Huvud
Symptom

DAMAR OCH GENTLEMEN!

Versioner på andra språk hänvisar till http://ecado-eng.com/

Förberedelsen Ecado (Ekado) är en modern innovativ teknik för att uppnå bästa resultat och komfort. Fördelar: Denna ansökan i hemmet, utan onödiga besök hos läkaren, inga kontraindikationer. Leverans till alla regioner. Medel för intim hygien, används i kvaliteten på en hjälpmedel. I beskrivningen och vid märkning av grädden anges endast listan över komponenter i enlighet med GOST.

Rabatter för vanliga kunder.

Producerad på företaget "KhBO vid den ryska akademin för vetenskap till VITA", St. Petersburg.

Internationell standard för produktion av GMP (Certifikat ISO 22716-2007).

Användningen av ECADO-preparatet (egenskaperna hos grädden bestäms av ingredienserna som ingår i dess sammansättning)

- vid prostatit:
Läkemedlet tränger in i prostatakörteln, utsöndras av själva körteln, später ut sin hemlighet på grund av sin höga ytaktivitet och främjar dess utsöndring. Återställer prostatakörtelns naturliga viskositet och bakteriedödande utsöndring. Har smärtstillande, baktericid och fibrinolytisk verkan. Aktiverar blodflödet och utflödet av lymf, eliminerar all patogen mikroflora; används som hjälpmedel. Inga ytterligare uppdrag krävs.

Det rekommenderas för egen användning hemma en gång om dagen på kvällen. Inga ytterligare uppdrag krävs. Läkemedlet, tz.Ecado i tuba 70,0 gr., Appliceras rektalt med hjälp av en applikator. Ecado-kräm har störst biotillgänglighet, det blev möjligt på grund av användningen av nanopartiklar av den aktiva substansen, medan dess leverans till prostata körs inte tar mer än 20-30 minuter.

erektil dysfunktion, bota erektil dysfunktion, behandling av prostatit, prostatit orsaker, BPH behandling, för tidig utlösning.

Prostatit behandling av prostatit, prostatacancer adenom, behandling av BPH, erektil dysfunktion, förbättra potens, potens, impotens, för tidig utlösning, manlig infertilitet.

Ekado - ett modernt läkemedel för behandling av prostatacancer

Ekado är ett modernt läkemedel för behandling av akut och kronisk prostatit, såväl som adenom i prostatakörteln. Användningen är möjlig hemma. Läkemedlet testades kliniskt och visade sig vara effektivt.

Tillverkaren är belägen i St Petersburg, oroen "KhBO hos RAS-företaget VITA."

Rekommendationer för användning

 1. Prostatit.Åtgärden är baserad på förmågan att penetrera prostata, späda ut och avslöja dess hemlighet. Dessutom har den baktericidala, analgetiska och fibrinolytiska egenskaper. Eliminerar patogena mikroorganismer.
 2. Adenom. Förutom de ovan angivna egenskaperna bidrar det till att minska ödemets ödem, vilket minskar dess volym till 50% på en relativt kort tid. Återställer lymf och blodcirkulation i kroppen, normaliserar urineringsprocessen.
 3. Erektil dysfunktion. På grund av möjligheten att påverka ryggraden på en erektion är Ekado en erektil neuroimodulator. Tack vare användningen blir det möjligt att kontrollera en erektion.
 4. För tidig utlösning. Som en erektil neuroimodulator förhindrar den för tidig utlösning och bidrar till att öka spermierna.
 5. Spermipatologi. Ökar aktiviteten hos spermatozoa.
 6. Profylax av prostatit och adenom. Det minskar stagnerande fenomen i prostata, spädar organs hemlighet. Främjar eliminering och förstöring av patogena mikroorganismer.

Förberedelsen är en grönsak ecado. Därför finns inga kontraindikationer för det, förutom individuell intolerans. Biverkningar registrerades inte heller.

Metod för applicering

I satsen är en applikator kopplad till preparatet, med hjälp av vilken ECADO-krämen injiceras i analöppningen innan du går och lägger dig. Daglig användning av läkemedlet kommer att bidra till att minska risken för oönskade sjukdomar eller påskynda återhämtningen.

Före användning rekommenderas att tömma tarmarna.

Trots all läkemedlets beskrivna effektivitet bör ecadoesalvan inte användas utan att först rådfråga en läkare. Det är också värt att bekanta sig med instruktionerna före användning.

Kliniska prövningar

Kliniska prövningar utfördes på män med adenom av olika åldersgrupper. Parallellt med detta läkemedel utfördes behandling med kontrollgruppen med standarddroger. Som ett resultat noterades att emado emado främjar snabbare återhämtning. Och det som är särskilt viktigt, har inga biverkningar. För att utvärdera effektiviteten av behandlingen användes följande indikatorer: livskvalitet, kliniska manifestationer, volym kvarvarande urin och prostata i sig.

Ekado - en botemedel mot prostatit visade sig också vara effektiv, särskilt kroniska former. Som du vet, behöver moderna droger för att behandla denna sjukdom på grund av den dåliga förmågan att tränga in i kroppen långvarig användning. Ekado har ingen sådan nackdel.

I studier av effektiviteten behandlades 363 personer i olika åldersgrupper med Ekado-medicinen. För att bedöma dess effektivitet användes följande indikatorer: patientklagomål, kristalliseringsfenomenet, prostasekretionskvaliteten, prostataundersökning, bakteriologisk undersökning av tre glasprover av urin. I de flesta fall kan sjukdomen besegras efter 2 månader.

I en klinisk studie av behandling med ett läkemedel med erektil dysfunktion deltog 271 personer. Ett positivt resultat nådde 256 män från denna grupp.

Farmakologiska egenskaper

 • Det är en skyddande kolloid av prostata vävnad och dess hemlighet;
 • Har M- och H-kololinolytisk verkan;
 • Antagonist av kapillärgift
 • Det är en stimulator för det vasomotoriska centret som finns i ryggmärgen.
 • Hjälper normalisera tonen i venules och kapillärer;
 • Har baktericid, smärtstillande och fibrinolytisk verkan.

slutsats

Som ett resultat av läkemedlets uppfinning uppnåddes följande resultat: det ökar möjligheterna att behandla prostatit och adenom hos män i olika åldrar och olika grader av sjukdomar. Nu är det möjligt att genomföra effektiv profylax av dessa sjukdomar. Det är möjligt att använda Ekados under patientens förberedelse för adenomektomi.

Trots effektiviteten av läkemedlet bör den endast användas efter att ha råd med en läkare. En sann diagnos kan endast göras av en specialist. Felaktig behandling kan förvärra befintliga symptom och orsaka komplikationer.

Ekado i prostatit: beskrivning och tillämpning, recensioner

Allmän beskrivning

Ekado är ett modernt läkemedel som tillverkas med hjälp av den senaste tekniken. Läkemedlet används vid behandling och förebyggande av olika vävnader i urogenitalt system hos män.

Huvudsakliga terapeutiska åtgärder:

 1. Normaliserar tillståndet av blodkärl, vilket hjälper till att återställa normal blodcirkulation.
 2. Det fungerar som ett skyddande system i prostatakörtelns vävnader och hemligheten utsöndras av den.
 3. Försvaga effekten på kroppen med kapillärgift.
 4. Stimulerar det vasomotoriska centrumets arbete.
 5. Återställer prostalkörteln.
 6. Ökar tonen i prostata vävnad.
 7. Hjälper utspäda sekretionen utsöndrad av prostata;
 8. Har M- och H-kololinolytisk verkan.
 9. Smärtstillande.
 10. Bakteriedödande.

Typ av problem

Läkemedlet produceras uteslutande i form av en kräm för rektal administrering. Den säljs i rör på 80 ml med en speciell applikator för att underlätta införandet av ett läkemedel i anuset.

struktur

Kompositionen av kräm av Ekado inkluderar:

 • Palmolja: återställer normal blodcirkulation och lindrar svullnaden i prostatakörteln och tar bort smärta.
 • kamfer: främjar avdragandet av prostata utsöndring på grund av dess utspädning och har också en antiinflammatorisk och desinfektionseffekt.
 • Shea Butter: förbättrar organens vävnads elastiska egenskaper.

Effekter av läkemedlet med prostatit

Vid behandlingen av den inflammatoriska processen som uppstått i prostatakörteln lindrar läkemedlet smärtsamma förnimmelser, bidrar till att alla patogena mikrofloror dör. Dessutom förbättras blodtillförseln till kroppen och lymfdräneringen. De substanser som utgör Ekado-grädden återställer också den normala viskositeten av utsöndring som utsöndras av prostatan, stimulerar dess snabbaste eliminering och förhindrar också bildandet av stillastående processer i prostata.

Läkemedlet kan användas för någon form av inflammation i prostatakörteln, såväl som för förebyggande ändamål.

Indikationer för användning

 • Godartad prostatahyperplasi.
 • Varje form av prostatit.
 • Spermipatologier.
 • Erektil dysfunktion.
 • För tidig utlösning.
 • Förebyggande av inflammatoriska processer och adenom i prostatakörteln.
 1. Överkänslighet mot de komponenter som utgör läkemedlet.
 2. Epilepsi.
 3. Glaukom.

Instruktioner för användning och dosering för prostatit

Innan du använder Ekado-kräm, är det nödvändigt att rengöra tarmarna spontant eller med en rengörande enema.

Vid behandlingen av prostataens inflammatoriska process administreras läkemedlet medelst en speciell applikator i en mängd av 5 mg i rektumets lumen. Användningen av denna medicin rekommenderas att utföras en gång om dagen före sänggåendet. Om det inte finns någon sådan möjlighet, ska patienten, när som helst på dagen, men efter administreringen ligga på sin sida i en halvtimme för bättre penetration av de aktiva substanserna i prostatavävnaden.

Vid behandling av prostatit ska Ekado-kräm användas inom 1 till 2 månader. I vissa fall kan den terapeutiska kursen enligt doktors recept förlängas eller upprepas efter ett tag.

För att förhindra förekomst av detta patologiska tillstånd ska läkemedlet användas inom 30 dagar, en gång per år.

Biverkningar

På grund av dess naturliga ursprung har detta läkemedel sällan biverkningar. I sällsynta fall kan du uppleva:

 • Hudutslag (urtikaria);
 • Klåda i huden.

RECENSIONER

Alla recensioner av riktiga människor! Vi skriver inte dem själva!

"Ecado" är ett ryskt mirakel. Detta är redan ett superdrog för sofistikerade män.
Denna olösta "hemlighet" på något mystiskt sätt har ännu inte kunnat informera hela världen om dess existens.
Jag önskar er framgång i kommersialiseringen av din upptäckt, kära professor.
Dr. R.F., Tyskland

Jag vill säga några ord om förberedelsen "Ecado". Han hjälper mest. Du måste ta regelbunden medicinering och är fast övertygad om att tiden kommer att komma när det kommer att bli en hård erektion. En älskarinna, som jag nyligen sa, kommer att säga: "Jo, du säger alltid att jag är 30 år äldre än mig, men hur länge har du gjort allt?"
Och tiden har kommit och fruen kommer alltmer från en ung man till mig!
Arbetstagare, VK, 59 år, Tosno, Len.obl.

Nyligen slutade jag känna mig som en riktig man, olika tankar kom i åtanke, jag försökte med olika importerade förberedelser. Ingenting hade någon effekt. Dr Chernobaevs botemedel gav en fantastisk effekt. För att inte tala om försvinnandet av olika smärtor. Än en gång fanns det ett intresse för sexuellt liv, det här är 76 år gammalt. Jag är väldigt tacksam.
Patient X., 76 år gammal, St. Petersburg.

För första gången under de senaste åren, verkligen gladdes jag som räddade genom operation för att ta bort prostatakörteln och kan även leva normalt, hälsosamt familjeliv, fullgöra sina äktenskapliga plikter till fullo. Jag är djupt övertygad om att din uppfinning "Ekado" måste vara mer inbäddat i läkekonsten, förtjänar den uppmärksamhet av forskare och sinnen varje uppmuntran dig som uppfinnaren av de välbehövliga läkemedel för miljontals patienter som lider bli av med denna smygande sjukdom som prostata adenom, och särskilt för de som inte kan ta bort detta organ kirurgiskt.
Med uppriktig respekt, patient V.Ya, en medlem av Rysslands författare, Pavlovsk, St Petersburg.

Under 2003 genomförde jag 2 behandlingskurser med denna emulsionsberedning enligt det schema som indikerades för mig i intervallet 6-7 månader. Resultaten påverkas efter 1-2 dagar. Smärtan började dämpas och normal urinering återhämtade sig snart. Ökad erektion, ökad känslighet under samlag och i allmänhet ökad sexuell funktion.
Under appliceringen av läkemedlet under hela behandlingsperioden fanns inga biverkningar
Ett litet obehag är att kroppen är mättad med lukt av emulsion, men detta påverkar inte behandlingen. Efter andra behandlingstiden finns det inga exacerbationer och behöver specialvård i 2 år.
Jag tror att detta läkemedel bör produceras i en bredare produktionsvolym och jag uttrycker min uppriktiga tacksamhet till skaparen av detta helt unika "MIRACLE" -läkemedel.
Med vänliga hälsningar,
patient KN, 43 g. Ryazan.

I början av 1960-talet hände olycka mig. Jag skadade min ryggrad och mina bäckenorglar misslyckades. Jag blev impotent. Under flera decennier blev jag av nöjen att kommunicera med kvinnor. Detta gjorde mig extremt deprimerad och dödad. För att erkänna var det inget speciellt hopp om läkning, för jag har redan besökt många läkare under dessa årtionden. Men vad var min glädje, när några dagar efter att ha fått ECADO-droget jag föreskrev, började min "yngre bror" flytta för första gången och igen, som en man med speciellt intresse tittar jag på honbenen och jag ville vara intim med henne. Jag tror att även om jag redan är ganska gammal, spenderar jag de återstående dagarna i glädje.
Patient Nikolai Arsentyevich, 70 år gammal. Medlem av unionen av ryssarna i ryssland St Petersburg.

För mig 33 år, hos mig 21 år har kronisk prostatit diagnostiserats. Sedan dess har jag behandlats på olika ställen och ett stort antal droger och metoder.
Om att generalisera all min sorgliga erfarenhet så var det möjligt att skilja mellan två system.
Den första (så att säga traditionell).
Terapeutiska åtgärder ingår användning av antibiotika, vilket händer med preliminär sådd mikroflora känslighet för ett visst läkemedel.
Dessutom utförs fysioterapi (laser, magnetoterapi, vibroakustisk terapi, etc.)
Efter denna behandling ger lindring, om ett par månader, och sedan alla återupptas, särskilt om det hände kyld eller ta alkoholhaltiga drycker. Smärta, frekvent urinering och andra av denna sjukdom.
Det andra programmet (alternativ medicin - tar emot infusioner av olika örter på egen hand, homeopati, baserad på biprodukter preparat (stolpiller med propolis, pollen, pollen etc.) Trots de höga förväntningar, detta system inte heller uppfyller mina förväntningar, dock. och medförde tillfälliga förbättringar.
Med tiden började jag ha problem med erektion, och för en man - det här är ett mycket allvarligt psykologiskt trauma.
Och nu, nästa gång jag letade efter ett svar på frågan om hur man hanterar prostatit, hittade jag information om ECADO-drog på Internet. Jag bekänner efter den ledsamma erfarenheten som jag hade under alla dessa år, trodde jag inte särskilt på dess höga effektivitet. Men när jag började använda "ECADO" kände jag mig en positiv effekt nästan från de första dagarna av upptagandet.
Han hjälper verkligen: de ansträngande smärtan har gått, jag går inte upp flera gånger på kvällen på toaletten, och det är väldigt uppmuntrande att problemen med att kommunicera med motsatt kön har försvunnit. Och det här är viktigt i alla åldrar, och speciellt när du är 33 år.
Tack så mycket!
Patient A., 33 år gammal
Universitetslärare, St Petersburg.

Jag är 68 år gammal. I 5 år använder jag framgångsrikt ECADO, utvecklad av Nikolai Evgenievich Chernobaev. För 7 år sedan utvecklade jag impotens. Inom 2 år ansökte jag till olika rådgivande medicinska centra, inklusive "He Clinic-Neva". Alla ansträngningar var fruktlösa.
Oavsiktligt lärde sig från vänner om den framgångsrika behandlingen av denna patologi i N.E. Chernobaeva.Pri ansökan av läkemedlet, den sexuella funktionen återställdes snabbt, fortsatte att tillämpa drogen i tech. 2 månader. Ibland använder jag salva i 5 år nu. Förutom huvudsyftet var salvan effektiv för behandling av kroniska hemorrojder, eliminerar förstoppning, tarmfunktionen normaliseras.
Många tack till Dr. NE Chernobayev för att skapa ett sådant mirakelläkemedel som tillåter att förlänga ett sexuellt liv hos en man.
Patient P., 68 år gammal.
Doktor, chef för kardiologiska avdelningen.
St Petersburg.

Ju äldre du blir, ju viktigare är det personliga livet. Och alla misslyckanden uppfattas smärtsamt. Och om det upprepas tror du att det är en kollaps, ett slut. Efter att ha börjat använda ECADO kände jag omedelbart sin effekt, allt föll på plats.
Efter sin flickvän entusiasm var det tal om att någon hade återfödd och ingen ålder alls. Jag är övertygad om att ECADO är "Light of Light in the Dark Realm" för dem som inte känner kärlek. Blivit beckoning och andra flickvänner - aptitretande och sexig, jag tar hand om dem på fritiden.
Patient "U", 61 år, vakt
St Petersburg.

Kära Nikolay Evgenievich!
Jag har inga ord för att uttrycka min tacksamhet för dig för det läkemedel du ger oss till män som har förlorat hoppet för fullständig läkning av denna fruktansvärda sjukdom. Bara så hemskt, för att bara medvetandet om att du inte passerade detta öde, slutar du att känna dig som en man. En värdelös läkarbesök, kilogram av antibiotika så förtrycka dig att du blir arg, aggressiv, för att inte tala om vad som händer i seme.Vse det gått och jag, när 5 år sedan jag fick diagnosen - en kronisk prostatit, som idag har kallat kalkuleznym.I trots att jag har en ganska stark sexuell konstitution, som om jag inte slåss med varandra och inte som tyder på att det inte påverkar min förmåga, hade jag ännu inte tillgripa Viagra och andra droger, psykiskt försämra mig själv ännu mer. En ond cirkel, som smalnar mer och mer. Många män kommer att förstå mig. För dem, och jag skriver, tro mig, jag är stingy in praise (för att älska mig själv), men TRY, spara inte pengar och. du kommer alla att återvända.
Jag har bara genomfört en kurs, jag vill upprepa, inte medvetet skriva om vad och hur, låt det vara en trevlig överraskning, men. än en sak som mest slog mig, säger jag fortfarande. Vi är alla eller nästan alla, vill förlänga varaktigheten av samlag, anser det otillräckligt och jag är inget undantag, men även i åldern var han konstant i tiden, jag blev van vid det och drömde inte ens om någonting orealiserbart. Och helt plötsligt, inte omedelbart (ja, hur lite det inte händer) blev jag förvånad över att jag nu behöver tre eller fyra gånger mer tid (varför skulle jag vara blygsam, började jag reglera varaktigheten)?
Kära Nikolay Evgenievich!
Jag är fruktansvärt tacksam för dig, stämningen är för att flyga. och jag är bara rädd för ett stänk av okontrollerade (mycket positiva) känslor. Tack igen. Låg båge till dig.
Alexei N., 47 år, anställd,
Arkhangelsk.

Det är dags att genomgå en annan behandling för prostatit, eftersom smärtan i ljummen och perineum inte stannar och blir mer akut och äcklig. Termen för denna sjukdom har varit i över 20 år. Under denna tid upplevde jag en annan behandling:.. är speciella övningar, akupressur, massage prostatakörteln, örter, sjukgymnastik, antibiotika, mikrolavemang, etc. Vid genomförandet av dessa ganska stötande behandlingar, så mycket tid som inte alltid är möjligt att klara den här kursen behandling helt. Men viktigast av allt - allt detta är ineffektivt, förmodligen därför, många av mina vänner, vet jag vem som hade denna sjukdom begått självmord. Med sådana dystra tankar vände jag mig till doktorn Chernobaev på råd av mina välbekanta läkare och presenterade alla prövningar som måste testas. Men allt gick helt i ett annat scenario, jag kunde inte ens förstå mycket. Läkaren sade att Ekado använde läkemedel för behandling av just sprutas in i anus en gång om dagen på kvällen och mer ingenting annat att göra: Kanske är detta ett genombrott inom vetenskap eller bara en illusion, det var inte viktigt för mig. Jag har inget att förlora, för i de senaste månaderna har även mitt intresse för kvinnor blivit platonisk. På morgonen, efter att ha använt drogen, vaknade jag från en kraftfull erektion, det här har jag inte haft länge. Hustrun var fortfarande sover och jag var tvungen att gå till jobbet, men ändå förbättrade mentala tillstånd, eftersom smärtan som hemsökt mig, särskilt på natten, har försvunnit. Då var det hopp om återhämtning:
Hela dagen gick i ett tillstånd av "libido"! Kvinnor på jobbet, som jag inte var uppmärksam på tidigare, verkade ganska attraktiva för mig. Efter att ha kommit hem har jag utan speciell förberedelse lånat med kärlekens fru. Den första handlingen var verkligen kortlivad, men den andra och tredje var redan varaktig och framgångsrik, fruen gladde sig. Således nådde vi oss somna i omfamning.
Sjukdomen receded, relationerna i familjen ändras, det är lättare att göra saker på jobbet och allt tack vare drogen Ekado och dess författare.
Förmodligen gav denna man mycket lycka till människor, jag motiverade, hade upplevt effekten av hans läkemedel. Jag kan föreställa mig hur svårt det är för dem som ännu inte vet hur man lätt kan bota sjukdomen i århundradet - prostatit.
Patient O., 47 år, Cand.Tech.Sci., S: t Petersburg

Kära professor Chernobaev!
Jag vill uttrycka min tacksamhet till dig för den förberedelse som utvecklats av dig "EKADO". Vid en tid förvärvade han en så obehaglig ömma som kronisk prostatit. Och jag har lidit under de senaste 10 åren. Exacerbationer brukade vara 4-5 gånger om året. Vanligtvis ordinerade de mig fysioterapi, antibiotika.
Förvärrad passerat, sedan i 2-3 månader är det igång igen. År 2003, första gången min läkare Z.I.V. utsedd EKADO läkemedel. Efter någonstans 7 dagar efter behandlingen slutade tortera smärta i mellangården och, viktigast av allt, -povysilas potens. Att ta drogen, 2 månader och exacerbationer var inte under hela året. Då fiske förkyld och försämring, men tack EKADO gick allt mycket snabbt. Jämfört med vad jag hade behandlats, och som tog (Gentos, Vitaprost, Prostamol - UNO, Viagra, Cialis, antibiotika), effekten av EKADO snabb, exakt och stabil, bekväm att använda.
Jag vill önska att ditt läkemedel är mer tillgängligt, så att det är känt om det som lidande som jag är.
Jag önskar dig fortsatt framgång i genomförandet av detta läkemedel.
Med vänliga hälsningar!
Patient V.Z. (46 år av Ryazan).

Kära Nikolay Evgenievich!
Jag vill uttrycka min tacksamhet till dig för behandlingen och speciellt att notera ECADO-preparatet du utvecklat. Allt som du skrev, allt du sa är hur det är. Och jag säger detta utan den minsta överdrivningen. Jag vill säga med den stora ryska författaren Boris Pasternaks ord: "Det är fantastiskt bara det vanliga när det rör ett geni." Tack så mycket.
Patient I. är 48 år gammal. Moskva.


Jag har hört talas om ECADO. Jag är redan 56 år gammal och hade inga speciella klagomål om min hälsa. Men ändå bestämde jag mig för att genomföra en preventiv behandling. Effekten av ECADO-förberedelsen överraskade mig och förvånade mig. Slutligen kände jag mig som en riktig man. Detta är i mina år!
Patient Z., 56 år gammal. Chita. entreprenör.


Om beredningen av en starkt dispergerad kamferemulsion, "ECADO" lärt sig av en kollega av en slump. Från början försökte jag det själv då - jag gav min far vidare till mina patienter.
Jag har en åderbråckssjukdom från min mamma, jag är 49 år gammal. Och mina problem: svullnad, tyngd, trötthet i benen, åderbråck och hemorrojder.
Jag blev rekommenderad att använda Dr. Chernobaeva drog "EKADO". Jag försökte det. Strax efter den tredje administrationen märkbar förbättring läkemedel. Förbättring manifesteras i att avlägsna benödem och stagnation i bäckenorganen, skulle jag började gå snabbare och bredare än steget som marinen, blev mer än fylla blåsan och uthärda bättre på toaletten, fanns det en morgon erektion, både 16 år gammal, urinstråle blev av män - en stark och lång räckvidd, och bara förbättra ditt humör och attityd i livet.
Från mina patienter kan jag berätta om en som har försökt alla kända medicinska preparat och fysioterapi tekniker vid behandling av prostata adenom. Han är 65 år och leder ett aktivt liv hos en pensionär vid dacha. Efter behandlingens gång markerade förbättringen. Han sa att du inte kan jämföra med importerade dyra droger, och Viagra är bara tyst. Han började rekommendera till sina vänner och bekanta EKADO
Tack till Dr Chernobaev N.E för hans förberedelse "ECADO". Jag är glad att denna upptäckt ägde rum i Ryssland
Läkare - psykoterapeut på stadssjukhuset "A", 49 år gammal. Saint-Petersburg

Hört om läkemedlet «ECADO» från vänner, ofta gå till banyu.Mne 56 år gammal, sjuk med diabetes mellitus typ 2, respektive, har problem med erektion. På jakt efter läkemedlet, tillbringade jag 3 år. Det var nödvändigt att ta itu med urologen är undersökning, prostata massage, reste till Yessentuki. Även köpte drogen "Kejsaren Force", som har anförtrotts de "stora" förväntningar men tyvärr finns det inga resultat. Jag började använda drogen "ESADO", här kom ett positivt resultat..Zhena blev svartsjuk egentligen. Vem bestämde preobresti 2 flera uppsättningar av läkemedlet. Så allt blev transparent för ljus och tydlig. Vad kan jag säga? Hurra och ett stort tack till professor Chernobaeva.
Med vänliga hälsningar M. 56 år gammal, överste av inrikesministeriet av reserven, Tyumenregionen.

Efter att ha läst recensioner, bestämde jag mig för att beställa 3 uppsättningar Ekado! Efter kursen läste jag recensionerna igen och förstod att Ekado överträffade alla förväntningar! Jag kom till förtroende för min egen styrka, fick mig en kvinna, köpte en ny kostym, började allt svårt! Tack för din hjälp, ditt personliga liv är överst! Jag vill notera att jag avfyrade min doktor, jag går inte längre till honom, nu bara Ekado! Ett separat uttryck för tacksamhet för användarvänligheten av Ekado är väldigt enkelt och bekvämt! Din tacksam kund Evgeni T.

Ekado med prostatit

Om ingenting gör ont - det betyder att du är frisk, män tänker och kringgår läkare på tionde vägen. Ingen civiliserad övertygelse av urologer att besöka dem minst en gång om året - de kan inte övertyga det starka könet att besöka dem utan anledning. Och detta fortsätter tills prostatakörteln - "den andra hjärtat av en man" - kommer inte att misslyckas. Och här med ett problem är det inte så lätt att klara av. Läkare noterar att andelen män med prostatit är direkt proportionell mot sin ålder. Efter 30 års sjukdom påverkas 30%, efter 40-40%, bland de som är 50 år - hälften lider av prostatit.

Bakslughet - det som är viktigt i denna sjukdom. Han bosatte sig i prostatakörteln, i början inte manifestera sig inte. Och när en man redan känner de obehagliga ögonblicken - och detta är en frekvent behov av att urinera och en känsla av ofullständig tömning av blåsan, en brännande känsla vid urinering, smärtsam ejakulation, och mer - sjukdomen är redan i ett långt framskridet stadium.

behandling

Förmodligen argumenterar läkare inte för någon annan sjukdom så varmt som prostatit. Trots utvecklingen av medicinsk teknik är denna sjukdom fortfarande den mest komplicerade urologin och det bredaste utbudet av metoder, medel och läkemedel används för behandling. Normalt innehåller kursen antibakteriella, antiinflammatoriska, antispasmodiska läkemedel och andra. Ett populärt verktyg för behandling och förebyggande av prostatit är "Ekado". Detta är en kräm baserad på kamfer. Det är hennes unika egenskaper som gör denna metod för att behandla sjukdomen effektiv. Och vem har redan använt den, markerar sin enkelhet och oklanderlighet.

Med hjälp av en speciell applikator injiceras krämen i ändtarmen. Det är bäst att göra detta på natten, helst efter avföring. "Ekado" absorberas snabbt av muskelvävnaden, därifrån - direkt i prostatakörteln. Så krämet försvinner sin utsöndring, det elimineras och eliminerar därigenom skadlig mikroflora. Kliniska studier har bekräftat effekten av grädden, vilket har en positiv effekt även hos patienter äldre än 75 år. Därför är ECADO erkänt som det bästa sättet att behandla prostataadenom utan operation.

Detta läkemedel anses vara den bästa utvecklingen inom detta område av medicin. Vanligtvis appliceras det i en kurs på 30-50 dagar i rad med en årlig repetition. Men beroende på de enskilda egenskaperna - kan kursen ökas både i antal dagar och antalet repetitioner. Detta bestäms av den behandlande läkaren. För förebyggande är läkemedlet vanligtvis applicerat en gång per år i en månad. Mina patienter använder ett bevisat medel som kan bli av med urologiska problem i 2 veckor utan mycket ansträngning.

Fråga pris

Priset på kräm varierar från platsen och antalet inköpta paket. Ju mer du tar Ekado-rören med prostatit, priset blir mindre. Men kostnaden för detta läkemedel motiverar sig själva. När allt kommer att hjälpa till att bli av med prostatit, återställa en full erektion, normalisera varaktigheten av samlag, kommer prostatakörteln att minska minst två gånger. Dessutom bekämpar läkemedlet mot manlig infertilitet både för profylaktiska ändamål och redan i behandlingen efter diagnos. Det ungefärliga försäljningspriset varierar från 500 till 1000 rubel, det finns fall där man säljer salvor till ett pris som överstiger 5000 rubel.

recensioner

Ekado i prostata har bara positiva recensioner. Många noterar inte bara dess effekt vid behandling av prostatit, men förbättringen av sexuellt liv.

"Detta läkemedel räddade mig bokstavligen. Jag kämpade med prostatit i 12 år först med hjälp av traditionell terapi: Jag tog antibiotika och genomgick fysioterapi. Sedan försökte jag folkmetoder, men allt var värdelöst. Så snart han började ta Ekado - kände en positiv effekt nästan från de första dagarna. Omedelbart uttömd smärta, behovet av att gå upp flera gånger på kvällen på toaletten och försvann också problem med att kommunicera med kvinnor. Och detta är särskilt viktigt när en person är bara 33 år gammal. "

Andrey, 33 år gammal, St. Petersburg.

"Med Ekados hjälp lyckades jag inte bara bota kronisk prostatit, men också för att förbättra styrkan. Nu kan den sexuella handlingen vara 3-4 gånger längre än tidigare. "

Pavel, en serviceman från Chita.

"Jag klagade inte särskilt över min hälsa, men jag började ta Ekado för förebyggande, så jag hörde om hans mirakulösa egenskaper. Verkan av drogen förundrade mig inte bara, men överraskade mig. Jag kände mig själv en riktig man. Och jag är 56 år gammal. "

Nikolai, en entreprenör från Chita.

Det är inte förvånande att män efter att ha använt denna salva känner "hjältar" i sex. Efter allt är Ekado den enda neuromodulatorn för erektion för idag. Det innebär att behandlingstiden garanterar ytterligare en långvarig och samtidigt kontrollerad erektion. Cremen är också ett medel för att stoppa för tidig utlösning och ökning av spermiernas volym. Ekado - ett effektivt verktyg för manlig infertilitet. Det förbättrar syntesen av ATP, och ger spermatozoa mer aktivitet och rörlighet.

Ekado kan med rätta kallas ett läkemedel som kan skydda mot prostatit eller bota det och ge också "maskulin" styrka. Detta har bevisats av många studier och resultaten av behandlingen av patienter. Du kan köpa det här läkemedlet i vilken region du än bor. Du kan beställa online eller via telefon på olika webbplatser.

Ekado med prostatit

Trots utvecklingen av medicinsk teknik är prostatit fortfarande ett verkligt problem för de flesta män. Ett populärt läkemedel för förebyggande och behandling av akuta och kroniska former av prostatit är Ekado - en kräm baserad på kamfer.

Funktioner av åtgärden

Effekten av Ekado i prostatit bestäms av kamfernas unika egenskaper. Det har en positiv effekt på prostatajuice, utspädning och hjälp för att förhindra stillastående fenomen. Kamfer accelererar regenerering av vävnader, förbättrar metaboliska processer på cellulär nivå och stimulerar lokal immunitet. På grund av dess trombolytiska effekt förbättras blodcirkulationen i körteln. Även denna komponent har antibakteriella egenskaper, vilket gör grädden effektiv för prostatit orsakad av bakterier.

Som ett resultat av användningen av Ekado reduceras inflammationsprocessen, svullnaden i prostatakörteln avlägsnas, normal urinering återställs och smärtupplevelser försvinner.

Ansökan om prostatit

Elena Malysheva: "Prostatit besegras av europeiska läkare: deras upptäckt inom människors hälsa är idealisk, det är ett genombrott och det kallas."

Cremen är avsedd för introduktion i rektum med hjälp av en speciell applikator. Det rekommenderas att administrera en enstaka dos (5 ml) vid sänggåendet, helst efter avföring. Följaktligen absorberas läkemedlet snabbt i blodet, och inom en kort tid uppnås dess koncentration, tillräcklig för den terapeutiska effekten.

Vanligtvis är behandlingen 30-50 dagar med en upprepad kurs under hela året. Vid behov kan tillämpningsförloppet förlängas eller dess mångfald ökas. I vilket fall som helst bestäms det av den behandlande läkaren. Tillägg av den terapeutiska effekten rekommenderas av generellt restaurerande och immunstimulerande läkemedel.

För förebyggande ändamål tas drogen en gång om året i en månad.

Kontraindikationer och biverkningar

Ekado - en beredning på naturlig växtbasis, därför är huvudkontraindikationen överkänsligheten hos organismen till dess aktiva substans. Andra faktorer som gör läkemedlet oönskade inkluderar:

Som biverkningar beskrivs lokala manifestationer oftast:

 • brännande och klåda i anusen
 • urtikaria.

Kliniska studier och effekt av Ekado i prostatit

Ekado utvecklades av det kemiska och biologiska laboratoriet vid RAS av Vita. Här genomgick han sina kliniska prövningar, vilket visade att flöden hade en hög effektivitet. På grund av penetrationen av den aktiva ingrediensen direkt i prostatakörteln har läkemedlet en läkande och förebyggande effekt på kort tid (upp till 2 månader), medan behandling med andra läkemedel är ganska lång.

Ekado har över 10 års användning vid terapi och förebyggande av prostatit varit mycket effektiv, samtidigt som det är lätt att applicera, ett läkemedel. För att använda denna kräm för medicinska ändamål är det lämpligt att få ett inledande samråd med en specialist.

Leva hälsosamt "Prostatit utsätts för en kur Farväl... Smärta, täta urinträngningar, problem med potensen, misständningar i sängen, denna billiga läkemedel som kallas"

Hur man bota prostatit med ett läkemedel Ekado

För några årtionden sedan undvikde mänskligheten prostatacancer, men nu upptar prostatit den största andelen sjukdomar hos manlig urologi.

Inledningsvis manifesterar sig inte sjukdomen sig, men när män känner symptomen: smärta, brännande, besvär med urinering och många andra, skyndar inte på medicinsk rådgivning. Sjukdomen fortskrider gradvis, så det är nödvändigt att starta behandlingen så tidigt som möjligt, för att inte förvärra problemet.

Användningen av Ekado i prostatit

Läkemedlet är skapat som ett botemedel mot akut och kronisk prostatit, inklusive för behandling av prostata adenom. Kan ordineras för hemanvändning, och kliniska studier har visat sig vara ett utmärkt läkemedel. Ekado är inte bara lämplig för behandling, utan också för förebyggande av prostatit.

Vilka prostata massageapparater rekommenderas av läkare.

Rudnev VM, urolog, läkare av högsta kategori:

"Massager för prostata Prostata hjälp MP-1 - Det här är en utmärkt lösning för dem som av någon anledning inte är redo att gå på massage i kliniken. Om du masserar på instruktionerna som följer med enheten kommer det att bli inte mindre effektiv, än en massage med en erfaren urolog. I allmänhet har massageapparaten en positiv effekt på det genitourära systemet. Det finns en främjande av borttagning av stenar från blåsan, passerar gradvis den försvagande smärtan i underlivet, genom att förbättra blodcirkulationen ökar lokala immunitet. "

Med prostatit injiceras grädden i ändtarmen med hjälp av en applikator för prostatit, som kommer med läkemedlet. Urologer rekommenderar att man kommer in i salva efter tarmutlösningsprocessen, före sängen, i en dos av 5 ml. Läkemedlet är bra eftersom det snabbt absorberas i blodet, varefter den farmakologiska verkan kommer på kortast möjliga tid, vilket har en terapeutisk effekt.

Regelbunden användning väsentligt ökar återhämtningen och minskar risken för andra prostata sjukdomar. För kort tillträdesperiod kan adenom reduceras till 50 procent, med normalisering av urinering som uppträder.

Eliminerar problemet med för tidig utlösning, eftersom ämnet av läkemedlet kan blockera de ejakuleringar som utgår från utlösningscentret, som kommer in i centrala nervsystemet. Det finns en ökning av spermiernas volym, vilket är bra för psykisk hälsa. Salva är bra för att behandla manlig infertilitet, eftersom det förbättrar spermatozoas aktivitet, förbättrar spermierna i allmänhet.

I genomsnitt är behandlingstiden cirka 30-50 dagar, efter en viss period under året är upprepad behandling ordinerad. Behandlings- och doseringsförloppet, om nödvändigt, kan ökas.

Varje år är det tillåtet att ta drogen i en månad som en förebyggande åtgärd

Etado kan ordineras som en profylaktisk applikation. När man besöker en urolog upptäcker en stor del av unga patienter några av tecknen på prostatit. Det beror på att prostatakörteln kan tömma sig under urinering. Karaktären hos kroppen i medelåldern kännetecknas av en ökning av sekretions viskositet, när urinering av järnet inte tömmes helt.

Fysiologiska egenskaper hos den manliga kroppen i medelåldern, med urinering och ejakulation förhindrar normal tömning av acini. Stagnerande fenomen är oundvikliga i genomsnitt efter 35 år. Ungefär efter 50 år förvärvar problem med stasis den mest aggressiva karaktären, och efter en tid finns det ett adenom i prostatakörteln. Lång erfarenhet har visat effektiviteten hos preparatet Ekado för behandling mot prostatit och även som förebyggande tillämpning.

Läkemedlet är ganska effektivt, men innan du använder det är det nödvändigt att konsultera en läkare som kommer att ordinera den bästa behandlingen av prostatit, så att du kan försäkra dig mot negativa konsekvenser. Dessutom är det värt att läsa instruktionerna för användning.

Funktioner av drogen

Ekado salva har en positiv effekt på prostatajuice, utspädningen av vilken utesluter stagnation. Cellmetaboliska processer accelereras, vävnadsregenereringen förbättras. Har trombolytiska egenskaper som bidrar till att förbättra blodcirkulationen i körteln.

Prostatit hotar impotens! Prostata kommer att vara lika nytt om.

Cremen har många antibakteriella egenskaper, och det hjälper mycket av bakteriell prostatit. En och en halv timme efter introduktionen i ändtarmen går drogen in i blodet. Salva lindrar inflammation och svullnad i körteln, eliminerar smärta och normaliserar urinrörets arbete.

Biverkningar och kontraindikationer

Trots det faktum att drogen är framställd av naturliga ingredienser, finns det vissa kontraindikationer, i första hand - överkänslighet mot drogen. Till listan över faktorer, i närvaro av vilken det inte rekommenderas att använda läkemedlet, innefattar glaukom och epilepsi.

Bland biverkningarna kan observeras:

 • Nässelfeber och andra allergiska reaktioner.
 • Smärta och klåda nära anusen.

Studie av läkemedlet

Fast "Vita" har utvecklat en ekvällsalva, på samma plats som de första kliniska prövningarna genomfördes, med vilken läkemedlets utmärkta effekt visades. Det aktiva ämnet tränger in i prostatakörteln, vilket möjliggör utmärkt resultat på kortast möjliga tid, behandling med andra droger tar mycket längre tid.

Som en terapi för prostatit har det varit hög effektivitet i mer än 10 år. Drogen är enkel att använda, giftfri och inte farlig för kroppen.

Användning av läkemedlet i andra sjukdomar

Med hjälp av salva kan du bli av med prostatit på kortast tid, men läkemedlet behandlar andra sjukdomar, till exempel:

Genitourinary systemets anatomi

 • Adenom av prostata. Det aktiva ämnet främjar sekretionen av sekretionen från prostata, späds ut det och eliminerar ödem i körtelvävnaden. Återställer normalt blodflöde, såväl som lymfflöde. Normaliserar urinprocessen och minskar på kortast tid prostatakörteln till 50 procent.
 • Erektil dysfunktion. Användningen av läkemedlet aktiverar ryggmärgscentret för erektion, den farmakologiska funktionen påverkar positivt sin funktionella omstrukturering. Problem med mitten av en erektion uppstår vid många sjukdomar. Vid denna tidpunkt anses läkemedlet vara den enda erektila neuroimodulatorn i världen. Det finns utmärkta resultat även hos män som är 75 år gamla. Det rekommenderas att använda läkemedlet en halvtimme före samlag. Läkemedlet garanterar återställandet av normal erektilfunktion.
 • För tidig utlösning. Läkemedlet kan säkert bli av med problem med för tidig utlösning. Användningen av läkemedlet är fullt berättigad för denna sjukdom. Farmakologiska åtgärder främjar blockeringen av vissa nervimpulser som kommer från centrum för utlösning, vilket hämmar för tidig utlösning.
 • Spermipatologier. Fysiologiska effekter i spermierpatologier är helt berättigade. Verkningsmekanismen påverkar förbättringen av ATP-syntesen, vilket är avgörande för spermatozoas normala aktivitet. Resultatet uppnås genom aktivering av anaerob glykolys. Behandling med ECADO kräver inte utnämning av andra droger och visar hög effektivitet.

Från ovanstående kan vi nu förstå att detta läkemedel är verkligen effektivt i sjukdomar i prostata och bär ingen skada.

Vem sa att bota prostatit hårt?

Döma av det faktum att du nu läser dessa linjer - en seger i kampen mot prostatit är inte på din sida. och dessa symtom är bekant för dig inte av hearsay:

 • Smärta i underlivet, skrot, perineum;
 • Uppstoppad blåsan;
 • Sexuell dysfunktion;

Har du redan tänkt på kirurgisk ingrepp? Det är förståeligt, eftersom prostatit kan leda till allvarliga konsekvenser (infertilitet, cancer, impotens). Men kanske är det mer korrekt att behandla en konsekvens, men en anledning? Läs mer >>

Effektiva salvor och krämer för behandling av prostatit: priser, recensioner och applikationer

När en man börjar oroa sig för symptom på prostatit, rusar han oftast inte för att gå till doktorn, men börjar använda salvor eller en kräm av lämpligt syfte. På apotek finns ett ganska brett urval av aktuella medel som lindrar inflammation i prostatakörteln. Men bland alla olika är bara några salvor mycket populära.

Vilka medel är mest användbara?

Bland drogerna med prostatit, vars verkan utförs lokalt, utmärks följande:

 • Salva av Vishnevsky.
 • Finalgon.
 • Cream Ekado.
 • Cream "Healthy".

Som indikerat av feedback från kunder är detta det effektivaste sättet.

Salva Vishnevsky används oftast för bakteriell prostatit. Det har inte bara en antiinflammatorisk effekt, men, som kundrecensioner säger, förbättrar det utkylningen av körteln, minskar sin puffiness. Sammansättningen av Vishnevsky salva innehåller sådana ämnen som xerober, fiskolja, ricinolja, tjära. Tjära expanderar blodkärlen och förbättrar därigenom inte bara mikrocirkulationen utan också tillgången till mediciner till prostata. Castorolja och fiskolja underlättar smidig och snabb passage av salva genom dermis till inflammerat organ. Xerophore, tack vare antiseptisk verkan, hjälper inte bara till att eliminera produkterna från bakteriernas liv, utan också mot virus.

Salva Finalgon ordineras för att förbättra blodcirkulationen och förbättra ämnesomsättningen. På grund av den intensiva uppvärmningseffekten och bristen på naturliga komponenter kan det dock orsaka en stark allergisk reaktion. I detta avseende, med prostata, måste det användas mycket noggrant och först efter att ha lyssnat på expertens kommentarer.

Salva används för att lindra inflammation i prostata.

Behandling av prostatit med Ekado-kräm började tillämpas relativt nyligen. Basen för detta verktyg är kamfer. Det främjar utsöndringen av produkterna av bakteriens vitala aktivitet, normaliserar mikrofloran och später klyftens hemlighet. Dessutom återställer detta verktyg blodflödet i det inflammerade organet och används för att lindra smärtssyndromet. Prata om fastigheten och återkoppling från kunder. Förutom prostatit kan ekadokräm användas under följande förhållanden:

 • Adenom av prostata.
 • Störning av spermatozoas motoriska aktivitet.
 • Patologi av utlösning.

Många män med prostatit använder grädden "Hälsosam", eftersom de är säkra på att sådan behandling kan hjälpa till att besegra sjukdomen. Det här verktyget har följande egenskaper:

 • Minskning av inflammation och återtagande av dess symtom, bestående av smärtsyndrom, svullnad och brännande.
 • Normalisering av urinering
 • Förbättrad blodtillförsel till prostata.

Dessa egenskaper realiseras på grund av den naturliga sammansättningen. Huvudkomponenterna i grädden är bieträken, tomat- och propolis-extrakt, cedertom, olivolja.

En populär botemedel mot traditionell medicin från prostatit är en mirakelkräm. Receptet för dess beredning är detta: blanda två matskedar av hackade linfröblommor och en matsked med 70% alkohol. Sedan får produkten stå i 4 timmar och tillsätt 10 msk smält osaltat inre fett. Efter en tre timmars värmebehandling filtreras den resulterande substansen genom gasbindning. Miracle Cream bör smörja området av perineum och anus. På hur effektiv behandlingen kan bedömas genom att läsa positiv feedback från patienter.

Ansökningsregler och jämförelsekostnader

Vishnevsky salva rekommenderas att appliceras på nedre delen och gnidas i 10 minuter. Huden ska vara ren och torr. Det är viktigt att inte släppa detta läkemedel på slemhinnorna. Applicera salva två gånger om dagen, helst efter en dusch. Köparens kommentarer säger att du kan använda salva i form av en komprimering. För att göra detta gnides en sked av medicin i lårskinnet inom 5 minuter, och sedan appliceras och fixeras en gasbindning. Denna applikation bidrar till ett snabbare flöde av aktiva substanser i blodet.

Salva ska appliceras på nedre delen av ryggen.

Avslutningen appliceras i små mängder på huden hos perineum. Efter detta, bära varma kläder eller linda ländrygget med varmt material. Salva kan appliceras upp till tre gånger om dagen. Det är viktigt att övervaka känslorna efter applicering. Om det inte brinner eller kliar, kan du återanvända efter tre timmar.

Ekado-kräm appliceras antingen lokalt eller genom införande i ändtarmen. Behandlingen varar i en månad. Dosering av läkemedlet mot prostatit bör väljas av den behandlande läkaren. Detta verktyg, som recensionerna indikerar, rekommenderas också för användning med förebyggande syfte.

Cream-vax "Healthy" ska appliceras på penis. Tack vare detta ökar tiden för att få drogen in i prostata. Effektens hastighet beror på svårighetsgraden av inflammationsprocessen och immunsystemets tillstånd, liksom i vilken utsträckning behandlingen administreras systematiskt. Detta sägs också av kunder.

Tabell №1. Jämförande pris på droger

Ekado - ett effektivt läkemedel för prostatit

Även 20-30 år sedan användes sådana uttryck som prostatit, prostata adenom, extremt sällan. Dessa manliga intima sjukdomar kringgicks av det mesta av befolkningen.

Nu är dessa fraser ganska fasta i det moderna samhällets vardag. Faktum är att inflammationen i prostatakörteln började påträffas hos män som har en reproduktiv ålder. Det finns många läkemedel för prostatit, vi kommer att överväga en av dem - Ekado.

Orsaker till prostata sjukdomar

Prostatakörteln är ett organ som ligger inom en människas genitourinary system. Hon utvecklar en speciell hemlighet som måste fördelas under samlag eller med urin. Under dagen ska tilldelas 5 ml utsöndring.

Vad är nyckeln till problemet? Med oregelbundet sexuellt liv, stillasittande arbete, alkoholmissbruk och rökning uppstår fel och stagnation av denna vätska börjar. Så en rak väg till prostatit läggs.

Först kallas det stagnerande prostatit, de speciella symptom som en man kanske inte känner. Men problemet är dock osynligt, med tiden blir det bara förvärrat. Från ett stillastående tillstånd växer prostatit till ett akut stadium.

Efter 40 år kan prostatit manifestera sig i någon man. De flesta av dem som lider av denna sjukdom lider tills symtomen redan berövar dem i det normala livet. Och det kan förstås, det är inte lätt att prata med ett sådant ömtåligt ämne.

Och när det intima livet förvärras, är det svårt att hantera det psykologiskt. Och när problemet blir känt inte bara för patienten själv, utan också för hans utvalda, väntar man på hjälp, men vanligtvis vid den här tiden är prostatakörtelns inflammatoriska process i akut stadium och kräver omedelbar komplex och effektiv behandling.

 • kronisk bakteriell;
 • akut bakterie;
 • icke-bakteriell;
 • gonokock;
 • parasit;
 • svamp.

Lösa problemet med prostatit

Medicin är rik på läkemedel som används för att behandla prostatit eller prostata adenom. Vissa är gjorda på basis av vegetabiliska råvaror, andra har en kemisk sammansättning. En överklagande till en specialist hjälper till att bestämma den nödvändiga behandlingen, som kan innefatta:

Men den vanliga terapin som utses i sådana fall är inte alltid bekväm. Män arbetar på olika tider på dagen, det finns inte alltid möjlighet att göra mikroclyster, prostata massage eller ta drogen. Du kan helt enkelt glömma att gå till jobbet med en blåsor med piller. Lösningen på sådana svårigheter kan vara ett läkemedel som skulle tillämpas utan särskilda svårigheter.

För tjugo år sedan utvecklade urologer en formulering för behandling och profylax av prostatit som heter Ekado. Men produktionen avbröts på grund av problem med registreringen av denna medicinering. För en patient med problem spelar det ingen roll hur läkemedlet kommer att hänvisas till och hur det ska registreras, det viktigaste är att det ska testas och tillförlitligt under behandling.

Men på grund av sådana nyanser har ett utmärkt läkemedel på display-windows av drogister inte så nyligen. På grund av dess effektivitet blev läkemedlet dock ganska snabbt känt. Patientens feedback visar att Ekado ger ett bestående terapeutiskt resultat. Dess analoger har ännu inte hittats.

Farmakologiskt råmaterial för ecado-kräm har blivit vanlig kamfer. Sedan 20-talet har kamfer använts vid behandling av olika sjukdomar. Till exempel användes det för hjärtastma, lunginflammation, infarkter, eliminerade konsekvenserna av stroke.

I 100 år har kamferfabriken genomgått en grundlig undersökning och söka efter dess medicinska egenskaper. Med tiden bestämdes kamfer att testa för behandling och förebyggande av manliga sjukdomar:

 • prostatit;
 • prostata adenom (godartad prostatahyperplasi);
 • snabb utlösning
 • dålig spermiefunktion.

Som ett resultat dök ett läkemedel som kallas ecadoes upp på marknaden för farmakologi. Återkopplingen från patienter och läkare överträffade alla förväntningar. Ecado emulsionen ger ett utmärkt resultat, och dess tillämpning hemma är inte svårt.

Detta är ett innovativt läkemedel som gör det möjligt att reglera arbetet hos det geniturära systemet på kortast möjliga tid.

Hur Ekado-verktyget fungerar

Med prostatit går grädden in i prostatakörteln, varefter sekretionen av körteln börjar, vilket bidrar till aktiv utsöndring. Detta eliminerar den patogena mikrofloran i det genitourära systemet. Läkemedlet har en analgetisk, bakteriedödande funktion som minskar smärta. Blodflödet förbättras, särskilt det här är viktigt med stillastående prostatit.

Med prostata adenom förekommer utspädning av sekretionen av prostatakörteln, vilket medger minskning av ödemets ödem, vilket förbättrar blodcirkulationen. Det finns en minskning av adenomets storlek inom 50%, under kort applicering av läkemedlet. Normal urinering.

Med snabb utlösning har grädden en ihållande blockerande funktion av nervimpulser som sänds från utlösningscentralen till centrala nervsystemet. På grund av denna effekt uppträder ejakulation i förtid, och spermierna ökar, vilket positivt påverkar en persons psykologiska tillstånd.

Med dålig spermfunktion förbättrar ekadokrämmen spermkvaliteten, ökar motiliteten hos spermier och gör dem mer aktiva. Således är detta läkemedel också användbart vid behandling av manlig infertilitet.

Läkemedlet absorberas perfekt genom rektumets väggar så tidigt som 1,5-2 timmar efter administrering.

Användning av ecado

Som redan nämnts kan grädden användas hemma. Detta kräver inte några ytterligare enheter, vilket begränsar användningen av emulsion. Paketet innehåller:

 1. Detaljerade anvisningar.
 2. Tuba med en kapacitet på 70-80 ml, det brukar varas i 20 dagar.
 3. En speciell applikator som gör att du kan injicera krämen rektalt.

I vissa förpackningar finns det fortfarande en spruta som kan mäta dosen av grädden. Om sprutan inte ingår, köp den i apoteket. Läkemedlet appliceras rektalt, en gång om dagen är det bättre att göra det på natten.

Om det inte finns någon sådan möjlighet kan den användas på dagtid, men efter det är det nödvändigt att ligga ner i 30-40 minuter. Innan du använder krämen är det nödvändigt att tömma tarmarna. Detta kan göras naturligt eller med hjälp av enema.

Du måste ta en spruta, dra in den nödvändiga mängden grädde, du måste dosera 4-5 mg åt gången. Installera sedan applikatorn på sprutan och smörj den med olja för att underlätta införandet.

För bekvämligheten, ta lämplig position och tryck in sprutans innehåll i anusen tills det stannar. Skölj därefter applikatorn och sprutan med tvål och vatten, desinficera med all tillgänglig metod.

För att eliminera erektil dysfunktion ska läkemedlet appliceras i 30-40 minuter före samlag.

Varaktigheten av användningen av denna medicinering beror på själva sjukdomen och dess grad. Till exempel, med en kronisk prostatit drog används i 2 månader, med BPH - 3-4 månader. För behandling av infertilitet krävs längre användning: från 2-6 månader.

Eftersom läkemedlet tolereras väl och har växtens ursprung finns inga kontraindikationer för det. Läkemedlet ger inte biverkningar. Detta är ett stort plus i behandlingen av äldre män. Äldre människors kropp reagerar starkare på olika mediciner, och biverkningar manifesterar sig oftare. Men i fallet med Ekado är detta inte ett hot.

Läkemedlet är kliniskt testat

Även om Ecado-emulsionen är nyskapande betyder det inte att dess effekt inte är verifierad. Kliniska prövningar utfördes försiktigt på män som lider av prostatit, godartad prostatahyperplasi och andra problem med manlig intim hälsa. Tillsammans med en grupp män som använde grädden, genomgick den andra gruppen konventionell behandling som föreskrivs enligt standarden.

Från resultaten av studien kan det ses att användningen av detta medel bidrog till en snabbare botning än standardterapi. För indikatorerna på resultaten togs för analys av urin, gjordes ett spermogram, patientens allmänna tillstånd, kvaliteten på det intima livet, prostata och volymen undersöktes.

Efter 2 månaders regelbunden ecado-ansökan blev det tydligt från patienternas recensioner hur effektivt och unikt detta läkemedel är. I försöket involverade krämens verkan på kroppen 363 personer i olika åldrar. Förbättring av hälsan observerades mycket snabbt.

Med problemet med erektion bestod en grupp män av 271 personer, varav 256 personer hade ett positivt resultat efter korrekt användning av läkemedlet. Förutom behandlingen av olika sjukdomar i det genitourära systemet hos män kan detta läkemedel förhindras. Sedan efter 40 år har män större risk att förvärva prostatit, nedsatt erektilfunktion, infertilitet och andra manliga sjukdomar, då är det inte nödvändigt att vänta på manifestationen av ångestsymptom.

Profylax av prostatit, såväl som behandling, utförs enligt doktors recept. Även om grädden tolereras väl, har inga biverkningar, är det bekvämt att använda, men det är nödvändigt att samråda med en kvalificerad specialist. Detta kommer att skapa en noggrann diagnos.

Felaktigt utvald behandling kan förvärra sjukdomsförloppet och orsaka vissa komplikationer. Dessutom kommer ett öppet samtal med läkaren att hjälpa till att undvika onödiga svårigheter och skingra rädslan. Han kan ställa olika frågor utan tvekan. Ekado-kräm kan bli nyckeln till ett lyckligt intimt liv, även efter 40-50 år.

del henne med vänner och de kommer säkert att dela med dig något intressant och användbart! Det är väldigt enkelt och snabbt, enkelt tryck knappen för den tjänst som du använder oftast: