Huvud
Skäl

Yarsagumba Forte för styrka

Yarsagumba Forte är ett biologiskt aktivt komplement för ökad sexuell aktivitet, vilket inkluderar naturliga örter samlade i Tibets berg. Som användningsanvisningen indikerar, utöver den stimulerande effekten på människans intima sfär, har läkemedlet en positiv effekt på hela kroppen, vilket framgår av många recensioner. Du kan köpa läkemedlet i ett apotek eller till ett fyndpris på tillverkarens officiella hemsida.

Yarsagumba - ett effektivt komplex av tibetanska örter för människors hälsa

Yarsagumba är ett naturligt komplex som endast omfattar organiska komponenter.

I sin struktur innehåller extrakt och extrakt av medicinalväxter som samlats i bergen i Tibet på en höjd av mer än 3,5 tusen. Meter, som är naturliga afrodisiaka och stimulantia erektions, vilket orsakar sexuell lust.

Gå till leverantörens hemsida

Läkemedlet är avsett för män som vill öka libido och för en kort tid för att bli av med erektila störningar och undvika utveckling av olika patologier i genitourinary sfären.

inte bara förbättrar sexuell hälsa och potens, ett komplex som kombinerar kraftfulla naturliga stimulantia och aminosyror Som ett resultat av detta regelbundet intag av yarsagumba Forte har en positiv effekt på nervsystemet, normaliserar hormonbalans, återställer effekten. Efter läkemedlets gång upphörde många män att lida av för tidig utlösning, deras reproduktiva funktion normaliserades.

Pris och köp Jarsagumba Forte

Yarsagumba Forte kan köpas på apoteket, men priset på tabletter är annorlunda där. Det beror på apotekets placering och dess markering. Förpackning av läkemedlet, innehållande 5 tabletter, i ett apotek kan kosta upp till 2 tusen rubel, men att köpa den här produkten på den officiella webbplatsen, du kan spara mycket.

Köp detta läkemedel, förbättra sexuellt liv, via nätbutiken kan vara en stor rabatt - bara för 650 rubel (i ett förpackning - 5 kapslar). Priset för 30 tabletter kommer att vara ungefärligt 3 tusen rubel. Och även varje köparen får en bonus i form av ett specialerbjudanden.

De flesta män som försökte Yarsagumba märkte hur deras styrka förbättrades, men det fanns fall som efter det att läkemedlet togs, även om man följde instruktionerna för användning, uppnåddes inga resultat. Detta beror på att dessa människor faking. Därför rekommenderar experter att beställa originalet på tillverkarens hemsida för att undvika bedräglig försäljning.

Hur mycket kostar Yarsagumba i apotek:

 • Moskva - 990 rubel.
 • St Petersburg - 990 rubel.
 • Krasnoyarsk - 990 rubel.
 • Novosibirsk - 990 rubel.
 • Ukraina, Kiev - 399 UAH.
 • Dnepropetrovsk - 399 UAH.
 • Gomel - 23 bel. Rubel.
 • Almaty - 5600 tenge.

Gå till leverantörens hemsida

Recensioner av läkare om Yarsagumba Forte

Bland styrkorna hos Yarsagumba Forte är ett acceptabelt pris, liksom en positiv inverkan på manlig libido, som finns i nästan 100% av fallen. Eftersom det finns kontraindikationer för detta läkemedel, är det nödvändigt att studera läkarens åsikter innan du köper den.

Med hjälp av min medicinska praxis kan jag med säkerhet säga att Yarsagumba är ett ganska effektivt läkemedel för att förbättra styrkan. Bland mina patienter i åldrarna 35 till 65 år ökade 98% sin nivå av testosteron, 90% blev av med prematur utlösning. En viktig faktor är att dessa problem i mina patienter uppstod som ett resultat av nervös stress och stress, vilket är ganska vanligt hos moderna män. Läkemedlet klarade sig bra med detta problem.

Jag vill notera att nästan alla patienter som anlände till mig med klagomål om minskad sexuell lust efter ett månatligt intag av detta läkemedel i en dos av 1 tablett per dag ökade deras libido. Känslor under närhet hos dem blev mycket ljusare, kvaliteten på könet ökade, erektionen förbättrades.

DS Anokhin, en urolog (andrologist)

Regelbundna sexuella relationer är god profylax för prostatit och prostata adenom. Många män på grund av sin sexuella impotens tvingas överge regelbundna relationer, och medicin kan hjälpa dem.

Som en bra profylaktisk mot prostatit och prostata adenom rekommenderar jag drogen Yarsagumba, dess positiva effekt på sexuella relationer i familjen och människors hälsa har visat sig i praktiken. Synpunkter från läkare, mina kollegor, som också utsåg detta kosttillskott till sina patienter, bekräftar detta faktum.

MK Dautov, specialist på genitourära sjukdomar

Kundrecensioner av Yarsagumba

Kundernas återkoppling om Yarsagumba är mest positiv, de flesta patienterna upplevde inga biverkningar, men deras sexuella aktivitet ökade signifikant.

Jag har hört många positiva recensioner om Yarsagumba Forte innan, men jag vågade inte prova det, även om det var nödvändigt. Jag accepterade olika sätt, men de agerade bara en gång. Hörde, att det här DÅRLDET skulle bli berusat några dagar eller månader, så kommer det att bli ett resultat. Jag trodde jag skulle kolla, skilsmässa eller inte, och köpte ett paket med 5 tabletter på webbplatsen. Jag gillade villkoren i åtgärden. Som skrivet i bruksanvisningen drack jag ett piller om dagen. Resultatet uppträdde omedelbart: på kvällen kände jag en energiöverskott, och min fru blev mycket förvånad: vi hade en så levande sex länge. Min åsikt är ett värdigt redskap för att förbättra relationerna i familjen.

Anatoly K., 42 yo, Ekaterinburg

Läkemedlet för människors hälsa, Yarsa Gumba, blev rekommenderad att ta en urolog. Jag har nyligen börjat ha problem med styrka. Jag tar alltid en försiktig inställning till sådana rättsmedel eftersom de flesta har biverkningar som påverkar hjärtat och leveren. Så började jag studera andra människors åsikter om detta verktyg, förvånansvärt var det några negativa recensioner. Jag var nöjd med priset på detta stimulansmedel. Jag köpte tabletter på platsen, började ta det som skrivet i anteckningen. En vecka senare kände jag hur de hjälpte, det var allvarliga förändringar, inte bara i min kropp utan också i hjärnan. Jag hade en önskan, och det var trevligare att jag kunde genomföra det. Läkemedlet förbättrar verkligen styrkan, jag har styrka, försvann problem med urinering på natten och insåg att jag fortfarande kan...

Vsevolod I., 52 år gammal, Moskva

Instruktioner för användning av Yarsagumba Forte

I bruksanvisningen beskrivs tabletterna av Jarsagumba Forte i deras sammansättning, användningsregler och kontraindikationer. Om en man tvivlar på om denna åtgärd är lämplig, innan man köper den, är det bättre att bekanta sig med uppgifterna om läkemedlet på den officiella hemsidan, där det också är möjligt att läsa recensioner av personer som redan har upplevt detta på sin kropp.

En kapsel kosttillskott innehåller extrakt av medicinalväxter, inklusive den berömda Cordyceps-kinesen, som bara växer i Tibet. Denna anläggning är känd för sina egenskaper för att orsaka en långvarig erektion och har hjälpt många generationer män att övervinna impotens. Hur man tar, så att resultatet inte är långt för att komma: 1 tablett per dag under måltider, företrädesvis en timme före den föreslagna närheten.

Kontra

Yarsagumba fort är kontraindicerat hos personer med:

 • sjukdomar i det kardiovaskulära systemet;
 • hypertoni;
 • arytmi;
 • ateroskleros;
 • ökad nervös excitabilitet
 • brott mot sömn.

Förutom dessa indikatorer är användningen av läkemedlet, personer som genomgår behandling med adrenomimetika, och med individuell intolerans av komponenterna kontraindicerade. Avsluta slutsatsen från recensionerna: Drick inte produkten på natten, eftersom mannen riskerar att inte få tillräckligt med sömn.

När ska man använda läkemedlet

Yarsagumba Forte är en representant för tibetansk medicin, tidtestad, i sin sammansättning, Cordyceps Chinese och andra örter, som behandlades för problem med mänens styrka från tidigt tider. Den fördelaktiga skillnaden i detta läkemedel, som består av tibetanska örter, från sådana åtgärder är att den inte har en engångseffekt, men läker problemet helt. Applicera botemedlet:

 • för att förbättra erektionen, som bryts som ett resultat av stress;
 • för fullständighet av känslor under sex och stimulans av lust;
 • att förbättra spermiernas kvalitet och reproduktiva funktioner
 • med syftet att behandla för tidig utlösning;
 • i den komplexa behandlingen av sjukdomar i genitourinary sfären;
 • med hepatit
 • för aktivt och regelbundet kön
 • med nedsatt immunitet
 • med sjukdomar i cirkulationssystemet;
 • under återhämtningen från kemoterapi vid behandling av cancer.

Unik sammansättning från tibetanska lamas

Sammansättningen yarsagumba Forte innehåller extrakt av medicinalväxter som är nödvändiga för den manliga kroppen för att öka styrkan, de är bra även individuellt, men i kombination utgör en kraftfull formel för att bli av impotens. Tabletten innehåller extrakt:

 • roten av Cordyceps kinesiska, rendering föryngra kroppen, den antitumöreffekt, som är en naturlig antibiotika som eliminerar de inflammatoriska sjukdomar och hjälper rena levern, blod från att rusa till penis under samlag;
 • long-leaved eurycoma (roten till Tongat Ali), som påverkar styrkan, vilket ökar testosteronhalten, vilket förbättrar reproduktiv funktion.
 • rot av ginseng - afrodisiakum, främja uthållighet, ge styrka;
 • hallon, som i sin sammansättning innehåller fettsyror innehållande sekoeridoider och flavonoider, de har en omslutande, sårläkning, antimikrobiell effekt;
 • ginkgo biloba, Förbättrar blodcirkulationen, utvidgar blodkärlen, ökar blodflödet till penis;
 • epimediuma, som har en antiinflammatorisk effekt
 • havsgränsdvärg, positivt påverkar hjärtets arbete, skyddar mot cancer, bidrar till att ge penis med syre och sexuell upphetsning.

De aktiva substanserna som utgör läkemedlet har en terapeutisk effekt på hela manliga kroppen, inte bara reproduktionssystemet.

Instruktion för användning Yarsagumba Forte, kostnad och analoger

Yarsagumba Forte är ett förbättrat läkemedel som hjälper män att normalisera sina sexuella liv och lösa problem med erektion och styrka. Listan över farmakologiska läkemedel som kan ordineras till män är omfattande, men inte alla läkemedel är säkra för patienter, Yarsagumba Forte är ett undantag. Tabletter har en naturlig komposition och ett minimalt antal kontraindikationer. Vilka är de viktigaste fördelarna med kosttillskott och vad är orsaken till dess popularitet?

struktur

Tabletter för att öka styrkan Yarsagumba Forte kombineras framgångsrikt kombination av 11 ingredienser, alla extrakt och extrakt från örter och växter. Yarsagumba Forte dök upp på marknaden relativt nyligen, innan företagstillverkaren släppte ett helt annat tillägg som heter Yarsagumba. Dessa tabletter har också en naturlig komposition, men skillnaden är att den innehåller endast 4 aktiva komponenter.

Efter det att preparatet var perfekerat kompletterades kompositionen, vilken fick få BAA under ett annat namn. Den största fördelen med tabletter är att de har en kombinerad effekt på en mans kropp, vilket framgår av prefixet i namnet "fort".

Den totala sammansättningen av det biologiskt aktiva tillsatsen:

 • Cordyceps Kinesisk - eller kinesisk svamp (Yarsagumba), som bryts i Tibets berg. I medicin, Tibet, används svampen för att öka styrkan och normaliseringen av erektionsprocessen. Cordyceps klassificeras som ett afrodisiakum av naturligt ursprung.
 • Långbladig eurycoma - påverkar blodflödet till könsorganens vävnader. Agerar som en tonic och restaurerande medel Extraktet från denna växt gör att du kan bli av med effekterna av stress, normalisera nervsystemet och förbättra ditt välbefinnande.
 • Ginsengrot är en kraftfull afrodisiakum, känd för mänskligheten sedan antiken. Ginseng extrakt kan stoppa naturliga åldrande processer, ton upp kroppen, förbättra fertilitet, testosteron produktion och sexuell attraktion till motsatt kön.
 • Epimedium (Gorianka) - denna komponent är nödvändig för "manlig kraft". Ökar produktionen av kväve, innehåller Icaryin, som ingår i Viagra. Jungfru jobbar under samlagets varaktighet, så att du kan få mer nöje från kön när du är intimitet. Och det anses också vara en förlängning av naturligt ursprung.
 • Ginkgo biloba - förbättrar sexuell aktivitet genom att ge ett blodflöde till penisens klyfösa kroppar. Fartyg expanderar under komponentens verkan, blod häller aktivt på organets vävnader, mannen har full erektion.
 • Dvärgpine - fungerar som en antioxidant, ett ämne som saktar åldringsprocessen. Och även komponenten har en antiinflammatorisk effekt, främjar eliminering av toxiner och skadliga ämnen från kroppen, förbättrar de metaboliska processerna i celler.
 • Indonesisk peppar - förbättrar effekten av andra komponenter som utgör Yarsagumba Forte. Peppar extrakt fungerar som ett antiinflammatoriskt medel, vilket gör att du kan bli av med infektioner i könsorganet.
 • Yohimbe - läkare klassificeras som en energisk. Främjar normalisering av kroppsvikt och fettförbränning, tonar upp kroppen. Och med långvarig mottagning förbättras produktionen av testosteron, ökar uthålligheten.

Hur det fungerar

Kapslar komplexa agerar på representanter för det starkare könet. Detta är orsaken till behandlingens höga effektivitet, med hjälp av detta verktyg.

Hur fungerar Yarsagumba Forte på mäns kropp:

 1. Ökar styrkan.
 2. Hjälper till att bli av med de första tecknen på impotens eller sexuell impotens.
 3. Förbättrar och förbättrar kvaliteten på samlaget betydligt.
 4. Det hjälper till att njuta av sex, att uppleva starka känslor.
 5. Stärker blodflödet till reproduktionssystemets organ.
 6. Normaliserar tillståndet för den hormonella bakgrunden.
 7. Agerar som en tonic
 8. Saktar åldringsprocessen, accelererar ämnesomsättningen.

Eftersom det biologiskt aktiva medlet anses vara en afrodisiakum, en antioxidant och ett förlängningsmedel, kan det användas i olika sjukdomar och betingelser.

Indikationer för användning

För både kvinnor och män används Yarsagumba endast vid behov. I anteckningen finns olika indikationer på användningen av läkemedlet och inte alla är relaterade till impotens eller låg fertilitet. Kapslar kan ordineras om:

 • det finns kränkningar av syntesen av könshormoner (obalans av hormonell bakgrund);
 • om kroppen åldras för snabbt (eftersom kompositionen innehåller antioxidanter, förbättrar cellens regenerativa funktion);
 • om en person nyligen har genomgått kemoterapi eller har diagnostiserats med cancer;
 • om det finns instabilitet i nervsystemet, mottaglighet för stressiga situationer.

Yarsagumba Forte används också i följande fall:

 1. Om det finns problem med styrka och erektion.
 2. Känsligheten minskade och libido föll.
 3. Om PA-varaktigheten inte är tillfredsställande (ejaculation observeras tidigare).
 4. Det fanns första tecken på impotens.
 5. Om den kvalitativa och kvantitativa indikatorn för ejakulat inte har förändrats till det bättre.

Läkemedlet har en kombinerad effekt, det används inte bara för att förbättra styrkan och sexuell lust, men också i närvaro av hög trötthet, lågt stressmotstånd och prestanda.

Instruktioner för användning

Den genomsnittliga varaktigheten av behandlingskursen för Jarsagumba Forte som anges i bruksanvisningen är 2 till 3 veckor.

Hur man tar Yarsagumba Forte, Scheme:

 • en tablett om dagen, pressad med tillräckligt med vätska;
 • Upprepad mottagning är möjlig efter 1 - 2 månader.

Det är tillåtet och en enda användning av kosttillskott, som en stimulant och tonic.

Kontra

I instruktionerna till Yarsagumba Fort anges att läkemedlet har ett antal kontraindikationer. Det används inte i närvaro av olika sjukdomar, eftersom behandlingen i detta fall inte kommer att medföra kroppsförmånerna, utan endast skadar människors hälsa.

Förteckning över möjliga kontraindikationer:

 1. Individuell intolerans av en eller flera komponenter.
 2. Beredskap för allergiska reaktioner (i synnerhet om det finns allergier mot växter och deras extrakt).
 3. Ålder (män över 65 år som tar BAA är kontraindicerade).

I andra fall finns det inga förbud att använda drogen, det kan till och med konsumeras med alkohol.

analoger

Läkemedlet har ett antal analoger. De är inte strukturella, det vill säga de kopierar inte fullständigt Yarsagumba-kompositionen, men de har också en positiv effekt på styrka, erektion och sexuell upphetsning. Förteckningen över droger bör innehålla:

 • Peruanska Macu;
 • Cementförstärkare;
 • Lovelace Forte;

Var att köpa och priset

Läkemedlet kan beställas på tillverkarens officiella hemsida. Om du bestämmer dig för att köpa på apotek, måste du kontrollera fondens originalitet, eftersom det sannolikt kommer att "snubbla" på en falsk.

Priset på originalet är listat på den officiella hemsidan, på apoteket kan det inte vara lägre. Köp i Moskva kan vara för 1000 rubel, i regioner varierar priset inom acceptabla gränser och överskrider inte 1500 rubel per 10 kapslar.

Kostnaden för 30 tabletter Yarsagumba Forte på den officiella platsen 3 tusen rubel, men för åtgärden när man köper 2 förpackningar med 10 tabletter 3 är mycket billigare. Den officiella tillverkaren levererar över Ryssland. Om ett annat pris anges i apoteksnätet eller på webbplatserna - återförsäljare, lägre, då är det bättre att avstå från att köpa.

Doktorens kommentarer

Recensioner och åsikter om läkare om Yarsagumba positiva, negativa kommentarer på nätverket är extremt sällsynta. Eftersom tabletterna har undersökts kliniskt innehåller de inte "kemi" och i 90% av fallen hjälper de patienterna att klara av "känsliga problem".

Enligt läkares recensioner anses Jarsagumba Forte vara ett effektivt medel, av naturligt ursprung, med minimala kontraindikationer och biverkningar.

Kundrecensioner

Alexander, 50 år gammal.

Yarsagumba Forte hjälpte mig att rädda min familj. Inte så länge sedan började problem med en "intim" natur. Läs recensioner på Internet, frågade läkaren och köpte det här läkemedlet i apoteket. Har spenderat på dryck en kurs om 2 veckor. Alla "mäns affärer" kom tillbaka till det normala, fruen är lycklig, och styrkan och erektionen är inte sämre än hos ungdomar. Jag fortsätter att ta piller, men nu får jag dem på beställning.

Konstantin, 43 år gammal.

Jag hade oegentligheter i arbetet med organen i reproduktionssystemet. Ett par gånger fanns det "misfires", jag ville inte be om ursäkt till min fru längre, och jag förvärvade Yarsagumba Forte. En vecka senare blev det mycket bättre, drogen hjälpte inte värre än Viagra! Effekten av det ackumuleras, kraften återställs helt. Nu tar jag det med jämna mellanrum och allt är bra.

Yarsagumba Forte för att öka styrkan: hur man ansöker och kommer det att vara användbart?

Män som står inför problem i sängen söker aktivt efter sätt att återställa erektion och styrka. Det är därför de kan vara intresserade av instruktionerna för användningen av Yarsagumba Forte med pris och recensioner. Detta läkemedel anses trots allt vara ganska effektivt när det gäller att återställa erektilfunktionen.

Yarsagumba är en av namnen på cordyceps-växten, som är huvudkomponenten i motsvarande läkemedel. Många recensioner av läkare och glada konsumenter bekräftar läkemedlets höga effektivitet. I det här fallet har det praktiska verktyget inga kontraindikationer och biverkningar.

Vad är Yarsagumba Forte? Beskrivning och sammansättning

En av de viktigaste fördelarna med Yarsagumba Forte är dess naturliga sammansättning. Mänskligheten har länge varit känd för en mängd olika örter och växter, som du kan öka sexuell längtan av nästan alla människor. Det är emellertid mycket viktigare att välja rätt recept för att få maximal effekt.

Producenter av medel Yarsugumba Forte skapade en unik kombination av etablerade växter i ideala proportioner. Om du vet hur du tar p-piller korrekt, då i 1-2 månader kan du nästan helt lösa de flesta problemen med sexuell impotens.

Hur är resultatet av en sådan uttalad effekt? Hela hemligheten i sammansättningen av läkemedlet Jarsagumba Forte:

 • Cordyceps rot. Svamp, som förekommer främst i östra länder. Mänskligheten har redan använt det i århundraden för att stimulera styrka. Aktiva föreningar bidrar till tillströmningen av blod i bäckenets område, vilket leder till utbrottet av en beständig erektion.
 • Långbladig eurycoma. Ett annat namn på växten är - tonkgat. Påverkar glattmuskelfibrerna i penis, vilket möjliggör mer intensiv spänning. Och detta görs helt naturligt, utan att införa någon form av kemiska element i kroppen.
 • ginseng. Ett välkänt stimulansmedel för både sexuell funktion och hela organismen. Det användes av kejsarna i det antika Kina för att förbättra kvaliteten på sitt intima liv. I moderna tider är det också ganska populärt bland män som bryr sig om sin intima hälsa.
 • Oliverolja. Detta ämne hjälper till att normalisera de allmänna metaboliska processerna i kroppen med förbättring av människans välbefinnande. Som ni vet, erektion tillsammans med styrkan - var en process som beror på hälsotillståndet i allmänhet, så komponenten och ingår i yarsagumba Forte.

Hjälpkomponenter: maltodextrin, mikrocellulosa, hypromellos, glycerin och vatten.

Sammansättningen av Yarsagumba är så naturlig som möjligt. Användningen av läkemedlet främjar en kvalitativ restaurering av den sexuella aktiviteten hos en man med en allmän stabilisering av sin hälsa. Många positiva svar om Yarsagumba Fort bekräftar efterfrågan på drogen på den moderna marknaden. Det viktigaste är att följa bruksanvisningen.

Effektmekanism för tabletter: hur fungerar remediet?

Med kompositionen är allt klart redan. Frågan är öppen om hur läkemedlet fungerar per person. Tack vare naturliga ingredienser är Yarsagumba Forte en säker förberedelse för normalisering av styrkan. Trots detta, innan du använder det är värt att rådgöra med en läkare.

Effekterna som Yarsagumba har:

 • Betydande förbättring av erektion.
 • Ökad sexuell lust (libido).
 • Förnyelse av intim kommunikation.
 • Förebyggande och behandling av för tidig utlösning.

Med tanke på de möjliga resultaten är användningen av Yarsagumba berättigad i följande fall:

 • Konstant inflytande av fysiska och psykiska faktorer som minskar kvaliteten på en mans sexuella liv.
 • Symtom och tecken på impotens i sängen av olika genesis.
 • För tidig eller retrograd utlösning.
 • Lusten att förbättra kvaliteten på intima relationer.

I alla dessa situationer kommer användningen av Yarsagumba att uppnå de angivna målen. Studera de testimonials av män som har testat, kan du se effektiviteten av drogen.

Bruksanvisning Yarsagumba Forte, recensioner av män och läkare

Trots de lovande recensionerna av läkare och vanliga konsumenter måste man förstå att mycket beror på de enskilda personernas individuella egenskaper.

I de flesta fall har läkemedlet de nödvändiga effekterna, men det finns fall av tvivelaktiga resultat. Det är alltid värt att komma ihåg att Yarsagumba Forte är en biologiskt aktiv tillsats som inte är en sann medicinsk medel. Därför kan det ibland inte fungera som en person förväntar sig.

Instruktion för användning av Yarsagumba Forte ger regelbunden användning av ett botemedel för kvalitativ återhämtning eller förstärkning av styrkan. Tillverkaren rekommenderar att 1 kapsel används 1-2 timmar före den påstådda intima anslutningen. Om det finns behov av kursterapi måste du ta 1 caps. var tredje dag. Läkemedlet förblir effektivt under 72 timmar. Den allmänna behandlingen bör vara ungefär 1-2 månader.

Enligt anvisningarna till stimulans- och konsumentrecensionerna är den väl kombinerad med alkoholhaltiga drycker. Etanol påverkar lite effektiviteten, men blir inte för involverad. Extremt oönskade är samtidig användning av läkemedlet och ett stort antal underhållande vätskor.

Köpa: Var ska man köpa kosttillskott och vad kostar det?

Med tanke på alla positiva egenskaper hos det ovan nämnda läkemedlet, liksom en enkel instruktion för användning, vill många män prova det. Men inte alla vet var man ska köpa Jarsagumba Forte.

I vanliga apotek kan läkemedlet ofta vara mycket svårt att hitta. Det hör till antalet biologiskt aktiva tillsatser och faller inte alltid på hyllorna. Att göra ett förvärv är enklast på Internet. Det viktigaste att göra en order på den officiella hemsidan, för att inte bli ägare av en falsk.

Det faktum att Yarsagumba Forte - ett effektivt och populärt kosttillskott, som ofta försöker att upprepa skrupelfria producenter. Det är därför som en person vill köpa det, så ska det ske på företagets ursprungliga hemsida eller på de officiella distributörernas webbplatser.

Medelpriset för Yarsagumba Fort är ca 1000 rubel. För många är en sådan summa ganska demokratisk, särskilt om vi tar hänsyn till fondens höga effektivitet. Läkemedlets rimliga pris och goda kvalitet gör det attraktivt för kunderna.

Fördelar och effektivitet

Efter att ha studerat verkningsmekanism, bruksanvisningen och andra funktioner av läkemedlet, blir det uppenbart att yarsagumba Forte - ett bra sätt att stimulera styrkan och stödja sexuell hälsa.

Dess främsta fördelar är följande:

 • Hög effektivitet.
 • Naturlig sammansättning.
 • Säkerhet för kroppen.
 • Bekväm användning.
 • Tillgänglighet. Medelpriset på ett läkemedel överstiger inte kostnaden för mindre effektiva analoger.

Tack vare dessa aspekter föredrar många representanter för det starkare könet det till Jarsagumba Forte.

försiktighetsåtgärder

Trots all säkerhet av medlen måste man följa instruktionerna för dess tillämpning.

Överdosering kan orsaka några biverkningar:

 • Huvudvärk.
 • Allmän försämring av tillståndet.
 • Förlust av aptit.
 • Emotionell labilitet.
 • Överdriven sexuell upphetsning.

Det är kontraindicerat att ta medicin för personer under 18 år och med individuell intolerans mot enskilda komponenter. I alla andra fall främjar det försiktigt normaliseringen av erektilfunktionen. Om du har problem med det här är det värt att lyssna på konsumentrecensioner och prova drogen på dig själv. Det är lämpligt att konsultera en läkare i förväg.

Yarsagumba Forte användarhandbok

Bilder Yarsagumba Forte 5 kapslar

Användbar på ämnet Yarsagumba Forte:

Män är intresserade av dessa droger

Yarsagumba Forte vad är det


Yarsagumba Forte är ett kosttillskott för män med stark stimulerande effekt. Läkemedlet är utformat för att behandla erektil dysfunktion. Läkemedlet har en direkt effekt på det lilla bäckens organ, ökar blodflödet till penis och orsakar en stark erektion som kvarstår i flera dagar. Den aktiva påverkan av denna produkt manifesterar sig efter första användningen, även om de flesta tillsatser börjar fungera efter flera veckor med regelbundet intag.

Yarsagumba kännetecknas av sin kvalitativa och balanserade komposition, som inkluderar effektiva naturliga stimulanser och afrodisiakum.

Till skillnad från syntetiska droger för behandling av sexuell dysfunktion har Yarsagumba en minimal lista av kontraindikationer av hälsoskäl, orsakar inte beroende och påverkar hela kroppen positivt:


Yarsagumba orsakar sällan biverkningar. I avsaknad av kontraindikationer och iakttagande av rekommenderade doser verkar produkten försiktigt och försiktigt.

Yarsagumba kan tas ibland, för en enstaka ökning av erektion och förlängning av samlag eller en kurs. En fullständig kurativ kurs gör det möjligt att normalisera processen för utlösning, för att återställa optimal produktion av testosteron och för att förbättra spermatets kvalitet. Positiva resultat av behandlingen varar från tre till sex månader!

Klinisk och farmakologisk grupp


Yarsagumba är ett organiskt kosttillskott för reglering av styrka. Kosttillskottet består av naturliga stimulerande och toniska komponenter. Fördelen med läkemedlet är en balanserad dosformel, som inte har någon åldersrelaterad kontraindikation och samverkar säkert med alla typer av läkemedel.

Komposition och form av kapslar Jarsagumba Forte


Yarsagumba finns i form av kapslar av blekgul färg. Kosttillskottspaketet består av 10 kapslar, vardera innehållande 432 milligram aktiva ingredienser. Kompositionen innehåller naturliga komponenter som har passerat ett antal kliniska och laboratorieundersökningar. Produktens sammansättning är ofarligt för hankroppen.

Huvudingrediensen i Yarsagumba Forte är Yarsagumba-svampen. Svamp Yarsagumba är en unik medicinsk växt, som sedan antikens tid använts i icke-traditionell orientalisk medicin för behandling av sexuell impotens. Komponenten ökar manlig libido och sexuell energi, ökar styrkan, orsakar aktiv mikrocirkulation inom organen, vilket ökar deras känslighet. En sällsynt växt återställer effektivt produktionen av testosteron och normaliserar den övergripande hormonella bakgrunden.

Även i tillägget är en av de bästa spännande afrodisiacerna - ginseng. Idag används ginseng aktivt vid uppdelning av sexuell funktion och kränkningar av hormonell bakgrund. Toningegenskaper hos produkten är effektiva vid behandling av kronisk prostatit och infertilitet. Ett annat stimulant - eurycoma extrakt - är ett kraftigt medel som används för impotens.

Euricom stimulerar produktionen av manliga hormoner och seminalvätska, och slappnar också av penisens glattmuskel. Den europeiska olivoljan har en liknande tonisk egendom. Som en del av kosttillskott är denna komponent ansvarig för att öka energi, kraft och själsförmåga. Som hjälpingredienser aktiva tillsatsen innefattar vatten, mikrocellulosa, hypromellos, glycerol, potatis maltodextrin.

Farmakologisk aktivitet

Produkten börjar fungera efter första användningen


Yarsagumba verkar direkt på den sexuella muskulaturen. Drogen slappnar av penisens muskelvävnad, varefter den blir elastisk och elastisk. Det är bevisat att den låga tonusen i penisens muskler förhindrar kvalitativ och snabb fyllning av de cavernösa kroppsorganen, vilket medför att blodcirkulationen i människokroppen och erektionen försvagas.

Kvalitetseffekten av Yarsagumba bidrar till mättnaden av blod med syre och ökningen av inflödet till organen. Produkten gör erektion stark och lång. Effekten av tillsatsen varar upp till sju dagar, vilket ger högsta känslighet för erogena zoner.

Separat bör det sägas om den positiva effekten av tillägget på reproduktiv funktion. Sådana aktiva beståndsdelar i Yarsugumba som ginseng och eurycoma stärker organproduktionen, vilket leder till att människan känner av en ökning av vitalitet och fysiska förmågor, en signifikant ökning av libido och sexuell upphetsning. Dessa medicinska komponenter ökar motiliteten hos spermatozoa, vilket gör detta läkemedel effektivt vid komplex behandling av infertilitet.

Yarsagumba fort - hur man tar piller och om det finns några kontraindikationer?

Yarsagumba forte är ett läkemedel som är relaterat till kategorin kosttillskott och det förbättrar manlig styrka magnifikt. Tabletter yarsagumba fort unik i sin sammansättning - det inkluderar Cordyceps, som endast växer i Tibet och Nepal, och för vilken samlare måste klättra 3 kilometer höga i bergen. Även farorna med bergsvägen hindrar inte dem - korridornas helande egenskaper är så höga. Tibetansk medicin dessa egenskaper har länge varit känt, men legenden säger att en man som finner Cordyceps garanterad lycka och manlighet. Ange drogen och andra växter, inklusive den världsberömda roten av ginseng.

Yarsagumba forte kan användas av vuxna män om de har erektil dysfunktion och för att uppnå ett långt samlag. Eftersom läkemedlet har ytterligare effekter - återhämtning av vitalitet och ökning av immunsystemet motstånd, börjar män som tar Yarsugumba forte, se sundare och sexuellt mycket mer attraktiva ut. Och deras sexliv är bara en saga! Recensioner om läkemedlet Yarsagumba Fort är som regel positiva.

Yarsagumba Fort - effekten av läkemedlet

Effekten av detta läkemedel på en mans kropp uppstår omedelbart i flera riktningar:

 • sexuell lust ökar;
 • förbättrar prostataarbetet;
 • ökar blodflödet till de organ som ligger i bäckenregionen;
 • fartygen expanderar.

Dessutom förstärker Yarsagumba fortet tillståndet i nervsystemet, lindrar utmattning, släpper kroppen från olika toxiner och fyller den med användbara näringsämnen och syre. Ytterligare åtgärder av läkemedlet innefattar sänkning av kolesterol och förhindrande av utveckling av cancerceller.

Och ändå är huvudorsaken till att män tar Yarsagumba forte att förbättra kvaliteten och varaktigheten av samlag, en av de viktigaste aspekterna av livet för den manliga delen av världens invånare.

struktur

 • Yarsagumba, eller Cordyceps Chinese - är den mest kraftfulla av naturliga potentia förstärkare. Det växer i Nepal och Tibet.
 • Ginseng Siberian (root) är en naturlig stimulans av mental och fysisk arbetsförmåga.
 • Ginseng Chinese (root) - förlänger tiden för samlag och är en kraftfull sexuell stimulans.
 • Dvärgpine - normaliserar blodcirkulationen och vaskulär status.
 • En kinesisk kyckling är ett botemedel som förlänger erektionen och förhindrar tidig utlösning på grund av exponering för specifika manliga receptorer.
 • Yohimbe (cortex) - påverkar nivån och kvaliteten på manlig sexuell aktivitet och sexuell lust.
 • Tongkat Ali (rot av eurycoma) - hjälper till att öka kroppens produktion av testosteron.
 • Ginkgo biloba - ett verktyg som hjälper till att skapa en bestående långvarig erektion.
 • Taurin är en utmärkt energikälla av naturligt ursprung.
 • Indonesisk peppar - ger bästa möjliga effekten av alla komponenter i drogen.

Anvisningar för användning Yarsagumba forte

Yarsagumba forte avser de läkemedel som endast kan användas för män, och endast för vuxna. Receptionen på Yarsagumbet Fort varar 30 dagar. Dagligt intag av läkemedlet - endast en kapsel. Vanligtvis visar instruktionerna för användning av Yarsagumba forte att en kapsel ska tas en gång var tredje dag (efter en måltid). Man måste komma ihåg att en timme efter användningen av detta läkemedel kommer en beständig effekt som inte försvinner de närmaste två dagarna. Det finns representanter för mannen som, som ett resultat av att ta 1 kapsel, har en positiv effekt för en hel vecka. Efter en tre månaders ansökan tar kosttillskott en paus i flera månader, varefter de återupptar mottagningen.

Du kan också få en enstaka, men en stark effekt, om p-piller Yarsagumba Fort tas inom cirka 40 minuter före nöjen. Därefter fortsätter den att fungera under en period av 3 dagar till en vecka.

När ska jag ta Yarsugumba forte?

Spektrumet för användning av detta läkemedel är väldigt brett, men i första hand - det är problem med erektion, förekomsten av oönskade föroreningar och cirkulationssjukdomar i könsorganet hos en man. Läkare föreskriver också Yarsagumba forte i kombination med andra läkemedel vid behandling av manlig infertilitet och i prostata sjukdomar. Depression och stress hos män tas bort med hjälp av kosttillskottet i fråga. Andra indikationer inkluderar smärta i nedre delen, försvagad immunitet, tidig åldrande av huden hos män.

Yarsagumba forte kan ges till män som ett extra botemedel vid behandling av maligna tumörer efter eller före kemoterapi såväl som före och efter strålbehandling. Läkemedlet fungerar bra efter allvarlig förgiftning.

Till vem är detta läkemedel kontraindicerat?

Kontraindikationer för användning av Yarsugumba forte finns också tillgängliga. Först och främst är det en individuell intolerans av en eller flera komponenter i detta kosttillskott. Det är också kontraindicerat för hans tillträde till män som inte har nått puberteten.

I de fall då en man har upplevt ett upphetsat tillstånd under en tid, förhindrar honom att sova och vila helt, är det också meningsfullt att avstå från tabletterna av Yarsagumba forte. Läkare råder inte att ta det för problem med hjärtat och i extrem ålder. Till alla andra män kan Yarsagumba hjälpa till att förbättra det krossade sexlivet.

Om drogen inte rekommenderas för att ta på grund av dina kontraindikationer, rekommenderar vi dig att använda ett annat effektivt läkemedel utan biverkningar. Bekanta dig med recensioner och priset på M-16 spray för styrka.

Pris och var att köpa?

Priset på Yarsugumba forte på apotek kan variera beroende på vilken ort apoteket ligger. Dessutom kan priset på apotek vara betydligt överskattat och risken att köpa förfalskade varor är möjlig.

Om du inte vet var du ska köpa Secret of Yarsagumba Fort - är det bäst att beställa en produkt via tillverkarens officiella hemsida. I det här fallet sparar du inte bara pengar, men 100% får det ursprungliga läkemedlet.

I allmänhet kostar Yarsagumba Fort 30 tabletter i intervallet 990 rubel.

Vad säger läkare om detta kosttillskott?

I allmänhet är läkarnas återkoppling om Yarsagumba Fort mycket fördelaktig - studier har visat att läkemedlet i 90% av fallen visar sin effektivitet. Till dess plusser inkluderar läkare frånvaron av "kemi" och syntetik i den, eftersom kosttillskotten helt och hållet består av naturliga ingredienser.

Studier har också visat att Yarsagumba forte verkar på hankroppen precis som tillverkaren beskriver, i 90% av fallen. Läkarna kom till slutsatsen att erektil dysfunktion är mycket effektivt botad med hjälp av Yarsagumba. Applicera det råd och vid början av uppkomsten av sexuell dysfunktion hos män och vid behandling av dysfunktioner (i kombination med andra läkemedel som föreskrivs av den ansvariga läkaren).

Naturligtvis kan framväxten av problem med kraft ge många obehagliga upplevelser. Därför är det dags att uppmärksamma detta område av manlig hälsa vid deras första manifestationer. Om du börjar behandla kränkningarna av erektion och styrka samtidigt kan du förhindra deras utveckling. Att använda Yarsugumba forte i detta kommer att hjälpa någon som har stött på sexuell svaghet.

Feedback på ansökan

Referensnummer 1

Det var problem med erektion. Jag trodde det var för att jag var redan i åldern, men på grund av detta började konflikter med min fru att uppstå, jag bröt nästan upp. För några månader sedan tog jag kursen av Yarsagumbba forte, och alla "manliga" funktionerna återställdes.

Nu är det inga problem med detta, inte värre än i ungdomar. Tja, med konungen till relationen, bestämde sig självklart. I allmänhet är läkemedlet nöjda med det.

Alexander, 53 år gammal - Moskva

Referensnummer 2

Enligt min erfarenhet verkar Yarsagumba forte inte värre än Viagra, och kanske bättre, eftersom effekten av tabletter ackumuleras. Kärlek har helt återställts, känslorna av sexuellt liv är utmärkta! Jag är väldigt glad att jag hittade denna åtgärd. Förresten, rådde han sin vän, han kontaktade också drogen.

Konstantin, 40 år gammal - St. Petersburg

Granska №3

När jag lärde mig om drogen Yarsagumba forte, bestämde jag mig för att försöka (varför kommer jag inte att säga av uppenbara skäl).

Efter två veckor av att ta sig, blev allt helt återställt. Jag är glad och jag rekommenderar det till alla! Och jag råder dig att beställa drogen på den officiella hemsidan.

Mikhail, 48 år gammal - Novosibirsk

Feedback №4

Eftersom jag är en man ville jag verkligen kunna upprätthålla erektionsförmåga - jag började märka allvarliga problem med detta.

Efter att ha tagit Yarsagumba fort, justerades denna verksamhet, det visade sig att det var allt bara på grund av att mycket trötthet ackumulerades. Med mitt livs vän är allt bra med oss ​​nu!

Yarsagumba Forte användarhandbok

Bilder av Yarsagumba Forte 30 tabletter

Du kommer att vara intresserad av:

Yarsagumba Forte: beskrivning

Yarsagumba Forte är effektiv ett läkemedel för att öka styrkan och öka känsligheten hos erogena zoner, tillverkade enligt ett gammalt recept av tibetansk medicin. En av de främsta fördelarna med läkemedlet är dess naturliga sammansättning.

Tillsatsen består av naturliga komponenter av vegetabiliskt ursprung, som inte bara har en utmärkt medicinsk effekt, men också har en minimal lista av kontraindikationer. Yarsagumba Forte arbetar försiktigt utan att orsaka missbruk.

Läkemedlet är lämpligt för män i alla åldersgrupper, och dess balanserade komposition tolereras enkelt av äldre patienter. Den har en utmärkt härdande effekten på reproduktionssystemet ökar muskeltonen, stimulerar blodcirkulationen, ger styrka och energi.

Behandling av Yarsagumba Forte ger dig möjlighet att snabbt bli av med problemet med för tidig utlösning, öka libido och excitabilitet, förbättra erektionskvaliteten och förläng sexuell handling flera gånger. Använd produkten rekommenderas för kvinnor. Under dess åtgärd fylls bäckenorganen hos den vackra hälftens representant snabbare med blod, vilket leder till att deras känslighet förbättras.

Yarsagumba Forte: Hur det fungerar


Drogen Yarsagumba Forte aktiverar blodflödet till organen. Denna effekt gör det möjligt för oss att uppnå en stark och långvarig erektion för män och maximera känsligheten hos vaginala väggar för kvinnor. För att få den nödvändiga mängden syre bör de smidiga musklerna i könsorganen vara avslappnad och muskelvävnad - elastisk och elastisk.

Drogadditiv Yarsagumba Forte har exakt denna effekt. Dessutom, naturliga ingredienser drogerna har utmärkta toniska och antiinflammatoriska egenskaper. Yarsagumba Forte är inte orsakssambandet: agenten förbättrar endast attraktionen genom att öka de erogena zonernas känslighet. För en positiv åtgärd av tillägget är naturlig sexuell stimulering nödvändig.

Yarsagumba Forte: vittnesmål

Läkemedlet ökar excitabiliteten och förbättrar reproduktionssystemets funktion

Huvuddelen indikation till mottagandet av Yarsagumba Forte är en låg nivå av libido, både hos män och kvinnor. Med en svag styrka utvecklar män erektil dysfunktion, som uppträder i form av en kort erektion, för tidig utlösning, en otillräcklig nivå av testosteron.

Minskning av libido hos kvinnor präglas av svårigheter med att uppnå orgasm. Läkemedlet Yarsagumba Forte förbättrar excitabiliteten och förbättrar reproduktionssystemets funktion. Drogen rekommenderas av patienter i medelålders och äldre åldrar.

Dessa faktorer påverkar libidoen negativt, vilket minskar kvaliteten på det intima livet. Dessutom har läkemedlet Jarsagumba Forte en antimikrobiell egenskap, så det kan användas som ett extra verktyg vid behandling av genito-urinvägar. Naturliga komponenter i tillsatsen återställer en hälsosam mikroflora och skyddar de sexuella organen från infektioner. Och tack vare de användbara egenskaperna hos Yarsagumba Forte är effektiv i strid med reproduktiv funktion.

Läkemedel som liknar Yarsagumba Forte

Yarsagumba Forte: effekten


Läkemedelsämnen i Yarsagumba Forte förbättrar bäckenets cirkulation. under läkemedlets verkan kroppens blodkärl expanderar, de tränger in mer syre. Under excitation fylls cavernösa blodkroppar snabbare och mer kvalitativt med blod, vilket ökar deras känslighet. Läkemedlet har en skyddande effekt på reproduktionssystemet, kämpar mot virus och infektiösa medel, ökar immuniteten, hjälper kroppen att återhämta sig snabbare efter att ha uttömt fysisk ansträngning.

Ett positivt resultat av användningen av Yarsagumba Forte kommer inom en timme efter att ha tagit en kapsel och varar från tre till sju dagar. Regelbunden användning läkemedel bidrar till normalisering av hormonell bakgrund, återställande av hälsosam reproduktiv funktion, ökad uthållighet och muskelton.

Kliniska prövningar har visat att sexuell varaktighet efter användning av Yarsagumba Forte ökar trefaldigt. För att uppnå en engångseffekt kan du använda produkten sporadiskt. För att behandla erektil dysfunktion eller återställa Yarsagumba Fortes reproduktiva funktion är det nödvändigt att ta en kurs i fyra till åtta veckor.

Yarsagumba Forte: kontraindikationer

Yarsagumba Forte är förbjudet för personer under 18 år

Trots läkemedlets naturliga sammansättning finns det ett antal kontraindikationer till hans inträde av hälsoskäl. I detta fall kan användningen av ett tillsatsmedel orsaka väsentlig skada på kroppen. Först och främst är produkten kontraindicerad vid överkänslighet mot kompositionen, därför bör personer som lider av allergier konsultera en specialist innan de använder produkten.

 • allvarliga patologier i hjärt- och nervsystemet

 • under de första sex månaderna efter stroke eller hjärtinfarkt;

 • och i sjukdomar där den sexuella aktiviteten är kontraindicerad till patienten.
 • Yarsagumba Forte ska inte användas av personer under 18 år. Kvinnor rekommenderas inte att använda Yarsambum Forte under graviditet och amning.

  "Yarsagumba Forte": bruksanvisningar, pris och läkares recensioner

  Problem med styrka uppstår i alla åldrar, de kan röra alla. Om män över 45 mer benägna att klaga på den svaga erektion och dess försvinnande i mitten av samlag, är det typiskt för unga tidig utlösning och rädsla för intimitet. Även män i sina bästa år, utan komplex och psykiska hälsoproblem är ibland missnöjda med sitt sexliv: på grund av stress och problem ingen lust, sex vissa "bleka", ger en lite kul.

  Alla dessa problem kan snabbt lösa ett läkemedel - Yarsagumba Forte. Detta är ett bredspektrumagent, eftersom det innehåller flera framgångsrikt utvalda aktiva komponenter.

  Yarsagumba är ett kosttillskott, en naturlig beredning, men skiljer sig från andra liknande produkter. Vanligtvis kosttillskott för att öka styrkan innehåller växtkomponenter, ibland tillsätts de till vitaminer, mineraler, aminosyror. Sammansättningen av Jarsagumba omfattade koderyps - en parasitisk svamp, som bor på larver av små fjärilar. Vad som ger denna ingrediens, är verkligen effektiv Yarsagumba, överväga i artikeln.

  Beskrivning, blankett och pris

  Denna produkt är registrerad av Ryska federationens tullunion, Republiken Bashkortostan och Republiken Korea som biologiskt aktiv livsmedelstillsats, ett intyg utfärdat den 26.11.2015. Yarsagumba Forte tillverkas i kartongförpackningar med 5 och 10 gelatinkapslar. Det säljs via apotek, specialbutiker och Internet.

  Paketpriset på 5 kapslar är ca 650 rubel. Förpackning 10 stycken kostar ca 1200 rubel.

  Producerar förberedelsen av OOO NPK "Plantresurser" (St. Petersburg), distributören av LLC "Pharmaceutical Holding GI EL Medical". I Republiken Vitryssland distribueras Yarsugumbu av det statliga företaget "Andractiv".

  Huvudindikationen för mottagandet av Yarsagumba Forte är erektil dysfunktion, en önskan att öka libido och förbättra de glada känslorna av samlag. Liksom alla naturliga medel har Yarsagumba en kumulativ effekt. För att få resultatet måste du dricka drogen kursen i 2-3 veckor, sedan göra en paus i en månad och upprepa kursen. Inom ett år kan du göra så många sådana tillvägagångssätt.

  En annan rekommenderad användningsplan - för dem som vill ta detta läkemedel länge - 1 kapsel varannan dag i sex månader. Denna kurs är lämplig för män efter 50, som vill höja den allmänna tonen och styrkan, liksom de som planerar att bli en far.

  Preparatets sammansättning och effekt

  Förberedelsen av Yarsagumba Fort innehåller komponenter av naturligt ursprung:

  • Mushroom cordyceps - en deponering av värdefulla biologiskt aktiva substanser. Varje kapsel innehåller 100 mg svamp extrakt;
  • Ginkgo Biloba - adaptogen, ökar blodkärlens elasticitet, ökar känsligheten, förbättrar blodflödet till penis. 20 mg;
  • Yohimbe är ett starkt orsakande medel som aktiverar utbudet av könsorgan med blod. 30 mg;
  • Eleuterokocker - ökar mental och fysisk prestanda, uthållighet i sängen. 120 mg;
  • Pine maritime - rensar kroppen av toxiner, ger en ström av energi. 80 mg;
  • Ginseng närvarande - en kraftfull avrodisiakum, toner, stimulerar, positivt påverkar fyllningen av penisens klyfösa kroppar med blod. 50 mg;
  • Indonesisk peppar - ökar längtan, förhindrar för tidig emersion. 5 mg;
  • Eurycoma - stimulerar produktionen av endogen testosteron, hjälper till att kontrollera ejakulationen. 100 mg;
  • Epimedium (storblommig hummer) - normaliserar njurfunktionen, stimulerar spermbildning. 300 mg.

  Komposition kompletterar 200 mg L-aminosyror arginin (ger energi) och 100 mg av taurin (främjar tillväxten av muskelmassan av varje komponent kompletterar en återstående Yet huvudgruppen och det mesta av dem -... Cordyceps beskriva detta mer i detalj.

  Styrka av Cordyceps

  Cordyceps Chinese, som företrädare för östmedicin kallad Yarsagumba, är en parasitisk svamp, som liknar ergot. Han använder en unik reproduktionsmetod, som inte längre finns i något levande väsen. Svampens sporer tränger in i kitinen och bosätter sig i insektens kropp. När det poppar för vintern börjar svampen mata på sin kropp och växa. Till följd av detta växer en fruktkropp med en tunn stam från huvudet på den avlidne bäraren.

  Cordyceps anpassar sig lätt till miljöförhållandena, och lever därför även i Tibets högländer där klimatet är mycket hård. Där började han samla för medicinska ändamål, eftersom en sådan fantastisk varelse inte bara kan vara botande. Favoritägaren till svampen är larverna av en av fjärilsarterna. Cordyceps samlas vanligtvis tillsammans med deras mummifierade kroppar.

  Kemisk komposition av svampen:

  • Värderbara aminosyror (tryptofan, arginin, tyrosin etc.;
  • Vitaminer E, Bl, B2, B12, K, beta-karoten etc.;
  • Polysackarider, fettsyror, fosfolipider;
  • ergosterol;
  • Ubiquinon (koenzym Q10);
  • Mikroelement (kalcium, järn, zink, selen, bor, mangan, etc.).

  Idag lockas forskare av det naturliga antibiotikumet cordycepin (nukleosid), isolerat från denna svamp. Detta ämne Cordyceps allokerar så att organismen av den avlidne "värden" inte attackeras av putrefaktiva bakterier. Den sorts bevarar och mummifierar en insekt. Därför samlas svampen tillsammans med myceliet och det där det växer.

  På grund av dess antimikrobiella egenskaper bidrar cordycepsvampen till kronisk prostatit och inflammatoriska sjukdomar i det genitourinära systemet (i komplex behandling). Dessutom antas det att korditsepin har antitumöraktivitet. Alla fungusens egenskaper är ännu inte helt förstådda, men i tibetansk medicin har den använts i ca 5 tusen år, både med allmänna terapeutiska ändamål och för att öka libido.

  Hur fungerar Cordyceps på människokroppen:

  • Stimulerar immunitet
  • Det har antioxidant och antiinflammatoriska egenskaper;
  • Minskar nivån av LDL i blodet;
  • Minskar blodsockernivån.
  • Normaliserar blodtrycket (höga minskningar, låga ökar);
  • Förbättrar mental och fysisk prestation
  • Skyddar mot malign degenerering av celler, saktar tillväxten av tumörer;
  • Det förbättrar tillståndet efter kemoterapi och bestrålning.

  Hur fungerar Cordyceps på styrka:

  • Förbättrar blodmikrocirkulationen i det lilla bäckenet;
  • Förbättrar testets funktionella tillstånd, ökar antalet friska och motila spermatozoa;
  • Ökar libido;
  • Förstärker känslan av samlag och orgasmens kraft
  • Förlänger samlag, förbättrar uthållighet.

  Kontraindikationer och varningar

  Yarsagumba Forte har inte så många kontraindikationer. Huvuddelen av dem är:

  • Allergi mot en av komponenterna;
  • Allvarlig nedsatt njur- och leverinsufficiens
  • Värden av blodtryck över 160/100;
  • Behandling med adrenomimetika CHF och arteriell hypertension;
  • Ateroskleros av kranskärlskärlen;
  • Någon form av arytmi
  • Ökad nervös excitabilitet, neuros, sömnlöshet;
  • Mottagning på kvällen - kan leda till överexcitation och sömnstörningar.

  De som lider av kardiovaskulära sjukdomar, njurspatologi, innan de förvärvar Yarsagumba, bör rådgöra med den behandlande läkaren.

  Negativ interaktion med droger, liksom allvarliga biverkningar i Yarsagumba, är inte dokumenterad. Det enda är att överdosering kan orsaka dyspeptiska fenomen och överexcitation.

  Alkohol kan konsumeras samtidigt med detta läkemedel, men endast i små kvantiteter, till exempel med ett glas rött torrt vin. Det kommer inga negativa effekter av detta. Det finns inga åldersbegränsningar - Yarsagumba kommer att vara till nytta för alla män från 18 år.

  Förfalskningar på marknaden

  En av de smärtsamma frågorna är den överflöd av förfalskningar av drogen på den ryska marknaden. Den kraftigt ökade populariteten hos svampkärlen och dess höga kostnad ledde till spridningen av förfalskade produkter. Detta gäller inte bara Yarsagumba Forte utan även andra näringstillskott med innehåll.

  För att inte falla för falska produkter, är det rekommenderat att köpa läkemedel i apotek (de måste ha certifikat för varorna) eller via den officiella hemsidan.

  Nu på internet säljs detta verktyg via andra webbplatser, fyllda med aggressiv reklam och löften om mirakel effekt. Till exempel erbjuds det på flera resurser att köpa ett läkemedel för 1 rubel.

  Det här är inte en skilsmässa, men en billig marknadsföringsträcka - bara den här kostnaden anges för 5 kapslar när du köper ett paket med 30 kapslar. Priset är detsamma som i officiella apotek, och du kommer inte att kunna kontrollera kvaliteten på drogen innan den köps.

  Originalet är ett paket med vit färg med inskriften på det latinska alfabetet "yarsa" i svart, "gumba" i blått. Bokstaven "g" är stiliserad för spermier. Varje förpackning har en skyddsremsa som raderar vilket du kan se den enskilda nummerkoden. För att verifiera läkemedlets äkthet måste du skicka SMS till ett kort nummer (det finns listat på paketet). Köparen kommer att få ett SMS-svar - om denna kod är registrerad i systemet.

  Varje rum är endast på ett paket. Om det någonsin ingåtts av någon kommer en varning om förfalskning att komma till sms. Endast på detta sätt är det möjligt att särskilja den ursprungliga produkten, eftersom de återstående skyddsformerna, inklusive hologram, har bedrägerier redan lärt sig att smida.

  Åsikter och recensioner av läkare om Yarsagumba Forte

  Motsägelsefulla och till och med negativa recensioner av användare om läkemedlet, som finns på nätverket, kan associeras med förvärvet av en falsk. Samtidigt finns det positiva recensioner om den ursprungliga förberedelsen.

  Tillverkarens webbplats innan en rapport NI Dost - docent i urologi och Nephrology BelMAPO. Den berättar om den moderna taktik för behandling av erektil dysfunktion och resultaten av kliniska studier yarsagumba Forte, som visade en positiv effekt av detta läkemedel vid behandling av dysfunktion mild till måttlig erektion. N.I. Dosta betonar särskilt att detta kosttillskott bör användas som en komponent i komplex terapi, vilket verkar ganska rimligt och motiverat.

  I allmänhet är urologernas och andrologernas åsikter om drogen neutrala. De rekommenderar att du använder det som ett återställande hjälpmedel, men varna att effekten inte kommer att visas omedelbart. Det bör förstås att Yarsagumba Forte inte är ett läkemedel - det är en biologiskt aktiv tillsats. Förvänta dig inte ett mirakel från henne. Samtidigt är alla komponenter av detta läkemedel väl studerade och används ofta i tillverkningen av kosttillskott och mediciner.

  Analoger av Jarsagumba Forte

  Dessa inkluderar kosttillskott med växtkomponenter, aminosyror, vitaminer och mineraler. De mest populära av dem är:

  • Lovelace Forte;
  • Vuk Xu;
  • Astrum Men Complex;
  • Erektogenon;
  • Tongkat Ali Platinum;
  • Fuzhunbao Super;
  • Maca i Peru.

  Feedback om läkemedlets personliga erfarenhet

  Oleg Z.:

  Med kvinnor har jag haft problem sedan min ålder i åldern på grund av att sexet varade inte längre än en minut. Över tiden slutade jag helt och hållet att se någon. En dag tog en vän detta läkemedel, som han köpte för sig själv, läste jag instruktionerna till honom och bestämde mig för att han skulle hjälpa mig också. Tja, jag kan säga: Jag slutar mycket snabbt, men nu kan jag omedelbart andra och tredje gången, så alla är glada.

  Vyacheslav D.:

  Jag har snarare negativ feedback. Jag kände ingen effekt, även om jag drack paketet (fem tabletter). Tja, kanske var han lite mer glad. Jag tror inte att det i sängen påverkar någonting betydligt.