Huvud
Analyser

Vad är skillnaden mellan Alicaps och Alicaps Plus?

En vän köpte sin man Alikaps. Och jag såg Alikaps Plus i apoteket. Jag vet inte vad drog min fru får, vad skiljer de sig från?

Det finns faktiskt en skillnad mellan de två. Även om deras sammansättning faktiskt är identisk. Bara i Alikaps plus - fler ingredienser. Detta medel ger en mer uttalad effekt. Men båda drogerna har effekt på samma funktion. För att bestämma vilken av drogerna som är bättre måste du förstå deras komposition. Alicaps inkluderar:

 • Zink. Detta element bidrar till den aktiva utvecklingen av testosteron, som reglerar sexuella funktioner hos män.
 • B-grupp vitaminer. Dessa är kärlskydd och antioxidanter, utan vilket normalt testosteron helt enkelt inte produceras.
 • Yohimbe. Ett sådant element är en naturlig stimulator för excitation.

När det gäller Alikaps Plus sammansättning är det nästan identiskt. I sådana kapslar har emellertid en långbladig eurycoma, liksom damianer, tillsatts. Dessa är unika växter som har använts av gamla folkmedicinska män mot sexuell impotens. Dessutom finns det i Alikaps plus en dvärgpalm - denna växt tonar organen i det lilla bäckenet, förbättrar blodcirkulationen, eliminerar inflammation.

Förberedelser Alicaps, Alicaps Plus och Alicaps Forte

Allt om dessa droger och skillnaden mellan dem

Endast efter att tecken på sjukdomen uppträder börjar de flesta att ompröva livets sätt och bli mer uppmärksam på deras hälsotillstånd. Detsamma gäller för män som föredrar att fördröja resan till doktorn tills toppmomentet, även om manliga sjukdomar i huvudsak förstör livet. Särskilt när det gäller sjukdomar i genitourinary systemet, liksom frågor om potens.

Alicaps för män är ett populärt och populärt sätt att öka libido och sexuell aktivitet, samt att återställa erektilfunktionen. Hittills har handelsnamnet på detta läkemedel analoger, men med en förbättrad kompositionskomposition - Alikaps, Alikaps Plus och Alikaps Forte. Trots de olika kompositionerna och priserna är alla tre alternativen inriktade på att återställa sexuell aktivitet och möjligheter hos män.

Alikaps, Alikaps Plus och Alikaps Forte: Vad är skillnaden?

De tre ovan nämnda alternativen för behandling av manlig sexuell impotens föreslår en annan komposition, men samma mål för terapi.

 1. Alikaps - ett läkemedel i form av ett biologiskt tillskott, vilket regelbundet måste tas till män med erektionsproblem. Sammansättningen av läkemedlet innebär stimulering av potens, acceleration av blodcirkulationen, ökning av sexuell lust, stimulering av produktion av könshormoner av organismer och sperma. Priset på apotek kan variera från 700 till 2000 rubel, beroende på apotekets prispolitik, landets område och antalet tabletter i paketet.
 2. Alicaps Plus - är inte heller ett läkemedel, men samtidigt är mänens genitourinära system normaliserat för naturliga komponenter i kompositionen. Den genomsnittliga kostnaden för drogen i apotek är 1800 rubel.
 3. Alicaps Forte - En beredning av samma tillverkare och med samma sammansättning som vissa vegetabiliska ämnen som kompletterar kroppen med de saknade komponenterna tillsätts. Samtidigt förblir specificiteten av effekten densamma, och resultatet av terapin kommer dämpa snabbare än vad gäller de två första varianterna av Alicaps.

Sammansättning och egenskaper

Tabletter Alicaps är ett naturligt botemedel mot returen av manlig aktivitet i form av ett biologiskt aktivt tillsatsmedel. Uniktet av ett sådant medel består i en utvald formel av växtekstrakter i kompositionens och egenskapernas egenskaper:

 1. Skurkrollen av Monnier - Det bästa förebyggandet mot impotens i vietnamesisk och kinesisk icke-traditionell medicin.
 2. Goryanka krupnochashechkovaya - Utmärkt ökar nivån på könshormoner, liksom ökar känsligheten hos nervänden och fungerar som en afrodisiakum.
 3. ginseng - Ginsenosides i växten väcker ytterligare produktion av kväveoxid, som kan smidiga penisens glatta muskler, vilket bidrar till ökad erektion.
 4. yohimbin - Stimulerande mot impotens, som stöder normal produktion av könshormoner, exciterar nervsystemet, och förstorar också blodkärlen i lumen och mjukar släta muskler.
 5. Indol-3-karbinol - Den starkaste naturliga antioxidanten som förhindrar ökningen av prostatakörteln, minskar obehag vid urinering och ejakulation vid prostata.
 6. L-arginin - En oumbärlig syra i syntesen av kväveoxid, utan vilken en normal erektilfunktion är omöjlig.
 7. quercetin - En komponent på grund av vilken permeabiliteten hos kärlens väggar minskar, expanderar dem och minskar också viskositeten hos blodet.
 8. Folsyra Är också en viktig komponent för att förbättra cirkulationssystemet, vilket är så viktigt för normal erektilfunktion.
 9. Vitaminer från grupp B - Män vitaminer, som ger en antioxidant effekt, och fungerar också som skydd mot kärlväggen.
 10. kalium - Ett ämne för att slappna av de glatta musklerna i blodkärlen, vilket hjälper dem att expandera och öka blodflödet, inklusive könsorganen.

Sammansättningen av Alicaps Plus och Alicaps Forte föreslår ytterligare komponenter som också har en fördelaktig effekt på styrkan hos en man och hans funktionalitet hos urinogenitala organen.

Hur fungerar Alikaps?

Alicaps huvuduppgift är den spännande effekten, vilket bidrar till längre sexuella handlingar, ökad sexuell attraktion mot det motsatta könet, ökad känslighet hos könsorganen och mottagna orgasmer. Dessutom förbättrar en biologiskt aktiv additiv kvaliteten och volymen hos hanfröet. För detta är det bara nödvändigt att veta hur man tar botemedlet, och följt även noggrant instruktionerna.

Enligt kliniska prövningar bevisades att kosttillskottet Alikaps ökar kroppens produktion av testosteron, med brist på vilken sexuell impotens kommer. Vegetabiliska ämnen främjar aktivering och ökning av spermierotilitet, det vill säga läkemedlet är oumbärligt för reproduktiv dysfunktion. Sammansättningen av läkemedlet garanterar också normalisering av hormonell bakgrund, nervsystemet och blodcirkulationen.

Hur man tar: bruksanvisningar

Eftersom läkemedlet utfärdas i form av kapslar, ta bara dem efter att ha läst instruktionerna. Vanligtvis innebär tilläggsskedet ett 8-dagars kapselintag. Under dessa dagar måste du ta en kapsel på morgonen, helst parallellt med att äta. Dessutom antyder anvisningarna inte bara en veckokurs av terapi och förebyggande medel via Alikaps, utan också ett enda kapselintag omedelbart före samlag.

Vid behov kan kosttillskottet tas oralt och ökas dubbelt i dos före samlag för att säkerställa en långvarig erektion och sexuell aktivitet. Om problem med erektion och potens är permanent under lång tid bör du rådgöra med din läkare innan du tar Alicaps. Om orsaken till sådana problem inte elimineras, kommer bioadditivet inte att vara till stor hjälp.

När det gäller läkemedlet Alikaps Plus är alla huvudprinciper för användningen av bioadditiver detsamma. Kapslar bör helst tas på morgonen parallellt med att äta, pressas med mycket vatten. Om det finns en läkares rekommendation, kan bioadditivet tas som en hel kurs för att eliminera problemen i genitourinary systemet, samt återställa erektion och konsolidera resultaten. Då kan behandlingen vara en månad. Samma rekommendationer gäller för Alicaps Forte.

Det är bara elementärt! För att återvända och stärka styrkan behöver du varje natt.

Kontraindikationer och biverkningar

Eftersom drogen Alicaps, Alicaps Forte och Alicaps Plus är biologiskt aktiva tillsatser av naturligt ursprung, till deras användning Det finns inga strikta kontraindikationer. Det enda tillståndet för terapi är frånvaron av överkänslighet mot komponenterna i kompositionen. Även läkemedel med stor omsorg måste tas till personer som lider av sömnstörningar och sjukdomar i hjärt-kärlsystemet.

Dessutom bör bioadditivet inte tas till män som har svår åderförkalkning och högt blodtryck, liksom ökad nervositet och irritabilitet. Upptagbar ålder är 14 år och äldre. Om du inte följer sådana varningar kan produkten, trots den naturliga sammansättningen, orsaka biverkningar.

Biverkningar av Alicaps:

 • allergiska reaktioner;
 • nervös excitabilitet;
 • misslyckande i hjärt-kärlsystemet;
 • sömnstörningar.

Om en överdosning observeras kan personen uppleva huvudvärk, intensiv illamående och kräkningar. Endast den behandlande läkaren kan upprätta den säkraste och optimala dosen av Alicaps för att öka styrkan.

Alicaps: recensioner av män

Jag vet inte varför läkemedlet heter BAD, eftersom jag tar kapseln i tom mage, och efter 40 minuter ser jag en utmärkt erektion. Visste inte att kosttillskotten garanterar en snabb åtgärd. Det viktigaste är att inte köra in i ett hack, jag har varit på Internet mer än en gång sprang in i ett liknande verktyg med samma namn, men helt annorlunda förpackningar.

Jag tog Alicaps i ca 2 veckor, strängt efter dosen. Jag hade en erektion redan efter det första intaget, men det fanns flera biverkningar. Först blev sömnen störd, vilket resulterade i att jag utvecklade sömnlöshet. Senare började huvudvärk, förmodligen utan att veta det, jag gick in i listan över kontraindikationer till Alicaps.

Jag tar kapslar Alicaps bara före samlag, eftersom den kontinuerliga mottagningen av drogen orsakar huvudvärk. För att öka erektionstillsatsen fungerar bra, men för långvarig användning skulle jag inte rekommendera det. Särskilt när det gäller män som är långt över 40 år.

Droganaloger

Mellan sig, tre tillskott Alicaps, Alicaps Forte och Alicaps Plus är strukturella analoger, men med ytterligare komponenter ingår.

Dessutom är det i farmaceutisk form inga andra medel med samma struktur och komponenter. Men valet av ett botemedel som liknar besvärets specificitet kan göras av den behandlande läkaren från följande lista:

Förteckningen över identiska effekter på den manliga styrkan av medel slutar inte där. I allmänhet ska Alicaps ha mer än 50 analoger.

Varför behöver du ta växtbaserade läkemedel för styrka?

Under senare år har en sådan sjukdom som impotens "föryngrats". Det var även i det senaste århundradet observerade problem med erektion och reproduktiv funktion hos män över 50 år, idag kan du träffa en man som är 35 år gammal, som redan börjar ha sexuell impotens. Det främjas av dålig ekologi, dåliga vanor och otillräcklig näring, låg immunitet, stillasittande livsstil, stress och många sjukdomar.

Det är svårt att föreställa sig en stark styrka och en erektion i en man utan att använda icke-traditionella stödmedel. Förberedelser av den nya generationen strider inte mot inre organens funktioner, eftersom de bara består av växtdelar, men hjälper till att förhindra olika dysfunktioner och sjukdomar. Alikaps är en bekräftelse, så många ledande urologer och androloger rekommenderar att man tar ett kosttillskott för förebyggande av impotens för nästan alla män över 35 år.

Alicaps Plus

Sexuell dysfunktion kan övervinna en man i alla åldrar. Detta beror inte alltid på sjukdom: stress, trötthet, undernäring - allt detta kan prova problem med erektion. Marknaden presenterar ett stort antal läkemedel med varierande grad av effektivitet, vilket minskar nervspänningen: förbättringar av sexuell lust, stimulanser av orgasm, bland vilka Alicaps Plus enligt läkare anses vara en av ledarna i behandlingen av erektil dysfunktion.

Alicaps Plus - instruktioner för användning

Det är viktigt att komma ihåg att sådana Alicaps tabletter är kosttillskott (biologiskt aktiva tillsatser) och inte en medicinsk produkt. Om en man vände sig till en läkare med potensproblem, kommer denna produkt inte att ordineras, men kan rekommenderas för användning (eller du borde lita på recensioner av män som har provat det). Självbrukande Alicaps bör endast ske i enlighet med instruktionerna. Detta kosttillskott är utformat för kursutnyttjande, men det är också möjligt att använda engångsstimulerande användning före samlag.

Vad är annorlunda med Alicaps från Alicaps Plus

Båda drogerna är från samma tillverkare (det finns en annan version av kapslet Alicaps Forte). Skillnaden mellan dem i ytterligare extrakt av växter och spårämnen, som läggs till vid varje efterföljande modifiering av kosttillskott och förbättrar effekten av stimulerande erektilfunktion. Den viktigaste aktiva föreningen i alla stimulantvarianter förblir oförändrad (Alicaps Fortes fullständiga komposition är nedan).

Sammansättning och form av frisättning

Läkemedlet Alicaps finns i form av kapslar i en lättskärmad blisterdos av 400 mg aktiv beståndsdel vardera. Det rekommenderas att du inte förvarar kapseln utanför förpackningen, för att under ljusets inflytande förstörs skalet och preparatets delar förlorar sina egenskaper. Alicaps Plus, i motsats till den föregående generationen av detta kosttillskott, innehåller inte den redan förbjudna tadalafilen. Preparatet består uteslutande av naturliga komponenter, därför är det kompatibelt även med måttliga doser alkohol. Komplex av aktiva substanser BAA:

Aktiva ämnen i kompositionen

Effekter på manlig kropp

Extrakt av long-leaved Euricoma

Stimulering av erektion, ökar längden på samlag, ökar styrkan

Utdrag av Damiana löv

Ökar blodflödet till könsorganen

Extrakt av en dvärg palm

Förbättring av blodcirkulationen i bäckenregionen, en allmän restaurering, förbättrar erektion

Främjar aktiv produktion av manligt hormon, förbättrar erektion

Naturlig stimulator av excitation, stärker en sexuell lutning

Vitaminer från grupp B

Vaskulära skydd, stabiliserar genitourinary systemets funktioner

Stimulerar produktionen av spermier, växtenergi, förbättrar kraften

Förbättrar blodcirkulationen, ökar libido

Främjar blod som fyller penis, ökar potensen

Minskar blodviskositeten

Indol 3 carbinol

Hjälper till kamp med frekvent urinering och symtom på prostatit

Hur Alicaps fungerar

Komponenterna i läkemedlet syftar till att normalisera blodtillförseln till bäcken och könsorganen. Viktiga växtextrakt stimulerar produktionen av hormoner, förbättrar libido, garanterar en långvarig erektion, provar spermaproduktion, minskar smittsamma processer i genitourinary systemet. En fullständig kursansökan (30-dagars kurs) ger maximalt resultat, men om det behövs, strax innan sexuell handling, kommer en kapsel också att ge en stimulerande effekt.

Indikationer för användning

Enstaka sexuell dysfunktion är ännu inte en anledning att använda liknande stimulanser. Kosttillskott bör tas med regelbundna brott mot erektilfunktionen, men efter samråd med en läkare. Problemet kan inte ligga i en enkel stressstörning där sexuella funktioner inte kan utföras i sängen, men i sjukdomar som endast diagnostiseras av en specialist. De viktigaste fallen när användningen av bioadditiv rekommenderas av läkare:

 • sjukdomar i det genitourära systemet;
 • liten mängd spermier;
 • låg sexuell aktivitet
 • svag produktion av könshormoner;
 • lågkvalitativ frö;
 • konstant tidig utlösning;
 • infektionssjukdomar;
 • frånvaro av orgasm eller dess svaga uttryck.

Dosering och administrering

Rekommenderad användning av läkemedlet är 1 kapsel per dag. Ta en dos på morgonen före måltider och drick mycket vätska när du tar en behandling. Ideellt, ta en kurs på 20-30 dagar, beroende på effektens allvarlighetsgrad (bör bestämmas av läkaren). En verklig, uttalad effekt uppnås på en vecka. Engångsintag av läkemedlet är tillåtet 1-2 timmar före det föreslagna könet, om en man inte är säker på sina egna förmågor.

Särskilda instruktioner

Liksom alla andra läkemedel och kosttillskott kan Alicaps inte tas utan att tänka. Även om det är ett säkert biologiskt aktivt additiv, kan överdosering, felaktigt intag, bristande lagringsförhållanden leda till försämring av välbefinnandet. Den bästa lösningen är att konsultera en specialistläkare för att bestämma det verkliga behovet av drogen och att utveckla en behandlingsrunda.

Interaktion med droger

Med de flesta läkemedel samspelar Alicaps inte på grund av dess naturliga sammansättning. Dock bör man konsultera en läkare om mannen tar antikoagulantia eller hormoner parallellt. Alikaps innehåller blodförtunnande ämnen och provocerar produktion av testosteron, vilket kan störa andra mediciner eller ha oförutsägbara effekter. Alkohol och mat förändrar inte läkemedlets egenskaper, men du måste komma ihåg om den extra bördan på hjärtat.

Biverkningar

Även om läkemedlet är ett kosttillskott och består enbart av växtkomponenter, är det inte nödvändigt att utesluta eventuella biverkningar som kan uppstå i kombination med andra läkemedel eller människans individuella tillstånd. Det är viktigt att förekomsten av de första negativa effekterna för att stoppa mottagningen БАД och att adressera för samråd. Eventuella biverkningar när du tar Alicaps:

 • en allergisk reaktion på en av komponenterna;
 • störning av matsmältningsorganets normala funktion;
 • huvudvärk;
 • sömnlöshet;
 • spänning;
 • arytmi;
 • takykardi;
 • ökat blodtryck

Kontra

På grund av det faktum att läkemedlet är ett allvarligt stimulantmedel, är dess användning absolut inte rekommenderat till män med instabil psyke och hyperaktivitet. I kliniska prövningar fanns det inte ett stort antal villkor som hindrar Alicaps från att äga rum, men ägarna av vissa sjukdomar behöver fortfarande uppmärksamma andra droger. Kontraindikationer i människors hälsa för att ta kosttillskott:

 • ökat blodtryck;
 • hypertoni;
 • diabetes mellitus;
 • hypoglykemi;
 • störningar eller sjukdomar i hjärtat och blodkärlen;
 • ateroskleros;
 • allergi mot komponenter.

Tabletter för styrka Alicaps Plus

Idag finns det många negativa faktorer som påverkar styrkan hos inte bara 50 år gamla män, utan även de som är yngre. Minskning av manlig kraft påverkar generellt det psykosociala tillståndet. Av den anledningen är det nödvändigt att välja rätt medicin i tid för att behandla denna sjukdom. Alicaps Plus är den mest effektiva.

Vad ingår i verktyget

BAA består av ordentligt utvalda naturliga substanser som inte bara återvänder normal potens, men också stärker den manliga kroppen. I beredningen finns inga hormoner, syntetiska ämnen.

 1. Långbladig eurycoma - ökar produktionen av endogen testosteron. Ökar varaktigheten av erektion, ökar önskan. Agerar som en afrodisiakum Det har också en föryngrande och immunostimulerande effekt på kroppen.
 2. Dvärg palm har en blockerande effekt på enzymet 5-alfa-reduktas. Ger inte upphov till det inre hudskiktet i prostatakörteln. Stimulerar produktionen av könshormoner hos män och spermier.
 3. Damianas löv De var också populära med Maya-indianerna. De agerar excitantly, ökar blodflödet till penis. Öka nöjen av intimitet, underlätta och ibland eliminera tecknen på erektil dysfunktion.

De sekundära komponenterna i läkemedlet bidrar till att stärka effekten av huvudkomponenterna. Dessa inkluderar:

 1. Komplex av vitaminer och mineraler, vilket kommer att hjälpa till att rensa kroppens toxiner och öka motståndet mot negativa faktorer.
 2. Skurkrollen av Monnier. På grund av ostolas stora innehåll i roten är läkemedlet effektivt vid impotensbehandling. Rötterna av Monnier användes aktivt av de antika läkarna i Kina och Vietnam.
 3. Roten av Ginseng bidrar till produktionen av kväveoxid, vilket hjälper till att slappna av penisens muskler, varefter det kommer att fyllas med blod. Detta förbättrar erektionen, ökar känsligheten.
 4. Yohimbe-extrakt har en stimulerande effekt på hankroppen. Med hjälp, frisläppandet av serotonin och adrenalin, som behövs för excitering av kroppen. Men dess viktiga egendom är att det verkar slappna av på cavernösa kalvar, vilket bidrar till god blodfyllning.
 5. Storhjärtan har egenskap av afrodisiakum, det ökar lusten och har en tonisk effekt.

Biologiskt aktiva komponenter i kompositionen är effektiva både i en enda dos av läkemedlet och i banan.

De viktigaste indikationerna för användning

Kosttillskott bör tas med följande problem:

 • Problemet med framställning av halvvätska;
 • För tidig utlösning, vilket leder till ett kort samlag
 • Psykogen eller organisk erektil dysfunktion;
 • Aspermatism eller ringa känslor av orgasm;
 • Patologier av manliga organ som orsakas av smittsamma och inflammatoriska problem.

Befintliga bevis

Biologiskt aktiv tillsats rekommenderas inte ta med följande avvikelser:

 • Intolerans mot drogen;
 • Ateroskleros av hjärnan;
 • Problem med hjärt-kärlsystemet;
 • Högt blodtryck;
 • sömnlöshet;
 • Ökad excitability;
 • Ålder är mindre än 14 år.

Instruktioner för användning

Behandlingstiden för Alicaps Plus bestäms av den behandlande läkaren, men kursen får inte överstiga en månad. Kapseln tas en gång om dagen, på morgonen med måltiden. Tvätta med lite vatten. Vid behov kan du upprepa mottagningen.

Biverkningar

Biologiskt aktiva tillsatser orsakar sällan biverkningar om de tas strängt enligt instruktionerna. bara individuell intolerans kan orsaka klåda, svullnad, rodnad i ansikte och huvud. Med sådana symtom måste du snabbt se en specialist som ordinerar symptomatisk behandling.

Information om läkemedelsdosering är inte fastställd.

Skillnad från drogen Alicaps

Vad är skillnaden mellan Alicaps Plus och Alikaps? Det faktum att tillverkaren tog ifrån sig substansen av Tadalafil.

Kundrecensioner

Kostnad för Alicaps Plus och var att köpa

Priset på läkemedlet beror på antalet kapslar:

 • №4 - 685,75 rubel;
 • № 8 - 1,203,56 rubel;
 • №12 - 1125 rubel.

BAA kan köpas på apotek, det säljs utan recept eller beställs via Internet. Priset för ett online inköp kan skilja sig från kostnaden för apoteket.

Alikaps

I den här artikeln kan du läsa instruktionerna för att använda drogen Alikaps. Presenteras är recensioner av besökare på webbplatsen - konsumenter av denna medicinering samt yttranden från läkare specialister på användningen av alikaps i deras praktik. En stor förfrågan är att aktivt lägga till sin återkoppling om drogen: medicinen hjälpte eller hjälpte inte till att bli av med sjukdomen, som observerades komplikationer och biverkningar, eventuellt inte deklarerade av tillverkaren i anteckningen. Alicaps-analoger i närvaro av existerande strukturella analoger. Används för behandling av impotens, erektil dysfunktion och ökad erektion hos män. Preparatets sammansättning.

Alikaps - biologiskt aktiv additiv (BAA) till mat, rekommenderas till vuxna män med erektil dysfunktion.

Sedan gammal tid i malaysisk medicin har long-leaved eurycoma använts för att förbättra manlig styrka och öka sexuell lust.

Tack vare extraktet från dvärgpalmen stimulerar användningen av Alicaps produktionen av könshormoner i kroppen.

Läkemedlet bidrar till utvecklingen av sperma hos män och ökar tiden för erektion. Extraktblad Damiana använde även Maya indianerna tack vare en stark spännande åtgärd.

Således stimulerar den regelbundna användningen av Alicaps hormonreglering, det vill säga det förbättrar signifikant hormonsystemet, i synnerhet könkörtlarna. Biologiskt aktiv tillsats bidrar till ökad produktion av semen, ökar sexuell lust, och i närvaro av infektion i genitourinary systemet har också en antiinflammatorisk effekt.

struktur

Utdrag av långbladigt eurycoma + Utdrag av "Damiana" -plåt + Krympande palmextrakt + hjälpämnen (Alikaps).

Extrakt av rötter av långlökad eurycoma + Extrakt av palmfrukter dwarfish + Extrakt av blad av damiana + Zinkoxid + Vitamin B5 + Hjälpämnen (Alikaps Plus).

vittnesbörd

 • brott mot erektion och sexuell lust (impotens);
 • män att fylla på underskottet i kosten för män av vitamin B5, zink och saponiner.

Blanketter för frisläppande

Kapslar av 4, 8 eller 12 stycken per förpackning (ibland felaktigt refererade till som piller) (inklusive Plus).

Instruktioner för användning och mottagning

Läkemedlet tas i en dos av 1 kapsel per dag under måltiden. Det är tillrådligt att ta drogen på morgonen och dricka en liten mängd vätska.

Kursen tar kosttillskott är 8 dagar.

Eventuell mottagning "på efterfrågan", det är, om det behövs, 1-2 timmar före sexuell handling för att förbättra erektionen med sexuell stimulans.

För vuxna, 1 kapsel 1 gång per dag, med måltider. Behandlingstiden är 1 månad.

Bieffekt

 • huvudvärk;
 • sköljningar av blod i ansiktet.

Kontra

 • allvarlig ateroskleros
 • högt blodtryck;
 • brott mot hjärtaktivitet
 • ökad nervös excitabilitet
 • sömnlöshet;
 • barn under 14 år
 • individuell intolerans av komponenter.

Applicering under graviditet och amning

Kvinnor används inte.

Användning hos barn

Kontraindicerat hos barn under 14 år.

Särskilda instruktioner

Innan du börjar ta Alicaps rekommenderas att du rådgör med din läkare.

Det släpps utan recept - det är inte ett läkemedel.

Främjar normaliseringen av det genitourära systemet och bidrar också till den totala förbättringen av hela organismen på grund av närvaron av naturliga komponenter i kompositionen.

Skillnader Alikaps och Alikaps Plus i de aktiva ingredienserna i kosttillskott (BAA).

Droginteraktioner

Analoger av drogen Alicaps

Alikaporna har inga strukturella analoger för den aktiva substansen.

Analoger på den helande effekten (medel för behandling av impotens):

 • Alisat;
 • Alikaps Plus;
 • allicor;
 • Unde;
 • bromokriptin;
 • Vazoton (L-arginin);
 • verona;
 • viagra;
 • Viardot;
 • Vizarsin;
 • Dinamizan;
 • dynamik;
 • Zidena;
 • Impaza;
 • yohimbin;
 • yohimbe;
 • Karinat;
 • Karinat Forte;
 • Kopriva;
 • levitra;
 • Milife;
 • muse;
 • omnadren;
 • Optinat;
 • Proviron;
 • Prostopin;
 • Raylis;
 • Sealeks;
 • Cialis;
 • sildenafil;
 • Stalon;
 • Super Yohimbe Plus;
 • Sustanon 250;
 • Tentex forte;
 • Testalamin;
 • Testis compositum;
 • Tongkat Ali Platinum;
 • Tornetis;
 • Tribestan;
 • Himcolin;
 • Edeks;
 • Eyfitol;
 • Erbisol;
 • Ereksezil.

Ansökan genom instruktion, åtgärd och kostnad Alicaps Plus för män (med recensioner)

Alikaps plus är en innovativ örtberedning, som stärks genom tillsats av vitaminer och mikroelement. En sådan komposition tillåter att stödja arbetet hos ett människans urogenitala system på ett komplext sätt, vilket hjälper till att etablera och återställa potens, reproduktiva och erektila funktioner. Instruktioner för användning och återkoppling av konsumenter finns nedan.

Avancerad form

Kapslar Alikaps plus är en av produkterna i Alikaps-linjen, skapad på grundval av kunskap om naturens gåvor, med ett fytoterapeutiskt tillvägagångssätt för att behandla problem med styrka hos män. Prefixet "plus" betyder närvaron i tillsatsen av ytterligare ingredienser, vilket skiljer det från den förenklade formen av Alicaps.

Initialt innehöll Alicaps bara extrakt från tropiska växter som hjälper till att återställa, stödja och främja sexuell livslängd hos en manlig representant. "Plus" -formen kombinerar det fytoterapeutiska tillvägagångssättet med slutsatserna som gjorts på grundval av modern vetenskaplig forskning inom andrologiområdet. Ledande androloger upptäckte beroende av sexuell funktion på innehållet av vissa vitaminer och mikroelement i kroppen hos en man.

Tillverkare av Alikaps gjorde snabbt slutsatser, varefter de gjorde positiva förändringar i standardformeln och tillsatte den med nya aktiva komponenter. Så det fanns en form av "Plus", som snabbt och effektivt kan förbättra det manliga reproduktionssystemet, vilket visar en kraftfull, nästan momentan effekt.

Perfekt balans av komponenter

Alikaps Plus består endast av naturliga ingredienser. Vegetabiliska ingredienser fyller kapslens innehåll i form av extrakt och extrakt, och vitaminer och spårämnen extraheras från naturliga källor med hjälp av modern teknik. Det naturliga ursprunget för alla ingredienser säkerställer deras maximala biotillgänglighet, vilket säkerställer fullständig absorption av biologiskt aktiva substanser och den mest påtagliga effekten av deras säkra effekt på kroppen.

Tropiska växter som utgör den grundläggande funktionen av Alicaps-formeln:

Vid basen av läkemedlet är long-leaved eurycoma

 • Långbladig eurycoma i form av ett extrakt (300 mg). Ökar den manliga kroppens förmåga att anpassa sig till livsstilsförändringar eller öka intensiteten i både fysiska och emotionella belastningar. Tack vare reglering av nervsystemet elimineras de psykogena faktorerna hos spermatogenesproblem.
 • Extrahera från dvärgpalmen (50 mg). Reglera den hormonella bakgrunden. Det har antiseptiska, antiinflammatoriska, vasoprotektiva egenskaper. Det förbättrar blodcirkulationen i bäckenorganen, främjar aktivt eliminering av patogena bakterier genom antioxidantverkan, skapar gott förebyggande av cancerutveckling.
 • Utdrag av Damian löv - fungerar som en mild antidepressiv växt. Främjar full avkoppling, en känsla av självförtroende. Ökar libido, ökar männs intresse mot motsatt kön, arbetar som en naturlig afrodisiakum.
 • Zinkoxid - övergång stimulerar testosteronföregångare till dess aktiva form, förbättrar spermatogenesen, ökar mängden och kvaliteten hos den säd som produceras.
 • Vitamin B5 - normaliserar arbetet med perifera nervändar. Detta bidrar till att öka känsligheten hos erogena zoner, göra känslorna av orgasmer ljusare och mer mättade.

Tack vare denna kraftfulla komposition har verktyget fått positiva recensioner.

Syftet med tillsatsen

Kapslar Alikaps Plus är utformade för att reglera arbetet med det genitourära systemet för män. Noggrant utvalda naturliga komponenter fungerar på ett komplicerat sätt på grund av ökad dosering. De kompletterar effektivt varandra med åtgärder för den mest märkbara effekten av allmän förbättring, ökad vitalitet, ökad kapacitet för kvalitativt och långvarigt samlag. Indikationerna för användning av tillsatsen är följande:

Kapslar har många indikationer för användning

 1. Överträdelser av åldersstyrkan eller psykoneurotisk etiologi.
 2. Minskad förmåga att arbeta, en tendens till snabb utmattning.
 3. För tidig utlösning.
 4. Problem med att uppnå orgasm.
 5. Otillfredsställande kvalitet av samlag.

Tack vare den förbättrade kompositionen har "Plus" -formen en mer omfattande lista med indikationer, till skillnad från det enkla Alicaps-verktyget. Den förbättrade additivens förbättrade effektivitet manifesteras av följande förmågor:

 • Öka känsligheten hos erogena zoner.
 • Förbättra orgasmens kvalitet, vilket gör känslorna starkare och mer mångsidiga.
 • Eliminera problemet med erektionsförlust under samlag.
 • Stärka spänningen i den vanliga förspelet.
 • Öka mängden spermier.
 • Att förbättra sina kvantitativa, kvalitativa, morfologiska indikatorer.

Eventuella risker

Instruktion för användning av formuläret Plus-medel Alicaps indikerar frånvaron av åldersrelaterade kontraindikationer för användning, förutom barn under 14 år. Detta tyder på att unga män med för tidig utlösning, liksom män i åldern, som har upplevt en minskning av styrkan på grund av den naturliga nedgången i antalet könshormoner som produceras, kan använda botemedlet för styrka.

Instruktionen varnar: försiktighet bör den naturliga beredningen användas vid artär hypertension, njursvikt eller hjärtsvikt, med svåra aterosklerotiska förändringar, allvarliga organiska förändringar i vävnaderna i huvudorganen.

Instruktion för läkemedlet varnar för några möjliga kontraindikationer

Den naturliga växtkompositionen utesluter inte möjligheten till en allergisk reaktion med individuell känslighet. På kroppens speciella reaktion kan indikera utseendet av urtikaria på ansiktet och kroppen, förekomsten av klåda, dyspeptiska störningar. Med sådana symptom ska kapslarna stoppas. Som regel manifesterar allergi mot läkemedlet sig i mild form och försvinner snabbt, utan användning av droger.

Effekt av sättet att ta kapslar på resultatet

Rekommendationer för användning av kapslar, som ges av tillverkaren, föreskriver två möjliga användningsmetoder. Den första anses vara ett nödläge, det tillämpas under följande villkor:

 1. Trötthet.
 2. Svag erektion.
 3. Svårigheter med utvecklingen av spänning.
 4. Önskan att förlänga samlag och överraska sexpartners partner.

För en snabb effekt måste du ta 2 kapslar på en gång i en halvtimme före den påstådda intima affiniteten. Aktivt absorberad och agera åtgärden börjar inom 7 minuter efter intag, vilket gör det möjligt att intensifiera uppvakningen av en man under förspelet.

Den andra dosen ger dagligt intag av 1 kapsel av läkemedlet under måltider under månaden. Kursmottagning kommer att ge sådana åtgärder:

 • Omfattande återhämtning av den manliga kroppen.
 • Restaurering av erektil funktion.
 • Eliminering av självtvivel.
 • Hantera symptom på kronisk trötthet eller depression.
 • Ökad styrka.
 • Eliminering av störningar av spermatogenes och fertilitet.

Människor i ålder som har sexuell dysfunktion, liksom de som vill förlänga sin egen ungdom och upprätthålla möjligheten till ett fullständigt och kvalitativt samlag, kan genomgå månadskurser 2-3 gånger per år. Profylaktisk mottagning är möjlig under månaden en gång per år.

Medlet kan användas för förebyggande ändamål

Med starka funktionsstörningar i styrka, liksom för komplex behandling av allvarliga sexuella sjukdomar av psykogen, organisk eller infektiös natur som en del av komplex terapi, kan Plus-formuläret av Alicaps användas längre än 1 månad. Oavsiktligt förlänga behandlingstiden är endast möjlig med normal tolerans för läkemedlet. Innan du avslutar huvudterapin är det bättre att få en specialistkonsultation.

Förvärvsfunktioner

Inte alla goda och effektiva droger finns på apotekets hyllor. Registrering av en naturlig komposition som medicin eller kosttillskott kräver betydande kostnader från tillverkaren, som redan har gjort ett imponerande bidrag till utvecklingen av en aktiv multikomponentformel för läkemedlet. De extra kostnaderna för registrering påverkar alltid priset på produkten, vilket gör det otillgängligt för många män.

För att säkerställa den genomförbara kostnaden för sitt "brainchild" har tillverkaren Alikaps etablerat direkttillförsel av tillsatser från produktionslagret till konsumentens händer. Processen beror på mottagandet av order på läkemedlet via en onlinetjänst. Efter att ha överenskommit leveransadressen med konsulten kan köparen förvänta sig leverans av paketet till postkontoret som är mest lämpligt för honom. Köpeskillingen är ca 1800 rubel per paket. Med en stor mängd beställningar eller när åtgärden av åtgärden har köpare möjlighet att köpa drog till ett pris av cirka 1100 rubel.

Tillverkaren garanterar originaliteten av produkterna endast vid beställning av kapslar på den officiella hemsidan eller på återförsäljarnas webbplats. Det finns fall där ett medel för styrka, utåtriktat på Alicaps, förvärvades från händer till halva priset. Skillnaden var i prefixet "plusplus" på den inkomplicerade delen av paketet. Med tanke på aktiviteten hos charlataner, liksom farorna med att använda verktyg av tvivelaktig kvalitet, är det viktigt att bara beställa botemedlet från tillverkaren.

Läkemedlet finns på den officiella hemsidan

Alikaps Plus är en naturlig lösning för en rad droger för en styrka med ett världsomspännande rykte. Det eliminerar inte bara allvarliga patologiska tillstånd, men har också en kortvarig effekt för att förbättra sexuellt liv efter att ha tagit de första kapslarna. Män lämnar entusiastiska recensioner om produkten, vilket indikerar läkemedlets effektivitet, liksom dess säkerhet och utmärkt tolerans, även för ålderspatienter.

Alicaps Plus tabletter: bruksanvisningar, pris och recensioner

Det finns ett stort antal droger avsedda för att förbättra manlig sexuell aktivitet. Några hjälper till att bli av med impotens, andra stärker känslorna, den tredje ökar varaktigheten av intimitet.

Alikaps plus kombinerat alla dessa egenskaper. Han förbättrar inte bara sexuell lust, utan bidrar också till att förbättra människors hälsa i allmänhet. Hur det här betyder fungerar, tack vare vilket det har en så stark effekt, och hur man tar det korrekt.

Beskrivning av beredningen

Alikaps plus tillhör kategorin biologiska tillsatser. Det används för att förebygga och behandla erektil dysfunktion hos män. Läkemedlet består av naturliga komponenter och har en fördelaktig effekt på alla kroppssystem, förutom genitourinary. Trots närvaron av en terapeutisk effekt gäller inte läkemedlet för läkemedel.

effekt

Alikaps plus börjar agera en timme efter att ha tagit p-piller och har följande effekt på mannen:

 • Stärkar sexuell lust;
 • Ökar känsligheten hos könsorganen;
 • Stimulerar spermbildning
 • Ökar aktiviteten hos spermatozoa;
 • Förbättrar konditionen hos genitourinary systemet;
 • Normaliserar hormonbalansen
 • Tonar upp nervsystemet, hjälper till att lindra stress, bli av med depressiva tillstånd och sömnlöshet.

Drogen normaliserar inte bara den reproduktiva funktionen utan också tonar upp kroppen, tar bort negativa influenser av skadliga ämnen, kompletterar bristen på nödvändiga vitaminer, mikro och makroelement.

struktur

Effekten av läkemedlet beror på den höga koncentrationen av naturliga extrakt och vitaminkomplexet. Alicaps plus består av:

 1. Euraticom är långlängd. Stark avrodisiakum, stimulerande produktion av testosteron. Hjälper inte bara till att förbättra kvaliteten på samlaget utan hjälper också till att stärka immuniteten, såväl muskeltillväxt som kroppsutvinning.
 2. Utdrag av krypande dvärg palm. Främjar bildandet av manliga könshormoner, lugnar nervsystemet, stärker blodkärlen och förbättrar också det genitourära systemet, ger antiinflammatorisk och antitumör effekt.
 3. Dammens essens. Hjälper till att eliminera de psykologiska orsakerna till impotens: stress, depression, ökad ångest. Det har också en diuretikum, antiinflammatorisk och tonisk effekt;
 4. Vitamin B5. Det är nödvändigt för syntesen av hormoner och den normala funktionen av det kardiovaskulära systemet;
 5. Zinkoxid. Ger normal drift av nervsystemet och produktion av testosteron.

Tillsammans utgör komponenterna ett starkt komplex som positivt påverkar hela organismen. Alicaps Plus innehåller inte konstgjorda ingredienser: alla växtbaserade ingredienser finns i det som extrakt. Denna komposition ger dig möjlighet att kombinera drogen med alkohol, men i måttlighet.

vittnesbörd

Läkemedlet indikeras om det finns följande problem:

 • Brott mot kraften av fysiologisk och psykologisk natur;
 • Tidig utlösning;
 • Brist på tillfredsställelse efter samlag
 • Svag fröbildning
 • Dålig sperma;
 • Infektionssjukdomar i det genitourära systemet.

I vissa fall tas Alicaps Plus och i avsaknad av problem med reproduktiv funktion för att förbättra känslor under samlag eller som förebyggande åtgärd.

Instruktioner för användning

Läkemedlet är lämpligt för både kurser och punktmottagning. I det första fallet är kapslarna berusade en per dag i en månad. Det är tillrådligt att ta dem på morgonen med måltiden och drick mycket vatten. Långtidsanvändning av Alicaps plus främjar allmän förbättring av kroppen, avlägsnande av symtom på kronisk trötthet och eliminering av spermogenesproblem.

Engångsmottagning gör att du snabbt kan öka din sexuella lust och erektion. För detta är det nödvändigt att ta två kapslar en timme före det planerade samlaget. Läkemedlet börjar absorberas efter 10 minuter och orsakar upphetsning i förväg. Trots Alikaps pluss normala kompatibilitet med alkohol är det lämpligt att inte missbruka det före intimitet: Alkoholhaltiga drycker har en dålig effekt på styrkan.

Kontraindikationer och biverkningar

Det har en stark effekt på alla kroppsfunktioner och har ett antal kontraindikationer och biverkningar. Alicaps plus rekommenderas inte för:

 • Individuell intolerans
 • hypertoni;
 • Brott mot hjärt-kärlsystemet;
 • Förekomsten av psykisk sjukdom;
 • Ökad excitability;
 • Atherosclerosis.

Dessutom är läkemedlet kontraindicerat hos ungdomar under 14 år. Det kan orsaka följande biverkningar:

 • huvudvärk;
 • sömnlöshet;
 • Allergiska reaktioner: utslag, klåda;
 • arytmi;
 • takykardi;
 • Overexcitement.

Negativ åtgärd uppträder när dosen störs eller är felaktigt vald och om kontraindikationer som används ignoreras. Det bör komma ihåg att, trots tillgänglighet, endast biologiska tillskott bör användas först efter samråd med en läkare.

Vad skiljer sig från Alicaps

Alikaps och Alikaps plus är analoger: de har nästan identisk komposition. Skillnaden är att det andra läkemedlet innehåller mer ingredienser och en högre koncentration, på grund av vilken den har en mer uttalad effekt. Dessutom har Alicaps Plus en starkare terapeutisk effekt: antiinflammatoriska och antitumöregenskaper gör att den kan användas för att behandla och förebygga vissa sjukdomar i det genitourinära systemet. Som ett resultat är det en skillnad: det betyder att det är dyrare i genomsnitt och det kan endast köpas på tillverkarens officiella hemsida.

Kostnad för förberedelse

Läkemedlet Alikaps plus distribueras endast via officiella webbplatser, för att undvika förfalskning och fusk priser: köpa det på apotek eller traditionell webbutik är omöjligt.

Alikaps plus - de viktigaste fördelarna med funktionerna i applikationen. Recensioner.

Alicaps Plus är ett komplext aktivt och användbart tillägg som skapas för att behandla och eliminera sexuell dysfunktion hos män helt. I preparatets sammansättning finns det enbart naturliga komponenter, så du kan inte vara rädd för negativt inflytande. Fördelarna med naturliga ingredienser är att det kan tas i alla åldrar. Nästan omedelbart efter att ha tagit drogen, har en man en längtan efter att allt fler har sex, alla känslor blir värre och sexuell handling blir längre.

Tillsatsen av Alicaps Plus stimulerar produktionen av seminalvätska, och ökar också väsentligt det totala antalet aktiva spermatozoa. Produkten är idealisk för män under graviditetsplanering. Erections blir frekventare, dessutom blir de mer kontrollerade och långvariga.

När accepteras Alicaps?

Alikaps Plus är en unik behandling som ordineras för ett brett spektrum av olika problem. Dessa inkluderar sådana problem med människors hälsa, som:

 • Minskad potens på grund av funktionsstörningar hos könsorganen och olika patologier;
 • Med en underskattad mängd sperma;
 • Tidig utlösning;
 • Infektionssjukdomar i genitourinary system;
 • Lätt uttryckt orgasm eller fullständig frånvaro av det.

Den naturliga kompositionen och hög effektivitet hos komponenterna gör det möjligt att snabbt eliminera alla ovanstående problem. Mannen återvänder snabbt till normalt.

Preparatets struktur

Ett effektivt läkemedel produceras av ryska tillverkare. Dessa gelatinkapslar, som finns i speciella blåsor för 12 eller 8 stycken. Produkten är utförd i svart färg, gjord av pappkartonger. Sammansättningen av läkemedlet, oavsett form av frisättning, allt detsamma. Dessa är extremt användbara naturliga ingredienser.

Långbladig eurycoma

Växten hanterar perfekt olika typer av mikrober. Det är en komponent som är en del av olika droger som föreskrivs för idrottare. Växten bidrar till att öka testosteron och väsentligt accelererar musklernas tillväxt. Med detta läkemedel ökar den sexuella lusten allvarligt, eftersom den används som en vanlig afrodisiakum. Detta är en speciell anläggning som ökar manlig styrka, samt normaliserar de övergripande metaboliska processer som uppträder i cellerna i en mängd olika organ, det sexuella systemet också.

Essens från en dvärgpalm

Denna komponent är rik på oljor, flavoner, karotider, tanniner, steroider och enzymer. Sådana ämnen skiljer sig åt genom att de snabbt och effektivt effektivt normaliserar det generella arbetets generella arbete. Komponenten är mycket användbar, många läkare ordinerar det för förebyggande av prostatatumörer. Efter införandet av ämnet i blodet ökar den totala mängden könshormoner i den, vilket automatiskt ökar den totala sexuella aktiviteten. Samtidigt med denna fördel ger växten följande positiva effekter:

 • Förbättring av nervsystemet;
 • Stress relief;
 • Larmet släcks.

Det är unikt i alla indikatorer, ett naturligt naturligt antidepressivt medel. Användningen av komponenten i behandlingsprocessen är viktig, eftersom det ofta uppstår problem med styrkan på grund av känslomässig stress och stress.

Utdrag av Damiana

Ämnet har en allmän tonisk och positiv effekt på kroppen, liksom normaliserar funktionerna i det genitourinära systemet, samtidigt som man förbättrar manlig styrka. Det är ett unikt naturligt afrodisiakum och psykoaktivt medel, vilket också förbättrar och ökar sexuell aktivitet. Extrakt från bladen har en diuretikum, antibakteriell effekt och en allmän toning effekt. Hos mannen ökar libido avsevärt, eftersom komponenten kännetecknas av den speciella åtgärd som är kopplad till utveckling av testosteron. Samtidigt ger växten sådana positiva effekter som eliminering av nervositet, depressiv tillstånd, rädsla, känslomässig stress och nervös utmattning. Allt detta orsakar automatiskt problem i den sexuella sfären, eftersom läkemedlets effekt i denna riktning är extremt viktig. Det generella syndromet av kronisk trötthet som snabbt påverkar reproduktiva funktioner hos en organism lämnar snabbt.

Det är ett speciellt mikroelement som aktivt deltar i processen att producera testosteronhormonet och förbättrar könskörtlarna. Komponenten spelar en viktig roll i en så viktig process som spermierbildning och puberteten. Detta är en av huvudkomponenterna som deltar i processen att bygga genetiskt material och i produktionen av spermier. Mängden ämne deltar direkt i deras kvalitet. Mangel på zink påverkar alla viktiga processer hos den manliga kroppen.

Vitamin B5

För mänens hälsa - det här är det viktigaste vitaminet. Det spelar en viktig roll i processen att producera hormoner, mer specifikt testosteron. Substansen är nödvändig för att säkerställa maximal möjlig prestanda hos huvudorganen i reproduktionssystemet. En annan viktig egenskap hos vitamin B5 är dess övervägande förmåga att stimulera produktionen av binjurarna. Allt detta i sin tur har en kraftfull positiv effekt på problem som erektil dysfunktion eller hjärtsjukdom.

Viktigt! Varje ingrediens har sin egen individuella positiva effekt och kompletterar också effektivt varandra. Detta säkerställer maximal effektivitetsnivå för läkemedlet.

Hur korrekt att ta drogen?

Läkemedlet Alikaps Plus tillhör inte kategorin läkemedel, men trots detta är det nödvändigt att samråda med en expert före användning. Typiskt utser doktorn en man för en kapsel per dag, detsamma kräver instruktioner för användning. Det är tillrådligt att ta det på morgonen, eftersom läkemedlet har en tonisk effekt. Dricker drogen i processen med att äta, det vill säga under frukost eller lunch. Samtidigt måste du dricka en god mängd vätska. Effekten av en kapsel varar ca 12 timmar.

Den totala rekommenderade behandlingstiden är en månad, men här beror allt på varje mans organism. Kursen kan ökas eller utföras igen. I sällsynta fall kan du använda två kapslar samtidigt. Det är värt att komma ihåg att detta är den maximalt tillåtna dosen, vilket är strängt förbjudet. Samtidigt finns det ingen begränsning av samtidig intag av drogen och alkoholen. Alkoholhaltiga drycker har ingen effekt på läkemedlet.

Alicaps Plus recensioner

Sergey Pavlovich, 45 år gammal:

Mer än ett år, ta små pauser, ta Alicaps Plus. Sådan kön, som under denna tid, hade jag inte ens i min ungdom.

Gennady Evgenievich, 37 år gammal:

Från och med då dricker jag läkemedlet. Inga biverkningar, några fördelar, min fru är bara glad.