Huvud
Behandling

Vi behandlar en sjukdom hemma: de mest effektiva fyto-te-föreningarna från prostatit

Urtete är ett effektivt botemedel som kan läka en rad olika sjukdomar. Prostatit är inget undantag.

Phytoteas kan inte kallas huvudburen för prostatit, men de är ett mycket effektivt tillskott till läkarens föreskrivna behandlingssätt.

Hjälp vid behandling av prostatit är inte alla örtte, ett särskilt urval av de mest effektiva örterna behövs, och för detta är det nödvändigt att noggrant studera arten av sjukdomen. Endast i detta fall kommer te från prostatit att vara mest användbart för patienten.

Så kallas prostatit den inflammatoriska processen, som fortsätter i prostatakörteln. Ursprungen för denna sjukdom kan vara bakteriell, icke-bakteriell. Det är viktigt att fastställa varför sjukdomen har uppstått, eftersom det här är att behandlingens egenskaper beror på.

Ofta diagnostiseras prostatit hos ganska unga män, men det viktigaste kontingenten är representanter för en mer mogen ålder.

En man i vilken ålder som helst borde vara försiktig med sin hälsa, vid de första tecknen på sjukdomen att konsultera en specialist.

Hur man känner igen inflammation i prostata?

För att känna igen sjukdomen i tid och hota sådana allvarliga konsekvenser måste man ha en uppfattning om dess symtom.

De viktigaste symptomen på prostatit:

 • smärta vid urinering
 • frekventa, orimliga önskningar för natturinering, vilket leder till sömnstörningar;
 • fysiologiskt, psykiskt obehag.

Denna obehagliga sjukdom påverkar var tionde man.

Det finns en riskgrupp där läkare inkluderar följande manliga representanter:

 1. personer som upprepade gånger behandlat sexuellt överförbara sjukdomar;
 2. män med svårt trauma i bäckenregionen
 3. De som tidigare har behandlats för prostatit;
 4. män som tidigare behandlat smittsamma sjukdomar i urinblåsan.

Fall när specialister med symtom på prostatit behandlas av patienter som tidigare haft bäckskada, är försumbar. De främsta orsakerna till prostatit är störande sexuellt liv med många partner, frekventa förändringar i dem eller långvarig avhållande från sexuell intimitet.

Hur fungerar te med prostatit?

Att behandla inflammerad prostata med hjälp av örtte kan redan i antiken. Våra samtidiga använder också framgångsrikt de gamla recepten av herbalister. Många fördelar med denna typ av behandling tillåter inte att tvivla på dess effektivitet.

Positiva egenskaper hos fyto-te:

 • På grund av förbättrad metabolism i kroppen elimineras spasmer i kärlen;
 • Naturliga stimulanser möjliggör att återställa sexuella funktioner.
 • Arbetet i prostatakörteln förbättras, spermierna blir kvalitativa;
 • är inte beroendeframkallande, vilket gör det möjligt att använda en identisk sammansättning av örter upprepade gånger (flera gånger om året);
 • eliminerar virus, inflammatoriska processer, ökar immuniteten
 • utmärkt interaktion med andra droger;
 • förebyggande av prostatacancer, andra manliga reproduktionsorgan;
 • stoppar utvecklingen av sjukdomen.

Välj de enklaste recepten

Berömda herbalists har tagit hand om människors hälsa under lång tid, vilket gör mycket effektiva recept som effektivt kan bekämpa inflammation i prostatakörteln.

Som alltid är de mest populära de enklaste som innehåller en eller två ingredienser:

 • En utmärkt assistent i kampen mot prostatit är ett vanligt grönt te, vilket inkluderar zink som normaliserar prostata. Om du inte har kontraindikationer kan några droppar ginseng tillsättas till nybryggt grönt te. Grönt te med prostatit gör det inte svårt för patienten att förbereda det, för det är tillräckligt för att bara lära sig att brygga det på rätt sätt och ta det bara i frisk form.
 • 5 gram skott orkidé häll brant kokande vatten, stäng locket. Exakt en timme senare är fytotan klar, om så önskas kan den sötas med honung. Effekten av fyto-te: förmedlar människans kropp till tonus;
 • ett annat, mycket enkelt och prisvärt recept för behandling av prostatit - regelbunden användning av en infusion i tepulver. Effekten är inte lika effektiv som ovanstående phyto-te, men för att förebygga en obehaglig sjukdom är infusionen av te-svampen mycket användbar.

Om du inte är en följd av komplexa avgifter, välj det enklaste receptet för urologiskt te.

Komplexa avgifter

Prostatit är rädd för denna agent, som eld!

Du behöver bara ansöka.

Herbalists på lager har mycket mer komplexa recept, vars effektivitet har testats av många patienter, här är några av dem:

 • recept nummer 2 (phyto tea № 11): Detta urologiska te med prostatit innehåller mer än 10 komponenter. Basen för denna produkt är björkknoppar, hagtorn, johannesört, kamomillapotek. På grund av rekommendationerna i urologi, phytotea №11 allmänt känt bland målgruppen efterfrågan som ett värdefullt komplement effektivt, vilket gör att fly från prostatakörteln;
 • receptnummer 1: Blad av en björk, en plantain, en kärna, höften hälls av ett brant kokt vatten. Samlingen bör insisteras i flera timmar, efter måltider upp till tre gånger om dagen. Denna samling kan vara lite komplicerad av några droppar rädisjuice. Den senare har länge etablerat sig som ett kraftfullt antiinflammatoriskt läkemedel som klarar av sjukdomar i urinvägarna.

Handlingsområdet för phyto tea № 11 är väldigt brett. Verktyget fungerar enligt följande:

 • Lättnar smärta i det urogenitala området
 • normaliserar blodcirkulationen i det lilla bäckenet;
 • har en positiv effekt på patientens psyke;
 • normaliserar matsmältningsorganet;
 • normaliserar spermiernas sammansättning
 • normaliserar hormonbalansen
 • reducerar toxiciteten i urinområdet;
 • fungerar som ett lokalt antiseptiskt medel som underlättar urolithiasisförloppet;
 • när du mottar urinernas fyto-muskel kommer i tonen uppstår urinering utan smärta.

Te från prostatit Seleznev kan också användas som ett förebyggande medel som förhindrar inflammation i prostata, andra reproduktionsorgan av en man.

Tack vare kompositkompositionens multikomponentkomposition är en av de mest användbara drinkarna med prostatit

"Monastery Collection" är en mycket populär fitochayem, utvecklad enligt de antika recepten av Vitrysslands munkar. Berömda herbalister har genom långa studier valt ut komponenter i sin komposition som har en fördelaktig effekt på manskroppens tillstånd och ökar effekten av varandra. Noggrant urval av ingredienser ger en fantastisk effekt, styrka och uthållighet - så att du kan karakterisera effekten av denna samling. Varje komponent har en speciell åtgärd.

Marsh Air - läker påverkade vävnader, tar bort smärtsamma känslor. I St John's Wort - en annan funktion är det involverat i restaurering av prostatakörtelceller. Yarrow, medicinsk kamomill tar bort inflammation, njurar - rengör blod, stärker immuniteten.

Field horsetail är ansvarig för att förbättra urinering.

Sammansättningen av "Monastic te" inkluderar en hundros, ett känt förråd av vitaminer, vilket på kort tid väsentligt ökar immuniteten.

Den unika sammansättningen av denna växtbaserade samling stoppar övergången av prostatit till det kroniska skedet.

Phytotea "Ermak" är också ett eftertraktade adjuvans mot prostatit. Den består av löv av badana, eliminerar inflammation, stimulerar immunsystemet. En trevlig smak av drycken är också en fördel av badan.

Ett kraftfullt antiseptiskt medel i denna samling är cowberryblad, deras åtgärder tillåter inte den inflammatoriska processen att överföras till andra system. Grushanka, som har en diuretisk effekt, normaliserar arbetet i genitourinary systemet.

St John's wort skyddar infektionen. Som en phytoncid i denna samling står alla kända vinbär.

Dess doftande löv ger samlingen en unik lukt och smak.

Phyto "Ermak" i enkla fall och används som det främsta medlet för behandling av prostatit, dess kraftfulla effekt på kroppen tillåter män att bli av med sjukdomen.

Några nyanser att ta växtbaserade kosttillskott

Att veta sammansättningen av växtbaserade samling, effekten av varje komponent på kroppen, är lätt att välja ett fytotom från prostatit.

Men i alla fall måste du konsultera en läkare som ansvarar, kanske i växtbaserade samlingen är en komponent där du har kontraindikationer.

Rekommendationer från en specialist hjälper dig att välja det optimala alternativet för din kropp. Tänk inte att phytotea med prostatit kan tas med godtycklig, när som helst och i vilken dos som helst. Det här kraftfulla verktyget kräver att du är så systematisk och metodisk i bruk som traditionella droger.

Vi måste också komma ihåg att behandlingen av prostatit inte är kompatibel med att röka, dricka alkohol. För att behandlingen ska bli så framgångsrik som möjligt bör man ta hand om rätt näring, en hälsosam och hälsosam sömn.

Användbar video

På vilka växtberedningar som erkänns som effektiva i kampen mot prostatit kan du lära av videon:

 • Eliminerar orsakerna till cirkulationsstörningar
 • Försvinner försiktigt inflammation inom 10 minuter efter att ha tagits

Trevlig behandling - fytotan från prostatit

Med inflammation i prostatakörteln är fördelaktiga effekter medicinska växter. Därför ordinerar läkare ofta fyto-te från prostatit.

I många århundraden har människor använt te för att eliminera olika sjukdomar. För att bli av med symptomen på prostatit måste du välja rätt botemedel.

Curative egenskaper av växtbaserade drycker

Med prostatit växer prostatakörteln i storlek. Sjukdomen förekommer hos både vuxna och unga män. Den främsta orsaken till sjukdomsuppkomsten är bakteriell eller viral skada på prostata. Därför ordinerar läkare antibakteriell behandling.

Phytotea från prostatit

Många medicinska växter har antimikrobiella egenskaper. Detta uppskattas särskilt, eftersom sjukdomar i det genitourära systemet kräver inhibering av aktiviteten hos patogena mikroorganismer. På samma princip är behandlingen av sjukdomar i mag-tarmkanalen baserad på insamling nr 13.

På grund av dess speciella egenskaper hjälper läkemedelsväxter att kämpa med olika symptom, som manifesteras i prostatit. De bidrar till:

 • återställande av sexuella funktioner
 • öka kroppens immunförsvar
 • förbättring av kvaliteten på halvflödet;
 • normalisering av ejaculation;
 • förstörelse av virus och bakterier
 • eliminering av spasmer i blodkärl;
 • förbättring av ämnesomsättningen.

Det är värt att komma ihåg att vanliga teer inte klarar av sjukdomen. Därför, för behandling, måste du använda speciella växtbaserade formuleringar, som innehåller de mest effektiva i prostatitväxter.

Typer av växtbaserade läkemedel

Örtteor kan skilja sig åt i utseende och i antalet medicinska växter som ingår i dem. Med prostatit är många typer av te ordineras ofta. Var och en av dem har sina egna egenskaper.

Klosterkollektionen

Ett av de mest kända fytotyperna är klosterkollektionen. Den är utformad enligt recepten på vitryska munkar.

Monastiskt te från prostatit

Ett tecknets tee är att de komponenter som utgör kroppen inte bara har en fördelaktig effekt på hankroppen utan också förbättrar effekten av varandra. Därför kan man, efter att ha konsumerat drycken, observera en förbättrad och bestående effekt.

Klostret består av ett stort antal komponenter. Var och en av dem har en speciell effekt.

 1. På grund av myrans verkan uppträder aura, läkning av drabbade vävnader och eliminering av smärtssyndrom.
 2. St John's wort återställer cellerna i prostatakörteln.
 3. Antiinflammatoriska egenskaper har en yarrow.
 4. För att rensa blodet och stärka kroppens immunförsvarsskydd, läggs bladen av nässla till te.
 5. Förbättrad urinering uppstår på grund av fälthästslag i kompositionen.
 6. Blommor tusensköna har antiinflammatoriska egenskaper.
 7. Rosehip innehåller ett stort antal vitaminer i kompositionen, så det hjälper till att öka kroppens immunförsvar.

Tack vare den speciella kompositionen tillåter klostret:

 • Eliminera smärta vid urinering;
 • för att eliminera den inflammatoriska processen i prostatakörteln;
 • normalisera den sexuella funktionen;
 • öka kroppens motståndskraft mot sjukdom;
 • förhindra övergången av prostatit till det kroniska skedet;
 • eliminera stillastående processer i prostata.
Hur man förbereder ett klosterte

Phytotea № 11

Speciellt utformad för att bekämpa prostatit, fytotea # 11. Dess positiva påverkan beror på följande:

 • stevia;
 • echinacea;
 • timjan;
 • fräken;
 • mjölon;
 • fireweed;
 • enbär bär;
 • St John's wort;
 • kamilleblommor;
 • Hjärt;
 • groblad;
 • björkblad.

Te eliminerar helt den inflammatoriska processen, förbättrar immunförsvaret och påskyndar läkningsprocessen. Tack vare bearberry och cyprus desinficeras vävnaden.

Phytotea № 11 från prostatit

För att återställa sexuella funktioner i samlingsnumret 11 tillsattes timjan. Det återvänder det reproduktiva systemets normala funktion.

Reglering av ämnesomsättning sker på bekostnad av enbärbär, och horsetail har en diuretisk effekt. Plantain tonar upp blodkärl, och St John's wort hjälper till att förbättra venös cirkulation. Kamille eliminerar inflammatorisk process och skadliga ämnen härrör från björkblad.

Te kan tas inte bara vid behandling av en sjukdom. Det är en förebyggande åtgärd i strid mot prostatakörteln.

Ermak te

Om växtbaserade "Ermak" -recensioner av patienter är oftast positiva. Till många män hjälpte han till att klara av sjukdomen, vilket eliminerade alla symtom.

Phytotea "Ermak" från prostatit

Te har en positiv effekt på genitourinary systemet. Därför ordineras det som en extra eller grundläggande terapi för prostatit. Läkaren bestämmer möjligheten att ta beroende på graden av inflammatorisk process och den sjukdomsfremkallande faktorn.

Alla komponenter i Ermak te har olika effekter på hankroppen. Var och en av dem har unika egenskaper.

 1. Badana lämnar eliminera inflammatorisk process och stimulera immunsystemet. På grund av denna komponent får teen en trevlig smak.
 2. Effekten på prostatavävnaden och fokusen på inflammation är gjord av askbark.
 3. Starkt antiseptiskt är bladen av tranbär. De tillåter inte att den inflammatoriska processen sprids vidare till andra system.
 4. Te "Ermak" har en diuretik effekt på grund av vintergröna. Dessutom eliminerar växten inflammation.
 5. En trevlig smak och arom ger te en naturlig fytoncid av vinbär.
 6. Från många sjukdomar, inklusive smittsam natur, lindar Johannesört.

Hur man brygger och tar drycker?

Varje tedryck måste bryggas enligt ett speciellt recept. Det är viktigt att observera proportionerna så att behandlingen ger ett positivt resultat.

 1. Vid bryggning av monastiskt te tas ett glas kokt vatten en matsked örter. På en dag måste du dricka minst tre portioner av drycken. Det är viktigt att mottagningen genomförs med jämna mellanrum. Inom några dagar är det möjligt att notera eliminering av symtom och positiv dynamik. Hela kursen är tre veckor.
 2. Phytosboria № 11 bryggs som vanligt te. Ta det tre gånger om dagen för ett glas i 2 månader. Sedan görs en paus i 14 dagar, och sedan upprepas behandlingen i 60 dagar.
 3. Ermak te är berusad en kopp om dagen. Detta räcker för att återställa hälsan. Det är värt att komma ihåg att du inte kan ta det okontrollerbart.

Phytoteas är inte ofarliga medel. Därför bör det tas endast på läkarens recept och vid den angivna dosen.

Vilka örtteer kan hjälpa till mot prostatit?

Viktigt!

Ingen mer temperatur och frekvent smärtsam urinering, bränning och urladdning ur urinröret, liksom andra symptom på PROSTATIT! Våra läsare tar råd från Rysslands ledande urolog. Läs mer >>>

Örtteer är ett populärt sätt att behandla ett stort antal sjukdomar, varav en är prostatit. Naturligtvis är detta långt ifrån sjukdomen, men phytotea är ett effektivt komplement till någon behandling.

Men inte alla populära te hjälper till med prostatit. Att använda växtbaserade infusioner var effektiv, det är nödvändigt att bilda ett urval av rätt växter. Utan en grundlig kunskap om arten av prostatit är det omöjligt att göra detta. Vad är den här sjukdomen och hur kan du bekämpa den med phyto tea?

Prostatit är en inflammatorisk process i prostatakörteln. Sjukdomen kan vara av bakteriell och icke-bakteriell ursprung. Beroende på denna faktor föreskrivs lämplig behandling. Prostata är det organ som deltar i processen med spermierbildning. Sålunda kan sjukdomen i ett kroniskt stadium leda till både impotens och manlig infertilitet.

Man tror att prostatit - påverkar bara män i mogen ålder, men det är inte helt sant. Han lider av ganska unga människor. Allt beror på personens livsstil, hans fysiologiska egenskaper och genetiska tendenser. Sjukdomen komplicerar urinprocessen, det orsakar betydande fysiologiskt och psykiskt obehag.

Enligt statistiken lider varje tionde man av prostatit. I riskzonen är representanter för det starkare könet som:

 1. De lider ofta av sexuellt överförbara sjukdomar.
 2. De hade allvarliga skador i bäckenområdet.
 3. Redan en gång eller mer var de associerade med denna sjukdom.
 4. De hade smittsamma sjukdomar i blåsan.

Hur man kombinerar örter för att skapa ett fytotom från prostatit?

Inte alla medicinska växter är lämpliga för bildandet av en örtbukett, vilket positivt påverkar tillståndet för den inflammerade prostata. Samtidigt är behandlingen av denna känsliga sjukdom med fyto-te en vanlig och gammal metod för att bekämpa prostatit.

Sjukdomen kommer att vara omedelbar om den används.

Vladimir Levashov: "Hemligheten med att bli av med prostatit"

Den ledande urologen i landet gav en intervju om hur.

Fördelar med örtteer före andra behandlingar för prostata sjukdomar:

 • eliminering av spasmer i kärlen på grund av förbättrad metabolism genom hela kroppen;
 • återställande av sexuella funktioner genom användning av naturliga stimulanser
 • på grund av förbättring av prostatakörteln sker en kvalitativ ökning av spermiernas sammansättning;
 • kämpa mot virus och inflammatoriska processer i kroppen;
 • förbättra kroppens immunitet
 • är inte beroendeframkallande, vilket gör det möjligt att använda samma samling örter med samma framgång flera gånger om året.
 • möjliggör samtidig användning av andra läkemedel;
 • väl valda örter förbättrar signifikant de positiva effekterna av varandra;
 • ger möjlighet att förhindra sjukdomar i prostata och andra reproduktionsorgan av män;
 • i allvarliga fall kan sjukdomen stoppa utvecklingen av sjukdomen.

Urologiska te recept för prostatit och deras modifieringar

Vi ger dig flera av de vanligaste och mest effektiva recepten för phytocha från inflammation i prostatakörteln.

 1. Spiror av orchis (upp till 5 gram) hälls med kokande vatten och insisterar i 60 minuter. Receptet tillåter sötning av te med honung, men det är inte nödvändigt. Denna fytotea bidrar till att få den manliga kroppen till den nödvändiga tonen för att bekämpa prostatit.
 2. Te från blad av en björk, en plantain, en hundros kärna och frukt fyller i med kokt vatten och insisterar på några timmar. Därefter tar patienten inte mer än 2-3 gånger om dagen (helst efter att ha ätit).
 3. Till föregående recept, övningen av att lägga till några droppar rädisjuice, som har en klar antiinflammatorisk effekt och hjälper till att klara av sjukdomar i urinvägarna.
 4. Grönt te behandlar prostatit. Den innehåller zink som normaliserar prostataarbetet.
 5. Till grönt te läggs ofta några droppar tinktur av ginseng. Den positiva effekten av denna växt har länge varit känd inom medicin och används allmänt där. Men innan du tar det, se till att patienten inte har kontraindikationer för användningen av denna lösning.

Separat bör nämnas fytotea nr 11 från prostatit, som innefattar mer än 10 olika naturliga ingredienser. De främsta är kallade: kamomill, johannesört, hagtorn och björkknoppar. Det är allmänt rekommenderat av urologer, som ett hjälpmedel för att bekämpa sjukdomar i prostatakörteln. De viktigaste fördelarna med detta te:

 • Lämnar smärta i genitourinary systemet;
 • stärker blodcirkulationen i bäckenorganen
 • leder till en tonus av urinledarens muskler, vilket gör urinlösningen mindre smärtsam;
 • har en lokal antiseptisk effekt, underlättar flödet av urolithiasis;
 • optimerar människans psykologiska tillstånd under prostatit;
 • förbättrar matsmältningen
 • normaliserar sammansättningen av manlig sperma;
 • återställer hormonbalansen
 • reducerar toxiciteten i urinröret;
 • förhindrar inflammatoriska processer i prostata och andra organ i det manliga reproduktionssystemet.

Det finns andra naturliga komponenter, vars fördelar med prostatit inte är så uppenbart (te svamp). En annan punkt för korrekt behandling av sjukdomen är patientens begränsning vid att ta alkoholhaltiga drycker, kaffe och vägra frekvent rökning. Det är värt att komma ihåg att prostatit är en allvarlig sjukdom, och dess behandling kräver konstant samråd och undersökningar.

Video: Vad är phytotea och hur man lagar mat?

FITOCHAY №11 "Med prostata sjukdomar" (från serien "Kraften av ryska örter")

ingredienser: gräs fireweed smal-leaved, gräs Hypericum perforatum, gräs Hjärt fem lober, blad av bearberry blad av stevia, blommor, kamomill, hagtorn blodröd, njuren björk, frukter av Juniperus communis, frön vanliga lin blad groblad, timjan ört, ört fräken fält, torr Echinacea-extrakt, nypon kanel.

Förbättra det funktionella tillståndet hos organen i det genitourära systemet och förbättra immuniteten hos phytotea № 11 "I sjukdomar i prostata" med regelbunden användning:

 • Det stoppar utvecklingen av inflammatoriska processer i prostatakörteln och andra organ i det manliga genitourära systemet. Har antiinflammatoriska egenskaper är närvarande i Phyto №11 tanniner, karotenoider, flavonoider, vitamin E, C och K, organiska syror, inulin (som är en del av extraktet av echinacea), salicylsyra och chamazulene (som finns i kamomillblommor och gräs Hypericum perforatum) arbutin (högt som skiljer bearberry blad), hydroxikanelsyra syror (många av dem i bladen av stevia-extrakt av Echinacea och torr), ursolsyra (som är mest rik på bladen mjölon minuter och Stilla ört), seskviterpener (som ingår i frukterna av Juniperus communis) och mineralkomplex fitochaya №11, inklusive kalciumföreningar, zink, magnesium, mangan, kisel, koppar, selen och kobolt.
 • Främjar eliminering av smärta i samband med sjukdomar hos organen i det genitourära systemet för män. Besitter smärtstillande egenskaper som finns i Phyto №11 «vid sjukdomar i prostata" och rik på flavonoider ört timjan, blad av mjölon, ört johannesört, kamomill blommor, rallarros smala blad gräs, björk knoppar hängande, groblad blad och frukter av Juniperus.
 • Förbättrar blod- och lymfcirkulationen i organen i det lilla bäckenet, minskar svullnaden i prostatakörteln. Förbättra prostata blodtillförsel bidra till sådana komponenter av örtte som en hagtorn blodröd, åkerfräken ört och andra ingredienser i örtte, innehållande i sin sammansättning ämnen som bidrar till att stärka väggarna i matnings prostata blodkärl och förhindrar bildningen i artärerna av det manliga urogenitala systemet av kolesterol plack (i en serie av att förbättra tillståndet i cirkulationssystemet hos prostata ämnen - flavonoider, vitamin C och E, karotenoider, fytosteroler, kisel, zink, koppar, och även innehållande några Esja i bladen av stevia, och linfrön vanliga aminosyror).
 • Slappna av urinmassans smidiga muskler, förbättrar och underlättar urinering med prostatit, prostata adenom och andra prostata sjukdomar. Denna åtgärd fitochaya №11 stor del på grund av närvaron i sin komposition av flavonoider som har spasmolytiska egenskaper, magnesium-, B3 och B6 vitaminer, terpener, och också innehöll i blommorna av kamomill apiin och apigenin.
 • Den har en diuretisk effekt, främjar effektiv rening av urinvägarna från toxiska produkter vospaleniya. De mest uttalade diuretiska egenskaper har komponenter såsom ett örtte №11 fräken ört, bearberry blad, nypon kanel och enbär vanliga, fireweed smal-leaved gräs, björk knoppar hängande.
 • Har uroantisepticheskoe effekt, ökar effektiviteten av förebyggande och komplex behandling av urolitiasis, sjukdomar i det manliga urogenitala systemet bakteriell och viral etiologi, minskar risken för komplikationer uretrit, cystit, pyelonefrit, gonorré och infektiös-inflammatoriska luftvägssjukdomar (kärlkramp, lunginflammation, tuberkulos, etc.), Ofta provocera utvecklingen av prostatit. Som finns i åkerfräken gräs och blad av mjölon kiselsyra, såväl som närvaron i örtte alla ingredienser №11 magnesiumföreningar inte bara förhindra bildandet av stenar i de manliga urin systemkrav organ, samt bidra till en uppdelning av befintliga i njurar, urinledare, urinblåsa och små stenar, bildad som ett resultat av olika överträdelser av vatten-saltmetabolism. Den antibakteriella aktiviteten i varierande grad, uppvisar någon av ingredintov fitochaya №11 «Vid sjukdomar i prostatan" (fitochaya baktericida effekten är till stor del beroende på dess höga halt i sammansättningen av tanniner, flyktiga, organiska syror, fytosteroler, kisel, arbutin, hyperforin (biokemisk komponent ört johannesört), hydroxikanelsyra och ursolsyra. antivirala egenskaper har komponenter såsom ett örtte №11 gräs Hypericum perforatum, stevia blad, echinacea extrakt, gräs Cypern I angustifolia, frukt Perus, linfrö vanligt.
 • Hjälper till att återställa optimal hormonbalans i hankroppen, ökar styrkan och libido, återställer normal erektilfunktion. Närvarande i kompositionen örtte №11 zink, selen, mangan, vitamin E och grupp B, karotenoider (prekursorer av vitamin A), beta-sitosterol och andra fytosteroler aktiverar produktionen av manliga könshormonet testosteron, som är ett underskott i kroppen av en man är orsaken till olika sexuella störningar. Det är "hormon av manlighet" testosteron direkt påverka det sexuella beteendet hos män, ger en våg av manlig sexuell energi, bidrar till att förbättra erektion. Ökad styrka bidrar till de flesta av ingredienserna örtte №11 (Echinacea extrakt, åkerfräken ört, linfrön än vanligt, ett stort groblad blad, frukterna av Juniperus och hagtorn blodröda, gräs fireweed smal leaved och Stilla fem lober, kamomill blommor)
 • Det förbättrar processen med spermatogenes, förhindrar för tidig utlösning, ökar varaktigheten av samlag. Zink (den högsta halten av vilka knoppar av björk skiljer slokande och timjan ört), vitamin E och fleromättat fett (närvarande i nypon kanel, stevia blad, och linfrön vanliga), samt selen och mangan (som finns i alla ingredienser i örtte), en stor grad förbättra spermakvalitet (hjälp för att öka spermier och öka deras rörlighet)
 • Förbättrar peristaltiken i tarmen, hjälper till att eliminera förstoppning, vilket provar utvecklingen av prostatit. Denna effekt av fyto-te nr 11 "I sjukdomar i prostata" beror på det höga bitterhetsinnehållet, organiska syror och pektiner i dess sammansättning.
 • Har en lugnande effekt, en positiv effekt på mänens psykologiska tillstånd i klimakteriet. De flesta ingredienser fitochaya №11 «När prostatasjukdomar" (inklusive - tillhandahålla en antidepressiv effekt ört Hypericum perforatum, Hjärt ört, timjan gräs, kamomillblommor, gräs kipreya angustifolium, hagtorn blodröd och Juniperus) minskar retbarhet av nervsystemet, eliminera huvudet smärta och förbättra sömnen, och även bidrar till att eliminera typiska manliga klimakteriet emotionell labilitet (manifesteras i en kraftig förändring av humör, STRK richinnoy humör och irritabilitet).

Indikationer för konsumtion av phyto tea № 11 "I sjukdomar i prostata" är:

 • Prostatit (akut bakterilny, kronisk bakteriell, kronisk icke-bakteriell (kronisk bäckensmärtsyndrom), kronisk asymtomatiska), prostata adenom, erektil dysfunktion (impotens), för tidig utlösning, manlig infertilitet, orkit, epididymit, orchiepididymitis, vesiklar, varicocele
 • Kroniska njursjukdomar, akuta och kroniska sjukdomar i urinblåsan och urinblåsan (urolithiasis, cystit, uretrit, pyelit, pyelonefrit, pyelocystit etc.)
 • Typiskt för manliga klimakteriet: hormonella störningar (åldersrelaterad nedgång i funktionerna hos manliga könskörtlar), vasomotoriska och psyko emotionella störningar, störningar i det kardiovaskulära systemet

Metod för applicering

1 filterpaket fitocha Häll 200 ml kokande vatten (1 glas) och smält i 15 minuter. Få infusion ta 2 gånger om dagen för 200 ml med måltider. Den rekommenderade varaktigheten för antagning är 2-3 veckor.

Kontraindikationer att använda

Överkänslighet av komponenter, trombos, tromboflebit, ökad blodkoagulering, autoimmuna sjukdomar (systemisk lupus erythematosus, reumatoid artrit, multipel skleros, systemisk skleroderma, etc), tuberkulos, immunbrist, exacerbation av infektiösa och inflammatoriska njursjukdomar. Innan du börjar använda fytoka bör du kontakta din läkare.

Te från prostatit

Ett stort antal äldre män lider av inflammation i prostatakörteln. Te från prostatit kan vara ett bra sätt för dem att lätta sin situation och bli av med några symtom. Beroende på vilka komponenter som ingår i kompositionen kan du uppnå analgetisk, antiinflammatorisk, diuretikum, antitumör eller andra åtgärder. På grund av det stora antalet variationer av blandningsanläggningar kan du hämta sådana kontraindikationer som inte berör patienten.

Behandling av prostatit med örtte har pågått i årtionden, detta är en beprövad och effektiv behandlingsmetod. Med hjälp är det omöjligt att skada kroppen, och om alla rekommendationer följs, kommer resultatet av fytoterapi inte att vara långt innan det kommer. Arbetet med medicinska växter är dock fortfarande långsammare än det för tabletter, så glöm inte det senare.

Vad är prostatit?

Prostatit är en inflammatorisk sjukdom i prostatakörteln, karakteristisk för män på 40 år. Nyligen framträder det alltmer i en tidigare ålder, för på representanter för det starkare könet verkar mycket mer negativa faktorer än tidigare. Innan sjukdomen behandlas är det nödvändigt att ta reda på vad som är orsaken till det. Att leda till inflammation kan:

 • Bakteriella infektioner och parasiter överförs sexuellt
 • Inflammation eller infektion, vars fokus ligger i andra organ (patogener överfördes av en ström av blod eller lymf)
 • Maloaktiv livsstil
 • Dålig mat, dåliga vanor
 • Försvagad immunitet

Provoke prostatit kan stressa, brist på sömn, konstant känslomässig upplevelse. Förebyggande faktorer av sjukdomen är hypotermi, trauma, långvarig sexuell avhållsamhet.

Med tiden av prostatit är uppdelad i akut och kronisk. Vanligtvis börjar det första steget först, och utan rätt behandling passerar den andra etappen.

För inflammation i prostata kännetecknas av symptom som urineringstest, åtföljd av smärta, avbrott i strålen, frekvent urinering på toaletten på natten. Sällan är det en nedbrytning av erektilfunktionen - smärtsam utlösning, en svag och kort erektion, morgonrörelsens försvinnande. I det akuta skedet är tillsatta frossa och feber, och när allokering av ett stort antal inflammerade vävnader toxiner - berusning (huvudvärk, illamående). För behandling av patologi uppmuntras läkare att dricka mediciner och delta i fysioterapi. Hjälpmetod - folkmedicin som innefattar användningen av fyto-te från prostatit. Specialister accepterar vanligtvis initiativet för behandling på ett positivt sätt och löser det, föreskriver lämpliga doser och registreringsfrekvensen. Det rekommenderas inte att engagera sig i självmedicinering.

Phytotea för behandling av sjukdom

Från terapeutiska tear kan en man förvänta sig en rad positiva åtgärder. Förbered dem, han kan hemma själv eller köpa den i färdig form i apoteket. förekommer oftast bland de komponenter dryck kamomill, johannesört, nypon, ingefära och andra. Tea prostatit inom farmacin kan innehålla flera ingredienser, och består av en. Vad kan du förvänta dig av honom:

 1. Förbättring av styrka
 2. Förstärkning av immunsystemet
 3. Förhindra tidig utlösning
 4. Förbättringar i metaboliska processer
 5. Minskade kolesterolnivåer i blodet
 6. Förstärkning av blodkärl etc.

Tänk på vilka te som används vid behandling av prostatit.

Monastic te

Klostret är en av de mest populära samlingarna för behandling av sjukdomar som prostatit, diabetes, infertilitet, helminthios, etc. För varje sjukdom har den en något annorlunda komposition, eftersom olika patologier kräver olika effekter som olika växter kan ge. Samlingen innehåller:

 • Blomstring av den gyllene staven. Växten har en diuretikum och antiinflammatorisk effekt, främjar normalisering av ämnesomsättningen, lindrar urineringsproblem. Användbar för matsmältningssystemet, hjälper till att hantera hudsjukdomar
 • Björkblad. De tar bort inflammatoriska processer, stärker kroppens skyddande funktioner, minskar de negativa effekterna av stress. Kan arbeta som ett antiseptiskt medel, inte ge upphov till tumörprocesser, bidra till att återställa vävnader
 • Knotweed. Normaliserar genitourinsystemets aktivitet, har en hemostatisk och antiinflammatorisk effekt. I stora antal kan skada
 • Kamilleblommor. Växten har kraftfulla förmågor för att minska inflammation och bedövning, hjälper nervsystemet, höjer aptiten, skyddar mot förkylningar
 • Corn stigmas. De har en rik kemisk sammansättning, så de mättar kroppen med användbara element. De stöder immunitet, förhindrar tillväxt av cancer, har koleretisk och diuretisk effekt
 • Sekvensen. Det har en positiv effekt på nervsystemet, stabiliserar blodtrycket, normaliserar ämnesomsättningen. Det kan ta bort inflammation, stärka kroppen, ta bort toxiner
 • Nard. Det har antibakteriell verkan, hjälper matsmältningen, minskar fokuset på inflammation och förbättrar blodcirkulationen.

För att göra en kopp te behöver du 1 tsk. Häll kokande vatten och låt det brygga i 3-5 minuter. Därefter, utan filtrering, drick en drink, upprepa proceduren 2-3 gånger om dagen. I buljongen kan du lägga till lite honung eller citron. De första resultaten av behandlingen kan ses efter en vecka.

Klostret från prostatit kan köpas på apotek eller webbutik till lägsta priser. Kostnaden för ett paket är cirka 1000 rubel, vilket är mycket mindre än priset på alla droger du behöver dricka om sjukdomen ökar. Och i förebyggandet av denna drink kan spara mycket mer pengar.

Fytotju 11

På apotek, kan du hitta en insamling av växter från prostatit hur Phyto 11. Han har sin officiella uttalande om tillämpning där det är skrivet att te kan användas för olika typer av prostatit, prostatacancer adenom, andra inflammationer i könsorganen (uretrit, cystit), symptom, medföljande mäns klimakteriet. Vilka åtgärder kan du förvänta dig av ett läkemedel:

 1. Cupping av inflammatoriska processer
 2. Eliminering av smärt syndrom
 3. Förbättrad blod- och lymfcirkulation
 4. Avkoppling av glattmuskelvävnad (underlättar urinering)
 5. Rengöring av urinvägarna från toxiner
 6. Förebyggande av komplikationer av prostatit

Du kan också notera restaureringen av hormonbalansen, förbättra erektilfunktionen, förebygga prematur utlösning och öka uthållighet i sängen. Phytotea 11 är användbart för matsmältningssystemet, det har en fördelaktig effekt på patientens psykomotionella tillstånd. Sammansättningen av denna lösning innefattar sådana växter som kaprej nedolistniy, kamomill, njurar av björk, rot av aira och lakrits, frukter av enbär och andra. På grund av att te säljs i påsar är det nödvändigt att helt enkelt bryta en bit i 200 ml kokande vatten för beredningen.

Dricka en drink krävs två gånger om dagen, varaktigheten av behandlingen är 2-3 veckor. Inom medicinen finns det en hel del kontra: tromboflebit och trombos, ökad blodkoagulering, autoimmuna sjukdomar, akut njur krämpor.

Grönt te

Grönt te med prostatit ger en hel del vitaminer, mikroelement, aminosyror och andra ämnen till en man. Var och en av dem kan förbättra sitt tillstånd på ett eller annat sätt. Förväntas från grönt te kan diuretisk effekt, antioxidantverkan och förbättrar ämnesomsättningen. Vilka användbara ämnen finns i dess sammansättning:

 • Tanniner (har antiinflammatorisk och baktericid effekt)
 • Koffein (en alkaloid med stimulerande och diuretisk verkan)
 • Vitaminer C och P (ger skydd mot tumörutveckling, förhindrar trombos)
 • Katekiner (har en antioxidant effekt, utsöndrar toxiner och "dåligt" kolesterol)
 • Aminosyror, mikroelement, etc.

Ta rätt bryggt grönt te är för män som har prostatit eller vill undvika denna sjukdom. Det är också användbart att dricka det genom att vilja undvika onkologiska patologier, ateroskleros. För att bli av med inflammation i prostata är det värt att bryta 3 matskedar råvaror i 0,5 liter kokande vatten. Efter 20 minuter sänka drycken, dela upp i 2 delar och drick på en tom mage på morgonen och på kvällen.

Med försiktighet ska te tas för män med lågt blodtryck, men patienter med högt blodtryck kommer bara att dra nytta av det. Om du undrar om det är möjligt att dricka söt te med prostatit, så kommer svaret att vara positivt. Till honom kan du lägga till en sked socker eller honung, den andra är bättre. Kom ihåg att bladen inte står med kokande vatten, utan bara med varmt vatten (tills luftbubblor dyker upp).

Urologiska avgifter

Urologisk insamling kan hänföras till homeopatiska läkemedel för behandling av prostatit. Till honom tar doktorn ganska ofta, för flera växter kan omedelbart stoppa symtomen och lindra patientens tillstånd än en ört. Sammansättningen av drycken kan innefatta olika komponenter, oftast är det:

 1. kamomill
 2. St John's Wort
 3. knotweed
 4. briar
 5. Njurbjörkar
 6. Hjärt
 7. Thymus, etc.

Låt oss föreställa oss flera recept för beredning av urologiskt te med prostatit, om du vill göra det själv och inte köpa det i färdig form på apoteket. Ta 1 tesked björkknoppar, rosen höfter, moderna och plantain. Alla ingredienser hälls i 500 ml kokande vatten, varefter det är berusat för 3 måltider, en timme efter en måltid. En annan urologisk samling innehåller 4 delar växtblad och 3 delar av hästet i fältet och rötterna på blomkålen.

Efter blandning av ingredienserna, ta 1 matsked av samlingen och häll 2 koppar kokande vatten. För en timme, insistera på te, stänga behållaren väl. Ta 250 ml innan du lägger dig i en uppvärmd form. Varaktigheten av behandlingen ska vara minst 2 veckor.

kamomill drink

I folkmedicin med prostatit tillgriper ofta användningen av kamomill. Det tas dock inte bara genom munnen utan också behandlas med härdande enemas. Bland de terapeutiska åtgärderna hos växten är:

 • Ökad svettning
 • Stärka kroppens försvar
 • Eliminering av smärta
 • Förstöring av patogena bakterier
 • Minska puffiness av vävnader
 • Mättnad med vitaminer och andra användbara element

Att förbereda kamomillte för att förhindra prostatit eller eliminera denna obehagliga sjukdom är mycket enkel. Det är nödvändigt att hälla i en kapacitet på 30 gram blomställningar och häll 1 kopp kokande vatten. Efter 30 minuter filtrerar buljongen och dricker under dagen. Du kan lägga 1 sked full av honung till drycken. Behandlingen varar 1-2 veckor.

Med roten av ingefära

Ginger har verkligen unika egenskaper som används vid behandling av en rad olika patologier. För hankroppen kan han vara en riktig hjälpare för att förbättra det genitourära systemet. Ginger ökar styrkan, förbättrar processen med spermatogenes, ökar sexuell lust. Roten kan förbättra blodcirkulationen i det lilla bäckenet, lindra inflammation och urinera.

Gingerdryck bereds från gruel i vilken växtens rot är markerad. Ta 1 tsk. rå, häll 2 glas kallt vatten. Därefter kokas vätskan och hålls kvar i elden i 20 minuter. De dricker te både varmt och kallt.

Kontraindikationer för mottagning ingefära är sår i magsäcken och tolvfingertarmen 12, urolitiasis, en kroppstemperatur över 38 grader, hepatit eller cirros.

Inte alla har möjlighet att förbereda ovanstående buljonger dagligen. Men om du behöver köpa en drink måste du veta var apoteket säljer te från prostatit. Du hittar den i avdelningen med homeopati eller medicinska växter, tk. Avgifter eller blandningar av en eller flera växter kan användas mot flera sjukdomar på en gång.

Vad är fytotea från prostatit?

Det enklaste och mest prisvärda sättet att behandla inflammatoriska processer i prostatakörteln är phytotea från prostatit. Till salu hittar du många specialiserade samlingar av örter som hjälper till att bekämpa kronisk sjukdom. De rekommenderas att användas tillsammans med läkemedelsbehandling för att uppnå bästa resultat av behandlingen.

Vilka är fördelarna med örtte mot prostatit?

Vegetabiliska samlingar för beredning av terapeutiska te från prostatit är kända för sin naturliga sammansättning. Därför anses de vara ofarliga för kroppen. Detta gäller endast fall där patienten inte överskrider den tillåtna dosen av te och inte heller har några allergier mot växtinkomponenterna.

Medicinsk te, baserat på örter, rekommenderas till många män som lider av olika sjukdomar i det genitourära systemet, inklusive prostatit. Denna behandling är särskilt effektiv vid ett tidigt skede av inflammatorisk process i prostatakörteln.

Det är svårt att överskatta de användbara egenskaperna hos fyto-te från prostatit. De har ingen destruktiv effekt på människokroppen, vilket är en av deras främsta fördelar. Dessutom hjälper en varm dryck snabbt till att bli av med obehagliga symptom, vilket bekymrar patienten dag och natt.

Ört te påverkar försiktigt kroppen och är därmed utan giftiga egenskaper för läkemedel

Phytotea leder till följande positiva förändringar:

 1. Kvaliteten på spermierna förbättras.
 2. Kroppens skyddskrafter ökar kraftigt.
 3. Sexuell aktivitet återställs;
 4. Inflammatorisk process blir mindre uttalad.

Samlingsnummer 11

En av de mest kända och populära är phyto tea № 11, som effektivt behandlar män från prostatit. Detta är en urologisk samling av medicinska växter som positivt påverkar prostatakörteln. Om du tar en drink länge, medan du inte glömmer om läkemedelsterapi, kan du helt bli av med inflammation i prostata.

Användbara egenskaper hos den urologiska samlingen №11 beror på dess rika komposition. Den innehåller sådana växtdelar:

 • Enbärbär. Hjälp återställa immunsystemet, som av vissa skäl inte kan skydda kroppen från inflammation. De förbättrar ämnesomsättningen, har en diuretikum och smärtstillande effekt. Dessutom har bär en positiv effekt på manlig sexuell aktivitet;
 • Groblad. Det har en antiinflammatorisk effekt. Han botar framgångsrikt smittämnen som går in i genitourinary systemet;
 • Kamilleblommor. De har smärtstillande, diuretika, lugnande och antiinflammatoriska effekter. De slappnar snabbt av organens muskulatur, så att de tar bort spasmen.
 • Björkblad. Förbättra ämnesomsättningen och påskynda utsöndringen av toxiner från kroppen;
 • Nypon. Den har en allmän förstärkning och tonisk effekt. Tack vare det ökar syntesen av hormoner och processen för förnyelse av de drabbade vävnaderna accelereras.
 • St John's Wort. Slappna av musklerna i urinledarna, på grund av vilka urinering normaliseras och blodkroppens kvalitet stiger. Har smärtstillande, återställande och antiinflammatorisk effekt;
 • Hjärt. Det kännetecknas av lugnande och antiinflammatoriska egenskaper. Det är användbart för prostatit, som utvecklats mot bakgrund av nervösa upplevelser.
 • Mjölon. Har antiseptisk, diuretisk och desinfektionseffekt. På grund av detta tvättas snabbare inflammatoriska produkter ut från kroppen;
 • Cypern. Låt inte den inflammatoriska processen sprida sig till friska delar av genitourinärsystemet;
 • Timjan. Ökar männs förmåga i sexuella termer;
 • Häststången. Det skiljer sig från diuretikum och antiinflammatorisk effekt. Med hjälp kan du ta bort svullnad och förbättra ämnesomsättningen.
 • Stevia. Ökar effektiviteten av växtbaserade samling på grund av dess terapeutiska och profylaktiska egenskaper;
 • Echinacea. Stärker läkemedlets antiinflammatoriska effekt och ökar immuniteten.

Urologisk insamling nummer 11 bör ingå i en speciell diet som hjälper till att förhindra återkommande av prostatit och andra sjukdomar som negativt påverkar organets prestanda i urin och reproduktionssystem.

Varje växt som kommer in i samlingen har en positiv effekt på kroppen och ökar effekten av andra komponenter

Ermak te

Phytotea "Ermak" är avsedd för behandling av prostatit och andra liknande patologiska tillstånd. Han fungerar som ett självständigt eller hjälpmedel vid behandling av sjukdomar i det genitourära systemet. I sammansättningen av ört är många användbara växter som hjälper till att snabbt återhämta sig. Dess komponenter är:

 • Aspen bark. Positivt påverkar prostatakörtelns vävnader. Hon kan klara av den inflammatoriska processen i detta område;
 • Ett ark av badan. Det kännetecknas av immunmodulerande och antiinflammatorisk verkan. Dessutom förbättrar denna komponent dryckens smak;
 • Cowberry löv. Det är ett kraftfullt antiseptiskt medel som förhindrar ytterligare spridning av sjukdomen.
 • Winter. Distinguished av en uttalad diuretisk effekt. Hjälper till att minska inflammation i urinvägarna
 • Vinbär. Det är en naturlig phytoncide. Komponenten ger te en trevlig smak och arom.

På grund av en sådan rik komposition är fytotea lämplig för behandling och förebyggande av olika sjukdomar som berör genitourinär sfären. Den härdande drycken accelererar återställandet av de drabbade vävnaderna, stimulerar könsorganen och minskar inflammation i prostatakörteln. Genom samma princip fungerar mycket te från prostatit, som kan ersätta varandra.

Klosterkollektionen

Phytotea är väldigt populär. Den är beredd enligt recepten av munkarna i Vitryssland. De lyckades skapa en unik växtbaserad samling där komponenterna kompletterar och förstärker varandras handlingar. Huvudkomponenterna i fyto-te är sådana ingredienser: