Huvud
Skäl

Har kvinnor prostata (prostatakörtel)?

Ofta kallas prostatakörteln "andra hjärta" hos män. I livet för företrädarna för det starkare könet är vikten av denna kropp svår att överskatta. Därför rekommenderas män att ta hand om sin hälsa och heltidsarbete från ung ålder.

Men har kvinnor en prostata, var ligger den? Vi kommer att prata om detta i framtiden.

Vad är den här kroppen?

Den manliga prostatan är ett speciellt glandulärt muskulärt organ som ligger i bäckenområdet strax under blåsan. Den täcker urinrörets början och har en form som liknar en kastanj som består av två lobes sammanbundna av en isthmus.

Prostaten hos en genomsnittlig vuxen man väger vanligen ca 20-25 gram. Dess huvudsakliga funktion är att utveckla en speciell sekretion. Det här är den så kallade prostatajuice som ingår i manlig sperma och ökar vitaliteten hos spermier.

Huvudfunktioner:

 1. Sperma utspädning. Deltagande i denna process ger organet aktivitet och rörlighet hos spermier.
 2. Sekretorisk funktion. Den utsöndrade prostatsekretionen är en flytande men tät fraktion. I dess sammansättning innehåller det proteiner, fetter, hormoner och elektrolyter.

Alla dessa ämnen är nödvändiga för den kvinnliga kroppens kvalitativa aktivitet.

 • Transportfunktion. De glatta muskelfibrerna i prostata kapslarna, såväl som fibrerna i de partiella vesiklarna, kontraheras, matas ut i halvvätskan i urinröret. Så här utförs processen för utlösning.
 • Det spelar en viktig roll i systemet som reglerar produktionen av testosteron.
 • Ger arbetet med erektion mekanismen, som är nödvändigt för ett fullständigt sexuellt liv.
 • Prostata hos kvinnor

  Har kvinnor prostatakörtel? Hos kvinnor är prostata frånvarande, men det finns en analog. Faktum är att en kvinnas prostatakörtel är körtel Hud eller parauretral körtel.

  Intressant! Denna kvinnliga komponent namngavs namnet på läkaren Alexander Skyn. Han var den första som beskriver sin struktur och funktioner.

  Tal i det här fallet handlar om körtelorganet. Liksom prostata är den liten i storlek. Hans parametrar är helt individuella och beror på kvinnokroppen.

  Varför heter det prostata analog? För det första, eftersom det utvecklar en speciell hemlighet, vars sammansättning är mycket lik den hemlighet som syntetiseras av prostatakörteln.

  Kvinnligt fett skiljer sig endast från hanen eftersom det saknar spermie. Trots många vetenskapliga studier har läkare fortfarande inte kunnat förklara utnämningen av denna kvinnliga kropp.

  Utsläppen av smörjmedlet hos den parauretrale komponenten uppträder vid orgasmtiden.

  Om vi ​​överväger funktionen hos körteln när det gäller att behålla den erforderliga koncentrationen eller när det gäller att utveckla sekret, kan vi dra slutsatsen att den inte uppfyller någon vital funktion.

  Det är ett vestigialorgan.

  Detta är den åsikt som de flesta läkare och forskare följer med. Dessutom är ibland Skina frånvarande i den kvinnliga kroppen av järn, vilket inte påverkar kvinnans hälsa alls.

  slutsats

  Nu vet du att analoga prostatakörteln hos kvinnor är - det är hudkörteln. Och om kroppen är tillgänglig betyder det, som andra organ, det kan vara mottagligt för olika sjukdomar.

  Sjukdomar i paruretralkörteln, som alla andra liknande sjukdomar, är ganska farliga. Efter uppkomsten av ångestsymptom, ska en medicinsk undersökning göras omedelbart och behandlingen påbörjas så snart som möjligt.

  Har kvinnor prostata och var ligger den

  Människor långt ifrån den djupa studien av mänsklig anatomi Det är allmänt trott att prostata körteln är ett organ som är inneboende endast hos manliga organismer. Formellt är ett sådant uttalande sant. men i kvinnokroppen finns ett rudiment av prostata, kallas hudkörteln.

  Foto 1: Med avseende på dess struktur, liksom sammansättningen av sekretionen som utsöndras av körteln, är hudens järn mycket lik prostata. Därför betraktas det vanligen som en prostata hos kvinnliga kvinnor, och inflammationen i detta organ är en kvinnlig prostatit. Källa: Flickr (Advin Urologi).

  Plats

  Är hudjärn i urinröret, på dess bakre yta, bakom den så kallade G.

  Dess dimensioner kan variera, medan både den nästan osynliga och imponerande Skina-körteln är en variant av normen. Dessutom, enligt forskare av forskare, i hälften av kvinnorna är denna körtel frånvarande, som sådan, medan du gör det påverkar inte intim hälsa på något sätt och är också normen.

  Skillnader i prostata och hudkörtlar

  Funktioner hos manliga prostata

  1. Mekanisk - Kärlens muskelfibrer utgör ett helt kontraktil system som ger sekretionsutlösning och påverkar urinering.
  2. Yttre sekretorisk - den hemlighet som produceras av körteln innehåller ett helt komplex av ämnen, stödja hälsan hos spermier.
  3. Endokrina och hormonberoende funktioner - klyftens hemlighet påverkar spermatogenesen och andra funktioner i testiklarna, ökar längden på libido med regelbundet sex och lyhörd för förändringar i hormonell bakgrund.
  4. Absorptionsfunktion - järn suger testikulär hemlighet.
  5. Barriärfunktion - prostata tillåter inte infektioner i urinröret att sprida sig vidare på övre urinvägarna.

  Hudkörtelfunktion

  Med Hudens järn är allt mycket mer komplicerat. Runt den här kroppen finns det mycket kontroverser, sedan dess funktionen är inte helt förstådd.

  Hemligheten, allokerad av kvinnlig prostata, framträder under ett intimt liv redan vid uppnåendet av en orgasm, det vill säga utför inte smörjning.

  Andra funktioner i prostata är inte heller inneboende i hudkörtlarna.

  Ofta håller forskare med det kroppen är uteslutande rudimentär i naturen och spelar ingen roll för kroppsfunktionerna.

  Kvinnlig prostatit

  Prostatit är i huvudsak en inflammation i prostatakörteln. Liknande inflammation eventuellt med hudkörtlar. I vetenskapen detta kvinnlig prostatit kallas vanligt hudhår.

  Anledningen till dess förekomst i överväldigande majoriteten av fallen - komma in i urinröret av en patogen bakteriell flora med otillräcklig hygien eller oskyddad samlag med en sjuk partner.

  Hud kan också utvecklas som en samtidig sjukdom med cystit, uretrit och andra inflammatoriska processer. I ett antal fall, Det kan också orsaka trauma. Till exempel trauma i urinröret i processen av ett särskilt intensivt samlag.

  Symtom på kvinnlig prostatit

  Oftast är de av liknande karaktär med symtom på en liknande sjukdom hos män. Med Hud observeras:

  1. Överdriven uppmaning att urinera.
  2. Sårhet i urinering.
  3. Smärta under samlag.

  Diagnostiska funktioner

  Skumhetens skumhet är det Det är svårt att diagnostisera det. Påverkar och besväret av körningens placering för inspektion, och likhet med symtom på sjukdomen med samma cystit och uretrit. Som regel är det möjligt att fastställa sjukdomen genom palpation av vagina.

  Trots all komplexitet, diagnostisera sjukdomen och Behandlingens tidiga behandling är nödvändig. När allt är brist på vård i detta fall kan leda till obehagliga komplikationer: körteln kan utveckla en abscess eller gradvis bilda en cyste. Dessutom kan den patogena bakteriefloran från hudkörteln ständigt kastas i urinröret, provocera andra sjukdomar. Således utvecklas kroniska former av cystit och uretrit.

  För att ju tidigare du vända sig till till läkaren med obehagliga symptom, Ju mer obehagliga konsekvenser du kommer att kunna undvika.

  Prostatit hos kvinnor

  Uppdatera från och med 3 maj 2017.

  Många människor är intresserade av frågan - är prostatit hos kvinnor? Cirka 90% av människorna skrattar bara på detta, för även om de känner till skillnader i strukturen hos könssystemen för män och kvinnor, till och med från anatomiets gång i skolan. Trots att kvinnor inte har prostata, precis som en man kan lida av sjukdomar som klassificeras i medicinska kretsar som kvinnlig prostatit.

  Faktum är att kvinnor har en analog av prostatakörteln, vilka läkare anser ett rudimentärt organ, eftersom det inte förekommer hos alla kvinnor - det är Skina-körtel. Ligger på baksidan av urinröret, producerar kroppen en hemlighet som är en analog av vad prostatakörteln syntetiserar. Inflammation av hudkörteln kallas kvinnlig prostatit. En annan analog av manlig prostatit hos kvinnor är adnexit eller inflammation i livmoderhängen, vilket kan orsakas av patogenernas inträde i dessa organ.

  Hur kan jag säga om en tjej har prostatit? Vilka egenskaper finns för dessa sjukdomar? Hur påverkar sjukdomen kvinnor och behandlas det utan allvarliga konsekvenser för deras hälsa? Här är de vanligaste frågorna av patienter, för faktum vet kvinnor väldigt lite om denna sjukdom.

  Orsaker och symtom

  Orsakerna till utvecklingen av inflammation i huden Hud flera:

  • inflammatoriska processer i urinröret;
  • cystit;
  • urinrörets trauma.

  Prostatit symptom hos kvinnor kan manifesteras i form av ständigt eskalerande cystit hos patienter utan patogena organismer i laboratoriestudier, smärta vid samlag, obehag under tömning. De flesta patienter som lider av en kvinnlig form av patologi klagar över utseendet på tecken på blåsor efter bokstavligen varje samlag.

  Orsakerna till adnexit är infektion med mikroplasma, Trichomonas och ureoplasma, som kan överföras från en patient med bakteriell prostatit till män under samlag. Symptom på adnexit är:

  • intensiv smärtsmärta i underlivet;
  • illamående och kräkningar, som uppträder i ögonblicket av intensifiering av smärtsamma förnimmelser;
  • offensiv slemhinnorutsläpp med en blandning av pus;
  • förtryck, svaghet;
  • huvudvärk;
  • ökning av kroppstemperaturen.

  De allra flesta kvinnor som hade diagnostiserats med adnexit var sexpartners av män med bakteriell inflammation i prostata. Detta är enligt experter den främsta orsaken till sjukdomar hos kvinnor.

  Vad är risken för adnexit?

  Effekten av prostatit hos kvinnor kan vara mycket negativ. Liksom någon inflammatorisk sjukdom i genitourinary organen kan skinn och adnexit orsaka allvarliga komplikationer. Förutom konstant obehag, som i sig verkar deprimerande, kan dessa sjukdomar ha följande komplikationer:

  1. bildandet av en abscess i hudkörteln;
  2. bildandet av cyster i urinröret;
  3. bildandet av utskjutningar (divertikulum) i urinröret;
  4. bildandet av vidhäftningar och som en följd sekundär infertilitet;
  5. sepsis;
  6. peritonit.

  Tydligen kan konsekvenserna av prostatit för kvinnor utgöra ett allvarligt hot även hennes liv. Därför är det viktigt att diagnostisera sjukdomen i tid, även om det ofta uppstår svårigheter. Faktum är att symptom på sjukdom oftast misstas för andra sjukdomar i genitourinary sfären. Samtidigt kräver behandling av adnexit i de flesta fall kirurgi.

  förebyggande

  Flertalet flickor, som har lärt sig, än prostatit för kvinnor är farliga, är intresserade - om det är möjligt att skydda sig från sin eller hans förekomst? Överensstämmelse med vissa regler hjälper kvinnor att undvika adnexit och hudhår:

  • användning av barriärpreceptiva medel om en man har en diagnos av bakterieinducerad prostatit;
  • obligatoriskt besök hos gynekologen och urologen med utseendet på eventuella misstänkta symptom från de urogenitala organen;
  • strikt överensstämmelse med läkarens rekommendationer för behandling av inflammatoriska sjukdomar i det genitourära systemet;
  • iakttagande av intim hygien
  • förstärkning av immunitet.

  Allt detta kommer att bidra till att undvika risken för inte bara sjukdomar som liknar manlig prostatit, men eliminerar också risken för att få sexuellt överförda virus- och bakterieinfektioner.

  Huruvida det finns en prostatit hos kvinnor där det finns prostata eller kvinnliga analoger av människans sjukdomar eller sjukdomar

  Författare: Igor Radevich, Andrologist

  1. 5
  2. 4
  3. 3
  4. 2
  5. 1
  (7 röster, genomsnitt: 4 av 5)

  Prostatit är en inflammation i prostata (prostata). Kan en sådan sjukdom stör kvinnor, är det sexuellt överfört? Svaret är entydigt - nej! När allt kommer omkring är ett sådant organ som prostatakörteln bara i den manliga kroppen, så "kvinnlig prostatit" låter mycket anekdotisk. Men allvarligt tar vissa kvinnor vissa symtom för manifestationen av kvinnlig prostatit. Vad är symtomen och vad kan de egentligen betyda, liksom lite om prostata och dess funktioner - användbar information och svar på de frågor du hittar i vår artikel.

  Prostata och prostatit - ett manligt ämne

  Prostatakörteln - ett körtel-muskulös kropp av den manliga kroppen, som ligger under urinblåsan, knäppa på denna plats i början av urinröret. Formen på prostatan är en kastanj och liknar en vuxen man väger 20-25 g En av de viktigaste funktioner i kroppen - för att utveckla en särskild hemlighet (prostatasaft), som är en del av sperma och ökar aktiviteten av spermier viabilitet.

  Således beror reproduktionsfunktionen i stor utsträckning på detta fantastiska organ, som ofta kallas "andra hjärtat" hos en man. Av olika orsaker kan prostata utveckla en inflammatorisk process, i ett ord - prostatit. På grund av sin plats påverkar eventuella oegentligheter i prostataarbetet omedelbart urinering. Därför är de viktigaste symptomen på prostatit hos män:

  1. Överträdelse av urinering: snabb, smärtsam, urinströmmen intermittent.
  2. Hyppig natturation i toaletten (nocturia).
  3. Känsla av ofullständig tömning av blåsan.
  4. Smärta i ljumskområdet.
  5. Blod i urinen.
  6. Minskade potens, attraktion, smärta under samlag.
  7. Hög feber, feber (akut tillstånd).

  Vissa kvinnor, som befinner sig i sådana symptom, utan att gå in i kvinnans kropps anatomiska egenskaper, antar felaktigt att detta är prostatit.

  På smärtsamma: tecken på gynekologiska sjukdomar

  Kvinnor har inte en mankörtel, men ungefär i denna anatomiska plats är livmodern, vars symptom kan likna manifestationerna av prostatit hos män.

  Trots att prostatit hos kvinnor utestängda, överträdelse av urinering och smärta i ljumskarna - allvarliga symtom, som nödvändigtvis bör vara uppmärksamma på, och gå till läkare för en fullständig undersökning.

  Med vad den kan kopplas till:

  • Inflammatoriska sjukdomar i urinvägarna (cystit, uretrit, urolithiasis). Det uppenbaras av tuff och smärtsam uppmaning till toaletten, skärande smärtor i underlivet, som störa till och med på natten kan blodet uppträda i urinen. Dessa är mycket vanliga sjukdomar som oftast förväxlas med prostatit hos kvinnor.
  • Inflammatoriska sjukdomar, sjukdomar hos könsorganen (bilagor, äggstockar, livmoderhals, etc.). Symtom: smärta i underlivet, ibland blödning, urinering medan den inte kränks.
  • En infektionssjukdom som överförs sexuellt eller är associerad med en minskning av immunitet. Som regel utöver smärta, klåda och brännande, finns det sådana karakteristiska symptom som urladdning, plack, obehaglig lukt. En allvarlig kurs kan åtföljas av feber, generell svaghet.
  • Svaghet av sphincter i blåsan, urinröret och muskuloskeletala apparaten i bäckenorganen. Det utvecklas ofta med ålder och åtföljs av frekvent urinering, tvingande insatser, urininkontinens hos kvinnor. Patologi följer inte smärta, blödning eller andra obehagliga symptom.

  Som du kan se, förekommer inte prostatit hos kvinnor, men det finns andra lika allvarliga "kvinnliga" sjukdomar.

  Prostata hälsa: det gäller alla!

  Men det faktum att kvinnor inte har prostatit och denna sjukdom inte överförs sexuellt betyder inte att de ska blunda för manliga sjukdomar. Vad är risken för prostatit för kvinnor?

  Som om och det som inte heller skadade dig eller var sjuk, var sjuk. du behöver se en läkare, inte självdiagnos.

  Det är vad som händer om din man lider av prostatainflammation:

  1. Hans styrka minskar, det finns ingen sexuell attraktion.
  2. Den reproduktiva funktionen störs.
  3. Han är irriterad, dåligt vaken (på grund av frekvent natturinering i toaletten och kronisk smärta).
  4. Det kan vara en källa till infektion som överförs till en sexuell partner (akut och kronisk infektiös prostatit orsakas av multiplikationen av patogener, som är mycket känsliga kvinnliga kroppen).
  5. Med tiden kan allvarliga komplikationer (abscess, vesikulit, infertilitet etc.) utvecklas.

  Så prostata är frånvarande hos kvinnor, men de lider av prostatit inte mindre. Därför är kvinnor intresserade av kampen mot prostatit, som män, de tar ofta sina nära och kära till en urolog, de stöds under hela behandlingen.

  Att avsluta ämnet prostatit och prostata hos kvinnor skulle ha gillat historien i samband med den. En gång frågades Faina Ranevskaya "Hur är din hälsa?" Hon svarade med en ironi av hennes vanliga: "Min kära, det är äckligt! Mitt huvud gör ont, mina tänder är jävla, mitt hjärta är pounding, jag hostar fruktansvärt. Det är bra att jag inte är en man, och även prostata skulle vara sjuk. " Prostata hos kvinnor är inte, men det finns många andra skäl att lyssna på din kropp. Ta hand om dig själv och dina män. Vi hoppas att artikeln var till nytta för dig, allt det bästa!

  Iron Skin - Female Prostate

  Prostata och prostatit är begrepp när man nämner föreningar med den manliga organismen. "Prostata hos kvinnor" - låter väldigt roligt och roligt. Faktum är att en analog av denna kropp existerar i kvinnokroppen och det har stor betydelse för det fria köns hälsa och aktiva liv. Var är detta organ och är prostatit hos kvinnor?

  Innehållet i artikeln

  Iron Skin

  Har kvinnor prostata? Ja, och det heter Skina Iron. Vad är det Detta organ är nästan en analog av prostatakörteln. Den ligger bakom urinröret och består av samma celler som orgeln i mankroppen. Här kan du också se smidiga muskler och kanaler, som i fallet med det manliga reproduktionssystemet. Förresten, även de sjukdomar som påverkar denna körtel liknar dem som händer med en man - prostatit, hypertrofi. I rättvisa bör det noteras att sådana diagnoser sällan läggs på kvinnor.

  Huvuduppgiften för denna körtel är fördelningen av juice, som enligt vissa egenskaper kan likna hemligheten hos manlig prostata. Naturligtvis talar vi inte om sexcellerna i denna hemlighet, men betydelsen av den utsöndrade saften är också mycket, mycket stor. Denna kropp väger bara ca 5 gram. När det gäller storlek är hudklippen också mindre än hanorganet och är ungefär en fjärdedel eller en femtedel av den. Vi kan säga att denna kropp hos kvinnor - atrofierad prostatakörtel.

  År 2002 Federal Internationella kommittén för anatomisk terminologi officiellt omdöpt till kvinnokroppen i prostata, men kan fortfarande hittas i olika informationskällor i hans namn, som är tillåtet, men den verkliga bilden - en sällsynthet.

  Iron Skin och kvinnlig orgasm

  Trots Skins skenbara meningslöshet kan en kvinna inte leda ett aktivt normalt liv utan henne. Denna kropp fungerar fullt och därför behövs något. Så, huvudkroppen hos hudkörteln är att njuta av samlag med en kvinna. På denna kropps territorium är den punkt som är ansvarig för vaginal orgasm i en kvinna. Eftersom kvinnlig orgasm - ett mycket ömtåligt och ömtåligt begrepp, blir det tydligt hur viktigt det är att uppmärksamma alla orglar i kvinnans bäcken.

  Många damer klagar över brist på orgasm under samlag. Ofta beror detta bland annat på den dåligt utformade hudkörteln. Outvecklat järn är källan till många psykiska problem för kvinnor. I ett försök att få glädje söker damerna sin "egna" partner, och vissa överger även det här företaget för att uppleva det ovanliga nöje som de tidigare läste i böcker.

  Förresten, begreppet "frigid kvinna" har också att göra med den dåligt utformade kvinnliga prostata. Det är inte i en kvinnas kyla, men i en oskärmad partner som inte försöker förstå den kvinnliga organismen, studerar grundligt nöjespunkterna och handlar ordentligt på dem.

  Att förstå självständigt, om hon har en kvinnlig prostata eller inte, kan damen med nästa tecken. Ofta slappna kvinnor på tröskeln till orgasmiska känslor av alla de små bäckens muskler. I det här fallet har de en utsöndring av vätska, vilket många felaktigt misstänker för en liten mängd urin. Det är denna vätska som kan vara saft av prostata, vilket indikerar starten av vaginal orgasm. Eftersom även moderna kvinnor inte vet inte bara om prostatasekretion, men också själva existensen av ett sådant organ, de börjar att vara blyg i detta "läckage" i slutet av samlag. Partnern är klämd och skadar därmed bara sig själv, berövar sig möjligheten att få en full vaginal orgasm. Dessutom förändras situationen inte ens när man hänvisar till specialister. På provinskliniker kan läkare se i dessa urladdningsproblem med urogenitala organ, vilket ytterligare kommer att skrämma patienten. Så det visar sig att prostata för många människor fortfarande är en myt.

  De största skillnaderna mellan kvinnlig och manlig prostata

  Kvinnkörteln Skina har inte studerats så bra, men idag känner doktorns huvudsyften, egenskaper och skillnader från det manliga organet. Så, de viktigaste skillnaderna är:

  1. I frukten av honprostata finns ingen sperma. Här är allt ganska enkelt. Den kvinnliga kroppens huvudkroppscell, som är nödvändig för befruktning, är äggcellen. Naturen har gett förekomsten av testiklar och andra organ ansvariga för framställning av spermier, exklusivt för män. I andra avseenden är vätskan som ligger till grund för prostatajuice hos kvinnor nästan identisk med den hemliga utsöndringen hos män.
  2. För män är den utsöndrade mängden utsöndring av prostatakörteln viktig. På dessa indikatorer dömer urologen särskilt om patientens reproduktionssystems hälsa. För en kvinna är det tillåtet att skilja bara några droppar, och även då är det omöjligt att prata om överträdelser i hennes kropp. Mycket beror på storleken på hudkörteln, och självklart, om den inte är stor, kommer den hemlighet som utsöndras inte heller att vara för riklig.
  3. Prostasjuice hos kvinnor kan tilldelas även i frånvaro av orgasm. Naturligtvis, med full tillfredsställelse, har partnern mer juice. Vid mannen tilldelas en prostats hemlighet i slutet av sexuellt intyg eller handling när det kommer en känsla av det starkaste nöjet.

  Kvinnlig prostatit: vad är känt om det

  Huruvida det finns en prostatit hos kvinnor? Trots den anekdotiska karaktären hos en sådan fras, är kvinnlig prostatit sant, naturligtvis, med små reservationer. Så, om du kommer in i bakteriens urogenitala organ kan patogener tränga in i hudens körtel. Är prostatit farlig för den kvinnliga kroppen? Hur påverkar prostatit kvinnors hälsa? Inflammation i detta organ orsakar ett antal problem.

  Symtom på prostatit hos kvinnor är som följer:

  1. Frekvent urinering.
  2. Svårighet att lämna urinen, när för tömning av urinblåsan måste man trycka.
  3. Smärtsamma känslor i fördelningen av urin.
  4. Smärta som uppträder direkt under samlag.
  5. Klåda och bränna omedelbart efter en intim anslutning.

  Vad är risken för obehandlad prostatit hos kvinnor?

  Effekten av prostatit på kvinnors hälsa är enorm. Konsekvenserna av en fel inställning till ens hälsa är ganska störande och ledsen:

  1. Abscess av orgel är den mest hemska sak som kan röra patienten. På platsen för en fungerande körtel nu presenterar kapsel varig fokus, som detekterar endast en erfaren läkare, och därför kommer en kvinna lida med symtom på cystit är mycket lång.
  2. Detta organ kan också bilda en cyste, och det kommer att förklara sin närvaro med bestående smärtor utan någon uppenbar anledning.
  3. Med en ökning av prostata i kvinnan utstrålas urinröret ofta, vilket påverkar förekomsten av smärtsamma känslor under urinering och samlag.
  4. Som ett resultat av en konstant inflammatorisk process kan en kvinna utveckla infertilitet.
  5. Bakterier, som ständigt multiplicerar och går ut genom kanalen av prostata, orsakar bildning av vidhäftningar i angränsande organ.
  6. Utveckling av peritonit.

  Förebyggande åtgärder

  De skiljer sig nästan inte från de vanliga rekommendationer som måste observeras för varje kvinna för att förhindra utvecklingen av inflammatoriska processer i alla genitourära organ:

  1. Om sexuell partner av infektionen misstänks bör barriärmedel användas i kontakt. Strängt taget, i sådana fall behöver båda parter behandling (man - antiinflammatorisk, kvinna - förebyggande). Annars kommer bakterierna lätt att passera in i honkroppen och bli en källa till inflammation.
  2. Det är nödvändigt att genomgå regelbundna undersökningar hos gynekologen och urologen. Det är väldigt viktigt att hitta professionella läkare som inte styrs av den kunskap som vunnits för några decennier sedan, men genomgår förnyelsekurser. Informationen i medicin uppdateras ständigt, och det är omöjligt att överväga en specialist som läkare som arbetar under det gamla systemet under lång tid.
  3. När obehagliga symptom uppstår, bör du konsultera en läkare och inte försöka hantera inflammationen själv. Praktiken visar att sådana experiment misslyckas och fortfarande leder till en läkare, men den inflammatoriska processen upptar redan ett mer omfattande område och tar en kronisk karaktär.
  4. Ökad immunitet är en hälsorisk. Så snart en kvinna slutar följa sig själv, överkolar eller inte utövar tidig hygien hos könsorganen, finns det risk för inflammation hos de urogenitala organen, inklusive prostata som går ihop med urinröret.

  Är manlig prostatit farlig för en kvinna?

  Om en kvinnas sexpartner har störningar i genito-urinorganens funktion, nämligen prostatakörteln, kommer problemet sannolikt att påverka kvinnokroppen mycket snart. Vad är farlig manlig prostatit för en kvinna? I de flesta fall har inflammationen en bakteriell eller infektiös ursprungsprung. Detta innebär att sannolikheten att fånga en infektion från en kvinna är mycket hög. Speciellt farligt för en kvinna är prostatit hos män, om behandlingen av sjukdomen är otrolig. Bakterier i den manliga kroppen har formen av kolonier, och oskyddad sex är ett bra sätt att överföra dem till en partner. Separat bör det noteras hur signifikant är prostatit och behandlingen av ett par som syftar till att bli barn. I det här fallet är makarna inte skyddade, det vill säga de använder inte barriärmedel för preventivmedel med ändamålsenlighet.

  Å ena sidan kan en kvinna infekteras av en infektion av partnern, vilket negativt påverkar både hennes hälsa och fostrets utveckling. Å andra sidan påverkar prostatit spermogramtillståndet och spermatozoa hos en sådan man visar sig vara av dålig kvalitet, ofta med defekter som kan leda till även genetiska medfödda abnormiteter och missbildningar hos fostret. En kvinna har en chans att föda ett friskt barn, förutsatt att det finns full tillit och förståelse för problemet i paret.

  Slutligen, även om uppfattningen inte är nu parets mål, är en kvinna fortfarande mottaglig för en smittsam sjukdom från hennes man. Problemet för den kvinnliga kroppen är att på grund av den anatomiska strukturen är det väldigt svårt att fullständigt bli av med patogener. Behandling av prostatit av en man och en kvinna ska göras samtidigt. Hur man behandlar prostatit i varje fall kommer läkaren att berätta.

  Först när resultaten av båda parter visar bakteriens renhet kan vi prata om frånvaron av hinder för fortsatt intim kommunikation. Om bara en partner är botad av inflammation, är det bättre att vänta tills de sexuella relationerna återställs. En ung tjej, som ännu inte är hennes älskade mans hustru, borde vara mer uppmärksam på frågan om intim kommunikation. Sådan vård för varandra är garantin för hälsan för en man, en kvinna och också de möjliga frukterna av deras anslutning.

  Har kvinnor prostata?

  En sådan sjukdom, som prostata hos kvinnor, är atypisk, eftersom den hänför sig till manliga urologiska sjukdomar (detta är en inflammation i prostata av yttre utsöndring). Denna kropp hos kvinnor är frånvarande, och kan därför inte vara sjuk med prostatit. Några europeiska och inhemska gynekologer tenderar emellertid att tro att den kvinnliga hälften av mänskligheten fortfarande kan lida av denna sjukdom.

  Har kvinnor prostata? Som sådan finns det ingen, men i sin plats, enligt den anatomiska och fysiologiska strukturen, ligger Skinas körtel. Den är belägen vid urinrörets bakre vägg och är väldigt lik struktur i prostatakörteln. Iron Skin är ett tillfälligt fenomen, och försvinner därför slutligen. Med orgasm frisätter järn en överdriven mängd hemlighet, men den bär inte någon biologisk och fysiologisk belastning.

  Under perioden av körtelns existens kan vissa sjukdomar påverka det. En av dem är kvinnlig prostatit. Sjukdomen karakteriseras som en infektionsinflammatorisk process. I regel är detta en sekundär störning, det kan orsakas av urinrörets inflammation eller urinblåsan.

  Symptom på hudkörtelsjukdomar

  Symtom som är karakteristiska för kvinnlig prostatit innefattar:

  • frekvent urinering, ibland svår
  • smärta vid urinering
  • bränning;
  • klåda;
  • smärta under samlag och eventuella exacerbationer efter det.
  Kvinnor har inte prostata, men det finns en analog - det här är prostatakörteln Skina

  Om primära symptom uppstår ska du omedelbart ringa till din läkare, annars kan allvarliga komplikationer inträffa eller sjukdomen kan gå till ett kroniskt stadium.

  Orsaker till utseende

  Den främsta orsaken till kvinnlig prostatit är oskyddad samlag. Eftersom hudkörtlarna är en riktig odlingsplats för patogena organismer, kan även bakterier komma in i urinröret från sexpartnern, även om en kvinna uppfyller alla regler för personlig hygien. Därför är det nödvändigt att använda inte bara oral, men också barriärmedel för preventivmedel.

  diagnostik

  Risken för denna sjukdom är att med rutinmässig diagnos och leverans av tester är det svårt att upptäcka det. Faktum är att ökningen av antalet patogena bakterier är märkbar endast när blåsans sjukdom förvärras (till exempel cystitis). Därför kan kvinnor under lång tid inte misstänka att de har en inflammatorisk process i kroppen om det inte finns något symptom.

  Det är dock möjligt att diagnostisera primära symtom om du uppmärksammar kroppens tillstånd efter samlag. Om du till exempel, efter kön, torteras ständigt och kanske även med smärtsam urinering - den så kallade postkoitalcystitisen, bör du vara uppmärksam på detta och omedelbart kontakta en läkare.

  Den smutsiga kvinnliga prostatit i otillgänglighet. Det är svårt att diagnostisera och lätt förvirra med liknande patologier som uppkommer i reproduktionssystemet

  Efter samlag kan inflammation på slemhinnor också uppträda, detta brukar karakteriseras av:

  • smärtsamma förnimmelser;
  • blodig utsläpp
  • utsläpp av mjölkfärg med en obehaglig lukt;
  • svår långvarig klåda;
  • en känsla av obehag.

  Om du uppmärksammar den kliniska bilden i början av sjukdomen och i tid för att se en läkare, kan patientens allmänna tillstånd förbättras avsevärt.

  behandling

  Härdning av kvinnlig prostatit kan ske med hjälp av antibiotika. Detta är den vanligaste metoden att bekämpa denna sjukdom. Terapi med droger i denna farmakologiska grupp kan tillfälligt underlätta sjukdomsförloppet och göra symtomen mindre märkbara, men efter ett tag uppstår känslan av obehag igen. Dessutom kommer den kliniska bilden att fortsätta i en mer allvarlig form, vilket medför utveckling av allvarliga komplikationer. Det är därför det är mycket viktigt att börja behandlingen så snart de första symptomen ses. I detta fall kan man undvika kronisk behandling av den patologiska processen.

  Det kommer att ordineras läkemedel som underlättar sitt tillstånd, och eliminera de markerade tecknen på inflammationsprocessen hos körteln, som är i genitourinary system

  adnexit

  En annan känd analog av manlig prostatit är adnexit. Det är en inflammation i äggstockarna, ledbanden, äggledarna och bihåle i livmodern. Denna sjukdom är mindre vanlig än hudhud eller inflammation i hudkörteln.

  orsaker till

  Adnexitis, liksom hudhår, överförs med oskyddad samlag med en partner som lider av en infektiös prostatit. Patogener är:

  • trichomonas;
  • mykoplasma;
  • ureoplazma och andra.

  Adnexit kan leda till fruktansvärda konsekvenser, så försumma inte preventivmedel.

  Symptom på adnexit:

  • svår huvudvärk
  • en kraftig temperaturökning;
  • allmänt svaghet i kroppen
  • illamående;
  • kräkningar;
  • frekvent smärtsam urinering
  • purulent urladdning från slidan med en obehaglig lukt;
  • kontinuerlig känsla av obehag.
  Om en man med bakteriell prostatit har passerat mikrober till en kvinna, kommer de under alla omständigheter att penetrera hudens körtel

  Symtom på denna sjukdom är särdrag för andra sjukdomar, så det är mycket viktigt att göra en snabb diagnos och starta behandlingen.

  diagnostik

  Adnexit, som skannit, är svår att diagnostisera. I den akuta formen av sjukdomen är det hög sannolikhet att förvirra kvinnlig prostatit med andra inflammatoriska processer, och i kronisk form kan symtom vara frånvarande eller förekomma i latent form.

  Behandling av kvinnor mot prostatit

  Vid identifiering av adnexit behöver patienten akut inlägg. Ofta är den huvudsakliga metoden för behandling kirurgisk ingrepp. I den postoperativa perioden utförs läkemedelsbehandling. Läkaren ger också allmänna rekommendationer - korrekt näring, efterlevnad av sexuell dormitet, eliminering av hypotermi.

  komplikationer

  När sjukdomen förändras från akut till kronisk finns det en relativt stor risk för tubal vidhäftning, vilket i slutändan leder till infertilitet.

  Under vissa förhållanden kan denna inflammatoriska processen påverka andra organ, såsom:

  Som ett resultat utvecklas sepsis eller peritonit. Sådana komplikationer är extremt sällsynta, men de kan inte uteslutas. Tyvärr kan läkemedel inte fullständigt bota en patient av en sådan progressiv sjukdom, och glöm därför inte mot preventivmedel och personlig intim och sexuell hygien. Förebyggande åtgärder bör följas och komplexa undersökningar bör genomföras regelbundet.

  Skineit, han också inflammation av prostata hos kvinnor: orsakerna, symtomen och eventuella komplikationer av sjukdomen

  Har kvinnor prostatit? De flesta kommer att säga nej. För mellan en man och en kvinna finns det anatomiska skillnader i strukturen hos reproduktionssystemen.

  Trots det faktum att flickor inte har prostata, kan de drabbas av samma sjukdomar som män, vilket indikeras av en kvinnlig prostatit.

  Detta förklaras av det faktum att de har en analog av prostatakörteln, som finns på baksidan av urinröret. Men det förekommer inte för alla kvinnliga representanter.

  Det finns ett annat alternativ som orsakar liknande symtom på sjukdomar - adnexit, vilket är en inflammation i livmoderhalsen. Smärtsamma känslor kan väcka inträdet av dessa patogener i patogener.

  Skineit och dess symtom

  Den kvinnliga prostata, eller som den kallas också Skina-körteln (eller punkt U), är ett vestigialorgan som hör till reproduktionssystemet.

  Inte alla experter är redo att erkänna kvinnor som en prostata viktigt organ, men trots detta finns det ingen förneka det faktum att det spelar en viktig roll, nämligen utsöndrar ett ämne som liknar manliga ejakulat.

  Struktur av det kvinnliga reproduktionssystemet

  I det normala tillståndet kan du inte tänka på förekomst av hudkörteln, men när du observerar inflammationsprocessen kommer U-punkten att känna sig själv av ett antal ganska obehagliga symptom.

  Infektionsinflammatorisk lesion av hudkörtlar hos kvinnor kallas skinhead. I regel sker sjukdomen mot bakgrund av inflammatoriska sjukdomar i urinröret och urinblåsan, och under samlag kan detta orsaka en patologisk process och orsaka trauma i urinröret.

  Smittsam och inflammatorisk sjukdom är kvinnliga prostatit och paraurethral körtel utgör en stor ansamling av olika patogena bakterier som fortskrider även vid mycket rent och varsam hand och kan överföras till kvinnan under samlag.

  Vid tidpunkten för inflammationsprocessens början med akut uritrit kan hudit symptom vara förvirrad med symtomen på cystitis. Faktum är att denna sjukdom ofta imiterar dem.

  Således är det ganska svårt att bestämma förekomsten av sjukdomen, det kan lätt förväxlas med många andra patologier. För en noggrann bestämning är det nödvändigt att genomgå diagnostik och en serie studier.

  Det finns dock tecken som talar om förekomst av kvinnlig prostatit, de kallas:

  • svåra brännskador i urinröret
  • smärta vid samlagets ögonblick
  • smärta i perineum
  • generell svaghet
  • ökning i kroppstemperatur till 38 grader;
  • smärta vid urinering
  • generell sjukdom
  • snabb urinering
  • fördelning av en liten mängd urin.

  Orsakerna till inflammation i huden Hud

  Den inflammatoriska processen i hudkörteln överförs smärtsamt och kan uppstå på grund av flera orsaker, till exempel:

  • inflammatoriska processer i urinröret;
  • olika urinrörsskador
  • cystit.

  Diagnos av skinney

  Det är svårt att diagnostisera denna sjukdom, för inte alla urologer vet det. Det finns många exempel på hur en kvinna framgångsrikt genomgår den nödvändiga behandlingen med en terapeut och besöker ofta en sexolog, men smärtan under samlag slutar inte.

  Apparat för cystoskopi

  Hudens järn är svårt och svårt att komma åt, och endast med cystoskopi kan man bestämma sin inflammation, vilket kommer att manifestera sig som:

  Diagnosen görs med hjälp av metoden att utesluta andra patologier, och för detta är det nödvändigt att bedriva forskning:

  • gynekologisk undersökning i speglarna;
  • övergivande av urin för allmän analys
  • ultraljud (ultraljud) på ett transabdominalt sätt;
  • bakteriologisk urinkultur;
  • ultraljudsundersökning med en transvaginal metod;
  • finger gynekologisk undersökning av ändtarmen.

  adnexit

  Prostatit är rädd för denna agent, som eld!

  Du behöver bara ansöka.

  Den analoga av den kvinnliga cystit är en smärtsam inflammation i adnexit är orsakerna till dess förekomst anses smittad microplasma, Trichomonas och ureoplazmu som överförs genom samlag en man som lider av prostatit. Således blir en kvinnas äggstockar och äggledar inflammerade.

  Typiska symptom på adnexit är:

  • illamående
  • kräkningar;
  • intensifiering av smärtsamma förnimmelser
  • intensiv smärtsmärta i underlivet;
  • allvarliga huvudvärk
  • ökad kroppstemperatur;
  • offensiv slemhinnorutsläpp med en blandning av pus;
  • generell svaghet
  • förtryckt tillstånd.

  Prostatit kan påverka kvinnans kropp ganska allvarligt och orsaka svårare komplikationer.

  Förutom det faktum att denna inflammatoriska sjukdomen orsakar konstant obehag, vilket i sig verkar deprimerande, kan det orsaka komplikationer:

  • bildandet av cyster i urinröret;
  • sepsis;
  • peritonit;
  • bildandet av en abscess i hudkörteln;
  • bildandet av divertikula i urinröret
  • sekundär infertilitet.

  Enligt de ovan beskrivna komplikationerna kan man dra slutsatsen att denna sjukdom utgör ett mycket allvarligt hot mot kvinnans liv. För att förhindra det är en mer noggrann lösning en omedelbar diagnos med de första symptomen.

  Likhet av adnexit och prostatit

  Först och främst är den huvudsakliga skillnaden den reproduktiva anatomiska strukturen.

  Prostatit är en inflammation i prostata, det vill säga ett organ som exklusivt förekommer i den manliga kroppen, och adnexit är en inflammatorisk sjukdom i livmoderhalsen.

  Med sin skillnad är det värt att notera att manifestationer av dessa sjukdomar kan vara mycket lika. Typiska likheter är: illamående, svår smärta i underlivet, generell svaghet, feber, frekvent smärta vid urinering och avföring, störning av sexuell funktion.

  behandling

  Med en stark inflammatorisk process föreskrivs kvinnor oftast sådana mediciner:

  komplikationer

  Om en kvinnas prostatit inte behandlas ordentligt och ignoreras ordentligt i tiden, kan hon utveckla cystor i urinröret, som kan inflame och brista våldsamt nog, vilket medför allvarliga konsekvenser.

  Vid omedelbar behandling av hudit finns det en möjlighet att uppstå sådana komplikationer:

  • kronisk uretrit
  • adnexit;
  • peritonit;
  • lödningar i äggledarna;
  • pyelonefrit;
  • kronisk blåsan;
  • abscess av hudkörteln.

  Graviditet under kvinnlig prostatit

  Skinit har en skarp och negativ effekt på kvinnans kropps reproduktiva funktion.

  Eftersom det ligger i urinröret kan inflamma hudkörtlar infektera livmodern och bilagorna. På grund av vad äggstockarna börjar fungera felaktigt fungerar de, och i äggledarna syns spikar.

  Denna manifestation av sjukdomen leder oftast till utvecklingen av sekundär infertilitet.

  Relaterade videoklipp

  Om kvinnlig prostatit och dess konsekvenser i videon:

  Kvinnor saknar prostata, som finns i den manliga kroppen. Men de har sin analog, som kallas hudkörteln. Oftast förekommer hennes inflammation mot bakgrund av cystit eller sexuellt överförd från en man som har prostatit.

  • Eliminerar orsakerna till cirkulationsstörningar
  • Försvinner försiktigt inflammation inom 10 minuter efter att ha tagits

  Har kvinnor prostata?

  Prostata är ett järn som bara finns i den manliga kroppen. Hon utför produktion av sperma hos män. Kvinnor har inte prostata: kroppen är ordnad något annorlunda. Den kvinnliga könskörteln är äggstockarna. De utför samma funktion som prostata hos män - producera hormoner. Inflammation som förekommer i äggstockarna kallas vanligtvis oophorit. Det kan också finnas adnexit, vilket påverkar livmoderhalsen.

  Allmän information

  Prostatit är en uteslutande manlig sjukdom, som bara de har prostata. Kvinnor kan bara dra en parallell mellan inflammation i bilagorna och prostata. Ofta klagar kvinnor med utseendet av sådana inflammationer på smärta vid urinering, generell svaghet och urladdning av purulent ursprung från slidan.

  Kvinnor har bihåle i livmodern, vilka vid inflammation har liknande symtom som prostatit hos män.

  Det ger en orgasm av en speciell substans.

  Prostatakörteln hos män inflames oftare på grund av olika typer av infektioner. Kvinnlig prostatit kan jämföras med maskulin, eftersom liknande organ som påverkar reproduktionssystemet påverkas.

  Kvinnlig inflammation uppträder också på grund av penetration i äggledarna och tillägg av olika infektioner som påverkar hälsan. En sådan skada uppträder när trichomonader förekommer i kroppen, mykoplasmer.

  Adnexit är farligt om komplikationer utvecklas. I den kroniska formen av sjukdomen finns lödning av äggledarna och följaktligen infertilitet. Hälsa i denna situation är svår att återställa eller omöjligt alls. Om andra faktorer påverkar hälsan kan infektionen överföras till närliggande organ: tarmar, peritoneum, till exempel. Bilden visar hur och var det finns inflammation hos kvinnor.

  Adnexit kan förväxlas med skinney. Deras symtom är mycket lika och påverkar deras hälsa lika mycket. Diagnos i detta fall ska endast utföras av en läkare, eftersom det är nästan omöjligt att skilja sjukdomar självständigt. Den kroniska formen av adnexit kanske inte förekommer länge. Oftast kräver adnexit sjukhusvistelse eller kirurgisk behandling. Ibland är adnexit och skinney förvirrad med andra inflammationer på grund av liknande symptom.

  Manlig prostatit och andeksit hos kvinnor är väldigt olika. Några av symtomen är likartade, men adnexit är mycket farligt, och behandlingen kan försenas under lång tid. Skillnader är i första hand förknippade med olika anatomiska konstruktioner. Prostatakörteln är endast närvarande hos män och ansvarar för kroppens motsvarande funktioner.

  Adnexit presenteras som en inflammation i livmoderhalsen. Det är nödvändigt att tydligt skilja dessa sjukdomar, eftersom prostatit utvecklas endast hos män och adnexit - endast hos kvinnor.

  Dessutom kan adnexit medföra allvarliga komplikationer i hälsa: sepsis, infertilitet, peritonit.

  Eftersom bilagorna hos kvinnor och prostatakörteln hos män ligger i närheten av urinröret, ofta med urinleder och avföring, är det ont. Behandling för inflammation skyddar mot alla slags komplikationer hos båda parter.

  Vad menas med en kvinnas prostata

  Kvinnor har ingen prostata, men det finns en analog - det här är prostatakörteln Skina. Det är lokaliserat bakom urinröret, producerar saft, som enligt vissa kriterier liknar hanehemligheten. Denna saft kommer ut under orgasmprocessen, men spelar ingen roll. Denna hemlighet betraktas som en rest, som i slutändan försvinna, som kvinnlig körtel själv.

  Huduppgiften

  Den kvinnliga prostata är ett organ som fungerar fullt ut i urindelarna. På dess territorium är den punkt som är ansvarig för vaginal orgasm. Men detta observeras endast i 5% av den kvinnliga befolkningen. Efter vissa studier av kvinnornas saft finns det påtagliga förändringar.

  • Hälften av kvinnorna utvecklar denna hemlighet under orgasm. Det är nästan detsamma som manliga sekret.
  • Båda utsöndringarna är likartade i kompositionen, skillnaden är endast i närvaro av spermatozoa. Självklart har de inte kvinnor.
  • Ejaculation av en kvinnas juice beror inte på hur hon tyckte om det.
  • Om en liten mängd hemlighet produceras betyder det inte att en kvinna har problem på ett sexuellt sätt. Mått Skina alla har sina egna, så värdet av denna körtel bör inte bifogas.

  Iron Skin and Conception

  Den kvinnliga prostata är indirekt relaterad till graviditet. Om en man med bakteriell prostatit har passerat mikrober till en kvinna, kommer de under alla omständigheter att tränga in i hudkörteln. Då kommer det att finnas problem med uppfattningen, eftersom prostatakörteln också blir smittade och orsakar ett antal problem i genitourinary systemet.

  Det kan finnas olika avvikelser, inklusive allvarliga noggranna sjukdomar.

  • Det finns irritation i urinrörsregionen, den inflammatoriska processen börjar.
  • Det finns initiala symtom på blåsan.

  Detta tillstånd liknar prostatit, så vissa experter tenderar fortfarande för att kvinnlig prostatit händer. Dess tecken manifesteras mot bakgrund av frekventa attacker av cystit, i strid med floran, efter intim och smärtsam intimitet, med urinering. Kvinnor som diagnostiseras med en kvinnlig form av inflammation i "prostata", se smärtan efter varje sexuell handling.

  Risk för inflammation i körteln Skina

  Prostatit kan ha en dålig effekt på kvinnokroppen. Liksom alla patologier kan det provocera allvarliga komplikationer. Förutom obehag och sjukdom, kan sådana processer som:

  • bildande av uppbyggnad på honkörteln;
  • Förekomsten av cyster i urinröret;
  • provokation av utskjutningar;
  • utveckling av vidhäftningar;
  • sekundär infertilitet
  • infektion med bakteriell slemhinna och sepsis;
  • peritonit.

  Konsekvenserna av "manlig" sjukdom hos den kvinnliga befolkningen kan i hög grad påverka hennes liv och ibland även utgöra ett hot mot livet.

  Av dessa skäl måste du omedelbart kontakta en specialist. Huvuddelen är att han borde vara tillräckligt kvalificerad för att säga om prostatit förekommer hos kvinnor. En läkare utan erfarenhet kan ta hudens inflammation för en annan patologi.

  Kvinnlig prostatainflammation

  Inflammatoriskt fenomen kallas skinhead. Prostata körs upp när det finns irritation i urinröret. På samma sätt, hos kvinnor. Även symptomen på två prostatit är likartade, men kvinnan tas ofta för blåsor. Kvinnan kommer också ofta tömma urinblåsan medan man upplever smärta. Under intimitet kommer det att finnas smärta och brännande känslor i perineum, kroppstemperaturen kan stiga och svaghet utvecklas. Alla dessa tecken liknar inflammation i blåsan, men endast en kvalificerad läkare kommer att göra en noggrann diagnos.

  Den smutsiga kvinnliga prostatit i otillgänglighet. Det är svårt att diagnostisera och lätt förvirra med liknande patologier som uppkommer i reproduktionssystemet. Om det är fel att närma sig sin behandling kan infektioner uppstå som tenderar att sprida sig i hela kroppen. Abscess Skin, cyst - en möjlig komplikation när man ignorerar sjukdomen. För att bli av med en obehaglig sjukdom måste du använda droger som hjälper till att bekämpa bakterier och lindra inflammation. Naturligtvis är det under sexterioden bättre att inte vara förlovad. När läkemedel är ineffektiva ordineras ofta kirurgisk ingrepp.

  Om en man med prostatit gav en kvinna mikrober, så finns det risk för att inflammation kommer att utvecklas och prostatakörteln kommer att provocera adnexit. Det är en inflammation i äggledarna mot en bakgrund av låg immunitet på grund av det höga antalet utländska bakterier. Sjukdomen är ganska allvarlig, de symptom som väsentligt stämmer med att leva ett helt liv. Behandlingen utförs endast på ett sjukhus, eftersom det innefattar droppare och injektioner.

  Vad som helst av tecken på inflammation var inte, med några sjukdomar är en kvinna önskvärt att besöka en urolog eller gynekolog. Hon kommer att ordineras läkemedel som underlättar hennes tillstånd, och eliminera de markerade tecknen på den inflammatoriska processen i körteln, som finns i genitourinary systemet.

  Videon visar hur man behandlar skineita: