Huvud
Behandling

Behandling av prostatit med ivan te: folkmedicinering

Prostatit är ett problem för de flesta män. Det är en inflammatorisk sjukdom i prostata, vilket ger patienten mycket problem. Naturligtvis kräver prostatit behandling under överinseende av en specialistläkare. Men även icke-traditionella behandlingsmetoder, till exempel fytoterapi, ger mycket bra resultat. Ett av de mest optimala behandlingsalternativen för örter är användningen av en ört som heter ivan-tea eller kaprej narrow-leaved.
Behandling av prostatit med denna växt är verkligen effektiv, vilket bevisas av många fall av livs- och kliniska studier. Dessutom bidrar bruket av Ivan-te i de flesta fall till att undvika kirurgisk ingrepp. Så vad är det här underbara gräset och hur man tar det?

Recept för behandling av prostatit med ivan te

Ivan-te, eller kaprej smalspårig, tillhör familjen sprutade. Denna fleråriga växt, växande familjer, i höjd kan överstiga en persons tillväxt. Har avlånga ovala blad som skärps till ändarna. Blommor ligger på toppen av stammen, en ljusrosa färg.

Blommande sker på mitten av sommaren, från slutet av juli till början av augusti. Efter blomning bildas frökapslar på växten, som, när de är mogna, sprider sig runt området i form av fluff. Denna växt är mycket vanlig i vårt land, föredrar väl upplysta platser med rik jord. Det är lättast att hitta denna växt vid avverkning i barrskogar eller förra årets bränder.

egenskaper

Ivan-te är rikt på solrosor, flavonoider, stärkelse och karotenoider, innehåller C-vitamin och eteriska oljor. Denna växt används för antibakteriell, diaphoretisk, antiinflammatorisk, analgetisk och lugnande effekt. Därför är ivan-te mycket effektivt vid behandling av olika sjukdomar: prostata adenom, prostatit, stomatit, gastrit, dysbios, sömnlöshet och ont i halsen. Dessutom stimulerar Ivan-te produktionen av hormonet testosteron, så det används ofta i hormonbehandling för att förhindra prostatacancer. Denna växt kan också ersättas med valerian, eftersom den har en kraftfull lugnande effekt.

billet

Nyckeln till ett bra resultat av behandling är rätt samling av råvaror. För att samla pilgods är det bättre att välja en plats bort från vägar och företag, eftersom tungmetaller och andra skadliga ämnen samlas på bladen eller sugs in i insidan.

Växter kan skördas helt och lämnar, stjälkar och blommor och till och med rötter. Oftast är bara bladen och blommorna förberedda för blomning, riva dem från stammen. Men några erfarna herbalists anser denna metod väsentligt fel, eftersom de helande egenskaperna hos stjälkar är mycket högre. Dessutom tror en del örter mognat att bilda fluff växter producerar en starkare effekt än de som samlats in under blomningen.
Växtens övre del skördas på sommaren, och rötterna rekommenderas för att gräva på hösten.

Därefter kan du börja torka. Anläggningen kan torkas i hela eller krossade, helst - i torr varm plats skyddas från ljus (t ex en vind) kan också sättas växter netolstym skikt på papperet, rulla rullen, och efter 10 dagar dosushit i en ugn vid temperaturer upp till 70 grader. Förvara helst i ett glas eller en pappersbehållare. Hållbarheten hos blad, blommor och stjälkar är 1 år, men rötterna kan användas upp till 5 år.

Recept för applicering av pilgods med prostatit

Den rekommenderade kursen är flera kurser i 10 dagar med en paus på 1 månad. De mest effektiva recepten:

 1. 1 msk. strimlat gräs, pilgryt-te häll ett glas kokande vatten, insistera 45 minuter, dränera. Ta 1 msk. 3 gånger om dagen i en halvtimme före måltiden.
 2. 1 msk. blommor och löv häll 1 msk vatten i en termos för natten. På morgonen, torka, drick 100 ml 2 gånger om dagen.
 3. 1 msk. rot häll 0,5 liter. vatten, koka i 15 minuter. Låt svalna, dränera. Drick 1/3 kopp 3 gånger dagligen före måltiden.

Ready-made infusion ska förvaras i kylskåp. Det är inte önskvärt att förbereda sig för några dagar framåt. Det bästa alternativet är att brygga på kvällen eller på morgonen för bara en dag.

Ivan-te eller kaprej narrow-leaved har inga kontraindikationer, under lång tid och används allmänt inom fytoterapi och nationell medicin. I praktiken har dess effektivitet vid behandling av prostatit, prostata adenom och även i början av prostatacancer bevisats (det finns positiva kliniska resultat av forskningen om kiprea vid behandling av cancer). Därför kan du säkert använda sådana gåvor av natur som Ivan-te, för behandling av allvarlig manlig sjukdom - prostatit. Vill bara notera att klostret från prostatit, hjälper också till med prostatit och mycket lättare att förbereda.

Hur man brygger och dricker ivan-te i behandlingen av prostatit

Prostatit är problemet hos de flesta mogna män, och inte bara av ålder. Det är en inflammatorisk sjukdom i prostata, vilket ger patienten mycket problem. Naturligtvis krävs det medicinsk behandling under överinseende av en specialistläkare. Som ett effektivt supplement till det är en fytoterapi som rekommenderar användning av ivan te i behandling och förebyggande av prostatit.

Ivan-te är en verkligt mirakulös växt med många användbara egenskaper. Han har flera namn: kaprej smalbladig, kopor, ryskt te. Anläggningen anses vara en manlig ört, eftersom den kämpar med olika sjukdomar i människokroppen.

Sammansättning av pilgods

Ivan-te är en flerårig växt med ovala avlånga löv på spetsarna. Det blommar på sommaren (juli-augusti). Du kan träffa honom på bördiga markar, som är väl upplysta. Det här är kanten av skogen, platsen för avverkning eller bränning förra årets bränder.

Växten används ofta i sjukdomar hos den manliga kroppen, och inte bara med prostatit. Experter säger att det är effektivt när:

 • hyperplasi;
 • cancer tumörer;
 • adenom i prostata.

Sammansättningen av te innefattar olika föreningar och mikroelement. Alla har unika egenskaper som hjälper till att bli av med många sjukdomar:

 • vitaminerna B och C är utmärkta antioxidanter;
 • pektin och flavonoider eliminerar inflammatorisk process i prostatakörteln;
 • aminosyror ökar organismens arbetsförmåga;
 • bioflavonoider saktar åldringsprocessen
 • Chanerol förhindrar utveckling av maligna tumörer;
 • klorofyll återställer skadad vävnad;
 • Eteriska oljor har en positiv effekt på nervsystemet.

Förutom de som anges i sammansättningen av ivan te, kalium, järn, magnesium, koppar och kalcium är nödvändiga för kroppen.

Användbara egenskaper hos växten

Användbara egenskaper av pilgods:

 • är en melliferous växt;
 • Det är inte en sorbent av skadliga ämnen.
 • behöver inte noggrann vård, växer själv;
 • har unika biokemiska egenskaper
 • har i sin sammansättning antiinflammatoriska och sedativa ämnen;
 • välkänt som ett patogent och antiinflammatoriskt medel;
 • har en återställande och föryngrande effekt
 • med konstant användning har hälsoeffekt på blod, tarmar, mage, hjärta;
 • lindrar dysbios, stomatit, tonsillit, gastrit, sömnlöshet;
 • hjälper till att producera testosteron;
 • förhindrar utveckling av prostatacancer;
 • i sina användbara egenskaper ersätter valerianen perfekt;
 • snabb tillägg av ivan-te i kosten kommer att lindra början av förkylning och SARS.
 • antibakteriella;
 • antiinflammatoriska;
 • smärtstillande;
 • lugnande verkan.

På grund av dessa effekter är det helt enkelt nödvändigt vid behandling av prostatit.

Dessutom stimulerar tedrycket produktionen av testosteron. Detta minskar sannolikheten för cancer.

Ivan te påverkar människors hälsa. Han eliminerar problem med styrka och återställer manlig styrka, erektion.

På grund av tanniner i sammansättningen av ivan-te, minskar prostatan i volymen. Denna effekt är nödvändig för normalisering av urinering, eliminering av stillastående fenomen i urinröret.

Avkok från anläggningen bidrar till att minska sannolikheten för övergången av en kronisk sjukdom till hyperplasi. Därför utvecklar mannen inte prostata adenom.

Hur man samlar, torkar och lagrar gräs

Nyckeln till ett bra resultat av behandling är rätt samling av råvaror. Att samla pilgods är bättre att välja en plats bort från vägar och företag, eftersom tungmetaller och andra skadliga ämnen kan slå sig ner på ytan eller komma in i växten.

Växter kan skördas helt, med både löv, stjälkar och blommor och till och med rötter. Oftast är bara bladen och blommorna förberedda för blomning, riva dem från stammen. Men några erfarna herbalists anser denna metod väsentligt fel, eftersom de helande egenskaperna hos stjälkar är mycket högre. En del fytoterapeutister tror också att växter som mognar före fluffbildning ger en starkare effekt än de som samlas under blomningen. Växtens övre del skördas på sommaren, och rötterna rekommenderas för att gräva på hösten.

Efter skörden kan du börja torka råvarorna. Växten kan torkas som hel eller krossas på en torr, varm plats utan tillgång till ljus (till exempel på vinden). Växter kan också läggas netolstym skikt på pappersrullen till rulle, och efter 10 dagar dosushit i ugnen vid 70 ° C. Torkning av willow-te är nödvändigt tills det ögonblick när det blir en knas och blir smula.

Håll torrt gräs helst i ett glas eller en pappersbehållare. Hållbarheten hos blad, blommor och stjälkar är 1 år, men rötterna kan användas i 5 år.

Hur man brygger och dricker gräs med prostatit

Det finns olika alternativ för att brygga en pilgods. Du kan laga en infusion, eller du kan använda en enkel tedryck.

Infusion används vanligtvis vid en förvärmning av sjukdomen och med frekventa återfall. Dess användning beror på den ökade koncentrationen av näringsämnen i drycken.

Insisterande pilgods är väldigt enkelt. För detta är det nödvändigt att fylla den krossade växten (1 matsked) i en behållare och häll kokande vatten (1 glas). Kompositionen lämnas på en mörk plats i 2-3 timmar. Under den här tiden kommer den att nå önskad koncentration och är redo att användas.

Du kan utföra daglig behandling och ta infusionen tre gånger om dagen. Enstaka doser är ca 30-40 ml. Du måste dricka infusion i en halvtimme innan du äter.

Den återstående produkten hälls i en glasburk eller en flaska med lock. Det är viktigt att inte tillåta förväxling av kompositionen, så att användbara egenskaper inte kommer att gå vilse. Förvaras i kylskåp. Det är bäst att laga en ny infusion en gång i två dagar. Då blir det effektivt vid behandling av prostatit. Det perfekta alternativet är den dagliga förberedelsen av en ny produkt.

För de män som älskar te på örter, kommer fytoterapi inte bara gynna, men också nöje.

Du kan dricka Ivan-te istället för en vanlig dryck under dagen. Den har en mild örtsmak.

Det är nödvändigt att veta hur man brygger en drink korrekt. För beredning av te tas stammar och blommor av växten. De är noggrant krossade. I tekanna hälls blandningen (3 teskedar) och hälls en halv liter kokande vatten. Den bryggda drycken kommer att ha en mörkgul nyans. Det är nödvändigt att kyla botemedlet till dess att du kan dricka det säkert.

Det är viktigt att ständigt brygga nytt te. Då kan du spara alla användbara egenskaper. Späd inte ut det med kallt vatten. Dryck är nödvändigt hela dagen.

Recept för applicering av pilgods

Den rekommenderade kursen är flera cykler om 10 dagar med en paus på 1 månad. De mest effektiva recepten:

 1. 1 matsked av det krossade gräset i pilgryet, häll ett glas kokande vatten, insistera på 45 minuter, dränera. Ta 1 matsked 3 gånger om dagen i en halvtimme före måltiderna.
 2. 1 matsked blommor och löv häll 1 matsked kokande vatten och lägg i en termos för natten. På morgonen, torka, drick 100 ml 2 gånger om dagen.
 3. 1 matsked rotter häll 0,5 liter vatten, koka i 15 minuter. Låt svalna, dränera. Drick 1/3 kopp 3 gånger dagligen före måltiden.

Vem är behandlingen kontraindicerad?

Ivan te anses vara en av de säkraste medicinska växterna som används vid behandling av prostatit. Läkare säger att han inte orsakar negativa biverkningar, så han utses med nästan inga begränsningar. Man bör komma ihåg att överensstämmelse med åtgärden är grunden för återhämtning.

Användningen av örtte med prostatit bevisas av allvarliga vetenskapliga undersökningar och många recensioner av patienter. Det eliminerar inte bara de negativa symtomen på sjukdomen, men har också en allmänt fördelaktig effekt på kroppen.

Växten påverkar nervsystemet hos en man. Det är en lugnande, lugnande patienten under irritations- eller nervsystemet. Te hjälper också till att bekämpa sömnlöshet. En annan användbar egenskap hos Ivan te är att stärka kroppens skyddande funktion. Det främjar produktionen av immunceller. Därför är behandlingen effektivare.

Det är värt att komma ihåg att fytoterapi inte borde vara det viktigaste sättet att behandla sjukdomen. Från att ta mediciner under denna period är det absolut oacceptabelt att vägra.

Ivan te med prostatit: fördel och effektivitet

Prostatit kräver obligatorisk behandling under överinseende av en läkare. Komplexa åtgärder för att bli av med sjukdomen inkluderar läkemedel, fysioterapi, massage och naturligtvis fytoterapi, vilket är erkänt av specialister som mycket effektivt vid behandling av inflammatoriska processer i prostatakörteln.

Healing naturlig växtkraft är en utmärkt assistent i kampen mot prostatit. I recepten av traditionell medicin kan du hitta många örter, som behandlar denna manliga sjukdom. Bland dem anses Ivan-te vara den mest effektiva, eller, i vetenskapliga termer, kaprei narrow-leaved. Så vad är den här egenskapen hos denna naturmedicin?

Den terapeutiska effekten av örten bestäms av en mängd värdefulla ämnen i dess sammansättning: askorbinsyra, eteriska oljor, tanniner, karotenoider, flavonoider, stärkelse och andra.

Detta gör det möjligt för cyprus att hjälpa kroppen med olika sjukdomar:

 • störningar i nervsystemet
 • patologiska processer i prostata (prostatit och adenom);
 • ARVI, inflammatoriska sjukdomar i halsen;
 • sjukdomar i magen och kränkningar av intestinal mikroflora.

Vad är användbart för Ivan te med prostatit?

Infusion av örter avlägsnar effektivt inflammation, har en antibakteriell effekt, lindrar smärta. Således eliminerar Ivan-te med prostata sjukdom åtminstone tre huvudsymptom. Dessutom har en lugnande effekt sprayen avlägsnande nervspänning och förbättrar sömnen, och har också en fördelaktig effekt på matsmältningssystemet. Kiprej är användbar och vid akuta former av sjukdom eftersom det är en diaphoretic växt som kan sänka den ökade kroppstemperaturen.

Experter av örter kallade Ivan-tea ört för män, eftersom det länge varit känt för dess helande egenskaper vid behandling av sjukdomar i den genitourära sfären hos representanter för det starkare könet. En av de mest fantastiska egenskaperna hos Ivan-te, som gör att den verkligen kan betraktas som en manlig ört, är förmågan att positivt påverka produktionen av testosteron. Denna egenskap hos sprayen används för hormonell korrigering för att förhindra utveckling av maligna former i prostata, en annan fin effekt från gräset är ökningen av styrkan.

Som en te ingrediens kan växten användas åtminstone varje dag. I Ryssland användes denna drink ofta som den främsta, kiprej påverkar positivt olika system i kroppen, inklusive immunsystemet.

Ivan te med prostatit används av kursen, behandlingsförloppet beror på sjukdomens allvar och är vanligen cirka tre månader. Ta den tinktur du behöver varje dag, men förbered inte den för framtida användning, te eller infusion bereds baserat på det dagliga intaget.

Behandling av prostatit Ivan-te: råvaror och recept

Ivan-te kan köpas i apotekskedjan i form av torrt gräs eller tinktur. Ett annat alternativ är att köpa en färdig torkad växt från en herbalist, men för att vara säker på att gräset kommer att ge maximal nytta, är det bättre att förbereda det själv.

Kiprei i överflöd växer på Ryska federationens territorium - i skogen, på ängen. Denna ständiga växt från familjen kipreynyh med ett välutvecklat rotsystem, höjden av Ivan-te kan nå mänsklig tillväxt. Blad spetsiga, blommor av ljusrosa ligger på toppen av växten. Som ett helande råmaterial används allt: rötter, löv, blomställningar och stam.

Spriddens landdel uppsamlas under blomningen, det vill säga nästan hela sommaren. Det är bättre att skörda råvaror i början av blomningen (i slutet av maj, början av juni). Men rötterna är tvärtom utgrävda i slutet av augusti eller i september. Samtidigt samlar de fluff, som är mogna blomställningar. Det är intressant att använda sprayen, den läggs till kudden för bättre sömn.

För att behandla prostatit Ivan-te var effektivt, bör växten torkas ordentligt, lagras och kokas.

Hur man skördas ordentligt kiprej, överväg i steg:

 1. Samling och torkning av gräs. Samla grunddelen helt, skär växten nästan till roten. Gräset måste torkas på en varm plats, utan tillgång till överskott av fukt och ljus, både naturligt och artificiellt, ett idealiskt loft kan kallas en vind. Växten ska spridas på ytan i ett jämnt lager och lämna i 10-12 dagar. Om ett sådant rum inte hittades, använd ett annat alternativ: dela gräset i små buntar och linda det i en naturlig trasa eller ett tunt papper. Materialet ska vara sådant att det täcker gräs från ljuskällor, men samtidigt lätta på luft och fukt på ett tillförlitligt sätt, det enklaste och budgetalternativet är en vanlig tidning. Rötter gräver senare, i september måste de tvättas noggrant och torkas på liknande sätt.
 2. Inköp av råvaror. I det andra steget torkningsanläggningen är skuren i bitar, stjälkar, om så önskas, kan delas blomställning och bladen, men för behandling av prostatit Ivan te lika bra alla delar. Finfördelade växten låg på bakning och ställ in i ugnen för att slutföra torkningen temperaturen bör inte överstiga sjuttio grader, är det viktigt att hålla i växtläkemedelssubstanser. Om gräsens behandlingstemperatur är högre än vad som anges kan de fördelaktiga ämnena förstöras eller delvis förlora sitt värde. För detta steg är en elektrisk torktumlare lämplig för torkning av frukt och grönsaker perfekt. Råmaterial kommer att vara klart, när gnidning med fingerfingrar smuler gräset lätt.
 3. Lagring. Håll Ivan-te i ett glasstängt burk eller i en påse av naturlig trasa. Hållbarheten för plantans markdelar är ett år och rötterna - fem år.

Grundreglerna för råmaterialupphandling:

 • samla Ivan-te bort från den teknologiska sfären för mänsklig aktivitet (motorvägar, industrianläggningar);
 • torka noga gräset så att det inte växer mögelaktigt;
 • Förvara råvaran i en sluten behållare eller en sluten påse på en torr och mörk plats.
 • använd naturligt läkemedel under hållbarheten.

För behandling av prostatit kan Ivan-te förbereda te eller infusion från marken och avkok från rötterna:

 1. te. Lägg i behållaren tre tsk kipreya (löv, stjälkar, blomställningar) och häll kokande vatten i en volym på 400-450 ml. Insistera 5-10 minuter. Drick varmt, dela i 2-3 måltider. För smak, tillsätt mint eller citronsaft.
 2. infusion. I termoserna tillsätt en eller två matskedar råvaror, koka med kokande vatten. Lämna till infusion i minst två timmar, på natten. Ta innan du äter 100 ml två eller tre gånger om dagen.
 3. dekokt. Växter Rötter i mängden av en matsked sätta in i kärlet, häll varmt vatten in i skärmen pint och sätta på plattan upphettas i 15 minuter genom att vrida på brännaren till minimum. Efter kylning, spänna tinkturen. Ta 1/3 kopp före varje måltid, men minst tre gånger om dagen.
 4. Infusion av örter samling. Gör örtte från följande växter: Ivan tea - tre skedar, åkerfräken - en sked, cottonweed - en sked, nässlor (root) - två skedar, humle - en sked, goldenrod - två skedar. Du kan välja vilken som helst, viktigast, observera proportionen. Brew te eller infusion med en matsked för 200-250 ml kokande vatten. Drick under dagen, uppdelad i tre doser.

För att använda infusioner från gräset kan Ivan-te inte bara användas för behandling, men också för förebyggande ändamål. Detta är särskilt användbart för män i pensionsåldern, som står för den största andelen sjukdomar som prostata adenom och prostatit.

Absoluta kontraindikationer mot behandling av prostatit Ivan-te är inte.

Allergiska reaktioner på gräs kan förekomma, vilket är sällsynt. Om en man lider av allergi, kan du först göra ett test för att avgöra om sprayen är ett allergen eller inte.

För att undvika de negativa effekterna av örter på kroppen är det viktigt att inte samla växter nära motorvägar eller förorenas med avfall från produktionsländer och inte dricka mycket koncentrerade infusioner.

På forumet på Internet finns det ofta positiva recensioner om behandling av prostatit Ivan-te. Många män anser att gräs är en av de mest effektiva i kampen mot sjukdomen.

Ivan-te från prostatit

Ivan-te är en verkligt mirakulös växt med många användbara egenskaper. Han har flera namn: kaprej smalbladig, kopor, ryskt te. Koporsky kallades för att huvuddelen av Ivan-te levererades från byn Koporye.

Vid en tid konkurrerade Ivan teet på allvar med populärt indiskt te. Men den senare, som erkände en farlig konkurrent, "hjälpte" att ryska te försvinner från alla världens marknader. Under en lång tid nämnde han inte ens. Men de kunniga herbalisterna glömde aldrig teens helande egenskaper och lade den till sina drycker.

Ivan-te växer i stora mängder i den centrala delen av Ryssland. Han gillar att torka, öppna platser under den öppna solen. Växer inte i fuktig mark. Det är en långväxt med små rosa blommor, som bin använder för att samla nektar. Sådan honung har stort värde och är känt för sina medicinska egenskaper.

Ivan-te är mycket populärt bland homeopater. Detta är en av de mest använda växterna i homeopati. Samla det borde vara under perioden med aktiv blomning, som faller i slutet av juli - början av augusti.

Egenskaper av pilgods-te

Dess främsta fördel är tillväxten på stora terrängområden och praktiskt taget i alla hörn av Ryssland. Det vill säga ryskt te är ett prisvärt råmaterial, vilket bidrar till dess attraktivitet i växtbaserade läkemedel.

Användbara egenskaper av pilgods:

 • är en melliferous växt;
 • I vilken jord den växer absorberar den inte något skadligt i sig;
 • behöver inte noggrann vård, växer själv;
 • har unika biokemiska egenskaper
 • många människor lockas av teonomens ekonomi: 1 tesked willow-te kommer att druckas av 15 personer;
 • har i sin sammansättning antiinflammatoriska och sedativa ämnen;
 • välkänt som ett patogent och antiinflammatoriskt medel;
 • har en återställande och föryngrande effekt
 • med konstant användning har hälsoeffekt på blod, tarmar, mage, hjärta;
 • lindrar dysbios, stomatit, tonsillit, gastrit, sömnlöshet;
 • hjälper till att producera testosteron;
 • förhindrar utveckling av prostatacancer;
 • i sina användbara egenskaper ersätter valerianen perfekt;
 • den aktuella tillsatsen av ivan-te i kosten kommer att lindra början kall och SARS.

Behandling av prostatit med ivan te

Med systematisk behandling är den första etappen av prostatit helt läkt. Om sjukdomen är kronisk, förminskar ivan-te symptomen och gör den återställande effekten på kroppen.
Dessutom innehåller den:

 • vitamin C;
 • stärkelse;
 • tanniner;
 • karatonoidy;
 • flavonoider;
 • eteriska oljor etc.

Eventuella kontraindikationer

Attraktionen av Ivan-te för behandling av prostatit och andra sjukdomar är avsaknaden av kontraindikationer. Det finns bara en individuell intolerans, som man lätt kan se vid plantans första mottagning.

Korrekt beredning av ivan-te från prostatit och prostata adenom

För att healerteen ska bli av med prostatit genom sin helande effekt är det nödvändigt att samla in och lagra det på rätt sätt.

Bevarande av användbara egenskaper hos ivan-te från prostatit. Receptet på en bra billet:

 1. Som redan nämnts bör den samlas in under blomningsperioden (juli-augusti).
 2. För att förbereda en helande buljong används hela växten: rötter, blommor, löv, rötter.
 3. Växten bör torkas noggrant. För att göra detta läggs pilgolvet på ett rent papper och skickas till en mörk torr plats i 10 dagar.
 4. Då ska den torkas i en mikrovågsugn eller ugn.
 5. Förvara den i en glasbehållare. Hållbarhet är ett år.

Ivan te med prostatit. Behandlingskurs

Behandlingsförloppet är 10 dagar. Sedan pausa på en månad och upprepa kursen.

Hur man gör te med prostata?

Det finns flera alternativ för korrekt förberedelse av ivan-te i behandlingen av prostata. Låt oss överväga var och en av dem:

 1. Det enklaste sättet att förbereda växtbaserade avkok är att brygga som ett enkelt te: en tesked per glas kokande vatten 3 gånger om dagen.
 2. En matsked blad och blommor av ryskt te hälls med kokande vatten (ett glas). Infusera i termos i 10 timmar och drick 100 ml två gånger om dagen;
 3. En matsked torkad grunt gräs hälls i ett glas kokande vatten, det tar en timme. Stam och drick en matsked 3 gånger dagligen före måltiderna.
 4. En matsked av willow-teens rötter hälls med kokande vatten och infunderas i 20 minuter. Sedan spänna och ta tre matskedar 3 gånger dagligen före måltiderna.
 5. Ivan-te från prostatit kan användas inte bara som en självständig dryck, men också som en av ingredienserna i örtberedningar. Den mest effektiva behandlingen för prostatit och BPH inkluderar: Nettle rot, humle kottar, vide-ört, åkerfräken, gullris.
 6. Ta alla örter i lika stora proportioner, brygg med ett glas kokande vatten och låt det brygga i en timme. Dricka plockning istället för vanligt te.

Du kan inte avkoda i några dagar på en gång. Han kommer att förlora alla sina användbara egenskaper. Läkning kommer bara att vara Ivan-te, kokt för en dag.

Sammanfattning och rekommendationer

Som det framgår av artikeln är Ivan-te en underbar antioxidant som inte bara läkar från prostatit men också från många andra sjukdomar. Om du förbereder dig för vintern gick det inte ut, du kan alltid få det på apoteket eller hos herbalisterna.

Men glöm inte att vandringen till doktorn inte ersätter en sådan avkok. Därför är det inte nödvändigt att riskera hälsan, och det är okontrollerat att behandla prostatit med örter, och du måste kontakta urologen i tid. Ivan-te används också som förebyggande och återställande medel.

Ivan-te från prostatit

Prostatit är en inflammatorisk sjukdom hos den manliga sexuella sfären, där prostatakörteln är drabbad. Patologi orsakar många olägenheter och kräver snabb och kompetent behandling. Terapi Ivan-te med prostatit kan utföras i samband med mediciner och efter samråd med en läkare.

Den helande egenskapen hos Ivan te har länge varit känd, men du borde inte ta folkmedicin som en panacea för alla sjukdomar. Användningen av folkrecept hjälper till att påskynda återhämtningen, om behandlingen genomförs på ett rimligt sätt.

Egenskaper av Ivan-te

Ivan-te eller kyper-beetle är en vanlig vild växt som finns i någon skog. Gräset växer till stora storlekar och blommor i små rosa blommor. Men det är värt att notera att växten kan samlas endast i ekologiskt rena områden, annars kan det skada kroppen.

Ivan te med prostatit och prostata adenom har följande positiva effekter:

 • lindrar smärta
 • minskar inflammation
 • dödar bakterier
 • har en mild lugnande effekt.

Ivan te används inte bara för prostatit, men också för problem med mag-tarmkanalen, kall och sömnlöshet.

Hur man tar Iv-te med prostatit

Många patienter är intresserade av hur man korrekt tar teet, för att inte skada kroppen och snabbt bota prostatit. För att få maximal nytta av behandlingen är det nödvändigt att brygga gräset ordentligt och följ följande rekommendationer:

 • Häll inte gräset med kokande vatten, eftersom vid höga temperaturer försvinner C-vitamin. Det är nödvändigt att använda hett vatten, ca 60 grader.
 • Det är bättre att brygga willow-te i en termos, insisterar i 2 timmar.
 • Innan du dricker te måste filtreras.
 • Drick inte igårs pilgods. Bättre varje dag för att brygga en ny del.
 • På ett glas vatten måste du ta matsked av hackat gräs.

Ivan te för behandling av prostatit kan köpas på apoteket. Buljongen tas tre gånger om dagen med måltider i stället för vanligt te. Men den färdiga buljong måste spädas med vatten så att den inte är för stark, annars ökar risken för en allergisk reaktion.

Om patienten inte vill förbereda och dricka ivan-te från prostatit i form av avkok, kan han köpa ett läkemedel i form av en kapsel och tinktur i apoteket. Också, Ivan te används effektivt som en del av avgifterna för prostatit.

För att förbereda samlingen tas 3 bitar pilgods, 2 stycken guldstång och nässla, 1 bithoppkeglar, horsetail och cudweed. Allt är krossat och blandat. Förbereda buljongen, ta en matsked av blandningen och häll ett glas varmt vatten, insistera 2 timmar i en termos. Den färdiga produkten måste filtreras och druckas under dagen, uppdelad i 3-4 doser.

slutsats

Effektiviteten av folkmekanismer har bevisats många gånger. Örten som heter ivan-te används för att behandla problem hos män i mer än hundra år.

Men det är väldigt viktigt att samla in, brygga och ta gräset, och försumma inte undersökningen av urologen andrologisten. Ett integrerat tillvägagångssätt för sjukdomen hjälper till att bli av med det snabbt och för alltid.

Läkningstext: behandling av prostatit och adenom i prostata med kokande vatten och infusion

Ivan te med prostatit och adenom används som en aktiv peptidmodulator och adaptogen.

Terapeutiska drycker gjorda av det kännetecknas av ett högt innehåll av flavonoider, polyfenoler och tanniner.

Det är allmänt används inom folkmedicinen växten är känd som skripun, schelkunets, dyatelnik, wild violett, en standard som används i form av dekokter och infusioner nefermentorovanngo fermenterat och råmaterial, extraherar en del av immunmodulatorer tabletter - kosttillskott.

Behandling med ivan-te med prostatit och adenom kan ge och smaka smak. Detta är den äldsta använda ersättaren för den välbekanta gröna och svarta teen. Även om hans frekventa dricks ger en lugnande snarare än väckande effekt, utmärker fytoterapeuter honom aktivt som en primär eller hjälpkomponent vid behandling av akuta och kroniska prostata sjukdomar.

Ska får rädda te från prostatit?

Det bör komma ihåg att prostatit händer:

 • infektiös, orsakad av virus;
 • bakteriell;
 • svamp;
 • vegetativ-vaskulär, konditionerad av stagnation av blod och utsöndring;
 • allergisk;
 • hormon-dystrofisk.

Dessutom särskiljs akuta, subakuta och tröga former av sjukdomen som påverkar vissa prostatakörtelaktier.

På frågan om huruvida willow-te kommer att rädda från prostatit, finns det inget enda svar. Immunsystemet i alla människor är annorlunda. Därför normalt, när en man för infusion av vide-ört kommer att vara ett effektivt medel för akut inflammation med feber och avsevärd svullnad av prostatan, och för en annan - enda standarden vitamin drink utan någon antibakteriella, svampdödande och immunmodulerande egenskaper.

Det märks att Ivan teet som kallas i folket av fiolen, dregs, elushnikom, breadbasket, yarovnikom, har en hemostatisk effekt som intensifierar blodkoagulerbarheten. Detta är en viktig faktor vid val av en lista över fytopreparationer för behandling av vegetativ-vaskulär och hormon-dystrofisk prostatit.

Hur tar man det?

infusion

Av alla befintliga varianter av örter till salu är det enklaste sättet att hitta Ivan-te smalbladet.

I den torkade formen kan den köpas på apoteket eller hos växtbaserade läkemedel på marknaden. Om hur man ordentligt brygger en willow-te med prostatit, informerar de alla.

Det krävs att ta 1 tsk. lite hackad i en mortel eller en kaffekvarn av löv och häll ett glas nästan kokande vatten.

Insistera på exakt en halvtimme och dricka i en smula. Ta två gånger om dagen. Innan måltiden. Kursen är inte mindre än 15-20 dagar. Borovoye potion, pilgräs, dunjacka, rabarber - så snart som inte kallas byborna.

Denna växt är känd som svår att odla och samlar vanligtvis i ställen för vild tillväxt. Om sådant blir det exakt känt från lokalbefolkningen i den glesbefolkade skogsstigen.

dekokt

Vild lin, koporka, röd färg, kryp, synovod... För dussintals olika namn finns en växt som är absolut värdefull för medicin och livsmedelsindustrin. På hur man brygger willow te med prostatit i form av avkok, i populär litteratur är det lite sagt.

Faktum är att Ivan te, vars medicinska egenskaper är mycket omfattande i prostatit, förlorar de flesta polyphenoliska föreningar och vitaminer under matlagning.

Specifika komponenter som oxikinnaminsyror eller tanniner, som har uttalat baktericida och fungicida egenskaper, behandlar inte alla sjukdomar, är inte helt universella.

Tips om hur man tar Ivan-te med prostatit i form av avkok, kokar ner till ett enkelt recept. Häll i emaljerade rätter 300 gram vatten och tillsätt fyra msk opladade blad av växten. Koka snabbt och koka i högst tre minuter. Drick buljongen i en smula. Väl varmt eller till och med varmt. Ta 2-3 gånger om dagen under halvmånen.

Fermenterad spray

Ännu färre aktiva substanser finns i fermenterade blad av pilgods. Men dessa har utmärkta smakegenskaper.

I industriell skala utarbetas ett teutbyte av Cyprenia i flera steg:

 • vissnande;
 • slipning;
 • värmebehandling till önskad fuktighet
 • fermentering vid hög temperatur
 • torkning.

En fermenterad spray eller en speciell pilgods från prostatitrecensioner samlar positiva även på grund av att det med särskild behandling med kyla och värme förvärvar en unik frukts smak. Denna dryck är väldigt trevligt att behandlas.

Känd som ögonens ögon, gräshoppan, den ihåliga, har denna växt en väl studerad antioxidantaktivitet. Vitamin C, rikligt närvarande i gräset, är ett av de viktigaste sätten att släcka foci för aktiv förstöring av levande celler.

recensioner

Prostatit är rädd för denna agent, som eld!

Du behöver bara ansöka.

Trots kritiken av massan, vilket låter i riktning mot de så kallade te substitut, vide-ört för prostata recensioner på användning får endast jubel. Motståndarna sätta anläggningen i en rad med en kamelia, gullris, citrongräs, Badane, fackelblomster, skvattram, oregano och blodrot.

Svetsningen av fermenterade blad av de listade botaniska formerna efter smak skiljer sig nästan inte från den vanliga oolong och puer. Uppmuntrar att motståndare inte vill ta hänsyn till läkeegenskaperna hos det beskrivna fytomaterialet.

Landsby ledare råder mot prostata sjukdomar för att ta exakt Ivan-te. De kallar det Bogoroditsinoy gräs, creaking, keeper, hoppning. Olika delar av denna växt är en del av de bioaktiva kosttillskott och fitosborov, officiellt godkända för att genomföra de nationella apotekskedjor, och även exporteras utomlands.
Ivan te med prostatitis recensioner på ansökan får endast godkännande, eftersom det aldrig gör ont. I gräset finns inga farliga alkaloider och gifter.

En mild lugnande effekt i det moderna livets rasande takt, fullt av stress, brukar gynna. Det märktes inte någon allvarlig effekt av läkemedlet på bilister. Med verk som kräver konstant uppmärksamhet, hanterar män som dricker ivan te också utan problem.

Yttrande från läkare

Isoleringen av aktiva substanser från ivan te är förknippad med vissa svårigheter. Några av dem förstörs vid uppvärmning till 50-60 ° C, medan extraktion av resten kräver en kokpunkt av vatten och högre. För att göra avkokningen eller infusionen mer effektiv rekommenderas läkare att använda ivan-te som en del av samlingen av potentierande växter.

På frågan om sprayen läker från prostatit enligt läkarnas uppfattning kan vi ge ett positivt svar. Experter rekommenderar dock att de kompletterar det:

 • rhizomes av ginseng, tentakel och pion;
 • blad av nässla, bärbär och björk;
 • lötter av lakrits, persilja, komfrey, ung burdock;
 • bark av asp
 • blommor av guldblomma, hagtorn, cornflower;
 • frukter av vildrosa, karve och enbär;
 • persilja, vitlök.

Behandlar sprutan prostatit enligt läkarnas uppfattning? Absolut. Mer än 30% som produceras i inhemska områden peptidkomplex kapslar innehåller malda blad eller extrakt från vide-ört, även kallad pustodomom, Lactarius subdulcis, stepnikom, Plakun, melnichnikom.

Behandling av prostata adenom

En av de vanligaste sjukdomarna i det genitourinära systemet hos människor som fyllt 50 år är prostata adenom. Huvudorsaken till den patologiska proliferationen av celler i prostatakörtelns klonvävnad är en förändring i den hormonella bakgrunden.

Friska prostata och adenom

Man bör komma ihåg att behandlingen av prostata adenom med ivan-tekörtel kommer att ge mer eller mindre effektiva resultat endast vid de första skeden av sjukdomen. Samtidigt bör selektiv hormonbehandling genomföras.

Arise O förstorar gräs, vild hampa, Kupreev, skog skrypiem, konevnikom, denna växt aktivt bekämpa obehagliga symptom på BPH:

Läkarnas åsikt om behandling av prostata adenom

Specialiserade vetenskapliga institut och laboratorier, lokala konsumentskyddsmyndigheter utfärdar statligtillstånd, tillstånd till försäljning via apotekskedjor, specialaffärer, stormarknader.

Följaktligen är frågan om huruvida det är tillåtet att använda ivan-te för prostataadenom det officiella läkemedlet, du kan svara jakande. Idag utvinns cytogenespeptider, som består av aminosyror, som är mycket viktiga för den manliga kroppen, utförs från Cypern.

Denna organiska är inte bara ett byggmaterial av celler av organ och vävnader, utan också en aktiv regulator för alla biokemiska processer som förekommer i människokroppen.

Relaterade videoklipp

Om behandling med ivan-te sjukdomar i prostatakörteln i video:

Huruvida det officiella läkemedlet tillåter att använda ivan-te vid ett prostata adenom? Utan tvekan. Aktiv forskning av denna växt utförs nu av neonatologer och gerontologer. De betraktar biomaterial som extraheras från sprayen, lovande fördröjare av åldrande och dess smärtsamma manifestationer.

 • Eliminerar orsakerna till cirkulationsstörningar
 • Försvinner försiktigt inflammation inom 10 minuter efter att ha tagits

Ivan-te från prostatit

Enligt medicinsk statistik lider idag mer än 50% av män över 35 år av inflammatoriska processer i prostatakörteln, nämligen prostatit. Absolut majoritet av läkemedel avsedda för behandling av prostatit och adenom garanterar inte att du blir av med sjukdomen, samtidigt som du har en massa biverkningar.

Ivan te från prostatit är ett läkemedel som ges av naturen själv, så det har praktiskt taget inga kontraindikationer, och dess höga terapeutiska egenskaper erkänns även av konservativ medicin. Cypern har länge använts av våra förfäder, som ansåg det som ett paradigm för många olika sjukdomar, inklusive prostatit.

Våra läsare rekommenderar

Vår regelbundna läsare blev av med PROSTATIT genom en effektiv metod. Han kontrollerade det på sig själv - resultatet av 100% - ett fullständigt bortskaffande av prostatit. Detta är en naturlig honungsbaserad lösning. Vi kollade metoden och bestämde oss för att rådgöra med dig. Resultatet är snabbt. DEN EFFEKTIVA METODEN.

Hur användbart är Ivan te med prostatit

Behandling av prostatit Ivan-te har många fördelar jämfört med användningen av potenta läkemedel.

Först, till skillnad från de flesta mediciner, utövar sprutan inte en deprimerande effekt på immuniteten.

För det andra har den antioxidant, antiinflammatorisk och analgetisk effekt, vilket har en mycket positiv effekt på kroppens försvar. Följande mikrodelar, vitaminer och aktiva substanser finns närvarande i växten:

Ett bevisat hemhjälpmedel för att öka Potential:

 • ett fantastiskt resultat,
 • låg kostnad,
 • fullständig säkerhet,
 • orsakar inte överskott.
 • bor, kalium och titan;
 • molybden, chanerol, järn;
 • karotenoider, alkaloider och flavonoider;
 • ett antal pektinsubstanser och fullvärdiga vegetabiliska proteiner;
 • stärkelser;
 • vitamin C;
 • tanniner.


Dessutom innehåller bladen och blommorna i Ivan-te-växten ett rekordantal viktiga organiska syror, makrodelar, liksom eteriska oljor som reducerar nervositet och irritabilitet. På grund av det höga innehållet av klorofyll accelereras processen för regenerering av skadade vävnader i prostata och bäcken. Dessutom förhindrar ganska sällsynta ämnen, som bioflavonoider, åldrandet av kroppen. Tack vare den här egenskapen hos kipreya, används den för närvarande inte bara av män som lider av prostatit och adenom i prostata, men också av kvinnor som vill maximera sin egen ungdom.

Den mättade kompositionen gör det smala spetsiga cypruset ett universellt terapeutiskt medel, vilket ger ovärderligt stöd till kroppen i kampen mot inflammatoriska processer lokaliserade i prostata. Förutom narkos, antibakteriella och lugnande effekter, accelererar Ivan-te produktionen av testosteron, vilket förklarar dess popularitet som en "manlig" ört. Den största fördelen med denna medicinska växt är förmågan att använda den regelbundet, utan rädsla för att skada din egen organism och provocera missbruk.

Hittills rekommenderas koport te för profylax och behandling av prostatit, även av företrädare för konservativ medicin, eftersom dess användbara egenskaper har bevisats till följd av storskaliga kliniska studier. De höga medicinska egenskaperna hos cypreni, som sparar från inflammation i prostatakörteln, var kända för våra förfäder många århundraden sedan. För liknande slutsatser kom inte så länge sedan forskarna från Österrike och Tyskland, som fastställde följande positiva egenskaper hos växten:

 • normalisering av vattenelektrolytbalansen och stabilisering av artärtrycket;
 • etablering av både allmän metabolism och lokala metaboliska processer i bäcken och prostata regionen;
 • förbättring av erektil funktion, ökad libido;
 • reparativ (sårläkning) och antiinflammatorisk verkan;
 • Förbättra elasticiteten och öka elasticiteten hos prostatavävnad.

Enligt tannin kvaliteter Koporje te är överlägsen de flesta av dessa kraftfulla naturliga antiseptiska, som en björn öron, bark av ek och vide. Som en följd av de senaste vetenskapliga studier har fastställt att vide-ört är en riktig guldgruva av höga-låga-toxiska substanser som undertrycker aktiviteten och proliferation av patogena celler. Som bevis på att Ivan te med prostatit kan ge betydande stöd för kroppen, kan orsaka en så intressant faktum: en av de mest kända forskare och popularizers av fireweed, PA Badmayev, kunde bli en far efter firar sitt hundraårsjubileum.

Hur korrekt samlar och förbereder Ivan-te med prostatit

Vid behandling av prostatit för medicinska ändamål används rhizomer, löv och stjälkar av växten, nämligen smalblå, mörk, kärr, berg eller liten färg. Du kan träffa Ivan-te nästan hela Rysslands territorium, och det växer främst i ängar och öppna utrymmen, mitt i lövskogar. Att inte märka denna ljusa representanten för växtriket är mycket svårt, på grund av sin enastående externa data och solid tillväxt (det kan lätt växa till två meter eller mer i höjd). Gräsreserverna fylls bäst under blomningen från början av sommaren till slutet av augusti - början av september.

Baserat på rekommendationer från erfarna herbalists, att samla de mest föredragna mogna växterna, som redan hade tid att bilda fluff. Det är viktigt att torka avgrödan, varsamt separera alla fluffen från delar av rhizomerna, löv och stammar av sprayen. För att få högkvalitativa råvaror för behandling av prostatit måste de pressas manuellt eller använda köttkvarn. Den vidare algoritmen för handlingar ser ungefär ut enligt följande:

 1. Den resulterande massan är täckt med ett vått ark för att säkerställa att råmaterialet inte blir för torrt.
 2. Blandningen lämnas i 12 timmar vid en temperatur av +25 grader Celsius och över.
 3. Efter en viss tidsperiod ska delar av växten placeras i ugnen, där de passerar slutsteget i torkningen. Gör detta genom att observera temperaturregimen från 110 till 125 grader.
 4. När blandningen är helt nedkyld, packas den i en sluten behållare, varefter den är helt klar för användning.

Det är fortfarande att lägga till att för den oberoende samlingen av Ivan-te är det viktigt att välja ett ekologiskt rent område, som ligger långt från industrianläggningar, fabriker och fabriker.

Kontraindikationer och försiktighetsåtgärder

Traditionell behandling med hjälp av Ivan te av en sjukdom som prostatit anses vara ett av de säkraste alternativen till starka mediciner. Sprayen har dock ett antal kontraindikationer. Personer som är benägna att allergiska reaktioner, åderbråck, tromboflebit och hypotension bör fortsätta med stor omsorg till terapi med denna växt. Det är förbjudet att använda det vid individuell intolerans. Det är tillrådligt att använda buljong i tre dagar från det att preparatet är klar. Med prostatit, använd inte för koncentrerad infusion.

Hur man använder Ivan-te för förebyggande och behandling av prostatit

Det enklaste och mest enkla sättet att använda citrongräs är att förbereda det i form av te. 2-3 msk. l. strimlade och torkade delar av växten hälls 200-250 ml kokande vatten och infunderas i 15-20 minuter.

För att Ivan-te gav maximalt antal användbara egenskaper, kan du använda termos. 5-7 msk. l. Gräset hälls med en liter kokande vatten och infunderas i minst 8 timmar. Ta Ivan-te 2-3 gånger om dagen för 100-120 ml.

Det finns andra lika effektiva recept som kan bota även prostatit i kronisk form.

Phytosbora från prostatit och prostata adenom

Att framställa en sådan samling behov: 3 delar kipreya angustifolium, 2 delar av strimlade och torkade rötterna av Urtica dioica, 2 delar av en växt gyllene stång (gullris), och en del av humlekottar, cudweed och åkerfräken. 5-6 teskedar av den resulterande växtbaserade blandningen häll en liter brant kokande vatten och insistera i en halvtimme. Därefter filtreras infusionen och används på glasets tredje del tre gånger om dagen strax före varje måltid. Du kan också lägga till följande ingredienser till infusionen:

 • löv av hassel och björk;
 • blad av jordgubbar och magnolia vinstockar;
 • rötter av echinacea.

Detta recept är bra för förebyggande och terapi av sådana vanliga manliga sjukdomar som prostatit, prostata adenom och andra inflammatoriska processer lokaliserade i prostatavävnaderna.

Ivan-te har inga kontraindikationer. Den används i fytoterapi och traditionell medicin. Effektiviteten av Ivan te har bevisats vid behandling av prostatit, prostata adenom och även i de första stadierna av prostatacancer. Därför kan du säkert använda Ivan-te vid behandling av prostatit.

Avkok av färska löv med prostatit

För att förbereda medicinsk buljong kan du använda färska stjälkar, blad och blomställningar av sprayen som samlats in under blomningen. I den emaljerade behållaren sätta de nyligen rivna delarna av växten så att deras skikt inte var belägen högst 5-6 mm direkt från botten. Bäck gräset med varmt vatten, behållaren placeras på en svag eld, där den borde ligga upp till koka. Den resulterande blandningen kyles och filtreras, varefter den är helt klar för användning.

recensioner

Ivan te i behandlingen av prostatit kan användas regelbundet som ett ersättare för traditionellt te. Du kan samla och skörda det manuellt eller köpa en samling på apoteket. De allra flesta recensionerna om Cypern är mycket positiva, vilket är lätt att se personligen.

Att dricka Ivan-te började för flera år sedan när han bokstavligen förlorade benen på jakt efter ett effektivt botemedel mot kronisk prostatit. Efter en månad av regelbunden användning infusioner och dekokter, började jag mår mycket bättre, försvann täta urinträngningar, speciellt på natten stör mig, upphörde att bry förbränning och gått de flesta av de obehagliga symptom som förknippas med prostatit. Man kan inte annat än notera den allmänna förbättringen av välbefinnandet, eftersom Ivan-te är ett riktigt naturligt apotek. Nu använder jag Cypern för förebyggande ändamål, och jag avser inte att utesluta det från min egen kost.

Vitaliy, 57 år, Nizhny Novgorod

Ivan-te från prostatit rådde mig att dricka en granne i förortsområdet, som vet mycket om medicinska växter och örter. Det var så här: att prata med en gammal vän, och under samtalet nämnde jag kort sagt ett obehagligt problem, som prostatit, som har plågat mig i åratal. Grannen gav mig en fermenterad samling av sin egen billet och gav generella rekommendationer för användning. Dricka denna samling till slutet av sommarsäsongen, kunde jag inte låta bli att märka uppenbara tecken på förbättring, i kombination med en minskning av intensiteten av inflammation - prostatit började gradvis gå iväg. Eftersom min bekant med denna ört har passerat exakt ett år, så kan jag med säkerhet säga: Ja, Ivan-te behandlar verkligen prostatit, förutom det har det ingen kontraindikationer.

Ilya, Moskva

I ett och ett halvt år kämpade jag med en prostatit, som under min inaktivitet lyckades passera in i kronisk form. Samtidigt hade inte de dyraste drogerna den önskade positiva effekten. Oavsiktligt snubblar på recensioner om Ivan-te från prostatit, blev intresserad av denna växt. Utan att tänka två gånger köpte jag en färdig samling av Ivan-te i apoteket och började ta det i form av te tre eller fyra gånger om dagen. Vad jag vill säga: Efter sex månaders daglig konsumtion av denna växt med en unik honungs smak, glömde jag om de konstanta besöken i toaletten och andra obehagliga symptom på prostatit. Särskilt notera ökningen i libido och en utmärkt erektion. Nu dricker jag Ivan te hela tiden och ersätter dem helt med det vanliga svarta, och jag rekommenderar det till alla män som lider av kronisk prostatit.

Victor, Odessa

Vem sa att det är omöjligt att bota prostatit?

Har du en PROSTATE? Redan mycket pengar försökt och ingenting hjälpte? Dessa symtom är bekant för dig inte av hearsay:

 • konstant smärta i underlivet, skrotum;
 • svårighet att urinera
 • sexuell dysfunktion.

Det enda sättet att använda? Vänta och inte agera med radikala metoder. Prostatit kan vara CURED! Gå till länken och ta reda på hur specialisten rekommenderar behandling av prostatit.