Huvud
Analyser

"Ögonzoner" hos bönder

Ärogena platser hos män är känsliga delar av kroppen, stimulering av vilka leder till ökad libido. Det är ett misstag att tro att nervändarna i perinealplatsen är ansvariga för den sexuella upphetsningen av företrädare för den starka halvan av mänskligheten.

Mänens erogena zoner är belägna på vissa ställen sedan födseln. Det är intressant att dessa fantastiska punkter kan ändra position, tråkig eller förvärra känslighet. Operationer, skador, alkohol och nikotin kan påverka kroppen, inklusive platsen för magiska punkter.

Ögonzoner hos män: var är

Så, var kan de mest erogena zonerna ligga hos män? Var som helst! Varje man är ett nytt oupptäckt objekt som kräver uppmärksamhet och tålamod. Det är möjligt att en representant för den starka hälften av mänskligheten själv inte visste att han kan vara upphetsad av kyssar i naveln eller blåser huvudets baksida.

Var kan erogena punkter hos män koncentreras?

 • tunga, läppar;
 • nacke, nacke;
 • rygg, buk;
 • ben;
 • bröst;
 • perineum, anus, penis.

Nervändningar, som ligger på tungan och läpparna, fångar den minsta effekten. Rörelser kan vara graciösa och tantalizing, men kan likna sugande. Nästan alla män mäter, när de slår ut håret på huvudet, klappar de på nacke, nacke. Reaktionen på smärta i detta område är ett svar från barndomen när min mamma strök huvudet. Att lita på den här delen av kroppen till dig, mannen talar om fullständig uppenbarelse, eftersom han berövas kontroll över vad som händer. Någon kommer att tycka mildt, och någon vill att du ska börja klorna i ditt hår.

Var uppmärksam på händerna på jakt efter männens erogena zoner. Mellan mitten och ringfingret är en hemlig plats, som är ljussens utskjutning.

Sträck och stroke den magiska zonen och du kommer snart att kunna se en märkbar erektion. På baksidan av palmen mellan mitten och indexfingrarna finns det ett annat hemligt område. Vrid handmassage i en förspel och njut av känslorna tillsammans med passionsens syfte.

Lasky bröst som nästan varje man, men effekten på bröstvårtorna individuellt. Om det rättvisa könet ger rosa haloskärmar ett otänkbart nöje, så kan vissa män som strider så småningom vara obehagliga. För att stimulera en partner, använd dina bröst och stryka hans torso.

Magen är den plats som exciterar den manliga fantasin. När allt kommer omkring är han i relativ närhet till könsorganen. Du kan massera magen med händerna eller magen, med bröstet och jämnt med ditt hår. Se bort från effekterna på fötterna och poplitealzonerna. Vissa män upplever spännande känslor när de masseras av sina lemmar.

Naturligtvis, ingen avbröt rygmassagen: det är bättre att flytta från botten, flytta uppåt. Särskilt trevliga är effekterna på ryggradens sakrala område eller det interkapulära utrymmet. En fjäder eller strö med klor kan diversifiera en trevlig massage session. Experimentera med att kyssa och röra på ditt hår. Du kan smula din partners starka rygg med fötterna.

Ögonzoner hos män: sätt att påverka

Hur du påverkar partnerens magiska poäng, välj dig. Ändå är det nödvändigt att känna till hela vapenens arsenal för att kunna känna sig så kunnig som möjligt.

Metoderna för att påverka erosoner är följande:

 • bita;
 • slick;
 • kissing;
 • Rör;
 • flip flops;
 • kompression;
 • vibration.

Kyssning är den vanligaste effekten på kroppen. Genom att använda språket för smekmånad kan du leverera partnerens maximala nöje. Delikat bett kan ge ett speciellt nöje: det viktigaste är att kontrollera graden av påverkan. Att röra kan vara knappt märkbart, luftigt eller brännande.

Tryck som deformerar en partners hud kan dramatiskt öka spänningen. Till exempel, vissa kvinnor gillar att klämma skinkorna, tillbaka, armar av en partner med handflatorna.

Spanking - poshlepyvaniya, som kan användas i kärleksspel. Särskilt kontrollerar inte graden av spanking, eftersom män är mer "tjocka", och du kan knappast leverera smärtsamma känslor för dem.

Frekventa vibrationer skiftar skikten i huden, så vibrationer anses vara det mest kraftfulla orsaksmedlet. Att ha hällt på känsliga områden av partnern, till exempel på ett sexuellt ledande huvud, kan du leverera till oförglömliga känslor. Du kan experimentera med strömmar av kall eller varm luft, vilket orsakar olika hudreaktioner. Temperatureffekten på kroppen med hjälp av "is och flamma" är känd för många. Chocken av förkylning skapar eufori och ökar libido.

Mänens erogena zoner: användbara tips

Vad bestämmer graden av manlig spänning? En kunskap om lokalisering och påverkan på de manliga erogena zonerna är inte tillräckligt. Det finns speciella hemligheter som hjälper till att göra ett kärleksspel till en speciell magi. Lukt spelar en stor roll i tillväxt eller förfall av spänning. Skarpa kulinariska smaker kan avskräcka all jakt på sex, såväl som oförmåga hos en partner.

Extranous låter distrahera och spänning. Barnskrik, ljudet av en jackhammer och passande bilar hindrar dig från att koncentrera dig. Betrakta inte musik som ett paradis för alla sjukdomar. Om du inte känner till en partners smak, kan du av misstag göra fel val och kommer bli besviken.

Fysisk utmattning är inte den bästa alliansen för gott sex. Efter en svår arbetsdag kan en man uppleva depression av erogena zoner. Genom att reagera på receptorer kommer du bara att irritera det. Sådana experiment kommer att sluta med misstankar om förräderi eller impotens, men i själva verket är mannen helt enkelt trivial trött.

Ökad irritabilitet kan leda till avslag på sexuellt delirium. Eventuell beröring och jämn kyss kommer att uppfattas som irriterande. Om maka eller älskling hade en extremt svår och stressig dag är det bättre att skjuta upp sexuella spelen fram till nästa gång eller ge honom möjlighet att lugna sig. Smärtsamma känslor, till exempel migrän, kolik i buken och andra sjukdomar, upphäver önskan. Därför är huvudvärk inte alltid en ursäkt för att vägra oönskade sex.

Alkohol och extrema kan leda till en intensiv sexuell upphetsning, men om du ständigt använder dessa metoder för att bli hög, kommer du att komma till det, vara mättat emotionellt. Lär dig att leta efter nya sätt att studera varandras kropp utan skadliga överskott och hälsorisker.

Magic punkter som du inte visste om

Inse att du inte ens tänkte på det faktum att den starka hälften har hemliga poäng. Vi utökar våra horisonter och övningar på vår älskade!

C - en punkt som ligger på hörns ytterkant. Avstånd från lobben till brusk i form av bokstaven C. Koncentration av nervändar här hjälper till om ett par minuter för att få en man. Börja med kyssar i nacken, och sedan gå till auriklarna. Glöm inte att viska ömhet och nibble det, för att driva det helt galet.

8 - den punkt som ligger vid botten av penis. Dra dina fingrar runt basen av penis, och sedan runt pungen, rita en figur åtta. En knappt märkbar beröring kommer snabbt att få partnern till ett tillstånd av kamp "beredskap". Du kan försiktigt trycka på fingret i botten av penis för att något stoppa blodflödet och öka spänningen.

W är den punkt som finns på bröstet. Sätt partnern på ryggen och sitta på toppen. Rita brevet W från vänster till höger på bröstet och vice versa. För att sminka fingrarna, smörj spetsarna med massageolja. Börja med lätta handen och sluta med starkt tryck.

O - belägen i utsprånget av ryggen. Enligt den tantriska läran väcker man den sexuella energin hos hanen vid beröring av denna zon. Medan partnern ligger på magen, massera sakrummet med tummen och rör sig i en cirkel. Gradvis öka radien och gå till en intensiv ryggmassage.

Hos vem?

Det är uppfattningen att huvudmannen är fallusen. På den är alla erogena zoner koncentrerade. I själva verket finns det i någon annan kropp ett annat kraftfullt sexuellt instrument som tar en aktiv roll i varje sexuell handling. Detta hänvisar till prostatakörteln eller med andra ord prostata.

I en passform passar få få komma ihåg närvaron av prostata. Och helt förgäves. Hon, som den främsta manliga sexuella organen, är mycket känslig för stimulering. Vissa sexologer satte det på samma sätt som den kvinnliga G-punkten, trots allt, en kompetent effekt på prostatan åtföljs av ett oförglömligt nöje.

Hur kan du hitta den här mystiska zonen i människans kropp?

1. Innan du börjar söka efter den eftertraktade punkten i din partners kropp, be honom att gå igenom en liten förberedelse. En man bör helst rengöra tarmarna och tömma rektum med en lavemang, vilket ger en mer estetisk massage en sådan hemlig plats.

2. Gör allt som är möjligt för att få din partner att koppla av och helt lita på dig. Hans inre osäkerhet kommer att leda till en klämning av sphincten och det fullständiga misslyckandet av ditt sexuella experiment. Ta reda på om mannen verkligen vill delta i det. Annars kommer han, i stället för ett levande nöje, bara att känna obehag och smärta.

3. Trim naglarna utan att misslyckas. Om du har påfallit naglar, försök inte ens leta efter en G-spot, eftersom det här är fylligt med utseende av mikrotum i din kärleks rektum.

4. Tvätta händerna noggrant, inte bara före, men efter att ha sökt och hitta den eftertraktade punkten. Rör inte handen som var inblandad i sökningen, till könsorganen eller i dina könsorgan, eller ännu bättre, använd engångshandskar. Således kommer du att rädda dig från en mängd olika mikroorganismer från partnerens kolon, vilket kan leda till utveckling av inflammatoriska processer.

5. Börja inte leta efter prostata i början av samlag. Det är bättre att överföra detta till det ögonblick när du känner att kulminationen kommer överhängande. Annars kan du helt enkelt förstöra din partners sexualitet och till och med göra honom obekväma.

6. Gör din man en erotisk massage, som börjar från huvudet och rör sig försiktigt till mage och rygg. Var särskilt uppmärksam på skinkorna. Massage din partner med mjuka och mjuka rörelser.

7. Låt din man ligga på ryggen. Du vid denna tidpunkt kommer att ligga mellan benen och mycket noggrant och försiktigt komma in fingret i hans anus, inte glömma att använda vaselinolja eller ett speciellt smörjmedel. Förflytta dig framåt 4-5 cm och försök att fälla på tarmens främre vägg från magen, en utbuktning av en kastanjens storlek.

8. Alternativt kan du be partnern att ta knä-armbågsställningen eller ligga på hans sida, helst den rätta, och tryck knäna tätt mot magen. Denna situation gör det inte bara lättare för dig, men låter också en man uppleva flera orgasmer. I denna position slappnar musklerna i bäcken till det maximala.

9. Om du lyckades hitta den där magiska punkten, sluta och låt mannen vänja sig till det här tillståndet.

10. Om din partner inte godkänner en intern sökning efter punkt G, försök att övertala honom till extern stimulering, vilket också är bekvämt att träna i knä-armbågsställningen eller på hans sida. Skjut fingret över mannens perineum från pungen och stanna närmare anusans öppning. Det ligger i denna zon att prostatan ligger.

Vi hoppas att de här enkla rekommendationerna hjälper dig att leverera det sanna nöjet till din partner och diversifiera ditt sexliv till det maximala.

 • VKontakte
 • Facebook
 • Klasskamrater kamrater~~POS=HEADCOMP
 • Google+
 • LiveJournal
 • Min värld
 • Twitter

7 kommentarer på artikeln "Hur man hittar G-punkten för en man"

Tack för dessa rekommendationer))) För att vara ärlig ville jag redan gå till en urolog speciellt för att han i alla fall skulle visa på hur man gjort det). Öva framför allt!

Tänk positivt

Karta över männens erogena zoner

Från Masterweb

Det är ingen hemlighet att kvinnor har några specifika zoner på kroppen, skapade för att vi ska njuta av. Med vänliga hälsningar hoppas vi att partnern gissar var du har klitoris och G-punkten. Kanske kommer du att bli förvånad att lära dig att män också har vissa zoner, vars stimulans kommer att få honom att uppleva en bokstavligen otrolig önskan. Nedan kommer du att erbjudas en lektion av elementär anatomi av manlig nöje och avslöjade de mest erogena zonerna hos män.

Hur kan jag hitta mina utvalda erogena zoner?

Män och kvinnor är två motsatta läger, ofta oförsonliga, försvarar sina rättigheter till den sista bloddroppen. En plats för dessa motsättningar ligger på alla sfärer av livet, men inte i sängen. När partners kan ge varandra nöje, kan de övervinna eventuella skillnader.

Försök att utforska partnern så mycket som möjligt med hjälp av kärleksfulla, skonsamma, tantaliska handen, massage, kanske lätt biting, slapping. Håll koll på hans reaktion. Det kommer att berätta vilken av dina handlingar som kan orsaka överraskning, ökad spänning och nöje, och vilka som ska överges utan rätt att upprepa.

Alla dina handlingar, gjorda med ömhet, kärlek och uppriktig önskan att ge glädje, kommer att framkalla en trevlig känsla i den utvalda, och kommer också att öppna för dig sina individuella erogena zoner.

Zon F

Hur hittar man det?

Bridle (English Frenulum, och därmed namnet på detta område) är en av de mest känsliga, erogena zonerna hos män. Denna tunna hudremsa ligger i underdelen av penis, strax under huvudet. Om man ska jämföra med antalet nervändar, kan det säkert kallas manlig ekvivalent av en klitoris.

Hur man njuter?

Hennes stimulans är förlovad under sex, många kvinnor, men inte det faktum att du gör det rätt. Enligt experter är denna blodpropp av nerver än känsligare än någon annan del av den manliga kroppen. För att din partner ska "se himlen" under en orgasm, ge hans tälte särskild uppmärksamhet.

Använd inte bara din mun, utan dina händer under oralsex. Flytta fingrarna upp och ner i trollet, gör samma rörelser och mun. Försök få fingrarna att passera varje gång längs hela längden upp till huvudet på penis.

cremaster

Hur hittar man det?

Penis är inte det enda stället där män har erogena zoner. Muskeln, kallad "cremaster", sträcker sig från pungen till ljummen. Hon reagerar på temperaturförändringar, arbetar med principen om bungee cord, drar testiklarna i kylan och sänker dem i värmen.

Hur man njuter?

Cremaster reagerar på sexuell upphetsning, särskilt på kvällen till orgasm. Ju närmare mannen till kulminationen, desto närmare är kroppen muskeln stramar testiklarna. Lite dra dem, du vrider kan fördröja ejaculation och förlänga gemensamt nöje.

Använd den mekanism som ges av Mother Nature själv, ge partnern ännu större, bestående nöje. Dra försiktigt hans testiklar under oralsex. Skaka honom med viktlösa kyss på insidan av låret, ta sedan penis i munnen och skrotet i handen och börja försöka lite. Gör allt väldigt noga och noggrant, helst, för att komma överens med killen i förväg så att han varnar dig om hur mycket du behöver dra. Efter att ha plockat upp den nödvändiga rytmen, som rytmiskt arbetar med munnen och händerna, kommer du att presentera din älskade en dubbel njutning.

P-zon

Hur hittar man det?

Prostata, hänvisar också till de mest erogena zonerna hos män. Uppgiften för denna körtel är att utveckla en hemlighet som är en del av den seminalvätska. För att hitta den från din partner kan du genom att nedsänka ditt finger på ¾ i hans anus. Det kommer att känna som en valnöt, riktade mot penis. Prostata är ett slags "minfält" som består av nervändar, stimulerande som du kan uppnå riktigt skarpa och extrema känslor.

Hur man njuter?

Stimulera prostata med fingrarna, efter att ha kontrollerat att de har tillräckligt med smörjmedel, och dina naglar är inte långa och inte skarpa eller med hjälp av speciella sexleksaker - vibratorer.

Vi rekommenderar att du i förväg kontrollerar med din partner utanför sovrummet, oavsett om han inte är emot sådana franka smutsar, annars kan du få en oönskade reaktion. Presentera din idé under en romantisk middag, berätta att du gillar att älska honom, du vill expandera horisonten, för att experimentera lite.

Berätta att resultatet av sådana smutsar är en ovanligt intensiv orgasm.

Om killen fortfarande inte är bekväm att känna fingrarna i hans "hemliga plats" finns det andra sätt att stimulera prostata. En av dem är ett rytmiskt tryck på skrotet. Detta är namnet på en jämn hudremsa mellan anus och testiklarna. Denna metod är mindre effektiv, men också mycket effektiv. Börja med en indirekt massage av prostata, när du känner att partnern redan är nära kulminationen.

Fotsål

Hur hittar man det?

Antalet nervändar på benens sulor i det starkare könet är mycket större än hos kvinnor. Därför hör detta område till de erogena zonerna hos män. Det finns en akupunkturpunkt Yun Quan ("bubblande våren"). Du hittar den i den övre tredjedelen av foten, precis framför bågen i mitten. Att trycka på det stimulerar blodcirkulationen, ökar mättnaden med hjärnans blod.

Hur man njuter?

Starta förspelet med en avkopplande fotmassage: förbered en varm handduk och en mjuk kudde. Placera partnerns fötter på en mjuk kudde, som i sin tur placeras på knäet. Använd en handduk, torka och värm partnerns fötter. Tummen är mjuk först och trycker sedan hårdare på den beskrivna punkten och fortsätter sedan till mer franka smekningar.

thumb

Ögonzoner på en mans kropp ligger inte bara i könsorganet. Utöka området för din erotiska uppmärksamhet på hela din älskade kropp, så du kan öppna en helt fantastisk värld. Faktum är att för många killar är tummen verkligen en mycket sexig sida.

Suga på tummen, som om du gör det med något annat organ. Använd sådan kärlek under förspelet, titta på en älsklingas ögon, kyss händerna och ta tummen i munnen. Låt dina handlingar och dina ögon ge ett lovande löfte om förtrollande fortsättning.

Gluteal-veckor (X-zonen)

Hur man hittar

Beskrivande av erogena zoner hos män, vi kunde inte låta bli att nämna den plats där höfterna passerar in i skinkorna. Om din partner ligger på ryggen med knäppta ben, så kommer hudens vikar mellan hans höfter och skinkor att se ut som latinska bokstaven X. Detta område är känsligt, vilket är anledningen till att många tycker om det när de spankar. X-zonen passerar in i anus, skrot och perineum, men den här kontakten är inte direkt.

Hur man njuter?

Klistra försiktigt detta område med dina händer, klistra det lätt och belöna sedan din älskade med en lätt klump. Eller, när partnern är på magen, lämna ett spår av kyss på ryggen, gradvis vända mot skinkorna, bitta försiktigt detta område, kittla henne med tungan innan du flyttar till lårens inre sida.

sacrum

Hur hittar man det?

Detta är namnet på det triangulära benet som ligger vid ryggraden, mellan höfterna. På sakrummet är nervändar i samband med könsorganen, arbetar på dem kan du stimulera kundalini eller sexuell lust.

Hur man njuter?

Massage i sakrummet är en av de bästa metoderna för courtesans, med hjälp av dem ökade deras libidoens libido.

Fråga din man att rulla över i magen, med hjälp av två fingrar massera detta område med cirkulära sträckningsrörelser. Fortsätt att passera genom fingrarna i sakrummet, gå dina läppar och tunga längs partnerens ryggrad. Så stimulerar du inte bara nervändarna som ligger på sakrummet, utan också det parasympatiska nervsystemet, vilket är nyckeln till vila, avkoppling och få en orgasm.

Att ta reda på var män har erogena zoner, ignorerar många tjejer i deras utvalda område. Vi förklarar det auktoritativt - förgäves!

Hur man ger nöje

Halshalsen är inte mindre känslig än honhalsen, om inte mer. Det finns många sätt att stimulera det:

1. Kisses - kyssa den älskade halsen, vilket får honom att brista i lust.
2. slickar
3. Sugande - kommer att exaltera din partner ännu mer än att hon slickar.
4. Biting är ett varmt sätt att visa passion för en partner.
5. Kittling.

Många tjejer tror felaktigt att hur ljust och passionerat de inte skulle ha kysst sin pojkvän, han har inget nöje av det. Sexologer säger att detta inte är så. Till slemhinnorna på läpparna finns det många nervändar. Plus, i detta område är mycket tunn hud, nervnätet ligger extremt nära ytan vilket gör dem väldigt känsliga för stimulering.

Hur man njuter?

Innan du ger din partner en passionerad, djup kyss, reta honom. Belöna honom med förväntande kyss i ansiktet, nacken, men inte läppar. Och när han är tillräckligt uppvärmd, fortsätt till sin fullskaliga erövring. Kyssa, suga, bita, kittla, blanda dessa tricks. När stimulans ökar är din partners läppar fyllda med blod, vilket gör dem ännu mer känsliga.

Använd ett annat knep, ta tag i hans läppar med din mun, och med spetsen av tungan gå igenom ett litet område där du möter dina läppar och hakan.

Trots att detta område är mycket känsligt, glöms det ofta, saknar möjligheten att göra kyssen ännu roligare och mer spännande.

nipplar

Alla vet att en av de viktigaste kvinnliga erogena zonerna är bröstvårtor, men enligt forskare är det inte känsligt för män. Med den ordentliga stimuleringen av dessa erogena zoner överförs trevliga sensationer till hjärnan, precis som från könsorganen.

Hur man njuter?

Att ge upp bröstvårtor och fästa dem en man, spela lite, dåre. Detta är speciellt bekvämt när du är på toppen. Börja med en lugn, flirtiga stroke, tända sin otålighet, beskriver omkrets ringblommor runt bröstvårtorna utan att röra dem direkt. Sväng din arm längs bröstet uppifrån mot pubicområdet. Därefter skissera igen isolaen, rör endast det sensuella toppunktet med lillfingret.

Nu kan du upprepa samma manipulationer med din tunga, cirkla på isolaen, gradvis minska sirkeln. Suga, lita lätt på bröstvårtan, kittla ditt hår, kyss, växla växelvis och varma andan.

Par som är redo för små experiment kan köpa klämmor för bröstvårtor i en sexbutik. Dessa enheter kommer att hålla dem i en konstant ton, säkerställa blodflödet. Ökar känsligheten för denna erogena zon genom att röra en isbit. Kall kommer att dra bröstvårtan och öka känsligheten.

Otroligt känslig manlig erogen zon är öronloppar och C-formad båge. Krama partnern vid nacken, värm det med andan och viska i ditt öra dina mest hemliga sexuella fantasier. Fortsätt sedan till någon tillgänglig stimuleringsmetod: kyss, låt bita, slicka, kittla, suga.

Kombinera dessa åtgärder med lätt komprimering av de älskade testiklarna i samma takt.

Vilka stimuleringsmetoder ska användas?

Att förstå platsen för manliga erogena zoner räcker inte för förtrollande sex. Du behöver också veta hur man stimulerar dem ordentligt:

1. Kön på könsorganen upphetsar rörelserna i händer och mun.
2. När du stimulerar penisen, glöm inte att smeka huvudet och hylla, du kommer att påskynda starten på finalen.
3. Caressing din älskade, överdriv inte det, eftersom könsorganet är extremt känsligt.
4. Tolerera inte långvariga strömmar nacke, rygg, tår, annars kommer spänning att växa till kittlande.
5. Var persistent och samtidigt mjuk, kombinera handen, kyssar med en avslappnande massage.

Efter att ha lärt sig och praktiserat kunskap om punkterna, vars stimulans kan excitera en partner, kan du diversifiera ditt eget sexuella och familjeliv väsentligt.

Kom dock ihåg att huvud trick kurtisaner Tigress i sängen - inte tänka på vad de erogena zonerna hos män och var de befinner sig, och att experimentera, göra en höjdpunkt i en sexuell relation, de försöker att diversifiera, inte vända sig i tjänsten

Var hos män

Ögonzoner vi kallar sådana områden av kroppen, vilken påverkan som leder till sexuell upphetsning. Förutom de uppenbara erogena zonerna i könsorganet finns många andra närvarande på människokroppen. Placeringen av dessa erogena områden varierar kraftigt mellan män och kvinnor, och varierar också lite individuellt. Emellertid varierar känsligheten hos en person i vissa zoner, men de ligger ungefär på samma platser.

Plats för erogena zoner På kroppen kallas för enkelhet en karta över erogena zoner. Och om det för det starkare könet är det här kortet enkelt och förståeligt och sedan tittar på den kvinnliga erogena kartan, ringer många män i rädsla till hjälp av en dirigent. Därför är materialen som ägs specifikt till kvinnlig fysiologi, i detta avseende mycket mer än de som ägnas åt mänens erogena fysiologi.

Med män i allmänhet är det inte vanligt att stå på ceremoni i detta avseende. Erogena zoner fokuserade på penis, så stark och alltid fungerar så smidigt att behovet i alla andra försvinner oftast av sig själv. Detta kan ses i alla pedagogiska källor till även de äldsta tiderna (som Kama Sutra och liknande böcker). Medan konsten att väcka en kvinna kräver stor kunskap om känsligheten hos vissa delar av kroppen, ordningen och intensiteten av inverkan på dem är utbildningen av uppståndelsen hos en man mer som en tydlig instruktion.

Och det här är det inte överraskande - ingenting på en mans kropp kan jämföras med känslighet mot huvudet på en penis, en plats som till och med i ett upphetsat tillstånd knappt uppnår två procent av hela huden. Så all utbildning för kvinnor på detta område har traditionellt bestått av olika tekniker för onani, suger huvudet och runt fallos, oralsex pungen och sånt - allt är alltid fokuserat exakt på den manliga fallos, och inte ens alls, och i större utsträckning på sin huvud.

Och ändå, du varje man det finns också några andra områden som inte kan jämföras i känslighet med huvudrogen, men rekommenderas också för deltagande i sexspel.
Så tiderna när vi släpade i barndomen för nackens scruff, långt borta i glömska, tillsammans med nackens scruff. Men den sektion som förbinder nacken och baksidan av mannen på huvudet, förblev fortfarande känslig för smekningar som inte är värre än skurten hos någon inhemsk hund eller kattunge. Den här webbplatsen mottar tacksamt en mild handskrift och kan till och med greppa det heta andetag som riktas mot det. Att hålla läpparna eller tungan i halsen något lägre bör också ge en trevlig tremor.

Hög känslighetspotential har också manliga öron. Och det handlar inte om deras känslighet för komplimanger, även om det inte blir överflödigt. Massage öronloben och området bakom öronen ska accepteras av mannen med tacksamhet. Var inte förbjudet och muntligt kön på detta område.

Går lägre, borde du stanna vid nipplar. Många kvinnor tror att effekten på bröstvårtor borde vara mycket effektiv, men det här är kanske ett försök att döma av sig själv. Hos män har bröstvårtor inte någon användbar funktion och är det mest kompletta rudimentet. Men huden runt dem är fortfarande ganska öm, och så biter och suger bröstvårtor kan ha en mycket positiv effekt.

Mage har kanske större känslighet, än bröstvårtor, så du kan gå till den. Undre delen av buken är särskilt känslig. Hon accepterar gärna någon vänlighet, svarar med en söt languor. Den speciella strategiska betydelsen av denna webbplats är möjligheten att göra permanenta och många tips om att "flytta till det viktigaste". Sådan söt tortyr kan ge dig en man till vilken utmattning du behöver. Det är bara nödvändigt att komma överens före detta, att skynda en partner är förbjuden. Om han önskar får han möjlighet att hämnas på detta sätt i sin tur.

Tja, och självklart fallos. Som redan nämnts är detta den mest kraftfulla erogena zonen, som dock alla vet och så. Övergången till stimulering direkt från penis innebär slutet på alla de andra förberedelserna, för efter det blir de mer irriterande än att få glädje.

Du kan också gå till "bestämmelseorten"Den övre delen av foten, de flesta män anser sig vara mycket spännande, den inre delen av underbenet, regionen från knäets baksida och den inre låret är väldigt mottagliga för väv.

Glöm inte händer. Män hittar en extremt sexuell imitation av oralt kön på sina fingrar. Men dessutom är hudytorna mellan fingrarna mycket känsliga, så glöm inte bort dem.

Med avseende på tillbaka, Endast området mellan axelbladen svarar vanligtvis positivt på kärlek. Du kan agera med din hand, tunga eller andning. En bra idé är att röra på bröstet med ryggen, män tycker det är mycket erotiskt och spännande.

Separata ord förtjänar prostata. Det är hon som är mest ansvarig för hela sexlivet hos en man i kroppen. Hennes stabila arbete ger mannen en stabil sexuell prestation, och brott och misslyckanden omedelbart blir märkbara. Regelbunden massage kan du spara prostatan frisk och stark, kompetent och högkvalitativ massage även läkare rekommenderar, särskilt för män över trettio. Men denna metod för excitation accepteras inte av alla män, främst bara för att stimulering av det sker genom anusen. I olika fall är påskyndandet för att protestera fördomar mot homosexualitet (många män ser detta som en ledtråd av samkönade relationer), enkel styvhet eller lite skrupelöshet av sådana smärtor. Hur som helst, med sådana förslag är det nödvändigt att vara särskilt taktfull och inte pressa, om mannen vägrar. Kanske någon gång senare kommer han att hålla med. För att göra detta måste det vara absolut förtroende mellan partners. Men naturligtvis många män inte ser något fel, och regelbundet öva detta, bland annat, är det också ett bra sätt att spänning.

Videopresentation på mänens erogena zoner

- Vi rekommenderar att du besöker vårt avsnitt med intressanta material om liknande ämnen "Relationer Psykologi"

G - punkt för män för maximal tillfredsställelse

Förmodligen finns det ingen sådan man som inte skulle ha hört talas om kvinnans punkt G. Denna plats på kroppen, som kan ge verklig lycka. Och vad sägs om representanter för det starkare könet? G - en punkt hos män, vilket också leder till en oförglömlig orgasm. Om henne under samlag bör en kvinna inte glömmas bort. G - punkten för män, vars existens alltid måste beaktas av alla goda älskarinna. Den här erogena zonen är en hemlig plats på kroppen, ömma handen som är fullständigt engagerade.

G - poängen för män på kroppen, vilket ger nöje

Så, mer i detalj. Var är G-punkten för män och vad är det? Faktum är att det är prostata. Det är, G - en punkt i män, som ligger under blåsan, mellan testiklarna och anusen. Att vara rädd för sådana anatomiska detaljer är inte nödvändigt. All blyghet och styvhet utjämnas, eftersom partnern blir mycket nöje.

Korrekt stimulering

Kunskap om var G-punkten ligger hos män är inte tillräckligt. Du måste kunna stimulera det ordentligt. För att delta i oralsex är det bäst att vara på partnern ovanifrån med ryggen i ansiktet. Denna ställning frigör händerna. Därför är det mycket lätt att nå den eftertraktade platsen. I det ögonblick då orgasmen redan är nära, i punkt G måste du börja rytmiskt trycka. Det viktigaste med rytmen är inte att gå vilse och göra en sekund per sekund. Orgasm blir mycket ljusare än någonsin.

Konstiga känslor

Kort sagt är G punkten hos män, stimulerande som du kan uppnå bra resultat. Dessutom kommer partnern att få otroliga känslor om en kvinna ger honom ett modigt experiment. Du kan till exempel försöka övertyga en man om att sätta in en speciell sexleksak i anusen. Gilla analbollar. Inuti måste de vara över hela samlaget. I detta fall bör stimuleringen vara konstant. Ju starkare det kommer inifrån. När orgasmen börjar, måste bollarna avlägsnas en åt gången, utan att förlora rytmen i partnerns rörelser. Mannen kommer att vara i sjunde himlen med lycka. En kvinna kommer att få den förtjänade titeln på den mest eleganta älskaren.

Myt eller verklighet?

Om var G-punkten för män är, förklaras för första gången Grafenberg Ernst - den tyska gynekologen. Ungefär trettio år sedan skulle de ha en nervös bunt i varje persons kropp, vars stimulans leder till ljusa orgasmer.

Sedan dess har många människor letat efter erogena zoner. En seriös studie har dock nyligen genomförts i London. För detta har forskare samlat 900 par tvillingar. Naturligtvis bör uppsättningen gen för tvillingar vara desamma. Det vill säga punkten G måste vara närvarande eller frånvarande. Men läkare fann ingen sådan korrespondens. Hittills har sådan forskning blivit den mest "vetenskapliga" inom detta område.

resultat

Men de flesta är fast övertygade om att det fortfarande finns en dold G-punkt för män. Hur man hittar det och hur man stimulerar, berätta sexologer. Men allt är extremt enkelt.

En viktig roll i orgasm och excitation av män spelas av prostata. På grund av sin plats fixar den en erektion.

Och det finns en orgasm, som det är känt, i form av två på varandra följande steg - utsläpp och utlösning. Under utsläppet släpps den vätska som bildar fröet i den så kallade mixern - in i urinröret. Förbereder för ett "skott". För att underlätta denna uppgift kastar prostata och andra organ ut en vätska med en serie sammandragningar. Det innebär att de fungerar som kraftfulla jets. Samtidigt flyttar färsk spermatozoa in i förbränningskammaren längs vas-deferenserna. Prostata reduceras med svåra spasmer vid detta tillfälle inom två till tre sekunder. För tillfället får mannen ett stort nöje. Det kallas ett ögonblick av sexologer ögonblicket av oundviklighet av utlösning.

Den andra etappen av orgasm är sammandragningen av sfinktermuskeln. Avfallsvägar för sperma i blåsan är avskurna. En serie muskelkontraktioner spenderar fröet till slutet.

Hanspetsen G har mycket gemensamt med honan. De utvecklas från en enda embryonvävnad. Båda producerar ejakulat. Stimulera prostata kan vara externa och interna sätt. För intern stimulering behöver en kvinna försiktigt sätta in ett smurt finger i anuset och applicera tryck mot puben. Partnern kommer att känna en rund, hård klump i storleken på en kastanj eller valnöt. Det är nödvändigt att trycka på den.

För extern stimulering är det nödvändigt att trycka på en liten kudde av tummen på en perineum. Gillar du effekten - självklart, allas egna affärer. Några män njuter bara i ett upphetsat tillstånd. Vissa känner ingenting alls. Och någon hävdar att stimulering av prostata hjälper till att upprätthålla erektion.

Förresten, i gamla kinesiska manuskript, beskrivs en liknande teknik, utformad speciellt för att sakta utlösningen. Den enda skillnaden är att mannen gjorde det på egen hand. Han pressade på skrotet innan han ejakulerade mellan- och indexfingrarna i tre sekunder. Förmodligen tillåter detta förfarande att fördröja ejaculation, men inte orgasm.

Kort sagt, för att veta var hanpunkten G är, är det mycket viktigt för någon kvinna. I det här fallet kan det leverera ett oförglömligt nöje till partnern.

Var hos män

Ofta misstänker kvinnor att de erogena zonerna hos män endast är begränsade till ljumsområdet.

Vi föreslår att du utforskar den manliga kroppen mer detaljerat och bestämma var de har erogena zoner.

Ögonzoner är områden i huden eller slemhinnan, när de utsätts för vilka det är sexuell upphetsning och ökad erektion om vi pratar om män.

Huvudregeln hos en idealälskare är att ge en man vad han behöver. Men män är ofta ovilliga att dela hemlig kunskap om subtiliteten av deras sexuella natur hos oss, så det är nödvändigt att arbeta med erfarenhet och kontrollera hur din partner reagerar på kroppsdelarna av vissa delar av kroppen. Om du är tillräckligt tålmodig, känslig och uppmärksam, kommer mannen att känna att du läser hans tankar i tid.

Låt oss fortsätta träna.

Läppar och tunga

Ofta börjar älskling med kyssning. På läpparna och tungan finns ett stort antal nervändar, som fångar den minsta effekten.

Läpparna är mycket känsligare än fingertopparna och till och med ansiktshud, vilket anses vara ganska ömt. Anledningen är i ett särskilt tunn cellskikt. På ansiktet finns 16 sådana lager, och deras läppar har 3-5.

Hundratals kyssar har uppfunnits av mänskligheten: från viktfria korta tips av beröring till passionerade franska kyssar, när rörelserna är i rörelse och språk och till och med bitar.

Vissa rörelser har till och med sina namn, till exempel "kvarn" - införandet av en partners språk i andras mun och rotationen av tungan i partnerns mun; "utsökt kyss" - införandet av tungan i partnerns mun och glider över himlen; "Konungens kyss" - Tunnelens tänder i tänderna och införandet av hans partners kind. "stinging kiss" - suger partnerns läppar med en skarp och kort introduktion av tungan i partnerns mun.

Överdriv inte kraften i påverkan på den här erogena zonen, inte alla gillar spåren av sugande, även om det finns män som stolt visar dem som bevis på deras perfektion som en älskare.

Nacke och nacke

Baksidan av nacken och nackstöd är den starkaste erogena zonen hos många män. Kanske ett positivt svar på kärlek i detta område läggs i barndomen, när pojken blev stridsad på huvudet av sin mamma.

Dessutom är huvudet för viktig del av kroppen. Att tillåta att omfamna betyder att, i viss mån, att beröva granskningen, kontrollera över vad som händer. Detta kan bara vara en mycket nära person, eller om du vill få en dos av adrenalin.

Båda dessa och andra scenarier kan leda till spänning i olika typer av män. Så var uppmärksam på nacken och huvudet på din partner - stroke, palm, kyss, du kan också skrapa naglarna något.

händer

Palms massage verkar enkelt och inte värt uppmärksamhet, om vi talar om de manliga erogena zonerna. Men på handflatan finns en hemlig plats - mellan knölarna under mitten och ringen fingrarna. Det här är ljussprånget i handflatan. Oskyldig sträckning och knådning av denna zon kan orsaka en man en mycket märkbar erektion.

Den andra erogena zonen på handflatan är hudens yta mellan basen av indexet och långfingeren från baksidan. Om du borstar din hand för att representera en promenad liten man, blir index och långfingret fötter, och stället mellan dem respektive inguinalregionen. Så handmassage kan bli ett sensuellt spel.

När det gäller händerna som sådan, försök sedan sträckorna i armbågarna och armhålorna. Följ noga med reaktionen, det finns risk för att din man blir kittig.

bröst

Att spela med krullar på bröstet kan vara uppvärmning före mer dristiga karessioner. När det gäller bröstvårtor är allt här individuellt. För vissa män ger röra dem otvivelaktigt nöje. Med dessa använder du hela arsenalen av beröring.

Men det måste påminnas att, till skillnad från kvinnor, är bröstvårtor inte så kraftfulla för män som en erogen zon, och ibland drabbar även obehagliga förnimmelser.

Om din utvalda är en av dessa, leta efter en annan plats att tillämpa din passion. Till exempel, prova kropps-kroppsmassageelementen - slå sin nakna bröst med sina breda rörelser.

mage

För män är petting magen en signal om att kvinnan är på väg att starta det viktigaste. Förutom smärtor, bröst och magar som kommer i åtanke, prova en spiralmassage med kronan.

För att göra detta måste du lägga mannen på ryggen, sadelja honom uppifrån, starkt buga på huvudet, lägga huvudet på människans navel och göra huvudet i en cirkelrörelse, gradvis utöka cirklarna. Vi försäkrar dig, han kände inte sådana känslor än.

fot

Många män erkänner att det är väldigt spännande att massera sina fötter. Inte utan anledning i de östra länderna finns en sådan tradition som tvättar fötter vatten med din make.

Också, ignorera inte zonen från knäets baksida, det är extremt mottagligt för ömhet. Eftersom varje man har sitt eget tröskelvärde för känslighet kan någon som dessa förfaranden verka väldigt ticklish.

tillbaka

Ja, ja, och tillbaka också. Ofta lämnas detta område utan tillbörlig uppmärksamhet, och ändå finns det bara några få erogena zoner, som till exempel området av sakrummet och det interscapulära utrymmet. Massagerörelser görs bäst från toppen ner.

Ditt val kommer att bli glatt överraskad om du diversifiera strök händer, såsom beröring matning eller spendera på tips av håret tillbaka, och kan vara mild fjäder eller vassa klor och kanske till och med pomnetsya fötterna. Fantasera, vara oförutsägbar och aldrig bli uttråkad med din partner!

Det viktigaste

Vi lämnade medvetet bakom käftarna karess av penis, perineum och anus. Vanligtvis är kvinnor i viss mån medvetna om vad man ska göra med dessa manliga erogena zoner för att orsaka upphetsning. Men du vill inte bara ha sex, men en som blir minnesvärd och ovanlig för din man.

Hemlig mottagning av thailändska massor

Ofta saknar män som bott i Thailand med en vän från den lokala, kommer tillbaka, känner att det saknas något i kärleksaffären med någon annan kvinna. Det visar sig att thailändaren placerar det så kallade ankret på en mans kropp. Om du inte aktiverar detta ankare under kön, verkar det för mannen att smärtan inte är full och behaglig. Så skyddar hemligheterna mot förräderi.

Hur man installerar detta ankare? Det är nödvändigt att välja två icke-naturliga delar av din valda kropps kropp. En zon du kommer att uppmärksamma före början av kön, en annan karess efter uppsägning av coitus. För att göra detta är det nödvändigt under sju sexuella handlingar i rad, så ankaret ska fixas. I framtiden är det önskvärt att hålla ankaret aktuellt.

Zoner bör vara de som sällan berörs i det vanliga livet. Om du slår din partner på axeln i början av varje handling, kan alla vänliga klappar på kontoret leda till onödig spänning.

Men om du väljer rätt plats, vilket betyder "kära, snart kommer det att bli sex", kan du i framtiden ta med en partner och smeka den här zonen. På samma sätt kan du i stället för uttråkad "mitt huvud gör ont" du kan smeka den sista zonen, och din partners romantiska avsikter kommer att dämpa sig själva.

EREKTSIYA.RF

detaljer om läkemedel, preparat och tabletter för behandling av erektil dysfunktion

Ögonzoner hos män

För övrigt är det värt att notera att många män inte ens vet att de har erogena zoner, eftersom de är mer passionerade om att hitta kvinnor, och det är inte tillräckligt med uppmärksamhet, och om den kvinnliga hälften inte kommer att göra det, mannen aldrig lär sig att hans kropp också är full av många erogena zoner.

Vill du att din man bara blir galen från dina karessar, du vill helt underordna och styra dina känslor, då vårt råd kommer du definitivt att vara till nytta.

Låt oss börja från toppen och gå ner och ner. Så de erogena zonen på ansiktet och huvudet på en man:

Jag tror att din förspel, som alla andra, börjar med att kyssa. Kan du klassificera kyssar? Jag tror det. Lätt, mild, passionerad kyss. Och jag måste säga att en sådan uppdelning inte är oavsiktlig. Allt eftersom en mans läppar, som kvinnor är mycket känsliga. Men glöm inte att majoriteten av den manliga befolkningen, mycket känsliga öron, lobes (kom ihåg filmen 1 + 1), liksom huden bakom öronen. Om du kyssar på en man under kyssningen, kommer hans spänning från sådana sminkar att öka betydligt. Med stor framgång bland männen har man också ögonbryn, ögon och ögonfransar.

Detta beror främst på att ansiktet har många nervändar. De är ännu större än på armar och ben i kombination.

Har du någonsin haft ansiktsmassage? Tro mig, det här är inte glömskt nöje, speciellt när du känner på ditt ansikte kärleksfulla beröring av din älskade magiska handtag. Jag ska berätta för första gången att känslorna helt enkelt inte är riktiga.

För att göra en ansiktsmassage, är det inte nödvändigt att ha speciella färdigheter: börjar massera tinningarna, sedan gå över ansiktet med fingertopparna, klappa en favorit för öronen, och sedan gradvis övergå till håret. Starta dina lekfulla pennor i håret och gnid försiktigt håret eller skalet på baksidan av ditt huvud. En man måste blinka med nöje, som en underdanig katt, när hans älskarinna dricker honom.

En sådan massage bör inte vara en dålig företeelse mot kön och orsaka i din älskade en våldsam lust.

Vi sänker ner till nackområdet.

Huden på nacken är inte en stark erogen zon, men från baksidan är den känslig för att kyssa, röra och strida. Gör bara inte detta med dina naglar, och även med fingertopparna, eftersom det här sannolikt inte kommer att ge en trevlig känsla, utan en kittlande känsla. I princip gäller detta för någon del av kroppen, försök att använda fingertopparna och handflatorna. Touching ska vara stark nog, eftersom ljusstrålar också kan orsaka kittlande attack.

Mäns bröst. För kvinnor tycker jag att det inte är nödvändigt att berätta hur bröstet är känsligt, de vet själva detta perfekt. Men hur mycket denna zon är känslig hos män, tror jag för många var och förblir ett mysterium. Personligen, när jag fru kramar mitt bröst börjar jag känna mig som Tarzan, över vars övervuxna bröst, Janes hand glider försiktigt. Jag tycker att min åsikt, som män, kan hjälpa dig. Personligen stryker jag mitt håriga bröst i sig själv.
Förresten är de försvarslösa öppna backarna på denna slätt helt enkelt fyllda med nervändar, som enkelt svarar på en beröring. Kom till hans bröstvårtor. Naturligtvis är de inte lika känsliga som kvinnor. Men smeka dem med tungan eller täcka din handflata, rulla som små pärlor. Bröstvårtorna kommer att härda, och mannen kommer att börja andas oftare. Det betyder att din kärlek inte passerar för honom utan spår.

Vi skickar till händer och fötter.

Ögonzoner på armar och ben är också rikliga. Nästan alla män har mycket känslig hud på insidan av armarna och benen. Försök att smeka där din man och du kommer att märka att dina smärtor inte bara kommer att orsaka en kittlande känsla, men kan också höja något, förutom stämningen. Ur min synvinkel, som läkare - det här är zonen med största känslighet.

Om vi ​​pratar om hur dessa känslor uppfattas av män, tror de att orsaken är helt annorlunda här. Många gillar så halvt, hon vill behaga honom. Detta faktum exalterar oss mest. Enligt många psykologer, när en kvinna bryr sig om en man, är det inte naturligt, hon fungerar som en aggressor. Men jag håller helt och hållet med om det här, det finns ingen dominerande ställning i detta, såvida inte det naturligtvis inte överdriver det. Bra borde vara måttlig, en man bör inte glömma att damen också behöver smärta.

Försök att smeka så att du inte gömmer sig från ett känsligt område i kroppen. Förresten visste du att röra popliteala fossa och skenor hos många män orsakar ett tillstånd nära nirvana, tror jag inte. Så det är definitivt värt ett försök.

Och efter en lång tröttsam dag kan en massage av fingrarna eller tårna göra underverk! Efter 2-3 minuter slappar ett bunt av spända muskler, och din älskade kommer att komma till ett tillstånd av full beredskap att fortsätta. Dessutom vill han belöna sin frälsare. Var noga med att dra fingrarna eller tungan mellan fingrarna i hans händer. Det spelar ingen roll att aktiviteten hos dessa erogena zoner är låg, utan att de stimuleras, kommer strömmar att vara sämre.

Oförglömlig om magen.

Underlivet är i allmänhet en sexuellt obestridlig del av kroppen. Sträckning i riktning från toppen ner - från naveln till puben, där du kan stanna en stund - kommer att öka spänningen. En kyss till naveln - förvärra känslor.

Vi vänder mannen och går på rygg och skinkor.

Om du spenderar naglar eller fingrar på baksidan, längs ryggraden - han kommer att vara mycket nöjd, jag smälter personligen bara. Men det är ännu trevligare om du arbetar på kattens plats - ett känsligt område mellan axelbladet. Du kan kyssa, slicka eller till och med bita. Med sin skinka gör det inte särskilt nag: kväva lätt, litet nypa. Det tonar och uppfriskar. Tryck din mage mot skinkorna, midjan - han kommer vara helt extatisk. Som du antagligen märkte kan du släcka en eld av passion i en man, utan att ens röra på penis.

Män upplever speciellt nöje när partnern känner sig välskötta platsen (från skrot till anus). Denna nästan förbjudna zon är mättad med nervändar. Själva tanken att en förlorad hand har nått ett okänt territorium ökar attraktionen. Diskutera högt Sådana samtal på baksidan är inte värda det, bara prova det - och se till att din partner tycker om det.

Och slutligen, om vad och så alla kvinnor jag tror de vet eller åtminstone borde veta.

Skrotum och penis är naturligtvis de mest känsliga erogena zonerna. En mjuk, men ihållande massage i detta område kan orsaka snabb erektion. Stroking av penis med att förskjuta förhuden upp och ner är ett av de roligaste och ganska aktiva sätten att stimulera. Du kan tätt, men inte tätt, ta penis med din handflata, eller du kan krama med fingrarna (stäng penis i ringen). Några män gillar det när en kvinna helt enkelt slår penis från botten uppifrån - från pungen till huvudet. Och självklart är alla glada över tungan. Mest av allt är penisens huvud känsligt för vasslarna. Kärma ditt huvud med dina händer, läppar och tunga, men bara mycket försiktigt. Snart kommer erfarenheten att berätta för var det finns mer känsliga platser, och där iver för stimulationen inte borde vara. Var uppmärksam på centrum, glöm inte om utkanten. När allt är omkring hälften av allt nöje för oralsex är känslan av närvaron av händer bredvid objektet. I allmänhet bör varje manipulation av ämnet manlig stolthet bringa glädje, först och främst till kvinnan själv, då kommer spänning att överföras till partnern.

Vill du att han ska skaka med spänning? Andas honom på hans bröstvårtor eller penis, vilket ger hans heta andetag till ett minimum avstånd. Ge sedan dina läppar några centimeter och blås kallt. Då i värmen, sedan i kylan!

Men rådet är djärvt - glöm inte att din hand (eller din fot!) Kan vara önskvärd på den här kärleken, även med ovanliga (men inte olikt!) Omständigheter.
Låt oss än en gång beteckna de mest känsliga punkterna och utvärdera dem på ett 10-punkts system, där 10 poäng är den mest aktiva erogena zonen.

- smek din tunga och fingrar mellan fingrarna

- mild touch till shin
- kyssar och sträcker nacken
- lätta kyssar (läppar, tunga)
- lätt massage och sträckning av occipitala regionen

- en kyss till naveln
- Lätta och mjuka kyssar (läppar, tunga)

- mild touch till popliteal fossa
- djupa kyssar (läppar, tunga)
- känslor av bröstvårtor med tunga och hand
- petting läppar med ögonbryn, ögon, ögonfransar
- patting och stickning i skinkorna

- Kyssar och karess av öronlössar
- kyssar och bitar mellan axelbladen

- massage av intima organ

- orala smärtor i penishuvudet

Och slutligen, några ord om vad som går utöver fysiologin, men ändå väsentligt påverkar den sexuella uppfattningen av män. Han behöver definitivt ständig bekräftelse på att han inte är värre, eller ännu bättre än andra! Visa din lust, låt honom känna den glädje han ger dig, visa uppriktigt intresse för honom. Ökar hans självkänsla, du öppnar dig själv vägen till de enorma nöjen som han kommer att ge dig som svar på din uppmärksamhet.