Huvud
Massage

Användningen av Intramag vid behandling av kronisk icke-specifik prostatit

Aleksandrov VP, Korenkov DG, Tiktinsky O, L., Mikhaylichenko VV, Kalinina S.N., Fesenko V.N.

Kroniska inflammatoriska sjukdomar hos de extra könkörtlarna skiljer sig åt i svårigheten att behandla och deras benägenhet att återfalla. Relativt gynnsamma resultat erhålles med en komplex behandling, inklusive inte bara antibakteriell, antiinflammatoriska, immunmodulerande, utan även metoder för sjukgymnastik effekter på dessa organ.

Mycket lovande, enligt vår mening, är användningen av hushållsapparaten Intramag. Anordningen implementerar en ny metod för komplexa effekter på slemhinnan i urinröret längs dess längd efter terapeutiska faktorer: reser magnetfält rör sig längs urinröret med en frekvens på 1-20 Hz, mikromassage, bevattning och sköljläkemedelslösning och elektrofores av läkemedel in i urinröret och in i prostatakörteln. Dessutom tillämpas intrauretralnogo specialeffekter och rektal kateter irrigator, som också gör det möjligt att kombinera både urinrörets magnetophoresis elektrofores.

Det fanns 45 patienter med kronisk prostatit. Patienternas ålder är 20-40 år. Hos 22 patienter var prostatit associerad med posterior uretrit. De viktigaste symptomen var smärta, dysuri, copulatorisk dysfunktion. Tidigare genomgick patienter komplex, standardbehandling, som inte var effektiv.

Alla patienter behandlades med en "Intramag. "Behandlingen varar 15 minuter behandlingens -.. 10 sessioner Pain minskade efter 3-4 behandlingar och behandlingens slut hos alla patienter försvann helt Samtliga patienter rapporterade friare urinering utan dizuricheskih händelser hos alla patienter tillbaka till normal prostata och hemliga.. Majoriteten av patienterna återhämtade sin sexuella funktion.

Således användningen av läkemedlet "Intramag"Avsevärt förbättrar resultaten komplekskogo behandling av patienter med kronisk prostatit i kombination med en back uretrit och minskar behandlingstiden med 2-3 gånger. Ger detta oss att rekommendera enheten" Intramag "för utbredd användning vid behandling av kronisk ospecifik prostatit.

Det är ingen hemlighet för någon hur viktigt det är att ha ett vackert leende. Dessutom vet alla hur svårt det är att hitta en bra tandläkare idag. Besöker en tandklinik i St Petersburg kommer du bli positivt överraskad av kvaliteten, volymen och effektiviteten hos de tjänster som tillhandahålls. Kliniken "Hon" använder modern utrustning, men viktigast av allt tar verkliga proffs mottagningen.

Intramag hårdvara och Intrastim munstycke

Principen för "Intramag" är att använda metoden för elektrostimulering. Enheten använder impulsströmmar som hjälper till att återställa vävnader, organ och system för en person som tidigare har förlorat sin effektivitet. Speciellt progressiv återhämtning med hjälp av elektrostimulering påverkas av nerver och muskler. Tack vare "Intramagu" slätmuskel börjar arbetet, dess ton förbättras avsevärt och blodcirkulationen förbättras.

Indikationer för användning Intramag

Intramag är en unik utveckling som gjorde det möjligt för specialister att öppna nya möjligheter vid behandling av ett stort antal urologiska sjukdomar hos män, såsom:

 • Kronisk ospecifik urinritning;
 • Erektil dysfunktion;
 • Prostatit och collikulit.

Tack vare Intrastim-munstycket kan Intramag-hårdvarukomplexet vara mycket effektivt för att lösa urologiska problem hos kvinnor, till exempel:

 • Inflammatoriska sjukdomar i bäckenorganen;
 • Ganglionevrit, endocervicit, kolpit.

Prefixet "Intrastim" är tillverkat i en enda design med enheten, och därför är det väldigt lätt att installera med det i ett enda rack.

Kontraindikationer till förfarandena

 • Maligna neoplasmer;
 • Inflammatoriska processer av bäcken peritoneum och inre sexuella organ av akuta former, inklusive purulenta inflammatoriska processer;
 • Akuta hemorrojder;
 • Tuberkulosinfektion;
 • Psykiska störningar.

Fördelar med Intramag

 • Formen på radiatorn är utformad för att exakt upprepa den anatomiska egenskapen hos en persons perineum;
 • Tack vare en speciell massagekateter förbättras inte bara magnetiska fältets fysikaliska egenskaper, men det finns också möjlighet till mikromassage.
 • Instamag låter dig kombinera magnetoterapi med rektal administrering av mediciner;
 • På bara 5-6 sessioner med Intramag-hårdvara och Intrastim prefixar uppnår läkare den optimala läkemedels koncentrationen direkt i lokaliseringen av sjukdomslokaliseringen.
 • Tack vare många studier har det visat sig att Intramag tillåter att behandlingstiden för urologiska sjukdomar minskas 3-4 gånger.
 • Intramags verkan är smärtfri och icke-traumatisk.

Intramag i våra kliniker

"Intramag" Enheten kommer att vara effektiva vid att överklaga till dessa yrkesgrupper, som säkerställer inte bara professionell hjälp vid behandling av urologiska sjukdomar, men också sterilitet av alla komponenter och förbrukningsmaterial som används i behandlingsprocessen.

Förutom ett professionellt tillvägagångssätt vid behandling, kommer du att få kvalificerad medicinsk vård, vänlig service, anonymitet och en utmärkt atmosfär som ger dig snabbast möjliga återhämtning när du kontaktar klinikerna i vårt nätverk.

Apparaten AMUS-01- "INTRAMAG"

Apparaten AMUS-01- "INTRAMAG"

# 1 Meddelande SergeAG »Fre 04 okt 2013 12:25 pm

# 2 Meddelande Eugenue »Lör 05 okt 2013 4:10 am

Re: Apparat AMUS-01- "INTRAMAG"

# 3 Meddelande aleks182 »Lör 23 jan 2016 07:04

Lär dig hur man bota prostatit

Återhämtningen börjar idag.

Detaljerad och tillgänglig på moderna sätt
diagnos och behandling av prostata sjukdomar

 • - Avslöja orsakerna
 • - Undertryck av infektioner i prostata
 • - Metoder för behandling
 • - Hur man inte blir sjuk igen och andra

Apparaten AMUS-01- "INTRAMAG"

Apparat ADR-01- "INTRAMAG" ( "manliga versionen") är utformad för behandling av inflammatoriska sjukdomar i det urogenitala området hos män, inklusive urogenital infektion med användning av ett magnetiskt vandringsfält i kombination med läkemedelsterapi och lokal uppvärmning av prostatan.

Omfattning: urologi, andrologi, dermatovenereologi.

Principen för behandling

De terapeutiska egenskaperna hos den anordning baserad på de uttryckta antiinflammatoriska, antiedematous, analgetiska åtgärder och foretisk reser magnetfält exciteras i radiatorn samt förmågan att leda lokala läkemedelsbehandling med samtidig uppvärmning av prostatan.

Utmärkande egenskaper

Apparaturens särdrag AMUS-01- "INTRAMAG" är att tillsammans med skapandet av en "depå" av ett läkemedelspreparat i lesionen har läkaren möjlighet att påverka vaskulär ton och blodflöde i bäckenområdet.

Detta uppnås genom optimal kombination i ett enda förfarande, sådana fysikaliska faktorer som den dynamiska magnetiska och magnetophoresis, hypertermi via urinrörets eller rektal värmare kateter, en mikro prostatisk zonen via-tumlaren kateter. Kombinationen av dessa faktorer möjliggör terapeutiska 5-6 sessioner för att uppnå betydande koncentrationer av läkemedel i lesionen och erhålla en stabil terapeutisk effekt.

Sålunda, irrigators tillåta katetrar samtidigt eller sekventiellt med lokal läkemedelsterapi uppträdande laserterapi apparat "LAST-02" och / eller elektrisk stimulering för elektrofores av prefixet "INTRAST".

Förekomsten av ett annat prefix - "INTRATERM" gör det möjligt att värma körteln samtidigt från två sidor: uretral och rektal.

АМУС-01- "INTRAMAG" tillåter 3-4 gånger att förkorta behandlingstiden i jämförelse med kända metoder för tvättning och instillation. Även för en lång tid sedan, behandling av män, i regel, åtföljs av restaurering av sexuell funktion.

För första gången var det en effektiv behandling av total uretrit hos män, förebyggande av komplikationer, såsom prostatit, kollikulit, vesiklar på bekostnad av optimal lokal läkemedelsterapi genom de perforerade kateter irrigators.

Enheten gör att du kan arbeta i ett stokastiskt läge (oavsiktlig införlivande av fältkällor i radiatorn) som den mest fysiologiska, med undantag av organismens beroende av fältets effekter.

Magnetfältkällorna (solenoiderna) är placerade inuti takkroppen och den platta delen av radiatorn. Radiatorens form upprepar de anatomiska egenskaperna hos perineum, vilket gör det möjligt att öka induktionen av magnetfältet i den bakre delen av urinröret och prostatakörteln. Detta ökar magnetfältets framsynthet och ger bättre möjligheter till mikromassage med hjälp av en massagekateter. Vid användning av denna radiator utan införande av katetrar (irrigatorer, en värmare, en massager) kan en magnetoterapiprocedur utföras i patientens sittposition. I detta fall rekommenderas att kombinera magnetoterapi med rektal administrering av läkemedlet (vitaprost, prostatilen etc.) i form av suppositorier.

Medicinska faktorer hos apparaten AMUS-01- "INTRAMAG"

Indikationer för användning:

 • Prostatit.
 • Kronisk uretrit (inklusive total uretrit).
 • Vesikulit, colliculi.
 • Peyronies sjukdom.
 • Uretral stricture.
 • Systemiska blodsjukdomar.
 • Akut infektionssjukdomar (inklusive urogenitalt område).
 • Tillståndet för akut stroke och hjärtinfarkt.

För mer effektiv behandling trihomonadnyh, klamydia, ureaplasma uretrit et al. STI för att förbättra den terapeutiska effekten av anordningen kan dessutom utrustade med prefix "Intraterm" för reglerade uppvärmningen av rörformiga kroppar vävnad till en temperatur av 45 ° C, "INTRAST" elektrofores och elektrostimulering genom katetrar-irrigators ADR-01- apparat "INTRAMAG" (manliga versionen) och prefixet "MnDEP" för dynamisk flerkana elektropunktury på biologiskt aktiva punkter (BAP).

Vid behandling av sjukdomar som åtföljs av psykosomatiska sjukdomar rekommenderas att man använder prefixet "Tsvetorytm".

Gemensam användning av AMUS-01- "INTRAMAG" -enheter (manlig version) och "LAST-02" möjliggör en magnetolaser-effekt på protein-lipidcellemembranen hos ett patologiskt förändrat organ.

Behandling med enheten AMUS-01- "INTRAMAG" rekommenderas att kombineras med LOD-terapi, till exempel enheten "AIR-U plus." Förfarandet för LOD-terapi ordineras vanligtvis omedelbart efter en session med AMUS-01- "INTRAMAG" för att fixa läkemedlet infört i urinröret i urogenitalt område. Varianter av behandlingsmetoder i anvisningarna till enheten "AIR-U plus" på supportsidan.

Tillsammans med behandlingen på apparaten AMUS-01- "INTRAMAG" rekommenderas att använda vibro-massage med hjälp av apparaten "AVIM-1".

Observera tack. För enkelhetens skull enhetens ADR-01 "INTRAMAG" och alla urologiska komplex, har vi utvecklat en speciell rack, som kan flyttas över soffan och tillsammans med den bifogade till radiator reser magnetfält utan en stav och bas.

magnetterapi

på Intramag-maskinen

Magnetoterapi - effekten på magnetfältets kropp. Förfarandet genomgår vissa delar av kroppen som behöver behandling. Under inverkan av magnetfält ökar blodcirkulationen i dem, minskningar av puffiness och smärta. I urologisk praxis används magnetoterapi i kampen mot olika inflammatoriska sjukdomar i könsorganen hos både män och kvinnor. I "Spectra" -kliniken utförs procedurerna på Intramag-maskiner, vilket gör det möjligt att öka effektiviteten av behandlingen genom att kombinera magnetiskt inflytande med lokal medicinsk, termoterapi eller vibromassage.

vittnesbörd

 • kronisk prostatit eller uretrit,
 • stricture av urinröret,
 • inflammation av sämsta vesiklar (vesikulit),
 • inflammation i det sämsta tuberkletet (colliculit)
 • Peyronies sjukdom.
 • cystit,
 • uretrit,
 • inflammatoriska gynekologiska sjukdomar (adnexit, salpingit, cervicit etc.).

Kontra

 • Blodsjukdomar.
 • Akut infektion.
 • Villkor efter stroke eller hjärtinfarkt.
 • Hos kvinnor, graviditet, menstruationsperioden.

Hur utförs magnetterapi?

Patienten läggs på soffan. I grenområdet ställer läkaren in magnetfältet. Beroende på indikationerna kan en kateter läggas till rektum eller urinrör:

 • uppvärmning (ger uppvärmning av vävnader i intervallet 38-45 grader),
 • Irrigator (konstruerad för att ge läkemedel till urinrörslemhinnan eller prostatakörteln),
 • Massager (utför en mikromassande effekt på urinrörets väggar).

Med kronisk prostatit övas en kombination av magnetoterapi med rektal administrering av antiinflammatoriska suppositorier (Prostatilena, Vitaprost, etc.).

Efter installation av kateter och radiator ställer specialisten de nödvändiga parametrarna för effekten på enheten. Sessionsperioden är 10-25 minuter. Terapi utförs dagligen i 5-12 dagar.

Patienten uppmanas att sitta på en soffa eller gynekologisk stol. I skeden går läkaren in i magnetfältets emitter. Beroende på avläsningarna kan följande dessutom anges:

 • kateter irrigator i urinröret eller vagina (läkemedel matas genom det),
 • en katetervärmare i vagina eller anus (ökar effektiviteten av terapeutiska effekter på grund av likformig uppvärmning av vävnader).

Vaginala katetrar sätts in i ett speciellt tråg av en magnetisk radiator. Irrigatorkatetrar fylls med lämplig läkemedelslösning efter administrering.

Vidare innehåller specialisten Intramag och specificerar parametrarna för proceduren. Efter inställd tid (10-20 min) stängs enheten av automatiskt. Sessioner upprepas dagligen i 8-10 dagar.

För att registrera dig för en magnetbehandling i vår klinik kan du besöka urologen. Baserat på resultaten från laboratoriet och klinisk undersökning kommer han att bestämma för dig det optimala förfarandet och behandlingens varaktighet. Efter avslutad kurs ska läkaren utvärdera effektiviteten av behandlingen och ge rekommendationer om ytterligare bekämpning av sjukdomen.

Prostatit: Total behandling med Intramag

Prostatit: Total behandling med Intramag

I kliniken "Dr.Kramar" är det möjligt att få en hårdvarabehandling av prostatit på apparaten "Intramag".

Anordningen är avsedd för behandling av inflammatoriska sjukdomar i det genitourära systemet, inklusive prostatit och uretrit. Hittills är detta en av de mest effektiva och beprövade metoderna för att behandla dessa sjukdomar.

Behandling för Intramag pågår mest effektivt, snabbt och viktigast av allt - smärtfritt!

Vilka sjukdomar behandlar apparaten?

Denna teknik har visat sig vid behandling av:

 • uretrit
 • prostatit
 • kolpitov
 • cervicit
 • adnexitises
 • cystit
 • tsistalgii

Vad är kärnan i förfarandet?

Den terapeutiska effekten av anordningen är baserad på användningen av medicinska egenskaper hos magnetfältet, vilket kombineras med läkemedel och uppvärmning av prostata. Grunden för "Intarmag » - magnetterapijag.

Ett magnetfält rör sig längs urinröret med en frekvens av 1-20 Hz. På grund av detta utförs uppvärmning längs hela urinrörets längd och optimal mättnad med slemhinnor.

Effekten av behandling av prostatit med Intramag?

Användningen av apparaten ger ett uttalat: antiinflammatorisk, decongestant, analgetisk effekt. De flesta patienter rapporterar en snabb förbättring av den totala hälsan, återtagande av smärta och obehag vid behandling av prostatit med användning "Intramag".

Läkare från kliniken "Dr.Kramar" förklarar effektiviteten av behandlingen genom närvaron av ett cirkulärt magnetfält, som fullt ut använder prostata och utför massage i alla riktningar. Till sist, proceduren för magnetoterapi arbetar för framtiden: har en positiv effekt på biokemin hos prostataceller, vilket i framtiden tillåter undvik alla slags tumörer.

Bland annat föreskrivs anordningen för erektil dysfunktion, som uppstod mot bakgrund av infektiösa eller inflammatoriska sjukdomar. Enheten återställer männs sexuella funktion.

Hur fungerar proceduren?

Munstycket genom vilket magnetfältet passerar fullständigt upprepar de fysiologiska formerna av perineum, vilket gör förfarandet den mest bekväma. användningen av engångsartiklar och fullständig sterilisering av apparaten efter varje patient, ge en komplett säkerhetsförfaranden.

Hur många procedurer behövs för Intramag att fullständigt behandla prostatit?

Varaktigheten av behandlingen är 3-6 procedurer under 1-12 min. Som praktiken visar, efter endast 2 sessioner, har Intramag-apparaten en tydlig terapeutisk effekt hos patienter med kronisk prostatit. Efter 3-6 procedurer försvinner smärtan i prostatakörteln äntligen, och antalet vita blodkroppar i sin sektor kommer tillbaka till det normala.

Vilka är fördelarna med Intramag-tekniken för patienter?

 1. Enheten tillhandahållerkomplicerad påverkan på urethral slemhinnan på en gång 3 sätt:

- mikromassage,

- Bevattning och tvättning med medicinsk lösning,

- Magnitophoresis och elektrofores av droger i urinröret, liksom i prostatakörteln.

Vad tillåter 2-3 sessioner att uppnå signifikant koncentration av läkemedel i det patologiska fokuset och resistent terapeutisk effekt!

 1. Behandlingstiden minskar upp till 3-6 sessioner. Föråldrade metoder (till exempel tvätt, injektioner, installationer) krävde 10 eller fler besök. Intramag reducerar effektivt tiden behandling av olika typer av urologiska sjukdomar, vilket i sin tur är en viktig faktor för de flesta män.
 2. återvinning sexuell funktion även med en lång historia av sjukdomen.
 1. Behandlingen går smärtfri och icke-traumatisk.

Det är viktigt att notera att Intramag-enheten inte får användas hemma. Endast en specialist kommer att kunna ställa in apparaten korrekt och ordinera nödvändig medicin för administrering och själva procedurens varaktighet.

För att göra ett möte med en urolog, ring: 8 (495) 369 68 03

Apparat AMUS-01- "INTRAMAG" ("manlig variant") för komplexa effekter i urologi

komplett uppsättning

Om produkten

Apparat AMUS-01- "INTRAMAG" ("manuell version") är avsedd för behandling av inflammatoriska sjukdomar i genitourinär sfär hos män, inklusive urogenital infektion med användning av ett magnetiskt fält i kombination med lokal drogbehandling och uppvärmning av prostata.


Tillämpningsområde: urologi, andrologi, dermatovenereologi.


Principen för behandling
De terapeutiska egenskaperna hos den anordning baserad på de uttryckta antiinflammatoriska, antiedematous, analgetiska åtgärder och foretisk reser magnetfält exciteras i radiatorn samt förmågan att leda lokala läkemedelsbehandling med samtidig uppvärmning av prostatan.


• АМУС-01- "INTRAMAG" tillåter 3-4 gånger att förkorta behandlingsvillkoren jämfört med kända metoder för tvättning och instillation. Även för en lång tid sedan, behandling av män, i regel, åtföljs av restaurering av sexuell funktion.
• För första gången blev det möjligt att effektivt behandla total uretrit hos män, förebygga komplikationer som prostatit, colliculit, vesikulit på grund av optimal lokal läkemedelsbehandling genom perforerade bevattningskateter.
• Enheten gör det möjligt att arbeta i ett stokastiskt läge (slumpmässigt införlivande av fältkällor i radiatorn) som den mest fysiologiska, med undantag av organismens beroende av fältets effekter.


Magnetfältkällorna (solenoiderna) är placerade inuti takkroppen och den platta delen av radiatorn. Radiatorens form upprepar de anatomiska egenskaperna hos perineum, vilket gör det möjligt att öka induktionen av magnetfältet i den bakre delen av urinröret och prostatakörteln. Detta ökar magnetfältets framsynthet och ger bättre möjligheter till mikromassage med hjälp av en massagekateter. Vid användning av denna radiator utan införande av katetrar (irrigatorer, en värmare, en massager) kan en magnetoterapiprocedur utföras i patientens sittposition. I detta fall rekommenderas att kombinera magnetoterapi med rektal administrering av läkemedlet (vitaprost, prostatilen etc.) i form av suppositorier.


Emitteren av det magnetiska fältet som reser

Indikationer för användning
• Prostatit.
• Kronisk uretrit (inklusive total uretrit).
• Vesikulit, colliculi.
• Peyronies sjukdom.
• Strängning av urinröret.


Kontra
• Systemiska blodsjukdomar.
• Akuta infektionssjukdomar (inklusive urogenitalt område).
• Tillståndet vid akut stroke och hjärtinfarkt.


Vid behandling av sjukdomar som åtföljs av psykosomatiska sjukdomar rekommenderas att man använder ett prefix "TSVETORITM".


Gemensam användning av AMUS-01- "INTRAMAG" -enheter (manuell version) och "LAST-02" gör det möjligt att erhålla en magnetolaser-effekt på protein-lipidcellmembranen hos ett patologiskt förändrat organ.


Behandling med enheten AMUS-01- "INTRAMAG" rekommenderas att kombineras med LOD-terapi, till exempel apparaten "AIR-U plus". Förfarandet för LOD-terapi ordineras vanligtvis omedelbart efter en session med AMUS-01- "INTRAMAG" för att fixa läkemedlet infört i urinröret i urogenitalt område. Varianter av behandlingsmetoder i anvisningarna till enheten "AIR-U plus" på sidsupport.


Tillsammans med behandlingen på apparaten AMUS-01- "INTRAMAG" rekommenderas att använda vibro-massage med hjälp av apparater "Avimimus-1."


Observera tack. För att underlätta användningen av enheten AMUS-01- "INTRAMAG" och hela urologiska komplexet har vi utvecklat specialstativ, som kan röra sig över soffan och längs den med radiatorn på det löpande magnetfältet som är fixerat på det utan en stav och en bas.

Tekniska egenskaper hos AMUS-01- "INTRAMAG" (manuell version)

Intramag i Urologi

Apparat ADR-01- "INTRAMAG" ( "manliga versionen") är utformad för behandling av inflammatoriska sjukdomar i det urogenitala området hos män, inklusive urogenital infektion med användning av ett magnetiskt vandringsfält i kombination med läkemedelsterapi och lokal uppvärmning av prostatan.

Omfattning: urologi, andrologi, dermatovenereologi.

Principen för behandling

De terapeutiska egenskaperna hos den anordning baserad på de uttryckta antiinflammatoriska, antiedematous, analgetiska åtgärder och foretisk reser magnetfält exciteras i radiatorn samt förmågan att leda lokala läkemedelsbehandling med samtidig uppvärmning av prostatan.

Utmärkande egenskaper

Apparaturens särdrag AMUS-01- "INTRAMAG" är att tillsammans med skapandet av en "depå" av ett läkemedelspreparat i lesionen har läkaren möjlighet att påverka vaskulär ton och blodflöde i bäckenområdet.

Detta uppnås genom optimal kombination i ett enda förfarande, sådana fysikaliska faktorer som den dynamiska magnetiska och magnetophoresis, hypertermi via urinrörets eller rektal värmare kateter, en mikro prostatisk zonen via-tumlaren kateter. Kombinationen av dessa faktorer möjliggör terapeutiska 5-6 sessioner för att uppnå betydande koncentrationer av läkemedel i lesionen och erhålla en stabil terapeutisk effekt.

Sålunda, irrigators tillåta katetrar samtidigt eller sekventiellt med lokal läkemedelsterapi uppträdande laserterapi apparat "LAST-02" och / eller elektrisk stimulering för elektrofores av prefixet "INTRAST".

Förekomsten av ett annat prefix - "INTRATERM" gör det möjligt att värma körteln samtidigt från två sidor: uretral och rektal.

 • АМУС-01- "INTRAMAG" tillåter 3-4 gånger att förkorta behandlingstiden i jämförelse med kända metoder för tvättning och instillation. Även för en lång tid sedan, behandling av män, i regel, åtföljs av restaurering av sexuell funktion.
 • För första gången var det en effektiv behandling av total uretrit hos män, förebyggande av komplikationer, såsom prostatit, kollikulit, vesiklar på bekostnad av optimal lokal läkemedelsterapi genom de perforerade kateter irrigators.
 • Enheten gör att du kan arbeta i ett stokastiskt läge (oavsiktlig införlivande av fältkällor i radiatorn) som den mest fysiologiska, med undantag av organismens beroende av fältets effekter.

Magnetfältkällorna (solenoiderna) är placerade inuti takkroppen och den platta delen av radiatorn. Radiatorens form upprepar de anatomiska egenskaperna hos perineum, vilket gör det möjligt att öka induktionen av magnetfältet i den bakre delen av urinröret och prostatakörteln. Detta ökar magnetfältets framsynthet och ger bättre möjligheter till mikromassage med hjälp av en massagekateter. Vid användning av denna radiator utan införande av katetrar (irrigatorer, en värmare, en massager) kan en magnetoterapiprocedur utföras i patientens sittposition. I detta fall rekommenderas att kombinera magnetoterapi med rektal administrering av läkemedlet (vitaprost, prostatilen etc.) i form av suppositorier.

Apparat AMUS-01 Intramag - prostatens bästa vän

Intramag är ett instrument som används för att behandla sjukdomar i det genitourära systemet. Dess agerande är baserad på användningen av magnetfältegenskaper, som kombineras med droger och värmer prostata.

Enheten används i sådana områden av medicin som andrologi, urologi, dermatovenereologi.

Radiatorn är upphetsad med ett zigzaggingmagnetiskt fält, som har förmåga att smärtstillande, anti-edematös och antiinflammatorisk verkan parallellt med medicinsk lokal terapi och uppvärmning av prostata.

Princip för verksamheten

Anordningen amus 01 intramag tillåter dig att reglera tonen i blodkärlen och blodflödet i bäckenorganen, förutom att injicera medicinen direkt i inflammatorisk fokus. Detta är möjligt, eftersom flera förfaranden samtidigt utförs för att förbättra varandras åtgärder:

 • magnetophoresis;
 • Dynamisk magnetbehandling;
 • Hypertermi (med speciella värmekatetrar);
 • Mikromassage av prostata (med hjälp av en massager-kateter).

Sådan samtidig verkan främjar snabb ackumulering av läkemedelssubstans i det inflammatoriska fokuset på kortare tid än med konventionella behandlingsmetoder. Förfarandet tar 1 till 10 minuter. Kursen är i genomsnitt 6 sessioner. Som ett resultat uppnås en fortsatt terapeutisk effekt.

Eventuell samtidig tillämpning av laserterapi eller elektrofores vid behov. Men detta kräver separata konsoler. Körteln själv kan värmas upp från två sidor samtidigt med hjälp av en extra enhet: rektalt och urinrör.

Även i kroniska former av sjukdomar, återställs en kvinnas sexuella funktion i de flesta fall. Och rehabiliteringsperioden tar mycket mindre tid än med konventionell behandling.

Amus 01 intramag består av en rännformad kropp och en radiator med platt form. Inuti väskan finns solenoider (fältkällor). För att öka induktionen av magnetfältet är radiatorn utformad så att man upprepar perineumets form. Har en timer med automatisk avstängning. Ordnade på detta sätt för att undvika att bli van vid det.

Indikationer för användning

Enheten används för att behandla prostatit, colliculit, vesikulit, kronisk uretrit, Peyronies sjukdom.

Anordningen kan användas även för behandling av infektionssjukdomar: Chlamydia, trihomonadnyh, ureaplasma uretrit, men det rekommenderas att använda ett ytterligare prefix för uppvärmning vävnader eller organ för elektrofores.

Intramag kan användas för att förhindra prostatit.

Förfarandet i sig har inga smärtsamma förnimmelser. Katetrar som sätts in i urinröret har en liten diameter, vilket hjälper till att undvika obehag under proceduren.

Fältet självt har en positiv effekt på prostatan, eftersom den påverkar syntesen av protein.

Bland annat föreskrivs anordningen för erektil dysfunktion, som uppstod mot bakgrund av infektiösa eller inflammatoriska sjukdomar.

Kontraindikationer för användning

Det är omöjligt att tillgripa behandling med intramaganvändning i systemiska blodsjukdomar. Infektionssjukdomar i det akuta skedet är också en kontraindikation för användningen av anordningen.

Vid myokardinfarkt och akut stroke kan magnetfältet förvärra. I detta avseende tillåter ett sådant tillstånd inte användning av intramag.

slutsats

Enheten intramag får inte användas hemma. Endast en specialist kommer att kunna ställa in apparaten korrekt och ordinera nödvändig medicin för administrering och själva procedurens varaktighet.

I själva verket har enheten i de flesta fall en garanterad helande effekt på relativt kort tid. Men jag har ännu inte fått bred ansökan. Som regel används den i privata kliniker av specialutbildad personal.

Ändå, trots alla otvivelaktiga fördelar med enheten, bör du rådgöra med din läkare innan du tar till hjälp av privata kliniker. Kanske är det i ditt fall, av någon anledning, det blir mycket bättre och mer effektivt att genomgå en kurs av standard drogterapi.

Intramag i Urologi

Anslutning till Intramag-apparaten för elektrofores och elektrostimulering i urologi INTRAST

Prefixet INTRAST är avsett för förfarandet för elektrostimulering och elektrofores vid behandling av prostatit hos män i apparaten Intramag (eller Intramag-Intratherm-komplexet) och ett antal inflammatoriska sjukdomar i bäckenorganen hos kvinnor i apparaten Intramag.
Prefixet använder en grundläggande uppsättning Intramag-kateter bevattningsanordningar som möjliggör elektrostimulering före eller efter lokal drogbehandling på Intramag-apparaten utan att kateteret avlägsnas från urinröret.
Frånvaron av metallkontakter på katetrarna eliminerar risken för skador på urinröret och skiljer fördelaktigt fästet från Intathon och Yarilo.
Strömförsörjningen på set-top-boxen, avsedd för detta ändamål på Intramags bakpanel, ger kontakten sin elektriska säkerhet.
apparat Intramag och prefixet INTRAST De är gjorda i en enda design och kan installeras i ett enda rack.
Indikationer för användning.
Först av allt, elektrostimulering med hjälp av bilagan INTRAST kan användas i komplex terapi (Intramag-Intratherm) av olika sjukdomar i det genitourära systemet, när den infektionsinflammatoriska komponenten råder i kliniken. Du kan använda konsolen och som en monoterapi - i scenen för kronisk inflammation, när framkanten av dysfunktionella störningar som bryter mot mikrocirkulation och trofism.
Huvudindikationerna är:
- kronisk kronisk prostatit
- kronisk bakteriell prostatit;
- kronisk prostatit med urogenitalt infektion efter eller i slutet av den första tiden av anti-infektiv terapi;
- kopulativ dysfunktion;
- interoceptiv manlig infertilitet på grund av prostatit;
- Ganglionvrit, endocervicit, kolpit hos kvinnor.
Kontraindikationer.
- akuta inflammatoriska processer av bäcken peritoneum och inre genitala organ
- maligna neoplasmer;
- närvaro av en pacemaker
- sjukdomar i det hematopoietiska systemet;
- infektionssjukdomar i akut stadium;
- purulent inflammation i det lilla bäckenet;
- psykiska störningar (schizofreni, epilepsi, psykos);
- tuberkulosinfektion;
- akut inflammation i urinröret
- akuta hemorrojder.