Huvud
Behandling

Intramag i gynekologi

Anordningen ADR-01 "INTRAMAG" ( "kvinnlig version") är avsett för behandling av kronisk adnexit, liksom behandling och förebyggande av uretrit, fetma, salpingit, salpingoophoritis, ganglionevritov, cervicit, endometrit, cystit och tsistalgii.

Användningsområde: Gynekologi.

Principen för behandling

De terapeutiska egenskaperna hos den anordning baserad på de uttryckta antiinflammatoriska, antiedematous, analgetiska åtgärder och foretisk reser magnetfält exciteras i radiatorn samt förmågan att leda lokala läkemedelsbehandling med samtidig uppvärmning.

Utmärkande egenskaper

Apparaturens särdrag AMUS-01- "INTRAMAG" är att tillsammans med skapandet av en "depå" av ett läkemedelspreparat i lesionen har läkaren möjlighet att påverka vaskulär ton och blodflöde i bäckenområdet.

Detta uppnås genom den optimala kombinationen i ett förfarande av sådana fysikaliska faktorer som dynamisk magnetbehandling och magnetophores, hypertermi med hjälp av en vaginal eller rektal katetervärmare. Kombinationen av dessa faktorer möjliggör terapeutiska 5-6 sessioner för att uppnå betydande koncentrationer av läkemedel i lesionen och erhålla en stabil terapeutisk effekt.

АМУС-01- "INTRAMAG" tillåter 3-4 gånger att förkorta behandlingstiden i jämförelse med kända metoder för tvättning och instillation.

Sålunda, irrigators tillåta katetrar samtidigt eller sekventiellt med lokal läkemedelsterapi uppträdande laserterapi apparat "LAST-02" och / eller elektrisk stimulering för elektrofores av prefixet "INTRAST".

Medicinska faktorer hos apparaten AMUS-01- "INTRAMAG"

För effektivare behandling trihomonadnyh, klamydia, ureaplasma infektioner och andra. STI för att förbättra den terapeutiska effekten av anordningen kan dessutom utrustade med prefix "Intraterm" för reglerade uppvärmningen vävnaderna i vagina, urinröret, livmoderhalsen, livmodern, livmoderhalsen till en temperatur av 45 ° C, "INTRAST" elektrofores och elektrostimulering via irrigators, katetrar apparat ADR-01- "INTRAMAG" (kvinnliga versionen), prefixet "ACV-01-TRIM" för effektiv rehabilitering endocervix för att behandla kronisk endocervicitis. Och även utrustad med apparaten "MnDEP" för dynamisk flerkana elektropunktury på biologiskt aktiva punkter (BAP).

Dela anordningar ADR-01 "INTRAMAG" (kvinnlig version) och "LAST-02" ger en magneto effekt på protein-lipid-cellmembranet av en sjuka organet.

Vid behandling av sjukdomar, tillsammans med psykosomatiska sjukdomar, rekommenderas att använda prefixet "Tsvetoritm".

Tillsammans med behandlingen på apparaten AMUS-01- "INTRAMAG" rekommenderas att använda vibro-massage med hjälp av apparaten "AVIM-1".

Varning. För enkelhetens skull enhetens ADR-01 "INTRAMAG" och alla gynekologiska komplex, har vi utvecklat en speciell rack, som kan flyttas över soffan och tillsammans med den bifogade till radiator reser magnetfält utan en stav och bas.

publikation

AI Neimark, B.A. Neumark.
"Efferent och kvantterapi i urologi". M., Medical News Agency, 2003.

IA Salov, TH. Khashaeva, M.O. Duganova, K.M. Karaguzian, E.A. Shagerbieva, Yu.M.Raygorodsky.
"Vibromagnetmassage och jontofores vid behandling av kronisk cystit hos postmenopausala kvinnor." J. Obstetrics and Gynecology, 2010, nr 6, s. 65-69.

Magnetoterapi (vaginalsensor) på Intramag-apparaten (1 procedur)

magnetterapi - En terapeutisk metod baserad på tillämpningen av olika lågfrekvensfält.

Han har ett nummer fördelar före andra metoder för fysioterapi:

 • Magnetfältet är det enda fält som tränger in utan försvagning genom kroppens vävnader, vilket gör det möjligt att realisera en direkt effekt på det patologiska fokuset.
 • Magnetfältet, tillsammans med lasern, ultraljudet, har det största antalet verkande terapeutiska faktorer och kräver inte kontakttekniker av inflytande.
 • Magnetoterapi är den mest fysiologiska typen terapi, eftersom en person har sitt eget magnetfält och sedan födseln har omringats av jordens magnetfält. Därför absorberas denna typ av behandling lätt och tolereras väl av en person.
 • Magnetoterapi har ett minimum av kontraindikationer, och förekomsten av kontraindikationer som: prostata adenom, livmoderfibrer är inte en kontraindikation för magnetoterapi.

Magnetoterapi på apparat AMUS-01- "Intramag" baseras på effekten av ett resande pulserat magnetfält på vävnader och mänskliga organ. Med avseende på dess fysikaliska egenskaper är fältet som emitteras av anordningen så nära som möjligt för den mänskliga kroppens magnetfält, vilket garanterar en hög terapeutisk effekt.

Magnetfältet, som verkar på cellulär nivå, ökar permeabiliteten hos cellmembran, påskyndar metaboliska processer, ökar enzymaktiviteten, förbättrar lokal blodcirkulation. Som ett resultat avlägsnas inflammation, ödem i vävnaderna minskar, smärtsmärta avlägsnas och återhämtningsprocesser stimuleras.

Kombinationen av magnetisk terapi med läkemedelsterapi som en systemisk och lokal tillåter läkemedel tränga djupt in i vävnaden och skapa i inflammation "depå", vilket reducerar återhämtningsperioden och säkerställer lång terapeutisk effekt.

Egenheten hos terapi på Intramag-apparaten är den behandlande läkarens förmåga att reglera effekten av magnetfält på vävnader och organ, beroende på processens steg och volym, med beaktande av den individuella behandlingsregimen.

När det används i komplex behandling av sjukdomar i det genitourinära systemet, har Intramag en uttalad effekt att återställa reproduktiv funktion hos män och kvinnor.

Enheten är utrustad med olika sensorer (dermal, kavitär), som väljs individuellt av den behandlande läkaren.

Den genomsnittliga kursen består av 10 förfaranden.

Indikationer för användning hos män:

 • kronisk uretrit, inklusive i samband med STI
 • kronisk prostatit
 • kronisk epididymoorchitis
 • erektil dysfunktion (impotens)
 • infertilitet

Indikationer för användning hos kvinnor:

 • kronisk vulvovaginit
 • kronisk endocervicit inklusive i samband med STI
 • kronisk endometrit
 • infertilitet
 • kronisk bäckensmärksyndrom
 • endometrios

Kontraindikationer:

 • akuta purulenta infektioner
 • maligna tumörer
 • graviditet
 • akut nedsatt njur- och leverfunktion
 • blödningstendens
 • genital tuberkulos
 • stroke, hjärtinfarkt

Kostnad för magnetoterapi (vaginal sensor) i Chelyabinsk

Priset på magnetoterapiproceduren (vaginalsensorn) på Intramag-apparaten i Apollo Medical Center är 400 rubel.

"Intramag" apparat

Anordningen "Intramag"Är avsedd för behandling av inflammatoriska sjukdomar i det genitourinära systemet, inklusive urogenital infektion med användning av ett magnetiskt fält i kombination med lokal drogbehandling och uppvärmning. Enheten är tillverkad i både "manliga" och "kvinnliga" versioner. Den senare implementerar en ny teknik för behandling av kronisk adnexit, kolpit, cervicit, cystit och cyster.

Principen för behandling

De terapeutiska egenskaperna hos anordningen baseras på den uttryckta antiinflammatoriska, antiedematous, den analgetiska verkan av rinnande magnetfält, samt förmågan att leda lokala läkemedelsbehandling med samtidig uppvärmning.

Källor för magnetfält (solenoider) är placerade inuti rännan och den platta delen av radiatorn. Radiatorens form upprepar de anatomiska egenskaperna hos perineum, vilket gör det möjligt att öka induktionen av magnetfältet i den bakre delen av urinröret och prostatakörteln.

kostnaden för

- Lokal behandling med Intramag (magnetoterapi) 350 r

- Magnetoterapi "Intramag" + intraorganisk elektrofores 600 r

- Magnetoterapi + magnetophores 600 r

Utmärkande egenskaper

Apparaturens särdrag AMUS-01- "INTRAMAG" är att tillsammans med skapandet av en "depå" av ett läkemedelspreparat i lesionen har läkaren möjlighet att påverka vaskulär ton och blodflöde i bäckenområdet.

Detta uppnås genom den optimala kombinationen i ett förfarande av sådana fysikaliska faktorer som dynamisk magnetbehandling och magnetophores, hypertermi med hjälp av en vaginal eller rektal katetervärmare. Kombinationen av dessa faktorer möjliggör terapeutiska 5-6 sessioner för att uppnå betydande koncentrationer av läkemedel i lesionen och erhålla en stabil terapeutisk effekt.

Apparaturens särdrag "Intramag"Är det tillsammans med skapandet av ett" depå "av ett läkemedel i lesionen, har läkaren förmågan att påverka vaskulär ton och blodflöde i bäckenområdet. Detta uppnås genom optimal kombination i ett enda förfarande, sådana fysikaliska faktorer som den dynamiska magnetiska och magnetophoresis, hypertermi via urinrörets eller rektal värmare kateter, en mikro prostatisk zonen via-tumlaren kateter.

Enheten tillåter 3-4 gånger att förkorta behandlingstiden jämfört med de kända metoderna för tvättning och instillation, vilket i vissa fall reduceras till 3-6 sessioner. Även för en lång tid sedan, behandling av män, i regel, åtföljs av restaurering av sexuell funktion.

Enheten är utrustad med en uppsättning elastiska katetrar - irrigatorer och värmare, som tillåter att utföra behandling smärtfritt, tk. Den yttre diametern hos uretriska katetrarna är 5 mm.

Detta ökar magnetfältets framsynthet och ger bättre möjligheter till mikromassage med hjälp av en kateter - en massager. Vid användning av denna radiator utan införande av katetrar (irrigatorer, en värmare, en massager) kan en magnetoterapiprocedur utföras i patientens sittposition. I detta fall rekommenderas att kombinera magnetoterapi med rektal administrering av läkemedlet (vitaprost, prostatilen etc.) i form av suppositorier.

Indikationer för användning

Kronisk adnexit (salpingo-oophorit).

Kolpit (vaginit), vulvovaginit.

Cystitis och cystalgi.

Pre-gestationsberedning av endometrium.

Denna behandling kan ske i vår medicinska centrum "Medical Practice"

Enheten "Intramag" kvinnlig variant för gynekologiska sjukdomar

Lämna en ansökan online

Absolut kontraindikation är graviditet!

Enheten "Intramag-Well" är avsedd för behandling av kronisk adnexit, liksom behandling och förebyggande av uretrit, fetma, salpingit, salpingoophoritis, ganglionevritov, cervicit, endometrit, cystit och tsistalgii.

Tillämpningsområde: Gynecology.

Implementerar en ny teknik för magnetterapi i kombination med bevattning, tvättning med en läkemedelslösning, och elektrofores magnetophoresis läkemedlet i den vaginala slemhinnan, uretrala, cervikalkanalen. Det kan användas för att påskynda läkning av ett operationssår efter en kejsarsnitt.

Detta möjliggör 5-6 sessioner för att uppnå en signifikant koncentration av läkemedlet i lesionen och uppnå en stabil terapeutisk effekt.

Anordningen tillåter 3-4 gånger att förkorta behandlingstiden i jämförelse med kända metoder för tvättning och instillation.

För första gången fanns möjligheten till effektiv behandling genom optimal lokal drogbehandling genom perforerade bevattningskateter.

Enheten är utrustad med en uppsättning elastiska katetrar som tillåter behandling att vara smärtfri och icke-traumatisk. Den yttre diametern hos uretralkatetrarna är 5 mm.

Intramag frekvens har en frekvens inställning dynamisk rörelse av magnetfältet - 1-16 Hz och en timer tidsinställning av förfarandet - 1-15 minuter med automatisk avstängning vid sin ände.

Gör det möjligt för dig att arbeta i ett stokastiskt läge (oavsiktlig inkludering av fältkällor i emitteren) som den mest fysiologiska, med undantag för kroppsberoende till effekterna av fältet.

 • Amplitudvärdet för den magnetiska induktionen i driftläget på axeln hos arbetszonen hos magnetfältets vaginala emitter, mT:

i zonerna av fältets maximala 15 + 10%

i minimumfältet 8 + 10%

 • Toppvärdet hos magnetisk induktion i arbetsläget av arbetsområdet hos den prismatiska axel av magnetfältet emittern mT: 43 + 10%
 • Mått på magnetfältets emitter

vaginal F30x150 mm

prismatisk (ett prisma) 70x45x130 mm

 • Frekvensområde för modulering av magnetfältet i radiatorn, Hz, inte mer än 1 - 16
 • Frekvensen för förändring av fältet för varje solenoid i radiatorn, Hz:

i variabelfältläget 50

i regimen av det pulserande fältet 100

 • Längd av kateter-irrigatorer, mm:
 • Diameter av katetrar-irrigatorer, mm:
 • Mått på vaginala katetrar-värmare, mm:
 • Temperatur på ytan av uretriska och rektala värmare (ej justerbar), ° C
 • Antalet solenoider i den vaginala radiatorn,

prismatisk 6, 3 i varje prisma

 • Ström förbrukad av enheten från AC 220V + 10%, frekvens 50 + 0,5Hz. VA, inte mer än 50.

Magnetapparat ADR-01- "INTRAMAG" ( "kvinnlig version") för integrerad exponering gynekologi

komplett uppsättning

Om produkten

Apparat AMUS-01- "INTRAMAG" ("kvinnlig version") Det avsett för behandling av kronisk adnexit, liksom behandling och förebyggande av uretrit, fetma, salpingit, salpingoophoritis, ganglionevritov, cervicit, endometrit, cystit och tsistalgii.


Tillämpningsområde: Gynecology.


Principen för behandling
De terapeutiska egenskaperna hos den anordning baserad på de uttryckta antiinflammatoriska, antiedematous, analgetiska åtgärder och foretisk reser magnetfält exciteras i radiatorn samt förmågan att leda lokala läkemedelsbehandling med samtidig uppvärmning.

Indikationer för användning
• Kronisk adnexit (salpingo-oophorit).
• Salpingit.
• Uretrit.
• Kolpit (vaginit), vulvovaginit.
• Cervicit.
• Cystitis och cystalgi.
• Ganglionvrites.
• Metroendometrites.
Pre-gestationsberedning av endometrium.
• Endocervicit (om det finns ett prefix "VAC-01").


Kontra
• Systemiska blodsjukdomar.
• Graviditet.
• Akuta infektionssjukdomar (inklusive urogenitalt område).
• Tillståndet vid akut stroke och hjärtinfarkt.


Gemensam användning av AMUS-01- "INTRAMAG" (kvinnlig version) och "LAST-02" gör det möjligt att erhålla en magnetolaser-effekt på protein-lipidcellmembranen hos ett patologiskt förändrat organ.


Vid behandling av sjukdomar som åtföljs av psykosomatiska sjukdomar rekommenderas att man använder ett prefix "Tsvetoritm".


Tillsammans med behandlingen på apparaten AMUS-01- "INTRAMAG" rekommenderas att använda vibro-massage med hjälp av apparater "Avimimus-1."


Observera tack. För att underlätta användningen av enheten AMUS-01- "INTRAMAG" och hela gynekologiska komplexet utvecklades vi specialstativ, som kan röra sig över soffan och längs den med radiatorn på det löpande magnetfältet som är fixerat på det utan en stav och en bas.

Tekniska egenskaper hos AMUS-01- "INTRAMAG" (kvinnlig version)

Sjukgymnastik: En magnet i gynekologi

Under magnetoterapi förstås en hel grupp metoder för alternativ medicin. Dessa metoder använder ett statiskt magnetfält för att tvinga mänskliga vävnader att regenerera mer aktivt och bekämpa inflammation.

Om effekterna av magneten global medicinska samfundet inte har kommit överens om hans medicinska sätt inflytande eller inte vara. Men vår medicin erkänner magnitolechenie fulla sjukgymnastik tekniker och används ofta i regenerativ medicin, inklusive obstetrik och gynekologi, och inte utan framgång.

medel

Magnetoterapi inom gynekologi används ofta i statskliniker och i privata organisationer, utrustade med den senaste tekniken.

För behandling kan antingen konstanta eller rörliga strömmar, höga och låga frekvenser användas. Vid gynekologiska problem är det möjligt att tillämpa två metoder:

 • Distant (genom bukhinnan).
 • Kavituren.

I det första fallet appliceras instrumentet på patientens nedre delen av buken. En del av den magnetiska strålningen absorberas av de vävnader som förekommer i sin väg, en del av det "når" det drabbade området. I det senare fallet är det möjligt att undvika absorption av magnetfält peritoneum vävnader och alla har inflytande direkt på fokus för inflammation, postoperativ sutur eller sår webbplats. Men för effektiviteten av proceduren måste dosen av magnetisk bestrålning verifieras mycket noggrant.

Förmodligen är metodens effektivitet beror på det faktum att effekten sker vid nivån av metaboliska, nervösa och immunförfaranden i kroppens celler och vävnader.

En bra effekt tillhandahålls av kombinationen av läkemedelsadministration med magnetoterapi. Sådan administrering av läkemedel är flera gånger effektivare än bara läkemedelsbehandling.

godsaker

Under magnetfältets inflytande förändras hastigheten av metaboliska processer i vävnader, permeabiliteten hos cellmembran varierar, andra biokemiska förändringar uppstår, tack vare vilka:

 • Minskade tecken på inflammation (smärta, svullnad, hyperemi). Och på kort tid.
 • Hastigheten för läkning av skadade vävnader ökar.
 • Förbättrar kroppens motståndskraft mot bakterieinfektioner.
 • Förbättrar absorptionen av droger.

Magnetbehandling är bra eftersom effekten av proceduren inte slutar omedelbart efter att sessionen är över. Kroppens egna mekanismer aktiveras, som kommer att fortsätta att självhelga efter avslutad kurs av magnetoterapi.

Ytterligare fördelar med denna procedur är:

 • Bra patienttolerans.
 • Ett brett spektrum av patologier som kan behandlas med denna metod.
 • Minsta antal kontraindikationer.
 • Absolut smärtlöshet och icke-invasiva förfaranden.

Magnetoterapi i gynekologisk träning är en utvecklande gren av fysioterapi. Hittills anses det lovande och avancerat.

Apparater för behandling i gynekologi skiljer sig från standardanordningar. Magnetfältinduktorerna, som är utrustade med dessa anordningar, tillåter att ge punkt- och kavitetseffekter.

Kursbehandling tar vanligtvis ca 2 veckor, eftersom det tar 10-15 sessioner. Förfarandet själv är kortlivat, det tar ungefär 15 minuter. Under denna tid vilar patienten helt enkelt på soffan.

cons

Den största nackdelen med magnetoterapi är den otillräckliga undersökningen av dess effekt på kroppen, särskilt de avlägsna konsekvenserna. Också begränsar de oexplorerade egenskaperna hos magnetfältets effekt under graviditeten och fostret möjligheten att använda den i obstetri.

I resten av procedurens minuser övervägs patienterna endast med sina subjektiva känslor, vilket kan uppstå omedelbart efter magnetterapi. Dessa känslor är tillfälliga och efter behandling passerar.

I grund och botten påverkar obehagliga känslor "nedre våningen". Under de första dagarna efter proceduren kan en kvinna notera att dra smärta, en lätt ansträngd underliv. Månadsvis kan det vara lite rikligare, eller omvänt utsöndras smeten, men blödningen är längre.

Magnetoterapi är inte en panacea, lindrar inte alla sjukdomar, och utesluter inte drogbehandling, örtmedicin och andra läkningsmetoder. Men det kompletterar perfekt den huvudsakliga behandlingen vid remissionstiden.

vittnesbörd

Den beskrivna metoden för fysioterapeutisk påverkan har funnit dess tillämpning både i gynekologi och i obstetri. Han har bevisat sig i behandlingen av inflammatoriska sjukdomar hos könsorganen i könsorganen. Han visade sig vara en oumbärlig assistent för vissa typer av infertilitet. Och han visade sig på återställningsstadiet efter olika kirurgiska ingrepp.

De viktigaste indikationerna för förfarandena:

 1. Coleitis.
 2. Endometrit.
 3. Cervicit.
 4. Limprocesser.
 5. Postoperativ period (sårläkning, resorption av ärr).
 6. Infertilitet orsakad av oförmåga att överföra ägglossningar till äggledarna.

I obstetrik har användningen av magnetfält inte en djup historia, så den bör tillämpas med försiktighet. Ändå finns det positiva resultat med denna behandlingsmetod:

 1. Uttalade gestos.
 2. Starkaste toxicos.
 3. Järnbristanemi.
 4. FGR.

Effektiviteten i förfarandet i detta fall är krediteras med att förbättra mikrocirkulationen av blodet i moderkakan och bäckenorganen när de utsätts för patientens mage.

Kontra

Magnetotherapeutic metoder används för att behandla patienter med vissa sjukdomar eller begränsningar gäller om läkaren anser att fördelarna med en sådan behandling är högre än den potentiella skadan.

Kontraindikationer till sessionerna av sådan behandling är:

 • Individuell intolerans av förfarandet.
 • Persistent ökning av blodtryck, hjärtinfarkt, aneurysm.
 • Kakexi.
 • Akut infektionssjukdomar med ökad kroppstemperatur.
 • Epilepsi.
 • Akut mentala störningar.
 • Förekomsten av en pacemaker.
 • Akut nervproblem, störning av CNS.
 • Tuberkulos.
 • Trombos i akut stadium.
 • Maligna neoplasmer.
 • Blodpatologin, associerad med en kränkning av dess koagulering.

Ålder under 1,5 år och graviditet betraktas som relativa kontraindikationer för sådana förfaranden. Även om deras praktiska tillämpning ägde rum.

För behandling av gynekologiska sjukdomar finns ytterligare en begränsning. Ta inte terapi under menstruationsblödning.

Apparat AMUS-01- "INTRAMAG" ("kvinnlig version")

Dela med vänner:

Anordningen ADR-01 "INTRAMAG" ( "kvinnlig version") är avsett för behandling av kronisk adnexit, liksom behandling och förebyggande av uretrit, fetma, salpingit, salpingoophoritis, ganglionevritov, cervicit, endometrit, cystit och tsistalgii.

Intramag applikationsområde

VARNING. PROCEDURER ANVÄNDNING AV INTRAMAG-APPARATET KONTRAINDIKERAR MED FÖRSKRIVNING.

Andra kontraindikationer för användning av Intramag

 • Systemiska blodsjukdomar
 • Akut infektionssjukdomar
 • Stater med akut stroke och hjärtinfarkt

Principen om Intramag

Anordningen använder en teknik för magnetterapi i kombination med bevattning, tvättning med en läkemedelslösning, och elektrofores magnetophoresis läkemedlet i den vaginala slemhinnan, uretrala, cervikalkanalen. Intramag-apparaten kan också användas för att accelerera läkning av ett operationssår efter en kejsarsnitt.

Magnetoterapi - granskning

Perfekt förfarande med en påtaglig effekt! Min erfarenhet av magnetoterapi för gynekologiska och neurologiska problem

Välkommen! Jag vill dela med dig en berättelse om den roll som magnetoterapi spelade i mitt liv.

Fall 1 (gynekologi)

Efter att jag nådde 27 års ålder klagade jag aldrig om den gynekologiska sfären. Och då de skulle gå: 2012, det år jag fick diagnosen endometriepolyper, gjorde ett diagnostiskt skrapning, två år senare - en annan, eftersom de växte upp igen. Som ett resultat var immunitet (särskilt lokalt) under attack, och jag började driva oändliga inflammationer av kvinnliga organ. Jag besökte massan av läkare (någon sätta mig till diagnosen "kronisk endometrit", någon förnekade det), folkräkning ton av droger, men det kändes ändå ansträngande symptom - konstant obehag i buken, som rullade illamående. Det fick till den grad att jag inte kunde sitta längre än 15 minuter - det finns tryck på buken, och symptom bara intensifieras, kunde inte gå inom transportsektorn - me sjösjuk.. Det var en av de svåraste perioderna i mitt liv. Jag kunde inte riktigt förklara vad jag känner (som direkt fanns ingen smärta, men en del kramper i livmodern, smack i solar plexus, inte ge mig vila). Alla läkare i en röst som säger att det inte fanns några tecken på inflammation, de inte känner beröring, men samtidigt - höga vita blodkroppar och pokulerande villkorligt patogena floran i fläckar och motbjudande känsla har alltid med mig. Medan jag dricker antibiotika - det var en liten förbättring, så snart jag slutade - kom allt tillbaka med förnyad kraft.

Och så, strax före det nya året 2015, gick jag till akut sjukhus på grund av ett kraftigt smärtssyndrom - mot bakgrund av konstant inflammation bildade jag en cyste. Då tycktes det mig att situationen var patetisk (vem skulle vilja vara på sjukhuset för det nya året?) Men jag tror att Herren använde denna möjlighet att hjälpa mig att komma ut ur den olycka där jag hamnade.

Det var där som jag träffade en bra läkare, sjukgymnast, en mycket klok kvinna. Hon ifrågasatte mig om min livsstil, för att få en uppfattning om den övergripande situationen, och sedan förklarade att jag redan hade utvecklat en tolerans mot antibiotika och det är mitt problem med stagnation i bäckenet, vilket utlöser en upprepning av ospecifik infektion (detta leder till låg fysisk aktivitet, oregelbundet sexliv, stillasittande arbete). Har också utsett eller nominerat mig en magnetoterapi som antiinflammatorisk, bedövande, lösningsmedel.

Hur utförs proceduren: magnetisk ring, de anslutna kablar till enheten, placerad på öm punkt (i mitt fall 3 ringar placeras på toppen av magen, en i livmodern, de andra två högre, och 3 ringar för mig på samma sätt - den första på nivån för svansbenet, och de andra två - lite högre). Och 15 minuter ligger en person och vilar. Ringarna kan bli en aning varm under drift (särskilt om du ljuger för dem, eller om den täcks med en filt ovanpå dig att "design" av ringarna inte har kollapsat). Det verkar som att ingenting händer. Det maximala som kan märkas är en liten rörelse av vätskor på platsen för påverkan. Jag kallar det "lockar" - som om någon målar platsen för inflytande under Khokhloma. Men naturen är inte särskilt känslig, och det kan inte märkas. Också första gången efter ingreppet jag kände yr (förmodligen på grund av det faktum att magneten aktiverar blodflödet och minskar dess viskositet), men det snabbt passerat.

Vad du behöver veta: försöka att inte bära kläder i processen för magnetisk terapi med metallbeslag, och metall ornament (mer exakt, det viktigaste att platsen var fri från effekten av metalliska element) - är den metall magnetiseras egenskapen, och det är, som jag förklarade för sjuksköterskan, skadliga. Dessutom är vanligtvis denna procedur uppmanad att föra en handduk till sängs på soffan (speciellt när det gäller det offentliga sjukhuset). Om du inte blir frågad, ta fortfarande, kommer inte vara överflödig.

Om resultatet: De första 5 procedurerna verkade för mig att allt var förgäves - hälsotillståndet var på samma nivå. Men vid upprepad upptagande utsåg doktorn mig konfidentiellt 10 fler förfaranden trots mina försök i stil med "kanske något annat att försöka." Det var inget att göra, hon fortsatte att gå. Och med 7: e proceduren började förbättringar! Känslor i buken minskade först och vid den 12: e tiden hade de helt försvunnit! Efter den 15: e proceduren glömde jag redan, i vilket skick jag kom till sjukgymnastikavdelningen. Cystenen resorberades inom två cykler efter procedurerna (den var follikelös, de löser sig redan över flera cykler, men det verkar för mig att magneten i detta också hjälpte). Men viktigast av allt passerade dessa obehagliga känslor! Som du kan se, fungerade magneten i mitt fall väldigt bra. Jag såg också resultaten av dem som gick till förfarandena med mig - personer med trauma återhämtade sig långsamt, de började gå bättre.

Men här stannade jag inte och började följa fysioterapeutens rekommendationer: Jag började flytta mer, normaliserade regelbundet och kvalitativt sexuellt liv, förstärkt immunitet etc. Ser tillbaka kan jag säga att mitt liv har förändrats, och inte minst rollen i detta spelades av bekanta med denna läkare och magnetoterapin som föreskrivs i tid för henne.

Fall 2 (neurologi)

På mig en osteochondrosis av en cervical avdelning av en ryggrad. Kotor tilltäppt kärl, och de är inte särskilt bra blodtillförsel till hjärnan (detta är ett vanligt problem i detta fall kallas det "vertebrobasilar-basilar insufficiens) regelbundet (med några års mellanrum) Jag har en fråga om försämringen -. Visas yrsel, huvudvärk, flugor inför ögonen. jag brukar hjälpa kardiovaskulära läkemedel och den akuta fasen avlägsnas, nackmassage och bröstkorg. denna gång tog jag honom till staden sjukhuset. höll mig två sessioner, och efter 2: a på eftermiddagen, kände jag domningar i hans högra hand. jag har rädd Camping är inte ett skämt - inte en trevlig känsla, svårt att skriva, hålla en kopp, etc. De följande två sessioner terapeuten arbetat ut min hand, för att minska en ryggkota - gjorde allt för att underlätta min situation, men den 5: e session jag inte gå. - läkare för att lära sig om situationen, avbröts jag en massage och sade att det kom från det faktum att inflammationen komprimerar nervknippe i skulderbladet och utsåg mig igen magnitoterpiyu på ryggraden, 5 förfaranden. och effekten av magneten gjorde igen! Vid den 5: e proceduren kände jag mig mycket bättre, och en vecka senare blev nummenheten äntligen klar.

I framtiden planerar jag att köpa en "Almag" -anordning för hemmabruk (doktorn sa att principen är densamma).

Naturligtvis, magnetterapi har kontraindikationer, så jag rekommenderar inte att du utser det själv. Tala med din läkare.

magnetterapi

på Intramag-maskinen

Magnetoterapi - effekten på magnetfältets kropp. Förfarandet genomgår vissa delar av kroppen som behöver behandling. Under inverkan av magnetfält ökar blodcirkulationen i dem, minskningar av puffiness och smärta. I urologisk praxis används magnetoterapi i kampen mot olika inflammatoriska sjukdomar i könsorganen hos både män och kvinnor. I "Spectra" -kliniken utförs procedurerna på Intramag-maskiner, vilket gör det möjligt att öka effektiviteten av behandlingen genom att kombinera magnetiskt inflytande med lokal medicinsk, termoterapi eller vibromassage.

vittnesbörd

 • kronisk prostatit eller uretrit,
 • stricture av urinröret,
 • inflammation av sämsta vesiklar (vesikulit),
 • inflammation i det sämsta tuberkletet (colliculit)
 • Peyronies sjukdom.
 • cystit,
 • uretrit,
 • inflammatoriska gynekologiska sjukdomar (adnexit, salpingit, cervicit etc.).

Kontra

 • Blodsjukdomar.
 • Akut infektion.
 • Villkor efter stroke eller hjärtinfarkt.
 • Hos kvinnor, graviditet, menstruationsperioden.

Hur utförs magnetterapi?

Patienten läggs på soffan. I grenområdet ställer läkaren in magnetfältet. Beroende på indikationerna kan en kateter läggas till rektum eller urinrör:

 • uppvärmning (ger uppvärmning av vävnader i intervallet 38-45 grader),
 • Irrigator (konstruerad för att ge läkemedel till urinrörslemhinnan eller prostatakörteln),
 • Massager (utför en mikromassande effekt på urinrörets väggar).

Med kronisk prostatit övas en kombination av magnetoterapi med rektal administrering av antiinflammatoriska suppositorier (Prostatilena, Vitaprost, etc.).

Efter installation av kateter och radiator ställer specialisten de nödvändiga parametrarna för effekten på enheten. Sessionsperioden är 10-25 minuter. Terapi utförs dagligen i 5-12 dagar.

Patienten uppmanas att sitta på en soffa eller gynekologisk stol. I skeden går läkaren in i magnetfältets emitter. Beroende på avläsningarna kan följande dessutom anges:

 • kateter irrigator i urinröret eller vagina (läkemedel matas genom det),
 • en katetervärmare i vagina eller anus (ökar effektiviteten av terapeutiska effekter på grund av likformig uppvärmning av vävnader).

Vaginala katetrar sätts in i ett speciellt tråg av en magnetisk radiator. Irrigatorkatetrar fylls med lämplig läkemedelslösning efter administrering.

Vidare innehåller specialisten Intramag och specificerar parametrarna för proceduren. Efter inställd tid (10-20 min) stängs enheten av automatiskt. Sessioner upprepas dagligen i 8-10 dagar.

För att registrera dig för en magnetbehandling i vår klinik kan du besöka urologen. Baserat på resultaten från laboratoriet och klinisk undersökning kommer han att bestämma för dig det optimala förfarandet och behandlingens varaktighet. Efter avslutad kurs ska läkaren utvärdera effektiviteten av behandlingen och ge rekommendationer om ytterligare bekämpning av sjukdomen.

Prostatit: Total behandling med Intramag

Prostatit: Total behandling med Intramag

I kliniken "Dr.Kramar" är det möjligt att få en hårdvarabehandling av prostatit på apparaten "Intramag".

Anordningen är avsedd för behandling av inflammatoriska sjukdomar i det genitourära systemet, inklusive prostatit och uretrit. Hittills är detta en av de mest effektiva och beprövade metoderna för att behandla dessa sjukdomar.

Behandling för Intramag pågår mest effektivt, snabbt och viktigast av allt - smärtfritt!

Vilka sjukdomar behandlar apparaten?

Denna teknik har visat sig vid behandling av:

 • uretrit
 • prostatit
 • kolpitov
 • cervicit
 • adnexitises
 • cystit
 • tsistalgii

Vad är kärnan i förfarandet?

Den terapeutiska effekten av anordningen är baserad på användningen av medicinska egenskaper hos magnetfältet, vilket kombineras med läkemedel och uppvärmning av prostata. Grunden för "Intarmag » - magnetterapijag.

Ett magnetfält rör sig längs urinröret med en frekvens av 1-20 Hz. På grund av detta utförs uppvärmning längs hela urinrörets längd och optimal mättnad med slemhinnor.

Effekten av behandling av prostatit med Intramag?

Användningen av apparaten ger ett uttalat: antiinflammatorisk, decongestant, analgetisk effekt. De flesta patienter rapporterar en snabb förbättring av den totala hälsan, återtagande av smärta och obehag vid behandling av prostatit med användning "Intramag".

Läkare från kliniken "Dr.Kramar" förklarar effektiviteten av behandlingen genom närvaron av ett cirkulärt magnetfält, som fullt ut använder prostata och utför massage i alla riktningar. Till sist, proceduren för magnetoterapi arbetar för framtiden: har en positiv effekt på biokemin hos prostataceller, vilket i framtiden tillåter undvik alla slags tumörer.

Bland annat föreskrivs anordningen för erektil dysfunktion, som uppstod mot bakgrund av infektiösa eller inflammatoriska sjukdomar. Enheten återställer männs sexuella funktion.

Hur fungerar proceduren?

Munstycket genom vilket magnetfältet passerar fullständigt upprepar de fysiologiska formerna av perineum, vilket gör förfarandet den mest bekväma. användningen av engångsartiklar och fullständig sterilisering av apparaten efter varje patient, ge en komplett säkerhetsförfaranden.

Hur många procedurer behövs för Intramag att fullständigt behandla prostatit?

Varaktigheten av behandlingen är 3-6 procedurer under 1-12 min. Som praktiken visar, efter endast 2 sessioner, har Intramag-apparaten en tydlig terapeutisk effekt hos patienter med kronisk prostatit. Efter 3-6 procedurer försvinner smärtan i prostatakörteln äntligen, och antalet vita blodkroppar i sin sektor kommer tillbaka till det normala.

Vilka är fördelarna med Intramag-tekniken för patienter?

 1. Enheten tillhandahållerkomplicerad påverkan på urethral slemhinnan på en gång 3 sätt:

- mikromassage,

- Bevattning och tvättning med medicinsk lösning,

- Magnitophoresis och elektrofores av droger i urinröret, liksom i prostatakörteln.

Vad tillåter 2-3 sessioner att uppnå signifikant koncentration av läkemedel i det patologiska fokuset och resistent terapeutisk effekt!

 1. Behandlingstiden minskar upp till 3-6 sessioner. Föråldrade metoder (till exempel tvätt, injektioner, installationer) krävde 10 eller fler besök. Intramag reducerar effektivt tiden behandling av olika typer av urologiska sjukdomar, vilket i sin tur är en viktig faktor för de flesta män.
 2. återvinning sexuell funktion även med en lång historia av sjukdomen.
 1. Behandlingen går smärtfri och icke-traumatisk.

Det är viktigt att notera att Intramag-enheten inte får användas hemma. Endast en specialist kommer att kunna ställa in apparaten korrekt och ordinera nödvändig medicin för administrering och själva procedurens varaktighet.

För att göra ett möte med en urolog, ring: 8 (495) 369 68 03