Huvud
Förebyggande

Vitlök med prostatit

Vitlök med prostatit är ett populärt folkmedel som effektivt och säkert kan eliminera de flesta symtomen på sjukdomen.

Eftersom kronisk inflammation i prostata är svår att behandla, rekommenderas det inte att göra det själv.

Den vanligaste monoterapi inte ta det önskade resultatet, kan fullständig återhämtning endast genom en integrerad strategi och professionellt utvald kombination av läkemedel, fysikaliska behandlingar och recept av traditionell medicin. Användningen av vitlök i färska och bearbetad form bidrar till normalisering av blodtillförseln till bäckenorganen, förhindrar en ökad trombos har krovorazzhizhayuschee effekt, förhindrar utvecklingen av denna sjukdom är adenom, ökar libido och återställer potens.

Dessutom stärker allmän produkt immunsystemet, reducerar förekomsten av förkylningar, stärker kroppen, normaliserar matsmältningen och är ett effektivt medel för att förstöra patogener, inklusive urinröret. Alla av de terapeutiska egenskaperna hos växter ger en unik komposition innefattande askorbinsyra, vitamin B-komplex, en organisk syra, mineraler (inklusive kalcium, kalium, magnesium, zink), flyktiga och allicin.

För förebyggande och behandling av prostatit kan vitlök användas både i färsk form och i form av tinktur, sirap, olja och buljonger. Det enklaste sättet är att lägga till 2 vitlöksklyfta en dag till kosten. Detta förhindrar fullständigt starten av den inflammatoriska processen och förbättrar också människornas sexuella liv.

För att öka effekten och variationen i kosten kan du blanda vitlök med spenat, lök och persilja, i form av en sallad eller förbereda en vitamincocktail från grönsaken och tillsätta honung och citroner till den. För att förbereda det magiska botemedlet, ta 5 citroner, några vitlöksklyftor och en halv liter honung, alla krossade i en mixer. Den erhållna blandningen insisteras i kylskåpet i 10-14 dagar och tas på en matsked tre gånger om dagen.

Från århundradenas djup har unika recept av preparat som baseras på vitlök, som tagits inuti eller i form av enemas, nått:

 • Mjölk och vitlök buljong. Mala 3 klyftor med en kniv, tillsätt 200 ml mjölk (ett glas) och koka i 10 minuter, över låg värme. Stam och dela upp i 2 delade doser, det är bättre att ta åtgärden efter uppvaknande och innan du lägger dig.
 • Alkoholtinktur framställs enligt följande, 125 gram hackad vitlök, häll med medicinsk alkohol (150 ml). Insistera inte mindre än 7 dagar på en mörk plats. Drick 20 droppar, tre gånger om dagen, tidigare utspätt i en liten mängd vatten eller mjölk.
 • Uttryckta antiinflammatoriska egenskaper är infusion av vitlök (5 tandbitar) och skal av höns (1,5 koppar). Strimlad grönsaker bör kokas i vatten, 10 minuter, sedan insistera på en timme. Töm och drick 0,5 glas tre gånger om dagen.

Innan behandlingen startas behöver du inte bara läsa recensioner på Internet, utan också rådfråga en läkare, eftersom dessa metoder har kontraindikationer:

 • Allvarliga patologier från leverns sida, åtföljd av ett funktionsorgan;
 • magsår i mag och 12-tarmen;
 • inflammation i bukspottkörteln;
 • hemorrojder och tarmblödning.

Behandling av prostatit med vitlök i hemmet

Behandling av prostatit med vitlök i hemmet är tidtestad. Grundprincipen är att behandlingen ska startas så tidigt som möjligt, vid de första tecknen på inflammation, men bättre för att förhindra det. Det traditionella receptet för att använda produkten för att bekämpa människors hälsoproblem är väldigt enkelt. Det är nödvändigt att mala 5 tandpannor, häll kokande vatten (500 ml), insistera 8 - 10 timmar. Infusion ska filtreras och användas på 1/4-ounce glas två gånger om dagen, innan du äter. Varaktigheten av behandlingen är minst 20 dagar.

Ett annat effektivt sätt att använda produkten för inflammation i prostata är sirap. För matlagning, som behöver slipa 5 tandpannor, fyll dem med socker (20 tsk), blanda, tillsätt lite vatten och koka. Kyl, torka och drick en matsked sirap fyra gånger om dagen.

Kombinationen av olika metoder för behandling av prostatit ger utmärkta resultat, samtidigt som du kan ta grapefrukt, kan du ta pumpafrö, Johannesört, morwort, horsetail, elecampanrot, persilja, lakrits. Denna kombination gör det möjligt att snabbt besegra infektionen och öka manlig styrka.

Enligt många recensioner är vitlök ett bra komplement till farmakoterapi, inte bara hjälper till att besegra sjukdomen, men förbättrar också livskvaliteten. Trots goda resultat rekommenderas inte metoden att använda utan att konsultera en urolog.

Behandling av prostatit med vitlök i hemmet

Vad är prostatit, vet ett ganska stort antal män, och medeltiden för patienter med denna inflammatoriska sjukdom minskar varje år. "Prostatit" blir snabbt "yngre" av flera anledningar, inklusive en dålig ekologisk situation, överdriven mental och fysisk stress, stress och känslomässig instabilitet.

Modern farmakologi erbjuder ett brett utbud av olika läkemedel för behandling av prostatit, men folkmetoder missar inte deras relevans.

Effekten av vitlök på kroppen

Av medicinska växter för behandling av prostatit används oftast vitlök.

Låt oss ta reda på vad som är så bra från!

Regelbunden användning av vitlök tillåter att lösa sådana problem:

 • stoppa inflammatoriska processer i kroppen som orsakas av svampar, virus och parasiter;
 • normalisera arbetet i hjärtmuskeln, stärka kärlens väggar;
 • förhindra bildandet av blodproppar och kolesterolavsättningar;
 • normalisera blodtrycket, eliminera vasospasm;
 • eliminera inflammation i slemhinnan, utspädd sputum och dra tillbaka det från lungorna;
 • förhindra utveckling av cancer - vitlök förstör cancerceller som bildas i munnen och lungorna;
 • stärka kroppens försvar, öka immuniteten
 • se till att gallan avlägsnas snabbt och förhindra bildandet av stenar i levern.
 • förbättra arbetet i matsmältningsorganet, normalisera processen för produktion av enzymer och assimilering av mat i alla delar av tarmarna.

Vitlök kommer att hjälpa till att fylla på vitaminreserven och förhindra utvecklingen av skörbjul, samt säkerställa livslängden och fördröja starten av senil demens.

Denna glödlösa växtburk nästan varje man kan äta, oavsett om han har prostatit eller inte.

Men i närvaro av denna sjukdom måste vitlök inkluderas i kosten.

En sådan patient kan hjälpa traditionell medicin. Naturliga komponenter har ingen skadlig effekt på kroppen, vilket innebär att de kan tas utan att först rådfråga en läkare. Dessutom är en växt som vitlök tillgänglig för alla människor, oavsett deras rikedom och sociala status.

Sätt att använda vitlök för prostatit

Vitlök, många av oss använder ofta tillräckligt. Det läggs till sallader, varma rätter, ätas direkt med tandpartiklar. Men om du har en sjukdom som prostatit, behöver du inte bara lägga vitlök till din mat: för att uppnå den önskade terapeutiska effekten bör följa vissa regler.

Använd färsk vitlök

Vitlök kan vara konsumera i någon form. Men om det används för att bli av med prostatit, är det bättre att förbereda en blandning av 6 vitlöksklyftor, 500 ml honung och 5 citroner. Alla ingredienserna krossas och blandas med en mixer. Drogen insisteras i två veckor, och sedan tas dagligen (3 matskedar).

Frisk vitlök används bäst som profylax för prostatit och andra inflammatoriska sjukdomar. För detta är det nog att ha 2 kryddnejlika per dag.

Men i närvaro av symptom på prostatit kommer avkok och tinkturer av vitlök att bli effektivare. Om de är ordentligt förberedda kommer de att innehålla ett stort antal aktiva komponenter som kan stoppa inflammatoriska processer i prostata och hela genitourinary systemet.

Tinkturer och buljonger

Sådana terapeutiska former med vitlök skiljer sig från beredningsförfarandet och användes flytande komponenter. För att förbereda tinkturer måste du använda alkohol eller vodka, och buljongen bereds på grundval av vatten genom ångning.

Bland de mest populära och effektiva recepten finns följande:

 • för beredning av andattinktur du måste ta 300 gram skalade vitlöksklyfta och 250 ml medicinsk alkohol. Vitlök måste krossas i en murbruk, och sedan suga den i 5 minuter. När vitlöksaft kommer ut, ta bort toppskiktet (torrt) och häll resten av vitlöket tillsammans med saften med alkohol. För infusion är det bäst att använda en glasbehållare med mörk färg, eftersom det bättre bevarar de användbara egenskaperna hos tinkturen. Den resulterande alkoholblandningen åldras i 10 dagar i en kall plats och filtrerades därefter. Ta drogen tre gånger om dagen i en halvtimme och äta 5-10 droppar, denna mängd tinktur ska spädas i 50 ml mjölk;
 • buljongen kokas på grundval av kokt vatten. Flera vitlöksklyftor (4-5) ska rengöras och slipas och placeras sedan i ett glas- eller porslinsbehållare. Häll vitlöket med 600 ml kokande vatten, linda behållaren med infusion med en tät trasa och låt den stå i ca 12 timmar. Ta infusion två gånger om dagen för 50 ml. tills symptomen på prostatit försvinna helt. Om så önskas kan vatten ersättas med kokt mjölk. Schemat för förberedelse och användning i detta fall kommer att likna.

Det finns andra recept som innebär lägg till tinkturer och avkok av ytterligare ingredienser som förstärker effekten av vitlök.

Det kan vara honung, ropa, mjölk och mycket mer. Sådana medel kommer att vara användbara inte bara för genitourinary system av män: deras positiva påverkan kommer att påverka hela kroppen som helhet.

Kontraindikationer för behandling av prostatit med vitlök

Trots det faktum att vitlök är mycket användbar för hälsan finns det kategorier av människor som bör vara försiktiga när man använder den. Denna växt är tillräckligt aggressiv, därför råder inte experter det att använda för patienter med sådana sjukdomar och patologier:

 1. Ulcerativa sjukdomar och andra sjukdomar i matsmältningssystemet, i synnerhet mage och tolvfingertarm, liksom gastrit.
 2. Hepatit och njursvikt.
 3. Bronkial astma
 4. Epilepsi.
 5. Sjukdomar i huden som är infektiösa i naturen.
 6. Hemorrojder.

Drogväxter används ofta som ett tillägg till läkemedelsbehandling.

Behandling av prostata adenom

Prostatit förekommer oftast hos äldre män. Den inflammerade prostata komprimerar urinröret, vilket i stor utsträckning komplicerar processen med urinblåsning.

Liknande symtom har en annan sjukdom i det manliga genitourinära systemet - prostata adenom. Detta är godartad prostatatumör, vilket leder till en betydande ökning. Som ett resultat är urinröret också fångat, och den ackumulerade urinen i blåsan kan orsaka en inflammatorisk process.

Vitlök kommer att vara användbar i prostata adenom, eftersom det normaliserar blodcirkulationen och eliminerar tumörceller. Receptet för att göra tinkturer och mottagningssystemet kommer att likna de som beskrivits ovan.

Om en man har svårighet att urinera, då bör du börja behandling med vitlök. Denna växt har så många användbara egenskaper att det kan spara många sjukdomar i genitourinary systemet.

Daglig användning av vitlök för mat kommer att ge styrka, förbättra hälsan och tillåta lång tid att bevara männens hälsa och klara sinne. Det kommer att göra det möjligt för dig att snabbt bli av med obehag och återgå till ett helt liv.

Vitlök med prostatit

Prostatit är en sjukdom som inte kan botas på egen hand. För en botning behövs en tydlig plan av terapi och exakt diagnos, och allt detta är bara möjligt för urologen och motsvarande analyser. Och idag kommer vi att överväga en av folkmedicinerna - behandling av prostatit med vitlök.

Men ingen kan förbjuda en man som har haft inflammation i prostatakörteln, vända sig till folkmedicin och prova flera recept för läkning. Naturligtvis, bara om sådan behandling är tillräcklig.

Vitlök - denna produkt används av nästan alla människor, och mammor ger det definitivt till sina barn för att förhindra ARVI. Det är bara ingen som tänker - vad det är användbart, vilka sådana element ingår i grönsaken. Om detta och om hur behandlingen av prostatit med vitlök hemma då!

Sammansättning och användbara egenskaper hos vitlök

I allmänhet används vitlök i stor utsträckning inom fytoterapi. Och det här är inte förvånande, eftersom det har så mycket användbart:

 • Askorbinsyra;
 • Vitaminer B1, B3;
 • Vitamin PP;
 • karoten;
 • Proteiner, fetter, polysackarider, kolhydrater;
 • Fruktos, glukos;
 • fiber;
 • Vitamin C;
 • selen;
 • germanium;
 • jod;
 • flyktig;
 • svavel;
 • Eterisk olja;
 • Adonisit och allicin.

Det är inte förvånande att vitlök, som har så många överflöd av användbara komponenter i sin sammansättning (och inte alla är listade), kan ha många positiva effekter på människokroppen.

Därmed läker han sig också av ett antal andra sjukdomar och stärker sin hälsa genom att behandla honom med prostatit. Vid behandling av prostatit är denna grönsak användbar, eftersom:

 1. Den har en antibiotikabehållning på grund av de svavelföreningar som finns däri. Med andra ord är det ett utmärkt antimikrobiellt medel.
 2. Det kan ha en kraftfull antiviral effekt. Människor som regelbundet äter vitlök är sjuka mycket mindre. Vid behandling av prostatit är det viktigt att en man inte "fångar" virus (om en virusprostatit - i en separat artikel), och hans immunitet var stark.
 3. Kliniskt bekräftade vitlökens förmåga att bekämpa tumörer, särskilt med cancer.
 4. Han är en utmärkt immunmodulator. Förmågan att aktivera immunitet på cellulär nivå är inte mindre viktigt vid behandling av prostatit.

Detaljerade användningsanvisningar: recept från vitlök

Behandling av prostatit med vitlök är en enkel sak och helt enkelt, eftersom den kan användas som krydda förutom måltider vid varje måltid. Det finns emellertid recept som tros öka effektiviteten hos denna produkt vid behandling av inflammation i prostata.

Några recept med en detaljerad beskrivning:

 1. Tinktur nummer 1. Skala 4 stora dentiklar från skalen, hugga pressen och häll 3 koppar kokande vatten. Gör det här på kvällen så att medicinen är infunderad hela natten. Ta morgon och kväll. Kursen varar i en månad. Vid en tid använd 50-100 ml vardera.
 2. I färsk form. Här är det ännu enklare att äta ett par tänder till lunch, och varaktigheten av kursen är inte begränsad. Du kan tugga det med en citron för att ta bort lukten.
 3. Behandling av kronisk prostatit med vitlök kommer att vara effektivast om du lägger till mjölk till det, nämligen häll 1 matsked av den hackade grönsaken i 200 ml varm mjölk. Kapacitet att sätta på en liten eld, koka i 1 minut, och lämna för att införa i en tredjedel av en timme. Stam och du kan dricka: 2 matskedar efter att ha ätit.
 4. Tinktur nummer 2. Rengör tänderna, men slip dem inte. Allt du behöver ta 400 g. Lägg dem i en kruka och häll alkohol med en hastighet av 0,5 liter. Sätt i en mörk och sval plats i 3 veckor, ta sedan dagligen på morgonen och kvällen för 20 droppar.
 5. Inte mindre användbart är ett sådant recept: ta 0,5 liter honung och 5 bitar citron och vitlök huvuden. Den sista produkten passerar genom köttkvarnen, blanda sedan med de andra två, behållaren är stängd och låt den brygga på en mörk, kall plats i några veckor. Använd tre gånger om dagen för 3 teskedar.
 6. Den andra användbara blandningen framställs enligt följande: 20 stora tänder ska rengöras, krossas och täckas med 20 teskedar socker. Rör om, sätt lite vatten och sätt på en liten eld. Vänta tills det kokar, låt sedan svalna och dränera. Ta 4 gånger om dagen för 1 matsked.

Vem kan inte använda vitlök?

Behandling av manlig prostatit med vitlök är omöjligt, om en man diagnostiseras med:

 • Magsår och duodenalsår / gastrit
 • Njursjukdom;
 • hepatit;
 • astma;
 • Felaktig operation av tolvfingertarm och lever.
 • hemorrojder;
 • epilepsi;
 • Infektionssjukdomar i huden.

Det är lämpligt att rådgöra med en läkare innan du tar det - det kommer att hjälpa till att välja rimliga doser och receptet för att förbereda infusion eller en läkemedelsblandning.

Användningen av vitlök i behandlingen av prostatit

Mycket ofta ger monoterapi av prostatit inte det önskade resultatet, fullständig återhämtning är endast möjlig med ett omfattande tillvägagångssätt och professionellt utvald kombination av läkemedel, fysioterapiprocedurer och recept av traditionell medicin.

Vitlök i inflammation i prostatakörteln är en populär folkmekanism som effektivt och säkert kan eliminera de flesta symptomen på sjukdomen.

Användbara egenskaper av vitlök

Vitlök är en väldigt användbar växt. Läkare rekommenderar att det är för att förebygga förkylningar, stärka immunförsvaret. Dess användbara egenskaper beror på kompositionen, som inkluderar:

 • vitaminer B och C;
 • kalcium;
 • magnesium;
 • kalium;
 • allicin;
 • flyktig;
 • svavelsyra och kiselsyror.

Växten innehåller eteriska oljor (upp till 1%), vilket ger vitlök sin lukt och smak.

Vitlökens främsta fördelaktiga egenskap är den antibakteriella effekten på kroppen, på grund av de fytoncider som finns i den.

Prostatatillflöden påverkas av infektioner, bland vilka det finns:

 • E. coli;
 • enterokock;
 • Pseudomonas aeruginosa;
 • staphylococcus aureus;
 • streptokocker.

Phytoncider är mycket effektiva vid bekämpning av stafylokocker och andra skadliga mikroorganismer.

Lökarna har liknande egenskaper. Det är också användbart för prostatit. Därför, tillsammans med vitlök, läggs det till kosten hos personer som lider av denna sjukdom.

Män är ofta intresserade av om dessa produkter är förbjudna för inflammation i prostata. Läkare säger att vitlök och lök inte bara är möjliga, men de bör ätas när de behandlar prostatit. Trots allt är symtomen på en kronisk sjukdom när den införs i patientens diet kraftigt reducerad.

Vitlök är användbar för personer med matsmältningsproblem, eftersom det främjar god matsmältning av mat, förhindrar flatulens, förstoppning.

Växten rekommenderas för personer i avancerad ålder som lider av sömnlöshet, frekvent huvudvärk, migrän.

Läkande dentiklar är ett utmärkt förebyggande medel mot sjukdomar i andningsorganen. Vitlök hjälper till att rena kroppen, förstör patogena mikroorganismer.

Plötslökarna har en antiseptisk antibakteriell effekt. Många studier har visat att phytonciderna i växten minskar risken för bildande av maligna tumörer.

Applikation av vitlök för behandling av prostata skador

Behandling av inflammation i prostatakörteln med vitlök var mycket populär under det senaste århundradet. Men med medicinens framsteg har sådan terapi kommit framåt på grund av utseendet på olika mediciner.

Emellertid blir behandling av inflammation med vitlök nyligen populär. Tillsammans föreslår recensioner att män kan minska symtomen signifikant och förbättra kroppen.

Från denna anläggning förbereda olika tinkturer och avkok, kan du ta det i fräsch form. Vitlök karaktäriseras av utmärkt smakegenskaper, den används som kryddor för olika rätter, särskilt för kött och fisk.

Traditionell medicin har i sin arsenal av recept för applicering av vitlök. Dess effektivitet vid inflammation i prostata bevisas vid tiden och påminnelserna hos de härdade patienterna.

Färsk vitlök

Den enklaste versionen av att använda vitlök är att introducera den i kosten i en ny form. En man behöver inte slösa tid på förberedelsen av något botemedel på grundval av honom. Användningen av färsk vitlök bibehåller också alla dess användbara egenskaper.

Varje dag kan du använda flera dentiklar. I detta fall elimineras problem med styrka och kroppens skyddsfunktioner ökar. Det är inte värt dem och missbruk: 3-4 tandpartiklar per dag räcker.

Om en man vill diversifiera kosten, kan du laga mat med vitlök i kompositionen:

 • Sallad av spenat och persilja;
 • morot sallad med ost;
 • betesallad;
 • potatis med vitlök.

Du kan äta den med de första rätterna, samt lägga till stewed grönsaker och kött. Således kommer det att vara möjligt att inte bara eliminera inflammation i prostata, men också för att förbättra smaken av mat.

Du kan också förbättra de användbara egenskaperna hos färsk vitlök. För att göra detta måste du förbereda en användbar komposition baserad på den, som inkluderar:

 • 6 klyftor av hackad vitlök;
 • 0,5 liter honung;
 • 5 bit citroner.

Alla ingredienser läggs till mixern och sedan piskas. Den färdiga produkten hälls i burken och infunderas i 14 dagar. Efter beredning kan kompositionen ätas tre matskedar dagligen.

Tinkturer och buljonger

Terapi kan utföras med hjälp av infusioner och buljonger av vitlök. De är lätt förberedda och är utmärkt medel för inflammation i prostata.

 1. Mjölkbuljong. I ett glas mjölkmjölk tillsätts vitlök i skivor (3 tänder). Blandningen läggs på spisen, kokas, kokas i 10 minuter. Efter filtrering är det nödvändigt att dricka buljong på morgonen och kvällen. Vid uppvaknande rekommenderas att ta den till en tom mage.
 2. Vitlökstinktur på alkohol. 3 klyftor krossas och fylls med 0,5 liter alkohol. Infektera kompositionen i ungefär en vecka. Därefter måste du dricka det varje dag för 20 droppar. Torka botemedlet med en tesked vatten eller mjölk.
 3. Infusion av vitlök med socker. 20 dentiklar behöver somna med 20 teskedar socker. När saften visas, späd den med vatten (100 ml) och koka lösningen. Efter kylning och spänning, använd produkten dagligen i mängden 1 matsked 3 gånger om dagen.
 4. Tinktur av vitlök med rovor. För att förbereda måste du ta roten av roten (100 g) och 5 vitlöksklyftor. I kärlet, där ingredienserna ligger, hälls kokt vatten. Kompositionen måste insisteras i 5-6 timmar. Om du dricker ett glas tinktur tre gånger om dagen, så rengörs kroppen av överskott av vätska, och inflammation i prostatakörteln elimineras.

Kontraindikationer för användning

Trots alla användbara egenskaper hos vitlök är användningen inte lämplig för alla patienter. Detta beror på att växten kan vara aggressiv i förhållande till vissa typer av sjukdomar. Därför är den inte tilldelad när:

 • magsår i magen och duodenum;
 • gastrit;
 • njursvikt
 • hepatit;
 • bronkial astma
 • störning av funktionen hos organen i mag-tarmkanalen;
 • hemorrojder;
 • epilepsi;
 • infektionssjukdomar i huden.

Därför måste patienten konsultera en läkare innan han börjar med vitlök. Han kommer inte bara att kunna välja de bästa behandlingsalternativen, men han kommer också att uppmana recept och dosering av användbara buljonger och infusioner.

Det är viktigt att veta att folkterapi kan agera långt ifrån ögonblicket. Det är dock värt att notera att behandling, om inga positiva förändringar uppstår i flera veckor, anses vara ineffektivt. I det här fallet är det nödvändigt att samråda med en specialist, eftersom det kan finnas en komplikation av sjukdomen eller individuella egenskaper hos organismen.

Vitlök hjälper till att hantera störningar i prostata. Men användningen utesluter inte användningen av mediciner. Detta kan leda till ökade symtom och negativa konsekvenser. Endast ett integrerat tillvägagångssätt kan rädda en man från sjukdom.

Behandling av prostatit med vitlök i hemmet

Med kronisk prostatit är vitlök effektiv nog att behandlas under överinseende av en specialist. Inflammation av prostatakörteln är ett problem som uppstår hos de flesta män med 40 års ålder. Man måste i allt högre grad ta itu med fall då sjukdomen påverkar unga män och till och med pojkar.

Att bota prostatit och bli av med sina obehagliga manifestationer, du borde göra mycket ansträngningar. Om symtom på inflammation uppträder, ska du omedelbart gå till en läkare som efter noggrann undersökning kommer att kunna ordinera en adekvat behandling.

Inflammation av prostata behandlas motvilligt. Läkare föreskriver olika mediciner: suppositorier, antibiotika, produkter baserade på växtdelar, fysioterapiprocedurer. Positivt påverka tillståndet för prostata och vissa folkmedicin, till exempel vitlök.

Användbara egenskaper av vitlök

Vitlök är en mycket användbar gröda. Läkare rekommenderar att det är för att förebygga förkylningar, stärka immunförsvaret.
Dess användbara egenskaper beror på kompositionen, som inkluderar:

 • Vitaminer (C, B);
 • Mikroelement (kalcium, magnesium, kalium);
 • allicin;
 • flyktig;
 • Syror (vasi, kisel).

Från denna anläggning förbereda olika tinkturer och avkok, kan du ta i frisk form. Vitlök karaktäriseras av utmärkt smakegenskaper, den används som kryddor för olika rätter, särskilt kött.

Växten rekommenderas för personer i avancerad ålder som lider av sömnlöshet, frekvent huvudvärk, migrän. Läkande dentiklar är ett utmärkt förebyggande medel mot sjukdomar i andningsorganen.

Vitlök hjälper till att rena kroppen, förstör patogena mikroorganismer. Plötslökarna har en antiseptisk antibakteriell effekt. Många studier har visat att phytonciderna i växten minskar risken för bildande av maligna tumörer.

0 av 13 jobb avslutade

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
 8. 8
 9. 9
 10. 10
 11. 11
 12. 12
 13. 13

I inflammation i prostata finns specifika symptom. Under den inflammatoriska processen sväller järn och växer i storlek, vilket bidrar till ökad urinering. Om en man har sådana tecken, bör du omedelbart ta ett test för prostatit. Då kommer du att kunna bedöma din kropps tillstånd och i tid för att besöka specialister.

Ett prostata-test kan göras hemma av dig själv. Med inflammation i körteln verkar inte bara problem med urinutflödet, men erektilfunktionen förvärras, vilket leder till infertilitet. Tidig diagnos av prostatit kommer att undvika utveckling av allvarliga komplikationer.

Du har redan passerat testet tidigare. Du kan inte starta det igen.

Du måste logga in eller registrera dig för att starta testet.

Du måste slutföra följande tester för att börja detta:

 1. Ingen rubrik 0%
 2. Prostatitest 0%

Det är allt bra.

Du har inte prostatit. Vi önskar att du fortsätter att behålla din maskulin hälsa!

Vi rekommenderar att du kontaktar en specialist.

Resultaten av det godkända testet visar att du har måttligt uttryckt tecken på prostatit. Adress till experten och skicka inspektion. Glöm inte att de flesta hälsoproblem kan elimineras redan i de tidiga stadierna!

Det är bråttom att se en läkare!

Du har en tydlig symptomatologi av prostatit. Så snart som möjligt kontakta en läkare!

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
 8. 8
 9. 9
 10. 10
 11. 11
 12. 12
 13. 13
 1. Med svaret
 2. Med ett märke om visning

Har du haft några obehagliga känslor eller smärta i perineum under den senaste veckan?

 • Ja
 • ingen

Har du haft några obehagliga känslor eller smärta i pungen under den senaste veckan?

 • Ja
 • ingen

Har du några obehagliga känslor eller smärta i penis under den senaste veckan?

 • Ja
 • ingen

Har du haft obehagliga känslor eller smärtor i underlivet under den senaste veckan?

 • Ja
 • ingen

Har du haft några tecken på prostatit under den senaste veckan, som smärta, brännande känsla under urinering?

 • Ja
 • ingen

Har du haft några tecken på prostatit under den senaste veckan, som smärta eller obehag med utlösning?

 • Ja
 • ingen

Hur många gånger under den senaste veckan har det varit ont eller obehag på ovanstående ställen:

 • Detta var inte
 • sällan
 • ibland
 • Mycket ofta
 • vanligtvis
 • Förlorat mitt konto

Hur skulle du bestämma intensiteten av smärta vid en tidpunkt då de stördes på en skala av 1 (inga smärtor) till 10 (smärtan är outhärdlig).

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10

Har du haft några obehagliga känslor eller smärta i perineum under den senaste veckan?

 • Var inte
 • sällan
 • ibland
 • Mycket ofta
 • alltid

Hur ofta har du i den senaste veckan haft en önskan att tömma blåsan före två timmar efter det tidigare besöket på toaletten?

 • aldrig
 • sällan
 • ibland
 • Mycket ofta
 • alltid

Hur påverkar de ovanstående tecknen på prostatit din livsstil?

 • Påverka inte
 • Nästan stör inte
 • Till viss del påverkar de
 • Betydligt bryta mot det vanliga sättet att leva

Hur ofta har du tänkt på dina tecken på prostatit under den senaste veckan?

 • Jag tänkte inte alls
 • Jag tänkte nästan inte
 • ibland
 • Mycket ofta

Hur skulle du leva om ovanstående symtom på prostatit oroade dig hela livet:

 • Jag skulle inte uppmärksamma
 • Normalt skulle leva
 • tillfredsställande
 • Blandade känslor
 • Jag skulle känna mig otillfredsställande
 • Mycket dåligt
 • fruktansvärt

Användningen av vitlök för behandling av prostatit

Behandling av prostatit med vitlök var mycket populär under det senaste århundradet. I samband med den snabba utvecklingen av farmakologin började denna anläggning användas mycket mindre ofta. Men anhängare av folkläkemedel vet att vitlök är ett kraftfullt naturligt antibiotikum. Vitlök med prostatit är mycket effektiv att använda.

Den inflammatoriska processen åtföljs av bildandet av fria radikaler. Aktiva ingredienser av vitlök, särskilt allicin, bekämpar fria radikaler, förhindrar infektion av friska celler.

den färska

Det enklaste, men mycket effektiva sättet, hur man kan förebygga prostata sjukdomar hemma, är den dagliga användningen av flera vitlöksklyftor. På grund av de inneboende fytonciderna hos män etableras styrka och immunsystemet stärks. Två tandpartiklar per dag kommer att räcka till. Du kan göra en sallad av spenat, vitlök, persilja. Detta är en riktig vitamin cocktail för prostata.

Användbara egenskaper hos vitlök från prostatit förbättras om den blandas med andra aktiva ingredienser. Till exempel är vitlök blandat med naturlig honung och citronsaft effektiv. Läkemedlet bereds helt enkelt. Du måste slå upp fem citroner i en mixer, en halv liter honung, några vitlöksklyftor, häll i en glasburk, stäng locket och placera på ett mörkt ställe i två veckor. Du kan ta in tre skedar om dagen.

Beredning av infusioner och avkok

Traditionell medicin är effektiv om den används korrekt. Innan du gör någonting hemma bör du konsultera en specialist, eftersom självmedicinering kan förvärra sjukdomsförloppet.
Effektiva folkmekanismer inkluderar buljonger och tinkturer, beredda på grundval av naturliga ingredienser. I detta fall används en växt med tillsats av andra ingredienser.

 • Avkok på mjölk. Tre kryddnejlika skärs i små skivor, häll ett glas mjölk, lägg i eld, koka, koka på låg värme i 10 minuter, spänning. Du kan dricka två gånger om dagen på morgonen på tom mage och på kvällen innan du lägger dig.
 • Mot prostatit hjälper tinktur av vitlök med alkohol. Förberedelsen är väldigt enkel. För att förbereda läkemedlet behöver du några odlingspunkter och en halv liter medicinsk alkohol. Ta det bara 20 droppar, utspätt i en sked mjölk eller vatten.
 • En annan effektiv folkmedicin mot prostatit är en tinktur av vitlök och rovor. En och en halv kopp hackad skal av rovor och fem tandpannor av växten för att hälla kokt vatten. Infektera botemedel i sex timmar, ta 200 ml tre gånger om dagen. Läkemedlet har ett bra diuretikum och antiinflammatoriskt medel.

Kontra

Trots alla användbara egenskaper hos vitlök, ta det med försiktighet, eftersom det finns vissa kontraindikationer. Om de inte observeras kan biverkningar uppstå.
Försiktighetsåtgärder bör observeras i sådana fall:

 • Nedsatt leverfunktion
 • Ulcerativa sjukdomar;
 • pankreatit;
 • Graviditetstid
 • Hemorrojder.

Folkrättsmedel kan vara en utmärkt assistent vid behandling av prostata sjukdomar. De kan endast användas efter samråd med en specialist, så att läkemedlen är användbar och inte skadlig.

Terapeutiska egenskaper hos vitlök och lök

Vitlök har en kemisk sammansättning, därför är det huvudet bland kryddorna för rätter. Även denna växt innehåller nästan 1% eteriska oljor. För lukt och smak av vitlök möter allicin och aromater. Bland annat kämpar växten mikrober av olika etiologier. Vitlök är rik på vitaminer och användbara element.

Lök har en antiseptisk och bakteriedödande effekt som framgångsrikt bekämpar virus. Bulbous växt hjälper kroppen att motstå infektionssjukdomar.

En inflammerad prostata behandlas med en infektion. Inflammation orsakar många bakterier, såsom:

 • mikrober i tarmarna;
 • Pseudomonas aeruginosa;
 • skadliga element i ändtarmen;
 • enterokocker och andra.

Vitlök är rik på phytoncides, som förstör olika patogener som stafylokocker. Ämnen som finns i vitlök hjälper till att ta bort kolesterol, inte ge upphov till plack på väggarna i blodkärlen. Behandling av prostatit med vitlök varar inte mindre än en månad.

Folkmedicin, som lök med vitlök, reducerar signifikant de redan existerande symtomen på kronisk prostatit. Även om tecken på inflammation inte har börjat, kommer deras konsumtion i livsmedel att bidra till att undvika sjukdoms fullständiga manifestation.

Nackdelar med växter

Lök rekommenderas inte för kärnor, och för dem med leverproblem. Missbrukande lök orsakar ett dåsigt tillstånd. Det påverkar också bildandet av gaser i tarmarna.

Lök och vitlök med prostatit i ren form är förbjuden att använda för dem som har problem med tarmarna. Anemi är också en kontraindikation. I färsk form kan du inte äta den för fetma och pankreatit. Epilepsi är anledningen till att ge vitlök.

Lök och vitlök hjälper till att behandla inflammerad prostata på grund av dess användbara element. Men! Män bör komma ihåg att busting i behandling med medel från folket kan leda till sjukdomsförloppet i kronisk form.

Lök och vitlök

5 klyftor (krossad) häll 400 gram kokt vatten, låt stå i nästan 10 timmar. Nuvarande buljongfiltret. Den färdiga produkten tas före måltider två gånger om dagen för 100 gram.

Om det inte finns någon förbättring av behandlingen av vitlök, bör du kontakta en specialist.

Lök och vitlök (folkmedicin) med prostatit behandlar inflammation i prostata, om de konsumeras dagligen på små huvuden. Det är användbart vid prostatit på grund av ackumulering av zink, järn och koppar. Alla dessa element kompletterar varandra på samma sätt som andra folkliga behandlingsmetoder.

Kronisk prostatit är ett tillstånd där folkrättsmedel (lök, vitlök) borde vara de ständiga följeslagarna i alla rätter. Hemma är det inte alls svårt att behandla prostatit med dessa användbara växter, eftersom du inte kan förbereda speciella infusioner kan du bara äta dem dagligen.

Akut prostatit kommer att mildra dess ardor om du tar lökinfusion, kokas speciellt för att behandla inflammation i prostata. För att göra det måste du ta två lökar, göra dem gröt, häll hett vätska (600 gram), linda och låt ånga. Ta var 60: e minut för 50 ml.

Bow anses vara en bra hjälpare för mänens problem.

Med en kronisk prostatit hemma kan du förbereda ett enkelt recept som underlättar symtomen när sjukdomen förvärras. Vi tar lök frön, blanda med honung 1: 1, använd 5 gram per dag. Denna metod är särskilt effektiv om inflammation i prostata orsakas av infektionen.

Behandla prostatit med folkmedicin, men med läkemedel. Folkmekanismer väljs olika - växter, mat, sport. Mat som kan behandla en inflammerad prostata borde alltid finnas till hands för en man, eftersom tecken på prostatit kan uppstå när som helst.

Weekly diet med lök och vitlök för prostatit

 • Gröt från havregryn. Kålskärning och mjukkokt ägg. Från den flytande kissel.
 • Under lunchen vegetabilisk buljong, lätta frukter.
 • Stekt ostgryta, vitlökshuvud.
 • Innan du går och lägger dig, drick en kefirdryck.
 • Riven morötter, risgröt på mjölk, lök.
 • Ljus soppa, sedan pasta, grönt te.
 • Ostpannkakor, komposit.
 • För natten kan du dricka yoghurt.
 • Bokhete med magert köttbullar, lökhuvud, kissel.
 • Lök soppa, betor massa. Ofullständigt te.
 • Sallad från frukt.
 • Innan du lägger dig ett glas mjölk.
 • Röda sallad, vitlök huvud, kissel.
 • Shchi från surkål, gryta med kött (kanin).
 • Grönsaker med fisk, vitlök huvud, grönt te.
 • Juice.
 • Till frukost, någon gröt med te.
 • Soppa med ris, potatis med vitlök, te.
 • Gryta med låg fetthaltost, frukt.
 • Innan du lägger dig, drick gelé.
 • På morgonen korn gröt, gelé.
 • Kycklingsoppa, bovete med köttbullar, gelé.
 • Gryta från potatis, vitlök huvud, te.
 • På natten ljus kefir.
 • Grönsaker med potatis.
 • Shchi med kött, lök, juice.
 • Bokhete på vatten, morotkotlett.
 • Två timmar efter middagen, curdled milk.

Denna diet är förebyggandet av kronisk prostatit eftersom alla produkter och läkemedel är utformade speciellt för att eliminera de ursprungliga symptomen. Adherens till denna diet hjälper till att snabbt uppnå ett bra resultat i kronisk prostatit. Efter strikt vidhäftning har män färre symptom, såsom smärtsam urinering, smärta i ljummen.

Om du inte vänder dig till en specialist i tid för hjälp med de minsta tecknen på prostatit, blir det i några månader inflammationen en kronisk form.

På de användbara egenskaperna hos vitlök och kontraindikationer kan du ta reda på nedan:

Vitlök med prostatit

Denna grönsak rekommenderas inte bara under säsongens utbrott av influensa och akuta luftvägsinfektioner. Vitlök tjänar som en god adjuvansbehandling för alla inflammatoriska sjukdomar. Applicera det och för behandling av prostatit. Vi lär oss hur grönsaken påverkar sjukdomen och hur man använder den ordentligt.

Behandling av prostatit med vitlök

Eftersom någon behandling med folkmedicinsk behandling utförs under en lång tid, då i likvidationen av denna sjukdom måste man ha tålamod. Ibland tar behandlingen flera månader. Men det bör noteras att alla naturliga botemedel på kroppen är sparsamma, de är säkra och orsakar inte skada, vilka apotekstabletter med kemisk sammansättning kan. De substanser med vilka grönsaken är mättad, förbättrar cirkulationen i bäckenområdet, de förhindrar bildandet av blodproppar i blodet. De är phytoncider, vitaminer i grupp B, C.

Användningen av vitlök - och det här är utvidgningen av blodkärl, vilket minskar risken för att utveckla tumörer, återställer manlig styrka.

Hur man korrekt använder denna grönsak i behandlingen av en vanlig manlig sjukdom? Det finns många alternativ, och du väljer den mest acceptabla för dig:

 1. Vitlökstinktur. Det är nödvändigt att förbereda 4-5 stora vitlöksklyftor. De är noggrant krossade med hjälp av vitlök och placeras i porslinskivor. Häll tre koppar kokande vatten och täck med lock tills morgon. Filtrera sedan noggrant. På morgonen är det nödvändigt att dricka ½ kopp vitlökinfusion på en tom mage. Samma dos ska användas före sänggåendet. Förloppet av sådan behandling varar 30-35 dagar.
 2. Äta färsk vitlök. Phytoncides i denna överkomliga grönsak bidrar till normaliseringen av prostata. Därför ska du varje dag äta 2-3 stora vitlöksklyftor, det är bättre att göra det samtidigt. De flesta män äter vitlök på kvällen. Samtidigt tar man hänsyn till att citronen med en obehaglig lukt klarar sig perfekt.
 3. Vitlök mjölk infusion. Detta folkläkemedel bör behandlas i 2-3 månader. Förbered en matsked av hackad grönsak och häll den med ett glas varm mjölk (inte kokande vatten!). Det är nödvändigt att insistera på ett sådant botemedel i 30-40 minuter. Sedan filtreras och konsumeras, uppdelad i tre doser. Till måltiderna är inte användningen av mjölk vitlök bunden.
 4. Spirituell tinktur av en grönsak. Läkemedlet är bekvämt eftersom varje gång det inte finns något behov av att insistera, laga mat, laga en frisk läkningsvätska. Tinktur återställer prostata, stärker den. Förbered 400 gram vitlök. Mala och häll en halv liter alkohol i en glasbehållare. Sätt botemedlet på en mörk plats i tre veckor. Periodisk tinktur ska skakas. Efter denna tid filtrera allt grundligt, vrid ut. Ta en helande vätska med 20 droppar på morgonen, tvätta med vatten, på kvällen. Du måste använda alkoholisk infusion av vitlök i tre månader.
 5. Vitlök med honung. Det är nödvändigt att ta 500 gram honung, fem huvud vitlök och samma antal citroner. Grönsakerna är malda i vitlök, citron är vridet i köttkvarn. Allt detta blandas grundligt med honung och placeras i en glasburk i kylskåpet. Läkemedelsblandningen används dagligen på en matsked före varje måltid. Så du behöver behandlas tills blandningen är över.
 6. Vitlöksbuljong med socker. Detta starka antimikrobiella medel undertrycker infektioner, behandlar inflammatoriska processer i prostata. Det är nödvändigt att krossa 20 stora vitlöksklyfta, fyll dem med 20 teskedar socker. Låt grönsaken låta saften ut. Sedan tillsättes 100 gram vatten till formuleringen och allt kokas. Efter fullständig kylning under locket filtreras buljongen. Ta detta läkemedel är nödvändigt på en matsked fyra gånger om dagen fält av matintag.
 7. Traditionella läkarna rekommenderar behandling av prostatit och ett recept som kombinerar raps med vitlök. Förbered skalen av en vit näppe, hugga den, tillsätt fem vitlöksklyfta. Fyll grönsaken med en halv liter kokande vatten. Låt timmen stå under locket. Testa därefter blandningen, tre gånger om dagen, använd den till 100 gram.

Är det möjligt att äta vitlök med prostatit

Vitlök i kosten är en välkommen gäst. Med prostatit blir han en oumbärlig assistent, en katalysator för återhämtning. Men, givetvis, förutsatt att mannen anpassar kosten, vägrar att dricka alkohol.

Om patienten inte känner en speciell kärlek till grönsaken i sin naturliga form kan den läggas till sallader.

Prostatit är smutsigt. Det bör behandlas omedelbart efter upptäckten av det första symptomet. Och vitlök i denna fråga kommer att vara en utmärkt assistent.

Vitlök med prostatit

Prostatit är en akut eller kronisk inflammation i prostatakörteln. Denna sjukdom påverkar ofta den manliga kön i ålderdom. Den främsta orsaken till sjukdomen är ingreppet av bakterier eller virus i lymfatisk kanal. Nuvarande medicin ger ett tillräckligt antal droger som kan hjälpa till att lösa detta problem. Men recepten av traditionell medicin visar inte mindre effektivitet. Vitlök med prostatit är det mest effektiva läkemedlet, vilket kommer att hjälpa på kort tid att bota sjukdomen.

Användbara egenskaper av vitlök

På grund av sin unika sammansättning är produkten inte bara en populär krydda, utan också en effektiv metod inom medicin. Utsedd vitlök för olika förkylningar för att förbättra kroppens defensiva funktioner. Sammansättningen av grönsaken är väldigt mycket läkemedel. Dessa inkluderar:

Våra läsare rekommenderar

Vår regelbundna läsare blev av med PROSTATIT genom en effektiv metod. Han kontrollerade det på sig själv - resultatet av 100% - ett fullständigt bortskaffande av prostatit. Detta är en naturlig honungsbaserad lösning. Vi kollade metoden och bestämde oss för att rådgöra med dig. Resultatet är snabbt. DEN EFFEKTIVA METODEN.

 • magnesium;
 • kalium;
 • kalcium;
 • svavelsyra och kiselsyror;
 • flyktig;
 • vitaminerna B och C.

Växten innehåller ca 1% eteriska oljor, som har en uttalad lukt på grund av allicin och aromater.

Den viktigaste och mest användbara egenskapen hos produkten är den antibakteriella effekten på kroppen. Det kan bekämpa den patogena mikrofloran, därför har den en antiphlogistisk och desinfektionseffekt.

Huvudseffekten produceras av phytoncider. Dessa produkter i vitlökskompositionen med prostatit är mycket viktiga. Regelbunden konsumtion av vitlök ökar manlig styrka. Växten minskar signifikant risken för onkologiska sjukdomar och tumörer i prostatakörteln. Så om det är möjligt att äta vitlök på en prostatit, det entydiga svaret - ja. Och även prostata adenom förekommer inte hos en man som förbrukar vitlök.

Ett bevisat hemhjälpmedel för att öka Potential:

 • ett fantastiskt resultat,
 • låg kostnad,
 • fullständig säkerhet,
 • orsakar inte överskott.

Inflammation av prostata sker under inflytande, som innefattar:

 • staphylococcus aureus;
 • E. coli;
 • enterokock;
 • streptococcus;
 • Pseudomonas aeruginosa.

Det är de phytoncider som är mest aktiva i förhållande till prostatakörtelns sjukdomar. Därför är det inte bara möjligt att använda vitlök från prostatit, men det är också nödvändigt.

Åtgärd på kroppen

Mycket ofta förekommer prostatit hos män på grund av stillasittande livsstil, långvarig abstinens eller förstoppning. En möjlig orsak är aterosklerotiska vaskulära lesioner. På grund av detta störs inflödet av blod i det lilla bäckens organ. Alla användbara substanser som ingår i vitlök hjälper till att avlägsna kolesterolhalten, på grund av vilka kärlen expanderar och försvinner kolesterolplack på väggarna i kapillärerna. Tack vare allicin i kompositionen ökar vitlök processen med att producera gall och lindrar förstoppning.

Bota med vitlök

För mycket länge sedan tilldelade läkare män vitlök mot prostatit. Sådan medicin har kommit fram till följd av att ett tillräckligt antal läkemedel uppträder. Men nu är användningen av grönsaker och frukter att bota olika suppuration i efterfrågan. Recensioner säger att användningen av vitlök hjälper till att förbättra människans kropp och minska allvarlighetsgraden av alla symtom.

Vid en suppuration kan man observera bildandet av fria radikaler. Allicin börjar en aktiv kamp med dessa radikaler. Om de elimineras i tid kommer det inte att finnas infektion i närliggande celler. Traditionell medicin erbjuder flera metoder för att härda sjukdomen med hjälp av denna unika växt.

Frisk produkt

Behandling av prostatit med vitlök i hemmet kommer inte att orsaka några problem. Det enklaste sättet att använda vitlök vid behandling av ett sjukdom är att introducera det i kosten i en ny form. Det finns ingen anledning att slösa tid på att göra någon komposition. Användningen av produkten i sin färska form bidrar till att behålla absolut alla användbara egenskaper.

Det rekommenderas att använda ett par tänder dagligen. I det här fallet löser mannen alla svårigheter med styrka och ökar kroppens skyddsfunktioner. Det är viktigt att inte missbruka användningen av produkten. En dag räcker för att använda 3-4 tänder.

För en förändring i din kost kan du laga mat med färsk mat. Dessa inkluderar:

 • en sallad av persilja och spenat;
 • betesallad;
 • potatis med vitlök;
 • morot sallad med ost.

Du kan äta vitlök med de första rätterna. Det är användbart och gott att tillsätta kryddor till kötträtter. Således kan du inte bara ändra smaken, utan också eliminera inflammation i prostatakörteln.

När du lagar mat kan du förbättra vitlökens fördelaktiga egenskaper. För detta rekommenderas att man bereder en formulering baserad på:

För att laga maträtten måste du blanda 6 tandpannor av produkten, 5 citroner och 0,5 liter honung. Blanda hela massan med en mixer. Den resulterande infusionen lämnas i 14 dagar. Efter dess förberedelse, använd 3 matskedar dagligen.

Folkmekanismer är ganska effektiva och orsakar ingen hälsorisk. Detta kan inte sägas om användning av läkemedel som har en kemisk sammansättning.

Tinkturer och buljonger

Med inflammation i prostata kan behandlas med hjälp av buljonger och infusioner, som kokas på basis av vitlök. Förberedda sådana droger är mycket enkla och har samtidigt det maximala resultatet. Följande recept är effektiva:

 • Mjölkavkokning. Tillsätt 3 vitlöksklyfta till 1 kopp mjölk. Lägg produkten på spisen och koka den. Därefter minska elden något och laga mat i 10 minuter. Koka buljongen och ta den två gånger om dagen: morgon och kväll. På morgonen rekommenderas att du dricker på en tom mage.
 • Vitlök, infunderad med etanol. Mala 3 vitlöksklyftor och tillsätt 0,5 liter alkohol. Lämna kompositionen i en vecka. Efter 7 dagar, ta 20-25 droppar varje dag. Detta läkemedel kan spädas 1 matsked mjölk eller kokad vätska.
 • Tinktur av växter med rovor. För korrekt förberedelse behöver du 5 tandpennor av produkten och en rakhud. Häll den resulterande blandningen med kokt vatten. Lämna botemedlet i 6 timmar. För att eliminera inflammation och rensa kroppen av överskott av vätska, måste du dricka 3 gånger ett glas drogen varje dag.
 • Infusion med socker. 20 teskedar av produkten kommer att behöva 20 teskedar socker. Så snart saften börjar dyka upp, tillsätt 100 ml vatten till infusionen och låt dem simma. Efter att botemedlet har svalnat, ska det filtreras och berusas 1 matsked ett par gånger om dagen.
 • Oljetextrakt med citronsaft. Detta recept förbättrar blodcirkulationen i prostatakörteln. Det kan också eliminera alla inflammatoriska processer. Alla dents av ett huvud måste rengöras och passera genom pressen. Häll blandningen i en glasbehållare och häll en skål med vegetabilisk olja. Lägg disken i kylskåpet i en vecka. Därefter ta medicinen tre gånger om dagen. Blanda läkemedlet med citronsaft i ett förhållande 1: 1 före användning. Juicen måste vara färskpressad. Citron kan ersättas med kalk. Varaktigheten av behandlingen är 1 månad.
 • Infusion av vitlök. I termosen på kvällen måste du insistera på 2 kryddnejlika fyllda med ett glas varmt vatten. Behandlingen varar ca 8-9 timmar. Du borde dricka två gånger om dagen för ett halvt glas på en tom mage. Ta efter att vakna och på natten. Behandla sjukdomen i minst 1 månad.

Behandlingstiden med alkoholtinktur baserad på vitlök bör vara minst 3 månader. Endast i detta fall är ett positivt resultat och betydande förbättringar möjliga. Mjölk-vitlök buljong att dricka minst två månader för fullständig botemedel av sjukdomen.

Vid behandling av kronisk prostatit är vitlök viktigt att inte överdriva det. Förutom denna produkt bör kosten också omfatta:

 • palsternacka;
 • pepparrot;
 • persilja;
 • senap.

Det är viktigt att inte äta feta livsmedel. Fett är källan till dåligt kolesterol, vilket kommer att bidra till bildandet av plack. Fartygen kommer att minskas avsevärt och därför kommer blodcirkulationen att störas. Varje kränkning av blodcirkulationen orsakar utveckling av prostatit.

Kontra

Trots det faktum att vitlök har många användbara egenskaper, har produkten vissa kontraindikationer. Dessa inkluderar:

 • njurproblem
 • tarm- eller magsår
 • epilepsi;
 • hemorrojder;
 • hepatit;
 • bronkial astma
 • gastrit.

Du bör följa råd och inte använda produkten i dessa fall. Annars kan du skada din hälsa och förvärra hela situationen. Innan du använder några medel baserade på vitlök rekommenderas det att samråda med din läkare.

kompatibilitet

Trots det faktum att vitlök är mycket effektiv för prostatit, kommer det inte att vara möjligt att helt bli av med prostatit. Det är nödvändigt att lyssna på alla rekommendationer från den behandlande läkaren. Produkten kan kombineras med alla föreskrivna läkemedel. Behandling av sjukdomen med hjälp av detta verktyg är ganska lång, men med sin kontinuerliga användning är det möjligt att uppnå positiva resultat.

Man kan dra slutsatsen att vitlök är ett mycket effektivt botemedel mot en sjukdom som prostatit. Innan du använder traditionella medicinrecept som innehåller vitlök, bör du kontakta en specialist. Endast en läkare kommer att kunna göra en noggrann diagnos och inkludera alla recept i en omfattande behandling.

Vem sa att det är omöjligt att bota prostatit?

Har du en PROSTATE? Redan mycket pengar försökt och ingenting hjälpte? Dessa symtom är bekant för dig inte av hearsay:

 • konstant smärta i underlivet, skrotum;
 • svårighet att urinera
 • sexuell dysfunktion.

Det enda sättet att använda? Vänta och inte agera med radikala metoder. Prostatit kan vara CURED! Gå till länken och ta reda på hur specialisten rekommenderar behandling av prostatit.