Huvud
Symptom

Hur man väljer och använder en massager för prostata

Genomförande av prostata massage är en integrerad del av terapin av prostatit. Det finns olika slags stimulans. Den mest effektiva anses emellertid vara en direkt effekt, som kan utföras antingen manuellt med hjälp av ett finger eller med hjälp av hårdmetall.

Typer av hårdvara massage tekniker

Terapi av manliga patologier, utförd med hjälp av hårdmetoder, kan ge varaktiga effektiva resultat. Liknande procedurer med hjälp av specialutrustning utförs på ett sjukhus. Men inte alla patienter har en riktig möjlighet att besöka kliniken för en kurs av terapeutisk massage.

I dessa fall kan du tillgripa användningen av hemma prostata massager, som är representerade i ett stort antal i apotekskedjor. Sådana anordningar tillåter män att självständigt göra de nödvändiga förfarandena utan att tillgripa hjälp utanför. En sådan anordning är säker att arbeta med prostatakörteln.

Beroende på exponeringsmetoden fungerar sådana anordningar avsedda för hemterapi som:

 • vibrationsstimulatorer;
 • elektromassezhery;
 • Instrument för vibroakustisk verkan;
 • termiska enheter;
 • anordningar med ultraljudsverkan;
 • anordningar för att genomföra magnetoterapi;
 • enheter av laserverkan.

Användning av sådan utrustning är ganska enkel. Detta kräver ingen professionell kompetens. Trots tillgängligheten av sådan behandling ger en massage som utförs med vilken hårdvarubutik som helst, synliga resultat. Användningsanordningar för stimulering av prostatakörteln kan användas för terapeutiska ändamål med prostata, som har en kronisk form, såväl som med prostata adenom.

Fördelar med hårdvara massage

Med en massageapparat hemma kan du enkelt uppnå:

 • avlägsnandet av stillastående juicer, bestående av onaturliga vätskor för prostatakörteln, som är mättad med patogena partiklar;
 • förbättring av lokalt blodflöde, vilket bidrar till tillräcklig näring av det sjuka organets vävnader;
 • återställande av muskelton
 • bli av med smärtsamma förnimmelser;
 • förbättra utflödet av urin.

Om du använder en apparat som är utformad för att stimulera prostata, i kombination med läkemedelsbehandling kan du påskynda väsentligt återhämtningen och bli av med negativa symtom.

Kontra

För att välja rätt utrustning korrekt måste du genomgå ett test och få nödvändiga råd från din läkare. Trots den omfattande listan över fördelar har massageapparater kontraindikationer. Om du inte tar hänsyn till alla krav och varningar angående användningen av sådana enheter kan du skada din hälsa.

Användning av apparater för hemterapi av prostata är strängt förbjuden:

 • i närvaro av inflammatoriska processer i tarmarna i exacerbationsstadiet;
 • under akut prostatit
 • med tuberkulos av prostata
 • om onkologi diagnostiseras
 • i närvaro av konkrement i prostata.

Om det inte finns några specifika kontraindikationer, och läkaren rekommenderar terapeutisk massage, blir patienten bekvämare med hjälp av en personlig apparat.

Elektrostimulatorer

Den anordning som verkar på hankörteln medelst en elektrisk ström refererar till elektrostimulatorer. Med hjälp av prostata-elektromassage för hemterapiprocedurer är det möjligt att uppnå aktivering av alla metaboliska lokala processer.

Den mest populära enheten, som tillhör typen av elektromotor, är Electron-enheten. Denna enhet är utformad för att påverka prostata direkt genom tarmen. Anordningen består av en förseglad kapsel med en lämplig hållare. Det är mycket bekvämt för hemanvändning. Kapaciteten på det inbyggda batteriet räcker för 450 hembehandlingssessioner. Avgiften är utformad för att fungera i 75 timmar.

Laserenhet

Lasapparatets arbete är baserat på infraröd strålning. Sådan påverkan främjar acceleration av regenerativa processer och även reduktion av smärtor, inflammatoriska reaktioner.

För användning hemma är Matrix Urology utrustning lämplig. En bekväm apparat avser säkra anordningar som kan användas både för förebyggande ändamål och i kombination med läkemedelsbehandling. En sådan anordning har ett vibromagnetolaserhuvud, vilket kan simultant åstadkomma prostatan med vibration, infraröd strålning och magnetiska impulser.

Vibrationstimulatorer

Användningen av vibrationsanordningar anses vara den säkraste och dessutom ganska effektiv. Sådana anordningar har ett minimibud. Apparaten för vibrationsåtgärder kan användas av urologen och patienten själv. En sådan anpassning kan förbättra blodflödet och återställa naturlig muskelton, vilket i sin tur hjälper till att återställa patensen i rörets kanaler.

Patienterna svarar bra på massage-simulatorn Markelovs handling. En sådan anordning kan fungera i flera lägen och verkar utan introduktion i tarmen. Massageutbildning för prostata bör utföras under minst 20 minuter. Patienten kan självständigt reglera exponeringsintensiteten under proceduren.

Mavit-enheten, avsedd för terapeutisk användning i kronisk form av prostatit, påverkar samtidigt det sjuka organet med hjälp av en magnetisk, termisk och vibrationsmetod. En sådan lokal åtgärd hos anordningen gör det möjligt för dig att snabbt uppnå en terapeutisk effekt, under tiden har ingen negativ inverkan på andra organ.

Patienter som använder denna utrustning i komplex terapi börjar efter de första sessionerna observera en betydande minskning av ömhet och återställande av funktionalitet.

Apparaten Simple var avsiktligt utvecklad för användning i manliga urologiska patologier. Utrustningens terapeutiska effekt tillhandahålls genom värme, vibration och skapande av ett magnetfält. En sådan utrustning har en speciell design som möjliggör en mer aktiv stimulans.

Användningen av hushållsapparater hjälper till att hantera sjukdomen snabbare. Men man borde inte förvänta sig en fullständig återhämtning, samtidigt som man ignorerar medicinmedicinens rekommendationer och beteendeterapi.

Videon nedan innehåller information om Markelovs simulator:

Vi köper en prostata massager: de mest populära modellerna och deras priser

Information om massagepraxis kom till oss från en lång tid. Även i de gamla skrifterna nämndes fördelarna med en vibrerande massage som utförs av doktorn Asklepiad.

Den största popularitet han fick under 20-talet. Med sin hjälp började prostatit att botas. Massager manlig reproduktionskörtel, vars pris i stor utsträckning beror på designen av enheten och dess tillverkare, rekommenderas av många specialister.

Det är nödvändigt för daglig användning som ett profylaktiskt mål och för behandling av sjukdom som ett komplement till förskrivande läkemedel.

Fördelar för män

Urologer, utse män till behandling vibro-massager, betonar att hans fördel är:

 • i intensifieringen av cirkulationsprocessen i de zoner där stagnation observerades;
 • i normaliseringen av duktaltillståndet;
 • i att stärka processerna för regenerering och återställande av prostata
 • vid ökning av muskeltonen och normaliserande blodtryck.

Således ges en man möjlighet att använda enheten själv utan att tillgripa hjälp utanför.

Typer av prostata massörer

Alla vibrerande massager som skapats för behandling av prostata kan delas in i två typer: invasiva och icke-invasiva enheter.

Invasiva enheter

Egenheten hos invasiva enheter är att de sätts in i anusen. Hos vissa patienter orsakar detta förfarande lite obehag.

Invasiva enheter ger en påtaglig effekt, som består av följande punkter:

 1. På en bakgrund av termisk strålning värmer tarmkanalerna upp och värmen når prostata. Tillsammans med antibiotikabehandling stiger organismens resistens mot inflammatoriska processer.
 2. muskelvävnaderna i prostata och bäckenorganen stimuleras från vibrationsåtgärden. Som ett resultat börjar prostatsjuice att separera och röra sig längs kanalerna;
 3. från magnetisk strålning minskar den inflammatoriska processen och samtidigt utlöses mekanismen för cellförnyelse.

Utbredd användning i praktiken fick sådana invasiva enheter som:

Icke-invasiva enheter

Ett alternativ till invasiva enheter som injiceras i ändtarmen och ger ett visst besvär är icke-invasiva anordningar. De är mindre effektiva, men praktiska att använda.

Sådana anordningar kan ha en annan design. På några av dem behöver du sitta ner så att den vibrerande delen ligger över pungen, andra föreslår en mjuk manuell massage med enheten på ett visst ställe.

Listan över icke-invasiva urologiska massörer för behandling av prostatit och adenom innefattar:

Hur mycket kostar det att göra massage i kliniken?

I ryska kliniker kan specialister utföra prostata-massage genom att använda en av två metoder: fingermassage eller hårdmetod. I det första fallet införs pekfingret i patientens anus, varefter långsamma rotationsrörelser görs.

Direkt prostata massage med ett finger

I de två första metoderna utförs en lätt massage, följt av försiktiga försiktighetsåtgärder. Exponeringsprocessen varar i 1 minut. Att massera den sjuka körteln behövs med en paus på 1-2 dagar.

Den maskinvaruinvasionella åtgärden är pneumomassage, när prostata komprimeras av tryckluft. Masseringsprocessen utförs i 5 minuter. Effektiviteten av vibro-massage är inte annorlunda än fingeren.
Därför är skillnaden i priset för ett förfarande mellan de två metoderna obetydligt.

I Moskva är kostnaden för ett fingermassageförfarande 900 rubelar, effekten av en hårdmetall är 1000 rubel.

I St. Petersburg, beroende på kliniken och graden av doktors kvalifikation varierar kostnaden för digital massering mellan 600 och 900 rubel. I Pskov, Kaliningrad, Smolensk är den genomsnittliga kostnaden för en fingersmassasession 800 rubel.

Pris på enheter för prostata massage i apotek

Prostatit är rädd för denna agent, som eld!

Du behöver bara ansöka.

I olika apotek kan priserna för enheterna variera avsevärt.

Det är lämpligt att analysera genomsnittspriser eller ange priserna för de enheter som studeras:

 • Apparat Nexus rovo (Kina) på batterier som säljs för 2560 rubel. Detta är det billigaste alternativet. Modeller med inbyggt batteri och kontrollpanel i genomsnitt säljs för 11 500 rubel;
 • handstimulatorer av INTROGUP-gruppen säljs till ett pris av 3000 till 3 700 rubel;
 • elektromasser Mavit ULP-01 kan köpas i genomsnitt för 10 700 rubel;
 • enheten Prostata hjälp MP på batterier kostar 1700 rubel. Ereton säljs i apotek till ett pris av 8 300-9 200 rubel. Electromassage Emils 007 kan köpas för 9900 rubel;
 • Apparaten "The Straw Bull" kostar 7000-8000 rubel. Simulatorn Markelova säljs i genomsnitt för 10 000 rubel. En stark prisspridning observeras på Vitafon, som kan köpas till ett pris av 4300-12000 rubel.

Var annars kan jag köpa enheten?

Förutom officiella apotek som säljer massörer kan enheter för prostata massage köpas på olika platser:

 • Hem urolog IntroGUP säljs aktivt via resursen "Just useful";
 • ApotekslösningarForHealing säljer en Prostate Help MP-1 massager. Det implementeras också på den officiella hemsidan för rrostata-help;
 • Gramix.ru säljer enheten Vitafon;
 • Webbplatsen "Dealmed" och "Zdorovushka" säljer urinhaltig elektrostimulator Ereton;
 • onlinebutik "Mr. Joy" säljer vibro-massager Emils. Webbplats Silomax.ru erbjuder enheten Vibroprost;
 • online butik extazshop.ru och Paradis d'Amour säljer en vibrator för prostata Duke Fun Factory;
 • resursen hos företaget LLC "Sportfors" är engagerad i försäljningen av Markelov-simulatorer. Det kan också köpas på webbutiken trenmarkelova.ru, som är den officiella återförsäljaren av de beskrivna produkterna.
 • En online-butik av företaget "Mirid" säljs av Ermak. Webbplatsen för MENQUESTIONS.RU-butiken säljer en vibrerande massager "Straw Bull" och Mavit Ulp-01.

Billigaste massager

Massager Prostata hjälp MP-1 är den billigaste invasiva enheten. Det är en krökt produkt, vars vibration kommer från ett aktivt batteri. Enheten kan köpas i nätbutiker, på apotek är den inte till salu. Medelpriset på enheten är 1300 rubel.

Massagerprostat hjälper MP-1

Den billigaste patenterade invasiva massagen är den ryska enheten för behandling av prostatit "Home Urologist". Det här är en analog av den importerade INTRAGUP-massagen, som verkar på den ömma punkten genom att "buckla" kammarens mjuka skal när man pumpar luft. Priset är i genomsnitt 3000 rubel.

Med tanke på olika modeller av massager av företaget Nexus Revo (Tyskland) kan du markera Nexus MAX 5 - det är en enkel modell på ett batteri som kostar 2560 rubel. Mot bakgrunden är liknande enheter med inbyggt batteri och många funktioner mycket dyrare. Deras pris varierar från 5000 till 8000 rubel.

Recensioner av patienter och läkare

Läkare rekommenderar alltid innan du köper en vibrator, kontakta en läkare.

Läkarens rekommendation är baserad på studien av människans kliniska tillstånd, hans sjukdomsfas och typen av exponering som ska ges till mannen så att han kan få maximalt resultat från rutinerna.

När man köper en massager ska en person tydligt förstå vad han behöver: prostata behandling eller förebyggande åtgärder. Om målet är terapi, ska enheten köpas i etablerade organisationer, till exempel i salarna i Medtechnika-nätverket. I andra fall är inköpet möjligt på olika detaljhandelsresurser och onlinebutiker.

Med tanke på det stora utbudet av vibro-massage för behandling av prostatit, svarar läkare bra om sådana som testats i praktiken modeller som:

 1. vibromaser Mavit, som verkar på prostata genom elektromagnetisk och infraröd strålning;
 2. Emils 007, Resultatet av detta uppnås genom effekten av fototerapi och vibrationer.
 3. Nexus Revo, som verkar på prostata genom djup massage;
 4. elektromasser Markelova, vars effektivitet bestäms av yttre vibrationstryck;
 5. Straw Goby, som påverkar körteln på ett externt sätt och masserar problemområdet.

Kommentarer av män som använde vibro-massager för prostata, är positiva. Här är vad de skriver på forumet om olika enheter:

 1. "Jag led av prostatit från en tidig ålder. Att uppnå smärta var ansträngande. Att dricka var nödvändigt inte tid antibiotika, BADy. Men resultatet var alltid tillfälligt. Jag blev plågad tills jag köpte Straw Bull. Efter 3 veckor efter massage såg denna mirakelanordning förbättring: smärtor gick, orgasmen blev ljus och lång. Män, slösa inte pengar. För att hjälpa dig kan jag verkligen, som jag, halmbullen. " Svaret var kvar av 30-årige Alexei från St Petersburg.
 2. "Jag behandlade prostatit långt och ineffektivt tills jag bestämde mig för att köpa Markelovs elektriska massageapparat. Köpa enheten, tills slutet inte trodde på dess effektivitet. Men det slutliga resultatet blev positivt överraskad för mig. Massage utförd på elektroden "kronblad". Signalstyrkan översteg inte 25 enheter. Första gången jag masserade mer än en timme. Det var en förvärring, om vad läkaren varnade för mig på förhand. Efter hela massagekursen var det en efterlängtad lättnad. Jag rekommenderar all den här enheten säkert. " Svaret lämnades av 39-årige Mikhail från Moskva.

Relaterade videoklipp

På effektiviteten av prostata massager i video:

Som du kan se från praktiken är massager för prostata ett effektivt botemedel mot stillastående fenomen. Det är därför de är så många bra recensioner finns på internet från både läkare och patienter som praktiserat massage med hjälp av olika enheter.

 • Eliminerar orsakerna till cirkulationsstörningar
 • Försvinner försiktigt inflammation inom 10 minuter efter att ha tagits

Översikt över enheter för prostata massage och deras användning (med recensioner och priser)

Det finns ett sätt att behandla sjukdomar i prostatakörteln med hjälp av specialinstrument för massage. De stimulerar blodcirkulationen och effektivt lindrar prostatan från stillastående sekretioner. Tack vare detta är återhämtningen snabbare, och patienten stör inte längre av smärta. Användning av apparater är tillåten och för förebyggande ändamål. Det finns flera typer av enheter för prostata massage, låt oss försöka överväga de viktigaste.

Princip för verksamheten

Apparaten för prostata massage är som regel baserad på en kombination av flera faktorer av inflytande. Vilken effekt kan en sådan enhet ha på prostata? Oftast är det:

 • Termisk effekt (förbättrar blodtillförseln till prostata, optimerar blodmikrocirkulationen).
 • Vibrationseffekt (stimulerar prostatakörtelns ton, eliminerar stillastående fenomen).
 • Magnetisk effekt (eliminerar inflammatorisk process, tar bort ödem gradvis, minimerar smärta vid urinering).

På grund av de flesta enheternas komplexa effekt kan de användas för behandling av olika hudsjukdomar. Oftast är det prostatit i kronisk form, prostata adenom, problem med erektion, uretroprostatit.

Massage är effektiv vid komplex behandling av dessa sjukdomar. Kontakta din läkare för att välja individuell behandling och rekommendationer om hur du använder enheten för massage och behandling av prostata och vilken typ du ska välja.

arter

Alla enheter för stimulering och behandling av prostata kan delas upp i flera typer. Först av allt separerar de invasiva (det vill säga interna enheter som injiceras direkt i endotalen) och icke-invasiva (externa) enheter. Invasiva enheter anses vara mer effektiva, men på grund av specifik tillämpning och fördomar kommer inte alla att komma överens om ett sådant förfarande.

Apparat Reton påverkar de inre organen med en kombination av faktorer.

Oavsett att utföra massor av prostata, applicera invasiv enhet, är det nödvändigt mycket noggrant och uppmärksamt. Men som regel har de en bekväm anatomisk form med en begränsare, så att eventuell skada på rektum efter massageproceduren är utesluten. Instrument för massage och behandling av prostata är också indelad i arter genom att de påverkar prostatakörteln. De är:

 • Ultraljud.
 • Electrosrimulating.
 • Vibrostimuliruyuschie.
 • Vibroakustichesky.
 • Laser.
 • Heat.
 • Magnetic.

Ofta i en enhet kombineras flera typer av inflytande och massage. Men det finns också snävt fokuserade enheter.

modell

Innan du köper enheten för massage, är det bättre att rådgöra med din läkare, eftersom det finns många enhetsmodeller. Dessutom finns det vissa kontraindikationer för deras användning.

 • Enhet "Mavit"

"Mavit" är en allmänt använd modern apparat med komplicerad påverkan på prostata. Applikationen av enheten "Mavit" kombinerar vibrationer, magnetfältets och värmeverkan.

 • Massage simulator Markelova

Extern enhet, som inte kräver penetration, men samtidigt inte mindre effektiv. Denna typ av arbete är baserat på en vibrerande massage.

Anordningen för internt bruk kommer att bidra till att minska ödem och inflammation med hjälp av vibrationer och värmeffekter. En bekväm anatomisk form kommer att underlätta applikationen. Efter applicering av Prostam känner patienten en minskning av smärta.

 • "The Straw Bull"

Den externa anordningen för förebyggande av prostata sjukdomar "Straw Bull" har visat sig vara en bibehållen maskulin hälsa. Det är lätt att använda. En av de viktiga fördelarna är ett litet pris.

"Erekton" påverkar prostata genom ändtarmen, det vill säga det är en invasiv typ av stimulant. Handlingsprincipen är att massera en elektrisk ström, varefter många fysiologiska processer i prostata aktiveras. Impulsen hos den elektriska strömmen påverkar positivt organets ton.

Enheten ranet upprepade gånger visat sin effektivitet, men den används främst endast i specialiserade kliniker, eftersom användningen har ett antal kontraindikationer och egenskaper. Ranet påverkar prostata med ett elektromagnetiskt högfrekvent fält. Detta förbättrar blodmikrocirkulationen, lindrar smärta och eliminerar inflammation.

Hemma, "Runet" används inte, det är en apparat för professionell medicin.

 • "Matrix-urolog"

Modern invasiv anordning för behandling och förebyggande av prostata sjukdomar. Åtgärden kombinerar flera typer: magnetfältets impuls, den vibrationella och infraröda effekten. Enheten används i moderna kliniker för behandling av manliga sjukdomar.

 • Da Vinci

Da Vinci Robot är en högteknologisk enhet för att utföra olika kirurgiska manipulationer med prostata, vilket hjälper till att undvika kavitkirurgi. "Da Vinci" -systemet är den mest avancerade tekniken för minimalt invasiva effekter i urologin. Med hjälp av en robot i kliniker utförs en säker operation av borttagning av prostata.

Massage simulator Markelova

Användarvillkor

För vilken typ av enhet som helst för stimulering av prostatakörteln är det nödvändigt att följa tillämpningsreglerna. Det finns flera allmänna regler för användning.

 1. Användningen av massager är förbjuden i sjukdomsförstärkningstiden. Applicera dem först efter försvinnandet av symptomen på akut inflammation i prostata. Oftast används de inte för behandling, utan för förebyggande av prostatit.
 2. Praktiskt taget alla enheter kan användas hemma själv. Läs anvisningarna noggrant och följ rekommendationerna
 3. Massage med en intern massager är nödvändig efter avföring eller rening av enema.
 4. Före användning ska apparaten tvättas med varmt vatten och tvål och smörjas med ett vattenbaserat smörjmedel.
 5. Massage utförs i "ligger på ryggen, benen är böjda".
 6. Massage prostata med ojämna cirkulära rörelser i 15-20 minuter.
 7. Efter procedurens slut skickar enheten vanligtvis en ljudsignal (beroende på typ).
 8. Du kan upprepa proceduren varannan dag.
 9. Efter behandlingen, desinficera enheten och torka med en handduk.

Således kan användningen av olika typer av anordningar för prostatamassage tillhandahålla tillförlitlig förebyggande av sjukdomen. Om du redan är orolig för tecken på inflammation, kommer enheten att hjälpa till vid komplex behandling av prostatakörteln. Olika typer av massageapparater och ett brett utbud av priser gör det möjligt för patienten att välja den lämpligaste enheten för sig själv.

Apparat för massage av prostata

Det enklaste sättet att bli av med prostatit är från 5 till 22 dagar

 • läker alla typer av prostatit, inklusive kroniska former hemma
 • eliminerar problem med erektion
 • ökar övergripande ton och libido
 • återställer sexuell lust
 • lindrar stagnation i prostata
 • fungerar som förebyggande av många urologiska sjukdomar
 • Det hjälper till att bota för tidig utlösning

Varför behöver du en prostata massager?

De flesta män som har haft prostatit rekommenderas att göra en massage. Detta är det mest effektiva förfarandet som kan eliminera orsaken till problem. Massage i prostatakörteln görs vanligtvis av en läkare, men inte till alla representanter för den mänskliga hälften av mänskligheten är detta till hans tycke. Det bästa alternativet är att köpa en speciell enhet för sådana förfaranden.

Prostata massager att köpa rekommenderas av många skäl. En sådan anordning kommer att bidra till att ta bort den stagnanta hemligheten från prostatakörteln och tillsammans med den, de ackumulerade bakterierna, och om inflammationen är av allvarlig form, så är det pus. För att uppnå detta resultat utan att använda en speciell medicinsk vibro-massager är nästan omöjlig. På grund av det faktum att blodtillförseln förbättras är risken för återkommande inflammatoriska processer minimal.

Prostata hjälp MP-1 ger massage på grund av att sådan medicinsk utrustning - med vibrationer. Tack vare det här förfarandet blir det ganska trevligt. Dessutom bekämpar massören inte bara bra den bakteriella och kroniska formen av prostatit, men förbättrar även assimileringen av antibiotika.

Princip för verksamheten

Tack vare Prostata hjälp mp-1 kan du inte bara öka effektiviteten av behandlingen utan också slösa bort tid på resor till sjukhus eller privata kliniker

Anatomisk struktur

När prostata massage med prostatahelp mp-1 känner du dig inte alls obehag, och efter en massage, tvärtom, är det en energiöverskott och sexuell lust återställs hos män. ha sex är välkommen

VETENSKAPLIGA BAKGRUND

3D-modell prostata hjälp MP-1

Prostata hjälp mp-1 har rätt styvhet, vilket gör det enkelt att nå prostatakörteln. Du kan också justera massagen och anpassa dig till kroppens individuella struktur. den här funktionen gör den helt universell. Han kommer att passa en man i vilken hud som helst

Prostatens unika egenskaper hjälper MP-1

Förvirra inte Prostata-hjälpen MP-1 med:

- sexleksaker

deras sammansättning består övervägande av polyvinylklorid, vilket är för grymt och inte avsett för medicinska ändamål

- föråldrade prostata massager design

De skapades tillbaka under sovjetiska tider och har mycket dålig effektivitet och dålig tillgång till prostata

Varför använda prostata hjälp MP-1

 • Den enda korrekta organiska formen möjliggör enkel åtkomst till prostata
 • Absolut silikon vattentät bas ger bekväm och säker användning
 • har mycket god effekt vid behandling av alla typer av prostatit, restaurering av erektion, förbättring av libido och ökad sexuell lust hos män
 • komplett med prostata hjälp mp-1 finns en instruktion på ryska om korrekt användning av det
 • är en utmärkt profylax av prostatit i många urologiska sjukdomar

Varför beställa prostata hjälp mp-1

 • Vi är den officiella tillverkaren av prostatahjälp mp-1, därför betalar du inte några mellanhänder
 • du beställer den mest effektiva enheten för behandling av prostatit hittills
 • Extra utrustning: 3 kondomer och ett extrabatteri gör det möjligt att förbättra enhetens effektivitet
 • instruktionen på ryska, där behandlingsregimer för både kronisk prostatit och alla dess underarter, inklusive bakterier

Förpackningsinnehåll

100% garanti anonymitet

Enhetsfunktioner

Köp i Moskva Prostata hjälp MP-1 är lätt, eftersom den här urologiska massagen är väldigt populär bland män. Den särdrag är att enheten är lätt att använda och kan snabbt eliminera prostatit. Enheten passerade många test, och dess effektivitet bekräftades av ledande specialister inom urologi.

Vibro-massager prostata köp i nätbutiken är värt, om det finns även några av följande symtom:

 • för tidig utlösning;
 • problem med styrka;
 • smärtsam urinering
 • minskad libido;
 • smärta i perineum.

Köp en speciell massager från prostatit Prostata hjälp MP-1 rekommenderas inte bara för att det klarar av att hantera en mängd olika problem. Enheten har andra fördelar:

 • för tillverkning av silikon används - miljövänligt material;
 • vibrator - vattentät och behöver inte särskild vård;
 • "Prostatahjälp" ger inte obehag vid användning.
 • smärta försvinna snabbt
 • Det nödvändiga vibrationsläget är skapat för att säkerställa maximal effekt.

En annan anledning till varför du bör köpa en prostata massager i en onlinebutik - han kommer på rätt ställe utan problem. Dessutom en sådan anordning - en av de få enheter som har rätt anatomisk form. Ett annat plus - priset på en prostata massager är lägre än andra liknande enheter.

Princip för verksamheten

Massager Prostata hjälpa MP-1, köpa i Moskva som kan vara i en sexbutik påverkar prostatakörteln på ett sätt som förbättrar blodcirkulationen och syre tillförs och med det - alla nödvändiga näringsämnen. Sedan börjar utveckla en hemlighet, så att stillastående processer elimineras.

Anordningen införs i ändtarmen genom den analgången. Därefter börjar stimulering av nervänden och exponering för prostatakörteln. Tack vare detta sker följande processer:

 • bäckenmusklerna slappar av;
 • fartyg expandera;
 • förbättrar blodcirkulationen;
 • passerar svullnad;
 • hemlighet utvecklas, rensar kroppen.

Prostamassagerare att köpa i Moskva är bäst i vår webbutik. Det finns flera skäl till detta. Vi är representant för tillverkaren av enheten i Ryssland. Dessutom är vårt pris för prostata massager mycket lägre än i andra onlinebutiker.

Användningen av denna enhet kan kombineras med en ökning i penis med en medlemshängare, en vakuumsträckare eller en pro-extender. Om du är intresserad av hur du levererar ett oförglömligt nöje till din älskade - köp ett stimulans för kvinnors orgasm Maestro Love i vår webbutik.

Apparat för prostata massage: en jämförande granskning

Prostatamassage är en effektiv och enkel procedur. Det förbättrar mikrocirkulationen i körtelkärlen, återställer patency av excretionskanaler, ökar muskeltonen och accelererar återhämtning vid kronisk prostatit och många andra sjukdomar i genitourinary sfären.

Men utsikterna till rektal tåmassage är inte tillfredsställande för de flesta patienter av begripliga skäl. Detta hinder kan lätt övervinnas med en enkel fysioterapeutisk enhet - en prostata-massager. Apotek och onlinebutiker erbjuder en mängd olika modeller av enheter, vilka skiljer sig inte bara i pris, utan även i andra, lika viktiga parametrar.

IntraGUP

IntraGUP-apparaten, avsedd för intern stimulering av bäckensgolvsmusklerna, fungerar enkelt och utan gener. Apparatens kamera sätts in i rektummet, varefter luft införs kort i en pulsator som liknar en stans för en tonometer.

Kammaren fylld med luft ökar i storlek, "kuvert", enligt tillverkaren, prostatakörteln. Patienten vid injektion av luft bör motstå expansionen av arbetskammaren, som spänner musklerna i den analfinkteren.

Utanförhandlingsförloppet med IntraHU förbättrar tonen i sphinctersmusklerna. Kvaliteten på prostasmassagen med en liknande enhet är dock ytterst tveksam. Dessutom tillhandahåller tillverkarens webbplats inte dokument som bekräftar enhetens kvalitet och effektivitet.

Prostata hjälp MP-1

Utan tvekan fördel av enheten Prostata hjälp MP-1 kan anses vara den låga kostnaden. Men efter en närmare bekantskap med principen om enheten uppstår frågor att tillverkarna inte har bråttom att svara.

Tydligen hjälper Prostata-hjälpen MP-1 massor av prostatakörteln på grund av vibrationsläge. I de officiella anvisningarna till enheten finns inga kommentarer som klargör vibrationens inflytande på prostatavävnaden.

Det har emellertid länge varit känt att en regelbunden massage av prostata med en vibrator förbättrar blodcirkulationen i detta organ, vilket förhindrar risken för stillastående fenomen i körtelvävnaden och utvecklingen av prostatit. Dessutom påverkar prostationsmassagen positivt mannlig erektion och förmågan att ejakulera.

Mavit ULP-01

Apparaten Mavit ULP-01, som producerar Elatomsky instrumentfabrik, skiljer sig inte från det demokratiska värdet. Men anvisningarna till enheten ger en uttömmande beskrivning av handlingsprincipen, indikationer och kontraindikationer till ansökan.

Mavit ULP-01, som utvecklats på grundval av Ryazans medicinska universitet, kombinerar effekterna av tre regimer:

 • termisk;
 • ett pulserat magnetfält;
 • mekanisk mikrovibration.

Den första frågan är den termiska. Med värmebehandling av prostata är skillnaden mellan fördel och skada mycket tunn. Det är känt att måttlig termoterapi har en terapeutisk effekt vid kroniska prostata sjukdomar.

En temperaturökning över 45 ° C kan redan vara skadlig för körtelcellerna. Den termiska regimen, som genererar Mavit ULP-01, föreslår en ökning av temperaturen till 38,5-42 ° C. Det verkar som om sådan behandling inte utgör ett hot mot prostatakörtelns vävnader, men ändå bör man ta hand om termisk terapi och det är därför.

Allvarlig kontraindikation för termisk behandling av prostatakörteln är maligna neoplasmer, oavsett förekomstens omfattning och omfattning. Även en enda muterad malign cell utsatt för värme kommer att känna sig speciellt bekväm och börjar intensivt kopieras.

När du börjar med Mavit Ulp-01 måste du därför vara helt säker i avsaknad av en onkologisk process. Annars är en kraftig ökning av maligna neoplasmer möjlig.

Kontraindicerad värmebehandling och med akuta inflammatoriska processer, och detta bör inte glömmas när man fortsätter med förfaranden med hjälp av Mavit Ulp-01.

Ukrainska analog Mavit ULP-01 - enheten är enkel. Den fungerar på samma sätt som den som tillverkas av Elatom-fabriken, och har samma positiva och negativa sidor.

Ereton

Enheten Ereton, enligt sina skapare, kombinerar bara tre tekniker baserade på åtgärden:

 • elektropulsström ("läkningspuls");
 • lågfrekvent mikrovibration;
 • konstant magnetfält.

De två sista regimerna används ofta i prostationsmassageapparater och har en fördelaktig effekt på körtelns funktion. Men det kan tyvärr inte sägas om den första tekniken, den så kallade läkningspulsen. Bakom det höga namnet döljs inget annat än behandling med hjälp av elektropuls bipolär ström.

Är det värt att påminna om att verkan av en elektrisk ström åtföljs av värmeavgivning, vilket ibland kan orsaka en förvärmning av sjukdomen och till och med prova tillväxten av neoplasmer i prostata.

Prostata Massager SONIC

Beskrivningen av principen för massagern SONIC, försöker tillverkaren inte ens att bekanta sig med den potentiella patienten med särdragen hos enhetens påverkan på prostatakörteln.

Det är omöjligt att förstå hur "vibrationsvågsteknik" påverkar vävnaderna hos den inflammerade prostata. Eftersom det är omöjligt att vara övertygad både i säkerhet, och även i resultat av kliniska tester av en massager (som faktiskt och i likhet med liknande undersökningar).

Därför, trots att SONIC är placerad som en terapeutisk massager av prostata, kan den anses vara en fullständig fysioterapeutisk anordning med stor sträcka.

Eftersom det är omöjligt att vara övertygad både i säkerhet, och även i resultat av kliniska tester av en massager (som faktiskt och i likhet med liknande undersökningar). Därför, trots att SONIC är placerad som en terapeutisk massager av prostata, kan den anses vara en fullständig fysioterapeutisk anordning med stor sträcka.

Emils-007

Till skillnad från de flesta konkurrenter är principen om Emils-007-operationen helt transparent.

Enheten, som inte har några analoger på marknaden, kombinerar driften av tre lägen:

 • selektiv fototerapi, som är uppdelad i rött och blått strålningsspektrum;
 • mikrofibroterapi med låg frekvens
 • konstant magnetfält.

Till skillnad från andra populära massager Mavit UP-01, har Emils-007 ingen termisk påverkan på prostata. Apparatens skapare bestämde sig för att undvika termoterapi. Emils-007 ger så kallad kall värme, vilket inte är mindre effektivt än värmebehandling, och samtidigt är det helt säkert.

Enheten testades kliniskt i medicinska kliniker i Ryska federationen, och alla kan lära sig om resultaten av forskningen. Tillgången till information om principen om Emils-007-driften, och ännu mer på att testa enheten i praktiken, är ett av de mest pålitliga bevis på kvalitet och effektivitet.

Kanske kostar kostnaden för enheten, som i apotekskedjor når 16 000 rubel, något skrämmande. Emils-007-priset på nätbutiker är dock mer demokratiskt.

Piezo massager prostata

Nyligen blev vi ofta frågade om "prostata piezomasser". Ingen information om sådana massager kunde inte hittas, så troligtvis är det bara en uppfinning av en internetjoker som har spridd sig mycket på webbplatser.

Att välja en prostata-massager med terapeutiskt syfte är viktigt att vara vaksam och noggrann. De kommer att hjälpa till att urskilja spannmålet från köttet.

Apparat för prostatabehandling. Recension, jämförelse.

På marknaden för fysioterapeutisk utrustning finns flera typer av apparater för behandling och förebyggande av kronisk prostatit. Att ha träffat det här problemet för första gången är ganska svårt att förstå vad som är vad. Låt oss försöka göra det här för dig.

Som jämförelse tog vi 4 populära fysioterapiprodukter som kan användas oberoende (efter samråd med urologen) hemma. Alla har en effekt på prostatakörteln och används för att behandla eller förebygga kronisk prostatit. De är:

1

Urologiskt fysioterapeutiskt system «SMART, SIMPLE"
Tillverkning: Ryssland

2

Mavit УЛП-01 Enheten av magnetoterapi
Tillverkning: Ryssland

3

Apparat magnetoterapeutisk bara
Tillverkning: Ukraina

4

mekanisk Urologisk massager för prostata
Tillverkning: Kina

Varje enhet är olika typer av fysiologiska effekter, och därför dess terapeutiska intervall, det vill säga en slags "kraft av effektivitet av påverkan". Eftersom alla dessa apparater presenteras som medicinsk utrustning är de första och vanliga för alla kontraindikationer att använda.

Eftersom varje enhet har en fysioterapeutisk effekt, är deras användning kontraindicerad:

- under den akuta perioden av sjukdomen (de första dagarna av förvärring av kronisk prostatit eller akut prostatit);
- med akuta inflammatoriska sjukdomar i ändtarmen
- med onkologiska sjukdomar i prostata och rektum.

Om ingen av ovanstående diagnostiseras fortsätter vi. För tydlighetens skull, låt oss titta på jämförelsetabellen över fysioterapeutiska effekter av de presenterade apparaterna.

Urologisk massager för prostata

Urologisk massager, väsentligt annorlunda än alla andra, inte bara med enkelhet, men också med verkningsmekanismen. För en hårdvaramassage i prostatakörteln används en speciell applikator som är ansluten till manschetten för att pumpa luften. Faktum är att det är en analog av en tonometer, men med ett specialiserat munstycke.

Vad gör enheten? Under påverkan av en rektal applikator utförs en prostata massage. Det är användbart för stillastående fenomen i bäckenområdet, även för förebyggande.

Enkel användning och tillgänglighet är utan tvekan fördelar med enheten. På nedsidan kostnaderna inkluderar behovet av självjusterande exponering (inte alltid klart med vilken intensitet bör utföra massage, svårt att upprätthålla samma intensitet), liksom frånvaron av ytterligare behandling (sjukgymnastik) effekter.

Urologisk massager för prostata tjänar till hårdvara massage i prostata och trivs bra med sina funktioner. En sådan massage kommer att vara användbar för förebyggande och partiell kontroll av stillastående fenomen i det lilla bäckenet (blodstagnation, inklusive i prostataområdet, vilket provar utvecklingen av prostatit).

Förutom massage används den urologiska massagen för att träna musklerna i det lilla bäckenet, vilket är användbart inte bara för män utan även för kvinnor.

Mavit ULP-01 Apparater för magnetoterapi och apparater för magnetoterapi

De två följande fordonen bör övervägas tillsammans på grund av likheten mellan tekniska egenskaper och den fysioterapeutiska effekten. Mavit - utveckling av Elatomsky-anläggningen för medicinska produkter (Ryazan). Prostam är en enhet som produceras av ett ukrainskt företag, praktiskt taget en kopia av Mavit. Här bör det noteras att det inte finns något fel på kopiering - det är som i läkemedel: det finns originala droger, och det finns kopior av dem - generika. Både de och andra arbetar, och de och andra - har den nödvändiga effekten. Skillnaden i tillverkaren och i regel antalet kliniska prövningar som utförts.

Dessa anordningar genomföra massera prostatan (Urology skillnad prostata vibrationsmassager genom rektal applikator), termoterapi (värmning till 42 grader) och magnetterapi (påverka magnetiska fält).

Till skillnad från det urologiska sjukgymnastiksystemet "SMART-PROST" och den prostatiska urologiska massagen, är massagen vid Mavit och Prostam relativt svag. Tydligen förklaras en sådan kraft av massage (vibration) av designfunktioner som förhindrade installationen av en kraftfullare vibrationsmodul. Termoterapi tillhandahålls genom enhetlig uppvärmning av applikationsmodulen, och en magnetisk radiator installeras i den.

Den tidigare nämnda massagefunktionen eliminerar stagnerande fenomen (förenkling av "stötande" stagnerande blod genom venerna), samtidigt som sannolikheten för bakteriell infektion minskas.

Termoterapi (värmning) - vidgar blodkärlen, vilket gör det lättare att "driva" av blod (dvs bekämpa stockning i de små bäckenet) och ökar också hastigheten för kemiska reaktioner (positiv förstärkning för effekterna av läkemedel) och har en partiellt bakteriedödande effekt.

Magnetoterapi - har en mild antiinflammatorisk och adaptogen effekt.

För enkel användning är de aktuella enheterna mer än praktiska: en rektal applikator och en startknapp. Proceduren startar och fortsätter i ca 30 minuter (det finns ingen exakt timer, spridningen är +/- 2 minuter). Enligt förnimmelserna och funktionen är proceduren cyklisk, tiden för påverkan regleras genom att stänga av enheten. Den enda nackdelen med avseende på bekvämlighet - behovet (enligt tillverkarens rekommendationer) av en lång procedur - en halvtimme med en rektal applikator inuti - ett tvivelaktigt nöje. Men det här är medicin, så ingen lovade att njuta av det. Även om fysiskt obehag, orsakar ingen av de enheter som behandlas i denna artikel inte (med korrekt användning, förstås).

Ändra uppvärmningseffekten av vibrationer, en kombination av sjukgymnastik och effekter Mavite Prostame omöjliga, vilket är förståeligt: ​​vibrationen är relativt liten, så det finns ingen särskilt behov av att minska den, och för att öka, det finns ingen teknisk kapacitet; uppvärmning av ytan av den rektala applikatorn går till arbetstemperaturen i minuter efter 7; magnetisk påverkan kan inte stängas av eller ändras dess parametrar utan att ändra andra fysioterapeutiska effekter på grund av designfunktioner.

Mavit och Prostam är ganska enkla ur teknisk synvinkel, physioapparatus, vilket bekräftade fördelarna med deras användning vid prostatit. Vi kan säga att detta är en "enkel" medicinsk teknik som har visat sin effektivitet på sin nivå.

Deras effektivitet kan bedömas av kliniska studier, som vi kunde hitta på sidorna på tillverkarens webbplats Mavita. Tillverkare av Prostam bestämde sig för att inte visa något av detta (förmodligen för alla indirekta data, resultaten borde vara liknande), så vi kommer att styras av den ryska produkten.

Som ett resultat av webbplatsen presenteras 5 artiklar, 3 som hör till registreringsunderlaget apparaten, och därmed (enligt rysk lagstiftning) bör dessa 3 studier inte betraktas som en fullvärdig forskning, som sedan kan refereras i reklam och andra. Offentliga handlingar. Faktum är att detta är ett internt dokument för Roszdravnadzor, vilket indikerar att enheten passerade de nödvändiga stadierna av verifiering under registrering. Sådana undersökningar är vid varje registrerad medicinsk produkt, så vi följer hälsovårdsministeriets rekommendationer och överväger ytterligare studier.

De två återstående studierna talar om en mer signifikant förbättring av hälsotillståndet och laboratorieprestanda i de grupper av personer som fick Mavit-behandling som en del av komplex terapi. Tyvärr har ingen av studierna ett representativt (pålitligt) antal ämnen, och en grupp som inte fick Mavit fick inte en placebo ("dummy") - för att nivåera den psykosomatiska komponenten. Därför bör dessa publikationer betraktas som kliniska observationer, inte studier. Men enligt behandling av urologer, arbetar de verkligen och i ett betydande antal fall visas för användning.

Urologiskt fysioterapeutiskt system "SMART-PROST"

Trots SMART-PROST kompakta storlek är det mer korrekt att tillskriva den till professionell medicinsk utrustning, anpassad för tillämpningen av huset. Med avseende på dess förmåga och effektivitet är SMART-PROST närmare stationära, professionella fysioterapi-enheter som Matrix-Urolog.

Enligt fysioterapeutiska effekter tillhandahåller SMART-PROST: hårdvara massage, värmebehandling, magnetisk inflytande samt infraröd lokal (riktad mot prostatakörtel) terapi.

SMART SIMPLE, till skillnad från Mavit och Prostam, kan genomföra en mer intensiv hårdvarumassage, jämförbar i styrka och intensitet med en stationär "Matrix Urologist". Det är värt att nämna att vibrationskraften alltid kan ändras, tills dess fullständiga upphörande. Anordningen åstadkommer 32 vibrationer, den programmerade kombinationen av vilken utesluter användningen av vävnader och minskningen av effekten av effekten.

Termoterapi beror på uppvärmning av rektalapplikatorens arbetszon (patron). Till skillnad från ovanstående anordningar utförs uppvärmning till driftstemperatur i 1-1,5 minuter vilket minskar nödvändig tid för proceduren. Förutom vibration kan den termiska effekten regleras under proceduren fram till inaktiveringen av denna åtgärd. Dessutom är en viktig teknisk detalj närvaron av dubbelskydd mot överhettning: både programmatisk och fysisk (termisk säkring).

Den magnetiska åtgärden programmeras också: apparaten producerar både ett permanent magnetiskt och ett pulserat växlande magnetfält med en varierande frekvens av åtgärd. Enligt tillverkaren har denna kombination den mest uttalade fysioterapeutiska effekten. Det är svårt att verifiera detta faktum separat, men viktigast av allt, vilken effekt har enheten på komplexet (om detta lite senare).

Kanske den viktigaste funktionen smatryu enkelt gör det sticker ut bland de andra som bärbara och stationära hjälpmedel för sjukgymnastik behandling av prostatit är möjligheten att lokalt riktad infraröd ljusterapi. Komplex blandning av ord (lokal Riktad fototerapi infraröda) indikerar att rektal patron (applikator) påverkar infrarött ljus direkt till prostatakörteln, expanderar den och öka blodflödet till kapillärerna. Dessutom leder pulsen på IR-ljus till att stärka kärlen, och uppvärmningen av körteln har ytterligare bakteriedödande verkan.

Vad är så speciellt om IR-exponering för prostata? Genom att förbättra blodtillförseln till prostatan, underlättar leverans av läkemedel i prostata och förbättra deras effektivitet (kom ihåg skolkemi: ökningen av en grad C, ökar graden av kemisk reaktion 10 gånger). Allt genialt är enkelt.

Med alla funktioner i enheten är det bara lite svårare att hantera än Mavit. Aktivera "Som standard" är SMART-PROST redo att börja arbeta med det förinstallerade programmet (mest effektiva). Om du inte behöver ändra något (vilket är mer än 90% av fallen) - klicka bara på "Ok" och effekten börjar.

Det bör noteras att detta inte är en "linjär" och inte en cyklisk effekt, men ett verkligt komplicerat program som kombinerar effekterna av olika intensitet, styrka och frekvens. Det börjar med IR-värme, termoterapi och magnetoterapi - i första etappen utarbetas dessa effekter av organen för en apparatmassage. Då finns vibrationer av olika mönster (intensitet, amplitud, etc.), förstärkning i tid.

Standardproceduren varar i 12 minuter, om det behövs kan du pausa.

En intressant (för en vanlig person) egenskap hos enheten är visning av faktorer och parametrar för påverkan på skärmarna i SMART-PROST. Figurer och bokstäver indikerar frekvensen av inverkan av en viss fysioterapifaktor i den aktuella tidsenheten. För leken är dessa figurer kanske mer för underhållning, men specialister kommer att vara mycket användbara för att känna till effekterna av parametrarna.

Som noterat i tabellen kan SMART-PROST programmeras på två sätt. Den första - som redan är installerad på enheten, ska gå in i läget "medicinsk" och välja en kombination av effekter och procedurens varaktighet (från 7 till 15 minuter). Extremt tydlig, inte bara läkarmiljön. Den andra är mer detaljerad programmering med möjlighet att välja ett stort antal tekniska parametrar (arbetscykel, frekvens, amplitud, vibrationsmönster och deras kombination etc.). Detta alternativ kan anpassas för dig av tillverkaren och jag tror att det bara är av intresse för ett litet antal vetenskapliga centra och honung. sjukhus eller användare med speciell tidpunkt för en läkare.

Efter att ha övervägt SMART-PROST särdrag och möjligheter är det dags att vända sig till klinisk forskning. Tillverkarens hemsida presenterar data från en dubbelblind, placebokontrollerad studie genomförd vid Urologis forskningsinstitut av Ryska federationens hälsovårdsministerium 2014. Dessutom finns det till och med en länk för att ladda ner protokollet från själva forskningen, vilket är extremt sällsynt: trots allt är det i översynsartiklarna som regel bara den mest lämpliga informationen som anges. Tja, det är prisvärt, för öppenheten med 5 poäng.

Det finns inga klagomål om innehållet i studien: antalet patienter är tillräckligt för representativitet (tillförlitlighet), kontrollgruppen fick en "dummy" - SMART-PROST-enheten med operationsskärmar (som simulerade arbetet), vilket tar bort den psykosomatiska komponenten.

Resultaten visade sig vara mycket värdiga, vilket dock förväntas: det är känt från antiken att korrekt utvalda fysiska faktorer kan förbättra människors hälsa avsevärt.

SAMMANFATTNING

Så vi undersökte fyra populära fysioterapeutiska apparater för behandling av kronisk prostatit, försökte förstå deras likheter och skillnader. Huvudresultatet av jämförelsen är att varje enhet är uppmärksam på sin effektivitetsnivå.

När du väljer du behöver förstå varför du behöver enheten? För förebyggande av prostatit? Då kan du sluta på en urologisk massager, han kan klara uppgiften. Det är nödvändigt att behandla befintlig prostatit - preferensen för elektriska apparater, och vi visade dig möjligheten att navigera i dem. Distinguished skillnader i instrument och deras värdighet.

Den rätta behandlingen kan väljas och utses av den behandlande läkaren, baserat på alla kroppens egenskaper. Vi rekommenderar att du kontaktar din läkare för råd.

Kompetent val till dig.

I onlinebutiken "Zdorovushka" finns "SMART-PROST" -utrustning till överkomliga priser.