom Ryssland är gratis),
8 84235 60-100

Adress: 433515, Ulyanovsk-regionen, Dimitrovgrad, ul. Lenina 23 In

Arbetstid: utan lediga dagar, 7: 00-21: 00, Moskva tid

För att vår webbplats ska fungera optimalt och att alla sidor ska visas korrekt måste du ha din webbläsare för att acceptera cookies. Filer, cookies används för att säkerställa att platsen kunde känna igen besökaren baserat på hans tidigare besök, eller för att ge besökare tillgång till olika funktioner eller tjänster på webbplatsen, och för att tillhandahålla statistiska uppgifter till webbplatsägare. Om du inte vill ta emot cookies från våra eller andra webbplatser kan du ändra inställningarna för din webbläsare.

En cookie är en liten textfil som en webbplats sparar på din dator. Olika cookies har sitt eget syfte. Till exempel används cookies för att lagra anpassade inställningar för en webbplats. Cookies kan också användas för att upprätthålla statistik för besök på webbplatsen.

I enlighet med lagen om elektronisk kommunikation ska alla som besöker en webbplats med kakor informeras om följande:
- Att webbplatsen innehåller cookies
- Vad används dessa cookies för?
- Hur man undviker att ladda ner cookies

Det finns två typer av cookie-filer: session cookies och permanenta cookies. Sessionscookies lagras på din dator, men försvinna så fort du lämnar webbplatsen. Hållbara cookies lagras på din dator fram till det datum då cookiefilen anses vara använd.

Vill du ha mer information?

Vill du lära dig mer om vilka kakfiler som finns och vad man ska göra för att undvika dem? Besök webbplatsen för post- och telekommunikationsnyhetsbyrån på www.allaboutcookies.org.

Leverans sker i hela Ryssland.
Möjliga leveransformer:

- Ryska Posten

- Transportföretag SPCR

Den exakta kostnaden och leveransperioden beräknas vid beställning.

Indikationer för användning

- Kronisk prostatit
- Hyperplasi (adenom) i prostata
- Erektil dysfunktion
- Frånvaro eller förlust av sexuell lust
- Syndrom av kronisk bäckensmärta
- Prostatocystitis
- Prostadinia
- Frånvaro eller förlust av sexuell lust
- Adnexit
- Kvinnlig infertilitet av rörets ursprung
- Kronisk salpingit och oophorit

- Onkologiska sjukdomar
- Implantat pacemaker
- Stroke eller hjärtinfarkt, överfört under de senaste sex månaderna
- Blodbenägenhet
- Systemiska blodsjukdomar
- Tromboflebit
- Förstärkningstiden för psykiska och infektionssjukdomar
- Individuell intolerans

Företaget PRODvision är öppet för samarbete. Lär dig hur du går med i våra partners genom att ringa 8 84235 60-100.

Praktiska betalningsmetoder

Du kan betala för beställningen på något sätt bekvämt för dig.
Tillgängliga betalningsmetoder:

- Postorder

Betalning sker via postorder i Rysslands postkontor. Betalningstid: 3-10 dagar.

- Betalning vid mottagande

Leverans av ryska posten: Kontanter vid leverans vid Rysslands postkontor vid mottagandet av ordern.

Leverans av transportföretag: Betalning kontant eller kontantfritt till transportföretagets kurir vid mottagandet av ordern.

Betalning sker efter bekräftelse av ordern. För att fortsätta, ange dina uppgifter.

Betalningen lyckades. Du kommer att få ett meddelande om betalning till den e-postadress du angav.

Ett fel inträffade under betalningen. Vänligen kontakta företagsledaren på 8 800 777-30-21 eller [email protected]

Vårt företag åtar sig att skydda din konfidentiella information. Vår integritetspolicy förklarar vilken information vi samlar om dig, hur vi använder informationen vi samlar om dig, som du kan berätta om du föredrar att begränsa användningen av sådan information.

Genom att ge din information godkänner du användningen av sådan information i enlighet med denna sekretesspolicy. Om vi ​​ändrar vår integritetspolicy kommer eventuella ändringar att läggas ut på denna sida utan föregående meddelande.

Vilken slags personlig information samlar vi om dig?

Vi samlar in information om användare av vår hemsida på flera sätt, bland annat användning av cookies som lagras på klientsystemet, genom att registrera, samt genom e-postmeddelanden som skickas till oss via vår hemsida. Den insamlade informationen innehåller följande:
Om du skickar ett e-postmeddelande kommer du automatiskt att meddela oss om din mailboxadress, liksom annan personlig information som ingår i texten i ditt meddelande.

Om du ringer vår support center, eller lämna ett röstmeddelande godkänner du att låta oss veta ditt namn, nummer (s), kontakt telefon, e-postadress och annan personlig information som du är överens om att ge våra tekniker med sikte så att våra tekniska specialister kan svara på din ansökan.

Vi samlar in och lagra information från alla besökare på vår hemsida, de antingen aktivt till vårt förfogande, antingen i deras enkla visa vår hemsida: adressen till den dator i nätverket (IP), typ av webbläsare, operativsystem, datum och Tid för åtkomst till vår webbplats, adressen till Internet-resursen från vilken användaren omdirigerades till vår hemsida. Vi använder den här informationen för att spåra närvaro på vår hemsida, räkna antalet besökare på olika delar av webbplatsen och också göra vår webbplats mer användbar.

Vad gör vi med den information vi samlar in?

Vi använder personuppgifter för att förse dig med de tjänster som du ber oss att tillhandahålla. Om du inte meddelar oss att du inte längre vill få denna typ av information, kan vi regelbundet informera dig om våra produkter och tjänster. Genom att informera oss via e-post eller telefon om din personliga information, godkänner du därför användningen av vår information av dig på det sätt som beskrivs i denna paragraf.

Vi kan utföra statistiska analyser av användarnas beteende (t.ex. analysera data om användningen av webbplatsen, passivt från alla användare) för att bestämma den relativa nivån av konsumenternas intresse i de olika delarna av vår webbplats. En sådan analys kommer att hjälpa oss i våra ansträngningar att ytterligare förbättra produkten.

Vem delar vi informationen med?

Vi kommer att lämna ut din personliga information om det krävs enligt lag, inklusive, på begäran av de rättsliga myndigheterna, genom beslut av domstolen, när kallas till domstol som vittne, eller i enlighet med andra krav i federala, statliga eller kommunala lagar.

Vi kan överföra statistiska data till tredje part i summarisk form utan att avslöja personliga uppgifter från våra användare.

Hur kan du vägra att få information från oss?

Om du inte vill att vi ska kontakta dig om våra produkter eller tjänster, kan du informera oss om detta, eller när de tillhandahåller oss med dina kontaktuppgifter, eller vid något annat tillfälle genom att skicka ett e-mail till [email protected]

Länkar till tredje parts webbplatser

Som en tjänst kan vi erbjuda dig länkar till webbplatser som drivs och drivs av tredje part. Sådana tredje parter använder sitt eget datainsamlingssystem. Vi är inte ansvariga för deras insamlingsmetoder eller för innehållet på deras webbplatser. Vi rekommenderar dig att noggrant studera sekretessgraden på alla webbplatser, inklusive länkar som är tillgängliga från den här sidan.

Vilka säkerhetsåtgärder används för att skydda din information?

All information om dig som lagras på vår webbserver lagras i slutna databaser och skyddas av ett antal tekniska åtkomstkontrollenheter.

IP Pimonov Alexander Yurievich
Jurid. adress: 433515, Ulyanovsk-regionen, Dimitrovgrad, ul. Bratsk, 21, kV.65
Post. adress: 433515, Ulyanovsk-regionen, Dimitrovgrad, postboll 73
INN 730200056249
ОРИРНИП 308730226600012
R / s 40802810810020000238 till gren av OJSC "BINBANK" i Ulyanovsk BIC 047308887 кор.сч.30101810100000000887

Enligt Ryska federationens förordning av den 19 januari 1998 nr 55 är den medicintekniska utrustning som fungerar korrekt inte föremål för återvändande.

Vi ger en förlängd garanti: Om enheten visar sig vara ineffektiv, kommer vi att återbetala kostnaden genom att tillhandahålla följande dokument:

- En certifierad kopia av poliklinikkortet under behandlingsperioden med apparaten "Ereton"
- Certifierad slutsats av den behandlande läkaren om frånvaro av förändringar i återstående volym urin efter tre behandlingskurser inom fyra månader
- Kopior av ultraljudsresultat före och efter användning av "Ereton" -anordningen
- En kopia av betalningsdokumentet för "Ereton" -apparaten

FARLIG MEDICIN

BADBED.RU: BADB, INSTRUMENTS, SCRUBS

Hälsningsanordningar

Ereton från prostatit. Recensioner och pris

Vi kompletterar listan över medicintekniska hushållsapparater, idag på agendan, en urologisk anordning för förebyggande och behandling av prostatit och adenom som kallas Ereton. Enheten är på marknaden sedan 2013, dess reklam kan ofta hittas i tidningar. Metoden för reklam är vanligt för sådana anpassningar: Unik teknik, långsiktig utveckling, revolutionärt genombrott, effektivitet 91,9%.

På teknik skriver annonsörer följande:

Bipolära strömpulser i rektangulär form, förstärkta med "smart" mikrovibration och magnetflöde, ger ett fantastiskt resultat.

Detta mest "fantastiska" resultatet stöds av en hel del positiv feedback, dock endast på säljarens webbplatser. Oberoende recensioner är mycket mer blygsamma, om inte värre. Även som en vanlig prostata massager - Ereton, enligt kunder, är inte särskilt effektiv. Som vanligt hände "sensationen" inte, och fraser om unika och "revolutionära" låter dem vara kvar på marknadsförarnas samvete, det finns många liknande enheter.

Observera att Ereton är mer "lagligt" än de flesta enheter på vår webbplats. Han har en registrering av Roszdravnadzor och till och med ett fast pris: 7500 rubel. Visst är kostnaden för denna vibrator mindre än tio gånger, men tack.

Sökanden, tillverkare och marknadsförare av Eretona - NPF "NEVOTON" (192.012, Pocciya, St Petersburg, ul GRIBAKIN, 25, Moskva, Bldg. 3).

Och fortfarande lovar säljare av Ereton att återlämna pengar till dem som deras enhet inte hjälpte till. Tja, kära män, fick du hjälp från Ereton och försökte få någon att återvända pengarna? Lämna din feedback.


Om materialet är viktigt för dig - dela det i ditt sociala nätverk:

Ereton för behandling av prostatit

Apparaten för behandling av manlig prostatit Ereton är en annan "mirakelanordning" som lovar att rädda patienten från inflammation i prostatakörteln.

Enligt tillverkaren används den för terapi och förebyggande av följande sjukdomar:

  • Kronisk bakteriell prostatit;
  • Syndrom av kronisk bäckensmärta
  • Erektil dysfunktion;
  • Godartad prostatahyperplasi.

Är det verkligen så? Det är fortfarande nödvändigt att förstå.

Verkningsmekanismen vid behandling av prostatit

Enligt dess typ och struktur liknar anordningen för behandling av prostatit Ereton en låda med en stång fäst vid den, vilken sätts in i ändtarmen. Vidare riktad effekt på prostatakörteln.

Basen för anordningen är användningen av ström- och spetsvibrationer med låg amplitud, vilka har följande terapeutiska effekter:

  1. De impulser som aktiverar prostatas muskelstruktur överförs till centrala nervsystemet. I hjärnbarken ersätts den patologiska dominerande av smärta av den terapeutiska och obehagsmaketet minskar.
  2. På grund av den konstanta mekaniska massagen är det möjligt att öka sekretionen av körteln och tömma den från stillastående utsöndring.
  3. Ökad lokal blodcirkulation, genom att expandera kärlens och korgens kroppar i penis. Ökade metaboliska processer och effekten av parallell medicinering.
  4. Stimulerade perifera nerver i bäckenorganen, vilket leder till en ökad frisättning av endogena enkefaliner och edorfinov som har kraftfulla smärtstillande, avkopplande och kramplösande effekt.
  5. På grund av strömmen av liten amplitud, en ökning av tonen i bekkenbottens muskler och de som ansvarar för att lyfta penis under erektion.
  6. Den aktiverar lymfkärlen, för att bättre dränera fokus inflammation i prostatakörteln och eliminera patogener.
  7. Mikrovibrationer har en positiv effekt på rektumets funktion, vilket förhindrar utveckling av förstoppning, som kan åtfölja prostatit.

Ett så stort antal positiva effekter glädjer köparens öga och ger honom lugnet. Detta förklarar enhetens mycket höga popularitet.

Dessutom, för behandling av kronisk prostatit Ereton enhet bland de hundra bästa varorna i Ryssland 2015 och det har ett antal kvalitetscertifikat, som ger den betydelse i ögonen på patienterna.

Efter användning av denna apparat förväntar patienter följande terapeutiska effekter:

  1. Minskning av ödem och smärta i prostata.
  2. Normalisering av sexuell funktion, ökad erektion och sexuell lust.
  3. Återupptagande av normal urinering.
  4. Eliminering av fokus av inflammation.
  5. Eliminering av patogenen.

Tyvärr är allting lite annorlunda i praktiken. Internet är fullt av diametralt motsatta åsikter om denna enhet. Några recensioner tyder på att det är mycket effektiv och rekommenderas att använda enheten hela tiden, medan andra är i mycket grov form fördöma producenter för att skapa en värdelös produkt.

Vem ska tro på den här situationen?

Det är självklart svårt att tala om hur mycket denna behandlingsmetod kan hjälpa till. Men det första som är alarmerande är priset. Apparaten för behandling av prostatit Ereton kostar cirka 2300 rubel. Hittills relativt små pengar. Men om du kommer ihåg de många högteknologiska mekanismerna för dess påverkan på prostata blir det oklart hur en sådan öre kan skapa en sådan avancerad apparat.

Dessutom hävdar de flesta vanliga läkare enhälligt att inköp av en sådan apparat är en annan "skilsmässa" för blygsamma konsumenter. Eftersom Eretron i verkligheten bara är ett vibrerande rör och några lökar på en plastlåda.

Hur denna enhet används för att behandla prostatit

Tillsammans med produkten bifogas detaljerade anvisningar för användningen.

Huvudpunkterna är följande:

  • Terapinsessionen utförs på en tom mage på morgonen;
  • För 1,5-2 timmar före proceduren är det nödvändigt att ta hela läkemedelsmedicin för att öka effektiviteten i kombination med Eretrons fysioterapeutiska effekt;
  • Inledande är det nödvändigt att rengöra tarmarna på naturliga sätt eller med hjälp av en rengörande emalj;
  • Torka elementet i apparaten för introduktion i tarmens hål med alkohol;
  • Applicera 3-5 g likgiltig gel eller vaselinolja på huvudspetsen - sätt in den i anusen till ett djup på upp till 8 cm;
  • Fäst elektroden i pubic regionen;
  • Justera amplituden för lågfrekvensströmmen till en trevlig vibration i ändtarmen;
  • Utför proceduren i 10 minuter;
  • Dra långsamt och försiktigt ut enheten ur rektalhålan;
  • Tvätta spetsen och torka med bomullsull med antiseptisk.

Behandlingsförloppet sammanfaller med varaktigheten av grundterapin och passerar parallellt med användningen av läkemedel.

Frågan om att köpa Eretron-enheten måste avgöras av varje enskild person. Det är möjligt att hävda sin effektivitet först efter att ha testat sig själv.

Hälsosam prostata

Forum om diagnostik, behandling och profylax av prostatit

  • Forum om prostatakörtelsjukdom
  • Ändra teckensnittstorlek
  • Utskriftsversion
  • FAQ
  • Registreringsformulär
  • Logga in

Ereton-enhet

Ereton-enhet

Balabanov »Dec 05, 2016, 15:07

Re: Ereton Device

SuperGarik »12 dec 2016, 01:04

Re: Ereton Device

iri »03 feb, 2017, 13:44

Re: Ereton Device

Babay från Kazan »16 mars 2017, 11:23

Re: Ereton Device

Babay från Kazan »16 mars 2017, 11:43