Huvud
Förebyggande

Hem urolog (intragup, intragub)

Artikelnummer: prp161

Den är avsedd för återställande av en styrka och eliminering av problem med en utmattning.

Enheten, som är utformad speciellt för behandling och förebyggande av inre muskler i bäckenet. Med daglig träning kommer du snart att märka en signifikant förbättring av dina bäckens organers funktion.

Indikationer för användning

 • I urologi: kronisk prostatit, kronisk bäckensmärksyndrom, cystalgi, urininkontinens hos kvinnor, neurogena sjukdomar i urinering.
 • I proctology: behandling av hemorrojder, återställning av sfinkterfunktioner efter operation, fekal inkontinens;
 • Vid gynekologi: rehabilitering i postpartum och postoperativa perioder, bortfall av bäckenorganen, minskning av bekkenbundens muskels ton, lindring av klimakteriella störningar;
 • I sexopatologi: hos män - för att öka frekvensen och varaktigheten av erektion, godtycklig kontroll av ögonblicket för utlösning, för att förvärra känslor av orgasm; hos kvinnor - sexuell rehabilitering, behandling av anorgasmi, vaginismus.
 • Vid gynekologisk praxis rekommenderas anordningen för användning i de första stadierna av ägglossning och prolapse av slimhinnan och väggarna, behandlingen av födelseskador och postnatal rehabilitering.

Den mekaniska verkan hos kontraherande muskler bidrar till att övervinna stagnation av blod i prostata, vesiklar och Cooper-körtel. Uppgiften för patienten består i detta fall endast av den periodiska spänningen i bäckens golv ("retraktion" av anus). Under utbildningen av denna grupp av muskler förbättrar regional blodcirkulation och lymfa upprepat ökar volymen av blod som flyter genom bäckenorganen, aktivt elimineras trängsel i bäckenorganen. Vidare utvecklas förmågan att förlänga retentionen av erektionen genom att aktivera musklerna i penispenna.

Produkten är inte en medicinsk enhet.

Hem urolog intragup, intragub för massage hemma - pris, beskrivning, egenskaper och foton. Kostnaden för 3500 rubel. varor kan köpas i nätbutiken "Just Useful".

IntraGup - ny ankomst

Vetenskapliga forskningscentret för restaurativmedicin presenterar för dig Enhet för intern stimulering av bäckensgolvsmusklerna med biologisk återkoppling - IntraGup, vilket möjliggör en effektiv behandling av prostatit och prostata adenom hemma.

Indikationer för användning

I urologi: prostatit, prostata adenom, urineringstörningar.
I sexologi: för att återställa kraften
I proctology: för behandling av hemorrojder, eliminering av förstoppning.

Anordningen fungerar på prostatakörteln och de nerver som styr verksamheten för alla bäckenorganen, eliminerar även stagnerande processer, ökar manlig potens och ökar blodcirkulationen i prostata område som är en av de viktigaste faktorerna vid behandling av kronisk prostatit, hemorrojder, förstoppning.

Figur 1 visar det schematiska diagrammet för anordningen:

Body shaper - Massager för kroppen, eliminerar celluliter, lindrar trötthet, återvänder livskraft

I vår webbutik in enheten för interna stimulering bäckenbottenmuskulaturen med biofeedback - IntraGup.

IntraGUP

Enhet för intern stimulering av bäckensorganens muskler med biologisk återkoppling

"IntraGUP" (IntraGUP)

Någon man förr eller senare har känsliga problem i samband med sexuell aktivitet: Det finns obehagliga känslor och starka smärtor, frekvent uppmaning att urinera, det finns problem med erektion.

Om du stöter på minst ett av dessa problem kan du inte stå i viloläge. Dessa symtom kan vara tecken - prostatit eller prostata adenom - sjukdomar som inte kan startas! Erektil dysfunktion, prostatit, svårighet med urinering kan förekomma hos någon man. Endast i Ryssland upplever över 68% av männen över 40 år svårigheter i samband med erektil dysfunktion. Problem som är förknippade med sjukdomar i prostatakörteln, du kan inte vara blyg, och resan till läkaren ska inte skjutas upp.

Numera finns det mycket pengar till salu för att hantera dessa problem. Det finns en stor mängd läkemedel, biologiskt aktiva tillsatser, specialanordningar.

"IntraGUP" (IntraGUP) - Ett instrument som kan lösa ett antal problem samtidigt, helt ofarligt för din kropp, i motsats till kosttillskott och läkemedel. Enheten fungerar på principen om intern stimulering av bäckensorganens muskler, vilket ger en hälsomassage på prostata.

"IntraGUP" (IntraGUP) enkelt och enkelt att använda hemma, och effekten kommer att märkas från den första sessionen.

Män, med hjälp av mediciner, i många år, kämpar framgångsrikt med sjukdomar i prostatakörteln. Amerikanska urologer har visat att ingen förebyggande prostata massage för att förebygga, att inte tala om att bota prostatacancer sjukdom inte är möjligt, och rekommenderar att alla män över 40 år regelbundet massera din prostata hälsa enhet "IntraGUP" (IntraGUP).

Indikationer för användning:

 • I urologi: för behandling av kronisk prostatit, prostata adenom, neurogena sjukdomar i urinering.
 • I sexologi: för att återställa en styrka, stärka erektionen, eliminera en snabb utlösning.
 • I proctology: att behandla hemorrojder, återställa sfinkterfunktionen, eliminera förstoppning.

Massage med apparat "IntraGUP" (IntraGUP) är den primära metoden grund behandling av prostatit, hemorrojder, tömningsrubbningar i vilket är förbättrad omsättning i bäckenorganen, vilket leder till normalisering av alla viktiga organ i kroppen.

Applikation av enheten "IntraGUP" (IntraGUP) stärker bekkenbottens muskler, eliminerar stillastående processer i bäckenorganen, förbättrar kraftigt manpoten.

Massager för prostata

Med tiden kan prostatakörteln utveckla patologiska processer som leder till ackumulering av slemsekretion, vilket påverkar prostata negativt. Dessa kluster är inget annat än patogena bakterier som orsakar sjukdomar i det genitourära systemet, inklusive adenom, prostatit och impotens.

Enligt statistiska data står 95% av männen för problem i samband med prostatakörteln. De första tecknen på avvikelser uppträder, med början på 30 år. Men ibland kan patologi vara asymptomatisk i många år och, om det inte finns förebyggande åtgärder, kan degenereras omedelbart till kronisk form.

Faktorer som orsakar trängsel och prostatit

I en frisk kropp kan hemligheten utsöndras från kroppen i sig. Men det finns många faktorer som leder till stillastående fenomen och ackumulering av patogen slem.

Dessa inkluderar:

 • dålig ekologi;
 • felaktig kost;
 • förstoppning;
 • försvagat immunförsvar;
 • dåliga vanor
 • hypotermi;
 • oregelbundet sexliv;
 • frekvent byte av partners
 • stillasittande livsstil;
 • skada.

Vetenskapligt faktum: Enligt statistiken förvärvar mer än 70% av männen vars verksamhet är förknippad med stillasittande livsstil (förare, kontorsarbetare) prostata sjukdomar i åldern 30-35 år.

De första tecknen på en överträdelse av prostatafunktionen

De första alarmerande symptomen på stillastående fenomen och utseende av prostatit är:

 • kränkningsförmåga
 • smärta eller obehag vid urinering
 • frekvent uppmaning att urinera
 • försvagning av urinströmmen;
 • generell sjukdom
 • ökad svettning;
 • frekventa förändringar i humör;
 • smärta i ljummen, sacrum, perineum.

Sjukdomen påverkar ett stort antal män i åldern 35 år och äldre. Prostatit är smutsigt eftersom det kan ta lång tid att gå asymptomatiskt och omedelbart gå in i kronisk form, vilket är svårare att behandla. Av denna anledning rekommenderar experter en årlig undersökning.

Men vad händer om sjukdomen redan har diagnostiserats? Den mest effektiva metoden för behandling hittills är prostatamassage, vilket gör att du kan ta bort patogener. Men inte alla män är överens om hur ett sådant förfarande passerar. Ett alternativt och effektivt sätt att lösa problemet är användningen av en massager för behandling av prostatit.

Vad hotar ytterligare stagnation i prostata

Förutom prostatit kan de resulterande klumparna i prostata bli den främsta orsaken till försämring av kvaliteten på sexuellt liv, vilket uttrycks i följande:

 • minskning av produktionen av manliga hormonet - testosteron;
 • trög erektion
 • minskad libido;
 • tidig utlösning
 • infertilitet.

Om du har minst ett av symtomen kan prostata massage ordineras. Men inte alla män är redo att genomföra sådana förfaranden på läkarmottagningen. Därför är användningen av en massager för behandling av prostatit den bästa lösningen på problemet utan nedsättande kampanjer till urologen.

Vad är effekten av prostata massager?

Fördelarna med att massera prostata med en massage maskin är följande:

 • förbättra kvaliteten på sexuellt liv
 • återställande av prostatens ton
 • eliminering av inflammatorisk process
 • ökad libido;
 • avlägsnande av stillastående sekretioner.

Massage massage rekommenderas och för förebyggande ändamål för att upprätthålla maskulin styrka och hälsa.

Typer av massager för prostata

Det finns två typer av massageapparater: invasiv och icke-invasiv.

Invasiva modeller är enheter som verkar direkt på prostatakörteln genom att sätta in enheten i ändtarmen. Med regelbunden och korrekt användning kan de ge bra resultat och minska behandlingen med mediciner.

Icke-invasiva enheter används utan penetration i anusen. Men deras effektivitet är mycket lägre, eftersom de inte direkt påverkar prostatakörteln. Sådana massager är mer lämpliga för profylaktiska ändamål men inte för behandling.

Därför försvinner frågan om vilken man väljer en massager för prostatabehandling. Experter rekommenderar att stoppa valet på den invasiva modellen.

Den bästa invasiva massagen

Hittills är marknaden fylld med anordningar för att utföra massage-manipuleringar av prostatakörteln. Men vilken prostata massager är bättre? Senast en ny
urologisk massager för prostata för män av invasiv typ, vilket anses vara en av de mest effektiva.

Det låter dig eliminera kronisk prostatit utan hälsoskada, för att normalisera cirkulationen i bäckenregionen. Dessutom förbättrar stimulansen av prostatakörteln erektionen.

Enheten har inga analoger och är väldigt bekväm att använda. Regelbunden användning av prostata massager hjälper till att normalisera utflödet av utsöndring från prostata och förkorta perioden av terapeutisk behandling. Enheten har en anatomisk form, så att du kan använda en massager utan att tillgripa någon annans hjälp, vilket gör användningen mer bekväm.

En effektiv manlig prostata massager är gjord av högkvalitativ medicinsk silikon, som är helt hypoallergen och säker för hälsan.
Anordningen var utformad speciellt för självständig användning.

Fördelar med en medicinsk prostata massager

En unik enhet har en stor lista över fördelar över sina motsvarigheter:

 • Den optimala anatomiska formen möjliggör användning av massageapparaten utan hjälp.
 • har ett optimerat vibrationsläge, vilket är mest effektivt;
 • stärker läkemedlets verkan och främjar en snabb återhämtning
 • orsakar ingen känsla av obehag vid användning
 • ger glädje under applicering;
 • ger korrekta effekter på prostata;
 • orsakar inte allergier
 • gjord av vattentätt material;
 • kan användas som förebyggande åtgärd;
 • bekvämt och lätt att använda;
 • godkänd av ledande experter
 • har en låg kostnad.

Denna medicinska prostata massager för behandling av prostatit är den mest populära utomlands, direkt i USA, på grund av dess höga effektivitet, användarvänlighet och lågt pris jämfört med liknande enheter. Dessutom kan anordningen efter härdning användas från tid till annan som profylaktisk mot stillastående fenomen och som en anordning för att förbättra kvaliteten på sexlivet.

Principen för den urologiska massagen

Stimulerande-massager prostata har en enkel arbetsprincip, så speciella problem med hur man använder en prostata-massage maskin bör inte uppstå.
Anordningen genom progressiva vibrerande rörelser masserar prostata genom analkanalen, klämmer ut purulenta kluster. Fartyg expanderar och på bekostnad av detta finns ett utflöde av hemlighet, och penetrationen av läkemedel i inflammerad plats förbättras. Med hjälp av vibrationer finns också muskelavslappning, vilket förbättrar tonen, tar bort smärta, svullnad och inflammation i prostata.

Efter flera förfaranden märker många patienter signifikanta förbättringar i tillståndet, och efterföljande manipuleringar med massage är även trevliga.

Enligt vetenskaplig forskning, efter att ha använts en medicinsk prostata-massager från prostatit, uppstår patientens botemedel 3 gånger snabbare.

Resultat av att använda en massageapparat

Effektiv anal prostata massager med regelbunden applikation ger dig möjlighet att uppnå följande resultat:

 • bli av med suppuration;
 • normalisering av urinering
 • eliminering av obehag och smärta
 • avlägsnande av inflammation i prostata
 • förbättring av patientens allmänna tillstånd
 • ökad muskelton och blodkärl;
 • förbättring av spermiernas kvalitet och motilitet hos spermier
 • ökad styrka och sexuell lust;
 • långvarig erektion.

Efter att ha gått över hela massagen med en massagestimulator garanterar tillverkaren en fullständig botemedel mot prostatit utan efterföljande återfall. Men det är värt att komma ihåg att en sådan effekt endast kan uppnås med komplex behandling. Glöm inte att ta medicin, vilket bör ordinera en läkare.

Indikationer för användning av anal massager

Urologisk prostata massager är indicerad för användning med följande problem:

 • kronisk form av icke-infektiös prostatit och i vissa fall infektiös;
 • nedsatt erektion
 • upprörd urinering
 • infertilitet mot en bakgrund av prostatit;
 • som profylaktiska åtgärder av kongestiva fenomen i prostata.

Hur man använder en massageapparat

Den urologiska enheten åtföljs av detaljerade användningsanvisningar, där all nödvändig information är tillgänglig samt en beskrivning av hur man använder en prostata-massageapparat.
För dem som aldrig har stött på en sådan typ kommer vi att beskriva den detaljerade tekniken hur man applicerar en prostata massager hemma:

 1. Tarmen tömms naturligt eller med emalj.
 2. Blåsan bör fyllas före proceduren för en lämplig förskjutning av prostatakörteln. För att göra detta, drick en liter vatten i 1,5 timmar före massage.
 3. På munstycket avsedda för infogning i analgången, sätt på en medicinsk kondom och smörj den med petroleumgel.
 4. Munstycket injiceras liggande på baksidan, medan benen böjs vid knäna.
 5. Slå på vibrationsläget och ge effekt från 3 till 5 minuter.
 6. Efter proceduren måste du urinera.

Varje efterföljande procedur ökar i varaktighet med 1 minut. För en fullständig botemedel måste du hålla 10 eller fler sessioner.

Enheten upprepar fullständigt organets anatomiska struktur och berör maximalt prostatakörteln och masserar den effektivt. Stången som verkar på prostata är täckt med ett mjukt och behagligt snertilikonmaterial, vilket med hjälp av ytterligare inskärningar stimulerar körtelen.

När första resultaten visas

De första positiva resultaten från att använda prostata-massagestimulanten kommer om några dagar. De värkande smärtorna i inguinalområdet går bort, obehagliga känslor elimineras vid tidpunkten för urinering.

Komplett återhämtning observeras efter 1-2 månader från det att anordningen användes.

Kontraindikationer för användning av urologisk massageapparat

Trots många fördelar och hög effektivitet har även den bästa prostata massagern vissa kontraindikationer för användningen i samband med följande sjukdomar:

 • akut prostatit, åtföljd av ökad temperatur och berusning av kroppen
 • hemorrojder;
 • stenar i prostatakörteln;
 • proctit eller paraproctit;
 • akut cystitisk form;
 • sent stadium av adenomutveckling eller prostatatuberkulos;
 • postoperativ period vid kirurgisk behandling av ändtarmen;
 • epidimit;
 • åderbråck, tromboflebit.

Som du kan se från listan visas inte alla män prostata massage, även vid stillastående förhållanden. Användningen av en massager är möjlig endast efter härdning av ovanstående sjukdomar.

Var kan man köpa urologisk massager

Var kan man köpa en prostata massager och inte gå in i en falsk? Du kan beställa en prostata massager i tillverkarens webbutik, vilket garanterar kvaliteten på din produkt.

Köp urologisk prostata massage för apoteket för tillfället erbjuds inte, eftersom det tillförs till den ryska marknaden i ett begränsat antal tillverkare på grund av rädsla för förfalskad produkt.

Kostnaden för stimulans-prostata massager

Hur mycket är en prostata massager du kan kolla på tillverkarens officiella hemsida.

Det gamla priset på en prostata massager var 2580 rubel. Hittills har tillverkaren genomfört en åtgärd och låter dig köpa varor med 50% rabatt till en kostnad av 1.290 rubel.

Leverans- och betalningsmetod

För invånare i Ryssland betalas betalning för varor genom kontanter vid leverans efter mottagande av paketen.

Leverans efter beställningen sker, vanligtvis inom två arbetsveckor och beror till stor del på bostadsområdet.

I sådana stora städer som Moskva, S: t Petersburg, Kazan, Jekaterinburg och Ufa finns det en kurirleveransservice som låter dig ta emot varor direkt till ditt hem.

En massager från Kazan levereras av Media Sail LLC.

Sekretesspolicy vid beställning

Massagerns internetbutik för behandling av prostatit garanterar fullständig konfidentialitet vid mottagandet av ordern.

Massageraren skickas i en obekräftad låda utan några inskriptioner, vilket ger fullständig anonymitet.

Recensioner av läkare om massageapparaten

Hittills är den mest effektiva metoden att bli av med prostatit prostata massage i kombination med läkemedel och fysioprocedurer. Men många patienter, med tanke på delikatessen av problemet, vågar inte att besöka det urologiska kontoret för massage. Av denna anledning rekommenderar jag att du använder en invasiv urologisk stimulator-prostata massager från prostatit, vilket gör det möjligt för dig själv att själv utföra procedurerna. Det är helt säkert och tack vare den optimerade anatomiska strukturen passar den hårt i prostatakörteln och påverkar den effektivt. Efter flera sådana förfaranden märker mina patienter en markant förbättring av deras hälsa.

Mikhail Valerievich, urolog

Många män tenderar att underskatta allvaret av de konsekvenser som prostatit kan leda till. Kronisk form av sjukdomen kan leda till bildandet av cancer tumörer, infertilitet och impotens. För att undvika dessa komplikationer, rekommenderar jag att du behandlar prostata-massage som en behandling eller använder en speciell prostata-massager, vilket inte är mindre effektivt än massageförfaranden.

Anatoly Sergeevich, urolog

En invasiv typ av medicinsk massage påverkar effektivt prostatakörteln genom vibrationsrörelser. Den är tillverkad av allergivänliga material och passar perfekt till prostatan, upprepar sin anatomiska form, så dess användning är helt säker och kommer inte att orsaka några skador på inre organ. Enheten är tillräcklig för att bara använda några minuter om dagen för att uppnå en fullständig botemedel. Behandlingsförloppet ska vara minst 10 förfaranden.

Sergey Viktorovich, Head. Institutionen för urologi

Kundrecensioner om anal massager

Jag trodde aldrig att prostatit skulle påverka mig vid den tiden. Jag försökte mycket droger, men de gav bara tillfällig lättnad. På massage hos urologen vågade jag inte, därför och har bestämt mig för att prova eller smaka den nya invasiva massagen. Efter det tredje förfarandet kände jag en märkbar förbättring. Urinningen började normalisera, smärtan i ljummen blev mindre. Två veckor senare kände jag mig som en helt annan person och kände igen glädjen i sexlivet. Definitivt rekommenderar jag den här enheten.

Valery, 35 år gammal

Jag vågade inte prata om problemet, även med min fru, för att inte tala om en vandring till urologen i syfte att massage. Alla symptom på prostatit var uppenbara, och jag bestämde mig för att beställa en massager via Internet, speciellt tillverkaren garanterade fullständig anonymitet. En vecka senare kände jag mig betydande förbättring, och en månad senare kände jag mig frisk, en fullvärdig man. Tack vare tillverkaren, som tillåter att lösa ett så noggrant problem för många män.

Oleg, 42 år gammal

Jag började sjukdomen så mycket att nästa attack slutade med att en ambulans anlände och pumpade urinen med en kateter. Därefter bestämde jag mig för att ta upp min hälsa med full allvar. Jag köpte en massa droger, men de gav bara en liten lättnad. Läs på forums recensioner av män som har stött på ett sådant problem. Många av dem rekommenderade anal prostata massager, vilket hjälpte dem att bli av med svampen. Jag bestämde mig för att beställa enheten och prova på mig själv. Jag vill säga att det här är en bra sak som verkligen hjälper. Jag gick igenom 10 sessioner och glömde generellt vad smärta är.

IntraGUP Prostate Massager

Urologisk massager för prostata - IntraGUP

10 andra produkter i samma kategori:

Någon man förr eller senare har känsliga problem i samband med sexuell aktivitet. Obehagliga känslor, svår smärta, frekvent uppmaning att urinera, det finns problem med erektion. Om du stöter på minst ett av dessa problem kan du inte stå i viloläge. Dessa symptom kan vara tecken på prostatit eller prostata adenom - en sjukdom som inte kan startas!

Uppkomsten av erektil dysfunktion, prostatit, svårighet med urinering kan inträffa hos någon, bara i Ryssland, mer än 68% av männen över 40 år upplever svårigheter i samband med erektil dysfunktion. Problem som är förknippade med sjukdomar i prostatakörteln, du kan inte vara blyg, och resan till läkaren ska inte skjutas upp.

Uppkomsten av erektil dysfunktion, prostatit, svårighet med urinering kan inträffa hos någon, bara i Ryssland, mer än 68% av männen över 40 år upplever svårigheter i samband med erektil dysfunktion. Problem som är förknippade med sjukdomar i prostatakörteln, du kan inte vara blyg, och resan till läkaren ska inte skjutas upp.

Kontraindikationer:
Kontraindikation för användning av enheten är graviditet.

ansökan

Använd en kondom (för ultraljud) varje gång innan den används på enhetens arbetskammare och smörj den rikligt med vattenbaserat smörjmedel. (Denna åtgärd kommer att förlänga arbetskammarens livstid).
Med ditt pekfinger och tummen, ta arbetskammaren av flänsen och sätt försiktigt in den i anusen till stoppet med flänsen.
Tryck försiktigt på överladdaren med hand, pump arbetskammaren på enheten så att manometern (2) når nålen upp till 200-210 mm. Hg. Art. (röd zon), till dess offentliggörande.

Registreringsdokument

Massager för prostata urologiska

Leveransalternativ

Vet inte valet?

Ring gratis 8 (800) 200-65-57

100% Nöjdhetsgaranti

Du kan returnera varor inom 14 dagar

Alla produkter är certifierade

Effektiv lösning av intima problem är möjligt med hjälp av denna unika massager: profylax av prostatit, återställning av potens, förebyggande av urologiska störningar. Sessionsperioden är 5 - 10 minuter dagligen i 2 veckor. Denna övning återställer bäckens organens muskelminne, förbättrar blodlymfförrådet och förbättrar kroppens näring på mobilnivån.

HOME UROLOGUE (importera analoga intragup) är en effektiv lösning på intima problem. Enheten intragup (intragub) för att återställa styrkan och eliminera problemen med urinering.

I forntida Kina led män aldrig av prostatit och hemorrojder, och deras starka styrka bevarades till dess åldern. Hemligheten för detta fenomen upptäcktes nyligen av forskare. Det visar sig att för att förhindra stagnation av cirkulationen i bäckenorganen, som är den främsta orsaken till prostata sjukdom, använde de den ursprungliga stimulerande anordningen. Effektiviteten av massage ges genom att skapa en riktningseffekt i riktning mot det masserade organet, särskilt prostatakörteln, på grund av utbuktningen av kammarens elastiska membran. Den är bara i bruk, lätt utbytbar, orsakar inte obehagliga känslor.
Människans uppgift består bara i den periodiska spänningen i bäckens golv ("retraktion" av anus). Prostatens massage förekommer på egen hand. Genom periodisk spänning analsfinktern muskel och m levator ani ( «tillbakadragning" anus) manliga prostatakörteln ger en 'mjuk' säker massage.

Effektiviteten hos enheten "Home UROLOG" är baserad på ett antal faktorer. Bland dem, det ökade blodflödet i bäckenområdet, utveckling av kapaciteten för långsiktig lagring av erektion genom att aktivera musklerna i penis glödlampa (m. Ischiocavernosus), såväl som mekanisk stimulering av intensiva avtals musklerna i prostatan, sädesblåsor och Cowper s körteln. Detta minskar avsevärt graden av smärta, löste urinering förbättra kvaliteten hygieniska problem i samband med inkontinens.
För två tusen år sedan anpassade japanska kvinnor också denna simulator för att lösa sina intima problem, intressant, det finns ingen sådan diagnos som "urininkontinens hos kvinnor" i Japan och till denna dag.
För närvarande, enligt de forntida kinesiska ritningar och den senaste tekniken utformad anordning för intern stimulering av musklerna i bäckenorganen "Home Urolog", som är den mest effektiva icke-kirurgisk metod för att förhindra urogynaecological Proctologic och sjukdomar, liksom korrigeringen av ett antal sexuella störningar. Utöver den kliniska tillämpningsområde enheten "Home Urologer" bör vara uppmärksamma på vad som uppnås med hjälp av en tydlig "anti-aging" effekt. Faktum är att regelbunden användning av enheten "Home Urologer" eliminerar den typiska "senil" urologiska och gynekologiska symtom Proctologic och stimulerar sexuell potens. Med hänsyn till detta, kan vi lugnt säga att arbetet med enheten "Home Urologer" kan rekommenderas till alla personer över 40 år, i syfte att förhindra att fungera bäcken störningar. Således, med hjälp av en mobil enhet "Home Urologer" Du har extra kostnader tid och pengar att få extra skydd mot allvarliga och farliga sjukdomar i bäckenorganen.

"Home UROLOG" är en patenterad enhet som är speciellt utformad för behandling och förebyggande av bäckens golvets inre muskler. Den dagliga motion, kommer du snart att märka en avsevärd förbättring i hur dina organ på en liten taza.Issledovaniya patienter bekräftade att 70-80% av fallen finns det ett botemedel eller förbättring av bäckenmuskulaturen. Att öva bäckenbottensmuskler visade sig vara en effektivare behandlingsmetod än andra konservativa metoder. Härdningshastighet var mycket högre när den används som en primär behandlingsbäckenövningar (44%), jämfört med användningen av elektrisk stimulering (28%) och vaginala koner (15%). Subjektiv utvärdering genom observation avslöjade också förbättrad urinblåsans funktion och sexuell tillfredsställelse. 87% av ämnena bestämde definitivt att de fortsätter att använda simulatorn i framtiden på ett löpande sätt. Kontakta din läkare innan du använder enheten och läs igenom denna bruksanvisning noga.

Behandling av prostatakörteln med enheten "Home UROLOG"

Män, med hjälp av läkemedel, i många år, försöker utan framgång att kämpa mot prostatakörtlar. Amerikanska urologer har visat att ingen förebyggande prostata massage för att förebygga, att inte tala om att bota prostatacancer sjukdom inte är möjligt, och rekommenderar att alla män över 40 år massage regelbundet din prostata hälsa genom denna enhet.

Massageapparater intragup är den primära metoden grund behandling av prostatit, hemorrojder, tömningsrubbningar i vilket är förbättrad omsättning i bäckenorganen, vilket leder till normalisering av alla viktiga organ i kroppen. Användningen av enheten stärker bäckensgolvsmusklerna, eliminerar stillastående processer i bäckenorganen, vilket förbättrar kraftig manpoten.

Indikationer för användningen av enheten "Home UROLOG":

I urologi: kronisk prostatit, kronisk bäckensmärksyndrom, cystalgi, urininkontinens hos kvinnor, neurogena sjukdomar i urinering.
I proctology: behandling av hemorrojder, återställning av sfinkterfunktioner efter operation, fekal inkontinens;
Vid gynekologi: rehabilitering i postpartum och postoperativa perioder, bortfall av bäckenorganen, minskning av bekkenbundens muskels ton, lindring av klimakteriella störningar;
I sexopatologi: hos män - för att öka frekvensen och varaktigheten av erektion, godtycklig kontroll av ögonblicket för utlösning, för att förvärra känslor av orgasm; hos kvinnor - sexuell rehabilitering, behandling av anorgasmi, vaginismus.
Vid gynekologisk övning anordning rekommenderas för de initiala stegen av härkomst och framfall av de vaginala väggarna och slemhinna, förlossningsskada behandling och rehabilitering postpartum. Den fysiologiska grunden för klinisk effekt är att öka blodcirkulationen i bäckenorganen genom att öka tonen i musklerna i urogenitala diafragman och i samband med dessa faktorer reparativa processer. Med tanke på att urogenitala diafragman motion viktigt stödfunktion för de kvinnliga yttre könsorganen, leder en stadig ökning av tonen i dessa muskler för att övervinna förlusten av symptom slemhinnor och vaginala väggarna och tillhörande urininkontinens. För förebyggande av gynekologiska störningar, vara den enhet som är installerad i vestibulen (fig. 2), vilken är bildad av m. bulbospongiosus. Under utbildningen av de muskelgrupper (. M bulbospongiosus utom i dess förflyttnings involverade synergister :. Mm transversus perinei, isciocavernosus och sphincter urethrae) flera gånger ökar volymen av blod som strömmar genom bäckenorganen, återställer.

I urologisk övning Tekniken för att använda enheten är mycket enkel, men mycket effektiv. För att förhindra urogenitala och sexuella störningar sätts in arbetskammaren i enheten i anusen. På grund av naturlig (mekanisk) stimulering av prostata (därav namnet "meharektumterapiya" metoden) uppnås effekten av lokal ökning omsättning i Prostata fält vid en spänning av bäckenbottenmuskulaturen (analsfinktern). Dessutom bidrar den mekaniska verkan hos kontraherande muskler till att övervinna stagnation av blod i prostata, vesiklar och Cooper-körtel. Uppgiften för patienten består i detta fall endast av den periodiska spänningen i bäckens golv ("retraktion" av anus). Under utbildningen av denna grupp av muskler förbättrar regional blodcirkulation och lymfa upprepat ökar volymen av blod som flyter genom bäckenorganen, aktivt elimineras trängsel i bäckenorganen. Vid stimulering av muskelaktiviteten hos bäckenorganen och perineum är omfattande prostata blodtillförsel aktiverar således hela prostata och urogenitala systemet. Dessutom utvecklas förmågan att förlänga retentionen av erektion genom att aktivera musklerna i penispenna.

Vanligtvis enheten "Hem UROLOGUE" Det används för att övervinna de tidiga symptomen på prostata adenom och prostatit, men det är också effektivt efter operationen av resektion av adenom, för att påskynda rehabiliteringsprocessen.

Övning bevisas - regelbunden användning av enheten INTRAGUP, lindrar oss av de typiskt "gamla" urologiska symptomen och stimulerar sexuell aktivitet. Samtidigt uppnås en uppenbar "föryngrande" effekt som i sin tur leder till en signifikant förbättring av livskvaliteten hos personer i den äldre åldersgruppen.

Tid har visat att denna enhet är den mest effektiva icke-kirurgiska metoden för att förhindra urologiska sjukdomar, liksom korrigering av ett antal sexuella störningar.

Effektiviteten hos enheten "Home UROLOG" bekräftas av resultaten från många års klinisk forskning i ett antal ledande specialiserade medicinska institutioner.
Enheten har inte: kontraindikationer till användningen och vanligtvis manifesteras effekten under den första veckan av klasserna.

Men viktigast av allt, till ett pris, är det tillgängligt för alla icke-arbetande pensionärer.

Kontraindikation för användning av enheten är graviditet

 1. 2.BEREDNING FÖR PRODUKTENS ARBETE

Förbereda enheten du behöver:

 1. Varje gång innan du använder på apparatets arbetskammare (1), sätt på en kondom (för ultraljud) och smörj den rikligt med vattenbaserat smörjmedel. (Denna åtgärd kommer att förlänga arbetskammarens livstid).
 2. Använd tummen och pekfingret för att ta arbetskammaren (1) bakom flänsen och sätt försiktigt in den i anusen till stoppet med flänsen (a).ris 2.
 3. Tryck försiktigt på laddaren (3), pumpa arbetskammaren (1) på enheten så att manometern (2) når nålen 200 mm. Hg. Art. (röd zon), till dess offentliggörande

OBS! Om maskinens arbetskammare (1) inte öppnas, kontrollera att utloppsventilens (3) backventil (4) är stängd. Vid behov stänga backventilen (4)

 1. 3.BESKRIVNING AV PRODUKTENS ARBETE

Efter att maskinen är förberedd för drift, massage utförs av yttre påverkan - kort tillförsel av luft in i den öppna arbetskammaren (1). För detta är det nödvändigt att plocka upp en pulsator (5) och dess kompression kort hand (med intervall av 1 - 2 sekunder) beskriver hur mycket som möjligt arbetskammaren (1), men det måste samtidigt motstå expansionskammaren inre anala sfinktermuskeln. Sessionsperioden är 5 - 10 minuter dagligen i 2 veckor. Denna övning återställer bäckens organens muskelminne, förbättrar blodlymfförrådet och förbättrar kroppens näring på mobilnivån.
Att konsolidera de positiva resultaten av den första övningen är nödvändig för att styra kraften från kompressionen av bäckenbotten med hjälp av återkopplings gauge muskeln (2), och behovet av att sträva efter, så mycket som möjligt, för att avvisa tryckmätaren vid en spänning av bäckenbottenmuskulaturen. Förmåga, kläm musklerna så mycket som möjligt för att avböja pilen på manometern på din apparat bekräftar att du använder rätt muskelgrupp. Varaktigheten av denna övning är 3-10 minuter dagligen i 2 veckor.

Kom ihåg att det är omöjligt att komma in i arbetskammaren i ändtarmen utan att först smörja kondomen med smörjmedel.

Kom ihåg att det är omöjligt för överladaren att pumpa arbetskammaren mer än märket på en manometer på 200 mm Hg

Kom ihåg att bukmusklerna och lårmusklerna bör ligga i vila.

Kom ihåg att du inte kan hålla andan. Andas tyst och djupt.

Försök att stanna avslappnad. När du väl har placerat rätt muskler, då - det är redan en fråga om teknik: du måste växla omväxlande och slappna av musklerna.

Avlägsnandet av enheten.

Efter massagen behöver du ta bort enheten från kroppens inre kavitet. För att göra detta behöver du:

 • Öppna ventilventilens (4) backventil (4) och sänk arbetskammaren (1).
 • När arbetskammaren (1) tar startläget, ta pekfingret och tummen för flänsen och dra försiktigt det.
 • Efter borttagning av enheten, ta bort den använda kondomen från arbetskammaren (1) och kassera den enligt anvisningarna.

Intragupus prostata massager

Det enklaste sättet att bli av med prostatit är från 5 till 22 dagar

 • läker alla typer av prostatit, inklusive kroniska former hemma
 • eliminerar problem med erektion
 • ökar övergripande ton och libido
 • återställer sexuell lust
 • lindrar stagnation i prostata
 • fungerar som förebyggande av många urologiska sjukdomar
 • Det hjälper till att bota för tidig utlösning

Varför behöver du en prostata massager?

De flesta män som har haft prostatit rekommenderas att göra en massage. Detta är det mest effektiva förfarandet som kan eliminera orsaken till problem. Massage i prostatakörteln görs vanligtvis av en läkare, men inte till alla representanter för den mänskliga hälften av mänskligheten är detta till hans tycke. Det bästa alternativet är att köpa en speciell enhet för sådana förfaranden.

Prostata massager att köpa rekommenderas av många skäl. En sådan anordning kommer att bidra till att ta bort den stagnanta hemligheten från prostatakörteln och tillsammans med den, de ackumulerade bakterierna, och om inflammationen är av allvarlig form, så är det pus. För att uppnå detta resultat utan att använda en speciell medicinsk vibro-massager är nästan omöjlig. På grund av det faktum att blodtillförseln förbättras är risken för återkommande inflammatoriska processer minimal.

Prostata hjälp MP-1 ger massage på grund av att sådan medicinsk utrustning - med vibrationer. Tack vare det här förfarandet blir det ganska trevligt. Dessutom bekämpar massören inte bara bra den bakteriella och kroniska formen av prostatit, men förbättrar även assimileringen av antibiotika.

Princip för verksamheten

Tack vare Prostata hjälp mp-1 kan du inte bara öka effektiviteten av behandlingen utan också slösa bort tid på resor till sjukhus eller privata kliniker

Anatomisk struktur

När prostata massage med prostatahelp mp-1 känner du dig inte alls obehag, och efter en massage, tvärtom, är det en energiöverskott och sexuell lust återställs hos män. ha sex är välkommen

VETENSKAPLIGA BAKGRUND

3D-modell prostata hjälp MP-1

Prostata hjälp mp-1 har rätt styvhet, vilket gör det enkelt att nå prostatakörteln. Du kan också justera massagen och anpassa dig till kroppens individuella struktur. den här funktionen gör den helt universell. Han kommer att passa en man i vilken hud som helst

Prostatens unika egenskaper hjälper MP-1

Förvirra inte Prostata-hjälpen MP-1 med:

- sexleksaker

deras sammansättning består övervägande av polyvinylklorid, vilket är för grymt och inte avsett för medicinska ändamål

- föråldrade prostata massager design

De skapades tillbaka under sovjetiska tider och har mycket dålig effektivitet och dålig tillgång till prostata

Varför använda prostata hjälp MP-1

 • Den enda korrekta organiska formen möjliggör enkel åtkomst till prostata
 • Absolut silikon vattentät bas ger bekväm och säker användning
 • har mycket god effekt vid behandling av alla typer av prostatit, restaurering av erektion, förbättring av libido och ökad sexuell lust hos män
 • komplett med prostata hjälp mp-1 finns en instruktion på ryska om korrekt användning av det
 • är en utmärkt profylax av prostatit i många urologiska sjukdomar

Varför beställa prostata hjälp mp-1

 • Vi är den officiella tillverkaren av prostatahjälp mp-1, därför betalar du inte några mellanhänder
 • du beställer den mest effektiva enheten för behandling av prostatit hittills
 • Extra utrustning: 3 kondomer och ett extrabatteri gör det möjligt att förbättra enhetens effektivitet
 • instruktionen på ryska, där behandlingsregimer för både kronisk prostatit och alla dess underarter, inklusive bakterier

Förpackningsinnehåll

100% garanti anonymitet

Enhetsfunktioner

Köp i Moskva Prostata hjälp MP-1 är lätt, eftersom den här urologiska massagen är väldigt populär bland män. Den särdrag är att enheten är lätt att använda och kan snabbt eliminera prostatit. Enheten passerade många test, och dess effektivitet bekräftades av ledande specialister inom urologi.

Vibro-massager prostata köp i nätbutiken är värt, om det finns även några av följande symtom:

 • för tidig utlösning;
 • problem med styrka;
 • smärtsam urinering
 • minskad libido;
 • smärta i perineum.

Köp en speciell massager från prostatit Prostata hjälp MP-1 rekommenderas inte bara för att det klarar av att hantera en mängd olika problem. Enheten har andra fördelar:

 • för tillverkning av silikon används - miljövänligt material;
 • vibrator - vattentät och behöver inte särskild vård;
 • "Prostatahjälp" ger inte obehag vid användning.
 • smärta försvinna snabbt
 • Det nödvändiga vibrationsläget är skapat för att säkerställa maximal effekt.

En annan anledning till varför du bör köpa en prostata massager i en onlinebutik - han kommer på rätt ställe utan problem. Dessutom en sådan anordning - en av de få enheter som har rätt anatomisk form. Ett annat plus - priset på en prostata massager är lägre än andra liknande enheter.

Princip för verksamheten

Massager Prostata hjälpa MP-1, köpa i Moskva som kan vara i en sexbutik påverkar prostatakörteln på ett sätt som förbättrar blodcirkulationen och syre tillförs och med det - alla nödvändiga näringsämnen. Sedan börjar utveckla en hemlighet, så att stillastående processer elimineras.

Anordningen införs i ändtarmen genom den analgången. Därefter börjar stimulering av nervänden och exponering för prostatakörteln. Tack vare detta sker följande processer:

 • bäckenmusklerna slappar av;
 • fartyg expandera;
 • förbättrar blodcirkulationen;
 • passerar svullnad;
 • hemlighet utvecklas, rensar kroppen.

Prostamassagerare att köpa i Moskva är bäst i vår webbutik. Det finns flera skäl till detta. Vi är representant för tillverkaren av enheten i Ryssland. Dessutom är vårt pris för prostata massager mycket lägre än i andra onlinebutiker.

Användningen av denna enhet kan kombineras med en ökning i penis med en medlemshängare, en vakuumsträckare eller en pro-extender. Om du är intresserad av hur du levererar ett oförglömligt nöje till din älskade - köp ett stimulans för kvinnors orgasm Maestro Love i vår webbutik.

Apparat för prostata massage: en jämförande granskning

Prostatamassage är en effektiv och enkel procedur. Det förbättrar mikrocirkulationen i körtelkärlen, återställer patency av excretionskanaler, ökar muskeltonen och accelererar återhämtning vid kronisk prostatit och många andra sjukdomar i genitourinary sfären.

Men utsikterna till rektal tåmassage är inte tillfredsställande för de flesta patienter av begripliga skäl. Detta hinder kan lätt övervinnas med en enkel fysioterapeutisk enhet - en prostata-massager. Apotek och onlinebutiker erbjuder en mängd olika modeller av enheter, vilka skiljer sig inte bara i pris, utan även i andra, lika viktiga parametrar.

IntraGUP

IntraGUP-apparaten, avsedd för intern stimulering av bäckensgolvsmusklerna, fungerar enkelt och utan gener. Apparatens kamera sätts in i rektummet, varefter luft införs kort i en pulsator som liknar en stans för en tonometer.

Kammaren fylld med luft ökar i storlek, "kuvert", enligt tillverkaren, prostatakörteln. Patienten vid injektion av luft bör motstå expansionen av arbetskammaren, som spänner musklerna i den analfinkteren.

Utanförhandlingsförloppet med IntraHU förbättrar tonen i sphinctersmusklerna. Kvaliteten på prostasmassagen med en liknande enhet är dock ytterst tveksam. Dessutom tillhandahåller tillverkarens webbplats inte dokument som bekräftar enhetens kvalitet och effektivitet.

Prostata hjälp MP-1

Utan tvekan fördel av enheten Prostata hjälp MP-1 kan anses vara den låga kostnaden. Men efter en närmare bekantskap med principen om enheten uppstår frågor att tillverkarna inte har bråttom att svara.

Tydligen hjälper Prostata-hjälpen MP-1 massor av prostatakörteln på grund av vibrationsläge. I de officiella anvisningarna till enheten finns inga kommentarer som klargör vibrationens inflytande på prostatavävnaden.

Det har emellertid länge varit känt att en regelbunden massage av prostata med en vibrator förbättrar blodcirkulationen i detta organ, vilket förhindrar risken för stillastående fenomen i körtelvävnaden och utvecklingen av prostatit. Dessutom påverkar prostationsmassagen positivt mannlig erektion och förmågan att ejakulera.

Mavit ULP-01

Apparaten Mavit ULP-01, som producerar Elatomsky instrumentfabrik, skiljer sig inte från det demokratiska värdet. Men anvisningarna till enheten ger en uttömmande beskrivning av handlingsprincipen, indikationer och kontraindikationer till ansökan.

Mavit ULP-01, som utvecklats på grundval av Ryazans medicinska universitet, kombinerar effekterna av tre regimer:

 • termisk;
 • ett pulserat magnetfält;
 • mekanisk mikrovibration.

Den första frågan är den termiska. Med värmebehandling av prostata är skillnaden mellan fördel och skada mycket tunn. Det är känt att måttlig termoterapi har en terapeutisk effekt vid kroniska prostata sjukdomar.

En temperaturökning över 45 ° C kan redan vara skadlig för körtelcellerna. Den termiska regimen, som genererar Mavit ULP-01, föreslår en ökning av temperaturen till 38,5-42 ° C. Det verkar som om sådan behandling inte utgör ett hot mot prostatakörtelns vävnader, men ändå bör man ta hand om termisk terapi och det är därför.

Allvarlig kontraindikation för termisk behandling av prostatakörteln är maligna neoplasmer, oavsett förekomstens omfattning och omfattning. Även en enda muterad malign cell utsatt för värme kommer att känna sig speciellt bekväm och börjar intensivt kopieras.

När du börjar med Mavit Ulp-01 måste du därför vara helt säker i avsaknad av en onkologisk process. Annars är en kraftig ökning av maligna neoplasmer möjlig.

Kontraindicerad värmebehandling och med akuta inflammatoriska processer, och detta bör inte glömmas när man fortsätter med förfaranden med hjälp av Mavit Ulp-01.

Ukrainska analog Mavit ULP-01 - enheten är enkel. Den fungerar på samma sätt som den som tillverkas av Elatom-fabriken, och har samma positiva och negativa sidor.

Ereton

Enheten Ereton, enligt sina skapare, kombinerar bara tre tekniker baserade på åtgärden:

 • elektropulsström ("läkningspuls");
 • lågfrekvent mikrovibration;
 • konstant magnetfält.

De två sista regimerna används ofta i prostationsmassageapparater och har en fördelaktig effekt på körtelns funktion. Men det kan tyvärr inte sägas om den första tekniken, den så kallade läkningspulsen. Bakom det höga namnet döljs inget annat än behandling med hjälp av elektropuls bipolär ström.

Är det värt att påminna om att verkan av en elektrisk ström åtföljs av värmeavgivning, vilket ibland kan orsaka en förvärmning av sjukdomen och till och med prova tillväxten av neoplasmer i prostata.

Prostata Massager SONIC

Beskrivningen av principen för massagern SONIC, försöker tillverkaren inte ens att bekanta sig med den potentiella patienten med särdragen hos enhetens påverkan på prostatakörteln.

Det är omöjligt att förstå hur "vibrationsvågsteknik" påverkar vävnaderna hos den inflammerade prostata. Eftersom det är omöjligt att vara övertygad både i säkerhet, och även i resultat av kliniska tester av en massager (som faktiskt och i likhet med liknande undersökningar).

Därför, trots att SONIC är placerad som en terapeutisk massager av prostata, kan den anses vara en fullständig fysioterapeutisk anordning med stor sträcka.

Eftersom det är omöjligt att vara övertygad både i säkerhet, och även i resultat av kliniska tester av en massager (som faktiskt och i likhet med liknande undersökningar). Därför, trots att SONIC är placerad som en terapeutisk massager av prostata, kan den anses vara en fullständig fysioterapeutisk anordning med stor sträcka.

Emils-007

Till skillnad från de flesta konkurrenter är principen om Emils-007-operationen helt transparent.

Enheten, som inte har några analoger på marknaden, kombinerar driften av tre lägen:

 • selektiv fototerapi, som är uppdelad i rött och blått strålningsspektrum;
 • mikrofibroterapi med låg frekvens
 • konstant magnetfält.

Till skillnad från andra populära massager Mavit UP-01, har Emils-007 ingen termisk påverkan på prostata. Apparatens skapare bestämde sig för att undvika termoterapi. Emils-007 ger så kallad kall värme, vilket inte är mindre effektivt än värmebehandling, och samtidigt är det helt säkert.

Enheten testades kliniskt i medicinska kliniker i Ryska federationen, och alla kan lära sig om resultaten av forskningen. Tillgången till information om principen om Emils-007-driften, och ännu mer på att testa enheten i praktiken, är ett av de mest pålitliga bevis på kvalitet och effektivitet.

Kanske kostar kostnaden för enheten, som i apotekskedjor når 16 000 rubel, något skrämmande. Emils-007-priset på nätbutiker är dock mer demokratiskt.

Piezo massager prostata

Nyligen blev vi ofta frågade om "prostata piezomasser". Ingen information om sådana massager kunde inte hittas, så troligtvis är det bara en uppfinning av en internetjoker som har spridd sig mycket på webbplatser.

Att välja en prostata-massager med terapeutiskt syfte är viktigt att vara vaksam och noggrann. De kommer att hjälpa till att urskilja spannmålet från köttet.