Huvud
Symptom

Fysiska övningar för att förbättra erektilfunktionen hos män i hemmet med video

Regelbunden övning av enkla övningar för att öka männs styrka och upprätthålla fysisk hälsa stärker den försvagade muskeln för att minska risken för att utveckla akut prostatit. Detta är ett bra tillfälle att stödja genitourinary sfärens funktionalitet, för att ge effektiv förebyggande av erektil dysfunktion. Klasser bör vara regelbundna, det rekommenderas att även konsultera specialisten och ange övningar för att öka styrkan.

Vad är träning för att öka styrkan

Daglig övning hjälper till att återställa kraften, med god anledning finns ett ordspråk: "Rörelsen är livet." Utföra enkla övningar ger styrka och uthållighet hos prostata, vilket är viktigt för män även efter 45 år med problem med styrka och inte bara. Den önskade effekten observeras inte omedelbart, men endast för att eliminera provokationsfaktorn och träningens regelbundenhet. Om du gör övningar för att höja styrkan i din hemmiljö, försämras slutresultatet alls inte, och för att öka det är det lämpligt att anlita stöd från en specialist.

Vilka övningar ökar styrkan

I alla komplexa utbildning är nödvändig antalet repetitioner av en metod att börja med 10, men så småningom öka till 25. Det rekommenderas att kombinera styrketräning, gymnastik, konditionsträning, glöm inte om fördelarna med morgongymnastik. Detta är ett bra tillfälle att eliminera stagnation i prostata, normalisera koncentrationen av hormonet testosteron, ge fullständig sex. Om det fanns ett sådant problem med hälsa, är det lämpligt att börja träna övningar för hemma även igår, förseningen är fylld med allvarliga komplikationer för människors hälsa.

fysisk träning

Rörelsen kan vara långsam, men det är viktigt att utföra dem kvalitativt - ta inte med kvantitet, men kvaliteten på upprepningar. Om du squat är det djupt; men hoppa högt och med långa strumpor. Korrekt utförande av övningarna säkerställer en positiv dynamik på kortast möjliga tid, och efter 1-2 veckor säkerställs ökningen av styrka hos män. Dessutom, för att revidera den vanliga kosten, överge den skadliga maten och destruktiva för vana av vanor. Om det drabbade området är definierat, lämplig näring och övningarna nedan för att öka kraftverkets mirakel. Alltså:

 1. "Soldatens Shaw" för att öka styrkan. Bli rak, räta ryggen, armarna böja vid armbågarna. Utför höga knehissar i buken, bröstet (vem som helst). Inhale att utföra när du lyfter upp knäet. Träna i 1 minut.
 2. "Björk". Benen ska höjas vinkelrätt mot golvet, med händer som håller sig fast på en hård bas. Att dö i denna position i 60 sekunder, medan maximal belastning av gluteusmusklerna för att öka styrkan.
 3. "Cykel". Utöva från det benägna läget, med benen höjda i en vinkel på 90 grader. I en minut måste du vrida pedalerna medan du håller händerna bakom huvudet i låset. För att öka styrkan - det här är en utmärkt övning.
 4. "Sax". Denna övning kan fortsätt i liggande läge och börja med 10 repetitioner. Det är viktigt att hålla händerna bakom huvudet, men inte under skinkorna, och höja benen i en vinkel på 15-20 grader - inte högre.
 5. Squat med tonvikt. Sitter på stolens kant, sträck bakstycket framåt, samtidigt som du lämnar det så rakt som möjligt. Tonvikten på knäna: På inspiration - pressa musklerna på pressen, anus och skinkor, vid utandning - slappna av.

Squats för styrka

Fysiska övningar, regelbunden övning med kränkningsförmåga innefattar nödvändigtvis knep för att stärka prostatakörteln. Kroppen är i ett försvagat tillstånd, det är dags att stärka det produktivt. En särskild roll för att uppnå detta mål spelas av squats, som helt enkelt måste bli en integrerad del av laddning eller något annat träningskomplex. För att hjälpa din egen hälsa är det viktigt att bestämma orsaken till den patologiska processen i god tid. Här är några värdefulla tips:

 1. Som stöd för att använda en stol, för vilken du försöker hålla bara händer och hålla kroppen på vikt. Den andra stödet är foten, men de har mindre fysisk belastning. Buttocks är i ett "suspenderat tillstånd", uppgiften för män - att flytta kroppen upp och ner.
 2. Klassiska sit-ups med rak rygg kan hjälpa ett försvagat prostata, men för deras korrekt genomförande av ryggen ska vara så rak som möjligt och genom att sänka kroppen tänkt att förlita sig på hela stacken - ingen förskjutning på tå. Du kan göra 10 repetitioner och ordna en paus, men i slutändan borde du få upp till 3 tillvägagångssätt.
 3. I stället för halvkvätt med rak rygg rekommenderas det att utföra rotationsrörelser i höfterna medan de maximalt spännar skinkorna. Benen ska spridas i axelns bredd, händerna i midjan. Denna ockupation fortsätter i en minut, och stödet från övningen är mer på klackarna.

Styrketräning för män

Fysiska övningar för att förbättra styrkan inkluderar styrketräning, men utan ytterligare dopning. Ett sådant träningskomplex omfattar uppvärmning, styrketräning, slutdel. Varaktigheten av träningen är minst 45 minuter, intensiteten av fysisk aktivitet är över genomsnittet. Så det finns tillräckligt med arbete. Om uppvärmning och hitching kan vara enkla grundläggande övningar som är kända från skolbänken presenteras grunderna för styrketräning nedan:

 • uppskjutningar på de ojämna linjerna;
 • Fransk press;
 • lyfter baren från det benägna läget;
 • krogar med rak rygg och en last;
 • dra på baren;
 • lyfter baren från stående position till hakan;
 • lyfter baren ovanför huvudet.

Laddning för styrka

Särskilt användbar gymnastik för männs styrka, men i avsaknad av den nödvändiga sträckningen är morgonövningar också lämpliga. Om korrekt inställda livsprioriteringar blir sådana fysiska övningar för att öka männens styrka bli norm för vardagen. Under träningen kan du använda gummi, boll, rep, espander, men i avsaknad av sådant arbete kommer inte att vara mindre produktivt. Så, för att förbättra styrkan, stärka manlig styrka, rekommenderas att utföra följande övningar:

 • Snabb gång på ett ställe med höga knän;
 • Rotation av höfterna längs och moturs;
 • skarpa svängar av kroppen till höger och vänster;
 • "Mill";
 • djupa squats med rak rygg
 • push-ups på händerna från golvet;
 • hoppa rep.

Ett komplex av effektiva övningar

För att öka sexuell aktivitet och inte motsvara status som en representant för avancerad ålder med alla stereotyper som följer av detta är det nödvändigt att använda okomplicerade men mycket effektiva övningar för att öka männens styrka. Korrekt näring, avvisning av dåliga vanor, hemträning är ett system som fungerar perfekt i den moderna världen. Nedan följer de tidtestade övningarna som för problem med styrka kommer att bli en frälsning för män. Alltså:

 1. Från stångens läge utföra benens böjning i knäna till magen. Gradvis öka takten, som att springa från låg start, men på ett ställe.
 2. För att öka kraften i att utföra push-ups från golvet, spänner maximalt de gluteala musklerna. Gör 20 repetitioner för 3 uppsättningar med en minsta paus.
 3. Utför djupa knäböjningar med rak rygg, sedan på uppgången för att utföra ett höghopp, och så 15 gånger utan att stoppa. Det är viktigt att kontrollera andningen.
 4. För att öka kraften rytmiskt för att gå på ett ställe med hög upphöjda ben och springa sedan på ett ställe med ett överflöde av benen på skinkorna. Fortsätt träningen i 1 minut.
 5. Nästa övning för att öka styrkan - pelvisets rotation, stående på ett ställe. Utför rörelsen hos mannen som läggs i 1 minut.
 6. En man måste föreställa sig att det finns en stor boll mellan benen eller en sten som ska greppas mentalt, spänna och koppla av skinkorna.
 7. Användbar för män är den klassiska träningen "Plank", som rekommenderas att utföra ett tag med raka händer, armbågar, sidopositioner.

Topp 20 stora övningar för att öka männens styrka och träna hemma

Denna artikel samlade så många som 20 fysiska övningar för att öka styrkan hos män i hemmet. De är unika eftersom de kan utföras individuellt såväl som hemma såväl som utomhus.

Symtom som tas bort om det är dagligt träning

Alla dessa obehagliga symptom kan tas bort om vi följer våra råd, utför våra uppgifter och gradvis ökar belastningen varje dag.

Vad vi står inför:

 • Slävan av din pistol även under koalitionsprocessen;
 • På morgonen finns ingen cowboyhögtalare (talar om allvarliga problem);
 • lågt testosteron, slutade dra till motsatt kön;
 • makan är olycklig
 • minskad varaktighet av parningsspel
 • Det går mycket lång tid att uppnå styvhet.

20 tekniker för träning

1. Hur rockar du pojkvännen på morgonen

 1. På morgonen skakar vi din vän När du bara är vaken är han som regel i en hög position. Och du börjar din dag med det faktum att du får din kropp att hoppa.
 2. smidigt varje dag behöver du öka antalet upplyftningar. Inget behov av att göra super jerks.
 3. Gör 15% mer till början i jämförelse med tidigare dagar. Så, hissar varje morgon.
 4. Skapa en dagbok och spåra din tillväxt, registrera antalet kompressioner varje dag, se din tillväxt.
 5. Tvinga inte dig själv, eller du kan göra mycket skada. Lyssna på din kropp. Om det finns obehagliga känslor, minska antalet pressningar. I annat fall kommer att utföra fysiska övningar för männs styrka hemma att vara till din nackdel, inte till fördel. Känn åtgärden.

Om din cowboy inte stiger upp på morgonen måste du hämta det själv.

Om du ligger på morgonen, indikerar detta allvarliga överträdelser. Det här är detsamma som om en kvinna förlorade sin menstruation.

Efter en veckas övning

För dem som redan tystnat lärt sig att göra mer än 30 sammandragningar.

Nu höjer du cowboyen, håller den i 2-3 sekunder och sänker den.

De som gör mindre än 30 åt gången, skäm inte bort på liknande.

För avancerad och erfaren

 1. Nu för de som på en gång enkelt och naturligt skakar 40-50 gånger börjar de lägga något ljus (till exempel sina byxor) på pistolen och fortsätter att pumpa. Samma sak, men med en lätt belastning.
 2. Vem får lätt höjningar med fegisar, sätter en liten handduk.
 3. För dem, vem rockar inte 40 Tid per tillvägagångssätt, fortsätter utan last. Inget behov av fanatism.

godsaker sådan övning är att i kroppen kommer det att finnas mycket qi energi för hela dagen, blodflödet kommer att förbättras, testosteron ökar, vilket i kombination gör det möjligt flera gånger längre att upprätthålla organets arbetsförhållande.

2. Tekniker för träning av muskler av kärlek och prostata

Vi kommer att analysera följande motion för att förbättra styrkan hemma hos män.

Vad är dess väsen: vi lägger våra fingrar på området mellan bakhålet och början av tillväxten av bollarna och påfrestar detta område. Först lägger vi fingrarna bara för att känna själva muskeln.

Den muskel som kontraherar kallas "kärlekens muskel"Eller annat LK-muskeln. Dess andra namn är Kegels muskel för att hedra doktorn.

Vi gör sådana 10 tillvägagångssätt:

 1. Stamma det.
 2. Håll kvar så länge som 3 sekunder, och tappa inte kompressionskraften.
 3. Att slappna av och så 10 gånger

Det viktigaste är att hålla spänningen, och inte bara för att påverka allt.

För avancerade personer med erfarenhet

 1. Vi leder gradvis längden av att hålla spänningen till 10 sekunder (utan fanatism igen).
 2. Vi gör 10 tillvägagångssätt, där vi klämmer fast detta område och håller i 10 sekunder och sedan slappna av.
 3. Det mest effektiva är att hålla det så att medan alla andra delar av kroppen är avslappnade. Detta är Kegel gymnastik för män.

3. Rotera bäckenet och vrid åtta i olika plan

 • Super stark och super-magisk teknik - det är cirkelrörelser i bäckenet! Om du var engagerad i Jedi Yoga, så kallar de denna övning en "segerrik dans".
 • Vi vrider bäckenet i olika plan. Varför? Då blir blodtillförseln till ljumsområdet bättre.
 • Och om du inte redan vet, ska coition utföras av olika rörelser. Och för att kunna göra det coolt måste du först vrida åtta bäckenet.
 • Vrid åtta för att sprida blodstasis och var snygg med din älskade i sängen.

Här kan du se uppfyllandet av alla dessa övningar för prostata och styrka i bilder och även i videon. Våra rekommendationer om video och tips från artikeln måste tillämpas i praktiken.

4. Gå på skinkorna

 1. Det finns ett väldigt coolt sätt att träna från Jedi Yoga igen, vilket rekommenderas av urologer.
 2. sat på baksidan, förlängde benen framåt.
 3. Händerna kan dras ut eller böjas i armbågarna, till vilken det är bekvämt.
 4. Och i den här situationen försöker vi åtminstone skicka på skinkorna 2 meter framåt, och så mycket tillbaka.
 5. Alternativt omarrangerar skinkorna, paced fram och tillbaka. Med varje rörelse i skinkorna, försök att gå så långt som möjligt.
 6. Först verkar det omöjligt, men det är väldigt coolt pumpande manlig hälsa. Det är en gammal beprövad metod. Vi pratade om andra liknande metoder från folket i en annan publikation.

5. Öka dina ben för dig själv på din rygg

 1. Ligga tillbaka på sängen, ta en halv meter från väggen.
 2. Vi höjer Bena gradvis upp och börja sänka sig till huvudet, som om man försöker få en strumpvägg. Händerna kan hålla midjan.
 3. Det är lite som en "björk", men skillnaden är att benen böjer sig över huvudet mot väggen.
 4. håll ett sådant lutat läge på 13 sekunder. Om smärta inträffar, återgå till ursprunglig position.
 5. Ta andan, slappna av och fortsätt proceduren, upprepa det ca 6 gånger. Här är en övning för att öka styrkan i det hem du behöver göra.

6. båten

 1. elementär position: du ligger i din mage, avslappnad.
 2. Börja nu samtidigt Lyft upp dina armar och ben, dra upp dem, men i motsatta riktningar. Dra armarna framåt och fötterna tillbaka med maximal stretching.
 3. Samtidigt dra åt skinkorna. Fortsätt så 4-5 sekunder och återgå till ursprunglig position.
 4. Den här posen liknar en båt som svävar på vågorna. Händerna stänger inte nödvändigtvis, viktigast av allt, dra dem framåt och framåt.
 5. En särskild börda går till skinkor (deras ton ökar dina färdigheter i sängen) och på din nedre del. För dem som frågade vad man ska göra för att förlänga samlaget, låt han också anta en "båt" för sig själv.

7. Öka och sänka bäckenet i en bakre position

 1. Lie, till exempel, sprida matta på din rygg.
 2. Händerna ligger längs kroppen, lutar sig mot golvet och fötterna ligger också bra på golvet. Knäna är halvböjda.
 3. Ta noggrant och långsamt bäckenet så högt som möjligt och returnera det till sin ursprungliga position.
 4. Upprepa 6-7 gånger.

8. Teknik med koncentration

Vi sitter naken i midjan och det är bättre att vara helt naken.

I denna övning, för att öka styrkan hos en man utvecklas koncentrationen av uppmärksamhet och förmågan att rikta energi. Det finns totalt 5 nivåer.

På alla 5 nivåer ett kriterium för prestanda - att orsaka erektion.

Vilka är de 5 nivåerna av prestanda för den teknik som tilldelas

 1. idé i huvudet är intima bilder och parallella mjuka strävande sig i ljumskområdet.
 2. Nu med ett tomt huvud, koncentrerar sig på hans förnimmelser, gör detsamma.
 3. Med ett tomt huvud, koncentrera sig på hans känslor, strider cowboy, men bara den andra sidan av handflatan.
 4. På denna nivå strider mot oss och styr blod från knäna till ljummen, från bröstet till ljummen, utan att påverka könsorganen, men koncentrerar sig på dem.
 5. Vi sätter oss ner, rör oss inte alls, vi översätter druzhka till ett förhöjt styvt tillstånd redan med hjälp av uppmärksamhetskänslor.

Försök att börja omedelbart med 3-4 nivåer.

Långsamt, gradvis, flytta från en nivå till en högre nivå, men kom ihåg att övergången från 4 till 5 kan ta ett minimum ett halvt år.

video

Vår nästa video innehåller ett träningssystem för dem som har erektion under sex.

Dessa träningsmetoder är möjliga för en person i alla åldrar. När det gäller de som redan arbetar med manlig klimax, som vi redan har talat här, och för den yngre generationen.

9. Öka knäet till axelhöjden

 1. Grunden är att vi höjer våra knän till axelnivån växelvis med olika fötter stående.
 2. Höger knä höjer till höger axel, vänster knä till vänster axel.
 3. Någon är bekväm att göra allt detta i ett hopp, Flytta något framåt, och någon är bekväm att stå still och hoppa.
 4. Håll ryggen rak. Det viktigaste är att höja knäet så högt som möjligt.
 5. Kan göras intermittent 3-4 tillvägagångssätt 10 hissar i båda benen i sin tur.

Låt oss fortsätta analysera följande övningar för att stärka styrkan hos män och återställa deras libido.

10. Cykel ligger på baksidan

 1. I den bakre positionen på baksidan, böja benen något vid knäna och börja simulera cykelpedalernas rotation.
 2. Händer kan placeras längs kroppen.
 3. Välj en rytm som är bekväm för dig.

11. Bouncing från cross-fit

 1. Ursprungligen står du i stående position, ben är axelbredd från varandra.
 2. Squat på ett sådant sätt att knäna rör på brösten, händerna vilar på golvet med handflatorna.
 3. Ta dina ben tillbaka som om du accepterar positionen ups, men vrid inte ut.
 4. Gå tillbaka till föregående position, stäng knäna tillbaka till dina bröst.
 5. Nu, från denna position studs max högt uppe.
 6. Upprepa proceduren tio gånger, gör 3 sådana tillvägagångssätt med avbrott. Vi skrev också om liknande tekniker här.

12. Björk

Kärnträdets väsen är det:

 1. Ligga ner på ryggen och lyft dina ben vertikalt uppåt, stödja midjan med händerna, ha stöd i armbågar och axlar.
 2. Håll dina ben raka i 15-20 sekunder och sänk dem. Upprepa proceduren i 3 minuter.
 3. Nacken ska vara avslappnad.
 4. För avancerade kan du komplicera uppgiften genom att ta rätt position och börja plantera benen på sidorna, rotera dem.

13. Dra av klackarna från marken och simulera körning

Tänk på en annan bra övning för att stärka styrkan hos hanen, som kan utföras som en uppvärmningsmuskel.

 1. Vi står. Händer kan lita på vägg. Buttocks är avslappnade.
 2. strumpor kan inte riva av golvet.
 3. Alternativt riva bara av häl från ytan en efter en.
 4. Det rör sig mer rörande här lap och klackar. Höft och skinkor är avslappnade och dänger på grund av tröghet i rörelser.
 5. hastighet ökar gradvis. Detta är en imitation av att springa på plats. Gör två uppsättningar av tillvägagångssätt på en minut.

Liknande metoder för träning vi redan har beskrivit i en annan handbok.

14. Stängd ring

 1. Vi lägger oss på magen.
 2. Vi böjer benen i knäna och sträcker oss ut till anklarna med våra händer.
 3. Vi håller fast vid anklarna, sträckte sig bakom ryggen och vi böjer bakåt med maximal kraft.
 4. Det är nödvändigt att hänga i den här positionen, där du maximalt böjde sig tillbaka, cirka 30 sekunder.
 5. Koppla av och upprepa sedan alla nya.

15. Groda

 1. Acceptera uppskjutningspositionen - sluta liggande på händerna. Händerna är rätade eller något böjda vid armbågarna, lutande på golvet med handflatorna. Benen är strakta tillbaka.
 2. Nu börjar vi dra i tur och ordning till magen knä ett ben, tog det tillbaka och knä sedan det andra benet.
 3. Gör 3 sådana tillvägagångssätt med raster för 10 gånger. Vid en tid betraktas två knädrag för varje ben.
 4. Gradvis kan du öka rytmen.
 5. God praxis att sprida blodet i inguinal musklerna i bäckenet.
 6. Denna dra av ben och knän tas inte bara från en uppsättning fysiska övningar för styrka och erektion. Fortfarande är det utfört på cross-fit och under uppvärmning på kampsport.

16. Saxar

 1. Ligga på ryggen. Du kan lägga händerna längs stammen eller ta den med huvudet.
 2. Benen upp och maximalt dragit framåt, strumpor också framåt. Knän böj inte, ben är raka.
 3. Börja med en maximal amplitud för att korsa de raka benen i luften. Därför saxens namn.
 4. Gör sådana 3-4 tillvägagångssätt med raster med 21 repetitioner.

17. Gör knep

 1. Squat är också önskvärt på morgonen, så snart de vaknade.
 2. Håll ryggen rak, dina ben kan placeras något bredare än axelns bredd.
 3. Strumpor ser lite utåt. fot Kom inte ut från golvet.
 4. Sänk din femte punkt så låg som möjligt.
 5. uppblåst skinkor prata alltid om en persons förmågor i sängen. Krossar förbättrar blodflödet till bäckenorganen.
 6. Här behöver du inte heller fanatism, till att börja med ca 14-20 kommer att vara nog, titta på dina känslor efter knep.
 7. Lasten bör ökas gradvis. Nu kommer många människor till sina läkare och frågar: "Vad ska man göra med svag erektil dysfunktion?". Och de kommer att berätta för dig att squats är utmärkta metoder för att bekämpa din frustration.

18. Fjäril

 1. Som i figuren, i sittande läge, böja knäna, sprida dem i olika riktningar och rotera fötterna mot varandra.
 2. När du har gått med fötterna, rör dem så nära som möjligt till ljummen. Håll händerna med fötterna.
 3. tillbaka ska vara rak, inte slash, se fram emot, inte ner. Det är inte svårt för en yogi att ta en sådan position.
 4. Nu försöker vi pressa armbågar på benen så att våra knän berör golvet.
 5. Underhålla tryck några sekunder, så att dina knän inte kommer från golvet och sedan slappna av.
 6. Denna östra övning kan hänföras till den kinesiska träningen för styrka, som även ses av tibetanska munkar.
 7. Välj hastighet, där det kommer att finnas en genomsnittlig stress och det finns ingen smärta, öka gradvis belastningen. Utan fanatism. Allt detta kommer att sträcka dina inguinala muskler, förbättra blodflödet i bäckenet.

19. För inguinal muskler

 1. Den ursprungliga positionen ligger på din mage.
 2. Nu med varje fotomvandling vrider du inåt och bakåt. Benet ska vara rakt, böj det inte.
 3. Försök att maximera vridningen med varje fot, med maximal amplitud. Skynda inte.
 4. Gör sådana 3 uppsättningar avbrott mellan dem.

20. Ladda kardio utomhus, förbättra hjärtets arbete

Att arbeta med hjärtat förbättrar hjärtats arbete och normaliserar därför blodflödet i ditt instrument av nöje.

Aktiviteter som är användbara för att utföra

 1. Kör på långa och korta avstånd. Running är mycket användbart för att sprida blod i bäckenet. Kör varannan dag eller 3 dagar minst 30-40 minuter.
 2. Simbassäng. Badklasser kan kombineras med andra. Det är mycket arbete med hjärt och din uthållighet.
 3. Tryck träning. En uppblåst press talar om en persons stora potential i sängen. De som har utbildad press, det är lättare att klämma på LK-muskeln och det är lättare att fördröja starten på en förtidig finish. Om orsakerna till förekomsten av denna incident talade vi i en annan artikel.
 4. Utbildning i kampsport i naturen, kämpa med skuggan. Kämpar, striderna är mycket bra för manenergin och kärnan.
 5. Yoga i naturen. Det är nog att ta en matta med dig och det är det. Om du redan har erfarenhet, har du redan valt själv några av de mest effektiva övningarna från yoga för att öka styrkan. Vi har redan beskrivit här i artikeln. Tack vare dem ser mycket energi i kroppen, chakran är öppen.
 6. pushups från marken, barerna och träna yrkena. För att behålla tonen i hela kroppen.

Obligatoriskt tillstånd för hjärtstam

 • närvaro av frisk luft;
 • regelbundenhet av verkställighet
 • gradvis och ständigt övervinna sig själv.

Regler och anmärkningar

 1. Hitta baren på din gräns och lägg till 10% varje gång jämfört med föregående resultat.
 2. Det är att övervinna sig själv som orsakar en känsla av buzz och en känsla av "Jag är nöjd med mig själv"!
 3. igen utan fanatism. Vi behöver måttlig träning och jobba med kardio.
 4. Tänk på någonting för dig själv, för att stimulera träning och aktivt andas syre.
 5. Om du väljer mellan hallen och gatan, välj den andra. Eftersom nästan allt kan göras på gatan och samtidigt andas in syre.

Några ord om näring

Efter hård träning är det viktigt att äta rätt.

Vad förbättrar libido och påverkar positivt testosteronets nivå:

 1. Fisk (abborre, sardiner, tonfisk, sill, hälleflundra, karp).
 2. Rå frukter (orange blommor eller gul).
 3. Köttet är mager.
 4. Nötter (valnötter, hasselnötter, cashewnötter).
 5. Fisk och skaldjur (bläckfisk, räkor, skaldjur, ostron).
 6. Grönsaker (kål, gulpeppar, pumpa).
 7. Kryddor (vitlök, lök, kardemumma).
 8. Kashi (Hercules, pärlbyg, ris, vete).
 9. Bär (vattenmelon, tranbär, blåbär, granatäpple, hallon, körsbär, plommon).
 10. Russin.

Här är ett så detaljerat svar på frågan om vilka övningar som ökar styrkan och förbättrar människors hälsa, vi ger dig.

Öva för att öka styrkan hemma

✓ Artikel kontrolleras av en läkare

En bra styrka är ett tecken på en mans styrka, direkt reflekterad i en självförtroende och, följaktligen, livsframgång. Men inte alla moderna män är nöjda med sina intima hälsa och sexuella möjligheter, eftersom dålig ekologi och andra ogynnsamma faktorer gör deras anpassningar till människans kroppsbiologiska processer. För att hjälpa till i detta fall kommer mirakulösa övningar som ökar styrkan.

Öva för att öka styrkan hemma

Vem visas övningarna som ökar styrkan

Det är ingen överdrift att säga att övningar för att öka styrkan kommer att visa sig vara överflödig i arsenalen för män i alla åldrar och livsstil. En uppsättning övningar hjälper till med följande vanliga problem:

 • impotens och andra sjukdomar i det genitourära systemet;
 • minskad sexuell lust (libido);
 • för tidig utlösning;
 • låg uthållighet under kön.

För tidig utlösning - indikationer på övningar för att öka styrkan

Ofta är ovannämnda problem orsakade av en kränkning av blodcirkulationen, vilket är resultatet av hypodynami och konstant sittande vid datorn. Under sådana förhållanden kommer någon fysisk aktivitet att ge avsevärd hjälp.

Om problemen med styrka orsakas av konstant stress och nervös utmattning, och här kommer fysiska övningar att vara mycket praktiska. Under och omedelbart efter måttlig fysisk ansträngning produceras det välkända hormonet serotonin aktivt i kroppen, vilket hjälper till att bekämpa stress och eliminerar dess konsekvenser.

VIKTIGT! Om svårigheten med styrkan är en följd av att vissa läkemedel tas, kan träning vara ineffektiv. I det här fallet är det bättre att diskutera ärendet med den behandlande läkaren.

Kontra

ARVI - en av kontraindikationerna för övningar för att öka styrkan

Kontraindikationer för övning är:

 • urogenitala infektioner i exacerbationsstadiet;
 • ARVI och andra tillstånd, följt av feber och feber;
 • cancer tumörer.

Med försiktighet måste övningarna göra att män lider av allvarliga hjärt- och kärlsjukdomar. I detta fall måste du öka lasten mycket smidigt.

Regler och funktioner för att utföra ett komplex av övningar för att förbättra styrkan

Huvudmuskeln, som övningskomplexet riktas till, är pubic-coccygeal (LC). Hon är ansvarig för kraften och den manliga, intima hälsan. När denna muskel är stark och välutbildad finns det inga problem med prostata och urinering, men orgasmerna blir mer intensiva. Dessutom stödjer denna muskel den rätta positionen i bäckenorganen, vilket inte tillåter deras utelämnande. Samma sexuella muskler är aktivt involverade i produktionsprocesserna i kroppen av manliga hormoner.

Innan du börjar träna, måste du hitta den här muskeln. Det är lättast att känna pubic-coccyge muskeln under urinering. Mannen har två fingrar på området mellan testiklarna och anusen och i tre till fem sekunder slutar processen att urinera med belastningen av den där mycket muskeln av sexuell hälsa. Under fingrarna kommer en spänd muskel att vara tydlig.

Plats för pubic-coccygeal muskel

Ett annat sätt att känna den pubic-coccygeal muskeln är att försiktigt skaka penis i uppreist tillstånd. Vid denna tidpunkt kommer mannen också tydligt att känna den önskade muskeln.

Huvudpunkterna för träning av LC-muskeln är:

 • kärnan i träningen av denna muskel är dess växlande spänning och avkoppling;
 • Du kan utföra övningar och sittande, men maximal prestanda kommer att ge prestanda i stående eller liggande läge;
 • att muskeln är effektivare och snabbare förstärkt, är det nödvändigt med övningar vid fullständig utandning och andningsstopp;
 • Andas in i övningen utförs genom näsan och utandning - genom munnen;
 • bygga upp belastningen behövs gradvis;
 • Du bör bara träna på tom mage, minst två timmar efter att ha ätit.

Utsläppen av lungor från syre och retention av andning under utförandet av vissa övningar är nödvändiga för att bättre förbättra kroppen med lätt smältbart syre. Vid tidsfördröjningen i den fullständiga andetag utandningsfasen ackumuleras intensivt i kroppen koldioxiden som är i efterföljande inandnings aktivt ersatt med syre. Det är ju ju mer koldioxid i kroppen desto mer syre kommer det att få. En sådan utbyte av koldioxid och syre bidrar till att stärka LC-muskeln ibland snabbare.

På träningsdagar är det nödvändigt att dricka mer vatten

VIKTIGT! På träningsdagarna är det nödvändigt att dricka mer färskt färskt vatten (upp till 2,5 liter).

Under övningarna själva borde du inte dricka vatten, och du borde inte dricka omedelbart efter avslutad träning. Det är vettigt att vänta en halvtimme innan du släcker törst, för att undvika onödig belastning på hjärtat.

Komplex av återställande övningar

Komplex för ökad styrka består av två delar - generella förstärkningsövningar och direkt träning av pubic-coccyge muskeln. Allmänna förstärkningsövningar är utformade för att skapa en allmän process av blodcirkulation i kroppen och öka muskelton och uthållighet. Allmänna återhämtningsövningar värmer också upp kroppen väl. Komplexet består av sit-ups, pelvisrotationer, knådning på plats, simulering av löpning, samt övningar som kallas "Arch".

knäböj

Korrekt träningshäftning

Den välbekanta övningen i detta komplex utförs lite annorlunda. Benen måste vara lätta och svänga tåstrummarna utåt för att minska belastningen på knälederna. Under squats måste du spänna musklerna i skinkorna och bära vikten tillbaka, som om du ska sitta på en stol. I det nedre läget ska du stanna i två eller tre sekunder och sedan långsamt återgå till startpositionen. Ett tillvägagångssätt från 15-30 sittplatser är tillräckligt.

Pelvic Rotation

Öva med bäckenrotation

Den enklaste träningen från skolprogrammet, vilket förbättrar blodcirkulationen i bäckenorganen. Benen är inställda på axelns bredd, händerna i midjan. Utförs med 30-40 rotationer i bäckenet i varje riktning.

Löp eller gå på plats

Promenader på plats

Om du kan gå i parken eller jogga är det bra! Men om det inte är möjligt, kan du använda hemmet på ett annat sätt - gå eller springa på plats. Benen kan lyftas högt som när man kör på låret parallellt med golvet, och ganska lite, imitera den vanliga lugn promenad. Under träning gör händerna också aktiva rörelser. Att gå på plats i fem till sju minuter är tillräckligt.

VIKTIGT! Om du vill och adekvata grannar kan denna övning ersättas med hopphopp.

Förbättrad båge eller bro

Utöva bågen

Mannen ligger på golvet på ryggen med böjda ben och armar utsträckta vid sina sidor (i 45 graders vinkel mot kroppen). Det är nödvändigt att riva av golvet och höja höfterna medan du vilar med palmer och klackar på golvet och klämma skinkorna så tätt som möjligt. Håll i denna position i en halv minut och återgå till startpositionen. Med varje träningsdag bör tiden för att hålla höfterna vid den högsta punkten ökas med 10-15 sekunder, vilket gradvis tar det till två minuter. För en träning är det tillräckligt att göra övningen tre till fem gånger.

Komplex av övningar för att stärka den pubic-coccygeal muskel

Denna träning består i växlande spänning och avslappning av sexuella musklerna. Förutom att utveckla styrka och muskelton och förbättra styrkan, utför de föreslagna övningarna regelbundet:

 • stimulera frisättningen av manliga hormoner i blodet;
 • lindra för tidig utlösning;
 • avsevärt förbättra de trevliga känslorna under orgasmen;
 • förbättra spermkvaliteten och spermiermotiliteten, vilket ökar sannolikheten för framgångsrik uppfattning;
 • berika organen i det lilla bäckenet med syre;
 • utveckla immunitet mot urogenitala infektioner
 • skydda mot impotens och andra avvikelser i genitourinary systemet;
 • är en utmärkt profylax för prostatacancer och bäckenorgan.

Regelbunden övningsövning skyddar mot impotens och andra avvikelser i genitourinary systemet

Träning och förstärkning av LC-muskeln måste börja med de enklaste övningarna, vilket ökar belastningen gradvis. Så under de första två eller tre dagarna är det tillräckligt under varje urinering att fördröja i några sekunder urinströmmen genom spänningen hos motsvarande muskel. Muskler i låren, skinkorna, buken, det är önskvärt att inte spänna, men i början är det inte lätt. Kompression och muskelspänning under varje resa till toaletten görs tre till fyra gånger. Då kan du fortsätta till full träning.

VIKTIGT! För ivrig när du gör övningar är det inte värt det. Överdriven repetering eller för stark kompression kan leda till övertraining av LC-muskeln och blodcirkulationen.

Öka styrkan med hjälp av gymnastik

Sexuellt liv är väldigt viktigt för varje man. Och även om sexologer hävdar att den fysiologiska maskuliniteten är odödlig visar statistiken att nästan var tredje man står inför detta problem.

Vad minskar libido? Vilka faktorer påverkar styrkan? Den relativa och tillfälliga minskningen av styrkan påverkas av olika livsförhållanden:

 • frekvent fysisk stress;
 • starka känslomässiga upplevelser och påfrestningar;
 • användning av alkohol och tobak
 • fel sätt att leva
 • brist på fysisk aktivitet.

Dessutom, efter 40 år, ökas risken för minskad potens avsevärt.

Hur kan detta undvikas?

Innan du börjar ta mediciner är det bättre att prova ett enkelt, men samtidigt, ett ovanligt effektivt sätt att stärka erektionen - det här är terapeutiska övningar för att öka effekten. Endast 6 speciella övningar, och förbättringen kommer redan efter några dagar! Effekten av denna laddning kan jämföras med antagandet av mediciner av typen Viagra.

Indikationer för användning av denna gymnastik för styrka:

 • en minskning av sexuell lust utan någon uppenbar anledning
 • för lat att göra * exom;
 • frånvaro under uppförande av penisens ton
 • försvagning av erektion under samlag
 • frånvaro av spontana erektioner på morgonen och på natten.

Orsaken till alla dessa obehagliga fenomen är otillräcklig blodtillförsel till könsområdet. Sportaktiviteter och allmän träning i detta fall är ineffektiva, speciella övningar för att stimulera musklerna och förbättra blodflödet i genitalområdet kommer att hjälpa till. De stimulerar blodcirkulationen i bäckenregionen, har en positiv effekt på nervplexuserna, förbättrar arbetet hos de endokrina körtlarna.

Gymnastik för männs styrka: speciella övningar

Träning av perineumets muskler för att öka styrkan kan vara en del av den dagliga träningen av män. Endast 30 minuter om dagen - och förlängningen av erektion och ökad styrka säkerställs.

1. "Marching". Den ursprungliga ståndpunkten är rak, händerna längs stammen. Börja gå, lyft dina knän så högt som möjligt, tryck dem mot din mage.

2. "Håll i stenen". Stå rakt, händerna i midjan, knäna är något böjda. Då bör du böja knäna starkare och anstränga hårt, och sedan slappna av musklerna i skinkorna. Upprepa detta förfarande flera gånger och räta sedan upp utan att knäna knäna helt.

3. "Kör på plats". Startpositionen är rak, knäna är böjda något. Börja springa på plats, utan att slita av strumporna från golvet. Bara hälar och knän rör sig. Denna övning ska ske så snabbt som möjligt, gradvis ökar tiden från 60 sekunder.

4. Broen. Lägg liggande på golvet - knän i ett halvböjt tillstånd, fötterna rör golvet, händer parallellt med bagageutrymmet. Det är nödvändigt att höja bäckenet så högt som möjligt.

5. "Stimulera musklerna". Detta är en av de viktigaste övningarna som påverkar styrkan. Startpositionen liknar träning 4. Benen är lite spridda. Börja med att slappna av på alternerande "muskelkraft", som ligger mellan testiklarna och anusen, där det finns fortsatt penis inuti. En liknande spänning känns samtidigt som urinering upprätthålls. Musklerna i skinkorna bör inte vara ansträngda under körning! Och kom ihåg: det viktigaste är inte kvantiteten, men styrkan med vilken du utför denna övning.

6. "Dammsugare". Denna övning utbildar "musklerna av styrka". Sitt på en stol, luta din kropp något framåt, dina axlar raka. Därefter bör du arbeta prostats zonens muskler som en dammsugare. Musklerna i skinkorna borde förbli nästan avslappnade under träning.

Belastningen bör ökas snyggt och gradvis nå 10 avrättningar av varje typ av träning.

Yoga övningar för att öka styrkan

Det finns flera övningar för att öka libido, lånad från yoga, vars utgångspunkt är andnings gymnastik för styrka.

"Riva coccyxen". Utförs på golvet, ligger på baksidan. Böj ett litet ben i knäna, händerna knäppta bakom huvudet. Öva din mage med en kraftfull takt. Andas in och ut 12 gånger, och sedan flytta bäckenet från sida till sida 24 gånger, som om det gnuggar coccyxen.

Det finns också en övning som heter "Plog". Lägg liggande på golvet med huvudet mot väggen (50 cm från väggen). Händer parallella med torso. Lyft upp dina ben och försök att röra vid väggen med dina strumpor. Lås den här positionen och flytta dina strumpor upp och ner. Fortsätt i denna ställning. Inhale-utandas 4-6 gånger. Därefter böja långsamt dina ben och återgå till startpositionen. Andas djupt, slappna av alla kroppens muskler. Denna övning kan vara komplicerad genom att kasta benen över huvudet när du inhalerar, så att tårna rör på golvet. Således att andas är det nödvändigt att ett membran (mage). Ta 4-6 djupa andetag-utandningar. Vid utandning, böj långsamt tillbaka ryggen så att ryggkotorna rör golvet en efter en. Sedan höja benen vertikalt, ta ett djupt andetag och andas långsamt, slappna av dina muskler med utandning. Upprepa flera gånger (4-6).

"Pelvic rörelser". Sitt på en stol så att ditt ansikte är vänd mot ryggen. Ta tag i stolens baksida med händerna och utför en rund rotation med bäckenet. Andas membranet, och vid utandning dra kraftigt i anuset. Flytta smidigt, så att du under en cirkulär rotation kan få tid att andas in och ut. Övning upprepa 8-16 gånger. Efter - slappna av musklerna.

"Cobra". Ligga ner på golvet i magen, böja armarna, vila dina palmer på golvet, höja armbågarna något uppåt. Benen är rakade, strumporna dras ut och stängs ihop. Lyft upp huvudet långsamt i inspirationen. Lyft dina axlar, lutar på händerna. Håll andan i några sekunder, luta huvudet tillbaka. Med utandning sänka huvudet och bröstet ner och lägg dig ner så slappna av dina muskler. Upprepa 4-8 gånger.

"Pereminanie". Stå på ett avstånd av 50 cm från väggen mot den. Luta luren fingrarna mot väggen och utför sedan fotförändringar från fot till fot utan att ta av strumporna från golvet från golvet.

"Lök". Ligga på din mage, böj något på knäna och klätt fast dina anklar med händerna, lyft upp dem. När utandning, höja benen något uppåt och sänka dem, slappna av och andas tyst. Utför, börja med 4 gånger, gradvis justering till 12.

"Ritning i magen". Stå upprätt, benen är skilda från varandra. Inhale-andas långsamt, luta sedan lutningen ner, palmerna - på höfterna och håll andan, dra in underlivet och försök att dra i anusen. Knä böj, lyft axlarna, dra i magen. Upprepa 3-10 gånger.

Denna komplexa gymnastik för styrka hos män utförs varje dag i en och en halv timme före måltiden eller efter 2 timmar efter mottagandet.

De mest effektiva övningarna för styrka

Övning för styrka, utvecklad av professionella specialister, kan hjälpa till att lösa problem med sexuellt liv.
Sexuell aktivitet spelar en viktig roll i livet för någon medlem av det starkare könet. Efter ett fullständigt samlag rinner en människas självkänsla snabbt, hans hälsotillstånd och humör förbättras. För att säkerställa att kön alltid ger livliga känslor måste du ständigt övervaka hälsan hos genitourinary systemet, och denna regel gäller för alla män, oavsett ålder. Realiteterna i den moderna världen är ofta orsaken till olika störningar som kan prova utvecklingen av impotens. Denna sjukdom tillåter dig inte att ha sex alls, eftersom erektionen är antingen svag eller helt frånvarande. Detta leder till nervositet, depression och andra konsekvenser. I de flesta fall är det ganska möjligt att återvinna manlig kraft.

Fördelarna med övningskomplexet för styrka

Ett väl genomtänkt program för klasser har många fördelar jämfört med liknande övningsövningar för att stärka styrkan:

 • Den stora muskulaturen är välutvecklad, och att hålla kroppen i ton anses vara en grundläggande faktor för det reproduktiva systemets normala funktion.
 • Särskilda övningar för att öka kraften bidrar till den intensiva bildningen av testosteronhormonet. Det är han som kontrollerar kvaliteten på erektion och aktiviteten av spermaproduktion.
 • Eliminering av alla stillastående processer som uppträder i kroppens inaktiva delar. Detta är kocksegmentet i ryggen och höftleden. Att bli av med stagnation ger ett normalt blodflöde till könsorganen.
 • Övningar för att förbättra styrkan bidrar till avlägsnandet av några av adrenalin. Om hormonet inte hittar en naturlig utväg kan det orsaka allvarlig stress. Emotionella överbelastningar minskar styrkan, så det är viktigt att försöka att inte låta sitt utseende och utveckling.
 • Allmän hälsa och kroppens tillstånd förbättras avsevärt. En man känner en rush av energi, munterhet, som bidrar till utvecklingen av endorfiner - glädjande hormoner. De har en positiv effekt på återställandet av kroppens grundläggande funktioner.
 • Övningar för att öka styrkan lindra muskelspänningen i kroppen, vilket ger sinnesfrid, slappnar av, hjälper till att hantera fysisk stress.

Det är värt att notera att övningar för prostata och potens bara har en nackdel - det är behovet av systematisk implementering. Anmärkningsvärda resultat är inte direkt uppenbara. I de flesta fall observeras en positiv effekt efter en månad med regelbunden träning.

Till skillnad från att ta mediciner, fortsätter framstegen för att förbättra styrkan under lång tid. Specialister säger att övningar för att öka styrka kan för en livstid ge en man med ett fullständigt sexliv under förutsättning att klasserna hålls dagligen eller med korta pauser.

Ett komplex av effektiva övningar för att öka styrkan

Vilka övningar är användbara för styrka? För att inte förlora manlig kraft bör representanter för det starkare könet kontakta en kvalificerad specialist om de första negativa symptomen upptäcks. Läkaren kommer att hjälpa till att återställa sexuell funktion, utse lämpliga droger och övningar som ökar potensen. Sexopatologer säger att specialutbildningar kan återställa förlorade sexuella möjligheter, förutsatt att de är ansvariga för att de uppfylls.

 • Övning nummer 1 för att öka kraften
  Det är nödvändigt att sitta på en pall, placera fötter på axelns bredd. Händerna bör böjas i armbågarna och sänkas ner. Vid utförande är det nödvändigt att spänna, och sedan slappna av de gluteala musklerna. Andning är nödvändigtvis genom näsan, och inandningar och utandningar åtföljs av ett litet ljud. Det är nödvändigt att utföra 6 metoder för 10 sammandragningar - avkoppling var 25: e sekund. Utövandet av denna övning för att öka styrkan för män har en förstärkande effekt på det genitourära systemet och rektumets tillstånd. Lektion har ytterligare en viktig fördel - du kan läka kroppen överallt: hemma, på jobbet, under resan.
 • Träning för att öka styrkan
  En övning utförs för att förbättra styrkan i stående position. Benen är placerade på axelns bredd och något böjda vid knäna, händerna bör fixas i midjan. Lektion kräver avskildhet från utomstående, eftersom det perfekta alternativet är träning i naken. Det är nödvändigt att göra böjda rörelser i bäckenet framåt, och sedan tillbaka. Könsorganen ska svänga i rytmen av de utförda rörelserna. Totalt krävs inte mindre än 5 tillvägagångssätt, var och en varar 3 minuter vardera. Mellan serie övningar, ta små pauser, ca 3 minuter. Träning bidrar till att öka styrkan, lämpad för full rehabilitering efter operationer.
 • Klasser för att stärka styrkan
  För att utföra det är det nödvändigt som i föregående fall för att ta bort alla kläder, sedan knäböj och maximalt dra upp roten. I detta fall ska musklerna i skinkorna och buken klä upp sig. Det är viktigt att ta snabb andning och vid utandning - för att slappna av i musklerna. Det är värt att göra minst 7 tillvägagångssätt med en paus på en halv minut. Regelbunden övning av övningen för att stärka styrkan hos män kan förhindra utvecklingen av patologiska processer som förekommer i testiklarna.

Träning för att förbättra styrkan

Tänk på några övningar från impotens hos män, som också ger effekt med regelbundet utförande:

 1. pandiculation
  En full sträcka är nödvändig för lederna och ryggraden, eftersom det förbättrar sexuella möjligheter, lindrar nervös och muskelspänning. Denna övning för styrka utförs enligt följande: det är nödvändigt att stå på alla fyra, lutar med händer och knän på golvytan. Fötterna ska pekas tillbaka. Det är nödvändigt att andas in och vid utandning - sakta sakta ner skinkorna och något tillbaka tills de rör på klackarna. Efter att ha accepterat den här positionen måste du sträcka dina armar framför dig och sedan sakta sprid din rygg och sträcka varje ryggkotor.
  Att utöva en sådan övning för att öka styrkan hos män hjälper till att ta bort nervklemmar, vilket ofta förhindrar den normala passagen av impulser i lumbosakralområdet. Dessutom har ockupationen en stor effekt på prostata, vilket förbättrar erektionen avsevärt.
 2. Gluteal bridge
  Liknande övningar för att öka styrkan hos män hjälper inte bara till att förbättra sexuella möjligheter, utan även träna musklerna i pressen, skinkorna, underlivet. Träning förbättrar blodcirkulationen i bäckenområdet. En man borde ligga på ryggen och vila på foten på golvet. För komfort, använd en bekväm matta. Det är viktigt att ta benen närmare bäckenet. Det är nödvändigt att lyfta skinkorna ovanför golvytan, lutande på fötterna och axlarna. Således är det nödvändigt att trycka bäckenet uppåt. Vid inandning är det nödvändigt att sänka och ta utgångspunkten. Upprepa denna övning för styrkan hos män görs minst 10 gånger.
  Efter mastering av rörelsen kan du lätt komplicera den. För detta måste bäckenet flyttas växelvis i olika riktningar. En annan metod som hjälper till att diversifiera övningar för att öka manlig styrka är användningen av viktningsmedel. En ytterligare last ligger i underlivet.
 3. Squats "Plie"
  Det är nödvändigt att ta en stående position och placera fötterna på axelns bredd. Strumporna är böjda i en vinkel på 45 °. Krossa långsamt, sänka skinkorna till golvet. Det är viktigt att inte böja knäskarv i en spetsig vinkel. Återgå till startposition vid inandning.
  När du gör denna övning för styrkan för män är det värt att uppmärksamma squat-djupet. Tänk på dina egna förmågor, liksom läget av höft och knäskarv. Män som vill öka belastningen är det värt att utföra flugorna genom benen på sidorna med varje ökning.
  Squats "plie" - en effektiv övning för styrka, vilket hjälper till att normalisera blodcirkulationen i bäckenregionen, förbättra läget i höftledarna. Dessutom ökar sådan träning musklerna i låren och skinkorna.
 4. "Butterfly"
  För att börja träningen bör du ligga på mattan, vila fötterna på golvet och böja knäna. Det är nödvändigt att skapa motstånd för hand och samtidigt böja de böjda benen till sidorna. Du måste göra detta på din andas utandning. Sådana övningar för styrkan klara sig helt och hållet i öppningen av höftlederna, utvecklingen av skinkans muskulatur, lår, perineum. Som ett resultat ökar blodflödet och männs sexuella förmåga förbättras.
  När du gör denna övning för bra styrka, försök inte nå golvet med knäna vid den första lektionen. Hos män som inte är mycket aktiva kan lederna inte röra sig helt.
 5. "Pendeln"
  Utövandet av en sådan övning för att återställa styrkan kommer från halva squatpositionen. Fötterna ska placeras på axlarna. Bäckenet fortsätter vid utandning, återgår sedan till sin ursprungliga position och vid inandning - flyttas tillbaka. Sådana rörelser bör utföras med en annan avvikelse och hastighet. Antalet upprepningar bör vara minst 10-15 gånger.
  För att inte förlora balansen bör händerna hållas på bältet eller använda ett extra stöd, till exempel stolens baksida.
 6. Öva för att förbättra styrkan
  När du utför denna övning, för att stärka och öka styrkan, återställa en medlems funktioner, bör du sitta på golvet och böja knäna. Vid snabb inspelning ska du trycka vänster axel framåt och samtidigt höja och räta sedan vänster ben. Ta ett lugnt andetag och räta ut alla musklerna. Efter det är det nödvändigt att ta den ursprungliga positionen och göra detsamma med höger axel och ben. Övning för problem med styrka bör upprepas 10 gånger.
 7. Öva för att öka libido
  Utgångsläget ligger på baksidan. Förut bör du gnugga dina handflator så att deras yta blir varm. På höger sida är det nödvändigt att starta huvudet och den vänstra - att fästa på könsorganen. Dra åt musklerna i benen och anusen, kläm könsorganen och sträck dem något. Övning för att öka libido bör upprepas 20 gånger, vilket gör tillvägagångssätt inte mer än 7 gånger.
 8. Öva för att stärka styrkan
  Ta en sittande position på golvet, ryggen ska vara rak. Det är nödvändigt att placera den vänstra foten på högra foten och producera friktion. Samma övning för manlig styrka utförs med det andra benet. Du bör göra 30 lektioner med minst 5 tillvägagångssätt.
 9. Öva för att återställa kraften
  Ta en bekväm position i vilken position som helst: liggande, stående, sittande. Initialt anstränger anuset i ca 20 sekunder. Efter det borde det vara avslappning. Gör åtminstone ett dussin närmar sig med korta pauser på 30 sekunder.
 10. Öva för att öka styrkan
  En av de bästa övningarna för styrka går på plats i 30 sekunder. Därvid bör händerna böjas i armbågarna och hålla ryggen i rak position. Vila är en halv minut. Det kommer att vara tillräckligt att utföra 5-6 sådana tillvägagångssätt.

Motion effekter på människors kropp

De mest effektiva övningarna för kraft har många fördelar, vilket är fördelaktiga effekter på kroppen av det starkare könet:

 1. Övningarna bidrar till att öka produktionen av testosteron. Det är från detta hormon att tillståndet av styrka och kvaliteten på erektion beror.
 2. Regelbunden träning stärker musklerna, som är ansvariga för kvarhållandet av avföring, urin, uppkomsten av en normal erektion.
 3. Ökad ton, bra hälsa.
 4. Eliminering av spänning, ökning i uthållighet.
 5. Återställa sexuella möjligheter.

Bestäm vilka övningar du behöver göra för att förbättra styrkan, hjälpa en erfaren specialist. Självbehandling rekommenderas inte. Denna regel är särskilt viktig när det förekommer problem med reproduktionssystemet. Kom ihåg att övningar som ökar männs styrka direkt, existerar inte. Alla kräver regelbunden körning under en viss tid.