Huvud
Skäl

Vilka BADs för att öka styrka hos män är bättre och effektivare?

BAD för att öka styrkan kan vara mycket effektiva hjälpmedel vid erektilfunktionens uppförande. Biologiskt aktiva tillsatser ger stark hanehälsa, långvarig och långvarig erektion av penis, en levande känsla under sex. Den främsta fördelen med dessa läkemedel är deras naturliga komponenter av naturligt ursprung, som inte har någon negativ effekt på hankroppen. Att välja BAA är nödvändigt efter att ha klargjort diagnosen och rådfrågats med en läkare. Översynen av de mest effektiva metoderna kommer att göra det möjligt att förstå ett stort antal befintliga tillsatser.

Knoppar för att öka styrkan Nu Masa

Amerikanska kosttillskott för ökad styrka hos män är kända över hela världen. Läkemedlet stimulerar utmärkt produktionen av nödvändiga manliga könshormoner, ökar testosteronhalten i blodet, ökar potensen och ökar könens längd.

ingredienser:

Huvuddelen av botemedlet är roten till Maki Peruvian. Denna ingrediens har länge använts av indianer för att eliminera intima problem hos män. Roten extrakt ger en långvarig erektion, fyller penisens klyfösa kroppar med blod. BAA har en vasodilaterande egenskap, förbättrar blodflödet i könsorganen.

Drogen innehåller också alla nödvändiga vitaminer och mineraler som mättar den manliga kroppen och stärker hälsan. Inträdesfonder påverkar positivt arbetet med det genitourära systemet för män. De komponenter som utgör kroppen, ökar uthålligheten under sex, eliminerar trötthet, ökar styrkan, förlänger samlag.

Hur man tar:

Användningen av ett tillsatsmedel indikeras för erektil dysfunktion. Med försiktighet bör du dricka kapslar om hormoner diagnostiseras i kroppen.

Läkemedlet krävs för att ta 1 kapsel en gång var 2-3 dagar.

Den genomsnittliga kostnaden för drogen är 790 rubler per flaska (100 kapslar).

Röd rot

Läkemedlet i det ryska företaget, som finns i form av droppar, tabletter och te. Komponenten innehåller den röda rotkomponenten (tepåse). Det ökar effektiviteten på kort tid, normaliserar testosteronproduktionen, ökar libido. Admissionstillskott ger en livlig orgasm under sex. Läkemedlet har också en antiinflammatorisk effekt, lindrar stagnation i prostata, normaliserar urinering. Produkten toner effektivt upp hela Mujai-organismen och ökar uthålligheten.

För att eliminera problem med styrka bör kosttillskott tas av kursen. Detta kommer att uppnå det bästa resultatet av behandlingen. En månad senare finns det fullständig lättnad från problem med styrka.

 • droppar - 81 rubel;
 • tabletter - 300 rubel;
 • härdande te - 90 rubel.

Bland representanter för det starkare könet är kosttillskott mycket populära för att öka kraften i momentan verkan. Effektiv effekt har en spray för erektion M-16. Medlet orsakar blodflöde till penis, vilket medför att det ökar i volym och längd. Det finns en lång erektion som gör att du kan förlänga tiden för samlag och få en ljus orgasm. Penis kommer i beredskap omedelbart efter applicering av sprayen. Ballongen kan tas med dig, den är tillräckligt kompakt och inkonsekvent.

ingredienser:

Preparatet innefattar naturliga komponenter av naturligt ursprung:

De ökar blodflödet i könsorganen hos män, påverkar utvecklingen av sexuell lust, eliminerar rädslan för samlag.

Instruktioner för användning

Användningen av en burk är väldigt enkel - tryck bara på ventilen ett par gånger och spruta innehållet på penis. Efter 5 minuter kommer den förväntade effekten och sexuellt organ är upphetsad.

Den genomsnittliga kostnaden för M-16 är 990 rubel.

Thors Hammer

Effektiva kosttillskott för att öka styrkan - detta är en riktig chans att bli av med problem med erektion. Molot Thor-läkemedlet är en pålitlig assistent vid behandling av erektil dysfunktion. Tillsatsen innehåller komponenter av endast naturligt ursprung. Droppar under en kort period gör det möjligt att uppnå erektion, förbättra libido och återställa människors hälsa.

Strukturen omfattar:

 • extrakt av unik nordmossa
 • extrakt från marina ryggradslösa djur;
 • extrakt från fisken från havsdammen;
 • krill extrakt;
 • zink.

Tillsatsen ger produktion av testosteron, ökar känslan under orgasmen och förlänger tiden för samlag.

Hur man tar:

För att uppnå önskat resultat måste du släppa 3-5 droppar av läkemedlet i tungan. Terapeutiska kursen varar i 5-15 dagar. Efter en paus fortsätter droppen.

Effekten av behandling med läkemedlet varar 3-6 månader.

Genomsnittspriset för ett tillsatsmedel är 990 rubel.

Knoppar för att öka styrkan hos män Yohimbe Forte

Läkemedlet tillverkas i Ryssland. Åtgärden syftar till att öka styrkan, en stabil och ihållande erektion, förhindrande av impotens. Det är ett säkert naturligt botemedel, vilket inkluderar roten till ginseng, zink och selen. Komplexet verkar snabbt - ökningen i styrkan observeras efter ett tag.

Hur man tar:

För att säkerställa en erektion bör penis ta 1 kapsel av läkemedlet 1 timme före den föreslagna närheten. För att eliminera erektil dysfunktion måste du genomgå en behandlingskurs.

Det genomsnittliga priset på Yohimbe Forte för förpackning (30 tabeller) - 370 rubel.

Kejsarens hemlighet

Kinesiska kosttillskott är också kända som Huato Sheng Wen. På hemmamarknaden anses detta läkemedel vara ett säkert sätt att öka potensen. Produkten innehåller naturliga komponenter som normaliserar metaboliska processer i en mans kropp, ökar produktionen av könshormoner och stabiliserar sexuell funktion. Läkemedlet kan tas i ålderdom, det är helt säkert. Det innehåller komponenter av vegetabiliskt ursprung, som tagits av utvecklare från gamla recept av gammal kinesisk medicin.

Produktens sammansättning innehåller inga skadliga ämnen och hormoner. Preparatet innehåller ett extrakt av kinesisk svamp, ginseng, barberbär, bär av ett träd och de aminosyror som är nödvändiga för manliga kroppen.

Instruktioner för användning

Det är nödvändigt att genomgå en behandlingskurs - 4 månader. Det är inte beroendeframkallande och är kompatibelt med alkohol. Ett positivt resultat är märkbart efter ett par dagar att ta kapslar.

Genomsnittspriset för 1 paket (20 bord) - 1300 rubel.

Ali Caps

Detta läkemedel med rysk produktion har en mycket effektiv effekt och ingår i bedömningen av kosttillskott för att öka styrkan. Produktens sammansättning är unika extrakt av en dvärgpalm och långbladig eurykoma. Dessa växter innehåller essentiella aminosyror, användbara element och vitaminer. Att ta drogen ger en lång och ihållande erektion, bidrar till förlängning av samlag och ökad libido. Den terapeutiska kursen återställer fullständigt människors hälsa.

Hur man tar:

Tillägget av tillägget varar inte länge - 8 dagar. Samtidigt uppnås en lång positiv effekt. Den långvariga verkan av medlet beror på de unika egenskaperna hos kapslarnas sammansättning.

Priset på Ali Caps är 1800 rubel.

Supersåg Palmetto

Ett verktyg av ett amerikanskt tillverkningsföretag. Ett ganska välkänt läkemedel i hela världen, vars åtgärder är inriktade på snabb återställning av manliga sexuella funktioner. I Ryssland visade detta tillskott nyligen, men har redan lyckats vinna popularitet bland det starkare könet. BAA ökar styrkan, uthålligheten, stärker hela kroppen. Sammansättningen av läkemedlet innefattar endast säkra växtbaserade komponenter, inklusive extrakt av palm sabal frukt. Denna växt har länge använts för att behandla impotens.

Metod för applicering

För att slutföra en fullständig återhämtningskurs måste du köpa två förpackningshjälpmedel. Efter behandling är produktionen av sexuella manliga hormoner helt normaliserad och stabiliteten stabiliseras.

Priset på 1 pack (60 caps.) - 600 rubel.

Feedback på ansökan

Referensnummer 1

Nyligen köpt en droppe av Thors Hammer. Läkemedlet är mycket effektivt för att hantera intima problem.

Effekten känns genast, efter en veckas mottagning är effekten under intimitet redan utmärkt. Jag drack droppar i en månad och var mycket nöjd med resultatet. I allmänhet, alltid med problem med en intim natur, föredrar jag att använda Bada för att öka styrkan.

Victor, 59 år gammal - Moskva

Referensnummer 2

försökte ta Ali Caps. Det är mycket effektivt för alla äldre män som vill öka sin styrka. Omedelbart ger ett positivt resultat. Efter en veckas behandling hade jag problem med erektion.

De bästa kosttillskott för män

Ofta används kosttillskott för att öka männens styrka. Många reklamfilmer, omfattande reklam på nätverket motiverar ständigt representanterna för det starkare könet att köpa en produkt som försäkrar dem radikalt kommer att förändra sitt "sovande" liv.

Kosttillskott för män har blivit så populära att enligt statistik står varje andra man inför ett sådant problem som erektil dysfunktion. Det vill säga lusten att ha sex är, men det sexuella organets styvhet minskar. Därför föredrar många män, som inte vill fylla sig med medicin, föredra biologiskt aktiva tillsatser.

Vilka BADs för att öka styrkan finns, hur de påverkar kroppen och katalogen av de bästa sätten, kommer du att lära dig i den här artikeln.

Kosttillskott: sanning eller myt

Sexuella problem kan övervinnas av medlemmar av det starkare könet i alla åldrar. Krafttillståndet påverkas inte bara av personens ålder utan även av andra faktorer:

 • Konstant stress;
 • trötthet;
 • depression;
 • Psykiska störningar på grund av hormonell obalans
 • Vaskulära sjukdomar i genitourinary system;
 • Genetiska patologier.


BAD för ökad effekt används, både för förebyggande och terapeutiska ändamål, tillsammans med medicinering. I själva verket är kosttillskott inte ett läkemedel, det kan därför inte ordineras av en läkare, men sammansättningen av sådana produkter innefattar naturliga, växtbaserade komponenter som bidrar till förbättringen av erektilfunktionen. Vad är de för?

BAD har i sin sammansättning de nödvändiga vitaminerna och spårämnena, som den manliga kroppen saknar. De skapas av principen att fylla kroppens celler med de nödvändiga "manliga" komponenterna. Idag skapar läkemedelsföretag diversifierade näringstillskott för människors hälsa, men i centrum för dessa verktyg är alltid sådana komponenter:

 • Zink, som bidrar till syntesen och syntesen av testosteron;
 • Selen - har egenskapen att stärka blodkärlens väggar och göra dem mer elastiska för bättre blodflöde;
 • ZhNK (fet omättade syror). De förbättrar spermatogenesen, förhindrar utveckling av blodproppar.

Bland annat läggs andra komponenter till remedierna, vilket har en fördelaktig effekt på hankroppen.

Positiva egenskaper hos kosttillskott: vem ska ta

Den viktigaste fördelen med aktiva tillsatser är frånvaron av syntetiska komponenter i kompositionen, d.v.s. "Chemistry". De kan konsumeras med medicinsk behandling av urologiska patologier. Dessutom har kosttillskott inga kontraindikationer, kan därför användas av alla utan undantag.

Låt oss överväga de viktigaste fördelarna med aktiva tillsatser:

 • Den systematiska användningen av sådana droger har en fördelaktig effekt på prostata och penis. Redan efter en månad eller två kan en man känna någon form av ljushet och "styrka" i sovrummet med sin älskade kvinna;
 • Sammansättningen av drogerna gör att du kan slappna av i centrala nervsystemet, ta bort överflödig spänning i musklerna, normalisera sömnen.
 • Priset på sådana droger är flera gånger lägre än drogerna.
 • Kosttillskott för att öka effekten kan köpas i vilken apotekskedja som helst, och det finns inget behov av att prata med någon om deras känsliga problem, eftersom sådana droger säljs utan receptbelagda läkemedel.

Många konsumenter noterade att kosttillskott påverkar penisens hälsa. Många vittnesmål bekräftar detta.

Viktigt: Behandling av effekten av kosttillskott är tillräckligt lång.

Omedelbar effekt kan inte förväntas, eftersom tillägget gradvis fyller kroppen med de nödvändiga mineralerna. Om du tar kursen helt, och det kan ta upp till sex månader, kan effekten av att ta känna på din hälsa som helhet. Men i det här fallet måste du vara tålmodig och inte förtvivlad att det inte finns några snabba resultat.

Den bästa bada för mänens hälsa: namn och varumärken

Det finns ingen tvekan om att aktiva tillsatser är efterfrågade bland konsumenterna, så du måste noggrant skydda dig mot förfalskningar, eftersom det inte är så lätt att skaffa en kvalitetsprodukt. Därför rekommenderar vi att du köper kosttillskott på apotek eller på officiella webbplatser för tillverkare.

Idag skapar de unika kosttillskott för män för styrka. Dessutom hjälper några av kosttillskott inte bara till att återställa stivheten i penis, men förhindrar också utvecklingen av patologier som prostatit och adenom. Därför är mottagningen av sådana tillsatser tidigare användbar. Vi beskriver de mest populära och populära märkena.

yohimbin

Framställde detta kosttillskott i tablettform. I betyg av effektiva kosttillskott är det i första hand. Varför? Huvudkomponenten - yohimbinhydroklorid - aktiverar arbetet i prostatakörteln, regenererar celler, förbättrar blodcirkulationen i det lilla bäckenet. Det är denna komponent som botar erektil dysfunktion och kämpar med ett så känsligt problem som inkontinens.

Egenskaper yohimbin kan jämföras med spray M-16, som omedelbart påverkar penis och förlänger den intima lagen. Den presenterade drogen kan köpas hos någon apotekskiosk. Förpackningen innehåller 50 tabletter. För förebyggande ändamål ska du dricka 2 tabletter yohimbine på morgonen och på kvällen.

Separat är det värt att notera derivatet av läkemedlet - Super Yohimbe Plus.

Detta kosttillskott innehåller också yohimbinhydroklorid, men är bakat upp av lakritsrot, puriemint och extrakt från roten till Eleutherococcus.

Denna komposition återställer effektivt erektil funktion, förlänger handlingen (gör penis hård), och stärker också kroppen som en helhet.

Orgazeks

Presenterad BAA förbättrar inte bara manpoten, men ökar också penisens känslighet. Detta läkemedel är en av de snabbaste tillsatserna för styrka. Efter applicering av denna produkt, efter 1,5 timmar, känns effekten: penis blir svår, orgasmen känns ibland intensivare och samlagets varaktighet ökar betydligt.

Alikaps

Roten till eurycoma är inte så lätt att få, men det är den viktigaste delen av Alicaps. Detta ämne har en fördelaktig effekt på stimulering och utveckling av huvudkönshormon-män - testosteron. Också i kompositionen av läkemedlet kan du hitta rosen till lakrits - det förbättrar blodcirkulationen, roten av ginseng - förbättrar sexuell funktion och ökar attraktionen. Alla bidrar till att stärka huvudkomponenten - eurycoma, som inrättar reproduktionsorganets arbete.

Röd rot

Denna tillsats har två former av frisättning: tablett och tinktur. Båda formerna behandlar effektivt erektil dysfunktion, eftersom de bästa komponenterna för att höja styrkan kombineras i den röda roten. Huvudkomponenten är ginsengroten. Han är också en afrodisiakum, bidrar till ökningen av manlig kraft, utmärks av effektens varaktighet. Dessutom bidrar den presenterade drogen till att förebygga sjukdomar som prostatit och adenom, efter att ha använt detta tillägg förbättrar blodflödet i lilla bäcken och könsorganen.

Kinesiska kosttillskott för styrka

Många köper kosttillskott för män för kraften i den kinesiska produktionen, eftersom kinesisk medicin alltid har varit känd för kraftfulla och säkra medel från olika patologier. Kinesiska farmakologer skapar också unika och snabbverkande kosttillskott för att öka styrkan hos män. De är skapade på en växt, naturlig basis och har ett minimum av kontraindikationer, främst är det personligt intolerans mot vissa komponenter och en allergisk reaktion i form av hudutslag.

Vi beskriver de populära droger som kan köpas i vårt land.

Himalayas gåva

Detta läkemedel är det mest populära bland kinesiska kosttillskott för styrka. Piller har en ganska kraftfull komposition. BAA har ett brett utbud av aktiviteter:

 • Förbättrar blodcirkulationen;
 • Stimulerar produktionen av könshormonet;
 • Eliminerar stagnation;
 • Normaliserar den hormonella bakgrunden.

Tack vare sådana egenskaper etableras en mans erektilfunktion snabbt. Dessutom rekommenderas detta läkemedel för impotens och används i ett komplex eller när läkemedelsbehandling inte har hjälpt.

Chuntsao

Detta kosttillskott görs på basis av örter och animaliska extrakt, som användes av kinesiska läkare och läkare. En tillsats i kapselform framställs. Huvudkomponenterna är extrakt från könsorganen i saiga, maral och yak. Hjälp också att återställa styrkan hos sådana örter som saffran och cordyceps. Denna "mäktiga" komposition förbättrar inte bara styvheten hos sexuella musklerna, men det hjälper till att normalisera den inre mikrofloran i kroppen. Med hjälp av kosttillskott kan du:

 • Kroppens höga känslighet under könen;
 • Ökning av lust och erektion;
 • Den bästa känslan av orgasm.

Parallellt med dessa egenskaper är urinrörets arbete justerat för män, urinering normaliseras.

Hui Zhong Dan

Tablettadditivet har i sin sammansättning endast växtkomponenter, nämligen:

 • ginseng;
 • Snöig lotus;
 • Herb Cordyceps.


Med det konstanta intaget av detta tillskott stärks erektionen, prematur utlösning utesluts, sexuellt organ är snabbt upphetsat, attraktionen förstärks ibland. Detta läkemedel bör tas på en kurs inom 30-45 dagar. Det normaliserar blodcirkulationen, eliminerar stillastående fenomen, ökar tillväxten av sexceller.

Alla ovanstående kosttillskott hanterar effektivt problemet med erektil dysfunktion. Men som någon växtbaserad botemedel kan kinesiska beten för styrka, som en fördelaktig effekt på kroppen, inte fungera alls. När allt kommer omkring kan organismernas känslighet för dessa eller andra komponenter vara höga eller låga. Därför är det nödvändigt att välja det mest adaptiva läkemedlet som anpassar styrkan och ger nya färger till din intima värld.

De bästa kosttillskott för styrka

Manlig organism, som hon, reagerar dock kraftigt på alla mediciner. Enas, var och en av oss fylls med all denna farmaceutiska kemi så mycket jag inte vill!

Låt oss se om det finns verkligen de bästa kosttillskott för styrka!

Ta en annan dos av läkemedel, injektioner och droger - ett ganska riskabelt företag. Det är där plusserna av biologiskt aktiva tillsatser kommer att förbättra effekten.

Först, vid basen av någon bada för att förbättra styrkan är naturliga ämnen. Som regel är dessa örter, växter eller produkter av djur- och insektsliv, som ansvarar för att förbättra funktionerna i det genitourära systemet, ökad libido och kvaliteten på sexuellt liv.

Information om vilken typ av råmaterial som används för att producera ett särskilt kosttillskott du kan läsa direkt på paketet.

 • För det andra har många studier visat att det regelbundna intaget av biologiskt aktiva läkemedel för styrkan kan förbättra det intima livet till ens en helt frisk man.
 • För det tredje har kosttillskott färre biverkningar och kontraindikationer att använda. Och detta är precis vad många läkemedel "synd".
 • För det fjärde påverkar bodes för att förbättra styrkan inte bara styrkan i manen, utan också den allmänna vitaliteten och funktionen hos många inre organ. Faktum är att huvuddelen av kosttillskott innehåller en hel lista över användbara ämnen:
 • vitamin E - är involverad i reglering av manliga könsorgan
  selen - stärker blodkärlens väggar;
  fleromättade fettsyror - förbättra kvaliteten på seminalvätska och minska risken för blodproppar.
  För det femte visar många recensioner att många kosttillskott, särskilt de som grundar sig på renskott eller ginsengrots, hjälper till att bli av med problem i den sexuella sfären.
 • Sjätte kostnaden för kosttillskott är mycket lägre än moderna läkemedel, som ofta förskrivs med en minskning av styrkan.
 • Sjunde, kosttillskott kan köpas på något apotek utan läkares recept, utan att ägna någon till ett sådant ömtåligt problem.

Men kosttillskottet har sina nackdelar:

Tyvärr har även dessa läkemedel ganska märkbara nackdelar, som vi inte har rätt att tysta:

Individuell effektivitet - som hjälpte en man, kan vara värdelös för en annan, eftersom varje organism reagerar på intaget av kosttillskott på egen väg.
När det gäller kosttillskott har inte så många studier utförts som vi skulle vilja. Och allt eftersom de är mer kommersiella än droger. Detta innebär att biverkningarna av kosttillskott inte är fullt kända.
Kosttillskott kan inte ge några resultat om deras användning står i strid med de klassiska behandlingsmetoderna som föreskrivs av andrologen.

Hur tar man kosttillskott korrekt?

Först noggrant studera sammansättningen av de föreslagna metoderna och se till att ta reda på internetrecensioner av dem som redan har försökt detta verktyg på sig själva.

Om den information du fått är helt tillfredsställande för dig och du bestämmer dig för att börja ta kosttillskott för att förbättra manlig styrka, göra det regelbundet och under en lång tid. Tänk på att kosta kosttillskott som är mindre än tre till fyra månader inte bara ger mening! Och för att uppnå ett bestående resultat, gör mottagningen av dessa medel din vana. Oroa dig inte, ingen överdosering hotar dig! Effekten av missbruk observeras inte heller. I alla fall är medicin inte känd för dem! Men trots allt behöver du inte öka den dagliga dosen som föreskrivs i anvisningarna själv.

Top of the mest populära kosttillskott i vår butik. Tidtestad och hundratals kunder:

1. Boss Royal Viagra

Boss Royal Viagra (Boss Royal Viagra) är ett populärt effektivt verktyg för att öka styrkan. Det här läkemedlet kommer inte att misslyckas - många tacksamma män bekräftar detta. Har du ett romantiskt möte eller vill du överraska en partner? Då är du på rätt väg! Vem av oss känner inte till situationen när du, efter en hård dags arbete, kommer hem, är utmattad, och då måste du fortfarande uppfylla "bönerna" för att inte förolämpa någon?

2. Kejsarens makt

Kejsarens makt är för män som lider av erektil dysfunktion. Det kan tas och friska män. Producerad från naturliga växter, utan att inkludera komponenter av kemiskt ursprung. Huvudkomponenterna i denna naturliga manliga tablett är olika örter, till exempel Ginsengrotten, vilket hjälper till att upprätthålla en bra erektion under samlag. Kejsarens kraft kommer från Kina, är helt säker att använda och fri från biverkningar.

3. VigRX

VigRX för män är en naturlig örtformel för erektil och maskulin förstärkning, vilket bidrar till erektilförlängning, ökad omkrets och styrka, förutom en generell ökning av sexuell energi och sexuella funktioner.

4. Togkat Ali Platinum

Togkat Ali Platinum är ett läkemedel som skapats av växtdelar som inte har biverkningar och ger ett fantastiskt resultat.

5. MaxMan 4

Hittills är denna produkt det mest kraftfulla och effektiva läkemedlet i världen för att stärka och öka manlig styrka. Det ökar snabbt och effektivt mannens styrka, förlänger och förticker penis, hjälper till med impotens och tidig utlösning, används för att behandla och förebygga prostatit.

Att vara uppmärksam på sin styrka, en man bryr sig inte bara om sig själv utan även sin sexpartner. Enligt statistiken är den genomsnittliga varaktigheten av samlag av en man cirka 6 minuter, medan det krävs ungefär 10-12 minuter för att en kvinna ska nå orgasm. Maxman IV för att öka styrkan gör det möjligt för dig inte att gå av loppet halvvägs, i din partners ögon kommer du att bli en bedårande och omtänksam älskare.

I Ryssland finns många företag som deltar i distributionen av olika kosttillskott. Att du hade åtminstone en ungefärlig idé om dem, vi har förberett en lista över de mest populära och effektivaste tillskott som ökar manlig styrka.


Om du bestämmer dig för att prova den magiska kraften av kosttillskott på egen hand, förbered dig att betala en stor summa pengar för dem.

Medelpriset på ett paket börjar från 1500-2000 rubel. Denna mängd beror helt och hållet på läkemedlets märke.

Tja, det är fortfarande att hoppas att denna information kommer att hjälpa dig att lösa problem som rör genitalområdet. Var frisk!

Katalog med 20 utmärkta BAD för styrkan hos män i alla åldrar

Överväga den mest rekommenderade av råd av läkarkatalog av kosttillskott för män för styrka. Låt oss börja med att dechiffrera denna term.

definition

En kosttillskott är en blandning av kosttillskott av naturligt ursprung, vars intag är tillåtet under måltiden.

Varför behövs de?

Dessa aktiva tillägg accepteras av herrarna för att förbättra prestationen hos den manliga kroppen, förhindra utvecklingen av reproduktionssystemets sjukdomar, bättre utsädeproduktion, och också helt enkelt för förebyggande.

I form av vad de producerar

Deras form av frisättning finns i form av kapslar, tabletter, pulver, tinktur, extrakt, siraper och andra.

Vad är ursprunget?

Indelas i grupper beroende på följande komponenter i kompositionen:

 1. naturliga naturliga växter;
 2. artiklar av biodling;
 3. extrakt av animaliskt ursprung
 4. innehållande i sammansättningen av mineraler, zink, selen eller fettomättade syror som är nödvändiga för människors hälsa;
 5. fisk och skaldjur;
 6. komponenter av fermentationsresultatet;
 7. analoger av naturliga ämnen.

Vad ska man tänka på före införandet

 • När du väljer en produkt läs struktur för att säkerställa att det inte finns några allergiska reaktioner på komponenter efter administrering. För att kontrollera hur kroppen reagerar kan du börja med den minsta dosen vid första intaget.
 • Innan du använder de bästa kosttillskott för männs styrka från betyget nedan, var medveten om omfattningen komplexitet störningar i dina sexuella funktioner.
 • Titta efter utgången av tiden efter det, kan organism anpassa sig till produktens långa mottagning.
 • Prova det minska dosering och följ resultaten (kanske med en mindre dos får samma bra resultat), men aldrig överstiga dosen över normalen!
 • Det rekommenderas inte att samtidigt ta emot flera olika typer av tillsatser.

Fördelar med att ta aktiva tillskott

 1. i produkter naturliga komposition och brist på kemi;
 2. förhindra utvecklingen av prostata sjukdomar, stärka styvhet av manlig värdighet, förlänga koalitionen (vi skrev också om att lösa problemen med snabbbränning här);
 3. säljs utan recept läkare, så ditt känsliga problem är anonym, och de är lägre i jämförelse med andra läkemedel.
 4. slappna av muskler och nervös systemet, ha en positiv effekt på sömnen
 5. majoriteten orsakar inte biverkningar, det finns inga kontraindikationer för upptagande.
 6. de kan tas i någon ålder utan begränsningar: både till äldre personer och till unga
 7. mottagning av bioadditiver du kan kombinera med alkohol;
 8. speciellt bra hjälp med psykologisk impotens, skjuta psykisk stress före kön.

Nu finns det många olika namn på kosttillskott för män för styrka. Vilka är de främsta anledningarna till att göra ett starkt sextal till dem?

Skäl för att sänka sexuell hälsa

Låt oss analysera varför sexuella störningar börjar, innan du går till listan över kosttillskott:

 • På grund av problem med cirkulationssystemet strömmar dåligt blod till orsakssystemet.
 • på grund av frekvent stress, trötthet, ingen tid för vila och återhämtning av psyken;
 • minskning i testosteron, vilket påverkar sexuella organets effektivitet;
 • lång frånvarande partner, och på grund av avhållande är i regel snabb utlösning oundviklig;
 • rädsla för misslyckande, misstänksamhet på grundval av allt för att skämma bort eller frukta att partnern kommer att flyga;
 • Utseendet av sjukdomar i det nervösa eller endokrina systemet;
 • Förekomsten av rädsla för att fånga någonting häftigt och brist på förtroendeförhållanden (på frågan om varför det finns intima problem, gav vi också förklaringar i en annan artikel).

20 bioaktiva tillsatser

Baserat på instruktionerna för produkterna är frånvaron av biverkningar, efter läkarnas råd och patienternas synpunkter, sammanställd av följande lista över bioadditiver.

1. Den sårande slem

 • Detta är naturligt naturliga en drink rekommenderas för manliga sexuella dysfunktioner. Användningen av denna produkt bidrar till att förbättra inte bara det allmänna hälsotillståndet före samlag, utan också att öka samlagets varaktighet, påskynda fröets rörlighet och att stärka libido.
 • Givet i betyg av kosttillskott för att öka styrkan hos män är också en afrodisiakum på grund av aktiva mikroelement frö Mucuna. En rik komposition av växter kan inte bara stärka den manliga potentialen utan också öka testosteronnivåerna.
 • Den färdiga lösningen ska tas av en en matsked tre gånger om dagen. Under tiden av läkemedlet bör användas i minst 30 dagar.
 • Kostnaden för "searing sadness" är ca 990 rubel.

2. Kapikachhu

 • Detta verktyg används vid sjukdomar hos män kön funktioner samt otillräcklig produktion frö och en minskning av dess kvantitet i halvvätskan. Påverkar nervändarna, ger en spännande effekt, leder till en ton i kroppen. Gäller i fall infertilitet.
 • Den har ett pulver av "kapikachu" växtfrön. Det rekommenderas att du tar kapseln två gånger om dagen med måltider. Tidsintervaller för att ta tillskott kommer med 7 till 9 timmar på morgonen och 15 till 18 timmarna.
 • Det finns inga biverkningar, och de uppnådda resultaten är resistenta inom några dagar. Kontraindicerat i personligt intolerans av produkten.
 • Priset för detta läkemedel från katalogen är cirka 450 rubel.

Innan du köper kosttillskott för män och dess styrka på ett apotek eller här i vår online-portal, är det viktigt att känna till alla kontra av produktanvisningar och doseringsregler.

3. Wuka Wooka

 • "Vuka-Vuka" - ett läkemedel som syftar till att göra friska kön systemet. Med rätt tillämpning lägger den maskulin energi och uthållighet under ett intimt akt, och ökar också varaktigheten av en erektion. Växtblandningen, vilken är en del av kompositionen, medger att preparatet kan användas som afrodisiakum stark handling.
 • Läkemedlet innehåller bara ingredienserna i växtbildning. Detta tillskott är förskrivet för en tablett två gånger per dag under måltiderna. Behandlingsförloppet - minst 4 veckor.
 • Kontraindikation för användning är överkänslighet mot de komponenter som ingår i läkemedlet. sida fenomen är möjliga i form av allergier.
 • Kostnaden för 60 tabletter når 1300 rubel.

På vår portal diskuterade vi också ett ämne tidigare om hur man ökar libido hos män. Och nu går vi vidare till nästa produkt.

4. Lovelace

 • "Lovelace" - ett läkemedel som syftar till att återställa många kränkningar sexuella funktioner. Hjälper förlänga tiden för intimitet. I kombination med ytterligare läkemedel, infertilitet. När läkemedlet stärker det genitourinära systemet och dess prestanda.
 • Det finns bara naturliga ingredienser som löser problem som inte bara är relaterade till att älska, utan också hjälper till att stärka immuniteten och stärka nervös systemet i allmänhet.
 • Används med mat på en kapsel 2-3 gånger per dag. Tiden för behandlingstiden är en månad. Kontraindikerad för personer med sjukdomar i arbetet hjärtan och kärl, nervös överdriven excitabilitet.
 • Priset för Lovelace kommer från 1100 rubel.

Låt oss fortsätta och vidare att demontera den vanligaste frågan om män på ett ämne om vad BADy är bättre för en styrka och ökning av könsorganets arbetsförmåga.

5. El macho

 • Detta är droppar, Användningen av vilken rekommenderas för att stimulera sexuell aktivitet, eliminera sexuell impotens, för att producera könshormoner. Hjälper till att stärka tidvattnet blod till könsorganen.
 • Basen för detta afrodisiakum är ett extrakt guarana som en naturlig kraftingenjör, glycin - ett ämne för rening av blod, liksom en organisk förening L- arginin, tillåter att stärka blodcirkulationen i det lilla bäckenet.
 • Medlen tas av 3-5 droppar på tungan i 5-15 dagar. Efter behandlingen ska du sluta ta medicinen under samma period och upprepa sedan behandlingen. kontraindicerat personer med intolerans av de element som utgör medel.
 • Kostnaden för El Macho 1990 rubel.

Från 6 till 11 analyserar vi tillsatserna från Kina

6. Magic Staff Forte

 • Denna produkt bidrar till bildandet av en normal naturlig erektion som särskiljer den från syntetiska komponenter som väcker endast en mekanisk erektion. Fördelen med denna tillsats är ganska snabb effekten.
 • De viktigaste aktiva ingredienserna är animaliska extrakt från unga horn hjort, extrakt från bee av modermjölk.
 • Applicera 2 kapslar vardera 5 dagar inom 1 månad. Efter en månad kan du återvända till kursen. Begränsad mottagning för personlig allergi mot komponenterna i kompositionen, om rytmen misslyckas hjärtan och tryck.
 • Kostnaden för detta stimulansmedel är 2400 rubel.

Vi vidarebefordrar till nästa kinesiska kosttillskott för styrkan hos män från katalogen med de bästa produkterna.

7. Himalayas gåva

 • Bioadditiver från naturliga ämnen som används i medicin som afrodisiakum. Denna produkt ökar utsöndring frö, har en positiv effekt på sexuell aktivitet.
 • lövverk storblommiga kullar från kompositionen hjälper till att reglera nivået av hormoner och höja uppmaningen. bär mulberry träd normalisera tillflöde och utflöde av blod, kroppssignal. frö lök-purjolök har en diuretisk effekt.
 • Applicera 5 kapslar per dag för 1,5 till 6 månader. Det rekommenderas inte för personer som lider av hjärt- och njurinsufficiens. Eventuella pobochki efter mottagning i form av arbetsbrister mage, tryckpress, frekvent hjärtfrekvens.
 • Kostnaden för bioadditiv kommer till 1900 rubel.

8. Chuntsao

 • Chungsao är ett sätt att spännande action. Kämpar med kön dysfunktion av det starkare könet, såväl som botemedel prostatit. Läkemedlet har en helt naturlig komposition, som inte skadar människokroppen.
 • Det finns element som kinesiska Cordyceps, extrakt från organen hos vissa djur, saffran Tibet. Tabletter är kontraindicerade för personer med överkänslighet mot komponenter.
 • Produkten är antagen för 15 minuter före intimitetens början. Det är tillåtet att ta botemedlet innan du lägger dig, en halv tablett med vatten. Mottagningsfrekvensen - var tredje dag.
 • 9 piller frigörs för cirka 900 rubel.

Tänk på ett annat kosttillskott för att öka styrkan hos män.

9. Fuzhunbao super

 • Det är ett naturligt tillskott för att förbättra och stimulera sexuell aktivitet. Hjälper förlänga tiden för samlag, stärker naturlig erektion, förbättrar kvalitet och kvantitet frö.
 • ginseng har en återställande tonisk effekt. Kinesisk dernia påverkar utsöndringen av fröet. Goryanka Storblommig verkar som ett orsakssamband för sexuell attraktion. På folkens folkmedicin har vi också skrivit i ett annat arbete.
 • Ta tillägget ska vara 1-2 kapslar vardera 72 timmar. Kursens varaktighet är 3 veckor. Kontraindicerat med högt blodtryck, personer med störningar i arbetet hjärtan. Kan orsaka biverkningar i form av huvudvärk smärta.
 • Kostnaden för två kapslar från 1163 rubel.

10. Kejsarens hemlighet

 • Gynnsamt påverkar den manliga kroppen på grund av de naturliga ingredienserna i basen. extrakt berberis från kompositionen förbättrar den sexuella funktionen. bär Dereples är en hjälpkälla för vitaminer, mineraler och aminosyror. svamp Kinesiska bidrar till att öka libido, återställa sexuella möjligheter.
 • Den rekommenderade doseringen av detta verktyg - 1-2 kapslar per dag. Minimumskursen varar 30 dagar. De viktigaste kontraindikationerna är hjärtsjukdomar och allergisk reaktion på komponenter.
 • Biverkningen kan orsaka en överdos av läkemedlet, vilket uppträder i formen kräkningar, diarré, illamående.
 • Priset för 8 kapslar är 900 rubel.

Nästa i vår lista över de mest effektiva kosttillskott för männs styrka är en produkt med ett intressant namn.

11. OrgaZex

 • OrgaZex - är en bioaktiv tillsats för det starkare könet, som behandlar sexuell dysfunktion, och fungerar också som en stimulans för hanen libido. Läkemedlet är lämpligt för äldre män.
 • Extrahera från frukt hallon, En del av kompositionen förvärrar lusten för en kvinna, lindrar stress. frö tomat öka libido och förbättra tillståndet i cirkulationssystemet. kinesisk Boxthorn skapar ett rusning av blod, ökar attraktionen till motsatt kön.
 • Aktiv ingrediens appliceras för 1 kapsel var 2: a dag. Varaktighet för användning - 1 månad. Kontraindikerad för användning hos personer med högt blodtryck. Det kan ibland orsaka yrsel, inflation buken, illamående, förlust av styrka.
 • Kostnaden för 1 kapsel är 370 rubel.

Kolla in vår video nedan om vegetabiliska tabletter för herrar. Vi har också tagit upp denna fråga här.

I en annan av våra publikationer diskuterade vi också ämnet för hur man förlänger samlag.

Produkter från 6 till 11 var från Kina, följt av produkter som tillverkats i andra länder.

12. Erectogenon

 • Erectogenon - en blandning av ingredienser, genom vilka det förekommer en förvärring av sexuella känslor under intima. Hjälper tillströmning blod i det lilla bäckens organ, och ökar också kapaciteten för arbete och hållbarheten av instrumentet för njutning.
 • skorpa yohimbe, En del av kompositionen ökar erektionen. gräs "Gotu kola" är en naturlig immunostimulant och en komponent som ökar viljan. selen stärker sexuell och reproduktiv aktivitet. zink - Huvuddelen för kroppens genetiska struktur.
 • Begränsad upptagning för dem som har intolerans mot ingredienserna i tillägget, i närvaro av rytmfel hjärtan, överdriven excitabilitet.
 • Kostnaden för drogen når 1408 rubel för 15 kapslar.

Vidare placerades Vimax i vår online butik av kosttillskott för styrka utan biverkningar.

13. Vimax

 • "Vimaks" innehåller bara naturliga komponenter, med hjälp av vilken det inte bara finns en förbättring erektion, men också av sexuellt liv. Hjälper förbättra libido och orsaka attraktion mot det motsatta könet.
 • I struktur Preparatet innehåller örttextrakt. Till exempel, hagtorn, cayenne peppar, havre halm och ginseng. Enligt anvisningarna föreskrivs doseringen av läkemedlet i form av 1-2 kapslar per dag. Inträdeslängden är 4 månader.
 • Det är förbjudet att ta drogen till personer som har individuell intolerans, såväl som personer som har genomgått operation för hjärta exakt ett år sedan. Biverkning vid överdosering är möjlig i form av allergier.
 • Priset på drogen är 2600 rubel.

14. Den gyllene hästen

 • Läkemedlet påverkar positivt upplevelsen av kroppen av nöje, höjningar lutning till kvinnor, eliminerar sexuell dysfunktion, liksom för tidigt feltändningar. Det används också i fall av låg immunitet, brist på vitaminer i kroppen.
 • De viktigaste aktiva komponenterna i anläggningen är extrakt havshäst, lövverk och ginseng. Det är olämpligt för patienter med högt blodtryck och individuell intolerans.
 • Ta drogen ska vara 1-2 tabletter 2 gånger en dag på tom mage. Det är också möjligt att ta 1 tablett 1 till 3 timmar innan de blir kär. Uppehållstid - upp till 24 dagar.
 • Det är värt det här verktyget för styrkan på 960-1730 rubel.

Vidare i vår lista med höghastighets kosttillskott för mäns styrka och kraftökning är "Stimin".

15. Stimin

 • Agerar som stimulator manliga sexuella funktioner. Förutom afrodisiakum innehåller det vitaminer som förbättrar sexuell aktivitet. Hjälper klara av trötthet efter intim närhet, ökar produktionen av testosteron.
 • Baserat på instruktionerna innehåller det bioaktiva tillsatsen ett pygmy-extrakt palmer, gothu cola, bark yohimbe. Innehåller extra vitaminer av grupper B och C. Användningen av detta läkemedel sker en gång om dagen för 2 kapslar. Kursen varar i 60 dagar.
 • Kontraindicerat för användning vid högt blodtryck, personer efter hjärtattacker eller stroke, personlig allergi mot kompositionen.
 • 30 kapslar kan köpas för 1500 rubel.

16. Röd rot

 • Ett botemedel som minskar symtomen på godartad prostatahypertrofi. Gäller för uretrit och pressa kanalerna under adenom Prostata. Det återställer urinvägarna. Det är en icke-hormonell stimulans av sexuell aktivitet.
 • Effektivitet beror på dess sammansättning, vilket inkluderar aminosyror, bioaktiva ämnen. Vuxna bör ta 2 gånger en dag för 1 piller med mat i 30 dagar.
 • Kontraindicerad för användning med individuell intolerans Biverkningar är sällsynta och i form av allergier.
 • Kostnaden för drogen är 387 rubel för 60 tabletter.

Vårt betyg av de bästa kosttillskott för styrka och erektil dysfunktion kommer till 17 linjer.

17. Tongkat Ali Platinum

 • Denna bioadditiv är ett komplex av växtbaserade ingredienser som bidrar till att upprätthålla intima liv och eliminera frågor, kopplad till urogenital aktivitet. Det uppmuntrar också kroppen att självständigt utveckla en manlig hormon testosteron.
 • Ingår i roten evrikomy ökar testosteron i blodet. kunglig gelé det väcker könkörtlarna och orsakar en större sexdrift.
 • Att ta drogen är 1 kapsel per dag. 40 minuter före samlag. Den maximala behandlingsperioden är 3 månader. Har kontraindikationer för personer med funktionsnedsättning hos CAS, med överträdelser sömn och med individuell intolerans av ingredienser från kompositionen.
 • Förpackningen med 2 kapslar släpps för 950 rubel och 10 kapslar kostar ca 4200 rubel.

18. Tentex forte

 • Produkten används för sexuell impotens, svag libido, och även för dem som lever ett aktivt intimt liv. Acceptera att förbättra kärlekens kvalitet genom äldre människor efter allvarlig sjukdom.
 • Det är en fytopreparation med ingredienser av naturligt ursprung. brännande Mucuna ökar bildningen av fröet. svart peppar har en stimulerande effekt. skorpa boombox har en spännande effekt. Om matprodukter, användbara för reproduktionssystemet, skrev vi fortfarande i en annan utgåva.
 • Användning av tillägget sker 2 gånger om dagen för 1 tablett. Kvällsmottagning sker 30 minuter före sänggåendet. Varaktigheten av behandlingen når 50 dagar.
 • Tillsatsen bör inte tas om det finns en hypertonisk patologi, dålig prestanda njurar eller hjärta. Biverkningar inkluderar allergi, ökat blodtryck.
 • Det kostar ca 850 rubel.

Vi går vidare och fortsätter till ett nytt kosttillskott för att förbättra styrkan hos män, samt öka och återställa nivån av intim hälsa.

19. Paritet

 • Paritet är en stimulans av sexkörtlarna, som är ansvariga för utvecklingen av huvudkillen hormon. Drogen innehåller olika vitaminer och mineraler som bidrar till att öka libido och stärka erektionen.
 • ingefära, tillgänglig i kompositionen, ökar blodcirkulationen i den intima zonen. unga horn maral leder till en ton i kroppen. Pantocrinum förlänger tiden för intimitet.
 • Admission bioadditives förekommer med mat en gång om dagen för en tablett. Tilläggstiden är 1 månad. Det är förbjudet att ta drogen till personer med SSS-funktionshinder.
 • Biverkningar kan uppstå i form av ökad hjärtfrekvens, temperatur, frossa, tryck hoppar.
 • Släppt för 360 rubel.

20. ProSolution

 • Effektivt läkemedel, producerat i form av tabletter, som inte bara syftar till att bekämpa sexuell dysfunktion utan också en betydande ökning muskler. Av produktens egenskaper och tro att han återställer sexuell lust och libido leder till normala vikt i fallet med tunnhet.
 • Från kompositionen mot andras bakgrund, effektiv Solidilin och Drilezen. Den första ökar attraktionen i förhållande till tjejen, och den andra ger en starkare tillströmning blod i herrens värdighet.
 • Rekommenderat intag av 1 tablett 2 gånger om dagen. Kursmottagning beräknas 2-3 månader. Kontraindicerat vid personallergi mot en av komponenterna i kompositionen.
 • Priset för förpackning är 2600 rubel.

Så vi granskade dessa droger för att öka styrkan hos män i olika åldrar.

Vad som inte ingår i gruppen kosttillskott, förväxla inte

Nu ges några selektiva blockerare av fosfodiesteras ut för aktuella tabletter från kosttillskott för omedelbar styrka.

Om hur en man kan skilja dem från ett ämne i kompositionen och inte misstas av namnet kommer vi att berätta mer.

Följande läkemedel gäller inte bioadditiva ämnen:

 1. Originalen och generiken av Viagra är inte bioadditiva på grundval av "sildenafil" (generisk - en generisk analog).
 2. Tillhör inte denna grupp Cialis och dess generika på grundval av "tadalafil".
 3. Det hör inte till Levitra-gruppen på grundval av "vardenafil" och dess generika.
 4. Drogen på basis av "dapoxetin" (Super P-force och andra) ingår inte i gruppen.
 5. Det ingår inte i gruppen av Stendra och andra analoger baserade på "avanafil".

Ett snabbt resultat betyder inte att kvaliteten

Efter fosfodiesterashämmare är allergiska reaktioner på huden också möjliga.

Kanske jobbar de snabbare, men de har negativa konsekvenser.

Vad som annars inte gäller för aktiva tillskott

 • Yohimbinhydroklorid är inte en aktiv bioadditiv, men refererar till gruppen av alfa-blockerare (blockerar adrenalin ett tag i kroppen). Dessutom är det dåligt eftersom det ökar hjärtfrekvensen och höjer trycket.
 • Impaza är en aktivator av NO-syntas och en adrenoblocker. Det ingår inte i gruppen aktiva tillskott och är inte lämplig för dem som har matsmältningsstörningar och inte i ordningens ämnesomsättning. För obehaglig pobochki från receptionen är möjligt eller sannolikt.

Anonyma recensioner från värdtillskott

Vad folk säger efter att ha tagit tillskott:

 1. Anonym 1. Jag tog aktiva kosttillskott eftersom de är baserade på naturliga växter, naturliga ämnen. En sådan komposition ger mig större förtroende än någon misstänkt kemi. Och ändå är jag säker på att jag inte kommer att få efter att ha tagit olika oönskade biverkningar. Till exempel, efter en farlig Viagra kan utslag, klåda, rodnad eller högt blodtryck inträffa. Det finns inget sådant i bioadditiv.
 2. Anonym 2. Ursprungligen var jag medveten om att aktiva kosttillskott bör tas av en kurs för att få önskat resultat. De skrev att det antagligen skulle ta 1 månad, beroende på problemets försummelse och komplexitet. Men jag hade nog att dricka 1 tablett vid den angivna tiden (före lunch) enligt anvisningarna, och det var redan trevligt att se de förändringar som kom.
 3. Anonym 3. Jag förstår att du behöver träna, följ kroppens ton. Men när du skarpt behöver en kapsel före en oväntad natt med en tjej, varför kommer jag att vägra mig i moderna användbara mediciner? Dessutom kombineras många av kosttillskotten med alkohol och tas med mat.

Vad man ska välja

På vår sida hittar du utmärkta bevisade aktiva tillskott.

Vi är partners med officiella tillverkare och väljer de mest värdiga produkterna.

Om du bestämmer dig för att köpa produkten i en annan källa eller en annan butik, titta på det för att se till att det listades på listan över säkra mediciner Rospotrebnadzor.