Huvud
Symptom

Smärta i testiklarna efter seminering

Smärtan i testiklarna efter seminering beror på fysiologiska och psykologiska faktorer. Test är en känslig del av en människas genitourinary system. Penetration i kroppen av infektiösa och patogena bakterier provocerar en beständig inflammatorisk process. Det påverkar ejakulationen negativt, vilket ger obehag och ömhet till en man. Frånvaro av terapi är farligt genom förvärring av en situation med utveckling av illamående, kräkningar och störningar av en reflexreaktion.

Våra läsare rekommenderar

Vår konstanta läsare blev av med problem med styrka genom en effektiv metod. Han kollade på sig själv - resultatet av 100% - fullständigt bortskaffande av problem. Detta är en naturlig botemedel baserad på örter. Vi kollade metoden och bestämde oss för att rådgöra med dig. Resultatet är snabbt. En giltig metod.

Orsaker till smärta vid utlösning

Utvecklingen av smärta efter ejakulation beror på ett antal provokationsfaktorer. Vanliga orsaker är:

 • brist på korrekt hygien. En man besöker inte duschen regelbundet, särskilt efter samlag. Bristande överensstämmelse med personlig hygien ökar risken för inflammation.
 • promiskuösa samlag. Frånvaro av en permanent sexuell partner och icke-användning av preventivmedel är farligt genom utveckling av venerala patologier.
 • Användningen av kondomer av olämplig storlek. Det orsakar obehag under samlag, åtföljd av komprimering av penisvävnader;
 • långvarig abstinens. Farligt vid stillastående processer och utveckling av prostatit.

Ovanstående orsaker smärta, obehag och öka sannolikheten för allvarliga sjukdomar, i synnerhet prostatit. Det finns två grupper av provocerande faktorer av fysiologisk och psykologisk natur.

fysiologisk

Fysiologiska orsaker innefattar störningar som orsakas av patologiska processer och anatomiska egenskaper hos det geniturära systemet. I sin kategori faller:

 • vesiklar. Inflammatorisk process, omfattande seminala vesiklar. Detta är en anatomisk struktur som är ansvarig för den normala processen för utlösning. Inflammation av partiella vesiklar leder till ett intensivt smärtsyndrom;
 • orkit. Patologi kännetecknas av skador på testiklarnas strukturer. Patologi är farlig, i avsaknad av terapi leder till att testiklarna suger sig. En man kan känna en tung vikt, och vid undersökning ändras pungen sin vanliga nyans. Konservativa metoder är maktlösa, kirurgisk borttagning indikeras. Bestäm förekomsten av sjukdomen är inte lätt, det finns inga specifika manifestationer. Mannen markerar ömhet i ljummen och puffiness;
 • epididymit. Inflammation av epididymis. Sjukdomens manifestationer liknar orchitis, det finns inga synliga skillnader. Definiera patologi hjälper till en omfattande undersökning.
 • Testikulär vridning;
 • prostatit. Inflammatorisk process som täcker prostatakörteln. Sjukdomen är typisk för både unga och gamla människor. Efter utlösning är smärtan lokaliserad i skrot och anus. Dessutom är problem med urinering och sluten av samlag fastställda.
 • hyperplasi av prostata. Neoplasma av godartad karaktär leder till klämning av blåsan och angränsande organ. En man känner obehag, vilket inte påverkar livets kvalitet.
 • patologier som är sexuellt överförda. Ofta är orsaken till smärta chlamydia. Sjukdomen kännetecknas av penetration i det genitourära systemet av intracellulära mikroorganismer. En man känner smärta i skrotområdet, det är inte uteslutet att kroppstemperaturen stiger. Smärtsyndrom efter utlösning är ett icke-permanent symptom;
 • Fimos. För patologi är en skada av glanspenisen karakteristisk. Sjukdom medfödd eller förvärvad. Utvecklingen av phimosis vid vuxen ålder beror på svåra inflammatoriska processer i urogenitalt nervsystemet.
 • cystiska formationer. Det åtföljs av utvecklingen av sälar i pungen, som identifieras av palpation. Cystenen orsakar smärta i pungen och orsakar obehag hos hanen;
 • pungbråck. Sjukdomen är inte farlig, men i frånvaro av terapi leder det till infertilitet. Varicocele kännetecknas av en utvidgning av venerna i spermatorn, patologin utvecklas under påverkan av genetiska faktorer.

  Smärta under seminering är ett farligt tecken

  Smärta under seminering eller under urinering kan vara huvudklockan av en allvarlig sjukdom. Men inte alla män spring omedelbart till urologen, men börjar leta efter information på Internet.

  Idag kommer vi att berätta vilka sjukdomar som är dolda bakom sådana obehagliga känslor, vilket kan vara om du inte tar upp din hälsa i tid. Vi hoppas att du inte kommer att ignorera ditt tillstånd och omedelbart kontakta urologen efter att ha läst artikeln.

  skäl

  Faktorer som kan följa detta tillstånd är olika. Därför är det väldigt viktigt att bestämma sjukdomen i rätt tid. Sårhet vid utlösning är inte bara fysiskt obehag, men också psykologisk.

  Det senare tillståndet kan orsaka impotens mot bakgrunden av sjukdomen. Vid de första symptomen behöver du se en läkare för hjälp. Beroende på var källan till sjukdomen ligger kommer smärta att lokaliseras.

  Intensiteten av obehagliga känslor - dragande, skarp, värkande spelar också en viktig roll vid insamlingen av en anamnese av en läkare. Tidpunkt för förekomsten - före eller efter.

  Huvudfaktorer:

  1. Smittsamma processer i urinvägarna. Bland dem är sjukdomar som överförs PP: klamydia, gonorré, trichomoniasis, gardnerella, ureaplasma. Allt detta orsakar smärta vid tidpunkten för utlösning.
  2. Inflammation av de inre organen, könsorganet: akut cystit, kronisk prostatit, vesikulit. Och även orchitis, epididymit, urolithiasis, uretrit.

  För att förstå vad en nominell avvikelse är närvarande i kroppen, vilket orsakade obekväma känslor, rekommenderas det att genomgå en fullständig undersökning.

  För att ta itu med i första hand är det nödvändigt att urologen kan rikta sig till experten beroende på sjukdomens specificitet. Venerala sjukdomar behandlas av en infektionssjukdomsläkare.

  Komplexet av forskning och diagnostik innefattar analyser av urin, krökning, biokemi, ultraljud av organ. Förutom att ta blod för sjukdomar som överförs genom samlag.

  Intim sfär

  Den främsta orsaken är ofta infektion med PP. Obehagliga känslor under urinering och ejakulation är huvudskyltarna för sexuella sjukdomar.

  Särskilt ljus symptomatologi uppstår i det andra fallet, ejakulatet har en tät viskös struktur, det är därför som orgasmen känner känns smärta, brännande känsla i urinröret.

  Spontan ejakulation indikerar också förekomst av en smittsam process, så du måste genomgå tester, för sexuellt överförbara sjukdomar, för att ge smet från urinröret.

  En vanlig sjukdom i den intima sfären är klamydia. Förekommer när barriärmetoderna för preventivmedel försummas.

  Inkubationsperioden är 10-30 dagar efter infektion. Som en bärare av sjukdomen upplever en man först inte något obehag.

  Klinisk bild:

  • Smärta vid tidpunkten för kön, med ejakulation.
  • Brännande, klåda vid urinering.
  • Snabb trötthet, svaghet.
  • Temperatur över 37,2 ° C.
  • Obehagliga känslor irradieras i nedre delen av ryggen, ljummen.

  Sjukdomen är väl lämpad för behandling i de inledande stadierna. Om de första symptomen ignorerar sjukdomen går i kronisk form, vilket är svårare att behandla och har ett antal konsekvenser. Bland dem, inflammation i prostata, erektil dysfunktion, infertilitet.

  Etiologi av ursprung

  Obehag och smärta efter ejakulation kan vara en indikator på försämring av genitourinär sfärens funktion.

  Illamående som kräver särskild uppmärksamhet:

  • Hydrocele, varicocele, cyst appendage.
  • Innginal bråck.
  • Cancer i testiklar, prostata.
  • Deformation av könsorganet, Peyronies sjukdom.
  • Konkretioner i njurarna, cystit.
  • Phimosis, abnorm struktur av frenum.
  • Obalanserat mentalt tillstånd.
  1. Neurogen smärta.
  2. Rädsla för en oplanerad graviditet.
  3. Stagnerande fenomen i bäckenorganen.
  4. Inflammatoriska processer: prostatit, colliculit, orkoepidymit, vesikulit, uretrit.
  5. Specifikt: användningen av vissa grupper av läkemedel, trauma, hypotermi, intensiv spänning, brist på lång tid med nära kontakter.

  Symtomatologi i enlighet med en viss sjukdom

  vesiculitis

  Här kan du också inkludera uretrit och epididymit. Dessa sjukdomar har ett vanligt symptom, som åtföljs av smärtsamma känslor under utlösningen.

  Obehag vid kön utvecklas i de sista stegen, orsaken till detta tillstånd är den inflammatoriska processen i urinröret. Dess receptorer och nervändar blir extremt känsliga för urin och spermier.

  Därför uppstår smärta inte bara vid utlösning, erektion utan även urinering. Ibland vid orgasmen kan spermier vara frånvarande.

  Därför kommer endast läkaren att bestämma avviket noggrant och förskriva konservativ behandling. Alla dessa sjukdomar bär allvarliga komplikationer.

  chlamydia

  Som vi redan har sagt är den äldre sjukdomen tillhör riskgruppen och är den första på utvecklingen av obehag under PA.

  Överförd genom kön är sjukdoms orsakssjukdomar mikroorganismer som påverkar den sexuella sfären. Enligt statistiken smittas 1 miljon ungdomar av reproduktiv ålder varje år.

  1. Inflammation i urinröret, hindrade resor på toaletten.
  2. Smärta under orgasmen.
  3. Tilldelningarna är transparenta.
  4. Att uppnå känslor i nedre delen av ryggen, ljummen, perineum, ger till pungen, underlivet.
  5. Svaghet, apati, slöhet, trötthet.
  6. Ökning av temperaturen.
  7. Sällan blandningen av blod i spermierna (rosa färg).

  För att bestämma patogen är det nödvändigt att ge ett smet, ett blodprov för PCR, ELISA, bakposev. Du kan inte fördröja med ett besök hos urologen, avvikelsen orsakar ett antal konsekvenser, bland annat infertilitet.

  Avbrutet samlag

  Många par övar denna metod för att förhindra oönskade graviditeter. Enligt statistiken flyger 20% på detta sätt oftast, hos män utvecklar stagnerande fenomen, som en följd av inflammatorisk process och smärta vid utlösningstidpunkten.

  Förutom fysiska aspekter kan psykologiska konsekvenser utvecklas - irritabilitet, nervositet.

  Denna metod medför många farliga sjukdomar hos PP, inklusive HIV och syfilis. För icke-permanenta relationer är det rekommenderat att använda kondom.

  Prostatakörteln

  Det huvudsakliga manliga organet är föremål för olika influenser. Inte alla killar av reproduktiv ålder behandlar samtidiga venerala sjukdomar och når till ett sådant tillstånd när körtelorganet börjar fungera dåligt.

  Smärta efter sex i prostataområdet är ett symptom som kräver omedelbar uppmärksamhet hos en specialist. Detta symptom utvecklas i de första stadierna av sjukdomen.

  Venusen

  Klåda, smärta, brännande med ejakulation är ett tecken på "hussar sjukdom". Gonorré är andra enbart för klamydia, vilket orsakar obehag vid utlösning.

  Men det finns ett antal andra ljusa symptom som sällan lämnas obevakad av män - en obehaglig rutt lukt, en urladdning av grön, en gnidning i urinröret och utslag på könsorganen. Med en sådan klinisk bild är det värt att vända sig till en hudläkare och en venereolog.

  Bland inte mindre kända sjukdomar är det möjligt att allokera en candidiasis. Orsaken till detta tillstånd kan vara en infekterad partner eller nedsatt immunitet.

  Smärta med ejakulation, vit urladdning på penisens huvud, klåda är sjukdomens främsta tecken. Svamp i de första stadierna kan behandlas enkelt. Nu finns det tillräckligt med medel, krämer för att fixa defekten.

  Obehagliga känslor i testiklarna

  Obehag vid tidpunkten för utlösning indikerar brott i hans arbete, stasis, neoplasmer. Trauma, torsion av nyskapande kanaler, åderbråck, cystor - är huvudlista sjukdomar, som åtföljs av sådana stater. Andra symtom: Kramper skärsensationer på höger eller vänster om ägget, sällan på båda sidor.

  Smärta i penis

  Detta tillstånd kan vara vid orgasmstid eller vara av permanent karaktär. Faktorer som påverkar den negativa processen kan vara olika. Psykologisk, inflammatorisk, deformitet - allt detta blir orsaken till obehagliga känslor i penis.

  Ödem, feber, fångade av frö knöl, varig och blodiga flytningar - den viktigaste symptomen och faktorer penis smärta vid tidpunkten för utlösning. Phimosis, tårar i trollet under sex blir de främsta synderna av akut smärta.

  behandling

  Terapi beror på ursprungets art. Under alla omständigheter, efter en serie studier, kommer läkaren att föreskriva en individuell återhämtningskurs.

  Vilka specialister är inblandade i problemet? Först och främst måste en man vända sig till en urolog, en venereolog, andrologist och ofta en psykolog.

  Behandlingen syftar till att eliminera grundorsaken:

  • Infektion. Antibiotika, antivirala immunmodulatorer: Trichopolum, Metronidazol, Ciprofloxacin, Amoxiclav, Amoxicillin. "Transfer Factor", "Timalin", "Aflubin". Vitaminkomplex med innehållet av zink, selen, järn.
  • Prostatit av olika etiologi. Massage, fysioterapi övningar, antibakteriella och antiinflammatoriska läkemedel, suppositorier.
  • kroppsskador elimineras med hjälp av lokala produkter "methyluracyl salva", "Levomekol", "Baneotsin", "Klorhexidin", rådde också att inte ha sex. I allvarliga fall är phimosis föreskriven för omskärelse.
  • Urolithiasis behandlas med hjälp av läkemedel, krossning, konkrement: "Kanefron", "Urolesan", "Phytolysin pasta", "Cyston".
  • Candidiasis: Fluconazol, Diflucan, Medoflucon, Forcan.
  • Vesikulit, uretrit, epidemi. Antibiotika - Sumamed, Erytromycin, Doxycyklin, Lincomycin. När stagnations angioprotectors "Aescusan", "Trental", "obzidan", "Venoruton" prostata massage, sädesblåsor, UHF, microclysters.

  Endast en läkare kommer att kunna avgöra arten av utseendet av obehagliga känslor genom forskning. Självmedicinera inte. Vilken sjukdom som helst är bättre att förhindra.

  förebyggande

  1. Hygieniska rutiner dagligen.
  2. Rengör underkläder, inte täta, gjorda av naturmaterial.
  3. Vid oavsiktliga anslutningar, använd kondomer.
  4. Ring läkaren i god tid.
  5. För att godkänna undersökningar årligen, för att klara analyser av sexuella infektioner.
  6. Vitaminkomplex i lågsäsong.
  7. Hälsosam kost.
  8. Måttlig fysisk aktivitet (speciellt med stillasittande arbete).

  Att leda ett rätt sätt att leva till en självrespektande man kommer inte att vara svårt. Efter de grundläggande rekommendationerna kan du inte ens känna till problemen före ålderdom.

  Smärta vid utlösning är osannolikt att ignoreras även av den mest anställda killen. Förekomsten av ett sådant faktum bör varna och bli en anledning att genomgå en fullständig undersökning.

  recensioner

  Oleg, 30

  Sex är för mig i förgrunden. Före äktenskapet fanns det många älskarinnor, använde inte alltid kondom och vände sig till doktorn. Till följd av komplikationen - det är smärtsamt att ha sex, ger till prostatakörteln, snabb urinering, morgonutsläpp.

  Han sprang till doktorn på en gång, sätta en akut prostatit. Har utsett eller nominerat ett antibiotikum och ett stearinljus som liknar eller gör extern massage. Det är väldigt viktigt att vända sig till läkare i ung ålder och behandlas snabbt. Nu vet jag säkert.

  Yuri, 46

  Jag stöder helt, jag jobbar själv som lastbil, ständigt i sittande läge, sällan sex. Prostatan började skada vid 35 år, inte fästa vikt, sjukdomen gick in i kronisk form.

  Jag gjorde bara inte, jag köpte inte något läkemedel - det är förgäves. Jag bestämde mig för att använda folktekniker, vitlök och mumier.

  Eugene, 25

  Nyligen på morgonen hittade jag konstiga sekretioner, på kvällen med sex efter orgasm, såg inte spermier. Partnern misstänkt förräderi bestämde sig för att kontakta urologen.

  Har gått eller har ägt rum inspektion, verkar det en clamidiose i kronisk form. Konsekvenserna av en stormig ungdom, flickan sprang bort från mig. Jag behandlas länge.

  Smärta i testiklarna under utlösning

  Orsaker till smärta vid utlösning

  Det är värt att notera det inte alltid smärta i sänkt utsläpp hos män är en följd av somatisk patologi. Ibland är det här en reaktion på den sura miljön hos partnerens vagina smärta i huvudet efter seminering avsluta omedelbart efter slutförandet av sexuell kontakt och ta en dusch.

  Men problemet är att personen inte självständigt kan skilja patologi från reaktionen till en yttre stimulans, så det är viktigt att kontakta en urolog, sexterapeut eller androlog för att ta reda på, varför det finns smärta, hur man hanterar det och hur man förhindrar det.

  Venereal sjukdomar

  I världen finns det ett stort antal sexuellt överförbara sjukdomar, och det finns inte ett sätt att skydda dig mot alla sjukdomar av detta slag med 100% sannolikhet. Därför är det ganska logiskt att när smärta hos män med seminalisering Misstanken faller först och främst på de sjukdomar som överförs sexuellt av.

  Som regel, smärta vid utlösning - inte det enda tecknet på patologi. Till exempel uppstår obehag av detta slag ofta med gonorré, men smärta i ljummen efter seminering angränsar med utslag på huden. Symtomen uppstår emellertid inte samtidigt, först kan det förekomma smärta vid utlösning, och först då kommer andra symptom att uppstå. Graden av manifestation av denna kliniska bild beror på många faktorer: ålder, tillstånd av immunitet, levnadsförhållanden.

  En av de vanligaste orsakerna till smärta i en man under en orgasm, är candidiasis eller tröst. Hos kvinnor är erkännandet av denna patologi inte svårt, men i en man strömmar det vanligen hemlighet, omärkligt, under lång tid. Svampkandida stör lokal immunitet, så mikrofamiljen dyker upp på urinvävnadens vävnader, genom vilken någon infektion kommer in i kroppen: sexuellt genom sexuell kontakt eller bakterier från njurarna och urinblåsan. Som ett resultat börjar mannen uppleva smärta med ejakulation.

  Smärta i blåsor, uretrit, epididymit

  Obehag i könsorganen hos män i de flesta fallen uppstår enligt statistik på grund av urinritning. Urinröret, längs vilket sätesvätskan också utgår, kallas också urinröret. Om vävnaderna blir inflammerade, smärta med ejakulation.

  Varför kan inflammation i urinröret uppträda? Detta fenomen orsakar en stor array, kan det utsättas för mekanisk skada, till exempel, under passage genom urinröret tandsten från njurarna vid urolitiasis, eller genom administrering in i urinröret av främmande föremål under masturbation. Också kan orsaken vara i somatisk patologi, till exempel vid bakteriell infektion i urogenitalt distrikt.

  vesiculitis

  Vesikulit är en annan vanlig orsak smärta hos män efter utlösning. Sjukdomen är en inflammation i de partiella vesiklarna. Ofta sjukdomen är en komplikation efter angina, i detta fall den förekommer genom intag av infektion till sädesblåsorna genom lymfan och blod från källan för infektion - larynx slemhinna. Den kliniska bilden av sjukdomen är suddig, det kan vara feber, trötthet, urladdning under avföring. Men det oföränderliga symptomet är i de flesta fall obehag inom intima organ: smärta under seminering eller efter orgasm, såväl som oavsett könstid.

  epididymit

  En annan patologi i denna kategori av orsaker smärta under seminering hos män är epididymit. Denna term döljer patologin associerad med inflammation av epididymis. Till skillnad från urinrör och vesikulit, som uppträder med en fuzzy klinisk bild, i vilken smärta under seminering kan vara det enda symptomet, symptomen på epididymit är ganska tydliga och tydliga.

  Sjukdomen börjar med en allvarlig feber, medan temperaturen kan nå 40 grader. Då finns det lokala symptom: smärta i testiklarna efter seminering, Ödem i ljumsk området, rodnad i huden. Epididymit uppträder som följd av komplikationer av andra inflammatoriska processer i könsorganet.

  Om det akuta skedet av sjukdomen inte elimineras genom adekvat behandling, går patologin i 3-5 dagar i det kroniska skedet. Med henne kan en person ha god hälsa, men smärta i testikeln under seminering, och även efter det kan det ta lång tid. I värsta fall kan patologi leda till infertilitet eller bildande av pus med efterföljande infektion i blodet. därför smärtsam utlösning bör aldrig lämnas utan noggrann uppmärksamhet.

  Inflammation av prostata

  Inflammation av prostata eller prostata körtel är en av de vanligaste patologierna som de flesta starkare könen står inför. Enligt statistik, av 10 män minst 4 lider av prostatit, medan unga män kan möta sjukdomen.

  Listan över orsakerna till sjukdomen innefattar: hypotermi, oregelbundet sexuellt liv, dåliga vanor, bäcken trauma och hormonella misslyckanden.

  Prostatit börjar visa sig med svårigheter vid urinering: urin kommer ut med obehagliga känslor, en stråle med svagt tryck. Sedan kommer smärta efter utlösning, och i händelse av att en man ignorerar symptomen och inte hör till en läkare, följer erektil dysfunktion.

  I det avseendet, när de första tecknen på obehag när tömmer blåsan, behöver du se en läkare som kommer att ta reda på varför prostata gör ont efter seminal emission, och kommer att förskriva en behandling som kommer att lindra både inflammation och symtom och risken för komplikationer.

  Avbrutet samlag

  PAP eller avbruten samlag är den vanligaste metoden att förebygga oönskade graviditeter i världen. Hans känsla att undvika kontakt av sperma på könsorganen partners, så när man närmar sig orgasm man friktioner stannar kommer ut ur slidan och penis pressar den vid basen.

  Således kan du inte bara bli av med behovet av att använda kondom utan också en partner - från att behöva ta hormonella läkemedel för att förhindra graviditet. Också många män använder PAP som ett sätt att lära sina kroppar att fördröja orgasmens början för att öka varaktigheten av samlag.

  Ibland, med PPA, smärta hos män med orgasm. I det här fallet är det viktigt att korrekt förstå var obehagliga känslor är lokaliserade. Under manens orgasm stiger pungen, spermien går in i urinröret och samtidigt blockeras kanalen, längs vilken urinen lämnar urinblåsan. Sedan kommer spermierna ut och musklerna i ljumskområdet slappna av.

  Om en man vid tiden för muskelstammen med PPH möter akuta obehagliga känslor, är detta nästan alltid en manifestation av patologi. Varför skadar en man för att avsluta, Läkaren ska ta reda på vilken patologisk process som finns hos en viss patient.

  Psykosomatiska faktorer

  Psykosomatics - den mest mystiska för en person, långt ifrån vetenskapens värld, inom medicinområdet. Men om en person Prostata gör ont efter seminering, och undersökningen avslöjar inte någon somatisk patologi kan orsaken till fenomenet återfinnas i människans psykologiska tillstånd.

  I ett förenklat språk är psykosomatics den fysiska utförandet av psykiska sjukdomar. Till exempel kan en person drabbas av depression, men i stället för vanliga symtom (nedsatt humör, likgiltighet vad som händer) upplever en person endast en allvarlig huvudvärk.

  I händelse av att en man har en smärtsam seminal transmission, Orsaken kan också vara psykogen. Till exempel har en person en stark rädsla för graviditetspartner, sexuellt överförbar sjukdom eller helt enkelt inte slappna av för en ny attraktiv partner.

  På grund av stress utlöser den sympatiska avdelningen i det autonoma nervsystemet, som redan är aktiverat i coitus, muskelreaktioner som leder till spasmer. Därför kan även en man som är helt frisk från synvinkelns synvinkel känna smärta efter utlösning.

  Diagnostiska åtgärder

  Effektiv behandling smärta hos män efter seminering Det är endast möjligt när diagnosen är korrekt.

  Diagnosprocessen börjar med det faktum att patienten berättar för doktorn om de symptom som testas, tid och omständigheter vid deras förekomst, de samtidiga sjukdomarna. Därefter ska läkaren göra en visuell undersökning av patienten för tecken på sexuellt överförbara sjukdomar och infektioner: rodnad i huden, svullnad, testikelförstoring. Detta gör att du kan tilldela mer exakta studier och snabbt sätta rätt diagnos.

  Nästa steg i forskningen är laboratorie- och funktionell diagnostik:

  • allmän och biokemisk blodprov;
  • fullständig urinanalys
  • skrapa ur urinröret
  • studier av nivån av hormoner i blodet;
  • analyser för veneriska undersökningar;
  • Ultraljud av bäckenorganen, inklusive rektal.

  Smärta hos män med ejakulation diagnostiseras helt enkelt nog. I händelse av att alla studier inte visade några abnormiteter rekommenderas patienten att besöka terapeuten.

  Behandling av sjukdomar

  Behandling av patologier som orsakar smärta efter seminering, alltid etiologisk. Det är det viktigt att läkaren väljer en terapi som eliminerar grunden till symptomets början. Därför är behandling omöjlig utan grundlig diagnos.

  Efter att ha hittat källa till inflammation i laboratoriet väljer en specialist ett läkemedel som snabbt kommer att förstöra infektionen. Det kan vara ett antibiotikum eller ett antifungalt medel. Dessutom föreskriver läkaren läkemedel för symtomatisk behandling (smärtstillande medel, avsvällande medel) och vitaminer för att förbättra kroppens försvar, öka den lokala och allmän immunitet.

  Psykosomatisk behandling kräver också identifiering av orsaken, varför ägg skadas efter sänkt utsläpp hos män. I de flesta fall uppstår problemet av rädsla, men vad exakt är rädsla orsak av smärta under seminering hos män, Det är nödvändigt att avslöja psykoterapi med hjälp av sessioner. Varje läkare använder sina egna arbetsmetoder.

  Efter att en särskild rädsla upptäckts hjälper terapeuten patienten att bli av med hjälp av positiva attityder och övervinna den psykologiska barriären. Som ett resultat får en man möjlighet att helt slappna av och få det största nöjet att vara nära med en partner, utan smärta i testiklarna och prostata efter seminal emission.

  Hur man undviker smärta

  Smärta hos män med halvtransmission - Ett ganska känsligt problem. Därför många män som går till urologiska kontoret med klagomål "det gör ont då jag är klar", Väntar på ett snabbt och enkelt sätt att bli av med problemet.

  Men det är viktigt att förstå att en sådan lösning inte finns om det gör ont medlem efter utlösning eller i stället kan du bara förbättra din hälsa om du hittar orsaken till patologin och förstör den.

  Minska risken för kollision med obekväma symtom vid samlag, bäst genom att förebygga sjukdomar som kan fungera som deras orsaker. För att göra detta borde du undvika oskyddad sex, behålla intim hygien och ge upp skadliga vanor och undernäring. Och det är också viktigt att ha regelbundna kontroller hos läkaren för förebyggande ändamål.

  Varför finns det smärtor vid utlösning och vad man ska göra med en man

  Smärta med eller efter utlösning kan inte bara fördärva intrycket, även om det bästa manliga samlaget, utan också att orsaka utvecklingen av psykiska störningar som leder till impotens. Dessutom tvingar hon representanten för det starkare könet att förbli i nervös spänning, eftersom någon smärta är ett symptom på ett hälsoproblem och den sexuella sfärens hälsa är en prioritet för varje representant för den starka hälften av mänskligheten. Vad är orsakerna till smärtsam seminering?

  Uppkomst av smärta

  Smärtsam utlösning eller obehag efter utlösning är en manifestation av sjukdomen hos en mans geniturinära system. Dessa är symptom som kräver särskild uppmärksamhet, och orsakerna till deras förekomst kan vara följande:

  • Varicocele, testets ödem, bilagorna i bilagorna.
  • Tumörer av testiklarna, prostata.
  • Överträdelser av könsorganens struktur (phimosis, korttillbehör).
  • Peyronies sjukdom. Det åtföljs av deformationsfenomen.
  • Urolithiasis (med utgången av stenar i urinhålan).

  Den psykologiska situationen hos en man spelar en enorm roll för den normala gången av den sexuella handlingen och utlösningen som fullbordar den. Specialister säger att smärtsam utlösning kan ha en psykogen etiologi. Anledningen till detta fenomen är följande:

  1. Neurogena störningar.
  2. Psykosomatiska sjukdomar.
  3. Stark rädsla för oönskade graviditetspartner.

  De vanligaste orsakerna till smärta vid utlösning, liksom efter utlösning är sjukdomar i könsorganen av inflammatorisk natur. De kan leda till funktionsstörningar, dålig cirkulation av bäckenorganen, liksom olika infektioner. Inflammation kan lokaliseras på olika ställen, och smärtsamma känslor blir starkare med seminalisering. Smärta kan orsakas av följande villkor:

  • Prostatit.
  • Vesiculitis.
  • Epididymit.
  • Colliculitis.
  • Orchiepididymitis.
  • Uretrit.
  • Blåskatarr.

  Förutsättningarna som orsakar smärta under samlag eller efter seminering är specifika:

  1. Godkännande av vissa läkemedel.
  2. Skador på könsorganen.
  3. Overexcitement.
  4. Långvarig avhållsamhet.

  Det finns ett antal förutsättningar för uppkomsten av en sjukdom

  Om det finns smärta vid utlösning, varför händer det - läkaren ska bestämma. En viktig roll i denna process är fixeringen i patientens uppmärksamhet på platsen för lokalisering av obehag, liksom de medföljande symptomen.

  Morbiditet hos prostataorganet

  När en man har en prostata som gör ont, är det första symtomet som uppträder även i början av akut eller kronisk prostatit och följer alltid de steg som försummatas.

  Prostatakörteln är ett organ med aktiv innervation, och därför uppträder en smärtsam reaktion på förändringar i det och närliggande vävnader mycket snabbt.

  På grund av utseendet på godartade eller maligna tumörer lokaliserade i prostata eller i närliggande vävnader, ökar trycket på huvudkärnan i hankörteln. Det här orsakar smärtan i prostata, som känns som obehag i perineum och intensifierar med ejakulation.

  Obehag i testiklarna

  Smärta i testiklar hos män under sänkt överföring indikerar traumatisering eller abnormaliteter av vävnadsfunktioner hos dessa organ. Stagnation i testiklarna, vridning av vas deferens, åderbråck, cystiska formationer - dessa är de vanligaste orsakerna till vilka testiklar är sjuka med utlösning. Inflammation av infektiös natur i testiklar har förmågan att inte bara sprida sig till närliggande vävnader utan också att orsaka irradiativa smärtor, koncentrera sig i skrot, perineum och även i underlivet.

  Smärta i testiklarna kan prata om skador

  Bestäm orsaken till testiklarna som skadar under seminering, specialisten kommer att kunna utföra en extern undersökning, såväl som instrumental diagnostik. Obehag kan vara specifikt beroende på platsen för patologin. Om den rätta testikeln är skadad kommer smärtan i det under utlösningen att vara skarp, och vänster kommer att gnälla eller vice versa. Skador kan bli en provokationsfaktor för icke-infektiös genesis för uppkomsten av inflammation och ömhet i testiklarna.

  Ömhet i penis

  Smärta i penis är den vanligaste typen av obehag som följer med orgasm och ejakulation. Orsakerna till vilka det finns obehagliga känslor kan vara de mest olika: börjar från psykologiska faktorer och slutar med inflammation i urinröret mot bakgrund av njurstenens passage. Med detta tillstånd gör medlemmen ont längs hela längden och obehaget är mycket akut. Möjlig urladdning av blod från urinröret vid urinering.

  Mycket ofta sårar penisens ömhet smittsamma inflammatoriska sjukdomar.

  Puffiness, liksom att pressa fröet tuberkeln är den främsta orsaken till obehag. Den inflammatoriska processen kan passera till den cavernösa kroppen, då hela medlemmen kommer inte bara att vara smärtsam men också svullen. Mot bakgrund av infektionen kan blod eller purulent urladdning från urinröret förekomma.

  Smärtan förekommer mot bakgrund av fysiska förändringar och deformation av könsorganet, eftersom det gör det svårt för sperma att passera genom urinröret. Skador (rubbning av tornet, irritation av slemhinnan) är den främsta orsaken till smärta i huvudet på penis.

  Smärtsamma resultat av stimulering

  Många män märker utseendet av smärta vid utlösning efter onanering. Detta är en frekvent förekomst för de företrädare för det starkare könet som regelbundet självtillfredsställer. Med brist på spännande faktorer kräver den oberoende uppnåendet av orgasm mycket ansträngning, vilket leder till att trycket på könsorganen lämnar kontrollen av onaneringen. Det finns också skador på huden vid urinvägsutgångens utgångsplats och nära förhuden.

  Ofta observerad smärta efter onani

  Terapi i olika fall

  Smärta under orgasm eller efter kön är ett viktigt symptom, vars närvaro kräver en läkare. Ett manligt genitalorgan bör granskas noggrant av en urolog eller andrologist, eftersom dessa specialers kompetens bestämmer orsaken till symptomatologins utseende, liksom differentieringen av funktionella och psykiska störningar. När det finns en samtidig symtomatologi som en mängd urladdning från urinröret, är det lämpligt att konsultera en venereolog.

  Terapi av smärtsamma känslor baseras på behandlingen av den underliggande sjukdomen som orsakade smärta:

  • I sjukdomar av infektiös natur föreskrivs antibakteriella och antivirala läkemedel (Metronidazol, Ciprofloxacin, Amoxicillin), liksom immunostimulanter (Timalin, Aflubin, Neovir, etc.). Mikronäringsämnen kan också ordineras - zink och järnpreparat.
  • Kronisk och akut prostatit innebär en komplex behandling bestående av antibiotika, antiinflammatoriska läkemedel, suppositorier (Vitaprost, pumpaolja, Prostatilen), och även massagörning.
  • Mekanisk skada behandlas genom att använda olika salvor eller pulver (Bepanten, Baneocin, Metyluracilsalva, Emla). Patienten kan också kräva sexuell vila eller mindre intensiv sex.
  • Om orsaken till smärta är koncentreringarna i njurarna och periodiskt kommer fram från dem, så finns det användning av läkemedel för att krossa eller lösa upp njurarna av saltet (Uretol, Kaneron, Urolesan).
  • Om smärtan har uppstått hos en man som aktivt onanerar, så går det i regel i tre dagar av sig själv. Vid skador används läkande salvor samt antiseptika (Cytale, klorhexidin).
  • Specifika störningar (Peyronies sjukdom, hormonella störningar) kräver särskild behandling.

  Smärta med eller efter orgasm är ett vanligt fenomen som åtföljer sjukdomar i reproduktionssystemet hos män. Korrekt diagnos av den underliggande sjukdomen som orsakar obehag, säkerställer utnämning av ett optimalt behandlingsalternativ för att eliminera obehag i ljummen.

  Varför uppstår prostata smärta efter sändning?

  Vissa män kan uppleva plötslig smärta i prostata. Först visas de sällan, efter orgasm eller långvarig onanering, så börjar jag oroa mig oftare. Snart börjar problem med erektion och sexuellt intyg eller handling upphör att ge glädje. Varför händer detta och hur man hanterar det?

  Skälen kan vara massa. Hos äldre män är smärta efter orgasm det första symptomet på kronisk prostatit. Vid yngre ålder kan det indikera infektioner som vanligtvis överförs sexuellt. För män som arbetar i kylan eller med en kraftig temperaturfall, är utvecklingen av cystit, pyelonefrit eller andra inflammatoriska sjukdomar i det genitourinära systemet mer sannolikt.

  Sjukdomar i prostata

  Hos män över 40 år är prostata ömhet vanligtvis ett typiskt symptom på kronisk prostatit. På grund av stillasittande livsstil och oregelbundet kön stannar stasis av prostatasekretion, blod och lymf i organ. Felaktig näring och dåliga vanor förvärrar signifikant situationen.

  Allt detta tillsammans med en felfunktion i immunsystemet leder till inflammation - vilket därmed utvecklar prostatit. I början kan sjukdomen inte manifestera sig på något sätt, då kommer de första alarmerande symptomen att uppstå. Att orsaka ömhet i prostata kan sådana sjukdomar:

  • akut inflammation i prostata
  • kronisk kongestiv eller infektiös prostatit;
  • hyperplasi, adenom, fibros, cancer;
  • bildandet av stenar, cyster eller abscesser i prostata.

  Om du misstänker en prostatasjukdom, ska du omedelbart kontakta en läkare. Han kommer att samla anamnese, kommer att genomföra en undersökning och utse nödvändiga studier. Med hjälp av fingerforskning i ändtarmen kan du omedelbart bestämma den förstorade körteln. I det här fallet är det nödvändigt att klargöra diagnosen.

  Viktigt! Alla äldre män måste besöka urologen minst en gång per år. Detta kommer att bidra till att märka de patologiska förändringarna i prostatakörteln i tid. För screening av cancer används bestämningen av nivån av PSA i blodet och beräkningen av prostatahälsoindexet allmänt.

  Inflammation av könsorganen

  Ibland uppstår smärta i bäckenregionen med inflammation hos andra könsorgan. Det kan orsakas av en villkorligt patogen mikroflora, som aktiveras på grund av minskad immunitet. Mikrober kan också komma in i det genitourära systemet från foci av kronisk infektion. Smärta efter orgasm orsakar ibland sådana sjukdomar:

  • vesikulit - med drabbade vesiklar
  • epididymit - inflammation av epididymis;
  • orchitis - en inflammatorisk lesion av Ozh testiklarna.

  Som regel, med orchitis och epididymit blir skrotet svullen, rodnad och börjar också värka. Inflammation av sällsynta vesiklar är externt svår att särskilja från prostatit - detta kräver ytterligare metoder för undersökning, den bästa TRUS.

  Orsaken till inflammatoriska sjukdomar hos manliga könsorganen är också infektioner som uppnås genom oskyddad samlag. Trichomonas och chlamydia är ofta orsakssambandet till akut prostatit hos unga män.

  Infektionsinflammatoriska sjukdomar i urinvägarna

  Ibland förekommer smärta i prostata med cystit - akut eller kronisk inflammation i urinblåsan. Oftast påverkar denna sjukdom kvinnor, men hos män förekommer det också. Samtidigt känner man sig i obehagliga smärtor under utlösningen och urinering i penis och i underlivet. Det finns också behov av att köra på toaletten flera gånger i timmen. På grund av detta kan en man inte sova ordentligt, blir nervös och irritabel.

  Urinflödet (urinröret) orsakar också smärta efter sådd och urinering. Du kan skilja uretrit eller cystit från prostatit med ultraljud eller TRUSI prostata.

  Viktigt! Isolering av sperma och prostatisk utsöndring sker genom urinröret. Under analysen är det möjligt att få leukocyter i dem. I detta fall är det svårt att skilja uretrit från prostatit. Därför visas TRUS i denna situation.

  Venereala sjukdomar eller STI

  Som en följd av infektion med sexuellt överförbara sjukdomar är smärta i ljummen, skrot, penis och prostata nästan alltid orsakad av emissionen. Om en man hade oskyddad samlag - det talar också för STI. De vanligaste är sådana sjukdomar:

  Vanligtvis är ömhet efter seminering inte det enda symptomet. Dessa sjukdomar kännetecknas av utseendet av karakteristiska utsläpp som har en specifik färg och lukt. Identifiera och identifiera patogenen kan använda en bakteriologisk studie av ett smet från urinröret.

  Förresten, ibland kan inflammationen i prostata orsaka virus och svampar. De vanligaste patogenerna är herpes simplexvirus och svampar av släktet Candida. Den senare orsakar också utvecklingen av tröst hos kvinnor.

  Undersökningsplan

  När det finns smärta i prostata efter semenavispaniya ska genast gå till doktorn. Att försöka själv diagnostisera och behandla sjukdomen är inte alls. Den inflammatoriska processen behandlas vanligtvis med antibiotika, men de kan bara plockas upp på sjukhuset.

  Pålitlig att fastställa orsaken till smärta kan endast genom en fullständig undersökning och ha godkänt de nödvändiga testen. Baserat på den kliniska bilden kan läkaren endast föreskriva en diagnos.

  • Allmän analys av urin - det är möjligt att identifiera leukocyter, erytrocyter, cylindrar, protein. Detta ger skäl att misstänka njursjukdomar, blåsor, urinrör.
  • Ett allmänt blodprov - ökat ESR och ett stort antal vita blodkroppar indikerar en inflammatorisk process.
  • Biokemi (eller biokemisk analys) av blod - gör att du kan diagnostisera njurspatologi eller andra samtidiga sjukdomar.
  • Fingerundersökning av endotarmen - läkaren kan palpera en förstorad och förtätad prostatakörtel.
  • TRUS är en modern forskningsmetod som tillåter att se patologiska förändringar i prostata.
  • MR - tilldelas i fall då ultraljudsundersökning misslyckades med att få uttömmande information. Lämplig för diagnos av prostatacancer.
  • Biopsi - behövs för att verifiera diagnosen. Histologisk undersökning gör det möjligt att identifiera maligna celler.

  Diagnosen är baserad på flera undersökningsmetoder. Behandlingen utses beroende på orsaken som orsakade sjukdomsutvecklingen. Som regel anges antibiotikabehandling med infektiösa och inflammatoriska sjukdomar.

  Vad kan orsaka smärta och brännande under eller efter utlösning?

  Brännande eller smärta med ejakulation eller urinering - symptomen är inte bara mycket obehagliga men också farliga. Många män försöker ignorera sådana känslor i hopp om att så småningom allt kommer att gå över sig själv. Vad kan orsaka smärtsam utlösning, utseendet på nedskärningar eller brännskador hos män?

  Orsaker till smärta efter utlösning eller urinering

  Att räkna med "självdestillation" är inte värt det, eftersom det är en sådan symptomatologi är ett obestridligt tecken på utvecklingen av sjukdomar i det genitourära systemet.

  Smärta i utlösningen kan ha en annan karaktär: det uppstår när utsädet utstötas eller omedelbart efteråt och kan vara akut eller värkande. En av de vanligaste orsakerna till smärta är att avbryta det manliga samlaget för att förhindra oönskade graviditeter. Denna preventivmetod med regelbunden användning orsakar störningar i hur organen i reproduktionssystemet fungerar, vilket leder till en känsla av obehag efter sexuell kontakt. Som regel, efter att ha ändrat skyddsmetoden, återgår det reproduktiva systemets funktion till det normala.

  Till de utbredda orsakerna som orsakar smärta eller en brännande känsla efter en utlösning, bär:

  • Sjukdomar som överförs sexuellt (klamydia, trichomoniasis, gonorré och andra).
  • Inflammatoriska processer i reproduktionssystemets organ (orchitis, vesiculit, prostatit).
  • Inflammatoriska processer och sjukdomar i urinvägarna (uretrit, cystit, urolithiasis).

  Hur kan vi avgöra vad som orsakar brännande eller smärta vid seminering hos män? Orsakerna till obehag kan upprättas efter undersökning av en specialist och utföra vissa laboratorietester. Dessutom har alla dessa sjukdomar egna egenskaper, mer om vilka vi kommer att diskutera nedan.

  Brännande på grund av inflammation i könsorganen

  Varför orsakar förekomsten av inflammation efter samlag sår? Detta beror på det faktum att under sexuell kontakt ökar blodflödet till de organ som är involverade i processen. Som ett resultat blir de redan existerande symtomen värre.

  Inflammatoriska processer hos manliga reproduktionsorgan kan orsakas av sexuellt överförda infektioner eller patogener överförda från andra organ. Det är inflammation som kan orsaka smärta i ljummen efter seminering.

  Känslan av obehag kan uppstå på grund av inflammatoriska processer i testiklarna (orchitis, epididymit). Vid akuta former av sjukdomen kan en människa känna en stark smärta i ljummen, i sakrummet. Utmärkande är svullnad och en ökning av storleken på pungen, ömhet en eller båda testiklarna vid beröring, obehag under promenader eller längre vistelse i sittande ställning.

  Smärtsam utlösning är också en av huvudskyltarna för vesikulit (inflammation av sämsta vesiklar). Ytterligare symtom på inflammation inkluderar värk och smärta i ljummen, feber. Det kan finnas en minskning av volymen av halvvätska. För att bekräfta diagnosen utförs en rektal undersökning, en laboratoriestudie av hemlighet utsöndrad från blåsor, ultraljud.

  Den vanligaste orsaken till smärtsam utlösning är inflammation i prostatakörteln. Prostatit kan orsakas av infektiösa mikroorganismer, och stagnerande processer i körteln. Karakteristiska tecken på den inflammatoriska processen är en ökning i surhetsgraden av prostats utsöndring och som ett resultat av rezi och brinnande med ejakulation.

  Med akut prostatit har en man feber, ofta smärta under och efter seminering. I det här fallet kan smärtan vara annorlunda: från mindre obehagliga känslor till akuta piercing spasmer. Lokalisering av dem kan också vara ganska bred. Vissa män har en perineum, en ländryggsregion eller en ljumsk, andra upplever smärta i ägg efter tömning.

  Diagnos av prostatit innefattar granskning av urologen, genomförande av laboratorietester, ultraljud av prostata. En fingerundersökning av orgeln kan också utföras. För det första är etiologin etablerad, patientens tillstånd utvärderas och behandlingen utsetts utifrån alla uppgifter.

  Den möjliga orsaken till smärta är sexuellt överförbara sjukdomar

  Sällan, en faktor som orsakar obehag, blir en sjukdom som överförs under samlag. En av dessa sjukdomar är klamydia. Väl inne i kroppen, kan klamydia ibland inte manifesterar sig inte, men i vissa fall under inverkan av en infektion utveckla oregelbundenheter i urinvägarna. Som regel, i det här fallet finns det sveda eller klåda i urinröret, förekomsten av urladdningen, smärta i urinkanalen som sträcker sig till den lumbala regionen eller i pungen.

  Med snabb behandling behandlas denna sjukdom i 2-3 veckor. Självmedicin i närvaro av denna infektion är farlig eftersom chlamydia snabbt utvecklar immunitet mot läkemedel, och sedan väljer man effektiva läkemedel blir mycket svårare.

  En annan vanlig veneral sjukdom är gonorré. De bakterier som orsakar det är lokaliserade i organen i genitourinary systemet och i den nedre delen av ändtarmen. Ursprungligen brinner en man i urinröret efter urinering eller ejakulation, det finns purulent urladdning. Vid nästa steg av sjukdomen utvecklas smärtsymptom med varierande intensitet. De följer inte bara besök på toaletten och sexuella kontakter, utan även ofrivilliga erektioner som uppstår på morgonen eller på natten.

  Orsaken till smärta under seminering är sjukdom hos urinvägarnas organ

  En av de viktigaste faktorerna för att bränna efter seminering hos män är inflammatoriska processer i urinröret och urinblåsan.

  Smärtsamma känslor, smärta och obehag vid urinering och i slutstadiet av samlag kan förekomma med urinritning. Detta beror på det faktum att inflammation orsakar bildandet av ärr på ytan på urinröret. Vid sexuell kontakt uppstår en viss spänning, vilket leder till bildandet av mikrosekvenser, på grund av ökat blodflöde. Att komma in i dessa sprickor, urin eller seminalvätska och orsaka klåda och sömnad. Ett tecken på att utveckla uritrit kan vara utseendet av urladdning ur urinväggen. Om de är gröna, ganska rikliga, har en specifik lukt och konsistens - Urinrörets inflammation orsakades av bakteriell infektion.

  Risken för denna sjukdom ligger i det faktum att uretrit snabbt kan gå in i kronisk form vid otillbörlig behandling. I detta fall blir symtomatologin mindre levande, vilket misstänks för en förbättring av tillståndet. Att skjuta upp ett besök hos en specialist "i den långa rutan" slutar vanligtvis med en långsiktig behandling av en försummad kronisk sjukdom.

  Burning med semenisering hos män kan ske mot bakgrund av cystitis. Många anser att cystit är en ren kvinnlig sjukdom, men det är inte så. Det akuta stadium av inflammation i blåsan åtföljs av svåra brännande smärta, både under utstötning av sämre vätska och under urinering. Att skilja denna sjukdom kan baseras på en sådan grundläggande egenskap som frekventa önskningar. I intervallet mellan resor till toaletten kan en man störas av en konstant känsla av obehag i penis, i skönhetsområdet, i ljummen.


  Smärta i underlivet och i perineum, som ökar med urinering eller efter sexuell kontakt, är en av de viktigaste tecknen på urolithiasis. Deras utseende är förenat med bildandet av njurstenar.

  Ett karakteristiskt kännetecken för urolithiasis är en ökning av antalet uppmaningar att urinera efter fysisk ansträngning, skakning eller långvarig gång.

  För att bli av med obehagliga symptom är det bara möjligt efter framgångsrik behandling av sjukdom, vilket orsakade deras utseende. Det är viktigt att komma ihåg att förseningen läkarbesök kan orsaka försämring och som ett resultat kommer att leda till ett antal komplikationer och problem och självdiagnos och användningen av läkemedel i de flesta fall har en negativ och oförutsägbara konsekvenser för män hälsa.

  Läkaren är en sexopatolog och andrologist i den första kategorin.
  Erfarenhet av arbete: 27år