Huvud
Strömförsörjning

Effektiv folkmedicin för prostatit - ljus med propolis: hur man gör egna händer och reglerna för behandling

propolis - En av de mest värdefulla och användbara naturprodukterna, som länge används i folkmedicin för behandling och förebyggande av manliga sjukdomar.

Läkemedel baserade på det är speciellt användbara vid kronisk prostatit.

I samma artikel kommer vi att prata om ljus med propolis, deras effektivitet vid behandling av prostatit och på egen produktion.

Produktfördelar

Produkten innehåller ett antal ämnen som är nödvändiga för att upprätthålla människors hälsa:

 • vitaminer (B1, B6, B9, A, P, C, E), mineraler (koppar, krom, järn, natrium, kisel, zink, mangan, etc). Särskilt rik på mangan och zink, som är nödvändiga för att upprätthålla reproduktiv funktion och hälsa hos prostatakörteln.
 • Vegetabiliska flavonoider, besitter antibakteriella och antiinflammatoriska egenskaper. De hjälper till att klara av sårbarheten hos små kapillärkärl, stimulera blodcirkulationen. Forskare visade också att regelbunden konsumtion av livsmedel med högt innehåll av flavonoider minskar risken för att utveckla prostatacancer.

 • Mer än 20 nödvändigt för kroppen av syror, inklusive ferulsyra, kaffe och bensoesyra. Dessa komponenter har antibakteriella och astringerande egenskaper, fördröjer tillväxten av skadliga bakterier, bidrar till läkning av sår.

  Behandling av prostatit med propolis
  Det finns många recept för beredning av naturliga läkemedel baserat på propolis. Från det är tinkturer, avkok, salvor och gummin gjorda, men användningen av suppositorier är speciellt bra för hälsan.

  Många års erfarenhet av läkemedlet visar att det hjälper till att lindra inflammation i prostatan, minska smärta vid urinering, det hjälper till att återställa manliga organceller, stimulerar blodcirkulationen, minskar risken för prostatacancer, samt att stärka immunförsvaret.

  Ljus är enkla att tillverka, tillgängliga, har en bra terapeutisk effekt, har minst kontraindikationer. De är universella och lämpliga för människor i alla åldrar.

  Prescriptions of home suppositories

  Hur man gör ljus från propolis för behandling av prostatit? Låt oss överväga några av de mest populära recepten:

  På alkohol

  För beredningen behöver vi:

  • 30-40 gram propolis,
  • 200 ml alkohol (inte vodka, men alkohol),
  • 200 gram smör.
  1. Vi tar bietråvara, mala det till bildandet av gruel, fyll det med alkohol och blanda noggrant.
  2. Den beredda massan stängs och städas i 7-10 dagar på ett kallt mörkt ställe, blandas periodiskt med ingredienserna.
  3. Då bör det kokas över låg värme tills alkoholen helt avdunstar.
  4. Vi smäller smöret på låg värme, kyla lite och blanda med propolis.
  5. Från en varm blandning gör vi ljus och vi tar bort dem för förvaring i kylskåp.

  Kakaosmör

  • 20-25 gram kakaobönorolja,
  • 10-12 gram vattenfritt lanolin,
  • 10 gram fryst propolis.
  1. Vi tar en emaljpanna, lägg kakaosmör och lanolin i den, lägg den i ett vattenbad.
  2. När blandningen blir vätska, tillsätt den krossade propolen och blanda till en homogen konsistens.
  3. Stäng av tallriken och lämna kastrullen.
  4. Den beredda massan ska räcka för 10-15 ljus.

  Royal gelé och honung

  • 80 gram kakaosmör,
  • 150-180 gram smör,
  • 70 gram propolis,
  • 5 gram royal milk och perga,
  • sked av honung.
  1. Ta det emaljerade kärlet och drunkna in oljan på ett vattenbad.
  2. Vi lägger till honung, perg, kunglig mjölk och markerade råvaror. Blanda ordentligt.
  3. När blandningen blir homogen måste du kyla den lite och börja göra stekpiller.

  Hur man gör ljus från prostatit med propolis med egna händer?

  Gör det själv

  • För att göra ljus måste du ta den beredda lättkylda massan och rulla ut det korv 1 cm tjock.
  • Använd sedan en kniv för att skära i tunna remsor av 1,5-2 cm i längd.
  • En kant kan göras konisk genom att förlänga den med fingrarna i en triangel. Så det blir lättare att injicera ett ljus i anuset.
  • Sätt varje stötpasta på folie så att de inte rör varandra och städa upp i kylskåpet för att frysa.
  • När ljusen blir fast kan du överföra dem till förvaring i en skördad behållare.

  Apotekstearinljus

  För närvarande har apotek ett brett utbud av färdiga suppositorier baserade på denna terapeutiska produkt. Genom kliniska egenskaper och sammansättning liknar de hemljus. Många av dem har ett bredare handlingssätt.

  Ljus från prostatit med propolis: namn

 • Prostopin - Ett ryskt läkemedel producerat av Alfarm. Den är gjord på basis av propolis, perga, royal gelé, honung och pollen. Det ordineras för sjukdomar i prostata, inklusive prostatit.

  Den kliniska effekten syftar till att förbättra trofismen och regenereringen av vävnaderna hos manliga organ. Kostnaden för 580-610 rubel.

 • Hemo-Pro - Ryska medicinen, tillverkad av företaget "Adonis". Drogen har en mer komplicerad inverkan och ett brett utbud av applikationer. Detta beror på dess sammansättning, som innefattar: propolis, havtorn, johannesört, kastanj, rue och andra komponenter. Hemo-Pro kan ordineras både för behandling av manliga sjukdomar och för komplex behandling av hemorrojder och missfall i anus. I genomsnitt är priset för det 300-350 rubel.
 • Propolis ljus - ett läkemedel som tillverkats av det ryska företaget "Doctor N". Den är gjord på basis av pollen, tanniner, vax, hartser. Det kompletteras med vitaminerna A, C, E, liksom mikrodelar och aminosyror. Det ordineras för prostatit, sjukdomar i övre luftvägarna, hudpatologier. Priset är 260-290 rubel.
 • Propolis D - produceras i Ryssland av företaget Mia Bio Profi Center LLC. Komplexpreparat som används vid behandling av gynekologiska, urologiska och prokologiska sjukdomar. Baserat på kakaosmör, propolis-extrakt och dimexid. Priset är 300-340 rubel.
 • Behandlingsschema

  Ljus ska appliceras 1-2 gånger om dagen (morgon och kväll eller strax före sänggåendet) efter evakuering av tarm- och hygienprocedurer.

  Sätt i läget på sidan, varefter det rekommenderas att ligga ner i 5-10 minuter. För bättre glidning kan ljusändarna smörjas med petroleumjelly.

  Behandlingsförloppet är från 7 till 30 dagar. Behandlingsregimen bör väljas av den behandlande läkaren. Vid behov är kursen långvarig eller upprepad efter 2-3 månader.

  När väntar du på resultatet?
  Även om ljusen inte ger omedelbar lättnad noterar de flesta patienter den första positiva effekten efter 3-4 dagar från början av behandlingen.

  Maximalt resultat kan uppnås med regelbunden användning under hela behandlingsperioden.

  Fördelar och nackdelar med behandlingen:
  De främsta fördelarna med läkemedlet är dess tillgänglighet, effektivitet, mångsidighet, enkelhet och användarvänlighet.

  Nackdelarna innefattar allergiska reaktioner hos vissa patienter och en långsam terapeutisk effekt.

  Folkmekanismer är bra vid behandling av kroniska former av prostatit. För patienter med akut form som orsakas av infektion föreskrivs starkare läkemedel och antibiotikabehandling är obligatorisk.

  Den enda kontraindikationen för användningen av ett läkemedel kan vara förekomst av allergiska reaktioner mot biodlingsprodukter.

  Intolerans av komponenter är extremt sällsynt.

  Ljus med propolis - Ett effektivt, prisvärt, inte dyrt och enkelt läkemedel som är lämpligt för behandling och förebyggande av prostatit. Många patienter noterar ett positivt resultat efter behandling med suppositorier. Glöm inte att kontakta din läkare före användning! Var frisk!

  Användbar video

  Hur man gör ljus med propolis för behandling av prostatit beskrivs i följande video:

  Effektiv folkmedicin: ljus med propolit från propolis

  Propolis har flera namn. Förutom de allmänt accepterade, används sådana - bietlim, uza. Det är ett speciellt smörjmedel, vilket är nödvändigt för att fylla sprickorna, sprickorna i bikupan.

  Flera grupper av arbetare bin samlar klibbiga saker från deras njurar från knopparna av träd och örtplantor.

  Det är en hartsartad massa. Bin behandlar den klibbiga substansen med sin hemlighet, vilket resulterar i propolis. Slipsens färg är mörkgrön eller brun. Limmets sammansättning innefattar mer än 50 användbara komponenter. Traditionellt är de uppdelade i fyra stora grupper: vax, balsamer, hartser, eteriska oljor.

  Alla är mycket användbara för en person. Böj lim är ett naturligt antibiotikum som inte har biverkningar. Dess struktur innehåller flyktiga och glukosider kapabla att förhindra utvecklingen av cellvissnande, maligna protsessov.Rassmotrim hur man gör ljus från propolis för behandling av prostatit.

  Hur man väljer och använder bietlim?

  Förbindelsens första och viktigaste egendom, som du måste uppmärksamma köparen, är produktens kvalitet. Människor som är långt ifrån biodling, det är svårt att göra detta, för att de inte har någon särskild kunskap.

  Egenskaperna hos den helande tjuren påverkas starkt av:

  1. platsen för dess samling;
  2. tid;
  3. en bin av bin;
  4. en slags träd, växter.

  Den mest användbara är propolis, skördad av vilda bin. Dessa insekter har kraftfull immunitet. Den andra platsen tillhör Uzze från skogsbiven "Borzyanka", den tredje platsen tillhör produkten från insekterna vid foten av "Kaukasierna".

  Den listade tjären är hög i jäsningskvalitet. När propolis samlas på en speciell ram finns det inte tillräckligt med smuts i det (damm, skräp, bladblad och annat). Detta är ett kvalitetsharts. Dess färg kan sträcka sig från ljusbrun till mörkgrön, nästan svart.

  Utseendet, propolisens smak är viktigt. Det måste ha:

  1. stark arom (nålar eller rökelse);
  2. homogen färg (utan vener, abrupta övergångar);
  3. bitter, brinnande smak.

  När du väljer mycket mörk i färgpropolis, se till att den har en minimal mängd svarta ådror. Frisk produkt har en ljus färg, mjukhet, smidighet.

  Gulgrön, brun bit anses vara den bästa kvaliteten. När du tuggar en bra harts förstklammer, skapar i munnen en känsla av värme. Om några minuter kan du känna en brännande känsla, en lätt nummenhet i tungan. Då biet limet (det tar bara en halvtimme) krossas i smulor, det finns en stark bitterhet.

  Om du köpte ett band av dålig kvalitet kommer det inte att hålla fast vid dina tänder, och bitterhet och brinnande kommer alltid att finnas när du tyggar det. I gott propolis är innehållet av vax och pollen inte mer än 25 procent. Kontrollera kompositionen enligt följande: bollen sänks i ett glas med vatten och det ska falla till botten. Hållbarhetstid är 5 år.

  Propolis används ofta i medicin. Den är gjord av:

  Om du lyckats köpa ett kvalitetsharts, kan du själv förbereda ljus från prostatit och för behandling av många sjukdomar. I sjukdomar i tänder och tandkött kan propolis enkelt tuggas. Detta kommer att kräva en liten bit harts. Det är viktigt att följa vissa regler, tuggtiden bör inte överstiga 20 minuter, eftersom produkten är ganska aggressiv.

  Göra ljus från propolis från prostatit

  Vid diagnosering av prostataadenom, föreskrivs läkemedel för att lindra symtom och återställa funktionen hos prostatakörteln. Ljus med propolis från prostatit rekommenderas av specialister som de mest effektiva läkemedlen för prostatit. De har antiinflammatoriska, analgetiska och antibakteriella effekter. Suppositorier kan köpas på en apotekskiosk eller tillverkas självständigt.

  Förberedelser för prostatit

  Ljus gjorda av propolis från prostatit är det mest populära sättet att lindra inflammation och smärtsamma förnimmelser.

  Medicin kan erbjuda ett antal verktyg, vars effektivaste är:

  Homeopatiska ljus, som förskrivs för behandling av prostatit och olika gynekologiska patologier hos kvinnor. Dessutom används läkemedlet för att förhindra, stärka immuniteten och med frekventa förkylningar.

  Rektala suppositorier, som är tilldelade om prostatan är inflammerad, och i fastställande av patologier i prostatakörteln, som orsakas av en infektion, stillastående och tumörer med en godartad kurs. Läkemedlet är indicerat för hemorrojder, nedsatt potens eller utveckling av en patologisk process i ändtarmen. "Prostopin" har också en helande effekt och tilldelas sprickbildning i anusen.

  Sammansättningen av suppositorier som används för prostatit, förutom propolis, innefattar extrakt av kamomill, kalendula, salvia och poppelknoppar. Läkemedlet är föreskrivet för upprättande av hemorrojder, inflammation i urinröret. Kontraindikation är intoleransen hos beståndsdelarna.

  Propolis och dimexidin kommer in i ljuset. Det föreskrivs vid detektering av bakteriell prostatit, orsakad av stafylokocker, streptokocker och andra mikroorganismer. Läkemedlet används också i återvinningsprocessen efter operationen.

  Behandling av prostatit med propolis rekommenderas av ledande specialister. Det har inte bara en skadlig effekt på många bakterier och virus, men stärker också det mänskliga immunsystemet.

  Hur man gör ljus själv

  De flesta läkemedel baserade på propolis har en ganska hög kostnad. Patienter som av någon anledning inte är tillgängliga läkemedel från apoteket kan använda flera recept för framställning av ljus från själva prostatit.

  De mest populära recepten är:

  1. För att göra det behöver du: 40 g propolis, 250 ml alkohol, 250 fett, bättre get (kan ersättas med smör).

  Hur man förbereder: Blanda propolis med alkohol och insistera i en vecka, tillsätt sedan fettet och sätt på en svag eld. I receptet kan du lägga till pumpajuice. Det påverkar cirkulationssystemet positivt, återställer blodtillförseln i kärl av mjukvävnader. Pumpasjuice påverkar kroppen positivt och hjälper till att klara av stillastående processer. Det rekommenderas också att lägga till extrakt av salvia, kamomill eller Johannesört. Örter har en antiinflammatorisk effekt. Koka massan, bilda ljus och koka dem i kylskåpet efter kokning. Läkemedlet, tillverkat av egna händer, har större effektivitet, i motsats till apoteksprodukter.

  1. För matlagning behöver du 200 g lanolin eller fett, vax och propolis.

  Hur man gör ljus: I ett vattenbad smälter man all lanolin och tillsätter propolis, som först måste finhackas. För att lägga till hårdhet, tillsätt vaxet och mixa. Kyl lösningen, skär i bitar och bilda ljus. Var och en borde ha en diameter av högst 1 cm, upp till 6 cm i längd. Suppositoriernas vikt bör inte överstiga 7-12 g. Lysets slut skärps. Den lagrade produkten lagras i kylskåpet.

  1. För produktion av 50 g propolis, 200 gram animaliskt fett eller lanolin, 50 g vax eller bikakor.

  För att göra stearinljus med propolis måste du värma ångbadet och lägga till propolis. Det måste krossas i förväg. Efterrör väl och tillsätt vaxet. Han kommer att ge ljus en form. Den heta blandningen måste filtreras, eftersom vaxet inte alltid är helt upplöst. Formar stearinljuset och lägg dem i kylskåpet.

  Preparat med prostatit används för att lindra svullnad och inflammation. Dessutom har de en positiv effekt på kroppen som helhet, ökar immuniteten och mättar med alla nödvändiga spårämnen och mineraler. Den största fördelen med att använda propolisljus mot prostatit är det minsta antalet möjliga biverkningar. De rekommenderas inte för patienter som lider av individuell intolerans mot komponenterna i läkemedel.

  För behandling av prostatit i närvaro av en allergisk reaktion mot honung och andra biprodukter, är sådana läkemedel inte lämpliga.

  Tack vare självtillverkade preparat är det möjligt att inte bara bota sjukdomen, men också för att stärka dess immunitet.

  Regler för användning av ljus

  Innan du använder ljus från prostatit med propolis behöver du rådgöra med din läkare. Sådana droger kan orsaka allvarliga hälsorisker. Det rekommenderas inte att hoppa över användningen av läkemedel.

  Förfarandet utförs bäst före sänggåendet efter hygienprocedurer och avföring. Behandlingsförloppet är 10 till 30 dagar, beroende på inflammationsstadiet och sjukdomsgraden.

  Att behandla sjukdomen bör vara aktuell för att undvika utveckling av allvarliga konsekvenser.

  De tillverkade ljusen från prostatit i hemmet är lika effektiva som de läkemedel som köps i apoteket. För att få positiva resultat är det nödvändigt att följa rekommendationerna från specialisten och följa upptagningsregeln.

  Hur man gör ljus från propolis?

  Ljus gjorda av propolis kan tillverkas för hand hemma. Det är nödvändigt att endast följa den beprövade regeln av århundradena - detta är förhållandet mellan propolis och basen. Traditionell medicin rekommenderar följande förhållande: en del bilim och 9 delar oljebaserad.

  Hur man gör propolisljus hemma

  För att göra stearinljus gjorda av propoliskvalitet, måste du ha ett kvalitets rent bilim.

  I många källor nämns förhållandet 1:10 - det här är den ursprungliga felaktiga andelen. Det var just den andel av 1: 9 som visades, det vill säga en del av bilimmen och nio delar av basen. Endast i detta fall erhålls ett 10% propolis-extrakt.

  Hur man gör ett ljus från propolis - recept

  Låt oss börja med recepten för beredning av suppositoriebasen. För alla recept är andelen följande:

  • Propolis beredd - 10 gram
  • bivax naturlig renad - 10 gram
  • Kakaosmör / Vaselin / smör - 80 gram

  Hur man gör ljus från propolis - beredning av ingredienser

  Hur man gör ett ljus från propolis från hemorrojder

  Vi kommer att göra ljus från propolis från hemorrojder baserat på kakaosmör. Kakaooljan måste smälta, i ett vattenbad och sedan tillsätt det färdiga bietlimet (kakaosmör kan köpas på apoteket). I flera timmar vid en temperatur av 50-60 grader, omrör hela tiden, sätt massan till en homogen och tillsätt vaxet. Därefter kyles den resulterande lösningen till 30 grader och hälles i beredda formar. Efter den slutliga kylningen viks de resulterande suppositorierna i matfilm eller folie och lägg i kylskåpet tills det används.

  Hur man gör propolis ljus från prostatit

  Vi gör ljus från propolis från prostatit på basis av vaselin, för denna vaselin smälter i ett vattenbad vid en temperatur på 40-50 grader. Sedan tillsätts den framställda propolen och hålls vid denna temperatur under åtminstone 8 timmar. Under hela perioden rör om var 10: e minut. Sedan tillsätt bivaxet och fortsätt ångbadet tills blandningen är helt homogen. Därefter kyls blandningen till 30 grader och hälls i formar, läggs i kylskåpet.

  Hur man gör ljus från propolis från hemorrojder och prostatit

  Den bästa lösningen på hur man gör ljus från propolis från hemorrojder och prostatit är smält smör. Vi tar det och smälter det på ett ångbad och lägger till den beredda biprodukten. Vi håller lösningen på vattenbadet i några timmar tills bietlimmet är helt upplöst. Tillsätt sedan vaxet, blanda allt grundligt och låt det brygga. Du behöver en kastrull där du har förberett att slå handdukarna, vilket skapar effekten av en termos. Vid en temperatur på 30 grader häller vi ut blanketterna och lägger dem i kylskåpet tills de används.

  Hur bli av med hemorrojder

  Mer än 1000 bloggar av människor att bli av med hemorrojder. Hur kan du övervinna sjukdomen och inte komma ihåg. Metoder och verktyg som används, diskussioner om specialister och patienter. På portalen www.gemorroy.site

  Hemorrojder är mycket farliga - i 79% av fallen leder det till cancercancer! Tyvärr finns det mycket liten information, men det är väldigt lätt att bli av med det - ta det här. Läs mer »

  Om det inte finns mögel, hur man gör ljus från propolis och vax?

  För att förbereda ljus från propolis, om det inte är mögel, behöver du:

  • skärbräda av glas
  • kniv
  • vaxat papper
  • folie eller matpolyetenfilm

  Vi fortsätter till tillverkningen av suppositorier:

  1. Täck det vaxade pappret med ett glasskärbräda

  2. Vid en lösningstemperatur på 24-26 grader sätta på en bräda och rulla ut i en korv med en diameter av 8-12 mm

  3. korv skuren i bitar av 25-30 mm lång och bifoga avsmalnande spets stolpiller wrap i folie eller plastfolie och lägg i kylen eller frysen.

  Hur man förbereder propolis för ljus?

  För korrekt förberedelse är det nödvändigt att ta en pärla eller bitar av bilim (beroende på vad du har) och lägg i en frys i 30 minuter - för enkel frysning. Om det är en boll, är det bättre att lägga den i frysen i en timme. Därefter rista den på en fin rivare. Om du köpte bietlim i bulk så behöver du en stupa eller rullpinne för att mala den i minsta fraktion.

  Om du köpt en propolis av låg kvalitet, eller om du inte har bevisad biodlare, måste du förbereda den. För att göra detta måste det hällas med rent kallt vatten och lämnas i en timme vid rumstemperatur. Den fraktion som uppstod kan säkert kastas ut. Ju mer kvarstår på ytan av vatten, desto sämre är kvaliteten på den ursprungliga biprodukten. Fraktionen som har avgjort till botten (sediment) måste torkas. Nu har du en kvalitetsrenad huvudbeståndsdel.

  Om du hittar en bugg, välj textfragmentet och klicka på Ctrl + Enter.
  Alla material är upphovsrättsskyddat. Vid kopiering av en artikel (eller del av den) krävs en aktiv länk till källan.

  Hur man förbereder propolis ljus

  Omfattande medicinska förmågor hos bilim har funnit deras användning i form av propolisstearin. De kan vara en vätska, eller ett fast tillstånd, ett öra, eller en rektal möte. Hur man förbereder ljus från propolis, lär vi oss av vår recension.

  Varianter av ljus baserade på propolis (obligationer)

  Öra tips

  vätska

  Hur man gör ljus?

  Förberedelsen av denna medicinering hemma kräver inte mycket tid. Det finns inte ett recept som låter dig göra ett läkemedel. Naturligtvis kommer var och en av resultaten att ha sina egna egenskaper och en liten specificitet av åtgärden.

  Stearinlys med pumpaolja

  Enligt receptet, för att göra speciella ljus med propolis, kommer följande produkter att krävas.

  Ingredienserna

  • 10% alkoholtinktur av bilim - 30 ml;
  • pumpa olja - 150 ml;
  • Tea tree olja med fänkål extrakt - 10 ml.

  beredning

  På ett vattenbad upphettas en blandning av pumpa och propoljextrakt till dess att alkoholkomponenten är helt eroderad. Processen för framställning av ett ämne kräver konstant omrörning. Lägg sedan till en blandning av de två kvarvarande ingredienserna och låt vätskan svalna något. Som ett resultat erhålls flytande ljus, vilket måste injiceras med en spruta.

  Ljus med havtorn

  Ett annat recept på att göra flytande ljus hemma kräver följande ingredienser.

  Ingredienserna

  • krossad naturlig propolis - 40 g;
  • havtornsolja - 200 g.

  beredning

  Uppvärmning av blandningen av ovanstående ingredienser i ett vattenbad, de måste rytmiskt omröras. Hela processen tar minst en halvtimme, annars kommer basen inte att absorbera propolisegenskaper. Använd den för avsedd användning omedelbart efter filtrering och när det är lite

  Hur man gör ett ljus från prostatit hemma?

  Vad är prostatit är känt för alla som är över 40 år gamla. Även om det redan finns många människor som är bekanta med denna sjukdom från 25 års ålder.

  Det finns många sätt att bota denna sjukdom med olika droger och mediciner. Ett sådant sätt är ljus.

  Hej på anslutningen Alexander Burusov - expert på herrklubben "Viva Man". Idag i den här artikeln lär du dig att göra ljus från prostatit hemma.

  Generellt finns det många sorter av rektala suppositorier. Ingredienserna från vilka de är gjorda är också tillräckliga. Den mest populära och ofta används i olika recept är propolis.

  Användning av ljus

  För behandling av prostata sjukdomar är detta läkemedel den bästa lösningen av alla befintliga. När man manuellt gör ljus är det huvudkomponenten. Utan propolis och dess antimikrobiella, antiinflammatoriska egenskaper, förlorar ljuset all mening, så några ord om dess fördelar.

  I en inflammerad prostata inhiberar den inte bara tillväxten av patogena bakterier, utan förstör också den patogena floran. Detta eliminerar risken för biverkningar i form av dysbios och andra biverkningar som uppstår vid användning av syntetiska antibiotika.

  Ljus med propolis

  Användning av stearinljus med propolis lindrar smärta, och även mycket stark. Detta beror på det faktum att det gynnsamma ämnet tränger in direkt i organs inflammatoriska vävnad.

  Dessutom uppstår regenerering av drabbade vävnader, snabb läkning och borttagning av toxiner och toxiner från endotarmen.

  Alla dessa egenskaper är sällsynta endast för naturliga ljus, syntetiska suppositorier har ofta exakt motsatt effekt.

  Egenskaper av ljus

  En annan viktig egenskap av hemlagad ljus är förebyggande av cancer, eftersom propolis förhindrar utveckling av adenom och med långvarig användning kan även förstöra cancerceller. Dessutom ökar propolisstearin immunitet, främjar vävnadskärning och normaliserar blodkoagulering. Vid manuell tillverkning är det möjligt att självständigt reglera procentandelen i ljus av användbara ämnen.

  Den enda kontraindikation Att använda sådana ljus är en allergi mot honungs- och biprodukter. Det enda problemet som kan associeras med detta verktyg är sökandet efter naturlig ren propolis, eftersom oärliga säljare lägger till bitumen, tjära och andra ämnen som liknar det.

  Naturligtvis minskar detta avsevärt sin effektivitet. Den naturliga produkten är ljus, har en ljus färg och en trevlig honungs arom.

  Hur man använder ljus?

  Suppositorier är mest effektiva för prostatit av flera orsaker. En viktig faktor - ljus införs i närheten av inflammerad prostata genom ändtarmen. Vidare upplöses suppositoriet och prostata vävnaden absorberas.

  På grund av det faktum att assimilering av läkemedlet uppträder utanför magen och övre tarmar, utesluts eventuell toxisk effekt av läkemedlet. Inmatningen av läkemedel i prostata sker gradvis och, framförallt, ständigt, eftersom det användbara innehållet i suppositoriet absorberas gradvis och går inte längre in i tarmarna.

  Rektala suppositorier med propolis är mycket effektiva vid prostatit, eftersom härdande ämnen levereras direkt till det sjuka organet, vilket ökar effektiviteten av behandlingen många gånger. Terapeutiska procedurer är smärtfria. Ljus med propolis ska vara förberedda för dig själv.

  oberoende produktion

  Hur man gör stearinljus hemma, så långt som möjligt? Ingenting komplicerat i detta.

  För beredning måste du ha en kemistbalans för noggrann vägning av komponenterna. Det finns inte många matlagningsmöjligheter. Vi ger beredningsformeln.

  Recept för att göra

  Detta recept innehåller i sitt komposition lanolinapotek eller 200 g animaliskt fett. Smälta i ett vattenbad och tillsätt 50 gram jord propolis och samma mängd vax som hjälper till att hålla formen och tillåter inte snabbt smältning av den färdiga produkten.

  Efter noggrann blandning hälls blandningen i en ren porslinskål och lämnas för att svalna. Efter kylning skärs och formas massan i fem-sex centimeter cylindrar med en vikt av 7-11 gram, en centimeter tjock, spetsad vid ena sidan.

  Färdiga formulär förvaras i kylskåp före användning.

  Metod för den andra. Sammansättning: - propolis - 40 g; - alkohol - 220 ml; - djurfett eller kakaosmör - 200 gr.

  Finhackad propolis läggs till alkohol. Infunderas i 10 dagar, med periodisk skakning. Efter tio dagar sätts tinkturen på en långsam eld och börjar koka tills alkoholen avdunstar helt och en brun blandning erhålles.

  Tillsätt sedan fettet eller kakaosmöret och blanda noggrant i ett vattenbad. Den resulterande massan kyles och bildade därvid 10 stiftpiller, inslagna i papper eller folie. Stearinljus ska lagras i kylskåp eller på något kallt ställe.

  Recept Tre.

  Sammansättningen av dessa ljus innehåller: - propolis - 50 g; - Kakaosmör - 100 gr; - Royal gelé - 50 gr; - vax - 50 gr; - Mountain honung - 100 gr; - Lanolinapoteket - 100gr.

  Förkrossad, grundligt blandad i smält lanolin och vaxpropolis, blandad med övriga ingredienser i ett vattenbad.

  Efter att ha erhållit en homogen massa sätts att stelna på en sval plats, och sedan bildas av ett ljus 5-6 cm lång massa (det är möjligt att använda former av papper eller sprutor av detta se nedan) och förvarades i kylskåp. Dessa ljus förstör inte bara patogen mikroflora i prostata, lindrar inflammation, men ökar också immuniteten.

  dos

  Dessa ljus används i 15 till 30 dagar. In i ändtarmen på natten. Det är lämpligt att ta ett varmt sittbad innan introduktionen.

  Efter två till tre månader upprepas kursen. För en fullständig botemedel mot prostatit är det nödvändigt att ta 3-4 kurser med avbrott.

  Dessa är de viktigaste recepten för att förbereda ljus för behandling av prostata. Den totala massan av råmaterial beräknas för en kurs, det vill säga i 30 dagar. Du kan använda och lägga till suppositorier ytterligare tillskott som celandine juice, tea tree olja, havtorn, gran olja i andelen av en till tio av ljusets vikt.

  För beredning av ljus är det mycket bekvämt att använda 2-3 ml sprutor, och du kan ha mer volym. Det tar några stycken. Klipp den plats där nålen var, du får cylindrar med en kolv.

  Vi drar kolven till slutet, fyller ljusmassan i varje cylinder och lägger den vertikalt för att stelna i kylskåpet. Efter en timme tar vi ut sprutorna, skjuter ut kolven och sveper den i rent papper eller folie. Vi lägger den tillbaka i kylskåpet för förvaring.

  användningen av

  Ljus administreras före sänggåendet i anala passagen efter avföring i 30 dagar. Behandlingen upprepas efter 2-3 månader. I försummade fall tar det 3-4 kurser med två månaders raster.

  VARNING:

  Om du vill bota kronisk prostatit och dess komplikationer på kort tid, bli av med vaskulär erektil dysfunktion och ge inte möjlighet att utveckla adenom, var noga med att kolla in vårt omfattande effektiva program för återhämtning hemma.

  Det tar ungefär 20 minuter om dagen, och du får de första märkbara resultaten inom några veckor. Detta program är det första programmet av sitt slag i CIS, fullt bevisad effektivitet vid behandling av kronisk prostatit och vaskulär erektil dysfunktion.

  Med vänliga hälsningar, Alexander Burusov

  Göra ljus från propolis

  Salavat på hälsa, kom igen.

  För jag ska försöka göra. Tack för instruktionen.

  Tatiana försöker förstås, desto mer är det svårt då och nej. Jag tror att jag beskrivit allt i detalj. Om du har frågor, fråga. Än jag kan - jag hjälper. Lycka till!

  God kväll, Alexey! Tack för din webbplats, mycket bra! Säg ljus med propolis kan hjälpa till med livmoderpolyper och äggstockscyst (endometrioid)? För mig av 26 år, 2 år sedan raderade redan en polyp i livmodern. Nu skickas de tillbaka till operationen. Vilken behandling för polyper och cyster skulle du rekommendera?

  Natasha behandling av livmoderns polyprotex utförs genom att tumören avlägsnas, så att läkarna har rätt med operationen. Efter operationen är det viktigaste att rikta alla ansträngningar för att säkerställa att det inte finns något återfall. När det gäller mitt råd kommer jag att vara öppen med dig. Jag kunde skriva dig en massa smarta ord här, som många gör, men det gör jag inte. Inte för att jag inte vill eller jag har inte tid. Bara om det faktum att någon blev av polyps med propolisljus hörde jag inte, och jag vill inte lura dig. Även om recepten på folkmedicin är full och det är inte svårt att hitta en nyckelfras i sökmotorn. Du kan chatta i medicinska forum med kvinnor som har haft liknande problem. Människor där brukar vara mycket lyhörda, kanske kommer någon att hjälpa dig och berätta. Om du värdesätter min åsikt, skulle jag lita på läkarna. Du behöver i alla fall en operation. Lycka till och tålamod!

  Alexey, hej, hjälp mig snälla beräkna vikten av ingredienserna för att göra ljus med en mamma, jag kan inte hitta någonstans, tack

  Propolisljus hemma: en översyn av egenskaperna hos propolis och sorter av ljus

  Propolisbehandling har varit känd sedan antiken och är väldigt populär för att bli av med olika sjukdomar. Moderna läkemedelsföretag, som vet om läkemedlets egenskaper, utvecklar en mängd läkemedel med propolis: det här är tinkturer, biologiskt aktiva tillsatser, salvor.

  Mest populär är en dosform i form av ljus, så de härdande ämnena levereras direkt till kroppen, vilket ökar effektiviteten av behandlingen ibland.

  Bland de färdiga produkterna är kända olika rektala stolpiller: Propolis NAM Hemo-Pro Prostopin och många andra. Grunden för beredningen är de naturliga ämnen som är tillgängliga för alla, så att folk som vill dra nytta av den helande kraften i en unik produkt, ofta undrar hur det är möjligt att bereda ljusen från propolis i hemmet. Hur man gör det, och vilka sjukdomar som kan behandlas med stearinljus från propolis, överväga den här artikeln.

  För att förstå hur propolis behandlar sjukdomar, måste man veta om dess unika sammansättning och terapeutiska effekt på sjuka organ. Denna speciella biodlingsprodukt kallas också bilim eller en struts, ämnen för framställning av propolis samlas in från knopparna på våren från knopparna på träden. Bietlim erhålls som ett resultat av modifieringen av klibbiga substanser genom enzymer som produceras av insekter.

  Terapeutiskt värde i sammansättningen av ljus från propolis:

  1. Förstöring av patogen mikroflora. Sammansättningen av bilim innehåller ett naturligt antibiotikum som inte bara stannar tillväxten av patogena mikroorganismer, men förstör dem också. Propolis är effektivt vid bekämpning av olika patogena mikrofloror: svampar, virus, bakterier. Samtidigt ger behandling inte sådana negativa effekter som dysbakterier, och har inga andra biverkningar på kroppen som syntetiska antibiotika har.
  2. Återkallande av smärtssyndrom. Vissa komponenter i produkten verkar på sjuka organ som smärtstillande medel, och vid ljuset tränger dessa ämnen direkt in i vävnaden, vilket eliminerar även allvarlig smärta.
  3. Regenerering av vävnader. Propolis främjar snabb läkning av organ. Tack vare deras ofarlighet till kroppen, kan ljuset användas för hemorrojder och sprickor i anus och ändtarmsstolpiller syntetiska ofta kontraindikationer för dessa sjukdomar.
  4. Avlägsnande av toxiner. Rektala suppositorier hjälper till att ta bort toxiner från ändtarmen.
  5. Förhindra cancer tumörer. Propolis förhindrar den patologiska proliferationen av vävnader i adenom, med långvarig användning kan döda cancerceller.
  6. Övriga egenskaper.Ljus med propolis öka lokal immunitet, förbättra mag-tarmkanalen, normalisera blodets koagulering, stabilisera cellmembranen eliminera ärr.

  Typer av ljus med propolis:

  • Öra tips. Stearinljus används för öronsjukdomar: otitis, hörselnedsättning, otoscleros och andra. Öronljus med propolis avlägsna svavelproppar, minska smärta, lindra inflammation, förbättra blodtillförseln till kroppen.
  • vätska. Stearinljuset skiljer sig i flytande konsistens och injiceras med en spruta med ett speciellt munstycke. Genom applikationstekniken är de sämre än rektala suppositorier, men de anses vara mer effektiva för den härdande effekten. Bredt används för behandling av prostatit, adenom och andra prostata sjukdomar.
  • rektal. Den vanligaste typen av ljus, de är lätta att laga hemma och bara använda. Används framgångsrikt inom gynekologi och urologi, behandla olika sjukdomar i prostata och andra organ i det lilla bäckenet, eliminera hemorrojder.

  Ljus gjorda av propolis hemma används för att behandla olika sjukdomar. De har en långvarig effekt och leda till remission, men genom att välja propolis som ett botemedel, bör lyssna på den långtidsbehandling, som kan variera från några månader till flera år, beroende på sjukdomen.

  Vilka sjukdomar kan behandlas med propolisstearin:

  • manliga sjukdomar: prostatit, adenom, prostatacancer;
  • kvinnliga sjukdomar: metritis, kolpit, erosion av livmoderhalsen, myom;
  • sjukdomar i bäckenorganen: hemorrojder, anusfrakturer, cystit.

  Trots att propolis är ofarlig, bör denna behandlingsmetod rapporteras till doktorn, eftersom endast ett folkläkemedel inte räcker till, och någon behandling av inflammatoriska sjukdomar i organ bör vara komplex.

  Propolis ljus med egna händer: populära recept

  Färdiga ljus från propolis kan köpas på apoteket, men om du vill laga dem själv, så finns det många enkla recept som du kan läsa på Internet.

  Tänk på de mest populära alternativen, hur man förbereder ljus med propolis med egna händer.

  De mest populära recepten är de som behandlar prostatit. Det är denna sjukdom som kan behandlas snabbare och mer effektivt med propolis. För behandling av inflammerad prostata används ofta pumpa frön, extrakten av fröna av denna frukt läggs till preparat för behandling av prostatit.

  Steg-för-steg instruktion för tillverkning av generella ljus:

  1. 50 gram bilim klistra fint och lägg åt sidan.
  2. Skär 50 gram vax i små bitar, lägg åt sidan.
  3. 200 gram av något djurfett eller lanolin, som du kan köpa på apoteket, sätta i en behållare och lägg den på ett vattenbad.
  4. När fettet har smält, lägg till resterande ingredienser i behållaren. Rör omedelbart.
  5. Innan du gör ljus ska blandningen kylas. Placera behållaren i kylskåp.
  6. När kompositionen härdar, ta bort den från behållaren och skär i bitar. Sätt ljuset i form av en torpedo med din spetsiga ände. Ungefärliga storlekar av rektal stötpiller: längd - 5 cm, diameter - 1 cm.
  7. Täck ljusen med matlindning och förvara i kylskåp.

  Hur man förbereder ljus från propolis från prostatit själv:

  1. Blanda 150 ml pumpaolja med ett propolis-extrakt (tinktur på 10% bilim). Du kan förbereda tinkturen själv.
  2. Sätt blandningen på ett vattenbad och värm tills alkoholen är utrustad.
  3. Tillsätt 5 ml te-trädolja och samma mängd vitolja. Rör omedelbart.
  4. Stearinljus injiceras i anus med en spruta. Förvara blandningen i kylskåp.

  Vilka andra komponenter används för att göra ljus från själva prostatit:

  • havtornsolja;
  • honung;
  • kakaosmör;
  • smör;
  • ambrosia.

  För att påskynda återhämtningen från prostatit bör vara en omfattande behandling: läkemedelsbehandling, fysioterapiprocedurer, särskild gymnastik. I folkrättsmedel är bad gjorda av medicinska växter också användbara.

  Göra ljus med propolis hemma från olika sjukdomar

  Processen att göra ljus med propolis för behandling av olika sjukdomar är inte annorlunda.

  Du kan förbereda suppositorier eller flytande formuleringar för behandling av hemorrojder, gynekologiska sjukdomar, ENT-sjukdomar.

  Olika recept för att göra ljus med propolis hemma är en extra komponent som är mest effektiv för en viss sjukdom. Sammansättningen av ljus, som kan framställas i hemmet, inkluderar extrakt av medicinalväxter och andra biprodukter, essentiella och vegetabiliska och animaliska oljor, vaselin, växer, fetter. Samtidigt för att säkerställa att ljus är av hög kvalitet är det viktigt att hålla förhållandet mellan ingredienserna till varandra.

  Göra ljus med propolis från hemorrojder:

  1. Grind 20 gr. färsk celandine.
  2. Smält 150 gram djurfett smält i ett vattenbad.
  3. Till fettet tillsätt 50 gram propolis extrakt och mush från anläggningen, blanda.
  4. Filtrera kompositionen genom gasbindning.
  5. Kyl och förbered ljuset på det sätt som beskrivs i det första receptet.

  Göra ljus med propolis från livmoderns sjukdomar:

  1. Smält fett eller lanolin i ett vattenbad.
  2. Lägg i behållaren 40 ml tinktur av propolis och 50 ml tinktur av kalendula. Rör omedelbart.
  3. Gör ljus. Storleken på vaginalt ljus: längd - 8 cm, diameter - 1 cm.

  För att välja det mest lämpliga receptet är det användbart att läsa recensioner på Internet om effektiviteten av behandlingen med dessa eller andra ljus, titta på video recept.

  Vi gör ljus från propolis med egna händer

  Absolut alla biodlingsprodukter har alltid ansetts vara utmärkta läkemedel och har använts i medicin i olika former. Basen för de flesta droger är propolis (bilim). Det används aktivt vid behandling av kronisk prostatit i form av rektala suppositorier. I sin rena form uppfattas detta ämne inte av kroppen, så för behandling blandas det med olika fetter och oljor, så de aktiva elementen släpps ut.

  Stearinljus baserade på propolis innehåller en hel lista med mikrodelar, vitaminer och substanser som har antibakteriella och antiinflammatoriska effekter. Med prostatit förstärker de kapillärerna och förbättrar blodcirkulationen. Sådana suppositorier med regelbunden applicering reducerar även chanserna för prostatacancer.

  Ljus från prostatit med propolis minska aktiviteten och tillväxten av bakterier, minskar inflammation i prostatan, underlätta urinering, lindra smärta och öka immunitet muzhchiny.Oni anses homeopatiskt medel och har nästan inga kontraindikationer. Lämplig för män i alla åldrar.

  Valet av propolis

  Du kan själv göra ljus från propolis från prostatit, men denna process måste noggrant förberedas. För att börja, välj ett kvalitetsmaterial.

  Lukten av propolis ska vara skarp och uttalad. Förpackningen bör inte störs, eftersom innehållet ska ses. Färg, grunden, allt från gulaktiga nyanser och slutar med brun, är normen. Det är viktigt att undvika en helt mörk propolis, en sådan faktor indikerar den alltför långa förvaringen av produkten.
  I sin rena form används propolis inte alltid.

  Vilka prostata massageapparater rekommenderas av läkare.

  Rudnev VM, urolog, läkare av högsta kategori:

  "Massager för prostata Prostata hjälp MP-1 - Det här är en utmärkt lösning för dem som av någon anledning inte är redo att gå på massage i kliniken. Om du masserar på instruktionerna som följer med enheten kommer det att bli inte mindre effektiv, än en massage med en erfaren urolog. I allmänhet har massageapparaten en positiv effekt på det genitourära systemet. Det finns en främjande av borttagning av stenar från blåsan, passerar gradvis den försvagande smärtan i underlivet, genom att förbättra blodcirkulationen ökar lokala immunitet. "

  Den rektala suppositorier för att förebygga sjukdom bör inte innehålla mer än ett par gramm.Prezhde använder ljus med propolis från prostatit, bör du rådgöra med din läkare. Suppositorier innehåller allergener som kan leda till obehagliga konsekvenser. Därför är det värt att omedelbart avbryta denna typ av behandling vid bränning, klåda, huvudvärk och generell svaghet.

  Propolis suppositorie recept

  Den vanligaste, budget och ett recept kan anses bevisat smält smör med propolis (20 g 2 g, respektive), kylda och hälldes i former. Men det finns många andra lika effektiva recept.

  Propolis ljus från alkohol på alkohol

  Blanda de två första ingredienserna och slipa dem så mycket som möjligt på våtens konsistens. Placera sedan den färdiga massan i en sluten behållare och lämna den i ett mörkt, torrt och kallt rum i 8-10 dagar. Framtida rektala suppositorier måste blandas ibland. Efter den angivna tiden, ta bort massan från behållaren och koka den över en liten eld tills alkoholen avdunstar helt. Smält på ett vattenbad, blanda oljan med den resulterande propolen. Prostatitstearin framställda med propolis erhålles. Det återstår att bilda dem och lagra dem uteslutande i kylskåpet.

  Prostatit hotar impotens! Prostata kommer att vara lika nytt om.

  Baserat på kakaosmör

  • Kakaosmör - 25 g;
  • Vattenfritt lanolin - 10-12 g;
  • Kyld propolis - 10 g.

  Kombinera de två första ingredienserna och smälta i ett vattenbad, tillsätt den tredje ingrediensen och blanda noggrant. Låt svalna och bilda färdig produkt och skicka till kylskåpet tills det används.

  Med honung och kunglig gelé

  • Honung - 1 matsked
  • Cacao bönolja - 80 g;
  • Propolis - 70 g;
  • Smör - 160 g;
  • Royal Jelly, Perga - 5 g.

  Smält den angivna mängden olja och tillsätt alla andra ingredienser. Kall så mycket som möjligt, slipa allt och blandningen är klar för beredning av rektala suppositorier.

  Med kakaosmör och alkohol

  • Propolis - 50 g;
  • Medicinsk alkohol - 50 mg;
  • Kakaosmör - 20g.

  Alkohol- och honungsprodukter ska blandas och lämnas på en sval och mörk plats under 12-14 dagar, rör omedelbart varje dag. Värm upp i ett vattenbad tills alkoholen avdunstar helt och når en brungul färg. Kombinera med det smälta kakaosmöret. Formulera läkemedlet och skicka det till kylskåpet.

  Med fett och alkohol

  • Propolis - 40 g;
  • Fett (kan ersättas med olivolja) - 250 g;
  • Alkohol - 250 ml.

  Bland biodlingsprodukten med alkohol. Ständig omrörning, insistera 2-3 dagar. Därefter indunstas i brand och tillsätts smält fett. Förbered den beredning som är nödvändig för prostatit från den kylda massan.

  Med getfett

  • Getfett (kan bytas ut med någon annan) - 100 g;
  • Propolis - 20 g.

  Smält fett med bietlim bör placeras i frysen tills ett fast tillstånd uppnås, slipa i en mixer eller krossa. För lite tid att stå på ett par, blanda regelbundet (40 min - 1 h), coolt. Kyl sedan ner ostkanten och du kan förbereda förberedelsen.

  Med pumpaolja

  • Pumpaolja - 150 ml;
  • Tea Tree Oil - 5 ml;
  • Firolja - 5 ml;
  • Extrakt av propolis 10% koncentration - 30 ml.

  Blanda huven och pumpaoljan. Evaporera alkoholen i ett vattenbad. Tillsätt teolja och gran, mixa. Häll i en separat behållare. Förvaras i kylskåp. Sådana suppositorier administreras med användning av en spruta.

  Med fett och vax

  • Fett - 1 glas;
  • Propolis - 50 g;
  • Vax - 50 g.

  Rillad honung lim lägger till smält fett, omrörning. Finhackat vax hälls i blandningen. Helt lösa det kommer inte att lyckas, men du måste uppnå det maximala möjliga resultatet. Kall och skär i färdiga band.

  Med glycerin och gelatin

  • Glycerin - 50 g;
  • Gelatin - 10 g;
  • Vatten - 20 g;
  • Extrakt av propolis - vid ögat.

  Smält glycerin, gelatin i vattnet. Det är viktigt att övervaka fullständig upplösning av ingredienserna och förhindra bildning av klumpar. Kyl och lägg till extraktet. Blanda och häll i mögel (kan tillverkas av folie). Skicka coolt.

  Med havtornsolja

  • Havtornsolja (kan även användas mandel) - 200 ml;
  • Propolis - 40 g.

  Öllim till slipning, blandat med smörsmält i ett vattenbad. Försök att helt lösa upp. Kyl ned, filtrera och använda.

  Med vaselin

  • Vaselin - 8 g;
  • Propolis - mängden enligt kockens bedömning.

  Smält petroleumjelly, häll i jorden propolis, vänta på fullständig upplösning. Cool, gör drogen och förvara den i folie i frysen.
  Tillverkning av rektala preparat hemma sparar budgeten och gör det möjligt att välja det läkemedel som är mest lämpligt för en viss man.

  Hur bildar man färdiga blandningar?

  I händerna för att bilda tunna korv från en varm eller kyld blandning. Tjockleken bör inte överstiga en centimeter. Klipp i små remsor ca 2 cm lång. Ena änden är ritad och inskränkt för enkel ingång.

  Sätt propolispreparatet på folie en kort bit från varandra, linda in och sätt i kylskåpet. Sådana ljus för att bekämpa prostatit ska behandlas upp till två gånger om dagen. Redan på den andra ansökningsdagen är resultatet märkbart märkbart.

  Rekommendationer för tillverkningstillämpningar

  Med införandet av rektala suppositorier med prostatit i behandlingsprocessen uppnås ett positivt resultat mycket snabbare.

  Vem sa att bota prostatit hårt?

  Döma av det faktum att du nu läser dessa linjer - en seger i kampen mot prostatit är inte på din sida. och dessa symtom är bekant för dig inte av hearsay:

  • Smärta i underlivet, skrot, perineum;
  • Uppstoppad blåsan;
  • Sexuell dysfunktion;

  Har du redan tänkt på kirurgisk ingrepp? Det är förståeligt, eftersom prostatit kan leda till allvarliga konsekvenser (infertilitet, cancer, impotens). Men kanske är det mer korrekt att behandla en konsekvens, men en anledning? Läs mer >>