Huvud
Skäl

Gentos

Priserna i onlineapotek:

Gentos - ett läkemedel som används för att behandla urologiska sjukdomar.

Utformningsform och sammansättning

Homeopatiska droppar Gentos produceras i form av en ljusgul transparent vätska med en svag specifik lukt i flaskor av mörkt glas med 20, 50 och 100 ml.

I 100 ml av produkten innehåller 7 ml kanadensisk asp, 10 ml Zabala sagade, prickigt hemlock, kaliumjodid och järn pikrat och hjälpämne - 53 ml 43% etanol.

Också producerade platta cylindriska runda tabletter Gentos, vit, med fasett och risk, har ingen lukt, 20 stycken vardera. i blåsor.

En tablett innehåller 25 mg kanadensiska asp, 37,2 mg av Zabala sagade, kaliumjodid, prickigt hemlock och järn pikrat och adjuvanser - magnesiumstearat, potatisstärkelse och laktosmonohydrat.

Indikationer för användning

Använd Gentos för behandling av blåsans sjukdomar, samt försvagning av symptomen på akut och kronisk sjukdom i prostata.

Kontra

Användningen av Gentos är kontraindicerad hos barn under 12 år, såväl som i fall av överkänslighet mot de komponenter som utgör produkten.

Dosering och administrering

En homoeopatisk åtgärd tas en halvtimme före eller efter en timme efter att ha ätit. Tabletterna placeras under tungan och hålls tills de absorberas fullständigt. Gentos droppar tas i ren form eller utspätt i 1 msk. sked vatten.

Doseringen av läkemedlet beror på sjukdomen, nämligen:

 • Vid akut cystit tar patienter 1 tablett eller 10 droppar tre gånger om dagen under 7-14 dagar;
 • I fall av kronisk prostatit, cystit och urinvägar, liksom i benign prostatahyperplasi utse 10 droppar eller 1 tablett tre gånger om dagen i tre månader;
 • Patienter med akuta miktureringsstörningar tar en tablett eller tio droppar Gentos tre gånger om dagen i 14 dagar.

Vid sjukdomsuppkomsten, såväl som i de fall där snabb avslappning av symtom krävs, låt oss ta 1 tablett eller 8-10 droppar av läkemedlet varje halvtimme, dock inte mer än 8 gånger om dagen.

Biverkningar

Anvisningarna till Gentos indikerar att ett homeopatiskt medel kan orsaka ökad salivation.

Särskilda instruktioner

Användning av Gentos hos patienter med sköldkörtelsjukdom är endast möjlig efter samråd med en homeopatisk läkare.

Beroende på det faktum att sammansättningen av naturliga vegetabiliska komponenter, under lagring av dess smak och lukt organet innefattar Gentos homeopatiska droppar kan avta, och observerade en lätt grumlighet i lösningen.

analoger

Synonymer producerar inte drogen. Analoger av Gentos inkluderar sådana läkemedel som:

 • Cernilton Forte;
 • Peponen;
 • Sabal-Homaccord;
 • Prostamol Uno;
 • Tadenan.

Villkor för lagring

Gentos ska enligt instruktionerna förvaras i väl ventilerad, torr, oåtkomlig för barn och ljus, vid en temperatur av högst 25 ° C.

Apotek är dispenserade från apotek utan läkares recept. Holdos av Gentos tabletter är tre år, droppar av homeopatiska läkemedel är fem år. Efter utgångsdatumet måste läkemedlet kasseras.

Fanns ett fel i texten? Markera den och tryck Ctrl + Enter.

Gentos

Anvisningar för användning:

Priserna i onlineapotek:

Gentos är ett homeopatiskt läkemedel som används för sjukdomar i det genitourära systemet och prostata.

Utformningsform och sammansättning

Gentos är gjord i form av droppar - en transparent vätska, vars färg varierar från ljusgul till brunaktig, med en svag specifik lukt. Följande komponenter finns i 100 ml droppar:

 • Sabal serrate D6 - 10 ml;
 • Järnpikrat D12 - 10 ml;
 • Hemlock upptäckte D6 - 10 ml;
 • Kaliumjodid D12-10 ml;
 • Aspen kanadensare D1 - 7 ml.

Hjälpämnen i droppar Gentos är etanol 43%. I flaskor med mörkt glas kompletteras med en droppare av 20, 50 eller 100 ml vardera.

Gör också homeopatiska sublinguala tabletter Gentos, platt-cylindriska, runda, vita eller vita med gulaktig färg, luktfri. Aktiva komponenter i 1 tablett är:

 • Sabal serrate D6 - 37,2 mg;
 • Järnpikrat D12 - 37,2 mg;
 • Hemorrojder upptäckte D6 - 37,2 mg;
 • Kaliumjodid D12 - 37,2 mg;
 • Aspen kanadensiska D1 - 25 mg.

Kompletterande komponenter av tabletterna är: potatisstärkelse, laktosmonohydrat, magnesiumstearat. I blåsorna för 20 tabletter.

Indikationer för användning

Enligt instruktionerna är Gentos indikerat för användning i en komplex behandling med:

 • Blåsersjukdomar, såsom blåsor, blåsans atoni;
 • Sjukdomar i prostatakörteln av kronisk och akut natur (prostatit, prostata adenom).

Kontra

Enligt instruktionerna är Gentos inte utsett:

 • I barndomen upp till 12 år (effekten av denna åtgärd på denna kategori av patienter har inte studerats tillräckligt)
 • Med ökad känslighet för aktiva eller hjälpämnen i läkemedlet (eventuellt förekomsten av allergiska reaktioner på grund av användningen av Gentos).

Dosering och administrering

Gentos droppar och tabletter är för internt bruk.

Med kronisk prostatit ges läkemedlet i en dos av 1 tablett eller 10 droppar tre gånger om dagen. Varaktigheten av behandlingen är 3 månader.

I prostataadenom (godartad hyperplasi) ska patienterna ordineras Gentos 1 tablett eller 10 droppar tre gånger om dagen med en behandlingstid på upp till 3 månader. Därefter rekommenderas att underhållsbehandling behandlas 1-2 gånger om dagen för 1 tablett eller 10 droppar (beroende på svårighetsgraden av dysuri).

För ungdomar från 12 år och vuxna i akut cystit, föreskrivs Gentos en dos av 1 tablett eller 10 droppar tre gånger om dagen i en eller två veckor.

Med kronisk cystit tas läkemedlet i en dos av 1 tablett eller 10 droppar tre gånger om dagen i tre månader, varefter de byter till underhållsbehandling 1-2 gånger om dagen.

I svåra överträdelser av urinering, manifesterad genom täta lust att badrummet eller ofullständig tömning av blåsan, ungdomar över 12 år och vuxna patienter ordineras en tablett eller 10 droppar tre gånger Gentos per dag. Varaktigheten av behandlingen är 2 veckor.

Med kroniska urinrörelser ordineras 1 tablett eller 10 droppar av läkemedlet tre gånger om dagen i tre månader. Därefter, vid behov, stödja behandlingen 1-2 gånger om dagen.

Om snabb eliminering av symtom av sjukdomen är nödvändig, kan Gentos ges 1 tablett eller 8-10 droppar var 30-60 minuter, men inte mer än 8 gånger om dagen. Efter eliminering av symtomen byter de till standarddoseringen av läkemedlet.

Det rekommenderas att ta åtgärden en halvtimme före måltid eller 1 timme efter att ha ätit. Droppar ska tas i ren form eller utspätt i 1 matsked vatten. Innan du sväljer, ska medicinen hållas i munnen för en stund.

Gentos tabletter hålls under tungan tills fullständig resorption.

Biverkningar

Användningen av Gentos av patienter i de flesta fall tolereras positivt, biverkningar utvecklas extremt sällan.

Den vanligaste biverkningen av Gentos är ökad salivation. Också allergiska reaktioner på grund av överkänslighet mot beståndsdelar inte utesluts.

Vid utseende hos patienter som inte beskrivits tidigare ska symtom omedelbart kontakta din läkare.

Särskilda instruktioner

Gentos i form av droppar och tabletter ska ges med försiktighet vid nedsatt sköldkörtelfunktion.

Innan du applicerar Gentos behöver du rådgöra med din läkare.

Eftersom det i Gentos i form av droppar innehåller naturliga komponenter, kan det vara en obetydlig turbiditet i lösningen, en försvagning av smak och lukt vid lagring. Detta är inte en avvikelse från normen och leder inte till en minskning av läkemedlets effektivitet.

Fall av en överdos av Gentos har ännu inte registrerats.

Det finns ingen kliniskt signifikant läkemedelsinteraktion av Gentos.

Fall av överdosering har inte registrerats hittills.

Användning av Gentos under graviditet och amning rekommenderas inte, utom när den potentiella nyttan hos moderen överstiger de möjliga riskerna för fostret / barnet.

Under homeopatisk behandling kan du på ett säkert sätt hantera potentiellt farliga mekanismer som kräver ökad koncentration av uppmärksamhet.

analoger

Den homeopatiska förberedelsen Gentos har inga strukturella analoger. Läkemedel som har liknande farmakologisk verkan är: Prostamed, Sitoprostat, röd rot, Fleksid, Prostasabal, Prostanorm, prostakor, Likoprofit, Prostalin fort Prostaker, Vitaprost.

Villkor för lagring

Enligt instruktionerna rekommenderas Gentos i form av tabletter och droppar förvaras på plats som är otillgänglig för barn, skyddad mot solljus och fukt. Förvaringstemperaturen får inte överstiga 25 ° C. Hållbarheten för tabletterna är 3 år, droppar Gentos - 5 år.

Fanns ett fel i texten? Markera den och tryck Ctrl + Enter.

Gentos forte instruktioner för användning, analoger, kontraindikationer, komposition och priser på apotek

Latinska namn: Gentos Forte

Aktiv substans: Fruktextrakt sågpalmetto (extractum Sabal serrulata), pumpa fröolja (Sperma cucurbitae), vitamin E (vitamin E), Echinacea (extractum Echinacea), nässla extrakt (extractum Urticae), Zink (Zincum)

tillverkare: BIONAL INTERNATIONAL (Nederländerna)

Förvaringens hållbarhet Gentos forte: Läkemedlet ska lagras i högst tre år.

Villkor för lagring av läkemedel: Temperaturen ska vara upp till 25 ° C. Förpackning med kapslar ska hållas ständigt på en torr och mörk plats, otillgänglig för små barn.

Villkor för ledighet från apotek: Utan recept

Sammansättning, form av frisättning, Farmakologisk aktivitet av Gentos forte

Preparatets sammansättning Gentos forte

Gentos Forte innehåller naturliga komponenter: extrakt av echinacea, pumpa fröolja, nässlextrakt, vitamin E, zink, extrakt av dvärg palmfrukter.

Formutsläpp av läkemedlet gentos forte

Farmakologisk aktivitet av läkemedlet gentos forte

Homeopatiska medel som används vid godartad prostatahyperplasi.

Indikationer för användning av beredningen Gentos forte

Indikationer för användning av läkemedlet Gentos forte är:

Läkemedlet ska användas som en del av en omfattande behandling:

 • akuta och kroniska sjukdomar i prostatakörteln i syfte att lindra symtom
 • blåsans sjukdomar.

Kontraindikationer för användningen av Gentos forte

Kontraindikationer för användningen av läkemedlet Gentos forte är:

 • barn under 12 år
 • överkänslighet mot en av dess komponenter.

Gentos forte - Bruksanvisning

Instruktion om Gentos Forte rekommenderar att du tar kapseln 3 gånger under dagen. De konsumeras 30 minuter före måltider eller en timme efter att ha ätit. Kursen för kronisk prostatit, godartad hyperplasi, kronisk blåsning och kronisk urineringstarm beräknas i 3 månader och för akut cystit - i 1-2 veckor.

Terapi för akuta urineringstuster varar i 2 veckor. Vid kronisk sjukdom i urinering, kronisk blåsning och godartad prostatahyperplasi, övergår det efter en tre månaders kurs till ett stödjande kapselintag 1-2 gånger per dag.

I de fall det krävs en snabb avslappning av symptom rekommenderar Gentos Forte att ta kapseln var 30-60 minuter, men inte mer än 8 gånger om dagen.

Biverkningar

När du tar detta homeopatiska läkemedel kan det förekomma ökad salivation.

Om biverkningar uppstår ska du kontakta en specialist.

Gentos forte - Analoger av drogen

Analoger av preparatet Gentos forte är:

 • Analoger av preporatov i databasen hittas inte

Gentos: användarmanual, recensioner, pris

Gentos är ett läkemedel för att förbättra det genitourinära systemet och behandla vissa sjukdomar som är förknippade med nedsatt funktion. Innan du använder det bör du konsultera din läkare, läsa bruksanvisningen noggrant, läsa recensioner och jämföra priser på analoger, eftersom läkemedlet endast föreskrivs i vissa fall, har kontraindikationer och mottagningsegenskaper.

Sammansättning och effekt på kroppen

Läkemedlet används för att behandla störningar i det genitourära systemet

Gentos - komplex homeopatisk agent, som innehåller extrakt kanadensiska asp, serrate Saba och spotted hemlock, och kaliumjodid, järn pikrat och etanol som ytterligare komponenter. Drogen har följande effekter på kroppen:

 • förhindrar den patologiska proliferationen av celler och ökningen av godartade neoplasmer;
 • reglerar tonen i det genitourinary systemets smidiga muskler;
 • normaliserar blåsans funktioner (reservoar, evakuering) och hormonell bakgrund;
 • förbättrar blodcirkulationen i vävnaderna i urin- och reproduktionssystemet;
 • det stannar inflammation
 • har en fördelaktig effekt på erektilfunktionen.

På grund av sin naturliga sammansättning och höga effektivitet används Gentos ofta för att behandla dysfunktioner i det genitourära systemet hos män och kvinnor.

Indikationer för användning

Gentos används som en del av komplex terapi för följande sjukdomar:

 • akuta och kroniska sjukdomar i prostata (godartad hyperplasi, prostatit)
 • störningar av urineringsprocesserna av olika ursprung;
 • inflammatoriska och smittsamma sjukdomar i urinblåsan (cystitis, atoni);
 • i perioden efter kirurgisk behandling av sjukdomar i det genitourära systemet.

Drogen eliminerar försiktigt symtomen på sjukdomar, den stannar den patologiska processen och förhindrar utveckling av komplikationer.

Former för frisläppande av ett läkemedel

Den mest populära tillverkaren av Gentos i droppar och tabletter är Bittner

Läkemedlet ska tas oralt inom en halvtimme före måltid eller en timme efter att ha ätit. Den finns i följande former:

 • droppar av en gulaktig eller brun nyans med en karakteristisk eftersmak och en lukt i flaskor av mörkt glas i volymen 20, 50 och 100 ml;
 • runda tabletter för resorption av vit eller gul med liten impregnering och separationsrisk i blåsor av 20 stycken.

Välj form av frisättning rekommenderas, beroende på närvaron eller frånvaron av samtidiga patologier. Personer med genetiska sjukdomar som är associerade med laktosintolerans måste använda läkemedlet i form av droppar, och om patienten har allergiska reaktioner mot etanol är det nödvändigt att använda tabletter.

Gentos eller Gentos Forte - skillnaden mellan drogerna

Gentos Forte finns i kapslar

Tillsammans med läkemedlet Gentos på apotek kan du köpa samma läkemedel med etiketten "Forte". Trots likhet med namn och liknande indikationer för användning skiljer sig beredningarna från varandra i kompositionen. Modifiering "Forte" innefattar ritning olja från pumpafrön, nässla, echinacea och njur te, vitamin E, zink, och marknadsförs som ett kosttillskott i stället för en medicinsk drog.

Kontraindikationer och biverkningar

Listan över kontraindikationer till användningen av läkemedlet omfattar:

 • svår leverfunktion
 • graviditet;
 • amning;
 • överkänslighet mot enskilda ingredienser;
 • ålder upp till 12 år (det finns inga kliniska data om användningen av läkemedlet hos barn).

Med försiktighet bör läkemedlet användas till personer som lider av alkoholism, hjärn- och sköldkörtelsjukdomar, liksom efter traumatiska hjärnskador.

På grund av den naturliga sammansättningen tolereras Gentos väl, men i händelse av individuell intolerans mot någon av läkemedlets komponenter kan allergiska reaktioner utvecklas. I sällsynta fall finns det ökad salivation, illamående, matsmältningssjukdomar.

Instruktioner för användning

Med problem med urinering kan läkemedlet ges till både män och kvinnor

droppar

Standarddosen av läkemedlet är 10 droppar, som måste tas 3 gånger om dagen i ren form eller utspädd i en matsked vatten. Drick medicinen rekommenderas i en halvtimme före måltid eller en timme efter att ha ätit, medan du håller i munnen innan du sväljer. Intagningstiden beror på sjukdomens kliniska kondition:

 • kronisk prostatit - 3 månader;
 • adenom (godartad prostatahyperplasi) - 3 månader;
 • akut cystit - 1-2 veckor;
 • kronisk blåsan - 3 månader;
 • störningar i urinering (ofullständig tömning, frekvent uppmaning att gå på toaletten, etc.) - 2 veckor.

I den inledande fasen av sjukdomen, när det är nödvändigt som en ganska obehagliga symptom kan elimineras Gentos kan tas varje 30-60 minuter (inte mer än 8 gånger per dag) för 8-10 droppar för att lindra tillståndet, sedan gå till receptionen kretsen rekommenderas.

Människor som riskerar att utveckla sjukdomar i det genitourära systemet (låg immunitet, frekventa sexuellt överförbara sjukdomar, alkoholism, njursjukdomar) kan använda läkemedlet som förebyggande medel. Kursen är två veckor, under vilken läkemedlet ska tas 2-3 gånger om dagen för 10 droppar, ta sedan en paus i 2-3 månader.

tabletter

Gentos tabletter ska placeras under tungan och hållas i munnen tills de absorberas fullständigt. Läkemedlet tas 2 gånger om dagen, varaktigheten av behandlingsperioden är från 2 veckor till 3 månader, beroende på sjukdoms kliniska förlopp:

 • urogenitala sjukdomar i akut form (prostatit, cystit) - 2 veckor;
 • kroniska patologier och urineringstörningar - 3 månader.

För snabb lindring av symptom under de första två dagarna av p-piller rekommenderas att ta 4 gånger om dagen och sedan gå till en dubbel mottagning.

Priset på läkemedlet i form av tabletter på Rysslands territorium är 400-560 rubel, droppar för intagningskostnad från 400 till 680 rubel (kostnaden anges den 24 april 2013).

analoger

Antalet analoga preparat Gentos, som har en liknande sammansättning och indikationer för användning, innefattar:

I folkmedicinen för behandling av dysfunktioner i det urogenitala systemet och urinvägar som används dekokter och infusioner av rölleka, frön, persilja, kamomill, blad, tranbär, kornblå. Vid behandling av prostata adenom, pumpa frön, maskros, kalendula, salvia, grodd råg och vete är väl etablerade.

Recensioner av Gentos

Recensioner av läkare och patienter om beredning av Gentos är generellt positiva, men i vissa fall saknas önskade resultat, utveckling av biverkningar och andra brister.

Läkarnas yttrande

Här har European Association of Urology ett sådant dokument - "Rekommendationer för behandling av urologiska sjukdomar." Här finns en del om prostatahyperplasi; prostatacancer, prostatainflammation, prostatit. I ingen av dessa avsnitt rekommenderas fytopreparationer generellt. Gentos är en fytopreparation. Fytopreparationer och biologiskt aktiva kosttillskott har inte genomgått allvarlig forskning. Och ingen har bevisat antingen i laboratoriet eller i experimentet att beståndsdelarna i dessa läkemedel är effektiva i sig själva, och ännu mer effektiva när de kombineras. Om vi ​​pratar om fytopreparationer, är det viktigaste som de fortsätter att vara deras säkerhet. 90% av fytopreparationerna är säkra mediciner. oavsett om de är i bruk - stora studier krävs, som ingen har genomfört.

Professor Sergei Pasechnikov, urolog

http://ecoblogger.in.ua/ru/content/gentos-otzyvy-ob-effektivnosti-i-celesoobraznosti-primeneniya

Självmedicinera inte. Tala med din läkare för behandlingskorrigering. Gentos är inte botemedel.

Shadorkina Victoria Anatolyevna, urolog-andrologist, onkolog

https://03uro.ru/category/gentos?page=2

Gentos kan tas under en oerhört lång tid, både utan hälsorisk och utan fördel. Detta är dock en egenskap hos alla homeopatiska läkemedel. Adress till urologen internt

Kozlov Dzintar Vasilievich

http://www.03.ru/section/proctology/5731422#m5731458

Mäns återkoppling

Registrerad med urologiska medel, först när plågas av smärta köpte alla läkemedel Gentos på apoteket inte köpt bara två dagar, men smärtan började avta och utvecklingen av urin blev lättare, då vet inte hooked Gentos vad jag ska säga, att hans tillträde till den medicinska processen är något bättre jag inte kommer att säga. Så den speciella förstod inte åtgärden, doktorn sa att förbättra och konsolidera läkningsprocessen. Kanske så.

Timothy

https://www.piluli.ru/product/gentos_kapli/review

Min man tog regelbundet drogen. Men platsen för den planerade förbättringen i hälsotillståndet har skett en kraftig försämring. Kör genast till läkaren. Vid den tiden var resultaten av urin och smear analys tillgänglig för läkaren. Analysen visade närvaron av bakterier i testmaterialet. Urologen föreskrev ett antibiotikum. Efter att ha tagit läkemedlet försvann katastrofen med hälsa. Därför föreslår slutsatsen sig själv. Homeopati, naturligtvis, en bra sak. Men hon, ibland, kan inte lösa de grundläggande problemen. Därför ingen självbehandling.

olsd123

http://otzovik.com/review_1510004.html

Innan du köper medicin, tvekade länge. Döm själv, asp, varför är Kanada, där det kommer att hitta en annan, om inte i Kanada? Järn pikrat också fortfarande var han den enda, när fyrverkerierna efter det nya året kastas pikrat kan overstocked för livet och en gåva. Och jag kommer inte säga något om kaliumjod. Och när du ser ordet UTVECKLING bredvid dessa komponenter vill du lägga till ordet LOHOV. Som mina vänner diskuterade detta problem med homeopatisk väns fru, som arbetar på vanligt, inte en homeopatisk läkare. Jag trodde att hon skulle stödja det här skämtet, men nej! Det visade sig, hon tar Tireoidine homeopatiska och går för det i ett apotek i den andra änden av staden. Och avel henne stör inte henne. Och det faktum att det inte är en placeboeffekt, eftersom läkarna inte hända... se till att hon försökte Gentos tabletter, och konstigt nog, men de hjälpte mig. Effekten är detta. Tidigare med en lätt infektion kunde jag sova bara 4 timmar utan att gå på toaletten. Och nu tar jag ett piller och sover i 6-7 timmar. Enig, det här är inte ett sovande piller...

Kirill

http://www.kremlewka.ru/assortiment/gentos_50ml_kapli/ex_pages_otzyvy_na_gentos

Gentos - naturlig produkt som är tillverkad av anläggningsdelar och sällan orsakar negativa effekter, men innan ansökan bör vara nödvändigt att konsultera en läkare. Egenvård för sjukdomar i urogenital systemet kan leda till obehagliga konsekvenser, även när det gäller de säkraste homeopatiska medel.

Gentos analoger

Billiga analoger Gentos

Vid beräkning av kostnaden billiga analoger Gentos minimipriset togs i beaktande, vilket återfinns i de prisblad som tillhandahålls av apotek

Populära analoger Gentos

den lista över analoga läkemedel baseras på statistiken över de mest efterfrågade medicinerna

Alla analoger Gentos

Analoger i sammansättning och indikationer för användning

Ovanstående lista över läkemedel analoger, i vilka ersätter Gentos, är lämpligast, eftersom de har samma sammansättning av aktiva substanser och sammanfaller enligt indikationen på ansökan

Homeopatisk botemedel Gentos

För att behandla ett antal sjukdomar i blåsan och prostata, använder många patienter "Gentos" botemedel.

Detta är en kombinerad fytopreparation som är utformad för att bekämpa urinvägarna. Det föreskrivs inte bara för män, men också för kvinnor. Men att dricka denna åtgärd utan en läkares rekommendation är oönskade. Först måste du upprätta en noggrann diagnos.

På denna sida hittar du all information om Gentos: fullständiga instruktioner för användning med denna drog, det genomsnittliga priset på apotek, komplett och ofullständiga analoger av läkemedlet, liksom vittnesmål från personer som redan har använt Gentos. Vill du lämna din åsikt? Vänligen skriv i kommentarerna.

Klinisk och farmakologisk grupp

Homeopatisk läkemedel som används i sjukdomar i prostata och urinvägar.

Villkor för ledighet från apotek

Släppt utan läkares recept.

Hur mycket kostar Gentos? Medelpriset på apotek ligger på 370 rubel.

Utformningsform och sammansättning

Gentos droppar och sublinguella tabletter produceras.

 1. Tabletter med risk och en fasett har en rund plan-cylindrisk form. Färgen kan vara vit eller gulaktig vit. Det finns ingen lukt. Marmor och inklusioner är tillåtna. Blisterförpackningen innehåller 20 tabletter. I en kartongbunt är 1,2 eller 3 sådana blåsor inbäddade.
 2. Drops är flytande, genomskinliga, kan ha en färg från ljusgul till brun. Vätskan har en liten specifik lukt. Innehåller droppar i flaskor av mörkt glas. Injektionsflaskor av 20, 50 och 100 ml framställs. Flaskan sätts i en kartongförpackning.

I 1 ml innehåller:

 • aktiv substans: Kanadensisk asp (Populus tremuloides) D1 0,07 ml, SågPalmetto (Sabal serrulatum) D6 0,1 ml, prickigt hemlock (odört) D6 0,1 ml Kaliumjodid (Kalium iodatum) D12 0,1 ml, Järnpikrat (Ferrum picrinicum) D12 0,1 ml hjälpämnen: innehåller etanol minst 41,5%. En ml = ca 25 droppar.

Sammansättning av sublinguala tabletter Gentos:

 • Aktiva komponenter: krypande palm (Sabal) D6, kanadensisk asp (Populus) D1, hemlock (Conium) D6, kaliumjodid (Kalium iodatum) D12, järn pikrat (Ferrum picrinicum) D12. Också i tabletterna finns ytterligare komponenter: magnesiumstearat, potatisstärkelse, laktosmonohydrat.

Farmakologisk effekt

Läkemedlet har en positiv effekt på den mekaniska komponenten av urineringstörningar, samtidigt som man normaliserar tonen i de släta musklerna med vilka blåsans väggar är fodrade.

Gentos har en antiinflammatorisk effekt. Med godartad prostatahyperplasi påverkar dess administrering den dynamiska komponenten av dysuri (nedsatt urinering). Läkemedlet ökar mikrocirkulationen i vävnaderna i sexuellt / urinvägarna.

Användningen av Gentos vid kronisk prostatit ger en måttlig stimulering av blodflödet i penisens klyfösa kroppar, vilket i sin tur bidrar till att övervinna erektil dysfunktion.

Indikationer för användning

Enligt instruktionerna till Gentos används läkemedlet som en del av en omfattande behandling:

 1. Med blåsans sjukdomar (blåsens atoni, cystitis);
 2. För kroniska och akuta sjukdomar i prostata (prostatit, godartad prostatahyperplasi) för att lindra symtomen på sjukdomar.

Gentos är en komplex homeopatisk medicin som används för att behandla godartad prostatahyperplasi. Under påverkan av komplex av komponenter förbättras parametrarna för urodynamik.

Kontra

Förskriv inte "Gentos" i fall där den individuella intoleransen av vissa komponenter av läkemedlet tidigare fastställdes.

Kontraindikationer inkluderar också:

 • ålder upp till 12 år (inga studier utfördes på denna patientgrupp);
 • leversjukdom.

Försiktighet bör vidtas när alkoholism, hjärn sjukdomar, kraniocerebralt trauma uppträder. I dessa fall är det önskvärt att förskriva läkemedlet i form av tabletter.

Instruktioner för användning

Bruksanvisningen visar att Gentos tas 30 minuter före eller 1 timme efter att ha ätit. Droppar tas i ren form eller späds i 1 matsked vatten och håller lite tid i munnen innan de sväljs. Tabletten ska hållas under tungan tills den är helt resorberad.

 1. Med godartad prostatahyperplasi utse 1 flik. eller 10 droppar 3 gånger per dag. Behandlingstid - 3 månader. Därefter föreskrivs stödjande terapi 1-2 gånger per dag, beroende på svårighetsgraden av dysuri.
 2. I kronisk prostatit utnämna 1 flik. eller 10 droppar 3 gånger per dag. Behandlingstid - 3 månader. Vid exponering för provokationsfaktorer utförs två veckors förebyggande kurser.
 3. I kronisk cystiti utnämna 1 flik. eller 10 droppar 3 gånger per dag i 3 månader. Sedan byter de om nödvändigt till underhållsbehandling 1-2 gånger per dag.
 4. Vid akut cystitis föreskrivs vuxna och ungdomar 1 flik. eller 10 droppar 3 gånger per dag. Behandlingstiden är 1-2 veckor.
 5. Vid akuta urineringstendigheter (frekvent uppmaning att urinera, natturinering att urinera, ofullständig tömning av urinblåsan) ordineras vuxna och ungdomar 1 tablett. eller 10 droppar 3 gånger per dag. Behandlingstid - 2 veckor. För kroniska sjukdomar, utnämna 1 flik. eller 10 droppar 3 gånger per dag i 3 månader. Sedan byter de om nödvändigt till underhållsbehandling 1-2 gånger per dag.

Vid uppkomsten av sjukdomen och i fall som kräver snabb avkoppling av symptom är det möjligt att ta läkemedlet 8-10 droppar eller 1 flik. varje 0,5-1 h, men inte mer än 8 gånger per dag. Efter förbättring av tillståndet är läkemedlet ordinerat 3 gånger per dag.

Biverkningar

Instruktionerna indikerar att de flesta patienter tolererar läkemedelsbrunnen. Bland de möjliga biverkningarna kallas salivation. Men om patienten har viss reaktion på att ta drogen, ska du få läkares råd.

överdos

Fall av överdosering med Gentos registrerades inte, eftersom det innehåller växtdelar i höga utspädningar.

Särskilda instruktioner

Innan du använder drogen ska du kontakta din läkare.

Med omsorg och under överinseende av en specialist är Gentos ordinerat till patienter som lider av sköldkörtelsjukdomar.

Läkemedlet innehåller i dess sammansättning vegetabiliska komponenter, så lagringsdropparna kan markeras dämpning smak och lukt av lösningen, samt dess ringa grumling - sådana fenomen inte leder till minskad effektivitet Gentos.

Droginteraktioner

Det finns ingen information om kliniskt signifikant läkemedelsinteraktion.

recensioner

Vi plockade upp några recensioner av män om drogen Gentos:

 1. Arthur. Det var så länge sen att jag blev beroende av en cykel och började ha problem med prostata! brännande och klåda och svaghet i sexuella termer efter att ha tagit gentos smärta var borta för alltid och jag kände mig lättad !! Jag råder alla som har problem med mäns sjukdomar! Jag dricker inte ett piller, men dropparna verkar väldigt snabbt.

I allmänhet är recensioner om Gentos på forumen positiva. Användare som tog drogen för akuta sjukdomar, hävdar att läkemedlet efter ett tag minskar allvarlighetsgraden av negativa symtom, minskar smärta, obehag.

Men i de flesta fall var det möjligt att fullständigt bli av med manifestationer av sjukdomen bara om Gentos-botemedlet användes i samband med andra droger.

analoger

Den homeopatiska förberedelsen Gentos har inga strukturella analoger.

 • Läkemedel som har liknande farmakologisk verkan är: Prostamed, Sitoprostat, röd rot, Fleksid, Prostasabal, Prostanorm, prostakor, Likoprofit, Prostalin fort Prostaker, Vitaprost.

Innan du använder analoger, kontakta din läkare.

Förvaringsförhållanden och hållbarhet

Hållbarheten för Gentos-droppar är 5 år och läkemedlet i form av sublinguella tabletter är 3 år. Båda formerna av läkemedlet bör förvaras på en plats skyddad mot ljus och utom räckhåll för barn, vid en temperatur av högst 25 ° C. Gentos bör också skyddas mot starka elektromagnetiska fält.

Gentos

Anvisningar för användning:

Latinska namnet: Gentos

ATX-kod: G04BX50

Aktiv beståndsdel: Komplex av växtkomponenter

Tillverkare: Richard Bittner AG (Österrike)

Beskrivning aktuell på: 10.10.17

Pris i onlineapotek:

Gentos är ett homeopatiskt medel avsedd för behandling av blåsans och prostata.

Aktiv substans

Kanadensisk asp (Populus) D1, Serrate palm (Sabal) D6, prickigt hemlock (Conium) D6, kaliumjodid (Kalium iodatum) D12, järn pikrat (Ferrum picrinicum) D12.

Utformningsform och sammansättning

Indikationer för användning

Droppar och Gentos Forte i tabletter rekommenderas att användas som ett medel för komplex terapi som syftar till att behandla följande sjukdomar:

 • Akut / kroniska sjukdomar i prostata, till exempel godartad prostatahyperplasi eller prostatit. Gentos ger en signifikant försämring av symtomen.
 • Blåsersjukdomar, såsom blåsor (inflammation i urinblåsan) och blåsans atoni (försvagning av väggarna).

Kontra

Gentos är kontraindicerat för barn under 12 år, liksom personer med ökad känslighet för de komponenter som utgör dess komposition.

Obligatoriskt samråd med en specialist kräver användning av detta läkemedel under graviditet och amning såväl som i närvaro av sköldkörtelstörningar.

Bruksanvisning Gentos (metod och dosering)

Läkemedlet tas 30 minuter före eller 1 timme efter att ha ätit. Droppar tas i ren form eller späds i 1 matsked vatten och håller lite tid i munnen innan de sväljs. Tabletten ska hållas under tungan tills den är helt resorberad.

Vid uppkomsten av sjukdomen och i fall som kräver snabb avkoppling av symptom är det möjligt att ta läkemedlet 8-10 droppar eller 1 flik. varje 0,5-1 h, men inte mer än 8 gånger per dag. Efter förbättring av tillståndet är läkemedlet ordinerat 3 gånger per dag.

I kronisk prostatit utnämna 1 flik. eller 10 droppar 3 gånger per dag. Behandlingstid - 3 månader.

Med godartad prostatahyperplasi utse 1 flik. eller 10 droppar 3 gånger per dag. Behandlingstid - 3 månader. Därefter föreskrivs stödjande terapi 1-2 gånger per dag.

Vid akut cystitis föreskrivs vuxna och ungdomar 1 flik. eller 10 droppar 3 gånger per dag. Behandlingstiden är 1-2 veckor.

I kronisk cystiti utnämna 1 flik. eller 10 droppar 3 gånger per dag i 3 månader. Sedan byter de om nödvändigt till underhållsbehandling 1-2 gånger per dag.

Vid akuta kränkningar av urinering föreskrivs vuxna och ungdomar 1 flik. eller 10 droppar 3 gånger per dag. Behandlingstid - 2 veckor. För kroniska sjukdomar, utnämna 1 flik. eller 10 droppar 3 gånger per dag i 3 månader. Sedan byter de om nödvändigt till underhållsbehandling 1-2 gånger per dag.

Biverkningar

Droppar Gentos kan sällan orsaka överdriven salivation. Om andra effekter uppträder, kontakta en läkare. Biverkningar av Gentos tabletter är inte registrerade.

överdos

Fall av överdosering är inte registrerade.

analoger

Analoger för ATX-kod: ingen.

Läkemedel med liknande verkningsmekanism (slump ATC 4 nivå kod): Renel, Samprost, Uriflorin, Bioprost.

Ta inte beslutet att byta drogen själv, kontakta en läkare.

Farmakologisk aktivitet

Gentos används oftast för att behandla prostatahyperplasi, som är godartad. Enligt uroflowmetrydata (mätning av flödeshastigheten för urin) förbättrar preparatet signifikant urodynamiken.

Läkemedlet har en positiv effekt på den mekaniska komponenten av urineringstörningar, samtidigt som man normaliserar tonen i de släta musklerna med vilka blåsans väggar är fodrade.

Gentos har en antiinflammatorisk effekt. Med godartad prostatahyperplasi påverkar dess administrering den dynamiska komponenten av dysuri (nedsatt urinering). Läkemedlet ökar mikrocirkulationen i vävnaderna i sexuellt / urinvägarna.

Användningen av Gentos vid kronisk prostatit ger en måttlig stimulering av blodflödet i penisens klyfösa kroppar, vilket i sin tur bidrar till att övervinna erektil dysfunktion.

Särskilda instruktioner

När man lagrar droppar Gentos är deras lätta grumlighet acceptabel, liksom försvagningen av lukt och smak.

Läkemedlet är inte beroendeframkallande.

När du tar droppar, kom ihåg att de innehåller etylalkohol, vilket hjälper dig att bestämma lämplig dos innan du kör ett fordon.

Vid graviditet och bröstmjölk

Användningen av läkemedlet kräver tillsyn av en specialist.

I barndomen

Läkemedlet är kontraindicerat för barn under 12 år.

Droginteraktioner

Inga fall av läkemedelsinteraktion har upprättats.

Villkor för lagring

Förvaras på ett ställe som skyddas mot ljusa och starka elektromagnetiska fält, otillgängliga för barn, vid en temperatur som inte överstiger 25 ° С. Förvaringstiden för tabletterna är 3 år, droppar - 5 år.

Pris på apotek

Kosta Gentos för 1 förpackning från 150 rubel.

Beskrivningen som publiceras på denna sida är en förenklad version av den officiella versionen av annoteringen till drogen. Informationen tillhandahålls endast i informationssyfte och är inte en guide för självbehandling. Innan du använder drogen bör du kontakta en specialist och läsa instruktionerna som godkänts av tillverkaren.

Gentos i Moskva

instruktion

 • Ej funnen eller innehåller i sin sammansättning naturliga komponenter och icke-standardiserade aktiva substanser, inte relaterade till internationella icke-proprietära namn (INN).

Som en del av komplex terapi:

- För akuta och kroniska sjukdomar i prostata (godartad prostatahyperplasi, prostatit) för att lindra symtomen på dessa sjukdomar.

- med blåsans sjukdomar (blåsans blåsning, blåsans atoni)

vid kronisk prostatit utnämna en 1 flik. eller 10 droppar 3 gånger per dag. Behandlingstid - 3 månader. Vid exponering för provokationsfaktorer utförs två veckors förebyggande kurser.

vid godartad prostatahyperplasi utnämna en 1 flik. eller 10 droppar 3 gånger per dag. Behandlingstid - 3 månader. Därefter föreskrivs stödjande terapi 1-2 gånger per dag, beroende på svårighetsgraden av dysuri.

vid akut cystitis vuxna och tonåringar utnämna en 1 flik. eller 10 droppar 3 gånger per dag. Behandlingstiden är 1-2 veckor.

vid kronisk blåsan utnämna en 1 flik. eller 10 droppar 3 gånger per dag i 3 månader. Sedan byter de om nödvändigt till underhållsbehandling 1-2 gånger per dag.

vid akuta kränkningar av urinering (frekvent uppmaning att urinera, natturinering att urinera, ofullständig tömning av blåsan) vuxna och tonåringar utnämna en 1 flik. eller 10 droppar 3 gånger per dag. Behandlingstid - 2 veckor. vid kroniska kränkningar utnämna en 1 flik. eller 10 droppar 3 gånger per dag i 3 månader. Sedan byter de om nödvändigt till underhållsbehandling 1-2 gånger per dag.

I sjukdomsuppkomsten och i fall som kräver snabb avslappning av symtom, det är möjligt att ta drogen för 8-10 droppar eller 1 flik. varje 0,5-1 h, men inte mer än 8 gånger per dag. Efter förbättring av tillståndet är läkemedlet ordinerat 3 gånger per dag.

Läkemedlet tas 30 minuter före eller 1 timme efter att ha ätit. Droppar tas i ren form eller späds i 1 matsked vatten och håller lite tid i munnen innan de sväljs. Tabletten ska hållas under tungan tills den är helt resorberad.

sällsynta: ökad salivation.

Patienten ska informeras om att om andra biverkningar inträffar, ska du konsultera en läkare.

- Barn under 12 år (på grund av otillräckliga kliniska data)

- Överkänslighet mot läkemedlets komponenter.

Läkemedlet är godkänt för användning som en OTC-produkt.

Läkemedlet i form av sublingualtabletter bör förvaras vid en temperatur av högst 25 ° C på en plats som inte är tillgänglig för barn. Hållbarhet - 3 år. Använd inte efter utgångsdatumet på förpackningen.

Läkemedlet i form av droppar homeopatiska bör förvaras vid en temperatur av högst 25 ° C på ett ställe som är skyddat mot ljusa och starka elektromagnetiska fält, otillgängliga för barn. Hållbarhetstid - 5 år. Använd inte efter utgångsdatumet på förpackningen.

Med försiktighet bör ordinera läkemedlet för sjukdomar i sköldkörteln.

Patienten bör informeras om att en läkare ska konsulteras vid fall av prostatasjukdom.

Sedan Gentos preparat i form av droppar av en homeopatisk innefattar naturliga vegetabiliska komponenter under lagring kan vara något suddig lösning eller försvagning lukt och smak, som inte reducerar effektiviteten av läkemedlet.

Gentos

Beskrivningen är aktuell på 2016/08/11

 • Latinska namn: Gentos
 • ATX-kod: G04BX50
 • Aktiv beståndsdel: Komplex av växtkomponenter
 • producent: Richard Bittner AG (Österrike)

struktur

I sammansättningen av homeopatiska droppar Gentos innefattar sådana aktiva komponenter: palm Palmetto (Sabal) D6, asp kanadensiska (Populus) D1, kaliumjodid (Kalium iodatum) D12, järn pikrat (Ferrum picrinicum) D12, prickigt hemlock (Conium) D6, och etylalkohol som en ytterligare komponent.

Sammansättningen av sublinguala tabletter Gentos innefattar aktiva komponenter: krypande palm (Sabal) D6, kanadensisk asp (Populus) D1, hemlock (Conium) D6, kaliumjodid (Kalium iodatum) D12, järn pikrat (Ferrum picrinicum) D12. Också i tabletterna finns ytterligare komponenter: magnesiumstearat, potatisstärkelse, laktosmonohydrat.

Typ av problem

Gentos droppar och sublinguella tabletter produceras.

 • droppar flytande, transparent, kan ha en färg från ljusgul till brun. Vätskan har en liten specifik lukt. Innehåller droppar i flaskor av mörkt glas. Injektionsflaskor av 20, 50 och 100 ml framställs. Flaskan sätts i en kartongförpackning.
 • tabletter med en risk och en fasett har de en rund plan-cylindrisk form. Färgen kan vara vit eller gulaktig vit. Det finns ingen lukt. Marmor och inklusioner är tillåtna. Blisterförpackningen innehåller 20 tabletter. I en kartongbunt är 1,2 eller 3 sådana blåsor inbäddade.

Farmakologisk aktivitet

Gentos är en komplex homeopatisk medicin som används för terapin godartad prostatahyperplasi. Under påverkan av komplex av komponenter förbättras parametrarna för urodynamik.

Gentos verkar på den mekaniska faktorn av urineringstörningar. Det finns också en antiproliferativ effekt på prostatavävnaden, normaliseringen av blåsans glattmuskelton, detrusor.

Läkemedlet verkar som en antiinflammatorisk, aktiverar blåsans evakuator-reservoarfunktion. Den positiva effekten på den dynamiska komponenten av dysuri hos patienter med godartad prostatahyperplasi noteras. Sålunda, under påverkan av de aktiva komponenterna Gentos inhiberade prostataförstoring processen utvinning normal urinering (urin amplifierade jet underlättas blåstömning, reducerade frekvens resor till badrummet).

Vid behandling av läkemedlet hos patienter ökar mikrocirkulationen av vävnaderna ur urin- och könsorganen gradvis. Svårighetsgraden av trängsel i bäckenorganen minskar, vilket eliminerar en av de viktiga utvecklingsfaktorerna prostatit.

Hos män som lider av kronisk prostatit, det finns en stimulering av blodflödet i penisens klyfösa kroppar. En sådan påverkan påverkar patientens tillstånd på ett positivt sätt Erektil dysfunktion.

Säger att återställa balansen av könshormoner i kroppen, i synnerhet återvinning av neurohumoral reglering i systemet i hypothalamus - hypofysen - testikel-, eliminering av åldersrelaterad androgenbrist.

Gentos ger också effektivt förebyggande av komplikationer hos patienter med adenom Prostata.

Hos män med prostatit, när Gentos tas, minskar allvaret av smärta och smärta i urinprocessen och det intima livet.

Läkemedlet minskar sannolikheten för utveckling hos män infertilitet och impotens, under dess inflytande förbättras kompositionen av prostats utsöndring.

Farmakokinetik och farmakodynamik

Eftersom effekten på detta läkemedels kropp är resultatet av det komplexa inflytandet av dess komponenter är kinetiska observationer omöjliga. Därför finns inga data om farmakokinetik och farmakodynamik.

Indikationer för användning

Det är tillrådligt att ta Gentos i följande fall:

 • i den komplexa behandlingen av prostata sjukdomar, både akuta och kroniska (prostatit, godartad hyperplasi);
 • blåsans sjukdomar (cystit, atoni) hos män och kvinnor;
 • överträdelser av urinprocessen i samband med kirurgisk ingrepp och andra orsaker.

Kontra

Följande kontraindikationer för användningen av Gentos definieras:

 • hög känslighet för komponenterna i läkemedlet;
 • ålder upp till 12 år.

Förskriv försiktigt botemedlet till personer som har diagnostiserats med sköldkörtelns dysfunktion, såväl som kvinnor under graviditet och matning.

Biverkningar

När man får droppar i sällsynta fall upplever patienter ökad salivation. Tabletter framkallar inte biverkningar. Om patienten noterar utvecklingen av några andra biverkningar under behandlingen, bör han omedelbart rådfråga en specialist.

Bruksanvisning Gentosa (Metod och dosering)

Medel i form av tabletter och droppar ska användas i en halvtimme före måltid, eller en timme efter det.

Gentos droppar, bruksanvisningar

Ta läkemedlet i form av droppar ska vara inuti innan du sväljer vätskan, du måste hålla den i 30 sekunder i munnen. Droppar kan appliceras ospädd eller utspätt i ett st. l. vatten.

Gentos droppar ordineras för vuxna patienter och ungdomar i en dos av 10 droppar 3 gånger om dagen.

Under de första behandlingsdagarna, eller om det är nödvändigt att snabbt minska intensiteten i symtomen på sjukdomen, kan droppar tas var 30: e minut tills patientens tillstånd förbättras. Du kan dock dricka droppar inte mer än 8 gånger om dagen. Efter att patientens tillstånd har förbättrats måste du gå till en tre-tidsavdelning.

Behandling av akut cystit och prostatit innebär en två veckors mottagning av droppar.

För behandling av prostatit och cystit i kronisk form bör godartad prostatahyperplasi, blåsornas atoni, missbruk av urineringsprocessen av droppens olika ursprung druckas i tre månader.

Efter att patientens tillstånd stabiliserats kan du öva att ta droppar 1-2 gånger om dagen.

Gentos tabletter, instruktioner för användning

Gentos i form av tabletter, vuxna är tilldelade 1 bord. en dag två gånger om dagen. Patienter från 5 till 12 år efter utnämningen av en läkare får hälften av bordet. två gånger om dagen.

Behandling av prostatit varar 1-3 månader, behandling av blåsor varar 2-3 veckor. Vid andra sjukdomar indikeras medlet att ta upp till 3 månader.

Tabletten ska hållas i munnen tills den löser upp helt.

överdos

Det fanns inga fall av överdosering under behandlingen.

interaktion

En kombination av Gentos administrering med andra medel är godtagbar.

Experter rekommenderar att man följer en paus mellan att ta droppar eller tabletter Gentos och andra mediciner: det ska vara minst 20 minuter.

Försäljningsvillkor

Produkten säljs på apotek utan recept.

Förvaringsförhållanden

Tabletter och droppar ska förvaras på en mörk plats, vid en temperatur upp till 25 ° C, för att skydda dem mot barns tillgång. Drops Gentos måste skyddas mot effekterna av elektromagnetiska fält.

Utgångsdatum

Tabletterna lagras i 3 år, droppar - 5 år.

Särskilda instruktioner

Innan du börjar behandla prostata sjukdomar betyder Gentos, en man bör alltid rådgöra med en läkare.

Eftersom sammansättningen av läkemedlet i form av droppar innehåller växtkomponenter, kan det uppstå grumlighet under lagring i vätskan, försvagning av smak, lukt. Sådana förändringar påverkar inte läkemedlets effektivitet.

Under de första dagarna av medicineringen kan patienter få en ökning av symtomen på sjukdomen, men du behöver inte avbryta medicinen.

I sublinguella tabletter laktos, Detta bör beaktas av personer med lämpliga sjukdomar och med droppar istället för tabletter.

Möjligheten att koncentrera uppmärksamheten på att ta läkemedel påverkas inte.

analoger

Till salu finns inga förberedelser - analoger av betyder Gentos på struktur.

En läkare kan ordinera läkemedel som har en liknande effekt på kroppen.

barn

Utnämna inte Gentos i form av droppar till barn under 12 år. På receptet hos läkaren används piller för att behandla barn från 5 till 12 år.

Vid graviditet och amning

Det finns inga uppgifter om drogernas negativa inverkan på fostret eller barnet. Vid graviditet och amning utsettes Gentos med försiktighet, behandlingen utförs strikt under överinseende av en läkare.

Recensioner av Gentos

I allmänhet är recensioner om Gentos på forumen positiva. Användare som tog drogen för akuta sjukdomar, hävdar att läkemedlet efter ett tag minskar allvarlighetsgraden av negativa symtom, minskar smärta, obehag.

Men i de flesta fall var det möjligt att fullständigt bli av med manifestationer av sjukdomen bara om Gentos-botemedlet användes i samband med andra droger.

Pris Gentosa, var man kan köpa

Pris Gentosa i form av droppar - i genomsnitt 300 rubel. för yup. 20 ml. Priset på tabletter - i genomsnitt 250 rubel. för 20 st.