Huvud
Massage

Fysiska övningar för att förbättra erektilfunktionen hos män i hemmet med video

Regelbunden övning av enkla övningar för att öka männs styrka och upprätthålla fysisk hälsa stärker den försvagade muskeln för att minska risken för att utveckla akut prostatit. Detta är ett bra tillfälle att stödja genitourinary sfärens funktionalitet, för att ge effektiv förebyggande av erektil dysfunktion. Klasser bör vara regelbundna, det rekommenderas att även konsultera specialisten och ange övningar för att öka styrkan.

Vad är träning för att öka styrkan

Daglig övning hjälper till att återställa kraften, med god anledning finns ett ordspråk: "Rörelsen är livet." Utföra enkla övningar ger styrka och uthållighet hos prostata, vilket är viktigt för män även efter 45 år med problem med styrka och inte bara. Den önskade effekten observeras inte omedelbart, men endast för att eliminera provokationsfaktorn och träningens regelbundenhet. Om du gör övningar för att höja styrkan i din hemmiljö, försämras slutresultatet alls inte, och för att öka det är det lämpligt att anlita stöd från en specialist.

Vilka övningar ökar styrkan

I alla komplexa utbildning är nödvändig antalet repetitioner av en metod att börja med 10, men så småningom öka till 25. Det rekommenderas att kombinera styrketräning, gymnastik, konditionsträning, glöm inte om fördelarna med morgongymnastik. Detta är ett bra tillfälle att eliminera stagnation i prostata, normalisera koncentrationen av hormonet testosteron, ge fullständig sex. Om det fanns ett sådant problem med hälsa, är det lämpligt att börja träna övningar för hemma även igår, förseningen är fylld med allvarliga komplikationer för människors hälsa.

fysisk träning

Rörelsen kan vara långsam, men det är viktigt att utföra dem kvalitativt - ta inte med kvantitet, men kvaliteten på upprepningar. Om du squat är det djupt; men hoppa högt och med långa strumpor. Korrekt utförande av övningarna säkerställer en positiv dynamik på kortast möjliga tid, och efter 1-2 veckor säkerställs ökningen av styrka hos män. Dessutom, för att revidera den vanliga kosten, överge den skadliga maten och destruktiva för vana av vanor. Om det drabbade området är definierat, lämplig näring och övningarna nedan för att öka kraftverkets mirakel. Alltså:

 1. "Soldatens Shaw" för att öka styrkan. Bli rak, räta ryggen, armarna böja vid armbågarna. Utför höga knehissar i buken, bröstet (vem som helst). Inhale att utföra när du lyfter upp knäet. Träna i 1 minut.
 2. "Björk". Benen ska höjas vinkelrätt mot golvet, med händer som håller sig fast på en hård bas. Att dö i denna position i 60 sekunder, medan maximal belastning av gluteusmusklerna för att öka styrkan.
 3. "Cykel". Utöva från det benägna läget, med benen höjda i en vinkel på 90 grader. I en minut måste du vrida pedalerna medan du håller händerna bakom huvudet i låset. För att öka styrkan - det här är en utmärkt övning.
 4. "Sax". Denna övning kan fortsätt i liggande läge och börja med 10 repetitioner. Det är viktigt att hålla händerna bakom huvudet, men inte under skinkorna, och höja benen i en vinkel på 15-20 grader - inte högre.
 5. Squat med tonvikt. Sitter på stolens kant, sträck bakstycket framåt, samtidigt som du lämnar det så rakt som möjligt. Tonvikten på knäna: På inspiration - pressa musklerna på pressen, anus och skinkor, vid utandning - slappna av.

Squats för styrka

Fysiska övningar, regelbunden övning med kränkningsförmåga innefattar nödvändigtvis knep för att stärka prostatakörteln. Kroppen är i ett försvagat tillstånd, det är dags att stärka det produktivt. En särskild roll för att uppnå detta mål spelas av squats, som helt enkelt måste bli en integrerad del av laddning eller något annat träningskomplex. För att hjälpa din egen hälsa är det viktigt att bestämma orsaken till den patologiska processen i god tid. Här är några värdefulla tips:

 1. Som stöd för att använda en stol, för vilken du försöker hålla bara händer och hålla kroppen på vikt. Den andra stödet är foten, men de har mindre fysisk belastning. Buttocks är i ett "suspenderat tillstånd", uppgiften för män - att flytta kroppen upp och ner.
 2. Klassiska sit-ups med rak rygg kan hjälpa ett försvagat prostata, men för deras korrekt genomförande av ryggen ska vara så rak som möjligt och genom att sänka kroppen tänkt att förlita sig på hela stacken - ingen förskjutning på tå. Du kan göra 10 repetitioner och ordna en paus, men i slutändan borde du få upp till 3 tillvägagångssätt.
 3. I stället för halvkvätt med rak rygg rekommenderas det att utföra rotationsrörelser i höfterna medan de maximalt spännar skinkorna. Benen ska spridas i axelns bredd, händerna i midjan. Denna ockupation fortsätter i en minut, och stödet från övningen är mer på klackarna.

Styrketräning för män

Fysiska övningar för att förbättra styrkan inkluderar styrketräning, men utan ytterligare dopning. Ett sådant träningskomplex omfattar uppvärmning, styrketräning, slutdel. Varaktigheten av träningen är minst 45 minuter, intensiteten av fysisk aktivitet är över genomsnittet. Så det finns tillräckligt med arbete. Om uppvärmning och hitching kan vara enkla grundläggande övningar som är kända från skolbänken presenteras grunderna för styrketräning nedan:

 • uppskjutningar på de ojämna linjerna;
 • Fransk press;
 • lyfter baren från det benägna läget;
 • krogar med rak rygg och en last;
 • dra på baren;
 • lyfter baren från stående position till hakan;
 • lyfter baren ovanför huvudet.

Laddning för styrka

Särskilt användbar gymnastik för männs styrka, men i avsaknad av den nödvändiga sträckningen är morgonövningar också lämpliga. Om korrekt inställda livsprioriteringar blir sådana fysiska övningar för att öka männens styrka bli norm för vardagen. Under träningen kan du använda gummi, boll, rep, espander, men i avsaknad av sådant arbete kommer inte att vara mindre produktivt. Så, för att förbättra styrkan, stärka manlig styrka, rekommenderas att utföra följande övningar:

 • Snabb gång på ett ställe med höga knän;
 • Rotation av höfterna längs och moturs;
 • skarpa svängar av kroppen till höger och vänster;
 • "Mill";
 • djupa squats med rak rygg
 • push-ups på händerna från golvet;
 • hoppa rep.

Ett komplex av effektiva övningar

För att öka sexuell aktivitet och inte motsvara status som en representant för avancerad ålder med alla stereotyper som följer av detta är det nödvändigt att använda okomplicerade men mycket effektiva övningar för att öka männens styrka. Korrekt näring, avvisning av dåliga vanor, hemträning är ett system som fungerar perfekt i den moderna världen. Nedan följer de tidtestade övningarna som för problem med styrka kommer att bli en frälsning för män. Alltså:

 1. Från stångens läge utföra benens böjning i knäna till magen. Gradvis öka takten, som att springa från låg start, men på ett ställe.
 2. För att öka kraften i att utföra push-ups från golvet, spänner maximalt de gluteala musklerna. Gör 20 repetitioner för 3 uppsättningar med en minsta paus.
 3. Utför djupa knäböjningar med rak rygg, sedan på uppgången för att utföra ett höghopp, och så 15 gånger utan att stoppa. Det är viktigt att kontrollera andningen.
 4. För att öka kraften rytmiskt för att gå på ett ställe med hög upphöjda ben och springa sedan på ett ställe med ett överflöde av benen på skinkorna. Fortsätt träningen i 1 minut.
 5. Nästa övning för att öka styrkan - pelvisets rotation, stående på ett ställe. Utför rörelsen hos mannen som läggs i 1 minut.
 6. En man måste föreställa sig att det finns en stor boll mellan benen eller en sten som ska greppas mentalt, spänna och koppla av skinkorna.
 7. Användbar för män är den klassiska träningen "Plank", som rekommenderas att utföra ett tag med raka händer, armbågar, sidopositioner.

Topp 20 stora övningar för att öka männens styrka och träna hemma

Denna artikel samlade så många som 20 fysiska övningar för att öka styrkan hos män i hemmet. De är unika eftersom de kan utföras individuellt såväl som hemma såväl som utomhus.

Symtom som tas bort om det är dagligt träning

Alla dessa obehagliga symptom kan tas bort om vi följer våra råd, utför våra uppgifter och gradvis ökar belastningen varje dag.

Vad vi står inför:

 • Slävan av din pistol även under koalitionsprocessen;
 • På morgonen finns ingen cowboyhögtalare (talar om allvarliga problem);
 • lågt testosteron, slutade dra till motsatt kön;
 • makan är olycklig
 • minskad varaktighet av parningsspel
 • Det går mycket lång tid att uppnå styvhet.

20 tekniker för träning

1. Hur rockar du pojkvännen på morgonen

 1. På morgonen skakar vi din vän När du bara är vaken är han som regel i en hög position. Och du börjar din dag med det faktum att du får din kropp att hoppa.
 2. smidigt varje dag behöver du öka antalet upplyftningar. Inget behov av att göra super jerks.
 3. Gör 15% mer till början i jämförelse med tidigare dagar. Så, hissar varje morgon.
 4. Skapa en dagbok och spåra din tillväxt, registrera antalet kompressioner varje dag, se din tillväxt.
 5. Tvinga inte dig själv, eller du kan göra mycket skada. Lyssna på din kropp. Om det finns obehagliga känslor, minska antalet pressningar. I annat fall kommer att utföra fysiska övningar för männs styrka hemma att vara till din nackdel, inte till fördel. Känn åtgärden.

Om din cowboy inte stiger upp på morgonen måste du hämta det själv.

Om du ligger på morgonen, indikerar detta allvarliga överträdelser. Det här är detsamma som om en kvinna förlorade sin menstruation.

Efter en veckas övning

För dem som redan tystnat lärt sig att göra mer än 30 sammandragningar.

Nu höjer du cowboyen, håller den i 2-3 sekunder och sänker den.

De som gör mindre än 30 åt gången, skäm inte bort på liknande.

För avancerad och erfaren

 1. Nu för de som på en gång enkelt och naturligt skakar 40-50 gånger börjar de lägga något ljus (till exempel sina byxor) på pistolen och fortsätter att pumpa. Samma sak, men med en lätt belastning.
 2. Vem får lätt höjningar med fegisar, sätter en liten handduk.
 3. För dem, vem rockar inte 40 Tid per tillvägagångssätt, fortsätter utan last. Inget behov av fanatism.

godsaker sådan övning är att i kroppen kommer det att finnas mycket qi energi för hela dagen, blodflödet kommer att förbättras, testosteron ökar, vilket i kombination gör det möjligt flera gånger längre att upprätthålla organets arbetsförhållande.

2. Tekniker för träning av muskler av kärlek och prostata

Vi kommer att analysera följande motion för att förbättra styrkan hemma hos män.

Vad är dess väsen: vi lägger våra fingrar på området mellan bakhålet och början av tillväxten av bollarna och påfrestar detta område. Först lägger vi fingrarna bara för att känna själva muskeln.

Den muskel som kontraherar kallas "kärlekens muskel"Eller annat LK-muskeln. Dess andra namn är Kegels muskel för att hedra doktorn.

Vi gör sådana 10 tillvägagångssätt:

 1. Stamma det.
 2. Håll kvar så länge som 3 sekunder, och tappa inte kompressionskraften.
 3. Att slappna av och så 10 gånger

Det viktigaste är att hålla spänningen, och inte bara för att påverka allt.

För avancerade personer med erfarenhet

 1. Vi leder gradvis längden av att hålla spänningen till 10 sekunder (utan fanatism igen).
 2. Vi gör 10 tillvägagångssätt, där vi klämmer fast detta område och håller i 10 sekunder och sedan slappna av.
 3. Det mest effektiva är att hålla det så att medan alla andra delar av kroppen är avslappnade. Detta är Kegel gymnastik för män.

3. Rotera bäckenet och vrid åtta i olika plan

 • Super stark och super-magisk teknik - det är cirkelrörelser i bäckenet! Om du var engagerad i Jedi Yoga, så kallar de denna övning en "segerrik dans".
 • Vi vrider bäckenet i olika plan. Varför? Då blir blodtillförseln till ljumsområdet bättre.
 • Och om du inte redan vet, ska coition utföras av olika rörelser. Och för att kunna göra det coolt måste du först vrida åtta bäckenet.
 • Vrid åtta för att sprida blodstasis och var snygg med din älskade i sängen.

Här kan du se uppfyllandet av alla dessa övningar för prostata och styrka i bilder och även i videon. Våra rekommendationer om video och tips från artikeln måste tillämpas i praktiken.

4. Gå på skinkorna

 1. Det finns ett väldigt coolt sätt att träna från Jedi Yoga igen, vilket rekommenderas av urologer.
 2. sat på baksidan, förlängde benen framåt.
 3. Händerna kan dras ut eller böjas i armbågarna, till vilken det är bekvämt.
 4. Och i den här situationen försöker vi åtminstone skicka på skinkorna 2 meter framåt, och så mycket tillbaka.
 5. Alternativt omarrangerar skinkorna, paced fram och tillbaka. Med varje rörelse i skinkorna, försök att gå så långt som möjligt.
 6. Först verkar det omöjligt, men det är väldigt coolt pumpande manlig hälsa. Det är en gammal beprövad metod. Vi pratade om andra liknande metoder från folket i en annan publikation.

5. Öka dina ben för dig själv på din rygg

 1. Ligga tillbaka på sängen, ta en halv meter från väggen.
 2. Vi höjer Bena gradvis upp och börja sänka sig till huvudet, som om man försöker få en strumpvägg. Händerna kan hålla midjan.
 3. Det är lite som en "björk", men skillnaden är att benen böjer sig över huvudet mot väggen.
 4. håll ett sådant lutat läge på 13 sekunder. Om smärta inträffar, återgå till ursprunglig position.
 5. Ta andan, slappna av och fortsätt proceduren, upprepa det ca 6 gånger. Här är en övning för att öka styrkan i det hem du behöver göra.

6. båten

 1. elementär position: du ligger i din mage, avslappnad.
 2. Börja nu samtidigt Lyft upp dina armar och ben, dra upp dem, men i motsatta riktningar. Dra armarna framåt och fötterna tillbaka med maximal stretching.
 3. Samtidigt dra åt skinkorna. Fortsätt så 4-5 sekunder och återgå till ursprunglig position.
 4. Den här posen liknar en båt som svävar på vågorna. Händerna stänger inte nödvändigtvis, viktigast av allt, dra dem framåt och framåt.
 5. En särskild börda går till skinkor (deras ton ökar dina färdigheter i sängen) och på din nedre del. För dem som frågade vad man ska göra för att förlänga samlaget, låt han också anta en "båt" för sig själv.

7. Öka och sänka bäckenet i en bakre position

 1. Lie, till exempel, sprida matta på din rygg.
 2. Händerna ligger längs kroppen, lutar sig mot golvet och fötterna ligger också bra på golvet. Knäna är halvböjda.
 3. Ta noggrant och långsamt bäckenet så högt som möjligt och returnera det till sin ursprungliga position.
 4. Upprepa 6-7 gånger.

8. Teknik med koncentration

Vi sitter naken i midjan och det är bättre att vara helt naken.

I denna övning, för att öka styrkan hos en man utvecklas koncentrationen av uppmärksamhet och förmågan att rikta energi. Det finns totalt 5 nivåer.

På alla 5 nivåer ett kriterium för prestanda - att orsaka erektion.

Vilka är de 5 nivåerna av prestanda för den teknik som tilldelas

 1. idé i huvudet är intima bilder och parallella mjuka strävande sig i ljumskområdet.
 2. Nu med ett tomt huvud, koncentrerar sig på hans förnimmelser, gör detsamma.
 3. Med ett tomt huvud, koncentrera sig på hans känslor, strider cowboy, men bara den andra sidan av handflatan.
 4. På denna nivå strider mot oss och styr blod från knäna till ljummen, från bröstet till ljummen, utan att påverka könsorganen, men koncentrerar sig på dem.
 5. Vi sätter oss ner, rör oss inte alls, vi översätter druzhka till ett förhöjt styvt tillstånd redan med hjälp av uppmärksamhetskänslor.

Försök att börja omedelbart med 3-4 nivåer.

Långsamt, gradvis, flytta från en nivå till en högre nivå, men kom ihåg att övergången från 4 till 5 kan ta ett minimum ett halvt år.

video

Vår nästa video innehåller ett träningssystem för dem som har erektion under sex.

Dessa träningsmetoder är möjliga för en person i alla åldrar. När det gäller de som redan arbetar med manlig klimax, som vi redan har talat här, och för den yngre generationen.

9. Öka knäet till axelhöjden

 1. Grunden är att vi höjer våra knän till axelnivån växelvis med olika fötter stående.
 2. Höger knä höjer till höger axel, vänster knä till vänster axel.
 3. Någon är bekväm att göra allt detta i ett hopp, Flytta något framåt, och någon är bekväm att stå still och hoppa.
 4. Håll ryggen rak. Det viktigaste är att höja knäet så högt som möjligt.
 5. Kan göras intermittent 3-4 tillvägagångssätt 10 hissar i båda benen i sin tur.

Låt oss fortsätta analysera följande övningar för att stärka styrkan hos män och återställa deras libido.

10. Cykel ligger på baksidan

 1. I den bakre positionen på baksidan, böja benen något vid knäna och börja simulera cykelpedalernas rotation.
 2. Händer kan placeras längs kroppen.
 3. Välj en rytm som är bekväm för dig.

11. Bouncing från cross-fit

 1. Ursprungligen står du i stående position, ben är axelbredd från varandra.
 2. Squat på ett sådant sätt att knäna rör på brösten, händerna vilar på golvet med handflatorna.
 3. Ta dina ben tillbaka som om du accepterar positionen ups, men vrid inte ut.
 4. Gå tillbaka till föregående position, stäng knäna tillbaka till dina bröst.
 5. Nu, från denna position studs max högt uppe.
 6. Upprepa proceduren tio gånger, gör 3 sådana tillvägagångssätt med avbrott. Vi skrev också om liknande tekniker här.

12. Björk

Kärnträdets väsen är det:

 1. Ligga ner på ryggen och lyft dina ben vertikalt uppåt, stödja midjan med händerna, ha stöd i armbågar och axlar.
 2. Håll dina ben raka i 15-20 sekunder och sänk dem. Upprepa proceduren i 3 minuter.
 3. Nacken ska vara avslappnad.
 4. För avancerade kan du komplicera uppgiften genom att ta rätt position och börja plantera benen på sidorna, rotera dem.

13. Dra av klackarna från marken och simulera körning

Tänk på en annan bra övning för att stärka styrkan hos hanen, som kan utföras som en uppvärmningsmuskel.

 1. Vi står. Händer kan lita på vägg. Buttocks är avslappnade.
 2. strumpor kan inte riva av golvet.
 3. Alternativt riva bara av häl från ytan en efter en.
 4. Det rör sig mer rörande här lap och klackar. Höft och skinkor är avslappnade och dänger på grund av tröghet i rörelser.
 5. hastighet ökar gradvis. Detta är en imitation av att springa på plats. Gör två uppsättningar av tillvägagångssätt på en minut.

Liknande metoder för träning vi redan har beskrivit i en annan handbok.

14. Stängd ring

 1. Vi lägger oss på magen.
 2. Vi böjer benen i knäna och sträcker oss ut till anklarna med våra händer.
 3. Vi håller fast vid anklarna, sträckte sig bakom ryggen och vi böjer bakåt med maximal kraft.
 4. Det är nödvändigt att hänga i den här positionen, där du maximalt böjde sig tillbaka, cirka 30 sekunder.
 5. Koppla av och upprepa sedan alla nya.

15. Groda

 1. Acceptera uppskjutningspositionen - sluta liggande på händerna. Händerna är rätade eller något böjda vid armbågarna, lutande på golvet med handflatorna. Benen är strakta tillbaka.
 2. Nu börjar vi dra i tur och ordning till magen knä ett ben, tog det tillbaka och knä sedan det andra benet.
 3. Gör 3 sådana tillvägagångssätt med raster för 10 gånger. Vid en tid betraktas två knädrag för varje ben.
 4. Gradvis kan du öka rytmen.
 5. God praxis att sprida blodet i inguinal musklerna i bäckenet.
 6. Denna dra av ben och knän tas inte bara från en uppsättning fysiska övningar för styrka och erektion. Fortfarande är det utfört på cross-fit och under uppvärmning på kampsport.

16. Saxar

 1. Ligga på ryggen. Du kan lägga händerna längs stammen eller ta den med huvudet.
 2. Benen upp och maximalt dragit framåt, strumpor också framåt. Knän böj inte, ben är raka.
 3. Börja med en maximal amplitud för att korsa de raka benen i luften. Därför saxens namn.
 4. Gör sådana 3-4 tillvägagångssätt med raster med 21 repetitioner.

17. Gör knep

 1. Squat är också önskvärt på morgonen, så snart de vaknade.
 2. Håll ryggen rak, dina ben kan placeras något bredare än axelns bredd.
 3. Strumpor ser lite utåt. fot Kom inte ut från golvet.
 4. Sänk din femte punkt så låg som möjligt.
 5. uppblåst skinkor prata alltid om en persons förmågor i sängen. Krossar förbättrar blodflödet till bäckenorganen.
 6. Här behöver du inte heller fanatism, till att börja med ca 14-20 kommer att vara nog, titta på dina känslor efter knep.
 7. Lasten bör ökas gradvis. Nu kommer många människor till sina läkare och frågar: "Vad ska man göra med svag erektil dysfunktion?". Och de kommer att berätta för dig att squats är utmärkta metoder för att bekämpa din frustration.

18. Fjäril

 1. Som i figuren, i sittande läge, böja knäna, sprida dem i olika riktningar och rotera fötterna mot varandra.
 2. När du har gått med fötterna, rör dem så nära som möjligt till ljummen. Håll händerna med fötterna.
 3. tillbaka ska vara rak, inte slash, se fram emot, inte ner. Det är inte svårt för en yogi att ta en sådan position.
 4. Nu försöker vi pressa armbågar på benen så att våra knän berör golvet.
 5. Underhålla tryck några sekunder, så att dina knän inte kommer från golvet och sedan slappna av.
 6. Denna östra övning kan hänföras till den kinesiska träningen för styrka, som även ses av tibetanska munkar.
 7. Välj hastighet, där det kommer att finnas en genomsnittlig stress och det finns ingen smärta, öka gradvis belastningen. Utan fanatism. Allt detta kommer att sträcka dina inguinala muskler, förbättra blodflödet i bäckenet.

19. För inguinal muskler

 1. Den ursprungliga positionen ligger på din mage.
 2. Nu med varje fotomvandling vrider du inåt och bakåt. Benet ska vara rakt, böj det inte.
 3. Försök att maximera vridningen med varje fot, med maximal amplitud. Skynda inte.
 4. Gör sådana 3 uppsättningar avbrott mellan dem.

20. Ladda kardio utomhus, förbättra hjärtets arbete

Att arbeta med hjärtat förbättrar hjärtats arbete och normaliserar därför blodflödet i ditt instrument av nöje.

Aktiviteter som är användbara för att utföra

 1. Kör på långa och korta avstånd. Running är mycket användbart för att sprida blod i bäckenet. Kör varannan dag eller 3 dagar minst 30-40 minuter.
 2. Simbassäng. Badklasser kan kombineras med andra. Det är mycket arbete med hjärt och din uthållighet.
 3. Tryck träning. En uppblåst press talar om en persons stora potential i sängen. De som har utbildad press, det är lättare att klämma på LK-muskeln och det är lättare att fördröja starten på en förtidig finish. Om orsakerna till förekomsten av denna incident talade vi i en annan artikel.
 4. Utbildning i kampsport i naturen, kämpa med skuggan. Kämpar, striderna är mycket bra för manenergin och kärnan.
 5. Yoga i naturen. Det är nog att ta en matta med dig och det är det. Om du redan har erfarenhet, har du redan valt själv några av de mest effektiva övningarna från yoga för att öka styrkan. Vi har redan beskrivit här i artikeln. Tack vare dem ser mycket energi i kroppen, chakran är öppen.
 6. pushups från marken, barerna och träna yrkena. För att behålla tonen i hela kroppen.

Obligatoriskt tillstånd för hjärtstam

 • närvaro av frisk luft;
 • regelbundenhet av verkställighet
 • gradvis och ständigt övervinna sig själv.

Regler och anmärkningar

 1. Hitta baren på din gräns och lägg till 10% varje gång jämfört med föregående resultat.
 2. Det är att övervinna sig själv som orsakar en känsla av buzz och en känsla av "Jag är nöjd med mig själv"!
 3. igen utan fanatism. Vi behöver måttlig träning och jobba med kardio.
 4. Tänk på någonting för dig själv, för att stimulera träning och aktivt andas syre.
 5. Om du väljer mellan hallen och gatan, välj den andra. Eftersom nästan allt kan göras på gatan och samtidigt andas in syre.

Några ord om näring

Efter hård träning är det viktigt att äta rätt.

Vad förbättrar libido och påverkar positivt testosteronets nivå:

 1. Fisk (abborre, sardiner, tonfisk, sill, hälleflundra, karp).
 2. Rå frukter (orange blommor eller gul).
 3. Köttet är mager.
 4. Nötter (valnötter, hasselnötter, cashewnötter).
 5. Fisk och skaldjur (bläckfisk, räkor, skaldjur, ostron).
 6. Grönsaker (kål, gulpeppar, pumpa).
 7. Kryddor (vitlök, lök, kardemumma).
 8. Kashi (Hercules, pärlbyg, ris, vete).
 9. Bär (vattenmelon, tranbär, blåbär, granatäpple, hallon, körsbär, plommon).
 10. Russin.

Här är ett så detaljerat svar på frågan om vilka övningar som ökar styrkan och förbättrar människors hälsa, vi ger dig.

Fysiska övningar för att öka styrkan

Den bästa träningen för styrka

De bästa övningarna för styrka syftar till att pumpa PC-muskeln. Den har en längd från könbenet till sakrummet, och dess funktion är att bibehålla anusen i sin ordinarie position och intilliggande inre organ. Muskeln är underordnad nerven, som styr genitalernas och anusens aktivitet, så det gör en koppling mellan dem och hjärnan. Om den har rätt makt, är det generatorn av liv och sexuell energi, som är i färd med att omvandlingen stimulerar produktionen av hormoner som är ansvariga för en känsla av tillfredsställelse och glädje.

Försvagningen av PC-muskeln leder till minskad aktivitet, känsla av trötthet, minskning av sexuella önskningar och möjligheter. Därför är det så viktigt att vara uppmärksam på detta område och att pumpa det.

Utgångsläge - sitter på hälarna, en stol eller en säng med en helt uträtat rygg och slappna av musklerna i nacke, ansikte, armar, rygg och axlar. Huvudet ska lutas något framåt och ögonen stängda.

metoden: bör sträcka ut musklerna och bo i denna position under 3 sekunder, om den första inte hålla ut så länge, är det ett tecken på svaghet i PC muskeln. I så fall behåll spänningen i 1 eller 2 sekunder. Det borde verka som att bäckenområdet är något höjt. Med spänningen i musklerna behöver du ta ett lugnt andetag, och vid tillfället av avslappning - andas ut.

Varaktigheten av träningen ska inte överstiga 10 minuter. Under den här tiden är det lämpligt att ringa 10 samtal, men om ett sådant nummer inte samlas in, bör ockupationen fortfarande stoppas.

När muskeln är tillräckligt stark (Detta inträffar oftast efter en vecka av regelbunden motion), blir uppehållstiden för spänningen underordnad berättelsen om 9:59, och kan inte dramatiskt komprimera muskler, å andra sidan, gradvis bör öka spänningen i samband med kontot. Avkoppling måste också ske långsamt och smidigt. Hela cykeln ska ta 5 minuter.

Efter en minuts paus rekommenderas att dra åt muskeln 10 gånger i snabb takt. Inledningsvis kan denna övning orsaka svårigheter, men under träningsprocessen kommer kontrollen över dess aktiviteter att vara fullständig.

Då bör hela cykeln med en långsam ökning av spänning och avkoppling till ett decimalkonto med en minut paus och en tiofaldig snabb utpressning utvidgas upprepas. Och efter en liten pause gör det tredje gången.

Bäckenet kan vara en känsla av spänning och stretching, bör detta inte vara rädd, eftersom muskeln är i vila under en lång tid att reagera på belastningen. Men för mycket stress vid den första sessionen är inte värt det, annars kommer entusiasmen att gå förlorad innan de första positiva förändringarna visas. Effekten bör börja visas efter 2 veckors daglig träning.

Senare kommer det att vara nödvändigt att utföra en kurs två gånger om dagen i 15 minuter, gradvis öka antalet snitt tills det når 300 gånger. Övningar är bra för att de kan utföras även på jobbet, med tillkomsten av vana, försvinner behovet av ett konto.

Du kan också pumpa PC-muskeln på ett annat sätt. För att göra detta är det nödvändigt att sitta på golvet på baksidan, benen är lite spridda och sträcka motsvarande område. Här är värdet inte så mycket antalet repetitioner som spänningsstyrkan, så det bör uppmärksammas på det.

Utför pumpa PC muskeln som möjligt och stå, för det är nödvändigt att placera fötterna isär, sträcka området mellan blygdbenet och anus som om du behöver för att stoppa flödet av urinering, är musklerna i bäckenet också på att ta slut. I denna position kommer penisen att komma något närmare magen, testiklarna blir högre än vanligt. Musklerna ska hållas så täta som möjligt i 10 sekunder. Håll inte andan medan du gör träningen.

Squats för styrka

Knäböj för styrkan skiljer sig något från de vanliga och har en förvånansvärt olika effekter på män, vilket gör att produktionen av testosteron, vilket eliminerar stagnation av blod i benen och bäckenet, vilket gör en lätt massage av prostata och förbättra muskeltonus. Allt detta bidrar till att förbättra styrkan och förbättra den totala hälsan.

Startpositionen - när du står, ska du räta benen något bredare än dina axlar, och dina strumpor ska vändas utåt. Det är viktigt innan träningen påbörjas för att spänna skinkorna och bara sedan fortsätta till knäböj.

Riva inte fötterna från golvet och sakta sänk så lågt som möjligt. Längst ner, du borde stå stillastående i 2 sekunder, och sedan räta gradvis dina ben. Efter fullständig rätning, upprepa övningen igen 20.

Hela tiden när knäböjningen är klar är skinkorna i stressat tillstånd, men i detta fall kommer musklerna som påverkar styrkan att arbetas.

Med utseendet på viss träning kan du öka lasten och slutföra den sista squaten, stanna i nedre positionen i 15 sekunder, vilket gör korta svängningar upp och ner. Efter att ha gjort detta bör man ta upp dagliga affärer.

När du gör knep är det viktigt att du byter tid på motion och vila för att undvika känslan av överdriven trötthet.

Betyg av de bästa produkterna för att öka styrkan - ta reda på vem som tog TOP-5

Andra övningar

Tänk på en uppsättning övningar som syftar till att förbättra styrkan genom att utveckla enskilda muskler och förbättra blodcirkulationen.

Rotation av bäckenet. Med denna övning rekommenderas det att starta dagliga aktiviteter. Det kommer att tjäna för att värma upp musklerna. Det är nödvändigt att göra cirkulära rörelser med ett bäcken, liknande rotationen av böjningen 40 gånger i en riktning och den andra. Denna övning stärker blodflödet i underdelen av stammen och utvecklar ryggmusklerna, som ofta är involverade vid könstidens gång.

Backarna. Benen bör placeras något bredare än axlarna och böja stammen, försöker nå med händerna på golvet. Ta inte en stor belastning omedelbart, i början finns det tillräckligt med 20 backar upprepade 3 eller 4 gånger. Efter en vecka kan du börja lägga till sluttningen varannan dag, tills deras antal når 50. Detta är normen och rekommenderas att hålla fast. Denna övning utvecklar musklerna i rygg och ryggrad, ökar ledningsförmågan hos ryggmärgen, som styr erektionen och utlösningen.

Bra steg. Denna övning rekommenderas att börja på morgonen en halvtimme före en måltid efter en kort träning. För att utföra detta test du behöver ta en hantel (vikt beror på graden av förberedelser och kan variera mellan 3 och 10 kg), händer ner längs din kropp, gör en fot framåt och gradvis sjunka till knäet, samtidigt som man fortsätter att hålla lasten i utgångsläget. Byta ben ska ske om 12 attacker.

Några övningar som är önskvärda att utföra i naken:

Stående raka ben från varandra axelbredd och något böj vid knäna. Händerna placeras på höfterna eller längs stammen. Det är nödvändigt att utföra snabba rörelser fram och tillbaka med bäckenet, skaka genitalerna något. Inandningen blir djup och bullrig och utandningen är gradvis och tyst. Sju andetag utgör ett tillvägagångssätt, följt av en trettio sekunders vila, varefter komplexet upprepas ca 6 gånger. Det är bättre att träna på morgonen, men du kan upprepa det flera gånger under dagen. Dessa åtgärder har en bra effekt på styrkan och används vid vissa sjukdomar i reproduktionssystemet för att förbättra organens tillstånd.

För nästa övning är det nödvändigt att knäböj och börja dra upp pungen så mycket som möjligt samtidigt som man drar i magen och skinkorna. Kort andedräkt alternerar med en obetydlig utandning. 7 pull-ups utgör ett tillvägagångssätt, följt av en tjugosekund vila och en sjufaldig upprepning av komplexet. Sådana åtgärder anges i närvaro av överträdelser av spermierbildning och ett antal sjukdomar i reproduktionssystemet.

Förutom dessa övningar som syftar till att förbättra styrkan rekommenderas det att leda en hälsosam och aktiv livsstil, träna och ge upp dåliga vanor. Effekten av dessa åtgärder kommer inte att vara lång under kommande och kommer att påverka kvaliteten på sexuellt liv på det mest önskvärda sättet.

Gör dagligen övningar för att öka styrkan. Sätt dig ner, ta ett stort andetag, andas ut alla musklerna i anusen. Då slappna av. Du måste börja med 20-30 sekunder, sedan ta konstant spänning till tre till fem minuter. Ju starkare du utvecklar dessa muskler desto starkare blir din styrka, erektion och orgasm.

Svastikasana. Detta är en bekväm ställning, i vilken armar och ben korsar, därav namnet. Det görs så här: det högra benet böjs vid knäet, placeras på motsatt lår så att fotens sula står i kontakt med låret. Med det andra benet görs samma sak, bara benet är placerat på den andra låret.

Detta asana kallas också "lotusställning", i detta läge, öva meditation, eftersom det är möjligt att tillbringa en längre tid, blir ryggen helt rak, ökar blodcirkulationen i bäckenområdet, som har en stärkande effekt på nerverna.

Sarvangasana. Detta är ett stativ på axlarna, i folket kallas denna "björk". Sarvangasana är hållningen av alla mystiska yogier, vilket är till stor nytta. Det är så: ligga på mattan, slappna av, räta långsamt dina ben och i samma långsamma takt, lyfta upp dem så att ryggraden och bäckenet är helt vertikala. All kroppens vikt i denna asana passerar till axlarna, uppmärksamheten bör koncentreras på musklerna i ryggen och ljummen.

Ryggen ska stödjas av händerna, armbågorna vilar på golvet, hakan ska trycka på bröstet. Den deltoida muskeln och nacken ska röra golvet. Låt inte kroppen börja svänga, håll dina ben raka. Håll andan tills du känner en stark spänning. Efter att ha avslutat denna asana bör benen sänkas långsamt, utan plötsliga rörelser. Asanas prestanda bör börja från två minuter och gradvis ta tiden till 30 minuter.

Effekt: Denna asana anses vara en bot för alla sjukdomar, eftersom det förbättrar väsentligt kroppens allmänna tillstånd, ökar vitalitet och intelligens, hjälper till att förstöra lever och tarmsjukdomar. Från att utföra asanas blir ryggen flexibel, blodcirkulationen i ryggmärgen förbättras, posen stimulerar arbetsförmågan, tonar upp nervsystemet och hjälper till att föryngra.

Effektiv träning för styrka

Problem med styrka är inte alltid förknippade med åldersrelaterade förändringar och sjukdomar i det genitourära systemet. Även hos unga, fysiskt hälsosamma män kan fel uppstå på kärleksfronten, vilket ger dem och deras följeslagare en massa obehagliga känslor. Tobak, sprit av svaghet och stagnation av blod i bäckenorganen, som är förknippade med stillasittande yrken och fastsättning till soffan tidningen tidsfördriv bidrar till erektil dysfunktion och kan utlösa prostatasjukdom. När en säng fiasko inte är associerad med svåra former av prostata adenom eller allvarliga hormonella misslyckanden, övningar för styrka hjälper till att återställa förlorad värk. Om du utför övningar med en manlig förspänning i syfte att förebygga, är det verkligen möjligt att avsevärt förbättra styrkan och undvika svårigheter i framtiden.

Naturligtvis är det i händelse av en oväntad funktionsstörning mycket lättare att springa till apoteket för de annonserade medel som, som om det är magiskt, kommer att återföra allt till normalt. Dessutom, att en sådan panacea är värt det, det har många biverkningar. För dagens konstgjorda nöje kommer inom kort framtid att betala försämring av välbefinnande och ännu större problem. Övning syftar till att normalisera blodflödet och stärka det muskulära ramverket, vilket stöder och leder männas kampberedskap. Tillräcklig fyllning av kavernösa kroppar och starka muskler utan någon kemi gör det möjligt för det starka könet att ha ett fullständigt intimt liv och kommer att bli av med de psykoser som åtföljer försämringen av styrkan.

Komplex gymnastik för återhämtning och förstärkning av styrka

Endast regelbunden motion kommer att ge en påtaglig, bestående, i alla sinnen resultat. Mirakler lovar marknadsföringstjänster av farmakologiska företag, och i det vanliga livet kommer att krävas en stor insats, men de kommer säkert att bli sanna. Helst bör övningar utföras dagligen eller åtminstone varannan dag, på morgonen eller under dagen, på tom mage.

Vi snurrar hula-hoop

Rotation av bäckenet i olika riktningar för att skingra blod, ben och sträcka din kropp att förbereda sig för nästa övning. Stående, benen isär, händer vila på sidan, kan du börja med tjugo eller trettio varv i vardera riktningen gradvis föra antalet varv till femtio. Rotationerna ska vara långsamma och påverkar endast kroppens nedre del. Övningar för styrka förbättrar inte bara cirkulationen utan även träna ryggmusklerna som är ansvariga för friktioner.

Över benet

Stående, ryggen är rak, armarna sänks. Aktivt steg på plats, höft upp dina knän och dra till bröstet. Om det inte fungerar, vid första hjälp med händerna, samtidigt öl magen podrastrusitsya. Börja med trettio liftar på varje ben, ta upp till femtio.

backarna

Stående, fötter axelbredd i varandra, knän raka, djupa lutande framåt, så att palmerna rör golvet, med problem med flexibilitet, tillräckligt röra fingrarna. Du kan börja med tjugo bågar, men gradvis, lägga till några stycken, ta till femtio. Den optimala mängden att stärka ryggmusklerna och förbättra blodcirkulationen i ryggraden, vilket är viktigt för könsorganen och styrkan.

incurvating

Ligga på ryggen för att böja knäna, tryck fötterna mot golvet, händer att placera sig, ner i palmerna. Höj bäckenet, så långt det visar sig och sakta sänka det utan att ta axelbladen och fötterna. Stanna ett dussin, vila, upprepa. Börja med tre metoder, ta upp till fem.

spänning

Ligger på ryggen för att böja knäna och sprida sig ut till sidorna, trycka hans fötter på golvet, hans händer är avslappnade. Stimulera de inre musklerna, medan det finns en känsla av att allt i penis och anusområdet samlas i en hög, håll, slappna av. Ju hårdare det visar sig, desto bättre, upprepa tio gånger. En av de viktigaste övningarna för att återställa kraften, som du kan försöka utföra hela dagen, växlar spänningar och avslappning i musklerna medan du står, sitter och ligger ner.

Att sitta på en hård pall eller stol är axlarna skilda, ryggen är rak, kroppen lutar något framåt, armarna vilar på sidorna. Stram hårt musklerna i perineum, som om suger på sätet, försöker att inte använda skinkorna, håll, slappna av. Repetera ett dussin.

rotationer

Halv-sitter, knäböj, sträck ut dina armar, kläm musklerna i anusen. Utför långsamt pelletsrotation från sida till sida i en minut. När du stärker musklerna för att få träningens varaktighet till tre minuter, kan du göra flera tillvägagångssätt.

Håll bollen

Det kommer att ta en liten plast eller gummiboll (upp till 20 cm i diameter). Stående, böj böj dina ben, sätt bollen mellan knäna och spänn dina skinkor, pressa det hårt. Börja med trettio repetitioner komma till femtio.

knäböj

Stående, fötter axelbredd ifrån varandra, rygg rakt, armarna framåt framåt. Långsamt sitta ner halvvägs, pressa skinkorna med ansträngning, stanna några sekunder, långsamt stiga och slappna av. Tjugo repetitioner är nog.

Ovanstående övningar för styrka är enkla att genomföra, kräver ingen speciell fysisk förberedelse, tar inte så mycket tid att försumma dem, med hänvisning till sysselsättning. Efter att ha givit dig den här halvtimmen, kommer män att spara mycket mer och undvika att springa runt apotek och läkare.

Öka styrkan med hjälp av gymnastik

Sexuellt liv är väldigt viktigt för varje man. Och även om sexologer hävdar att den fysiologiska maskuliniteten är odödlig visar statistiken att nästan var tredje man står inför detta problem.

Vad minskar libido? Vilka faktorer påverkar styrkan? Den relativa och tillfälliga minskningen av styrkan påverkas av olika livsförhållanden:

 • frekvent fysisk stress;
 • starka känslomässiga upplevelser och påfrestningar;
 • användning av alkohol och tobak
 • fel sätt att leva
 • brist på fysisk aktivitet.

Dessutom, efter 40 år, ökas risken för minskad potens avsevärt.

Hur kan detta undvikas?

Innan du börjar ta mediciner är det bättre att prova ett enkelt, men samtidigt, ett ovanligt effektivt sätt att stärka erektionen - det här är terapeutiska övningar för att öka effekten. Endast 6 speciella övningar, och förbättringen kommer redan efter några dagar! Effekten av denna laddning kan jämföras med antagandet av mediciner av typen Viagra.

Indikationer för användning av denna gymnastik för styrka:

 • en minskning av sexuell lust utan någon uppenbar anledning
 • för lat att göra * exom;
 • frånvaro under uppförande av penisens ton
 • försvagning av erektion under samlag
 • frånvaro av spontana erektioner på morgonen och på natten.

Orsaken till alla dessa obehagliga fenomen är otillräcklig blodtillförsel till könsområdet. Sportaktiviteter och allmän träning i detta fall är ineffektiva, speciella övningar för att stimulera musklerna och förbättra blodflödet i genitalområdet kommer att hjälpa till. De stimulerar blodcirkulationen i bäckenregionen, har en positiv effekt på nervplexuserna, förbättrar arbetet hos de endokrina körtlarna.

Gymnastik för männs styrka: speciella övningar

Träning av perineumets muskler för att öka styrkan kan vara en del av den dagliga träningen av män. Endast 30 minuter om dagen - och förlängningen av erektion och ökad styrka säkerställs.

1. "Marching". Den ursprungliga ståndpunkten är rak, händerna längs stammen. Börja gå, lyft dina knän så högt som möjligt, tryck dem mot din mage.

2. "Håll i stenen". Stå rakt, händerna i midjan, knäna är något böjda. Då bör du böja knäna starkare och anstränga hårt, och sedan slappna av musklerna i skinkorna. Upprepa detta förfarande flera gånger och räta sedan upp utan att knäna knäna helt.

3. "Kör på plats". Startpositionen är rak, knäna är böjda något. Börja springa på plats, utan att slita av strumporna från golvet. Bara hälar och knän rör sig. Denna övning ska ske så snabbt som möjligt, gradvis ökar tiden från 60 sekunder.

4. Broen. Lägg liggande på golvet - knän i ett halvböjt tillstånd, fötterna rör golvet, händer parallellt med bagageutrymmet. Det är nödvändigt att höja bäckenet så högt som möjligt.

5. "Stimulera musklerna". Detta är en av de viktigaste övningarna som påverkar styrkan. Startpositionen liknar träning 4. Benen är lite spridda. Börja med att slappna av på alternerande "muskelkraft", som ligger mellan testiklarna och anusen, där det finns fortsatt penis inuti. En liknande spänning känns samtidigt som urinering upprätthålls. Musklerna i skinkorna bör inte vara ansträngda under körning! Och kom ihåg: det viktigaste är inte kvantiteten, men styrkan med vilken du utför denna övning.

6. "Dammsugare". Denna övning utbildar "musklerna av styrka". Sitt på en stol, luta din kropp något framåt, dina axlar raka. Därefter bör du arbeta prostats zonens muskler som en dammsugare. Musklerna i skinkorna borde förbli nästan avslappnade under träning.

Belastningen bör ökas snyggt och gradvis nå 10 avrättningar av varje typ av träning.

Yoga övningar för att öka styrkan

Det finns flera övningar för att öka libido, lånad från yoga, vars utgångspunkt är andnings gymnastik för styrka.

"Riva coccyxen". Utförs på golvet, ligger på baksidan. Böj ett litet ben i knäna, händerna knäppta bakom huvudet. Öva din mage med en kraftfull takt. Andas in och ut 12 gånger, och sedan flytta bäckenet från sida till sida 24 gånger, som om det gnuggar coccyxen.

Det finns också en övning som heter "Plog". Lägg liggande på golvet med huvudet mot väggen (50 cm från väggen). Händer parallella med torso. Lyft upp dina ben och försök att röra vid väggen med dina strumpor. Lås den här positionen och flytta dina strumpor upp och ner. Fortsätt i denna ställning. Inhale-utandas 4-6 gånger. Därefter böja långsamt dina ben och återgå till startpositionen. Andas djupt, slappna av alla kroppens muskler. Denna övning kan vara komplicerad genom att kasta benen över huvudet när du inhalerar, så att tårna rör på golvet. Således att andas är det nödvändigt att ett membran (mage). Ta 4-6 djupa andetag-utandningar. Vid utandning, böj långsamt tillbaka ryggen så att ryggkotorna rör golvet en efter en. Sedan höja benen vertikalt, ta ett djupt andetag och andas långsamt, slappna av dina muskler med utandning. Upprepa flera gånger (4-6).

"Pelvic rörelser". Sitt på en stol så att ditt ansikte är vänd mot ryggen. Ta tag i stolens baksida med händerna och utför en rund rotation med bäckenet. Andas membranet, och vid utandning dra kraftigt i anuset. Flytta smidigt, så att du under en cirkulär rotation kan få tid att andas in och ut. Övning upprepa 8-16 gånger. Efter - slappna av musklerna.

"Cobra". Ligga ner på golvet i magen, böja armarna, vila dina palmer på golvet, höja armbågarna något uppåt. Benen är rakade, strumporna dras ut och stängs ihop. Lyft upp huvudet långsamt i inspirationen. Lyft dina axlar, lutar på händerna. Håll andan i några sekunder, luta huvudet tillbaka. Med utandning sänka huvudet och bröstet ner och lägg dig ner så slappna av dina muskler. Upprepa 4-8 gånger.

"Pereminanie". Stå på ett avstånd av 50 cm från väggen mot den. Luta luren fingrarna mot väggen och utför sedan fotförändringar från fot till fot utan att ta av strumporna från golvet från golvet.

"Lök". Ligga på din mage, böj något på knäna och klätt fast dina anklar med händerna, lyft upp dem. När utandning, höja benen något uppåt och sänka dem, slappna av och andas tyst. Utför, börja med 4 gånger, gradvis justering till 12.

"Ritning i magen". Stå upprätt, benen är skilda från varandra. Inhale-andas långsamt, luta sedan lutningen ner, palmerna - på höfterna och håll andan, dra in underlivet och försök att dra i anusen. Knä böj, lyft axlarna, dra i magen. Upprepa 3-10 gånger.

Denna komplexa gymnastik för styrka hos män utförs varje dag i en och en halv timme före måltiden eller efter 2 timmar efter mottagandet.

7 effektiva övningar för att öka styrkan

I denna artikel kommer vi att prata om övningar för en markant förbättring och ökad styrka hos män. Problem med kvaliteten på erektion kan uppstå hos unga, fysiskt hälsosamma. Om man tar tid att vidta åtgärder kan man undvika möjliga konsekvenser och förbättra styrkan.

Om problem med erektion inte är associerat med svåra former av prostataadenom eller hormonella misslyckanden kan enkla övningar bidra till att öka styrkan och förbättra kvaliteten på samlag.

Följande övningar syftar till att normalisera blodflödet till könsorganen samt stärka den muskulära ramen. Tack vare detta kommer effekten att vara stark och bestående, i motsats till det medicinska sättet att förbättra styrkan.

Komplex gymnastik för återhämtning och förstärkning av styrka

Endast regelbunden motion kommer att ge en påtaglig, bestående, i alla sinnen resultat. Mirakler lovar marknadsföringstjänster av farmakologiska företag, och i det vanliga livet kommer att krävas en stor insats, men de kommer säkert att bli sanna.

Helst bör övningar utföras dagligen eller åtminstone varannan dag, på morgonen eller under dagen, på tom mage.

Vi snurrar hula-hoop

Rotation av bäckenet i olika riktningar för att skingra blod, ben och sträcka din kropp att förbereda sig för nästa övning. Stående, benen isär, händer vila på sidan, kan du börja med tjugo eller trettio varv i vardera riktningen gradvis föra antalet varv till femtio.

Rotationerna ska vara långsamma och påverkar endast kroppens nedre del. Övningar för styrka förbättrar inte bara cirkulationen utan även träna ryggmusklerna som är ansvariga för friktioner.

Över benet

Stående, ryggen är rak, armarna sänks. Aktivt steg på plats, höft upp dina knän och dra till bröstet. Om det inte fungerar, vid första hjälp med händerna, samtidigt öl magen podrastrusitsya. Börja med trettio liftar på varje ben, ta upp till femtio.

backarna

 • Stående, fötter axelbredd i varandra, knän raka, djupa lutande framåt, så att palmerna rör golvet, med problem med flexibilitet, tillräckligt röra fingrarna.
 • Du kan börja med tjugo bågar, men gradvis, lägga till några stycken, ta till femtio.
 • Den optimala mängden att stärka ryggmusklerna och förbättra blodcirkulationen i ryggraden, vilket är viktigt för könsorganen och styrkan.

incurvating

Ligga på ryggen för att böja knäna, tryck fötterna mot golvet, händer att placera sig, ner i palmerna. Höj bäckenet, så långt det visar sig och sakta sänka det utan att ta axelbladen och fötterna. Stanna ett dussin, vila, upprepa. Börja med tre metoder, ta upp till fem.

spänning

Ligger på ryggen för att böja knäna och sprida sig ut till sidorna, trycka hans fötter på golvet, hans händer är avslappnade. Stimulera de inre musklerna, medan det finns en känsla av att allt i penis och anusområdet samlas i en hög, håll, slappna av.

Ju hårdare det visar sig, desto bättre, upprepa tio gånger. En av de viktigaste övningarna för att återställa kraften, som du kan försöka utföra hela dagen, växlar spänningar och avslappning i musklerna medan du står, sitter och ligger ner.

Att sitta på en hård pall eller stol är axlarna skilda, ryggen är rak, kroppen lutar något framåt, armarna vilar på sidorna. Stram hårt musklerna i perineum, som om suger på sätet, försöker att inte använda skinkorna, håll, slappna av. Repetera ett dussin.

rotationer

Halv-sitter, knäböj, sträck ut dina armar, kläm musklerna i anusen. Utför långsamt pelletsrotation från sida till sida i en minut. När du stärker musklerna för att få träningens varaktighet till tre minuter, kan du göra flera tillvägagångssätt.

Håll bollen

Det kommer att ta en liten plast eller gummiboll (upp till 20 cm i diameter). Stående, böj böj dina ben, sätt bollen mellan knäna och spänn dina skinkor, pressa det hårt. Börja med trettio repetitioner komma till femtio.

knäböj

Stående, fötter axelbredd ifrån varandra, rygg rakt, armarna framåt framåt.

 1. Långsamt sitta ner halvvägs, pressa skinkorna med ansträngning, stanna några sekunder, långsamt stiga och slappna av.
 2. Tjugo repetitioner är nog.
 3. Ovanstående övningar för styrka är enkla att genomföra, kräver ingen speciell fysisk förberedelse, tar inte så mycket tid att försumma dem, med hänvisning till sysselsättning.

Efter att ha givit dig den här halvtimmen, kommer män att spara mycket mer och undvika att springa runt apotek och läkare.

Fördelar med gymnastik för att förbättra erektion:

 1. Övning för erektion påverkar positivt syntesen av testosteronhormonet, som är ansvarig för styrkan och erektionen.
 2. Med regelbundna övningar svagheter i människokroppen - musklerna i perineum, musklerna som är ansvariga för att hålla urin, avföring, som deltar i processen för samlag och framväxten av en full erektion.
 3. Stabil erektilfunktion kräver ett konstant och fullt flöde av blod till organen i det lilla bäckenet och i synnerhet till penisens klyfösa kroppar. Allt detta kan uppnås med hjälp av gymnastikövningar.
 4. Fysiska övningar åtföljs av frisläppandet av ett stort antal hormoner. För män är adrenalinet viktiga, androgena hormoner, som påverkar balansen i nervsystemet, människans förmåga att övervinna stress utan betydande konsekvenser.
 5. Efter klasserna stiger tonen, stämningen förbättras.
 6. Fysisk träning lindrar stress från musklerna, gör dem utbildade, och därför mer hårda.

ÖVERSÄTTNING KOMPLEX SKA HJÄLPA FÖR ATT FÖRBÄTTA MED EREKTIL FUNKTION

Studier utförda av läkare har visat att belastningen på vissa muskler kan eliminera problem med styrka och erektion på relativt kort tid. Om en man har en tidig utlösning, kan man i trettio minuter om dagen i två till tre månader med hjälp av fysiska övningar helt avstå från problemet.

När komplexet av fysiska övningar för behandling av erektil dysfunktion (se foto) hade störst effekt:

 1. För män som har tappat intresse för sex kan orsakerna ofta inte kallas.
 2. Försvinnande episoder av morgon eller spontan erektion;
 3. Under samlag når inte penis den nödvändiga hårdheten, förblir trög;
 4. Erektion är så svag att det är omöjligt att ha samlag.

Det finns många orsaker till sådana överträdelser, men resultatet är ett - otillräckligt blodflöde till de cavernösa kropparna och ofullständig svullnad av penis.

Med hjälp av sådana övningar kan du övervinna ovanstående problem:

 • stenhållande;
 • utförande av framsteget;
 • hoppa;
 • träna musklerna av styrka;
 • plog och korkskruv;
 • sidoskott,
 • lök och kobra.

Nästan alla övningar för erektion lånas från övning av yoga, därför är det nödvändigt med full återvändande från mannen vid utförandet av dem.

Också övningar för att öka eller förbättra erektion från Qigong-träning är populära. Var och en av övningarna är bra på egen väg, men det finns allmänna regler för hela komplexet. Börja med ett litet antal repetitioner, det är bättre med 10. När du känner att musklerna är starkare och kan mer, lägg till ett antal repeteringar.

Samtidigt med utförandet av fysisk aktivitet som behövs för att utföra korrigeringen makt, användningen av produkter som ökar styrkan hos män, primär behandling, för att granska sätt att leva, inklusive sexuell aktivitet och eventuell förekomst av sexuellt överförbara infektioner.

BESKRIVNING AV ÖVERSIKT FÖR ÖVERGÅNG

Förvänta resultat endast med regelbundet och ansvarsfullt genomförande av klasser:

 • Det ceremoniella steget. Från stående position, börja gå med händerna ner längs kroppen. Från en man är det nödvändigt att höja benen så högt som möjligt, röra knäna med magen.
 • Utöva bron. Läget ligger på baksidan, händer längs kroppen, fötterna pressas på golvet. Lyft bäckenet så högt som möjligt, sänk det till golvet. Så du måste göra 10 gånger;
 • Utföra skippinga. Du kan göra i två versioner: Stående på golvet direkt, eller genom att trycka händerna mot väggen och luta något framåt. Syftet med övningen är att snabbt gå på plats, samtidigt som du inte sönder strumporna från golvet. Lyft bara klackarna. En annan anteckning är att maximal körhastighet krävs, men samtidigt är sessionens längd inte längre än 1 minut.
 • Håll stenen. Startposition stående, händerna på bältet, knäna böjda något. Börja träna med en liten böjning av knäna och rytmisk åtdragning av gluteal musklerna. För förståelse, föreställ dig att mellan benen håller du en sten;
 • Använd dammsugaren. Detta kräver en stol. Mannen sätter sig på den och föreställer sig att croupen är utspridd på stolen. Rytmiska sammandragningar av den pubic-coccygeal muskel, som liknar dammsugarens arbete, som om vi samlar in spannmål. Korrekt resultat bör inte leda till en minskning av gluteal musklerna;
 • Vi stimulerar den pubic-coccygeal muskel med hjälp av squats. Vi krokar från en stående position, benen placeras bredare än axlarna. Vi sänker bäckenet till den nivå där höftlinjen kommer att vara parallell med golvlinjen. Om det behövs kan du hålla dig vid stolen, luta dig mot väggen, men bara första gången. I detta läge måste du utföra bekkenets rörelse fram och tillbaka, men inte flytta kroppen. Samtidigt förstärker du musklerna i ryggen.

EXEMPEL PÅ INTEGRERADE ÖVERVAKNINGAR

För styrka och återställning av erektion är det viktigt att utföra flera övningar i komplexet. Faktum är att musklerna gradvis blir vana vid en viss grad av stress, de behöver mer tid och motion för att träna varje fiber. Olika typer av övningar påverkar ett mycket större antal muskelfibrer än samma övning, det vill säga muskeln genomförs i alla delar. Här är några exempel på komplexa övningar som är mest effektiva för att öka erektilfunktionen:

 • Startpositionen är på alla fyra. Det är viktigt att andas korrekt när du gör någon gymnastik. Till exempel, när du utför denna övning vid utandning, släpp försiktigt bäckenet tills det rör på klackarna. Händerna böjer inte, vi upprepar rörelsen flera gånger beroende på graden av träning.
 • Startpositionen för nästa övning av detta komplex står. Händerna slappna av, vi jämnade andningen och vid utandning försöker vi att klämma på musklerna som bildar analfinkteren. Vid den maximala punkten sover vi i 4 sekunder, slappna av. Så repetera 10 gånger, och sedan gradvis öka tillvägagångssätten.
 • Ta ställningen på baksidan, händerna ihop bakom huvudet, benen rätta. Vi andas in och vid utandning lyfter vi strikt ett ben upprätt och gör det flera cirkulära rörelser. Så repetera varje ben 10 gånger.
 • För nästa övning måste du ligga på ryggen, dra knäna till bröstet, så att dina klackar rör på skinkorna. Händerna borde vara på sina knän. Vid utandningen böjs knäna till sidorna, men ger samtidigt högsta motstånd mot dem med händerna. Upprepa för att börja med minst tre gånger.

Nu leder de flesta män en stillesittande livsstil, vars konsekvenser är fenomenen blodstagnation i det lilla bäckenet. Övning kan stimulera blodets rörelse, ta bort fenomenet stasis. Det viktigaste är höftskåren och coccyge-ryggraden.

Som ett resultat av regelbunden träning återgår blodflödet till normen i litet bäcken, muskelspasmen tas bort, hormonendorfinet produceras. Fysisk aktivitet påverkar positivt den totala hälsan, förbättrar kroppens reproduktiva förmåga. Det rekommenderas för ungdomar att börja spela sport från en tidig ålder, helt enkelt som förebyggande, för att inte uppfylla de listade hälsoproblemen.

övningar

Speciella övningar för manlig kraft har en positiv effekt på reproduktiv funktion, eftersom i kroppen sker följande förändringar:

 1. Blodcirkulationen aktiveras i alla delar av kroppen, och först och främst i könsorganen, vilket resulterar i att deras ton ökar.
 2. Förbättrar människornas fysiska uthållighet, vilket positivt påverkar intimitetsprocessen.
 3. Varaktigheten av samlag är normaliserad.
 4. Metabolismen aktiveras och hormonbalansen normaliseras, i synnerhet ökas syntesen av testosteron.
 5. Försvinnande av stress, och därmed försvinner en av de psykologiska orsakerna till sexuell svaghet och libidofall hos män.

Dessutom verkar en fysiskt aktiv man mer attraktiv, har en åtdragna kropp, speciellt i buken, vilket ökar självförtroendet och ökar chansen att bli beroende av flickan som är intresserad av honom.

Rekommenderade övningar för att förbättra styrkan

Det mest effektiva för att återställa manlig styrka är följande uppsättning övningar:

För uppvärmning av bäckens rotation

 • Rotation av bäckenet. Det är med denna övning att det är önskvärt att börja klasserna för att värma upp musklerna och aktivera blodcirkulationen.
 • Övning är det långsamma resultatet av bäckens rörliga rörelser.
 • Sådana rörelser följs av rotation av bågen så att du kan visualisera denna process, eller ens att köpa en ring (hulahup) för anställning.

Backarna. Först placera benen något bredare än dina axlar, luta sedan på din kropp och försök nå golvet eller tårna med fingertopparna. Om du inte kan nå ut med tänderna med händerna, kan du inte luta mycket intensivt, och när träningen intensifieras är det önskvärt att öka belastningen. Tillräckligt 20 sluttningar per session. Övning främjar träningen av ryggen, vilket bidrar till att stärka erektionen.

Främjar blodcirkulationen i bäckenregionen

Bra steg. Det är nödvändigt att hantlar i händerna eller en annan vikt på 2 till 10 kg (beroende på träningsnivå). Händerna sänker sig längs stammen, ta ett steg framåt med en fot och sjunker sedan långsamt till knäet och försöker hålla lasten i sin tidigare position. Gör sedan en andra attack, steg framåt med det andra benet.

knäböj. Som en övning för erektion bör uppläggningar göras lite annorlunda än i klasserna i klassen för gymnasiet. Benen bör placeras lite bredare än axelbanorna, och strumporna ska vända något utåt. Spänn sedan skinkorna och börja sitta långsamt. Sitter ner så lågt som möjligt måste du stanna i två sekunder och sedan gradvis ta den föregående stående positionen. Sådana squats bör göras ungefär tjugo.

Prorolling av PS-muskler (pubic-coccygeal muskel). Utför träningen bättre i stående position, något ifrån varandra benen. Därefter spänna muskeln, som om du försöker stoppa urinering. I denna position kommer penisen att komma lite närmare bukets hud och testiklarna kommer att stiga uppåt. Muskeln rekommenderas att hållas i ett spänningsläge i ca 10 sekunder, varefter det är möjligt att ta utgångsläget.

Hög tonhöjd.

Mycket enkel, men mycket effektiv träning. Det är nödvändigt att gå på plats, stå barfota på mattan, lyft dina knän så mycket som möjligt vid varje steg. Knäet ska höjas så högt som möjligt, pressa till magen.

 • Löpande klackar på plats. Till skillnad från normal körning på plats, när du utför denna övning, ska du riva av hälen från golvet och tårna ska förbli rörlösa på golvet. I det här fallet kommer knäna att röra sig vid maximal hastighet och överföra spänningen från fysisk ansträngning till bäckenområdet.
 • Lyftar bäckenet i en bakre position. Det är nödvändigt att ligga på ryggen på matta, händer för att ordna sig längs kroppen. Knäna ska vara halvböjda, fötterna borde ligga på golvet. Medan du befinner dig i denna position bör du gradvis höja och sänka bäckenet. Övning stimulerar blodcirkulationen i bäckenregionen och tränar motsvarande muskler i kroppen.
 • Flytta bassängen framåt. Det bör noteras att när du utför den föreslagna övningen är det lämpligt att vara naken, så det är nödvändigt att ta hand om på förhand att ingen stör i klasserna. Benen ska placeras i axelbredd, böj sedan dem något i knäna och håll händerna i midjan. Därefter bör du göra skarpa rörelser i bäckenet, och bara i riktningen framåt och bakåt. Sexuella organ av en man kommer att svänga något. Upprepa rörelserna flera gånger.

Öva på pungen. Squat, aktivt involvera buken och skinkorna, och sålunda bör pungen så mycket som möjligt klättra upp. Samtidigt, ta ett djupt andetag och andas sedan alla töjda organ.

Ovan nämnda fysiska övningar för styrka bör utföras i ett komplex för att arbeta genom olika muskelgrupper under varje session.

Rekommendationer för övningar

För att få ut mesta möjliga av klassen är det lämpligt att följa flera rekommendationer:

 1. Utför alla övningar regelbundet, bättre - dagligen, för att inte upphäva effekten.
 2. Under den första träningen bör antalet upprepningar av varje rörelse vara minimal, för att inte orsaka överansträngning av otränade muskler och förhindra mikrofrakturer av muskelfibrer. När du får erfarenhet, bör antalet repetitioner ökas, vilket ger tid för varje övning i 3-5 minuter.
 3. Män som har kroniska sjukdomar bör konsultera en läkare innan du börjar sessionen. Stor försiktighet bör visas efter operationen, särskilt på bukhålan.
 4. I inget fall bör du träna omedelbart efter en måltid. Det är bättre att allokera tid för träning på morgontimmarna och i avsaknad av en sådan möjlighet - tiden mellan lunch och middag.
 5. De allra första resultaten kommer att märkas bäst om en vecka eller två eller senare. Det är därför du borde vara tålamod och inte sluta träna, då kommer effekten av träningen definitivt att märkas.

Ovannämnda övningar för att stärka styrkan är användbara inte bara för människors hälsa utan för människors kropp i allmänhet. Således kan träning av bukmusklerna genom att utföra knäböj eller lyfta stammen från ett benäget läge vara en utmärkt profylax mot utseendet av bråck och bildandet av en "öl" -mage. Således kan klasser rekommenderas för män som inte har några problem i sängen.

För att förlänga samlag kan du också köpa en spridning av glass som är tillgänglig för alla och känner all charm av intimitet.

Från de mest älskade övningarna kan du kompensera ditt personliga sportskomplex och utföra det kontinuerligt i många år. En sådan användbar vana kommer att tjäna till att förebygga manlig infertilitet och åldersrelaterad minskning av styrkan, vilket gör det möjligt för en man att njuta av glädjen i det intima livet, vilket visar deras förmåga.

Fördelar och nackdelar

Fysiska övningar för att öka styrkan, som beskrivs nedan, är tillgängliga för män i alla åldrar och fysik. Övningar är lätta att genomföra självständigt - du behöver ingen tränare, du behöver inte besöka hallen. Detta ger en snabb förbättring av staten och moralen.

Fördelarna med denna teknik är många. Key:

 • Muskulaturen stärks. Detta kommer att öka reproduktiv hälsa.
 • Endorfiner och testosteron produceras. Det är möjligt att snabbt återställa kroppen, öka manifestationen av manlig kraft.
 • Det finns en "utgång" för adrenalin, vilket framkallar stress. Det rekommenderas också att förbättra hälso-förbättrad auto-träning.

Den enda nackdelen är att regelbundenhet är grunden. Förstärkning av tillståndet efter 50 år är också möjligt - kommer att bidra till övning för att öka inklusive erektioner! Effektivitet bekräftas av många recensioner om effektiv ökning av manlig kraft.

Principer för genomförande

Övningar för att återställa styrkan bör göras på rätt sätt. För att göra det rekommenderas att du hittar exempel på ett foto eller en video (särskilt hemma) - det här visar hur du flyttar ordentligt för behandling, vilka regler som ska följas och det finns bra råd. Inledande är det nödvändigt att besöka en specialist som kommer att ställa en exakt diagnos och säga, på grund av vilken impotens som uppstod.

Utför fysisk aktivitet vid vilken som helst lämplig tid, till exempel:

 1. Välj en trappa, inte en hiss, även på 5: e eller 6: e våningen.
 2. Gå till jobbet till fots.
 3. Så mycket tid som möjligt, flytta runt och kör inte med bil eller kollektivtrafik.
 4. Laddning på morgonen ska bli en vana.

Du ska inte känna smärta och andra obehagliga känslor. Gör fysiska övningar för att stärka erektionen smidigt, snyggt - för styrkan är vad du behöver. För en positiv effekt (förstärkning) måste du handla noggrant, öka belastningen gradvis.

Vid övningar ska du inte känna smärta någonstans

Rätt behandlingskomplex för män

Dessa bästa hemövningar för att öka styrkan och öka den rekommenderas att utföras två gånger om dagen - på morgonen och på kvällen. Förfölja inte antalet tillvägagångssätt, försök att skapa optimala förhållanden, maximera värme och sträcka kroppen för att öka styrkan, förbättra och förbättra den.

№ 1. Borrsteget

Räta ryggen och sänka armarna längs kroppen. Du kan lägga dem på ditt bälte. Lyft upp knäet böjt på knäet - det spelar ingen roll, höger eller vänster. Sänk sedan försiktigt tillbaka det så att efter några sekunder gör samma rörelse med andra benet.

Alternativa attacker, se ökningen av tempo. Först rekommenderas att observera genomsnittshastigheten för utförandet. I processen kan du koppla hemövningar med vikt om du redan har erfarenhet av rörelserna.

Övning skapar optimala förutsättningar för att förbättra, stärka och öka styrkan hos män. Även blodflödet i genitalorganet stabiliseras omedelbart, vilket garanterar en ökning, en ökning av erektionen.

Nr. 2. Sten

Startpositionen är densamma som i föregående hemövning "Stride step". För att utföra, böj knäna något och dra upp de gluteala musklerna, föreställ dig att du försöker hålla stenen. Titta på andning, utför åtgärder tills du känner en liten trötthet i kroppen.

På grund av denna övning, för att förbättra styrkan i hemmet, normaliseras tillståndet hos anuset, dess förbättring, förbättringen av reproduktiva funktioner och den stabila funktionen hos manliga könsorganen säkerställs.

№ 3. På alla fyra

Kom ihåg att hemmaffektiva övningar för att öka och stärka styrkan blir så bara på grund av den utövande iver, så var försiktig! Knä bör röra ytan på golvet motsatt bäckenet, placera handflatorna på ett sådant sätt att du kan rita en rak linje från ditt ansikte mot dem. Fötterna drar ut - en förutsättning.

 • Skjut försiktigt din kropp tillbaka, sakta ner på dina klackar med din skinkor.
 • I detta fall måste händerna vara plana.
 • Håll i den här positionen ett tag, känna hur musklerna slappar, ryggkotorna sträcker sig och känslan blir starkare.

Övning för att förbättra de sexuella egenskaperna hos män förhindrar stagnation av blod i underkroppen - det här är en positiv åtgärd för att öka kraften. Fogarna i ryggen sträcker sig, en hemlig ljusmassage i prostatakörteln utförs.

№ 4. Kontroll av muskelbandet

Mannen ska stå upp rakt, räta ryggen, sänka armarna längs stammen, slappna av och se rakt ut. Övningen för styrka (ökar den) är i följande åtgärder: du måste göra en normal andning och hålla dig för en utandning samtidigt som musklerna i anuset spänner så mycket som möjligt. Efter 4-5 sekunder (vid första - så länge du kan stå), andas försiktigt och slappna av.

 • Upprepa övningen flera gånger, men glöm inte att pausa, så att andan är helt eller åtminstone delvis återställd. En viktig punkt!
 • Buttocks bör inte spänna, försök att bara röra musklerna i anusen. Först verkar det svårt, men så småningom lär du dig - en bra träning garanterar snabb förstärkning av erektionen tack vare sådana förhållanden.
 • Vid övningar är det viktigt att pausa för återhämtning

Influensa på styrkan är följande: hem, naturlig, styrka-boostande massage och kontroll av musklerna i den reproduktiva sfären utförs, dess förbättring.

№ 5. Special squats

Denna gymnastik för styrka garanterar förstärkning av bäckenorganen. Musklerna i skinkorna är komprimerade och okläckta, på grund av vilka prostatan masseras. På grund av detta är det möjligt att effektivt hantera problem hemma.

Sprid fötterna något bredare än dina axlar, räta på ryggen, och sedan göra knäböj smidig andas utan att skapa hög stress (detta är särskilt viktigt i de första gångerna). När du har nått det slutliga målet sträcker du dina armar så långt som möjligt mellan dina ben.

Ta en kort paus, börja sedan stiga smidigt, igen vid utandning. Straightening, omedelbart ta några lugna andetag-utandningar, för att snabbt återställa andningen. Kom ihåg den gradvisa ökningen av insatserna.

№ 6. Fjäril

Ligga på ryggen. Böj knäna, dra försiktigt fötterna till skinkorna, utan att skapa spänning. Rör knäna med händerna. Vid utandning späd dem ut med hjälp av kraftförflyttningar av händer. När du är färdig, försök igen att ta ut knäna, men motstå nu dina händer. Upprepa träningen för att vinna minst 3 gånger.

 • Träning för att förbättra och förbättra manlig makt görs enkelt hemma, bara uppmärksamhet krävs för att utföra.
 • Hon tränar perineumets muskler, vilket har en mycket positiv effekt på att öka männs styrka och stabilisera erektionen.
 • Dessutom utförs åtgärder med avseende på armar och bröst, som utvecklar dessa delar av kroppen.

Autogen träning kommer inte att vara överflödig. Det syftar till snabb avlägsnande av nervös spänning, trötthet. Ett av hemmet övningar är ökad kontroll av andning. Det rekommenderas att gå in i en speciell, avslappnad hållning, blunda och känna värmen i handen, ett tillstånd av materia runt du känner när du andas liv buller ackumuleras kraft.

Övningar för att förbättra styrka och förbättring, som anges ovan, är lätta att göra hemma. De kräver inte betydande material- och tidskostnader, garanterar förbättring, förbättring, förbättring av manskvaliteten, finns tillgängliga i alla åldrar och under någon viktkategori. För att utföra träning behöver du inte tränare och dyra mediciner (inklusive Viagra), som ofta bara dödar din hälsa.

Vad ökar styrkan.

Först av allt, ta maten tillbaka till det normala. I mat bör det finnas en fetthalt av exakt 30 procent. Dessutom, inte mindre och inte mer. Faktum är att manliga hormoner har lipid, det vill säga en fet bas.

 • Trots det faktum att det finns en mängd olika produkter som kan öka och öka effekten, toppa listan över de som innehåller fosfor.
 • Ökad styrka. Fosfor är en av de vanligaste mineralerna i människokroppen, det är det första mineral som har erkänts som direkt påverkar libido, ökad potens.
 • Fosfor förenar föreningar med kväve, fettsyror och glycerin, som bildar ett fosfolipidlecitin, vilket främjar utsöndringen av olika hormoner, inklusive könshormoner. Ökad styrka.

I fallande ordning efter mängden fosfor huvudprodukter är anordnade enligt följande: öljäst, vetekli, pumpafrön, solrosfrön zucchini, solrosfrön, mandlar, jordnötter, torkad spräckliga bönor, ost "cheddar" vete, valnötter, hirs, kycklingar, brunt ris, ägg, vitlök, krabba, keso, nöt, lamm, svamp, färska gröna ärtor, sockermajs, russin, helmjölk, yoghurt, brysselkål, torkade plommon, broccoli, potatis med skal, persilja, spenat, squash, gröna bönor, avokado, m PROD, lök, rödkål, selleri.

Ökad styrka. Hur man ökar styrkan.

Ett viktigt element är också zink. Zink är nödvändigt för det aktiva enzymet hos testosteronet av manliga hormoner.

 • Testosteron behövs för att öka styrkan. Kroppen hos en tjugoårig medelålders man innehåller vanligtvis 2,2 gram zink, med den massa som koncentreras i testiklarna.
 • Ökad styrka. Om zink inte räcker, kommer den unga inte att uppleva sexuell uppmaning, kan inte hålla erektion och producera ett frö, det kommer ingen ökning av styrkan. Under åren förlorar kroppen delvis sin förmåga att absorbera zink, vilket ingår i mat.
 • Zinkbrist? kan leverera allvarliga problem för män, inklusive impotens, en signifikant minskning av mängden spermier och prostatit (inflammation i prostata) är en mycket vanlig sjukdom bland äldre. Ökad styrka. Om det inte upptäcks i tid, kan prostatit leda till prostatacancer.

Om zink inte räcker till för en pojke som ännu inte har uppnått puberteten, kan resultatet vara otillräcklig utveckling av penis och testiklar. Ökad styrka. Man har funnit att en stor mängd zink som finns i hypofysen (tallkottkörteln), och hippocampus, som är belägna i hjärnan och i näthinnan.

Zink diet

Pinealkörteln är mest direkt relaterad till libido, ökande potens, medan hippocampus kontrollerar känslor. Denna upptäckt föreslog att underhåll av en normal zinknivå är nödvändig för hälsosam sexuell aktivitet hos både män och kvinnor. En typisk diet ger 10-15 mg zink per dag.

 1. Emellertid kan kroppen absorbera mindre än en tredjedel av denna mängd. Därför rekommenderas att ta 15 mg zink dagligen i form av tabletter. Den rikaste källan till zink är ostron, och kanske på grund av detta anses deras ätare vara mäktiga älskare.
 2. Havre, råg, vete, råägg, ärter, linser och lever innehåller också mycket zink. Den dagliga kosten rekommenderas för att komplettera sex till tio milligram zinkglukonat, dela dem i tre doser av tjugo milligram och ta efter frukost och lunch.
 3. Kom ihåg att om din mat inte har tillräckligt med zink, bör du ändra din diet.

Produkter som innehåller zink i fallande ordning: färska ostron, ingefära, biff, lamm mandelmassa, torra delade ärter, nötlever, äggula, vete, råg, havre, jordnötter, sojalecitin, mandlar, valnötter, sardiner, färska gröna ärtor, räkor, kålrot, persilja, potatis, vitlök, morötter, bröd gjort på fullkorn vete, fläskkotlett, majs, druvsaft, olivolja, blomkål, spenat, höns, bovete, hasselnötter, tång, ansjovis, tonfisk.

Svartpeppar, paprika, senap, timjan, kanel är också rik på zink. E-vitamin kallas ibland "vitamin", eftersom det spelar en viktig roll som en antioxidant. Antioxidanter skyddar kroppen från olika skadliga ämnen som bildas som ett resultat av oxidation.

Korrekt användning av vitaminer

Under samlag måste både klitoris och penis behöva ytterligare syre, få det från blodet. Vitamin E (alfa-tokoferol) hjälper blodcellerna att transportera syre snabbt och effektivt, samtidigt som oxidationsprocessen undviks. E-vitamin har en speciell effekt på hypofysen, som styr könsorganens funktion. Ökad styrka. Den fullständiga frånvaron av detta vitamin i den manliga kosten kan leda till irreversibel degenerering av epitel- eller embryonala äggstocksceller.

Bristen på den i en gravid kvinnas diet kan leda till att embryot dör. Vitamin E finns i de flesta livsmedel som tillverkas av orefinerat mjöl, såsom bröd från hela korn av vete och kli, i färskt porridge, nötter, sojabönor.

 • Återigen är det oljan från vetegroddar, solrosfrön, solrosolja, mandelolja, sesamolja, jordnötssmör, jordnöt, olivolja, spenat, havregryn, vetekli, lax, brunt ris, råg, rågbröd, morötter, bröd gjort på hela korn, valnötter, bananer, ägg, tomater, lamm.
 • Te och kaffe är relaterade till drycker som stöder och exciterar kroppen som helhet och därmed är fördelaktiga för sexuellt liv. Förbättring av styrka. En kopp kaffe eller starkt te hjälper mycket.
 • En bra effekt, speciellt för personer som är nervösa, ges av en eller två glas alkohol. Förbättring av styrka. Terentius noterade också att "utan Venus Venus fryser." Alla dessa produkter, precis som kryddor, orsakar blodkörning till könsorganen.

Förbättring av styrka. Alkohol bibehåller dessutom misstänksamhet hos nervösa personer, lindrar spänningen i det autonoma nervsystemet, vilket ger en bra humör. Men vi får inte glömma att alkohol är ett tvärgående vapen, om du inte känner till åtgärderna.

Särskilda övningar

Särskilda övningar för muskelspänning i perineum kan bli en del av den dagliga gymnastiken hos män för att öka styrkan. Forskare har visat att sådan utbildning kan förbättra kraften för det starkare könet avsevärt.

 1. Under studiens gång återvände nästan hälften av gruppen män som led av impotens eller svag styrka till normalt sexuellt liv efter att de började träna i 30 minuter om dagen.
 2. Dessa män, som tidigare inte kunde upprätthålla erektion i mer än 30 sekunder, kunde öka varaktigheten av erektionen med fem gånger.
 3. Läkare hävdar att sådana övningar kan stärka styrkan hos någon man. Mannen stammar perineumets muskler i 10 sekunder, står och sitter, som om han försöker hålla urinering.

Vid slutet av studien återhämtade sig 40% av de 55 impotenta männen sin normala erektion, ytterligare en tredjedel hade en erektion förbättrad. Detta visade att sådana övningar måste hantera alla män med erektionsstörning.

När du kan prata om att minska styrkan hos män och det är användbart att använda denna gymnastik?

 • - "orsakslös" minskning av intresset för kön, "latskap att börja", "brist på ton"
 • - Inga spontana erektioner på natten och på morgonen
 • - Penisens otillräckliga hårdhet under erektion
 • - Försvagning av erektion under samlag och oförmåga att föra det till slutet

Vad är orsaken till dessa manifestationer?

- utan att gå in på detaljer i anatomi penis - Anledningen är bristen på fylla kavernösa kroppar med blod medlem, vilket gör det tillräckligt hårt under erektion.

Hur hjälper man till att förbättra styrkan i fitness och löpning?

Enligt experter är allmän gymnastik och sport inte särskilt effektiva i denna specifika fråga - speciella övningar behövs här.
Övning 1. "Parade-steget"

Du står rakt, dina armar sänks ner och börjar gå så högt som möjligt, lyfter knäna och, som det är, pressar dem på magen.

Övning 2. "Håll stenen"

Du står rakt, händer på bältet, som i övning 1. knäna lätt böjda (!). Nu böjer knäna mer och mer spänd och slappna av musklerna i skinkorna flera gånger, som om att hålla en sten inklämd mellan dem. Räta ut utan att böja knäet till slutet.

Övning 3. "Hoppa över"

Du står rakt, knänna är något böjda. Du börjar som om det körs på plats, men utan att ta strumpor från golvet, men bara vänder häl - snabbt skiftande náměstí fötterna och snabbt utsätta knäna växelvis framåt. Flytta bara knäna fram och tillbaka! Övningen ska ske med maximal hastighet och i början av högst en minut.

Övning 4. "Bro"
Du ligger på din rygg. Knä är halvböjda och står på golvet med en fot. Händer längs kroppen. Du berör jämnt på golvet med ryggen. Lyft nu bekkenet.

Övning 5. "Muskelstyrka"

 • Kanske den huvudsakliga övningen för att öka styrkan. Du ligger på ryggen som i övning 4. Benen är något ifrån varandra och börjar spänna och slappna av "musklerna av styrka"
 • . De ligger mellan anus och testiklarna, där penisens osynliga bagage fortsätter inuti din kropp. Du kan känna dem, känna dem med fingrarna i spänningens ögonblick.
 • För att utveckla dem måste du försöka spänna som att det ska flytta anus och testiklarna tillsammans.

En liknande spänning inträffar om du begränsar urinering - medan musklerna i skinkorna förblir avslappnade! När du utför denna övning är målet inte mängden motion, men styrkan som du kan medföra spänningen i "muskelstyrkan".

Övning 6. "Dammsugare"

En annan övning för utveckling av "muskelstyrka": Du sitter på en stol något lutad framåt, men axlarna ska dekomprimeras.
Tänk dig att på stolsitsen stänkte på, till exempel, bovete och du försöker att tänka på sina muskler för att suga i sig själv, området mellan testiklarna och anus, ja, som en dammsugare. Koppla av och upprepa övningen flera gånger. Om du gör övningen korrekt, fortsätter musklerna i skinkorna nästan avslappnad. Allmänna rekommendationer: öka belastningen långsamt, mängden motion görs av känsla eftersom alla inte mer än 10 gånger resultatet för varje övning - den effekt du fortfarande märker ett par dagar, och sedan in sig i smaken av gymnastik.

Ett komplex av övningar för att öka styrkan - återhämtning och förbättring av styrkan.

Övningar för att öka styrkan lånas från yoga.

Trimning av coccyxen. I en position på baksidan böjer benen vid knäna, händerna sitter bakom huvudet. Andas mage 12 gånger i snabb takt. Därefter flyttar 24 gånger lite bäckenet till sidorna, som om det gnuggar coccyxen. "Plogen".

 • Ligga på ryggen med huvudet mot väggen (på ett avstånd av en halv meter från väggen). Händer längs kroppen. Lyft upp dina ben och försök att röra väggen med strumpor. Om det var möjligt, fixa den här positionen och flytta med strumpor neråt. Bo i den här posen. Gör 4-6 andetag.
 • Sedan långsamt böja benen, återgå till startpositionen, slappna av kroppens muskler, andas djupt. Om den här övningen är bra kan du komplicera den lite.
 • Vid inandning kastar du benen över huvudet så att fingrarna rör golvet. Stäng ögonen och andas i magen (membran). Gör 4-6 andetag och utandningar.
 • Andas sedan långsamt så att ryggkotorna rör golvet en efter en. När ryggen ligger på golvet, räta upp benen vertikalt upp, ta ett djupt andetag och andas långsamt ner benen.

Koppla av kroppens muskler. Upprepa 4-6 gånger.
"Rotating the Basin". Sitt på en stol på häst (vänd mot ryggen). Håll på ryggen, rotera bäckenet i en cirkel. Andas in i magen och under utandning kraftigt för att involvera anus (anus). Bäckrotationen är mycket slät. Under en rotation är det dags att andas in och andas ut. Upprepa 8-16 gånger. Sitt ner, slappna av helt.

"Cobra"

Kroppens position imiterar cobras position. Ligga på magen, böja armarna, lägg händerna på golvet vid nacken, höja armbågarna uppåt. Benen räta och stänga, strumpor sträcker sig. Under en inspiration, höja långsamt ditt huvud. Luta sig på händerna, höja axlarna. Andas i några sekunder för att hålla tillbaka huvudet. Under utandning sänka bröstet och huvudet, lägg dig ner, slappna av dina muskler. Upprepa 4-8 gånger.

"Protryaska".
Ge dig ut på ett halvt steg bort från väggen (mot väggen) så att fingrarna vilar lätt på väggen, var det bekvämt att flytta från ena foten till den andra, utan att ta strumpor från golvet. Ett original körs på plats.

"Lök".
Ligga på magen. Böj benen i knäna, höja dem och ta dem vid anklarna. Lyft upp benen vid utandning. Sänk ner dina ben, ligga avslappnad och lugn andas. Om det är svårt att få, kan en fotled användas med bälte eller handduk. Upprepa först 4 gånger, och sedan upprepa till 12 gånger.

"Uddiyana". Retur i buken.
Stå upp, fötterna ifrån varandra axelbredd isär. Efter inandning och långsam utandning ska stammen lutas något nedåt, palmerna ska placeras på höfterna och dra med fördröjning av andning dra nedre delen av buken. Böj dina knän och lyfta axlarna. Att involvera magen. Under andningsfördröjningen måste man försöka dra i anusen (anus). Upprepa från 3 till 10 gånger. Träna för att öka förlusten av motion dagligen i en och en halv timme före måltid eller två timmar efter att ha ätit!