Huvud
Symptom

Ryska honungsdrink sbiten - dess sammansättning och användbara egenskaper; nytta och skada; hur man dricker matlagning recept hemma

Bilder från sajten: BeHoneybee.ru

Många män i åldern av tjugofem till kull år klagar på problem med prostata, och helt enkelt - med prostata. Enligt statistiken lider mer än fyrtio procent av den manliga hälften av världens befolkning i allmänhet och i vårt land i synnerhet av denna sjukdom, förvärras den av frekvent och smärtsam urinering samt sexuell dysfunktion.

Men inte alla som känner till problemet uppstår omedelbart till en läkare och använder en mängd traditionell medicin, vilket ger ett utmärkt resultat, särskilt vid komplex behandling. Medics rekommenderar ofta att använda sbiten från prostatit, som kan köpas på apoteket i färdig form, eller du kan laga helt självständigt. Det är en känsla att förstå grundligt, vad är honung sbiten från prostatit, hur man lagar mat och vilken effekt det kommer att ge med ett korrekt och regelbundet intag.

Honung sbiten: ett recept för prostatit är en bestämd fördel

Bilder från sajten: mysekret.ru

Innan du räknar ut hur man gör honung sbiten från prostatit, måste du förstå vad och för vad du ska göra. Det gör det inte ont för att ta reda på vilka typer av användbara egenskaper och egenskaper som finns tillgängliga för denna gamla slaviska dryck, som våra förfäder visste och älskade mycket tidigare än utomlands kaffe eller kinesiskt te kom till oss. Sbiten gjordes av speciella människor som behöll bryggans recept, övergått från far till son, och legender läggs till om dess användbarhet även i våra dagar.

Sbiten människor från prostatit är en medicinsk dryck, gjord på basis av honung, en mängd kryddor och kryddor samt medicinska örter. Våra förfäder använde denna drink i många århundraden, med en trevlig smak och bara en fantastisk arom, för behandling av olika sjukdomar och störningar i genitourinary sfären. Sbiten kan vara absolut alkoholfri och kan innehålla en viss grad, det finns ett stort antal olika recept.

Prostatit är listigt och behandling av det är lång och svårt, och det finns ingen garanti för att det verkligen kommer att ge bra resultat. Det viktigaste här är att inte missa ögonblicket och vid de första tecknen för att se en läkare, eftersom de försummade formerna inte längre leder till någon behandling och det kommer att vara möjligt att lätta symptomen bara lite. Därför är det väldigt viktigt att göra allt i tid och inte fördröja besöket till läkaren som kommer att ge de nödvändiga rekommendationerna och förskriva behandlingen, beroende på organismens individuella egenskaper och sjukdomsförloppet. Sbiten-folk från prostatit, vars sammansättning bestämmer dess användbara egenskaper, visar sig också ofta vara en av de mest effektiva och effektiva medicinerna, även enligt mycket professionella moderna mediciner.

Bilder från sajten: ProstatitMedic.ru

 • Den viktigaste grundläggande ingrediensen i receptet av honungsbitbitnia för behandling av prostatit är naturlig honung, vars användning är obestridlig. Den är så rik på alla slags vitaminer, aminosyror och spårämnen som knappast kan jämföras med någon annan naturlig substans.
 • I överflöd är vitaminerna i sbitene extremt olika, till exempel E, A, C, PP, B och många andra. De har en återställande effekt på hela organismen och speciellt på maskulin hälsa.
 • För att det genitourära systemet ska fungera, behöver en man zink, vilket också finns i honungsbitret från prostatit. Den innehåller jod och brom, svavel och mangan, kalcium, samt magnesium, fluor och många andra saker.
 • På grund av den unika sammansättningen av medicinalväxter kan denna sbiten ta bort inflammatoriska processer och även ha antibakteriella egenskaper, vilket är mycket viktigt att ta hänsyn till i ett integrerat behandlingssätt.

Undervärdera rollen som en mängd kryddor, kryddor och kryddor, som ingår i den ursprungliga kompositionen av honungsbitan, även på nolltid. De kommer framgångsrikt i kontakt med ämnen från honung, medicinska örter och påskynda metaboliska processer, förbättra återhämtningsgraden för skadade vävnader. Sbiten på honung är också extremt gott, och om du behöver det kan du använda den som en förebyggande åtgärd så att symptomen på prostatit du aldrig kände.

Sbiten folk från prostatit: hur man förbereder medicin

Våra avlägsna förfäder hade inte möjlighet att söka till professionella läkare, därför var de behandlade från tidigt tider av människors medel. Efter att ha lärt sig att laga dem själv får du inte bara en hälsotryck, utan också en stor hjälp vid behandling av denna obehagliga sjukdom, vilket så plågar många medlemmar av det starkare könet.

Bilder från sajten: BeHoneybee.ru

En klassisk recept för förebyggande

Recepten för att förbereda honung sbone från prostatit är ganska enkla, eftersom möjliga potenta komponenter (ivan-te, pion, hassel och andra) kan introduceras endast av en riktig expert. Det presenterade receptet är mer lämpat för förebyggande åtgärder, såväl som behandling av sjukdomen vid första skedet. Det rekommenderas att använda drycken och för den huvudsakliga behandlingen av sjukdomen i mild form, när det görs utan komplikationer.

Sammansättning och ingredienser

 • Honung naturlig bi av överlägsen kvalitet (akacia eller bovete) - 8 matskedar.
 • Vattenbrunn eller renad - 1 liter.
 • St John's Wort - 0,5 stråle.
 • Pepparmint - 0,5 stråle.
 • Kanel - 1 tesked eller 2-3 pinnar.
 • Carnation - 4-7 knoppar.
 • Roten av ingefära - 3-5 centimeter.
 • Muskot riven - 0,3 tesked.
 • Kardemumma - 3-6 kapslar.

Metod för framställning

Att ta reda på hur man gör en honungsbit från en prostata enligt receptet ovan är inte alls svårt, speciellt om tidigare minst en gång i ditt liv har du gjort varmt vin för kallt, vilket har blivit populärt för matlagning på tack vinterkvällar. Inte undra på att sbiten kallas ryskt mulledvin, där finns det en rationell spannmål. För att brygga en sådan förebyggande sbit måste du ha två skålar, bäst emaljerade, kan vara gjorda av rostfritt stål, men inte aluminium, en träsked-mixer, samt ett snitt av gasbind för filtrering.

Bilder från sajten: BeHoneybee.ru

 • Ett glas vatten (200 gram) hälls i en mindre behållare och vi kastar där alla utvalda kryddor och medicinalväxter.
 • Brew dem i fem minuter, ta sedan bort från värme, täcka och linda en handduk eller en nappduk.
 • Blanda honung och resterande vatten i en större kastrull. Det måste ske så noggrant som möjligt, annars kommer honungen att brännas till botten, vilket är absolut oacceptabelt.
 • Honung med vattenkvalitet värmer upp över låg värme tills ett rikligt och stabilt skum bildas på ytan, vilket måste avlägsnas med en sked.

Båda föreningar framställs i förväg, har vi att stå i två timmar eller mer, varefter de kan filtrera, kombinera och rör ihop. Det enklaste sättet att göra det så här: Häll buljongen både i en glasflaska med en kapacitet på mer än förberedda läkemedel tätt zakuporte locket och skaka väl, på samma sätt som professionella bartenders med shakers. Det rekommenderas att dricka sätta på ett mörkt ställe och dricka tidigast en dag eller två efter tillagning.

Sbiten från prostatit på jäst

Förutom de eviga och oöverträffade klassiker, blir det lätt att göra själv och sbiten honung från prostatit, som är sammansatt av encelliga svampar, jäst kapabelt till socker och glukos för att göra koldioxid och alkohol. Det finns inget komplicerat i detta recept. Det viktigaste är att välja rätt komposition och sedan korrekt ange läget för att ta medicinen, men mer om detta senare.

Foto från sajten: propotenciyu.ru

Sammansättning och ingredienser

 • Naturlig maj honung är 100 gram.
 • Väl eller renat vatten - 4 liter.
 • Torr bagerisjäst - 2 matskedar utan en stor glida.
 • Muskot riven - 0,25 teskedar.
 • Carnation av 2-3 knoppar.
 • Kanel - 1 pinne eller 0,5 tesked.
 • Grated rot av ingefära - 0,3 tesked.
 • Pepparmynta - 0,5 tesked.
 • Humle - 2-4 lådor.

Metod för framställning

Detta recept kom ner honung från prostatit en stor roll spelas av valet av en unik biprodukter, som det var i maj våren honung ger ovärderliga fördelar för hela kroppen och män hälsa i synnerhet.

Foto från sajten: propotenciyu.ru

 • Honung upplöst i vatten, varefter bit plattan med en lösning sätta på elden, som värmer och högst upp till femtio grader, annars alla fördelar med den kommer att hopplöst förlorade.
 • Vätskan avlägsnas från elden, den kyls ner till trettio grader. Det löser upp jäst, varefter behållaren är täckt och placerad på en varm mörk plats i flera dagar.
 • När jäsningen når en topp måste behållaren släckas igen och bringa graderna till 50-60, och ständigt avlägsna skummet. Då kommer jästen att dö och den mer onödiga fermenteringen upphör.
 • Kompositionen lägger till alla kryddor och kryddor som du har förberett, varefter drycken värms upp i ytterligare tio till femton minuter.
 • Det är bara att ta bort kastrullen från elden, täck den och lägg den på en mörk plats i en timme eller två.

Efter den nödvändiga tiden ska sbiten filtreras och hällas över glasbehållare och lämnas på en mörk plats för en annan dag.

Spicy honung sbiten från prostatit

Det finns ett annat mycket framgångsrikt recept på honungsbitbitnia för behandling av prostatit, vilket inte är svårt att förbereda hemma. Det ger en mycket bra effekt, eliminerar symtomen på sjukdomen nästan helt, det vill säga det underlättar sin kurs, vilket bidrar till snabbare återhämtning.

Bilder från sajten: mysekret.ru

Sammansättning och ingredienser

 • Blommihonung - 200 gram.
 • Vattenbrunn eller renad - 1 liter.
 • Lager (vitt eller svart att välja mellan) - 100 gram.
 • Muskot riven - 0,25 teskedar.
 • Humle - 4-6 knoppar.
 • Kanel - 1-3 pinnar.
 • Kardemumma, kryddnejlika och paprika - 3 korn av varje sort.

Metod för framställning

Foto från sajten: Hard-Mass.Ru

 • Alla komponenter utom honung bör omedelbart blandas i en gryta, helst emaljerad.
 • Skålen sätts på ett litet ljus och blandningen värms upp och kokas.
 • När din framtida sbiten kokar, bör den kokas i ytterligare fem minuter, inte mer, med konstant omrörning.
 • Behållaren avlägsnas från elden och lämnas för kylning.

Bryggens temperatur bör inte vara mer än fyrtio grader, först efter det att honung införs i vätskan och blandar mycket bra tills biprodukten är helt dispergerad. Nu kan den färdiga drycken tappas, täppas tätt och placeras på en mörk plats och tas genom det system som beskrivs i detalj nedan.

Hur man tar honung sbiten från prostatit

Foto från sajten: male-site.ru

Till att börja med måste du förstå en enkel sanning - du kan inte helt förlita dig helt på den mirakulösa helande kraften hos folkets sbit från prostatit. Det är inte nödvändigt att vänta på ett mirakel, det är först och främst nödvändigt att kontakta din närmaste läkare och först efter det är det möjligt att ansöka och icke-traditionella metoder. Endast en läkare kan berätta exakt om du specifikt kan dricka sbiten och i vilka doser gör det och också hjälpa till att ta reda på om du har några kontraindikationer för dess användning.

För att lindra symtomen och inte skada, kan du helt enkelt ta en matsked sbiten och späd den i ett glas varmt vatten. För att dricka sådant vatten är det nödvändigt från mycket morgon på en tom mage, omedelbart efter uppvaknande. Behandlingsförloppet bör vara minst fyra veckor, varefter det är värt att ta en paus. I kombination med antibakteriella läkemedel, en riklig dryck och en strikt diet, kommer folkens sbiten att hjälpa till att bli helt av med obehagliga symptom och återigen leva hela livet.

Sbiten honung från prostatit: komposition och egenskaper, terapeutisk effekt

Prostatit är en vanlig patologi, som kännetecknas av utvecklingen av den inflammatoriska processen i prostatakörteln. Det finns många anledningar att provocera utvecklingen av denna sjukdom.

Sålunda kan inträffandet av sjukdomen orsakas som en mindre aktiv livsstil och dålig diet, frekvent hypotermi, långvarig avhållsamhet, eller omvänt, mycket aktiv sexuella liv, frekventa stressiga situationer. Varje man kan utveckla prostatit, oavsett ålder.

Vidta åtgärder för att eliminera sjukdomen är nödvändig vid dess första manifestationer. Tidig terapi kommer inte bara att bidra till ett tidigt botemedel, men också för att förhindra övergången av sjukdomen till kronisk form. Med prostatit klagar ofta på ökad urinlösningsfrekvens, utseende av ömhet och brännande under urinering, sömnstörning, ökad irritabilitet.

För behandling av patologi använder många människor mediciner. Men ingen tror verkligen att andra mediciner än bra (eliminering av inflammation och minimering av sjukdomstillstånd) också ger skada. Läkemedel har en positiv effekt på prostatakörteln, men medför stor skada på levern.

Det finns en naturlig lösning som används för behandling av prostatit sedan antiken - sbiten honung. Förutom att detta läkemedel är effektivt är det också helt säkert. Tack vare sin unika och naturliga komposition, har denna produkt inte den minsta skadan för kroppen.

Sbiten - ursprungligen slavisk drink, bestående av honung, vatten, medicinalväxter och kryddor. Det första namnet på infusion registrerades i gamla ryska brev från 1128 år. Namngivna ett botemedel på grund av tillverkningssätt, där i olika behållare insisterade på växter och honung, och sedan kombinerades och blandades med vatten. Enligt konsistensen är honung sbiten från prostatit en tät flerkomponentvätska.

Slaverna kallade infusionen "var" eller "perevar". På 1200-talet började medicinalplanter läggas till det, inklusive mint och salvia. Biverkningen betraktades som läkande vid behandling av förkylningar.

På 1500-talet beskrivs flera recept av honungsmedicin i detalj i den antika ryska upplagan av Domostroy. Sedan 1917 har de glömt infusionen. Och bara på 1990-talet började sin väckelse.

Detta verktyg hjälper till att stärka immunförsvaret, förbättra hälsan, behandla förkylningar och prostatit. Många företrädare för den starka hälften av samhället, som beställde en drink på vår officiella hemsida och använde den för att behandla inflammatorisk process, var nöjda, eftersom de inte bara botade en obehaglig sjukdom utan också blev friskare. Dessutom fortsätter de flesta att köpa den och använda den för förebyggande åtgärder.

I dag, när man dricker, läggs en mängd olika örter till: oregano, mint, kamomill, timjan, ringblomma, hundros, bergaska, vinbär, hallon eller jordgubbar. Alla dessa växter har en uttalad antiinflammatorisk effekt.

För att förbättra smaken i infusionen tillsätts juicer och olika kryddor, särskilt kanel, kryddnejlika och paprika. Denna åtgärd blir läkning tack vare medicinska växter och honung. Trots allt är honung själv ett kraftfullt naturligt antibakteriellt medel som hjälper till att eliminera inflammation och förhindra smittspridning.

När man köper en produkt är det viktigt att inte falla för tricks av skrupelfria säljare som säljer en falsk till priset av en kvalitetsdryck. En sådan drink kommer inte att ge kroppen någon fördel. Dessutom kan det göra mycket skada. På apotek är detta verktyg värt fantastiska pengar, cirka 1500 rubel. Den officiella webbplatsen erbjuder uteslutande naturlig infusion, som hjälper till att bota prostatit och förbättra hälsan. Kvalitetssäkring är den positiva återkopplingen från kunderna.

Denna folkmedicin är effektiv och effektiv, honung sbiten från prostatit har:

 • antiinflammatoriska;
 • uppvärmningen;
 • tonic;
 • antiviralt;
 • tonic;
 • immunmodulerande;
 • antifungala egenskaper.

Läkemedlet bidrar till:

 • eliminering av inflammatorisk process och blockering av dess förvärring
 • minimering av smärta vid urinering
 • normalisering av urinering
 • normalisering av centrala nervsystemet;
 • återställande av erektil funktion
 • normalisering av CAS;
 • förbättring av matsmältningsorganet;
 • öka kroppens skyddande egenskaper.

Receptet för att göra ett mirakel honung sbit från prostatit bör vara hos alla som bryr sig om deras hälsa. Ta en drink hemma är väldigt enkelt. Det bör noteras att det finns gott om sorter av detta recept, både alkoholfria och alkoholfria, det viktigaste att välja bland dem är verkligen effektiv.

Hur man förbereder honung sbiten från prostatit hemma själv

Alla kan göra detta läkemedel. Processen att dricka är mycket enkel. Om du har några problem kan du se videon eller fråga om råd: "Hur man lagar sbiten honung från prostatit" på forumet. Det viktigaste är att behärska tekniken.

Det finns många recept för tillagning av infusion. De är alla lika. Bland de mest populära recept fällde inkluderar: classic (med tillägg av jäst), liksom kryddig, äpple, vit, mint med citron och alkohol.

Den klassiska honung sbiten från prostatit är mycket lätt att göra. Du behöver ingen speciell kunskap för att förbereda denna produkt. Alla komponenter idag kan köpas. Det är inte nödvändigt att gå till fälten och samla in råvaror med egna händer.

Örter och växter köper helst i ett apotek. Självupphandling av råvaror är inte välkommen. För detta krävs viss kunskap, till exempel tidpunkten för mognad av växter och den period då koncentrationen av läkemedel i örterna är maximal.

Det klassiska receptet för honungsbit från prostatit är följande:

 1. Det bör reserveras honung - 500 g kryddblandning bestående av kryddnejlika, kanel, kardemumma och svartpeppar - 10 g vatten - 1,5 liter, örter - mynta, oregano, salvia, johannesört - 80 gram.
 2. Först kokas honung i vatten, tills en del av vätskan avdunstar. I en separat behållare måste du brygga örter och kryddor.
 3. Efter kokning ska buljongen infuseras i ungefär en kvart i timmen. Infusionen måste filtreras. Därefter blandas två vätskor och värms något.

För att förbereda honungen kom ner från prostatit med jäst bör tas maj honung - 100 gram torrjäst - ett par matskedar, vatten - fyra liter ingefära - en tredjedel av en tesked muskot - ¼ av en tesked kanel - halv tesked mynta - ½ av en tesked.

Alla ingredienser måste anslutas och läggas åt sidan i 15 timmar på en mörk plats. Sedan placeras medlet i två dagar i kylan och filtreras sedan.

Receptet på honungsbit från prostatit med mint och citron är också enkelt.

För att göra produkten måste du beställa följande komponenter:

 • honung - 100 gram;
 • vatten - 0,5 liter;
 • kryddnejlika - 2 st.
 • mint - ½ tsk;
 • citron - krossad kant av en halv frukt;
 • kanel - ½ pinnar
 • muskotnöt - på knivens spets
 • ingefära - den tredje teskedan.

Först måste du koka vatten och tillsätt sedan alla ingredienser till den. Införa kompositionen i en timme.

Recept för kryddig honung sbiten från prostatit nästa. Att producera drycken 200 gram användbara blomma honung, fjärdedel matsked muskot, 100 ml sirap, humle koner 4, per liter vatten, en pinne av kanel, tre bitar av kryddnejlika, kardemumma och kryddpeppar. Alla komponenter utom honung ska blandas och kokas. Därefter kokas produkten med låg värme i cirka sju minuter. När massan har svalnat något, tillsätt honung och blanda den tills den är helt upplöst.

Sbiten honung med humle gör det själv kommer inte vara svårt. Denna dryck kallas vit. Det är nödvändigt att blanda en liter honung med 20 gram humle, fyra liter vatten och en kanelsticka. Koka drycken på låg värme, i tre timmar. Därefter måste agenten avkylas och filtreras.

Inte mindre användbar och effektiv sbiten med äpplen. Receptet på honungsbit från prostatit med äpplen är som följer. För tillverkning av de verktyg du behöver för att förbereda i förväg hur mycket av torkad mynta i två teskedar vatten - 6 glas, fem skedar honung, två äpplen, fyra klyftor, varav två kanelstänger och lite ingefära.

Först blandas de krossade äpplen tillsammans med skalen med kryddor och vatten. Kompositionen måste kokas och koka sedan på låg värme i en kvart i timmen. Därefter måste du lägga till honung i en lättkyld vätska. Läkemedlet ska stå i en halvtimme.

Alkoholisk sbiten Lämplig för människor som älskar starka drycker. Gör dig själv älskling alkoholisk sbiten från prostatit är inte svårt. I värmd vin (liter) tillsätt honung - 150 g, en nypa kanel och nötkött, och två kryddnejlika. Kompositionen bör värmas väl, men inte kokas.

Gör dig själv älskling sbiten från prostatit är lätt. Det viktigaste att observera alla doser och proportioner. Det är lika viktigt att de produkter som används för att tillverka infusion, särskilt honung, är kvalitets- och naturliga. En annan viktig punkt - honung sbiten innebär användningen av inte vanligt kranvatten eller renat, men tillskott eller källvatten.

Sbiten är ett effektivt helande medel som hjälper till att bekämpa inflammation i prostatakörteln. Det viktigaste att veta är hur man gör en honungsbit från en prostatit.

Sbiten folk från prostatit: hur man tar, indikationer och kontraindikationer

Du kan använda östslavisk infusion för behandling av inflammation i prostatakörteln, liksom för profylax. Den maximala terapeutiska effekten kan uppnås med snabb behandling av sjukdomen, det vill säga med utseendet av de första symptomen.

Det hjälper till att eliminera ett känsligt problem bara en ordentligt förberedd dryck. Sbiten människor från prostatit bör uteslutas uteslutande av kvalitetskomponenter och produkter. Denna metod av traditionell medicin för att behandla sjukdomen involverar användning av dedikerade eller levande vatten.

Dosering och användningsfrekvensen för drycken beror på beredningsförfarandet och användningen av användbar medicin. Sbiten, kokad enligt ett klassiskt recept, rekommenderas att användas på tom mage och innan du lägger dig. Den beredda produkten, ca 50 ml, måste kombineras med vatten. Du kan använda medicinen i sin rena form. Varaktigheten av den terapeutiska kursen är en och en halv månad. Sedan följer en tvåveckorsavbrott och en upprepning av kursen.

När det gäller honungssbitnia för behandling av prostatit med jäst, bör dryck vara kvartkupa, i tom mage eller före sänggåendet. Om så önskas kan du späda ut produkten med vatten. Varaktigheten av den terapeutiska kursen är en och en halv till två månader.

Apple sbiten rekommenderade att konsumera 200 ml två gånger om dagen. Lösningen kan också tas för profylaktiska ändamål. Alkoholhaltig dryck ska vara full i 100 ml innan du lägger dig. Varaktigheten av behandlingskursen är två månader.

När det gäller mint, kryddig och vit sbitny, då tas dessa drycker i 200 ml två gånger om dagen.

Många tror att när hon kokar, förlorar honung dess helande egenskaper. Det är faktiskt så. Produkten blir inte helt användbar, men de flesta av de härdande ämnena förångas under påverkan av förhöjda temperaturer.

Att ta exceptionellt läkning sbiten för behandling av prostatit, du behöver växa honung i varmt vatten, men inte ta till kokning. Du kan ta med alla växter och kryddor, och lägg sedan bara till honung.

Detta läkemedel är harmlöst. Emellertid rekommenderas inte personer med närvaro av individuell intolerans, såväl som patologier i lungorna och mag-tarmkanalen, att behandlas med prostatit sbitnem.

Annars kommer drickan att ge exceptionella fördelar. Det kommer att bidra till att eliminera inflammatorisk process, smärta och nedskärningar vid urinering, liksom vid eliminering av sjukdomen.

Sbiten honung från prostatit: var att köpa och recensioner av läkare

En specifik metod för att förbereda en drink kan orsaka många frågor från en oinformerad person i denna fråga. Effekten av läkemedlet bestäms av dess helt naturliga komposition. Sbiten från prostatitköp som kan finnas på den officiella hemsidan. Den innehåller vatten, som har en unik struktur och egenskaper.

Den innehåller många mikroskopiska kristaller som interagerar med kroppens celler, vilket ökar skyddsegenskaperna, liksom normalisering av metaboliska processer. Emellertid är huvud effekten på prostata. Med tiden försvinner sjukdomen.

Läkarnas kommentarer om honungsbitret från prostatit är en bekräftelse på läkemedlets effektivitet. Enligt urologer är denna dryck en av de mest effektiva och hjälper verkligen till terapi av patologi. Det viktigaste är att behandlingen startades i tid, vid de första manifestationerna, och att sjukdomen inte går i kronisk form.

Glöm inte att det finns andra komponenter som ingår i detta verktyg. Tack vare närvaron av bär, örter, kryddor och honung i drycken kommer återhämtningen mycket snabbt.

Enligt läkarens recensioner av honungsbit från prostatit är denna dryck en av de få som hjälper till att eliminera inflammatorisk process och andra obehagliga symtom på sjukdomen.

Till skillnad från många läkemedel är detta läkemedel helt säkert, eftersom det bara har en positiv effekt på kroppen. Sbiten honung för behandling av prostatit kan alltid köpas på den officiella hemsidan, där till skillnad från apoteket kostnaden för produkten är flera gånger mindre. Dessutom erbjuder den officiella webbplatsen endast högkvalitativa produkter, vilket kommer att medföra exceptionella fördelar.

recensioner

Nikolay, veterinär, 35 år gammal

"På grund av svår hypotermi uppträdde smärta och utbrott under urinering. Då började problemen med en intim natur. Jag registrerade hos en läkare, föreskrivet medicinering, men sjukdomen passerade inte. Kamrat rekommenderade folkmedicinen - sbiten. Efter en halv och en halv återhämtade jag mig fullt ut. "

Marina, frisör, 43 år gammal

"Min man lider av prostatit under lång tid. Att ta mediciner gav ingen lättnad eller minimering av symtom. På internet läser jag att sbiten hjälper till med prostatit. Omedelbart beställt. Min man tog en månad, såret retreated. "

Feedback om sbitne honung för behandling av prostatit av urologen Vladimir Vasilyevich från Moskva

"Denna lösning är verkligen effektiv för prostatit. Det bidrar till normalisering och aktivering av prostatakörteln. Dessutom har läkemedlet kraftiga antiinflammatoriska egenskaper, vilket är mycket användbart vid denna sjukdom. "

Läkemedlet är säkert och botande. Det viktigaste är att få en kvalitetsdryck, inte falsk. Och du kan alltid beställa drogen på den officiella hemsidan.

Hur man gör honung sbiten?

En av de populära gamla östliga slaviska dryckerna är honung sbiten. Före tekomsten i Ryssland ansågs det nästan vara den enda heta drycken som var tillagad i varje hus. På vintern användes det varmt för att hålla varma, och på sommaren - det var coolt att släcka din törst. Tänk på vad honung sbiten är, vilka recept finns och hur du kan förbereda det själv hemma.

Läkande egenskaper

Användningen av honung sbit beror på närvaron i honung, kryddor och örter. På vintern konsumeras drycken i varm form, eftersom det har en uppvärmning och antiinflammatorisk effekt. I en kall form uppskattades produkten huvudsakligen på sommaren eller under en vandring i badet, eftersom det snabbt släckte törst och tonat i varmt väder. I folkmedicin användes det ofta för behandling:

 • beriberi, skörbjugg;
 • sömnlöshet;
 • stressbetingelser;
 • hypertoni;
 • prostatit;
 • katarralsjukdomar.

Sbiten har en lätt diuretisk effekt, det bidrar till att ta bort toxiner från kroppen. Förbättrar rörligheten i mag-tarmkanalen - förbättrar matsmältningen, främjar bättre matsmältning, ökar aptiten. Lättnar huvudvärk, förbättrar blodkärlstillståndet - det är ett bra sätt att förebygga ateroskleros. Dryck förbättrar humör, toner, släcker törst.

Sammansättning och näringsvärde

En oumbärlig del av honungssbitnia är honung. Beroende på receptet för beredningen av drycken kan johannesört, lövblad, salvia, kapsum och andra kryddor tillsättas. Sbiten är rik på vitaminer och spårämnen:

 • vitaminerna A, B, C, E, H, PP;
 • organiska syror;
 • matfibrer;
 • Mineralämnen: järn, zink, jod, fluor, koppar, fosfor, kalium, magnesium, kalcium.

Den är rik på proteiner och kolhydrater. Genomsnittlig kaloriinnehåll är ca 60 kilokalorier per 100 g produkt. Kan göras som alkoholhaltig (från 4 till 7%) och alkoholfri variant (ca 1%).

recept

Det finns många recept förde ner på honung - som innehåller alkohol, mjuk, enkel, vaniljsås. De äldsta överlevt till våra dagar drinkrecept har beskrivits i monumentet av rysk litteratur XVI-talet - "Domostroy", som är en sammanställning av tips och regler för hantering av ekonomin för varje familjemedlem på den tiden.

Ursprungligen, i de ryska byarna, var sbitenen uteslutande alkoholfri. Endast detta alternativ var tillåtet sbitenshchikam sälja peddling på gatorna, marknaderna, mässor, torg. Men på 1700-talet blev alkoholhaltiga drycker mer populära.

Intresset för sbinth-konsumtionen minskade först efter oktoberrevolutionen. Sedan början av 90-talet i olika regioner i Ryssland försöker återuppliva produktion och konsumtion av denna dryck. Överväg hur man förbereder en honung sbiten på olika sätt hemma.

klassisk

Att förbereda ett klassiskt recept sbitnya, det tar inte lång tid. Förbered följande produkter:

 • 200 g - högkvalitativ bihonung;
 • svartpeppar - om ett dussin;
 • kanel, ingefärapulver - en tesked
 • kryddnejlika - 2 st.
 • anis, kardemon - på knivens spets;
 • 1 liter flaska eller brunnsvatten.

Förberedelsemetoden är som följer. Ta en kastrull, helst med en tjock botten - i en sådan behållare är det mindre chans att honung kommer att brinna och drycken blir hopplöst bortskämd. Torka honung i kallt vatten, sätt på en spis, koka. Kombinera alla ovanstående kryddor och koka över en liten eld i ca 15 minuter, regelbundet avlägsna det resulterande skummet. Ta sedan av från plattan, låt grytan i en handduk, låt sbiten stå i flera timmar.

gammal

Det antika receptet om att göra honung sbinth hemma är mer krävande och kommer att ta tid. Produt blir låg alkohol och förbereder sig i 14 dagar. För tillverkning kommer det att krävas:

 • 1 hink med brunnsvatten;
 • 100 g av någon torrjäst för bakning eller dryck;
 • honung, vit tratt - 1 kg vardera;
 • 3 st. kryddnejlika;
 • kanel - 2 g eller 2 pinnar;
 • Jordgubbe - 2 tsk;
 • 10 st. svartpeppar;
 • kardemumma, baden - efter vilja.

I en kastrull, kombinera alla ingredienser utom jäst, koka upp och koka på låg värme i 30 minuter, ta bort skummet på en regelbunden basis. Ta bort från plattan, låt drinken införa i några timmar. Efter kylning till 25-30 ° C, häll jästen. Placera behållaren på ett mörkt ställe för att vandra vid en temperatur av 15-17 grader. Efter 2 veckor sbiten spolas och häll i flaskor. Förvara produkten på en sval plats i högst en månad.

Moskva

På sättet att förbereda skiljer sig Receptet från Moskva sbitna praktiskt taget inte från det klassiska. Skillnaden ligger i användningen av doftmynt och proportionerna av ingredienser. För detta recept behöver du:

 • honung - 200 g;
 • mynta torr - 4 matskedar;
 • Jordgubbe - 2 tsk;
 • vita melasser - 1 kg;
 • kanel - 0,3 tsk;
 • tubby, kryddnejlika - 3 st.
 • svartpeppar - 15 ärter;
 • brunnsvatten - 5 liter.

I en djup kastrull brygger vi vatten, honung, melass. Koka blandningen över en låg värme i 10 minuter. Lägg sedan till alla övriga ingredienser och koka ytterligare en kvart i timmen, täck med en handduk och lämna i några timmar.

cranberry

Tranbär - en bär, som länge har använts av våra förfäder för beredning av mästare, juicer, kissar. Aktivt används i folkmedicin för behandling av förkylningar, beriberi och terapi av gemensamma patologier. För produktion av tranbär honung sbit, behöver du:

 • honung - 200 g;
 • bär av tranbär - 300 g;
 • kanel - 1 tsk;
 • kryddnejlika - 3 st.
 • laurblad - 1 stycke;
 • kardemumma - 2-3 st.
 • vatten - 3 liter.

Krossa tranbäret på något bekvämt sätt, pressa saften. Tår björnen i en kastrull, tillsätt klyftor, kardemumma, kanel, häll vatten, koka i 20 minuter. För ett par minuter före slutet av matlagningen kastar du ett bladblad. Därefter filtreras blandningen, tillsätt honung, tranbärsjuice. Värm noga drycken nästan till koka, men se upp för att blandningen inte kokar.

Petrovsky

Du kan inte ignorera receptet för sbinth, som kejsaren Peter den Store själv älskade. Det behöver inte kokas, men bör konsumeras uteslutande i kall form. För tillverkning behövs endast tre komponenter:

 • 100 g honung;
 • 1 liter naturlig bröd kvass;
 • 2 tsk. riven pepparrot.

Det första du bör uppmärksamma är bröd kvass. Tyvärr går inte inköpsalternativen här - det är bättre att laga kvass på egen hand, för vilken du kan använda det köpta koncentratet. I detta fall kommer drycken att vara rik och doftande.

Den andra är en riven pepparrot. En färdig torkad produkt är inte heller lämplig. Det är bättre att köpa hela rötter pepparrot och gnugga dem på ett fint rivjärn hem - så att produkten inte har tid att oxidera och inte förlora sin aromatiska flyktiga föreningar.

För att göra ett "Petrovsky" recept, blanda kvass, honung och pepparrot. Rör om, täck och placera på en sval, mörkad plats i 1 dag. Det är rekommenderat att använda kallt.

Hur man dricker ordentligt

I värmen eller när du besöker ett bad används drycken kallt för att återställa vattensaldan, som vanligt te. På vintern eller vid behandling av sjukdomar rekommenderas att man dricker en drink i varm form.

För förebyggande av kroniska sjukdomar eller behandling av beriberi tas produkten 2/2 veckor, en kopp på morgonen och kvällen med måltider.

Sbiten från prostatit

Många representanter för den starka hälften av mänskligheten i åldern 20-40 år står inför ett sådant problem som prostatit - inflammation i prostata. Enligt statistiken lider nästan varje 10 man på planeten av denna sjukdom.

Problemet med sjukdomen ligger i det faktum att långt ifrån varje man, som kände närvaron av ett problem, omedelbart vänder sig till doktorn för hjälp och börjar engagera sig i självmedicinering. Detta tillvägagångssätt delas absolut inte av det medicinska samfundet.

Att fördröja diagnosen och behandlingen av prostatit kan leda till kronisk bäckensmärksyndrom, infertilitet, cystit, urininfektion och sexuell dysfunktion.

Till folkmedicin, vad gäller huvudmetoden för behandling av prostatit, är läkare skeptiska. Det är emellertid insett att vissa till synes enkla recept för drycker baserade på honung och andra medicinska örter verkligen kan bidra till en snabb återhämtning av patienten. Men de måste endast användas som hjälpterapi och i samråd med den behandlande läkaren.

Läkande egenskaper

Som nämnts är den viktigaste ingrediensen i sbitnia en naturlig honung, som länge har förtjänat ett förtältets rykte. Det innehåller en stor mängd vitaminer och spårämnen, vilket positivt påverkar fartygens tillstånd.

Tack vare den unika sammansättningen av medicinalväxter och kryddor har sbiten antibakteriell och antiinflammatorisk effekt. Detta bidrar till snabb reduktion av smärtsamma symtom och generell förbättring av kroppen.

Receptet på matlagning

För att förbereda ett recept för honungsbitbitnia från prostatit behöver du följande ingredienser:

 • honung - 6-7 matskedar;
 • torr mark St John's Wort - 1 msk;
 • mint - 1 matsked
 • kanel - en tesked;
 • Riven muskotmjölk - 0,5 tsk
 • kardemumma, kryddnejlika - 3 st.
 • riven ingefära - 2 matskedar;
 • vatten - 1 liter.

Blanda allt i en kastrull och koka över en liten eld i ungefär en kvart i timmen. Det bildade skumet bör uppsamlas med ett brus. Efter detta måste pannan avlägsnas från elden, täckt med lock, lindas och sätta på en dag vid rumstemperatur. Nästa dag filtreras blandningen.

Inträdesregler

För att lindra symtomen av sjukdomen, bör spädas 1 msk av drycken att upplösas i ett glas varmt vatten och dricka en gång dagligen på morgonen innan du äter. Bushterapin är 3 veckor, då ska du ta en paus i 1 vecka.

I kombination med konventionella behandlingar, sjukgymnastik, kost och droger, kommer denna dryck att bli av obehagliga symptom och förbättra den allmänna hälsan. Men innan du använder den här folkmedicinen rekommenderas att du rådgör med din läkare.

Kontra

Den huvudsakliga kontraindikationen för användningen av någon av dryckerna är den individuella intoleransen hos komponenterna. Ofta manifesteras en allergisk reaktion i förfalskad honung - var försiktig när du köper den. Produkten rekommenderas inte heller för personer med patologier i lever och njurar, gravida eller ammande kvinnor.

Honung sbiten från prostatit

Om den här drinken har få människor hört. Och om dess användbara egenskaper under en lång tid. Trots det kommer hans recept att räknas från ett dussin århundraden. Det användes som en tonic och medicinsk dryck. Honung sbiten från prostatit har varit känd under lång tid. Den var beredd enligt ett speciellt recept och ansågs vara en helig drink. Efter att ha lärt sig den verkliga hemligheten att förbereda en riktig slavisk drink kan du inte bara ge dig en mängd olika smaker, utan också förbättra din hälsa i ordning.

Honungsdrink - sbiteni

Det är svårt att säga vilket land är födelseplatsen för drycken. Analoger hittades i 7th century BC. Det var sant att det moderna receptet var något modifierat, men det ansågs likväl som en guddryck. Dricka honung sbiten dök upp i Ryssland i 11-12 århundraden. Den var beredd enligt ett speciellt recept som hölls hemligt. Processen med skapandet är noggrann, men de fördelar som uppnås i slutet är ovärderliga.

Under lång tid förbrukades det för att höja immuniteten och den allmänna förstärkningen av kroppen. Människor märkte att infusionen perfekt hjälper till att klara förkylning i kylan och det klarar sig bra i värmen. Non-alcoholic version med en styrka på högst 1% under en längre tid var en favorit vid fester. Genom ett speciellt fermenteringssätt skapades en alkoholiserad sbiten. Hans fästning var inte mer än 7%, medan han ansågs vara en riktigt ädel dryck. Kostnaden för vanliga människor var orimlig, så populärheten av att dricka var bara av rika människor.

Med tiden har en unik honungsdryck gått utan existens. Det sätt det gör är noggrant och tidskrävande och kostnaden visade sig vara ganska hög. De billigare analogerna kom att ersätta. Men ingen har sju helande egenskaper än att dricka skapat enligt det ursprungliga ryska receptet.

Vad är honung sbiten?

Det är faktiskt en blandning av honung, örter och vatten. Att uppnå de ovärderliga fördelarna är inte lätt, eftersom det är nödvändigt att samla en speciell sammansättning av medicinalväxter, för att ordentligt stå fast, att blanda och försäkra den perfekt. Man måste komma ihåg att namnet sbiten endast är tilldelat om honungsdrinken är helt genomskinlig. Och detta tillstånd är inte lätt att uppnå. Därför försökte sbitneyevary länge att få ett idealiskt resultat. Ofta var inte insatsprocessen försenad i mer än 21 dagar.

Vad är användbar sbiten?

Drycken förvärvar speciella fördelar på grund av sin inkommande honungskomposition och samling av medicinska växter. Om du förstår fördelarna med honung sbitny, är det värt att framhäva de fördelaktiga mikroelementen och vitaminerna som utgör sin sammansättning:

 • Organiska syror.
 • Vitaminer A, PP, C, B.

På grund av förekomsten av växtbaserade läkemedel har den antiinflammatoriska och antipyretiska egenskaper. Vissa människor använder honung sbiten från prostatit, på grund av dess positiva egenskaper som ges till den manliga kroppen.

Honung Sbit: komposition

Det beror allt på recept och egenskaper som du vill ge drycken. Sammansättningen av sbiten har följande:

 • Naturlig bihonung.
 • Vårvatten.
 • Kryddor.
 • Läkning av örter.

När det gäller sistnämnda beror allt på vad du vill få i slutet och på vilka organ drickens handling kommer att styras. Därför kan bland örterna kryddnejlika, oregano, timjan, salvia, mor och styvmor, citron, muskot, hallon.

Kontra

Du kan helt försäkra dig om att honung sbiten är en otroligt användbar dryck som kan avnjutas av alla. Särskilt i den alkoholfria versionen. Det har emellertid följande kontraindikationer:

 • Intolerans mot honungs- och biprodukter.
 • Sjukdomar i lever och njurar.
 • Diabetes mellitus.

Om det finns några tvivel om det finns kontraindikationer för konsumtionen av drycken eller inte, kan du prova ett par sippor och se kroppens reaktion.

Var att köpa

Receptet på denna helande dryck verkade förlorad. Men vissa bryggerier och privata fabriker som specialiserat sig på produktion av kvass och mjöd försöker återuppliva receptet. Önskar veta var man ska köpa honung sbiten är värt att besöka ett antal folkemässor. Där är det alltid möjligt att hitta tillverkare som producerar denna helande och toning dryck.

Dessutom kan du hitta honung sbiten i apotek. Här säljs det i små behållare, så att du kan förstå om det är värt att konsumera det eller inte, genom att prova det.

Sbiten honung: Recept för matlagning hemma

Önskar att experimentera lite och förbereda detta medicinska behandla dig själv är det värt att lära sig tekniken för tillverkningen. Det är inte så knepigt. Trots det faktum att den noggranna processen är lång är resultatet värt det. Det finns många recept för matlagning sbinth hemma. Därför är det värt att välja det mest underhållande och användbart att behaga dig själv och dina nära och kära med sin oöverträffade smak.

Receptet för honungsbitbitnia från prostatit

Den terapeutiska effekten av drycken är i detta fall ovärderlig. Majoriteten av smärtsamma känslor avlägsnas, så det är möjligt att återvända till normal sexuell funktion.

Receptet för honungsbit från prostatit innehåller följande ingredienser:

 • Filtrerat vatten - 3,5 liter.
 • Naturlig honung är ett glas.
 • Jäst - 10 gram.
 • Braga är 100 milligram.
 • Vinäger - 15 gram.
 • Peppermint.
 • St John's Wort.
 • Carnation.
 • Kanel.
 • Ingefära.
 • Muskot.
 • Kardemumma.
 1. Häll vatten i en djup emaljpanna. Späd honungen. Sätt på elden. Koka upp.
 2. Så snart det kokar, lägg till alla örter, kryddor och braga. Koka ett par minuter.
 3. Jäst utspädd i en liten mängd vatten. Lägg till drycken du tog av med ättikan.
 4. Sätt i en mörk sval plats för att gå igenom jäsningsprocessen för en halv dag.
 5. Placera drycken i tre dagar i kylskåpet. Potsedit. Förvaras i kylskåp.

För att minska symptomen på prostatit är det nödvändigt att ta ett glas en ansträngd drink två gånger om dagen. Prescription sbitnya från prostatit är enkel. Användningen av drycken i mer än en månad ger de önskade effekterna i de flesta fall.

Sbiten med ingefära

Detta är ett utmärkt alternativ till alla antivirala läkemedel så populära under vintersäsongen. Honung sbiten med ingefära är inte bara trevlig att smaka, men också otroligt användbar. Det hjälper till att klara många problem och har en positiv effekt på immunitet.

 • Vattenfiltrerad - liter.
 • Honung naturlig - ett glas.
 • Ingenting är halva roten.
 • Kryddor och kryddor.
 • Kanel - 1/2 tesked.
 • Socker - 1 tsk.
 1. Vattnet sätter på eld och koka. Lägg till honung. Det resulterande skummet bör avlägsnas med ett ljud.
 2. Häll kryddor: kanel, laurel, paprika, kardemumma, socker och finhackad rot av ingefära.
 3. Koka upp. Ta bort från värme. Insistera på ungefär en halvtimme

Många anser att det föreslagna receptet är ett utmärkt alternativ till mulledvin. Honung sbiten med tillsats av ingefära är otroligt användbar och har en mycket trevlig smak och en speciell smak.

Honung Sbiten med örter

Vi kan säga att det här är ett klassiskt recept, eftersom många urter som våra förfäder använde från antiken gick till kompositionen. Det finns inget överflödigt här. En välberedd dryck är ett komplett vitaminkomplex. Sbiten med örter är användbart för vuxna och barn, så lära sig att laga mat, du kan skämma bort dina släktingar med en användbar och tonisk dryck.

 • Vattenfiltrerat - ett par liter.
 • Honung naturlig - ett glas.
 • Örter: Timjan, salvia, pepparmynta, Johannesört.
 • Ginger - 1/2 av roten.
 1. I vattnet för att lösa honung. Sätt på en eld och koka.
 2. Tillsätt 1 matsked av varje ört och en hackad ingefärarot.
 3. Koka i 15 minuter.
 4. Ta bort från värme. Vik upp det. Låt stå i ungefär en timme. Stam.

Servera honung sbiten med örter med en citronskiva. Från detta blir det ännu mer användbart och gott.

Andra recept sbitnya

Många gillar att experimentera med bärsmak. Aboriginal ryska bär för dessa ändamål passar bäst som möjligt. Så, om vi överväger andra recept av honungs sbinth, är tranbärsvarianter oerhört användbar och har en utmärkt smak.

 • Tranbär - 300 gram.
 • Kanel - 1 tesked.
 • Carnation - 5 blomställningar.
 • Ginger är en liten rot.
 • Laurel - ett par blad.
 • Honung naturlig - ett glas.
 • Vatten - 3 liter.
 1. Riska bären noggrant. Häll i kallt vatten. Sätt på elden.
 2. Så snart vätskan börjar koka alla kryddor. Koka cola i 15 minuter.
 3. Ta bort från värme. Lägg till honung. Sköt försiktigt och wrap.

Sådan honung sbiten med bär har en naturlig sur smak och är oerhört rik på vitamin C. Det är oumbärligt både under den kalla årstiden och som en förstklassig tonic dryck.

Sbiten honung från prostatit

Det gamla ryska receptet är oerhört användbart. Det faktum att sbiten honung från prostatit är verkligen effektiv, blev det känt för flera årtionden sedan. Flera recept har försökt att hitta det perfekta alternativet.

Sbiten från prostatit i apotek

Hitta denna drink är inte svårt. Honung sbiten från prostatit på apotek är inte så svårt att hitta. Visst är det inte i alla, så det är värt att fråga i förväg om tillgänglighet. Oftast kan honung sbiten från prostatit hittas i naturliga förrådsrum. Det presenteras omedelbart flera alternativ för denna helande drink.

Hur man förbereder sbiten från prostatit

Receptet för denna härdande dryck beskrevs ovan. Att veta om honungssuppetreceptet, hur man lagar mat och hur man lagrar, måste du komma ihåg att du måste ständigt fylla på varor. Han insisterar i minst tre dagar, så snart mängden dryck oupphörligt minskar är det bättre att lagra dem för framtida bruk.

Behandling av prostatit med honung sbit: hur man tar?

För att få den korrekta effekten av behandling av prostatit med honung sbiten måste hur man tar det vara i förväg. Förberedd jästinfusion. För 50 milligram är det nödvändigt att lösa upp i 150 milligram varmt vatten. Om drycken köps på apotek, är en matsked tillräcklig. Ta två gånger om dagen: på morgonen efter uppvaknande. På kvällen 2 timmar efter sista måltiden.

Behandlingsförloppet är minst 4 veckor, i vissa fall kan du dricka och en och en halv och en halv.

Feedback om användningen av sbiten vid behandling av prostatit

Att säga klart att endast sbiten inte kan hjälpa till. Det ska tas i samband med andra droger. Antibiotikabehandling tillsammans med rätt diet och avslag på dåliga vanor är till stor hjälp. Honung sbiten recensioner är olika. De flesta män som har genomgått sådan behandling noterar att effekten är värdig. Immuniteten ökar med en order och urinering är inte längre associerad med smärtsamma känslor. Närhet blir också trevligare, eftersom smärta vid utlösning försvinner.

Några anmärkningar i de recensioner som drycken är till stor nytta för behandling av infertilitet. Men i detta fall måste kursen överföras flera gånger. Bryt mellan varje inte mindre än en månad.

Sammanfattning av recensionerna, jag måste säga att uppfattningen att honung sbiten är ett utmärkt alternativ för att behandla en sådan sjukdom som prostatit är tydligt rådande.

Det är dock känt att lust och tro på läkning alltid hjälper och ger det önskade resultatet.