Huvud
Förebyggande

Mäns parfym med feromoner för att locka kvinnor

Mäns parfymer med feromoner är ett säkert och effektivt sätt att locka kvinnors uppmärksamhet. Det har fördelar framför andra afrodisiakum. Naturliga komponenter orsakar en naturlig sexuell attraktion och skadar inte partnerens hälsa. Detta framgår av människornas svar. I denna artikel kommer vi att förstå: myten eller verkligheten av sådana andar, var att köpa den ursprungliga produkten och till vilket pris.

Mäns parfym som kommer att excite någon kvinna

I vardagen använder folk parfym, klädstil och tillbehör för att locka uppmärksamhet och sticka ut från mängden. Män parfym med feromoner producerar extra effekt - effekt på kvinnliga libido, orsakar okontrollerad sexuell upphetsning och lust att doft objekt.

Kliniska studier visar att sådant parfym är absolut säkert och inte skadar hälsan.

Obehaglig arom irriterar inte och det verkar naturligt. Han skapar en romantisk stämning och lockar kvinnor, oavsett deras psykiska humör.

Feromoner påverkar det grundläggande instinktet - fortsättningen av släktet. Det är möjligt att välja en sådan metod för att locka kvinnors uppmärksamhet för ömsesidigt nöje, men det ska inte användas för att orsaka våld mot en annan person.

Gå till leverantörens hemsida

Pris och var att köpa

När du köper manens parfymer med feromoner, var noga med att vara uppmärksam på informationen om tillverkaren. Många av fonderna på marknaden är av tvivelaktig kvalitet. Originalprodukter till ett överkomligt pris kan köpas med en garanti direkt från leverantören via Internet på företagets officiella hemsida.

Apotekskedjor, återförsäljare och mellanhänder säljer produkter med mark-ups.

Fall av förfalskningar och bedrägerier har också ökat. Förfalskade varor kan vara farliga. Ta hand om din hälsa och pengar.

Vi erbjuder dig att köpa en kvalitets parfym utan överbetalningar med leverans i Ryssland för endast 2150 rubel. Det finns också system med rabatter och lönsamma erbjudanden.

Hur mycket är manliga feromoner:

 • Moskva - 2 150руб.
 • St Petersburg - 2 150руб.
 • Ekaterinburg - 2 150руб.
 • Omsk - 2 150руб.
 • Ukraina, Kiev - 982 UAH.
 • Dnepropetrovsk - 982 UAH.
 • Gomel - 73 rubel.
 • Almaty - 11990 tenge

Mäns återkoppling

Köparna uppmärksammar användarvänligheten av produkten, en trevlig lukt och överkomlig kostnad. Män noterar effektiviteten av botemedlet och det omedelbara svaret från kvinnor.

Jag hörde om mäktiga handlingar av männens andar med feromoner. Jag bestämde mig för att kontrollera verktyget på mig själv. Läs recensioner av andra köpare på forumet i relevanta ämnen. Det var intressant att känna till yttrandena från dem som redan hade försökt det.

Till slut valde han Clinique Happy for Men-kosmetik. Aromen är rik och trevlig. Inget specifikt i lukten.

Men åtgärden på det kvinnliga kön är fantastisk. Även kollegor från det rättvisa kön började behandla mig annorlunda, mer artiga och leende.

Även i mitt personliga liv var allt bra. Min flickvän brukade alltid göra ursäkter för att inte gå till mitt hus. Nu, från sin sexuella lust, fångar andan.

Валерий, 28 år gammal, Екатеринбург

Jag trodde att detta är traditionellt parfym, och priset är lämpligt. Men effekten av parfym går utöver det vanliga toalettvattnet. Lukten är mer uppfriskande, men jag använder doften på kvällen för att få en anständig fortsättning på natten. Det är ett bra sätt att "låsa upp" en tjej på ett dansgolv eller en fest. Uppmärksamhet från kvinnor garanteras.

Anatoly, 35 år gammal, Nizhny Novgorod

analoger:

Parfym med feromoner - myt eller verklighet?

Vissa män är skeptiska, men manliga parfymer med feromoner är ett överkomligt och effektivt sätt att vara i centrum för kvinnornas uppmärksamhet. Det är säkrare och effektivare än droger med afrodisiakum för intag.

De som anser den här en annan myt eller marknadsföringskamp, ​​bör du bekanta dig med parfymens egenskaper, egenskaper och dess sammansättning.

Andningskomponenterna härstammar från djurens könshormoner. De är helt naturliga och säkra.

De verkar på hjärnreceptorerna på ett sådant sätt att de väcker en okontrollerad sexuell attraktion. Speciell lukt är frånvarande.

Parfymer med naturliga feromoner har redan många fans. Recensioner av män säger att detta är ett beprövat verktyg för att locka uppmärksamheten hos det motsatta könet. Kvinnor själva lämnar motsägelsefulla svar om verktyget.

De anser att det är orättvist att använda ett sådant stimulansmedel. Men detta gäller de kvinnor som män bara planerar att bekanta sig med. Par med erfarenhet sätter tydligt parfymerande höga betyg. I verkligheten förvärrar de spännande andarna förnimmelser och gör makarnas intima liv mer levande.

Experter utvärderar också feromoner på den positiva sidan, men behandlar inte ett sådant botemedel som en panacea.

Det är snarare ett extra verktyg för att förbättra manlig självkänsla. Han kommer att bidra till att bygga ett personligt liv. Kvinnor kommer inte att svimma i ögonen på en man som är mycket peppared med feromoner. Missbruk av parfymerade afrodisiakum kan leda till motsatt effekt. De behöver inte heller användas för våldsamma handlingar.

Gå till leverantörens hemsida

Hur feromoner fungerar

Feromoner är kemikalier som produceras av speciella körtlar under sexuell upphetsning. De påverkar den undermedvetna nivån av män och kvinnor. Hormonerna själva känns inte, men den extra lukten av parfym ökar effekten på motsatt kön:

 • förbättra överföringen av nervimpulser i hjärnan;
 • påverka receptorerna, öka känsligheten vid fysisk kontakt
 • stimulera produktionen av sexuella sekret
 • frigöra de komplexa och oresolösa tjejerna;
 • Ta bort stress och frigör utrymme för starka och öppna känslor.

Feromoner verkar i närheten av objektet. Zonens inflytningszon är liten, men det hänvisar snarare till plusserna. Överdriven uppmärksamhet hos kvinnorna kan spela ett grymt skämt och skrämma bort den för vilken doften är avsedd.

Flyktiga ämnen av excitatorisk parfym förlorar sin effektivitet på 6-8 timmar. Den här gången räcker att charma den person du gillar och njuta av närheten. Använd parfym med feromoner är ständigt opraktiskt. Sprit kommer att locka alla kvinnor utan undantag. Det är bäst att applicera kompositionen på kroppen före datumet.

De bästa parfymerna med feromoner för män

Att skapa en hälsosam sexuell attraktion är bara en kvalitetsprodukt. Bland män blev fonderna med naturliga feromoner populära. Gruppen av sådana preparat innefattar:

 • Sexigt liv - oljeparfymer med en sensuell doft. Använd på rättvist kön till 12 timmar efter applicering. Lockar överkomligt pris och hållbarhet. Kompositionen av läkemedlet innefattar musk och sandal, vilket ökar effekten av feromoner. Spriten fördelas jämnt, irriterar inte huden, lämnar inte fettmärken.
 • Clinique glad för män - skiljer ljus och uppfriskande arom. Påverkar kvinnans kön på två sätt: det stimulerar sexuell attraktion och fascinerar med en djärv och bestämd lukt. Basen av parfym är citrusnoter. Doften är universell och lämplig för alla årstider, dag och kväll för unga och mogna män. Köp saftig parfym med en spännande effekt rekommenderas för dem som letar efter levande intryck.
 • Pherazone - det finns många myter i samband med denna parfym. En cologne med feromoner ger förtroende för män, och gör kvinnor mer kompatibla. Närvaron av alkohol i kompositionen minskar produktens effektivitet och verkligheten är att cologne verkar sämre än oljebaserade medel.

När man väljer parfymer bör man inte bara fokusera på feromoner, men också på personliga känslor.

Mycket ljusa och färska dofter är lämpliga för unga män. På kvällen rekommenderas att välja en måttlig och grundlig parfym, som används doserad och ställer in tonen för hela bilden.

Parfym med manliga feromoner som arbetande


I kvinnornas arsenal finns många sätt, som är utformade för att förbättra hennes sexualitet och skönhet, för att locka mänens uppmärksamhet. Dessa medel innehåller nu och andar med innehåll av feromoner, upptäckta under 90-talet av förra seklet av Dr Winnifred Cutler.

Men idag finns det så många motsägelsefulla åsikter om huruvida sprit med feromoner verkligen fungerar, eller det är en välkänd effekt av "placebo". Därför är det nödvändigt att förstå det särskilt noga med det här.

Innehållet i artikeln:

Vad är feromoner? Ur historien om upptäckten av feromoner

Feromoner är speciella kemikalier som utsöndras av körtlar och vävnader från levande organismer - djur och människor. Dessa ämnen har en mycket hög grad av "flyktighet", så de överförs enkelt från kropp till luft. Lukten av man eller djur fångar feromoner i luften och skickar speciella signaler till hjärnan, men dessa ämnen har emellertid absolut ingen lukt. Feromoner kan förbättra sexuell lust, stimulera attraktion. Själva ordet "feromoner" härstammar från det grekiska ordet "feromon", som bokstavligen översätts som "ett lockande hormon".

Feromoner beskrivs 1959 av forskare Peter Karlsson och Martin Lusher, som specifika ämnen som har förmåga att påverka andras beteende. På ämnet feromoner i vetenskapen finns det många intressanta funn och bevis, dessa ämnen tros av forskare, har en bra framtid och döljer ett stort antal nya upptäckter. Möjligheten att påverka andras beteende i dessa "smärtsamma" substanser har dock vetenskapligt bevisats, och har funnits både inom det medicinska området och inom parfymdoft och skönhet.

I enkla termer är feromoner inget annat än flyktiga ämnen som produceras av en persons eller djurs hud, och ger information om beredskapen att skapa par, relationer och tillgänglighet till en annan. Hos människor produceras feromoner framförallt av hudens yta i nasolabialvecken, hudens område i ljummen, hudens yta under armhålorna och hårbotten. I olika perioder av livet för varje person kan feromoner fördelas starkare eller svagare. Den maximala starka frisättningen av feromoner hos kvinnor uppträder under ägglossningen, mitt i menstruationscykeln, vilket gör det väldigt attraktivt och önskvärt för män. Hos män kan feromoner frisättas jämnt i mognadsstadiet och blekna med ålder.

Vad är parfym med feromoner?

Upptäckten av denna mirakelmedicin, som en gång kan ge människans sexualitet, för att göra det attraktivt och önskvärt för andra inträffade under det senaste århundradet, skapade det en furor - många ville vara trogen sina medel för förförelse av det motsatta könet. Men eftersom verkliga feromoner inte har någon lukt, är det möjligt att utvärdera kvaliteten och effektiviteten av dessa sprit endast under en viss tidsperiod.

Den första parfym som heter "Realm" med feromoner producerades 1989 av ett välkänt amerikanskt företag "Erox Corp". Dessa sprit hade både feromoner och parfymkomposition. Men många konsumenter tyckte inte om parfym lukten och företaget tog fram utvecklingen av mer attraktiva parfym "baser". När allt kommer omkring, i en värld av parfymer började dyka parfym med olika dofter, inklusive - igenkännbara populära märken, men den här gången med tillägg av feromoner, liksom de så kallade "andar luktfria", som innehöll endast feromoner, men inte har parfym "slöjan". Parfymer med feromoner som har ingen smak, kan appliceras på huden och håret, tillsammans med deras vanliga andar efter behag, och lägga till dem i många hudvårdsprodukter och hår - i krämer, lotioner, schampo, hår balsam, etc..d.

Dessa andar är kända överallt, de har funnits i mer än tjugo år. Men konsumenternas inställning till dem förblir polar - från entusiastisk feedback och vördnad till kraftigt negativa uttalanden och fullständigt avslag. Varför?

Hur arbetar sprit med feromoner fortfarande?

"Magic", alla kända andar med feromoner är ganska dyra - mycket dyrare än sina konkurrenter i parfymeringsvärlden. Detta beror på att feromoner är mycket svåra att "skörda" - eftersom de är av animaliskt ursprung, och det är inte möjligt att få dem kemiskt. Feromoner av mänskligt ursprung i andarna är inte heller innehållna - de adderar "lockande hormoner", erhållna från djur.

Dessa andar är ofta sammansatta av aromer av bärnsten och mysk - detta görs för att bringa lukten av parfym magiska medel för mänsklig kroppslukt "förklädd" i en bukett och feromoner. Det är därför många parfymer med feromoner, som är kända, har en stark nog, skarp lukt. Det är tack vare deras skärpa luktar det reglerar mängden parfym appliceras på huden - de har en mycket liten mängd, det är oacceptabelt "att hälla denna parfym. Parfymer med feromoner, luktfri, bör även tillämpas strikt enligt anvisningarna, annars i stället för förförelse och attraktion kvinnor kan få motsatt effekt. Dessa medel måste appliceras i små mängder till huden "över pulsen" - handleder, armbågar, under öronen.

Hur arbetar sprit med feromoner fortfarande? Parfym luktar, där feromoner "döljer", kan inte minska graden av deras verkan. Receptorerna i näsan (vomeronasorganet eller Jacobs-organet) från andra människor i motsatt kön kan "känna igen" de flyktiga feromonerna och skickar genast signalerna till hjärnan. En person som har fått signaler om en annan persons attraktion och lust strävar efter att kommunicera med honom, för att vara i nära kontakt, uppmärksamma.

Vad bör man tänka på när man använder parfym med feromoninnehåll?

 • Sprit med feromoner visar deras "inflytande" bara på de representanter för det motsatta könet (vi talar om män) som är i närheten och har möjlighet att lukta parfymen. Man måste komma ihåg att feromoner är extremt instabila ämnen och sönderdelas snabbt i luften.
 • Det är värt att notera att dessa "magiska" andar med feromoner har möjlighet att locka uppmärksamheten hos det motsatta könet, men de kan inte bli kär i en person. Kommunikationssfären, framgång i kontakt med en person ligger utanför dessa magiska andas kompetens.
 • En person som känner av feromoner och omedvetet fått en signal för närmande, kan fortfarande ge sig till hans blygsamhet, osäkerhet, vanor och inte ge tecken på uppmärksamhet.
 • Sprit med feromoner kan inte användas tanklöst. Deras användning kan vara oönskad och till och med farlig om det finns en otillräcklig, berusad person i närheten. När du använder parfymer som innehåller feromoner i kompositionen hos varje kvinna, måste du noggrant välja ditt samhälle, undvika tvivelaktiga företag och onödig kommunikation.

Recensioner av parfymer med feromoner:

Anna: Jag tyckte om manens parfym med feromoner i apoteket. Jag tyckte om lukten väldigt mycket. Jag ville köpa min man till min födelsedag - ja det är bra att jag fångade mig i tid. Varför locka kvinnors uppmärksamhet?

Maria: Och jag tror inte på feromoner, jag tror att det bara är en marknadsföring som lockar köpare och försöker sälja de parfymer av mycket hög kvalitet. Mina vänner försökte "juzat" parfym med feromoner, resultatet är noll i alla fall.

Olga: Maria, många tror inte på universum, men det spelar ingen roll för henne, för hon är. Det är skrivet att feromoner inte har någon lukt, därför kan vi inte upptäcka deras närvaro i andarna. Men samtidigt vill jag säga att resultatet av att använda sådana andar av min flickvän är helt enkelt fantastisk - hon träffade, fick ett erbjudande om händer och hjärtan, gift om ett år. Hon är en blygsam och blyg person, alltid shunned samhället, och andarna hjälpte henne att ta det första steget i att vinna lycka.

Anna: Olya, det är rätt, jag tycker exakt detsamma. Och då - många är rädda för att använda parfym med feromoninnehåll av en anledning - att folkmassor av ryttare kommer att falla in med dem, och vad ska de göra med dem? Men i själva verket en sådan parfym - det är inte det magiska röret av en råttkung från en saga som ledde publiken. Dessa feromoner kommer att känna och undermedvetet "fångas" av bara ett par personer som kommer att vara nära dig. Tja, du tror hur du ska vara i tid nära de människor du behöver, som du vill göra ett outplånligt intryck.

Tatiana: Så ofta hör och läser jag om parfymer med feromoner, som jag länge haft en stark önskan att testa dem själv. Berätta för mig var kan jag köpa kvalitet "magisk" parfym, så det är utan bedrägeri?

Ludmila: Jag har aldrig letat efter parfymer med feromoner i butiker och andra institutioner, så jag kanske inte känner till alla platser där de säljs. Men jag såg definitivt dem på apoteket, när jag frågade en tjej om dem, och jag märkte.

Natalia: Parfymer innehållande feromoner säljs i nätbutiker. Köp dessa varor - liksom alla andra - det är bara nödvändigt på de marknader som har ett gott rykte. Sådana butiker kan "beräknas" på forum där parfym med feromoner diskuteras. Dessa sprit säljs i "sexbutiker", och de ligger i vilken stad som helst och på Internet.

Recensioner av parfymer med kvinnliga och manliga feromoner: myt eller verklighet

En elegant flaska parfym med feromoner luktfri idag finns i detaljhandeln eller beställt och köpt i en onlinebutik med leverans. Många hörde läsa om egenskaperna hos feromoner för att öka personens libido för att locka uppmärksamheten hos det motsatta könet på den intuitiva psykologiska nivån. Men vad bestämmer effekten av attraktiva medel, hur påverkar de sexpartnerens attraktivitet?

Slutligen, få känner till detaljerna i att använda parfym, som kallas parfym med feromoner, kvinnor eller män. Låt oss titta på det i ordning med alla frågor om sexuella attraktiva medel, deras effekter, fördelar och nackdelar. Låt oss prata om hur man använder parfym med feromoner, vilka delar som ska appliceras parfym och om man väntar på ett fantastiskt resultat omedelbart.

Vad är luktfria feromoner

Formeln för sexuella attraktiva medel har härledts av forskare relativt nyligen. 1962 publicerade en grupp tyska forskare formeln och resultatet av forskning på feromoner - flyktiga ämnen som syntetiserades av körtelorgan. Det blev känt att för män av silkesmask är de spännande ämnena de speciella ämnena som kvinnorna utsöndrar.

Ämnet kallades en feromon och bokstavligen på grekiska betyder namnet "bärande spänning". Vetenskapliga upptäckter följde "på att öka". Särskilt sexuella attraktiva medel hittades hos ryggradsdjur och växter.

Några ord från historien

Parfymindustrin antog de vetenskapliga uppgifterna och släppte de första parfymerna med feromoner för kvinnor som innehåller sekret från djurkattar. Och även om parfymens effektivitet är svår att upptäcka, produceras den i stor skala i form av parfym och parfym.

Det finns två skäl till detta:

 1. För det första: Officiell vetenskap tenderar att faktumet att andar med feromoner i att locka partners av motsatt slag fortfarande har viss bekräftelse. Även om för människor är rollen av flyktiga ämnen som emitteras av hemlighet inte lika entydig som för djur, eftersom mänskligt beteende beror på så många faktorer, varav det är mycket svårt att utesluta en.
 2. Den andra: Att vara attraktiv i ögonen på människor i motsatt kön är människans naturliga begär. Därför, när alla medel tycks vara uttömda, är feromoner tillgripa som det sista mirakulösa sättet att behaga.

Så, vad är andar med feromoner - en myt eller verklighet, och vilka dygder och nackdelar har de? Som en liten utpressning bör det sägas att många förvirrar två begrepp: parfym med feromoner och afrodisiakum. Kort sagt, den senare har alltid en lukt, feromoner är vanligtvis berövade av den. Undantaget är de vegetabiliska könsbestämmelserna, som kommer att nämnas nedan.

Fördelar och nackdelar med att använda sexuella attraktiva medel

Varje person utstrålar en unik lukt som är märklig bara för honom. Det innehåller nödvändigtvis omärkliga nasala receptorer, men ändå de befintliga dofterna i hemligheten hos djurets körtelorgan. Några mäns parfymer med feromoner har absolut ingen lukt, men samtidigt påverkar starkt luktsansen av det fina könet.

Den moderna parfymindustrin eliminerar framgångsrikt människans specifika dofter, som erbjuder en arsenal av toalettvatten, deodoranter, krämer och doftande toalettsåp. Allt detta är naturligtvis trevligt för lukt, men förarmar sfären av sexuella lukter. Karakteristisk för en mogen man och kvinna. Feromoner av vegetabiliskt eller animaliskt ursprung kompletterar fullständigt bristen på flyktiga ämnen - mänskliga sexuella attraktiva ämnen.

Det bör förstås att främmande lukt kan också skada kroppen. Eftersom extraktet eller oljedisorna med feromoner påverkar en persons psyko-emotionella system är deras negativa inverkan svår att förstå. Ändå är det möjligt. Skada från feromoner kan uppstå när de appliceras dagligen och i stora mängder. Spännande effekt på sexpartnern, som verkar från dag till dag, leder till en känslomässig "burnout" -partner. Allt är väl i mått!

"Sprit av Casanova": tillämpningsregler

Parfym med sexuella attraktiva medel ska användas med försiktighet. Det är inte för ingenting att parfymer med feromoner i apoteket visas i de närliggande presentutrymmena med läkemedel och tar plats bland läkemedel av hälsosam art.

Vi erbjuder flera tips för korrekt tillämpning av "kärlek" parfym:

 1. Det rekommenderas att inte använda dofter dagligen - parfymer med feromoner, eftersom en dyrbar potion kräver ett speciellt fall för användning. Du kan lägga några droppar, gå till ett ödesdigert möte med den eftertraktade personen. Ett "romantiskt datum" med... en make, med ljus, efter en lång kylperiod kommer att förvärva den efterlängtade smaken av passion, om du inte glömmer att vända sig till en flaska innehållande äkta andar med feromoner eller afrodisiakum. Doften av vilken också gillar en älskad man.
 2. Kvinnors och mäns parfymer med feromoner, som vanligt parfym, appliceras på kroppens öppna delar, nära stora artärer: bakom örat, vid armbögen, inuti handleden. Flyktiga ämnen på dessa ställen sprids mer aktivt på grund av ökad kroppstemperatur. Huden ska vara ren och inte bära på sig andra luktar, till exempel en duschgel eller doftande tvål.

Kraften i luktens verkan: sanning eller fiktion

Vi vill återkalla en rolig historia som perfekt illustrerar temat "parfym med feromoner sanning eller myt" och bäst avslöjar det. I en välkänd TV-show presenterades att rita en flicka (för att vara mer exakt - en populär sångare). "Mycket kraftfulla åtgärder", som påstås misstag spillts parfym 45 ml med feromoner Fallet ägde rum i ett rum där en folkmassa omedelbart började slå på dörren, som också deltog i rallyet, förmodligen uppslukad av okontrollerad passion under påverkan av feromoner.

Vad, naturligtvis, fruktansvärt rädd hjältinnan - hon förklarades och hon trodde att feromoner verkligen kan få en sådan effekt. Allting slutade klart, ja, flickan skrattade tillsammans med laget som spelade henne. Rallyet visade emellertid en gemensam åsikt som finns bland massorna, om den starkaste effekten av lukten av sexuella attraktiva medel.

Faktum är att frågan om huruvida sprit fungerar med feromoner är mycket enkelt att svara på. De är. Men inte för varje person. Och om effekten uppenbaras består den av olika faktorer: visuell uppfattning, sympati, som uppstod mellan människor på emotionell nivå, yttre situation, inre tillstånd och andra omständigheter.

Vad ingår i magisk parfym

Moderna franska parfymer och toalettvatten med feromoner innehåller ämnen av vegetabiliskt, animaliskt eller syntetiskt ursprung. Ofta använder de den sista kategorin av flyktiga ämnen. Syntetiska feromoner kopierar naturens formel, förresten, ganska enkel för upprepning, och kan enkelt införlivas i någon parfym.

Feromoner i andar av vegetabiliskt ursprung är oftare kända som afrodisiakum. Dessa är vanligtvis oljor eller doftande delar av patchouli, myrra, kummin, marjoram, ingefära, ylang-ylang. De har en speciell lukt, till exempel en bitter höstbrand, berusande tropiska blommor. Parfymerna bäddar in dessa dofter i komplexa kompositioner av andra dofter och får parfymer som orsakar sexuell upphetsning, lust. Bland ämnen av animaliskt ursprung används musk och ambergris, ett speciellt ämne, vars syntes uppträder i spermhalsens mag.

"Love Perfume" och dess handling

Eau de toilette med feromoner är en parfym för dem som vill använda alla medel för att locka uppmärksamhet hos en partner. Det gör först och främst psykologiskt stöd för att vinna partnerens hjärta. Efter att ha öppnat den eftertraktade flaskan är älskaren först och främst själv inspirerad av tanken på att besegra den älskade, men otillgängliga lustsyfte. Dessutom har andar med feromoner unisex en spännande effekt inte bara på partnern, men också på den som använder dem. I detta fall ersätter parfymen i viss utsträckning alla kända stimulanser libido, bidrar till att uppnå aktiviteten hos sexuell lust.

För kvinnor och män av olika slag verkar sexuella attraktiva medel med varierande styrka. Därför kan man aldrig förutse i förväg om feromoner verkar på män, eller deras beteende är resultatet av personlig charm, magnifikt utseende, andlig disposition eller bara en tillfällighet om omständigheter under en date.

Sammanfattningsvis vill jag påminna dig om att modellen av "kärleksdriven" ännu inte har uppfunnits av mänskligheten. Vetenskapen är i alla fall inte känd. Därför, oavsett hur lysande moderna parfymtillverkare, oavsett komplexa kompositioner för toalettvatten, har de inte använder initiativet förföra en älskad är alltid för kärlek: hans fantasi, talang, hetsas och överklagande till konsten att förförelse och förmågan förutse önskemål partner.

KOSMOPOLIT

Hur gör parfymer med feromoner

Tanken med fonder med feromoner ser mycket lovande ut: Sprays parfym, och det är klart! Alla män är vid dina fötter. Är detta verkligen fallet, och är andar med feromoner som verkar på motsatt kön?

Vad är feromoner och hur fungerar de?

Forskare skiljer mellan manliga och kvinnliga feromoner. Man, som verkar på kvinnor, kallas androsterone och kvinnlig, som lockar män - copuline. Kopulin befinner sig i en vaginal hemlighet, och kvinnan anses särskilt sexuell under ovulationstiden, eftersom dagens naturliga tilldelning av copulin nått sitt maximala antal.

Tillverkare av kosmetika och parfymer använder aktivt feromoner så att du kan locka potentiella partner på en omedveten nivå. Men inte allt är så enkelt. Om sådana medel var så effektiva, skulle fullständigt kaos börja - vi skulle hamna i en värld där instinkter baserade på lukt reglera.

På djur, fiskar och insekter (i synnerhet fjärilar) feromoner har stor inverkan: med hjälp av dofter kan de inte bara locka eller skrämma en partner, men ändå byta golv (så gör fiskens svärdsmän). Således har påverkan av afrodisiakum på beteendet och även fysiologin hos vissa djurarter vetenskapligt bevisats. Vad kan inte sägas om en man.

I stället för hårnålar: 7 par vackra och bekväma sandaler på en kil

Perfekt för sommaren: 6 eleganta överdimensionella klänningar

Hur påverkar feromoner kvinnor till exempel? För att testa detta utförde forskare ett experiment: luften sprutades med androsterone och... inget hände mycket. Deltagare i experimentet kände inte ökningen av sexuell lust eller önskan att gå på ett datum så snart som möjligt. Hos människor är reaktionen mot lukt inte lika uttalad som hos djur, så det kan inte sägas att afrodisiakum fungerar 100% hos alla.

Hur feromoner påverkar män

Det finns en legend om den blinde pianisten George Shiring, som kunde bestämma kvinnans attraktionskraft av lukten - det var nog att vara med henne i ett rum.

Naturligtvis luktar starkt vår uppfattning om varandra, och i vissa fall kan parfymens verkan med feromoner vara effektiva. Men för detta måste det finnas många faktorer, eftersom den universella feromon som någon representant för det motsatta könet kan locka, existerar inte än. Detta betyder inte att du ska bli helt besviken i kosmetika med afrodisiakum. Använd det som ett hjälpmedel för att hitta drömmarnas man, kommer inte vara överflödig.

För att ta reda på om sprit med feromoner fungerar, behöver du bara prova dem själv, eftersom det finns så många motstridiga recensioner på webben. I vilket fall som helst kommer kosmetika och parfym med afrodisiakum att ge dig självförtroende. Och detta faktum kommer definitivt öka din attraktionskraft, göra dig mer öppen och aktiv på ett datum.

LiveInternetLiveInternet

-Sök via dagbok

-Prenumerera via e-post

-Vanliga läsare

-statistik

Hur gör parfymer med feromoner

Tänk på i den här artikeln andas handlingar med feromoner: myt eller verklighet, typer av andar med feromoner för kvinnor och män, hur man använder dem.

Hur gör parfymer med feromoner.

Vetenskap lär sig med sju-ligan steg naturens gåtor till fördel för människor. Bland de unika upptäckterna under förra seklet kan man också ange fördelningen av feromon - en anslutning som driver en person till handling och därefter andar med dessa element.

Från de antika grekiska "feromoner" översättas som "hormoner som lockar." De studerades först 1959 av biologerna M. Lyusher och P. Karlsson. De bestämde sig för att denna unika sammansättning av substansen bildas i människokroppen och vissa djur tjänar till att överföra olika uppgifter. Det finns feromoner av vila, skrämma, markera territoriet, men det mest populära är hormonet av attraktion. Enligt forskare kan droger med sådana ämnen användas för att locka individer av motsatt kön.

Signaler av dessa ämnen känner igen ett speciellt organ i näsan, och när han känner av feromonet skickar han en viss sexuell signal till hjärnan. De mest relevanta var parfymer med feromoner för kvinnor. Den verkliga lukten av detta hormon är mest som muskets doft.

Åtgärden av andar med feromoner är fortfarande ifrågasatt av många. Många experiment som utförs av forskare från olika länder, bekräftade bara att männen genast entydigt reagerade på sådana smaker. Eftersom dessa substanser produceras i varje organism uppmärksammar kvinnor sin skarpa utstötning under ägglossningsperioden, så organismen visar andra en beredskap för kärlek och reproduktion.

Utvecklingen av dessa hormoner förekommer i armhålorna, nasolabiala veck och dermalkörtlar i huvudet, vilket varför håret hela tiden spelade en stor roll för att förföra det motsatta könet. Tidigare har denna naturliga lukt funktionen att locka en partner, nu med ankomsten av deodoranter och parfymer med starka smaker, deras förmåga har minskat avsevärt.

Hormoner av attraktion är flyktiga ämnen som en person måste andas för att få information. Nästan ingen karaktäristisk lukt, radien av deras åtgärd är liten, så de ger bara effekt med nära kontakt. Efter inhalation av hormoner aktiverar kroppen Jacobsons organ - järnet, som ligger i mänskliga näsborrar, tjänar till att känna igen typen av feromon och överföra motsvarande impuls till hjärnan.

Parfymer med feromoner kan attrahera det motsatta könet, om det ligger ett par steg, men de garanterar inte en lång och lycklig kärlek, eftersom dessa ämnen bara kan ägna mer uppmärksamhet åt mannen, men inte hålla den.

Dessutom kan användningen av attraktionskraft hormoner vara intresserade inte bara valda män och kvinnor, potentiella partners och makar, men också mentalt störda individer, och även människor av samma kön, vilket kan vara farligt och bara obehagligt, så fonder med feromoner måste användas klokt och var beredd på obehagliga situationer.

Tänk på hur de fungerar:

Påverka de män som är särskilt nära. Många andar har en ganska skarp lukt. Hjälp inte att bli kär i en man. För bara en sexuell attraktion. På vissa män fungerar parfymer med feromoner inte alls, eftersom de har en favoritkvinna. Män parfym med feromoner kommer säkert att hjälpa, men "hjälp" kan vara farligt för kvinnor, om plötsligt lukten eller känner bara berusad och gjorde en psykiskt sjuk person.

Produktproduktion: Myt och verklighet.

För första gången skapades en sådan parfymprodukt 1989 i USA. Sedan dess har många företag börjat frigöra sådana medel och varje hävdar att dess produkter är otroligt effektiva och innehåller ett stort antal feromoner.

Detta kan ifrågasättas, för att de mänskliga attraktiva hormonforskarna i själva verket inte har kunnat dechiffrera helt, ett sådant ämne är för komplicerat ur kemisk synvinkel, och det är ännu inte möjligt att upprepa det idealt. För tillfället fattades grisferomon som grund, utgående från det faktum att av alla djur är det grisen på den anatomiska strukturen som är närmast människan.

Feromoner frigörs från körtlarna av grisar, som läggs till parfymer. Och tills nu är det inte exakt fastställt att dessa parfymer är effektiva. Under studier av kvinnor av sådana droger, för att öka männs attraktionskraft, noterades endast större förtroende för personer som sprutades med dessa ämnen, men ingen kände den passionerade, otrevliga passionen.

Företagen skapar sådana produkter för män och kvinnor separat, eftersom företrädare för olika kön lockas av olika ämnen. För det rättvisa könet skapade parfymer med epagoner, utvecklade hos kvinnor i armhålorna och nasolabiala triangeln. De är praktiskt taget luktfria, men de påverkar mänens receptorer och lockar deras uppmärksamhet.

Det bör förstås, sanningen eller fiktion deras otroliga inverkan. Vissa tjejer noterar den galen effekten av sådana medel, medan andra bara talar om det lilla intresset från det motsatta könet.

För det starkare könet görs parfymer med tillsatsen av androstenedion, vilket leder till ökat sexuellt intresse hos kvinnorna. Enligt forskningen från de företag som producerar denna produkt, känner 90-95% av kvinnorna obehindrad attraktion, även om resultaten kan bli något överskattad. Tyvärr kan det inte vara hundratals garanti, eftersom alla tjejer och kvinnor är olika, inte alla är beredda att omedelbart kontakta.

Nedan beskrivs hur du kan använda dessa verktyg:

i regel innehåller ämnen som innehåller feromoner en skarp, ibland obehaglig lukt, så innan du köper bör du se till att duften är rätt för dig. feromoner kan spridas över korta avstånd, för att få den effekt du behöver för att komma nära det potentiella föremålet för förförelse

Använd produkten efter en dusch, för att förbättra effekten som rekommenderas att överge deodoranter och andra parfymer med stark lukt; Det ska appliceras på kroppsdelar med stark pulsering, det här är handlederna, fossa mellan klaviklarna, bröstet.

Top of the best parfym.

För första gången släpptes parfymer med feromoner 1989 av Erox Corp, sedan dess har många kända och mycket små företag varit engagerade i tillverkningen. Alla skriker om produktens effektivitet, men när du köper bör du noggrant kolla produktrecensionerna och dess sammansättning för att köpa en produkt med tillägg av riktiga feromoner och inte bara en aromatisk förfalskning.

Sedan syntesen av hormoner - det är dyrt, då är dessa parfymer inte billiga. I genomsnitt begärs en flaska från 1000 ryska rubel. Innan du köper måste du studera kompositionen, om det finns alkohol - det betyder att tillverkaren antingen är listig eller inte alls förstår kemiska processer, eftersom feromoner snabbt försvinner under påverkan av alkohol.

Tänk på de mest populära parfymtillverkarna.

Företaget producerar både kvinnliga och manliga versioner. Fördelen med produkterna från företaget Sexy Life är en trevlig lukt som markerar majoriteten av kunderna. Doften av Sexy Life består av flera komponenter - kardemumma för lekfullhet, rosmarin - för mysterium. Kryddiga örter hjälper till att känna sig mer säker, träiga noter i parfymer Sexy Life ger kvinnor sensualitet och män - manliga attraktionskraft, citrus smak lätt mild trail färskhet. Den viktigaste delen av parfymen Sexy Life for Men är muskat - ett ämne som produceras i speciella körtlar av människor och djur. Det har alltid varit grunden för dofter för män. Här kan du också se effekten av XXL Power Life-kräm.

Bland fördelarna med tillverkarna kallas ett måttligt pris, fantastisk hållbarhet, vilket gör det möjligt att använda parfym sparsamt. Dessutom har de flesta produkterna från företaget Sexy Life en liten snygg förpackning, vilket gör det möjligt att använda doften vid vilken som helst lämplig tidpunkt.

Enligt parfym skapare hjälper Sexy Life produkter inte bara för att attrahera det motsatta könet, men också för att tända på hans ständiga partner sexuell lust, gör män eller kvinnor som genomgår dessa andar, snyggare, sexigare, mer befriade, samt bli av med depression och återgå till svunna känslor tidigare styrka. Tillsammans med denna grädde är det möjligt att använda en extender.

Recensioner av produkter från företaget Sexy Life är imponerande, de flesta kvinnor och män noterar den uppenbara effekten av användning av feromoner.

Detta världsberömda varumärke har varit på marknaden i 50 år. Företaget producerade många olika smaker, bland annat en parfym med kärlekshormoner - Love Potion. Doften är ganska tårta, söt, har en chokladanteckning. Många användare noterade den positiva effekten av användningen.

Du kan köpa varor genom order genom en företrädare för företaget eller beställa direkt, genom att registrera företagets personliga skåp.

Bland produkterna från det världsberömda kosmetikföretaget "Avon" såg också nyligen parfym med tillsats av feromon attraktivitet. Produkterna från detta företag presenteras på bilden. I detta fall kan du också se här vad det spännande tuggummi EXTAZ GUM är.

Bland produkterna i detta företag står mänens dofter Luna Rossa, Prada Luna Rossa och Iso E Super ut. Feromoner som ingår i dessa parfymer är helt syntetiska, vilket innebär att ett sådant ämne skapades i laboratoriet och inte drogs tillbaka från djur. Du kan beställa allt i vilken webbutik som helst. Till exempel varuhuset "Pink Rabbit".

Vill du tillfredsställa någon kvinna med 115%? Prova folkmedicinen för potensen "Mountain Ginseng"! Stärker människans styrka i mer än 5000 år!

Som ett resultat av körtelns utveckling började mänsklig utsöndring producera färre feromoner av attraktivitet, som kanske människor upplever nu problem med personliga relationer. Kommer ett artificiellt hormon att ha samma effekt som naturliga ämnen? I vilket fall som helst tillåter användningen av sådana produkter en person att få psykologisk komfort, förtroende för sin egen attraktivitet och sexualitet, och detta är inte längre fiktion.

Tips 1: Hur man använder parfym med feromoner

 • Parfymens hemligheter med feromoner

Parfym med feromoner: vad är det?

De är andar som innehåller speciella ämnen - feromoner utsöndrade av de inre utsöndringarna av människor och djur. En uttalad lukt utsöndras inte, men uppfattas omedelbart. De faller in i näszonen, och de nödvändiga receptorerna upptäcker dem snabbt. Ytterligare information tas emot i hjärnavdelningen ansvarig för reproduktion. Det andra namnet på feromoner är attraktiva ämnen, det vill säga substanser som lockar motsatt köns sexuell attraktion.

Sådana substanser kan produceras av kroppen på egen hand, men på grund av det faktum att människor ofta tar en dusch, använder antiperspiranter, är feromoner praktiskt taget inte kände eller inte allokeras. Därför är den perfekta lösningen på denna fråga liknande parfymer.

Parfym med feromoner: deras verkan

Sådana andar verkar på grund av det faktum att när de använder kroppen börjar att aktivt fördela sina egna ämnen. Med sin hjälp känner sig en person själv befriad före det motsatta könet, i slutändan, och deras relationer är mycket mer lovande. Speciellt feromonoderzhaschie parfym passar blyg begränsa människor som är rädda för kontakt med motsatt kön.

Sprit med dessa komponenter kommer att väckas i dig och dina partners sexuella önskningar, och det intima livet blir ljusare och mer mångsidigt. De skadar inte hälsan, förutom att det kan vara oönskade sexuella trakasserier från okända män.

Sprit säljs i intima butiker och några apotek. De representerar en oljig vätska som bör appliceras på pulserande områden, veck i armbågar, handleder, nacke och bakom öronen. De börjar agera snabbt. Det är bättre att använda sådana andar under intima möten och möten.

Det kan entydigt sägas att parfymer med feromoner hjälper dig att kämpa med återhållsamhet, ge överklagande och sexualitet. Detta är ett av de bästa verktygen för baiting det motsatta könet.

Parfym med feromoner: recensioner, myt eller verklighet, hur de fungerar

Olika luktar åtföljer en person under livet. En man eller kvinna har sin egen unika smak. För vissa är det svårt och känns inte alls, och enskilda människor sticker ut ur publiken tack vare deras lukt. Forskare har länge bestämt att inte bara färgen på huden, ögonen och håret skiljer en person från varandra. I parfym kosmetika från XX-talet uppträdde en ny trend - dofter med feromoner. De används ofta. Vad är de för - sprit med feromoner? Låt oss räkna ut det.

Vad är det

Feromoner är en stor grupp av kemiska föreningar som har förmåga att påverka det neuroendokrina svaret hos kroppen. Sådana ingredienser orsakar en reaktion hos människor av det motsatta könet associerat med reproduktion. Feromoner har förmåga att påverka alla slags processer: de styr känslor, känslor och fysiologiska tillstånd.

Två typer feromoner är kända: organiska och syntetiska. Organiska produceras av speciella mänskliga körtlar, extraherade från växter. Syntetiska produkter produceras i laboratorier.

Till organiska ingår:

 • Androstenon. Det produceras huvudsakligen hos män, vilket gör det nödvändigt att se i det en representant för ett starkare kön som kan reproducera.
 • Kopulin. Kvinna feromon, vilket ökar manlig sexuell lust.
 • Androstenol. Produceras av både män och kvinnor, bidrar till framväxten av känslan av en ung och stark man, de bästa prover för avel.
 • Androstadienon. Feromon är inneboende hos män, kan uppmana och få ett leende.
 • Androsteron. Avser manliga feromoner, vilket medför en kvinnas känsla av säkerhet.
 1. Osmoferon. Förbättrar sexuell attraktion.
 2. Osmoferin. Kan öka aktiviteten hos män.

I allmänhet finns syntetiska komponenter i parfymer, förstärkt av verkan av växt- och djurförrodisiakum.

Vad behöver du veta om feromoner?

På sådana ämnen vet vi följande:

 • I 10% av männen frisätts feromon androsteron, vilket förklarar deras framgång hos kvinnor.
 • Medlen att fixera håret blockerar verkan av sådana ämnen som ligger i låsningarna.
 • Alkohol förstör feromoner, så det finns ingen parfym med afrodisiakum för alkohol.
 • Ämnen förstörs enkelt av ett botemedel mot svett och tränger hårt genom kläder.

Med idéer om egenskaperna hos feromoner är det möjligt att utesluta de situationer som är förknippade med deras bevarande.

Hur fungerar parfymer med feromoner?

En parfym med liknande doft är väldigt populär, trots att substansverkan inte är fullt förstådd och det finns många mysterier och mysterier kvar. Forskare studerar fortfarande influenser av andar med feromoner.

I människokroppen känner denna lukt om orkanen av Jacobson, som upptäcktes bara nyligen. Ursprungligen antogs det att det endast finns hos djur. Orgeln ligger i nasofarynx och är en receptor av en viss typ av lukt. Pheromones effekt är inte en arom, men en signal som går in i hjärnan genom en speciell kanal.

Ämnenna själva har ingen stark lukt, men de kommer säkert att känna av människor utan problem. Pheromones effektivitet manifesterar sig endast med nära kontakt.

Enligt recensioner påverkar parfymer med feromoner människor på ett speciellt sätt. En bestämd reaktion på sådana smaker finns. En person som fått en signal om attraktiviteten hos en representant för det motsatta könet, kommer nödvändigtvis att uppmärksamma och omedvetet vill att kontakter ska bli tätt.

Hur produceras sprit?

Den första parfymen skapades i USA under 90-talet av förra seklet. Från denna tid börjar frisättningen av sådana produkter, i vilka ett stort antal effektiva kemiska föreningar tillsattes. Det finns parfymer med feromoner för män och kvinnor.

Fullt dechiffrera effekter på kroppen av feromoner och dess sammansättning var inte möjligt, trots utvecklingen av vetenskap. Ämnet var så unikt och komplext att ingen av forskarna kunde repetera det i originalet.

Enligt recensioner produceras parfymer med feromoner på ett speciellt sätt. För närvarande tas svinkörtlarna som grund, eftersom detta djur är närmast människan när det gäller anatomi. Djurets körtlar behandlas och läggs till parfym. Vid den första frisättningen av sådana parfymer genomfördes aktiv forskning, som syftade till att omvandla kvinnor till en fotomodell.

Män började notera att attityden gentemot tjejerna hade förändrats, och kontakten mellan tal och ögon hade förbättrats, men det fanns ingen ivrig kärlek. För närvarande produceras många kvinnors parfymer med feromoner.

Om du använder denna parfym hela tiden, då kan du intressera dig för fel man eller kvinna, men absolut främlingar. Använd dessa sprit noggrant.

Egenskaper av parfym för tjejer

Vad är egenskaperna hos kvinnors parfymer med feromoner? Sådana parfymer innehåller ämnen (elaginer) som kan locka upp manlig uppmärksamhet. Dessa könshormoner, som på undermedvetna nivå hjälper en person att välja sin hälft. Feromoner produceras i armhålorna och nasolabialhålan. Relevanta receptorer upptäcker denna obetydliga lukt.

Studier har bekräftat att några droppar parfym är tillräckligt för att känna effekten, och kvinnan kan vara attraktiv för män.

När du använder parfym blir tjejerna mer attraktiva, och chansen att sticka ut från den totala mängden skönheter ökar. Även om parfym inte är en panacea i det komplexa förhållandet mellan män och kvinnor. Och hur flickan ska avhända ökad uppmärksamhet beror helt på henne.

Egenskaper av parfym för män

För den starkare halvan av mänskligheten produceras också parfymer med feromoner. Parfymens huvudkomponent är androstenedion, som kan dra kvinnans uppmärksamhet åt ägaren.

Vad är effekten av parfym med feromoner för män? I vissa fall är en kvinna helt omedveten om orsaken till denna attraktion, även om det händer i nästan 90% av fallen. Feromoner tillåter oss att hitta en kvinna som är fysiologiskt passande den här mannen. Tack vare parfymer finns det en riktig möjlighet att hitta din själsfrände. Efter att ha blivit omringad av många kvinnor kan en man känna sig avslappnad och självsäker.

Vilken parfym med feromoner att välja?

Så snart det blev känt om sådana ämnen, började många parfymeringsföretag att producera denna produkt. Aromer av andar är olika, så någon väljer parfym enligt deras preferenser. När du köper parfym, var noga med att läsa deras komposition på lådan. I parfym bör inte vara alkohol, förstöra flyktiga föreningar och feromoner.

Vad är sammansättningen av den bästa parfymen med feromoner? Du bör välja en komposition där muskeln är närvarande. Denna ingrediens extraheras från ett färdigt djur och har en stark effekt för att locka motsatt kön.

Det är välkänt att kvitton och distribution av mänsklig feromon i stora volymer är förbjuden enligt lag. Detta kan leda till uppkomsten av en persons psykiska sjukdom av sexuell natur.

Feromoner eller afrodisiakum av vegetabiliskt ursprung är mer säkra för människor. Dessa ämnen läggs till nästan alla moderna parfymer. Det är nödvändigt att välja en parfym, som innehåller det maximala antalet eller variationen av sådana komponenter. Till feromoner av vegetabiliskt ursprung är:

När du väljer en parfym, måste du stanna på doften, som kommer att vara den perfekta ägaren av parfym. Annars kan en person bli låst i sig själv, och hans naturliga feromoner kan inte heller utstå.

När du väljer parfymer är det nödvändigt att få ett samråd från säljaren om ursprunget av parfymkomponenterna och inte att köpa dem om kompositionen innehåller animaliska feromoner som kan utöva ett starkt inflytande på partnern i form av beroende.

Parfym med luktfria feromoner

Det finns parfymer där det inte finns arom. Människor känner emellertid feromoner på molekylär nivå, och de kombineras med kroppens naturliga lukt. Sådana parfymer kan kombineras med vanliga parfymprodukter. I det här fallet kommer personen att exude sin egen unika lukt.

Vilken parfym är populär hos båda könen?

Den mest effektiva och populära på detta område är parfymen Sexy Life. De finns i alla onlinebutiker. Denna parfym är gjord för både kvinnor och män.

Hur fungerar parfymer med feromoner? Det svagare könet märker den unika lukten av kardemumma och rosmarin som förekommer i parfym. En sådan komposition gör dem lekfulla och mystiska. Lägga till växtbaserade extrakt till parfym gör att du kan få ljus och sensualitet, vilket är så inneboende i kvinnornas dofter.

I den manliga parfymen Sexy Life finns saffran, citrus och choklad, vilket ger ett starkt könsbestämd oemotstånd och självförtroende.

Parfymens huvudkomponent är muskus, som produceras som en följd av aktiviteten hos körtlarna hos djur.

Märket uppträdde på marknaden 2003. Företagets specialister arbetade nära med kända franska laboratorier, vilket gjorde det möjligt att uppnå likhet med kända varumärken (Boss, Kenzo, Gucci).

Parfymer tillverkas i glasflaskor som har kulvalsar för enkel applicering av parfym. En parfym av liten volym, det är bekvämt att bära den med dig hela tiden.

Priset på parfym med feromoner Sexy Life är lågt, de kan förvärvas inte bara av rika människor. Även vanlig man och kvinna kommer att kunna köpa denna parfym och njuta av en speciell doft.

Hur man använder parfym med feromoner?

Exponeringsperioden för parfym är kort - det är bara 6-8 timmar. Enligt recensioner bör parfymer med feromoner appliceras korrekt:

 • Det är bäst att göra detta på de utsatta områdena i huden, som ligger nära blodkärlen. Optimala användningsområden - kindben, handleder, armbågens inre yta.
 • Kroppen måste vara ren.
 • Använd inte lotioner, krämer eller deodoranter före användning.
 • Vid användning är endast två droppar tillräckliga.
 • Det är nödvändigt att använda parfym med feromoner i sällsynta fall.
 • För att inte störa uppfattningen av sådana ämnen är det bäst att bära kläder tillverkade av naturliga tyger, vilket möjliggör kroppens naturliga arom.

Vid tillämpning av sådana rekommendationer kommer effektiviteten hos parfym med feromoner att öka och dess ägare kommer att publicera sin egen unika smak.

Egenskaper av parfymapplikation

När du använder parfymer med feromoner, enligt köpare, bör du överväga några punkter:

 1. Parfym utövar sitt inflytande endast på representanter för det motsatta könet, som ligger i närheten. Eftersom feromoner är instabila substanser, och därför snabbt bryts upp i luften.
 2. En person som fått en signal om närmande, på grund av hans blygsamhet eller brist på självförtroende, får inte ge tecken på uppmärksamhet.
 3. Sprit har förmågan att locka företrädare för det motsatta könet, men de kan inte bli kär i en person.
 4. Sådan parfym kan inte användas tanklöst. Ibland kan deras användning leda till negativa konsekvenser om det finns en berusad eller otillräcklig person i närheten.

Denna parfym bör användas korrekt, med tanke på de tidigare tipsen.

Parfym med feromoner - myt eller verklighet?

Efter att ha behandlat vad som kan kallas feromoner och deras effekt på kroppen kan vi dra slutsatsen att sådana parfymer i sin rena form inte existerar. För övrigt är förvärvet av sådan parfym förbjuden enligt lag. Du kan köpa parfym med växtbaserade afrodisiakum och locka uppmärksamheten hos det motsatta könet. Det är omöjligt att underordna människans vilja. Du kan dra nytta av naturliga förföranden, till exempel ett leende och glans i ögonen. Sådana metoder fungerar mer effektivt och säkrare än feromoner.