Huvud
Skäl

Gold Fly - guldblad flyga

Problem i den sexuella sfären påverkar lika kvinnor och män. Stimulanspotentialen för det starkare könet annonseras på varje hörn, men kvinnornas intima problem ignoreras. Faktum är att det finns ett ganska effektivt verktyg som kallas "Gold fly", vilket ökar libido, förbättrar de trevliga känslorna, förbättrar orgasmen. Några mirakulösa droppar gör kön till en oförglömlig extravaganza för båda parter.

Vad är Gold flyga

Spanish Gold Fly är ett naturligt och unikt medel för att öka libido hos kvinnor. Den är avsedd för tjejer med en svag sexuell lust eller ett högt tröskelvärde. Den används också av män som har problem i den sexuella sfären. Tack vare denna mångsidighet har läkemedlet blivit enormt populär bland par i kärlek.

Kompositionen innehåller en aktiv komponent - glandulära hemliga skalbaggar spanska fluga. Dessa insekter har länge använts som ett kraftfullt orsakande medel och stimulans för nervsystemet. Många kända i Lovelaces historia använde pulver och tinkturer från spanska flugor för att förföra de vackra damerna. I det vardagliga livet kallas den spanska guldflygen "Golden Fly Fly" (på grund av den guldgula färgen på skalbaggar) eller helt enkelt "Spaniens flyga".

Läkemedlets egenskaper är fortfarande relevanta. Tack vare substansen av cantharidin, som finns i den spanska flygens hemlighet:

  • fysiologisk och psykologisk stimulering uppnås;
  • Sexuell aktivitet stimuleras.
Spaniens fluga har varit känd sedan antiken på grund av dess effekt

Denna effekt är central för att uppnå högsta salighet under samlag för båda parter.

Gold Fly finns i en form som är bekväm för användning - droppar, lösliga i alla drycker. Vätskan är helt färglös, smaklös och luktfri. Denna egendom används ibland av män för att i hemlighet blanda en afrodisiakum kvinna. Droppar är hermetiskt förpackade i speciella pinnar på 5 ml, i en kartonglåda 12 pinnar. Koncentrationen av den aktiva substansen - cantharidin - är 5 mg.

Drogen är inte ett läkemedel, du kan inte få det i ett apotek. Det bästa alternativet är att göra en beställning via Internet. Trots att receptet inte är nödvändigt, rekommenderas att konsultera en läkare före användning.

Hur fungerar Gold Spanish Fly?

Verkningsmekanismen för Spani-flygningen bygger på stimulering av fysiologiska processer i en kvinnas kropp. Cantharidin irriterar receptorerna i könsorganen och förvärrar nervösa reaktioner. Som ett resultat ökar blodflödet, psykologisk agitation ökar, hormonell frisättning uppstår, vilket kräver naturlig urladdning genom sexuell kontakt.

Drops har funnit deras tillämpning hos par som vill ha en vanlig fysisk kärlek, som de inte kan få i ett normalt samlag

Tack vare Gold Fly visar recensionerna av kvinnor trevliga och djupa känslor:

  • ökar den intima attraktionen mot det motsatta könet;
  • Önskan att få sex ökar;
  • Förbättrar utsöndringen av den vaginala utsöndringen, vilket ger god smörjning;
  • musklerna i slidan är mer intensivt kontraherade
  • bröstvårtor svullnar, bröst blir känsligare;
  • Taktila känslor i de erogena zonerna, speciellt klitoriserna förvärras
  • Orgasmen varar längre, för en sexuell handling är det lätt att få flera orgasmer;
  • Förlora inte ljusstyrkan och styrkan hos positiva känslor i hela närheten.
  • förbättrar signifikant humör och känslomässigt tillstånd
  • Kön blir mer passionerad, sensuell och långvarig.

Läkemedlet kan väcka libido och sexuell lust, även hos tjejer med hög sexuell kyla, liksom hos mogna kvinnor under klimakteriet. Styvhet, klämma, komplexa försvinner utan spår, de mest våldsamma och hemliga begären realiseras.

Principen om sexuell upphetsning hos kvinnor och män är likartad, så Spanish Gold Fly är lika effektivt för det starkare könet. Droppar provocerar blodflödet till penis, vilket orsakar en långvarig och ihållande erektion. Orgasm blir trevligare och känslomässigt mättad. Om du tar drogen samtidigt i ett par kan du få det högsta nöjet från intimitet.

När ska man ta ett botemedel

Gold Fly kan användas när som helst. Men det är bättre att inte missbruka medlen, för att inte drunkna ut den naturliga sexuella funktionen. Det rekommenderas att använda droppar i fall där det finns svårigheter med full samlag med en eller båda parter.

Om du följer alla regler kan du uppnå otrolig spänning inom några minuter

Sådana indikationer inkluderar:

  • ökad vaginal torrhet hos kvinnor;
  • dålig erektion hos män
  • svår att nå, kort orgasm;
  • brist på positiva känslor och nöje från intimitet
  • låg sexuell attraktion mot det motsatta könet;
  • noll libido på bakgrunden av att ta hormonella droger;
  • sexuell kyla i klimakteriet;
  • psykiska hinder och stress under sex
  • låg känslighet och högt tröskelvärde för excitabilitet
  • ett kort och känslosamt samlag.

Du kan använda Spani-flygan för både en man och en kvinna. För akuthet av känslor kan du ta droppar av båda sexpartnerna. Det viktigaste är att inte använda läkemedlet okontrollerat, att bara använda när det är nödvändigt i rimliga kvantiteter.

Gold Fly: användarhandbok

Läkemedlet produceras i en mycket bekväm form, inga komplikationer med applikationen kommer inte att uppstå. Drops kan användas inte bara hemma, men på någon annan plats. Du behöver bara hälla innehållet i staven i en drink och dryck. En viktig fördel med Spani-fluga framför andra liknande medel är att det kan spädas i någon vätska. Det kan vara kylt te, läskvatten, fruktjuice eller en drink.

För kvinnor är dropparna i Gold Gold Fly nästan de enda afrodisiakum som skapas för denna dag

Spanish Gold Fly har ingen lukt och smak, vilket betyder att det inte kommer att förstöra smaken av mat och dryck. Fettmat och ett överskott av alkohol minskar läkemedlets effektivitet, så det är bättre att använda det innan du äter.

Det är också viktigt att följa vissa rekommendationer:

  • endos är 5 mg aktiv beståndsdel, dvs 1 käpp per dag, en timme före den planerade sexuella kontakten;
  • Den maximala dagliga dosen, som inte kan överskridas - 5 mg;
  • effekten kommer i 5-30 minuter efter att ha tagit droppar och varar i genomsnitt 4-6 timmar (vissa kvinnor noterade varaktigheten av åtgärden upp till 2 dagar);
  • Läkemedlet är inte avsett för långvarig användning av kurserna, den optimala frekvensen är 4-6 gånger per månad (intervallet mellan doser måste vara minst 3 dagar);
  • Gold Fly har ingen långvarig åtgärd och ackumuleras inte i kroppen, med hjälp bara en engångseffekt uppnås.
  • läkemedlet är inte ett botemedel mot könsorganssjukdomar, frigiditet, erektil dysfunktion, inga terapeutiska egenskaper.

Golden Spank Fly, enligt recensioner, är ett mycket effektivt botemedel för att förbättra sexuell aktivitet, men ett positivt resultat kommer endast när det tillämpas korrekt.

Kontraindikationer och eventuella biverkningar

Spanish Gold Fly används av kvinnor och män i alla åldrar utan begränsningar. Men försiktighetsåtgärder bör iakttas under alla omständigheter.

Droppar ökar sexuell lust efter 10 minuter efter intag

Det bör noteras att läkemedlet är kontraindicerat:

  • personer under 18 år
  • överkänslighet mot komponenter
  • kroniska sjukdomar i genitourinary system;
  • graviditet och amning
  • patologier av den optiska nerven;
  • brott mot utsöndringssystemet;
  • hypertensiv sjukdom;
  • hjärtsvikt.

Försiktighet kommer aldrig att skadas, särskilt om det handlar om hälsa. Det är mycket viktigt att inte överskrida den rekommenderade dosen. Cantharidinum i stora mängder blir ett gift, så du kan inte missbruka drogen.

I måttliga doser är läkemedlet helt säkert. Vid överdosering och mot bakgrund av individuell känslighet kan biverkningar utvecklas:

  • allergiska hudutslag;
  • huvudvärk;
  • avföring
  • illamående;
  • yrsel;
  • synfel
  • uppblåsthet;
  • torrhet i munslimhinnan
  • utseendet av blod i urinen.

Mindre biverkningar passerar vanligen på egen hand, stark förgiftning kräver akut läkarvård. Använd Spännfluga bör vara diskret, om nödvändigt, kontakta en läkare.

Spanish Gold Fly: ansökningsrecensioner

Svetlana, 33 år gammal: "Jag är naturligt aseksuell, det är mycket svårt för mig att röra sig upp. Den nya killen var förvånansvärt aktiv och krävande. Jag var tvungen att ta hand om knep med hjälp av Spaniens flyg. I de mest romantiska stunderna lägger jag till droppar till vinet och efter en halvtimme kan den sexuella energin inte stoppas. Drogen fungerar verkligen. ".

Alexander, 28 år gammal: "Jag spelar ibland Gold Fly på fester för att locka tjejer. Straight blev lokal Casanova på jobbet, personalen och pinnen. Jag vet inte hur det fungerar, för jag häller det i hemlighet till motsatt kön. Men tjejerna reagerar väldigt intressant, jag gillar allt, ett normalt ämne! ".

Romerska, 43 år gammal: "Vi använder ibland underbara droppar med min fru. De jobbar inte riktigt för mig, och jag behöver inte. Men fruen är direkt omvandlad, samtycker till att experimentera, kräver en andra take. Läkemedlet är riktigt bra, men du måste använda det ibland för akuthet av känslor. "

Kvinnors Viagra "spanska guldfluga" (spansk guldfluga)

Beskrivning av beredningen:

  • orsakar hos kvinnor en stark sexuell upphetsning
  • det finns en ökning i frisättningen av vaginalsmörjning och förminskning av musklerna i slidan;
  • ger en ljus multipel orgasm.
  • svag sexuell attraktion
  • frigiditet;
  • fullständig frånvaro av orgasm;
  • climacteric syndrome;
  • önskan att diversifiera sina sexliv.

Ett 5 ml paket är utformat för en mottagning.

Högst 5 ml per dag!

  • personer under 18 år
  • gravid,
  • lider av högt blodtryck och hjärt-kärlsjukdomar;
  • med ögonsjukdomar.

Spanska flyga "spanska guld flyga" - mycket effektiva, väletablerade medel för excitation hos kvinnor med den starkaste sexuella önskan.

Kvinnors Viagra "spanska guldfluga" tillverkas med hjälp av de mest avancerade extraktionsteknikerna från det kraftfulla excitatoriska extraktet "HS", som extraheras från den spanska flygan, den mest kraftfulla stimulansen som hittills är känd.

Efter att ha använt spanska flygflugan upplever kvinnor ökad hjärtfrekvens och rodnad i ansiktet. Kvinnan börjar andas djupt och upplever en intensifierad sexuell attraktion för sin partner. Läkemedlet orsakar blodflödet till de små bäckenet och könsorgan hos kvinnan, så att under samlag hos kvinnor förstärks frisättning av vaginal smörjning och en förträngning av vaginala muskler och öka sensualitet och förbättra orgasm.

Spanska flyga "spansk guldfluga" utan färg och lukt, lätt löses i vin eller dryck och kan användas obemärkt av en partner.

Läkemedlet bör endast användas för att komma i kontakt med sexuell kontakt.

Öka inte dosen av läkemedlet för effektivitet.

Tillverkare: Bolong Biomedical Technology Co., Ltd., Guangzhou, Kina.

Så här applicerar du en spansk flyga med guld Flyga med recensioner och priser

Recensioner av en sådan kraftfull afrodisiakum, som en spansk flyga, kommer ner till oss från antiken. Det är känt att denna åtgärd användes i antika Rom för att ge adeln en viss "charm". Under Louis XIVs tid mottog spanska nobelskvinnan ädla damer för användning som kärleksdryck. Och i vår tid användes den spanska flygningen allmänt som ett kraftfullt orsaksmedel för både män och kvinnor. En av de vanligaste drogerna är Gold Spin Fly eller Gold Fly. Instruktioner för användning av verktyget kommer att diskuteras i vår artikel.

Princip för verksamheten

Huvuddelen av spanska (spanska) guld (guld) Fly (influensa) är substansen av cantharidin. Detta är hemligheten i körtlarna av insektsfel. De är också kända under namnet på en spansk flyga eller ett askträ. Bafeln sprids praktiskt i hela Ryssland och i OSS-länderna, det är därför många såg det förmodligen. Det är en avlång insekt av liten storlek (ca en och en halv centimeter i längd) av smaragdgrön färg. Om du rör på den, då runt benets ledning med kroppen och från munnen, avges en gulaktig vätska med skarp lukt. Huvuddelen av denna hemlighet är cantharidin.

I en liten koncentration fungerar detta ämne som en mycket stark afrodisiakum. Och det är lika effektivt för män och kvinnor. Bokstavligen några minuter efter att läkemedlet ökar, utsöndras könshormonerna, hjärtfrekvensen stiger, blodet flyter till bäckenorganen. Fysiologiskt uppenbarar sig detta i ökande libido, vilket ökar slimutsläppet från slidan och minskar dess muskler. Vid applicering av guldspanielen flyger männen, en stark sexuell lust åtföljs av en stark och bestående erektion. Men för närvarande finns det många förberedelser för att bekämpa impotens, både kemiskt och vegetabiliskt ursprung, som kan köpas till varje pris. Men Gold Spanish Fly har hittat en bredare ansökan för att öka sexuell attraktion hos kvinnor. uppstår:

  1. En oemotståndlig önskan att ha sex.
  2. Känslor som under samlag kommer att förvärras till gränsen.

Efter mottagandet av spanska (spanska) guld (guld) Fly (influensa) kan du leverera din partner en oförglömlig orgasm. Tja, och med kontraktionen av musklerna i slidan, förökar människans känslor också.

Varför använda

Läkemedlet ska tas med minskad libido hos kvinnor.

Huvudindikationen för användning av spanska (spanska) guld (guld) Fly (influensa) är en minskning av libido hos kvinnor och ett brott mot styrka hos män. Studier visar att bristen på sexuell lust i det fria könet kan utvecklas av flera orsaker. De vanligaste är:

  1. Psykologisk styvhet i sängen till följd av felaktig sexutbildning i tonåren eller en misslyckad första erfarenhet.
  2. Komplex om den påstådda övervikten eller utseendet.
  3. Överdriven moralisk och fysisk trötthet efter arbete eller bryr sig om huset.
  4. Brott mot nivån av könshormoner efter graviditet och amning.

Naturligtvis kräver allvarliga brott mot libido medicinsk rådgivning och läkemedelsterapi. Men många doktorers vittnesbörd vittnar om att den gyllene spinalflugan kan användas samtidigt med föreskrivna läkemedel.

Mycket ofta saknar ett normalt sexuellt liv kvinnor som är irriterande, nervösa. Detta är en av huvudorsakerna till de frekventa skandalerna i familjen. Användningen av Gold Spanish Fly ångrar alla manifestationer av kvinnligt missnöje.

Hur man ansöker

Trots det faktum att hemligheten hos körtlarna i spanska flugan har en viss lukt och en mycket skarp smak, är Gold Spanish Fly droppar absolut smaklösa och har ingen lukt. De kan läggas till nästan alla drycker, förutom stark alkohol. Gold Spanish Fly är helt kompatibel med alkohol med låg alkoholhalt.

Produkten finns i form av droppar, förpackade i portioner om 5 ml. En flaska bör hällas i en drink 15-20 minuter före sexuell intimitet. Vissa par försöker ibland att återuppliva sitt förhållande och dricka dropparna ihop. Detta garanterar en oförutsägbar känsla under sex.

Att använda drogen kan ge dig en oförglömlig upplevelse av sex.

Några representanter för det starkare könet kan göra en intressant överraskning för sin partner med hjälp av droppar av Spanskaya Zlatnaya Mushka, som har ordnat ett oförglömligt sex. Trots allt har effekten av att applicera Gold Spanish Fly varar upp till fem timmar. Det är inte för ingenting att Spaniens Gold Fly också kallas Viagra för kvinnor.

Priset på produkten finns i onlinepotek. Hittills är kostnaden cirka 1000 rubel. Men för lågt pris kan indikera att du försöker sälja ett förfalskat läkemedel. Därför, innan du köper är det obligatoriskt att läsa recensioner om denna butik och klargöra alla detaljer från konsulten.

Det är värt att komma ihåg att extraktet av spanskflygning (Gold Fly) är helt säkert för kvinnor endast vid rekommenderade doser. Därför bör du alltid läsa instruktionerna och studera listan över kontraindikationer innan du applicerar Gold Spanish Fly. Så, du kan inte använda Spaniens Golden Flies i följande situationer:

  • Före 18 års ålder gäller detta krav både män och kvinnor.
  • Under fertil fertilitet och amning.
  • I kombination med starka alkoholhaltiga drycker.
  • Med allvarliga kränkningar av hjärtaktivitet, persistent arteriell hypertoni.
  • Med individuell intolerans eller risk för att utveckla en allergisk reaktion på komponenterna i läkemedlet.
  • På en dag kan du inte konsumera mer än 5 ml av läkemedlet (detta är innehållet i en flaska).

Du kan inte glömma den etiska sidan av att använda Gold Spanish Fly. I inget fall kan man tvinga kvinnor till sexuellt intimitet till ett sådant pris. Ansökan spanska (spa) Guld (guld) Fly (influensa) är endast möjlig med ömsesidigt samtycke. Och naturligtvis måste bruksanvisningen studeras före användning.

Fly Fly - recension från köparen

sida 1

För att skicka ett svar måste du logga in eller registrera dig

Inlägg 1

1 Ämne från Arina 2014-11-02 20:47:21

  • Arina
  • Ny medlem
  • inaktiv
  • Registreringsdatum: 2014/02/11
  • inlägg: 2
  • Anseende: [0 | 0]

Ämne: Spinnfluga - översyn från köparen

I allmänhet köpte jag denna Spanische Fliege bara på grund av namnet. För det första låter det vackert) För det andra har jag hört recensioner om användningen av detta kosttillskott inom gynekologi.
Ja - ja, inte en afrodisiakum, som anges i beskrivningen. Spani flyger, förutom de spännande egenskaperna, hjälper till att upprätthålla hälsan hos kvinnliga genitala organ. Därför köpte jag drogen.
Men det visade sig faktiskt att det ofta tar det - en extremt dålig idé. Omedelbart efter inträde finns det den starkaste sexuella upphetsningen som håller länge och går inte bort även efter ett fullständigt samlag (jag och min fästman har funnit mig själv). Åtgärden varar 1, 5 - 2 timmar.

2 Svar från Shurik Fcampote 2014-11-07 09:26:27

  • Shurik Fcampote
  • medlem
  • inaktiv
  • Registreringsdatum: 2014/02/11
  • inlägg: 10
  • Anseende: [0 | 0]

Re: Spank flyga - recension från köparen

Jag ska bara köpa en spansk flyga. eftersom jag rådde av en läkare i ett kvinnors samråd efter en ny undersökning. Vid mig efter inflammation av äggstockar på rören har eventuella spikes som gynekologen har rekommenderat att rengöra eller ta bort bildats med hjälp av БАДов, och den lilla erosionen är. Kan BAD Spani flyga och på erosion påverkas positivt, och då sa doktorn att de måste cauterize. Och jag, hur rädd för alla dessa förfaranden.
Och om det i sexuellt liv kommer att bli nya intryck, så kommer priserna på spanjoren Mushka inte att vara! Så snart den dåliga kommer att komma till mig, så ska jag skriva ut om mina förväntningar sammanföll med verkligheten.

3 Svar från lovelove 2014-11-08 10:00:34

  • lovelove
  • medlem
  • inaktiv
  • Registreringsdatum: 2014/08/11
  • inlägg: 10
  • Anseende: [0 | 0]

Re: Spank flyga - recension från köparen

Shurik Fcampote, jag har också erosion. Jag tror att det berodde på användningen av tamponger. Jag skulle dricka för profylakse. Kan stoppa dess vidare utveckling? Eftersom härdning verkligen borde vara smärtsamt. För mig att bara en biopsi gjordes med en radion kniv, var jag utmattad, allt var värre. När det finns möjlighet att göra dålig, måste du använda den. Jag tycker också om den spanska flugan, som silverräven. på grund av dess design. Det ser dåligt elegant ut i sina silver- och guldlådor. Men vilken man att välja bland dem är inte tydlig. Beskrivningen är liknande. Viktigast av allt är priserna desamma. Och hur man väljer här)

4 Svar från Rada Ermakova 2014-11-08 12:03:13

  • Rada Ermakova
  • Ny medlem
  • inaktiv
  • Registreringsdatum: 2014/08/11
  • inlägg: 6
  • Anseende: [0 | 0]

Re: Spank flyga - recension från köparen

Jag kommer att dela intrycket! Jag försökte spanska flygan utan att veta att min unga man är beroende av olika sätt att diversifiera vårt intima liv och bidra med något som är ljust och ovanligt. Jag tog det med vin men förstod inte att det drabbade mig så mycket, jag var väldigt exalterad, kunde inte klara mig själv och uppförde mig mycket befriad, men viktigast var att känslorna var mycket ljusa från intimiteten. Min MCH kunde inte stå och berätta för vad exakt det var och från vilket) Han använde Gold Fly, det rekommenderas inte att använda denna tillsats länge och ofta, men för en förändring rekommenderar jag att både män och kvinnor provar det!

5 Svar från Jany 2014-12-30 08:01:17

  • Jany
  • medlem
  • inaktiv
  • Registreringsdatum: 27/12/2014
  • inlägg: 10
  • Anseende: [0 | 0]

Re: Spank flyga - recension från köparen

Vi försökte också vår spanjor med min man. Som om alla inte var uppmärksamma på sådana medel, men sedan bestämde sig för att testa det. Effekten är entydig, och den kommer nästan omedelbart. Känslor har inte förändrats, uppfattningen har förändrats. Alla känslor blev skarpare och starkare. Så för dem som vill göra några förändringar i det intima livet, skulle jag råda dig att prova detta verktyg.

6 Svar från lena_shunkova 2014-12-31 02:00:18

  • lena_shunkova
  • medlem
  • inaktiv
  • Registreringsdatum: 31/12/2014
  • inlägg: 10
  • Anseende: [0 | 0]

Re: Spank flyga - recension från köparen

Innan tror jag inte riktigt på sådana kosttillskott tills jag själv försökte det. Spanfluga hjälpte mig från mina problem med gynekologi. Jag hade cervikal erosion och ett antal andra sjukdomar. Som ett resultat av att använda Spani-flyget har mitt sexliv med min man förbättrats och blivit mer varierat, och gynekologins problem har upphört att störa. Jag rekommenderar alla tjejer!

7 Svar från Forskarstuderande 2015-01-03 03:22:42

  • Forskarstuderande
  • Ny medlem
  • inaktiv
  • Registreringsdatum: 2015/02/01
  • inlägg: 9
  • Anseende: [0 | 0]

Re: Spank flyga - recension från köparen

Lyssna, mina vänner, jag vill hemlighet dricka detta Bud hans tjej, och då är det typ av - hela ökända, även tror att orgasm hon har någon - ytan, är inte vad den borde vara, och jag vill att det ska bara exploderade alla. Ur flickans spänning är jag väldigt exalterad, jag behöver bara det. Han erbjöd henne att försöka det vägrar, det är bara för att hemlighet göra det.

8 Svar från Sasha 2015-01-07 07:26:31

  • Sasha
  • Ny medlem
  • inaktiv
  • Registreringsdatum: 2015/04/01
  • inlägg: 2
  • Anseende: [0 | 0]

Re: Spank flyga - recension från köparen

Lyssna, mina vänner, jag vill hemlighet dricka detta Bud hans tjej, och då är det typ av - hela ökända, även tror att orgasm hon har någon - ytan, är inte vad den borde vara, och jag vill att det ska bara exploderade alla. Ur flickans spänning är jag väldigt exalterad, jag behöver bara det. Han erbjöd henne att försöka det vägrar, det är bara för att hemlighet göra det.

självklart måste du hälla det till henne) Jag häller min unge man ibland, annars skulle han helt enkelt vägra och demonteringen började om att jag tvivlar på hans manliga makt och sedan hällde och allting är bra, och båda är lyckliga. Han vill inte ha något på jobbet. Hon tog det också: fungerar bra. Kanske inte befria, men gör att du vill ha det säkert.

Funktioner av åtgärden av den gyllene spanska flyga spanska guldflugan, pris och recensioner

Författare: Elena Polyakova, läkare-terapeut,

  1. 5
  2. 4
  3. 3
  4. 2
  5. 1
(3 röster, genomsnitt: 3,7 av 5)


Ibland vill vi uppleva en stark attraktion, en explosion av känslor och ojämförliga sexuella förnimmelser. Och det är mycket olyckligt att inte alltid ha sex blir ljust och oförglömligt för partners. Inte alltid en kvinna under sex kan uppleva orgasm, det beror på många anledningar: svår utmattning, minskad sexuell aktivitet, nervösa upplevelser och resultatet är en bortskämd kväll.

För att kvinnor ska få möjlighet att uppleva flera orgasmer och ökad sexuell lust används "Golden Fly". Det mest fantastiska är att även en klimakteriet eller en svag libido inte kan hindra en kvinna från att uppleva en oförglömlig upplevelse och komma in i passionens bubbelpool.

Ursprungligen från antiken

Spaniens fluga är välkänd sedan Hippokrates tid och den största toppen av popularitet som nåddes under medeltiden. Det är känt att Marquis de Sade, alla bekanta förförare av kvinnor, tillsatte substans till sötmen. Spanjärflyga användes även av katarina II.

Den aktiva effekten av guldspanska flugan upptäcktes av misstag av en bonde från Spanien: han märkte att efter att ha bett en skalbagge (spanskflygning) blir tjurar och kor underligt aktiva. Ämnet extraheras från skalbaggar och salvor och pulver framställs därifrån. När den glandulära hemligheten hos en bugg faller i mat uppstår excitation av nervans och excretionssystem hos en person.

I vår tid är spanjoren känd för många. Beröm rekommendationer för användning och ett adekvat pris är kända över hela världen. Men om vi jämför det med droger (orsakssamband till kvinnor) som användes i antiken, bestäms nu den exakta koncentrationen av ämnet, vilket inte påverkar kvinnorna negativt, men hälsan är framförallt.

Funktioner av åtgärd och tillämpning

Cantharidin, som ingår i den guldspanska flygan, när den tränger in i blodet irriterar genitala organens receptorer och hjälper till att öka blodflödet till dem. Tack vare detta ökar känsligheten, kvinnan är upphetsad, sex blir mer passionerat och slutar med orgasm. Effekten av Gold Spanish flyger varar upp till 2 timmar. Vissa köpare hävdar att effekten kan vara längre (5 timmar). Smörjmedlet släpps i tillräcklig mängd, och musklerna i slidan är smala. Handlingen av den gyllene flugan, om den observeras, överstiger alla förväntningar och lämnar ett ofördelbart intryck av kön.

För kvinnor blir en guldblåsa ett läkemedel tack vare vilket:

  • Frigiditet övervinns, och libido stiger.
  • De brott som orsakas av klimaxet i den sexuella sfären elimineras.
  • Det finns en ökning av hjärtfrekvens och andning.
  • Bröstvårtorna härdar.
  • Det finns en minskning av musklerna i slidan.
  • Ökar sekretionen av sekret från vagina.
  • Kvinnliga könsorganen ökar.
  • Det finns en stark attraktion.
  • Det finns möjlighet att få en orgasm.

Spanska flyger exciterar även de mest fria kvinnor, vilket tvingar dem att förkasta fasthållning och komplex. Efter att ha tagit drogen finns det en önskan att uppleva sexuell tillfredsställelse och genomföra även förbjudna sexuella fantasier.

På män flyga spanska spanska har samma effekt. Den gyllene ryggmärgen flyger fram en ökning av blodflödet till det manliga könsorganet, vilket orsakar en lång och stadig erektion, och den erfarna orgasmen blir mättad och förlängd. Enligt män är det en betydande ökning av orgasmens längd.

Form av emission och kostnad

Efter att ha köpt i lådan hittar du 12 kapslar av läkemedlet.

Förpackningen består av 12 kapslar, vardera innehållande 5 ml av substansen. Priset för spanska flugan varierar från 1 200 till 1 800 rubel per förpackning i olika butiker. Du kan ofta hitta Gold Spanish fly i nätbutiker, om du får rabatt kommer kostnaden att bli mycket lägre.

Jämfört med det kvinnliga orsaksmedlet Lovegra, vars kostnad är 1200 rubel för 4 tabletter, är guldfluga mycket billigare, och användarnas åsikter om effekten av den imaginära Viagra är inte överraskande. Men rekommendationerna från användningen av guldfluga är extremt klagande, eftersom kostnaden för att köpa en guldfluga i jämförelse med det mottagna nöjet är försumbar. Bebisens utsöndring har en ganska specifik smak, men det läkemedel som skapas på grundval av det har ingen smak, färg och lukt. För köp Guld spanska flyga receptet av läkaren är inte nödvändigt.

Innehållet i paketet med guldflugor bör lösas i vilken dryck som helst 20 minuter före samlag. Baserat på användarnas uttalanden kan man dra slutsatsen att förberedelsen av den gyllene flugan är nästan omedelbar, som älskarna själva säger.

Obligatoriskt tillstånd: Läkemedlet rekommenderas endast en gång om dagen i en mängd som inte överstiger 5 ml, dvs endast 1 dospåse. Det är denna dos som anses optimal och främjar den maximala uppvärmningen av en kvinna och hennes humör för sexuell harmoni. Rekommendationer från köpare och medicin bekräftar detta.

försiktighetsåtgärder

Före användning bör man komma ihåg att guldflugan, liksom alla droger, har kontraindikationer för ansökan:

  • Individuell känslighet för komponenterna i guldflugan.
  • Sjukdomar i det genitourinära systemet i det kroniska skedet.
  • Fel i utsöndringssystemet.
  • Ålder till 18 år.
  • Graviditet och amning.
  • Hypertension.
  • Sjukdomar i hjärtat.
  • Ögonsjukdomar.

Man bör komma ihåg att Gold Spanish Fly är inte ett läkemedel. Spaniardfluga levereras utan recept, det är väldigt enkelt att köpa och ta efter behov. Kostnaden för en guldfluga gör att du inte kan spara och pryda ditt liv. Huvuddelen av läkemedlet för kvinnor är en giftig substans, så en överdos är oönskade.

Ansökan måste vara kompetent och uppmätt. Att ta 1 dos om dagen är nog, nästa ansökan - efter 5-7 dagar. Kommentarer till köpare som har upplevt effekten av en guldfluga, hävdar att läkemedlets aktivitet är tillräcklig för den andra dagen. Därför kan en negativ reaktion och irritation av slemhinnan uppträda, särskilt i munnen, om en stor koncentration av guldspanskfluga absorberas i kroppens kropp. En person upplever svår törst, det finns kända fall av blodets utseende under urinering.

Användning av läkemedlet ska vara försiktigt och inte överstiga dosen.

Oavsiktlig mottagning av en dos av läkemedlet som överstiger det högsta tillåtna är farligt, därför är det nödvändigt att omedelbart söka medicinsk hjälp från en läkare. Sådana fall är sällsynta. Om dosen är uppfylld och det inte finns några kontraindikationer för Gold Gold-flygningen, kommer det inga problem, full säkerhet och hög effektivitet av guldflugens åtgärder garanteras, och recensioner av dess ansökan bekräftar detta.

Är det möjligt att ge en partner en förberedelse av en guldfluga utan hans kunskap? Med tanke på att den spanska flugan är ett ämne utan färg och lukt, är vissa köpare intresserade av möjligheten att använda guldspanska flyg utan samtycke och kunskap om sin sexpartner.

Detta tillvägagångssätt är möjligt när du använder en guldfluga, men du måste veta kontraindikationerna att använda och ta hänsyn till detta innan du blandar det med din älskade. Enligt rekommendationer på Internet i samband med familjeproblem har Gold Spanish Fly för många par blivit en gudstjänst. Effekten och kvaliteten på högsta nivå och användarrecensioner bekräftar detta.

Spani flyga

Jag har alltid ansett sex ett känsligt ämne, men ändå kan jag inte passera och inte dela med andra mitt intryck. Nyligen, via online-butiken, beställde jag de intima dropparna av Spani-flyg, som genom löftet skulle orsaka spänning. Saken är att efter sex års gift liv blev vårt sexliv mindre levande och intressant, och jag insåg att något behöver ändras. Prosherstila hela Internet, och hittade drogen med mycket positiv reell återkoppling. Dessa droppar är en naturlig förberedelse, vilket enligt säljarens löfte ger en stark spänning inom 10-15 minuter efter att de tagits. Och det är faktiskt så, de erogena zonerna blir känsligare, och min natur är en sluten karaktär, har blivit helt befriad. Effekten är magnifik och försökte mig personligen. Personligt råd från mig, skynd dig inte med dosen, först tog jag det minsta, men jag ville ha ännu mer resultat, så efter att jag ökade det. Men trots allt har vi alla sin libido och sin egen individuella organism, var försiktig så att jag inte skadar min man))))

Vad är Spanish Gold Fly?

Efter att dessa magiska droppar hjälpte mig började jag läsa mer om dem för att ta reda på vad som hade påverkat mig så. I allmänhet är dessa droppar populära sedan de tidigaste dagarna, och allt detta tack vare ett speciellt enzym, som läggs till droppar, salvor, tinkturer och pulver. Denna ingrediens, konstigt nog, extraheras från bägare, nämligen från en vätska som släpps när den pressas mellan sken och lår. Det kan vara äckligt för mig om jag inte visste om effekten))) Dessa droppar är ett naturligt kosttillskott, för vilket du inte behöver konsultera en läkare. Men för mig är det fortfarande värt att gå och se om det finns några kontraindikationer. Dessa droppar är luktfria och smakar och löses helt upp i vilken som helst dryck, jag erkänner det, jag hällde den här och min man))) Åh, hon ångrade inte, åh, hur jag inte ångrade. )))

Spanjor flyger recensioner av läkare

Jag började också leta efter recensioner på internet, men verklig feedback är en sak, och läkares recensioner är en annan sak. Här är några av dem:

Tikhonov, Peter Andreevich, sexolog:

"Jag rekommenderar spanska flugor till mina patienter, tillsammans med andra kända medel för att förbättra attraktionen - Viagra, Levitra, Impaz. Ja, spansk flyg är ganska starkt drog. Och om en person har en allergi mot det, så är det i framtiden nödvändigt att överge patogenen.
Men om kroppen uppfattar detta afrodisiakum med ett slag, är personen mycket lycklig. Spaniens flyger är mycket starkare och Viagra och Levitra. Effekten av det blev ihåg av mina patienter under lång tid. I framtiden minns de ofta med värme de oförglömliga minuter och jämn timmars kön med hjälp av en fluga. "

Stepanov Evgeniy Alexandrovich, urolog:

"Att uppmärksamma den spanska flygan, jag kan säga att detta verktyg refererar till ett potent orsaksmedel. Rykten om att flugan gäller endast för kvinnor är osann. Cantharidinum gör ingen skillnad, i vilken kropp personen ska agera. Spani-flygsynskap skapas inte bara för att öka styrkan, det här läkemedlet förstärker erektion hos män och ökar känsligheten hos erogena zoner hos kvinnor. "

Spani flyger för kvinnor och män: dess sammansättning och handlingsmetod

Jag har redan sagt att huvudkomponenten i spanjoren Fly är cantharidin, som extraheras från en viss typ av skalbaggar. Men jag har inte angett att detta ämne är giftigt för människor, men i afrodisiakum är det tillsatt i en säker mängd. Och tillsammans med ytterligare komponenter ger läkemedlet ett utmärkt resultat. Rosemary och olika eteriska oljor fungerar som hjälpmedel, vilken ton och fixar resultatet.

Redan efter 15 minuter efter att ha tagit flugan började följande mirakel inträffa för mig:

Andning och hjärtklappning blev frekventare.

Bröstvårtor blev svåra och svullna.

Vagina har redan blivit, mycket smörjning har släppts (jag ber om ursäkt för detaljerna).

De sexuella organen svullnade och ökade på grund av blodtillströmning till dem.

Så hur fungerar läkemedlet? Faktum är att allt är väldigt enkelt. Allt händer på samma sätt som med andra droger. Huvudämnet påverkar cirkulationen i bäckenregionen. Cantharidin irriterar vävnaderna i det genitourinära systemet och tränger in i blodkärlen i vagina i vagina.

Män kommer att kunna säga adjö till erektil dysfunktion, och förlänga erektionen och stärka. Kön blir således 3-4 gånger längre. Kvinnor kommer emellertid att kunna uppleva orgasm, även de som alltid har upplevt detta problem. Drops hjälper till att befria och hjälpa.

Hur man använder en afrodisiakum

Vi köpte Spanka flyga i form av droppar, men som och i form av en kräm säljs, men jag har inte provat det här. Jag gillar verkligen droppar, eftersom de är uppdelade i endosdoser. Varje påse innehåller 5 mg aktiv substans. Droppar har ingen färg, ingen lukt. Och för användning behöver du bara ta en dospåse av produkten och häll innehållet i vatten, juice eller annan dryck, inklusive alkohol. Detta bör göras 10-15 minuter före det föreslagna könet.

Ibland har jag träffat information på Internet om dropparna du kan dricka varje dag, men min läkare rekommenderar starkt att du inte får bäras av den här frågan och tar dem inte mer än en gång om 5 dagar. Annars kan det påverka nervsystemet negativt. Till varningar skulle jag också inkludera en kombination av droppar med mycket alkohol och fet mat, vilket kraftigt minskar effekten.

Kontraindikationer för användning

Vad som helst den perfekta kompositionen skulle vara, men man måste vara försiktig och vara uppmärksam på kontraindikationer:

individuell intolerans av komponenter;

graviditet och amning

högt blodtryck;

allvarliga sjukdomar i synen

allvarliga sjukdomar i hjärt-kärlsystemet;

förekomsten av sjukdomar associerade med excretory och genitourinary system;

personer under 18 år.

Jag vill varna om biverkningar (njursmärta, smärta vid urinering, kräkningar), som kan uppstå vid överdosering av läkemedlet.

Var och hur kan jag köpa flygflugor

Min man och jag gick runt många apotek och sexbutiker, men vi lyckades bara köpa droppar på Internet - här. För första gången för en väska gav vi 1300 rubel, nu beställer vi 12 väskor till 3300 rubel.

Gold fly recensioner

Ditt meddelande Vista »26 juli 2017, 08:43

Re: Flyger flygflugan flyga? Kundrecensioner

Ditt meddelande genchik »27 jul 2017, 11:28

Re: Flyger flygflugan flyga? Kundrecensioner

Ditt meddelande Esentyk »27 jul 2017, 14:44

Re: Flyger flygflugan flyga? Kundrecensioner

Ditt meddelande Potap2017 »29 juli 2017, 10:44

Re: Flyger flygflugan flyga? Kundrecensioner

Ditt meddelande alexMen »02 aug, 2017, 17:34

Re: Flyger flygflugan flyga? Kundrecensioner

Ditt meddelande acne »03 aug, 2017, 16:47

Re: Flyger flygflugan flyga? Kundrecensioner

Ditt meddelande doc »4 aug, 2017, 07:30

Re: Flyger flygflugan flyga? Kundrecensioner

Ditt meddelande ALI »06 aug, 2017, 17:12

Re: Flyger flygflugan flyga? Kundrecensioner

Ditt meddelande mark »18 aug, 2017, 08:28

Re: Flyger flygflugan flyga? Kundrecensioner

Ditt meddelande gin »23 aug 2017, 08:06

Re: Flyger flygflugan flyga? Kundrecensioner

Ditt meddelande superman »23 aug 2017, 08:54

Re: Flyger flygflugan flyga? Kundrecensioner

Ditt meddelande Animale »24 aug, 2017, 14:34

Re: Flyger flygflugan flyga? Kundrecensioner

Ditt meddelande sergei »08 sep 2017, 07:21

Re: Flyger flygflugan flyga? Kundrecensioner

Ditt meddelande mästare »08 sep 2017, 08:23

Re: Flyger flygflugan flyga? Kundrecensioner

Ditt meddelande Glym »12 sep 2017, 08:01

Instruktion för användning av läkemedlet Spinalfluga - komposition, indikationer, biverkningar, analoger och pris

En biologiskt aktiv tillsats baserad på ett extrakt erhållet från en skalbagge med en flugtpint (eller asktree lår) används som ett medel för att förbättra erektion hos män och för att öka sexuell attraktion hos kvinnor. Recensioner om läkemedlets handling är främst positiva, men det är värt att överväga om detta afrodisiakum är lämpligt för alla.

Vad är en spansk flygning

Den mest kända drogstimulanten av sexuell upphetsning är den spanska (eller spanska) flygningen. Effekten av denna åtgärd är baserad på påverkan av skalbagens gift, vilket erhålles genom att extrahera dess matsmältningshemlighet och hemolymf. Insekten från blåsans familj använder det starkaste giftet (non-protein substans cantharidin) för skyddande ändamål, men för några århundraden sedan märktes det att det hade en speciell afrodisiakseffekt. En stark stimulering är en bieffekt av en giftig substans, en neuroleptik, som förlamar nervsystemet.

Buggar i händelse av fara utsöndrar från munnen en gulaktig vätska som har en specifik lukt som skrämmer bort potentiella fiender. Tidigare, för att öka libido användes torkade delar av insekter, vilka tillsattes till salva, pulver, rökelse. Denna metod ledde till det faktum att dosen av den giftiga substansen valdes felaktigt och starka biverkningar uppenbarades. Idag tillverkas en av de mest kraftfulla afrodisiakum med hjälp av säker teknik och riskerna med att överskrida den tillåtna mängden flyga gift minimeras.

Utformningsform och sammansättning

Den naturliga beredningen, som innehåller cantharidin som den huvudsakliga aktiva beståndsdelen, är tillgänglig i form av droppar eller pulver. Flaskan med en klar vätska har en dispenser-dropper för exakt dosering av ämnet. Pulvret presenteras i form av påsar, som var och en innehåller en enstaka dos av preparatet. Sammansättningen av den spanska flugan kan innehålla ytterligare ingredienser för att förbättra smak och ge en trevlig arom.

Homeopatiskt utspädd cantharidin

Giftigt ämne som orsakar allvarlig irritation på huden. Korrekta utvalda proportioner av gift är inte farliga för kroppen

Neutralisera den specifika lukten av extraktet av bugsekretion

Herbal stimulant

Hur läkemedlet fungerar

Att komma in i kroppen påverkar den aktiva substansen nervcellerna och ökar deras excitabilitet. Centralnervsystemet uppfattar penetrering av flygens giftiga hemlighet som en fara och ökar blodflödet för att avlägsna irritationen från kroppen. Könsorganen innehåller många nervändar, så de är mycket känsliga för blodflödet. Känslan av bäckenets fullhet uppfattas av hjärnan som en beredskap för samlag.

Ämnet utsöndras med hjälp av lymfsystemet på 3-4 timmar, och hela tiden utvecklar könkörtlarna hemlig smörjning, vilket förklarar ökningen av orgasmen och ökningen av samlagets längd. Att starta exciteringsmekanismen räcker inte för att bara ta en afrodisiakum. Dessutom är det nödvändigt att stimulera hjärnans ställe som är ansvarig för sexuell lust, d.v.s. skapa en romantisk atmosfär, gör förberedelserna.

Instruktioner för användning

Guldspankfluga, om den tas i rekommenderad dosering, hjälper till med brott mot könsorganet, försvagning av libido, erektil dysfunktion. Instruktioner för användning av läkemedlet innehåller rekommendationer för att ta och varna för biverkningar. För att uppnå önskad effekt är det nödvändigt att upplösa 5 ml spanska flugor i alla drycker och dricka det 10-15 minuter före den föreslagna närheten. För de som ska ta en flygning för första gången är det lämpligt att prova några droppar för att se till att det inte finns någon allergisk reaktion.

Spanska flyga för kvinnor

Tinktur baserad på pinens giftiga hemlighet anses vara en av de mest kraftfulla kvinnliga patogenerna. Några droppar flugor, som kommer in i kvinnokroppen, börjar att agera väldigt snabbt. Effekten efter att ha tagit läkemedlet manifesteras i utseendet av snabb hjärtfrekvens, ökad känslighet för erogena zoner, tillströmning av blod till genitala organ. Detta tillstånd varar ca 3-4 timmar eller tills kvinnan når sexuell avslappning i form av orgasm.

Spani flyger för män

I instruktionerna för användningen av läkemedlet indikeras att droppar eller pulver baserade på cantharidin har en liknande effekt på både kvinnlig och manlig kropp. Representanter för det starkare könet under inflytande av en afrodisiakum erfarenhet ökade sexuell upphetsning. Doserad mottagning flyger inte mer än två gånger i veckan kan återställa erektilfunktionen på ett naturligt sätt. En detaljerad beskrivning av metoder för att flyga finns i videomeddelandena om drogen.

Kontra

En kraftfull afrodisiakum innehåller cantharidin, vars verkan inte är selektiv men komplex. De spanska flugans gift påverkar hela nervsystemet i kroppen, och inte bara med ändamålsenlighet på den sexuella sfären, så instruktionerna för användningen av drogen anger försiktighetsåtgärder innan man tar flugan. Läkare rekommenderar inte användning av droppar eller pulver av guldflugor till barn under 18 år och vuxna med:

  • eventuella kränkningar av det kardiovaskulära systemet;
  • ökat tryck;
  • graviditet och under amningstiden
  • sjukdomar i det genitourära systemet av kronisk natur.

Pris på spanska flyg

Köp droppar guldflugor kan vara både på apotek i avdelningen för intima varor och i nätbutiker, men du borde välja pålitliga leverantörer ansvariga för läkemedlets kvalitet. Tabellen visar den genomsnittliga nivån på narkotikapriserna:

Guldlövfluga

Köp en droppe guld spansk flygning för kvinnor med leverans i hela Ryssland.

från 2 förpackningar Pris - 1 450 gnid

från 8 paket Pris - 1 300 gnid

Produktnamn: Guld Flyga 12 flaskor med 5 ml.

Beskrivning:

Homeopatiska droppar Gold Fly - en ny, förbättrad version av de mest populära afrodisiakum. Det här spännande verktyget var känt för de gamla grekerna, och vid Louis XVI-domstol, där segrar i det amorösa fältet ansågs vara en särskild värdighet, blev otroligt populär och var knapp. Nu kan förberedelserna av spanjorflugan beställas av någon, utan att lämna ditt eget hem och betala för det inte för mycket pengar.

Gold Fly kan användas av män, men det anses vara Golden Spinfly för kvinnor. Enligt uppgifter som samlats in av tillverkaren, forskningsinstitutet för humanbiologisk teknik, är detta den starkaste av alla kända afrodisiakum, vilket inte leder till en stark ökning av lust hos 94 av 100 kvinnor.

Med Gold Fly kan du:

  • Att återge gifta paret ljusa känslor, intresse för sex;
  • För att hjälpa en kvinna som lider av en anergosmi, uppnå under kärlekens kärlek toppen av njutning - orgasm;
  • Ge män möjlighet att göra en lång sexuell handling;
  • Att förföra den sköna skönheten, som vaknat i det sensualitet och önskan om affinitet.

Hur Gold Gold fungerar:

Drops Gold leaf fly är en naturlig produkt, som innehåller eteriska oljor och rosmarin, och aktiv ingrediens är cantharidin, som ingår i kroppen spanska (spanska) flugor. Det är ett kraftfullt gift som verkar på nervsystemet, som kan döda i stora doser, och i geopatologisk uppfödning, det vill säga i mikrodoser, orsakar sexuell upphetsning (detta är faktiskt en biverkning av cantharidin).

Betydar Spanishy Fly är färglös och luktfri, perfekt löslig i vatten och alla drycker. Att komma in i blodet orsakar cantharidin spänning, stimulerar blodförsörjningen av könsorganen och sensualiteten, som förklaras av nervsystemet vid reaktionen av läkemedlet. Handlingen av guldfluga varar ca 8-10 timmar.

Det är vad de säger om förberedelsen av Golden Spinfly for Women отзывы:

Erotisk spänning, så stark att det blir svårt att kontrollera dig själv, kommer mycket snabbt, bokstavligen efter 5 till 10 minuter;

Den ökade spänningen hos vaginala muskler hos kvinnor och ihållande erektioner hos män ger störst nöje i samlagsprocessen.

Läkemedlet ger en levande multipel orgasm hos kvinnor och möjligheten till långvarigt sex hos män.

Engangsmottagning: I ett glas vatten, en kopp te eller kaffe eller någon annan alkoholfri eller låg alkoholhaltig dryck löses innehållet i ett förpackningsförpackning (5 ml). Användning av mer än en dos per dag rekommenderas inte för att undvika problem med överexcitation och ökat blodtryck.

Behandling av sexuella störningar i samband med dålig cirkulation i litet bäcken: Ta 5-10 droppar av läkemedlet varje dag innan du går och lägger dig i vatten eller en läsk.

Det är förbjudet att:

  • Lös upp produkten i starka alkoholhaltiga drycker, i vodka, whisky, konjak, etc!
  • Det är strängt förbjudet att dricka mer än 1 rekommenderad dos av ett läkemedel per dag!
  • Ät för personer under 18 år

Kontra

Gold Fly är kontraindicerat hos personer som lider av högt blodtryck, gravida och ammande kvinnor, minderåriga, och även i närvaro av en historia av gynekologiska sjukdomar. Innan du använder patogen rekommenderas att få läkares samråd att utesluta möjligheten till en allergisk reaktion på läkemedlets komponenter.

Patenterad hjälpmedel för att förbättra libido Gold leaf flyga köpa du kan med oss. Vi kommer att leverera drogen till dig i någon rysk region. Vi har arbetat på marknaden sedan 2009 och har ett okänt rykte, och vi säljer inte förfalskningar. Därför är det säkert och lönsamt att använda våra tjänster. Gold Fly kostar 1450 rubel, om du köper 2 paket med 12 kapslar och 1300 rubel - om du köper mer än 8 paket.

producent: Human Biological Engineering Research Institute.

Välj och köp en annan kvinnlig patogen med leverans i Ryssland

Tidigare Artikel

Äta med prostatit