Huvud
Massage

Yarsagumba Forte för styrka

Yarsagumba Forte är ett biologiskt aktivt komplement för ökad sexuell aktivitet, vilket inkluderar naturliga örter samlade i Tibets berg. Som användningsanvisningen indikerar, utöver den stimulerande effekten på människans intima sfär, har läkemedlet en positiv effekt på hela kroppen, vilket framgår av många recensioner. Du kan köpa läkemedlet i ett apotek eller till ett fyndpris på tillverkarens officiella hemsida.

Yarsagumba - ett effektivt komplex av tibetanska örter för människors hälsa

Yarsagumba är ett naturligt komplex som endast omfattar organiska komponenter.

I sin struktur innehåller extrakt och extrakt av medicinalväxter som samlats i bergen i Tibet på en höjd av mer än 3,5 tusen. Meter, som är naturliga afrodisiaka och stimulantia erektions, vilket orsakar sexuell lust.

Gå till leverantörens hemsida

Läkemedlet är avsett för män som vill öka libido och för en kort tid för att bli av med erektila störningar och undvika utveckling av olika patologier i genitourinary sfären.

inte bara förbättrar sexuell hälsa och potens, ett komplex som kombinerar kraftfulla naturliga stimulantia och aminosyror Som ett resultat av detta regelbundet intag av yarsagumba Forte har en positiv effekt på nervsystemet, normaliserar hormonbalans, återställer effekten. Efter läkemedlets gång upphörde många män att lida av för tidig utlösning, deras reproduktiva funktion normaliserades.

Pris och köp Jarsagumba Forte

Yarsagumba Forte kan köpas på apoteket, men priset på tabletter är annorlunda där. Det beror på apotekets placering och dess markering. Förpackning av läkemedlet, innehållande 5 tabletter, i ett apotek kan kosta upp till 2 tusen rubel, men att köpa den här produkten på den officiella webbplatsen, du kan spara mycket.

Köp detta läkemedel, förbättra sexuellt liv, via nätbutiken kan vara en stor rabatt - bara för 650 rubel (i ett förpackning - 5 kapslar). Priset för 30 tabletter kommer att vara ungefärligt 3 tusen rubel. Och även varje köparen får en bonus i form av ett specialerbjudanden.

De flesta män som försökte Yarsagumba märkte hur deras styrka förbättrades, men det fanns fall som efter det att läkemedlet togs, även om man följde instruktionerna för användning, uppnåddes inga resultat. Detta beror på att dessa människor faking. Därför rekommenderar experter att beställa originalet på tillverkarens hemsida för att undvika bedräglig försäljning.

Hur mycket kostar Yarsagumba i apotek:

 • Moskva - 990 rubel.
 • St Petersburg - 990 rubel.
 • Krasnoyarsk - 990 rubel.
 • Novosibirsk - 990 rubel.
 • Ukraina, Kiev - 399 UAH.
 • Dnepropetrovsk - 399 UAH.
 • Gomel - 23 bel. Rubel.
 • Almaty - 5600 tenge.

Gå till leverantörens hemsida

Recensioner av läkare om Yarsagumba Forte

Bland styrkorna hos Yarsagumba Forte är ett acceptabelt pris, liksom en positiv inverkan på manlig libido, som finns i nästan 100% av fallen. Eftersom det finns kontraindikationer för detta läkemedel, är det nödvändigt att studera läkarens åsikter innan du köper den.

Med hjälp av min medicinska praxis kan jag med säkerhet säga att Yarsagumba är ett ganska effektivt läkemedel för att förbättra styrkan. Bland mina patienter i åldrarna 35 till 65 år ökade 98% sin nivå av testosteron, 90% blev av med prematur utlösning. En viktig faktor är att dessa problem i mina patienter uppstod som ett resultat av nervös stress och stress, vilket är ganska vanligt hos moderna män. Läkemedlet klarade sig bra med detta problem.

Jag vill notera att nästan alla patienter som anlände till mig med klagomål om minskad sexuell lust efter ett månatligt intag av detta läkemedel i en dos av 1 tablett per dag ökade deras libido. Känslor under närhet hos dem blev mycket ljusare, kvaliteten på könet ökade, erektionen förbättrades.

DS Anokhin, en urolog (andrologist)

Regelbundna sexuella relationer är god profylax för prostatit och prostata adenom. Många män på grund av sin sexuella impotens tvingas överge regelbundna relationer, och medicin kan hjälpa dem.

Som en bra profylaktisk mot prostatit och prostata adenom rekommenderar jag drogen Yarsagumba, dess positiva effekt på sexuella relationer i familjen och människors hälsa har visat sig i praktiken. Synpunkter från läkare, mina kollegor, som också utsåg detta kosttillskott till sina patienter, bekräftar detta faktum.

MK Dautov, specialist på genitourära sjukdomar

Kundrecensioner av Yarsagumba

Kundernas återkoppling om Yarsagumba är mest positiv, de flesta patienterna upplevde inga biverkningar, men deras sexuella aktivitet ökade signifikant.

Jag har hört många positiva recensioner om Yarsagumba Forte innan, men jag vågade inte prova det, även om det var nödvändigt. Jag accepterade olika sätt, men de agerade bara en gång. Hörde, att det här DÅRLDET skulle bli berusat några dagar eller månader, så kommer det att bli ett resultat. Jag trodde jag skulle kolla, skilsmässa eller inte, och köpte ett paket med 5 tabletter på webbplatsen. Jag gillade villkoren i åtgärden. Som skrivet i bruksanvisningen drack jag ett piller om dagen. Resultatet uppträdde omedelbart: på kvällen kände jag en energiöverskott, och min fru blev mycket förvånad: vi hade en så levande sex länge. Min åsikt är ett värdigt redskap för att förbättra relationerna i familjen.

Anatoly K., 42 yo, Ekaterinburg

Läkemedlet för människors hälsa, Yarsa Gumba, blev rekommenderad att ta en urolog. Jag har nyligen börjat ha problem med styrka. Jag tar alltid en försiktig inställning till sådana rättsmedel eftersom de flesta har biverkningar som påverkar hjärtat och leveren. Så började jag studera andra människors åsikter om detta verktyg, förvånansvärt var det några negativa recensioner. Jag var nöjd med priset på detta stimulansmedel. Jag köpte tabletter på platsen, började ta det som skrivet i anteckningen. En vecka senare kände jag hur de hjälpte, det var allvarliga förändringar, inte bara i min kropp utan också i hjärnan. Jag hade en önskan, och det var trevligare att jag kunde genomföra det. Läkemedlet förbättrar verkligen styrkan, jag har styrka, försvann problem med urinering på natten och insåg att jag fortfarande kan...

Vsevolod I., 52 år gammal, Moskva

Instruktioner för användning av Yarsagumba Forte

I bruksanvisningen beskrivs tabletterna av Jarsagumba Forte i deras sammansättning, användningsregler och kontraindikationer. Om en man tvivlar på om denna åtgärd är lämplig, innan man köper den, är det bättre att bekanta sig med uppgifterna om läkemedlet på den officiella hemsidan, där det också är möjligt att läsa recensioner av personer som redan har upplevt detta på sin kropp.

En kapsel kosttillskott innehåller extrakt av medicinalväxter, inklusive den berömda Cordyceps-kinesen, som bara växer i Tibet. Denna anläggning är känd för sina egenskaper för att orsaka en långvarig erektion och har hjälpt många generationer män att övervinna impotens. Hur man tar, så att resultatet inte är långt för att komma: 1 tablett per dag under måltider, företrädesvis en timme före den föreslagna närheten.

Kontra

Yarsagumba fort är kontraindicerat hos personer med:

 • sjukdomar i det kardiovaskulära systemet;
 • hypertoni;
 • arytmi;
 • ateroskleros;
 • ökad nervös excitabilitet
 • brott mot sömn.

Förutom dessa indikatorer är användningen av läkemedlet, personer som genomgår behandling med adrenomimetika, och med individuell intolerans av komponenterna kontraindicerade. Avsluta slutsatsen från recensionerna: Drick inte produkten på natten, eftersom mannen riskerar att inte få tillräckligt med sömn.

När ska man använda läkemedlet

Yarsagumba Forte är en representant för tibetansk medicin, tidtestad, i sin sammansättning, Cordyceps Chinese och andra örter, som behandlades för problem med mänens styrka från tidigt tider. Den fördelaktiga skillnaden i detta läkemedel, som består av tibetanska örter, från sådana åtgärder är att den inte har en engångseffekt, men läker problemet helt. Applicera botemedlet:

 • för att förbättra erektionen, som bryts som ett resultat av stress;
 • för fullständighet av känslor under sex och stimulans av lust;
 • att förbättra spermiernas kvalitet och reproduktiva funktioner
 • med syftet att behandla för tidig utlösning;
 • i den komplexa behandlingen av sjukdomar i genitourinary sfären;
 • med hepatit
 • för aktivt och regelbundet kön
 • med nedsatt immunitet
 • med sjukdomar i cirkulationssystemet;
 • under återhämtningen från kemoterapi vid behandling av cancer.

Unik sammansättning från tibetanska lamas

Sammansättningen yarsagumba Forte innehåller extrakt av medicinalväxter som är nödvändiga för den manliga kroppen för att öka styrkan, de är bra även individuellt, men i kombination utgör en kraftfull formel för att bli av impotens. Tabletten innehåller extrakt:

 • roten av Cordyceps kinesiska, rendering föryngra kroppen, den antitumöreffekt, som är en naturlig antibiotika som eliminerar de inflammatoriska sjukdomar och hjälper rena levern, blod från att rusa till penis under samlag;
 • long-leaved eurycoma (roten till Tongat Ali), som påverkar styrkan, vilket ökar testosteronhalten, vilket förbättrar reproduktiv funktion.
 • rot av ginseng - afrodisiakum, främja uthållighet, ge styrka;
 • hallon, som i sin sammansättning innehåller fettsyror innehållande sekoeridoider och flavonoider, de har en omslutande, sårläkning, antimikrobiell effekt;
 • ginkgo biloba, Förbättrar blodcirkulationen, utvidgar blodkärlen, ökar blodflödet till penis;
 • epimediuma, som har en antiinflammatorisk effekt
 • havsgränsdvärg, positivt påverkar hjärtets arbete, skyddar mot cancer, bidrar till att ge penis med syre och sexuell upphetsning.

De aktiva substanserna som utgör läkemedlet har en terapeutisk effekt på hela manliga kroppen, inte bara reproduktionssystemet.

Yarsagumba: egenskaper hos läkemedelets komponenter och farmakologiska verkningar

Effektiviteten av folkmedicin i behandling av olika sjukdomar gör det möjligt att skapa nya unika droger, bland dem Yarsagumba. Detta läkemedel är avsett att behandla dysfunktionen av erektion och andra patologier i könsorganet hos män. Tack vare den fantastiska egenskapen hos den kinesiska cordyceps-svampen, som annars kallas yarsagumba, kombinerar läkemedlet den helande kraften från växt och animaliskt ursprung.

struktur

Huvuddelen av läkemedlet är yarsagumba, en svamp som växer på toppen av de tibetanska bergen. Denna svamp är en symbios med insekter, så dess egenskaper anses vara unika. Svampens sporer tränger in i larverna av fjärilar, ger sedan rötter och senare vuxna svampar parasiterar på insekter - myror, leddjur, larver.

Asiens invånare anser att cordyceps är nästan ett paradis för alla sjukdomar. De behandlar nästan allt, från förkylning, slutar med onkologiska sjukdomar.

Sammansättningen av Jarsagumba kompletteras med andra värdefulla ämnen isolerade från långbladiga eurycomaplantar, ginsengrot och europeisk olivolja. Alla komponenter är det mest effektiva sättet för traditionell medicin och används för att behandla olika sjukdomar. I kombination med varandra ökar de den positiva effekten på kraften, och återvänder till mänens fulla sexuella relationer.

Funktioner av komponenter:

 • yarsagumba, som utgör grunden för läkemedlet, har många olika användbara egenskaper. Svampen är ett naturligt antibiotikum som gör att det kan användas för att behandla olika infektioner. På grund av sin kraftfulla effekt på styrkan kan den konkurrera med det kända läkemedlet Viagra. Svampen överstiger dock långt det syntetiska läkemedlet, eftersom det inte bara ger en permanent erektion utan också behandlar själva orsaken till sjukdomen. Cordyceps Kineser har en komplicerad effekt på människans kropp - bedömer, toner, reglerar blodtrycket, förbättrar blodcirkulationen, läker nervösa störningar, eliminerar inflammation, föryngrar.
 • Långbladig eurycoma tillsatt till läkemedlet på grund av dess förmåga att förbättra produktionen av testosteron, vilket i hög grad påverkar sexuell lust hos män. Den medicinska växten har ett brett spektrum av effekter på människokroppen, därför klarar det effektivt med olika patologier.
 • Roten av ginseng - En välkänd folkmedicin, som sedan antikens tid använts för att behandla en rad olika sjukdomar. Kinesiska läkarna hävdar att ginseng ger en person ett långt liv och skyddar dem från tidig åldrande. Rizomer av växter är en kraftfull adaptogen, som kan ge kroppen ett högt motstånd mot skadliga yttre faktorer. Ginseng dödar bakterier, stimulerar nervsystemet, ökar kroppens uthållighet, rensar blodet och blodkärlen.
 • Olive (oliv) Europeiskt är känt för sina antioxidantegenskaper. Den innehåller en stor mängd omättade fettsyror, som är extremt fördelaktiga för kroppen. Olivgrödor normaliserar blodtrycket, fördelaktigt på blodkärl, andningsorgan och gastrointestinala kanaler.

Sammansättningen av Jarsagumba forte kompletteras med andra extrakt av växter - yohimbe, indonesisk peppar, kinesisk kyckling, talldvärg, ginkgo biloba, taurin.

Typ av problem

Läkemedlet är tillgängligt i kapslar placerade i blåsor och kartongförpackningar. Ett paket kan innehålla fem eller tio tabletter.

Farmakologisk aktivitet

Läkemedlet avser kosttillskott (biologiskt aktiva tillsatser). Åtgärden av Yarsagumba syftar främst till att öka sexuell lust, vilket säkerställer en bestående och långvarig erektion. Detta uppnås genom att öka kroppens ton, eliminera styvhet och nervspänning, ökar blodflödet till könsorganen.

Efter att ha tagit kapseln kan en man känna en stark sexuell attraktion inom en timme. När det är upphetsat finns det en stabil erektion som ger ett långt och sensuellt samlag. Effekten av pillerna bibehålls i tre dagar, så det finns ingen anledning att dricka medicinen före varje samlag. Behandling av Yarsagumba i en till två månader kommer att helt återställa styrkan och upprätta ett fullständigt sexuellt förhållande.

Förutom att eliminera erektil dysfunktion kan läkemedlet bota prostatit och infertilitet, eftersom de medicinska komponenterna i Yarsagumba eliminerar inflammation och förbättrar fröets kvalitet.

Yarsagumba: hur man tar drogen, indikationerna och kontraindikationerna

Yarsagumba är indicerat för användning hos män av sexuell mognad.

Eftersom det bara innehåller växtextrakt är den lämplig för nästan alla män.

Inklusive äldre och lider av kroniska sjukdomar, det vill säga de som vanligtvis kontraindiceras i syntetiska droger.

Frågor om vem som rekommenderas till Yarsagumba, hur man tar drogen och andra viktiga punkter ordineras i bruksanvisningen, vilket nödvändigtvis sätts in i lådan med läkemedlet. Innan du köper en medicin är det lämpligt att studera informationen om det i förväg.

Angivanden för antagning

När rekommenderas det att ta Yarsagumba:

 • trög erektion
 • Det finns ingen eller minskad sexuell lust;
 • tidig utlösning
 • Det finns ingen känsla av tillfredsställelse från kön;
 • det är inte möjligt att tänka ett barn;
 • det finns patologier i prostatakörteln (som en del av komplex behandling).

Om en man ständigt är benägen att stressa eller lider av depression, vilket ofta är orsaken till en instabil erektion, kan han också ta drogen utan att vänta på utvecklingen av allvarliga brott. Yarsagumba hjälper till med kroppens tidiga åldrande, vilket minskar immuniteten, smärtan i nedre delen av ryggen, som används som återställande efter kemoterapi.

Kontra

Läkemedlet är inte lämpligt för personer som är allergiska mot något växtekstrakt som finns i Yarsagumba. Det bör inte tas till unga män under 18 år, annars kan det påverka den växande kroppens hormonella bakgrund negativt.

Tillverkare av läkemedlet rekommenderar försiktighet vid behandling av hypertensiva medel, kärnor och individer som lider av sömnlöshet och ökad nervös excitabilitet.

Instruktioner för användning av kapslar (metod och dosering)

Om det inte finns någon allergi mot läkemedlet Yarsagumba, beror på hur svårt det är att ta p-piller (schema och varaktighet). Den rekommenderade dosen är en kapsel i tre dagar. Om effekten försvinner den tredje dagen är det möjligt att ta medicinen i början på varannan dag.

Vissa män lämnar återkoppling om att åtgärden av tabletter varar från fem till sju dagar. Således kan du välja dosen individuellt, men du bör fortfarande fokusera på råd från specialister som noggrant verifierade varaktigheten av läkemedlets effekt på kroppen.

Hur man tar Yarsagumba korrekt:

 • Det är lämpligt att ta p-piller efter att mannen har ätit tätt;
 • Kapslarna sväljas utan att tugga och dricka med en liten mängd vatten;
 • Läkemedlet kan kombineras med mat, andra läkemedel och alkohol.

En långvarig effekt kan uppnås efter en månads behandling med Yarsagumba. Med en signifikant dysfunktion av erektionen eller närvaron av samtidiga patologier i genitourinvägarna kan läkemedlet förlängas i en till två månader.

Biverkningar

Biverkningar av kroppen från att ta Yarsagumba är extremt sällsynta. Om det inte fanns någon allergisk reaktion i form av hudutslag och klåda när du tar medicinen för första gången, så behöver du inte oroa dig för biverkningarna i framtiden.

Yarsagumba-förberedelse: analoger, recensioner och priser

Om läkemedlet Jarsagumba av någon anledning inte kontaktas eller det inte kan köpas, är det möjligt att alternativt överväga liknande kosttillskott som görs på växtbasen.

Listan över kända representanter för denna farmakologiska grupp är Tongkat Ali, Imperial Cordyceps, Ali Caps, Lovelace. Dessa kosttillskott har en liknande terapeutisk effekt med läkemedlet Yarsagumba, men skiljer sig åt i sammansättning, administrationssätt och pris.

Funktioner av analoger:

 • Tongkat Ali innehåller extrakt av rötterna av eurycoma, ginseng och royal gelé. Kapslar tas en gång om tre dagar. Kostnaden för drogen är 900 rubel för 10 kapslar.
 • Imperial Cordyceps består av 100% svamppulver. Har en bred lista med indikationer för användning, som inkluderar kroniska sjukdomar hos många organ och människosystem. Priset för cordycepspulver är 2.100 rubel för 4 flaskor på 30 ml.
 • Ali Caps består av extrakt av en krypande palm, eurycoma och Damiana leaf. Läkemedlet tas en kapsel en gång om dagen. Kostnaden för drogen är 1200 rubel för 12 kapslar.
 • Lovelace har i sin sammansättning växtextrakt av Cordyceps, Smilax och eurycoma. Ta en kapsel per dag. Priset för 5 kapslar är 600 rubel.

Förutom örtberedningar finns det läkemedel som ökar erektionen, det vill säga läkemedlet Yarsagumba liknar dem i den farmakologiska gruppen. Dessa inkluderar Viagra, Cialis, liksom deras generika. Dessa är syntetiserade läkemedel som effektivt påverkar erektionen, men behandlar inte sexuell dysfunktion.

Fördelar med Yarsagumba i jämförelse med analoger:

 • har en unik sammansättning av medicinska extrakt
 • Basen av läkemedlet är den mest värdefulla komponenten - yarsagumba (cordyceps), som endast finns i andra kosttillskott i en liten mängd;
 • garanterat att återställa styrkan, behandlar prostata;
 • kan kombineras med andra läkemedel och alkohol;
 • utgör ingen hälsorisk
 • positivt påverkar människors hälsa i allmänhet;
 • orsakar inte tolerans för aktiva substanser.

recensioner

På forum och webbplatser på Internet lämnar ofta återkoppling om drogen Yarsagumba. De flesta män och kvinnors åsikter om detta läkemedel är positiva. Människor noterar en allmän förbättring av hälsotillståndet, en ökning av sexuell lust, frekvensen och varaktigheten av samlag. Det finns också negativa recensioner, de lämnas oftast av missnöjda köpare av män. De påpekar att läkemedlet Yarsagumba, även om det förbättrar sexuell funktion, men ger inte samma effekt som Viagra.

Uttalandet av nästan alla läkare på sidan av växtberedningen. Urologer, androloger och terapeuter känner igen den otvivelaktiga fördelen med Yarsagumba för den manliga kroppen. De säger att läkemedlet har en kumulativ effekt, det botar orsaken, så du borde inte förvänta dig en snabb åtgärd från den. I detta fall rådgör läkare män som lider av erektil dysfunktion, gå alltid till medicinska institutioner för att identifiera orsaken till patologin. De tror att om den provocerande faktorn inte elimineras, hjälper de medicinska växterna inte till att klara problemet.

 • Vladimir Smirnov, urologen. I min praxis följer jag alltid principen om maximal nytta och ett minimum av biverkningar. Det är därför jag är intresserad av droger gjorda på basis av växtextrakt. Yarsagumba har en mycket stark sammansättning av medicinska växter, vilket utan tvivel kommer att hjälpa till vid behandling av olika sjukdomar i genitourinary sfären. Om jag ser att det är tillräckligt för en patient att ta sådana droger, så kommer jag aldrig att förskriva potenta ämnen som kan påverka hans hälsa negativt. Om du tar Yarsagumba två eller tre månader, är jag säker på att läkemedlet i avsaknad av allvarliga patologier kan fullständigt återställa manlig styrka. Naturligtvis kan inte alla patienter vara begränsade bara till kosttillskott, men som en hjälpbehandling föreslår jag detta läkemedel även vid allvarliga sjukdomar.
 • Igor Sokolov, 62 år gammal. Yarsagumbus förberedelse köptes av min fru, eftersom hon är tio år yngre än mig, hon vill ha ett aktivt sexliv, och jag har redan börjat ta ställning. Jag drack kapslarna i en månad och kände verkligen skillnaden - sexuellt nöje blev ljusare och jag vill ha sex mer ofta. Jag vet inte om jag har några sjukdomar eller inte, men det faktum att drogen effektivt ökar styrkan, ett obestridligt faktum. Jag kollade personligen och rådde andra!

Priset. Läkemedlet Yarsagumba säljs på apotek, på en fri försäljning. Om det inte finns något sådant läkemedel i apoteket i din hemstad, är det inte svårt att beställa det på tillverkarens eller internetapotekets officiella hemsida. I en annan stad förgiftas varorna med postkontanter vid leverans. Priset för 10 kapslar av läkemedlet kommer att vara ca 1000 rubel.

Läkemedlet "Yarsagumba" för män

Hej vänner! Idag ska jag prata om drogen "Yarsagumba", avsedd för våra kära män. Vi vet alla att åldersrelaterade förändringar i människans kropp, såväl som frekventa stress och fel livsstil, kan leda till problem i den intima sfären.

I sådana situationer behöver kroppen speciell hjälp och stöd, som många moderna läkemedel lovar att ge. Tyvärr är inte alla dessa verktyg effektiva och säkra för hälsan, eftersom många oärliga tillverkare vill ta in pengar på ett sådant ömtåligt och allvarligt problem.

Men jag vet ett läkemedel som noggrant kommer att övervinna alla svårigheter i ett sexuellt liv hos en man, som nyligen hjälpt han min man mycket. Jag menar ett verktyg som heter "Yarsagumba", som är ägnat åt min recension.

Min recension av drogen för män "Yarsagumba"

Funktioner av drogen

Yarsagumba är ett naturligt biologiskt aktivt tillsatsmedel för män, vid tillverkningen av vilka traditionella recept av tibetansk medicin användes. Huvuddelen av läkemedlet är ett sällsynt svampdryck som kallas Cordyceps Chinese eller Yarsagumba. Sedan antiken var denna svamp berömd för sina kraftfulla och pålitliga medel, vilket bidrog till att öka styrkan.

Huvudindikationerna för användningen av Yarsagumba är olika problem i den sexuella sfären:

 • Minska eller sakna styrka
 • Instabil eller svag erektion
 • Tidig utlösning;
 • Minskad libido.

Läkemedlet rekommenderas också för komplex behandling av manlig infertilitet och prostata sjukdomar. Dessutom är Yarsagumba ett utmärkt verktyg för att stärka och bibehålla hälsan och mätta kroppen med näringsämnen.

Som ett livsmedelstillsats hjälper detta läkemedel att bekämpa följande sjukdomar:

 • kardiovaskulära sjukdomar;
 • leversjukdomar;
 • sjukdomar i andningsorganen;
 • blodsjukdomar;
 • sjukdomar i urinogenitala organ
 • maligna former.

Drogen kan också användas för att stödja kroppen i allvarlig fysisk och psykisk stress, stress, frekvent förkylning.

Yarsagumba är ett effektivt och säkert läkemedel som skiljer sig positivt från andra medicinska produkter för hängande potens:

 • innehåller bara naturliga komponenter;
 • har inga biverkningar, såsom sömnighet, huvudvärk, ökat tryck;
 • irriterar inte matsmältningsorganet;
 • strider inte mot reproduktiv funktion, utan tvärtom främjar dess återställande;
 • Skada inte din hälsa med långvarig upptagning.

Läkemedlet Yarsagumba används utan läkares recept. Det är dock värt att överväga att kontraindikationer för upptagande är mindre ålder, sömnstörningar och nervositet i nervsystemet.

Typ av problem

Bioadditiv finns i form av vita kapslar fyllda med pulver. Vikten av en sådan kapsel är 432 gram. De packas i en blister för tio. Läkemedlet säljs i en enhetlig kartong med ett hologram. Bifogad är en detaljerad instruktion.

struktur

Kapslarna i Jarsagumba har följande sammansättning:

 • 36% - roten extrakt av Cordyceps svamp;
 • 11% - Rödaxtrakt av plantens eurycoma;
 • 11% - extrakt av ginsengrot;
 • 11% - olivolja;
 • 31% - hjälpämnen av naturligt ursprung, vatten, glycerin.

Som du kan se är alla ingredienser i drogen naturliga och säkra. En gång i kroppen splittrade de snabbt och absorberades i blodet, vilket förklarar den höga effektiviteten av detta läkemedel.

Näringsvärde av läkemedlet (per 100 gram):

 • 20 g-proteiner;
 • 1,5 g - kolhydrater;
 • 65 gram fett.
 • Energivärdet är 330 kcal.

Effekten av läkemedlet

Komponenterna för bioadditivema är följande:

 • Öka koncentrationen av testosteron - ett hormon som är ansvarigt för ett fullständigt sexuellt liv hos en man;
 • Förbättra blodflödet i bäckenregionen;
 • Tona musklerna;
 • Stimulera immunsystemet;
 • Förbättra arbetet med nästan alla organ och system i kroppen.
 • Således ger drogen följande resultat:
 • Kraften återställs;
 • Sexuell lust intensifierar;
 • Erektion stärks
 • Samlagets varaktighet ökar.
 • Känslorna blir starkare och ljusare;
 • Immuniteten stärks
 • Kroppen är renad av toxiner;
 • De metaboliska processerna i celler och vävnader accelereras;
 • Nivån på blodplättar och leukocyter i blodet normaliseras, kolesterol sänks;
 • Ökar arbetsförmågan och uthålligheten;
 • Förbättrar humör och allmänt välbefinnande
 • Försenar åldrandet.

Mottagning av drogen

 1. Ta kosttillskott enligt följande:
 2. Extrahera en kapsel Yarsagumba från förpackningen.
 3. Svälj kapseln och drick den med mycket vatten.
 4. Läkemedlet tas bäst efter att ha ätit.
 5. När du tar kapslar måste du följa dricksregimen och undvika alltför feta livsmedel. Läkemedlet är kompatibelt med måttliga doser alkohol.

En gång i kroppen börjar läkemedlet att agera omedelbart. Redan en timme efter att ha fått Yarsagumba, känner en man en ökning av kraft, styrka och sexuell upphetsning. Det innebär att du kan ta en kapsel före ett romantiskt datum för att se till att allt går så bra som möjligt.
Denna åtgärd av läkemedlet varar cirka 72 timmar (och i vissa fall 168 timmar), varefter det är nödvändigt att dricka nästa kapsel. Således tas Yarsagumba en gång var tredje dag.

Med regelbundet intag av drogen samlas dess positiva effekt på kroppen, vilket gradvis leder till en fullständig återställning av sexuellt liv.

Den rekommenderade kursen för antagning är en månad. Under denna tid, män som använder Yarsagumba, det finns en bestående förbättring i styrka, ökad sexuell aktivitet och allmän förbättring av kroppen.

Kapslarna ska förvaras vid rumstemperatur på en plats skyddad mot fukt och solljus. Hållbarhet - 3 år.

Våra intryck efter att ha tagit Jarsagumba

Jag beställde detta läkemedel på Internet på grund av det faktum att min man vid något tillfälle blev nervös och deprimerad, och intima stunder började hända mindre ofta än vi skulle vilja. Först reagerade han entusiastiskt på min idé, men jag förklarade att Yarsagumba är ett säkert läkemedel, vilket, enligt bedömningarna, har hjälpt många män. Effekten av kapslarna var märkbar från den första mottagningen, och efter en helmånadsutbildning överträffade resultaten alla förväntningar.

Nu är min man och jag alla fantastiska: lidenskapen är ännu mer kokande än i början av relationen, och i stort sett började makan att känna sig mer vaken, aktiv och glad. Således är både min man och jag mycket nöjda med detta läkemedel och rekommenderar det till alla gifta par vars sexuella relationer behöver positiva förändringar.

Fördelarna med läkemedlet:

 • Naturlig sammansättning;
 • Snabb och uttalad effekt;
 • Har inga biverkningar
 • Förbättrar styrkan och löser andra problem i den sexuella sfären.
 • Hjälper till behandling av prostatit och infertilitet
 • Har en hälsoeffekt på kroppen.

Jag rekommenderar detta läkemedel till alla män som vill leva ett helt liv, återfå hälsa och självförtroende. Köp Yarsagumba kan vara på knappen nedan i en billig och testad butik. Jag väntar på din feedback.

Yarsagumba Forte användarhandbok

Bilder Yarsagumba Forte 5 kapslar

Användbar på ämnet Yarsagumba Forte:

Män är intresserade av dessa droger

Yarsagumba Forte vad är det


Yarsagumba Forte är ett kosttillskott för män med stark stimulerande effekt. Läkemedlet är utformat för att behandla erektil dysfunktion. Läkemedlet har en direkt effekt på det lilla bäckens organ, ökar blodflödet till penis och orsakar en stark erektion som kvarstår i flera dagar. Den aktiva påverkan av denna produkt manifesterar sig efter första användningen, även om de flesta tillsatser börjar fungera efter flera veckor med regelbundet intag.

Yarsagumba kännetecknas av sin kvalitativa och balanserade komposition, som inkluderar effektiva naturliga stimulanser och afrodisiakum.

Till skillnad från syntetiska droger för behandling av sexuell dysfunktion har Yarsagumba en minimal lista av kontraindikationer av hälsoskäl, orsakar inte beroende och påverkar hela kroppen positivt:


Yarsagumba orsakar sällan biverkningar. I avsaknad av kontraindikationer och iakttagande av rekommenderade doser verkar produkten försiktigt och försiktigt.

Yarsagumba kan tas ibland, för en enstaka ökning av erektion och förlängning av samlag eller en kurs. En fullständig kurativ kurs gör det möjligt att normalisera processen för utlösning, för att återställa optimal produktion av testosteron och för att förbättra spermatets kvalitet. Positiva resultat av behandlingen varar från tre till sex månader!

Klinisk och farmakologisk grupp


Yarsagumba är ett organiskt kosttillskott för reglering av styrka. Kosttillskottet består av naturliga stimulerande och toniska komponenter. Fördelen med läkemedlet är en balanserad dosformel, som inte har någon åldersrelaterad kontraindikation och samverkar säkert med alla typer av läkemedel.

Komposition och form av kapslar Jarsagumba Forte


Yarsagumba finns i form av kapslar av blekgul färg. Kosttillskottspaketet består av 10 kapslar, vardera innehållande 432 milligram aktiva ingredienser. Kompositionen innehåller naturliga komponenter som har passerat ett antal kliniska och laboratorieundersökningar. Produktens sammansättning är ofarligt för hankroppen.

Huvudingrediensen i Yarsagumba Forte är Yarsagumba-svampen. Svamp Yarsagumba är en unik medicinsk växt, som sedan antikens tid använts i icke-traditionell orientalisk medicin för behandling av sexuell impotens. Komponenten ökar manlig libido och sexuell energi, ökar styrkan, orsakar aktiv mikrocirkulation inom organen, vilket ökar deras känslighet. En sällsynt växt återställer effektivt produktionen av testosteron och normaliserar den övergripande hormonella bakgrunden.

Även i tillägget är en av de bästa spännande afrodisiacerna - ginseng. Idag används ginseng aktivt vid uppdelning av sexuell funktion och kränkningar av hormonell bakgrund. Toningegenskaper hos produkten är effektiva vid behandling av kronisk prostatit och infertilitet. Ett annat stimulant - eurycoma extrakt - är ett kraftigt medel som används för impotens.

Euricom stimulerar produktionen av manliga hormoner och seminalvätska, och slappnar också av penisens glattmuskel. Den europeiska olivoljan har en liknande tonisk egendom. Som en del av kosttillskott är denna komponent ansvarig för att öka energi, kraft och själsförmåga. Som hjälpingredienser aktiva tillsatsen innefattar vatten, mikrocellulosa, hypromellos, glycerol, potatis maltodextrin.

Farmakologisk aktivitet

Produkten börjar fungera efter första användningen


Yarsagumba verkar direkt på den sexuella muskulaturen. Drogen slappnar av penisens muskelvävnad, varefter den blir elastisk och elastisk. Det är bevisat att den låga tonusen i penisens muskler förhindrar kvalitativ och snabb fyllning av de cavernösa kroppsorganen, vilket medför att blodcirkulationen i människokroppen och erektionen försvagas.

Kvalitetseffekten av Yarsagumba bidrar till mättnaden av blod med syre och ökningen av inflödet till organen. Produkten gör erektion stark och lång. Effekten av tillsatsen varar upp till sju dagar, vilket ger högsta känslighet för erogena zoner.

Separat bör det sägas om den positiva effekten av tillägget på reproduktiv funktion. Sådana aktiva beståndsdelar i Yarsugumba som ginseng och eurycoma stärker organproduktionen, vilket leder till att människan känner av en ökning av vitalitet och fysiska förmågor, en signifikant ökning av libido och sexuell upphetsning. Dessa medicinska komponenter ökar motiliteten hos spermatozoa, vilket gör detta läkemedel effektivt vid komplex behandling av infertilitet.

yarsagumba

Yarsa-gumba Forte är ett kvalitetspreparat som hjälper dig att bli av med problem i könsorganen hos män.

Yarsagumba Forte är en naturlig lösning med många funktioner och fördelar jämfört med andra droger för att öka styrkan.

Yarsa-Gumba Forte - detta läkemedel, med hjälp av vilket har sexlivet för miljontals män runt om i världen förbättrats.

Men notera att det finns en originalplats för tillverkaren - här och det finns fakes - kopior av originalplatsen. Mest aggressivt annonsera fakes, överväga detta när du köper.

Alla vet att naturen är otroligt rik på olika medicinska substanser av vegetabiliskt ursprung. Men inte alla vet att tibetaner vid första möjligheten att extrahera från dessa naturliga komponenter den största fördelen för människokroppen. Det mest effektiva läkemedlet för manlig styrka, som syntetiserades från växtextrakten, är BD Yarsagumba.

Det är ett läkemedel som perfekt förbättrar den manliga potensen. Tabletter är helt unika på grund av deras sammansättning. Den innehåller cordyceps, som bara groddar i Nepal och Tibet. För att få det är det nödvändigt att klättra 3 km i bergen. Men även farorna med bergsvägarna stoppar inte plockare, det är även de härdande egenskaperna hos denna svamp. Där användes det i lokalmedicin för flera århundraden sedan, för oss kom denna information relativt nyligen. Använd läkemedlet bara av män som har erektil dysfunktion, för att få ett längre samlag. Och eftersom läkemedlet också har ytterligare effekter, bland annat en ökning i immunsystemets stabilitet, en ökning av vitaliteten och mycket mer, används Yarsagumba Fort också aktivt av friska män som får ökad sexuell aktivitet med en bonus. Yarsagumba förhindrar föroreningar, ökar männs sexuella funktion, ökar sexuell lust, gör orgasmen mer levande och oförglömlig.

Detta är ett högkvalitativt läkemedel som syftar till att bekämpa styrkan, samt öka känsligheten hos mänens erogena zoner. Det kan tas av alla män, oavsett de sjukdomar som de har. Läkemedlet har minst kontraindikationer och kan inte skryta med en fullständig brist på biverkningar. Yarsagumba kapslar produceras på 10 stycken i varje blister. Varje dos innehåller ca 430 milligram aktiv substans. Förpackade tabletter i en kartonglåda, som visar en holografisk bild.

Vilka indikationer är tabletterna av yarsagumba fort?

De vanligaste bevisen kan säkert sättas:

 1. Sänkt libido.
 2. Infertilitet.
 3. Kronisk prostatit, såväl som prostata adenom.
 4. Förekomst av för tidig utlösning, instabil erektion, minskad och trög styrka, impotens.
 5. Prostatit, uretrit.

Men många pro yarsagumba Fort recensioner säga att detta läkemedel är effektiv inte bara för allvarliga sexuella störningar, men även för behandling av olika andra sjukdomar, såsom:

 1. Försvagad immunitet.
 2. Levercirros.
 3. Kräftande tumörer i de sista stegen.
 4. Hepatit.
 5. ARI.
 6. Olika blodsjukdomar.
 7. Komplex behandling för behandling av nervsjukdomar, efter en behandling med kemoterapi, för att eliminera förgiftning, vid autoimmuna sjukdomar.
 8. Andningssjukdomar.
 9. Leversjukdomar.
 10. Bekämpa uppgiften och åldrande av huden.

Fördelar och grundläggande egenskaper hos läkemedlet

Yarsagumba har bara positiva effekter på män. De mest grundläggande funktionerna och egenskaperna är:

 1. Förbättrad blodcirkulation i bäckenorganen.
 2. Expansionen av blodkärl, på grund av vilken de får den nödvändiga mängden syre.
 3. Skyddar det manliga reproduktionssystemet från olika infektioner.
 4. Kämpar med redan befintliga virusinfektionssjukdomar.
 5. Ökar människornas immunitet.
 6. Återhämtning mellan flera sexuella handlingar minskar.
 7. Nästan omedelbara resultat, som kan ta upp till 7 dagar.
 8. Förbättra tillståndet för den hormonella bakgrunden, liksom reproduktiv funktion.
 9. Ökad muskelton hos en man.
 10. Starkare och mer långvarig erektion.
 11. Ett stort antal kliniska prövningar som har visat sig vara effektiv.
 12. Lättnar ut trötthet.
 13. Det tar bort toxiner och toxiner från kroppen.
 14. Ökar sexuell lust.
 15. Främja blodflödet till bäckenorganen.
 16. Stimulera arbetet i prostata.
 17. Den har helt naturliga ingredienser i kompositionen.
 18. Inverkar inte på matsmältningssystemet.
 19. Har inga biverkningar.

Vad är sammansättningen av yarsagumba forte 30 tabletter?

Cordyceps. Det är en svamp som växer i Nepals berg. Detta är en läkningsmedel, som i flera århundraden aktivt användes för det mänskliga nervsystemet, och efteråt noterade dess effekt på att öka en mans styrka. Detta uppnås genom att normalisera de funktioner som påverkar reproduktionssystemet. Detta är en av de mest kraftfulla, bland naturliga förstärkare av styrka. Förutom dess huvudsyfte normaliserar denna komponent blodtrycket, ökar immuniteten, förstör mikrober och bakterier, förhindrar utvecklingen av autoimmuna sjukdomar, förbättrar blodflödet till hjärtat och förhindrar utvecklingen av tumören och normaliserar kolesterol.

Roten av ginseng. Det är en naturlig stimulans för fysisk och mental aktivitet. Han förlänger tiden för samlag, är en kraftfull sexuell stimulans, ökar sexuell uthållighet hos en person. Tack vare honom återställs kroppen flera gånger snabbare.

Europeiska olivolja. Den har antiinflammatorisk, laxerande, sårläkning och även omslutande effekter. Detta är oumbärligt för män med prostatit.

Evrikoma. Ökar libido, förbättrar potens, återställer reproduktiva funktioner hos män.

Cora yohimbe. Påverkar den sexuella lusten hos en man, liksom hans sexuella aktivitet.

Dvärg furu. Normaliserar blodkärlstillståndet och förbättrar blodcirkulationen.

Ginko Biloba. Det här är en bra komponent som hjälper till att skapa en så lång reaktion.

Indonesisk peppar. Det är en ingrediens som ger bästa möjliga hjälp till alla komponenter i mediet mellan sig.

Kinesisk kyckling. Denna åtgärd, som förhindrar tidig utlösning, och förlänger också erektionsdagen.

Dauren. Detta är den bästa källan till energi, som har ett naturligt ursprung.

Princip för verksamheten

Den viktigaste fördelen med det här verktyget är att en tablett räcker för flera dagar. Arbetare av modern medicin är alltmer benägna att ta emot Yarsagumba under den komplexa behandlingen av prostatit, tack vare att dess fördelaktiga egenskaper hjälper män inte bara att få fysiologisk lättnad utan också psykologisk komfort. Om du tror på observatörer av experter, hanterar detta läkemedel inte bara sexuell impotens och brist på lust, men neutraliserar också nervspänningen och lindrar depression. Detta kan förklaras av det faktum att en man på grund av detta läkemedel lätt kan tillfredsställa sin partner tack vare samlagets varaktighet och ökningen av känslor. Efter penetration av aktiva komponenter i människokroppen börjar de att agera omedelbart, manifesterad av ökad tonus, energitid och aktiv upphetsning.

Yarsagumba fort instruktioner för användning

Yarsagumba är ett läkemedel som endast kan tas av män som har nått puberteten. För att få läkemedlet endast en positiv effekt under dagen måste du ta en kapsel, riklig dricksvatten, efter en måltid. Dessutom är det nödvändigt att göra detta en gång var tredje dag. Förloppet av sådan behandling bör vara i 30 dagar. De första resultaten man märker efter 40-60 minuter efter att ha tagit drogen. Effekten kvarstår i 3-7 dagar. Efter avslutad kurs kan du ta en paus på 2 månader och fortsätt sedan fortsätta behandlingen.

Yarsagumba kombineras med en liten mängd alkohol.

Kontraindikationer mot tabletter

Trots kompositionens naturlighet har tabletter kontraindikationer, vilka inkluderar:

 1. Individuell intolerans mot kroppen.
 2. Barn under 18 år.
 3. Allvarlig njure- och leversjukdom.
 4. Förekomsten av högt blodtryck.
 5. Sömnlöshet.
 6. Kardiovaskulära sjukdomar.
 7. Allvarlig ateroskleros.
 8. Behandling med adrenomimetika.
 9. Du kan inte ta pengar på kvällen.
 10. Ökad nervös excitabilitet.
 11. Brott mot rytmen av hjärtaktivitet.
 12. Graviditet och amning.
 13. Epilepsi.

Kan jag köpa Yarsagumba forte på apotek?

Köp drogen i apotek, det kan du självklart, men priset beror på vilken ort apoteket ligger. Dessutom kan kostnaden för drogen överdrivas betydligt, vilket i varje apotek gör en uppmärksamhet på produkten. På apotek kan vi alla möta undermåliga förfalskningar. Det är mer lönsamt och säkert att köpa en produkt på tillverkarens officiella hemsida - här. Så, du kan inte bara spara pengar, men också få ett hundra procent original drog. Medelpriset på ett yarsagumba fort är 990 rubel.

Instruktioner för användning av Yarsagumba tabletter med recensioner och priser

Författare: Elena Polyakova, läkare-terapeut,

 1. 5
 2. 4
 3. 3
 4. 2
 5. 1
(2 röster, genomsnitt: 3 av 5)

Om en man vill träffa en kvinna i sängen, kan han ta ett stimulans och öka styrkan hos en erektion. De vanligaste stimulansämnena är Viagra och Cialis, men de har en syntetisk komposition med en massa kontraindikationer och biverkningar. Om du vill ha ett säkrare sätt att öka styrkan, kan du välja ett läkemedel på ett naturligt sätt, till exempel Yarsagumba (Yarsagumba).

Detta verktyg har en betydande pris och recensioner på internet på honom ganska kontroversiellt, så i den här artikeln kommer vi att förstå om du kan lita på yarsagumba, om han är i stånd att hjälpa män och huruvida användningen av ett säkert läkemedel.

Allmän information

 • Handelsnamn: Yarsagumba
 • Inofficiellt namn: Yarsa Gumba
 • Tillverkare: Polens (M) SDN BHD
 • Ursprungsland: Malaysia
 • Kategori: biologiskt aktiv tillsats
 • Produkt: tabletter
 • Förpackning: vit kartong, inuti vilken det finns en 10-pund eller 5-tablett tablett och instruktioner för användning
 • Addictive orsakar inte, är kompatibel med andra droger
 • Hur mycket är: Medelpriset på apotek för 5 tabletter är 1800 rubel, det vill säga priset för en bit är ca 360 rubel
 • Analog: Tabletter Tongkat Ali Platinum
 • Distribution: via apotek och specialbutiker utan att ordna läkare

Vad är viktigt att veta om verktyget

Yarsagumba och dess analoger är inte mediciner och kan inte ordineras av läkare för behandling. Om potensproblem inträffar ofta, de uttalas, medan funnit att orsakerna till störningar i samband med någon sjukdom - i detta fall yarsagumba inte kan hjälpa till.

I beskrivningen av läkemedlet är det tydligt skrivet att Yarsagumba är en bada. Det innebär att inga kliniska studier har utförts, men alla nödvändiga certifikat för biologiskt aktiva tillsatser är tillgängliga. Således kan organen inte skada (med korrekt tillämpning), men det finns inga exakta uppgifter om hur många män det hjälper till. Mottagandet av en sådan anläggning liknar ett lotteri - det verkar på någon, och på vissa komponenter har inte den minsta effekten.

När det gäller åtgärder

Om Viagra eller Cialis börjar arbeta inom en timme efter att du tagit ett piller, måste Yarsagumba ta flera veckor. Även om instruktionerna säger att förbättringar kan ses även från en tablett, men de är förenade med en allmän toning effekt. Det vill säga, ta en tablett, kan du känna vitalitet, klarhet i sinnet - det hjälper verkligen i sängen, men direkt på erektion påverkas inte.

För att känna sig mer betydande förändringar i reproduktionssystemet, kommer att behöva köpa på apotek och ta en kurs - måste ta en tablett varje 3-5 dagar i tre veckor. I det här fallet är det mer sannolikt att aktiva substanser bidrar till att förbättra maskulin hälsa.

Kan jag ta kvinnor? Trots att Yarsagumba främst är ett manligt läkemedel, kan det köpas på apotek och kvinnor. Komponenterna i läkemedlet kan hjälpa till att stärka libido och få mer glädje av samlag. Detta uppnås genom att stimulera nervändarna, förbättra sekretionen av könshormoner och öka kroppens totala tonen. Att ta denna medicin till kvinnor följer samma instruktioner som män - var 3-4 dagar i tre veckor.

Viktiga fördelar

Den största fördelen med Yarsagumba är dess naturlighet. Naturliga komponenter, till skillnad från syntetiska, tas snabbt bort från kroppen, ackumuleras inte i vävnader och blir inte gift. De har ingen dålig effekt på njurarna, leveren och organen i mag-tarmkanalen. Biverkningar i yarsagumba mycket mindre än av syntetiska droger, kan Bad inte tas om du är allergisk mot komponenter, liksom vid förhöjt tryck, epilepsi och hjärtsjukdomar.

Det är dags att räkna ut vad som finns i sammansättningen av Yarsagumba. Komponenterna av läkemedlet är:

 1. Yarsagumba är en svamp som anses vara en naturlig afrodisiakum i kinesisk icke-traditionell medicin. Han kan förbättra blodcirkulationen i bäckenorganen, samt öka uthållighet (till exempel under OS i Peking, konstaterades det att de lokala idrottare har använt torkat som en naturlig yarsagumba dopning).
 2. Långbladig eurycoma (tongkat) är en tonic som förbättrar metaboliska processer i kroppen och ökar blodcirkulationen.
 3. Utdrag av europeiska oliver - är en naturlig avgiftning, tar bort toxiner, inklusive skadliga rester av droger, har en lugnande effekt. Det förbättrar ämnesomsättningen i vävnaderna i hela kroppen.
 4. Roten av ginseng - ökar tonen, måttligt dilaterar blodkärlen.

Hjälpbindande komponenter: potatis maltodextrin, mikrocellulosa, hypromellos, glycerin, vatten.

Vad rekommenderas inte

Som svar på läkemedlet kan man finna uttalanden om att Yarsagumba är ett gift som är farligt för kroppen. Detta är inte sant. Drogen har klarat certifieringen som är nödvändig för att realisera biologiskt aktiva tillsatser i vårt lands apotek. Fara betyder endast om det tas med kontraindikationer. Så, till exempel, rekommenderar läkare inte att dricka dessa piller till män, om det finns:

 • allergi mot kompositionen
 • högt blodtryck
 • ett tidigare infarkt eller stroke
 • epilepsi
 • ökad nervös excitabilitet, sömnlöshet

Slutligen noterar vi att fall av förfalskning av detta läkemedel uppträder oftare. Som en del av förfalskare finns sildenafil, vilket har en liten kostnad men har ett mycket stort antal kontraindikationer för män och kvinnor. Köp bads endast i beprövade apotek och butiker, läs noga kompositionen innan du tar Yarsagumba. Du behöver inte använda ett förfalskat läkemedel, det är farligt för din hälsa.