Huvud
Symptom

Vitlök med prostatit

Prostatit är en sjukdom som inte kan botas på egen hand. För en botning behövs en tydlig plan av terapi och exakt diagnos, och allt detta är bara möjligt för urologen och motsvarande analyser. Och idag kommer vi att överväga en av folkmedicinerna - behandling av prostatit med vitlök.

Men ingen kan förbjuda en man som har haft inflammation i prostatakörteln, vända sig till folkmedicin och prova flera recept för läkning. Naturligtvis, bara om sådan behandling är tillräcklig.

Vitlök - denna produkt används av nästan alla människor, och mammor ger det definitivt till sina barn för att förhindra ARVI. Det är bara ingen som tänker - vad det är användbart, vilka sådana element ingår i grönsaken. Om detta och om hur behandlingen av prostatit med vitlök hemma då!

Sammansättning och användbara egenskaper hos vitlök

I allmänhet används vitlök i stor utsträckning inom fytoterapi. Och det här är inte förvånande, eftersom det har så mycket användbart:

 • Askorbinsyra;
 • Vitaminer B1, B3;
 • Vitamin PP;
 • karoten;
 • Proteiner, fetter, polysackarider, kolhydrater;
 • Fruktos, glukos;
 • fiber;
 • Vitamin C;
 • selen;
 • germanium;
 • jod;
 • flyktig;
 • svavel;
 • Eterisk olja;
 • Adonisit och allicin.

Det är inte förvånande att vitlök, som har så många överflöd av användbara komponenter i sin sammansättning (och inte alla är listade), kan ha många positiva effekter på människokroppen.

Därmed läker han sig också av ett antal andra sjukdomar och stärker sin hälsa genom att behandla honom med prostatit. Vid behandling av prostatit är denna grönsak användbar, eftersom:

 1. Den har en antibiotikabehållning på grund av de svavelföreningar som finns däri. Med andra ord är det ett utmärkt antimikrobiellt medel.
 2. Det kan ha en kraftfull antiviral effekt. Människor som regelbundet äter vitlök är sjuka mycket mindre. Vid behandling av prostatit är det viktigt att en man inte "fångar" virus (om en virusprostatit - i en separat artikel), och hans immunitet var stark.
 3. Kliniskt bekräftade vitlökens förmåga att bekämpa tumörer, särskilt med cancer.
 4. Han är en utmärkt immunmodulator. Förmågan att aktivera immunitet på cellulär nivå är inte mindre viktigt vid behandling av prostatit.

Detaljerade användningsanvisningar: recept från vitlök

Behandling av prostatit med vitlök är en enkel sak och helt enkelt, eftersom den kan användas som krydda förutom måltider vid varje måltid. Det finns emellertid recept som tros öka effektiviteten hos denna produkt vid behandling av inflammation i prostata.

Några recept med en detaljerad beskrivning:

 1. Tinktur nummer 1. Skala 4 stora dentiklar från skalen, hugga pressen och häll 3 koppar kokande vatten. Gör det här på kvällen så att medicinen är infunderad hela natten. Ta morgon och kväll. Kursen varar i en månad. Vid en tid använd 50-100 ml vardera.
 2. I färsk form. Här är det ännu enklare att äta ett par tänder till lunch, och varaktigheten av kursen är inte begränsad. Du kan tugga det med en citron för att ta bort lukten.
 3. Behandling av kronisk prostatit med vitlök kommer att vara effektivast om du lägger till mjölk till det, nämligen häll 1 matsked av den hackade grönsaken i 200 ml varm mjölk. Kapacitet att sätta på en liten eld, koka i 1 minut, och lämna för att införa i en tredjedel av en timme. Stam och du kan dricka: 2 matskedar efter att ha ätit.
 4. Tinktur nummer 2. Rengör tänderna, men slip dem inte. Allt du behöver ta 400 g. Lägg dem i en kruka och häll alkohol med en hastighet av 0,5 liter. Sätt i en mörk och sval plats i 3 veckor, ta sedan dagligen på morgonen och kvällen för 20 droppar.
 5. Inte mindre användbart är ett sådant recept: ta 0,5 liter honung och 5 bitar citron och vitlök huvuden. Den sista produkten passerar genom köttkvarnen, blanda sedan med de andra två, behållaren är stängd och låt den brygga på en mörk, kall plats i några veckor. Använd tre gånger om dagen för 3 teskedar.
 6. Den andra användbara blandningen framställs enligt följande: 20 stora tänder ska rengöras, krossas och täckas med 20 teskedar socker. Rör om, sätt lite vatten och sätt på en liten eld. Vänta tills det kokar, låt sedan svalna och dränera. Ta 4 gånger om dagen för 1 matsked.

Vem kan inte använda vitlök?

Behandling av manlig prostatit med vitlök är omöjligt, om en man diagnostiseras med:

 • Magsår och duodenalsår / gastrit
 • Njursjukdom;
 • hepatit;
 • astma;
 • Felaktig operation av tolvfingertarm och lever.
 • hemorrojder;
 • epilepsi;
 • Infektionssjukdomar i huden.

Det är lämpligt att rådgöra med en läkare innan du tar det - det kommer att hjälpa till att välja rimliga doser och receptet för att förbereda infusion eller en läkemedelsblandning.

Behandling av prostatit med vitlök hemma: hur mycket det kan ätas

Problem med prostata uppstår i många representanter för den starka hälften av mänskligheten, huvudsakligen efter 40 år. Det är dock värt att notera att även unga killar är föremål för prostatit.

Att hantera konsekvenserna av denna sjukdom och förhindra utvecklingen av komplikationer kommer att tillåta folkmedicin. Ett av de effektiva sätten är vitlök. Behandling med icke-traditionella metoder måste dock nödvändigtvis kontrolleras av en specialist.

Fördelar med vitlök

Ämnenna i denna produkt bidrar till att förbättra blodcirkulationen i de organ som finns i det lilla bäckenet och förhindra bildandet av blodproppar. Användningen av vitlök har en gynnsam effekt på tillståndet av manlig styrka. Med hjälp hjälper fartygen ut, och risken för cancerutveckling minskar.

Experter rekommenderar att du använder denna grönsak för att stärka kroppens skyddande funktioner. I vitlökskompositionen finns vitaminer B och C, phytoncider, allicin, svavelsyra och kiselsyror. Det innehåller också spårämnen som kalium, magnesium och kalcium.

Denna växt är utrustad med medicinska egenskaper. Det är därför det ofta används för matlagning av alla typer av tinkturer och buljonger. Dessutom används vitlök i stor utsträckning i kulinariska industrin. Den används främst som kryddor. Det kännetecknas av utmärkt smak och ger en speciell piquancy till rätter.

Det är särskilt användbart att använda det för personer som har problem med mag-tarmkanalen. Med hjälp är maten bättre absorberad. Även vitlök kan klara av förstoppning och flatulens. Denna produkt är oumbärlig för äldre, som störs av sömn, migrän huvudvärk eller privata huvudvärk.

Viktigt är att denna växt förstör den patogena mikrofloran i kroppen och bidrar till dess rening. Detta beror på att vitlök har en antibakteriell och antiseptisk effekt.

När det gäller prostatit, i detta fall, inflammation åtföljs av frisättning av fria radikaler. Ämnen som ingår i vitlök, hanterar dem effektivt och därigenom förhindrar övergången till den inflammatoriska processen till friska celler.

Applikation av vitlök

När du bestämmer dig för att behandla prostatit med vitlök hemma, var noga med att notera följande recept:

 1. I termoserna måste du sätta 1 kopp krossad rygg och lägg till 5 vitlöksklyfta. Fyll behållaren med kokande vatten (0,5 liter) och låt den infiltrera i ca 5 timmar. Därefter filtreras blandningen och tas tre gånger om dagen. Enstaka doser - 200 ml. Denna produkt har en antiinflammatorisk och diuretisk effekt.
 2. På kvällen måste du förbereda vitlöket, hugga det och ånga med kokande vatten (600 ml). Låt det insistera tills morgonen. Efter uppvaknande på tom mage kan du konsumera 50 till 100 ml av den erhållna infusionen. Läkemedlet ska upprepas före sänggåendet. Behandlingsförloppet är 1 månad.
 3. För en halv liter honung måste du ta 5 vitlöksklyfta och en liknande mängd citroner. Produkterna måste passera genom köttkvarn och kombinera dem med honung. Den erhållna blandningen kan användas för 3 teskedar tre gånger om dagen.
 4. Som behandling hemma är det användbart att dricka mjölk med tillsats av vitlök. För att förbereda denna buljong måste du lägga 1 matsked i ett glas mjölk. sked vitlök pasta och sedan skicka blandningen till kaminen. Koka vid låg värme. När buljongen kokar, bör den hållas på spisen i en minut och sedan sätta åt sidan för att kräva. Det blir 20 minuter. Sedan filtreras blandningen. Hela dagen lång måste du äta 2 matskedar. Skedar betyder helst efter att ha ätit.
 5. Vitlök (400 g) rengörs och hälls med alkohol (0,5 liter). Denna blandning skickas till en skuggad plats. Att dricka ett botemedel börjar efter 3 veckor. Mottagande tinktur utförs varje dag för 20 cap. morgon och kväll.

Kontra

Vitlök med prostatit bör tas mycket noga för personer som har leverproblem, sår i mag-tarmkanalen, hemorrojder, pankreatit.

Det är också värt att notera att den helande effekten kan uppnås endast under förutsättning att ett integrerat tillvägagångssätt vid behandlingen av sjukdomen är.

Introduktion till kosten

Behandling av prostatit med vitlök föreslår att den införs i kosten. Denna produkt kan ätas dagligen, kombinera med tomater, spenat, morötter och persilja.

Goda resultat i närvaro av problem med prostata gör att du kan uppnå vitlökolja. Med hans hjälp är det möjligt att normalisera blodcirkulationen, samt återställa funktionerna i prostatakörteln.

För att göra smör, måste du rengöra vitlök och slipa det. Förberedd massa bör placeras i en lämplig behållare, häll av vegetabilisk olja (200 ml) och skicka till en kall plats.

Det rekommenderas att äta vitlökssmör före måltiden vid 1 tesked tre gånger om dagen, medan det kan spädas i förväg med en liknande mängd citronsaft. Varaktigheten av behandlingen är 1 månad.

Det är nödvändigt att förstå att prostatit är en allvarlig sjukdom som kan leda till farliga komplikationer. Var uppmärksam på din hälsa och de minsta problemen i kroppen - kontakta kvalificerade specialister. Innan behandlingen av prostatit börjar, bör du få råd från den behandlande läkaren och hans godkännande för användning av folkrättsmedel.

Behandling av prostatit med vitlök

Prostatit är en av de vanligaste sjukdomarna i det manliga reproduktionssystemet. För att bli av med den krävs en noggrann diagnos och en utvecklad plan för behandling, som bara kan utföra en kvalificerad specialist. Effektiv samtidig behandling är folkmedicinska åtgärder. Till exempel används vitlök ofta för prostatit.

Inflammation av prostata kan inte behandlas oberoende. Den provokerande faktorn är ofta en infektion som tränger igenom prostata. Långsam abstinens orsakar stagnation av prostatsekretionen. Sålunda blir infektionsmedel mer aktiva.

Förloppet av inflammation i prostatakörteln är akut och kronisk. Hittills har varje tredje man över 20 år prostatit.

Användbara egenskaper av vitlök

Vitlök från prostatit används ofta i fytoterapi. Dess sammansättning kännetecknas av ett högt innehåll av användbara element:

 • Vitaminer av grupp B, C, PP;
 • jod;
 • Askorbinsyra;
 • Eterisk olja;
 • Proteiner, fetter, karoten, fiber;
 • Germanium, selen, svavel;
 • Glukos, fruktos, kolhydrater, polysackarider;
 • flyktig;
 • Allicin, adonisit.

Dessutom stimulerar den rika kompositionen av vitlök cirkulationsprocessen i det lilla bäckens organ och förhindrar också trombbildning.

Vitlök har sådana användbara egenskaper:

 • Antimikrobiell, antibiotisk verkan;
 • Har en kraftfull antiviral effekt, stärker immunförsvaret.
 • Utmärkt immunmodulator. Aktiverar immunsystemet på cellnivå - det är mycket viktigt vid behandling av prostatit;
 • Antitumör effekt. Även en bekämpning mot cancer har kliniskt bekräftats.

Regelbunden användning av vitlök har en bra effekt på manlig styrka, och stimulerar också föryngringen av kroppen.

Sätt att använda

För behandling av prostatit hemma använder vitlök. Den används både i färskt tillstånd och i form av tinkturer och andra fördelaktiga blandningar. Det är till exempel lämpligt att använda sådana tinkturer:

 • Jag sätt. Stora, skalade 4 vitlöksklyftor måste krossas, krossas. Han måste börja saften. Blanda blandningen med 600 ml kokande vatten. Infunder 12 timmar. Det rekommenderas att ta 50-100 ml på morgonen och på kvällen i en månad;
 • II-väg. 400 g raffinerad, inte slipad vitlök, häll 500 ml alkohol. Infusera 3 veckor på en mörk plats. Använd 2 gånger om dagen för 20 droppar.

Färsk vitlök rekommenderas att äta i små mängder (2 tänder) vid middagen. Neutralisera lukten med en citron.

Det finns flera typer av blandningar som skiljer sig åt i deras effektiva verkan:

 • 20 stora tänder att mala och blanda med 20 teskedar socker. Tillsätt en liten mängd vatten för att sätta på en svag eld. Koka, svalna, dränera. Ät 1 matsked 4 gånger om dagen;
 • 5 vitlökar, 5 citroner. Mala i en mixer. Tillsätt 500 ml honung. Insistera om två veckor. Använd 1,5 matsked 3 gånger om dagen.

Ångbad

Kända för deras medicinska egenskaper är eteriska oljor av vitlök. Deras direkta inflytande på bäckenorganen kan kallas den gamla metoden. För att göra detta behöver du: en stor metallbehållare, en torr röd tegelsten, flera brädor och vitlök.

Lägg brädorna på botten av tanken. Från ovan sätter de uppvärmda tegelstenarna. Tegelstenen får inte vara varm, men när den träffar vattnet bör man höra en karakteristisk lyftning. På heta tegelstenar strö skivad vitlök. Lägg sedan ett par brädor på behållaren för bekvämt sittande. Att sitta på en sådan konstruktion måste du vända en filt. Efter proceduren, lägg dig till sängs före kroppens normala temperatur.

Ångbad bör hållas i flera minuter (högst 5 minuter). Effekten blir tydlig efter 3-4 procedurer.

effektivitet

Det är känt att vid behandling av inflammation i prostatakörteln är vitlök ett ganska effektivt verktyg. Men dess användning är inte tillräckligt. För att utesluta patologi är det nödvändigt att följa alla rekommendationer från en specialist samt upprätthålla en hälsosam livsstil.

Om en 3-4 veckors behandlingstid av sjukdomen med traditionell medicin inte har givit resultat, krävs en läkare omedelbart. Den fördröjda behandlingen kan framkalla försämringen av kliniken och förekomsten av komplikationer.

Vitlök kombineras framgångsrikt med traditionella läkemedel mot prostatit. I detta fall ses en större effektivitet när en vitlök kombineras med citron, honung, socker, alkohol eller vita rovor. Ofta rekommenderas vitlöksterapi att fortsätta tills fullständig lindring från sjukdomen - i ca 6 månader.

Kontra

Behandling av prostatit med vitlök kan introduceras endast i avsaknad av sjukdomar som utesluter dess användning. Sådana patologier innefattar:

 • hepatit;
 • Magsår, duodenalsår;
 • epilepsi;
 • Njursjukdom;
 • astma;
 • Hudinfektionssjukdomar.

Även i avsaknad av dessa patologiska processer krävs en läkarmottagning innan man tillämpar folkliga behandlingsmetoder. Endast en specialist kommer att kunna bestämma individuellt receptets tillräcklighet för beredning och dosering, samt om en eller annan behandlingsmetod kan användas.

Orsaker till prostatit

De främsta orsakerna till utvecklingen av prostatit hos män är:

 • uretrit;
 • Kronisk förstoppning
 • Svagt immunförsvar;
 • Hormonal misslyckande;
 • hypotermi;
 • pyelonefrit;
 • Slumpmässigt sexliv.

Den akuta formen liknar den vanliga virusinfektionen:

Dessutom har sjukdomen ytterligare symtom: smärta i nedre delen, eventuellt i underlivet. För patologi präglas av frekvent urinering, smärta i könsorganen. Sådana tecken kan inte lämnas utan uppmärksamhet.

Kronisk prostatit har inte sådana ljusa symptom. Man tror att den vanligaste orsaken till sin förekomst är den långa frånvaron av samlag. Män som har inflammation i prostatakörteln är mindre hårda. De blir snabbt trötta, mer benägna att irritera, depression.

förebyggande

Ofta är orsaken till prostatakörtelns inflammatoriska process sådana bakterier:

 • Pseudomonas aeruginosa;
 • Staphylococcus aureus;
 • intestinal;
 • proteus;
 • enterokock;
 • Klebsiella, serration.

Vitlök som innehåller phytoncider har en överväldigande effekt på dessa bakterier, vilket lindrar patienten av en infektionssjukdom.

En stillbildsbild, långvarig abstinens, aterosklerotiska vaskulära lesioner, förstoppning kan orsaka utvecklingen av blodcirkulationspatologin i bäckenorganen och följaktligen prostatit. Användningen av vitlök hjälper till att rengöra kroppen av kolesterol, blodkärl från plack.

För förebyggande ändamål är det viktigt att följa vissa rekommendationer:

 • Att gå in för sport;
 • Sitt inte på en kall yta;
 • Att leda ett aktivt sexuellt liv;
 • Minst en gång per år för att besöka en specialist;
 • Missbruk inte kryddig och stekt.

Sådana enkla åtgärder hjälper till att minimera risken för prostatit.

Är det möjligt att äta vitlök med prostatit? Indikationer och kontraindikationer för användning, flera folkrecept

Prostatit är en akut eller kronisk inflammation i prostata, vilket ofta påverkar äldre män.

Enligt statistiken är dock varje tredje man över tjugofem år också en liknande diagnos.

Modern medicin erbjuder ett brett utbud av läkemedel för behandling av prostatit, men traditionell medicin är också effektiv för att bekämpa denna sjukdom.

Du kan tydligt se vitlök på bilden:

nytta

den hjälp vitlök med prostatit? Fördelarna med vitlök för behandling av förkylning hörs av alla, men väldigt få människor vet att det också är användbart för prostatit hos män. På grund av sin rika komposition kan vitlök förbättra bäckens organcirkulation och förhindra bildandet av blodproppar.

hans vanlig Konsumtion i mat har en positiv effekt på manlig kraft och har en föryngrande effekt på kroppen, men är det möjligt att äta vitlök med prostatit? Denna produkt minskar risken för att utveckla cancer, i synnerhet prostatacancer.

Vilka delar av vitlök används för att behandla denna sjukdom? För förebyggande och behandling av prostatit är extremt användbar för att konsumera vitlök i färsk form och lägga till olika sallader. Från lobules av denna produkt bereds olika dekoktioner och infusioner, liksom vitlökolja.

struktur

Vitlök är den starkaste naturliga antibiotikum. Den innehåller 0,2-0,7% eterisk olja, vars huvudkomponent är allicin.

Detta är en kombination av aromatiska flyktiga föreningar och polysulfidgrupper. Tack vare dessa grupper har vitlök kraftfullt antioxidant egenskaper.

Vitlökskompositionen innehåller också phytoncider som kan bekämpa ett stort antal olika bakterier. Denna grönsak är rik på sådana viktiga mikrodelar som kalcium, kalium, zink, magnesium, jod, järn och fosfor. Den består av vitaminer från PP-gruppen, vitamin C och vitamin B.

Åtgärd på kroppen

Vanligtvis prostatit kallas sådana bakterier som tarm och pseudomonas aeruginosa, Klebsiella, Proteus, Serration, enterokock eller Staphylococcus aureus. Fytonciderna som ingår i vitlök utövar en destruktiv effekt på var och en av dessa bakterier och främjar undertryckande infektion.

Ofta förekommer prostatit och i bakgrunden stillasittande livsstil, förstoppning, långvarig abstinens, samt aterogen kärlsjukdom, vilket orsakar blodcirkulation i bäckenorganen. Ämnenna i vitlök rengör kroppen av kolesterol och förhindrar utseende av aterosklerotiska plack på blodkärlens väggar. Och på grund av allicinens närvaro accelererar vitlök produktionen av gall och lindrar förstoppning.

Folkmekanismer

För att förebygga och behandla inflammation i prostata rekommenderas att män ingår i deras dagliga kost två dentiklar vitlök. Dietister rekommenderar att äta det under lunchen med en bit svart bröd eller fett.

Användbar också sallad, som innehåller persilja, spenat, färsk tomat, vitlök och morötter. Som förband kan du använda naturlig vegetabilisk olja erhållen genom kallpressning. Denna sallad bör ätas varje dag.

Recept för hemmetoder

En av de mest populära behandlingarna för prostatit hemma är infusion vitlök. För att göra det måste du slipa fyra stora vitlöksklyftor på kvällen och häll dem med tre glas kokande vatten. Vitlök måste infunderas över natten, varefter du kan ta infusion.

För att göra det, sätt en matsked hackad vitlök i två hundra milliliter varm mjölk, koka den här blandningen i en minut och låt den stå i tjugo minuter.

Därefter spänna buljongen.

Kontra

Precis som någon annan produkt har vitlök vissa kontraindikationer till användningen. Dessa inkluderar:

 • epilepsi;
 • tarm och magsår;
 • gastrit;
 • störningar i njurarnas arbete.

kompatibilitet

Även om vitlök är tillräckligt effektiv för att behandla prostatit, kan du bara bli av med denna sjukdom om du följer alla läkares recept, följer en diet och leder en hälsosam livsstil.

Det mest effektiva vid bekämpning av denna känsliga sjukdom är det sätt på vilket vitlök kombinerar med honung, citron eller mjölk, socker, vita rovor och alkohol.

Behandling av prostatit med vitlök är en ganska lång process. Vanligtvis, för fullständig återhämtning, är det nödvändigt att fortsätta denna behandling i sex månader.

Prostatit är en ganska insidious sjukdom, men i tid börjar behandlingen som en plund om fullständig återhämtning. En pålitlig assistent i denna behandling kan vara den vanligaste vitlöken.

Gör vänner med vitlök - glöm prostatit

Sjukdoms prostatit behandlas mycket effektivt av folkmedicinska lösningar. Det viktigaste är att ha tålamod, eftersom denna sjukdom inte går fort. Behandlingstiden tar ofta flera månader. Det bör emellertid understrykas att naturläkemedel fungerar skarpt och inte orsakar så allvarliga skador på människokroppen som apotekspiller med kemisk sammansättning.

Ofta finns det en bild, som när man använder detta eller det här växtdekoket, finns det en återhämtning och återhämtning av många organ och system. Till exempel är vitlök från prostatit en underbar och effektiv folklösning. De ämnen med vilka denna grönsak är rik, förbättrar blodcirkulationen i bäckenområdet, förhindrar bildandet av blodproppar i blodet.

Vitlök kommer att övervinna alla sjukdomar

Användningen av vitlök främjar utvidgningen av blodkärl, reducerar utvecklingen av tumörsjukdomar och återställer manlig styrka. Hur appliceras det med prostatit? Våra recept, som tagits från olika källor till traditionell medicin, hjälper dig att hitta den mest lämpliga behandlingen.

1) Förbered ett sådant läkemedel för prostatit: på kvällen fyra stora nötkött av hackad fin och häll kokande vatten (3 koppar). Insistera tills morgonen. På morgonen på en tom mage drick 50-100 ml av denna infusion. Innan du lägger dig, upprepas medicinen. Kurs: månad.

2) Fiktonciderna av vitlök bidrar effektivt till återställandet av prostatakörteln. Vid lunch ska du äta 2 tänder. Förresten, den obehagliga tunga lukten och munhålan rensar väl citronen.

3) Det är användbart för prostatit att dricka vitlök med mjölk. Förbered en sådan avkok: i 200 ml varm mjölk lägg en matsked frisk grus. Blandningen kokas på låg värme i en minut och insisteras i 20 minuter. Därefter filtreras buljongen försiktigt genom en fin silis och dricker två matskedar efter att ha ätit under dagen.

4) Förstärker och återställer det andra "manens hjärta" recept: 400 gram vitlök, skalad, hälls i halv liter alkohol. Den resulterande blandningen placeras på en sval skuggad eller mörk plats. Tre veckor senare börjar det ta 20 droppar dagligen på morgonen och kvällen.

5) Folkläkare rekommenderar att man tar prostatit med vitlök och honung. Ta 500 ml honung fem hackade citronfrukter och samma antal vitlökshuvuden. Den är malet med köttkvarn och blandad med citroner och honung. Insistera på en mörk plats för exakt en vecka. Ta en blandning av 3 teskedor på morgonen, lunch och kväll.

6) Den kraftiga antimikrobiella effekten av denna voshcha riktas till ett brett spektrum av bakterier. Därför, med hjälp av den, undertrycks någon infektion, inflammatoriska processer i prostata och i hela kroppen utförs.

Vitlök har verkligen fantastiska egenskaper. Det stannar tillväxten av patogena bakterier och förstör virus, påverkar kärlsatsen positivt, förbättrar blodflödet i organ och system och stimulerar immunitetens arbete.

Om vi ​​betraktar denna grönsak i samband med behandling av prostatit är dess roll tvetydig: ovanstående egenskaper hjälper till att lindra smärta, ta bort inflammation, förstöra patogenen. Men när prostatitens skyldige anses vara en sten, hjälper inte vitlök mycket. Man bör också inte glömma det enkla axiomet: behandling av någon sjukdom bör vara omfattande med användning av läkemedel och recept av traditionell medicin.

Med denna sjukdom hjälper receptet och juice av vitlök perfekt. För att göra detta, krossa 20 stora tänder och fyll dem med socker med en hastighet av 20 teskedar. Rör om blandningen och tillsätt lite varmt vatten till det. Lägg sedan på en tallrik och värm till koka. Insistera och påfrestning. Drick drogen 4 gånger om dagen för en matsked.

7) Folkläkare och herbalister rekommenderar att man använder en prostatit för att tillämpa en sådan recept. Sätt en ren, krossad skal av gult eller vitt näbb i termosen - ett fullt glas. Kasta i 5 vitlöksklyfta. Häll alla halv liter kokande vatten och insistera i minst 5 timmar. Därefter filtreras och konsumeras blandningen 3 gånger om dagen för 200 ml. Det är ett diuretikum och antiinflammatorisk medel.

Presentera i kosten

I färsk form. När prostatit rekommenderas varje dag i kosten för att komma in i en sallad: tomater, spenat, persilja, morötter och vitlök.

Aromatisk olja. Goda resultat vid behandling av sjukdom ger applicering av vitlökolja. Det normaliserar perfekt blodcirkulationen och prostatafunktionen. Ökar aptiten och läker sjukdomen.

För att göra det behöver du ett vitlökshuvud som ska rengöras och hackas. Då placeras denna massa i ett kärl och fylls med ett glas vegetabilisk olja. Blandningen hålls i kylan. Ta innan måltider: en tesked tre gånger om dagen, tidigare utspätt med samma mängd citronsaft. Behandlingen varar i en månad.

Kom ihåg att prostatit är en förförisk sjukdom som är fylld med mycket allvarliga konsekvenser. Uppskatta och ta hand om din hälsa, och vid den minsta störningen i din kropp - i tid, börja kompetent behandling.

Vitlök med prostatit

Prostatit är en akut eller kronisk inflammation i prostatakörteln. Denna sjukdom påverkar ofta den manliga kön i ålderdom. Den främsta orsaken till sjukdomen är ingreppet av bakterier eller virus i lymfatisk kanal. Nuvarande medicin ger ett tillräckligt antal droger som kan hjälpa till att lösa detta problem. Men recepten av traditionell medicin visar inte mindre effektivitet. Vitlök med prostatit är det mest effektiva läkemedlet, vilket kommer att hjälpa på kort tid att bota sjukdomen.

Användbara egenskaper av vitlök

På grund av sin unika sammansättning är produkten inte bara en populär krydda, utan också en effektiv metod inom medicin. Utsedd vitlök för olika förkylningar för att förbättra kroppens defensiva funktioner. Sammansättningen av grönsaken är väldigt mycket läkemedel. Dessa inkluderar:

Våra läsare rekommenderar

Vår regelbundna läsare blev av med PROSTATIT genom en effektiv metod. Han kontrollerade det på sig själv - resultatet av 100% - ett fullständigt bortskaffande av prostatit. Detta är en naturlig honungsbaserad lösning. Vi kollade metoden och bestämde oss för att rådgöra med dig. Resultatet är snabbt. DEN EFFEKTIVA METODEN.

 • magnesium;
 • kalium;
 • kalcium;
 • svavelsyra och kiselsyror;
 • flyktig;
 • vitaminerna B och C.

Växten innehåller ca 1% eteriska oljor, som har en uttalad lukt på grund av allicin och aromater.

Den viktigaste och mest användbara egenskapen hos produkten är den antibakteriella effekten på kroppen. Det kan bekämpa den patogena mikrofloran, därför har den en antiphlogistisk och desinfektionseffekt.

Huvudseffekten produceras av phytoncider. Dessa produkter i vitlökskompositionen med prostatit är mycket viktiga. Regelbunden konsumtion av vitlök ökar manlig styrka. Växten minskar signifikant risken för onkologiska sjukdomar och tumörer i prostatakörteln. Så om det är möjligt att äta vitlök på en prostatit, det entydiga svaret - ja. Och även prostata adenom förekommer inte hos en man som förbrukar vitlök.

Ett bevisat hemhjälpmedel för att öka Potential:

 • ett fantastiskt resultat,
 • låg kostnad,
 • fullständig säkerhet,
 • orsakar inte överskott.

Inflammation av prostata sker under inflytande, som innefattar:

 • staphylococcus aureus;
 • E. coli;
 • enterokock;
 • streptococcus;
 • Pseudomonas aeruginosa.

Det är de phytoncider som är mest aktiva i förhållande till prostatakörtelns sjukdomar. Därför är det inte bara möjligt att använda vitlök från prostatit, men det är också nödvändigt.

Åtgärd på kroppen

Mycket ofta förekommer prostatit hos män på grund av stillasittande livsstil, långvarig abstinens eller förstoppning. En möjlig orsak är aterosklerotiska vaskulära lesioner. På grund av detta störs inflödet av blod i det lilla bäckens organ. Alla användbara substanser som ingår i vitlök hjälper till att avlägsna kolesterolhalten, på grund av vilka kärlen expanderar och försvinner kolesterolplack på väggarna i kapillärerna. Tack vare allicin i kompositionen ökar vitlök processen med att producera gall och lindrar förstoppning.

Bota med vitlök

För mycket länge sedan tilldelade läkare män vitlök mot prostatit. Sådan medicin har kommit fram till följd av att ett tillräckligt antal läkemedel uppträder. Men nu är användningen av grönsaker och frukter att bota olika suppuration i efterfrågan. Recensioner säger att användningen av vitlök hjälper till att förbättra människans kropp och minska allvarlighetsgraden av alla symtom.

Vid en suppuration kan man observera bildandet av fria radikaler. Allicin börjar en aktiv kamp med dessa radikaler. Om de elimineras i tid kommer det inte att finnas infektion i närliggande celler. Traditionell medicin erbjuder flera metoder för att härda sjukdomen med hjälp av denna unika växt.

Frisk produkt

Behandling av prostatit med vitlök i hemmet kommer inte att orsaka några problem. Det enklaste sättet att använda vitlök vid behandling av ett sjukdom är att introducera det i kosten i en ny form. Det finns ingen anledning att slösa tid på att göra någon komposition. Användningen av produkten i sin färska form bidrar till att behålla absolut alla användbara egenskaper.

Det rekommenderas att använda ett par tänder dagligen. I det här fallet löser mannen alla svårigheter med styrka och ökar kroppens skyddsfunktioner. Det är viktigt att inte missbruka användningen av produkten. En dag räcker för att använda 3-4 tänder.

För en förändring i din kost kan du laga mat med färsk mat. Dessa inkluderar:

 • en sallad av persilja och spenat;
 • betesallad;
 • potatis med vitlök;
 • morot sallad med ost.

Du kan äta vitlök med de första rätterna. Det är användbart och gott att tillsätta kryddor till kötträtter. Således kan du inte bara ändra smaken, utan också eliminera inflammation i prostatakörteln.

När du lagar mat kan du förbättra vitlökens fördelaktiga egenskaper. För detta rekommenderas att man bereder en formulering baserad på:

För att laga maträtten måste du blanda 6 tandpannor av produkten, 5 citroner och 0,5 liter honung. Blanda hela massan med en mixer. Den resulterande infusionen lämnas i 14 dagar. Efter dess förberedelse, använd 3 matskedar dagligen.

Folkmekanismer är ganska effektiva och orsakar ingen hälsorisk. Detta kan inte sägas om användning av läkemedel som har en kemisk sammansättning.

Tinkturer och buljonger

Med inflammation i prostata kan behandlas med hjälp av buljonger och infusioner, som kokas på basis av vitlök. Förberedda sådana droger är mycket enkla och har samtidigt det maximala resultatet. Följande recept är effektiva:

 • Mjölkavkokning. Tillsätt 3 vitlöksklyfta till 1 kopp mjölk. Lägg produkten på spisen och koka den. Därefter minska elden något och laga mat i 10 minuter. Koka buljongen och ta den två gånger om dagen: morgon och kväll. På morgonen rekommenderas att du dricker på en tom mage.
 • Vitlök, infunderad med etanol. Mala 3 vitlöksklyftor och tillsätt 0,5 liter alkohol. Lämna kompositionen i en vecka. Efter 7 dagar, ta 20-25 droppar varje dag. Detta läkemedel kan spädas 1 matsked mjölk eller kokad vätska.
 • Tinktur av växter med rovor. För korrekt förberedelse behöver du 5 tandpennor av produkten och en rakhud. Häll den resulterande blandningen med kokt vatten. Lämna botemedlet i 6 timmar. För att eliminera inflammation och rensa kroppen av överskott av vätska, måste du dricka 3 gånger ett glas drogen varje dag.
 • Infusion med socker. 20 teskedar av produkten kommer att behöva 20 teskedar socker. Så snart saften börjar dyka upp, tillsätt 100 ml vatten till infusionen och låt dem simma. Efter att botemedlet har svalnat, ska det filtreras och berusas 1 matsked ett par gånger om dagen.
 • Oljetextrakt med citronsaft. Detta recept förbättrar blodcirkulationen i prostatakörteln. Det kan också eliminera alla inflammatoriska processer. Alla dents av ett huvud måste rengöras och passera genom pressen. Häll blandningen i en glasbehållare och häll en skål med vegetabilisk olja. Lägg disken i kylskåpet i en vecka. Därefter ta medicinen tre gånger om dagen. Blanda läkemedlet med citronsaft i ett förhållande 1: 1 före användning. Juicen måste vara färskpressad. Citron kan ersättas med kalk. Varaktigheten av behandlingen är 1 månad.
 • Infusion av vitlök. I termosen på kvällen måste du insistera på 2 kryddnejlika fyllda med ett glas varmt vatten. Behandlingen varar ca 8-9 timmar. Du borde dricka två gånger om dagen för ett halvt glas på en tom mage. Ta efter att vakna och på natten. Behandla sjukdomen i minst 1 månad.

Behandlingstiden med alkoholtinktur baserad på vitlök bör vara minst 3 månader. Endast i detta fall är ett positivt resultat och betydande förbättringar möjliga. Mjölk-vitlök buljong att dricka minst två månader för fullständig botemedel av sjukdomen.

Vid behandling av kronisk prostatit är vitlök viktigt att inte överdriva det. Förutom denna produkt bör kosten också omfatta:

 • palsternacka;
 • pepparrot;
 • persilja;
 • senap.

Det är viktigt att inte äta feta livsmedel. Fett är källan till dåligt kolesterol, vilket kommer att bidra till bildandet av plack. Fartygen kommer att minskas avsevärt och därför kommer blodcirkulationen att störas. Varje kränkning av blodcirkulationen orsakar utveckling av prostatit.

Kontra

Trots det faktum att vitlök har många användbara egenskaper, har produkten vissa kontraindikationer. Dessa inkluderar:

 • njurproblem
 • tarm- eller magsår
 • epilepsi;
 • hemorrojder;
 • hepatit;
 • bronkial astma
 • gastrit.

Du bör följa råd och inte använda produkten i dessa fall. Annars kan du skada din hälsa och förvärra hela situationen. Innan du använder några medel baserade på vitlök rekommenderas det att samråda med din läkare.

kompatibilitet

Trots det faktum att vitlök är mycket effektiv för prostatit, kommer det inte att vara möjligt att helt bli av med prostatit. Det är nödvändigt att lyssna på alla rekommendationer från den behandlande läkaren. Produkten kan kombineras med alla föreskrivna läkemedel. Behandling av sjukdomen med hjälp av detta verktyg är ganska lång, men med sin kontinuerliga användning är det möjligt att uppnå positiva resultat.

Man kan dra slutsatsen att vitlök är ett mycket effektivt botemedel mot en sjukdom som prostatit. Innan du använder traditionella medicinrecept som innehåller vitlök, bör du kontakta en specialist. Endast en läkare kommer att kunna göra en noggrann diagnos och inkludera alla recept i en omfattande behandling.

Vem sa att det är omöjligt att bota prostatit?

Har du en PROSTATE? Redan mycket pengar försökt och ingenting hjälpte? Dessa symtom är bekant för dig inte av hearsay:

 • konstant smärta i underlivet, skrotum;
 • svårighet att urinera
 • sexuell dysfunktion.

Det enda sättet att använda? Vänta och inte agera med radikala metoder. Prostatit kan vara CURED! Gå till länken och ta reda på hur specialisten rekommenderar behandling av prostatit.

Behandling av prostatit med vitlök i hemmet

Vad är prostatit, vet ett ganska stort antal män, och medeltiden för patienter med denna inflammatoriska sjukdom minskar varje år. "Prostatit" blir snabbt "yngre" av flera anledningar, inklusive en dålig ekologisk situation, överdriven mental och fysisk stress, stress och känslomässig instabilitet.

Modern farmakologi erbjuder ett brett utbud av olika läkemedel för behandling av prostatit, men folkmetoder missar inte deras relevans.

Effekten av vitlök på kroppen

Av medicinska växter för behandling av prostatit används oftast vitlök.

Låt oss ta reda på vad som är så bra från!

Regelbunden användning av vitlök tillåter att lösa sådana problem:

 • stoppa inflammatoriska processer i kroppen som orsakas av svampar, virus och parasiter;
 • normalisera arbetet i hjärtmuskeln, stärka kärlens väggar;
 • förhindra bildandet av blodproppar och kolesterolavsättningar;
 • normalisera blodtrycket, eliminera vasospasm;
 • eliminera inflammation i slemhinnan, utspädd sputum och dra tillbaka det från lungorna;
 • förhindra utveckling av cancer - vitlök förstör cancerceller som bildas i munnen och lungorna;
 • stärka kroppens försvar, öka immuniteten
 • se till att gallan avlägsnas snabbt och förhindra bildandet av stenar i levern.
 • förbättra arbetet i matsmältningsorganet, normalisera processen för produktion av enzymer och assimilering av mat i alla delar av tarmarna.

Vitlök kommer att hjälpa till att fylla på vitaminreserven och förhindra utvecklingen av skörbjul, samt säkerställa livslängden och fördröja starten av senil demens.

Denna glödlösa växtburk nästan varje man kan äta, oavsett om han har prostatit eller inte.

Men i närvaro av denna sjukdom måste vitlök inkluderas i kosten.

En sådan patient kan hjälpa traditionell medicin. Naturliga komponenter har ingen skadlig effekt på kroppen, vilket innebär att de kan tas utan att först rådfråga en läkare. Dessutom är en växt som vitlök tillgänglig för alla människor, oavsett deras rikedom och sociala status.

Sätt att använda vitlök för prostatit

Vitlök, många av oss använder ofta tillräckligt. Det läggs till sallader, varma rätter, ätas direkt med tandpartiklar. Men om du har en sjukdom som prostatit, behöver du inte bara lägga vitlök till din mat: för att uppnå den önskade terapeutiska effekten bör följa vissa regler.

Använd färsk vitlök

Vitlök kan vara konsumera i någon form. Men om det används för att bli av med prostatit, är det bättre att förbereda en blandning av 6 vitlöksklyftor, 500 ml honung och 5 citroner. Alla ingredienserna krossas och blandas med en mixer. Drogen insisteras i två veckor, och sedan tas dagligen (3 matskedar).

Frisk vitlök används bäst som profylax för prostatit och andra inflammatoriska sjukdomar. För detta är det nog att ha 2 kryddnejlika per dag.

Men i närvaro av symptom på prostatit kommer avkok och tinkturer av vitlök att bli effektivare. Om de är ordentligt förberedda kommer de att innehålla ett stort antal aktiva komponenter som kan stoppa inflammatoriska processer i prostata och hela genitourinary systemet.

Tinkturer och buljonger

Sådana terapeutiska former med vitlök skiljer sig från beredningsförfarandet och användes flytande komponenter. För att förbereda tinkturer måste du använda alkohol eller vodka, och buljongen bereds på grundval av vatten genom ångning.

Bland de mest populära och effektiva recepten finns följande:

 • för beredning av andattinktur du måste ta 300 gram skalade vitlöksklyfta och 250 ml medicinsk alkohol. Vitlök måste krossas i en murbruk, och sedan suga den i 5 minuter. När vitlöksaft kommer ut, ta bort toppskiktet (torrt) och häll resten av vitlöket tillsammans med saften med alkohol. För infusion är det bäst att använda en glasbehållare med mörk färg, eftersom det bättre bevarar de användbara egenskaperna hos tinkturen. Den resulterande alkoholblandningen åldras i 10 dagar i en kall plats och filtrerades därefter. Ta drogen tre gånger om dagen i en halvtimme och äta 5-10 droppar, denna mängd tinktur ska spädas i 50 ml mjölk;
 • buljongen kokas på grundval av kokt vatten. Flera vitlöksklyftor (4-5) ska rengöras och slipas och placeras sedan i ett glas- eller porslinsbehållare. Häll vitlöket med 600 ml kokande vatten, linda behållaren med infusion med en tät trasa och låt den stå i ca 12 timmar. Ta infusion två gånger om dagen för 50 ml. tills symptomen på prostatit försvinna helt. Om så önskas kan vatten ersättas med kokt mjölk. Schemat för förberedelse och användning i detta fall kommer att likna.

Det finns andra recept som innebär lägg till tinkturer och avkok av ytterligare ingredienser som förstärker effekten av vitlök.

Det kan vara honung, ropa, mjölk och mycket mer. Sådana medel kommer att vara användbara inte bara för genitourinary system av män: deras positiva påverkan kommer att påverka hela kroppen som helhet.

Kontraindikationer för behandling av prostatit med vitlök

Trots det faktum att vitlök är mycket användbar för hälsan finns det kategorier av människor som bör vara försiktiga när man använder den. Denna växt är tillräckligt aggressiv, därför råder inte experter det att använda för patienter med sådana sjukdomar och patologier:

 1. Ulcerativa sjukdomar och andra sjukdomar i matsmältningssystemet, i synnerhet mage och tolvfingertarm, liksom gastrit.
 2. Hepatit och njursvikt.
 3. Bronkial astma
 4. Epilepsi.
 5. Sjukdomar i huden som är infektiösa i naturen.
 6. Hemorrojder.

Drogväxter används ofta som ett tillägg till läkemedelsbehandling.

Behandling av prostata adenom

Prostatit förekommer oftast hos äldre män. Den inflammerade prostata komprimerar urinröret, vilket i stor utsträckning komplicerar processen med urinblåsning.

Liknande symtom har en annan sjukdom i det manliga genitourinära systemet - prostata adenom. Detta är godartad prostatatumör, vilket leder till en betydande ökning. Som ett resultat är urinröret också fångat, och den ackumulerade urinen i blåsan kan orsaka en inflammatorisk process.

Vitlök kommer att vara användbar i prostata adenom, eftersom det normaliserar blodcirkulationen och eliminerar tumörceller. Receptet för att göra tinkturer och mottagningssystemet kommer att likna de som beskrivits ovan.

Om en man har svårighet att urinera, då bör du börja behandling med vitlök. Denna växt har så många användbara egenskaper att det kan spara många sjukdomar i genitourinary systemet.

Daglig användning av vitlök för mat kommer att ge styrka, förbättra hälsan och tillåta lång tid att bevara männens hälsa och klara sinne. Det kommer att göra det möjligt för dig att snabbt bli av med obehag och återgå till ett helt liv.

Behandling av prostatit med vitlök i hemmet

Med kronisk prostatit är vitlök effektiv nog att behandlas under överinseende av en specialist. Inflammation av prostatakörteln är ett problem som uppstår hos de flesta män med 40 års ålder. Man måste i allt högre grad ta itu med fall då sjukdomen påverkar unga män och till och med pojkar.

Att bota prostatit och bli av med sina obehagliga manifestationer, du borde göra mycket ansträngningar. Om symtom på inflammation uppträder, ska du omedelbart gå till en läkare som efter noggrann undersökning kommer att kunna ordinera en adekvat behandling.

Inflammation av prostata behandlas motvilligt. Läkare föreskriver olika mediciner: suppositorier, antibiotika, produkter baserade på växtdelar, fysioterapiprocedurer. Positivt påverka tillståndet för prostata och vissa folkmedicin, till exempel vitlök.

Användbara egenskaper av vitlök

Vitlök är en mycket användbar gröda. Läkare rekommenderar att det är för att förebygga förkylningar, stärka immunförsvaret.
Dess användbara egenskaper beror på kompositionen, som inkluderar:

 • Vitaminer (C, B);
 • Mikroelement (kalcium, magnesium, kalium);
 • allicin;
 • flyktig;
 • Syror (vasi, kisel).

Från denna anläggning förbereda olika tinkturer och avkok, kan du ta i frisk form. Vitlök karaktäriseras av utmärkt smakegenskaper, den används som kryddor för olika rätter, särskilt kött.

Växten rekommenderas för personer i avancerad ålder som lider av sömnlöshet, frekvent huvudvärk, migrän. Läkande dentiklar är ett utmärkt förebyggande medel mot sjukdomar i andningsorganen.

Vitlök hjälper till att rena kroppen, förstör patogena mikroorganismer. Plötslökarna har en antiseptisk antibakteriell effekt. Många studier har visat att phytonciderna i växten minskar risken för bildande av maligna tumörer.

0 av 13 jobb avslutade

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
 8. 8
 9. 9
 10. 10
 11. 11
 12. 12
 13. 13

I inflammation i prostata finns specifika symptom. Under den inflammatoriska processen sväller järn och växer i storlek, vilket bidrar till ökad urinering. Om en man har sådana tecken, bör du omedelbart ta ett test för prostatit. Då kommer du att kunna bedöma din kropps tillstånd och i tid för att besöka specialister.

Ett prostata-test kan göras hemma av dig själv. Med inflammation i körteln verkar inte bara problem med urinutflödet, men erektilfunktionen förvärras, vilket leder till infertilitet. Tidig diagnos av prostatit kommer att undvika utveckling av allvarliga komplikationer.

Du har redan passerat testet tidigare. Du kan inte starta det igen.

Du måste logga in eller registrera dig för att starta testet.

Du måste slutföra följande tester för att börja detta:

 1. Ingen rubrik 0%
 2. Prostatitest 0%

Det är allt bra.

Du har inte prostatit. Vi önskar att du fortsätter att behålla din maskulin hälsa!

Vi rekommenderar att du kontaktar en specialist.

Resultaten av det godkända testet visar att du har måttligt uttryckt tecken på prostatit. Adress till experten och skicka inspektion. Glöm inte att de flesta hälsoproblem kan elimineras redan i de tidiga stadierna!

Det är bråttom att se en läkare!

Du har en tydlig symptomatologi av prostatit. Så snart som möjligt kontakta en läkare!

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
 8. 8
 9. 9
 10. 10
 11. 11
 12. 12
 13. 13
 1. Med svaret
 2. Med ett märke om visning

Har du haft några obehagliga känslor eller smärta i perineum under den senaste veckan?

 • Ja
 • ingen

Har du haft några obehagliga känslor eller smärta i pungen under den senaste veckan?

 • Ja
 • ingen

Har du några obehagliga känslor eller smärta i penis under den senaste veckan?

 • Ja
 • ingen

Har du haft obehagliga känslor eller smärtor i underlivet under den senaste veckan?

 • Ja
 • ingen

Har du haft några tecken på prostatit under den senaste veckan, som smärta, brännande känsla under urinering?

 • Ja
 • ingen

Har du haft några tecken på prostatit under den senaste veckan, som smärta eller obehag med utlösning?

 • Ja
 • ingen

Hur många gånger under den senaste veckan har det varit ont eller obehag på ovanstående ställen:

 • Detta var inte
 • sällan
 • ibland
 • Mycket ofta
 • vanligtvis
 • Förlorat mitt konto

Hur skulle du bestämma intensiteten av smärta vid en tidpunkt då de stördes på en skala av 1 (inga smärtor) till 10 (smärtan är outhärdlig).

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10

Har du haft några obehagliga känslor eller smärta i perineum under den senaste veckan?

 • Var inte
 • sällan
 • ibland
 • Mycket ofta
 • alltid

Hur ofta har du i den senaste veckan haft en önskan att tömma blåsan före två timmar efter det tidigare besöket på toaletten?

 • aldrig
 • sällan
 • ibland
 • Mycket ofta
 • alltid

Hur påverkar de ovanstående tecknen på prostatit din livsstil?

 • Påverka inte
 • Nästan stör inte
 • Till viss del påverkar de
 • Betydligt bryta mot det vanliga sättet att leva

Hur ofta har du tänkt på dina tecken på prostatit under den senaste veckan?

 • Jag tänkte inte alls
 • Jag tänkte nästan inte
 • ibland
 • Mycket ofta

Hur skulle du leva om ovanstående symtom på prostatit oroade dig hela livet:

 • Jag skulle inte uppmärksamma
 • Normalt skulle leva
 • tillfredsställande
 • Blandade känslor
 • Jag skulle känna mig otillfredsställande
 • Mycket dåligt
 • fruktansvärt

Användningen av vitlök för behandling av prostatit

Behandling av prostatit med vitlök var mycket populär under det senaste århundradet. I samband med den snabba utvecklingen av farmakologin började denna anläggning användas mycket mindre ofta. Men anhängare av folkläkemedel vet att vitlök är ett kraftfullt naturligt antibiotikum. Vitlök med prostatit är mycket effektiv att använda.

Den inflammatoriska processen åtföljs av bildandet av fria radikaler. Aktiva ingredienser av vitlök, särskilt allicin, bekämpar fria radikaler, förhindrar infektion av friska celler.

den färska

Det enklaste, men mycket effektiva sättet, hur man kan förebygga prostata sjukdomar hemma, är den dagliga användningen av flera vitlöksklyftor. På grund av de inneboende fytonciderna hos män etableras styrka och immunsystemet stärks. Två tandpartiklar per dag kommer att räcka till. Du kan göra en sallad av spenat, vitlök, persilja. Detta är en riktig vitamin cocktail för prostata.

Användbara egenskaper hos vitlök från prostatit förbättras om den blandas med andra aktiva ingredienser. Till exempel är vitlök blandat med naturlig honung och citronsaft effektiv. Läkemedlet bereds helt enkelt. Du måste slå upp fem citroner i en mixer, en halv liter honung, några vitlöksklyftor, häll i en glasburk, stäng locket och placera på ett mörkt ställe i två veckor. Du kan ta in tre skedar om dagen.

Beredning av infusioner och avkok

Traditionell medicin är effektiv om den används korrekt. Innan du gör någonting hemma bör du konsultera en specialist, eftersom självmedicinering kan förvärra sjukdomsförloppet.
Effektiva folkmekanismer inkluderar buljonger och tinkturer, beredda på grundval av naturliga ingredienser. I detta fall används en växt med tillsats av andra ingredienser.

 • Avkok på mjölk. Tre kryddnejlika skärs i små skivor, häll ett glas mjölk, lägg i eld, koka, koka på låg värme i 10 minuter, spänning. Du kan dricka två gånger om dagen på morgonen på tom mage och på kvällen innan du lägger dig.
 • Mot prostatit hjälper tinktur av vitlök med alkohol. Förberedelsen är väldigt enkel. För att förbereda läkemedlet behöver du några odlingspunkter och en halv liter medicinsk alkohol. Ta det bara 20 droppar, utspätt i en sked mjölk eller vatten.
 • En annan effektiv folkmedicin mot prostatit är en tinktur av vitlök och rovor. En och en halv kopp hackad skal av rovor och fem tandpannor av växten för att hälla kokt vatten. Infektera botemedel i sex timmar, ta 200 ml tre gånger om dagen. Läkemedlet har ett bra diuretikum och antiinflammatoriskt medel.

Kontra

Trots alla användbara egenskaper hos vitlök, ta det med försiktighet, eftersom det finns vissa kontraindikationer. Om de inte observeras kan biverkningar uppstå.
Försiktighetsåtgärder bör observeras i sådana fall:

 • Nedsatt leverfunktion
 • Ulcerativa sjukdomar;
 • pankreatit;
 • Graviditetstid
 • Hemorrojder.

Folkrättsmedel kan vara en utmärkt assistent vid behandling av prostata sjukdomar. De kan endast användas efter samråd med en specialist, så att läkemedlen är användbar och inte skadlig.