Huvud
Behandling

Cernilton förberedelse: recensioner av män och allmän översyn

Behandling av patologier av prostata och urologiska sjukdomar hos män är ordinerad av en läkare. Efter undersökningen och identifiera orsakerna till sjukdom kan en specialist ordinera antibiotika, antiinflammatoriska, hormonella droger och fytopreparationer. En av de mest använda och enligt mäns recensioner är ett ganska effektivt medel det växtbaserade läkemedlet Cernilton.

Sammansättning och form av frisättning

Cerniltons huvudkomponenter är vattenlösliga och fettlösliga jästa fraktion av pollen av råg, äng timothy, vete. Som hjälpämnen är:

 • mikrokristallin cellulosa;
 • magnesiumstearat;
 • kolloidal kiseldioxid.

Läkemedlet är utfärdat i form av bikonvexa tabletter av rund form, som kan vara blekgul eller vit med mörka impregneringar. Å ena sidan har de graverat företagets logotyp. Tabletter har en specifik lukt.

Packad Cernilton 100 eller 200 tabletter i flaskor av mörkt glas.

Farmakologisk aktivitet

Prostatakörteln hos män fytopreparation har mångsidigt inflytande. Använda det:

 • smärtsamma förnimmelser är tråkiga;
 • minskar svårighetsgraden av inflammation
 • minskad svullnad;
 • förbättrar urinering
 • De metaboliska processerna normaliseras.

De flesta av recensionerna visar Cerniltons höga effektivitet.

Indikationer och kontraindikationer för användningen av läkemedlet

Drogen Cernilton-specialister utses som en av komponenterna i den komplexa terapin med följande patologier:

 • inflammation i prostata i akut stadium;
 • prostatit i kronisk form;
 • hyperplasi av prostata godartad;
 • för att minska smärta, svullnad och normalisering av urinering med inflammation i prostata och urinvägar.

Recensioner om fytopreparationer vittnar om att det hjälper till att bli av med utmattning och generell svaghet hos äldre människor.

Läkemedlet rekommenderas inte för patienter med individuell intolerans mot dess komponenter. Några recensioner föreslår att man efter Cerniltons tillämpning utvecklade män lätta allergiska reaktioner. I vissa fall ledde drogen till illamående. Om biverkningar inträffar, ska läkemedlet avbrytas och konsulteras av en läkare.

Instruktioner för användning

Cervilleton tabletter rekommenderas för en halvtimme före måltider, tvättas med mycket vatten.

Med prostatit av akut natur, ta fyra tabletter tre gånger om dagen. Behandlingsförloppet ska vara minst tre månader.

Kronisk prostatit behandlas i tre till sex månader. Det är nödvändigt att ta en tablett inte mer än fyra gånger om dagen.

Med godartad hyperplasi ordinerar en läkare en behandling med Cernilton från sex till tolv veckor. Ett läkemedel tas två tabletter tre gånger om dagen. I vissa fall kan en specialist förlänga behandlingen av sjukdomen med fytopreparation upp till sex månader.

Cernilton-analoger

En av analogerna i växtbaserade läkemedel är Cernilton forte i kapslar. Den har anti-edematös och antiinflammatorisk verkan, reglerar metaboliska processer. Det används för samma patologier som Cernilton-tabletterna.

Kapslar forte tas en halvtimme före måltid. Det rekommenderas att dricka dem med en liten mängd vatten.

Vid kronisk inflammation i prostata administreras en kapsel tre gånger om dagen. Med prostatit akut karaktär - två kapslar tre gånger om dagen. Hyperplasi av prostata benign behandlas med Cernilton forte i minst en och en halv månad. Ta en kapsel tre gånger om dagen.

Det finns inga andra analoger av läkemedlet. Men det finns läkemedel som tillhör samma grupp och ha samma vittnesbörd. Bland dem kan vi skilja:

 1. Nolitsin - ett antimikrobiellt medel som används vid behandling av patienter som lider av olika former av sjukdomar i övre och nedre urinvägarna. Med hjälp, behandla kronisk prostatit, cystit, pyelonefrit, pyelit. Nolitsin används också för infektioner som uppträder efter urologiska operationer.
 2. Ogopleks är ett läkemedel av naturligt ursprung, som har anti-inflammatorisk effekt, gynnsamma effekter på immun reaktivitet, metaboliska processer, och ökar den totala stabiliteten av den funktionella kroppen. Ogoplex är effektiv vid komplex behandling av godartad prostatahyperplasi, adenom, prostatit i vilken form som helst.
 3. Prostaker är ett preparat som innehåller ett extrakt från palmfrukt av sågtand. Indikationer för dess användning är kronisk inflammation i prostata, adenom i första och andra etappen.
 4. Phytolite forte avser preparat av vegetabiliskt ursprung. Den består av extrakt av fältets häststol, Johannesjurt, sporichia vulgaris, avisana. Den används i komplex terapi för kronisk prostatit, uretrit, cystit, för förebyggande och behandling av urolithiasis.
 5. Samprost är en beredning av animaliskt ursprung, gjord av vävnaderna i prostatakörteln hos unga tjurkalvar. Producerad i form av pulver, tabletter och rektala suppositorier. Indikationer är Samprosta: godartad prostatahyperplasi, prostatit, i kronisk form, dålig kvalitet spermier parnings dysfunktion, operationer på bäckenorganen, som orsakas av åldersrelaterade förändringar i funktionella sjukdomar i prostata, blåsrubbningar.

Innan Cernilton eller dess analoger används, rådfråga en specialist.

Jag vill säga att ett sådant intimt problem som prostatit fortfarande behandlas. Med hjälp av Cernilton tabletter blev jag av med denna sjukdom på tre månader. Jag tog p-piller regelbundet tre gånger om dagen innan de ätit. Nu är jag helt frisk!

Långt behandlade han sin sjukdom med droger som mina läkare tilldelade mig. Ingenting hjälpte. Från hopplöshet tog han upp självmedicinering och började ta Cernilton. Till mig hade tillräckligt med kurs om tolv veckor. Som ett resultat har jag inte haft några problem i mer än ett år.

På mig stillasittande jobb, därför förvärras prostatit hela tiden. Frälsning i fytopreparation Cernilton. Det är självklart dyrt men mycket effektivt. Det är bättre att betala pengar än att lida av sjukdom och förutom allt hemska komplikationer.

Mitt problem började med det faktum att jag plötsligt började gå på toaletten på natten, vilket inte var tidigare. Dessutom, när urinering, kände gnugga. Först var jag inte uppmärksam på det, men när smärtan blev starkare gick jag till urologen. Läkaren utsåg mig ett homeopatiskt läkemedel Cernilton forte. Först tvivlade jag på deras effektivitet. men kapslar hjälpte faktiskt. Jag drack dem i två månader, och nu känner jag mig bra.

Cernilton hjälpte mig inte alls. Han gav mycket pengar till det faktum att han förutom hyperplasi fick leverproblem och njursvikt. Det här är biverkningarna av detta läkemedel!

Jag är mycket förvånad över att detta amerikanska läkemedel säljs fritt i apotek. Han har märkt nefrotoxicitet. På grund av dess efter att ha tagit Cernilton kan njurarna dras om några dagar. Därför vill jag i min recension säga att jag inte rekommenderar att du tar detta läkemedel, särskilt i de doser som ordineras för akut prostatit.

Cernilton är absolut värdelösa piller. Jag tror inte på homeopati, men jag utsågs av en läkare, så jag var tvungen att ansöka. Gräs med gräs! Ingen effekt. bara slösa pengar. Jag var tvungen att leta efter en annan läkare som ordinerat för mig Vitaprost, tabletter och Lineks. Som ett resultat blev jag botad, men hur mycket kostade det mig obehag och tid!

Cernilton förberedelse: recensioner av män och allmän översyn

Allt om förberedelsen

Efter 35 år möter varje tredje man på ett eller annat sätt urologiska sjukdomar, särskilt när det gäller prostatakörteln. Prostatit är känd som den vanligaste sjukdomen hos en modern medelålders man. Cernitol Forte - ett läkemedel som innehåller de mest väsentliga substanserna och vitaminerna, som hjälper till vid komplex behandling av urologiska sjukdomar.

Nyligen är de flesta specialister och patienter av läkare benägna att behandla naturliga preparat, inklusive Cernilton. Till dess tillämpning finns inga strikta kontraindikationer, det innebär inte heller biverkningar och hälsorisker. Innan du köper ett sådant läkemedel i ett apotek, är det bättre att rådgöra med en läkare om lämpligheten av sådan behandling.

Sammansättning och egenskaper

Apoteket tillhandahåller vanligtvis försäljning av Cernilton-tabletter eller Cernilton Forte-kapslar, båda medlen tyder på samma sammansättning, indikationer och kontraindikationer. Användning av sådana droger är nödvändig vid prostatit i den akuta eller kroniska fasen, liksom prostatahyperplasi, men endast godartad.

 • fettlöslig och vattenlöslig fraktion av fermenterat mikrobiologiskt extrakt av pollen av medicinska växter;
 • mikrokristallin cellulosa;
 • magnesiumstearat;
 • kiseldioxid.

Tack vare denna naturliga komposition kan läkemedlet ges utan recept från behandlingsläkaren, och priset för Cernilton 200 är ca 1.900 rubel.

För referens! Tillverkaren av Zernilton tabletter och Cernilton Forte kapslar är läkemedelsföretaget "Cernelli AB" från Sverige.

Verktyget kännetecknas av följande egenskaper:

 • avsvällande medel;
 • antiinflammatoriska;
 • antiandrogen egenskap.

På grund av korrekt användning av läkemedlet kan den regulatoriska funktionen av metabolism normaliseras. Sammansättningen av läkemedlet mättar också kroppen med aminosyror, vitaminer, kolhydrater och fytosteroler, vilket har en positiv effekt på människors hälsa.

Cernilton: bruksanvisningar

Ta kapslar eller tabletter senast 30 minuter innan måltider, tvätta Cernilton tabletter med rikliga mängder vatten. Om det är en akut eller kronisk form av prostatit, kommer en fullständig behandling av sådana piller att vara 3 månader. För att ta bort de obehagliga symptomen på prostatit måste du ta 4 tabletter 3 gånger om dagen. Symtomatisk uttagning sker i den aktiva fasen inom 8 timmar efter att du har tagit tabletterna eller kapslarna.

För referens! I medicinsk teori kallas Cernilton som en smalt reglerad medicinering, som behandlar uteslutande prostataproblemen.

Om efter diagnos och samråd med den behandlande läkaren en korrekt diagnos gjordes - hyperplasi av prostata, och analysen bekräftade sin godartade typ, fick Cernilton tre tabletter per dag för 2 tabletter. Men för att bli av med denna sjukdom, bör kursen förlängas till sex månader.

Kontraindikationer och biverkningar

Eftersom läkemedlet antar en växtbas, i avsaknad av kontraindikationer, är riskerna med att identifiera biverkningar nästan noll. I medicinsk praxis fanns det ingen överdos av ett sådant läkemedel, och det var kontraindicerat endast för män med överkänslighet mot dess komponenter. I detta fall kan en bieffekt vara olika allergiska reaktioner, till exempel utslag eller nässlor.

Mycket sällan kan ett läkemedel uppvisa en sådan bieffekt som illamående och kräkningar. I detta fall observeras inga märkbara kränkningar av funktionaliteten i mag-tarmkanalen, och efter uppehållstillstånd kommer biverkningar att komma till intet. Det finns inget behov av symptomatisk behandling.

Cernilton: recensioner av män

Personligen var jag missnöjd med detta läkemedel. Jag har aldrig lidit av njure, men efter en månad efter drogen Cernilton min rygg var bara en sten i njuren området. Jag tvivlar på kompositionens naturlighet, sannolikt de kemiska komponenterna, är fortfarande närvarande. Och säkert rekommenderar jag inte att du tar medicinen i sex månader.

På mig på en bakgrund av en prostatit var det problem med erektion, därför bestämdes jag för att besöka eller gå till doktorn. Eftersom prostatit var kronisk var behandlingsförloppet komplext, det vill säga tillsammans med många andra droger var jag ordinerad Cernilton. Först tog jag regelbundet dessa piller, men som det visade sig senare behövde jag dricka dem i ytterligare 5 månader. Vid sådana kostnader är min budget inte beräknad, så doktorn utsåg en analog Vitaprost. I princip är effekten av båda alternativen densamma, men priset skiljer sig från polar.

Min läkare ordinerade Cernilton med antibiotika, som jag var tvungen att bota prostatit och inflammation. I början var allt bra, symtomen på prostatit försvagades gradvis. Under den andra månaden när jag tog Zernilton-tabletter började jag märka tråkig smärta i njureområdet. Därför utsåg doktorn mig Afalou, till följd av prostatit, vi alla botade.

Droganaloger

Hittills föredrar många patienter som Cernilton använder sig av analoger, eftersom ett sådant läkemedel inte involverar biverkningar och kontraindikationer och därför inte fullt ut förstås av forskare och läkare. Dessutom inte alla är bekväma att ta piller i 3-6 månader i rad. så doktorn kan ordinera ett annat botemedel med denna handlingsprincip.

Endast den behandlande läkaren kan självständigt välja en effektiv analog för varje patient individuellt för Cernilton. Självmedicinering i detta fall kan vara för dyrt för en man med sin hälsa.

Fördelar och nackdelar

Eftersom läkemedlet Cernilton innebär långvarig terapi, bör du bekanta dig med fördelarna och nedbrytningen av ett sådant läkemedel innan behandlingen påbörjas. Först efter det är det möjligt att bestämma hur lämpligt beslutet om förvärvet är.

För referens! Läkemedlet Zernilton är utformat för män i ålderskategorin 40+, så oftast används läkemedlet för äldre på grund av avsaknaden av kontraindikationer och risker för biverkningar. Effekten av läkemedlet på ungdomar under 18 år har dock inte fastställts förrän idag, så specialister rekommenderar inte användning av droger för ungar.

Till fördelarna med drogen kan hänföras till växtens sammansättning och bristen på syntetiska komponenter, det vill säga säker behandling genom Cernilton. Aktiva substanser avlägsnar effektivt puffiness och smärtssyndrom i prostatakörteln. Dessutom berikar läkemedlets sammansättning människans kropp med vitaminer och viktiga element. Cernilton stimulerar immunsystemet, stärker försvaret och eliminerar sjukdomens symtom.

Nackdelarna innefattar först och främst sin höga kostnad, förutom att ett medel för att erhålla en terapeutisk effekt bör vidtas under lång tid. Ta tabletter kan vara från 6 veckor till 6 månader, vilket inte alltid är överkomligt för varje patient.

Var den första att kommentera

Lämna ett svar Avbryt svar

Cernilton-förberedelse: riktiga mäns recensioner och drogbeskrivningar

Läkemedlet Zernilton används för att behandla prostata sjukdomar och andra urologiska sjukdomar. Det har vitaminer och näringsämnen i sin sammansättning, det används som hjälpmedel för kroniska inflammatoriska processer. Cernilton är ett läkemedel av vegetabiliskt ursprung, det ger inte biverkningar och har praktiskt taget inga kontraindikationer att använda. Naturligtvis är det nödvändigt att överväga möjligheten av manifestationer av allergiska reaktioner vid individuell intolerans av någon komponent. Innan du använder, kontakta en läkare och läs bruksanvisningen.

Information om beredningen

Läkemedlet är tillgängligt i form av tabletter och kapslar (Cernilton forte). Bikonvexa tabletter med en fasett, rund form, har en gulaktig färg, det finns små bruna fläckar. Transparenta kapslar innehåller ett ljusgult pulver. Indikationer för användning är inte olika. Det är tillrådligt att använda läkemedlet för behandling:

 • akut prostatit;
 • kronisk prostatit;
 • godartad prostatahyperplasi.

Läkemedlets sammansättning innefattar:

 1. Vattenlöslig och fettlöslig fraktion av fermenterat mikrobiologiskt extrakt av pollen av växter.
 2. Mikrokristallin cellulosa.
 3. Kiseldioxid.
 4. Magnesiumstearat.

Läkemedel ges utan recept. Tabletterna är förpackade i 100 och 200 flaskor. kapslar (Cernilton forte) - 50 st. Kostnaden för ett läkemedel Cernilton 200 - 1900. gnidning. Det finns ingen information om interaktioner med andra droger.

Läkemedlet ska vara berusat en halvtimme före ätandet, pressas med en liten mängd rent vatten. Minsta behandlingstiden för akut och kronisk prostatit är 3 månader. Enligt instruktionerna för att lindra symtomen på akut prostatit bör man ta 4 flikar. 3 gånger om dagen. För att minska manifestationerna av kronisk prostatit är det tillräckligt att ta 1 tablett 3 gånger under dagen. För godartad prostatahyperplasi ska du ta 2 tabletter 3 gånger om dagen. Det är värt att komma ihåg att behandlingsförloppet i detta fall är ca 6 månader.

Överkänslighet mot botemedelets komponenter kan uppenbaras av biverkningar i form av illamående och kräkningar. I ett sådant fall är det lämpligt att konsultera en läkare för att rätta till behandlingen.

Läs också: Azitrox

Recensioner av män om läkemedlet Cernilton - är tvetydiga, eftersom i vissa fall kräver patienter att man använder behandling med andra läkemedel. Bland drogerna med denna effekt kan följande läkemedel särskiljas:

Listan innehåller effektiva mediciner som hjälper till med att bli av med prostatit, men kom ihåg att utse en terapeutisk behandling ska läkaren. Avvika inte från hans förbud och ersätt Cernilton med en annan analog enstaka.

Patientens åsikt

Vittnesmål om användning av medicinsk utrustning - blandas med viss hävdar att lindring kommer efter 7-10 dagar efter påbörjad behandling, andra säger att agenten har en negativ effekt på njurarna och andra organ.

Drogen hjälpte inte heller, efter att sådan behandling var tvungen att behandla njurarna. Till urologen gällde inte, jag köpte vad apotekaren rekommenderade.

Vladimir Ivanovich, 67 år gammal.

Läkemedlet är inte dåligt, trots min ålder har mottagningen inte orsakat några biverkningar. De manifestationer av kronisk prostatit blev mindre uttalade.

Alexander Anatolyevich, 42 år gammal.

Läkaren utsåg mig Cernilton som ett extra botemedel, som en del av en omfattande behandling med antibiotika.

Beskrivning och instruktioner för Cerniltona

Cernilton är ett örtmedel. Det är utformat för att behandla kronisk icke-infektiös prostatit och prostata adenom. Under inverkan av denna droginflammation i prostatavävnaden passerar snabbt.

Den är gjord av ett extrakt av pollen från olika växter som har genomgått jäsning.

Sammansättningen innehåller 16 typer av vitaminer, 21 typer av aminosyror. 6 klasser av enzymer, olika mikroelement och flavonoider.

Cernilton slappar av urinrörets glattmuskelelement, underlättar urinprocessen och förbättrar erektilfunktionen. Det reglerar också metaboliska processer, lindrar inflammation och svullnad. Tack vare dessa effekter minskar smärtsamma förnimmelser i underdelen av buken och i perinen.

Det används för att behandla:

 • icke-infektiös prostatit;
 • ökad urinering
 • med en känsla av ofullständig tömning av blåsan;

Behandling med Cernilton utförs endast som en del av komplex terapi.

Biverkningar

Läkemedlet orsakar inte negativa reaktioner i kroppen och tolereras väl. I sällsynta fall finns det mindre allergiska reaktioner och illamående.

Det finns inga droger med samma sammansättning som Cernilton. Det finns en mängd av det - Cernilton Forte. Från huvuddelen skiljer den sig endast i form av utgång. Analoger inkluderar adenoprostal, det har en liknande effekt och kämpar med samma sjukdomar.

Recensioner om Tsernil'ton

Folk lämnar olika åsikter om Cerniltone, de flesta beskriver det som ett effektivt verktyg:

 • Cernilton Jag dricker alltid, så snart prostatit försämras. Jag tror att detta läkemedel hjälper till att inte föra min manliga kropp till komplexa sår. Efter mottagandet faller allt på plats.

Men det finns missnöjda patienter som inte hjälpte eller skadade detta läkemedel:

 • Cernilton är mycket giftigt. Därför, om du tar det med en akut prostatit, även i de doser som rekommenderas i instruktionerna, kommer du att plantera en njure om några dagar. Jag råder inte någon att ta detta amerikanska giftet.

Enligt de flesta läkare är Cernilton ett mycket effektivt och säkert läkemedel för behandling av många "manliga" sjukdomar. Det är särskilt lämpligt för personer i avancerad ålder, eftersom den innehåller många användbara ämnen.

Kostnaden för förpackningstabletter (100 st.) I olika apotek varierar från 1250 r. upp till 1750 rubel.

Betygsätt Cernilton!

Totalbetyg: 3.7 av 5 93

Mest diskuterade i en vecka

 • 1
  Colm
  Nya kommentarer: 5
 • 2
  Roncoleukin
  Nya kommentarer: 3
 • 3 Ekaterina Ruchkina
  Citovir-3
  Nya kommentarer: 3
 • 4
  Kagocel
  Nya kommentarer: 3
 • 5 Catherine Ruchkina
  Videstim
  Nya kommentarer: 3
 • 6
  afobazol
  Nya kommentarer: 2
 • 7 Dmitry Sidelnikov
  Neobutin
  Nya kommentarer: 2

Rekommendationer till dig:

div>.uk-panel>> data-uk-grid-margin>

div>.uk-panel>> data-uk-grid-margin>

De mest effektiva drogerna i genitourinary system och könshormoner

Prostamol Uno är ett läkemedel med ett brett spektrum av effekter på villkoret av prostatakörteln. It.

Röstade 1334 personer. Fördelar: 947. Nackdelar: 387.

Nitroxolin - är ett läkemedel för att bekämpa mikrober, främst orsakssjukdomar i genitourinary sjukdomar.

Röstade 318 personer. Fördelar: 267. Nackdelar: 51.

Livial är ett läkemedel som är utformat för att stabilisera kroppens kropp under klimakteriet. Tibolon -.

Röstade 558 personer. Fördelar: 456. Nackdelar: 102.

Prostatilen är ett botemedel som påverkar prostata och urinering hos män. I sin sammansättning.

Röstade 494 personer. Fördelar: 352. Nackdelar: 142.

Tantex Forte är en produkt som skapas på ett naturligt sätt, utformat för att förbättra sexlivet, optimera.

Röstade 289 personer. Fördelar: 241. Nackdelar: 48.

Prostanorm - detta läkemedel, som är avsett för användning med prostatit. Den innehåller extrakt.

Röstade 311 personer. Fördelar: 256. Nackdelar: 55.

Avodart är ett antiandrogent läkemedel som används för prostata hyperplasi. Han hindrar.

Röstade 750 personer. Fördelar: 583. Nackdelar: 167.

Vesicare - detta läkemedel är utformat för att minska spänningen i musklerna i blåsan. Han slappnar av aktivt.

Röstade 649 personer. Fördelar: 495. Nackdelar: 154.

Urotol - ett läkemedel som är utformat för att klara vissa typer av inkontinens. Denna M-holinoblokator, vilken.

Röstade 353 personer. Fördelar: 283. Nackdelar: 70.

Abyufen är ett icke-hormonellt läkemedel som används för vissa symptom på klimakteriet hos kvinnor.

Röstade 489 personer. För: 400. Nackdelar: 89.

Climonorm - är ett hormonellt läkemedel som stöder kvinnornas hälsa under klimakteriet.

Röstade 543 personer. Fördelar: 425. Mot: 118.

Rovatinex är ett botemedel mot upplösning och utsöndring av njurstenar. På grundval av läkemedlet ljuger växten.

Röstade 266 personer. Fördelar: 225. Nackdelar: 41.

Fokusin - ett läkemedel som bör lindra symptomen på prostata hyperplasi i samband med nedsatt urinering.

Röstade 359 personer. För: 271. Nackdelar: 88.

Esmea är ett hormonellt läkemedel som används för myomas. Behandling med användning av Esmia riktar sig till.

Röstade 680 personer. Fördelar: 482. Nackdelar: 198.

Triogynal - ett läkemedel som har en positiv effekt på kvinnornas reproduktionssystems hälsa. I sin sammansättning.

Röstade 699 personer. För: 499. Nackdelar: 200.

Stearinlys Ovipol klio

Stearinlys Ovipol Clyo - är ett hormonellt läkemedel. Mänskliga hälsan beror till stor del på balansen mellan könshormoner.

Röstade 557 personer. Fördelar: 453. Nackdelar: 104.

Proflosin används för urineringstörningar. Huvudämnet för detta läkemedel är tamsulosinhydroklorid.

Röstade 302 personer. Fördelar: 242. Nackdelar: 60.

Alfuprost är ett läkemedel som används i tillväxten av prostatakörteln. Behandling med Alfuprost är nödvändig när.

Röstade 388 personer. Fördelar: 345. Nackdelar: 43.

UROREK är ett nytt originalt läkemedel för behandling av manliga sjukdomar.

Röstade 385 personer. Fördelar: 320. Nackdelar: 65.

Maxigra - ett läkemedel som används för lätta störningar av erektil funktion. Den aktiva substansen ges.

Röstade 322 personer. Fördelar: 271. Nackdelar: 51.

Cernilton - recensioner av läkare

Cernilton - bra läkemedel som används vid sjukdomar i prostata och i vissa sjukdomar i urologi, skulle också kunna användas som vspomogotelnoe medel för att förbättra det allmänna tillståndet av kroniska infektiösa processer för behandling av äldre, eller omvänt, den rån av ålder, som i sin sammansättning har många vitaminer och andra näringsämnen. Detta är en örtberedning, därför har det praktiskt taget ingen kontraindikationer och biverkningar. Det släpps utan läkares recept till ett överkomligt pris.

Vilket läkemedel är mer effektivt än Afalah eller Cernilton? Kanske är det bättre att ta dem samtidigt?
Med vilka antibiotika (kemoterapeutiska medel) i terapi är det mer effektivt att använda Afal eller Cernilton?

God eftermiddag! 2015/12/09 av TRUS visade prostatavolym på 44 cc. Vad efefektivnee kan påverka minskningen av prostatavolymen Affa Cernilton eller Omnic? Tacksam på förhand.

Kära Vladimir! Först och främst är det nödvändigt att klargöra vad hyperplasi i prostatakörteln är i detta fall, och den behandling som doktorn ordinerar beror på detta. Atalja, Cernilton och Omnic är läkemedel med helt olika verkningsmekanismer, så vi kan inte säga vilken som är mer effektivt, särskilt eftersom behandlingsverksamhet alltid genomförs i komplexet. Jag rekommenderar att du utför utnämningen av din läkare, självmedicinering kanske inte bara är ineffektiv, utan även farlig. Välj en läkare för att spela in för heltidssamtal här http://profi.ru/doctor/andrology/.

Kan jag ta cernilton i prostatacancer?

Kan jag ta cernilton i prostatacancer?

Läkemedelscervilonton är inte ett läkemedel av val för behandling av prostatacancer, det är osannolikt att det hjälper. Och du hoppas på dess effekt, saknar den dyrbara tiden för behandling! Modern medicin har ett betydande sortiment av effektiva droger som kan mycket hjälpa till i prostatacancer. Det beror helt på det stadium i vilket cancer upptäcks och vad dess histologiska form ligger i patienten (detta anges under mikroskopet när prostata vävnadsanalys tas under operationen). Jag rekommenderar starkt dig att uppfylla din doktors utnämningar och jag är säker på att han inte rekommenderade cernilton i den här situationen.

Hej doktor För mig 41 år. Jag syndar på prostata, men jag kan ha fel..
Följande avslöjas: en dålig erektion, inte alltid men ofta. starkare för att driva det är nödvändigt för att förenkla en urinblåsa. Jag tror att prostata förstoras på grund av detta dåliga blodflöde och svag passabilitet av urin. Advisera var och hur du kan ansöka om avgift i Moskva.
Från de många uppgifterna jag lärde mig att antibiotika endast kan orsaka skada, men inte ett positivt resultat. I artikeln, se. Http://o-paceke.ru/lechenie-zabolevaniy-predstatelnoy-zhelezy-i-apiterapiya/ länk och jag hittade samma läkemedel Cernilton. Men, som jag förstår det, måste det tas under ledning av en läkare. Därför vill jag fortfarande undersökas i kliniken och inte självmedicinska.
Du skriver i ett brev: Modern medicin har ett betydande sortiment av effektiva preparat. Och vilka. Är de inte samma som antibiotika?
Och sedan skriva om dem mycket väl, inte tröstande, såsom antibiotika att tränga in i drabbade organ är inte alltid (prostata dränering är frånvarande) och orsaka stora skador på immunsystemet, etc. kopieras av länken ovan.
Vobshchem - om det inte är komplext eller svårt, rekommendera den mest sparsamma sättet på restaurering av prostatafunktioner, och det är själv möjligt att adressera.

Alexey god eftermiddag.
Processen att bota någon patient från sina sjukdomar är individuell. Och olika sjukdomar kan variera på olika sätt bland människor. Antibiotika i medicin används när infektionen spelar en viktig (om inte den mest grundläggande) rollen i utvecklingen av sjukdomen. Inte allt är behandlat av dem. Om nyanser av att använda droger i denna serie - ja, här är det i allmänhet korrekt skrivet. Men om det finns hinder för att läkemedlet tränger in i vävnaden eller organet, där det är nödvändigt att skapa koncentration, beaktas detta. Eventuell inflammation är ett ödem - och det här är svårigheten att penetrera den aktiva substansen i det organ som behandlas. Men detta beaktas för det första när man utarbetar instruktioner för medicinska produkter (och läkare vet också om det), och för det andra är behandlingen av någon sjukdom alltid komplex. Och det syftar inte bara till att eliminera infektionen, men också för att lösa ödemet och återställa organets normala funktion. Därför är självmedicinering farlig och händer både ineffektivt och fylld med konsekvenser för patienten, som inte kan ta hänsyn till många nyanser på grund av brist på professionell kunskap. Och det läkemedel du skriver om - kan användas som ett komplement i komplex behandling, rekommendationer som det är bättre att få en läkare. Du kan ringa på portalen 8 (495) 646-03-00 och du kommer att erbjudas en specialist och en klinik där du kan få hjälp till fullo. Lycka till dig!

Jag tackar Denis, jag ringde dig till det telefonnummer du angav, och erbjöd mig att kontakta doctor-ozon.ru. Jag registrerade i receptionen. Under tiden läste jag recensioner - http://www.kleos.ru/org/4502/comments/1/ Chtoito var inte imponerad.
I kursen du och allt som kan erbjuda på telefonen anger du - allt kommer att leda till en doktoroszon. Reklamflyttet är listigt - jag kommer inte gömma det. Kan utrota den negativa människan, som i översikten återspeglas om ozonkliniken

God kväll! Berätta eller snälla, om det är möjligt att acceptera TSERNILTON vid sjukdom eller sjukdom PARKINSONA 3 steg? Jag ser fram emot att höra från dig! Tack på förhand!

Användning av läkemedlet Cernilton med prostatit

Läkemedlet Cernilton är ett originalt patenterat läkemedel för behandling av prostata sjukdomar. Den innefattar vattenhaltig aceton, och extrakten av pollen, vitaminer, och andra hjälpämnen för att underlätta lindring av inflammation urologisk karaktär, stabiliserande funktioner i urogenitalsystemet.

Läkemedlet är helt baserat på växtkomponenter, har inga biverkningar och kontraindikationer, förutom individuell intolerans.

Information om läkemedlet

Initialt genomfördes främjandet av läkemedlet av det amerikanska företaget Graminex, som specialiserat sig på blomsterpollen. Under ledning av företaget genomfördes ett stort antal studier, vilket resulterade i flera positiva uppgifter om användningen av läkemedlet.

Kapslarnas medicineringsform är rund, konvex på båda sidor, en gulaktig nyans med små fläckar av mer brun färg. De ursprungliga tabletterna kan särskiljas genom gravering av märkeslogotypen och en speciell smak.

Viktigt! "För att köpa en original drog, och inte få en förfalskning istället för ett läkemedel, rekommenderas att du bara köper medicinen i en betrodd institution."

Läkemedelsegenskaper

Drogen har anti-edematösa, regenererande egenskaper, återställer och reglerar metabolismen, tar bort inflammation. Huvud farmakologisk egenskap - förmågan att hämma COX och 5-lipoxygenas, hämma syntesen av arakidonsyra (som omfattar prostaglandiner och leukotriener), och därigenom minska svullnad av vävnader, dockad inflammation i prostatan.

Cernilton - muskelavslappnande medel, slappnar av slimmuskulaturens glattmuskelvävnad, underlättar utsöndringen av urin, lindrar smärtssyndrom.

Dessutom reducerar läkemedlet storleken på prostatan, normaliserar den hormonella bakgrunden, har en antiandrogen effekt, förbättrar erektilfunktionen.

Beståndsdelar

Sammansättningen av varje kapsel innehåller:

 • vattenlösligt mikrobiologiskt element av pollen Graminex TM G60 - 0,6 g;
 • fettlösligt mikrobiologiskt element av pollen Graminex TM GFX med enzymer - 0,3 g;
 • mikrokristallin cellulosa - 0,2 g;
 • pyrogen kiseldioxid - 0,5 g;
 • magnesiumsalt och stearinsyra - 0,3 g.

Ytterligare ingredienser i läkemedlet är flavonoider, vilket ger hög antioxidantskydd. Dessutom innehåller formuleringen streptolysin, ett hämmande element som skyddar mot streptokockinfektioner.

Läkemedlet består dessutom av en betydande mängd av aminokarboxylsyror som är nödvändiga för kroppen, vilka syntetiserar, stimulerar bildningen av proteiner. Vitamin-mineral komplex innehåller: vitaminer i grupp B, C, D, K, liksom inositol, kolin, som syntetiserar metionin, stabiliserar bildandet av cellemembran. Det finns också enzymer med katalytisk aktivitet, som är nödvändiga för mättnad av celler med energi, bearbetning av kolhydrater, fettfibrer i kroppen.

Indikationer för medicinering

Medicinen utövas aktivt för terapeutisk behandling av akut, kronisk prostatit och BPH. I början av sjukdomen rekommenderas att endast användas enligt doktors recept, med individuellt utvald dosering.

Viktigt! Cernilton refererar till droger med ett smalt spektrum av åtgärder som endast syftar till behandling och återställning av prostata. "

Kontraindikationer för medicinering

Läkemedlet är baserat på växtämnen, så läkemedlets huvudsakliga bieffekt är en möjlig allergisk reaktion i kroppen.

Allergier kan förekomma med överkänslighet, individuell intolerans av läkemedelsbeståndsdelarna. Om utslag förekommer på huden, illamående, andningssvårigheter, ska behandlingen stoppas tills allergierna är tydliga.

Fall av en överdos av agenten dokumenterades inte.

Viktigt! "Om du har allergiska symptom efter att du har tagit botemedlet ska du omedelbart kontakta en läkare"

Metod för applicering

Instruktioner för användning och dosering:

 1. Läkemedlet tas oralt från en till fem tabletter per dos, dosen beror på svårighetsgraden av sjukdomen.
 2. I närvaro av patologi tar akutströmsformer fyra kapslar tre gånger om dagen en halvtimme före en måltid, du kan dricka p-piller med flaskvatten. Den terapeutiska kursen för behandling av prostatit i akut form är från 3 månader.
 3. När kronisk form av patologi föreskrivs, tar 1 tablett fyra gånger om dagen. Den terapeutiska kursen varar från tre till sex månader.
 4. Prostataadenom kräver långvarig behandling under en period av fyra månader. Tabletterna ges i en mängd av 2 kapslar tre gånger dagligen före måltid.
 5. Behandling av kronisk bakteriell patologi är endast möjlig med ett komplex av antibakteriella läkemedel (enligt instruktioner från en urolog).

Särskilda instruktioner

 1. Läkemedlet är inte beroendeframkallande.
 2. inte avsedd för användning av kvinnor och barn.
 3. Det är inte tillåtet att använda läkemedel alkohol, eftersom det minskar effekten av läkemedlet, och kan också orsaka biverkningar - illamående, kräkningar.
 4. Förvara läkemedlet på ett kallt mörkt ställe.
 5. Ta inte det efter utgångsdatumet.

Den positiva och negativa sidan av läkemedlet

Medicinen innebär långvarig behandling, så du bör överväga alla fördelar och nackdelar med drogen:

Minus - läkemedlet är huvudsakligen avsett för personer över 40 år, eftersom det inte finns tillräckliga studier av läkemedlet vid yngre ålder. Därför rekommenderas inte användning av läkemedel för yngre ålder.

Den största fördelen med drogen är en helt örtkomposition. Frånvaron av syntetiska element garanterar säkerheten i behandlingen. De aktiva ingredienserna i läkemedlet hjälper inte bara till att bota sjukdomen utan också återställa immunsystemet, stärka kroppens skyddande funktioner.