Huvud
Skäl

Impotens hos unga människor - karaktäristiska tecken och behandling

Utrotningen av manlig kraft - impotens, tecken hos unga män kan dyka upp efter 30 år. Tidigare ansågs det att denna patologi är mycket män på en ganska gammal ålder. En klart definierad ålder, efter vilken representanter för det starkare könet kan säga adjö till köttliga nöjen, har forskare ännu inte etablerats. Vissa män kan inte uppleva några problem med kraft fram till åldern, och många efter 30-40 år står inför erektil dysfunktion.

Den entydigt svar på frågan varför det finns impotens hos unga, starka nog och attraktiva utåt män också, no: styrkan påverkas av många faktorer: etnicitet och genetisk predisposition, livsstil och temperament män, dåliga miljöförhållanden i regionen, där han bor, stressiga situationer och till och med en kroppsbyggnad.

Enligt allmänt accepterad vetenskaplig forskning borde en naturlig möjlighet att få kön bibehållas av mannen under hela reproduktionsperioden - från ungdomstid till mycket äldre. För att bestämma den genomsnittliga åldern för den så kallade gräns som skiljer den manliga kraften i "före" och "efter" kan du - någonstans runt 50 år Sexualitet någon representant för den starkare könet är något reducerad och kvinnor är inte längre betraktas som kvinnor i denna åldersgrupp som potentiella älskare.

Fenomenets etiologi

Vad är orsakerna till impotens hos män? Detta patologiska tillstånd karakteriseras av otillräcklig erektion, som inte kan bibehållas till slutet av samlaget. Erektionsprocessen beror på de psykologiska, fysiologiska och kemiska reaktionerna hos den manliga kroppen, vilket leder till att blodflödet till det lilla bäcken och penis ökar betydligt. Medicinsk forskning har fastställt att diagnosen erektil dysfunktion sätts i fall där var fjärde samlag slutar misslyckas. Men ändå, när impotens uppträder hos unga män, bör varje fall betraktas individuellt för att fastställa de sanna orsakerna till sexuell svaghet. Ibland kan även kortsiktiga misslyckanden av killar bryta sitt personliga liv ganska våldsamt och leda till fullständig psykologisk impotens. Denna typ av patologi kan utvecklas efter ett barns psykologiska trauma av sexuell natur och mot bakgrund av konstant depression, trötthet och låg självkänsla.

Fysisk impotens uppträder mot bakgrund av olika sjukdomar - kärl- och hjärtpatologier, hormonell dysfunktion. Det finns också iatrogen impotens, som uppträder efter att ha tagit vissa mediciner, mediciner eller medicinska manipuleringar, som patologiskt påverkar en sexuell kraft hos en man.

En viktig faktor i framväxten av impotens vid ung ålder hos män spelar också ett förhållande med en partner. Dessutom, att partnerens attraktion och sexualitet är mycket viktigt för killarna, är relationen karaktären påverkad av den sexuella funktionen - stridigheter, otrohet, förnedring och brist på förtroende från flickans sida har en patologisk effekt på erektionen. Enkel, men kronisk trötthet, som härrör från att en man är för trött på jobbet, påverkar inte bara styrkan, men också hela kroppens arbete.

Diskriminering påverkar erektionen negativt!

Symptom på impotens

Unga män bör omedelbart kontakta en läkare om de märker några symtom:

 1. Det är dags att larma larmet om en ung man inte vaknar i penis på scenen med full färdighet.
 2. Under samlag vid det mest "ansvarsfulla" ögonblicket uppstår en plötslig försämring av erektionen.
 3. Excitering av penis inträffar inte ens efter stimulering, dessutom upphör den unga att uppleva sexuell attraktion även efter förändringen av sexpartner.
 4. Patologin för sexuell hälsa manifesterar sig i för tidig utlösning, särskilt med en ganska svag erektion.

Dessa tecken på impotens börjar dyka upp med en avundsvärd regelbundenhet, men kommer gradvis - erektionen stannar ständigt tills den når det sista steget. Symtom på erektil dysfunktion visar sig stark nog att ses i tid, men tyvärr de flesta män vid en ung ålder inte bråttom till läkaren, som blyg eller rädd för att öppet uttrycka sin oro.

Tecken på impotens hos unga män är mycket farligare än de som är äldre. Det beror på att kroppen av unga män, enligt naturen, producerar ett stort antal hormoner och spermier, så ganska sällsynt kön kan leda till obehagliga och ledsamma konsekvenser. Medicinsk forskning visade att i 9 fall av 10 impotens hos män i ung ålder är förknippad med psykiska störningar. En tröst är att det i de flesta fall är dessa symptom på impotens passera snabbt, är det lätt förklaras med egenheter funktion av den manliga kroppen, vilket ofta ger sådana misslyckanden av olika skäl, men lätt och snabbt återställas.

Forskarna fann att i 9 fall av 10 impotens hos unga män är associerade med psykiska störningar

Behandling av impotens hos män

Behandling av sexuell libido är framgångsrik om en ung man tar sin hälsa i tid. Efter att ha undersökt de olika användarna, om resultatet av diagnostiska tester, laboratorietester hormonella och sperma utsedda komplex behandling i samband med vilken den unga personen måste förändras, och deras sätt att leva:

 1. Normalisera bottenregimen, tydligt definiera tiden för arbete och vila.
 2. Full och korrekt kost bidrar också till normalisering av sexuellt liv hos män i en ung ålder.
 3. När psykologisk impotens, som oftast orsakas av stressiga förhållanden och misslyckanden av olika slag, radikalt skulle ändra sin inställning till vad som händer - om stressen är arbete, bör det vara nödvändigt att ändra om nära människor, då den bästa lösningen skulle vara ett försök att etablera en god relation med dem.
 4. Det är nödvändigt att avstå från att dricka alkohol och röka, särskilt från droger, för att leda en hälsosam livsstil, oftare vara utomhus, ersätta resor i transport genom att gå, besöka simbassänger och öva aktiva sporter.

I vissa fall behandlas erektil dysfunktion framgångsrikt med droger från impotens, vars utseende utförs endast av en specialist efter en diagnostisk undersökning. Viktigast, kom ihåg att impotens hos män vid ung ålder snabbt och framgångsrikt behandlas rättvist, men endast i de fall då, efter uppkomsten av sjukdomssymtom regelbunden ung man ber om hjälp från proffs, inte skjuta upp det förrän senare. Endast i detta fall förlorar mannen inte sitt fulla nöje och aktiva sexliv. Behandling är obligatorisk.

Impotens - tecken hos unga män, orsaker och symptom på erektil dysfunktion, terapimetoder

Svag erektilfunktion hos unga indikerar ofta ett brott mot tillståndet av fysisk eller psykisk hälsa. Impotens är en regelbunden överträdelse eller brist på erektion i närvaro av sexuell attraktion till en partner. Tänk på de viktigaste orsakerna och symtomen på sjukdomen, metoderna för medicinsk behandling och folkbehandling.

Orsaker till impotens hos unga

Problem med erektion vid en ung ålder utvecklas ofta när det är smittat av en veneral. Patogena mikroorganismer orsakar olika obehagliga symtom (klåda, brännande, smärta), påverkar könsorganens funktion, vilket leder till uthållig impotens. Dessutom finns det tre grupper orsaker till tidig erektil dysfunktion:

 • Fysiologiska. Impotens utvecklar sålunda som ett resultat av kroniska eller akuta sjukdomar i olika organ och system: diabetes, AIDS, ryggmärgsskada, kirurgi på könsorganen, fetma, dåliga vanor (alkohol, rökning, droganvändning, kardiovaskulära anomalier). Den tillfälliga frånvaron av erektion kan också associeras med frekvent onani (onani), oregelbunden kön.
 • Psykologiska. Ibland är tidig impotens resultatet av psykologiskt trauma, stress, nervös överansträngning, självkänsla, okonventionell sexuell läggning.
 • Blandat. I vissa fall visas impotens hos ungdomar när flera fysiologiska och psykologiska faktorer handlar omedelbart. Till exempel, fetma och självtvivel.

Symtom på erektil dysfunktion

De kliniska manifestationerna av erektil dysfunktion kan variera beroende på den bakomliggande orsaken till patologin. Det finns följande tecken på impotens hos unga män:

 • frånvaro av morgon och natt erektioner
 • för tidig utlösning
 • minskad sexuell lust;
 • oförmåga att behålla fasthet av erektion under samlag.

Tillfälliga överträdelser

Problem med kraft på 20 år är i regel tillfälliga och innebär inte allvarliga hälsoproblem. Hos unga män är erektil dysfunktion associerad med frekvent sexuell aktivitet eller oregelbunden kön. Tillfällig impotens är oregelbunden: fel i sängen sker 1-2 gånger. En sådan kränkning av styrka kräver ingen särskild behandling, men ett specialistråd är rekommenderat att utesluta patologier.

Behandling av impotens hos unga

Komplexet av terapeutiska åtgärder som syftar till att eliminera impotens beror i första hand på patologiens etiologi. Efter att ha samlat anamnese, analyserar resultaten av laboratorie- och instrumentstudier, föreskriver läkaren komplex behandling. Den innehåller:

 • användning av läkemedel
 • sjukgymnastik;
 • samråd med smala specialister och en psykolog.

Att återställa erektionen bidrar till principerna om en hälsosam livsstil: normalisering av kosten, undvikande av dåliga vanor och sport. I avsaknad av kontraindikationer kan behandling kompletteras med folkmedicin. Kom ihåg att om felaktigt beredda och använda, kan vissa recept negativt påverka din hälsa.

Traditionell medicin

Recept av alternativ medicin från impotens på grundval av medicinska växter - en av de mest effektiva och prisvärda. Innan du använder några medel för traditionella läkare, se till att inga kontraindikationer finns. Bland de populära recepten för återhämtning av styrka är följande:

 1. Avkok av ginsengrot. Ta 20 gram torkad jordginsengrot, häll i rent vatten. Sätt på elden, koka i 10-15 minuter. Då coolt och påfrestande. Ta ett avkok av ginsengrot för 2-3 matskedar. 3 gånger om dagen i en månad.
 2. Infusion av selleri. 300 g selleri skal, skär i små bitar och häll varmt kokande vatten. Skydda, låt stå i 6-8 timmar. Ta avkoket en halv kopp dagligen till frukost.
 3. Ingefära. 100-150 g gingerrotskala, skift med 70 g honung. Kåpa, sätt i kylskåpet i 3-4 dagar. Ta 1 tsk. två gånger om dagen.
 4. Infusion av färska persilja och kamilleblommor. Blanda 50 gram persilja och kamille, häll 0,5 liter varmkokande vatten. Insistera 30-40 minuter. Stam, ta 2 tsk. på morgonen på tom mage.

Medicinsterapi

Farmakologisk terapi ordineras beroende på orsaken till sjukdomen och allvarlighetsgraden av impotens. För användning av läkemedel finns det många kontraindikationer, så innan du använder läkemedel ska du konsultera en specialist. För att återställa kraften föreskrivs följande läkemedel:

 • Viagra. Den huvudsakliga aktiva substansen i läkemedlet är substansen sildenafilcitrat. Läkemedlet är ordinerat för olika sjukdomar i styrka. Bland kontraindikationerna är barnens ålder, ökad känslighet för läkemedlets komponenter. Kom ihåg att Viagra ger en erektion, behandlar inte orsaken till impotens.
 • Levitra. Tabletts aktiva substans är vardenafilhydrokloridtrihydrat. Levitra är ordinerat för impotens. Kontraindikationer för användning av läkemedel är behovet av samtidig användning med läkemedel som innehåller kväveoxid. Patienter med kronisk njur- eller leverinsufficiens, arytmier, hypotoni kan kräva en enstaka dosjustering.
 • Cialis. Den aktiva substansen är tadalafil. Cialis är föreskrivet för brott mot erektil funktion. Det rekommenderas inte att ta medicinen samtidigt med organiska nitrater och med ökad känslighet för läkemedlets komponenter.
 • Vizarsin. Den aktiva substansen i läkemedlet är sildenafilcitrat. Läkemedlet är förskrivet för olika erektil dysfunktion. Bland kontraindikationerna, barnens ålder, ökade känsligheten för komponenterna i Visarsin.

De första tecknen på impotens hos unga män

Patologi, som leder till en kränkning av erektion, kallas impotens. Symtom blir märkbar när dysfunktionen stör det normala sexuella livet. Problem med styrka - det här är en stark chock för en ung man: det finns svårigheter med motsatt kön, han försöker dölja all möjlig sexuell impotens.

Kärlek hos män beror på olika faktorer. Utseendet på en erektion beror på frisläppande av regulatoriska ämnen som slappnar av sexkroppens sphincter. På grund av detta stimuleras blodtillförseln till dem, längden, bredden på penis ökar. Symptom på impotens inkluderar oförmåga att upprätthålla erektion under samlagets varaktighet.

Dålig styrka i ung ålder kan uppstå av många orsaker, störningar är möjliga vid varje steg i en komplex fysiologisk process. Men de viktigaste alternativen är följande brott:

 • organisk dysfunktion;
 • psykologiska faktorer;
 • blandad typ.

Organisk dysfunktion antyder att attraktionen hos unga män uppstår, men erektil förmåga uppnås inte i detta fall. Minskning i styrka uttrycks i omöjligheten att realisera sexuell lust.

Det psykologiska uttrycket för erektil dysfunktion innebär misslyckande vid scenen för excitationspulsgenerering. Det är han som startar reproduktionssystemets processer.

Oftast finns blandad impotens i ung ålder eller en kombination av psykogena och organiska faktorer med erektil dysfunktion. Detta beror på att båda typerna är knutna till varandra, och fel i en riktning innebär en överträdelse av alla efterföljande mekanismer.

Kärnan i problemet

Styrkan på 30 år bestäms av ett antal mekanismer, beroende av varandra. På grund av dessa reaktioner ökar blodflödet och blodet förblir i penis kärl under sexuell kontakt. Prata om impotens hos män, ur medicinens synvinkel kan du bara när antalet misslyckade kontakter översteg en fjärdedel av summan. Men å andra sidan är varje manlig organism individuell och det är nödvändigt att ta hänsyn till orsakerna till dålig styrka i ung ålder.

Det är värt att notera att impotens om 20 år inte händer plötsligt, bara dess tecken manifesterar sig gömda och små och små. Ibland inträffar ett misslyckat samlag. Det här är naturligtvis en obehaglig händelse, men det är knappast ett tillfälle att allvarligt oroa sig, särskilt om den unga killen har misslyckats. Men med tiden blir tecken på impotens mer uttalade. I en frisk ung man bör en erektion ske utan ansträngning, men med dysfunktion måste man försöka göra samlag och fullborda det med framgång.

symtomatologi

Oroa bör vara när det finns sådana tecken på impotens:

 • minskning av erektion eller fullständig frånvaro;
 • ofullständigt genomförande av erektil förmåga, det vill säga könsorganet i storlek ökar men förvärvar inte den nödvändiga fastheten;
 • oförmåga att upprätthålla erektion för den tid som behövs för att utföra samlag före utlösning;
 • tidig utlösning (naturligtvis om detta inte är en tonårig ungdomlig ålder och hos vuxna män på 30 år eller mer med sexuell erfarenhet)
 • om det inte finns någon morgon erektion eller nattlig ofrivillig;
 • sexuell impotens mot bakgrund av en minskning eller total frånvaro av sexuell lust.

Tillfälliga överträdelser

Skälet till minskningen av styrka kan vara annorlunda, men ibland krävs inte behandling, eftersom överträdelserna är vanliga eller tillfälliga, eftersom de är en logisk följd av de förändrade fysiologiska processerna i den manliga kroppen.

Behandla inte reduktionen av erektion, om den beror på överdriven sexuell aktivitet.

Långvarig irritation av hjärnans receptorer och blodkärlens blodkärl leder till att kroppen förlorar känsligheten för alla irriterande faktorer. Här visas i själva verket inte behandling, men tid. Varaktigheten av återhämtning av erektil kapacitet bestäms av intensiteten hos de överförda belastningarna.

Vid ungdomar och vid oregelbundet sexuellt liv hos vuxna män är för tidig utlösning möjlig. Tänk inte vad du ska göra med detta problem. Problemet i sig kommer att lösas efter justering av sexuella relationer. Endast om tillståndet inte normaliseras bör du ta reda på orsakerna till impotens vid en ung ålder och välj lämplig behandling.

Behandlingsalternativ

Innan du letar efter ett botemedel mot impotens, bör du ta reda på varför det finns problem. Trots allt bestämmer behandlingen i stor utsträckning orsakerna till impotens, i 30 år bör denna fråga ges särskild uppmärksamhet.

Unga erektil dysfunktion uppträder vanligtvis som en följd av psykiska och känslomässiga störningar. Impotens av denna typ elimineras enkelt i flera sessioner av en psykolog. I de flesta fall är medicinering inte nödvändig, bara sedativa är ibland föreskrivna för att felsöka aktiviteten i centrala nervsystemet.

Behandling av organisk dysfunktion bör baseras på att eliminera de sjukdomar som ledde till problemet.

En ganska vanlig orsak till att minska erektioner är kardiovaskulära sjukdomar. Blodkärlens dåliga tillstånd stör den fullständiga blodcirkulationen. Blodcirkulationen försämras till följd av undernäring, med hög kolesterolhalt i blodet noteras att det sätter sig fast på kärlens väggar, de blir mycket tunna. Att notera kostnader eller står också övervikt, överdriven användning av alkohol, rökning, hjärtinfarkt, högt blodtryck, frånvaro av träningsbelastningar. Den behandlande läkaren bör analysera alla faktorer före diagnos av impotens och bestämma behandlingsalternativ.

Råd om folkmedicin

Att lösa problemet med fysiologisk erektil dysfunktion kan vara intaget av nypressad persilja och koriander. I allmänhet är det önskvärt att sådana läkningshälsningar presenteras på bordet hela året.

Tinkturmanchurian aralia anses också vara ett effektivt botemedel mot erektil dysfunktion. Det kan ske självständigt genom att insistera på växtens rötter på etylalkohol 70% eller köpa ett läkemedel i apoteket. Behandlingen går i 2 veckor.

slutsats

Den första anledningen till ångest är för tidig utlösning. Brott i könsorganet leder ofta till svårigheter att hantera kvinnor, med tiden finns det olika komplex som är svåra att eliminera, som kan göra en man en psykologisk impotent länge. Åtgärder vidtas bättre efter det första larmet, vilket säkerställer snabb behandling av erektil dysfunktion och återgång till normalt sexuellt liv.

Ett tecken på impotens anses om utlösning inträffar inte i slutet av en sexuell handling, men okontrollerat, spontant, i början eller till och med före intimitetens början. Restaurering av en erektion i detta fall är omöjligt, även om attraktionen är mycket stark.

Oftast uppstår erektil dysfunktion som ett resultat av kardiovaskulära problem. Men tillståndet kan utvecklas som en separat sjukdom, och inte bara vara ett samtidigt tecken på patologi. Anledningarna till impotens kan vara många, och de påverkar vid något tillfälle mekanismerna för att få en medlem till ett tillstånd av erektion och hålla det under en viss period. Detta system är väldigt ömtåligt och komplext, så det är ofta obalanserat.

Impotens vid ung ålder: orsaker och behandling

Orsaker till erektil dysfunktion

Behandling av erektil dysfunktion hos unga män

De sista artiklarna i avsnittet:

Brott mot erektil funktion är ett problem som varje man kan möta. Detta ämne är populärt, och det är förståeligt att inte alla uttalanden kan användas

Naturliga ämnen som bidrar till en snabb ökning av styrka hos män har länge varit kända. Så, den franska kungen Henry IV varje morgon tog en blandning av konjak med äggula och italienare

Fördröjd utlösning är ett subjektivt begrepp, det finns ingen fast definition av en rimlig tidsram för att uppnå orgasm. Skäl till vilka en man svårt når orgasm

I modern urologi används en terapeutisk procedur framgångsrikt på Intramag-apparaten med prefixet "Intraterm". Denna typ av fysioterapeutisk effekt har ett uttalat terapeutiskt

Impotens hos män

Orsaker, tecken och behandling av impotens hos män

Beskrivning av sjukdomen

Impotens hos män är ett patologiskt tillstånd, som är baserat på en kränkning av penisens fysiologiska förmåga att gå in i erektionsstaten (sexuell upphetsning) eller upprätthålla tillräcklig tid för samlag (coitus). Det mest moderna och korrekta namnet på detta tillstånd ur medicinsk synvinkel är erektil dysfunktion. Om du deklarerar båda dessa medicinska termer i en nötskal, förståelig för en vanlig person, utan ytterligare djupgående sökningar efter information, kan du inte kalla dem någon annan än sexuell impotens.

Men erektil dysfunktion i förståelsen av olika människor kan ha så annorlunda en gräns och rättfärdighet att det orsakade specialister att standardisera vissa kriterier för att identifiera det sanna problemet. Det är nödvändigt att förstå att gränserna för normen och patologin är mycket subtila och kan radikalt skilja sig från många människors förståelse. Vad vissa anser sexuell impotens, andra kan jämföras med toppen av sexuell hälsa. En annan viktig punkt bland de allmänna egenskaperna hos detta problem är dess delikatess.

Män som lider av erektil dysfunktion, försöker dölja sin sexuella inkompetens på något sätt. Några helt enkelt av tystnad, andra genom överdrift av deras sexuella hälsa i livlig detalj. Det enda som förenar dessa två grupper av människor är att ingen verkligen vet den riktiga sanningen om norm och patologi. Det visar sig en sluten kedja, som endast kan brytas av specialister.

I framväxten av impotens involverade ett antal ofrivilliga organiska, neurogena, vaskulära och psykogena mekanismer. Detta beror på det faktum att en erektion är en mycket komplicerad fysiologisk process, för att uppnå vilken en hel kedja av konsekutiva reaktioner är involverad. Normalt sker reduktionen av penis i det uppreparna tillståndet i blixtsnabbhet, och tar mindre än en minut av tiden. I hjärtat av kaskaden av neurohumorala reaktioner är en nervimpuls från hjärnans subkortiska eller kortikala strukturer.

Dess förekomst orsakar frisättning av hormonella biologiskt aktiva substanser, vilket leder till avkoppling av sfinkterna av venösa bihålor i penis. Resultatet är stimulering av blodflödet till dem med ökande längd, tjocklek och härdad konsistens. Förmågan att behålla en penis i detta tillstånd beror på många faktorer, men i de flesta fall bestäms av individuella egenskaper.

Brott mot erektil förmåga kan förekomma på någon av dess nivåer, vilket låg till grund för den grundläggande klassificeringen av impotens. Dess huvudtyper är:

Organisk - orsakad av en kränkning av genomförandet och genomförandet av sexuell upphetsning eller rush. Det innebär att män upplever sexuell attraktion, men inser inte det i form av en erektion.

Psykogen - ett brott mot bildandet av en spännande puls, som är primär i lanseringen av erektil förmåga;

Blandad - en kombination av organiska och psykogena mekanismer för erektil dysfunktion. Det förekommer oftast, eftersom båda arterna ökar varandra utveckling.

Tecken och symtom på impotens

Beroende på när impotens uppstod kan den vara primär och sekundär. I det första fallet uppstår inte erektion hos pojkar alls. I det andra - det ägde rum, men med tiden har försvagats eller frånvarande. Innan du beskriver symptomen är det viktigt att identifiera den så kallade fysiologiska eller åldersimpotensen, som utvecklas med ålder. Tydliga linjer för impotens existerar inte, eftersom en man i alla åldrar fortsätter att vara en man i ordets fulla bemärkelse. De viktigaste symptomen som bör orsaka oro är:

Minska eller sakna erektil förmåga. Detta innebär att män av reproduktiv ålder som lider av impotens inte kan bringa penis i ett tillstånd av stress, trots en stark önskan;

Ofullständig erektion - penis ökar i storlek, men kan inte uppnå den konsekvens som krävs för samlag.

Omöjlighet att upprätthålla erektion under den tid som är nödvändig för den normala samlagsdagen, särskilt vid ouppnåelig utlösning;

För tidig utlösning, som förekommer hos mogna män som har en stor sexuell upplevelse.

Frånvaro av morgon eller natt ofrivillig erektion;

Reduktion eller total frånvaro av libido (sexuell lust) och associerad sexuell impotens.

För att diagnostisera erektil dysfunktion är ett av dessa symptom tillräckligt. Ju mer de äger rum desto svårare är det att eliminera mekanismerna för dess utveckling. Det finns fall där impotens är tillfällig eller regelbunden, vilket är ett logiskt resultat av fysiologiska förändringar i den manliga kroppen. Bara värt att nämna om dem.

Det kan inte betraktas som impotensminskning av erektil funktion mot bakgrund av överdriven sexuell aktivitet. Under förhållanden av konstant stimulering av receptorstrukturer i hjärnan venösa bihålor av penis och reflex-anordning är utvecklingen av resistens mot den absoluta okänslighet för eventuella irriterande effekter. Varaktigheten av ett sådant tillstånd kan nå en annan tid och beror först och främst på de överförda belastningarna. Ju högre de är, desto längre är erektil dysfunktion. Efter en viss tid återställs allt automatiskt.

För tidig utlösning hos män som har ett oregelbundet sexuellt liv, vilket ofta orsakar oförmågan att föra den sexuella handlingen till önskad slutförande. Normalisering av sexuella relationer leder till en snabb eliminering av denna obehagliga egenskap. Om detta inte hände, är det värt att leta efter orsakerna till ett obehagligt tillstånd;

Minskning av sexuell kraft hos män, vars ålder är bortom reproduktiv. Det är mycket viktigt att ta hänsyn till den gradvisa åldersreduktionen, och inte den fullständiga förlusten av erektil förmåga.

Alla dessa villkor kräver inte komplexa medicinska ingrepp, eftersom de är reversibla eller är vanliga åldersrelaterade förändringar i den manliga kroppen. Det viktigaste i att bekräfta impotens, som ett medicinskt problem, är utseendet på de listade symtomen som inte tidigare observerats och kvarstår länge. Kortvarig erektil dysfunktion kan också vara en variant av normen på grund av övergående hormonella förändringar från den manliga sexuella sfären.

Orsaker till impotens

Impotens hos män refererar till de tillstånd som kan vara en separat sjukdom, och ett av många symptom på olika patologiska tillstånd. Anledningarna till dess förekomst är mer än tillräckligt. De kan påverka någon av nivåerna och mekanismerna för att bringa penis till ett tillstånd av bestående erektion. Med tanke på att detta är ett mycket tunt och komplext system, utsätts det ofta för negativa influenser. Dessa inkluderar:

Sjukdomar i det endokrina systemet;

Diabetes mellitus, fetma och undernäring;

Systemets nederlag;

Hjärtpatologi och hypertoni;

Allvarlig leverskada med leverinsufficiens

Intoxicering och dåliga vanor (alkoholmissbruk, tobaksrökning, narkotikamissbruk);

Sjukdomar och skador på manliga könsorgan

Icke-iakttagande av kulturen av naturkön och missbruk av dess substitut.

Testosteron tillsammans med D-vitamin deltar i utbytet av kalcium. Med en brist på D-vitamin blir testosteron dess ersättning i kalciummetabolismens processer, vilket inte är det bästa sättet att påverka kraftens tillstånd. Därför att rädda mannens hälsa och styrka är viktigt att regelbundet ta D-vitamin, till exempel i form av tuggtabletter Ultra-D. De innehåller 25 mikrogram (1000 IE) kolekalciferol (vitamin D3) på grund av formen av tuggtabletter Ultra-D kan tas när som helst, inte kräver zapivaniya vatten.

Psykologisk impotens

Psykologisk impotens är en av de vanligaste orsakerna till utvecklingen av sexuell svaghet hos unga fysiskt starka och somatiskt friska män. Det förekommer mot bakgrund av psykiatriska störningar och överbelastning. Detta kan vara permanenta stressiga arbetsförhållanden eller nervositet. Fram till en viss tid visar de sig inte. Men det kommer en tid när ett överskott av adrenalin orsakar att antingen brännas naturliga könshormoner, eller bli okänsliga receptorer sphincters mullrande bihålor i penis.

Det andra ögonblicket av psykogen impotens är dess periodicitet. Det uppstår plötsligt, vi kan säga, mot bakgrund av fullständigt välbefinnande och präglas av oförutsägbarhet. I vissa fall passerar den av sig själv med en kortsiktig karaktär. Dessa situationer inkluderar psykiskt obehag och spänning, som en man känner inför samlag. Naturligtvis kan det under sådana förhållanden inte prata om en erektion. Liksom om impotens. Tillsammans bevaras erektilfunktionen under normala förhållanden. Ibland kan orsaken till psykogen betingad impotens vara bristen på sexuell attraktion för vissa kvinnor.

Fysisk överutmaning har ännu inte lagt till hälsa, särskilt för män. Erektion och efterföljande samlag är mycket energiintensiva processer som kräver en första vitalitetsreserv. Om en man spenderar sin energikälla, kommer det oundvikligen att påverka hans erektil förmåga. Den hypodynamiska livsstilen påverkar dem också negativt.

Endokrina störningar. Alla körtlar av inre utsöndring är sammankopplade med komplexa reaktioner. När det gäller impotens handlar det här främst om testiklarna, som är källan till testosteron, den enda naturliga manliga motilitetsmotorn. Det normala innehållet i blodet ger inte bara en stark sexuell lust, utan förbättrar också metaboliska processer i alla organ, vilket gör en människas livsenergi praktiskt taget outtömlig. I strid med dess syntes kan sköldkörteln, hypofysen och binjurarna spela en roll som är ansvarig för att starta och direkt upprätthålla denna process.

Neurologiska störningar. Organisk eller funktionell skada på nervsystemet i form av cerebral cirkulation, hjärntumörer, Parkinsons sjukdom, multipel skleros, trauma, slapp förlamning av stora ryggradsdjur bråck, ryggmärgen och dess rötter kan störa sphincter relaxation av corporacavernosaen. Detta är orsaken till organisk impotens, som har en beständig karaktär, som är ett symptom på en viss sjukdom.

Diabetes mellitus med nedsatt kroppsvikt. Överdriven blodsocker leder till nederlaget för två komponenter med normal erektil kapacitet: neurala och vaskulära. Diabetisk neuropati minskar känsligheten hos receptorkonstruktioner, vilket saktar blodfyllning av penis. Diabetisk angiopati understryker det faktum att de vaskulära plexuserna av kavala kroppar helt enkelt inte kan ta den mängd blod som behövs för erektion. Störningar i fettmetabolism stör också erektionen, eftersom de spelar en roll vid syntesen av testosteron.

Vaskulär skada vid ateroskleros är den faktiska orsaken till impotens hos män. Och även vid upprätthållandet av erektion hör huvudrollen till de venösa kärlarna, artärerna bär blodflödet till dem. Därför kommer deras nederlag, särskilt med Lerishs syndrom och ateroskleros av aorta, oundvikligen att påverka erektil förmåga. Detsamma gäller hjärtpatologi och högt blodtryck, vilket leder till en minskning av blodflödet till corpus cavernosum.

Leversjukdomar i form av normal toxisk eller viral hepatit leder inte till impotens. Dess orsak kan vara en progressiv nedgång i den syntetiska funktionen hos levercellerna. Detta leder till en minskning av utvecklingen av sina föregångare av testosteron, som kommer in i testiklarna ska bli detta hormon. Som ett resultat utvecklas testosteronbrist med impotens.

Dåliga vanor för länge kvarstår i skuggorna med hänsyn till mänens erektila förmågor. Ibland stärker de dem tvärtom. Men det här är strikt tillfälligt. Om du ignorerar försiktighetsreglerna, då i den mogna åldern kan du känna konsekvenserna av deras negativa handlingar. Alkohol påverkar direkt syntesen av könshormoner, och nikotinverkningar leder till störningar i den vaskulära komponenten i erektion.

Sjukdomar hos den manliga sexuella sfären är en mycket verklig orsak till organisk impotens, vilket är svårt att korrigera. Dessa inkluderar akut och kronisk prostatit, orkit, orchiepididymitis, tsistouretrit, benign prostatahyperplasi, onkologiska orsaker zonen. Eventuell inflammation förr eller senare leder till bildandet av ärr, nedsatt blodcirkulation och funktionen hos det inflammerade organet. Med tanke på deras anatomiska närhet är impotens en frekvent slut på denna typ av sjukdom.

Självtillfredsställelse leder till impotens!

Självtillfredsställelse leder till impotens blandad, psykoorganisk karaktär. Det är omöjligt att betrakta självgratifikation som absolut värdelös och skadlig process. Under normala förhållanden bör det vara närvarande, men inte ofta. Trots allt, långvarig avhållsamhet och brist på sex har inte heller någon nytta för hälsan. Det är vid sådana kritiska stunder och bör hjälpa till självgratifikation.

Men om det förvärvar karaktären av en komplett ersättare för hälsosamma sexuella relationer, kommer det förr eller senare att påverka erektilmöjligheterna. Hela poängen är att självexpitationen av penisreceptorstrukturerna bara efterliknar den sexuella handlingen, vilket leder till sämre utlösning. Konstant stagnation av spermier medför en minskning av testiklarnas funktion och som en konsekvens - impotens.

Vid vilken ålder uppstår impotens?

Förr eller senare är svaret på denna fråga för varje man. Mycket smärtsamt är detta ämne, för i själva verket är den normala erektilförmågan en av faktorerna för självförsörjningen hos någon man. Varje natur har sin egen resurs om sexuella möjligheter, som i livets process kan antingen bevaras eller förloras i nätverket av en felaktig livsstil och sjukdomar. Därför finns det inga åldersnormer för impotens.

Ur utsiktsplatsen för uppställning av en erektion, som ett fysiologiskt tillstånd, bör problem med detta inte uppstå från puberteten till bevarande av möjligheten till befruktning.

Den bästa träningsövningen - ta reda på vad!

Impotens vid ung ålder

Impotens i ung ålder kan tydligen inte vara en variant av normen. Även om det är av kortsiktig natur. Särskilt när det inte finns någon koppling till överdriven sexuell aktivitet. Hos unga män som inte har könsorganssjukdomar eller svår extragenital patologi är impotens villkorat och är oftast psykogen. Det är inte lika farligt som organiskt och relativt fördelaktigt eliminerat. Huvuddelen skäms inte över detta problem och vänder sig till en specialist i tid. Annars kommer det med tiden att bli organiskt. Och det är mycket svårare att bekämpa det.

Impotens hos äldre män är ett mycket tvetydigt koncept. Vilken åldersgrupp kan hänföras till denna ram är mycket svår att säga. Men för tydlighet och klarhet i förståelsen av normerna och patologins ansikten är det nödvändigt att överväga vissa statistiska indikatorer. Forskare fann att cirka 50% av männen över 50 år i viss utsträckning lider av erektil dysfunktion. Alla andra indikatorer på incidensen av impotens efter åldersgrupp rör sig mot en minskning av impotens hos män yngre än den här åldern, och ökningen hos äldre personer. Det handlar bara om försvagningen av sexuell hälsa, inte om dess fullständiga frånvaro. Därför är åldersbarriären, som normalt inte skulle vara någon impotens av impotens, eller de är kortvariga, 50 år gamla. Detta bekräftas av tankarna hos majoriteten av intervjuade kvinnor i olika åldersgrupper, som inte uppfattar äldre män som älskare.

Hur man behandlar impotens?

Eliminering av impotens blir i vissa fall svår. Detta gäller först och främst dess organiska natur. I fallet med psykogen erektil dysfunktion är situationen mycket enklare. Det är nödvändigt att ta hänsyn till varje detalj, eliminera alla orsaker till problemet, och först därefter starta specifika aktiviteter.

Typiska fel hos unga män med psykogen impotens när det gäller att eliminera störningen:

Ovillighet att ta kontakt med en sexuell partner

Döljer ditt problem;

Tidig användning av medicinska och mekaniska behandlingsmetoder;

Försummelse av de allmänna reglerna för en hälsosam livsstil;

Avslag på specialistvård.

För att återställa den erektion som går förlorad eller blir full primär, med psykogen impotens är det nödvändigt att utföra en rad olika aktiviteter:

Normalisering av sömn, arbete och vila. Naturligtvis är detta inte alltid möjligt, eftersom vitala nödvändigheter tvingar många män att arbeta med kroppsskada. Du måste försöka bygga din regim så korrekt som möjligt, eftersom sexuell hälsa är dyr.

Hälsosam kost. Mat bör vara näringsrik, hög i kalorier, hög i vitaminer av olika grupper, mineraler och andra näringsämnen. Mångfalden av kosten kött, ägg, mejeriprodukter (yoghurt, gräddfil, keso, ost), frukt och grönsaker, färska örter, spannmål och nötter vara säker på att ha en positiv effekt på erektion.

Eliminering av det psykologiska barriäret. Om impotens har kommit på grund av rädsla för eventuellt missnöje hos den sexuella partnern i samband med för tidig utlösning, är lösningen på problemet att skapa en fullständig förståelse mellan partnerna. Alla sexuella relationer borde vara öppna. Kärleksälskande människor borde inte vara rädda eller blyga av varandra. Bara på så sätt kan du få en riktig erektion och en full känsla av orgasm.

Sexterapi. Denna metod är mycket lämplig vid psykogen impotens, på grund av försvagning av libido till vissa kvinnor. Oftast händer detta hos gifta par, när tiden genomsyras av all sexuell attraktion mellan kärleksfulla människor. Denna behandling bör utföras av en kvinna genom uppvaknande i hans mans önskan. För detta bör en gynnsam avkopplande miljö skapas, följt av en visuell granskning av mannen av alla erogena zonerna hos kvinnan och hennes könsorgan. Under inga omständigheter bör taktil kontakt tillåtas under denna process. Det tar lite tid för en extra stark sexuell lust att uppstå, vilket kommer att återställa erektion och kommer att deponeras i hjärnans subkortiska områden.

Psykoterapi. Om man inte klarar av att hantera psykogen impotens på egen hand, kommer små sessioner med terapeuten att helt eliminera det obehagliga problemet.

Behandling av organisk impotens beror på orsaken som orsakade utvecklingen och bör väljas strikt individuellt. Tyvärr finns det inte så många metoder.

Viagra från impotens

Viagra och dess analoger i form av tabletter (Cialis, Levitra) har ett bra resultat, men de har ett antal biverkningar och kontraindikationer. Detta gäller användningen av detta verktyg av män i alla åldersgrupper som grundmetod för behandling. För ungdomar som inte har några tecken på organiska avvikelser inte behövde det, eftersom en systematisk användning av beroendeframkallande, och sedan något motstånd till medicinering effekter, oberoende av dosen.

Användning av impotens av vasodilatormedel av äldre män är fylld av utvecklingen av allvarliga kardiovaskulära komplikationer. Deras risk minimeras med korrekt intag och väl valda dos av läkemedlet. Naturligtvis, om det inte finns någon annan väg ut, är alla metoder bra, särskilt om de har önskad effekt.

Andra metoder i form av vakuumförlängning av penis, där blodet lockas till de cavernösa kropparna, används sällan, även om de ger ett bestämt resultat. Operativ behandling av impotens består i proteser av penisens klyfta kroppar med flexibla proteser, vilka förvärvar den position som tilldelas dem. De angivna behandlingsmetoderna är extrema åtgärder.

Kost med impotens

Diet med impotens spelar en stor roll i behandlingen. Måltider bör vara balanserad, att använda produkter bör ha minska egenskaper, till exempel, är sådana egenskaper besatt av vassle sur getmjölk (möjligt och normal mjölk, men det kommer inte att påverka) honung, hirs, vegetabilisk olja, tomat, öljäst, morötter, frukt rosen höfter, selleri, vitlök och lök.

Torkade datum bidrar också till att öka den sexuella kraften hos män. För att förbereda denna åtgärd behöver du torkade datum, mandel, pistaschmandlar, kvädesfrön. Alla dessa ingredienser måste krossas i lika delar och använda denna produkt cirka 100 g per dag.

Det är fortfarande möjligt att ge råd från vad det är nödvändigt att avstå från, först och främst från rökning och alkohol, och även från produkter framställda av vitt mjöl och vitsocker.

Förebyggande av impotens

Hela komplexet av förebyggande åtgärder reduceras till denna volym:

Normalisering av ett sätt att leva på: arbete, mat, vila, fysiska övningar, en hälsosam dröm;

Avslag från dåliga vanor: alkohol, tobak, narkotikamissbruk

Övergivande av avbrutet samlag som den enda preventivmetoden;

Övergivande av missbruk av självgodkännande

Behandling och förebyggande av somatiska störningar och sjukdomar: neurologiska, hjärt-, vaskulära, hepatiska, endokrina;

Tidig behandling av sjukdomar i könsorganet: prostatit, adenom, orkoepidymit;

Förebyggande av skador på könsorganen, speciellt penisens klyfösa kroppar;

Regelbunden sexuell aktivitet;

Avslag på promiskuitet

Tidig medvetenhet och behandling av problem med erektil kapacitet

Rätt sexuella och emotionella relationer med en sexuell partner.

För att förhindra sådana störningar är det dessutom nödvändigt att använda växter som har en biostimulerande effekt, såväl som preparat från dem. Vi listar några av dessa växter: eleutherococcus, maral rot, aralia, gyllene rot, kinesisk magnolia vinstock, havtorns frukt, hundros, nötter. Och så mycket som möjligt borde äta vegetabiliska oljor.

Allt ovanstående innehåller vitamin E, vilket är så nödvändigt för människors hälsa. Dessa växtbaserade läkemedel minskar risken för sexuell obehag, både i ung ålder och före ålderdom.

Impotens hos unga män

Impotens hos unga ålder - fenomenet är inte så exotiskt som det anses vara i bruk. Trots den utbredda tron ​​att sexuella möjligheter för män börja sjunka först efter fyrtio fall av svaga potens manifestationer spelats även i sina bästa år: på tjugo-5-30 år, och ibland - och vid en mycket ung ålder.

En ung och stark man kan inte förstå detta. Problemet förödmjukar honom, han bygger upp en psykologisk barriär som förhindrar intim närmande med representanter för det motsatta könet. Män av vilken ålder som helst, skäms över sin sexuella svaghet, och i ungdomar verkar det bara synd. Händer emellertid och situationsfel, men om kurtosen är försenad bör du omedelbart kontakta en läkare.

Tidig behandling av impotens hos män under 30 år ger som regel goda resultat. Varje försening i detta avseende kan leda till komplikationer i hormonell sfär, urogenital dysfunktion och hjärt-kärlsystemet, mentala störningar, bristande intresse hos kvinnor, och total förlust av fortplantningsförmågan.

Varför händer detta?

Orsakerna till impotens i unga år kan ha mycket olika etiologi, i samband med bilden av en mans liv, hans psykologiska egenskaper, fysisk hälsa, hormon potential nervsystemet tillstånd, liksom kostnaderna för den aktuella behandlingen av någon fysisk eller psykisk sjukdom.

Livsstilen är ofta mest direkt relaterad till styrka. Alkohol och tobak över tiden minskar nivån av manlig libido, som negativt påverkar blodflödet i bäckenområdet och produktion av testosteron.

Runt samma resultat leder till sexuell avhållsamhet. Unga lider av detta mindre ofta än de som är över fyrtio. Oftast är de blyg här. Sådan "impotens" försvinner snabbt i början av regelbundna sexuella kontakter.

Den psykologiska faktorn hos män i ung ålder spelar ibland en ledande roll i utvecklingen av sexuell dysfunktion. På grund av den höga känslighet är utmärkande för de unga, kan närheten till partnerns uppfattas enbart som en oönskad och därför leda till avhållsamhet. Om denna process försenas kan impotens bli väl resultatet.

Vad stör oftast en ung man från intim kontakt med en partner? Det kan finnas många alternativ. Till exempel:

 • Hon lockar honom inte fysiskt, inte exalterar honom;
 • Det verkar för honom att han inte förtjänar henne;
 • Han är generad att erbjuda sitt sex;
 • De har ett långvarigt förhållande (kanske äktenskap), men förhållandet är i kris;
 • Reducera stridigheter, lurar, ömsesidig äktenskapsbrott;
 • Den unga partnern upplever något psykologiskt komplex som är förknippat med förbud i sexuell utbildning: sex är skamligt för en man;
 • Eventuell rädsla för otillräcklig erektion eller infektion som ett resultat av intima.

Förekomsten av kardiovaskulära patologier kan också bidra till för tidig manlig impotens. Bland dem är skleroterapi av femorala artärer som matar bäckenorganen mest skadliga i den meningen. Det kan orsakas av:

 • trauma;
 • Konsekvenserna av diabetes (inklusive fetma).

Den unge mannen kan bli ett offer för hyper av binjurebarken, där mängden av det kvinnliga hormonet prolaktin, som produceras där, tillsammans med testosteron börjar råda över den senare. Detta leder till erektil dysfunktion.

Neurogen impotens är en följd av ett brott mot den bielektriska ledningsförmågan hos nervfibrer som styr könsorganens funktioner, däribland testiklarna, prostatakörteln och penis. Hennes vanliga orsaker är bäckenskador, neurotisk stenos av cavernösa bihålor, stroke, sjukdomar i centrala eller perifera nervsystemet.

Den iatrogena faktorn avser fall av terapeutisk effekt på en ung man som inte är direkt relaterad till sin sexuella sfär. Impotens uppstår ibland i processen att ta mediciner som föreskrivs för behandling av sjukdomar i matsmältningssystemet, hjärt-kärlsystemet och andra patologier. Återställ kraften i det här fallet är enkelt: det är tillräckligt att ersätta det irriterande läkemedlet med en säker analog.

diagnostik

Tecken på impotens hos unga män är inte alltid tydligt uttryckta. Symptom på sjukdomen misstas oftast för normala funktionsstörningar i samband med humör, alkoholmissbruk eller bara fysisk trötthet.

För att verkligen larm bör här handla om en sådan dynamik i växelverkan av symtom:

 • I ökande grad försvinner ofrivilliga erektioner på morgonen och på natten;
 • Ejaculation under samlag sker snabbt och är oftast för tidigt;
 • Spänningen i penis i friktionsprocessen i slidan försvinner gradvis, försvinner ibland helt utan att nå utlösning;
 • En erektion före intimitet uppstår, men det är inte tillräckligt att genomföra ett fullständigt samlag.
 • Det kommer en tid när erektionen blir omöjlig även med en stark önskan;
 • Sexuell attraktion mot det motsatta könet försvinner helt.

Alla dessa tecken på impotens hos män kan indikera förekomsten av erektil dysfunktion. I sig är det i sina enskilda manifestationer ännu inte en impotens. Immit denna patologi kan:

 • Episod hyperaktivitet i kön;
 • Oregelbundet sexuellt liv;
 • Ålder förändras i sexualitet.

Överdriven fascination med kön leder till resistens i centrala nervsystemet, liksom testiklar, prostata och penisens nerver. Sexuell upphetsning blir omöjlig både på nivå med yttre representationer om partnern och i försöket av direkt intim kontakt. Avkopplingsperioden beror på vikten av energikostnaderna. Organiska komplikationer är sällsynta.

Oregelbunden sexliv ger mer problem, särskilt om avhållsamhet blir mycket lång och leder till en omstrukturering av sexuella prioriteringar, såsom självtillfredsställelse genom onani. Verkliga sexuella tecken över tiden upphör att excite fantasin. Detta minskar manlig styrka och intresse för kvinnor i allmänhet.

Åldersförändringar i sexualitet börjar ungefär fyrtio år. De orsakas av naturlig åldring av cellerna i hela organismen, en minskning av dess funktionella förmågor, inklusive den hormonella sfären som är ansvarig för sexuell aktivitet.

Med ålder har en ännu större negativ effekt på sexualitet även det vanliga fysiska överarbetet.

På grundval av endast dessa egenskaper kan man inte bedöma omfattningen av sexuell dysfunktion. Oönskade förändringar i libido här är av funktionell natur och som regel kommer de till intet. Den verkliga impotensen bekräftas endast av långvariga misslyckanden i erektionen, som redan har blivit ett system. Detta är bevis på att utveckla patologi.

Hur bli av med sexuell svaghet

Unga män med impotens har ofta fördomar mot allvarlig medicinsk behandling. De tror att deras problem är tillfälligt och kommer att försvinna i sig. Det är inte så. Varje sjukdom tenderar att utvecklas och förvärra den ursprungliga situationen.

Cure impotens på dess första tecken är lättare än att hantera irreversibla konsekvenser.

För närvarande är det i sexopatologi ett antal tekniker som tillåter behandling av impotens hos ungdomar ganska effektivt. Åldern bidrar till att återhämta sig. Det är viktigt att bara samordna med din behandlande läkare varje steg i den här riktningen. Vi berör bara de tre vanligaste sätten att visa hur man behandlar en sjukdom. Den enklaste av dem är att leda en hälsosam livsstil:

 • Äta mat rik på protein och vitaminer
 • Att minska, och det är bättre att vägra i allmänhet från användningen av alkohol, att inte röka.
 • Göra jogging, simning, sportvandring, - laster som behandlas för impotens;
 • Använd bara ett rymligt underkläder, vilket inte begränsar cirkulationen i bäckenområdet.

Om sjukdomen fortfarande känner sig, kan du försöka bli behandlad med hjälp av traditionell medicin:

 • Blandningar av honung med en pundad valnöt) Minsta matsked innan du äter);
 • Te från krossad hop;
 • Dekoktioner av kalamus, ingefära, Johannesjurt, nässlor;
 • Honungspasta med krossad torkad frukt av pommes frites, torkade aprikoser, russin, fikon;
 • Sallader från grön dill, persilja, koriander.

I svåra fall återställs erektionen med hjälp av farmakologiska preparat som Viagra, Levitra, Cialis. Dessa läkemedel bidrar till den snabba påfyllningen av penisens klyfösa bihålor och spänningen i en tid som är tillräcklig för att genomföra ett gott samlag. En bieffekt är en stor belastning på kardiovaskulärsystemet.

slutsats

Tecken på impotens vid ung ålder ska inte vara dödliga. Detta är inte en dom i din kommunikation med motsatt kön. Du behöver bara samråda med en specialist, var uppmärksam på orsakerna till alla dina misslyckanden och agera i enlighet med de föreslagna behandlingsrekommendationerna. Persistens i behandling, lugn och tid kommer att ge dig självförtroende och ordentlig maskulinitet.