Huvud
Strömförsörjning

Tongkat Ali

Anmäl dig för att lämna en recension.
Det tar mindre än 1 minut.

Ta bara tabletter från Source Naturals, även om denna växt används i ett stort antal olika läkemedelskomplex. Ta rekommenderat strikt en gång om dagen, och helst efter samråd med din läkare. Med brutal kraft är det inte nödvändigt att skämta, eftersom det kan provocera små, men ändå patologiska förändringar i kroppen. Innan min patologi, tack Gud, fungerade det inte, men attraktionen ökade något, men det här är efter en vecka med regelbunden upptagning. Generellt, enligt dokumentationen, för att uppnå maximal effekt kan vara efter 3 veckor, men efter en månad kände jag mig inte någon ytterligare förstärkning av effekten. Jag bestämde mig för att göra förfrågningar om detta och upptäckte att det här är helt väldigt individuellt. Om det faktum att detta läkemedel hjälper till att minska ångest - jag kan inte säga någonting. På känslor - allting i denna plan har inte förändrats. Bedömning av recensioner av andra människor, har malaysiska ginseng ett gäng alla användbara egenskaper. En annan sak är att det inte känner allt på en gång. Komplexets effektivitet är helt nöjd. Anledningen till att han bestämde sig för att ta det (sexuell attraktion), ökade, vilket innebär att pengar spenderades inte förgäves.

Jag beställde för killen. Han är professionellt engagerad i boxning. Jag vet att de frekventa belastningarna i sporten påverkar hälsan är inte särskilt fördelaktiga, därför försöker jag alltid hitta några bra medel. Tongkat Ali är en helt naturlig förberedelse som erhålls från växter. Jag litade alltid på östlig medicin, och den här gången misslyckades det inte med mig.
Killen började notera att han blev mer efter att ha fått den här energin. Stamina ökade. Naturligtvis fick han inte "super-styrka", men all samma mottagning Tongkat Ali var inte förgäves. När jag beställde detta läkemedel läste jag på Internet att det är en afrodisiakum och ökar libido. Av impotens är sannolikt inte att rädda, men passion bör lägga till. Ett bra verktyg, jag tror, ​​måste köpas.

Helt växt. Thongkat ali-extrakt erhålls från växter som växer endast i Malaysia, Thailand och Indonesien. I kursen finns alla delar av växter. Och det är mycket uppskattat av lokalbefolkningen.
Internet har skrivit mycket om detta verktyg, även sålt falska droger under detta namn. Mest sannolikt kommer det inte att vara någon mening från dem om tillverkaren inte testas.
Jag accepterar redan länge. Jag har en bank från adhanded fysiker formel. 200 mg (root extrakt).
Sexuell passion i mig (enligt förnimmelserna) ökade inte, men enligt analysen är allt av skalan. Därför fungerade det inte som ett botemedel mot libido. Många källor skriver att läkemedlet kan påverka människor på olika sätt. För vissa, och 100 mg per dag räcker till att skakas från överflödig energi, och ungefär 300 mg blir små.
Jag tar alltid på morgonen i 20 minuter före frukost. Den första analysen passerade en månad senare och jämfördes med de gamla indikatorerna. Det fanns 3,1 mcg, och det blev 7,3 efter 1 månaders inträde.

Mannen var alltid låg energi och klagade över bristen på energi. Helgen var aldrig tillräckligt för att göra Mon känner som en ny person. Jag drack bara multivitaminer, men det fanns inget resultat.
Dåligt för Iherb beställer länge. Bokstavligen nyligen sökt i avsnittet "Mäns formler" något nytt och hittade tongkat ali.
Efter en vecka av att ta makan blev det lättare att vakna, mer energisk i vardagen. Det blev lättare att klättra. För tillfället har det varit en månad sedan den första dagen att ta drogen. Jag anmälde mig till boxning, gick till poolen och går ofta nu i frisk luft. Naturligtvis är det inte ett mirakel, men energin har ökat detta förvisso. Jag tror att jag ska prova det själv) Men för närvarande är det riktat mot att öka testosteron. Nu för en månad vill jag förlänga kursen, och därefter kommer jag se om dess effekt fortsätter eller det kommer att bli nödvändigt att ta det kontinuerligt för sådan aktivitet. Vi är båda nöjda med hans handling.

Under en lång tid på tv såg jag reklam för män, vilket ökar styrkan. För fem år sedan exakt. Det är klart att det vid tidpunkten var jag lite intresserad (jag inte gift)) Nu är min man och jag aktivt försöker få barn, läkarna nickar mot sin man - slutsatsen att han har en ganska låg testosteron och låg rörlighet spermotozoydov.
Förutom andra droger var Tongat Ali ordinerad som den minst allergiframkallande och effektiva, vilken är baserad på örter.
Mannen tar botemedel i en tredje månad, och enligt honom känns det mycket bra. Jag skulle inte säga att den sexuella aktiviteten på något sätt ökade (allt är ungefär detsamma som tidigare), men intressant blev han känsligare. Eller snarare inte så - intimitetens känslor blev mer akuta.
Och jag märker att jag blev mer glad och tillgiven.
Det är svårt att säga om verktyget så påverkad eller inte (jag tror att det är ju en merit komplex behandling) själv, men snart min man kommer att gå för tester, som måste visa tydligt vad som har förändrats, och inte på nivån av känslor. Därefter kommer det att bli möjligt att dra slutsatser, även om det är klart att det finns framsteg!

Tog hennes man enbart för att öka sin energinivå. Jag valde Tongkat Ali från Source Naturals på grund av bra recensioner och helt naturlig komposition. Han tog kompletterar man den 1 kapsel per dag i 2 månader, öka dosen med upp till tillverkarens rekommenderade 2 kapslar per dag inte anses nödvändigt för att undvika en nervös overexcitement.
Redan en vecka efter behandlingens början minskade tröttheten markant, mer styrka uppträdde. Och efter 4 veckor kom makan helt åter till normal - han blev stark, hållbar, energisk, men drogen fortsatte att ta en månad för att behålla resultatet. Så, för att förbättra kroppens energinivån är Tongkat Ali ett utmärkt botemedel. Mannen noterade förbättringen i hans övergripande psyko-emotionella tillstånd efter att ha tagit detta kosttillskott. Men en speciell ökning av libido, för vilken vissa människor köper det här läkemedlet, var förmodligen inte förmodligen det nödvändigt att öka doseringen. Men för oss är det obestridligt, vi köpte drogen med ett helt annat syfte, och det har fullt bevisat sin effektivitet.

Innan han hittade tongkat ali i kapslar tog han det i form av ett pulver. Jag beställde det på ebay. Delen är väldigt bitter. Den rekommenderade dagliga dosen är 100 mg 2 gånger om dagen. Takak hur ens denna handfulla dricka är mycket svårt, jag lägger vatten i min mun, hällde pulvret och drack. Om det träffar tungan, verkar det inte så mycket.
Sedan hittade jag det i kapslar och jag tar kapslar i mer än ett år.
Tongkat Ali har 3 beprövade och beprövade åtgärder:
1. Ökar verkligen testosteronhalten. Många experiment utfördes och de bekräftades (du kan läsa på nätet)
2. Ökar testosterons rörlighet
3. Av 2 poäng följer 3 - hjälper till att bli barn. Om innan detta problem var specifikt från män, så löser de sig.
Min gratis testosteronnivå ökade med 104%!
I vardagen välkomnar tongkat ali gör att du känner dig mer energisk, det finns en motivation att engagera sig i idrott, det finns en motivation att uppnå resultat, inte bara inom idrotten utan också i arbetet. Jag sover bra och känner mig inte sömnig under dagen. Eftersom kroppen bokstavligen kommer till liv, börjar du förlora allt. Kroppen kräver mer energi att brinna. En enda värderad JA! Den är idealisk för varje man, och det är också en naturlig energi för idrottare.

Många vet inte ens vad en tongkat ali är. Detta är en helt naturlig växt. Oftast kallas denna planta tongkat ali eller lång jacka. Eftersom det inte är konstigt, anses det som en afrodisiakum) Men det är mer som en bonus.
Tongkat ali kan vara berusad både för medicinska och förebyggande ändamål. Jag tar det som en tillsats till min diet. Jag är stadigt förlovad i en gungstol 3-4 gånger i veckan. Subtraherade att denna växt kan öka testosteron och påverkar kvaliteten på spermierna positivt, förbättrar kraften.
Idrottare är redo att betala några pengar för kvalitetsprodukter som kommer att bidra till utvecklingen av testosteron, men tyvärr är de flesta droger nu nahimicheny onödiga tillsatser.
Jag tar i kapslar. Beställd från Now Foods i en dos på 100 mg. Jag tar 2 kapslar om dagen på morgonen.
Överallt skriver de annorlunda om dosering. Någonstans 200-300 mg per dag, någonstans 100. Den optimala dosen hittades genom metoden att ta olika doser från 300 till 100 i 2 veckor.

Att vara i form är mycket svårt. Det är av den anledningen, för att behålla min maskulin hälsa i över en månad, accepterar jag Tongkat Ali. Det är ett livsmedelstillsats av vegetabiliskt ursprung, vilket stöder den hormonella bakgrunden.
Jag tar noggrant enligt instruktionerna, en gång om dagen för 1 kapsel vid måltidstid (200 mg Nau Fuds).
På morgonen blev det mycket lättare att vakna, jag sover också bra.
Under hela arbetsdagen känner jag mig positiv, det finns ingen trötthet eller sömnighet, men tvärtom känner jag mig mycket glad.
Med libido och så var allt i ordning.
Tongkat Ali passar mig så länge, jag kommer att tillämpa den, för att fullt ut bibehålla balansen mellan manlig hälsa. För priset är han ganska måttlig, har inte råd att straffas.

Mycket effektivt medel för tillfredsställande kvalitet. Köp Tongat Ali från overifierade leverantörer kan inte. Jag beställer på Iherb från företaget sours naturals. Det finns tillräckligt med recensioner på nätverket.
Jag tar 1 kapsel om dagen, inte 2, som rekommenderas på förpackningen. Jag märkte att om du tar 2 kapslar börjar det koka mig. I naturen är jag lugn. Det finns ett internt alarm som jag bråttom behöver göra någonting.
Att sova var inte mottagandet av Tongat Ali påverkat. Jag somnar snabbt. Formen av att ta i kapslar är mycket bekvämt (det finns också i pulver).
Om libido sade inget ord :) Med honom är allt bra! Det viktigaste är att inte överdriva det. En kapsel om dagen är mer än tillräckligt för ett sexuellt livskvalitet.

Huvuddelen, jag accepterar Tongkat, går inte utöver dosen. För mig är en kapsel om dagen på morgonen tillräckligt att känna som ett djur fram till kvällen. Försökte ta 2 - en överflöd av energi. På natten är det svårt att somna, det är svårare att stå upp på morgonen eftersom det inte gick ner i tid. Dessutom känns nervös belastning, du känner dig överexcited (och vi handlar inte nu om libido, men i allmänhet), för aktiv. Jag tar Tongkat i minsta dos som jag just hittat - 25 mg från Advance Physical på hösten och vintern. Mycket effektiv sak. Hur många jag minns mig själv, varje oktober och november gick i en koma. 2 år, som jag "Jag sitter" på Tongkata vid denna tid på året är resultatet imponerande. Först, sedan morgonen, en ökning av livskraften. Innan jag tog drogen behövde jag 2-3 timmar att svänga. För det andra är stämningen bra. För det tredje, på kvällen känner du dig inte av en trasa. När det gäller libido, öka med många och köpa tongkat ali, här har jag inte märkt någon större skillnad, förmodligen sätta i dosering, men vill inte öka.

Kosttillskott med iherb vi beställer är inte första gången, vad gäller effektivitet har de aldrig haft några klagomål. Därför inkluderade en annan order Tongkat Ali. Jag tar en kapsel på morgonen, burken slutar redan. För mig av sådan dos för förbättring av hälsotillståndet har det visat sig tillräckligt. Från den synliga effekten: 1. Det blev lättare att vakna på morgonen och mindre trött på jobbet; 2. Jag är mindre nervös, tolererar stressiga situationer lugnare, mitt huvud är klart, jag lyckas klara av nuvarande arbetsuppgifter snabbare; 3. Jag märkte inte en viss effekt på ökningen av sexuell lust. Men den här delen av vårt liv har återgått till vanligt, tack vare det faktum att jag kommer från jobbet, inte pressat citron, men en adekvat person. I allmänhet är det definitivt ett positivt inflytande. Som en sammanfattning vill jag säga att i könjätten kommer du naturligtvis inte att vända, men för att förbättra livskvaliteten, återställa tonen och fylla den energi som läkemedlet kan. Plus en bekväm form av mottagning - en kapsel per dag räcker.

Jag accepterar Tongkat Ali som rekommenderas av läkaren. Dosering och varaktighet av mottagning diskuteras också med läkaren. Det första som störde mig med inköp och mottagning, skulle det finnas en allergi mot drogen? Jag har just köpt diabetes, den första formen (insulinberoende). Jag tog också upp till min behandlande endokrinolog. Det visade sig att det inte finns någon allergi, det påverkar inte blodsockret. Tongalit är annorlunda, så jag rekommenderar inte bara att läsa bruksanvisningen, utan också rådgöra med en läkare. I dosering av 1 kapsel om tre dagar var inte effektiv. Resultatet började jag känna när jag bytte till en kapsel, en dag. Det finns inget mirakel här, jag hade en erektionsstörning, då den första kursen började känna en energiöverskott. Jag skulle inte använda ett läkemedel som Viagra, men det verkar för mig att det skapades för en annan. Stamina, ökad excitation, detta verkar mig de främsta fördelarna med drogen. Jo, det viktigaste är att kapslarna inte innehåller några hormoner. Tongkat är inte giftigt, det är inte beroendeframkallande. I kompositionen av växtextrakt. Det är inte obetydligt att jag blev mindre trött, min immunitet ökade. Jag lärde mig från läkaren att han rekommenderade läkemedlet till patienter som genomgår en rehabiliteringsreaktion efter behandling av prostata adenom.

På paketet kunde spara pengar - dyrt, pretentiös. Det är trevligt att hålla, men ett lägre pris skulle vara trevligare. Jag beställer endast på beprövade platser, så jag är inte rädd för förfalskningar. Accept började när det fanns en stressig period - och känslomässig stress och arbetar nästan dagligen. Vid en tidpunkt insåg jag att nästa steg är en pressad citron. Det var redan svårt att stå upp på morgonen och knappt drev mig till jobbet, det var ingen fråga om sport och kommunikation med kvinnor. Kroniskt trötthetssyndrom. I anti-stress-programmet inkluderade jag Tongat Ali. En bra fördelaktig kombination är extraktet av ginsengrot, royal gelé och den enteriska örten av Euricom Longifolia root, om nödvändigt, försiktigt stimulerar nivån av testosteron. På grund av dess naturlighet är det helt säkert, och det fungerar exakt lika mycket som en specifik organisms behov. Smaken är bitter, men då övertygade jag mig själv om att bitter - stimulerar nervsystemet och matsmältningen. Han märkte inte ett speciellt mirakel, men den ökade vitaliteten noterades under de första dagarna. Ett helt liv (med sport, krafter för olika intressanta underhållningar) kom veckor på detta sätt genom sex anti-stress-program, vars komponent var Tongat Ali. Sedan dess köper jag regelbundet, jag använder små kurser efter behov.

LEKARNA.ru Blogg om hälsa och medicin. Tips för en hälsosam livsstil.

Erectovit med tongkat ali: läkarundersökning, pris, var du kan köpa?

"Erectovit" är ett kosttillskott från företaget "Fitomax". Framställd i form av en balsam för oral administrering. Om du tror tillverkarens officiella sida, är detta tillsats användbart för användning vid följande sjukdomar och tillstånd:

 • Minskad styrka.
 • Infertilitet.
 • Inflammatorisk patologi i urinväg och njure, inklusive pyelonefrit.
 • Obalans av hormoner (som inte rapporterats).
 • Profylax av cancer.

Instruktioner för användning

Balm "Erectovit" äts med en sked från burken. Det tas oralt, 4 teskedar per dag, med en kurs om 20 dagar. Om du vill fortsätta behandlingen, måste du ta en paus i 10 dagar.

Balm tas när du äter. Det ska tvättas med vatten eller annan vätska. Enligt anvisningarna tas hela det dagliga intaget i taget, på morgonen.

struktur

Strukturen för "Erectovite" innehåller 10 aktiva substanser. Deras egenskaper, reklam och verkliga, anges i tabellen nedan.

I reklamen är egenskaperna hos komponenterna i "Erectovita" -kompositionen inte bara snedvridna eller överdrivna - de är uppfunna.

Doktorens feedback

"Erectovit" är osannolikt att hjälpa en man att återställa kraften. Det finns flera anledningar att tro på detta:

1. Ineffektiv komposition. Den innehåller 10 komponenter. 9 av dem påverkar inte sexuell funktion i allmänhet, oavsett dosering och regim. En annan komponent (tongkat ali) är ett ämne med okänt klinisk effekt.

2. Doserna av de aktiva beståndsdelarna är inte kända. Även om vi antar att alla komponenter har de egenskaper som beskrivs i annonsen, finns det ingen garanti för att tillsatsen kommer att fungera. Till exempel kan tokkat ali-extraktet ha en annan koncentration av aktiva substanser (från 1: 60 till 1: 600). Vilket extrakt finns i "Erectovita" - är inte känt. Den dagliga dosen är vanligtvis från 1 till 5 g toggkat ali-extrakt. Finns det en sådan mängd av växten i 4 teskedar "Erectovita" - tillverkaren rapporterar inte.

3. Tillverkarens dåliga rykte. "Phytomax" producerar många tillsatser för olika ändamål. Effektiviteten hos de flesta av dem lämnar mycket att önska.

4. Skillnader i officiellt vittnesbörd från reklam. På den officiella hemsidan rekommenderas "Erectovit" för användning i händelse av brott mot styrka, manlig infertilitet, pyelonefrit. I bruksanvisningen visas "Erectovit" som en tillsats till mat, en källa till vitaminer, mineraler, polyfenoler, saponiner och linolensyra.

5. Registreringsformulär. "Erectovit" är en biologiskt aktiv tillsats. Om effektiviteten av detta läkemedel bevisas skulle den vara registrerad som en medicinsk produkt. Därför kan "Erectovit" inte användas för att behandla något, inklusive erektil dysfunktion eller manlig infertilitet.

Var kan man köpa?

Köp "Erectovit", som andra produkter från företaget "Phytomax", kan du på den officiella hemsidan. De säljs också vid utställningsutställningar, som hålls i olika städer vid olika tidpunkter.

"Erectovit" kostar 1050 rubel för en 100 ml flaska. Ett läkemedel på 20 ml per dag tas. Följaktligen kommer bankerna att vara i 5 dagar. Inträdesförloppet, rekommenderat av anvisningen, är 20 dagar. För att komma igenom det måste du köpa 4 paket med "Erectovita" med en total kostnad på 4200 rubel.

Ibland finns det åtgärder som låter dig köpa BAA till ett överkomligt pris. Till exempel, för tillfället (januari 2017) hålls en nyårskampanj - när man köper 4 paket med "Erectovita" kommer de vardera att kosta 650 rubel. Det vill säga under behandlingsperioden betalar du bara 2.600 rubel. Besparingarna kommer att vara 1600 rubel. Dagen för sådana åtgärder finns på den officiella webbplatsen "Fitomax".

Erektovit

1080 gnidning

beskrivning

Under det senaste årtiondet fördubblades statistiken om människors sjukdomar nästan. I allt större utsträckning står unga män inför problemen med sexuell dysfunktion i det främsta livet, inte bara hos äldre. Hela felet är vårt moderna sätt att leva. Skadlig mat, stillasittande livsstil, konstant stress leder till nedsatt blodcirkulation i bäckenorganen och blodkärlen. Dessa problem förvärras av regelbunden känslomässig och fysisk stress såväl som av inhemska konflikter.

Det finns en väg ut ur denna situation, och det här är Erectovitbalsam, vilket inte bara bidrar till ökad potens, men ökar också tonen i hela organismen. Detta naturliga komplex rekommenderas till alla som vill stärka sin "manliga kraft". Den består av ett extrakt av en växt av den legendariske malaysiska Tongkat Ali, även känd som Eurycoma longifolia, som i århundraden är det mest effektiva afrodisiakum Asien.

Sammansättningen av "Erectovit" och effekten av dess komponenter.

Erectovitbalsam innehåller uteslutande naturliga ingredienser som, till skillnad från syntetiska preparat, inte överbelastar vitala inre organ, täpper inte upp kroppen och är absolut säkra för människors hälsa:

 • Pumpa olja. Det lindrar smärta hos patienter med prostatit, det är användbart för att återställa potensen. Regelbundet och kontinuerligt intag av denna produkt tar bort överflödigt kolesterol från blodet, återställer leverceller och stärker det, hjälper till med urineringsproblem vid godartad prostatahyperplasi.
 • Naturlig honung. Främjar förstärkning av nervsystemet, underlättar inflammation och svullnad, förbättrar kroppens absorption av alla delar av balmen och eliminering av giftiga ämnen från kroppen. Honung är rik på vitaminer, aminosyror, enzymer och mikrodelar, vilket ger en normal vital aktivitet hos hela organismen, ökar uthålligheten till fysisk aktivitet och reproduktiva funktioner hos män.
 • Kunglig kunglig mjölk. Den innehåller essentiella aminosyror, som inte syntetiseras av kroppen på egen hand. I denna produkt finns ingredienser som har en gynnsam effekt på styrka, vilket är anledningen till bidrottninggelé används ofta för infertilitet, erektil dysfunktion, liksom för att förebygga sexuell dysfunktion. Denna ingrediens förbättrar även immunförsvaret, ökar fysisk uthållighet, och normaliserar nervsystemet, förbättrar den cellulära metabolismen och förhindrar för tidigt åldrande av organismen;
 • Vitamin C. Det är direkt involverat i de regenerativa och oxidativa processerna, utbytet av aminosyror, insulin, kolhydrater, steroid och sköldkörtelhormoner. Dess användning stimulerar upptaget av järn i tarmen, förbättrar produktionen av hemoglobin och kollagen, normalisera blodets koagulering, hjälper till att eliminera toxiner i någon förgiftning, återställande av ben och bindvävnad, stärker blodkärl, inklusive fartyg och corpus cavernosum i de manliga reproduktionsorganen;
 • Vitamin E. Lös upp fetter, gör radioskyddande, angioprotektiva och antioxidantiska åtgärder, främjar cellregenerering och syntes av alla proteiner i människokroppen. Med hjälp av detta vitamin förbättras oxygenering av vävnader, normaliserar permeabiliteten och tonen i blodkärlen, aktiverar bildandet av nya kapillärer. Att ge en positiv effekt på reproduktionsprocesserna är E-vitamin effektivt för användning för framgångsrik befruktning, liksom bildandet och vidareutvecklingen av fostret. Bristen på detta vitamin i kroppen leder oundvikligen till minskad synskärpa, hypotension, myokardium, nedsatt sexdrift och erektion, nedsatt mognad och rörlighet hos spermier.
 • Ginger extrakt. Det minskar inflammation, förhindrar virus och bakterier, tunnar blodet, ökar potensen, botar sjukdomar i leder, ateroskleros och symtom på sjösjuka, ökar aptiten, stimulera matsmältningen, stimulerar kolesterol och fett metabolism, förbättrar tillståndet hos fartyg;
 • Selen. Ett av de mest användbara mikronäringsämnena för upprätthållandet av det normala funktionen hos reproduktiva och endokrina system. Fördröjer åldrandet av kroppen, förnyar celler, har en antioxidant effekt och ökar skyddsfunktioner före förkylningar och infektionssjukdomar. Stöder sexuell attraktion hos män, aktiva i testiklar och spermatiska sladd, såväl som i hjärtat, njurarna och mjälten.
 • Thongkat ali (långbladiga eurycoma extrakt). Det spelar en viktig roll i utvecklingen av testosteron, ökar styrkan, stimulerar blodcirkulationen i bäckenorganen, stärker musklerna, ökar fysisk uthållighet och har en antioxidant effekt. På grund av sådana egenskaper är denna produkt användbar för att förebygga sjukdomar i det genitourära systemet hos män. Även dess närvaro i balsam gör att man kan ta bort inflammationer, höja temperaturen, för att förstöra skadliga bakterier, öka arbetsförmågan, förbättra hjärnans aktivitet och stärka immunförsvaret.
 • L-arginin. Det är en oumbärlig aminosyra som ger en fullständig funktion av nervsystemet, stöder normala sexuella funktioner hos män, saktar åldringsprocessen och underlättar inflammation. L-arginin deltar också i produktionen av ett stort antal hormoner, ger normal muskelton, stimulerar syntesen av testosteron, stärker erektionen och förbättrar fysisk uthållighet.
 • Zinkcitrat. Detta är ett viktigt mikroelement som stöder aktiviteten hos spermatozoa och producerar könshormoner. Det är också användbart för att stärka immuniteten, vilket bidrar till att förebygga svamp-, protozoala och virusinfektioner.

Indikation för användning av "Erectovit"

Med tanke på alla ovanstående egenskaper hos komponenterna som ingår i livsmedelstillsatsen kan vi med säkerhet säga att användningen av balsamreaktovit kommer att vara effektiv när:

 • Inflammation i urinvägarna och könsorganen: prostatit, cystit, pyelonefrit, etc.;
 • Överträdelser av reproduktiva funktioner;
 • Obalans av hormoner: minskad potens, vissa typer av infertilitet, prostatahyperplasi;
 • Försvagad immunitet, SARS, återhämtningsperiod efter svåra operationer och infektionssjukdomar, försämring av arbetsförmåga, kronisk trötthetssyndrom, asthena tillstånd
 • Förebyggande av neoplasma;
 • Dåligt läka sår, dystrofi, regelbunden mental och fysisk överbelastning, förgiftning och smittsamma processer under återhämtningsperioden.
 • Förebyggande av sjukdomar i hjärt-kärlsystemet;
 • Komplikationer efter långvarig användning av antibiotika eller exponering för strålning;
 • Neuroser, emotionell överbelastning, neurastheni, arteriell hypotoni, asteni, neurokirurgisk dystoni av hypotonisk typ.

Kontra

 • Individuell intolerans mot balsamingredienser;
 • Störningar av kolhydratmetabolism
 • Svår lever- och njureproblem
 • Kardiovaskulära sjukdomar och hjärtarytmi
 • hypertoni;
 • Allvarlig ateroskleros
 • Hyperexcitability av nervsystemet.

Dosering och administrering

Balsam intog 4 teskedar (20 gram) på morgonen under måltider, tvättas med vatten, te eller juice. Innan du tar balsam är det önskvärt att rörma.

Anmälningskurs: 20 dagar. Upprepad behandling: Efter en 10-dagars paus.

Volym: 100 ml (120 gram).

Hållbarhet och lagringsförhållanden: 12 månader vid en temperatur av högst +25 grader Celsius på en plats skyddad mot direkt solljus och otillgängligt för barn. Efter öppningen ska flaskan förvaras i kylskåp vid en temperatur på + 4 ± 2 ° C.

Tillverkare: Amulet of Health LLC

Produkten är en biologisk aktiv tillsats till livsmedel (BAA) och är inte en läkemedel.

Innan du använder kosttillskott är det rekommenderat att konsultera en läkare. Det finns kontraindikationer. Kosttillskott är endast avsedda för personlig användning.

Alla andra sätt att använda och sälja kosttillskott är endast tillåtna i fall och i enlighet med kraven enligt Ryska federationens nuvarande lagstiftning.

Produkterna registrerades i Rospotrebnadzor inom ramen för tullunionen (TR TS 021/2011, TR TC 022/2011).

Erectovit med tongkat ali: instruktioner, läkarens åsikt, pris, var du kan köpa?

Med ålder försämras styrkan hos alla män utan undantag. Någon är redo att acceptera detta, vilket har minskat antalet prestationer på kärleksfronten. Andra representanter för det starkare könet vill upprätthålla kvaliteten på sexuellt liv och letar efter olika sätt. En av metoderna för att återställa potensen är intaget av kosttillskott. Internet säljer många biologiskt aktiva tillsatser för att simulera den manliga sexuella funktionen. En av dem är Erectovit med tongkat ali från företaget Fitomaks.

ansökan

Erectovit är främst placerad som ett botemedel mot erektil dysfunktion. Men om man tittar på balsambeskrivningen på den officiella webbplatsen kan man se att han har många andra indikationer. Enligt tillverkaren används Erectovit framgångsrikt med:

 • inflammation i urinvägarna (pyelonefrit, uretrit, cystit);
 • manlig infertilitet
 • prostata adenom;
 • obalans av hormoner (förmodligen refererar till hypogonadism - låga androgenhaltar);
 • dåligt läka sår;
 • försvagad immunitet.

Om du tror att reklam på den officiella webbplatsen för tillverkaren Erektovit med tongkat ali minskar risken för hjärt-kärlsjukdom, cancer, luftvägsinfektioner. Det främjar snabb återhämtning efter operation, trauma, allvarliga sjukdomar.

Anvisningarna anger emellertid andra indikationer för användning. Officiellt används detta läkemedel som ett biologiskt aktivt livsmedelstillsats, en källa till zink, selen, vitaminer E, C, linolsyra och saponiner.

instruktion

Erectovit ta 4 teskedar, 1 gång per dag, på morgonen, medan du äter. Balm bör omröras före användning. Den ska vara full med juice eller te. Behandlingsförloppet är 20 dagar. Sedan 10 dagar paus, varefter det rekommenderas att gå ytterligare en kurs.

 • diabetes mellitus;
 • nedsatt njur- och leverfunktion
 • kardiovaskulära sjukdomar;
 • ökad excitabilitet i nervsystemet
 • ateroskleros;
 • högt blodtryck.

struktur

Kompositionen innehåller följande komponenter:

 • pumpa olja;
 • honung;
 • royal gelé mjölk;
 • vitaminer C och E;
 • ingefära;
 • selen;
 • tongkat ali;
 • zink;
 • arginin.

De flesta tillsatsämnena representerar inte något värde för manlig reproduktiv eller sexuell hälsa. Kraften kan endast påverka två ämnen från hela listan:

 • Kunglig kunglig mjölk. Naturligt stimulerande medel och adaptogen. Påverkar inte styrkan, men nervsystemet. Det påverkar i sin tur människans sexuella funktion. Uppförande på många sätt beror på den psykologiska stämningen och det övergripande fysiska tillståndet. Om orsaken till en kränkningsförmåga är kronisk trötthet, stress, depression eller asteni, kommer Erectovit därför att förbättra sexuell funktion.

 • Tongkat ali. En växt som används för att öka testosteronnivåerna. Förmodligen verkar genom att hämma aromatas - ett enzym som omvandlar testosteron till östrogener. Effektivitet är inte bevisat. Vissa studier bekräftar det, andra avvisar det.
 • Doktorens feedback

  Erectovit är osannolikt att påverka människans sexuella eller reproduktiva funktion avsevärt, såvida inte erektil dysfunktion orsakas av överarbete eller psykologiska orsaker.

  Tongkat Ali är den huvudsakliga växten som hoppas placeras på. Man antar att man genom att hämma aromatas kan öka testosteronnivåerna i blodet. Troligen har tonkata ali verkligen sådana egenskaper. Det bör emellertid komma ihåg att

  1. Växten kommer endast att fungera om den finns i en tillräcklig dos. Koncentrationen av Tonkat ali i kompositionen av Erectovita är inte känd.

  2. Växten har ingen kliniskt bevisad effekt. Det är inte känt om det påverkar testosteronnivåerna i allmänhet, även om en adekvat terapeutisk dos tillämpas.

  3. Aromatashämmare är inte säkra. För Erectovit är biverkningar dock inte karaktäristiska, vilket kan uppenbaras genom att ta denna grupp av läkemedel.

  Långvarig användning av aromatashämmare för att öka testosteronnivåerna hos män kan resultera i följande problem:

  • smärta i lederna;
  • fet hepatos;
  • demineralisering och spröda ben
  • minskad sexuell lust;
  • depression;
  • ökade blodnivåer av kolesterol.

  Dessa är droger som huvudsakligen används för bröstcancer hos kvinnor eller för gynekomasti hos män. I medicin används de inte för att återställa kraften, stimulera libido eller behandla hypogonadism.

  Således kan användningen av erectovit med tongkat ali ha en av två stora nackdelar:

  1. Brist på effekt (mer troligt alternativ) - om tokkat ali innehåller en otillräcklig dos eller inte har någon uttalad klinisk effekt

  2. Möjligheten till biverkningar (mindre sannolikt alternativ) - Om alcali finns i en adekvat dos och det är verkligen en stark aromatashämmare, jämförbar i effektivitet för apoteksprodukterna i respektive grupp.

  Också i kompositionen finns det en stimulans, men för honom är det knappast värt att spendera mycket pengar på användningen av erektovit. Adaptogener kan köpas på ett apotek tio gånger billigare (ginseng, eleuterococcus, citrongräs).

  Erectovit med tongkat ali kostar 1050 rubel per förpackning. Behandlingsförloppet är 20 dagar. Då måste du göra 10 dagars paus och upprepa kursen. Således är den totala intagstiden, som rekommenderas av tillverkaren, 40 dagar.

  En bank med Erectovite innehåller 120 g (100 ml) balsam. Dygnsdosen enligt användningsanvisningarna är 20 g. Det är inte svårt att beräkna att 800 g balsam behövs för 800 dagars behandling.

  För att återhämta sig från alla sjukdomar i urin- och reproduktionssystemet måste du köpa 7 burkar Erectovite. Den totala kostnaden för terapi är 7350 rubel.

  Var kan man köpa?

  I apoteket kan Erectovit inte köpas med tongkat ali. Du kan köpa den på den officiella hemsidan, liksom i många onlinepotek. Det beställs med hemleverans via post, med kontantbetalning vid leverans.

  På konsultens officiella webbplats. Du kan ringa honom till det angivna numret eller skicka ett meddelande till chatten. Frågor kan handla både de medicinska egenskaperna hos erectovit och förvärv eller leverans av denna produkt.

  Forum för Viagra Absolut. Rekommendationer, ansökan och recensioner om generiska Viagra, Cialis, Levitra i Ukraina

  Ukrainska forum för att lösa problem med erektion, samt diskussion om generisk förbättring av styrkan

  Tongkat Ali, är det ett resultat?

  Tongkat Ali, är det ett resultat?

  Ditt meddelande Lebed »03 mar 2011, 22:35

  Re: Tongkat Ali, är det ett resultat?

  Ditt meddelande Aleksei »04 mar 2011, 14:03

  Re: Tongkat Ali, är det ett resultat?

  Ditt meddelande Lebed »Mar 05, 2011

  Re: Tongkat Ali, är det ett resultat?

  Ditt meddelande Aleksei »06 mar 2011, 2:48

  Re: Tongkat Ali, är det ett resultat?

  Ditt meddelande Balsom »09 mar 2011, 12:30

  Re: Tongkat Ali, är det ett resultat?

  Ditt meddelande masher »14 mar 2011, 11:26

  Re: Tongkat Ali, är det ett resultat?

  Ditt meddelande NoName »29 mar 2011, 13:04

  Re: Tongkat Ali, är det ett resultat?

  Ditt meddelande Vesnik »24 okt 2011, 8:26

  Re: Tongkat Ali, är det ett resultat?

  Ditt meddelande Rio 26 okt 2011, 19:58

  Tongkat Ali Premium för styrka. Verkliga vittnesmål av köpare och läkare

  Tongkat Ali Premium för styrka: recensioner, komposition och funktioner

  Män pratar inte om problem med styrka och vänder sig till en läkare när full sexuell impotens kommer. Enligt urologernas uppfattning, om patienten åtgärdades efter att de första symptomen på erektil funktionssvagning uppstod kunde situationen lätt lösas. Idag har en ny beredning av vegetabiliskt ursprung Tongkat Ali Premium dykt upp. Kapslar med en naturlig komposition återställer styrkan och ger tillbaka kraften. Tongkat Ali Premium fungerar inte bara på genitourinärsystemet, kapslarna återställer den hormonella bakgrunden, påverkar blodkärlen och cirkulationen positivt. Verkliga recensioner av Tongkat Ali Premium du kan läsa i slutet av granskningen.

  Män på forumet delar att det är lönsammare att köpa kapslar för att öka styrkan hos Tongkat Ali Premium på den officiella hemsidan. Där och priset är lägre och kvaliteten motsvarar den deklarerade tillverkaren. Tongkat Ali Premium med naturliga kompositionen vid den rekommenderade ålders erektil dysfunktion och impotens, har uppstått mot bakgrund av nervös utmattning och stress. Låt oss fundera över hur att driva kapseln och varför läkare, i en översyn av Tongkat Ali Premium rekommenderas att köpa medel till alla som har problem med potensen och förlorat allt hopp om återhämtning.

  Vad är Tongkat Ali Premium?

  Tongkat Ali Premium är en kapsel för ökad potens. De kommer inte lämna likgiltiga representanter för det starkare könet. Tongkat Ali Premium (recensioner nedan) hjälper till att normalisera erektilfunktionen och göra sex unikt och oförglömligt bokstavligt i en ansökan. Som en följd av deras regelbundna användning kan du lösa eventuella problem som på något sätt är kopplade till en störning i genitourinary systemet. Tack vare kapslarna i Tongkat Ali Premium, kommer du inte längre att drabbas av för tidig utlösning, kan ha längre kön, du kommer att öka organets känslighet.

  Köp Tongkat Ali Premium för att öka styrkan även läkare rekommenderar. Det innovativa preparatet har hög kvalitet och maximal säkerhet för hankroppen. Tongkat Ali Premium kräver ingen speciell specialutnämning, eftersom den består av naturliga ingredienser.

  Användbara egenskaper

  Enligt positiva recensioner har Tongkat Ali Premium kapslarna ett antal användbara egenskaper:

  • stärka erektilfunktionen 5 gånger.
  • öka kraften naturligt.
  • förhindra för tidig utlösning.
  • öka testosteron mer än 85%.
  • öka libido
  • öka organens känslighet.
  • normalisera mikrocirkulationen av blod i ett litet bäcken.
  • öka muskelmassan.
  • uthållighet och arbetsförmåga.

  Vad är farligt för impotens?

  Det är känt att impotens kan leda till sjukdomar i hjärt-kärlsystemet, prostatit, urolithiasis, malign prostatacancer. Förutom svagheter hotar impotens dig med ständiga förändringar i din andra hälften, ensamhet, depression, låg självkänsla. Med oändlig behandling kan sjukdomen minska livet med 10-15 år.

  Princip för verksamheten

  Genom att köpa Tongkat Ali Premium kapslar för att öka effekten kommer du att kunna dra nytta av en verkligt effektiv lösning. Den innehåller bara användbara och naturliga extrakt som har en komplicerad effekt på hankroppen, vilket hjälper det att arbeta snabbare. Läkarnas kommentarer om Tongkat Ali Premium tyder på att läkemedlet är en utmärkt profylax av prostata sjukdomar.

  Om du kommer in i kroppen, återställer de aktiva ingredienserna genast den sexuella kraften, återställer den psykologiska stämningen. Erektilfunktionen återställs från den första applikationen av komplexet. Den naturliga formuleringen av läkemedlet förlänger tiden för intimitet, stärker orgasmen och produktionen av spermier. Dessutom ökar Tongkat Ali Premium vitalitet, förbättrar prestanda och uthållighet.

  Jämförelse med andra sätt att återställa kraften

  Det låga priset på kapslar av Tongkat Ali Premium för styrka ger dem tillgång till alla kommande. Jämfört med andra metoder för behandling av denna innovativa produkt uppnår en stark erektion efter en användning, säkerställer återställande av erektil funktion, förbättra kvaliteten på sexliv, det sträcker sig samlag, har en helt naturlig sammansättning, inte orsaka biverkningar.

  Kompositionens egenskaper och egenskaper

  Strukturen av Tongkat Ali Premium för att förbättra styrkan inkluderar naturliga extrakt och fördelaktiga ämnen:

  Roten av eurycoma eller tongkat är den starkaste afrodisiakum, av naturligt ursprung. Denna komponent ökar produktionen av testosteron, ger rörlighet till spermatozoa, ger ett oförglömligt nöje från sex.

  Maskinen ökar produktionen av kväveoxid, normaliserar flödet av blod till penis, stabiliserar aktiviteten i hjärt-kärlsystemet. Denna komponent kallades den naturliga "Viagra".

  Cora Yohimbe höjer libidoen, normaliserar det psykologiska humöret.

  Den japanska bergsklättaren aktiverar produktionen av könshormoner, höjer stämningen, stärker libido, höjer uthållighet i sängen, läker prostatakörteln.

  L-arginin ger resistens mot erektion, förlänger sexuell kontakt, förbättrar blodmikrocirkulationen, gör kärlen mer hållbara och elastiska, stärker väggarna.

  TONGKAT ALI PREMIUM FÖR POTENCY

  Royal gelé ökar testosteron i kroppen, ökar libido.

  L-citrullin hjälper till att aktivera centra av sexuell upphetsning, stärker den sexuella lusten, gör bättre kvalitet och ökar mängden spermier, ger en stenbildning.

  Coenzym Q10 åter en väl fungerande hela organismen, skyddar mot stress, föryngrar och förnyar organ, ökar antalet upprepade erektioner och ger multipla orgasmer.

  Vitamin B12 stabiliserar aktiviteten i centrala nervsystemet, förhindrar reduktion av hemoglobin, stimulerar effekten på ämnesomsättningen, normaliserar ledningsförmågan hos nervimpulser.

  Svartpeppar ger kraften i erektion, gör sexet varaktigt, normaliserar blodcirkulationen och styrkan hos kärlväggarna.

  Viktiga fördelar

  Bedömning av recensionerna, förutom det överkomliga priset, har Tongkat Ali Premium för styrka följande fördelar:

  • har en naturlig, balanserad komposition, av vegetabiliskt ursprung.
  • ger en bestående effekt efter avslutad behandling.
  • kan användas i kombination med alkoholhaltiga drycker och andra läkemedel.
  • har intyg om kvalitet och överensstämmelse.
  • passerade alla nödvändiga försöksförsök.
  • lämplig för alla män utan undantag.
  Kliniska prövningar

  Många riktiga åsikter om Tongkat Ali Premium för människors hälsa lämnades av volontärer som genomgått klinisk godkännande av läkemedlet. Under provningen visade sig att 89% av männen helt återställde erektilfunktionen vid slutet av tillträdesgången. 97% av befolkningen upplevde en kraftig erektion direkt efter en ansökan. Vid 99% av det starkare könet har sex blivit dubbelt så ofta och längre. Hos 100% av ämnena ökade organets känslighet. Ingen har upplevt biverkningar.

  effektivitet

  Det är känt att Tongkat Ali Premium-tabletterna har bevisad effektivitet. Testning av verktyget visade att i 100% av fallen ökar känsligheten hos könsorganen och erogena zoner. I 89% av fallen återställs fullständigt människors hälsa. I 97% av fallen ger en kraftig erektion. I 99% av fallen ökar intimitetsvaraktigheten med hälften.

  Instruktioner för användning

  Använd verktyget Tongkat Ali Premium för styrka enligt instruktionerna från förpackningen:

  • Drick en kapsel varje dag med måltider.
  • ett paket är tillräckligt för 2-3 veckor av daglig användning.
  • Du kan upprepa kursen en månad senare.

  Köp i apotek Tongkat Ali Premium från impotens är omöjligt på grund av begränsad produktion. Om du tror recensionerna säljs Tongkat Ali Premium endast i tillverkarens webbutik till ett fyndpris. Bli en riktig man i sängen just nu!

  Verkliga recensioner av Tongkat Ali Premium

  Владимир, 36 år, Moskva

  Problem med styrka började efter skilsmässan. För mig var han en fullständig överraskning (hans fru förändrats), så nästan ett år var deprimerat. Jag ville inte ha något. Men när jag lämnade insåg jag att jag inte längre kan ha sex - min kuk var sällan och väldigt trög. Läkaren rekommenderade att dricka en kurs av Tongkat Ali Premium. Kraften var helt återställd på ungefär en månad. Jag är väldigt glad över det här, men jag trodde redan att jag skulle vara en impotent person under resten av mitt liv. Jag rekommenderar Tongkat Ali Premium till alla. Om du har problem med styrkan hjälper det.

  Павел, 63 år, Chelyabinsk

  Med åldern försämrades styrkan. Jag tog Viagra, men en gång var det en attack. Läkaren har bannlyst kategoriskt, eftersom det ger komplikationer till hjärtat, och det är redan så sjukt. Jag bestämde mig för att leta efter säkra medel. Bland andra försökte Tongkat Ali Premium. Det hjälper bäst. Han stannade på den. Han avslutade hela kursen, kraften normaliserades. Självklart, inte som i hans ungdom. Men mycket bättre än de flesta kamraterna. De som inte vill bli gamla tidigt, kommer Tongkat Ali Premium att vara mycket användbara.

  Recensioner av läkare om Tongkat Ali Premium

  Alexander Naliboki, en urolog

  Nyligen möter män och kvinnor oftare ett för tidigt problem med sexuell impotens. Jag vill säga att många faktorer påverkar detta, det är ofta omöjligt att övervinna dem. För att förhindra deras negativa påverkan rekommenderar jag att du dricker ett komplex av Tongkat Ali Premium. Det är en helt naturlig och säker produkt som försiktigt påverkar cirkulationssystemet och återställer manlig styrka. Han läker också komplicerat kroppen, vilket också påverkar potensens styrka.

  TONGKAT ALI PREMIUM FÖR POTENCY

  Recensioner om att öka kraften hos tongkat ali plus

  Cream Tongat

  Cream används av mannen. Jag har redan tillräckligt, men jag kan inte ta den här människans picomerism från någon muzhik. Jag säger att jag redan har tillräckligt med hans 14 cm, han får i själva verket i slutändan, men nej, han behöver mer. Även om punkt G och är på ett djup av 5 cm, stoppar det inte det. Mazal där en månad, i slutändan kommer nöjd - har vuxit! Och i en bredd av 0,5 cm och en längd på 2. Jag kände inte det ärligt, men han hade sitt självkänsla vuxit och han slutligen inte längre komplex. En bra grädde

  En vanlig förberedelse. Effekter väl http://velolist.ru Biverkningar

  En vanlig förberedelse. Verkar bra http://velolist.ru Det finns nästan inga biverkningar. Priset är också acceptabelt

  En vanlig förberedelse. Effekter väl http://velolist.ru Biverkningar

  En vanlig förberedelse. Verkar bra http://velolist.ru Det finns nästan inga biverkningar. Priset är också acceptabelt

  Cream tongkat ali platinum eller något liknande

  I allmänhet är grädden verkligen värt att uppmärksamma. Som någon redan märkt, det är verkligen effektivare än jelqing, men enligt min mening jelqing + kräm = super kombination. Eftersom en medlem växer både från kräm och från övningarna. Jag har i en månad ökat medlemmen i längd på 3 sm, fortfarande månad ska jag arbeta-jag kommer att salva och kommer att räcka. I bredd, någonstans i intervallet 0,5-0,7, tjockare (vsmysle i diameter).

  tongcut kräm

  Han ökade penis med 5 cm. Han smorde med grädde i 3 månader, blåste 2 rör för sig själv. Jag saknade inte en dag - varje dag jag smorde, även på affärsresa när jag var. Ärligt talat höjde hustrun först de första - inte trodde. Först såg jag inte resultatet, och jag noterade själv tillväxten (eftersom regellinjen och resultaten registrerades så att noggrannheten var). Så såg hustrun först en skillnad på 2 cm dumt. Och hon kände inte det. Det här är när jag berättade för henne att medlemmen verkligen växte upp, trodde hon. Jo, jag blev äntligen övertygad när han växte 5 cm (och 1 cm bred). Så nu känner jag mig inte alls om det. Var 11 cm och blev 16 cm. Du kan naturligtvis smörja men det verkar inte växa längre, men vem vet det

  Översikt över Tongkat Ali Plus med recensioner och priser på apotek

  En serie droger Tongkat Ali har välförtjänt framgång på marknaden för läkemedel för att stimulera kraft i många år. Populariteten av droger beror på ett högt resultat efter endast en gång. Dessutom är växtberedningen vald så att varje man kan hitta sig själv det bästa alternativet för att lösa problem med styrka. Tänk på en ny produkt från detta kända företag - verktyget Tongkat Ali Plus.

  Huvudkomponenter

  Den höga effektiviteten hos drogerna i Tongkat Ali-serien har en annan sida - det här är utseendet på många fakes. Tillverkare av sådana "dummies" skriver sammansättningen av läkemedlet, som kallas "slumpmässigt", så information om huvudkomponenterna i produkten är bättre att titta på tillverkarens officiella hemsida. Enligt den information som tillhandahålls innehåller Tongkat Ali Plus-läkemedlet för förbättring av effekten:

  • Rhizomen av tongkat (det vetenskapliga namnet på växten är långbladiga eurycoma).
  • Utdrag av Kasip Fatimas rötter.
  • Blad av Centella Asiatisk.
  • Rhizome rhizomes krökt.

  Endast fyra komponenter i Tongkata Ali med Plus-prefixet är effektiva nog för att förbättra erektionen, återställa den normala nivån av huvudhormon som reglerar hela reproduktionssystemet hos man-testosteron, för att avlägsna andra åldersrelaterade störningar. Vittnesmål indikerar att styrkan av effekten på kroppen Tongkat Ali Plus är överlägsen läkemedlet Tongkat Ali Platinum, eftersom rotinnehållet i long-leaved eurycoma är nästan dubbelt så högt.

  Experter rekommenderar att man tar medicin inte bara för erektil dysfunktion. Läkemedlet ingår i komplex terapi av prostatit, adenom i prostata och infertilitet hos män.

  Spektrum av terapeutisk verkan

  Basen på läkemedlets effektivitet är extraktet av rhizom långledsad eurycoma. Invånare i Malaysia och andra asiatiska länder, där denna anläggning är spridd, kallar det Tongkat, därav namnet på drogen. Till skillnad från andra biologiskt aktiva tillsatser har verkan av huvudkomponenten i Tongkat Ali Plus testats i ett antal vetenskapliga studier.

  Kompositionen av läkemedlet innefattar extraktet av rhizom av långledsad eurycoma.

  Det är bevisat att det långvariga eurycoma-extraktet ökar produktionen av sitt eget testosteron och minskar dess destruktion i kroppen. Detta hormon spelar en viktig roll i bildandet av sexuell lust och styrka hos män. Dessutom fann forskarna att växten minskar de olika manifestationerna av depression och stress. Sömnlöshet, ångest och irritabilitet försvinner. Experternas feedback visar att eurycoma också har antiinflammatoriska, antitumör- och antibakteriella effekter.

  Enligt den kemiska sammansättningen liknar extraktet från Casip Fatima-växten den tunga rhizomen, men har en mjukare effekt. Det stimulerar blodflödet i bäckenorganen, förbättrar blodtillförseln till penis, ökar känsligheten hos nervändarna. Recensioner av män bekräftar att, efter att ha tagit kapslar, innehåller Tongkat Ali med prefixet Plus sex mycket nöje, och orgasmens styrka och ljushet tenderar att vara oändligt.

  Pulver från blad av Centella Asiatica har använts i ayurvedisk medicin i många år som ett anti-aging agent. Växten stimulerar perifert och centralt blodflöde, vilket förbättrar regenerering av celler och vävnader. Myelinskede av nervfibrer återställs, tack vare tillströmningen av blod till hjärnan framträder energi, mental aktivitet förbättras, fysisk och känslomässig uthållighet ökar. Naturligtvis kan den allmänna tonen i en mans kropp mot bakgrunden av att ta Tongkat Ali Platinum inte hjälpa till utan att påverka kraften.

  Mångfalden av skurkarnas kliniska effekter beror på deras kemiska sammansättning. Växten innehåller steroid saponiner (protodioscin, trillin, dioscin diosponin), flavonoider, alkaloider, tanniner. Det är också rikt på mikro- och makroelement, bland annat kalcium, magnesium, järn, zink, mangan.

  Preparatet innehåller ett extrakt av ankariter som kryper.

  Det saponiner påverkar funktionerna i genitourinary systemet. De ökar styrkan, ökar sexuell lust och testosteronkoncentration i blodet. Som framgår av vetenskaparnas åsikter metaboliseras protodioscin med bildandet av dihydroepiandrosteron, som deltar i syntesen av nästan 20 olika hormoner. Denna kemiska förening förstärker immunsystemet, återställer cellmembranets integritet, reglerar utbytet av kolesterol. Saponiner, som ingår i Tongkat Ali Plus, har en fördelaktig effekt på spermatogenesprocessen.

  Effekten

  Ingen reklam för drogen kommer att ersätta de verkliga åsikterna hos män och läkare. Enligt tillverkaren och köparna kommer effekten efter flera dagar att ta Tongkat Ali Plus. Men reglering av endokrin funktion kräver en månad med regelbunden användning av läkemedlet. På en relativt ung ålder kommer denna behandlingssätt att hjälpa till att återställa kraften helt och mannen i många år glömmer bort problem i den sexuella sfären.

  Men åldersrelaterade förändringar kan inte stoppa något läkemedel. För att uppnå en bestående effekt bör Tongkata Ali Plus tas 2-3 gånger per år. I detta fall har kapslarna sådana åtgärder:

  • Förbättra styrkan.
  • Stimulera libido.
  • Ta bort nervositet, irritabilitet.
  • Lätta en känsla av kronisk trötthet.
  • Eliminera symtomen på inflammation och ödem, som är karakteristiska för prostatit.
  • Ha en bakteriedödande effekt.
  • Ge styrka och förbättra välbefinnande och humör.
  • Rening av kolesterolplåtarna.

  Viagra och andra mediciner baserade på tadalafil och sildenafil "fungerar" bara med närvaron av sexuell lust. Däremot korrigerar Tongkata Ali Plus-kapslarna fullständigt arbetet hos det manliga endokrina systemet. Som ett resultat återställs styrkan och alla sexuella funktioner.

  Lösningen återställer styrkan.

  Funktioner av applikation och kostnad

  Den enda kontraindikationen för användningen av läkemedlet är en allergisk reaktion på en av dess komponenter. Läkemedlet orsakar inga biverkningar och missbruk. Mottagning Tongkata Ali Plus beror på avläsningarna:

  • För en engångsstimulering av potens - 2 kapslar 30 minuter före kön.
  • För förebyggande av sexuella störningar - 1 tablett var tredje dag.
  • I närvaro av svåra problem med erektion - 1 kapsel 1 gång per dag på morgonen på tom mage.

  Priset på Tongkat Ali Plus kapslar i apoteket kommer inte att höra eftersom läkemedlet endast kan beställas via Internet. För att undvika köp av förfalskning ska inköpet göras på den officiella hemsidan. Kostnaden för medicinen är 990 rubel.

  Specialister rekommenderar starkt att ta Tongkat Ali Plus till alla män över 40 år. Det är vid denna tidsålder som de första symptomen på prostatit och andra sjukdomar i genitourinary systemet manifesterar sig. Droppkapslar bör också vara med de första tecknen på problem med styrka.

  recensioner

  Jag jobbar som förare, det är därför jag känner till prostatit förstahand. Hjälp inte något läkemedel, det är nödvändigt efter ett flyg att dricka Viagra handfuls. Dessa kapslar är en riktig räddning.

  Långt sökt efter piller för att lösa alla "ålder" problem. Men ingen effektivitet och nära att jämföras med resultatet av att ta dessa kapslar.

  Владимир, 46 år gammal

  Jag dricker redan den andra kursen av medicin. Jag trodde inte att du i min ålder kan njuta av ett långt och levande sex. Jag rekommenderar det till alla! Ett bra verktyg!