Huvud
Massage

Vi behandlar cystit med homeopati

Cystitis är en vanlig infektiös inflammation i blåsvävnaden. Orsakerna till inflammatoriska processer är många. Obehagliga symptom uppträder efter hypotermi, trauma eller operation, till följd av missbruk av akut och sur mat, alkohol. Men oftast är utvecklingen av sjukdomen provocerad av patogena bakterier.

Behandling av inflammation är komplex, inklusive användning av antibakteriella medel, uroseptika och homeopatiska läkemedel. Hur fungerar homeopati och hur effektivt? Låt oss försöka förstå.

Hantering av homeopatiska preparat

Det finns två former av inflammation: akut och kronisk.

För akut cystit kännetecknas av en kraftig inbrott, svår smärta, försämring av det allmänna välbefinnandet och vid mycket allvarlig inflammation - en ökning i temperaturen.

Med kronisk inflammation, en känsla av obehag i underlivet, kan frekvent urinering kvarstå. Kliniska manifestationer är dåligt uttryckta, intensifierade med exacerbationer av den inflammatoriska processen. Ofta är kronisk cystit åtföljd av hormonella störningar, sjukdomar i matsmältningssystemet, kroniska gynekologiska sjukdomar hos kvinnor, prostata sjukdomar hos män.

Vid akut infektion eller okomplicerad kronisk inflammation är antibiotika först nödvändiga. Som en följd av undertryckande av bakteriefloran passerar inflammationen. I mer komplexa fall av akut process och med kroniska inflammationer, som vanligtvis åtföljs av patologier hos andra kroppssystem, är inte bara antibiotika tillräckliga. För att bota kronisk inflammation är det viktigt att påverka hela kroppen som helhet.

Homeopatiska läkemedel rekommenderas främst för att minska inflammatorisk process och aktivera dina egna immunförsvar i kroppen, normalisera arbetet i alla organ och system. Sådan verkan av drogerna ger lindring av patientens tillstånd, acceleration av återhämtning och förebyggande av återkommande inflammation.

Acceptera homeopati, det rekommenderas att avstå från att dricka alkohol, kaffe, choklad, mentol och rökt mat, eftersom dessa livsmedel och drycker minskar effektiviteten hos homeopatiska läkemedel.

Varaktighet av behandlingen

Drogerna verkar ganska snabbt: patienterna märker en minskning av svårighetsgraden av symptomen inom 4 timmar efter appliceringen av läkemedlet. På den tredje behandlingsdagen förbättras tillståndet markant. Men du kan inte sluta behandlingen. Terapi utförs under en längre tid, även om de obehagliga symtomen på sjukdomen inte längre stör. Om akut cystit inte botas, förvärvar den inflammatoriska processen en kronisk trög form, med alternerande exacerbationer och remissioner.

Behandlingen av okomplicerad kronisk infektion tar upp till 3 månader. Behandling av en försummad, kraftigt aktuell och komplicerad inflammation varar längre.

Fördelar med homeopatisk terapi

 1. Frånvaron av kontraindikationer.
 2. Möjlighet att ansöka om alla kategorier av patienter, inklusive barn, gravida och ammande, äldre.
 3. Möjligheten till säker användning för patienter med allvarliga samtidiga patologier och / eller läkemedelsallergi.
 4. Möjligheten till långvarig användning utan hot om biverkningar.
 5. Möjlighet att använda för förebyggande ändamål.
 6. Frånvaron av läkemedelsinteraktion med andra droger.
 7. Pris tillgänglighet.

Granskning av ofta föreskrivna homeopatiska medel

För att minska inflammation och kliniska manifestationer av cystit angav:

 1. Barberis (Berberis) - med en brännande känsla i ljummen, smärtor i nedre delen, ökar med torso, hörn, smärtsam urinering och frekventa uppmaningar.
 2. Bura (Borax) - med frekvent urinering (speciellt på natten), frekventa uppmaningar.
 3. Hampfrö (Cannabis) - med svårighet att urinera, åtföljd av smärta och brännande, oemotståndlig ofta uppmanar med pressande smärta.
 4. Spanjärflyga (Cantharis) - med inflammation, åtföljd av en skärning, brännande smärta.
 5. Causticum (Causticum) - för behandling av kronisk inflammation.
 6. Horsetail (Equisetum) - med smärta i urinblåsan, urinretention och smärta vid gravid och lakterande samtidig med inflammation i njurarna.

Dessa är bara några verktyg för behandling av inflammatoriska processer (både akuta och kroniska), som ordineras separat eller i komplex med andra droger:

 • Mercuris Solubilis, Kantaris, Ignatius.
 • Svavel, Clemati Recta, Nuks Vomica.
 • Arnica, Millefolium, Natrium Muriatikum.
 • Berberis, Sabal, Kantaris, Causticum.

Urval av homeopatiska läkemedel bör endast utföras av en erfaren homeopatisk läkare. De förväntade resultaten av terapi kommer endast att uppnås om korrigeringsmedlet är korrekt valt.

Vad är grunden för valet av homeopatiska preparat

Vid utnämning av detta eller det här botemedlet för blåsor, bör en erfaren läkare ta reda på:

 1. Orsaker till infektion - hypotermi, försvagning av immunitet efter andra sjukdomar eller operationer, stress, graviditet, nyfödda barn, undernäring, sexuellt överförbara sjukdomar etc.

Endast efter att ha analyserat informationen från patienten och resultaten av laboratorietester väljer doktorn det optimala läkemedlet eller komponerar en kombination av flera läkemedel.

Allmänna rekommendationer

För att återhämta sig snabbare krävs ett antal regler under behandlingen. rekommenderas:

 • Drick minst 2 liter vätska per dag.
 • Uteslut från kosten någon irriterande mat och dryck (alkohol, kaffe, kryddor, kryddor, rökt kött, surt och saltat).
 • Att utesluta sexuella kontakter för den här perioden.
 • Observera sängstöd (med akut aktuell inflammation).

Den viktigaste behandlingen kan kompletteras uppvärmningen förfaranden (varma bad, varmare till ländregionen) och tillämpar örtteer med antiinflammatorisk och diuretiska effekten (mjölon), tranbär eller tranbärsjuice, citronjuice utspädd med vatten.

Behandling med homeopatiska läkemedel hjälper till att lindra tillståndet och påskynda återhämtningen. Drogen har en bra antiinflammatorisk och immunostimulerande effekt, är säker för patienter med allvarliga samtidiga patologier och gravida kvinnor. I särskilt komplicerade kroniska fall som uppstår efter operationen tillåter användningen av homeopatiska läkemedel dig att förlänga perioderna för eftergift, minska svårighetsgraden av symtomen på inflammation vid fördjupningsskedet.

Men det är viktigt att förstå att det inte alltid är homeopatiens medel, om det används ensam, kan helt bota cystitis. Därför naturliga komplex administreras ofta i kombination med andra läkemedel - antibiotika uroseptiki, topiska medel (t ex vaginala suppositorier i behandlingen av kvinnor), antiinflammatoriska och spasmolytiska droger.

Tal i videon nedan kommer att fokusera på funktionerna i homeopati behandling:

Homeopati från blåsan

Lämna ett svar 1.338

Blåsans inflammation behandlas med homeopatiska preparat och kosttillskott. Tillskott för cystit används som ett funktionellt tillskott i kosten, och homeopatiska preparat används för att behandla sjukdomen huvudsakligen. BADY och homeopatiska läkemedel är växtbaserade läkemedel som används för att bota cystit, inflammation i njuren och urolithiasis.

Fördelar med homeopati

 1. Frånvaron av kontraindikationer, tack vare tillverkningen av naturmaterial.
 2. Prisvärd kategori.
 3. Ansökan till personer i alla åldrar - från nyfödd till ålderdom.
 4. Skadlig mottagning för personer som lider av kroniska sjukdomar eller har individuella hälsoegenskaper.
 5. Att ta läkemedel under lång tid (fytopreparationer är ofarliga och orsakar inte missbruk).
 6. Användning av fytopreparationer för både behandling och förebyggande.
 7. Kombination av fytopreparationer med andra läkemedel och typer av behandling.
Tillbaka till innehållet

Hur man väljer?

När man väljer den mest effektiva medicinen för blåsor, behandlas den behandlande homeopatiska läkaren av:

 • orsaken till infektionen
 • arten och förloppet av den inflammatoriska processen
 • karakterisering av smärtsamma känslor (där smärta är lokaliserad, hur och när det manifesteras);
 • Förekomst av andra obehagliga symtom (trötthet, huvudvärk, illamående);
 • förekomsten av åtföljande sjukdomar.
Tillbaka till innehållet

Verkningsmekanism

Homeopatiska läkemedel bidrar till att minska inflammatorisk process, öka immunitet och förbättra inre organens funktion. Den terapeutiska effekten av droger har en positiv effekt på den sjuka personen, påskyndar återhämtningen och förhindrar återupptagandet av sjukdomen. Effekten av mediciner blir märkbar efter det första intaget: personen märker minskningen av smärtsamma förnimmelser, processen med urinering blir mildare och ömtålig. För bättre effektivitet och fixering av resultatet ordineras homeopati med en lång behandlingstid. Läkemedel tar tills försvinnandet av smärtsamma symptom och längre. Den terapeutiska kursen, beroende på tillståndet för inflammation, är cirka 3 månader, kan i vissa fall förlängas under en längre period.

Homeopati i behandlingen av cystit hos kvinnor

Cystitis hos kvinnor behandlas med antibakteriella, antimikrobiella immunmodulerande läkemedel. Behandling av cystit med homeopati har fördelar jämfört med lokal behandling. Till exempel med cystit hos kvinnor under graviditet och amning rekommenderas inte antibiotika eftersom de har en negativ effekt på fostret och bröstmjölken. Den enda rätta lösningen kommer att vara homøopatisk behandling, vilket anses harmlöst för barnet. Det påverkar inte mängden och kvaliteten på bröstmjölken. Minsta behandlingstiden med homeopater kommer att vara 3-4 dagar, om så är nödvändigt kommer den behandlande läkaren att förlänga mottagningen ett tag.

Vanliga droger

Homeopatiska läkemedel som minskar inflammation i blåsan och andra symtom på blåsan:

 1. "Kanefron" - fytopreparation, som innehåller ett stort antal medicinska växter (rosmarin, centenarius och andra). Tabletter bekämpar fullständigt inflammatoriska processer hos kvinnor (inklusive gravida kvinnor) och barn, har en bra antispasmodisk effekt. Detta är en underbar diuretikmedel, normaliserande urinering och förhindrande av smittspridning.
 2. Homeopatisk fytopreparation "Cyston" - har en diuretikum, antiinflammatorisk, spasmolytisk effekt. Tack vare aktiva ingredienser är läkemedlet utmärkt för behandling av urinvägssjukdomar, cystit och urinutflöde.
Tillbaka till innehållet

Kosttillskott för inflammation

För att förebygga exacerbationer av cystit och andra sjukdomar i urinvägarna används kosttillskott - växtbaserade preparat som har ett antal positiva egenskaper. Dessa är underbara diuretika och antispasmodika som förbättrar urinorganens funktion, är en källa till vitaminer och mineraler. Exempel på vissa kosttillskott:

 1. Kapslar "Uroprofit" är en biologiskt aktiv tillsats till mat. Har i sammansättningen frukter tranbär, bärbär, hästslag och andra medicinska växter. Används för att förhindra olika former av cystit och pyelonefrit.
 2. "Monorel" är en kombinerad naturlig beredning som i sin sammansättning innehåller ett extrakt av tranbär och en grupp vitaminer. Används för att förhindra förvärringar av urinvägssjukdomar och urininfektioner.

När du väljer medsredstva med täta exacerbationer av cystit behöver samråda med experter som arbetar med urinvägsproblem - detta är en gynekolog och urolog och könssjukdomar. Detta kommer att hjälpa till i rätt tid för att identifiera orsaken till sjukdomen och bestämma syftet med behandlingen. Homeopatiska läkemedel och kosttillskott är bra för behandling och förebyggande av inflammation i urinblåsan, men det finns också avancerade fall, då effekten av växt tillgångar är otillräcklig för att bli av med sjukdomen. I sådana situationer kan lokal behandling inte undvikas.

Homeopati mot cystit hos kvinnor: droger

Cystitis är en av de vanligaste sjukdomarna som är förknippade med blåsans sjukdom. Dess symptom ger mycket obehag. För att övervinna sjukdomen är det viktigt att besöka läkaren i tid och ta alla relevanta tester. Homeopati med cystit hos kvinnor ger bra resultat, förutsatt att behandlingen utser en specialist.

Hur manifesterar cystitis?

Huvudsymptomen på blåsan kan klassificeras som:

 • Hyppig uppmaning att urinera;
 • smärta under tömningen av blåsan;
 • urininkontinens
 • ökad kroppstemperatur;
 • spår av blod i urinen.

Faktorer som framkallar cystit hos kvinnor är hormonella misslyckanden, dålig funktion av immunsystemet, brist på vitaminer i kroppen, närvaro av infektion, hypotermi.

Fördelar med homeopati vid behandling av blåsor

Traditionell medicin innebär ofta behandling av cystit med antibiotika, vilket är dåligt för immunitetstillståndet. Du kan kämpa cystit med hjälp av homeopatiska läkemedel.

Förberedelser i homeopati är gjorda på grundval av naturliga råvaror, sålunda biverkningar minimeras, i motsats till syntetiska droger. Produkten av naturligt ursprung absorberas enkelt av kroppen. Sådana läkemedel ordineras för vuxna och barn.

Plus homeopati för kvinnor med blåsor ligger i det faktum att sådan behandling kan ges av ammande mödrar. Behandlingssättet med läkemedel i form av antibiotika är som regel minst en vecka, vilket innebär att den kvinna som ammar måste överföra barnet till konstgjorda blandningar. Det finns också risk för att mjölken kommer att försvinna. I detta fall kommer homeopatiska preparat att komma till räddning, som är säkra under amning.

De främsta fördelarna med homeopatiska läkemedel för blåsor:

 • Hög effektivitet;
 • frånvaro av kontraindikationer
 • säker behandling;
 • frånvaro av åldersbegränsningar
 • förebyggande av virussjukdomar;
 • kombination med mediciner under behandlingsperioden;
 • En trevlig smak, som är speciellt tilltalande för små patienter.
 • rimlig kostnad.

Vad är de homeopatiska drogerna som används för cystitis?

Homeopati har ett stort antal läkemedel som kommer att hjälpa till att frigöra kvinnor av blåsor och förhindra en förvärmning av sjukdomen.

De mest populära bland dem är:

 1. Läkemedlet Apis homeopater utser, när cystitisen provoceras av en njursjukdom. Du kan ta drogen om urinen lämnar spontant och har en specifik lukt. Närvaron av protein och blod i urinen är ett symptom på sjukdomen där Apis är ordinerad.
 2. Berberis används för konstant trängsel att gå på toaletten "på ett litet sätt", såväl som när det finns smärta under tömningen av blåsan.
 3. Behandling är effektiv för dem om patienten är bekymrad över att brinna vid urinering. Läkemedlet ordineras också av specialister i gonorré.
 4. Dulcama är en homeopatisk lösning som kan användas om spår av pus eller slem har hittats i urinen. Det ordineras under perioden av förvärring av sjukdomen efter hypotermi.
 5. Medicin Digitalis främjar återhämtning när patienten har pulserande smärta i urinblåsan. Om tömningen efter tömning inte försvinner, kommer denna åtgärd att hjälpa till att lindra alla dessa obehagliga symtom på blåsor.
 6. Läkemedlet Sarsaparila är relevant för behandling av katarrhalcystit, som kännetecknas av inflammation i blåsans och njurarnas slemhinnor. Urinering blir okontrollerad, speciellt detta händer ofta på natten.
 7. Sepia används med en försvagad sfinkter, när urinen går okontrollerat vid nysning eller hostning. Vid urinering kan man känna en brännande känsla, patienten har utsträckt smärta i underlivet, vilket ges till njurzonen.
 8. Span flyga. Det hjälper till att eliminera smärta och brinna vid tidpunkten för urinering. Det viktigaste villkoret vid behandlingen av detta läkemedel - överensstämmelse med bäddstöd och värme i blåsans område.
 9. Kräkningen. Lindrar spasmodisk smärta. Under behandlingsperioden är det viktigt att inte äta skarpa livsmedel.
 10. Tigerlilja. Läkemedlet kan sluta suga smärta vid urinering.
 11. Borax. Det används när cystit orsakar candidiasis. Ta bort ulcerativa formationer på urinvägs slemhinna, eliminerar urinrörets nederlag.
 12. Lipokody. Hjälper med symtom som ryggsmärta före tömning av urinblåsan, obekväma känslor i njurområdet, urin med en uttalad röd nyans.
 13. Stafizagriya. Det ordineras vanligtvis när symptomen börjar dyka upp efter sexuell kontakt. Det rekommenderas av homeopater efter användning av katetrar.
 14. Tranbär. Detta naturliga antibiotikum bör inte lämnas utan uppmärksamhet. I bärens sammansättning finns många användbara substanser som har en fördelaktig effekt på eliminering av obehagliga symtom på blåsor.
 15. Pulsatilla är ett utmärkt alternativ för att bekämpa cystit, som möter gravida kvinnor.
 16. Pareira bravo kan tas om urin ger ammoniak.
 17. Terebinthina kan ordineras om sjukdomen uppträder genom smärta i njurarna och brinner under urinering.

Behandling av cystit med homeopatiska läkemedel syftar till att återställa kroppens styrka och aktivera immunsystemets arbete.

Vid behandlingstiden med dessa läkemedel måste du begränsa dig till att ta kaffe och alkoholhaltiga drycker. Det är också nödvändigt att utesluta från dietchoklad, rökt mat och kryddiga rätter, eftersom de minskar effektiviteten av homeopatisk behandling.

Hur länge ska behandlingen sluta?

Ofta dras de obekväma känslor som plågar patienten ut på tredje dagens behandling. Märklig lindring hos patienten observeras under de första fyra timmarna efter användning av homeopatisk behandling.

Cystitis är en sjukdom som inte rekommenderas för självmedicinering. Den exakta dosen av alla ovanstående läkemedel bör endast överenskommas med en homeopatisk läkare. Behandling av cystit bör innehålla komplexa metoder som kompletterar varandras effektivitet.

homeopati

Blogg om homeopati

Homeopatisk behandling av cystit (inflammation i urinblåsan)

I fall av blåsor (inflammation i blåsan), oftast föreskrivs följande reparationer:

Acidum bensoicum Acidum fluor Acidum nitricum Aconitum Apis Argentum nitricum Arnica Belladonna Berberis Calcarea kolsyra

Kamfer Cantharis Capsicum Causticum rylsläktet Cina Clematis Colocynthis Dulcamara Equisetum Guajacum Hydrastis Ignatia jagOdum Lachesis Lycopodium Medorrhinum Mercurius korrosiv. Mercurius solubilis Moschus Natrium muriaticicum Nux vomica Opium Pareira Petroselinum Fosfor Phytolacca Pulsatilla Rhus toxicodendron Sabal serulata Sarsaparilla Sepia Staphysagria Svavel Terebinthina Thuja Viola tricolor

Läs beskrivningen av alla droger och välj ett läkemedel som passar bäst för dina känslor och smärtor.

Beställ i apoteket den tredje eller sjätte decimalutspädningen, du kan 3: e eller 6: e hundra utspädningen. Torka 2-3 korn i ett halvt glas vatten och ta en smuts under dagen. Om smärtan är mycket frekvent kan du ta den om 20-30 minuter tills de försvagas.

Ta sedan det mindre ofta.

Acidumbenzoicum (Acidum bunzoisum)

Mörk, fetid urin (påminner om lukten av hästurin på grund av ammoniakinnehållet). Urin är frätande, det irriterar huden.

Acidum fluor (Acidum Fluoricum)

Smärta förbättring före urinering.

Acid nitricum (Acidum nitrikum)

Smärta från en splinter, sömnad smärta i urinröret, fördelning av fetid urin (med lukten av hästurin).

I urinproteinet, cylindrar, ofta röda blodkroppar. Ett särskilt tecken vid urinering: urinen känns så kallt. Riklig, med en obehaglig lukt av svett.

I kroniska fall av inflammation i blåsan i ålderdom, i kombination med hans förlamning.

Aconitum (Aconitum)

Den huvudsakliga botemedel mot blåsor med en plötslig inbrott, om de allmänna symtomen på en feber sjukdom är tillräckligt uttalade, ökar kroppstemperaturen signifikant. Utränlig brännande smärta i blåsans och urinrörets nacke med ständig uppmaning att urinera. Värre på natten med rädsla och ångest. Rädsla i början av urinering. Urinen verkar het och tilldelas först i små portioner, har en rödaktig nyans, ibland finns det kvarhållande urin medan patienten är rastlös, skrik.

apis (Apis)

Obehagligt luktande urin. Urgent uppmaning att urinera.

Argentum nitricum (Argentum nitrikum)

Kronisk återkommande inflammation. Typisk argentum - den smärta vi finner i urologområdet: "Smärta i urinrörets mittdel, från en splinter."

Brännande smärta på urinrörets lopp med urinering, snabb uppmaning, ibland behovet av att driva, ofrivillig urinering,

men så fort patienten slutar trycka, lämnar urin och avföring omedelbart ofrivilligt. Känsla som om efter urinering i urinröret kvarstår några droppar urin. Urininkontinens under dag och natt, intermittent urinström, tömning per droppe. I urinproteinet, epitel, mörkt, rödaktigt sediment.

Konsekvenser av skador. Konsekvensen av kirurgiska ingrepp, kateterisering, krossning, utpressning. Detta läkemedel hjälper också till med urininkontinens efter operation på prostatakörteln.

Obehagligt luktande urin.

Den huvudsakliga botemedel mot blåsor med en plötslig inbrott, om de allmänna symtomen på en feber sjukdom är tillräckligt uttalade och kroppstemperaturen är signifikant ökad. Urgent uppmaning att urinera Burning, konvulsiv smärta, försämring på natten,

utseendet av blod i sekret.

Berberis (Berberis)

Konstant uppmaning att urinera. Smärta i bäckenet under urinering. Urin av en rödaktig nyans med ett rött sediment. Urin ändrar ofta färg: det är lika ljus som vatten, det är starkt färgat med gult eller rött sediment och en blandning av slem. Smärta i ryggen med piercing smärta i njurarna, sträcker sig ned ur urinblåsorna till blåsan. Klipp smärta i blåsan, sträcker sig till urinröret. Burning med urinering. Klipp eller brännande smärta, avvikande i olika riktningar

Calcarea carbonica (Kolhydratkalcium)

Läkemedlet visas främst i barns träning, särskilt trög med lymfatisk diates, kalla, svettiga fötter, som lider av kronisk inflammation i urinblåsan.

Typiska tecken: urin har en sur lukt och innehåller en vit fällning. Irritation av blåsan vid kallt väder, sängvätning.

Kamfer (Kamfer)

Svår smärta vid början av urinering.

Cantharis (Kantaris)

Utränlig smärta med långvarig uppmaning att urinera. Smärta före, under och efter urinering.

Smärta från urinröret till blåsan och ryggen. Vid urinering måste jag stå med benen bred ifrån varandra. Konstant uppmaning att urinera, ibland spasm av sphincter. Purulent slem. Urin utsöndras endast med droppar, innehåller slem, många epitelceller i blåsan, cylindrarna, proteinet, ibland blod. Kaffekonsumtion ökar smärta. Ofta en brinnande törst med motvilja att dricka, men det finns också en otänkbar törst.

Med den mest allvarliga blåsan. I urinblåsan, smärtsam spänning, är underdelen av buken smärtsamt att röra, önskar var 2-3 minuter.

Urin lämnar inte en fri ström, men oser av droppe. Smärtan är lika svår som skulle ha varit om den smälta blyen flyter genom urinröret. Patienten fördröjer urinering på grund av själva själva smärtan. I urinen kan även ett öga ses blandning av blod och i analysen av urin bestäms cylindrarna. Patienten har ett smärtsamt utseende.

Ju tyngre symtomen är, ju starkare smärtan och brinnet, desto mer sannolikt kommer Cantharis att hjälpa.

Capsicum (Capsicum)

Burning med urinering, från peppar.

Causticum (Kaustikum)

Allvarlig svaghet och intermittent flöde av urin.

Burning med urinering (i kombination med artrit). Urininkontinens hos äldre.

rylsläktet (Himafila)

Störningar vid tömning av urinblåsan. Skarp, stark uppmaning att urinera, brännande smärta under och efter urinering från urinblåsan till urinröret i urinröret. Känslan av tyngd, tryck, vibrationer i njurarna - en känsla,

om det finns en boll i tarmarna. Vid urinering tvingas patienten att trycka, tömning är lättare med

placerade ben och i ett böjt läge. Urin är scanty, innehåller en viskös slem.

Cina (Cin)

Urinen är tjock och liknar mjölk.

Colocynthis (Kolotsintis)

Spastisk uppmaning att urinera. Vid urinering, smärta i buken, minskande vid böjning. Urin har en mycket röd fällning. Hyppig uppmaning att urinera med en liten mängd urin. Limutmatning från urinröret. Konsekvenserna av kylning, särskilt på en sval kväll efter en varm dag. Av naturen är patienterna vpylchivy, irritabel, de är lätt ilska.

dulcamara (Dulcamara)

Orsaken är överkylning i fuktiga kalla förhållanden. Om blåsans irritation har kommit efter att ligga på en våt kall mark eller kylning i en våt baddräkt. Retention av urin efter kylning fötter i kallt vatten (förbi floden).

Smärtsam urinering, brinnande i urinledarens mun. Urin är grumlig, innehåller slem, ibland en purulent fällning. Obehagligt luktande urin.

Equisetum (Ekvisetum)

Känns som bubblan är full. Denna känsla passerar inte efter urinering. Sömnad, brännande smärta i urinröret.

Imperativ trängsel att urinera. Urin molnigt, mycket slem - enuresis hos barn.

Sparsam urladdning, mörk urin, som innehåller mycket slem.

Med kronisk blåsan.

Ignatia (Ignatius)

Ökad smärta när man går.

Iodum (Ildum)

Urin, lukt av ammoniak.

Lachesis (Lyahezis)

Hjälper i klimakteriet.

Lycopodium (Lycopodium)

Kronisk återkommande inflammation. Anmärkningsvärt fenomen: försämring av det allmänna tillståndet och större svårighetsgrad

vissa symtom vid vissa timmar (16-20), dvs perioden för att byta metabolism från dag till nattfas.

Urinen strömmar långsamt, utan tryck, ibland intermittent ström på grund av spasmen i sphincten. Urin flödar inte omedelbart, patienten måste hjälpa sig med ansträngning.

Skärning, sömnad, brännande smärta i början och i processen med urinering. Barn gråter redan före urineringens början, särskilt när det finns en röd fällning i urinen. Urin med en obehaglig lukt, kaustisk, mörk - sedimentet liknar röd sand - ibland skummig, mjölkaktig och grumlig med höga leukocyter.

Medorrhinum (Medorrinum)

Önskningar för urinering intensifieras på natten - försvagning av urinströmmen, ibland bedwetting.

Bedwetting hos barn och äldre. Urin lukt, innehåller mycket ammoniak, mörkgul, omedelbart efter urinering av inlopp i den sedimenterade urinen bildas tunn tunn film.

Mercurius corrosivus (Mercurius Corrzivus)

Spastisk uppmaning att urinera. Förlängd uppmaning, fördelning av mukopurulent urin. Feber med smärtsam svettning på natten. Muco-purulent urladdning, grumlig, röd urin. Svår bränning i urinröret, urin hett, magert, blodigt. Svettning efter urinering.

En brutal tenesmus av blåsan och samtidigt urin utsöndras i droppar med svår smärta.

Mercurius solubilis (Mercurius solubilis)

Med blodig urin.

Moschus (Moshus)

Urin, lukt av ammoniak.

Natriummuriaticum (Natriummuriatikum)

Kronisk återkommande inflammation. Denna åtgärd har ett ursprungliga symptom: patienten kan inte urinera i närvaro av andra.

Detta lilla urologiska symptom vid första ögonkastet verkar okunnligt, men det återspeglar den personliga psykiska väsen:

frånvaro av "gregarious" känsla, ett visst avstånd mellan patienten och andra människor - han är en introvert, förkastar tröst.

Burning med urinering. Otillräcklig urinering.

Nux vomica (Nuks vomica)

Spastisk uppmaning att urinera. Spastiska störningar som ett resultat av att förvärra livets nervsystem. Det är speciellt indikerat i de fall där den allmänna symptomatologin indikerar den typiska konstitutionen av Nux-patienter:

snabb, aktiv, nervös, irritabel, hård. Denna predisposition förvärras av effekten av överskott

irriterande av det moderna livet i stora städer, en stillasittande livsstil, brådska, förbrukning av för tung mat, missbruk av narkotiska droger, en obalanserad rytm av sömn och vakenhet, otillräcklig anpassning till temperaturen

fluktuationer. Dessa patienter är mycket känsliga för kyla, speciellt utkast. Blåsans irritation utvecklas med lite

kylfötter, efter att ha druckit öl och ungt druvvin.

Falsk uppmaning att urinera, kramper och svårigheter att urinera.

opium (Opium)

Brott mot urinering hos unga mödrar, särskilt primiparas.

Pareira (Pareyra)

Blåsan tömmes först efter allvarlig ansträngning: patienten bör böja eller knäböjas.

Känna sig som en blåsa övervuxen. Ökad uppmaning med smärta, som sprider ner i höfterna. Klåda i urinröret. Urinläckage med droppar efter urinering. Urin har en lukt av ammoniak bara -

innehåller purulent slem, riklig sediment, som påminner om krossad tegelsten.

Indikationer: Dysuri vid allvarlig inflammation, särskilt i närvaro av stenar. Retention av urin efter leverans.

Stark trängsel att urinera. Patienten kan behöva knäna för att släppa urin. Urinen brinner.

petroselinum (Petrozelinum)

Om blåsans irritation har kommit efter att ligga på en våt kall mark eller kylning i en våt baddräkt. Mer skarpt än vid andra förberedelser uttrycks önskningar.

fosfor (Fosfor)

I kroniska fall av inflammation i blåsan i ålderdom, i kombination med hans förlamning.

Phytolacca (Fitolyakka)

Ökad smärta före, under urinering.

Pulsatilla tilla~~POS=HEADCOMP (Pulsatilla)

Akut inflammation i urinvägarna när de utsätts för fukt och kyla. Konsekvenserna av kylfötter och blötläggning.

En känsla av tryck eller en kolickig smärta före urinering - efter att ha urinerat konvulsiv smärta i blåsans hals,

avger i perineum eller lår. Stark uppmaning att urinera kvarstår efter blåsningstömning.

Rhus toxicodendron (Rus toxicodendron)

På grund av fall, stroke, skada och skador på blåsan, till exempel en kateter.

Sabal serulata (Sabal Svavel)

Sömmer smärta med urinering med en känsla av att urinröret är för smalt.

Hyppig uppmaning att urinera, särskilt på natten, med en känsla av överflöd av blåsan och hela underlivet.

Muddy, slemhinnan, ibland blodig urin.

Med kronisk blåsan.

sarsaparilla (Sarsaparilla)

Ökad smärta när urinering slutar. Ett ytterligare symptom är extremt brådskande av begär och törst. Urinen är tjock och liknar mjölk.

sepia (Sepiya)

Kronisk återkommande inflammation. Ofta plötslig uppmaning att urinera - patienten måste omedelbart urinera.

Karaktäristiska falska uppmaningar, svårigheter att tömma urinblåsan - patienten ska vänta länge tills urinen börjar separera och lång tryckning. "På natten drömmar han att han urinerar i en kruka, men i verkligheten - i sängen" (Hahnemann). Urinen är grumlig, med obehaglig lukt och grumligt sediment. Vanliga symtom: Känsla nedåt i livmodern, särskilt livmodern. Kronisk pyelonefrit, orsakad av E. coli, med en grumlig, fetid urin. Enuresis under första sömnen.

Staphysagria (Stafizagriya)

Konsekvenser av skador. Ökad uppmaning att urinera, tömning av urinblåsan är ofta svår,

falsk uppmaning att urinera, ibland med inflammation efter operation för njursten och efter urin utsöndras urfallet.

"Smeknamnens cystitis". Brinner under urinering och i avsaknad av urinering.

Känslan att blåsan aldrig tömms helt.

svavel (Svavel)

Burning med urinering. Obehagligt luktande urin.

Terebinthina (Terebintina)

Muddy, mörk urin, fällningen ser ut som malet kaffe. Burning under urinering. Ineffektiv uppmaning att urinera. Långsam, smärtsam urinering. Trycket i urinblåsan sträcker sig till njurarna.

Mjuk, värkande smärta i njureområdet. Urinen luktar lökar.

Thuja (Thuja)

Hyppig uppmaning att urinera, skära, brinna smärta i urinröret. Intermittent urinering, urinblåsning droppe efter droppe efter urinering.

Ett speciellt symptom: som om urinningen efter urinflödet strömmar genom urinröret - en chill vid urinering.

Brott mot urinering hos unga mödrar, särskilt primiparas.

Viola tricolor (Viola tricolor)

En obehagligt luktande urin med kattens lukt.

Homeopati från blåsan

Symtom på cystit är smärta vid urinering, frekvent urinering i toaletten, smärta i underlivet, etc.

Varför är cystit anses vara en "kvinnlig" sjukdom?

Cystit är vanligare hos kvinnor eftersom den är förknippad med den fysiologiska strukturen hos kvinnors genitourära system. Urinvägarna är sterila, de kan inte bekämpa mikroorganismer, så bakterier, efter att ha slagit slemhinnorna i dessa organ, börjar växa aktivt. Hos kvinnor är urinvägarna kort och brett, till skillnad från hanen, så det är lättare för mikrober att tränga in där. Vidare underlättar närheten av vagina och analöppningen infektion i urinvägarna. Om du tittar på statistiken har 40% av kvinnorna haft blåsor minst en gång i livet.

Cystit är vanligare hos kvinnor eftersom den är förknippad med den fysiologiska strukturen hos kvinnors genitourära system.

Orsaker till patologi

Ofta verkar orsakerna till utseendet ofarligt och inte värt uppmärksamhet. De främsta orsakerna är:

 1. Aktivt samlag.
 2. Överflöd i kosten av skarpa matar och drycker som kan irritera blåsans slemhinna. Till exempel kaffe, läsk, alkohol och till och med starkt te.
 3. Infektion.
 4. Nya sjukdomar, liksom kroniska sjukdomar.

Ofta verkar orsakerna till utseendet ofarligt och inte värt uppmärksamhet.

Symptom på sjukdomen

Cystitis kan förekomma på olika sätt, det finns flera typer av denna sjukdom:

 1. Primär och sekundär cystitis.
 2. Akut och kronisk.
 3. Infektiös och icke-infektiös.

Sekundär cystit kan uppträda mot bakgrund av andra sjukdomar i urinvägarna, till exempel i närvaro av stenar eller tumörer. Eftersom symtomatologin hos sjukdomen är uttalad krävs inga ytterligare test: om du har fått en allmän analys av urin eller blod, kommer de att visa närvaron av inflammation.

Sekundär cystit kan uppträda mot bakgrund av andra sjukdomar i urinvägarna, till exempel i närvaro av stenar eller tumörer.

Huvudsymptomen på blåsan innefattar:

 1. Hyppig uppmaning att urinera, medan urinen separeras i små portioner, är smärtan ständigt närvarande.
 2. Efter urinering finns det en känsla av att det finns en liten del urin kvar i blåsan.
 3. Frekvent inkontinens, speciellt om du vill gå på toaletten.
 4. En liten temperaturökning.
 5. Urin är en rödaktig skugga på grund av närvaron av bloddroppar i den.

Förebyggande av cystit: metoder, droger och folkmedicin

Cystit hos kvinnor. Symtom, behandling och förebyggande

Homeopatiska medel för blåsor

Homeopatiska läkemedel är en ytterligare behandling för antibiotikabehandling. Homeopatiska läkemedel hjälper kroppen att bekämpa inflammation och minska tiden för cystitisbehandling.

Homeopatiska medel för blåsor rekommenderas för barn, kvinnor under fertil ålder, amning och personer i ålderdom.

Dessa läkemedel har praktiskt taget inga kontraindikationer att använda, är gjorda av miljövänliga natur- och växtkomponenter. Homeopati med cystit används ofta för förebyggande ändamål.

Verkningsmekanism för homeopatiska läkemedel mot blåsor

Sjukhuscystit är uppdelad i två former: akut form och kronisk form av sjukdomen.

Sjukdomen hos blåsan kommer plötsligt, symptomatologin i det första skedet av sjukdomen är tydligt uttalad. Symtom på kronisk stadium av blåsor är samma som i akut form, bara mindre uttalad och förvärras under återkommande cystitis:

 • skarp smärta vid tidpunkten för urinering
 • brinner i urinrörets kanal när blåsan är tom;
 • frekvent urinering, med en liten mängd urinutmatning;
 • full blåsans känsla, även efter urinering
 • svullnad i könsorganen och urinledningshuvudet;
 • klåda i könsorganen och brinna från beröring;
 • i allvarlig form - en temperatur inom 38 grader;
 • sämre lukt av urin med föroreningar i det partiklar av blod, pus och slem.

Cystitis i kronisk fas, ofta åtföljd av sjukdomar i samband med gynekologi, störningar i hormonell bakgrund och matsmältningssystemet. Hos män mot en bakgrund av kronisk cystit utvecklas inflammation i prostata.

Tillsammans med antibiotikabehandling används behandling med homeopatiska läkemedel i stor utsträckning. Homeopati innebär att lindra symptomen vid akut och kronisk cystit hos återfall skede förbättra immunförsvaret, funktion av inre organ hos patienten och leda till normal hjärt- och kärlsystemet.

Behandling av cystit med homeopati tar bort smärtsamma symptom inom 24 timmar och behandlingens längd med hjälp av homeopati av akut cystit 7 till 10 kalenderdagar, cystit i det kroniska skedet av sjukdomen - upp till 60 kalenderdagar. Med komplicerad blåsan kan den behandlande läkaren ordinera en behandling med homeopatiska läkemedel - upp till 90 kalenderdagar. Under behandlingsperioden med homeopater måste du dricka vätskor om dagen, minst 2 liter.

Vid behandling av dessa läkemedel är det nödvändigt att hålla sig till en diet: att utesluta fett, rökt och salt mat, kaffe, choklad och alkohol.

Homeopatiska läkemedel och alkohol är inte kompatibla.

Fördelar med homeopati behandling

Homeopatiska läkemedel mot blåsor, stärka kroppens skyddande egenskaper och klara sig mot virussjukdomar och infektioner som orsakas av patogena bakterier. Fördelarna med att ta homeopatiska läkemedel är:

 • ett sätt att behandla en cystitissjukdom som har varit känd sedan antiken och visar ett bra resultat;
 • orsakar inte att kroppen blir beroende av droger;
 • fonder orsakar inte allergier
 • homeopati i cystit, används för behandling och förebyggande
 • inte en stor förteckning över restriktioner vid upptagande och kontraindikationer
 • Inga åldersgränser: Användning är möjlig för både barn och äldre.
 • påverkar inte barnet under graviditet och amning;
 • det finns inga kontraindikationer i interaktion med antimikrobiella medel och antibakteriella medel;
 • överkomligt pris för homeopatiska ämnen.

En bra effekt homeopatiska preparat visar i kombination med antimikrobiella och antiinflammatoriska läkemedel.

De mest effektiva homeopatiska läkemedlen

Läkemedelsindustrin producerar mer än trehundra homeopatiska läkemedel. Det mest kända och mest använda sättet är:

 • Apis - är avsedd att ta bort symptomen på frekvent urinering med en liten mängd urinutmatning från kroppen. Det används också i putrefaktiv lukt av urin och föroreningar av pus och blod i urinen. Tillräckligt effektiv i pyelonefrit
 • Barbaris - påverkar mikroorganismerna som spridit sig i hela urinvägarna och njurarna. Den dagliga dosen av läkemedlet 3 - 4 tabletter, uppdelad i 3-4 doser, behandling med detta läkemedel - upp till 21 kalenderdagar;
 • Kantaris - tas med cystit, som orsakas av sexuella infektioner eller är en komplikation av sexuellt överförbara sjukdomar. Ett bra resultat är ett läkemedel för behandling av gonorré;
 • Dulkamar - utnämnas med komplicerad hemorragisk inflammation och purulent cystit. Med pus och blod i urinen är läkemedlet mer effektivt än andra medel för homeopati;
 • Digitalis - är avsedd för behandling av cystit i akut form eller med återkommande kronisk blåsning med akuta symtom. Efter den första dosen, börjar att passera sådana symtom på cystit hos kvinnor, så ofta och smärtsam urinering, urin urinrör urin, klåda i könsorganen och externa gården. Varaktigheten av behandlingen med digitalis beror på sjukdoms försummelse och svårighetsgrad.
 • Sarsaparilla - ordinerad med svårighet och smärtsam urinering
 • Sepia - egenskaperna hos detta läkemedel stärker urinrörets ryggrad och ordineras för urinrörets inkontinens i urinröret. Inträdesperioden föreskrivs av en urolog
 • Staphisagria - läkemedlet är förskrivet för cystit, orsakad av en stressig situation eller en nervös uppdelning. Den nervösa etiologin hos denna form av blåsan manifesteras huvudsakligen på natten. Detta läkemedel används tillsammans med lugnande medel;
 • Equizetum är avsett att underlätta processen att komma ur urinen och att ta bort smärtssyndrom i urinrörets kanal.
 • Mercurius solubilis - läkemedel som används för hemorragisk stadium av cystit, när urin har blod i flytande tillstånd och inte i form av koaguler
 • Pulsatilla - är ordinerad vid behandling av blåsning hos kvinnor under amning och amning
 • Pareira brava - använd botemedel mot njursvikt, med aceton i urinen och cystit, som med akuta smärtsymptom;
 • Terabintine - använd läkemedlet i början av pyelonefrit, vilket är en följd av kronisk blåsan;
 • Spanska flugan - ett homeopatiskt medel som lindrar symptomen vid akut sjukdom och kronisk cystit, hjälper till att behandla inflammation i urinblåsan, urinröret och vagina kanal ökar libido hos kvinnor och potens hos män.

Kontraindikationer för användning av homeopatipreparat

Den huvudsakliga kontraindikationen för användningen av ett homeopatiskt medel är kroppens oförmåga att överföra komponenter i sammansättningen av ett homeopatiskt medel.

Kontraindikationer kan också vara allvarliga sjukdomar i inre organ och system i människokroppen, där dessa läkemedel inte rekommenderas.

Personer som är benägna att allergier mot läkemedel och växtbaserade ämnen kan uppleva biverkningar i form av Quincke-ödem, hudklapp och hudutslag samt anafylaktisk chock.

Homeopati med cystit

Cystitis är en inflammatorisk process i blåsans slemhinnor. Det är indelat i icke-infektiös och infektiös typ. Beroende på diagnosen är sjukdomen botad med en riklig dryck, en viss diet, intaget av mediciner av traditionell medicin, folkmedicin. Homeopati med cystit används ofta, men med vissa begränsningar.

Våra läsare rekommenderar

Vår konstanta läsare blev av med kronisk cystit hos en effektiv metod. Detta är en naturlig botemedel baserad på örter. Vår expert kontrollerade kompositionen och rekommenderar detta effektiva verktyg till dig. Regelbundet på en tom mage för att dricka 2 matskedar hemma. LÄS MER.

Kontra

Om symtomen på sjukdomen (frekvent smärtsam urinering, rez i inguinalzonen) inträffar mer än en dag, måste de konsultera en läkare. Endast en specialiserad specialist kan korrekt diagnostisera sjukdomen och förskriva en behandlingssätt. Urologer rekommenderar kategoriskt inte homeopati hemma med smittsam cystitis.

vittnesbörd

Den härdande effekten av homeopatiska läkemedel är associerad med aktiveringen av kroppens försvar för att bekämpa sjukdomen. Homeopati bidrar till återhämtning med olika typer av icke-infektiös cystit, som inte kräver akut resistens mot patogener. I synnerhet är homeopati visad i relation till barn, gravid och amning.

En försumbar mängd aktiv substans i ett homeopatiskt preparat är helt ofarligt för en gravid kvinna och ett framtida barn. Det påverkar inte fostrets fosterutveckling. Mamma, ammar, kan inte oroa sig för att förändra mjölkens kemiska sammansättning och få skadliga ämnen i barnets kropp.

Effektiviteten av homeopati

Metodens effektivitet beror i stor utsträckning på den behandlande läkarens homeopat. Läkaren måste ta reda på orsakerna till att symptom uppstår. Dessa inkluderar:

 • diet regime;
 • de överförda sjukdomarna;
 • psykologiskt tillstånd i de dagar som föregår sjukdomen
 • möjlighet till hypotermi och mycket mer.

Homeopati beskriver patientens nuvarande status, sjukdomens karakteristiska egenskaper:

 • tid för förvärring av smärta;
 • episodisk eller ihållande känsla av smärta
 • Platsen där smärtan manifesterar sig är underlivet eller nedre delen av ryggen;
 • kroppens ställning, närvaro eller frånvaro av fysisk ansträngning, vilket bidrar till ökningen eller minskningen av symtom;
 • en typ av smärta - brännande, piercing, skärning, dra.

Patientens allmänna tillstånd undersöks också. Uppmärksamhet dras mot förekomsten av apati, ångest över bagage, koncentrationsförlust, misshandel och andra klagomål om hälsa. Noggrann diagnos gör att du kan välja rätt homeopatiska läkemedel och förbättra effektiviteten av behandlingen.

Risken för återhämtning ökar om patienten strikt följer den föreskrivna kost och dagliga rutin, äter inte pickles och sylt mat, tillför inte kryddor till mat. Under behandlingen ska patienten avvisa te, alkohol, kaffe, eftersom många homeopatiska preparat med kronisk cystit förlorar sin effekt vid användning av dessa drycker.

Varietyper av droger

Under förekomst av homeopati har många droger utvecklats som hjälper till att hantera blåsor av olika natur:

 • Terebinthinae - med otydlig urin som bildar en fällning. Det finns tråkig smärta i nedre delen av ryggen. Det diagnostiseras som pyelonefrit i ett tidigt skede.
 • Pareira brava - med ljusa smärtor i låret och könsorganen. Lukten av ammoniak, som signalerar utseendet av njursvikt, känns.
 • Pulsatilla - helst för gravida kvinnor.
 • Mercurius solubilis - i närvaro av blod i urinen, vilket indikerar en hemorragisk blåsan.
 • Equisetum - minskar känsligheten hos det inflammerade organet, vilket ger en känsla av lättnad efter urinering.
 • Staphysagria - i stressiga situationer. Urinering utförs med en obehaglig lukt. Orsaken till sjukdomen är nervösa sjukdomar.
 • Digitalis - med en stark inflammatorisk process. Avlägsnar smärta, minskar inkontinens och normaliserar resor till toaletten.
 • Dulcamara - verkar mer effektivt än andra homeopatiska preparat i fall av hemorragisk och purulent cystit.
 • Cantharis - bekämpar framgångsrikt med gonokockinfektion och genitaliens sjukdom efter det.
 • Berberis - med blåsan framåt mot njurarna.

Mångfalden av använda droger lämnar ett brett verksamhetsområde för den behandlande läkaren. Baserat på patientens individuella egenskaper och arten av sjukdomsförloppet föreskriver den homeopatiska specialisten den mest effektiva behandlingen.

Hur man tar med blåsor

I homeopati applicera torra doseringsformer i form av korn eller gnugga och flytande doseringsformer i form av lösningar. Viktigt är de olika bokstavssymbolerna på etiketterna. Märkningen av IID eller 2X indikerar att läkemedlet innehåller 1/100 av den aktiva substansen, IIID eller 3X - 1/1000 och så vidare. Detta är en kvalifikation i decimal skala. Men i homeopati finns en finare utspädning - hundra skalan. Så visar 1C innehållet av den aktiva substansen i ett förhållande av 1 till 100 och 2C - 1 till 10.000 och så vidare.

Vid kronisk cystitisk behandling rekommenderas 6-8 pellets av homeopatisk preparat inte oftare än 2 gånger om dagen i höga uppdelningar (mer än 12 spädningar). Den akuta fasen av sjukdomen kräver snabbare medicinering - var 2: e timme i mittenavdelningarna (6-12 spädningar). Ett spannmål motsvarar 1 droppe av en homeopatisk lösning.

Homeopati följer reglerna för att behandla sjukdomen med det minsta antalet läkemedelsnamn. Det bästa alternativet är att behandla ett läkemedel som tar hänsyn till symtomen på sjukdomen, patientens konstitution och andra medföljande faktorer. I praktiken är det mycket svårt att välja ett lämpligt läkemedel, och homoeopatiska läkare ordinerar 2-3 droger. Det är nödvändigt att undvika behandling med en okvalificerad homeopat som erbjuder mer än tre namn på läkemedel.

Behandlingstid

Den första mottagningen av en homeopatisk förberedelse döljer svårighetsgraden av smärta, minskar antalet besök på toaletten, urinering normaliserar. Behandlingen av blåsbehandling är en lång process som kräver tålamod och uppfyller alla behandlingsläkares föreskrifter. I genomsnitt sker fullständig frisättning från sjukdomen i tre eller flera månader. Förberedelser tas före sjukdoms sista botemedel, och inte bara förrän de smärtsamma symptomen lindras.

Finns det några biverkningar?

Långvarig, okontrollerad behandling med homeopatiska mediciner resulterar i en komplikation, som kallas "läkemedelsförstärkning". Patologiska symtom kan förvärras även med kvalificerat val av läkemedel på grundval av likhet för frekvent och långvarig användning. Patientens hälsa kan förvärras under den första veckan av medicineringen.

När konstant övervakning av en läkare är omöjlig, kan en exacerbation av läkemedel undvikas om du tar homeopatiska läkemedel med en paus en dag efter sju dagar. Utvecklingen av patogenesen kan stoppas och stoppa ett tag för läkemedlet. Ofta passerar läkemedelsförstärkningen in i en positiv förändring i patientens tillstånd.

Patienten väljer självständigt en behandlingsmetod - homeopati eller en traditionell metod. Huvudpunkten är ett fullständigt avslag på självbehandling. Inget råd från utsidan kommer att ersätta ett besök hos en klassisk urolog eller homeopat.

Otroligt... Cure kronisk blåsan kan vara för evigt!

Har du cystitis? Redan mycket pengar försökt och ingenting hjälpte?

Vi rekommenderar en effektiv metod:

 • Utan att ta antibiotika!
 • I en vecka!
 • Det är säkert!
Följ länken och ta reda på hur specialisten rekommenderar blåsan behandling.