Huvud
Analyser

Effekt av näring på manlig styrka

Den nära relationen mellan stark hälsa, maskulin kraft och rätt näring noterades av våra förfäder. Mat bör tillfredsställa inte bara smakpreferenser utan även kroppens behov av mikroelement och vitaminer som är nödvändiga för att den ska fungera fullt ut.

Diet för att förbättra mannlig erektilfunktion är baserad på att äta mat som innehåller de grundläggande substanserna för reproduktionssystemet: proteiner, vitaminer A, B, C, kalium och magnesium. Korrekt och balanserad näring främjar kroppens föryngring, ökad sexuell lust, aktivering av sexuell funktion.

Effekt av diet på styrka

Uttrycket "riktig näring" innebär en kost, baserad på kvalitet och naturliga produkter som har genomgått minimal värmebehandling. Från kosten eliminerades snabbmat, konserveringsmedel, marinader, stekt och fettrik mat.

Organiserad korrekt när det gäller hälsosam kost, underlättar diet arbete av alla system och organ, förbättrar blodcirkulationen, återvinning och normalisering av metaboliska processer, vilket är användbart för potens. Den kumulativa effekten av dessa faktorer förhindrar uppsamling av övervikt och ackumulering av toxiner och toxiner i kroppens vävnader och celler.

I de flesta fall är minskningen av erektilfunktionen hos män en följd av blodförtjockning, försämring av blodcirkulationen, utveckling av stagnationsfenomen i bäckenorganen. En balanserad diet baserad på användning av naturlig och högkvalitativ mat bidrar till stabiliseringen av aktiviteten hos alla system och organ och följaktligen till en ökning av erektilfunktionen.

Viktigt! En ökning av kroppens vikt hos en man kan också orsaka en försvagning av styrkan. För att förbättra kvaliteten på samlag och stärka manlig styrka rekommenderas det att minska vikten till de rekommenderade nivåerna av märkning. Det är bättre att göra detta med en diet. Hälsosam kost är en grundläggande aspekt för att lösa detta problem.

Microelements för manlig styrka

En ordentlig och balanserad kost för att förbättra erektilfunktionen innebär förekomsten av den dagliga kosten av naturliga växt- och djurfoder, mjölkprodukter, baljväxter. Sådan mat innehåller det optimala antalet kalorier som krävs för att alla system ska fungera fullt ut. Dessutom är det berikat med ett tillräckligt antal vitaminer och mikroelement, som är nödvändiga för högkvalitativ mättning av kroppen.

För att förbättra erektil funktion, normalisering av metabolism och blodtillförseln till organ och vävnader, samt för att förebygga åldersrelaterade förändringar av negativ karaktär och tidig impotens, bör en balanserad kost innehålla ett antal specifika vitaminer och mineraler. Bland de användbara och viktiga aktiva substanserna som behövs för att öka manlig styrka kallas följande:

 • Proteiner. Dessa ämnen är det byggmaterial som är nödvändigt för att alla system och organ ska kunna fungera fullständigt. Mat berikad med ett stort antal proteiner kan vara av både animaliskt och vegetabiliskt ursprung. Men det maximala beloppet finns i kött och skaldjur. Den bästa kosten för att skapa sexuellt liv - baserat på användningen av fisk och skaldjur.
 • Magnesium och zink. Livsmedel som är rika på dessa spårämnen bidrar till att stärka immuniteten, normalisera metaboliska processer, förbättra sexuell lust och öka försvagad styrka. Men för att uppnå önskad effekt bör de användas regelbundet. Bland produkterna, mättade med zink och magnesium, ingår nötter, flingor, honung och äpplen.
 • Bifidobakterier. Fullständig aktivitet hos hela organismen, inklusive reproduktionssystemet, är omöjligt utan att matsmältningsorganet fungerar normalt. Användbara bifidobakterier som finns i stora mängder i naturliga mjölk och mejeriprodukter, hjälpa till att återställa den naturliga mikrofloran i tarmen och magen vävnad, normalisera peristaltiken och förbättra matsmältningen som helhet.

För att öka erektilfunktionen måste mannen också äta mat som innehåller vitaminkomplex av grupperna A, B, C. Gör det regelbundet. Den maximala mängd vitaminer finns i färska frukter och grönsaker, som måste ingå i den dagliga menyn.

De bästa produkterna för att stärka styrkan

I praktiken av terapeutisk dietologi har en hel lista över produkter identifierats som har spännande egenskaper, bidrar till återställandet av reproduktionsorganens funktion och ökningen av erektilfunktionen hos män. Men vi får inte glömma att för att uppnå ett positivt resultat måste de konsumeras i tillräcklig mängd och regelbundet.

Det bör inte glömmas att en hälsosam och hälsosam diet först och främst bör balanseras. Det finns ofta ett behov, men i små portioner. Menyn ska baseras på en kombination av animaliska och vegetabiliska livsmedel. Förekomsten av stora mängder av vissa produkter är oacceptabelt.

puls

Bland de mest användbara baljväxterna till män är bönor som bönor, linser, ärter. Det är bättre att använda dem i kokad form, så att de behåller maximal mängd användbara ämnen och spårämnen. Gröt, soppor, potatismos - sådan mat bör regelbundet vara närvarande i menyn. Det finns rätter från baljväxter, helst minst tre gånger i veckan.

Tips! Att missbruka rätter från ärtor och en strängböna följer emellertid inte, särskilt när det gäller benägenhet för en snabb uppsättning överflödiga kg. Dessa produkter är mycket näringsrika och kaloriska.

Mejeriprodukter

För att öka styrkan, förebygga erosion av erektilfunktionen, och stärka kroppen bör regelbundet inkludera en tillräcklig mängd surmjölkprodukter i den dagliga kosten. De mest användbara för män är produkter som: jäst, kefir, gräddfil, fårost och yoghurt. De bör konsumeras dagligen, minst 200 gram.

Vid val av de mest användbara och kvalitetsmjölk- och surmjölkprodukterna bör du ägna särskild uppmärksamhet åt varaktigheten av lagringen. Hållbarhetstiden för naturliga produkter som innehåller den optimala mängd användbara ämnen bör inte överstiga fem till sju dagar.

Fisk och skaldjur

Mycket användbart för manlig styrka är produkter som klassificeras som afrodisiakum. Sådan mat behövs inte bara för att förbättra erektilfunktionen, men också för att förbättra kvaliteten och varaktigheten av samlag, öka sexuell lust. Mat, som har kraftfulla spännande egenskaper, hjälper också till att förbättra blodcirkulationen.

Bland de starkaste afrodisiakum ingår havsfisk, ostron, bläckfisk, tång. Det är nog att äta en liten mängd av dessa produkter omedelbart före samlag.

Tips! För att öka styrkan bör man använda regelbundna skaldjur. Det bör dock ske inom ramen för normen, en alltför stor mängd afrodisiakum i kosten kan påverka kroppens tillstånd som helhet.

Kryddor och kryddor

Alla typer av kryddor och kryddor hör också till kategorin afrodisiakum. De mest effektiva och tillgängliga bland dem är:

 • lök;
 • varm peppar;
 • vitlök;
 • saffran.

Graden av fördelaktiga effekten av kryddor på en manlig kropp bestäms enligt produktens stinging. Ju mer akut krydda, desto mer är det användbart för att öka och stärka erektilfunktionen hos män. Glöm inte att det finns kryddor endast som tillsats till någon maträtt.

Tips! Användningen av vissa kryddor, till exempel varm peppar, bör begränsas till personer som lider av hjärtsjukdomar och kärlsjukdomar. Ett stort antal av dessa produkter i kosten kan utlösa en försämring av det totala välbefinnandet.

Grönsaker och frukter

För att stärka manlig styrka är det nödvändigt att inkludera en tillräcklig mängd grönsaker och frukter i den dagliga kosten. Diet, baserat på förekomsten av växtfoder, främjar normaliseringen av metaboliska processer i kroppen, ökar dess resistens och återställer erektilfunktionen hos män.

För god och stark styrka rekommenderas det att regelbundet inkludera sådana grönsaker och frukter i kosten som:

Viktigt! För att återställa en försvagad styrka bör växtfoder vara minst två tredjedelar av den dagliga kosten. En balanserad diet mättar kroppen perfekt med de nödvändiga ämnena, förbättrar blodcirkulationen och normaliserar ämnesomsättningen.

För ett fullständigt intimt liv måste varje man veta vilken diet som är användbar för styrka, och vilken typ av mat har en skadlig effekt på erektil funktionen. Så, till exempel, en balanserad kost, vars åtgärder syftar till att behandla den försvagade reproduktionsfunktionen hos män, utesluter exempelvis intag av livsmedel som:

 • bageriprodukter;
 • produkter och drycker som innehåller koffein;
 • potatis;
 • bevarande, marinader;
 • alkohol.

Vi kan inte säga att i vissa fall alkohol, tack vare dess vasodilaterande egenskaper, har en gynnsam effekt på styrka, hjälper till att producera den effekten att öka spänningen. Men tillgripa detta verktyg bör endast vara i undantagsfall.

I videon kommer läkaren att tala om användbara produkter för människors hälsa:

Förteckning över 26 utmärkta produkter, omedelbart och för en kort period av ökad styrka hos män

Tänk på 26 produkter som ökar styrkan hos män direkt eller under en minimal tidsperiod.

Alla innehåller ett visst komplex av nödvändiga vitaminer.

1. Ostron

Deras fördelar är det:

 • denna produkt hjälper till att fördröja en snabb finish i sängen;
 • aktiverar produktionen av testosteron;
 • stärker människors hälsa
 • ökar libido.

Det är ryktet att Casanova gillade att äta 50 ostron på morgonen och älskade denna måltid.

Det rekommenderas inte för personer som lider av gastrit eller diabetes.

2. Vissa arter av marina fiskar

 • flundra (används i många former, utom stekt, påverkar positivt kroppens kampberedskap);
 • makrill i kokad form (ökat begär, manliga hormoner, det har fosfor).

Det är bättre att välja fisk hav, snarare än flod, eftersom havet är mer rik på användbara ämnen och mineraler.

3. Ripa

 • användbara aminosyror;
 • Frön från grönsaken själva förbättrar libido och attraktion.

Därför refererar höns till listan över produkter för styrka hos män, användbara och lättillgängliga på marknaden.

Endast det rekommenderas inte för personer med sjukdomar i nervsystemet eller hepatit.

4. Citron och apelsin

 • Frukt av gula och orange färger har lutein, vilket ökar testosteronhalten i blodet.
 • De ökar manlig libido.

5. Kamelens mage

Kamelens mage kallas också löpe.

Det räcker att ta det på förhand före närhet, och effekten tar inte lång tid.

Den enda nackdelen är att det är svårt att hitta.

godsaker:

 • har ingen skada
 • det finns en effekt redan från att ta i små mängder av 2-3 gram;
 • stärker effektiviteten hos de sexuella organen
 • ökar längden på koitionen.

6. Musslor

 • ökar mängden frö;
 • blir mer än det manliga hormonet i kroppen;
 • innehåller en stor mängd zink, vilket är nödvändigt för en stark kön.

Tänk på följande livsmedel som ökar männs styrka.

7. Fisk och skaldjur

 1. bläckfisk;
 2. cancrar;
 3. räkor;
 4. kött av stingrays eller hajar.

godsaker:

 • förbättra manlig makt, attraktion mot motsatt kön;
 • bidra till produktion av utsäde
 • innehåller zink och selen, vilket förbättrar uthålligheten med din älskade.

8. Vaktelägg

Vaktelägg kan också ätas råa, de har ingen skada.

Du kan också göra en omelett med kryddor från gröna.

nytta:

 • innehåller fosfor och aminosyror;
 • ökar nivån på libido och önskan;
 • förbättring av organens erektila funktion.

Därför ingår vaktelägg också i listan över produkter som påverkar människornas styrka på ett positivt sätt.

9. Bananer

 • förlänga närhet med den älskade i sängen (tekniken mot den snabba ytan vi gav tidigare i den speciella instruktionen);
 • positiv inverkan på kroppens beredskapsberedskap;
 • förbättring av reproduktiva funktioner.

10. Biodlingsprodukter

 1. ambrosia.
 2. honung.
 • en stor mängd protein som behövs för ett rikt intimt liv;
 • förbättrar blodflödet till människans värdighet, normaliserar blodflödet;
 • innehåller fruktos och glukos;
 • hjälper till vid produktion av testosteron.

Härifrån kan du med säkerhet säga att honung och andra biodlingsprodukter också kommer att vara ett svar på frågan om vilka produkter som ökar styrkan hos män från listan över tillgängliga ätbara varor.

Kontraindicerat för personer som lider av cancer, allvarlig sjukdom.

11. Choklad

 • Innehåller en speciell kemikalie som ger en känsla av kärlek hos en person.
 • Förbättrar blodcirkulationen.
 • Ökar lusten, nivån på testosteron.

Det är bättre att ta mörk choklad (procenten av kakao är inte mindre än 70), och oftast är den bitter. Det finns ingen lämplig vit eller mjölkchoklad.

12. Vattenmelon

Användbar eftersom:

 • dilaterar blodkärlen, vilket förbättrar orgelns bekämpningsberedskap;
 • aminosyror aktiveras i kroppen;
 • Profylax av prostatacancer;
 • rekommendera från impotens och från klimakteriet, som kommer i starkare kön med ålder (vi talade om det här).

13. Avokado

 • reglerar utsöndringen av hormoner;
 • innehåller folsyra - förstärkaren av sexuell lust.

Det är en överdrift att säga högt att avokado är en produkt för att öka kraften hos män med ögonblicklig verkan.

Effekten kommer att bli, inte bara på en gång. Allt tar tid.

14. Granatäpple

 • Förbättrar blodflödet till människans värdighet. Andra sätt att påskynda blodcirkulationen i kroppen, vi skrev i en ny artikel.
 • Granatäpplen utvidgar blodkärlen.
 • Det används som en profylax för prostatacancer.
 • Om du dricker granatäpplejuice i en månad för 200 ml, kommer effekten i sängen redan att märkas.

15. Vissa bär

 1. blåbär (ökar libido, förbättrar blodflödet och utvecklar kampens beredskap av värdighet).
 2. hallon (förbättrar uthållighet i sängen, främjar produktionen av testosteron, rekommenderas vid behandling av infertilitet).

16. Kött och måltider därav

Vilken typ av kött produceras:

 1. Kött- eller lammägg (exotiska rätter);
 2. hästkött;
 3. kanin;
 4. kalkon;
 5. nötkött;
 6. kyckling.

godsaker:

 • bönens excitability ökar;
 • hög proteinhalt.

I andra artiklar på webbplatsen analyserade vi också svaret på frågan om hur man förstärker styrkan med hjälp av tekniker.

Vår nästa video talar om de mest användbara produkterna för styrkan hos den manliga befolkningen.

För de som vill vara snygga i sovrummet med en älskad, är fysiska övningar också användbara, som vi pratade om i en annan riktning.

17. Pumpa frön

 • rik på zink, förbättrar människans reproduktiva funktion och styrka.
 • förbättrar den hormonella bakgrunden;
 • påverka den normala syntesen av testosteron.

18. Torkade datum

Dessa torkade fruktdatum är användbara i det:

 • öka långsiktig samverkan med en kvinna;
 • öka effektiviteten hos manliga organ.

Du kan kombinera torkade frukter med andra ingredienser, få en hälsosam och välsmakande blandning.

19. Färsk juice från några grönsaker och frukter

Vad är särskilt användbart att dricka:

 1. pomegranate juice (förbättrar blodcirkulationen i bäckenet).
 2. pumpa juice (rik på zink, användbar för effektiviteten i reproduktionssystemet).
 3. Juice från roten av selleri (ökar testosteronhalten i kroppen ibland).
 4. Andra juice med ett rikt innehåll av vitamin E.

Juicy juice

Du kan kombinera drycker och dricka flera olika på en gång från ovanstående.

Det är bättre att dricka bara nypressad juice, snarare än motsvarigheter från butikshyllor.

De som letar efter ett svar på frågan om hur man ökar potensen hemma i en dag, råder vi dig att vara tålmodig. Och då kommer resultatet att komma.

Således kommer du inte att vara i denna ständiga sökning efter produkter för styrkan av snabb åtgärd hos män.

20. Kumiss

 • mare mjölk förbättrar reproduktionskapaciteten;
 • förbättring av aktivitet i sängen, förstärkning av immunitet
 • ökar kroppens förmåga till sexuell intimitet.

Det rekommenderas inte för personer med sjukdomar i mag-tarmkanalen.

21. Nötter

godsaker:

 • stärka den mänskliga värdighetens arbetsförmåga
 • ökad kampberedskap;
 • förbättring av organets erektila funktioner (hur man gör det på andra sätt som vi skrev i den nya publikationen).

Du kan kombinera användningen av nötter tillsammans med honung, kött eller torkade frukter, vilket bara förbättrar effekten.

22. Mejeriprodukter

godsaker:

 • De förbättrar också produktionen av fröet, den reproduktiva funktionen.
 • Öka längden på koitionen. I en annan av våra artiklar pratade vi om hur man kan öka varaktigheten av samlag.
 • De samlade ett komplex av många nödvändiga vitaminer. Mjölk och sura mjölkprodukter är därför ett bra svar på frågan om vilka produkter som är användbara för männs styrka.

23. Fig

Användbar eftersom:

 • frukt förbättrar förmågan att reproducera;
 • stärker cirkulationssystemet;
 • i öst anses en bra afrodisiakum.

24. Gröna

 1. selleri;
 2. persilja;
 3. greener;
 4. dill;
 5. spenat;
 6. Salladblad.

För det första är selleri. Bakom honom är en annan grön.

godsaker:

 • öka uthållighet i sängen;
 • har en positiv effekt på framställning av könshormoner.

25. Druvor

 • Förbättrar blodcirkulationen.
 • Innehåller mycket magnesium.
 • Behandlar manlig infertilitet.
 • Användbar och druvsaft, särskilt färskpressad.

Kom ihåg dessa nyanser, tillämpa dem, och du kommer att veta mycket om vad som äts för styrka och vilka livsmedel som ökar mäns sexuella lust.

26. Vissa grönsaker

 1. vitkål;
 2. lök;
 3. betor;
 4. morot;
 5. vitlök;
 6. tomater.

godsaker:

 • normalisera den hormonella bakgrunden;
 • öka attraktionen.

De kan användas både separat och som sidovägg till andra rätter.

Du kan äta rå eller laga mat.

Vad är det värt att vägra

 1. rökta;
 2. alkohol;
 3. öl (innehåller kvinnliga hormoner);
 4. överdriven konsumtion av socker eller salt
 5. Undvik mycket högt intag av koriander (i små doser är oskadd);
 6. kaffe;
 7. energiteknik;
 8. snabbmat;
 9. soja innehåller ett överflöd av kvinnliga hormoner;
 10. mat stekt i olja;
 11. akuta och feta livsmedel;
 12. sojaprodukter;
 13. mat med högt kolesterol (majonnäs, margarin, sprutor, leverpate och andra);
 14. jästvitt bröd.

Det är allt. Nu vet du 26 bra produkter för styrka och förbättrar mäns aktivitet i sängen.

För att uppnå den önskade effekten i denna fråga rekommenderar vi också att använda drogerna på vår webbplats.

I mitt område växer många trädgårdsmästare granater. Jag lagar inte bakom andra och älskar verkligen dem. Det anses verkligen som en frukt av kärlek, det förbättrar en kropps blodcirkulation. Och som redan noterat i artikeln påverkar granat blodets blod i bäcken och bäckenorganen. Jag råder dig att dricka för många vänner juice av denna frukt. Ibland spädar jag det med vatten, och ibland dricker jag bara det rakt. Det beror helt på vilken typ av tolerans människokroppen har. Många kan inte så lätt dricka från magen ospädd granatäpplejuice på grund av intolerans mot hög surhet. Den som älskar dessa frukter, har en minimal risk för uppkomsten av hjärt- och kärlsjukdomar. Jag kommer inte lista alla vitaminer som finns där. Samma sak kommer ingen att minnas. Men det faktum att granatäpplen stärker den mänskliga immuniteten, hjälper till med anemi och rensar också magen.
Det är bara att jag själv har tittat mycket nära denna anläggning länge innan jag växte den i mitt hem, och jag vet om många av dess positiva egenskaper. Till exempel finns det en positiv effekt på dina ögon från användningen av granatäpple. I ett dåligt upplyst utrymme förbättras synligheten, ögonen börjar anpassa sig bättre i mörkret. Och det var väldigt intressant att lära av artikeln om andra bra naturliga gåvor som hjälper den starka hälften att lösa sitt känsliga problem. Efter att ha läst isolerade jag själv flera produkter som förbättrar männs styrka och snabbt ökar aktiviteten i sängen med sin fru.

Jag tackar författarna till detta arbete och skriver värdefullt material. Jag förstörde med mycket läsning från mig. Jag vill också säga att jag också använder vaktelägg. Jag äter ofta även dem råa och stör inte. De kan inte jämföras med kyckling. Kyckling, men billigare, men det finns större risk att ta en obehaglig sak om du äter dem råa. Därför blir vaktel i många aspekter bättre. Ja, och jag gillar bananer, av goda skäl, författarna rådgör dem. Läckra och söta till smaken, barn är väldigt förtjusta och snabbt svepte av bordet. Så du måste köpa noga för några dagar framåt. Bananer ger mig en bra och trevlig känsla. Till exempel, som barn, blev jag nekad mycket, och för mig var alla dessa söta frukter på något sätt svårtillgängliga. Nu är allting annorlunda, och om det finns möjlighet och lust, då förnekar jag mig inte eller barnen äter dessa exotiska delikatesser. Jag var övertygad av min bittera erfarenhet att det är viktigt att äta kött. Särskilt för oss, det starka könet tror jag att det är nödvändigt. Tidigare försökte jag gå på vegetarism, och insåg att jag gick på fel väg. Förlorade bara muskelmassan och insåg att jag inte kunde så länge utstå. Dina artiklar hjälpte till att öppna många ögon. Jag har redan blivit bättre på att förstå vissa frågor om vilka produkter som förbättrar en mans kraft och påverkar den hormonella bakgrunden.

Jag, förresten, försökte ge upp kött. Helt utesluter honom från kosten. Resultatet glömde mig inte. Drove, bli tunn, bli svagare. Kanske innan du engagerar dig i sådana frågor måste du prata med specialister eller näringstillverkare. Jo det är okej. Fortfarande allt detta påverkat effektiviteten i min värdighet. Jag började möta några besvikelser i sängen. Allt detta lägger mig i en depression. Jag insåg att efter allt köttet höjer testosteronhalten i kroppen, ger det mycket styrka. Att ta sig av alla dessa vitaminer börjar skarpa störningar i kroppens arbete. Det är bättre att inte göra dessa misstag och äta normalt, näringsrikt och i gott skick. Samma sak har tiderna av hunger förrän gått, och allt som är nödvändigt är lätt tillgängligt för oss, vi borde inte ignorera alla dessa resurser. Efter alla dessa torturer fanns det andra patologier. Jag märkte till exempel att mina händer började skaka oftare. Bara utan anledning. Jag pratade med en som är bekant. Han sa att det här är en tremor i mig, och han är psykologisk. Jag tror att han har rätt, men jag tror fortfarande att detta beror på svaghet i händerna, brist på vitaminer. Nu lutar jag på en kyckling, speciellt kokad. Och författarna rekommenderar också att äta olika typer av kött. Tack vare den här artikeln började jag förstå bättre vilka naturprodukter som ska öka styrkan hos män som jag bör uppmärksamma. Tack.

Jag tittade på en video, där en specialist sa att pumpa frön är användbara för att lösa problemet. Och här rekommenderar du dem också. Jag försökte dricka pumpa juice. Jag har inte upplevt särskilt några ovanliga ovanliga smakupplevelser. Men du betonade särskilt att fröna har effekt på hormoner. Och de tror jag är nära relaterade till arbetet hos huvudorganet i bäckenet. Tidigare, vid en yngre ålder, var testosteronnivån rätt. Nu, med ålder, observerar jag inte längre samma symptom. Jag känner mig själv att jag blev lugnare, mjukare och mindre impulsiv. Och min vän lyssnar inte riktigt på mig som det var förut. Och jag gillar också din rekommendation att äta nötter. Nu kan många rätter göras med dem. Till exempel i sallader kan du sätta olika. Antingen mala och, tillsammans med honung, använda den som en blandning för smörgåsar. Du kan komma med en massa alternativ. Från skaldjur gillar jag makrill. Jag gillar det i rökt form, men du tvärtom inte råda att äta rökt. Och jag håller ens med det här, eftersom alla unika egenskaper som fisken har färskt förloras. Jag försökte laga makrill den andra dagen, och jag gillade verkligen den lagade maträtten. Grönsakerna släpar efter smak. I allmänhet kan du komma med många olika rätter från de ätbara förnödenheterna som finns listade i artikeln, om du inkluderar fantasin och lite vit. Gourmer hittar ett sätt att graciöst kombinera flera ingredienser på en gång för att gynna deras hälsa. Tack för ditt goda råd om att du använder de bästa produkterna för att öka männens styrka.

Jag är en följare av mejeriprodukter. Jag gillar semolina, till exempel. Från barndomen fick jag en manga. Nu självklart kan jag själv laga mig själv. Vanligtvis lägger jag bara socker till min smak och det räcker för att njuta av maträtten, oavsett vad du säger. Jo, det behövs troligen fortfarande. Och så är det möjligt att sätta sylt där, det visar sig vara ännu mer utsökt. Till exempel brukade jag göra körsbärssylt. Här författar författarna i artikeln en stark halv att äta blåbär eller hallon. Därför är det möjligt att göra sylt från dessa bär i manna gröt, också kommer att vara utsökt. Jag älskar också mjölk själv, och om jag inte har tid att dricka det, får jag redan en helt annan jäst mjölkdryck. Kefir har också sina fördelar. Ibland gör jag yoghurtens sken och lägger till en finmalt banan till kefir. Det visar sig vara en läcker blandning. Med denna hemlagade yoghurt gillar du att skämma bort dig själv på morgonen eller behandla dem med sina nära och kära. Jag älskar fortfarande ost. Jag kommer att dela en enkel hemlighet, som jag upptäckte för mig själv. Jag gillar att låta ost genom rivaren, smula den och häll den ovanpå en maträtt i krossad form. Sedan lägger jag den i mikrovågsugnen och får en helt ny maträtt med smält ost på toppen. Detta är orealistiskt gott. Till exempel, till och med har gjort detta med vanlig pasta, då allt detta ätas ganska annorlunda. Du kan också göra något liknande med grönsaker och frukter som ökar styrkan hos män. Alla är väl beskrivna här och anges av författarna till artikeln. Lycka till.

Användbara produkter för männs styrka

Om du har problem med erektion och libido bör du ta reda på vad som är användbart för männs styrka, vilka livsmedel påverkar kroppen positivt, vilket bör finnas i mat. Det finns en stor lista över rätter från livsmedelsingredienser som har en positiv effekt på manlig sexuell aktivitet. Bland dem kan du välja enkla grönsaker med frukt eller mer exotiska ingredienser.

Vad är styrka?

Enligt medicinsk terminologi är styrka kroppens förmåga att utföra samlag. Definitionen kommer från den latinska potentialen, som översätts som ett tillfälle relaterat till manlig sexualitet. Termen innehåller egenskaper:

 1. penisens spänningsgrad
 2. hastigheten på erektion;
 3. Varaktigheten av den sexuella handlingen och fasen av dess aktiva kurs.

Vad är användbart för styrka

Problem med libido orsakar psykiska och fysiska faktorer. Det senare inkluderar stagnation av blod i bäckenorganen, försämrad prostatisk funktion, prostatit, minskad produktion av hormonet testosteron. För att normalisera dessa processer är det viktigt att följa följande regler:

 • ge kroppen en fysisk belastning - det gör hjärtat till att fungera bättre, ökar vitaliteten, normaliserar blodcirkulationen;
 • börja sport: springa, cykla, gå, vikt träning;
 • Besök badet - det tar bort toxiner, förbättrar blodcirkulationen;
 • gör fotmassage - du kan massera dig själv eller bara gå barfota;
 • ta kontrastbad eller duschar;
 • att leda ett regelbundet sexuellt liv, vilket blir nyckeln till att förebygga problem med erektion;
 • att vägra från skadlig mat, alkohol, mycket kaffe, läkemedel-antispasmodik;
 • hålla sig till regimen och organisera en hälsosam sömn
 • Att granska kosten för styrka hos män är särskilt viktigt, det här är det enklaste sättet att återfå sexuell aktivitet.

Produkter som ökar styrkan

För återkomsten av det normala sexuella livet är det användbart att veta vilka produkter som ökar männs styrka. Experter rekommenderar att man i kosten innehåller mat som är rik på vitaminerna A, E, Grupp B. Det förbättrar passagen av nervimpulser, påverkar produktionen av testosteron. Populära produkter för återvinning av styrka är fisk, skaldjur, grönsaker, nötter och frukter, vilket måste vara närvarande i den dagliga kosten. Det finns också ovanliga medel - fårkött testes, en kamel mage.

Snabb åtgärdsprodukter

För kortast möjliga tid att återvända aktiviteten i sexuellt liv hjälper de följande produkterna att öka männs styrka:

 1. Östers - stimulera blodcirkulationen, är kraftfulla afrodisiakum. De innehåller ett spårelement av zink, sällsynta aminosyror som aktiverar hormonproduktionen, ökar mängden spermier. På grund av dopaminets substans ökar libido. Det finns dem bättre fångade på våren, råa, ströda med citronsaft. Män kan inte ofta äta skaldjur - detta hotar med överutbud av kvicksilverintag, gastroenterit. Det är användbart att göra detta för att förebygga ökad styrka.
 2. Flounder - det är användbart att äta det på grund av innehållet i köttet av vitaminerna A, E, Grupp B, zinkelementet. Fiskproteinet absorberas snabbt av kroppen. Det är användbart att laga ångad, gryta eller laga flundra.
 3. Kakad makrill - innehåller omega-3 och 6 syror, involverade i testosterons biosyntes. Förbättrar sexuell hälsa, ökar styrkan, ökar produktionen av spermier på grund av fosfor och jod i kompositionen.
 4. Kött - har ett högt energivärde, vilket gör att kroppen producerar ett hormon som kallas tyroxin. Den stöder hormonell upphetsning. Det är användbart att äta rött magert kött (horsemeat, lamm, nötkött) och dietary (kyckling, kanin, kalkon, fasan). Helst köttet kokas eller ångas, serveras med grönsaker och grönsaker.
 5. Nötter - bör ingå i daglig användning. På grund av innehållet i vitaminerna E, B, zink och magnesium behandlas problem med potensfunktioner. Arginin har en fördelaktig effekt på erektion hos en man. Det är användbart att äta hasselnötter, mandlar, cashewnötter, jordnötter, valnötter. Helst bör de blandas med honung, torkade frukter, bananer, äpplen, betor eller morötter. Den mest användbara för hanehälsan är cedermuttern, som används för att mätta celler med energi och stimulera produktionen av testosteron.
 6. Muskot - kryddor läggs till disken eller späds med vatten och berusad. Överstiga inte den dagliga dosen (mer än en tredjedel av en tesked).

De bästa produkterna för styrka

Bland de föremål på listan som informerar dig om vad man ska äta för männs styrka, utmärks följande bästa produkter:

 1. Chokladbiologiskt aktiv teobromin och fenyletylamin i dess komposition ökar libido. Det är användbart att äta mörk bitter choklad med 65% kakao och högre. Fyllmedel (särskilt kaffe) är bättre försummade, vilket lämnar som undantagsmuttrar.
 2. Quail ägg - öka sexuell lust på grund av innehållet av fosfor, järn och aminosyror. Det är användbart att äta dem råa upp till fyra stycken om dagen.
 3. Kycklingägg - fattiga i komposition jämfört med vaktel, men mer överkomligt för mat. Kombinationen av stekt ägg med lök, svartpeppar förbättrar en mans styrka. Är rå inte rekommenderad.
 4. Perga är en utmärkt biodlingsprodukt, den representerar bipollen som bearbetas av bin. Den är rik på proteiner, kolhydrater, främjar ökad utsöndring av testosteron till rätt nivå. Den dagliga kursen når 10 g, var försiktig med försiktighet mot honung eller allergier.

frukt

Ett överkomligt alternativ för att öka styrkan hos män är frukter och bär. De är rika på vitaminer, de bidrar till att öka kvaliteten, mängden spermier, förlänga samlaget. De mest användbara för män är:

grönsaker

Påverkan på sexuell attraktion kan ges av grönsaker som används som huvudrätt eller garnering. Män är användbara vid alla åldrar:

 • lök;
 • kål;
 • morötter;
 • betor;
 • sallad;
 • selleri;
 • vitlök;
 • sparris;
 • rädisa;
 • söt eller varm peppar.

Separat uppmärksamhet i listan över grönsaker för att höja styrkan hos män förtjänar rovfisk. Det är användbart att förbättra styrkan, aktivera testosteron, stimulera sexuell lust. Råtta används i form av frön, kokt med kötträtter, rått riven, blandad med morötter, honung. Det är användbart att koka en rov i getmjölk, galler, blanda med propolis. Dagligt intag av 4 gånger 50 gram kommer att återställa kraften.

Vad man ska dricka för mänens styrka

Förutom de produkter som ingår i kosten måste du ta reda på vad som är användbart för att dricka för styrkan hos män:

 1. Färskpressad juice - förbättra erektionen och i det komplexa läker kroppen, eliminerar sjukdomen. Det är användbart att dricka granatäpple, pumpa, från roten av selleri, vattenmelon, andra grönsaker och frukter med högt innehåll av vitamin E.
 2. Koumiss eller mare mjölk - innehåller hormoner som påverkar människornas immunitet, ökar reproduktionskapaciteten, produktion av testosteronceller. Det är användbart att dricka det om en halvtimme efter frukost ett glas om dagen.
 3. Gingerte - är gjord av riven gingerrot, fylld med kokande vatten och infunderas i 10 minuter. För smak tillsätts honung, ginseng, citron till den. Det är användbart att dricka en drink för män på grund av högt innehåll av vitaminerna B, A, C, stärkande kärl, stimulerande potens.

Kost för att öka styrkan

För att återställa sexuell aktivitet måste du ompröva synpunkterna på näring. Det är bättre att hålla sig till en diet som består av följande:

 • vägran av negativa produkter som påverkar effekten: fett kött, öl, kaffe, koffeinhaltiga drycker, snabbmat;
 • Det är nödvändigt att förbjuda bakning, godis, korv;
 • begränsningen av att äta socker, salt, margarin - stimulanser av fetma;
 • bli av med dåliga vanor: rökning, alkoholhalt
 • Begränsning i produkter som innehåller soja, vilket kan säkerställa att könsorganen kommer in i kroppen.
 • behöver mat för styrka, manlig styrka: det är ostar, oliver, kokta grönsaker, kryddor, grönt te med ingefära, nötter med honung;
 • iakttagande av den dagliga kaloriinnehållet och ett livsmedelssystem för att undvika en uppsättning övervikt.

recept

Det är redan känt att det är användbart för styrkan hos män från livsmedel. Det återstår att lära recept för blandningar och rätter som du behöver ta för att stärka libido:

 1. Kombination av honung med nötter, frön och torkade frukter. Lämplig blommig honung, valnötter, hasselnötter, jordnötter, mandel, pistaschmandlar, pumpafrön, solros. Den senare kan groda. Blanda i lika delar produkter, tillsätt pommes frites, ät 2-3 timmar före sänggåendet. Detta påverkar positivt en mans styrka.
 2. Kokad makrill, buljong från kräftor, kokt eller bakad skaldjur. Dessa rätter serveras väl med löksås: Stek semi-ringar, krydda med hackad persilja, selleri, citronsaft och tomatmassa. Lägg inte ut för mycket och servera.
 3. Stewed eller bakad i ugnen tomater med vitlök, olivolja. Skålen ökar kraften uttryckligt, eftersom den bara innehåller produkter som är användbara för män.
 4. Datum med mandel, kokosnöt plattor. På en halvtimme ger de en uttalad effekt, ökar erektionen, stimulerar en sexuell lust hos en man.

Video: Nutrition för att öka styrka hos män

Informationen som presenteras i denna artikel är endast avsett för informationsändamål. Materialet i artikeln kräver inte självständig behandling. Endast en kvalificerad läkare kan diagnostisera och ge råd om behandling baserat på individuella patienters individuella egenskaper.

Diet för styrka: produkter för manlig styrka

Sexuella förmågor är det starkare köns stolthet och ett tecken på en hälsosam kropp. Men om kraften börjar misslyckas, är det dags att tänka på att höja det på ett naturligt sätt. Låt oss prata om dieter och hälsosam mat för mäns styrka.

Diet för styrka

När du bildar en diet bör du vara uppmärksam på vitaminerna. Dieten bör innehålla produkter med vitaminer av grupperna A, B och E. Nutrients mättad reproduktiva systemet och förbättra nervsystemet, som i slutändan leder till ökning virile styrka.

Först vänder vi oss till de lätta ingredienserna i den manliga kosten, nämligen - till drycker.

 • Pumpajuice är ett överflöd av zink för effektiviteten hos det manliga reproduktionssystemet;
 • Sellerijuice - androtestosteron ökar manlig libido;
 • Vattenmelonsaft - arginin sprider blod i hela kroppen.

Det huvudsakliga hormonet som främjar sexuell aktivitet är testosteron. En tillräcklig mängd av det manliga hormonet i kroppen skapar inte problem i sexuellt liv, men en kraftig förlust eller brist på testosteron leder till erektil dysfunktion.

Viktigt! Testosteronnivån är en indikator på en mans vitala aktivitet. En balanserad kost bör kompletteras med fysisk stress. Ett besök på gymmet ökar frisättningen av testosteron och påverkar därmed den manliga libido.

Användbar mat ökar potensen, men det fortsatta underhållet på rätt nivå uppnås på grund av regelbundet sexuellt liv. Långa pausar i kön kan leda inte bara till fysiologiska men också till psykiska problem.

Vilken mat ökar styrkan?

En sådan diet är byggd på grundval av livsmedel som är rika på spårämnen och vitaminer. Dessa inkluderar:

 1. Seafood.
  Människans diet bör innehålla fisk: flundra, makrill, lax, räkor, kräftor, bläckfisk. Skaldjur är rik på selen, zink, syror och mineraler - de deltar alla i utvecklingen av testosteron.
 2. Nötter.
  Skogsmat: valnötter, mandlar, cederträ, pistaschötter - är höga i vegetabiliskt protein. Ingår i sammansättningen av nötter ökar aminosyrorna erektionen och främjar ett normalt sexuellt liv.
 3. Ägg.
  Mjölkmat innehåller protein och kolesterol. Detta komplex är inblandat i skapandet av nya testosteronhormoner, vilket ökar kvinnornas sexuella förmåga.
 4. Honey.
  Det kännetecknas av närvaron av aminosyror och en mängd vitaminer, som är ansvariga för att öka libido. Honung ska äckas av alla män som har ett aktivt sexliv.
 5. Frukter.
  Inkludera bananer, mango, druvor och jordgubbar i kosten. Färsk frukt innehåller antioxidanter som förbättrar cirkulationssystemets funktion. Frukt är ansvarig för bevarande av kroppsvävnader, samt förhindrar åldrande och sexuell impotens.

Till noten! Bland män är det en åsikt att valnötter med gräddfil innan möte med en kvinna ökar en mans förtroende. Och om du vill stödja en erektion, kan du dra nytta av detta användbara råd.

Användbara blandningar för att öka libido

 • Ta 0,5 kg vitlök, hugga den i små bitar och överför den till en kruka. Häll vitlöket med kokt vatten och sätt sedan på produkten för att infilera. Tiden för åldrande våt vitlök är 30 dagar. Anvisningar för användning: Ta 1 tsk per dag med mjölk.
 • Gnid den mellersta glödlampan och lägg till lite honung i mushen. Ta drogen 1 matsked per dag i en månad.

Diet för styrka: Vad ska uteslutas från näring?

När man överväger en diet bör en mycket viktig faktor övervägas. Tillsammans med användbara produkter är det önskvärt att minimera eller eliminera oönskade livsmedel i den manliga kosten:

 • kaffe och energi - ger bara en tillfällig effekt och inte medför förmåner på lång sikt
 • alkohol och nikotin - leda till impotens och minska männs sexuella aktivitet;
 • bageriprodukter - mjöl mjöl ger ingen effekt för styrka, men förvärrar endast figuren;
 • halvfabrikat - korv och korv påverkar kroppens allmänna tillstånd.

Våra tips hjälper dig att stärka styrkan och glädja din älskade kvinna med outtömlig sexuell energi.

Diet för styrka hos män - flera alternativ att välja mellan

Återställ manlig kraft kan vara mediciner, folkmedicin, massage speciella övningar och till och med justera kosten. Vid behandling av erektil dysfunktion i den första etappen kommer kosten i framkant. För styrkan och normaliseringen av de "säng" -funktionerna hos sina valda kvinnor i århundraden utvalda specialprodukter och beredda rätter som kunde antända de "onda" känslorna.

Dieter för att förbättra styrkan: TOP-5

Män som strävar efter att öka styrkan rekommenderar experter att följa vissa näringsregler. Det är viktigt att komma ihåg: För att få resultatet behöver du inte bara följa rekommendationerna från dieter, men också att vägra rätter som negativt påverkar styrkan.

Medelhavet

Det är användbart att inte bara öka libido. Föryngrar, påverkar kroppen positivt, minskar risken för att utveckla hjärt-kärlsjukdomar och onkopatologier.

Medelhavsdieten används också för att öka styrkan, eftersom den innehåller mat rik på vitaminer och mineraler som stimulerar androgenproduktion och sexuell funktion.

Ät 5 gånger om dagen, mellan de tre viktigaste teknikerna bör vara lätta tilltugg.

Varje dag följer:

 • På morgonen finns en stärkelserik måltid: helvete bröd, spannmål från spannmål, förutom semolina;
 • Inkludera i kosten råa grönsaker och osötade frukter, kesost och yoghurt, bönor, nötter, kryddor (kanel), olivolja;
 • Drick minst 1,5 liter rent vatten;
 • Till lunch eller middag, låt oss säga ett glas rött vin.

2-3 gånger i veckan måste du äta:

Flera gånger i månaden har du råd:

protein

En annan diet för styrka. För män är det viktigt att en stor andel av den dagliga kosten är proteinmat, så i den dagliga menyn bör vara närvarande mejeriprodukter, kött och fisk.

 • Var noga med att dricka ett glas mjölk eller kefir dagligen. Mjölken är företrädesvis get.
 • Vegetabiliska sallader bör fyllas med gräddfil (yoghurt) och tillsätt ost där.
 • Det rekommenderas att äta frukost med äggvita (kyckling eller vaktel).
 • Det är nödvändigt att byta kött- och fiskrätter. Rekommenderat nötkött, kyckling eller mer exotiska arter. Av fisk är föredraget flundra.
 • Matlagning kan ångas eller stuvas. Stekta rätter är uteslutna.
 • 2-3 gånger i veckan ska ätas eller supped med räkor, musslor och musslor. Det rekommenderas att krydda dem med vinäger eller juice av omogna druvor.

vegetabiliska

Huvudprincipen i kosten är att dagligen i menyn måste finnas närvarande grönsaksallad med gröna eller grönsaker. Utöver detta rekommenderas grönsaker att byta ut alla sidrätter och ibland konsumera dem som huvudrätt.

Grönsaker som måste vara närvarande i kosten:

 • Morötter och tomater. Innehåller många vitaminer, normaliserar sexuell funktion;
 • Selleri och zucchini. Ha en spännande effekt, stimulera erektion.
 • Pekingkål och sparris. Förbättra blodflödet.
 • Blomkål. Hjälper till att förebygga uppkomsten av prostata adenom.
 • Lök. En av de starkaste naturliga afrodisiakum.
 • Sallad från selleri, persilja och basilika, klädd med olivolja - påverkar positivt libido. Du kan också lägga till en valnöt.
 • Grönsaker för tankning av rätter: St John's wort, anis, kummin, dragon och timjan.

frukt

Antag att ett stort antal frukter ingår i kosten. De bör ätas under mellanmål (lunch och mellanmål), och var noga med att ersätta dem med desserter till lunch och middag.

De mest användbara för styrka är frukter innehållande vitaminerna A, B och E, askorbinsyra och folinsyror, zink. Dagligen ska vara:

 • Aprikoser, persikor, ananas, druvor, persimmoner, päron (bidrar till att förbättra den naturliga syntesen av testosteron).
 • Citrus (citroner, apelsiner, etc.) - förstärka känslornas fullhet under kopiering.
 • Avokado (har en spännande effekt).
 • Torkade datum med pistaschmandlar och mandel (positivt påverka lusten att ha sex).

Baserat på honung, nötter och kryddor

Menyn med rätter med tillsats av kryddor, nötter och honung är en effektiv kost för ökad potens. Hos män som gillar kryddig och kryddig mat är det i stor efterfrågan. Essens: Komplett ersättning av godis med honung, dessutom måste det regelbundet ätas som en efterrätt, blanda med nötter (valnötter, hasselnötter, mandel). De bör också kryddor fyllas med grönsaker, fisk och kötträtter.

 • Koka med lite eller inget salt;
 • Använd endast de produkter som har en positiv effekt på styrkan (listan är mycket omfattande);
 • Koka endast för ett par eller laga mat (undvik stekt och fet mat).

Kryddor som positivt påverkar libido: ingefära, alla typer av peppar, marjoram, kardemumma, saffran, dill, kanel.

Provmeny för en vecka för erektion

Den ungefärliga menyn på en man som vill öka sin libido kan vara väldigt olika, men den bör bestå uteslutande av produkter som är användbara för styrka.

måndag

Frukost: stekt ägg med lök; en smörgås av torkat rugbröd med en skiva ost; ett glas granatäpplejuice.

Lunch: grönsakssallad klädd med olivolja; rödbeta; kalvkött, bakad med citron; apelsinjuice.

Middag: Stekt makrill, stuvade svampar, avkok av örter.

tisdag

Frukost: gröt av havregryn i mjölk; grönt te.

Lunch: Borsch; nötkött med garnering av courgetter; kompott av färska äpplen och päron.

Middag: Kyckling med äppelsås; ångade grönsaker; morotjuice.

onsdag

Frukost: äggröra med mjölk; Höstost med torkad frukt (rosiner, torkade aprikoser); kaffe med mjölk.

Lunch: Sallad av Gurkor och gröna, kryddat med äggsås; Ärtsoppa med nötkött; fläskbakt med druvor; örtte.

Middag: räkorcocktail; fisk bakad med vitlök; juice från citrus.

torsdag

Frukost: äggröra med muskotnöt eller valnötter; en skiva ost; fruktjuice.

Lunch: Näs sallad med mandel eller hasselnötter; kål soppa; bakat lamm med lök; några frukter.

Middag: Sallad av gurkor och potatis; flundra ångad med vitlök; juice från selleri.

fredag

Frukost: Grönsgröt med ris; kaffe.

Lunch: Betesallad med valnötter; spenat soppa med ägg; ragout av gröna grönsaker; kompote av torkade äpplen och pommes frites.

Middag: Salat av färska grönsaker; havsvitt fisk med spenat; grönsaksjuice.

lördag

Frukost: Gherkegryt med tillsats av färsk frukt; 2-3 matskedar av stuga ost; grönt te.

Lunch: rassolnik; Kål fylld med malet nötkött och paprika; frukt fräsch.

Middag: biff eller lamm shish kebab med lök marinade; vitt vin.

söndag

Frukost: pumpa fylld med cornelian; färsk frukt.

Lunch: Sallad från gröna lökar, rädisa och kockost med gräddfil pudding från vit fisk; grönt te.

Middag: äppelsallad med morötter; puré från njurbönor med valnötter; kefir.

Vilka produkter ska jag föredra?

En korrekt och balanserad kost för att förbättra styrkan måste nödvändigtvis inkludera, om inte alla, då åtminstone en stor del av produkterna som positivt påverkar mansmakten.

 1. Ostron. Forskare har bevisat att i kroppen av blötdjur i stora volymer innehåller zink och aminosyror som aktiverar manliga hormonet. Detta gör det möjligt för dig att stärka libido och öka mängden halvvätska.
 2. Flundra. Det är en högproteinprodukt, med en rik halt av zink och vitaminer A, B, E, vilket gör det effektivt för styrka. Matlagning fisk ska ångas, eller gryta eller laga mat.
 3. Makrill. Ska kokas. Synkarrerar aktivt testosteron, ökar produktionen av spermier, har generellt en positiv effekt på sexuell hälsa.
 4. Rova. I kombination med kött har det en positiv effekt på sexuell konsistens.
 5. Mörk choklad. Mekanismen för dess agerande är att öka den allmänna tonen och förbättra humöret, vilket skapar förutsättningar för att förbättra reproduktionssystemets funktion. Innehållet av kakao i choklad ska vara minst 65%, den terapeutiska dosen - 1-2 stycken.
 6. Kyckling och vaktelägg. Den senare rekommenderas att dricka rå dagligen i en mängd av 4 stycken. Båda arterna har en positiv effekt på manlig styrka.
 7. Datum med mandel. Förbereda en maträtt, skär de torkade frukterna med ringar, blanda med mandel och linda dem i skivor kokosmassa. Det här verktyget bidrar till att förlänga samlag och öka kvaliteten på seminalvätska.
 8. Stoets mjölk. Ökar sexuell aktivitet och har en positiv effekt på förmågan att föröka. Vi rekommenderar att du dricker ett glas mare mjölk en halvtimme efter frukost varje dag.
 9. Gingerte. Roten av ingefära innehåller vitaminer och mikroelement som är nödvändiga för libido. Metod för beredning: Häll en liten bit färsk rot och koka med kokande vatten i 10 minuter.
 10. Diet av Genghis Khan för manlig styrka föreskriver att dricka te på grundval av roten till Tongkat Ali eller eurycoma. De här mirakulösa egenskaperna bekräftas fortfarande av invånarna i Malaysia, Indonesien och Thailand.

Vilken typ av mat ska jag vägra?

Kraften påverkas negativt:

 • Rökt kött, drycker med koffein och snabbmat;
 • Alkohol i stora mängder;
 • Öl, soja och fet mjölk innehåller kvinnliga könshormoner;
 • Kolsyrade drycker;
 • Bröd och bakverk av jästdeg
 • Sugar.

För att öka effektiviteten av dieter är det lämpligt att kombinera dem med fysisk ansträngning, avvisande av dåliga vanor och hälsosam sömn.