Huvud
Förebyggande

Hampa (tinktur): beredning, användning med cancer, recensioner

Cancer är en allvarlig sjukdom, som vanligtvis leder till döden. Friska människor är rädda för honom som eld. Och de som redan har kolliderat med honom, inte sparar någonting, kommer till alla de tunga som ska räddas. Officiell medicin erbjuder en standarduppsättning: kirurgi, strålning och kemoterapi. Inofficiellt något som bara inte erbjuder! Självklart verkar det som en drunkningslog och ett halm, men det är knappast nödvändigt att tro på alla medicinska män oavsiktligt. Ibland är deras medel ren skilsmässa för personlig vinning. Det är en helt annan sak - tinktur hemlock. Hon räddade verkligen många människor, och de som inte hjälpte att överleva, lättade från smärtsam smärta. Denna mirakel-potion uppfanns inte av healers, utan av forskare. De kontrollerade läkemedlets effekt på djur och på människor. Du frågar: varför då från en cancer till nu dör? Varför tinktur av hemlock används inte i onkologikliniker? Låt oss inte leta efter svar på dessa helt icke-medicinska frågor, men försök att ta reda på vad läkarens hemlighet för den fantastiska växten är.

Beskrivning av växten

Bostadsolov, vars tinktur anses vara en panacea, är ett blygsamt ört med diskreta vita blommor. Externt är växten som en övervuxen persilja, och dess frön ser ut som dill eller anis. Växande hemlås, som gräsgräs. Du kan se den i skogen, på ängar, på sluttningarna av berg, ödemarker, dumpningar, vid staket - i allmänhet, var som helst. I Ryssland, nästan överallt, är det spott hemlock, en tinktur som verkligen har magiska helande egenskaper. Dess långa gren (upp till 2,2 meter) täcker bruna fläckar. Inuti är det ihåligt. Roten av växten är som en morot. Lämnar starkt pinnate. Blommor - vita blomställningar - paraplyer. Fröna är små, ribbade, gråbruna. Ett utsäde delas in i två mindre, kallade merikarpii. 1000 stycken väger lite mindre än 1,5 gram. Blossoms hemlock nästan hela sommaren. I augusti-september uppträder mogna frön. En viktig särskiljande egenskap är att växten "behagligt" luktar av möss, om någon del av den sträcker sig med fingrarna.

Varning! Dödligt gift!

Trots det faktum att tinktur av hemlock är en ovärderlig medicin, är växten själv mycket giftig. Forntida grekiska hängsmän använde till och med hemlock som ett mordvapen. Så här utförde de Sokrates, vilket gav honom att dricka en dödlig infusion (enligt en annan version tog han giften själv). Vissa människor tar hemlock för grönsaker, eftersom de enkelt förgiftar sig. Dess toxicitet orsakas av alkaloider, som är fulla av alla delar av växten. De mest "allvarliga" av dem är coniin. De jagar ofta inte bara människor, utan också boskap, en fågel och det torkade hemlöset förlorar inte dess egenskaper. Så, forskare har en version som det är coneyin som dödar cancerceller.

Normaliserad behandling av tinktur av hemlås är säker, men bara om vi citerar symptomen av förgiftning:

 • nedsatt syn och tal
 • illamående;
 • blanchering av huden;
 • kräkningar;
 • yrsel;
 • riklig salivation;
 • diarré;
 • svårighet att svälja
 • vid första etappen en stark agitation, då förlamning.

Kroppens domningar börjar med foten och stiger till huvudet. När toxiner når lungorna dör offret av att andas. Motgiften är mjölk med mangan. Det ska vara rosa. I allvarliga fall behövs akut återupplivning.

Vid extern applicering av hemlås kan också orsaka negativa reaktioner i form av rodnad och dermatit.

billet

Tinktur hemlock i apoteket inträffar nästan aldrig. Ibland måste du "resa" hela Internet för att hitta den. Men det spelar ingen roll, du kan själv förbereda läkemedlet. Var ska man börja? Från råvaruupphandling. För medicinska ändamål är markdelen lämplig. Klipp hemlock i juni-juli, och det är önskvärt att göra detta i handskar. Fröer kan plockas omogna (tillsammans med paraplyer), men det är nödvändigt att vidta åtgärder så att de, om de torkar, inte vaknar upp till marken. Torka hemlås i skuggan, på platser långt ifrån husdjurens hem och naturligtvis från barns spel. Färdiga råvaror males och placeras i en lufttät, tätt sluten behållare. Passar perfekt glasburkar med lock.

Ibland behöver man använda råvaror. I sådana fall är gräset markerat och omedelbart konsumeras enligt receptet.

Gör ett läkemedel

Att förbereda hemlocktinkturen är lite förvirrande. Internet är fullt av instruktioner som säger att du måste gå till fältet eller skogen (strikt på morgonen), ta med dig en behållare och en alkohol, för att på 20 minuter förlorar gräset dess egenskaper. Det är emellertid vetenskapligt bevisat att sammansättningen av torkad hemlock i praktiken inte förändras. Under alla omständigheter försvinner inte gifterna från det någonstans. Det finns en periodisk "Herald of Hope", som från nummer till nummer ger detaljerad information om fördelar och skador på denna anläggning. På sidorna presenteras recept tinktur hemlock från färskt och torrt råmaterial. Det görs endast på utspätt i ett förhållande av 1: 2 medicinsk alkohol (vodka), men inte på vattnet. Så, vad behöver du för att få effektiv tinktur av hemlås? Hur man lagar det från en fuktig och torrväxt?

1. En tredjedel av behållarna med vilken kapacitet som helst fylls med krossade unga skott och häller vodka ner i nacken. Vi stänger den. Vi lägger den i 10 dagar i källaren (du kan få ett kylskåp).

2. Blomställningar (du kan lägga till blad) fylla burken till toppen, men komprimera den inte. Massan ska vara lös. Fyll med vodka, stäng, insistera 10 dagar.

3. Omogna (gröna) frön tillsammans med paraplyer placeras löst i en burk. Fyll med alkohol (inte mindre än 70 grader). Då är processen samma.

4. Torka råmaterial (alla delar, till och med rötter) slipa, mäta 300 gram, placera i en 3-liters behållare och fyll upp den med vodka. Vi insisterar på två veckor.

Olika mängder råmaterial beror på det faktum att i alla delar av hemlocket finns en annan andel alkaloider. I frön är de 2%, i blommor 0,24%, i blad och stjälkar 0,1%.

Det finns fortfarande ett sådant recept. I fältet skivar markdelen av hemlocket, utan att lämna busken, lägg i en behållare ca 2/3, häll vodka eller utspädd 1: 2 alkohol och insistera 3 veckor, skaka periodiskt.

Det finns många recept. Vilken är effektivare, det är svårt att säga. Men i var och en av dem finns hemlås och alkohol.

Med någon produktionsmetod måste tinkturen filtreras och placeras i kylskåp.

Behandling. Tishchenko metod

Så, du har redan en tinktur av hemlock. Ansökan i cancer utförs med många metoder. Alla kan inte övervägas i en artikel. Här är de mest populära, om du tror recensionerna av de helade tidigare patienterna.

De mest sparsamma är Tishchenko-metoderna. De är baserade på den så kallade "bergskedjan", det vill säga gradvis ökar, och sen sänker dosen. Låt oss börja?

Denna teknik ger i sällsynta fall biverkningar, eftersom behandlingen börjar med minimala doser, och i den efterföljande organismen används den gradvis och reagerar inte så kraftigt för att "mata" den med gift.

Så den 1: a dagen. 1 droppe tinktur på ett glas vatten. Den andra dagen - 2 droppar, den tredje - 3 och så vidare upp till 13 droppar. Vidare ökas mängden vatten med 50 ml. Processen upprepas upp till 26 droppar. Åter tillsätt 50 ml vatten. Således uppnås gradvis 40 droppar per mottagning. Drick tinktur en gång om dagen på tom mage, ungefär en timme före en måltid. När du har nått 40 droppar måste du börja minska dosen. Gör allt detsamma som med att öka, bara motsatsen. Vanligtvis finns det flera sådana "slides" för fullständig läkning.

Låt oss märka, vad exakt på denna teknik är tinkturen av en hemlock (applikation vid en cancer) full. Folkets åsikter är mycket gynnsamma. Enligt minnen från släktingar, även de som inte kunde rädda hemlås, var det mycket lättare att uthärda smärta.

Mycket svaga patienter kan inte ta upp till 40 droppar, men sluta med det belopp på vilket kroppen börjar avvisa läkemedlet, till exempel med 15.

Om patienten plötsligt kände avsky för medicinen under uppstigningen till "backen" måste du minska till 1 droppe och sedan stiga igen.

Om patienten vid något tillfälle av återhämtning kände en märkbar förbättring, kan du stanna på denna nivå och öka inte antalet droppar.

Yermolchiks metod

Vissa tror att i buljonger av andra örter är mycket effektivare tinktur hemlock. Den ansökan som Yermolchik föreslagit föreslår att man lägger droppar av tinktur till buljonger av lakrits, torkade aprikoser, oregano, havre och Kuril-te. Vätskor för detta krävs 50 ml.

I svåra former av sjukdomen (metastaser, sena steg) rekommenderas att man dricker infusionen 6 gånger om dagen. Från 6 am till 6 pm var 3: e timme plus sista gången klockan 8:00. De första 4 dagarna varje intag att droppa i vattnet 1 droppe, de kommande 4 dagarna - 2, 3, 4 och 5. Vid detta stopp. 5 droppar är berusade tills det härdas.

När myoma Yermolchik råder att göra med en hemlock douching. Tinkturer tar 5 droppar per 50 ml växtbaserade avkok (blackhead, vintergreen, borovaya livmoder).

I själva verket är det med någon teknik, tillsammans med tinktur av hemlock eller efter slutet av "kullen", önskvärt att dricka buljongerna från andra örter. Mest av allt läkarna och forskarna rekommenderar avkok av oregano. Denna ört "vet hur" för att återställa blodets formel. Förberedelse: för 0,5 liter vatten 2,5 st. skedar torr samling. Koka, insistera hela natten i en termos, dränera. Drick tre gånger om dagen på ett glas (50-100 g), du kan med honung.

Rekommendera även ett avkok av vilda höfter med pinjenål (tall eller gran). Denna åtgärd kan ta bort gifter och återställa blodkärl. Beredning: 5 msk. skedar av nålar och 3 msk. Sked bär med vatten (700 ml). Koka i 10 minuter och insistera på en termosnatt. Stam. Drick upp till 1,5 liter per dag. Njurarna kan lägga lök på lökskalet (2 matskedar).

förebyggande

Kräftan är en så snygg smitta som i början av sin utveckling sitter tyst i kroppen, omärkligt. Att upptäcka sjukdomen under denna period kan endast vara av misstag under någon undersökning. Tumören börjar manifestera sig när den redan har tid att stärka och växa. Det anses smarta huvuden att, för att förstöra sjukdomen i knoppen, passar hemlock. Hur tar man det friskt? Många rekommenderas att använda Tishchenkos tsaristiska metod, för att den är den mest oskyldiga. De som har provat det, noterar ökningen i kroppens ton, förbättrar prestandan hos alla system, går igenom smärtor som har varit oföränderliga i åratal, försvinner hudproblem (psoriasisplakor). Att genomföra sådana förebyggande kurser rekommenderas varje år.

Hippokrates använde också hepatiter för behandling. Nu använder folkmedicinska män det för epilepsi, kikhosta, migrän (läkemedlet tar bort spasmer, lugnar smärtan). Alkoholtinktur som narkosläkare bereds från beräkningen av 1 del av råvaran för 10 delar vodka.

Tinktur av hemlock. Applicering i andra sjukdomar

Förutom cancer hjälper hemlock med:

1. Hypertension. Det är nödvändigt att ta hänsyn till alla som ska behandlas med hemlåsning, att han "vet hur" för att sänka trycket. Högt blodtryck dricker 2 droppar medicin fyra gånger om dagen i 2 till 3 månader.

2. Förstoppning. 10 droppar per glas vatten på morgonen på tom mage, samma sak på kvällen.

3. Förorening. 2 droppar per 1/4 kopp vatten fyra gånger om dagen, varaktigheten av behandlingen - upp till 2 månader.

4. Brott på menstruationscykeln.

Innan du använder tinkturen är det önskvärt att rengöra din kropp (speciellt för dem som har genomgått kemoterapi). Ett bra resultat ger ett avkok av linfrö. Förberedelse: Ett glas råmaterial hälls varmt vatten (kokande vatten), lägg på ett vattenbad och laga mat i 2 timmar. Kokgjord buljong får svalna (så att du kan dricka) och äta utan begränsningar.

Extern applikation

Förresten bör det noteras att terapeutiska ändamål används inte bara av tinktur av hemlås. Patientens återkoppling visar att salvan baserad på denna växt har också visat sig vara värt. Metod för framställning:

1. Mark 100 ml solros (oraffinerad) eller bättre god olivolja, tillsätt 2 msk torkad ört hemlock, skakas väl och in i kylskåpet i 2 veckor. Vid slutet av perioden bör noggrann belastning (gasbindning rullas flera gånger, sätta in kirurgisk bomull i den).

2. Ta 100 ml av samma olja, häll i en metallbehållare och sätt i en lugn eld (det får inte koka och skumma, bara värme). Där lägger små och små bitar av vax (från stearinljuset) och rör om något innan de löses upp. Denna procedur bör utföras innan kompositionen är vitad. När du har nått önskad färg, ta bort oljan från elden och låt den svalna (det ska bli varmt, inte varmt).

Tillsätt den första ingrediensen i den andra och blanda noggrant.

Denna salva används framgångsrikt mot cancer, liksom tinktur av hemlock. Program (recensioner - bevis på detta), är det ändamålsenligt när de yttre formerna av cancer och inhemsk, men i sådana fall är det nödvändigt att tillämpa salvan externt till platsen, som är en sjukdom. de säger att denna åtgärd hjälper till i I och II, och vid III och IV är testen ännu inte färdiga. Viktigt! På nacken och huvudet kan salvan inte appliceras i mer än 2 timmar.

Läkemedlet används bland annat för skärningar, brännskador, hemorrojder (läker sprickor).

Färskt eller torrt blad av hemlock används externt för gikt, ledgångsreumatism, tromboflebit. Råmaterial är inslaget i en trasa, hälls över med kokande vatten och appliceras på problemområden upp till 4 gånger om dagen.

Tinktur av hemlock: applicering i cancer. Recensioner av de botade

På temat forum kan du hitta artiklar vars författare skrämmer hemlocket. Deras argument bygger på växtens extrema virulens. De hävdar också att hemlås kan döda endast cancerberörda celler, men är maktlös i återfall. Däremot säger patienternas vittnesbörd motsatsen. Människor pratar om hur han eller deras släktingar hjälpte tinktur hemlock. Det finns berättelser om patientens botemedel, vilka läkare redan ansåg hopplös (cancer i ett sent stadium, metastasering) och urladdade hem - att dö. Ofta finns det kommentarer som berättar om fullständig botemedel med detta verktyg för lung, mag, tarm, prostatacancer.

Det finns emellertid de som inte har hjälpt tinktur hemlock. Återkopplingen av människor är att när hon blev antagen minskade endast smärta, men patienten dog fortfarande. Tja, låt oss inte argumentera. Cancer är en smittsam sjukdom. Och organismen av var och en av oss är unik. Vad som är lämpligt för en kan avvisas av en annan, och det slutliga resultatet beror på graden av organskada på tumören vid behandlingstidpunkten. Men om ingen läkare i världen ger bra förutsägelser för cancer III, och även mer än IV-grad, och även med omfattande metastaser, varför inte prova hemlock? Värre kommer säkert inte. Bland de härdade många som tillsammans med tinktur av hemlås eller mellan "slides" tog ASD2 - en annan medicinsk kunskap. Detta läkemedel, som utvecklats av den geniala Dorogov, kan tränga in i celler utan att förkasta dem och återställa sitt normala arbete. Läkemedlet ASD2 är unikt, och till ett billigt pris (i apotek kostar det mindre än en biljett för resor). Så varför ska folk som inte har någon chans att bota med officiell medicin inte försöka rädda sig med hjälp av andra hjälpmedel?

Hemlock cancer behandling 4 steg recensioner. Folk recept. Användningen av hemlock i onkologi.

Nu "systers syster" - jag drack och fotogen också - en underbar botemedel och mycket hjälpsam. Och nu har jag den här fotogenen. Jag hade problem - Fibromyositis, värkande.

Confusional depolarized potentials of the mitochondrial membrane

Kontrollsatsen mottog inte någon medicinering. Efter 48 timmars behandling fixerades cellerna med 2% paraformaldehyd. Analysen utfördes i enlighet med tillverkarens protokoll. Efter 24 timmar och 48 timmar minskade kolonnbildningsförmågan till 5% respektive 8% jämfört med kontrollen. Fluorescerande bilder avslöjade en minskning av polariseringen av mitokondriska membranet.

Nukleär kondensation och ändrar färg från grönt till rödaktig apelsin fragmenterad nukleära membranet är induktionen av apoptos i behandlade celler jämfört med kontroll. Kvantitativ mätning av apoptos utfördes genom utvärdering av externaliseringen av fosfatidylserinfasen.

Hemlock - mest tvetydiga anläggning som, å ena sidan - är mycket giftig, och å andra sidan - har en stark terapeutiska egenskaper. Förresten har gräsens namn sin betydelse, om du luktar vita blommor, då kan huvudet bli sjuk. Från bladen och blomställningarna görs plantorna till tinktur. Känd läkemedel hemlås dess antitumör och anticarcinogen egenskap. Och oftast används ett sådant verktyg för att behandla cancer. I det här fallet, både vid det inledande skedet och när metastasen detekteras. Men recensioner av tinktur hemlock är tvetydiga som själva växten. Vissa hävdar att tinktur kan vara en frälsning i de sista etapperna, då läkare inte riskerar att utföra operationer. Det finns också negativa åsikter. Mer rationellt och återhållsamma ser läkarnas recensioner. Detta är inte förvånande, eftersom tinktur av hemlock hänvisar till folkmedicin, och officiell medicin känner inte igen "otroligt" effektivitet av drogen. Tja, låt oss titta på recensionerna av värdtinkturerna.

Det fanns några proteiner, vars aktivitet minskade, reglerades genom konimusbehandling. De har en egenskap att hämma apoptos. Dessa händelser kan leda till manifestationen av morfologiska förändringar vid avlägsnande av celler som uppvisar kondenserat och fragmenterat kromatin. Således fanns tydliga bevis för att läkemedlet kan leda till cellulära händelser som främjar apoptotisk aktivitet i cellerna inom 48 timmars behandling.

Vad är hemlock biverkningar

Aktivering av cellcykeln och tillväxthämning kan orsaka högre känslighet till buren med närvaron av mer tumörundertryckande proteiner, såsom p53-expressions p, tillsammans med cellcykelstopp och inhibition av tillväxt. Den faktiska mekanismen för apoptos är ökningen och minskningen i nivån av vissa proteiner.

Det sista hoppet eller slöseri med tiden?

Gräs hemlock innehåller 5 gifter. Den starkaste av dem är Konin. För 300 år sedan, med hjälp av detta gift, dödsstraffet trädde i kraft. Det användes även som narkotisk substans. När det gäller behandling, fungerar i detta fall coninin som en aktivator av immunsystemet. Recensioner av behandling av onkologi med hjälp av tinktur hävdar att läkemedlet verkligen hjälper till i de inledande stadierna - det tillåter inte utvecklingen av metastaser och dödar också de maligna cellerna.

Vad läker hemlock

Detta arbete har delvis stöd av ett bidrag sanktionerad av professor Huda-Buhshem, Zoologiska institutionen, University of Kalyani, laboratorier Beuron, Lyon, Frankrike, och en del av University Grant kommissionen, New Delhi, Indien, auktoriserad Yesminom Mondalem genom Maulana Azad National stipendiesystem.

Hemlock - applikation. Recensioner och sätt att använda

Intressekonflikt: ej offentliggjort. Biochemistry of chemonok agonists och deras akuta och kroniska toxicitet hos boskap. Cancer är en av de vanligaste sjukdomarna i västländer. Dessutom, när vi analyserar dödsräntor som är disaggregerade av sjukdom, kan vi se att cancer är den främsta orsaken till döden. Om vi ​​skiljer kön, observerar vi att en person fortfarande är den första dödsorsaken, medan det hos kvinnor är den andra orsaken till hjärtsjukdom.

Detta är viktigt! Folkläkare rekommenderar inte att man tar maximal dosering av tinktur i godartade formationer, till exempel med myom. Recensionerna visar att endast en behandlingskurs är tillräcklig. Du kan upprepa detta efter en månads paus.

Vasily, Krasnodar:

"Jag hade smärta i lungorna. De lade dem på ett sjukhus i Krasnodar, genomförde en undersökning. Vad kan jag säga, diagnostiserad med lungcancer. De erbjöd mig en operation. Men släktingar, efter att ha läst om denna diagnos, bestämde sig för att transportera mig till en vänklinik. I allmänhet behandlades jag vid onkologinstitutet. Efter två månaders behandling kände jag mig väldigt dålig. Kemoterapi hjälpte inte, men bara "förstörde" min lever. Temperaturen hölls högt upp till 39 grader. Vad gör en person i min situation? Självklart letar du efter alla möjliga alternativ. Jag snubblat på recensionerna av värdhemlocket. Jag blev bekant med gräsens sammansättning. Eftersom behandlingen var ineffektiv för mig bestämde jag mig för att det var värt att prova tinkturen. Jag accepterade, som återkopplingen rekommenderades, enligt Tishchenko metod. Efter 2,5 månader märkte förbättring. Temperaturen var inte, till 39 grader steg det verkligen inte. Jag återhämtade ett kilo med 5, att gå till mig började bli lätt, stämningen steg. Behandlingstankur, jag kommer inte sluta. Jag ska dricka en annan hel kurs, då ska jag göra en undersökning och komplettera min feedback. Låt oss se om tumören fortskrider. Men jag tror på tekniken för Tishchenko. Det här är det viktigaste. "

Vad tycker läkare: rationella åsikter

Därför vikten av att genomföra primärt förebyggande genom att påverka möjliga riskfaktorer och tidig diagnos, vilket förbättrar prognosen och behandlingen. Tumörmarkörer är biologiska eller biokemiska ämnen som framträder som kroppens svar på vissa typer av tumörer, finns i blodomloppet och återspeglar deras tillväxt och aktivitet. De är ett användbart verktyg, särskilt för observation, evolution och kontroll av tumören, liksom för tidig diagnos av deras återfall.

Markörer kan vara specifika proteiner som produceras av tumören, såsom Philadelphia-kromosomen för kronisk myelogen leukemi, eller andra besläktade substanser tenderar att öka i gastrointestinala tumörer, maligna celler, såsom karcinoembryonalt antigen, ett glykoprotein, och i vissa adenokarcinom i lunga och bröst. De kan också vara proteiner uttryckta av de maligna cellerna själva, såsom prostatantigenet.

"Jag har redan känt gräset av hemlock i 6 år. Hon började dricka den efter den första behandlingen av kemoterapi. För 6 år sedan hade jag bröstcancer i 3: e etappen. De tog en operation, gick igenom sex kurser av kemi. Jag hittade behandlingen av min "kvinnliga" tumör med hemlocket före första behandlingen. Jag trodde att jag kommer att behandlas senare med hjälp av folkmetoder. Om det verkligen kommer att bli dåligt. Det visade sig att saker inte är så bra. Tog tinkturen enligt tsaristmetoden. Såg, som de säger, "chock" dos tre gånger om dagen. Jag tog tre kurser. Som du redan förstod hjälpte tinkturen mig. Även om inte, komplexet hjälpades också av drogen, och operationen och bestrålning. Men nu har jag något att säga om tinkturen.

Mätmarkörer är emellertid inte tillräckligt för att diagnostisera cancer, eftersom de kan öka i olika typer av tumörer, och inte i en, i synnerhet. De kan också öka under några gynnsamma förhållanden, och markörnivåerna ökar inte på alla patienter lika, särskilt i de tidiga skeden av sjukdomen.

Vem är ärftlig kontraindicerad?

De som är tillgängliga för oss, är inte specifika för någon typ av cancer, men deras specificitet kan förbättras genom att utföra två eller tre på varandra följande bestämningar med en längre tid än halveringstiden för varje markör; det måste vara differentierad om ökningen beror på godartad sjukdom eller inte, vilket kan leda till falska positiva.

En behandling är oumbärlig. Jag tog tinkturen flera kurser i rad. Avbrottet gjorde det minsta. Drick tre gånger om dagen första droppe på morgonen, två - på eftermiddagen och tre - på kvällen. Nästa dag drack jag 4 droppar på morgonen och så nådde jag 40 droppar, då tog jag det i omvänd ordning.

Det är nödvändigt att behålla njurarna och leveren med andra örter. Detta, förresten, rekommenderas att göra recensioner om tinkturen. Eftersom dosen av läkemedlet var dödlig drack hon ur örtberedningar för rengöring av lever och njurar. Det tar alla tre kurser att ta örterna. För levern rekommenderar jag en buskeflod.

Situationer där tumörmarkörer ökas

Även om det finns tiotals markörer studeras för diagnos, övervakning och förutsägelse av en mängd olika tumörer, ingen visade tillräckliga bevis för att rekommendera sin rutinmässig användning i något av dessa steg. Slutligen sammanfattar vi i tabellen andra markörer med mindre frekvent användning.

Prostatacancer är den vanligaste tumören hos våra män efter kutan och representerar den andra orsaken till dödsfall från cancer. Detta gäller främst äldre män; 75% av fallen diagnostiseras hos personer som är äldre än 65 år. Deras tillväxt är vanligtvis långsam; Cirka 80% av tumörerna kvarstår i prostatakörteln efter 10 års observation.

Det är viktigt att känna till din maximala dosering. Om du blir sjuk efter 20 droppar ökar inte antalet droppar. Detta kan leda till mycket allvarlig förgiftning. Det kan finnas illamående, kraftiga spasmer i magen, hög feber.

Jag läste självklart och negativ feedback om metoden att använda hemlock. Jag anser att det är viktigt att följa ansökningsordningen och inte försöka hålla fast vid de föreskrivna 40 dropparna. Efter tre kurser är det värt att ta en paus minst 6 månader. Eftersom kroppen bara blir van vid gifter. Efter ett år av behandling dricker jag nu hemlocket profylaktiskt. Två gånger om året på hela kursen. Förresten, enligt tsarens metod, tar min man tinkturen. Han led inte längre av smärta i knäet. Tinktur hemlock hjälpte min kropp att överleva efter onkologi och stöder nu min långlivade eftergift. "

Därför är det nödvändigt att utföra flera på varandra följande bestämningar för att överväga en signifikant ökning. Andra analytiska definitioner av prostatacancer är. Fosfatasyraprostat: används för evolutionskontroll.

Alkaliskt fosfatas: Ökar om metastaser i benet uppträder. Känslighet, liknande skanning av ben, för detektering av benmetastaser. Leverfunktion: den förändras genom utvidgning av levern med cancer eller kemoterapeutiska läkemedel.

Detta är den tredje vanligaste maligna tumören i världen efter lungcancer hos män och bröstcancer hos kvinnor. Omkring 25, 9 hos män och 20, 9 hos kvinnor med en frekvens på 000 nya fall per år och 900 dödsfall. Vid det primära förebyggandet av koloncancer är hygieniska kostvanor inblandade.

Detta är viktigt! Recensioner av hemlocktinkturen innehåller information om beredningen av läkemedlet. Vad behöver du veta? Torrt gräs är endast lämpligt för förebyggande mottagning, och för behandling av cancer behöver du samla färska blomställningar och löv. De kastas omedelbart till alkohol. Det är bäst att laga en stor burka. Insistera på gräs bör vara minst 8 dagar. Recensioner rekommenderar att du köper antingen en färdig drog från färska örter, eller att vara engagerad i att samla dig själv.

Eftersom det mesta av karcinom uppträder från adenomatös polyp, bör det rekommenderas att övervaka näringsfaktorerna i samband med deras produktion. Sekundär cancerförebyggande med tidig diagnostisk test riktar sig till asymptomatiska individer över 50 år. Koloskopi är mer specifik för detektering av små lesioner och tillåter också att den avlägsnas. Dess tillämpning i vår miljö kräver en preliminär bedömning av effektiviteten, acceptansen, kostnadseffektiviteten och resurserna som behövs för att genomföra den valda strategin.

Natalia, Shakhrisabz:

"Jag kan säkert kalla hemlock tinkturen ett mirakel botemedel. Även för historien med sin svärfar trodde jag inte på styrkan i folkmetoder. Svekr var 81 år gammal, tog en punktering från honom och oncomarker för prostatacancer. Analysen på onko visade 9,5. I allmänhet bekräftades cancer. Där svärfaren tog feedback från värdhemlocket - ett stort mysterium för mig. Berätta inte. Han började dricka medicinen enligt Tishchenko metod. Jag nådde 40 droppar om dagen och minskade sedan doseringen. Han använde också oljan av thuja. Mazal varje dag med eterskrot. Jag gick till oncomarker tre månader senare. Och alla blev förvånade när resultatet kom fram till 2.1. Förresten sade svärfaren inte till läkare att han hade tagit en tinktur av en hemlock och använt olja. Läkarna blev förvånade och ryckte på axlarna. När vi fick reda på att svärfaren dricka tinktur började de söka recensioner men fann bara negativa. Så tvivlade de på resultatet. Svekr tvivlade inte och följde ensam doserna av drogen. "

Bland tumörmarkörerna skiljer vi oss. Det kan upptäckas i andra maligna och godartade sjukdomar eller till och med hos patienter utan synliga sjukdomar. Dess rening utförs på levebanan, så det ökar vanligen vid metastaser i detta organ.

Förhållandet mellan tumörhöjning och stadium har fastställts. Andra tumörer som höjer markören - melanom, lymfom, bröstcancer, lungcancer, pankreas, mage, cervix, urinblåsa, njure, sköldkörtel, lever och ovarier.

Trots den låga förekomsten av denna gynekologisk neoplasi med den högsta dödligheten, med överlevnad vid 5 år av 30%. De används vid diagnos och uppföljning av äggstockscancer och med buken bimanual undersökning och trans ultraljud i tidig diagnos, så det är viktigt att genomföra en årlig gynekologisk undersökning hos kvinnor över 50 år.

"Jag lärde mig om vad en tinktur av en hemlock är från min goda vän. Hon med hennes hjälp behandlade myom i livmodern. Operation flickvän var inte överens. Jag bestämde mig för att slåss mot tumören själv. Hon använde örter för fibroids. Kommentarer om hur och vad man ska ta, fann hon på ett forum. Vad var resultatet? Hon drack en tinktur av hemlock 1,5 månader av Tishchenko metod. Upp till 40 droppar nåde inte, stoppades vid en lägre dos, på grund av biverkningar. Tumören minskade verkligen Förutom hemlocket tog flickvän och avgifter för normalisering av hormonell bakgrund. Nivån av östrogen minskade. Efter tinkturer och andra avgifter krävde doktorn inte operationen. Utnämnd stödjande droger. Nu bestämde min vän att man skulle dricka ytterligare en kurs. Förresten berättade hon om hennes behandlingsmetod efter, visade feedback från värden. Jag rekommenderade att dricka tinkturen profylaktiskt. Det hjälper till att återställa immunförsvaret och tar bort skadliga ämnen. Jag har inte bråttom att göra detta ännu. När allt kommer omkring är en hemlås hemlås farlig. "

Det finns belägg för att de kan hjälpa till att upptäcka äggstockscancer i asymtomatiska kvinnor, men det är inte säkert att detta konstaterande kommer att minska sin dödlighet och öka deras livskvalitet. Det är också ofta förbises i godartade sjukdomar såsom endometrios och graviditet och intraabdominella inflammatoriska sjukdomar, såsom peritonit eller inflammatoriska sjukdomar.

Variationer i definitionen av denna markör ger information om svaret på kirurgisk och kemoterapeutisk behandling och vid förekomsten av återfall, som fungerar som en prognostisk faktor. Choriongonadotropin: det är ett glykoprotein syntetiserat i placentan i cytotrofoblasten och används för att diagnostisera tumörer, förutom användning i diagnostiska ändamål under graviditeten. Det är förhöjt i tumörer av embryonala äggstocksceller, choriocarcinom, trofoblastisk sjukdom och tumörer i testikel, lever, mag, bukspottkörtel och lungor.

Vad tycker läkare: rationella åsikter

Det mest intressanta för patienterna är läkarens åsikter. Att tinktur hemlock specialister är reserverade.

Petrov MG, chef för onkologiska avdelningen för onkologiforskningsinstitutet, akademiker vid den ryska naturvetenskapliga akademin:

"Jag har hört talas om behandling av hepatocellulära tumörer mer än en gång. Både från patienter och från släktingar. Och alla pratade om effekterna av gifter. Här är det nödvändigt att säga att vetenskapen inte är medveten om antitumörverkan av alkaloider på kroppen. Under de senaste åren har hundratals studier genomförts och cirka 50 effektiva läkemedel har producerats. Men ingen av dem är baserade på alkaloider. Ja, i min praktik fanns det fall när även "placebo-effekten" fungerade. Men jag kan komma ihåg 2-3 sådana fall. Och jag kommer med säkerhet att säga att patientens känslomässiga tillstånd har fungerat. Dessutom kan tinktur av en hemlock göra skada. Speciellt när det finns en strålbehandling. "

Alfafatoprotein: ett glykoprotein som liknar albumin, som syntetiseras i blastodermal blåsan, odifferentierade celler i levern och mag-tarmkanalen fostret. Under graviditeten är studiet del av trippel test för att påvisa genetiska avvikelser.

Detta är den vanligaste tumören hos en kvinna i världen och en tumör som i Spanien producerar fler dödsfall. Dess sjuklighet ökar speciellt i utvecklade länder. Trots ökningen av sjukligheten har mortaliteten under de senaste åren varit stabil och till och med minskad på grund av program för tidig upptäckt och förbättrad behandling.

Detta är viktigt! Alla recensioner av läkarna rekommenderar att inte engagera sig i självmedicinering. Onkologer säger att det i deras praktik ofta finns fall då patienten endast använder traditionella behandlingsmetoder. Detta leder till en försämring av tillståndet.

Alefirov A., Institutet för akutvård av St Petersburg:

"Jag har jobbat i forskningsinstitutet som specialist inom fytoterapi i flera år. Han gjorde flera slutsatser om handlingen av hemlock. För det första kan tinktur bidra till att minska smärtssyndrom. För det andra, svaren på de läkare jag jobbar med visar att gräset kan förbättra patientens livskvalitet. Efter att ha tagit tinkturen förbättrade patienterna sitt välbefinnande. Detta gjorde det möjligt för dem att arbeta och leda en välbekant livsstil. För det tredje gör det möjligt att minska antalet kemoterapi kurser och dess intensitet. Det är dock nödvändigt att varna din läkare om att ta tinkturen. Det är också värt att notera att den klassiska behandlingen inte avbröts. Det är nödvändigt att genomföra en operation, genomgå en strålning, kemoterapi. Jag har sett fall när folk vände sig till läkare efter ett års behandling med otroliga folkmedicin. Och naturligtvis var dessa fall mycket försummade, och chanserna för återhämtning är minimala. "

Det finns ett antal riskfaktorer och skydd mot bröstcancer. Kvinnor som har första graders släktingar som diagnostiserats med bröstcancer är tre gånger mer benägna att ha samma typ av cancer, speciellt de som har diagnostiserats före en menopausal period. Cirka 8% av alla bröstcancerfall är ärftliga.

Bland de skyddande faktorer: multipolaritet, tidigt, tidig graviditet, amning, premenopausal ooforektomi, övning i unga kvinnor, intag av frukt och grönsaker och tamoxifen och raloxifen. Innan påtaglig massa i bröst chanser att bli maligna förknippas med åldern, lapostmenopauzoy och med följande egenskaper när fysisk undersökning: hård konsistens, fast utseende, oregelbundna gränser, en liten rörelse av huden, strandområdet eller omgivande vävnad, ensidig, smärtfri Välj armhålan lymfadenopati.

Recensioner om hemlock: hjälper tinkturen och vad säger läkare

Hemlock är den mest tvetydiga växten, som å ena sidan är mycket giftig, och å andra sidan har den kraftfulla helande egenskaper. Förresten har gräsens namn sin betydelse, om du luktar vita blommor, då kan huvudet bli sjuk. Från bladen och blomställningarna görs plantorna till tinktur. Känd läkemedel hemlås dess antitumör och anticarcinogen egenskap. Och oftast används ett sådant verktyg för att behandla cancer. I det här fallet, både vid det inledande skedet och när metastasen detekteras. Men recensioner av tinktur hemlock är tvetydiga som själva växten. Vissa hävdar att tinktur kan vara en frälsning i de sista etapperna, då läkare inte riskerar att utföra operationer. Det finns också negativa åsikter. Mer rationellt och återhållsamma ser läkarnas recensioner. Detta är inte förvånande, eftersom tinktur av hemlock hänvisar till folkmedicin, och officiell medicin känner inte igen "otroligt" effektivitet av drogen. Tja, låt oss titta på recensionerna av värdtinkturerna.

Det sista hoppet eller slöseri med tiden?

Gräs hemlock innehåller 5 gifter. Den starkaste av dem är Konin. För 300 år sedan, med hjälp av detta gift, dödsstraffet trädde i kraft. Det användes även som narkotisk substans. När det gäller behandling, fungerar i detta fall coninin som en aktivator av immunsystemet. Recensioner av behandling av onkologi med hjälp av tinktur hävdar att läkemedlet verkligen hjälper till i de inledande stadierna - det tillåter inte utvecklingen av metastaser och dödar också de maligna cellerna.

Detta är viktigt! Folkläkare rekommenderar inte att man tar maximal dosering av tinktur i godartade formationer, till exempel med myom. Recensionerna visar att endast en behandlingskurs är tillräcklig. Du kan upprepa detta efter en månads paus.

Vasily, Krasnodar:

"Jag hade smärta i lungorna. De lade dem på ett sjukhus i Krasnodar, genomförde en undersökning. Vad kan jag säga, diagnostiserad med lungcancer. De erbjöd mig en operation. Men släktingar, efter att ha läst om denna diagnos, bestämde sig för att transportera mig till en vänklinik. I allmänhet behandlades jag vid onkologinstitutet. Efter två månaders behandling kände jag mig väldigt dålig. Kemoterapi hjälpte inte, men bara "förstörde" min lever. Temperaturen hölls högt upp till 39 grader. Vad gör en person i min situation? Självklart letar du efter alla möjliga alternativ. Jag snubblat på recensionerna av värdhemlocket. Jag blev bekant med gräsens sammansättning. Eftersom behandlingen var ineffektiv för mig bestämde jag mig för att det var värt att prova tinkturen. Jag accepterade, som återkopplingen rekommenderades, enligt Tishchenko metod. Efter 2,5 månader märkte förbättring. Temperaturen var inte, till 39 grader steg det verkligen inte. Jag återhämtade ett kilo med 5, att gå till mig började bli lätt, stämningen steg. Behandlingstankur, jag kommer inte sluta. Jag ska dricka en annan hel kurs, då ska jag göra en undersökning och komplettera min feedback. Låt oss se om tumören fortskrider. Men jag tror på tekniken för Tishchenko. Det här är det viktigaste. "

"Jag har redan känt gräset av hemlock i 6 år. Hon började dricka den efter den första behandlingen av kemoterapi. För 6 år sedan hade jag bröstcancer i 3: e etappen. De tog en operation, gick igenom sex kurser av kemi. Jag hittade behandlingen av min "kvinnliga" tumör med hemlocket före första behandlingen. Jag trodde att jag kommer att behandlas senare med hjälp av folkmetoder. Om det verkligen kommer att bli dåligt. Det visade sig att saker inte är så bra. Tog tinkturen enligt tsaristmetoden. Såg, som de säger, "chock" dos tre gånger om dagen. Jag tog tre kurser. Som du redan förstod hjälpte tinkturen mig. Även om inte, komplexet hjälpades också av drogen, och operationen och bestrålning. Men nu har jag något att säga om tinkturen.

En behandling är oumbärlig. Jag tog tinkturen flera kurser i rad. Avbrottet gjorde det minsta. Drick tre gånger om dagen första droppe på morgonen, två - på eftermiddagen och tre - på kvällen. Nästa dag drack jag 4 droppar på morgonen och så nådde jag 40 droppar, då tog jag det i omvänd ordning.

Det är nödvändigt att behålla njurarna och leveren med andra örter. Detta, förresten, rekommenderas att göra recensioner om tinkturen. Eftersom dosen av läkemedlet var dödlig drack hon ur örtberedningar för rengöring av lever och njurar. Det tar alla tre kurser att ta örterna. För levern rekommenderar jag en buskeflod.

Det är viktigt att känna till din maximala dosering. Om du blir sjuk efter 20 droppar ökar inte antalet droppar. Detta kan leda till mycket allvarlig förgiftning. Det kan finnas illamående, kraftiga spasmer i magen, hög feber.

Jag läste självklart och negativ feedback om metoden att använda hemlock. Jag anser att det är viktigt att följa ansökningsordningen och inte försöka hålla fast vid de föreskrivna 40 dropparna. Efter tre kurser är det värt att ta en paus minst 6 månader. Eftersom kroppen bara blir van vid gifter. Efter ett år av behandling dricker jag nu hemlocket profylaktiskt. Två gånger om året på hela kursen. Förresten, enligt tsarens metod, tar min man tinkturen. Han led inte längre av smärta i knäet. Tinktur hemlock hjälpte min kropp att överleva efter onkologi och stöder nu min långlivade eftergift. "

Detta är viktigt! Recensioner av hemlocktinkturen innehåller information om beredningen av läkemedlet. Vad behöver du veta? Torrt gräs är endast lämpligt för förebyggande mottagning, och för behandling av cancer behöver du samla färska blomställningar och löv. De kastas omedelbart till alkohol. Det är bäst att laga en stor burka. Insistera på gräs bör vara minst 8 dagar. Recensioner rekommenderar att du köper antingen en färdig drog från färska örter, eller att vara engagerad i att samla dig själv.

Natalia, Shakhrisabz:

"Jag kan säkert kalla hemlock tinkturen ett mirakel botemedel. Även för historien med sin svärfar trodde jag inte på styrkan i folkmetoder. Svekr var 81 år gammal, tog en punktering från honom och oncomarker för prostatacancer. Analysen på onko visade 9,5. I allmänhet bekräftades cancer. Där svärfaren tog feedback från värdhemlocket - ett stort mysterium för mig. Berätta inte. Han började dricka medicinen enligt Tishchenko metod. Jag nådde 40 droppar om dagen och minskade sedan doseringen. Han använde också oljan av thuja. Mazal varje dag med eterskrot. Jag gick till oncomarker tre månader senare. Och alla blev förvånade när resultatet kom fram till 2.1. Förresten sade svärfaren inte till läkare att han hade tagit en tinktur av en hemlock och använt olja. Läkarna blev förvånade och ryckte på axlarna. När vi fick reda på att svärfaren dricka tinktur började de söka recensioner men fann bara negativa. Så tvivlade de på resultatet. Svekr tvivlade inte och följde ensam doserna av drogen. "

"Jag lärde mig om vad en tinktur av en hemlock är från min goda vän. Hon med hennes hjälp behandlade myom i livmodern. Operation flickvän var inte överens. Jag bestämde mig för att slåss mot tumören själv. Hon använde örter för fibroids. Kommentarer om hur och vad man ska ta, fann hon på ett forum. Vad var resultatet? Hon drack en tinktur av hemlock 1,5 månader av Tishchenko metod. Upp till 40 droppar nåde inte, stoppades vid en lägre dos, på grund av biverkningar. Tumören minskade verkligen Förutom hemlocket tog flickvän och avgifter för normalisering av hormonell bakgrund. Nivån av östrogen minskade. Efter tinkturer och andra avgifter krävde doktorn inte operationen. Utnämnd stödjande droger. Nu bestämde min vän att man skulle dricka ytterligare en kurs. Förresten berättade hon om hennes behandlingsmetod efter, visade feedback från värden. Jag rekommenderade att dricka tinkturen profylaktiskt. Det hjälper till att återställa immunförsvaret och tar bort skadliga ämnen. Jag har inte bråttom att göra detta ännu. När allt kommer omkring är en hemlås hemlås farlig. "

Vad tycker läkare: rationella åsikter

Det mest intressanta för patienterna är läkarens åsikter. Att tinktur hemlock specialister är reserverade.

Petrov MG, chef för onkologiska avdelningen för onkologiforskningsinstitutet, akademiker vid den ryska naturvetenskapliga akademin:

"Jag har hört talas om behandling av hepatocellulära tumörer mer än en gång. Både från patienter och från släktingar. Och alla pratade om effekterna av gifter. Här är det nödvändigt att säga att vetenskapen inte är medveten om antitumörverkan av alkaloider på kroppen. Under de senaste åren har hundratals studier genomförts och cirka 50 effektiva läkemedel har producerats. Men ingen av dem är baserade på alkaloider. Ja, i min praktik fanns det fall när även "placebo-effekten" fungerade. Men jag kan komma ihåg 2-3 sådana fall. Och jag kommer med säkerhet att säga att patientens känslomässiga tillstånd har fungerat. Dessutom kan tinktur av en hemlock göra skada. Speciellt när det finns en strålbehandling. "

Detta är viktigt! Alla recensioner av läkarna rekommenderar att inte engagera sig i självmedicinering. Onkologer säger att det i deras praktik ofta finns fall då patienten endast använder traditionella behandlingsmetoder. Detta leder till en försämring av tillståndet.

Alefirov A., Institutet för akutvård av St Petersburg:

"Jag har jobbat i forskningsinstitutet som specialist inom fytoterapi i flera år. Han gjorde flera slutsatser om handlingen av hemlock. För det första kan tinktur bidra till att minska smärtssyndrom. För det andra, svaren på de läkare jag jobbar med visar att gräset kan förbättra patientens livskvalitet. Efter att ha tagit tinkturen förbättrade patienterna sitt välbefinnande. Detta gjorde det möjligt för dem att arbeta och leda en välbekant livsstil. För det tredje gör det möjligt att minska antalet kemoterapi kurser och dess intensitet. Det är dock nödvändigt att varna din läkare om att ta tinkturen. Det är också värt att notera att den klassiska behandlingen inte avbröts. Det är nödvändigt att genomföra en operation, genomgå en strålning, kemoterapi. Jag har sett fall när folk vände sig till läkare efter ett års behandling med otroliga folkmedicin. Och naturligtvis var dessa fall mycket försummade, och chanserna för återhämtning är minimala. "

Tinktur av hemlock: läkning från cancer eller död?

De säger att de forntida grekerna utförde en ateistisk filosof Sokrates "human metod", vilket tvingade honom att dricka tinktur hemlock. De säger att det fortfarande används av vissa brottslingar och skickar sina offer till en annan värld. Det sägs också att med hjälp av denna giftiga potion kan cancer botas utan att kroppen skadas. Och hemlock hjälper till även när den officiella medicinen är hjälplös. Vem säger sanningen?

Hemlock (Conium), även känd som omega, stinkande gräs stvolnik toxiska, pussel, vonyuchnik, skunk, ihålig, mutnik, Buglaev, oket, blekota, blekotina, Svistula, svistulnik, Degtyarka, petrushnik, persilja hund, persilja strätta canine, gris lus gorigolova, palsternacka - genomträngande, mycket giftig växt.

Under lång tid användes hemlock för två direkt motsatta ändamål: med hjälp av giftig tinktur genomfördes avrättningar och det användes som ett botemedel mot en dödlig sjukdom - cancer.

Dessutom healers av gamla Rus läkt farlig drog smärta av olika ursprung, yrsel, migrän, epilepsi, högt blodtryck, sår i mage och tarmar, förstoppning, tuberkulos, hörselnedsättning, syfilis, erysipelas, trötthet och en mängd andra typer av sjukdomar.

Moderna folkläkare tar till exempel deras patienter som har förlorat hoppet på återhämtning till fall av mirakulös helande från cancer av hopplösa cancerpatienter som tog tinktur av hemlock vid olika stadier av sjukdomen. De håller dock tysta på hur många olyckliga "smärtmordare" hemlock som skickas till nästa värld - både i antiken och i dagens upplysta tid. Och även om hur många allvarligt sjuka människor "behandling" med hemlock blev ett svårare test som inte motiverade deras förhoppningar.

Den viktigaste punkten: Du kommer inte att hitta i Ryssland en läkare som behandlar patienter med hemlock av juridiska skäl. I vårt land och i de allra flesta utvecklade länder ingår inte giftig tinktur i antalet tillåtna läkemedel.

OBS! Du köper inte en sådan flaska i apoteket. Läs noga texten på etiketten - det finns ett grammatiskt fel som läkaren aldrig kommer att tillåta. Du hittar inte tillverkarens information på etiketten eftersom producenter av "medicin" föredrar att stanna i skuggorna. Det finns mycket goda skäl till detta: när en hemlocktinktur förgiftas utan särskild akutsjukvård dör en person - långsamt nog, nästan smärtfritt... och oundvikligen.

Ändå blir varken officiella förbud eller sunt förnuft ett hinder för desperata människor som griper sig vid något halm i hopp om att förlänga livet.

 • Är det värt det för en onkologisk patient att gå för en känd risk om möjligheterna till officiell medicin är utmattad eller otillräcklig?
 • Var växer hemlocket och kan det skördas självständigt?
 • Hur fungerar tinkturen?
 • Vad är tecken på förgiftning med hemlocket?
 • Vad är mer effektivt och säkrare: ett avkok av torrt gräs eller alkohol extrakt?
 • Hur berättigad är den "förebyggande" metoden för hemlock?
 • Och äntligen behandlar han verkligen hemlock mot cancer?

Svaren på dessa och andra frågor finns nedan.

Meet - hemlock

Hemlock (Conium maculatum)

På Ryska federationens territorium distribueras en av de fyra arterna av hemlocken Conium maculatum. Stalken av en växt av det första året av livet överstiger sällan en halv meter, under det andra året kan den nå 2 meter.

Ordet maculatum från latin översätts som "spottigt, fläckigt": på kolormens ihåliga ljusgröna stjälk är röda bruna fläckar tydligt synliga.

Att hitta en giftig ogräs kan vara överallt, praktiskt taget - under något staket

eller på vägen. Vem åtminstone en gång försökt att mala i händerna "Blomstrande paraply" på hemlocket, kommer aldrig att glömma den obehagliga "musen" lukten. Och de som därefter inte tvättade sina händer med tvål (bättre - flera gånger!) Och Gud förbjuder, gnidade sina ögon eller läppar, de kommer aldrig att glömma konsekvenserna av sina hänsynslösa handlingar.

OBS! Det är absolut inte rekommenderat att engagera sig i oberoende insamling och torkning av hemlås utan skyddsutrustning, samt speciell kunskap och villkor för torkning av gräset, vilket avger giftiga ämnen tillsammans med förångningsvätskan!

Förresten är inte hemlocket alltid alltid sönder av herbalister, självmedicinerade patienter eller nyfiken barn. En tvåårig växt under det första året är lätt förvirrad med persilja eller morötter, och i andra - med dill. Därför kan du förgifta dig själv med en hemlock i din egen trädgård.

Hur fungerar hemlås?

Han kallas hemlock av en hemlock: genom att andas lukten av en växt börjar en person ha huvudvärk. Tecken på förgiftning av hemlocken när de tas in är olika (se nedan), men de förorsakas först av egenskaperna hos det neurotoxiska giftet som finns i det - det fria alkaloidkoninet.

Det är koninen som är den "slående kraften" av hemlås tinktur. Att komma in i blodet har detta ämne en destruktiv effekt på cellerna i perifera och centrala nervsystemet.

Här är vad de skriver om det på Wikipedia: "Konin absorberas snabbt i blodet från matsmältningskanalen. Efter absorption orsakar det förlamning av de sensoriska och motoriska nervernas slut, och påverkar också centrala nervsystemet, första spännande och sedan förlamning. "

Att slå giftet i människokroppen reagerar på ett skyddssystem - immunitet, som "skyndar till hjälp" av det lidande nervsystemet, samtidigt som man arbetar på alla andra områden. Denna "spurting" av självförsvarsmekanismer förklarar de "mirakulösa" anti-canceregenskaperna hos hemlocktinkturen - ett extremt farligt stimulansmedel för naturlig immunitet.

En annan mekanism går in i kampen mot cancer: maligna celler ackumulerar gifter flera gånger mer intensivt än friska celler på grund av upprepad ökad metabolism. Därför kan tinktur av en hemlock verkligen hjälpa en cancerpatient vid vissa, vanligtvis mycket korta tidsperioder.

Således fungerar hemlock:

 • ungefär samma som officiell kemoterapi, där giftens skadliga effekt på tumören åtföljs av negativa konsekvenser för hela organismen,
 • och ungefär samma som icke-toxiska immunostimulanter, som också vet hur man "stimulerar" immunsystemet.

När det gäller hemlåsens beprövade förmåga att lindra smärta, förklaras allting ännu enklare: genom att blockera nervcellens slut, leder coniin till att eliminera smärta, men inte för att eliminera deras orsak.

Förutom coniina innehåller växten 4 mer giftig alkaloid: metylkonium, konitsin, conhydrin, pseudokonhydrin och även tanniner. Eterisk olja av frukten är närvarande, kaffeinsyra, karoten (provitamin A) och vitamin C i blad och blommor - flavonoider quercetin och kaempferol, i stjälkar - eterisk olja, koffeinsyra.

Varför kan man inte permanent läka cancer när man tar hemlocktinktur?

Eftersom det giftiga "läkemedlet" endast leder till eliminering av tumörceller som redan har bildats, utan att påverka de mekanismer som bidrar till deras bildande och tillväxt. Dessutom kan "smarta" tumörer anpassa sig till verkan av något gift, så behandling av cancerreaktioner är mycket svårare. Genom att veta detta, rådgör herbalister sina patienter att genomföra kurser för profylaktisk mottagning av hemlocktinkturen efter huvudbehandlingen. Några "folkläkare" går vidare och säger att en profylaktisk mottagning av hemlock är absolut nödvändigt för alla friska människor för att aldrig få cancer. Tyvärr lyckas de hitta sådana människor...

OBS! Giftiga tinktur kan inte bara orsaka allvarlig förgiftning, inklusive dödsfall, även efter att ha tagit 1-2 droppar, men även de olyckliga agerar på levern och njurceller, hematopoetisk, nervösa och kardiovaskulära systemen. Dessutom, den kontinuerliga styva "visp" av immunitet leder till utarmning av de skyddande funktioner i organismen, vilket leder till cancertumörer och andra farliga sjukdomar tycks obegränsad handlingsfrihet. Och de använder framgångsrikt denna frihet!

Viktigt! Om du fortfarande bestämmer dig för att behandla hemlock, studera noga biverkningarna och sök professionellt första hjälpen vid de första tecknen på förgiftning med konyin!

Biverkningar vid hemlocktinktur

De första symptomen på kottförgiftning är sömnighet, nedsatt syn och hörsel, drooling, beröring, yrsel, illamående, dilaterade elever. När någon av dessa funktioner herbalists råda gradvis minska dosen till ett minimum, tarmarna svag lösning av kaliumpermanganat i mjölk i 3 dagar och gradvis återgå till den tidigare dosen. Oavsett om det är värt att göra det här - tänk själv, för att du redan har behandlat hemlocket tog du fullt ansvar för ditt liv och din hälsa. Din rätt att bestämma: att fortsätta experimentet eller leta efter andra sätt ur den "hopplösa situationen", inte mindre effektiv och säker.

Om förgiftningen fortskrider, utvecklar patienten "stigande" förlamning, åtföljd av en fullständig förlust av känslighet och rörlighet hos kroppsdelarna. Förlamning börjar med foten och sprider sig från botten uppåt och når membranet - muskeln som aktivt deltar i andningshandlingen. Det är på grund av förlamningen av membranet att död från kvävning uppstår.

En viktig punkt! Patologer kan inte korrekt diagnostisera dödsorsaken vid förgiftning med konyin endast genom förändringar i avlidnadens organ och vävnader. För att klargöra orsaken är det nödvändigt att studera kräkningar och sputum, vittnesbörd och vittnesbörd.

En annan viktig punkt! Specifik behandling (motgift) för förgiftning med konyonomer är inte närvarande: hjälpen är endast inriktad på eliminering av symtom. I svåra fall (om andningen är stoppad) kan det krävas konstgjord ventilation. Prognosen för allvarlig förgiftning odört med en längre period av syrebrist på grund av bristande andning kan inte kallas optimistisk: även om hjärtat och lungorna inte kan starta, sedan återställa de döda celler i hjärnbarken är inte möjligt.

Trots det faktum att moderna metoder för assisterad onkologi tillåter fullständigt att överge användningen av mycket farliga växtförgiftningar, fortsätter troen på hemlock att driva desperata människor för att få tinkturer.

Tyvärr har vissa patienter behandlade hemlock uppfattas som det enda sättet att förlänga livet, men i korthet, och inte i att kvalitet när varje ny dag ger glädje, inte ångest... Informationen nedan - för dem som fastnar i dem.

Är det möjligt att behandla en hemlock ensam?

Saken är att det här är precis vad du behöver, om du är fast besluten att försöka tinkturen på dig själv. Örterläkare kommer bara att sälja dig potion och berätta om de inträdesprogram som du enkelt kan hitta på Internet. I framtiden kommer du som regel att hålla dig med giftet ena och genomföra experiment på din kropp själv.

Här är ett exempel på en av metoderna:

"Den spotted hemlocken. Fyll de finmalda råvarorna (blomställen eller i extrema fall blad) med redskap till toppen och toppa, häll vodka, stäng tätt och sätt i ett kallt mörkt ställe i 2-3 veckor. Häll del i disk och placera i kylskåpet. Ta en gång om dagen klockan 8.00 per timme före måltid för 0,5 glas vatten, med en enda droppe och så för fyrtio, dagligen ökande en efter en (1-2-3-4-, etc.). Efter att ha nått fyrtio droppar, börja minska en per dag (40-39-38-, etc.) till 1 droppe. Utan paus, upprepa behandlingen 2-3 gånger.
Med en ökning av antalet droppar, ökar mängden vatten till ett glas.
Om biverkningar uppträder (svaghet i benen, yrsel, illamående, kräkningar), bör du minska dosen med 3 droppar och först efter 3-4 dagar fortsätter uppbyggnaden. Om dessa fenomen uppträder igen - öka inte mer och börja minska från denna dos.
VARNING! Vid applicering av sprutning eller mikroclystrar med hemlock, sänka den övre gränsen för hemlocktinkturen (öka inte till 40, men till 25-30 droppar).

Endast med cancer hos kvinnliga könsorgan:
På den 5: e behandlingsdagen med tinktur av hemlängden börjar du använda sköljning av vagina: 50 g. vatten 5 droppar tinktur hemlock, do douching på natten från kruset Esmarha med en hastighet av 15 droppar per minut. Var 5: e dag, öka dosen med 5 droppar, vilket ger 15 droppar.
Samtidigt sprutar vagina med en lösning av kopparsulfat: 1 liter vatten tas 0,4 g. (med en ärt) kopparsulfat ".

Vad är bättre att använda: torra råmaterial eller färdig alkoholisk tinktur av hemlås?

Den stora skillnaden är inte närvarande: både det och en annan fungerar lika, kan orsaka den starkaste allergiska reaktionen (inklusive och med ett dödligt utfall) och det är dödligt farligt vid överdosering.

Är det bättre att laga bostadsoljor eller köpa från herbalister?

Om du inte känner förtroende för "folkets medicin" och du kommer att kunna överleva efter att ha skördat råmaterial är det bättre att laga giften själv. Rekommendationer för insamling, bearbetning och lagring av hemlock i stora antal finns i nätverket.

Här är en av dem:

"Samlade delar av växten - blad, blommor, frukter (frön). Tidpunkten för samlingen är maj-september. Blad och blommor skördas i början av blomningen och torkas på vanligt sätt i skuggan i frisk luft förutom andra växter. Frö skördas med paraplyer och torkas på samma sätt som löv och blommor. När paraplyerna torkas, faller frön lätt somna.
Det torkade råmaterialet lagras i hermetiskt tillslutna behållare (glasburkar med kapronlock) separat från andra växter. Hållbarhet - 2 år ".

Hur behandlas läkare med hemlock?

I de allra flesta fall - negativ. Samtidigt experimenterar vissa onkologer och övning av onkyteterapeuter med giftig tinktur, som förskriver behandlingskurser för sina frivilliga patienter. Deras intresse för de anti-cancer effekter av odört och andra örter skall inte betraktas som en manifestation av grymhet: härjningar officiella kemoterapeutiska läkemedel på cancerpatienten gör onkologer för att söka efter alternativa metoder för cancerbehandling.

Kan jag botas med cancer genom att ta hemlock?

Fullt botade från cancer med hjälp av tinktur Hemlock du inte lyckas, men det är troligt att du kommer att uppnå en viss framgång och hämma utvecklingen av sjukdomen under en längre tid, om du kan ta till slutet av behandlingen. Cirka också fungerar endast snabbare och målmedvetet officiell kemoterapi. Tyvärr försämras livskvaliteten efter yadoterapi ofta.